עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. אני כרגע מחובר קווית עם המודם של ARRIS שקיבלתי מHOT עם החיבור. על חבילה של 12Mb עם חייגן L2TP רוצה לשדרג לרשת אלחוטית מהירה (תקן N) שיהיה לי תמיכה עתידית (מתכוון להחליף את הנייד בקרוב) יש לי נסיון טוב מאוד עם הLisksys WRT54GL שהשארתי בבית ההורים שהיה פשוט סוס עבודה. מעוניין בסוס עבודה לפחות כמו הישן . אני חושב שתקציב של 500 שקלים זה די ויותר לנתב חדש. בגדול אני צריך ממנו תמיכה במהירות N, הצפנה של WAP2, תמיכה בכבלים ובעתיד ב NGN (לא היה תשתית באזור). תודה.

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  2. Started by The Un4givN,

hello everyone Im sorry, but i dont have hebrew because I use ubuntu right now... well in ubunto i can use the network and surf like u see now but in windows 7 I can't... I have X on the network sign on the right bottom of the desktop when i try to troubleshoot its not giving any answers when i tried ipconfig /renew it giving me an error... I hope someone can help me...

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  3. Started by +Eliran+,

אפשר בבקשה המלצה על כרטיס רשת של תדר N איכותי וטוב אבל לא יקר. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  4. היי, אני ממוקם במעונות של אוניברסיטת בן גוריון ומחובר דרך הרשת הפנימית לאינטרנט. כדי להתחבר מריצים telnet עם כתובת IP ופורט מתאים. הרשת הזו חוסמת כל תוכנת p2p שניסיתי דוגמת אימיול או utorrent. השאלה שלי, האם יש דרך לעקוף את הפיירוול? אני אשמח לתשובה לגבי אימיול. תודה, אופיר

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  5. Started by ~שירה,

הורדתי BlazeFtp, איך יודעים מה לשים בשדות הURL? User? Passord?

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  6. חבר שלי שיש לו "יס" אמר לי שהוא עושה אינטרנט מהיר בכבלים, האם זה הגיוני?

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  7. Started by felb,

שלום אני משתמש בראוטר אלחוטי TP-Link TLWR841N. בחיבור קווי של המחשב לראוטר, אני מגיע למהירות של כ - 15mb שזהו המהירות שאמורה להיות ע" חבילת הגלישה. בחיבור אלחוטי, כאשר אני נמצא עם המחשב ליד הראוטר (ללא שום דבר שמפריד בין הראוטר למחשב), המהירות יורדת לכ - 5mb. מה יכולה להיות הסיבה?

8. יש לי כמה שאלות בקשר לחיבור מחשב לרשת, אשמח לא עזרה אפשרית! כי אני לא מבין בזה כל כך יש לי נתב רשת אלחוטית בחדר עבודה ששמה נמצא גם המחשב ושמה גם בדר"כ עובדים שאר המשפחה עם המחשבים הניידים עכשיו קניתי מחשב נייד ואני רוצה חיבור רשת בחדר שלי, חוטי וגם אלחוטי. האפשרויות הן ככה: 1.אני יכול להעביר כבל רשת לחדר שלי בלי בעיה, אבל הבעיה שהקליטה מהחדר עבודה לחדר שלי לא משהו ואני רוצה גם רשת אלחוטית בחדר. האם אפשר שיהיו 2 נתבים על אותה רשת? ואם כן איך? לחבר בכל רשת? עם עוד חיבור מודם? 2. אפשר שהראוטר יהיה במרכז הבית ולהעביר כבלים לחדר עבודה ולחדר שלי, הבעיה שבלחץ עוברים 2 כבלים בקירות בבית וצריך לפחות רק 2 לחדר עבודה. האם אפשר לפצל כבל 1 לכמה? האם אני חייב לחתוך לפצל אותו? או אפשר …

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  9. Started by גליטו,

שלום לכולם.. יש לי רק שאלה אחת: איך אני מוריד בתוכנות bittorrent,utorrent ? יש להם אתר ? או שאתה מחפש דרך התוכנה ? ואני אשמח אם תסבירו לי איך אני מוריד ומאיפה ואיך מעלים ואיך הכול עובד.. תודה רבה מראש ומקווה שלא עברתי על שום חוק של הפורום..

10. Started by orei,

שלום לכולם וחג שמח! לא מזמן שידרגתי את האינטרנט שלי ל30M. לאחר השדרוג בדקתי את מהירות האינטרנט במחשב נייח המחובר בכבל רשת וראיתי שהמהירות לא עוברת את העשר מגה. בגלל זה בדקתי במחשב נייד המחובר באופן אלחוטי ובכבל ובשתי המקרים המהירות שלי הייתה 30M כמו שצריך. אז התקשרתי לבזק לפני שבדקתי עם המחשב הנייד והוא אמר לי לשנות בקביעת תצורה של הכרטיס רשת ל100 Mbps full duplex ובאמת זה עבד והסתדר. לאחרונה האינטרנט עשה בעיות אז בדקתי מהירות וראיתי שהוא ירד למגה וקצת בקושי מהירות הורדה אZ שיחקתי קצת עם ההגדרות וגיליתי שאם אני מחליף את זה ל100 Mbps half duplex זה מסתדר. עכשיו השאלה שלי היא מה זה בדיוק אומר ואם זה בסדר שזה ככה? חשוב לציין שמהירות ההעלאה לא נפגעה בכלל ב…

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  11. קניתי ראוטר (WRT54GL) אבל בגלל כל מיני סיבות הוא נמצא בממ"ד כמובן שבגלל שהוא בממד רוב הבית נמצא בקשיים לקלוט את הראוטר (כשהוא מחוץ לממ"ד אין בממ"ד קליטה בכלל...) יש איזשהו מוצר שאני יכול לשים מחוץ לממד אבל קרוב איפה שעדיין יש קליטה סבירה והוא ישדר לשאר הבית במקום הראוטר? אם אפשר מזיגזג או לוג'יק... לגבי תקציב, אז מכיוון שאין לי מושג בכלל מה אני רוצה אז אני לא יודע מה הטווח הנורמלי של מחירים לדבר כזה... אז פשוט תביאו הצעה... וכמובן תודה מראש לכל מי שמנסה לעזור.

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  12. Started by LIgor86,

שלום, קניתי ראוטר של לינקסיס דגם:befw11s4 כעיקרון הראוטר מראה שהוא מחובר והכל עובד אבל כשאני מנסה להתחבר מהנייד אני לא מצליח אפילו למצוא את הראוטר. בהתחלה ה ip של המחשב שאליו מחובר הראוטר נעלם אבל בסוף הצלחתי לשחזר. אבל עדיין אני לא מצליח להתחבר ברשת אלחוטית. מה לעשות?????? [br]פורסם בתאריך: 21.12.2007 בשעה 17:07:25 בבקשה תעזרו ליזה ממש דחוף לי

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by srolik,

יש ברשותי לוח אם תוצרת GIGABITE GA8PE667 PROהכולל בתוכו כרטי רשת - ברצוני לחבר אותו לרשת - ADSL שיש לי א. האם אני יכול להתחבר איתו לרשת הADSL כמו שמתחברים עם המודם שבזק נותנת ? ב. ואם כן אז איזה הגדרות אני צריך לשנות ואיפה ?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  14. Started by My_Name,

יש לי ראוטר של Linksys, דגם WRT54GL v1.1, ועוד ראוטר של Edimax, דגם 6114WG. הראוטר של Ediamx תומך ב-WDS אבל הראוטר של לינקסיס לא, ובגלל זה אני עושה לו עידכון של DD-WRT שאחרי העידכון הוא יתמוך ב-WDS. ובזמן שקראתי קצת באתר הגעתי לעמוד הזה: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/WDS שמדבר על שימוש ב-WDS על העידכון הנ"ל. ותחת Working Products לא מופיע הדגם של הראוטר שלי. אז אי אפשר לקיים בינהם WDS ? או שהבנתי לא נכון . . . .? ואם אי אפשר, אז יש איזה קומבינה שתאפשר את זה ? תודה . . .

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  15. המהירות חיבור שלי 2 מגה ואני עדין לא יודע אך אומרים לגלוש אבל לפעמים כמו עכשיו הכל עולה בפחות משניה ... זה מפחיד למה זה קורה? לפעמים

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  16. Started by Croopy,

יש לי2 מחשבים בבית וביניהם רשת המבוססת על שיתוף אינטרנט בלבד לפי המדריך בראש העמוד.. והאינטרנט עבד מצויין רציתי לברר איך אוכל לשתף את המדפסת שלי וכן קבצים שני המערכות מבוססות על Xp Pro בתודה מראש עריכה ניסיתי לשתף את המדפסת באזרת ההגדרות בווינדוס ללא האשף של הקמת רשת ביתית וכאשר חיפשתי את המדפסת במחשב הלקוח קפצה לי ההודעה הבאה

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  17. שלום לכולם... ברגע שאני נכנס ליוטיוב הוא טוען קודם את הסרטון עצמו ואז את הסרטונים בצד בבום כזה. וממש איטי אני מחובר עם כבל למחשב.. גם אצלכם יש את התופעה הזאת?

18. הספק 012 2 וחצי מגה,עם קו טלפון של 012 שמחובר על ראווטר סימנס SL2 141 אלחוטי,התקשרתי אליהם אחרי שנודע לי שהם משנים את הIP של הראווטר אחרי שהם מתקינים לי את הקו טלפון. התקשרתי לתמיכה הטכנית שלהם לקבל את הIP והם אמרו לי שזה לא אפשרי,ואני יכול לתת להם מספרי פורטים ואז הם יפתחו לי,שאלתי למה ואז סיפרו לי סיפור שלא פותחים פורטים אצלי בראווטר אלא ב"קופסא" שלהם,כך נאמר לי. עכשיו הם לא מוכנים לתת לי את הIP,מה אני עושה כדי להיכנס לראווטר ולפתוח איזה פורט שבא לי ולא להתקשר אליהם כמו טמבל כל פעם שאני פותח פורט?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  19. כתוב בכתבה בזק נגד חבילות גלישה איטיות ש-"ישודרגו קצבי העלאת הנתונים ל-800 קילו-ביט לשנייה לכל הלקוחות שגולשים במהירות של עד 5 מגה-ביט". מתי זה יכנס לפועל? כי עכשיו עדיין לא נכנס לפעולה. או שבעצם בזק עבדו עלינו?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by ran07,

יש לי 4 מגה, מהירות ההרודה שלי בימים האחרונים הייתה נורא איטית ז"א אני אמור להוריד 460+ (אמור אפילו 500 אבל לא מגיע ) אז מוריד לי על 90 160KBS עכשיו שניסיתי להוריד בבוקר בדקתי גם במהירות הורדה של בזק (תשתית./ספק ) ויורד לי נורמאלי על 450-469 עכשיו אותה בעייה בייתה לפני כמה חודשים בזק כיול להיות לגבי עומס שיש בערבים ולא בבקרים יש לי עוד שאלה יש לי 4 מגה אז אני אמור להוריד על 500 ומשהו או לפחות 490 בבזק אמרו לי שזה תקין וזה אמור להיות בין 450 ל 500 וזה שטיות כי לפי חישוב פשוט אני אמור להוריד על 500 יש לי בזק ספק ובזק בין לאומי תשתית כמו שהיה לי 2 מגה הורדתי על 256 אז ב 4 אני אמור להוריד אפילו קצת יותר מ..500

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  21. Started by niv0us,

יש לי ארבעה מחשבים בבית ואני צעונין לחבר אותן ברשת, לא חוטית, ולא אלחוטית. לכן נשארו לי שתי אפשרוויות. האחת רשת דרך החשמל, אך מכיוון שיש לי 3 פאזות זאת בעיה כי ארבעת המחשבים אינם יושבים על אותה פאזה. האפשרות השנייה היא רשת דרך קוי הטלפון. על אפשרות זו אינני ממש יודע דבר. מהירות כלום. אני יודע ש-wow מציעים רשת זו והינה קישור: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/wownet/generalinfo/diservice.htm?LinkType=posting http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/wownet/generalinfo/form.htm אם מישהו יודע כל דבר על הרשת או שיש לו רעיונת אחרים אשמח לקבל תגובה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  22. קודם כל שלום לכולם! רציתי לשאול אם זה אפשרי להקים רשת בוירטואל פיסי בית מערכות ההפעלה ולשתף קבצים בינהם ואם כן איך עושית את זה תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by yambtz,

היי, אני צריך דרך לעשות Log של מהירות הגלישה שלי. השאלה אם מישהו יודע איך עושים את זה. בינתיים אני פשוט משתמש בתכנת CamStudio כדי לצלם סרטונים שמראים את מהירות הגלישה בשעות שונות, אבל נפח הסרטים גדול מדיי כדי לעשות את זה לאורך זמן.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  24. שלום רב כאמור להכנס למייל ממחשב שהוא לא שלי פרטי, למחוק קוקיז, והיסטוריה ולא לשמור סיסמא. מספיק על מנת להעלים מהמחשב כל זכר לסיסמא שלי?

• 3 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים