רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, אז ככה - יש לי 2 חיבורים נפרדים לאינטרנט בבית שלי. שניהם של HOT, אחד של 015 ואחד של 013. שני החיבורים הללו הם כבר שגרתיים, שניהם בקבע כבר בסביבות ה3 שנים(013 כבר 5...). שניהם חיבורים של חייגן כלומר מחייג לספק עם שם משתמש וסיסמה ע"מ להתחבר. _____________________________________________________________________ 013 ברק חבילה של 750KBS - מודם TEYRON מחובר בUSB. 015 זהב חבילה של 1.5MBS מודם THOMSON מחובר בכבל רשת. זה המצב הראשוני, אני התקנתי את הTHOMSON למחשב של ה013 והתחברתי ל013 והמהירות היא 1.5MBS כלומר קצב הורדה של 200-210KBS! כל זאת ואני מחובר דרך ברק עם המודם THOMSON. לקחתי את המודם TEYRON ושמתי במחשב השני והתחברתי ל015 ושם לעומת זאת המהירות פחתה ל750KBS גם כן בש…
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איך מפעילים מסך מרוחק לסתם מחשב ולא לאיזה שרת??? נסתי לכתוב את האיי פי של המחשב השני וזה טוען שלא יכל להתחבר או בגלל עומס או בגלל סיבות אחרות וכששמתי את האיי פי של עצמי אז הוא אומר שאני כבר מחובר לשוחן זה אז מה אני מפספס כאן מה צריך לעשות ואיך לעשות כדי שאני יוכל להכנס לכל מחשב שיש לי את האיי פי שלו ואת הבעלים שלו שמאשר לי להכנס איך מפעילים את זה.?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום החלטנו להפוך את הבית לאלחוטי אז אנחנו צריכים לקנות ראוטר, ומכיוון שאין לי מושג בתחום הזה אני צריך את עזרתכם, אז בבקשה תמליצו לי על ראוטר, נגיד עד 300 שקל אגב בבית יש 2 קומות אומנם אין קורות בטון או דברים שיותר מדי חוסמים אבל עדין 2 קומות... בין המחשבים עד עכשיו היה כבל שעבר, וד"א את המודם אני מחבר לראוטר?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לא יודע איך אני רק יודע שאני בתהליכי ניתוק עם 012 שתיים והם מושכים אותי קצת וזה מה שקרה אני מוריד 1.3מגה לשניה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי וזה לא הולך ממש... יש לי מחשב עם 2 כרטיסי רשת, אחד מחובר לאינטרנט באמצעות חיגן והכרטיס השני מחובר למחשב השני עם כבל רשת רגיל. איך אני עושה את הרשת בינהם? עם XP זה היה פשוט. אבל עם VISTA זה לא הולך לי... תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שוב אלוהא לכולם, בעצת כמה אנשים כאן קניתי את הנתב הנ"ל. ההתקנה עברה חצי-חלק, אבל יש לי מספיק תושיה (וסבלנות לקרוא כאן ת'רדים ישנים) כדי להתגבר על כל הבעיות. אמה-מה? בעיה אחת לא נפתרה. אסביר: שני מחשבים מחוברים לנתב Edimax 6204 אלחוטי. המחשב הנייח מחובר ללא שום הגדרת IP סטטי, על אוטומאט לחלוטין (זה קרה תוך שניות מרגע החיבור) עם כבל. המחשב הנישא החדש מחובר באלחוטי. הנתב עצמו מחובר למודם Aztec של בזק שמקונפג כראוטר בעצמו - כך שאני לא משתמש בחייגן. הבעיה היא שהנתב לא מקצה לנייד כתובת IP לבדו. לא ברור לי למה. ה-DHCP כמובן פועל. ניסיתי גם להגדיר לנתב להקצות IP לפי MAC address וזה לא הצליח. בכל מקרה, כדי לגלוש דרך הנתב ללא צרות אני צריך להגדיר לכרטיס האלחוטי במחשב הנייד את כל הג…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עכשיו בנטויז'ן ובכל מקום שאני שומע שהם הכי גרועים,מה הבעיה איתם לעומת ספקים אחרים? לאן אתם ממליצים לעבור?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני אנסה לפרט על הבעיה... לפני כמה שבועות נכנסתי ל-GMAIL שלי דרך הדפדפן FIREFOX גירסה 2.0.0.9, ופתאום גיליתי שה-GMAIL במצב basic HTML view, והוא מפנה אותי לעמוד הזה לפיתרון הבעיה: https://mail.google.com/support/bin/answer.py?ctx=%67mail&answer=15046 שום דבר שכתוב שם לא עוזר. המצב הזה די מציק, ומפריע לשימוש ב-GMAIL... מישהו מכיר אולי פיתרון לבעיה ואיך להחזיר את החשבון שלי ב-GMAIL ל-standard Gmail view? תודה לעוזרים מראש נ"ב נכנסתי לחשבון שלי דרך IE 7 ושם אין את הבעיה...
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי את ראוטר של אדימקס AR7024 והיום שידרגתי את האינטרנט מ750K ל4מ"ב שזה 4M\500K השאלה אם הראוטר יחזיק את המהירות הזאת כי אני לא מבין בזה ואני יודע שהוא מיושן יחסית? תודה!
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, הנתב הנוכחי שלי נשרף לאחר שאחי הקטן חיבר לו שנאי של רמקולים, ולכן אני צריך אחד חדש. הנתב הקודם היה מחורבן למדי, משהו שקיבלנו מבזק ושילמנו עליו בערך 300 שקל. בתור נתב חדש חשבתי על Linksys, וביררתי (לצורך העניין - החנות הכי קרובה למיקום שלי היא פנדה) קצת מחירים. מצאתי 4-5 דגמים בטווח מחיר שפוי שמשכו לי את העין : Linksys 802.11g Compact Router WRT54GC ב350 ש"ח Linksys 802.11g Router WRT54GL ב400 ש"ח Linksys 802.11g Router WRT54G ב440 ש"ח Linksys 802.11g Router SpeedBooster WRT54GS ב560 ש"ח Linksys WRT150N Wireless-N Home Router בכמעט 700 ש"ח עכשיו, שתי השאלות העיקריות שלי הן מה ההבדל בין ה4 הראשונים, והאם באמת שווה לשלם את האקסטרה קאש הזה בשביל הנתב האחרון ותקן הN ?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מחפש חנויות בארץ שמוכרות כרטיסים כאלה, האם יש לכם מושג היכן ניתן לרכוש כרטיס מהסוג הזה ?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
איזה ספק טוב הייתם ממליצים שלא חוסמים פורטים ושהפינגים כמה שיותר נמוכים האמת ש 012 כבר עלו לי על העצבים עם כל החסימות פורטים שלהם..... יש לי כרגע 1.5MB ואני משלם 41 ש"ח ל 012. מעניין אותי לדעת כמה אתם משלמים לספק בלבד (למי שיש 1.5 MB)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבזק הציעו לי את הראוטר הזה במצבע האם הוא טוב ? או שעדיף לרכוש משהו אחר ? מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי תוכנות השיתוף למיניהן הגיע תורו של youtube. בשלושה ימים האחרונים ישנה איטיות ממשית בגישה לאתר הוידאו המוביל youtebe. נסיון בגלישה לכל אתר אחר בישראל ובחו"ל מעלה תוצאה רגילה וטובה, אולם בגישה ליוטוב הכל זוחל עד צולע. אולי זה כרגע נסיון שמתחיל מכמה גולשים ואולי זה כבר אצל כולם, מה שברור הוא שאם יש אמת בדבר יש פה הפרת חוזה ומקום לתביעה יצוגית גדולה מאוד. הבעיה היא להשיג הוכחות שאפשר יהיה להסתמך עליהם בבית משפט ושהשופט לא יזרוק אותנו מכל המדרגות ללא הוכחות. זה דבר אחד לחסום משתפי קבצים וזה דבר אחר לחסום אתרי וידאו לגיטימיים.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבוע עברתי למודם ראוטר חוטי של אדימקס לאחר כמה שנים של שימוש במודם רשת סטנדרטי של אלקטל. לאחר שהתקנתי את הראוטר, פתחתי לו את הפורטים המתבקשים ע"י תוכנת האימיול ופתחתי אותם גם בתוכנת הפיירוול המובנית של מערכת ההפעלה. לאחר כל אלה אני מקבל מזהה גבוה אך ההורדות עדיין איטיות, האם יש פיתרון נוסף מעבר לכל הפעולות האלה? מישהו הציע לי לכבות את הפיירוול בראוטר, האם זה כדאי לעשות, כי בסה"כ הפיירוול בווינדוס עדין פועל. או שעדיף לסגור את הפייוול המובנה בווינדוס? הציעו לי בבקשה פתרונות.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לצ'ט של נענע הוא רושם לי איזה שגיע מישהו פה יכול לעזור?? אינה תמונה http://www.swf.co.il/out.php/i17073_.jpg תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מסכנרן את המייל של וואלה לאאוטלוק? תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ברשת בבית עשיתי שיתוף מדפסות.איך אני מדפיס ממחשב למחשב השני שיש בו את המדפסת?
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום.. אני לא מצליח ליראות תמונות באתרים דוגמה :אני ניכנס לאתר של דן וואני לא רואה את המפות. תודה מראש :bash:
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים דרך ראוטר. המחשב השני מחובר באל-חוטי, כרטיס רשת כזה USB. היום איכשהו פתאום האייפי בין שני המחשבים התחלף לי! במקום שהמחשב הראשי יהיה 10.0.0.1, המחשב הלא ראשי נהיה האיי פי הזה,והראשי הפך להיות 10.0.0.2 ..... מה אני יכול לעשות בשביל שזה לא ישתנה? זה גם דופק לי את הכונן רשת כל פעם אני אצטרך להגדיר מחדש...
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי, יש לי רשת ביתית אל-חוטית, ADSL, בלי חייגן. הספק שלי זה בזק בינלאומי ויש לי 5 מגה בייט.. עכשיו הבעיה היא שפעם ביום או לפעמים כמה פעמים ביום האינטרנט שלי מתנתק מכיוון שהנורה של הppp בראוטר נכבאת ואחריה הנורה של הDSL.. אחרי כמה שניות הנורה של הDSL נדלקת שוב והנורה של הPPP לא נדלקת... אז אני מכבה את הראוטר ומדליק ואחרי זה יש אינטרנט. יש גם מקרים שבהם הנורה של הPPP נכבאת אחריה של הDSL ואז אחרי כמה שניות הנורה של הDSL נדלקת ואחריה גם הנורה של הPPP ואז יש אינטרנט.. עכשיו אין לי מושג מה לעשות.. היה אצלנו 2 טכנאים של בזק, אחד מהם שם פילטר ראשי ובדק את כל הפילטרים שיש בבית והשני החליף ראוטר... הבעיה לא נפתרה ועדיין יש לי התנתקויות מהאינטרנט.. אני מבקש עזרה כי הבעיה הזאת בלתי …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי 3 מגה-ביט של HOT/012 וזה כבר בלתי נסבל!! אני לא יכול לגלוש! סרט לדוגמא של 3 דקות בYouTube כעשרים דק' לפעמים יותר. מה עושים? [מודם : Thompson] זה רק אני או שגם אצלכם?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מעונין לקנות נתב אלחוטי LINKSYS WRT54GL בזאפ הגעתי לחנות הזו: http://www.digitalsupport.co.il/buy/scripts/prodView.asp?idproduct=43#moreDetails ושם בתאור המוצר הם ממליצים על גירסה 1.1 שעולה יותר ותומכת בכבלים (ראו תאור למטה) שאלתי היא - אם אני מתחבר ב ADSL האם יש טעם לקנות את הגירסה החדשה (שעולה 400 ש"ח במקום 335 ש"ח)? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ נתב אלחוטי מדגם WRT54GL v1.0 (WRT54G V.4) נתב זה לא תומך בכבלים והוא למעשה WRT54G V4 לשנת 2004. אחריות 3 שנים. תמיכה טלפונית לשנה רק בדגם V1.1 לחץ כאן. לקוחות יקרים, לידיעתכם: הנתב לא תומך או נתמך ב Windows Vista. אם קראתם על דגם זה באתרים …
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP LINK ואני לא יכול להשתמש באימיול עם הראוטר כי זה אומר לי שהפורט TCP לא פתוח וכתוצאה מכך אני לא יכול להתחבר לשרתים . פתחתי את הפורטים גם ב PORT FORWORDING וגם ב VIRTUAL SERVERS וזה עדיין לא תופס ,אמרו לי שזה בגלל שהאיי פי שלי משתנה וכתוצאה מכך הפורט לא יודע לאיזה איפי לפתוח אז רציתי לדעת איך לסדר את זה תודה עריכה: הצלחתי לפתוח את הפורטים והTCP מראה לי שהוא מצליח להתחבר אבל אני לא יכול להתחבר לסרברים(לפעמים זה מתחבר לי לפעמים זה לא מתחבר ) זה רושם לי שגיאה בעת ניסיון התחברות. יכול להיות כי ההתחברות לאינטרנט נפלה איך אני מטפל בבעייה הזו?
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-