רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה שמתי לב שהיאנטרנט בשני המחשב שלי נהיה ממש איטי... בדקתי את זה בהגדרות הראוטר, ומסתבר שמישהו אחד התחבר לי לרשת כולל המחשב השני בחדר שלי שכבר היה מחובר... אני קראתי את המדריך פה לאבחטת הרשת, ניסיתי את ה- MAC, ואז את ה WPA , ונראה היה שהמחשב השילשי לא הצליח להתחבר... אבל צצה בעיה נוספת, המחשב השני לא הצליח להתחבר לי לרשת, הוא בכלל לא הופיע לי ברשת ה STATIONS בהגדרות הראוטר... אבל המחשב השלישי שגלש לי על הרשת בחינם כן מופיעה.. המחשב הזה, המחשב הראשי שעליו מחובר הראוטר כן פועלת האינטרנט בסדר, אבל אף מחשב לא מצליח להתחבר לרשת, גם לא שלי וגם לא של השכן או מי שזה לא יהיה... לפני שניסיתי לאבטח את הרשת הכול פעל מצויין, רק האיטיות הייתה הבעיה.. עכשיו , אחרי שקבעתי את ה…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קראתי הרבה בפורום וזה די ייצב לי את הבחירה בראוטר ליצירת רשת ביתית על תשית ADSL. אבל ממש שניה לפני שרכשתי אותו, הבנתי שהוא ראוטר ללא מודם. מהווה בעיה כי המודם הנוכחי שלי הוא פנימי לחלוטין, החיוג מתבצע עם כניסה למערכת הפעלה. חיפשתי פתרונות וכרגע אני עומד על שתי אפשרויות: 1. ללכת על ראוטר של בזק שכולל מודם, במחיר של 250 שקלים. 2. ללכת על הראוטר של לינקסיס ובנוסף להחליף את המודם לחיצוני (בזק מאפשרים לי לקבל בהשאלה). העלות הכוללת של 350-400 שקלים. באיזו אפשרות הייתם ממליצים לבחור? ובשאלה נוספת: האם הראוטר של לינקסיס מאפשר יצירת רשת לשיתוף קבצים בין שני המחשבים?
-
- 9 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה דרייבר לכרטיס הזה: wireless lan_11g PCI Card של LevelOne תודה!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני משחק שני משחקים ברשת, אמריקן ארמי וקוד4, בקוד4 הפינגים בסדר ובאמריקן ארמי כל השרתים עם פורט אחיד חוץ מכמה בודדים (והם עם פינג טוב) פורט 1716 והם בפינג מעל 400. למה זה ככה והאם זאת בעיה בספק?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
היי אני רוכש את המדפסת הנ"ל http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4847&catcode=&AdCat=&parentid= ויש לה תמיכה אופציונלית בהתקן 802.11g , אין לי בכרטיס רשת את האופציה הזו ובמקום כבלים אני מתכנן לרכוש את החיבור הזה D-Link DWLG122 USB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=164 או TP-LINK USB WN321G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=387&CatCode=60 האם תהיה בעיה לחבר אותם יחד ולחסוך את כול הכבלים המתוסבכים האלה?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
Gmail כן זוכר את שם המשתמש והסיסמה שלי ואני כל פעם לוחץ על Sign In אבל כשאני לא נכנס נגיד איזה 5 דקות או יותר אז אני שוב צריך ללחוץ על Sign In וזה מעצבן. איך אני עושה שכל פעם שאני נכנס ל-Gmail אז זה יכניס אותי ישירות לאינבוקס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מחפש ראוטר סביר ולא יקר רק בשביל להתחבר למכשיר האייפון. לא מחפש את שיא השכלולים,אחד כזה שיעשה את העבודה . אם זה חשוב אני מחובר דרך הוט,ספק-בזק וללא חייגן. האם כדאי לקנות אולי ראוטר יד שניה ? מה עם כרטיס רשת אלחוטי wifi שמתחבר ל PCI-E ,לא יעשה את העבודה? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת במחשב נייד IBM pro/wireless lan 2100 3b mini pci אני רוצה להעביר את הערוץ מ 11 ל 1 ולחפש אופציה של fcf filter ושם לעשות all frames
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
היי, בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301790.msg2643742#msg2643742 שהוא מאוד מיאש וגורם למלא בעיות ברשת, החלטתי לנסות אולי להחליף קושחה. אז יש לי כמה שאלות, איזה קושחות טובות אחרות יש שתומכות WDS? איך אפשר לשמור גיבוי של הקושחה הנוכחית + כל ההגדרות? תודה, אור.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם המקרה הוא כדלקמן : יש לי בבית מס מחשבים המחוברים לרשת הביתית , כאשר אני מוריד באחד מהם קבצים גדולים (באזור ה 5-6 GB) ומעתיק למחשב השני הקבצים מועברים בסדר אבל כשאני מנסה להפעיל אותם הם לא עובדים , ניסיתי מספר פעמים להעתיק שוב וזה לא עבד רק כאשר חיברתי את ההרדיסק של המחשב שהוריד למחשב אחר בהעתקה ישירה הקבצים לא ניזוקו. כל המחשבים בעלי WIN XP ו NTFS .
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לא בטוח עד כמה הכותרת ברורה... בכל מקרה, העניין כזה: אני גר במעונות, אני ושותפים שלי התחברנו לאינטרנט ADSL ויש לנו ראוטר (הסימנס שמחלקים בבזק סטור : siemens adsl sl2 -141 ) כמו כן, אנחנו מחוברים דרך 014. עקב איטיות מחרידה של האינטרנט, רציתי לבדוק כמה כל אחד מהאנשים שמחוברים לראוטר באמת משתמש באינטרנט. העניין הוא , שבתוך התפריט, אני יכול למצוא רק את טבלת הIP שמחוברים כעת, ואת התעבורה הכוללת עבור חוטי/ אלחוטי. מה שלא עוזר לי בכלל. למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? כלומר, איך אני יכול לדעת כמה כל אחד מהמחשבים השתמש ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
רציתי לשאול שתי שאלות בנוגע להקמת רשת: ראשית - אני משתמש במודם של Terayon שקיבלתי מהוט. הוא מתאים לשמש גם כמודם לרשת? שנית - יש סיבה לבקש שיעבירו אותי לחיבור ללא חייגן? בת'רד הקודם שפתחתי שלחתי גם האם ההשקעה הנוספת (200 שקל בערך לנתב + כרטיס) שווה את ההבדל בין נתב רגיל ל-MIMO. יש פערים ניכרים בביצועים (בטווח של 15 מטר בערך)? תודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר של Linksys מדגם WRT54GL , אני גולש דרך HOT + 012 ולא הצלחתי להגדיר רשת ביתית עם עוד מחשב שמחובר עם כרטיס רשת של DLINK. התקשרתי ל 012 והם אמרו שהם שבגלל השילוב של הראוטר הזה ו HOT הם צריכים לבקש מ HOT שיהיה לי IP קבוע(חייגן אוטומטי) ואז הכל יסתדר , ורציתי לדעת 1)האם זה נכון? 2)האם יש דרך שאני יוכל לגלוש בינתיים עם 2 המחשביםבעזרת הראוטר והכ.רשת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום כידוע שרוחב פס לחול עולה כסף לספקיות (יחסית די יקר) האם הספקית משלמת גם על רוחבי פס שבתוך הארץ ? או שפה זה בחינם ? תודה
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית ואני לא מצליח להתגבר עליה כבר שבוע,אני אתאר את תצורת הרשת: ראוטר TP LINK 641 108MB מודם כבלים- טומפסון ספק- בזקבינלאומי רוחב פס- 3 מגה כרגע מחובר עם חייגן מחשב1- נייח מחובר לראוטר בצורה חוטית מחשב2 - נייח מחובר לראוטר בצורה אלחוטית בתצורה זו - בלתי אפשרי להכנס למסנג'ר במחשב1,אין פיירוול לא בראוטר לא במחשב(WINXP). כאשר אני מחבר את מחשב1 ישירות למודם הכל עובד. מסנג'ר - לייב גירסא 8.1 לגבי תוכנות שיתוף. בשני המחשבים UTORRENT לא עוברת את 20 KB ,נפתח פורט ספיציפי>65000 במחשב2 פתחתי פורטים עבור EMULE משהו די מוזר. בהתחלה מתחבר מתחיל להוריד ב 250 אחרי חצי דקה צונח לאפס... נסיון להתחבר שוב נכשל עם הודעה על LOW ID. אין פיירוול,הגדרתי את IP עבו…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום אנשים. איך אני מחבר מודם שהוא גם ראוטר למתג כדי ששתי המחשבים יהיו מחוברים ברשת ומחוברים לאנטרנט. סליחה על הבורות בתקשורת. תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
בעיה שאני טרוד בה כבר הרבה זמן: יש לי מחשב בבית שמחובר ישירות לאינטרנט דרך מודם וכבל USB. המחשב השני מחובר גם הוא לאינטרנט דרך כבל רשת (אדום כזה) דרך חור בקיר שמקשר בין שני החדרים. חשוב לציין שאין לי ראוטר! ואם המחשב בחדר הראשון מנותק מהאינטרנט, אי אפשר לגלוש באינטרנט במחשב השני. (יש לי משהו מעין שיתוף חייגן/אינטרנט) באימיול במחשב הראשון אני מקבל ID גבוה, ואילו באימיול במחשב השני אני מקבל ID נמוך! (גם במקרה שהאימיול לא מחובר במחשב הראשון). מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה, על מנת שיהיה לי ID גבוה גם במחשב השני? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש איזהשהיא תוכנה לבדיקת מהירות קצב העברת אותות עם הראוטר לכרטיס רשת?!
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי יש לי את ה510, ואני מעוניין לפתוח פורטים ואני מבין שאי אפשר חיפשתי ברשת , ומצאתי את המשפט הזה : "מאחר שזה המצב ושאי אפשר לפתוח במודם משודרג פורט דינמי, מה שכן אפשר לעשות הוא ליזום את ההתקשרות מבפנים שאז המודם פותח אוטומטית את הפורט המדובר" אוקיי אז איך יכול אני ליזום התקשרות כדי שהמודם יפתח את הפורט(ואם צריך בכלל לעשות את זה מהמחשב הראשי , או מהמחשב שזקוק לפורט)? מצטער אם אני לא ברור , אני מקווה שזה מספיק מובן תודה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רכש לפני כמה זמן ראוטר מבזק, Siemens SL2-141, ולאחר בעיות טכניות איתו, החליט לרכוש ראוטר מחנות וקנה את הLinksys. שאלתי אותו אם אני יכול לקבל את הראוטר הישן שלו (של בזק), והוא הסכים. כשחיברתי את הראוטר למחשב שלי ונכנסתי לconfig שלו (כשרשמתי את הIP באקספלורר ונפתח ניהול הראוטר), שמתי לב שעדיין רשום השם משתמש והסיסמא של החבר. רציתי לשאול האם יש במעשה הזה משהו לא חוקי (שלקחתי ראוטר שהוא קנה מבזק)? והאם אני יכול להשתמש בראוטר הזה בלי להודיע לבזק ולא יהיו בעיות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני יודע שהרעיון הזה נשמע קצת הזוי ובלתי מציאותי בעליל אבל למה לא? אני יגיד לכם למה כן: הספקיות בארץ פשוט גרועות אין ספקיות טובות למה שאנחנו לא נקנה שרתים ותעבורה חודשית לחו"ל ונשלם על זה מכספנו? למה שלא נתאחד ונקים ספקית משלנו? המהירויות יהיו יותר טובות הפורטים לא יהיו חסומים והפינגים לחו"ל ישאפו ל0 שלא לציין שזה גם אמור לעלות פחות אני בטוח שיש לפחות 1000 אנשים פה שישמחו להצטרף אם הרעיון באמת מציאותי ואין קשיים ויהיה מי שייקח את זה על עצמו
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש איך להגדיר את חיבור האינט' שלי כך שכשאני ידליק את המחשב הוא יתחבר אוטומתית או כשאני לוחץ פעמים עליו והוא נידלק אז הוא מיתחבר ישר וגם במקרה של התנתקות שלא בכוונה
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כעיקרון הספקית שלי היא בזק בינלאומי ומאז שעברתי אליה מנטוויזן הכל היה בסדר בEMULE אך משום מה מזה שבועיים האמיול מוריד באיטויות מרגיזה וגם הוא מזהה אותי כLOW ID למרות שבראוטר הפורטים פתוחים וגם בFIREWALL ניסיתי להחליף פורטים לא עזר ניסיתי גירסה נוספת של אמיול גם לא עזר בדקתי דרך הבדיקה של האמיול לבדוק אם הפורטים פתוחים והוא מראה שהם אכן פתוחים אני לא מבין מה יכול לגרום לבעיה איך ממהירות הורדה של כ100 אני עכשיו על כ0???
-
- 71 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לדיון הזה, אני מעוניין לפנות ל-014 ולהתעמת איתם לגבי בעיות באימיול. רציתי לדעת האם גם אתם סובלים מבעיות דומות באימיול. אני מדבר בעיקר על ניתוקים חוזרים משרתים, על LowID ועל הודעות כגון "Port unreachable". אשמח לשמוע מניסיונכם. אני בבזק בינ"ל רק שבוע וחצי אבל מיד כשעברתי אליהם שמתי לב שרוב הזמן אני מקבל Low ID באימיול, עם הודעות "Your port is unreachable", למרות שהכל תקין בחיבור שלי (וכאשר אני מתחבר דרך ספקית אחרת הכל עובד טוב). מעבר לזה יש לי ניתוקים חוזרים משרתים. עדיין אין לי ממצאים לגבי מהירויות הורדה (וגם קשה לשייך את זה לספקית). צביקה.
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להקים בבייתי רשת ושמעתי שניתן לעשות זאת על ידי העברת כבלים בשקע הטלפון. העיניין הוא שאחד החדרים הוא ממ"ד ובגלל זה אני לא רוצה רשת אלחוטית או לקדוח חורים. האם באמת ניתן ומומלץ להעביר כבלים של הרשת דרך שקע הטלפון? ואן אפשר אז קצת פיאוט כיצד זה נעשה או חברה שעושה דברים כאלה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-