רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש איזושהי תוכנה שיכולה ליצור Templates לכתובות IP? כלומר אני צריך 2 הגדרות IP שונות במחשב (לדוגמא, אחת של העבודה ואחת של הרשת בבית) שאוכל לקפוץ מאחת לשניה בקלות. ההגדרות ברשתות ארוכות ומלאות מספרים (כמו שהגדרות נוטות להיות ברשת מרובת מחשבים ויישומים) ולכן אין לי זמן ו_כוח_ לשנות ולהגדיר מחדש כל הזמן. מישהו יודע מה יכול לעזור לי? (מלבד צו 8).
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים עם XP, כרטיס רשת בכל אחד מהם וכבל מוצלב (אין לי HUB). אחד המחשבים מחובר לאינטרנט עם מודם USB ADSL. הפעלתי את האשף בשני המחשבים, שיניתי את ההגדרות הדרושות (IP במחשב ה-HOST וה-CLIENT). הבעיה היא שהמחשבים אינם מתקשרים זה עם זה - ה-HOST מציג את שני המחשבים, אבל מסרב לתת גישה ל-CLIENT, וה-CLIENT מזהה רק את עצמו. על גלישה ברשת אין מה לדבר... הווינדווס XP מדווח שהקישור בסדר ושני הכרטיסי רשת מהבהבים, אז מה פה לא בסדר? ???
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
עכשיו יותר שווה לעשות אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב ואני חוזר ואומר עכשיו הסיבות לכך הם: א. הספק מבואה לך בחינם ולא כפי שרשמו לך. ב. יש לך מיבצע הכרות של 150 שח לחודש במשך חצי שנה אם אתה הולך לחבילה שהיא כימעט הכי מהירה ג. אתה משלם רק על התקנת המודם 99 שח בילבד ואתה יכול לחלק את זה ל3 תשלומים של 33 שח לחודש למה לא כדאי לעשות adsl: א.אתה משלם לבזק על האינטרנט בנסוף לזה אתה משלם גם לספק כ 20 דולר לחודש או חדושיים בקיצור גם חודש וגם חודשיים זה לא שווה ב.המהירות הרבא יותר איטית מי אינטרנט בכבלים ג. אתה משלם על המודם ועל ההתקנה לפי העבדות אני חושב שכדאי יותר לעשות אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב מאשר ADSL אז אני ממליץ על האינטרנט בכבלים!!!! החיסרון היחיד של האינטרנט של ערוצי זהב ה…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי, נכון להיות יש לי מודם USB ורשת ביתית (שני מחשבים מחוברים ע"י כבל רשת). ברצוני לשדרג למודם שמתחבר לכרטיס הרשת. כיצד אוכל לפצל את כרטיס הרשת ל-2 יציאות? אחת בעבור הרשת הביתית והשנייה בעבור המודם. לעזרתכם אודה.
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מחפש עבודה עכשיו , ויש חנות שצריכה טכנאי עם שליחה בחומרה ורשתות... אני שולט טוב בחומרה וכל , אבל יש לי בעיה עם רשתות , זה קשה ? כאילו העיסוק הזה של הרשתות הוא מסובך? יש מישהו שיכול להסביר לי בקצרה על זה? או להביא לי איזה אתר שיתן לי פרטים על רשתות , ומישהו יודע מה אומר התפקיד הזה בחנויות מחשבים שאני צריך להבין ברשתות? חייב הסבר על רשתות , אוף הזה שדיברתי איתו בטלפון שאל אותי על רשתות ולא ידעתי מה להגיד הוא שאל אותי עם איזה רשתות עבדת ולא ידעתי מה להגיד . יש לכם אולי משהו שיעזור לי? שאני ידע משהו על רשתות, כמה שיותר דחוף אני רוצה להכין קורות חיים.
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום. ברשותי שני מחשבים, וכרגע יש אינטרנט באחד מהם ע"י מודם רשת עם ראוטר מובנה (RTA100). עד לא מזמן שני המחשבים היו ברשת באמצעות ברידג'ינג. אבל כיוון שהשיטה לא נוחה (אחרי כל פורמט להגדיר מחדש) וגם לפי מה שהבנתי לא כ"כ יציבה - החלטתי לקנות סוויץ'. עכשיו, יש לי כמה שאלות: א) אפשר המלצה על סוויץ' טוב 5-8 פורטים במחיר של עד 150 ש"ח? ב) מישהו יכול להסביר לי איך מגדירים את הרשת עם הסוויץ'? האם פשוט מחברים את שלושת הפורטים (מחשב א', מחשב ב', מודם) ויש אינטרנט? או שצריך להגדיר כל מיני הגדרות? ובכלל כל מידע נוסף שכדאי שאדע לפני שאני קונה סוויץ' - יתקבל בברכה. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום, אני די חדש בעסק המודמים ורציתי לעשות את המודם שלי ( ECI B-FOCuS Router 270PR ) לרווטר. השימוש מיועד לחיבור בין שני מחשבים המחוברים ל SWITCH וגם המודם אליו ( לאחר שנגדיר את המודם - פריצה לרווטר + פתיחת פורטים ) הוא יחובר ישירות ל SWITCH. כרגע יש לי שני כרטיסי רשת אחד בילד אין על הלוח אם ואחד נוסף שהוספתי. המודם מחובר ללוח אם וה SWITCH מחובר לכרטיס רשת השני. מה הבעיות? יש לי מספר בעיות, והן: 1. נכנסתי וחיפשתי במערכת הפורומים של HWZONE אחר פריצת המודם לרווטר, אך לא הבנתי מה שהתבקש שם לעשות... מה זה בכלל ה- Current ATM PVC List איפה הוא נימצא?! ואיפה הדברים האחרים כמו אלה נמצאים?! אם אפשר לעזור לי איך להגיע או שיש מדריך עם תמונות שיכול לעזור לי.. ד"א איפה רוש…
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי קצב העלאה של 96 משו אני לא יודע איך זה נקרא והציעו לי לשפר ל150 עכשיו כמה זה יוצא בקילובייט ?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש אתר אחד שבכל פעם שאני רוצה להיכנס אליו כתוב: the operation timed out when attempting to contact two4u.com מה אני אמור לעשות?!
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מאז שהקמתי רשת בין שני המחשבים בבית בשבוע שעבר, האימיול מקרטע בצורה מחרידה. לפני הרשת הוא היה מוריד ב-30 עד 50 ק"ב/ש. עכשיו במקרה הטוב הוא מגיע ל-2 ק"ב/ש. מה גם שהגלישה במקביל נהייתה בלתי אפשרית (לפני הרשת היה אפשר לגלוש בלי בעיה). הרשת היא בעצם חיבור ישיר עם כבל מוצלב בין שני כרטיסי רשת. כל הפורטים פתוחים, הפיירוול לא חוסם כלום, המחשב השני (שמקבל את האינטרנט ממני) כבוי ובנוסף הפכתי את הרשת ללא זמינה, ועדיין האימיול לא זז. (כמובן XP Pro SP2 עם הפאץ', אימיול LH 5.3) יש למישהו רעיונות? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כלומר בכל זמן מסוים לבדוק את מהירות השליחה שלי בKB ולמדוד אותה. ולא דרך שליחה בFTP לחברים או בICQ תודה.
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
יש לי מודם כבלים מוטורולה surfboard עם WIN98 SE. מזה כמה חודשים החיבור לאינטרנט מתנתק לי כעבור כמה זמן (נורית הפעילות הכתומה של המודם נכבית, אולם ארבע הנורות הירוקות - power, receive, send, online - פועלות כרגיל). לא ניתן לחדש את הקשר דרך ה-winipcfg, וכשאני מבקש לאתחל - אני מקבל את המסך הכחול (your computer is turning off). הפתרון היחיד הוא אתחול "אלים" דרך לחיצה על כפתור ה-reset (אפילו ה-ctrl+alt+del לא עובד). לפעמים עוברות שעות בלי ההתנתקויות, ולפעמים זה קורה כמה פעמים בשעה. אמרו לי שזו עלולה להיות בעיה של מתח, מה נראה לכם? אם זו הבעיה, איך מטפלים בה? תודה מראש
-
מאז שעברתי לאינטרנט בכבלים הגלישה איטית רצח ! המחשב חנוק לא זז המחשב איטי כמו פנטיום 1 החלפתי אפילו מחשב וגם במחשב השני הגלישה מחרידה יכול להיות שבגלל תשתית יש כזאת איטיות ? דרך אגב באו אלי 4 פעמים טכנאים של ערוצי זהב כלום לא עוזר !!!! על הפנים !!! אין כמו ADSL שלא נדבר על ניתוקים שיש לי כל הזמן ממש ביזיון !!!! ***המחשבים איטיים רק באינטרנט !
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
האם יש מישהו יכול לשפוך אור על נושא רשת ביתית על פני קווי החשמל?
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני צריך כרגע כרטיס וראוטר...(הראוטר מתחבר לאחד המחשבים ולכן הוא לא צריך כרטיס....נכון?) המחשב השני נמצא חדר על יד כשכל ההפרדה זה קיר גבס בעובי של כ-30 ס"מ אפילו פחות אבל עוד כחודשיים יצורף מחשב למטה במורד מהדרגות במרחק של כ-25 מטר מהמחשב עם הראוטר. אז אני צריך ראוטר של חברה טובה עם אחריות שתהיה קליטה טובה ולא במחיר גבוה מדי רצוי מזיגאז או נועה מחשבים או וואלה שופס תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לראוטר טוב, עם לפחות 6 כניסות או יותר... לכל מי שמכיר ויכול להמליץ וגם לתת לי קישור לאתר שממנו אפשר לקנות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לפני ששדרגתי את המודם הייתי מקבל ID גבוה ב- EDONKEY (מה שמאפשר הורדות מהירות), מאז ששדרגתי ל-PRO ה-ID שלי נמוך לאללה (תמיד בסביבות ה-30000 במקום 415000000 שהיה לי קודם). למישהו יש מושג למה זה ומה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב (חוץ מהחזרת המודם למצב הקודם) ? קראתי ב-FAQ של ה-EDONKEY ש-FIREWALL יוריד מדירוג ID , יתכן שה-NAT במודם גורם לזה ? תודה The Doorman
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
???יש לי רשת בין 2 מחשבים בלי ראוטר ואם אני לא טועה יש לי קבל מוצלב ואני משחק הרבה ברשת ואם אני רוצה לארח משחק או שאני רוצה לפתוח שרת על המחשב בשביל חבר אני לא מצליח כי האיי פי היחיד שאני מקבל זה האיי פי בתוך הרשת כי אני מתחבר דרך אבא שלי שהוא ההוסט מה לעשות כדי שאני אוכל לארח משחקים או שרתים ???
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
עד היום שיתפתי אינטרנט ל3 מחשבים דרך ראוטר BFOCUS וסוויץ'. והיום התקינו למחשב אחד אינטרנט נפרד. אז נשאר רק המחשב שלי ועוד אחד השאלה שלי אם כדאי לי לשתף לו דרך ICS או להשאיר במצב הקיים של הראוטר, המחשב השני כל השימוש שלו זה אקספלורר, אייסיקיו מסנג'ר, אני רוצה לתת לו רוחב מינימלי גם הגבלתי אותו בnetlimiter. אבל אני מרגיש שאני עדיין מאבד הרוחב של האינטרנט כשאני משתמש ככה בראוטר, האינטרנט יותר כבד.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית עם שני מחשבים עם ראוטר Edimax ושני כרטיסי רשת PCI אלחוטיים. הבעיה היא שאני נכנס לתוך הממשק של הראוטר ופותח את הפורטים של הביטורנט ועדיין הבדיקת פורטים של אזרוס מראה כאילו הפורטים חסומים. אני לא מבין למה למרות שפתחתי אותם הם לא נפתחים! עוד בעיה שיש לי זה שאני עושה פינג נגיד לאיזה שרת של BF2 כל כמה דקות הפינג קופץ ל1000+ וחוזר ל80-90 הקבוע, זה מעולם לא היה לפני הרשת.. הראוטר יושב מאוד קרוב למחשב כרגע יכול להיות שזה הבעיה? אם אני יחבר בניהם בכבל זה יפתור את זה? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר 3 מחשבים לרשת אלחוטית, שלא יהיו תלוים אחד בשני (שלא יהיה צריך שאחד יהיה דלוק כדי שבשניים אפשר לגלוש) משהו כמה שיותר זול, אבל שיהיה טוב, יציב ואמין. אני מתכוון לראוטר/כרטיסי רשת/switch אם צריך וכל דבר אחר... אני פשוט בור ברשתות
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ויש בניהם רשת. איך אני יכול להעביר קבצים בין המחשבים???
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אוקי יש לי את הנתב שצויין למעלה... והבעיה שעקבתי אחרי המדריך בפיקוק כיצד לקנפג...אני עוקב אחרי הכל וברגע שאני צריך להכניס כל'מני סטאף לL2TP אני מגלה ש...אין לי ת'אופציית חיבור הזו גם עידכון פירםוואר לא עזר (למעשה הוא לא עשה שום דבר) מה יכולה להיות הבעיה?=\ אולי טעיתי בזיהוי הנתב?
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמשמש אותי בתור שרת אכסון והורדות ביתי הייתי רוצה לדעת איך אפשר לגשת אליו ולשלוט בו דרך המחשב הראשי שלי? TEAM VIEWER משום מה מסרב להיתחבר ומוציא שגיעות בסגנון NOT CONNECTED TO THE ROUTER או UNKNOWN REASON. למרת שהכל מחובר וכדומה... יש תוכנות פשוטות( או תכונה עם מדריך מפורט בעברית להגדרות נכונות) ואמינות?
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כלומר, אני רוצה שלכל המחשבים שמחוברים ברשת החוטית תיהיה גישה לשרת וכמובן אחד לשני. ולכל המחשבים שמחוברים ברשת האלחוטית תהיה גישה רק לאינטרנט ולא לרשת הפנימית. הרשת בנויה באמצעות נתב צ'קפוינט safe@office 500 (לא אלחוטי) ונקודת גישה אלחוטית של dlink. תודה
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-