עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by SQE.001,

שלום, אני לקוח של 012 ו HOT ואני ממש לא מרוצה מן הראוטר והמודם שהותקנו אצלי. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ואולי גם מודם כדי שתהיה רשת נורמאלית בדירה :-\ אני לא מבין הרבה בנושא, ומאד אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין הזה : הדירה היא פנטהאוז של 2 קומות והייתי רוצה להסתדר בלי מגדיל טווח, שהראוטר יהיה חזק ואיכותי מספיק כדי להסתדר בלעדיו. התקציב הוא בערך 600 ש"ח. המודם שיש לי עכשיו הוא מודם די מיושן של THOMSON והראוטר הוא EDIMAX BR-6204Wg. ד"א חבילת הגלישה שלי היא 12MB תודה רבה מראש לכל העוזרים !!

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  2. ???

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  3. שלום לכולם, בראש ובראשונה אני מעוניין לרכוש מתאם אלחוטי, כרגע יש לי ראוטר EDIMAX BR 6204Wg ומודם THOMSOM, בנושא שפתחתי פה לפני כ-3 שבועות המליצו לי על המתאם הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719113, המתאם נראה לי מצויין, האם הוא יעבוד ללא בעיות עם הראוטר? בנוסף לכך אני מעוניין לרכוש ראוטר בעוד כחודש+ שמתי עין על הנתב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748279 שתומך בתקן N ו-2 האנטנות עושות רושם של אות חזק, השאלה היא האם הוא יעבוד ללא בעיות עם המודם הנוכחי שלי? אם יש לכם המלצות נוספות על מתאם וראוטר בסביבות ה-300 ש"ח אני אשמח לשמוע, מוכן להשקיע קצת יותר עבור איכות. שני החדרים עם המחשבים נמצאים במרחק של כ-15 מטר בקו ישר ואחד מהם ממ"ד, אינטרנט נטויז'ן+הוט…

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  4. בפעם הראשונה בישראל, קבלו סקירה מקיפה של נתב דואלי-סימולטני הפועל הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. חברת פיקוק, הנציגה הבלעדית של Edimax בישראל, עבדה בצמוד, הן עם החברה בטיוואן והן עם נציגי משרד התקשורת, ואפיינה מוצר ספציפי המותאם לדרישות התקינה הישראלית של תדר 5Ghz. הסקירה שלי כוללת בדיקת ביצועים קווית ואלחוטית מקיפה, תוך מתן דגש על הביצועים המתקבלים בתדר 5Ghz. למעונינים, הנתב זמין לרכישה בארץ במחיר מפתיע של פחות מ-500 שקל. הסקירה המלאה כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6475nD/BR-6475nD.htm

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by yigal33,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייח שמחובר לראוטר TP-LINK TLWR841N ויש לי ראוטר נוסף של האדימקס BR-6216MG שלא בשימוש המחשב שלי יושב בחדר ממד ויש לי סוני פלייסטיישן בסלון והקליטה לא הכי טובה האם ישנה אפשרות להשתמש בדרך כלשהיא באדימקס כדי ליצור קליטה מלאה או נקודת גישה ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  6. היי, יש לי מזה כשנתיים את ה1043, היו לו קונצים פה ושם אבל בחודשים האחרונים הוא פשוט מתעלל בי. אני מחליף ערוצים מדי פעם, רק כדי שהוא יסחב חיבור רציף במשך כמה ימים, ולאחרונה הוא מנצל בקושי את המהירות בבית (30 מגה) ובתצורת ווי פי נותן רק 10 כאשר במחשבים הנייחים בבית המהירות היא 30. עדכנתי לו לפירמוויר האחרון, אני לא יודע אם זה לא עשה יותר נזק... האם קיימות הגדרות שאמורות לסייע לי? אני מניח שחלקכם קינפג אותו בצורה שונה מברירת המחדל שהוא מגיע. אם נשמע לכם שהוא דפוק, אשמח להמלצה על ראוטר אחר. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  7. שלום לכולם הבוקר התחיל מוזר. לא הצלחתי לגשת מה Raspberry Pi שלי לרשת, אבל לאינטרנט כן הצלחתי להתחבר.. היה ממש מוזר ושברתי על זה את הראש קצת עד שהתייאשתי ואמרתי שאני אחזור לזה אחר כך.. הכתובת IP שלו נשארה כמו הכתובת ששמרתי לו דרך הראטור אז לא חשבתי שכאן הבעיה (למרות שב arp\dhcp table לא ראיתי אותו באמת..) עברתי למחשב נייד שלי, אני מנסה לגלוש באינטרנט והוא לא עובד. אני מנסה להכנס לנתב.. 192.168.1.1 ואני רואה Login Screen של נתב אחר! אבל אני עדיין מחובר לנתב שלי (לפחות זה מה שאני חושב, לפי ה SSID). בכל מקרה אני מכניס admin admin ואני בפנים ומסתבר שברשת של השכנים שלי. ה SSID שלהם שונה, יש להם הצפנת WEP ובכל זאת אני מחובר אליהם בלי להכניס סיסמה או משהו כזה, וה SSID שכתוב …

8. Started by HingedEmu2,

היי, אני מחפש להחליף את המודם שלי באחד יותר טוב. הדרישות- שישדר לרחוק (לפחות 40-50 מטר), שיוכל להעביר אינטרנט של 100 מגה ושיהיה מסוגל לשדר ל8 מכשירים בו זמנית... +אני רוצה לקנות סטיק usb שיתחבר למחשב ויקבל את האינטרנט, שגם צריך להיות עם קיבולת מרחוק (אנטנה חזקה) ואינטרנט 100 מגה. בתודה, עידן.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  9. Started by erezo,

לחברי הפורום שלום רב. בשבוע האחרון התחילו לי תופעות מרגיזות מאוד בנתב DIR-655 של D-LINK, הוא מאתחל את עצמו רנדומלית אחת לכמה שעות, וכשאני אומר מאתחל את עצמו, אז תדמיינו שבאמצע עבודה המחשב מבצע לכם RESTART, זה בערך אותו דבר: אני מגלה שפתאום אין אינטרנט, המודם של הוט מסונכרן בוודאות ויש תקשורת, אך הנורות על הנתב נדלקות מחדש ונורית הגלובוס משנה צבעה לכתום. בתוך תפריט הנתב לאחר מכן רואים connection up time מתחיל מ-0 שוב. ובנוסף לכך, אני מנסה לגשת כעת לתפריטי הנתב ואני לא מצליח, למרות שהאינטרנט עצמו כן עובד כרגע. יצרתי קשר עם D-LINK ישראל והייתי גם במעבדה שלהם בפתח תקווה, הם בדקו את הנתב בתנאי המעבדה שלהם, ואצלם לא הייתה שום תקלה. אצלי בבית הנתב לא מתפקד כשורה, יש לי 2 מחשבים …

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  10. הנתב יחובר קווי בין שרת ושתי תחנות + אלחוטי ללפטופ אין הגבלה בתקציב אני מניח ש600 שקל יספיקו אם צריך יותר אין בעיה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by Tharbad,

דרישות: * 8 יציאות * בעל פיירוול פנימי (לשליטה בפורטים) * תומך ב- ADSL ובבזק בינלאומי * חיבור: כבל רשת רגיל * חיבור למדפסת ושאר יציאות יצירתיות לא חובה אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  12. ברשותי מודם של אלקטל בחיבור ADSL של בזק בינלאומי. הגדרתי את המודם מחדש שיעבוד כנתב, ובנוסף להאב שיש לי, החיבור עובד מצויין ומספק לשני המחשבים שיש לי בבית חיבור לאינטרנט ולרשת ביתית. שני המחשבים מחוברים בכבלים להאב, שמתחבר למודם/ראוטר ומשם לעולם הגדול. כמו כן כל הפורטים שרציתי להגדיר מוגדרים כבר בתוך המודם/ראוטר והכל עובד כמו שצריך. הסיפור התחיל שהגיע מחשב נייד לביתי ואיתו נתב אלחוטי (קיבלתי במתנה אז אין תלונות). הנתב הוא של NETGEAR מסוג WGR614. אין לי מושג אם זה נתב טוב או לא, העיקר שיעשה את עבודתו נאמנה. השאלה שלי כיצד עלי לחבר את הנתב האלחוטי שיתפקד ברשת שלי? האם עלי להפוך חזרה את המודם/ראוטר שיעבוד כמודם בלבד עם חייגן וכו' ואז להכניס את הנתב האלחוטי לעסק איכשהו? האם יש…

13. Started by hosham,

שלום לכולם. התקנתי כרטיס רשת אלחוטי במחשב (PCI של NETGEAR) יצרתי רשת אלחוטית והכל היה תקין,עד ש... המחשב שלי החל לקפוא ורק ריסטרט היה מסדר את המצב וגם זה לכמה שעות. עלי לציין שהיתה לי בעיה של חיבורי כרטיס PCI ללוח אם שלי והחליפו לי אותו לפני מספר חודשים. על הלוח ה"חדש" לא ניסיתי להרכיב כרטיס PCI עד האלחוטי המדובר. דבר נוסף שהיה קורה זה התנתקויות של הכרטיס ONBOARD מהראוטר שאליו הוא מחובר-בייחוד בזמן שימוש בתוכנת AZUREUS. ניתקתי את הכרטיס רשת האלחוטי והכל עבד תקין (חוץ מהבעיה עם AZUREUS שיכול להיות שהראוטר -edimax 6014 צריך הארד ריסט-יבדק מחר). ניסיתי אף לחבר ותו לסלוט אחר ב MB והבעיה חזרה. עכשיו לשאלה,האם מישהו שמע על בעיה כזו ופתרון אליה? אין לי כוח לשלוח את המחשב לחנות ו…

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  14. היי ניסיתי להירשם ל NOTION ודיזר עם LOGIN של גוגל אבל היתה הודעה פשוטה של שגיאה ללא פירוט יתר. מה יכול לגרום לזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by topcat115,

שווה להתחבר אליהם? 500 הורדה, 50 העלאה. איך הם בדיוק מחברים את התשתית שלהם בתוך הבית? ואיך זה עובד בדיוק? שמעתי שראוטר זה רק לWifi.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  16. המודם גורם להפרעות בסאונד שיוצא מהמחשב (זימזום קבוע) יש דרך להחליף מודם או לפתור את הבעיה באיזה שהיא דרך?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  17. טוב זה העיניין כבר חרשתי כל אתר באינטרנט כל פינה כל חור אני כבר לא יודע מה לעשות... אז ככה זה הסיפור היה לי מחשב עם מודם של ALCATEL מדגם SPEED TOUCH HOME היה אינטרנט הכל עבד חלק... עכשיו הכנסנו עוד מחשב לבית... בעזרת מדריך הפכתי את המודם מדגם SPEED TOUCH HOME ל SPEED TOUCH PRO ... שעכשיו לפי מה שהבנתי הוא ראוטר לשתי המחשבים... מפה לשם לא אני התקנתי את הרשת אבל הוסיפו לי עוד מכשיר שמחובר בין המודם למחשבים מכשיר של EDIMAX שלפי מה שהבנתי הוא "סוויץ" שאני לא יודע מזה.... אני לא יודע איזה דגם הסוויץ אני רק יודע שכתוב עליו EDIMAX broadband router... האינטרנט עובד בשני המחשבים הכל חלק ויפה אין שום בעיה... חוץ מבעיה אחת... תוכנות הורדה ובמיוחד אימיול... יש לי ID נמוך ומזהה נמוך ו…

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by nimrodim,

להלן תיאור בעיה ברשת של מספר מחשבים. ברשת כ-7 מחשבים, רשת מקומית תקינה בכל המחשבים - ניתן להעביר קבצים בין כל המחשבים. ל - SWITCH מחובר גם ראוטר אלקטל ישן - היושב על GATEWAY 10.0.0.138. לכל המחשבים - פרט למחשב הבעייתי - תיקשורת תקינה לאיטרנט. למחשב הבעייתי - אין תיקשורת לאינטרנט ולא ניתן להכנס דרכו אל הראוטר. כאשר עושים PING 10.0.0.138 לראוטר מהמחשב הבעייתי - יש REPLY תקין. לציין שכיביתי את ה-FIREWALL. בנוסף IP ADDRESS ו SUBNET MASK קונפגו ידנית ל: 10.0.0.5 ו 255.0.0.0 מדוע אני לא מצליח להכנס ממחשב זה לראוטר או לאינטרנט?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  19. חבל על הזמן !... יש כאן את כל מה שאנחנו צריכים ! VOIP עד שני קווים יציאות שני קווים ; יציאות usb ; יציאת רשת ! אופציה לחיבור בטרייה במקרה ויש נפילה של מתח. בקיצור נתונים מצוינים !!!! נראה קצת יותר גדול מ TJ715 ... הקטע המדליק שזה הולך ליהיות תחרות פשוט רצינית נגד בזק !... כבר יש לי שני קויים כאן חחח כל מה שצריך לעשות זה רק לחבר את המודם לטלפון ולצלצל לאיפה שאני רק רוצה !... ובזק מפסיקה לעשות עלנו כסף... http://www.terayon.com/tools/static_page/view.html?phase=show&id=1069287037&tool_id=100&cat_id=9.3.3&PubSessID=60eefdcea07a08fd4bc7a0da6c4acbe4&PHPSESSID=pubTerayon09906b995f2b264f42def8 פשוט מטורף ושומעים מצוין !... המעצבן זה שזה עדיין לא יצא לכל הארץ…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by 8-Ball,

לחבר שלי יש אייסיקיו ואני לא מצליח לשלוח לו קבצים...אחרי שאני שולח..הוא מאשר את השליחה הסטטוס נשאר ב-Listening עד שמופיעה הודעה "cant Establish connection" אין לו רשת... מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה? עשיתי חיפוש אבל כל הבעיות עוסקות במקרים שיש רשת..ואין לו..

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי רשת ביתית שכוללת שני מחשבים המחוברים לראוטר/מודם ADSL אדימקס. הרשת הביתית עובדת מצוין, וכך גם שיתוף האינטרנט. על אחד המחשבים התקנתי מתאם בלוטות' בחיבור USB, מתוצרת CSR, שמגיע עם תוכנה של WINNCOMM גרסה 1.4.1. בנוסף, יש לי פאלם Tungsten|T3, עם בלוטות'. הצלחתי ליצור קישור בין המחשב לפאלם, לצורך סנכרון. הבעיה מתחילה כשאני מנסה לחבר את הפאלם לאינטרנט. לפי ההוראות של התוכנה, צריך להגדיר רכיב של גישה לרשת באמצעות התוכנה, ואז להגדיר שיתוף אינטרנט, וזהו. הבעיה היא שאני לא מצליח להגיע לאינטרנט, ומרוב בלגן פה קצת התבלבלתי. אז ככה: יש לי את חיבור ה-LAN הרגיל, שהולך לראוטר. התוכנה של הבלוטות' יצרה לי עוד חיבור, בשם Bluetooth network. בצד של הפאלם יש לקוח את'רנט, על פ…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by ras81,

שלום האם יש אפשרות כלשהי להסתיר או לשנות את הIP שלי ברשת. שמעתי איפה שהוא שיש שרתי IP שנותנים לך IP זמני או משהו כזה, ואז פחות יש נסיונות פריצה וכו'

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  23. אם הדבר אפשרי אנא ידעו אותי בבקשה ענו לי במהרה הדבר מאוד חשוב

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  24. היי, התחברתי למחשב ברשת עם Terminal Services, הכל טוב ויפה. כאשר אני מנסה לנגן מוסיקה על אותו המחשב באמצעות winamp - המחשב נותן לי הודעת שגיאה. אותו דבר קורה כאשר אני מתחבר עם VNC. יש למשהו מושג למה? תודה, שלומי

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  25. חברה, למישהו שאני מכיר יש בעייה דיי רצינית, והוא גם יודע שאני מפרסם את זה גם בפורומים פה, והוא יצפה בתשובות שיביאו לו. אז בבקשה, אני יודע שיש פה מומחים לאינטרנט. וככה הוא אומר: "יש לי בעייה מתמשכת, בעצם מהיום שיש לי אינטרנט, שאני פשוט לא מצליח לארח משחקי-רשת. יש לי את האינטרנט של הכבלים (0.75), אין לי רשת, אין לי את תוכנת ה-FireWall, אבל אני לא מצליח לארח משחקי-רשת, כמו FIFA 2003, או N.B.A 2003. יש לי את מערכת הפעלה Windows 98 באנגלית (תמיכה בעברית). מישהו אמר לי שעם חיבור הכבלים יש דבר הנקרא Built In FireWall, שזה מונע חדירת מחשבים אחרים למחשב שלי, ולכן אני לא מצליח לארח משחקים, כי בהתחברות מחשבים (Direct IP) המחשבים יוצרים קשר, והגדרה זו מונעת את אפשרות יצירת הקש…

• 3 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.