עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by desert,

זה המודם USB , אני יודע שהוא לא משהו אבל זה מה שיש לי בינתיים , ויש לי בעיה איתו , קודם כל , כשאני עושה ריסטרט או שהוא מתנתק לפעמים לבד , אז אם אני מנסה להתחבר אז אני לא יכול , כי הוא כזה נראה תקוע עם 3 המנורות מהבהבות דולקות , זה נראה כאילו הוא תקוע , ובשביל להתחבר בחזרה אז אני צריך לנתק אות מהכבל עצמו ,מהמחשב , ורק אז אני יכול ולפעמים גם זה לא מצליח ואני חייב ריסטרט עד שאני מצליח.. יש למישהו פיתרון או איזה עידכון שלא שמעתי עליו? חוצמזה למה הוא מתנתק לבד סתם?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  2. ברשותי לוח אם K8NF-9 של גיגבייט. הלוח מגיע עם עם כרטיס רשת on board. האם אני יכול להתחבר לאינטרנט בעזרת כרטיס הרשת הזה או שהוא מיועד רק לרשת מקומית?

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by Game5,

ה ubuntu שהתקנתי (גירסא אחרונה מהאתר שלהם) מחובר ישירות לראוטר שלי , אך לא מזהה אותו וה ping לא מצליח. מה יכולה להיות הבעייה? תודה

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by bullet,

חבר שלי פירמט את המחשב שלו והוא לא גיבה את הדרייבר של הלוח אם שלו ולא כלום המחשב שלו ממש ישן , הוא פירמט את המחשב אבל עכשיו אין לו אינטרנט מה אפשר לעשות ?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by rosesr,

רציתי לדעת אם שווה לי לעשות את הרשת שהם מציעים אן שכדאי לי לקנות לבד רשת אלחוטית? הם מציעים רשת עם ROUTER לשני מחשבים ב59*24 האם זה שווה?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by namlu,

הגיע אלינו כרגע מכתב שאומר שהמבצע המשולב של יס + תשתית אינטרנט עומד להגמר, ואח"כ אנחנו נשלם לבזק 82 ש"ח על תשתית 1.5M. אני מודע לזה שזה מוגזם, והם מצפים כנראה לטלפון שיסדיר איתם מחיר חדש \ התחייבות. בכל אופן, מה המחירים שאפשר להשיג כרגע? תשתית 1.5 ו-2.5 מגה רלוונטיות בשבילי. המחירים שמפורסמים רשמית באינטרנט הם די גבוהים http://www02.bezeq.co.il/Internet/FastInternet/intsale/Pages/surfingpacks.aspx http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3065〈=he בבזק 62 על 1.5, 82 על 2.5 בהוט 49 על 1.5, 69 על 2.5

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by Tharbad,

דרישות: * 8 יציאות * בעל פיירוול פנימי (לשליטה בפורטים) * תומך ב- ADSL ובבזק בינלאומי * חיבור: כבל רשת רגיל * חיבור למדפסת ושאר יציאות יצירתיות לא חובה אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  8. שלום רב ברצוני ליצור רשת אלחוטית בבית ע"י הוספת כרטיס רשת PCI למחשב הנייח. אם אפשר המלצה על כרטיס טוב,ישנה אפשרות לקנות בניו יורק אז אם אפשר לינק מ: www.newegg.com תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  9. איך אפשר לדעת , האם אתר כלשהו איטי , או שהספק\תשתית הם גורמים להאטה ? לדוגמא לי תמיד הפורומים של תפוז איטיים (לא שאני גולש שם הרבה כן ? ) תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by leda,

שלום. מבקש את עזרתכם. כרגע יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר חוטי (לראוטר אין אופציית WIFI). אין לי כרטיסי רשת אלחוטיים כך שאני נשאר עם הראוטר הזה. אבל עכשיו אחותי קיבלה במתנה אייפד שיכול להתחבר רק אלחוטית ואני מנסה למצוא פתרון זול יחסית. האם אני צריך לקנות ראוטר נוסף, אלחוטי, ולחבר אותו באיזשהו אופן לראוטר החוטי? אם כן אז איך עושים את זה (אם זה אפשרי בכלל)? אולי יש איזה פתרון אחר קל יותר תודה מראש לביא.

11. Started by iSneak,

ברשותי נמצא ה D-Link 614+, ואני רוצה לבטל לגמרי את הפיירוול שלו, הוא מפריע לי, אנ'לא יכול לארח משחקי רשת וכד'. פתחתי פורטים, יצרתי שרת וירטואלי, כלום לא עוזר, מה לעשות כדי לבטל את הפיירוול? או לעקוף אותו לגמרי?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  12. אתמול חיברו לי את שני המחשבים בבית למודם B-Focus 312+ דרך ראוטר של אדימקס שאני לא זוכר את הדגם שלו. חוץ מזה שמהירות האינטרנט מזוויעה יש לי בעיה עם הורדות ב uTorrent. אני חושב שהבעיה היא עם הפורטים כיוון שההגדרות של המודם וה IP של המחשב שונו. החיגן עכשיו הוא פנימי והצודם בעצם מחובר כל הזמן. בבדיקה כתוב שהפורטים כנראה לא פתוחים, יש הבדל בפתיחת הפורטים, ואיך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Started by tombcatz,

אנשים,כבר לא פעם אחת שקראתי כתבות על כך שספקיות האינטרנט מגבילות את כמות התעבורה החודשית של המשתמש...[במידה ועברת כך וכך GB הורדה בחודש,אנחנו נפנה אליך ונבקש ממך להתנתק או לשלם על חבילה יקרה יותר]...אחד הדברים שהפתיעו אותי היה לגלות שנטויז'ן היא בין החברות הראשונות בארץ שעושות את זה...וכאן גם התעוררה אצלי תהיה,ואולי גם פחד-החודש עברתי מעל ומעבר למה שאני מוריד בדרך כלל...החודש הורדתי בסביבות ה15GB בכולל,והדבר עורר אצלי חששות שנטויז'ן כבר סימנו אותי על המפה שלהם... האם יש פה אנשים שהורידו הרבה וקיבלו אזהרה מספקית האינטרנט? והאם זה באמת נכון או סתם שמועות? או שהם פשוט נטפלים רק ללקוחות מאוד בעייתיים בתחום?

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  14. אנשים שלום דוד שלי ביקש ממני יעוץ והבטחתי לו תשובה מקצועית. ככה, הוא לא צריך להפוך את זה לראוטר, יש לו מחשב אחד. הוא גר ב"מזכרת בתיה", עם מישו מכיר, ולא יודע מה זה אומר מבחינת מרחקים ממרכזיות ועומסים, מקווה שתעזרו יונתן

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  15. אוקי אני צריך לעשות רשת אלוחטית בין המחשב שלי למחשב של אחי שיטטתי באתרי מכירות וראיתי את זה: D-link DI-614+ & DWL-520 ב650 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_761&products_id=6465 עכשיו איך המוצר הזה האם הוא טוב יש לו בעיות התנתקיות וכדומה יאללה מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  16. אני קונה אינטרנט מהיר ו אני לא יודע באמת מה יותר מהיר adsl או כבלים במי יהיה לי פינג יותר נמוך ויעבוד לי יותר מהר?? ובמי אני הוריד מהר יותר ? על כמה adsl0.5 מוריד אני לא יודע כי אצל אמא שלי יש לי adsl 1.5 וזה מוריד לי על 200k . מה לעשות??????????? ??? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by efialon,

שלום לכולם. אני רוצה ליצור רשת חוטית בין 2 מחשבים. ניסיתי את כל המדריכים הקיימים ואף אחד מהם לא הצליך לעזור לי פעלתי בדיוק כפי שהם אמרו והמחשב השני לא מצליך להיכנס לאינטרנט. אני משתמש במודם ADSL שטוח 3 נורות. בשני המחשבים מערכת ההפעלה היא XP .הכרטיסי רשת חדשים כנ"ל גם הכבל רשת. יש לציין כי בעבר המחשב השני הצליח להיכנס לאינטרנט, אך משום מה יום אחד אחותי כיבתה את המחשב וכשהפעילה אותו האינטרנט לא עבד יותר

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  18. אני מעוניין להפוך את החיבור ה ADSL לרשת לחיבור קבוע, בלי חייגן בדיוק כמו בכבלים. רציתי לדעת האם מישהו עשה זאת במודם Samsung AHT-E300 ? תודה :asthanos:

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by Milford Cubicle,

היי אני רוצה להתחבר למחשב מסויים מרחוק, עם VNC. הבעיה - הפורט חסום, מכיוון שקיים שימוש בראוטר ולא בוצעה הפניית פורטים מהפורט הרלוונטי למחשב הספציפי ברשת. בהנחה שמין הסתם יש לי את הסיסמה לראוטר (אפילו/במיוחד לאור העובדה ששיניתי אותה מה-default), ובהנחה נוספת שאני יודע את ה-IP החיצוני של האינטרנט שם - יש לי דרך להתחבר לראוטר מרחוק, על מנת להגדיר לו port forwarding ואז להתחבר עם VNC ? תודה

20. Started by erezo,

לחברי הפורום שלום רב. בשבוע האחרון התחילו לי תופעות מרגיזות מאוד בנתב DIR-655 של D-LINK, הוא מאתחל את עצמו רנדומלית אחת לכמה שעות, וכשאני אומר מאתחל את עצמו, אז תדמיינו שבאמצע עבודה המחשב מבצע לכם RESTART, זה בערך אותו דבר: אני מגלה שפתאום אין אינטרנט, המודם של הוט מסונכרן בוודאות ויש תקשורת, אך הנורות על הנתב נדלקות מחדש ונורית הגלובוס משנה צבעה לכתום. בתוך תפריט הנתב לאחר מכן רואים connection up time מתחיל מ-0 שוב. ובנוסף לכך, אני מנסה לגשת כעת לתפריטי הנתב ואני לא מצליח, למרות שהאינטרנט עצמו כן עובד כרגע. יצרתי קשר עם D-LINK ישראל והייתי גם במעבדה שלהם בפתח תקווה, הם בדקו את הנתב בתנאי המעבדה שלהם, ואצלם לא הייתה שום תקלה. אצלי בבית הנתב לא מתפקד כשורה, יש לי 2 מחשבים …

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  21. ואני כמובן מתכוון להורדות חוקיות... כבר שבוע שום דבר לא זז - בקושי כמה KB עלובים...

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by finhack,

שלום לכולם עד לפני כמה ימים היה לי חשבון אינטרנט 10 מגה ADSL באורנג' (שייאמר לזכותם - שהיו מעולים!!! מהתחלה עד הסוף. - קיבלתי את החשבון דרך העבודה, ועזבתי לכן נסגר החשבון). ונשאר לי חשבון של 012, מה שלא השאיר לי הרבה ברירות עקב המצב - הייתי חייב לחזור אליו, והבנתי כמה שהם לא השתנו מאז הפעם האחרונה שהייתי מנוי אצלם. איטיות נוראית בשעות עומס, דפים לא עולים עד הסוף אפילו. שלא נדבר על הורדות מהארץ ומחו"ל, כנ"ל פינגים לא יציבים לכל מקום (גם בארץ). עוד מישהו חווה את אותו הדבר?

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  23. לפי עיתון מעריב, הטכנלוגיה תהיה מאושרת לשימוש בישראל והחל מאוקטובר 2003 יוכלו כל בתי ישראל (למי שיש לו כסף כמובן) להשתמש בטכנולוגיה אלחוטית זו. כאמור הטכנולוגיה משתמשת בתחום תדרים שך 2.4Ghz אך בהספקים נמוכים, מה שיכול לשרת מבנים סגורים וקטנים יחסית.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  24. אהלן. יש לי מספר מסוים של מחשבים, כל אחד רואה את השני ברשת מקומית. איך אני יכול לגרום לכך שמחשב X, לא יראו שאר המחשבים? כלומר, שמחשב X יהיה חסום לגמרי הן מבחינת גישה ישירה לקבצים, שיתופם בhomegroup וגם שלא יהיה אפשר להתחבר דרך mstsc בremote. האם מספיק יהיה לחבר למחשב המסוים הזה router ולהגדיר שם firewall? או שישנן דרכים קלות יותר?

• 0 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.