עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cheif,

לפני מספר שבועות התגלה לי באקראי אתר אינטרנט ישראלי שהעתיק, ללא רשות וללא פרסום קרדיט, מדריך שלם מאתר NetCHEIF. זו אינה הפעם הראשונה שאני נתקל בתופעה זו, אך מניסיוני, דוא"ל קצר לבעל האתר בתוספת הפניה לחוק "זכויות יוצרים" ולעונשים הקבועים בו, מביא להסרת מידית של המדריך המועתק. אולם, באתר האמור לא היה דף "אודות" ולא מצאתי בו שום פרטים שיאפשרו לי לפנות ישירות לבעל האתר. רוצים לדעת איך גיליתי את המעתיק ומה זה אומר על הפרטיות של כולנו ברשת האינטרנט? http://www.netcheif.com/blog/?p=695

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  2. מאז שהם החליפו לי את ההראוטר ,שעשה בעיות. הראוטר לא שולח "רשת" ואני לא יכול לגלוש . בשביל "תמיכת רשתות" בזק דורשת תשלום חודשי נוסף של 7 שקלים. אפשר לפתור את זה לבד? לא מספיק אני כבר שבוע בלי אינטרנט , עכשיו הם גם רוצים עוד כסף בשביל לסדר את זה? איזה מערב פרוע!!!

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  3. Started by edi,

שרת XP PRO קליינט WIN98 מהדורה 1, האם אפשר לצ'וטט בין המחשבים אם בכתיבה ואם בצורת שיחה קולית?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  4. נפתחו 3 ערוצים נוספים לקו העולה, כעת סה"כ 4 - האם זה אומר שבקרוב יהיה שדרוג למהירות ההעלאה? או שהסיב האופטי הונח כבר?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  5. אני גר בממד ובממד אין חיבור של טלפון אז הראוטר הייה בחדר אחר והכרטיס הרשת הייה עצלי בחדר התקציב שלי הוא 400 שקל רצוי שהמחיר יצא פחות אבל...

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  6. Started by Enforcer,

שלום יש לי בעיה והמליצו לי על הפורום הזה (Athlon~WINGS) בכל מקרה, זאת הבעיה. יש לי מודם מסוג: Alcatel Speed Touch Home. שעובד עם הספקים 012 ובמהירות של 1.5 מגה. חבר של אבא שלי "שיחק" עם המודם והפך אותו לנתב. הוא מבין הרבה במחשבים והוא עובד כאדמיניסטרטור באוניברסיטה או משהו. אחרי שהוא הפך אותו לנתב הכל היה בסדר. לאחר כשבוע הLine Sync התחיל להבהב ו"לזרוק" אותי מכל משחק רשת לאחר כדקה -שתיים. חבר של אבא שלי בא, בדק, פתח את הפורטים של השרתים שבהם אני משחק והלך - הבעיה ממשיכה. רציתי שהוא יגיע עוד פעם אבל הוא בן- אדם עסוק (לא). אז ניסיתי לאפש את המודם לDefaults. האינטרנט נותק :-\ לקח לי שעה וחצי של דיבור עם טכנאי בזק בטלפון בשביל לתקן. אני לא רוצה לעשות עוד משהו כזה.…

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by MoRtZkInG,

ראיתי כבר מספר אנשים שאמרו לי שהם שידרגו את המודם שלהם, וממש לא יחסתי לזה חשיבות... אבל עכשיו, (בעיקר משום שמחר יש מבחן, ואני לא ממש שש ללמוד ), שוטתי לי כאן קצת וראיתי את המדריכים איך לשדרג את המודם. ועכשיו השאלות: 1. האם זה חוקי לשדרג את המודם? כלומר קניתי מוצר מסויים, זה חוקי שאני אשנה אותו? 2. מה זה נותן לי תכלס? (האופציה שהכי מצאה חן בעיני היא לחבר את המודם ישירות לHUB כי לי אין SWITH או ראוטר) 3. מה זה הפיירוול של המודם, מה זה עושה? לבטל את זה אחרי השדרוג? ושאלה המיליון: לדעתכם, לשדרג או לא?

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by tomerezri,

שלום, חבר שלי עדכן מפה את החומרה לראוטר מפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445638.0 ולא מתחבר לו לאינטרנט עכשיו אשמח אם תוכלו לעזור בתודה, תומר

9. Started by boogie,

יש לי בית קומה אחת ! והחדר עם המודם של הכבלים די מרכזי סה"כ קיר בלוקים אחד אני מחפש נתב עד 250 ש"ח מה אתם אומרים למשל על EDIMAX ? הדגם הזה : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728766 אם יש נתבים יותר טובים ממנו בסכום עד 250 ש"ח אשמח לדעת ולקבל המלצות והבנתי שכדאי שיהיה בתקן N

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  10. Started by Milk-Inc,

יש לי רשת שאני משתף בה את האינטרנט שלי לחדר אחר, וכל פעם יש בעיה שהרשת פתאום מתנתקת ואז אני צריך לפרמט מחדש , כי כל דבר שניסיתי לא עובד. זה לא שנגעתי או שיניתי משהו בהגדרות זה סתם ככה קורה(הסימן של שני המחשבים עם x עליו) ד.א אני לא חושב שתבינו למה אני מתכוון כי אני בעצמי לא יודע איך להסביר לכם את זה טוב...אז אם משהו לא מובן תגידו... תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  11. מחשב ראשי מחובר לאינטרנט עם כרטיס 10mbps ומודם אלקטל ל-ADSL. יש בו עוד כרטיס רשת נוסף של 10/100 שמחובר עם כבל מוצלב למחשב משני (בו יש כרטיס 10/100 מובנה). בראשי מותקן WinXP Pro ועשיתי בו את ה-Wizard שלהם לשיתוף.. במשני מותקן Win2K Pro, ואין לי מושג איך אומרים לו להתחבר דרך המחשב הראשי.. אין שמה Wizard כזה נוח, ושניסיתי להריץ את זה של ה-XP הוא אמר שהוא תומך רק ב-98SE ו-ME. מה אני אמור להגדיר? צריך אולי עוד איזשהי תוכנה? שני המחשבים מזהים אחד את השני ברשת וניתן להעביר קבצים ביניהם... תודה..

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  12. Started by asafgolan,

אני עובר דירה בשבוע הבא ורוצה להתחבר לאינטרנט בתשתית של הוט במהירות 12MB. מבדיקה שטחית באינטרנט עולה כי בזב"ל הם הכי יקרים (180 ש"ח לחודש על ספק ותשתית) וש-012 הם הכי זולים (160 ש"ח לחודש). כרגע אני מחובר להוט במהירות של 7MB דרך בזב"ל. עד לפני כמה חודשים הייתי מוכן לשלם אקסטרה לבזב"ל בכיף שכן הייתי מאוד מרוצה מהם, אבל לאחרונה אני מרגיש האטה משמעותית במהירויות ההורדה מראפידשר בשעות היום. האם 012 זולים כל כך כי ההגבלה אצלהם עוד יותר מורגשת? אולי בכלל 013 עדיפים (175 ש"ח לחודש). מה לגבי אקספון ואורנג'?

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by FatherBoard,

נכון בקאזה לייט יש עמודה של bandwitdth? אז שמתי לב שאצלי הרוחב פס המקסימלי הוא 660 ואצל חברים שלי, עם אותה מהירות אינטרנט (כבלים 750) הרוחב פס המקסימלי הוא 730 ומעלה... למה זה? יש משהו לעשות?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  14. Started by igal_nazar,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי עבור המחשב הנייח שיש לי בבית. הצרכים שלי הם טווח קליטה רב, שלא יתנתק ומחיר של עד 130 ש"ח. בחיפוש מהיר באינטרנט מצאתי את שני הדגמים הבאים: Edimax EW-7128G - זכה לביקורות מאוד טובות (לא מתנתק, טווח קליטה רב). Edimax EW-7711IN- כנראה שזה דגם חדש יותר (תומך בתקן N), אבל אין עליו יותר מידי ביקורות. אשמח לדעת באיזה מבין השניים הייתם ממליצים לי לרכוש?

15. Started by nissim2222,

היי , יש לי שתי קומות בבית- בקומה העליונה אין קליטה אלחוטית ( יש לי נתב MIMO של EDIMAX) . אני רוצה לקנות נתב HPNA3 עם מתאם כך שיהיה לי גם למעלה אינטרנט , אבל אני רוצה שבשתי הקומות יהיה לי קליטה אלחוטית .. יש אפשרות לעשות זאת? תודה!!

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  16. חבל על הזמן !... יש כאן את כל מה שאנחנו צריכים ! VOIP עד שני קווים יציאות שני קווים ; יציאות usb ; יציאת רשת ! אופציה לחיבור בטרייה במקרה ויש נפילה של מתח. בקיצור נתונים מצוינים !!!! נראה קצת יותר גדול מ TJ715 ... הקטע המדליק שזה הולך ליהיות תחרות פשוט רצינית נגד בזק !... כבר יש לי שני קויים כאן חחח כל מה שצריך לעשות זה רק לחבר את המודם לטלפון ולצלצל לאיפה שאני רק רוצה !... ובזק מפסיקה לעשות עלנו כסף... http://www.terayon.com/tools/static_page/view.html?phase=show&id=1069287037&tool_id=100&cat_id=9.3.3&PubSessID=60eefdcea07a08fd4bc7a0da6c4acbe4&PHPSESSID=pubTerayon09906b995f2b264f42def8 פשוט מטורף ושומעים מצוין !... המעצבן זה שזה עדיין לא יצא לכל הארץ…

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  17. Started by hosham,

שלום לכולם. התקנתי כרטיס רשת אלחוטי במחשב (PCI של NETGEAR) יצרתי רשת אלחוטית והכל היה תקין,עד ש... המחשב שלי החל לקפוא ורק ריסטרט היה מסדר את המצב וגם זה לכמה שעות. עלי לציין שהיתה לי בעיה של חיבורי כרטיס PCI ללוח אם שלי והחליפו לי אותו לפני מספר חודשים. על הלוח ה"חדש" לא ניסיתי להרכיב כרטיס PCI עד האלחוטי המדובר. דבר נוסף שהיה קורה זה התנתקויות של הכרטיס ONBOARD מהראוטר שאליו הוא מחובר-בייחוד בזמן שימוש בתוכנת AZUREUS. ניתקתי את הכרטיס רשת האלחוטי והכל עבד תקין (חוץ מהבעיה עם AZUREUS שיכול להיות שהראוטר -edimax 6014 צריך הארד ריסט-יבדק מחר). ניסיתי אף לחבר ותו לסלוט אחר ב MB והבעיה חזרה. עכשיו לשאלה,האם מישהו שמע על בעיה כזו ופתרון אליה? אין לי כוח לשלוח את המחשב לחנות ו…

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  18. הנתב יחובר קווי בין שרת ושתי תחנות + אלחוטי ללפטופ אין הגבלה בתקציב אני מניח ש600 שקל יספיקו אם צריך יותר אין בעיה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  19. במחיר סביר 150-250 תמיכה ב-dynamic dns תמיכה בתקן N אינה הכרחית

20. Started by Psydak,

שלום, יש לי שאלה תיאורתית ממש ממש דחופה ורצינית ואני צריך תשובה בטוחה ממקור מנוסה. יש לי רשת מחשבים שמחוברת בהאב במשרד. המחשבים פועלים על חלונות 95. הבית שלי ממוקם ליד המשרד (בערך כ-30 מטר מהמשרד), ובבית יש לי שתי מחשבים A ו-B. A הוא מחשב שפועל על חלונות 98 והוא מחובר לאינטרנט מהיר (ADSL) ובעל שני כרטיסי רשת: אחד מחובר למודם החיצוני והאחר מחובר למחשב B. B הוא מחשב שפועל על חלונות 95 והוא מחובר להאב במשרד ופועל עם הרשת במשרד במסגרת שיתוף קבצים וכוננים בצורה פשוטה של וינדוס(Windows Network) והוא גם בעל שני כרטיסי רשת: אחד מחובר להאב במשרד והשני מחובר למחשב A. מסיבות שונות איני יכול להעביר כבל מ-A להאב וגם לא לקנות נתב. אני רוצה לשתף את האינטרנט עם B מ-A האם יש אפשרות לעשות …

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  21. שלום, אני משתמש בראוטר +2 מחשבים , דגם TOMATO על WRT54GL גירסה 1.27 , אני מעוניין להגדיר עדיפות נמוכה מאוד לSTREAMING או לחסום את זה לגמרי לפי בחירתי איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  22. שלום רב, ברשותי מחשב בן 7 שנים מסוג אינטל פנטיום 3 450, זיכרון של 256MB, ומערכת ההפעלה היא חלונות 98 בעברית. אני מחובר לאינטרנט המהיר (של בזק ADSL ונטוויז'ן, מהירות 750K) באמצעות כרטיס רשת, ומודם רשת מסוג: + b focus router 312. הבעיה היא שלפעמים בכניסה לאתרי אינטרנט מוצגים התמונות כ- X אדום (מצורפת תמונה). המצב מחמיר מאוד כאשר אני מחובר לאימיול ומוריד קבצים, אז לפעמים מוצגת הודעת שגיאה: "אין אפשרות להציג את הדף". מה הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  23. הורדתי קובץ ZIP מהאתר שלהם ופתחתי אותו ובפנים יש קובץ עם סיומת BIN עכשיו בראוטר הוא אומר לי לבחור את הקובץ של השדרוג וניסיתי את שני הקבצים הZIP והBIN ובשניהם הוא כותב לי INVALID FILE FORMAT מישהו יודע למה? :\[br]פורסם בתאריך: 20.04.2009 בשעה 19:29:04 לא חשבתי שהשאלה תהיה עד כדי כך מסובכת בשביל האנשים פה o_O

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  24. אהלן, יש לי ראוטר של DLINK דגם DI-624. יש לי שתי שאלות למעשה, הראשונה היא: בהעברת הפורטים בראוטר הנ"ל, אני מוגבל מאוד כי הוא לא נותן לי להעביר הרבה פורטים [מוגבל לאיזה 10 פורטים בס"כ], יש איזו שהיא דרך להגדיל את ההגבלה הזו? אולי שינוי FIRMWARE בצורה כל שהיא ? [אני לא ממש מומחה בתחום פריצת הראוטרים ועידכוני קושחה.. אז להיות ברורים בבקשה] שאלה שניה, יש את מה שנקרא DMZ ZONE שזה מחשב שמקבל את כל הפורטים כפי שהם, ניסיתי להפעיל את הDMZ ולסדר שהIP שלי יקבל את זה, אבל שום דבר לא השתנה וכל מה שלא עבד לפני שהפעלתי את זה גם לא עבד אחרי [משחקים שדורשים פתיחת פורטים מרובים וכו'] למה? זה לא אמור לסדר הכל? :\ תודה לכל מי שעוזר, -ג'ו

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  25. Started by אמיר מיאיר,

שלום רב ! רכשתי מערכת אנדרואיד לרכב 5.1 חיברתי מודם ( נט סטיק ) ואני לא מצליח לגלוש . נאמר לי ע"י הספק מחול כי עליי להשתמש במודם של חברת Huawei e1750 וזה יפתור את בעיית ההתחברות . כיצד אני יודע איזה מודם לרכוש .יש כל מיני דגמים בדגם הספיציפי הזה . איך אני מוודא שהוא יתאים לרכב ? אשמח לקבל עזרה בבקשה על מנת לבדוק אילו נתונים נדרשים על מנת שיעבוד בפועל ולא ארכוש סתם מודם ( כבר רכשתי אחד והוא לא נותן מענה - לא מתחבר ) . תודה אמיר.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.