רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת האם קיים יישום שמתקשר לאינטרנט אוטומוטי, גם לחייגני adsl; במקרה של התנתקות או ריסטרט של המחשב. מצאתי משהו שנקרא: conkeep אבל הוא לא עושה את העבודה (או שאני לא יודע להשתמש בו) בתודה מראש על העזרה עידן
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לאינטרנט של 1.5 עם הוט וברק. אני משתמש בראוטר DI-524 עם חיבור אלחוטי. האינטרנט ממש זוחל. אתרים עולים לאט, והורדות בביטורנט לא עוברות את ה10קיי. פתחתי את הפורטים בראוטר, כך שהתוכנה של הטורנטים מזהה את הפורטים פתוחים וזו לא הבעיה. בנוסף, ניסיתי להתחבר עם חשבון שיש לי באינטרנט זהב ועם חשבון נוסף בבזק בינלאומי - בשני המקרים אותה תוצאה. להבנתי, זה לא קשור לספק, שכן החשבונות האלו עובדים בצורה מצויינת על גבי חיבורים במקומות אחרים. גם לא מדובר במחשב, שכן ניסיתי שני מחשבים שונים, שניהם עם התקנות חדשות לגמרי של ווינדוס. (ושני המחשבים האלה מורידים ב180קיי בחיבור במקום אחר). נשארו שתי אופציות, התשתית של הוט,או הראוטר. התמיכה הטכנית של הוט טוענים כי המחשב שלי אשם, כמ…
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני עובר עכשיו לבזק 014 סוף סוף!!! עכשיו יש כמה אפשריות לחבילות אבל ההדבל ביניהם די זניח... זה משהו כמו 1000 ש"ח לשנה אם אני לא טועה לחיבור של 5 מגה... והחיבור העכשיוי שלי הוא 2 מגה... השאלה היא האם בחיבור של 5 מגה אני יראה הבדל... אם אפשר אפילו סתם סקרין שוט מאיזה הורדה לאנשים עם חיבור 5.. רק לראות את ההבדלים והאם זה באמת שווה את הכסף...
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי אנשים עד עכשיו הייתי מנוי בNETVISION עם תשתית HOT ובכלל לא הייתי מרוצה. עברתי לאחרונה ל014 עם אותה תשתית וחל שיפור במשחקים אבל בהורדות הכל נשאר אותו דבר. אתרים נטענים יחסית לאט [בזמן כתיבת שורה זאת עדיין לא סיימתי לטעון את כל הסמיילים בדף ההודעה] והביטטורנט שלי לא זז [2000+ SEEDERS וההורה לא עוברת את ה5KB] יכול להיות שהבעיה אצלי במחשב? המחשב חדש לגרמי ויש עליו VISTA, כמובן שהתקנתי את הדרייברים הנחוצים כמו USB וצ'יפסט וכו. בדקתי וירוסים וADWARE וכלום. מה עוד יכול להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום , לצורך הרכבה של רשת ל2 מחשבים ע"י כבל רשת , אני רוצה לדעת כיצד לבדוק האם המחשב בכלל תומך בחיבור כזה. כיצד ניתן לדעת שהמחשב אכן מכיל 2 חיבורי רשת? (אחד למודם ואחד למחשב השני) כרגע יש לי מודם רשת , אפשר להניח שהוא מתחבר למחשב דרך כבל רשת או לכרטיס רשת סתם דרך כבל "לא קשור" ? תודה, אבי
-
- 14 תגובות
- 992 צפיות
-
-
נכון לעכשיו השעה 1:42 ואני רואה פה מהירות חסרת תקדים של 012 (כבלים) הסטים התחיל להוריד על לא פחות מ200KB (בדקתי גם בNETLIMITER וגם בNETWORK MONITOR) הטורנטים התחילו לטוס אתרים עולים במהירות מפחידה אני יודע ש012 לרוב הרבה יותר מהירים בלילה מאשר בצהריים אבל זו באמת מהירות חסרת תקדים
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, תצורה כללית: שני מחשבים,1 נייח מחובר למודם מסוג טומסון עם USB (אין למחשב כרטיס רשת ) והשני גם מחשב נייח מחובר בכרטיס רשת אלחוטי 108 MB,ראוטר TP LINK 802 MB . בחבילה של אחד וחצי מגה אצל נטוויז'ן ,תשתית כבלים. אחרי לא מעט משחקים הגעתי למצב שבו הכל עבד מצויין הורדתי ב 130 בוuToerrnt אבל היו בקרים ששמתי לב שהמהירות פשוט כמעט 0 שמתי לב שהכל פנטסטי עד אשר מישהו על המחשב השני מתחיל לגלוש ואז הרשת פשוט צונחת במחשב השני (שמחובר בצורה אלחוטית)ועד שאני לא סוגר את האינטרנט במחשב הנייד(שמחובר למודם) ומאתחל את הכרטיס רשת האלחוטי (במחשב השני).... האינטרנט פשוט תקוע....הגלישה כל כך איטית עד אשר הדפים הופכים ללא זמינים. במחשב השני הכל בסדר,כאילו המחשב שמחובר למודם מ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו ימליץ לי על ראוטר שמתאים לתשתית כבלים + חייגן l2tp וריבוי sockets איזה נתב עדיף מהבאים ? 3com 3CRWER100-75 edimax BR-6216MG תודה
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום.. חבר שלי קונה בעזרת השם מחשב נייד, המחשב נייד לא מגיע עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה ולכן הוא צריך לקנות חדש אבל שיתאים למרחק די רחוק מכיוון שהוא מתחבר דרך הראוטר שלי והוא גר בערך 70 מטר מהטווח של הראטר שלי לבית שלו אולי טיפה אפילו, לא יודע במדויק. לקחתי את המחשב נייד שלי אליו עם הכרטיס רשת אלחוטי שלי (גם לא מובנה במחשב נייד) ולי יש 54mb ולא קלט כלום. אני לא מבין גדול בזה ואני לא יודע אם קיים לטווח יותר רחוק אבקש את עזרתכם, מבקש במחיר הכי נמוך שקיים. תודה רבה מראש לעוזרים ומצטער על החפירה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני עכשיו ב-012 NET HOT CABLE 1.5 אי רוצה לעבור ל בזק 014... רק לאיזו חבילה כדאי לי לעבור? תדה
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, משכתי כבל חדש מהראווטר ויש לי איתו בעיה. ניסיתי לחבר מחשב חדש אליו אבל הוא מקבל קישורית מוגבלת. אבל הבעיה היא לא בכבל לפי מה שנראה לי כי כשאני מחבר מחשב שכבר היה קיים ברשת הוא מתחבר ללא בעיה. כשניסיתי לבדוק והעברתי את המחשב החדש לחיבור במקום אחר שכבר עבד גם שם קבלתי קישורית מוגבלת. חשבתי שהבעיה היא בכרטיס רשת, קניתי חדש. הבעיה לא נפתרה. ניסיתי לחבר לפטופ של חבר ושוב אתה הבעיה הוא מקבל קישורית מוגבלת. השאלה היא מה אני צריך לעשות כדי לסדר את הבעיה? מודם: sb4200 של מוטורולה רכזת: RADLAN תודה ויו טוב
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי ראוטר אלחוטי של סמסונג ואני רוצהלקבוע סיסמא על מנת שהשכנים שלי לא יוכלול להתחבר לראוטר שלי איך אנ יעושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב פנטיום 3, הוא רוצה לקנות כרטיס רשת, כי בטכניון יש רשת מטורפת שמאפשרת להעביר נתונים ב 10MB/S... כרטיסי רשת הולכים לאיזה חיבורים? PCI? PCI-E? הוא יוכל לנצל את הרשת במלואה?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני עושה פינג בCMD לשרת משחק אירופאי אני מקבל בין 80-100 MS. כאשר אני מפעיל משחק (אמריקסארמי) הפינג הכי נמוך הוא 350 . למה? מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה מוזרה עם האינטרנט: לפני כמה שבועות האינטרנט פשוט הפסיק לעבוד אצלו במחשב, ובשאר הבית הרשת עבדה. המחשב נתן הודעה שיש חיבור "בעייתי", כלומר, הוא לא מצליח לקבל IP מהרשת. לפני כמה ימים הוא פירמט והאינטרנט חזר כמו גדול. היום הוא עוד פעם מת אבל המחשב טוען שזה מסיבה אחרת (ראו תמונה מצורפת). יש למישהו מושג מה הבעיה?! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
פרמטתי תמחשב והתקנתי את הUSB האלחוטי והוא לא מוצא לי תראוטר במחשב השני.למה? ההתקנה הלכה חלק הוא הראה לי שהכל מותקן הראה לי שהוא מחובר ויש קליטה מצויינת אבל שאני מסתכל על רשתות אלחוטיות זמינות אני לא רואה שום ראוטר באופק אני עושה "רענן רשימת רשתות" והוא לא מוצא כלום ממה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. יש לי מודם ADSL USB ALE 130 ורציתי לדעת אם יש דרייברים שאני יוכל להתקין אותו על הויסטה ? כי ניסיתי להתקין מהדיסק והויסטה לא תומך לצערי =/ תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני חדש פה באתר והוא נראה מעולה. אתר שאפשר ללמוד ממנו המון ובכיף... לעניין: אני עומד לקנות נתב אלחוטי. מכייון שהידע שלי בכל הקשור להקמת רשת אלחוטית הוא אפסי, אני זקוק לדעת"מומחים" מנוסים יותר. מסקירה כללית ברשת, הראוטר ש"לכד" את תשומת ליבי היה :WRT45G של לנקסיס ולו בגלל יכולות העידכון שלו ושם החברה - לא יותר מכך. שאלותיי: האם מדובר בראוטר איכותי? משלבי למידה ראשונים (מהמידע המצוי באתר), אני מבין שגרסה 5 שלו היא בעיתית? ושיש בעיתיות בחיבור לכבלים ( אני משתמש בתשתית כבלים)?, האם ההתקנה מסובכת? אשמח לתגובות והמלצות. תודה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני רוצה להיכנס לאתר עם כתובת פרוקסי איפה צריך לרשום אותה ?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר מסוג BR6104 של חברת Edimax ואני ממש לא מרוצה מהביצועים שלו; תעבורת הנתונים בתוך הרשת הפנימית איטית להחריד, לאחר שימוש בתוכנה לשיתוף קבצים הוא הופך איטי מאוד בכל תעבודה שהיא, ממשק שממש לוקח את הזמן עד שהוא עולה ורק ריסט שלו (וניתוק מהרשת) מסדר (זמנית) את הבעיה. זהו הנתב השני מאותו סוג שאני משתמש בו ושמתי לב שה"מאפיינים" הללו היו קיימים בשניהם. נמאס לי והחלטתי לעבור למשהו יותר איכותי. אני מוכן להוציא עד 500 שח. אני מבולבל מכל הדגמים של החברות השונות, יש אחד ספציפי שכדאי לי לרכוש? למרות שכרגע כל ארבעת המחשבים שלי מרושתים, ההעדפה שלי היא לנתב אלחוטי (שמן הסתם יכיל גם יציאות חוטיות).
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין כעת מתאם voip ,המתאם הוא handytone-486 שכולל נתב בסיסי בתוכו, אבל אני רוצה שלמרות שהוא יהיה מחובר למודם ואז אני יוכל לחבר איליו טלפון, אבל שלא יוכלו להתחבר לאינטרנט מהמחשב אלא עם סיסמא [לפחות שמשמש מסוים בwindows לא יוכל להתחבר {עם סיסמא אין לי בעיה שהוא יוכל}]אצין שיש לי שני מחשבים 1 עם xp והשיני עם 98 אך אני לא מחבר אף פעם את שניהם ביחד לאינטרנט אלא פעם את זה ופעם את השיני ולכן אני צריך את ההגנה הזו בשנהם, מטרתי היא שהילדים שלי לא יוכלו לגלוש באינטרנט ולכן חשוב לי שלא יוכלו לפרוץ את ההגנה אך ילדי הם לא מומחים מאוד גדולים למחשבים וגם אין להם חברים מומחים לכן צריך הגנה סבירה אבל במידה מספקת
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם,אין צורך להכביר במילים,אני מעוניין לעבור ספקית אינטרנט ואני כרגע עם התשתית של HOT תודה וערב טוב.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי ביום שיש נתב 3com 3crwer 100-75 ויש לי כל הזמן ניתוקים מהאינטרנט. האם למישהו יש מושג מה הסיבה? דרך אגב אני מחובר דרך הכבלים ולכן בתחילה התחברתי בעזרת L2TP ועכשיו עברתי ל PPTP אולי זה יפתור את הבעיה. בכל מקרה אשמח לעזרה. [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007 בשעה 21:12:12 נראה לי שהניתוקים נפתרו ע"י מעבר לפרוטוקול PPTP אבל האם למישהו יש מושג האם זה פחות טוב מ L2TP עבור כבלים והאם זהו הפתרון היחיד לבעיית הניתוקים של הנתב מהאינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בוקר טוב, מאז שהתקנתי את הרשת הבייתית פה בבית האימיול פועל על "מזהה נמוך" והBIT COMET לא מוריד על יותר מ30-40KB שזה לא היה לפני זה, וניסיתי לפתוח פורטים בנתב ולא ממש ניראה לי שהצלחתי. וגם עשיתי עידכון קושחה לנתב לגירסא האחרונה, עכשיו בנתב הוא רוצה הגדרה של מXXX עדXXX לפורטים ולמשל לBIT COMET יש פורט אחד שהוא נגיד 223446 אז איך מגדירים, אם מישהו יוכל להדריך אותי במדוייק אני מאוד אודה לו
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי מחשב קיים ורציתי לחבר אותו למחשב ישן בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים זולים ופשוטים, האם אפשר לעשות זאת? או שאהיה חייב לחבר אותם לנתב? אם לא אלחוטי אז אפשר לפחות בעזרת כבל רשת לחבר אותם ללא נתב?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-