רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם USB ADSL MODEM AKE 130 של WOW מאז שהתקנתי הוא מתחיל להתקע מתי שאני מתנתק מהאינטרנט (החיגן) (זה 100% המודם כי דם אצל אחותי זה ככה ) לפני זה היא לי מודם היא לי הותו מודם רק שהיא במקום 130 150 והוא היה מעולה עכשיו מה אני יכול לעשות ? להחליף?
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי בבית מחשב נייח עם win7 ultimate. כמו כן יש לי בבית מחשב נייד עם win7 ultimate. יצרתי קבוצה ביתית ביניהם והצלחתי לעשות שיתוף של ספריות אך לא הצלחתי לעשות שיתוף של כוננים. אשמח אם תעזרו לי בעניין הזה.
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי לקוח עם server 2008r2 ודומיין אחד. אני מעוניין לדעת כמה מחשבים פעילים יש באירגון ולמוק מקבוצת ה- computers את אלה שכבר לא קיימים . אני יכול כמובן לעבור מחשב מחשב ולראות מתי בוצע login אחרון ואז למחוק. או אולי למחוק את כולם ואז רק הקיימים ייבנו חשבון חדש. מחפש דרך יעילה יותר. תודה
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
בקיצור כל ערב יש לי לאגים במשחקי רשת אני בספקית 012 ובתשתית של HOT מהירות 2.5 מגה המחשב שלי מחובר על כרטיס רשת USB עד השעה 7+- הכל עובד בסדר ואין לאגים משעה 7 יש לי לאגים ואי אפשר לשחק בסופי שבוע אני חושב הלאגים הם כל היום ~שישי-שבת~ מאיפה באים הלאגים? מהספק ? או התשתית ?
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הורדתי את הדפדפן firefox כי ראיתי שפה בפורום הרבה המליצו עליו.. לא ממש הבנתי מה משופר בו.. ואני לא מוצא את כל המועדפים שלי..איך אני מעביר אותם לדפדן החדש(הדפדפן הקודם עדיין מותקן)? תורה רבה לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי חברה... ;D שמעתי לאחרונה שעוד מעט יעבירו את כל משתמשי הכבלים במת"ב לשימוש בחייגן... אני גולש דרך בזק בינלאומי... המעבר הזה יגרום לי המון בעיות, כי השימוש חייגן ימנע ממני להשתמש בנתב לחיבור הרשת שלי... זה פשוט אסון!! כמובן שבעיה זו כבר שנעתם עליה פה, ואין צורך לפרט.. : שמעתי ממישהו שדווקא בבזק בינלאומי, יש אפשרות להתחבר בשתי השיטות: הן בחייגן, או בלי חייגן!! למישהו יש שמץ של מושג בעניין הזה???? תודה
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש כאן אנשים עם "גיימר" ב012. האם זה נותן שיפור משמעותי? כרגע הם מנסים לשכנע אותי להישאר שם וחשבתי אולי לקחת גיימר (בלי להוסיף אגורה כמובן) השאלה אם זה באמת משפר משהו או סתם דרך לסחוט מאנשים עוד כסף..
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לאור הפרשה ה-"אוסטרלית", די ברור שגופי הבטחון החשאיים של מדינת ישראל לא מבינים את כוחן של הרשתות החברתיות ואת המשמעות של הפצת מידע ויראלית. בעוד שאת חוסר ההבנה של אותם גופים עוד איכשהו אפשר להבין, התנהגות דומה, הננקטת על ידי חלק מחברי הועד של איגוד האינטרנט הישראלי, היא בלתי נסלחת. רועי שלומי מפרסם היום פוסט נוקב על מדיניות ההסתרה הננקטת על ידי ועד האיגוד ועל המאמץ שנעשה שם למנוע פרסום מידע שראוי שהציבור ידע ויכיר. הגיע הזמן שאותם חברים יפקחו את עינהם ויבינו שהעולם סביבם השתנה. ב-2013, בעידן הפייסבוק, הטוויטר, האינסטגרם והבלוגים היכולת להסתיר, להחביא ול-"גנוב סוסים ביחד" אינה אפשרית יותר. http://roishlomi.com/heb/2367
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי פנימי עם טווח קליטה הכי גדול שיש וחזק אשמח להמלצה תודה ראיתי שיש גם כל מיני צלחות כאלו.. יש למישהו ניסיון עם הדברים האלו?...הם באמת חזקים?... אחרי חפירה לא קטנה במהלך היום והלילה הגעתי למסקנה שכרטיס חיצוני דוגמת ALFA AWUS036NH יהיה חזק ויעיל יותר מכל כרטיס PCI פנימי... למעט אולי אחד או שניים שהם יקרים מאד או לא בארץ וגם להם יתכן מאד שהוא חזק יותר אם לא שווה... מה אתם אומרים? תודה
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיל את טווח ה-WIRELESS של מודם בזק, מדובר בבית די גדול בצורת ר' - בו הרשת לא מגיע לחדרים הרחוקים מהמודם. האם לשם רפיטר ? יש מוצר מומלץ ? יש פתרון אחר יותר טוב ? (המטרה לקבל רשת אלחוטית גם בצד השני של הבית, HOME PLUG נותן מענה לנקודה קווית, אולי אפשר כל בסיס זה + עוד נתב אלחוטי ליצר רשת נוספת, אבל נראה לי פתרון יקר)
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני עושה רשת חוטית עם ראוטר ובמחשב השני אין כרטיס רשת , איזה כרטיס רשת אני צריך ואיזה ראוטר ?
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתכוון לקנות רווטר ,אבל אני לא בטוח איזה אני צריך. הרווטר צריך לשרת שלושה מחשבים, הוא צריך לתמוך בבחיבור לכבלים,אבל עדיף אם אפשר שהוא יתמןך גם בADSL תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
סתם שאלה, איך יכול להיות שעם כל הטכנולוגיה המתקדמת, יש חברות גדולות כמו יוביסופט ועוד כמה שהשרתים שלהם ממש גרועים ולא משנה כמה הם מנסים לעבוד על זה, הם עדיין נשארים גרועים?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
צהריים טובים. אז כרגע אני בHOT+012 ונגמרה לי ההתחייבות בשניהם,כיום אני משלם כ120 שקלים בערך לבאנדל הזה. חשבתי לעבור ל4M או 5M של בזק כי גם יש תUP הכפול הזה שגם ב4 וגם ב5 יש UP של 800KB. השאלה אם זה רלוונטי בשבילי כי אין לי באזור עוד NGN. ו5M תשתית ב62 ש'ח+ספק של ב'בל ב56 ש'ח זה משתלם?(אני מדבר על היום ביחס לכל שאר הדברים,כי בתכ'לס מה ההבדל בין 4M ל10M עם אותו UP). אשמח לחוות דעת ותשובה. עריכה:זה המחירים בלי התמקחות עוד(מחירים מהאתר כמה זה,כולל ממוצע של כמה זה יוצא בחודש וכל זה) בזק+בזק בין לאומי 5M ספק 56.92 תשתית 63.45 4M 48.75 ספק תשתית 58.45
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
כל מיני הודועת שיש להם לחצן OK בלבד,ופשוט כתוב שם כל מיני פרסומות...חלונות ווינדוס כאלו,איך אני מפסיק את זה???? יש לי AD AWARE SE מותקן,הרצתי לא עזר. יש לי גם פיירוול ואנטיוירוס של Mcafee מעודכנים.
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לגולשים, ברצוני לקנות שרת מדפסת מהסוג שמצורף כאן: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=73195... השאלה שלי היא כזאת, אני כרגע גולש ברשת ביתית האם השרת הזה יודע להתחבר לרשת הביתית שלי או שמה אני אצתרך בכל פעם שאני רוצה להדפיס להתחבר לרשת אחרת (הרשת של המדפסת) ואז להדפיס או שהמדפסת פשוט תופיע כמחשב נוסף ברשת הביתית הקיימת אצלי בבית? מקווה שהסברתי את עצמי כראוי. מחכה לתשובה, דודי.
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שאתם מקבלים המון שאלות כאלה, אז אני אנסה לתמצת את המידע החשוב. אני מחפש המלצה לנתב אלחוטי. להלן מה שחשוב לי בו/פרטים חשובים: (אם שכחתי משהו חשוב, אנא תגידו לי) - יש לי כרגע חיבור ADSL של 014 עם מודם B-focus router 270pk, במהירות 1.5Mb - הנתב אמור לחבר מחשב אחד (בקשר חוטי), ומחשב נייד (בקשר אלחוטי) מדגם Inspiron 1525, עם כרטיס רשת מדגם Intel 3945 WLAN (802.11a/g) Mini Card. המחשב הנייד יריץ XP, בתקווה. (אפשר שהראוטר יהיה מחובר באופן תמידי, נכון? ללא תלות במחשב הנייח). - טווח החיבור הוא לא יותר מ10 מטר, אבל דרך 3-4 קירות בלוקים - אנחנו משתמשים הרבה בשיתוף קבצים, אז רצוי שזה יהיה ראוטר שנוח לפתוח בו פורטים וכדומה. - אם יש אפשרות לראוטר עם פיירוול מובנה, …
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מצלמה של רשת AXIS ועד היום היתה מחוברת דרך מודם של בזק ורוואר של 3COM ופתחתי לי פורטים ב-Virtual Servers (יש לי IP קבוע) שלשום החלפתי רוואטר של בזק ל-D-link מדגם2760U זהה ל-2650U רק תוספת של טכנולגיית N כמו כן פתחתי תחת NAT ו-Virtual Servers את הפורטים של המצלמה. הוספתי שם גם את הפורטים של אימיול והכל בסדר לגבי האימיול. משום מה את הפורט שפתחתי למצלמה שם אני לא יכול להתחבר מבחוץ. LOCAL אני כן מתחבר אליה אבל חיצונית לא מצליח לראות אותה. האם ב-NAT תחת Virtual Servers שם פותחים פורטים? מישהו מכיר את הרווטאר הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מסתבר שתקן האלחוט החדש 802.11ac מחלחל גם ליצרניות הקטנות יותר של ציוד אלחוטי ועתה גם Edimax מציגה אבי טיפוס למוצרים המתבססים על תקן זה. כל הפרטים, כולל צילומים ומידע טכני בפוסט המצב - http://www.netcheif.com/blog/?p=2113
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני צריך שיתוף אינטרנט בין שתי מחשבים שניהם עם windows 98 ו inter explorer 5.01 sp 1 לא שזה משנה לא חייב שהייה גם שיתוף קבציים אלא שאני יוכל לשתמש באינטרנט בשני המחשבים
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי ללא הצלחה, להפעיל רשת על ידי כבל מוצלב, בין מחשב עם Windows Vista ומחשב עם Windows XP. גם כאשר הגדרתי זיהוי אוטומטי, וגם כשהגדרתי כתובות ידנית, במחשב עם Vista כתוב "unidentified network". מה אוכל לעשות?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
סיפור מוזר: יש לי ראוטר לינקסיס WRT54GL (עם קושחת Tomato) שמשרת אותי בנאמנות כבר כמה שנים. כרגע האלחוט שלו משמש רק לקישור ה- HTPC בסלון ל- NAS בממ"ד (שמחובר אל הראוטר דרך סוויץ' ג'יגהביט). וזה עובד מצויין, אני יכול לעשות streaming של 1080p מה- NAS ללא בעיות, אבל לפעמים אני נתקל בנפילות אקראיות בקליטה: פתאום הוידאו קופא ו- XBMC (על אובונטו) מודיעה על buffering. זה יכול להעלם כמעט מיד וזה יכול לחזור על עצמו כמה פעמים בתוך דקה או שתיים. החשד המקורי שלי היה כרטיס הרשת האלחוטי המצ'וקמק שהיה לי ב- HTPC. היה לי כרטיס טוב יותר, אבל הוא סירב לעבוד ב- HTPC. בסופו של דבר, אחרי עדכון BIOS ומערכת ההפעלה, הכרטיס הטוב זוהה כמו שצריך ואיכות הקליטה השתפרה (אני אפילו קולט את הרשת של השכנים…
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
בימים האחרונים מסתובבת באינטרנט ידיעה על וירוס שמתפשט ברשת האינטרנט ונדבק לנתבים. מדובר ב-botnet שנקרא על שמו של שחקן הקולנוע צא'ק נוריס -- "Chuck Norris botnet". הוירוס הזה נטען לזכרון ה-RAM של הנתב על ידי ניחוש הסיסמא של הנתב ומפעיל מתקפת Denial of Service (או DOS) על הנתב עצמו. בנוסף על כך, העותק שנטען ממשיך לחפש נתבים אחרים שניתן להדבק אליהם. כיוון שהוירוס הזה נטען לזכרון ה-RAM ניתן להפטר ממנו בקלות על ידי כיבוי הנתב. על מנת להמנע מהדבקות מומלץ להגדיר סיסמת כניסה (סיסמת ADMIN) קשה לניחוש (פרטים נוספים יש כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/WiFiSecurity/WiFiSecurity.htm). אני לא הצלחתי לאתר בעלי נתבים שנדבקו בוירוס הזה בפועל ולכן קשה לי לאמת את נכונות הידיעה הזו או…
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אז ככה, סוף סוף אני קונה את הראוטר המיוחל - wrt54gl (לימים עם קושחת הtomato (אני בכבלים)) המודם שלי הוא terayon, והראוטר, תפקידו לפצל את האינטרנט לשני מחשבים (2.5/256 - החיבור). בין מחשב-ראוטר מחשבים מוצלב או ישיר? ועוד שאלה, את המודם - מחברים בUSB או בRJ45? ואם RJ45 אז מוצלב או ישיר? תסלחו לי על השאלות אבל עבר המון זמן מאז שהתעסקתי עם רשתות :-[ :-\ אם אפשר אז להביא לי בבקשה לינקים לכבלים מזיגזאג, שכן משם אני אקנה את הראוטר. ד"א מה זאת אומרת מסוכך? ( ) תודה, רומן.
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש הרבה משחקי רשת שאני לא יכול לשחק בגלל שאני מחובר לראוטר(חיבור בכבלים).... לי נראה שהבעיה נובעת מכך שהמחשב מזהה את האייפי שלו כהאייפי הפנימי שלו בתוך הראוטר משהו כמו 192.168.0.123... והמחשבים באינטרנט לא מזהים את המיקום שלו.... האם זאת הבעיה? ואם זאת לא הבעיה... אז איך אני פותח פורטים? יש לי D-link Defult getaway 192.168.0.1 ועוד שאלה... אם אני אעבור לHUB ... ואני אהיה המחשב הראשי, אז זה יפתור לי את הבילבול בין האייפי? והאם אני אצטרך להשאיר את המחשב שלי דלוק כל הזמן למרות שאני מחובר לאינטרנט כבלים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-