רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר ל012 ב10 מגה וכל הזמן יש לי נפילות מהירות ל10K ואני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב כי יש תקיעות בטעינת הסרטונים וטעינת אתרים לפעמים מאד איטית חשבתי על Priver NGN של בזק בין לאומי יש המלצה על ספק מסויים??
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי חבר'ה כרגע יש לי שני קווי בזק (ואני מנוי בhot בטלויזיה ובadsl 1.5)- האחד רחוק מהמחשב והשני קרוב אחד מקוי הטלפון משמש כקו לאינטרנט (בקומה הראשונה) וכטלפקס (בקומה השנייה) שאלתי היא מה עדיף במקרה שלי - טלפון Hot או טלפון 072 (012). הכי חשוב לי שזה לא יפגע ברוחב פס שלי ב(emule וכו'), וגם שאני אוכל לדבר בכל טווח בבית ושאוכל לחבר את הטלפקס למעלה לקו (למרות שלא נמצא בקרבת מחשב). כמו כן, חשוב לי שאני לא אהיה חייב להיות מחובר לאינטרנט\מחשב דלוק מבחינת מחיר, 012 מציעים ב99 שקל אינטרנט 1.5 + קו 072 + 2000 דקות מתנה, בדומה להוט שמציעים ב59 שקל את ה2000 דקות בקו שלהם.
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי לקוח עם server 2008r2 ודומיין אחד. אני מעוניין לדעת כמה מחשבים פעילים יש באירגון ולמוק מקבוצת ה- computers את אלה שכבר לא קיימים . אני יכול כמובן לעבור מחשב מחשב ולראות מתי בוצע login אחרון ואז למחוק. או אולי למחוק את כולם ואז רק הקיימים ייבנו חשבון חדש. מחפש דרך יעילה יותר. תודה
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב לפיירוולים מגוונים יותר בנתונים הטכניים של הרבה נתבים. יש כאלה שנקראים ISP ,יש DOS FIREWALL יש פיירוול משולב תוכנה, ומכל הסוגים התבלתי לגמרי. איזה סוגים של פיירוולים בחומרה יש היום בשוק? איזה סוג הכי טוב? איך זה שפיירוול חומרה יודע לסנן מידע שמגיע גם מבפנים מבלי לשאול בעוד שפיירוולי התוכנה צריכים לשאול אותי לגבי כל תוכנה? תודה
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצני לשתף 2 מחשבים , אינטרנט וקבצים וגם מדפסת חשבתי על 2 כרטיסי רשת וכבל מוצלב ! היכן ניתן לרכוש כבל רשת לפי אורך איזה כבל צריך ו האם זה שווה ראיתי כבל 30 מטר בKSP ב 110 ש"ח ???? האם לדעתכם שווה להשקיע בראוטר ?
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
בשבוע שעבר נערכה בהונג-קונג תערוכת התאורה הגדולה ביותר באסיה ובין שלל המוצרים, הוצגה שם מערכת נורות תאורה מבוססת IP. כל הפרטים כאן -- http://bit.ly/YPcbiF
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת איך אפשר לעשות sniffing לרשת בבית (WIFI) דרך מכשיר אנדרואיד , לינוקס שמחובר לאותה רשת תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי, האם מישהו מכיר תוכנה חינמית להגבלת התעבורה ברשת? (כגון Bandwidth control/ netlimiter)
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אחרי כל עדכון של FF מנהל ההורדות לא מופיע בלחיצה על עכבר ימני.. זה מתחיל להופיע רק אחרי אתחול המערכת..וזה לא כ"כ מתאים לי... האם ניתן לכוון באופציות שזה לא ידרוש אתחול? או אולי יש מנהל הורדות יותר טוב מזה? שלא ידרוש אתחול כל פעם..
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות (לפני שהתגייסתי) הרגשתי שמשהו לא בסדר באינטרנט בכלליות, הייתי מקבל התנתקויות לפעמים (ממש לפעמים) אבל בעיקר פינגים גבוהים בשרתים בחו"ל... לצורך העיניין יש לי חבילה של 2 מגה אבל אני מרגיש שבעבודה שוטפת האינטרנט לפעמים ממש איטי... עכשיו ברור שיש אתרים שהניתוב אליהם יותר איטי ופחות טוב ולא תמיד מורידים על המקסימום (במקרה שלי "אמור" להיות על 240) אבל אני פשוט הרגשתי שאפילו אם אני לא מוריד כלום ואין כלום ברקע שקשור להורדה משחקים מסויימים פשוט עם לאג מטורף... או הורדות לא זזות... אז אחרי דיבורים עם נציג של ברק הוא חירטש לי משהו שקשור בעבודות תחזוקה שלהם ושעכשיו שהם פתחו קו מיוחד לאפלואד ל"גיימרים" יש בעיות עם הרוחב פס למשתמשים רגילים וכל מיני בולשיט... אז אמרתי ל…
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
זה אמין בכלל ? http://www.isoc.org.il/iix/2x_list.html ובכלל מה זה ?
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אלה לא כרטיסי LAN 10/100... לפי מה שהבנתי.
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נתב לטובת שימוש ברשת VPN. מקריאה באתרי ספקי VPN אני מבין שאם ישנה קושחת DD-WRT ניתן להעביר את כל תעבורת הרשת דרך ה- VPN. אני מעוניין בנתב בעל 4 כניסות LAN לפחות (אם יש 6 זה יהיה פנטסטי) במהירות 1Gb. תקן אלחוטי מתקדם אך לא חשוב לי שיהיה שיא המהירות, יותר חשוב לי בעל טווח גדול. מעבד חזק שיכול להתמודד עם 2 מחשבים חוטיים + מחשב אלחוטי + 4 צרכניים אלחוטיים + NAS חוטי ללא בעיות וניתוקים. אשמח לתמורה הטובה ביותר לכסף. תקציב עד ל- 900 ש"ח. תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
אתמול אחה"צ, כששמעתי על החבילה החדשה של בזק, החלטתי "להשתדרג" (בתוספת של 9 שקלים למחיר שאותו שילמתי, עבור חבילת 2/96) לחבילת 2/150, עקב הצורך הרב לתוספת ברוחב הפס העולה. מחיר החבילה הוא 79.90 ש"ח, בהתחייבות לשנה. ככל הנראה והמודם כבר הסתנכרן עם הנתונים העדכניים, אך רוחב הפס היורד נשאר כפי שהיה בחבילה הישנה, כלומר 2 מביט. להלן נתוני הסנכרון של המודם (Alcatel SpeedTouch Home), אל מול מרכזת בזק ---> Operational data report : near end (Downstream) ----------------------------------------------- Attainable line rate : 10060 kbit/sec Attainable Atm rate : 9600 kbit/sec Used line rate : 2924 kbit/sec Fast used Atm rate : 2496 kbit/sec Interleaved used Atm rate : 0 kbits/sec…
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי! לאחי יש מחשב נייד של העבודה והוא ביקש שאעביר ממנו תמונות ושירים למחשב השולחני שלו. במחשב הנייד יש XP Proffisional עם מסך הזדהות (שם משתמש וסיסמה). מאחר ומדובר בכמה ג'יגות החלטתי להעביר באמצעות כבל מוצלב. מאחר ושם ה-workgroup של שני המחשבים צריך להיות זהה הייתי צריך לשנות אותו במחשב הנייד. מה שעשיתי בטעות זה - בלוח הבקרה, במערכת, לחצתי על משהו שנקרא בערך "network id". כל מה שעשיתי זה לשנות ממחשב שמתחבר לרשת עסקית למחשב שמתחבר לרשת פרטית ואישרתי. זה שינה את ה-domain של המחשב וביקש לעשות restart. כשהמחשב עלה שוב עלה כרגיל מסך ההזדהות, הכנסתי שם משתמש ואת הסיסמה הנכונה, אבל לא בוצע log in ועלתה הודעה שהסיסמה, שם המשתמש או הדומיין שגויים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו - ה…
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לא מצליח לעשות.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למגביר אות wi-fi חברה - דגם. המחשב הביתי נמצא בממ"ד מחובר חוטי לשקע בזק ולראוטר. מעוניין להגביר את אות ה wi-fi מחוץ לממ"ד, אם ישנם מגברים שמסוגלים להתמודד עם קירות ממ"ד... תודה
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש ראוטר מומלץ שיאפשר חיבור אלחוטי של מספר גבוה של מכשירים במקביל (20-40 מכשירים במקביל) על חיבור בזק 100 מגה. יש למישהו המלצות ? כיום משתמש בראוטר DLINK של בזק ונתקל בתופעה חוזרת ונשנית של ניתוקים וחיבור לא זמין. תודה רבה, הדר.
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
אני מחובר לרשת די גדולה, נגיד כמו במשרד. הבעייה היא שהמחשב לא מזהה את הרשת: חיפוש מחשבים בmy network places לא מניב תוצאות, חיפוש קבצים לפי שם בכול מיני תוכנות כמו netlocator pro גם לא נותנים תוצאות (וזה לא שאין קבצים עם הסיומת שאני מחפש...). גם view workgroup computers גם לא מזהה את הרשת אבל, כשאני כותב של של מחשב בשורת הכתובת, נגיד ig\\ אז אני נכנס למחשב בלי בעייה. איך אני יכול לתקן את החיבור כך שגם החיפוש ימצא את הרשת? צריך לציין שמידי פעם החיפוש כן מזה את הרשת והכול עובד כמו שצריך, אבל רוב הזמן- אין תגובה :-[ תודה לעוזרים, ובלי ספאם!
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי את המודם/ראוטר הזה שקיבלתי מבזק. הוא מחובר רק למחשב אחד. אני משתמש בחייגן הפנימי שלו לטעמי זה יותר נוח הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לםתוח פורטים לאימיול עשיתי לפי מדריכים שמצאתי ברשת , אבל הוא עושה לי Error in this page או משהו כזה. הרצתי חיפוש בפרום ומצאתי שצריך לבדוק אם זה על הברידג' הנכון , שמתי על הנכון עדיין לא עזר. הפורטים לא נפתחים. ניסיתי לשים על UPNP שיפתח ת'פורטים אוטומטית הוא פשוט לא נותן. אני עושה Enable על Bridge1 דרכו אני מחובר לוחץ apply זה מרענן את הדף וה V פשוט נעלם.. למה? אשמחר לעזרה
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שאני פותח סרבר בcs אי אפשר להכנס אליו כי יש לי רשת הבנתי שצריך לפתוח פורטים. איך ואיזה ? האם זה מסוכן ? האם אפשר רק למחשב אחד ברשת ? האם אפשר לפתוח סרבר בפיפא גם אם אי אפשר בcs שהורטים האלה סגורים ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן, הקמתי רשת בייתית ובה 5 מחשבים (אחד חוטי, 4 אלחוטיים) אני רוצה לחלק לכל מחשב 20% מרוחב הפס בצורה קבועה... (תשתית של 2.5 ז"א 64K לכל אחד) מה האופציה שצריכה להיות קיימת בראוטר כדי שתתאפשר חלוקה שכזאת?
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK DWA-140 . עכשיו פרמטתי את המחשב של אחי . לפני הפורמט היה ווינדוס XP והכרטיס רשת עבד כמו שצריך. אחרי הפורמט שמתי ווינדוס 7 ומשום מה הוא לא מזהה אותו. אם אני מעביר את המתאם למחשב שלי או של אחי השני המתאם עובד. אם אני לוקח את המתאם שנמצא כרגע במחשב שלי ושם במחשב של אחי השני המתאם גם עובד משום מה המתאם שהיה אצל אחי לא עובד באף אחד מהמחשבים - מה הסיבה ואיך פותרים אותה כי המחשב עומד עכשיו בלי אינטרנט .. =[ CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי, אני מחובר כקליינט ברשת ביתית של שני מחשבים. משום מה אני לא מצליח להיכנס אל הכוננים שבמחשב השני, בעיה שעד עכשיו (יותר משנה) לא הייתה קיימת. ניסיתי להגדיר מחדש את הרשת לפי המדריך, אבל זה לא עזר. אני מקבל את הודעה השגיאה הזו: תודה מראש למי שינסה לעזור...
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-