רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
הקמתי רשת בין 2 מחשבים ללא ראוטר ככה שאחד מארח את השני אחרי שהיה לי את הבעיה הזאת:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257288.0 ופרמטתי עכשיו הכל עובד אבל אני רוצה לעשות שהם לא יהיו תלויים אחד בשני בשביל הבנתי שאני צריך ראוטר הבעיה שלי היא שהסיסמה שלי משתנה לעיתים תכופות מאוד אז אני שואל אם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט עם חייגן יש איזה דרך משהו ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי חברה רציתי להתייעץ איתכם לגבי קניה של ראוטר חדש לבית המצב כיום הוא שיש ראוטר אדימקס ישן שמחובר למודם, והוא לבדו לא מצליח לכסות את הבית (מדובר על בית של קומה אחת) אז כדי לתקן את המצב הזה יש גם סוג של ממסר שמחובר לחשמל בנקודה אחרת בבית מקבל אות מהראוטר הישן ומפיץ אותו לשאר הבית וזה מכסה את כל הבית הבעיה היחידה היא שזה גורם להאטה משמעותית בחיבור מחשב שמחובר ישירות לראוטר (זה שמחובר למודם) מצליח להגיע כמעט ל30מגה (שזה החיבור שיש בבית) ומחשב שמחובר בWIFI בקושי עובר את ה10מגה (ומתחבר דרך ה'ממסר') חשבתי שהצעד הנכון יהיה להחליף את הראוטר הישן למשהו חדש, שיצליח לתפוס את כל הבית וגם יתן חיבור בקצב מהיר כמו בחיבור קווי מה ההמלצה שלכם?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי איך אני יודע אם הנתב של עובד בfull duplex אם הוא לא תומך ואני ישנה בכרטיס רשת ל full אז הרשת לא תעבוד או פשוט תהיה ב half ?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
זו לא פעם ראשונה שהבעיה הזו קורית - באמצע הורדה עם IDM המחשב נייח שמחובר בכבל לראוטר מתנתק מהאינטרנט. המחשב הנייד לעומת זאת גולש באופן אלחוטי לרשת הביתית בלי בעיה בזמן שהמחשב הנייח לא מצליח להעלות אתרים. ריסט למחשב הנייח פתר את הבעיה אך זהו רק פתרון זמני והבעיה יכולה לחזור שוב על עצמה. המודם לא איבד סנכרון והחיבור לספק היה תקין לפי מה שראיתי בממשק של הראוטר. האם זה יכול להיות קשור ל-IDM ספציפית או שזה קשור לכרטיס רשת/דרייבר במחשב? תשתית בזק 8 מגה, ספק בזב"ל, D-Link 2650U במצב Bridge וראוטר TP-Link 1043ND. תודה מראש למי שיוכל לעזור.
-
- 31 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום, בחברה בא אני עובד יש מודם אלקטל שהועבר להיות ראוטר ושונו הגדרות השם והסיסמא מהמקוריות שהיגיעו אם המודם בגישה למודם ( 10.0.0.138 ) ולכן איני יכול להיכנס אליו ולשנות הגדרות בחברה החליטו לעבור לספק אינטרנט אחר ומכיוון שאיני יכול להיכנס למודם ולשנות את ההגדרות החייגן לשם המשתמש של הספק החדש העברה מתעקבת. האם יש איזו שהיא דרך לגלות את שם המשתמש והסיסמא שהוכנסו במודם? האם יש אפשרות שאצרוב למודם BIOS חדש וכך הוא ידרוס את שם המשתמש והסיסמה הקימים בתוכו ויאפשר לי גישה אליו
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לפני מספר ימים רכשתי את הנתב tplink 1043 שמחובר להוטבוקס שמוגדר כמודם. בחיבור ישיר לנייח אני מקבל 100 מגה בלי שום בעיה. הבעיה היא בחיבור ה-wifi לנייד. הנייד שאני משתמש בו הוא vostro v131 שתומך בתקן n. אז ככה: האות הנקלט הוא המירבי ביותר ולמרות זאת מהירות התגובה של ה-wifi הוא איטי ביותר והמהירות עצמה היא איטית. מה ניסיתי: לא עובדות אצלי תוכנות שיתוף ברקע. ניסיתי גלישה ב-2 תוכנות שונות(אקספלורר וכרום). בדיקת מהירות במספר אתרים שונים. עדכנתי גרסת firmware לעדכנית ביותר. שיניתי ערוצים ל-1,5,6,11,13. ניסיתי גלישה ללא הגנה כלשהי. הגדרתי שיעבוד רק על תדר n וניסיתי גם 20mhz וגם 40mhz. מה עוד אפשר לעשות??? מה לשנות בהגדרות??
-
- 35 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן עברתי לדירה בעלת 2 מפלסים. אני מעוניין שיהיה אינטרנט אלחוטי בכל הבית ולכן קניתי עוד ראווטר הראווטר הראשי בבית הוא tplink tp-wr1043nd אליו מחובר בכבל ראווטר נוסף edimax br-6424n v2 בראווטר הראשון (tplink) שרת הdhcp מחלק כתובות מ192.168.1.2 עד ל 192.168.1.199 בראווטר השני ביטלתי את שרת הdhcp כל הגדרות הרשת האלחוטית זהות מלבד הערוץ והכתובת שהגדרתי לנתב היא 192.168.1.200 כל כמה זמן הרשת קורסת וכאשר אני מנתק את הראווטר השני ומחכה כמה שניות היא חוזרת לעבוד.. עבדתי ע"פ המדריך הבא http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ואני באמת לא מבין איפה טעיתי ולמה הרשת קורסת. יש לציין ששתי הראווטרים עובדים באופן תקין כאשר הם עובדים בנפרד כך שזה לדעתי לא בעיי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי היום באופיס דיפו מתג 8 פורטים 10/100/1000 של חב' TENDA ב100 ש"ח כנראה יש להם טעות עם המתג הרגיל של ה10/100 שעולה 400 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נתב של בזק תקן N הנתב הכי גרוע שראיתי בחיים שלי.. ואני מעוניין להחליף אותו למשהו אחר.. מה יש מומלץ מבזק סטור? שיהיה מהיר באלחוטי גם
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלי תוכנות וכאלו , אני זוכר שראיתי שאפשר לשנות משהו ברג'יסטרי שגורם לגלישה להיות טיפה יותר חלקה , אבל אני לא מוצא את זה עוד, למישהו יש מדריך , או יודע איפה בדיוק משנים?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ראיתי ראוטר באינטרנט של TP-LINK דגם TD-8810 עולה 129 ש"ח יש לו גם מודם !!! נראה טוב http://www.tp-link.com/products/product_spe.asp?id=42 http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=429 הוא יותר טוב מה ROTAL 1025 וה SIEMENS השחור של בזק ?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אתם יכולים לראות את התמונה בצד של ההודעות שלי ??? אני לא, אני מצליך לראות אותה רק אחרי שאני נכנס לגלריה שלי בpnavy ובאותו הזמן אני נמצא באתר הזה (HW בחלון אחד וpnavy בחלון אחר). בבקשה תגידו לי מה הבעיה, או שתמליצו לי בבקשה על אתר אמין (וכמה שיותר פשוט) לאיכסון תמונות. הנה התמונה מ pnavy: http://pnavy.com/overload/album01/R9500P65X65 תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מחפש אתר ולא תוכנה (אני יודע שיש תוכנה כזו) תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ברשת ואודה אם תוכלו לעזור לי, יש לי בית עם מודם HOT (תשתית+ספק הוט 100MB) כאשר בבית יש ממד ו2 קומות, בממד ובקומה למעלה משתמשים עיקריים ברשת, יש לי כרגע ראוטר מאוד ותיק שאליו מחובר המודם והוא זה שמשדר את הרשת ובקומה למעלה מאריך טווח פשוט שמחובר לחשמל של TPLINK, המודם של הוט למרות שיכול להיות ראוטר מוגדר כרגע רק כמודם כי הוא חלש ממנו בטווח, הראוטר שלי הוא EDIMAX BR6504N, עברתי הרבה עם הרשת הזאת, החל מכרטיסי רשת MIMO וגם פעם חיברתי ראוטר כaccess point עד שהוא התפגר, אני חייב פתרון רשת חדש, כרגע לממד אני מחבר בחוט בדרך לא דרך בשביל לקבל שם מהירות סבירה, אני בטוח שב2016 יש ראוטרים שמסוגלים ליותר, מה הייתם ממליצים? ואיך לשדר גם לקומה למ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אח"צ טובים, לאחרונה התקנתי רשת ביתית אלחוטית - שני מחשבים מחוברים חוטית לראוטר BR6204WG ועוד מחשב נייד אחד שמחובר בצורה אלחוטית אליו. האינטרנט עובד בצורה סה"כ טובה בכל אחד מהמחשבים. בנוסף, בין שני המחשבים הנייחים אני משתף מדפסת. השאלה שלי - איך אני יכול לצרף את המדפסת כך שאוכל להשתמש ממנה גם דרך הרשת האלחוטית של המחשב הנייד? בנייחים יש לי XP ובנייד VISTA ככה שזה מעט לא מובן בשבילי כיצד לעשות זאת. אשמח לכל עזרה, תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני ראוטרים: D-Link VDSL N 6740U – המשמש כמודם הראשי (מחובר לאינטרנט), ו-TP-LINK TL-WR541G עקבתי אחרי המדריך הבא לחיבור הראוטר השני (ה-TP-link) כ-AP – מחובר עם כבל ישר: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ביטלתי את ה-DHCP והגדרתי את ה-IP’s כהמשך של ה-IP של המודם. פה עלתה לי דילמה – ה-IP הרי צריך להיות המשך ישיר של Pool הכתובות של המודם הראשי. הבעיה היא שבמודם ה-IP מתחיל מ: 10.0.0.138 ובראוטר השני מתחיל ב: 192.168.0.1 וזה לא נותן לשנות את השני לטווח של הראשון, אז הייתי צריך להמשיך את הרצף ככה: אם הטווח של הראשון הוא: 10.0.0.1 – 10.0.0.32 אז את השני שמתי: 192.168.0.33 – 192.168.0.64 לאח…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום רב, החלטתי לקנות ראוטר-מודם ואני מתלבט האם כדאי לקנות את TD-W9970 של TP-Link ראיתי שהוא מוצע למכירה במחיר של 289 שקלים. יש חלופה יותר טובה בטווח המחירים הזה? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה אליכם. כרגע אני מוריד איזה טרילר של סרט בביטכומט, ומהירות ההורדה עומדת על 20-30 קילובייט. לעומת זאת מהירות העלאה שלי יותר גבוה ועומדת על 50 קילובייט. כאשר נכנסתי לפרטי הטורנט בביטכומט, ראיתי שהעלתי יותר ממה שהורדתי. איך הדבר אפשרי? הרי אני צריך קודם להוריד אלי את הקובץ ואז רק להעלות, לא כך הדבר? אשמח להסבר, הדבר מסקרן אותי. תודה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות ראוטר טוב + כ.רשת אלחוטי ולא כ"כ יקר שיכול לשדר בעוצמה חזקה שגם מחשב הסגור בתוך ממ"ד יקלוט בלי בעיות. רציתי לשמוע מה דעתכם על זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~3comusb~23~0.htm אשמח להצעות נוספות 8) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי, אני משתמש בטריפל של סלקום, וקניתי Archer C7 שיהיה הראוטר וה AP שלי, וכן קניתי את ה W9970 שיחליף את הNETBOX כמודם. הבעיה היא שעכשיו אני זקוק גם לקו הטלפון שמסופק ע"י סלקום. בNETBOX קו הטלפון מתחבר לפורט שונה מאשר קו הDSL, ב W9970 יש רק פורט לDSL. כמו כן, כשניסיתי לחבר רק את הטלפון ל NETBOX (ולהשאיר את ה DSL ב W9970) הקו טלפון לא הסתנכרן. כשניסיתי לחבר את הטלפון וה DSK יחד לאותו פורט ב W9970 הקו טלפון לא עבד.... מישהו מכיר/חווה קונפיגוקציה דומה? יכול לתת לי הסבר על קו הטלפון ומה נדרש כדי להפעילו? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות את הראוטר הזה (לפי ההמלצות בפורום). נכון לעכשיו אני עובד עם ראוטר אלחוטי שקניתי דרך חברת בזק ואני מתכוון לעבור השבוע לחיבור בכבלים והראוטר שלי לא תומך בזה. בראוטר שיש לי עכשיו יש אפשרות "לנהל" אותו דרך משהו שנראה כמו אתר ולא משהו ב CMD שם אני כותב את השם משתמש והסיסמא ורואה פרטים לגבי החיבורים וכל מה שצריך. בראוטר הזה של EDIMAX יש מרכז ניהול כזה או שהכל נראה כמו דוס ? אני באמת לא מבין בזה ואני לא רוצה להסתבך סתם. אני צריך לחבר 3 מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד (סנטרינו של זקוק לכרטיס רשת) זה אמור להיות מסובך ? כל פרט יכול לעזור. תודה רבה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=6793 עריכה : אם אני הולך על הנתב הזה: http…
-
- 31 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
אז ככה, רציתי לבדוק מה ניתן לעשות: תקציב לראוטר 300-350 מכשירים- לפטופ (חיבור אלחוטי), מחשב נייח (חיבור חוטי), אייפוד טאץ' ומחשב כף יד (חיבור אלחוטי) העלתי שרטוט של הדירה עם מידות. האזורים בהם אני צריך שיהיה שידור מסומנים בכתום. הנק' האדומה היא השקע שאליו מחובר המודם כרגע. בגלל שהמחשב הנייח נמצא באותו חדר, אני חושב שעדיף לחבר אוטו לראוטר בצורה חוטית. הלפטופ יהיה בממד (מסומן עם קירות עבים, הדלת שלו פתוחה רוב הזמן אבל הייתי רוצה שידור גם כשהדלת סגורה) הבנתי שיש ראוטרים עם כניסות USB ככה שאפשר לחבר ולשתף מדפסות ללא חיבור רשת, האם אופציה זו מעלה את המחיר באופן משמעותי? תקנו אותי אם אני טועה, אבל מהירות העברת קבצים ברשת לא מושפעת/תשפיע על מהירות הורדת קובץ מהאינטרנט, אני צודק?…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי נתב אלחוטי TP-LINK דגם TL-WR941ND. אני בהוט והוטנט והרבה זמן לא התעסקתי עם רשתות (שנים רבות...). עד היום יש לי ראוטר של אדימקס (שאותו הגדיר הטכנאי של הוט), אבל הבנתי שבשביל להגדיר את הוטנט צריך לעשות משהו אחר (לא צריך להכניס סיסמה ומשתמש וכו...), אז איך אני מגדיר אותו? אני צריך מדריך או הסבר, מאחד מחברי הפורום, על הגדרת הנתב עם ספקית הוטנט. כמובן שקראתי את המדריך של הנתב, אבל הוא לא ענה לי על השאלה הזאת.
-
- 7 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. קוראים לי גל ואני חדש פה. יש לי בעיה ושאלה. simla101שאלה: פתח פה דיון לפני כמה ימים בשבילי בנוגע לפתיחת פרטים בפייר וואל שבראוטר של מודם אלקטל השחור. כשאני מנסה לפתוח פורט הוא רושם לי faild o create static port xxxxx כשהאיקסים מציינים את מספר הפורט. אני באמת צריך לפתוח פורטים מסויימים........ מה זה ואיך אני פותר את זה? בעיה: נגיד שאני צריך לפתוח את הפורטים האלה: מינימום פורט 6881, מקסימום פורט 6889. זה אומר שאני צריך לפתוח את כל הפורטים בין שני המספרים האלה או רק את שניהם? ואם זה את כל הפורטים, האם יש דרך לפתוח את כולם ביחד, או שאני חייב להכנס לtelnet כל פעם ולפתוח כל פעם אחד אחד? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי היום רשת חוטית.שפועלת עם מודם אלקטל משודרג וסוויץ' עקב תוספת מחשב אני עובר לרשת אלחוטית. רכשתי נתב 3COM 3CRWE554G72T כרטיס רשת USB גם של 3Com וכרטיס PCMCIA כמובן גם 3Com. שאלתי ( למי שיש את השילוב של 3Com ואלקטל) אילו הגדרות אני חייב בנתב כדי שיעבוד עם האלקטל המשודרג. כולל פתרון לבעית LowID באימיול... האם יש אתר שמסביר זאת ??? האם מישהו יוכל וירצה לעזור ?? תודה והערכה מראש למי שיענה
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-