עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. באיזה דרך הכי פשוטה אני יכול לראות אם שכנים גולשים דרכי? אני לא רוצה לעשות סיסמה לא משנה למה אם אני יראה שגולשים דרכי אני יעשה

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  2. שלום לכולם. לפני מספר ימים עברתי מ-012 ל-014 ומאז יש לי בעיה מוזרה באינטרנט: אם אני אשאיר את התוכנת הורדה פתוחה (למשל uTorrent - תכנים חוקיים) ואני מעלה חומר ומשתף, אחרי כמה שעות האינטרנט נתקע וקופא, הכל מת ואי אפשר לגלוש... החיבור מת. גם ניתוק\וחיבור מחדש לאינטרנט לא פותרים את זה, אלא רק ריסט למחשב. יש לי חבילה של 5 מגה ADSL, עם מחשב חדש בלי ראוטר (חיבור ישיר עם מודם ALCATEL שחור עתיק..) מעולם לא קרה לי ב 012... מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  3. איני חבר קבוע בפורומים כך שיכול להיות שאני לא מחדש כלום אבל מי שהייתה לו בעייה בהפעלת המצלמה והקול בתוכנת מסנג'ר בשימוש במודם אלקטל המשודרג ל פרו שבו הפיירואל מופעל. ובכן בא לציון גואל. גירסה 6 של המסנג'ר פותרת את הבעיה. שדרגו לגירסה 6 והוידאו והאודיו חוזר לחיות. תהנו !!!

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by vorlon_,

שלום. הקמתי רשת ביתית עם ראוטר שמחובר לכבלים והכל עובד מצוין. יש לי רק בעיה אחת קטנה, ניסיתי לשתף קבצים בין שני המחשבים אבל זה לא מצליח עשיתי מה שרשום במדריך שיש בסטיקי בפורום זה ועדיין אני לא מצליח. בהתחלה הצלחתי לשתף את הכוננים בשני המחשבים, אבל פתאום אחד המחשבים מבקש סיסמא בשביל להכנס אליו למרות שלא הגדרתי משהו כזה. ניסיתי לחפש איפה אפשר להגדיר סיסמא ואולי לנסות להכנס דרכה אבל לא מצאתי. מה אפשר לעשות? יש מדריכים יותר מפורטים? תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  5. Started by AleXtazi_054,

משום מה הפינג שלי בשרתים ישראליים נע בין 700-1000! עשיתי פורמט למחשב אך זה לא עוזר... התקשרתי לספק(בנלאומי) אחרי שהם אמרו לי לעשות פינג דרך CMD ולהתחבר ולהתנתק שוב אמרו לי שהבעיה היא בבזק ולא אצלהם! התקשרתי לבזק, אמרו לי שהם יכולים לשלוח אליי טכנאי שיבוא עם המחשב שלו ועם המודם שלו ואם הבעיה תיהיה במחשב שלי אז הוא יחייב אותי ב100 שקל! אני בטוח שהבעיה היא לא במחשב כי הפינג בשעות הבוקר הוא די בסדר נע בין 60-80 אבל אחרי כמה שעות גלישה הפינג עולה ל700 עד 1300. הטכנאי יכול להגיד שזאת בעיה במחשב ואז הוא כביכול יסדר משהו אבל במקור הבעיה היא אצלהם ואני אצא פראייר... זה כבר קרה לי בעבר! מישהו יכול לעזור ? מה אני יכול לעשות במחשב שהפינג יסתדר או לפחות מה להגיד לבזק או לטכנאי שאני לא…

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  6. אני צריך לדעת עם המדום הנ"ל מתפקד כראוטר כי הוא גורם לי לבעיות במשחקי רשת ואני צריך שתעזרו לי להבחין אם הוא מתפקד כראוטר

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  7. היי פתחתי את הפורטים 4661-4711 בפיירוול של הנתב, ורציתי לפתוח גם את הפורטים של הפיירוול בSP2 כי יש לי lowID קבוע, חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, מישהו יודע איך פותחים את הפורטים בSP2? עריכה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ביטלתי את הפיירוול של SP2 ועדיין יש lowID, אז חשבתי שאולי לא פתחתי טוב את הפורטים, אז איך בדיוק אני עושה זאת? (תמונה בסוף) תודה מראש Install מה בדיוק אני ממלא בתמונה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by TomB,

עשיתי לי חיפוש קטן פה בפורום ולא מצאתי תשובה מספקת - מבין כל הראוטרים לADSL שנמכרים בארץ (אני מדבר על הזולים כמובן) יש אחד מסויים שמתבלט? יש כאלה שכדאי מאד לא להתקרב אליהם? יש דרך יותר זולה לחבר כמה מחשבים לADSL בלי תלות במחשב ספציפי שישמש כראוטר? בכלל - כל העסק הזה של רשת ביתית וADSL הולך חלק? ראיתי הודעה לגבי בעיות של מודם אלקטל וXP, הכוונה היתה למודם שמתחבר בחיבור רשת או למודם USB? הבעיה הנ"ל עדיין קיימת או שכבר אין בעיה לחבר את המודם הזה עם XP? סלחו לי על מבול השאלות... TomB

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by lartzi,

חיברתי 2 מחשבים עם מודם ADSL רגיל (בזק) לפי הפורטים בראשי 198.168.0.1 ובשני 198.168.0.1 עם גייטויי לראשון . האינטרנט עובד פיצוץ אין לי שום בעייה אבל משום מה במחשב המרכזי אנני רואה את המחשב הנוסף אינני מצליח לחבר את המדפסת כיון שהוא לא מזהה שיש לי רשת או משהו כזה, כמו כן אני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים אם למישהו יש רעיון אשמח לשמוע.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by Enforcer,

שלום יש לי בעיה והמליצו לי על הפורום הזה (Athlon~WINGS) בכל מקרה, זאת הבעיה. יש לי מודם מסוג: Alcatel Speed Touch Home. שעובד עם הספקים 012 ובמהירות של 1.5 מגה. חבר של אבא שלי "שיחק" עם המודם והפך אותו לנתב. הוא מבין הרבה במחשבים והוא עובד כאדמיניסטרטור באוניברסיטה או משהו. אחרי שהוא הפך אותו לנתב הכל היה בסדר. לאחר כשבוע הLine Sync התחיל להבהב ו"לזרוק" אותי מכל משחק רשת לאחר כדקה -שתיים. חבר של אבא שלי בא, בדק, פתח את הפורטים של השרתים שבהם אני משחק והלך - הבעיה ממשיכה. רציתי שהוא יגיע עוד פעם אבל הוא בן- אדם עסוק (לא). אז ניסיתי לאפש את המודם לDefaults. האינטרנט נותק :-\ לקח לי שעה וחצי של דיבור עם טכנאי בזק בטלפון בשביל לתקן. אני לא רוצה לעשות עוד משהו כזה.…

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  11. מישהו יודע איך משנים MAC ADRESS למודם מוטורולה SB4200 ? אני חושב לרכוש מודם כזה דרך EBAY ולפרוץ אותו רק צריך לדעת איך משנים MAC, כדי שהוא יתחבר עם מידע נכון לכבלים ראיתי מודמים פרוצים אצל חברים משהו מטורף UPLOAD של 256 קילו בייט לשניה DL של 10 מגה ביט מטורף !! מישהו מכיר מישהו שעשה כזה דבר ? אם בפורום זה לא חוקי לדבר על כאלה דברים, אני אשמח לתשובות בפרטי. אריק

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  12. Started by 69,

כשהחיבור הוא כזה (ADSL) : מודם ADSL שמחובר לנתב, ואל הנתב מתחברים 2 מחשבים. אם רוצים לעבור לכבלים, פשוט מחליפים את מודם ה ADSL במודם הכבלים, וזהו ? כלומר, המחשבים נשארים מחוברים לנתב, והנתב למודם הכבלים ? האם לא יכולות להתעורר בעיות בגלישה במחשבים, אם מודם ה ADSL יוחלף במודם הכבלים ?

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  13. Started by ras81,

יש לי חלונות XP עם SP2, פתאום התחיל מצב כזה, שכל מספר דקות אני מתנתק מהרשת (אני מחובר באמצעות כבלים לנטויז'יון) וזה לא נותן לי להחבר מספר דקות אח"כ (לא מזהה אותי ברשת) מה פתאום הבעיה? תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by ramit02,

שלום לכולם ! ברצוני לבנות רשת אלחוטית ויש אפשרות לקנות את הנתב אלחוטי משולב מודם מבזק בתשלומים ... יש שם כמה אופציות : האם כדי לקחת אחת מהם או לקנות מודם ונתב אלחוטי עצמאית ? הנתבים הם : נתב ECI B-Focus 352+ AZTECH 600EW או DLIink DSL -604 תודה לכל העוזרים .

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by nondos,

שלום ברשותי ראוטר אלחוטי מסוג Trendnet ומודם ADSL מסוג ALCTEL, ברצוני לחבר את המודם ישירות לראוטר כך שכל המחשבים בבית יוכלו לגלוש באינטרנט בלי תלות אחד בשני. החשבון שלי הוא באינטרנט זהב. נכנסתי להגדרות של הראוטר תחת WAN ויש כמה אפשריות לחיבור אני לא יודע אם לבחור PPPoE או PPTP כמו כן ההגדרות לא כלכלך ברורות לי הוספית תמונות אם מישהו יכול לעזור ולהגיד לי מה להגדיר בכל שדה. תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  16. לפני כמה זמן בלקין הוציאו ראוטר בטכנולוגית MiMo [ר"ת Multiple Input Multiple Output], שתהיה בראוטרים N שיצאו ב 2007. הטכנולוגיה כמו השם שלה - "רב קולט" ו "רב משדר".. ולביצוע המשימה היא משתמשת ב 3 אנטנות לפחות. קישור: http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=BELKIN2&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=33 ד"א המהירות תקשורת היא 108MBPS, יותר גבוה מרשת חוטית ממוצעת. מה שאני רוצה בעצם לשאול פה.. זה האם תוספת טווח הקליטה והאות והמהירות מצדיקים את המחיר הכפול? והם זה באמת טוב אפילו לבית של 5 קומות? תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  17. הסתדרתי פעם עם אלקטל משודרג, אבל איך עושים זאת עם מודם הכבלים ?

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by zvkel,

כבר חודש שאני מנסה לקנות את ה dlink 614 דרך האינטרנט כל חנות דופקת לי את ההזמנה איך שהו פנדה הציעו להחליף לי אותו ל714 בלי כסף לפי אתר האינטרנט של dlink ה714 לא תומך ב l2tp שזה הפרוטוקול שהכבלים משתמשים בו יש סיכוי שהוא כן יוכל להתחבר לכבלים ??? אני כבר מיואש אני זקוק בדחיפות לראוטר אלחוטי שיאפשר חיבור דרך כבלים (ברק אם זה משנה למישהו)

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  19. Started by xb,

יש לי מודם Alcatel. עשיתי רשת ביתית עם hab (שתי מחשבים) ה-ADSL 0.750 מחובר למחשב שלי, אבל שאח שלי גולש באקספלורר, לא מוריד משהו פשוט מדפדף, קופץ לי הפינג ל 1000-2000 ואני פשוט לא יכול לזוז ככה. שהיה לי רשת בלי האב אז זה לא קרה למישהו יש מושג כלשהו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  20. מעוניין לשנות את התשתית בבית. הייתי מעוניין בקונפיגורציה הבאה: 1. נתב אלחוטי 1G עם אפשרות לחיבור לדיסק עבור שיתוף קבצים וגיבויים. 4 פורטים לפחות. 2. נקודת גישה עם חיבור פיזי לנתב. המחשבים ב - LAN יהיו מחוברים עם CAT6. פחות חשובה לי מהירות החיבור באלחוטי אלא אמינות החיבור.

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  21. אהלן. יש לי מספר מסוים של מחשבים, כל אחד רואה את השני ברשת מקומית. איך אני יכול לגרום לכך שמחשב X, לא יראו שאר המחשבים? כלומר, שמחשב X יהיה חסום לגמרי הן מבחינת גישה ישירה לקבצים, שיתופם בhomegroup וגם שלא יהיה אפשר להתחבר דרך mstsc בremote. האם מספיק יהיה לחבר למחשב המסוים הזה router ולהגדיר שם firewall? או שישנן דרכים קלות יותר?

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by Sherlock,

שלום לכולם! שאלה שלי מכוונת לאלו שנתקלו בבעיות דומות.בקצרה:הנני מחובר לטריפל סי והוט תשתית,חבילה של 5 מגה,דפדפן אופרה,שני מחשבים אחד נייח שני לפטופ שניהם מחוברים דרך ראוטר TP-Link 1043nd,עד לפני שבעויים הכל היה תקין,דפים נפתחים מהר מאוד,אונליין וידאו רץ כמו משוגע ללא תקיעות. לפני שבועים נתקלתי לבעיה שאנני מסוגל לראות אונליין וידאו,כל הזמן יש לאגים,וידאו רץ לא חלק,פניתי לתמיכה שלהם,שיניתי הגדרות במחשב,ניסיתי בכמה דפדפנים,לא עזר,מישהו יכול לתת הצעות מה יכולה להיות בעיה ויתכן מישהו מכיר תוכנה שבודקת אונליין וידאו? תודה מראש לכולם!

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  23. Started by darky,

אני רוצה לבצע שליטה מרחוק על המחשב שלי בעזרת ה remote שעל המחשב יש לי ראוטר tp link מחובר בצורה אלחוטית מישהו יכול להסביר לי כיצד עושים את השליטה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  24. שלום וחג שמח אני עם הוט במהירות 100מב הורדת קבצים עובד מצויין אבל גלישה באתרים איטית להחריד(לפני שבועיים הוחלף מחשב הבעייה לא נפתרה) יש למישהו רעיון? ??? תודה

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by Dr.Shon,

שלום עברתי דירה וגיליתי שאין לי חיבור של טלפון בין קוספא של בזק בבניין לדירה. עם איזה כבל אני מעביר תשתית מהקופסא לדירה? תודה

• 4 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.