עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by rjjb7,

שלום רב, ברשותי מחשב מיני נייד של asus eee pc intel atom 1.6 GhZ. שיחקתי קצת בהגדרות של הרשת האלחוטית ומשום מה כנראה הסרתי את הקישורית של הרשת האלחוטית. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר דרך הדיסק המקורי שקיבלתי עם המחשב אך ללא הועיל. נכון להיום אני רואה במיקומי הרשת שלי רק את הקישורית של האינטרנט החוטי בניגוד למה שהיה קודם שהיה גם את הקישורית האלחוטית. כיצד אני מתקין מחדש את הרשת כך שאוכל להשתמש בה שוב?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by tratz,

יש לי שרת DELL עם סלוט הרחבה אחד של PCI-X 64bit 133Mhz. רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אליו כרטיס רשת realtek 8139D רגיל בתצורת PCI?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  3. שלום לכולם אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום... הסיפור הוא כזה: יש לי אתר וחיפשתי להעלות אותו לרשת בעלות הנמוכה ביותר. עשיתי את הדברים להלן: 1. הזמנתי דומיין co.il ב-InterNIC. 2. איכסנתי את האתר אני מאכסן ב-p3web.biz שנותן אכסון חינם ללא פרסומות. 3. דרך zoneedit.com יצרתי הפנייה עם cloak לאתר שלי (something.p3web.biz). 4. הגדרתי בלוח בקרה של הדומיין (domain.internic.co.il) את השרתים של ZoneEdit כשרתי ה-DNS שלי. מה שקורה זה ש-ZoneEdit יוצר עומד פריימים שהפריים שגודלו 100% מציג את האתר שלי וכך למשתמש תמיד נראה שהוא נמצא ב-www.something.co.il, לא משנה לאיזה דף גלש. אם אני מוריד את ה-cloak אני פשוט מקבל הפניה רגילה ל-something.p3web.biz ולגולש תוצג הכתובת האמיתי שבה הו…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  4. שלום רב. אני חייל בצבא אז אין לי יותר מדיי זמן. אני חייב לקנות מחר ראוטר אלחוטי + כרטיס רשת אלחוטי על מנת לחבר מחשב שאין מרושת לרשת הביתית. כרגע יש לי ראוטר קוי, ואני מעוניין להחליפו. אין לי אינטרנט סופר מהיר, אלא כבלים רגילים. אני מעוניין בראוטר אלחוטי עם 4 קוים חוטיים. המלצות? האם ללכת על תקן G או N? ומה זה draft N? כמו כן, איזו חברה? Dlink, 3Com, Edimax? אשמח להמלצה כלשהי לזוג מוצלח של ראוטר+כרטיס רשת תומך. אני לא מעוניין להוציא המון כסף על העיניין, אבל אם אתם ממליצים כן להשקיע עוד, אז אני זורם. מצטער על דחיפות הנושא, ותודה על העזרה! ;D[br]פורסם בתאריך: 1.10.2009 בשעה 18:38:41 נכון לעכשיו אני מתלבט בין שני הזוגות הבאים:D-LINK: D-Link דגם DIR-615 http://www.ivory.co.i…

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  5. אחרי שכל השבוע האחרון הרגשתי בעיות של איטיות נמאס לי ובדקתי את המסך של ההוטבוקס מתברר ששלושה ערוצים מתוך ה-8 מייצרים מיליוני שגיאות וכנראה דופקים לי את החיבור בדיקה מהירות פשוטה מגלה שמהירות ההורדה השתנתה ל-25 מתוך 100 המובטחים השיחה לתמיכה הטכנית של הוט סיוט, עונים מהר אבל מעבירים אותך שבעת מדורי גיהנום של בדיקות פשוטות ובסוף מתאמים טכנאי. קרה למישהו שפתאום חלק מהערוצים השתגע ?

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  6. אהלן. יש כאן תחרות מעניינת בשבועות האחרונים בנושא הגלישה באינטרנט. כיום אני מחובר לאורנג ביחד עם הטלפון הביתי שלה והנתב המיוחד . עכשיו שמעתי שיש כאן טריקים מלוכלכים. נגיד בזק בינלאומי שמעתי שיש סעיף שמגביל אותך ל65GB בחודש אבל זה לא אומר שהם יאכפו אותו אבל זה משאיר להם אופציה מיידית/עתידית לפעול בהתאם לסעיף זה (מחיר מופרז ל1MB או פשוט תשלום OVER מנופח). אורנג בזמנו אני זוכר שבדקתי בחוזה ולא היה שם איזה סעיף שמגביל אותי. עכשיו יש את עניין הפינגים. תנו לי בבקשה חוות דעת על הספקיות: בזק בינלאומי, 013, 012. ליפני איזה 5 שנים אני זוכר שהיה בעיה קיצונים עם 012 אבל עד היום אף אחד לא הצליח להוכיח באופן מלא שהם מאיטים פורטים בכוונה. האם יש לבזק בינלאומי באמת איזה יתרון של פינגים/מ…

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  7. חיברתי ע"י ראוטר 3 מחשבים לרשת ביתית + אינטרנט. כל המחשבים מחוברים ע"י כבלי רשת בעלי 8 חוטים... שמעתי שמספיק לחבר 4 חוטים מסוימים... השאלה היא כזאת.. האם אני יכול לנתק 4 חוטים מאחד הכבלים לחבר אותם מחדש לראוטר ובצידם השני לחבר למחשב נוסף במקום להעביר חוט נוסף? אם כן איזה חוטים צריך להשאיר? כלומר... מס' חוט...

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  8. יש לי ADSL המחשב שלי הוא המחשב הראשי שמחובר למודם ואליו מחובר בטור עוד מחשב נכנתי לאסף הרשת של חלונות XP, ובחרתי בחייגן ADSL כקישור שלי לאינטרנט (מסך הבחירה הראשון), לאחר מכן הואע שה הכל אוטומטית נכנסתי לאשף במחשב השני ובחרתי ב"מחשב המחייג לאינטרנט דרך מחשב אחר" האשף סיים אבל האינטרנט לא עובד במחשב השני (המחובר בטור) טוב ומציג שגיאת DNS אשמח לעזרה..תודה

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  9. טוב יש לי ראוטר אלחוטי במחשב הנייח WRT54GL עכשיו יש לי מחשב נייח נוסף שמחובר אליו דרך כבל, ועוד מחשב נייד שאותו אני צריך לחבר ופה בעצם באה השאלה שלי. למחשב הנייד עצמו יש ראוטר או כרטיס רשת אלחוטי מה שזה לא יהיה של DLINK ID-524 ,עכשיו אני רוצה לחבר אותו לנתב האלחוטי שיש במחשב הנייח , אז איך אני עושה שרק המחשב הנייד יוכל להתחבר בצורה אלחוטית בלי שמחשבים אחרים של שכנים יתחברו אלי לנתב? ואל תגידו לי לך לשם ותעשה, אם אפשר הסבר מפורט שיעזור להבין. עכשיו בעיה נוספת היא בעצם הראוטר שיש בתוך במחשב הנייד מתחבר מעצמו כאילו יש לו רשת משלו, איך אני עושה אותו רק כמחשב שיתחבר לנתב אחר ולא שיתחברו אליו? תודה.

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  10. שלום לכולם, ראוטר ה edimax שלי (שקיבלתי מנטוויזן) נדפק סופית, גם לפני שהוא נהרס הוא לא הצליח להתמודד עם שיתוף קבצים לאורך זמן (האינטרנט הואט קיצונית והפינגים קפצו לשמיים) רציתי בבקשה לקבל המלצה לראוטר קווי איכותי שיוכל להתמודד עם שני מחשבים שמפעילים תוכנות שיתוף קבצים ועדין להתמודד עם גלישה רגילה ברשת. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  11. היי לפני שנה קניתי מבזק רשת אל-חוטית, ומפני שלא היה להם את הציוד אז הם הביאו לי רשת רגילה של 2WIRE ניזכרתי בזה אתמול היתקשרתי אליהם והם אמרו שאני יכול לקבל רשת אלחוטית של 2WIRE או רשת אלחוטית\חוטית כלומר שאפשר לעבוד בשני הדרכים גם זה של 2WIRE שאלתי את נציג בזק איזה דגם מדוייק והוא אמר שהוא לא יודע, אז האם שווה לקחת את הרשת האלחוטית (כבר שילמתי אליה מזמן)? אני חייב תשובה מהר, כי מחר בבוקר באים להתקין לי. תודה מראש Install

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  12. Started by yehob,

יש לי בעיה של פינ גים גבוהים מאוד ואני צריך להשיג את הIP של שרת המישחקים כדי שחברת האינטרנט (015) תעשה לשרת תיעדוף הבעיה כשאני רושם NETSTAT הוא נותן לי את הIP של חברת האינטרנט האם יש למישהו איזה רעיון איך להשיג את הIP של השרת??(או סתם רעיון להורדת פינגים) שמעתי שיש דרך להגדיל את השימוש ברוחב הפס ע"י הגדלה של ה"חבילה" (פאקג') עד לניצול מרבי של הפס אם מישהו יודע איך לעשות את זה או מידע על הנושא אשמח לישמוע

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  13. Started by leda,

שלום. מבקש את עזרתכם. כרגע יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר חוטי (לראוטר אין אופציית WIFI). אין לי כרטיסי רשת אלחוטיים כך שאני נשאר עם הראוטר הזה. אבל עכשיו אחותי קיבלה במתנה אייפד שיכול להתחבר רק אלחוטית ואני מנסה למצוא פתרון זול יחסית. האם אני צריך לקנות ראוטר נוסף, אלחוטי, ולחבר אותו באיזשהו אופן לראוטר החוטי? אם כן אז איך עושים את זה (אם זה אפשרי בכלל)? אולי יש איזה פתרון אחר קל יותר תודה מראש לביא.

14. שלום, יש לי 2 מחשבים שמחוברים ע"י סוויטץ' והמודם הוא ADSL של בזק (RTA1320). איך מקנפגים אותו שיעבוד כראוטר ואני אוכל לעבוד עם 2 המחשבים? צריך עזרה דחופה.

15. Started by leoleo,

אהלן, הדירה כ-100 מ"ר יש לי בסלון ראוטר של TPLINK ARCHER 600 החדרים הרחוקים (כ-10 טר מהראוטר) בדירה הם ללא קליטה :הממ"ד ומולו חדר נוסף שהקליטה שם היא ממש רק בכניסה. בממ"ד יש חיבור רשת. את ה-WIFI אני לא צריך בממ"ד אלא בחדר שמולו מה בעצם האפשרויות שלי? האם להתקין סוג של מפיץ WIFI דרך חיבור הרשת בממ"ד ובשאיפה זה גם יגיע לחדר ליד? האם יש המלצות לא להתקין מכשיר שמפיץ WIFI בממ"ד שהוא חדר ילדים?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  16. שלום לכולם , אני צריך המלצה לקניית מודם/ראוטר (יש לי חיבור ADSL). אמרו לי שה- BR-6104 EDIMAX הוא טוב וזול - מה אתם אומרים ? (כל מה שאני צריך שהתוכנות שיתוף קבצים בעיקר האימיול יעבדו לי טוב - כי אני לא מרוצה ממודמים של בזק) בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by druide,

יש לי מודם ECI שהפכתי אותו לראוטר עכשיו אני צריך רשימה של רוב הפורטים שיהיה אפשר ליגלוש כמו שצריך לדוגמא: פורטים של ICQ Kazza lite K++ 2.43 אימיול (יש) ביטורנט (יש) בתודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by OferS16,

לאחרונה שידרגנו את המהירות של האינרנט ל10 מגה ומאז שעברנו אל רשת הNGN האינטרנט פשוט לא טוב! כל כמה זמן יש ניתוק של האינטרנט (בשבוע האחרון זה כל 2 דקות , התנתק לי האינטרנט בזמן שכתבתי את השורות האלה) וכשהוא לא מתנתק הוא ברובו כל כך איטי שלוקח לכל דף דקה-דקה וחצי לטעון. אנחנו ב בבזב"ל+NETVISION בתור ספק על 10 מגה. השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות בשביל לגרום לאינטרנט להיות יותר יציב ומהיר?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  19. אז ככה .... אני חושב שיש לי בעיה עם הראוטר .. קינפגתי אותו למצב Expert ... והגדרתי לו בניתובים (nat) פורטים שונים ... פעם אחת 21 .. אח"כ 23 ... 80 ועוד ועוד כמה .. הבעיה היא כזאת .. : אני לא יכול לקבל קבצים בשליחה "ישירה" , ז"א , אם שולחים לי קובץ דרך איסיקיו , אני לא יכול לקבל אותו ... אם שולחים לי דרך המירק , שוב , אני לא יכול לקבל ... ויש עוד בעיה : כשאני פותח סייט דרך FlashFXP מהירות ההורדה המקסימלית היא : 6.67 קילו ... גם אם אני פותח 4 סייטים , המהירות המקסימלית של כל אחד מהם היא 6.67 קילובייט . אני לא בטוח אם יש קשר בין הדברים , אבל זה נראה לי בהגדרות לקויות ... ניסיתי כבר הכל , כולל ערוצי עזרה ברשתות ואני לא יודע כבר מה לעשות . פרטים : windows XP רשת של 2 מחשבים A…

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

שלום יש לי מודם ראוטר של EDIMAX AR6024WGA-EU אני לא מצליח לגרום לו לחייג אמרו לי שה TYPE צריך להיות PPPOE שרמתי בשם משתמש את השם כולל @014 סיסמה והוא לא מחייג אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי שהוא יחיג כי אין לי ניון במודמים ראוטרים של ADSL עזרה

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  21. חברה שלום , יש ברשותי כרגע נתב Dlink 2760U/E1 לאחר שהוחלף היום מנתב D-Link 2760U. התקלה שבגללה הוחלף הנתב ועדיין קורה גם בנתב החדש היא שבמחשב בחדר ( המרוחק כ-7 מטרים בערך מן הראוטר כך שזו לא בעייה של מרחק או משהו בסגנון ) המחובר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי לנתב האינטרנט מפסיק לעבוד לפתע - זאת אומרת הכרטיס רשת מראה שהוא כאילו עדיין מחובר לרשת אבל דפי אינטרנט מפסיקים להטען וכל דבר שקשור לאינטרנט פשוט מספיק לעבוד . תקלה זו קורה כל כמה דקות בערך וכדי לגלוש שוב באינטרנט צריך לעשות disable / ENABLE לכרטיס רשת . יש לציין שתקלה זו קורה גם במחשב השולחני וגם בלפטופ בחדר . התקלה קורה גם במחשבים אחרים בחדרים שונים בבית אשר מחוברים דרך כרטיס רשת אלחוטי . יש לציין שבמחשבים שמחוברים חוטית…

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  22. Started by supercars,

אהלן, יש לי ראוטר Dlink -604+ אני רוצה לשחק במשחק בשם Total Annihilation ברשת אך יש בעיה: אשמח לדעת כיצד אפשר לפתור את הבעיה מבלי להחליף ראוטר. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  23. שלום לכולם. אני יודע שאתם מקבלים המון שאלות כאלה, אז אני אנסה לתמצת את המידע החשוב. אני מחפש המלצה לנתב אלחוטי. להלן מה שחשוב לי בו/פרטים חשובים: (אם שכחתי משהו חשוב, אנא תגידו לי) - יש לי כרגע חיבור ADSL של 014 עם מודם B-focus router 270pk, במהירות 1.5Mb - הנתב אמור לחבר מחשב אחד (בקשר חוטי), ומחשב נייד (בקשר אלחוטי) מדגם Inspiron 1525, עם כרטיס רשת מדגם Intel 3945 WLAN (802.11a/g) Mini Card. המחשב הנייד יריץ XP, בתקווה. (אפשר שהראוטר יהיה מחובר באופן תמידי, נכון? ללא תלות במחשב הנייח). - טווח החיבור הוא לא יותר מ10 מטר, אבל דרך 3-4 קירות בלוקים - אנחנו משתמשים הרבה בשיתוף קבצים, אז רצוי שזה יהיה ראוטר שנוח לפתוח בו פורטים וכדומה. - אם יש אפשרות לראוטר עם פיירוול מובנה, …

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  24. Started by yarl,

אני צריך עזרה בחיבור רשת בין 3 מחשבים כולם XP

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  25. ברשותי לוח אם K8NF-9 של גיגבייט. הלוח מגיע עם עם כרטיס רשת on board. האם אני יכול להתחבר לאינטרנט בעזרת כרטיס הרשת הזה או שהוא מיועד רק לרשת מקומית?

• 5 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים