רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני צריך אנטנת אינטרנט שתהייה טובה מאוד צריכה לקלוט ממרחק של 8מטר ושתעבור בין קומות (הקרן) אממ הגבלת מחיר 180-200 שקל
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי ויש לי קפיצות פינג במשחקי רשת אמרו לי שאם אני אהפוך את זה לחוטי,זה יסתדר זה באמת יעבוד ?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
יש לי בעיה קניתי נתב אלחוטי וחיברתי אליו 2 מחשבים מחשב אחד דרך חיבור קווי ומחשב שני דרך כרטיס רשת אלחוטי יש לי אינטרנט דרך כבלים של ברק ואני רגיל להתחבר אליו דרך החייגן שלהם הבעיה שלי זה איך להגדיר את הנתב שיתחבר ללא החייגן הזה כלומר שהנתב יחייג ישירות לברק הנתב שלי זה TP-LINK WR542G אשמח מאוד אם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני מחובר בראוטר 3com ב012 אני רציתי לבדוק את הראוטר ולכן השתמשתי רק במודם בשביל לגלוש שמתי לב שהמהירות גלישה הרבה יותר גבוהה ואין תקיעות יכול להיות שזה הגדרות בראוטר? איך אני יכול לבדוק שהראוטר תקין?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
Ethernet token ring isdn frame relay network satellite links leased lines אני צריך הגדרות קצרות וקולעות שאני גם יבין פחות או יותר כיצד היא פועלת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי לכולם, אני חושב שהדיון שלי מתאים לפה, אז ככה, שיתפתי את המדפסת שלי ברשת (אני בעל Windows Vista X64), אך כשאני רוצה לשתף אותה ברשת (שאר המחשבים הם Windows XP/Windows 2000), אין לי אפשרות, הוא נותן לי אפשרות רק להתקין דרייברים של Windows vista X86 או Itanuim (משהו כזה בערך...) , אני מצרף תמונות ומסמן: ועכשיו סימנתי ואישרתי ואז מופיע לי: הכנסתי את הדיסק של הדרייברים של ה-XP והוא לא נותן... כניראה זה דרייברים של WINDOWS VISTA 32BIT רק... האם ניתן להוסיף דרייברים של XP לרשת...? תודה!
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני משתמש הרבה בתוכנות שיתוף ,תקציב עד 500~. תודה.
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
טוב אני מנסה להגדיר חייגן בתצורת PPTP/L2TP והכנסתי את השמות הנכונים של השרתים אבל הוא תמיד נותן את אותה השגיאה מספר 789 destination is unreachable אני משתמש בכתובות האלו cablepns.012.net.il cablelns.012.net.il כרגע אני מחובר ישירות למודם דרך כבל רשת
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
תיראו אני רוצה להעביר כמה קבצים ואני לא יודע איפה בידיוק נמצאת התיקיה הזאת... אני לא יודע באיזה תיקיה אני צריך לשים את הקבצים... יש לי המסמכים שלי,תיקיות השיתוף שלי,הצג מחשבים בקבוצת עבודה........ איפה לשים??? בכל מחשב זה אחרת השם של התיקיה אז אני דיי מסתבך... תודה, דניאל.
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ואני רוצה לדעת מה אני אמור לעשות,אני חושב שזה לפתוח פורטים(אבל אני לא יודע איזה) כדי שאני יוכל לקבל קבצים במירנדה בדיוק כמו שאני מקבל קבצים בתוכנה ה-ICQ הרגילה. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קניתי ראוטר של EDIMAX 6204WG, חיברתי אותו בצורה קווית למחשב נייח, הגדרתי את הרשת והכל עובד יפה. אבטחה לבנתיים, לא שמתי. אפשרות של wireless בנתב פעילה. אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לרשת באלחוטי, אבל כשהוא מנסה להתחבר אליה מקבל הודעה "קישורית מוגבלת או חסרה", כשהוא מחובר לרשת אבל לא גולש (ואין ממנו פינג לאתרים). איך אני יכול לפתור את זה?
-
- 17 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר ומתאם שיגיעו לפחות 15+ מטר יש לי שתי מחשבים בבית(שלי ועוד אחד) לא משנה בנתיים מחיר כי אולי אני יקנה מבזק זה טוב?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום קניתי כעת מתאם voip מדגם handytone486 אשר כולל ראוטר בתוכו אך אני רוצה שלמרות שהחיבור לאינטרנט הוא כל הזמן,שלא יוכלו להתחבר במחשב לאינטרנט רק עם סיסמא שמעתי ממשהו שאפשר לעשות משהו שהip של המחשב לא יתחבר רק עם סיסמא מטרתי היא שהילדים לא יוכלו להתחבר לאינטרנט ולכן חשוב לי שיהיו חייבים סיסמא ולא יוכלו לעקוף את זה [אמנם עם יצטרכו תחכום רציני לפרוץ זה פחות מפריע לי כי לא נראה לי שלילדי יש את התחכום הזה אך ברצוני לדעת את האפשרות הזו לפריצה]מדובר על מחשב עם xp אך יש לי גם מחשב עם 98 והייתי מעדיף ליצור גם בו את הסיסמא
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מספר דומיינים ואני מודה שאין לי ניסיון בזה ... האם תהליך ההרשמה האתר של איגוד האינטרנט הישראלי מצריך איזושהי הכנה מיוחדת מעבר לכרטיס אשראי ? האם אתר שעד לפני כמה חודשים היה בבעלות מישהו ולא חידשו את החוזה איתם מהווה אפשרות לקנות הדומיין ? (באתר של איגוד האינטרנט רשום שההסכם בוטל Domain not renewed. Being revoked) ויש איזה "דיל" למי שקונה כמה דומיינים ביחד ?? אפשר לקנות רק מהאתר של ארגון האינטרנט הישראלי ?? הפצצתי בשאלות מקווה שתפציצו בתגובות ... תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים רחוקים בבית רחוקים אחד מהשני בשתי קומות נפרדות ורציתי לדעת אם זה יהיה אפשרי לשים את הראוטר ביניהם מחובר לקו טלפון ומודם ביניהם פחות או יותר בלי שהוא יהיה מחובר לאף אחד מהם ולשניהם יהיה כרטיס רשת אלחוטי עם אנטנות ? ובקשר לlocal area conetion אני לא מצליח ליצור אותו כאילו הוא לא מופיע לי לא משנה מה אני עושה פירמטטי את המחשב מספר פעמים התקנתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא הולך.. נראה לכם יש מצב זה קשור לחומרה? הלוח בין חודשיים מקסימום והוא p5k-e דרך אגב מופיע לי ווירס לס אריאה קונקשן ו1394
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
פתחתי את הפורט שהתוכנה משתמשת בה בראוטר. מדובר בראוטר Edimax BR6204Wg. כביתי את הפיירוואל של הראוטר, ואת הפיירוואל של הווינדוס, פתחתי את הפורט בשלושת האופציות בראוטר. מה יכול להיות הבעיה? איך פוטרים את הבעיה הזו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור מבזק להוט כדי לעשות את הטריפל יש עכשיו מבצע חדש הוא אמר לי .. 7 מגה עם 700 העלאה... ב200 שקל.. אתם חושבים שזה שווה? או שעדיף להשאר עם בזק בין לאומי גם כן ב200 שקל על 5 מגה? 100 לבזק כולל 100 לבזק בינלאומי? איך נטויז'ן בסדר עדיף אותם ב5 או שהם ממש על הפנים?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר דרך 012 כבלים, ווואלה בימים האחרונים לא עובד לי. גם אצלכם? עכשיו אני רואה שגם אתרים נוספים לא עובדים כמו סקאי.פי.סי, נעה מחשבים, ביז פורטל, ובטח יש עוד שעוד לא ראיתי ???
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות שידרוג האינטרנט ל 4 מגהביט הוצעו לי שני הנתבים, רציתי לדעת איזה מהנתבים יותר אמין אם יהיו לי בעיות עם פתיחת פורטים לutorrent ו emule תודה ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
^ כמו שצויין . ההתחברות רגילה לחלוטין . בזק . ADSL . אני מחבר את הכל ופשוט מתחבר והמחשב לא מתחבר . לאחר מכן, אני מחבר את המודם של בזק והוא מתחבר יפה מאד . צריך לשנות משהו בחומרה\תוכנה ? אשמח לתגובות, מאחר וקיבלתי את ההמלצות מהפורום הנהדר הזה .
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מתנתק מ013 ברק בסוף החודש - מהי הספקית המעודפת שכדאי להתחבר אליה נמאס לי כבר לריב עם ספקים על מהירויות נמוכות וכו'
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
שלום, האינטרנט במחשב של חברה שלי ממש זוחל. יש לה Windows XP SP2 והיא מחוברת דרך 012 בכבלים. (זוחל - לפעמים דפים בקושי נטענים, ואני צריך לעשות לדף ריפרש כמה פעמים) ניסיתי לכבות את הפיירוול, לבדוק וירוסים באמצעות Symantec ו-AVG, בדיקת ספיוורים עם Adaware ו-Hijackthis, התקנתי Firefox - ושום דבר לא פתר את הבעיה. יש למישהו עוד הצעות לפתרון, או דברים לבדוק...? אני מנסה להימנע מהתקנה מחדש של ה-Windows.
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רואה הרבה דיונים שמדברים על מי פונקציות שיש בנתב שאני לא מבין מהם קודם קניתי את הנתב לפני יומיים וחיברתי אותו. עכשיו ראיתי פה מדברים על מיני קושחות מה זה DD-WRT ואיך אני יודע אם יש לי אותו או לא, כי רשום לי רק את מספר הגירסא של הקושחה ולא איזה שם או משו רשום ליFirmware Version : v4.30.7 ועוד שאלה מה זה Brigde ומה זה ACCESS POINT ? ומה אני אמור להשתמש אם יש לי מחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית ו2 נייחים שמחוברים קווית לנתב. ושאלה אחרונה , אם אני רוצה לעשות שיתוף קבצים בין המחשב שלי שמחובר קווית לנתב ולבין המחשב הנייד שמחובר בצורה אלחוטית איך אני עושה את רגיל? כמו שעשיתי עם המחשב השני שמחובר קווית? תודה מראש מי שיענה...
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי ראוטר שמחובר למחשב ודרכו הלפטופ גם מחובר לרשת ( ביחד 2 מחשבים מחוברים) עכשיו פתאום האינטרנט הפך להיות ממש איטי אז עשיתי ריסט לראוטר והמהירות עוד פעם חזרה להיות מהירה כמו תמיד.. עכשיו כמובן שהראוטר עובד על הצפנה עם סיסמה כדי להתחבר אליו.. אז השאלה שלי אם יש דרך שמישהו כן בכל זאת הצליח תהחבר אליי ואם אפשר לראות את זה??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-