עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eliXir,

Since I got my new computer, my downloading isn't passing the 80KB line, even from Israeli websites. It's pretty obvious it's something with the LAN Card. I got ABIT NF7's nForce LAN Card, does anybody know about a problem with this card? or I just need to configure it in other way? I didn't touch the configurations by the way.

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  2. 014 100 מגה בהוט , כאשר אני מוריד סקייפ מהאתר הרשמי שלהם בחיבור ללא חייגן - בקושי זז , כאשר אני מפעיל חייגן עם גיימר -הבדל של שמיים וארץ... אגב כך גם עם איכות השיחות בסקייפ. כנראה בגלל החופש הגדול חזרנו לתיעדוף הגרוע של החיבור ללא חייגן..

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by BeNDeR,

הייי : ) הרבה מאוד זמן לא הייתי פה ! : ) זה טוב לחזור : ) יש לי בעיות עם שיתוף האינטרנט ! עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה :-\ !!! אז ככה יש לי ADSL והספק ( 012 ) ויש לי בבית שני מחשבים ושניהם מחוברים ברשת כמו שצריך בלי בעיות ! עכשיו עשיתי שיתוף אינטרנט והכל עבד וגם עדיין עובד ! אבל במחשב השני לא כל האתרים עולים !! משהו מאוד משונה !! חלק עובדים וחלק מזהים שהכתובת קיימת אבל מאוד מאוד מאוד מתקשים להכנס אליהם ולרוב לא מצליחים להכנס אליהם ! !!! עכשיו אין לי firewall !! ולא כל תוכנה של הגנה !@!@!@ אז למה זה קורה ??? תודה בכל אופן ! : )

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  4. אז ככה .... אני חושב שיש לי בעיה עם הראוטר .. קינפגתי אותו למצב Expert ... והגדרתי לו בניתובים (nat) פורטים שונים ... פעם אחת 21 .. אח"כ 23 ... 80 ועוד ועוד כמה .. הבעיה היא כזאת .. : אני לא יכול לקבל קבצים בשליחה "ישירה" , ז"א , אם שולחים לי קובץ דרך איסיקיו , אני לא יכול לקבל אותו ... אם שולחים לי דרך המירק , שוב , אני לא יכול לקבל ... ויש עוד בעיה : כשאני פותח סייט דרך FlashFXP מהירות ההורדה המקסימלית היא : 6.67 קילו ... גם אם אני פותח 4 סייטים , המהירות המקסימלית של כל אחד מהם היא 6.67 קילובייט . אני לא בטוח אם יש קשר בין הדברים , אבל זה נראה לי בהגדרות לקויות ... ניסיתי כבר הכל , כולל ערוצי עזרה ברשתות ואני לא יודע כבר מה לעשות . פרטים : windows XP רשת של 2 מחשבים A…

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  5. יש לי רשת שמורכבת כך סוויטש אדימקס 10/100 שאליו מחוברים המחשבים ראוטר D LINK של בזק חיבור לאינטרנט של 15 Mb על תשתית בזק וספק בזק בינלאומי המחשבים שמחוברים לסוויטש מעבירים נתונים בניהם ב 80Mb שזה יפה ומספיק כל מחשב שמתחבר או לראוטר ישירות ע"י כל או לרשת האלחוטית מקבל 15 Mb שזה טוב ברגע שהמחשבים מחוברים לסוויטש ומשם יוצאים לאינטרנט התוצאה היא באיזור ה 6 Mb ??? זה קצת מסובך אז אני יסכם את זה כל הרשת עובדת טוב כולל הסוויטש כשהוא לא משתמש בראוטר הראוטר עובד מצויין כשהוא לא משתמש בסוויטש ברגע שמחברים אותם המהירות נופלת והכבלים נבדקו והוחלפו כך ששם לא הבעיה והרשת נבדקה עם סוויטש נוסף של TP LINK כדי להפטר מהגדרות בעייתית בראוטר עשיתי לו ברד ריסט והוא במצב דיפולטיבי בנוסף בדקת…

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  6. המודם שהיה לי עד עכשיו הוא b-focus 270. המודם היה סבבה ולא עשה שום בעיות של ניתוקים או דברים דומים. אני לא רוצה לרדת ברמה ואני רוצה מודם שיתן לי חיבור יציב ואולי אפילו ישפר את הפינגים על הדרך אם זה משנה אני מחובר דרך כרטיס רשת וחייגן PPPOE. האם כדאי להשאר עם אותו מודם (חדש)? או שמה כדאי לבקש מודם אחר שיעבוד יותר טוב באיזה שהיא צורה שאני לא מבין? יש המלצות? תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  7. אנשים שלום דוד שלי ביקש ממני יעוץ והבטחתי לו תשובה מקצועית. ככה, הוא לא צריך להפוך את זה לראוטר, יש לו מחשב אחד. הוא גר ב"מזכרת בתיה", עם מישו מכיר, ולא יודע מה זה אומר מבחינת מרחקים ממרכזיות ועומסים, מקווה שתעזרו יונתן

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  8. האם יש הבדל בין כרטיס רשת הנמצא במחשב נייד לבין כרטיס רשת הנמצא במחשב נייח (רגיל) ? (שניהם אלחוטיים)

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by thebenjamin,

אני מוריד מהמחשב שלי למחשב אחר שנמצא ברשת שלי.. הבעיה היא שכמעט בכל דבר שאני מוריד עם rar ושאני מחלץ זה עושה לי שגיאה: "ספירת סכום הנתונים ב-xxxxx נכשלה. הכרך מקולקל" וזה קורה ככה בכמה חלקים לפעמים הרבה ואז אני צריך להוריד את אותם חלקים מחדש... (אני משתמש בuTorrent) מה הקטע של זה?

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by scheinerman,

שלום , יש לי ראוטר tp link tl-wr1043 בנוסף יש לי רואטר 6424N של אידמקס אני רוצה להפוך את האדימקס לסוויץ' שיהיה מחובר בכבל מהTPLINK. וכל מה שיהיה מחובר לאדימקס גם יראה ברשת הביתית. (הכל יהיה מחובר קווי) האם זה אפשרי? ומה אני צריך לעשות? אני מצליח לחבר שיהיה לי רשת אבל משום מה אני לא רואה את המחשבים המרוחקים. תודה!

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  11. Started by desert,

זה המודם USB , אני יודע שהוא לא משהו אבל זה מה שיש לי בינתיים , ויש לי בעיה איתו , קודם כל , כשאני עושה ריסטרט או שהוא מתנתק לפעמים לבד , אז אם אני מנסה להתחבר אז אני לא יכול , כי הוא כזה נראה תקוע עם 3 המנורות מהבהבות דולקות , זה נראה כאילו הוא תקוע , ובשביל להתחבר בחזרה אז אני צריך לנתק אות מהכבל עצמו ,מהמחשב , ורק אז אני יכול ולפעמים גם זה לא מצליח ואני חייב ריסטרט עד שאני מצליח.. יש למישהו פיתרון או איזה עידכון שלא שמעתי עליו? חוצמזה למה הוא מתנתק לבד סתם?

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  12. Started by the king2006,

שלום ... יש לי חבילת 5 מגה בבזק בינלאומי , ומזה כבר שבועיים יש בעית איטיות בפתיחת אתרים זה ממש איטי ויש אתרים שהו לא פותח אלאא רק אחרי כמה רענונים חשבתי שזה זמני אבל לא עבר .. התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי בדקו ואמרו שאין בעיות ... מהירות ההורדה של קבצים היא סבבה אין בעיות במהירות הורדת קבצים .. הבעיה היא רק בפתיחת אתרים .. מה דעתכם קורה פה מה הבעיה ??? תודההה

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by bullet,

חבר שלי פירמט את המחשב שלו והוא לא גיבה את הדרייבר של הלוח אם שלו ולא כלום המחשב שלו ממש ישן , הוא פירמט את המחשב אבל עכשיו אין לו אינטרנט מה אפשר לעשות ?

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by rosesr,

רציתי לדעת אם שווה לי לעשות את הרשת שהם מציעים אן שכדאי לי לקנות לבד רשת אלחוטית? הם מציעים רשת עם ROUTER לשני מחשבים ב59*24 האם זה שווה?

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  15. לשני כבלי רשת ישירים CAT5e יכול ליצור בעיה ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  16. Started by alon83438,

שלום! יש לי כמה מחשבים ואני רוצה לעשות בין 2-3 מהם רשת. אני לא רוצה להתחיל להעביר כבלים בבית (המחשבים לא באותו החדר) ושמעתי שיש גם רשת אלחוטית. יש לי מודם ADSL פנימי (PCI - לא כרטיס רשת ולא USB) באחד המחשבים ואני רוצה שבכל המחשבים יהיה ADSL, אבל אני רוצה להשאיר אותו בתוך המארז. אז מה אני צריך בשביל לעשות רשת אלחוטית ? (ואם היא בדיוק כמו רשת LAN- כאילו שאני יכול לשחק מול מישהו שבמחשב השני- זה חשוב) אני צריך רכזת? אני יכול לעשות שבכל המחשבים יהיה הADSL מבלי להוציא את המודם? ובכלל תסבירו לי קצת על זה כי אני לא מבין ברשתות ובמיוחד לא באלחוטיות תודה תודה תודה אלון

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  17. יש לי ADSL המחשב שלי הוא המחשב הראשי שמחובר למודם ואליו מחובר בטור עוד מחשב נכנתי לאסף הרשת של חלונות XP, ובחרתי בחייגן ADSL כקישור שלי לאינטרנט (מסך הבחירה הראשון), לאחר מכן הואע שה הכל אוטומטית נכנסתי לאשף במחשב השני ובחרתי ב"מחשב המחייג לאינטרנט דרך מחשב אחר" האשף סיים אבל האינטרנט לא עובד במחשב השני (המחובר בטור) טוב ומציג שגיאת DNS אשמח לעזרה..תודה

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  18. שכן שלי ביקש ממני שאאפשר לו לגלוש עם הסמארט שלו דרך הנתב שלי. אמרתי לו שאין בעיה אבל הוא לא מצליח. אני מניח שיש לי firewall עם הנתב. הנתב שלי הוא D Link 2650u. השאלה שלי איך ומה אני עושה. כדי שהוא יוכל לגלוש אשמח לתשובה כי הוא אחלה שכן, ואני גם חייב לו כסף (זה שווה כמה נקודות לא? אולי הוא יוותר לי על הכסף)

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by dbx22,

אהלן חברים. בימים האחרונים יש לי בעיה מוזרה מאוד. כל כמה זמן, מגיע מצב שבו הפיירפוקס כאילו בלי אינטרנט, למרות שיש חיבור ובאקספלורר 6 יש אינטרנט באותו הזמן, ושום דבר חוץ מסיום משימה של הפיירפוקס והפעלתו מחדש לא עוזר. בעיה שניה, היה מותקן על המחשב מזמן כרום, ועד לפני כמה שבועות הוא עבד, פתאום הפסיק לעבוד. לא משנה כמה פעמים ניסיתי להסיר, להוריד חדש, ולהתקין, זה לא עוזר והוא עדיין לא עובד. יש לכם רעיונות?

20. Started by Shayva76,

היי חברים, יש ברשותי מודם של פרטנר שהוא הראשי בבית נותן אינטרנט. קניתי ראוטר מסוג. Dlink dsl224 n300 מתחתי כבל מהlan של המודם הראשי לlan של המודם שקניתי, חשוב לציין שהם לא באותו מקום והמודם שקניתי אמור לפעול כמגדיל טווח. חיברתי את הכל,הגדרתי את הראוטר המשני כBridge, יש אינטרנט טוב אך הוויפי הראשי בבית סובל ניתוקים קצרים של אינטרנט(הטלויזיה עובדת על אינטרנט) ונתקעת מדי פעם ל 10 שניות אני מבין שמשהו פה מתנגש אודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by lago,

שלום, אני צריך להחליף ספק אינטרנט ומודם ויש לי חיבור ADSL של בזק. כרגע מדובר על מחשב אחד אז בינתיים אני לא צריך ראוטר אלא רק מודם. (ובכל מקרה הבנתי שעדיף שיהיה מודם נפרד מהראוטר...) בזק מוכרים מודם של ECI וזהו. מה ההמלצות שלכם? תודה

22. Started by Judas Iscariot,

שלומות, בימים האחרונים(קצת פחות משבוע) החיבור שלי מתנתק באופן לא סדיר ובעצמו, כלומר, הוא יכול להישאר מחובר 24 שעות ברציפות והוא יכול גם להתנתק כל 20 דקות. לא התקנתי שום דבר חדש וגם לא שיניתי הגדרות של דברים אשר קשורים איכשהו לחיבור ולכן, אין לי מושג למה זה קורס. ספקית: 013 ברק חיבור: 1.5/150 מודם: ALE 150 ראוטר: אין אנא עיזרו לי להגיע אל שורש הבעיה ולעשות לה טיפול שורש קטן ^^ תודה מראש

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  23. שלום, אני צריך נתב לרשת ביתית עד 250 שקל אני מתחבר עם ADSL. צריך שלנתב יהיה גם אפשרות לרשת אלחותית אני גם צריך שיהיה לו מודם כלול בנתב. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  24. שלום, את האמת זאת פעם ראשונה בפורום אבל נתקלתי בתקלה שלא מצאתי עליה שום דבר באינטרנט. בזמן האחרון התחלתי לעבוד עם הראוטר של EDIMAX ה-BR-6524N ושמתי לב לתקלה מוזרה שלא אמורה להיות והשאלה שלי אם היא קשורה להגדרות שאפשר לשים בראוטר או לראוטר עצמו שהוא דפוק. אז ככה עליתי על התקלה כשהתחלתי לגלוש באינטרנט והוא עבד לאט, ואז ניסיתי לעשות פינג לגוגל וקיבלתי פינגים מוזרים מעל ל-300 ואז עשיתי TRACERT וגיליתי שהפינגים הגבוהים מגיעים מהראוטר. כשעשיתי PING -T לראוטר שלי הגעתי אפילו לפינגים של 1500 ו-REQUEST TIMED OUT את הבדיקות עשיתי מ-4 מחשבים (חשוב לציין שהרשת שאני בודק דרכה זה האלחוטית אבל עדיין פינג 1500 זה לא תקין כשרק שלושה מכשירים מחוברים במקביל וגם כשרק אחד היה מחובר הייתה אות…

25. יותר מוקדם השבוע פרסמתי שרשור על המודם/נתב החדש שבזק החלה לספק ללקוחות ה-ADSL שלה.(השרשור כאן -- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408898.0). לאחר מאמצים מרובים הצלחתי לשים יד על עותק אלקטרוני של מדריך המשתמש המפורט של המודם/נתב. ניתן למצוא אליו LINK בדף הבית של אתר NETCHEIF כאן -- http://www.netcheif.com/index.htm. בנוסף, קבלתי אתמול את המודם/נתב הזה לבדיקה. ההתרשמות הראשונית שלי ממנו היא חיובית ועל פני נראה שהוא עדיף על כל שאר הנתבים שבזק חלקה עד היום. אני עושה מאמץ להעלות סקירה של ההתרשמות הראשונית שלי עוד במהלך סוף השבוע הזה. CHEIF

• 1 תגובה
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים