עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי חבילה של 12MB/1MB, ולאחרונה היא התחילה לעשות בעיות... לפעמים היא יכולה לעבוד כמו שצריך(בסביבות ה11.5mb בשעות העומס), ולפעמים היא רצה במהירות 0.5-2mb. יש לציין שהשינוי הוא פתאומי וחד, וקורה לא דווקא בשעות העומס, אלא גם מאוחר בלילה(1). הדבר הזה קורה במהלך החודש האחרון. יש לציין שאת הבדיקה הזאת עשיתי אחרי שפניתי לשני המוקדים של אורנג(הספקית) והוט(התשתית), ולאחר שיחה עם שני הנציגים(בו-זמנית) ובדיקת כל הרכיבים במחשב(הכוונה לראוטר ולמודם) הובהר לי שהבעיה היא בהוט. המחשב נקי מוירוסים ומתוחזק היטב, ומחשב אחד בלבד משתמש ברשת האינטרנט(המודם חובר ישירות למחשב במהלך הבדיקה) מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  2. אני מעוניין לרכוש נתב חדש למשרד בו אני עובד כיוון שהקיים כבר לא עונה על הצרכים. הנתב הקיים כרגע הוא Asus מהדגם שבזק סיפקה (או עדיין מספקת). הנתב ישרת עד כ-40 יחידות קצה (מחשבים, מדפסות, בקרים, מוצרים שאנחנו מפתחים וכו'), ויחובר בצורה כזו או אחרת ל-ADSL עם רוחב פס של 5 מגהביט. מה שאני מחפש בנתב: דרישות חובה: Firewall שאפשר לחורר, כולל פילטור ע"פ מסכות רשת. NAT שיודע לנתב בין פורטים כאשר הפורט החיצוני שונה מהפורט הפנימי. DHCP שיודע לעבוד עם הקצאות סטאטיות (קישור בין כתובת MAC לבין כתובת IP, באופן קבוע, ללא Lease Time). תמיכה ב-PPPoE או תמיכה מובנית ב-ADSL (כלומר, שהנתב ידע לבצע את ה-Bridging לבד ויהיה מחובר קבוע לקו הטלפון). ייתרונות משמעותיים: WiFi עם תמיכה ב-WPA2 Logging…

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  3. Started by elyaz,

שלום אני מברר בשביל חבר שרוצה לקלוט אינטרנט אלחוטי- האם יש הבדל מבחינת איכות הקליטה בין כרטיס שיושב על לוח האם לבין ה"אצבע" עם החוט שמתחבר ל usb. תודה

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  4. Started by e-r-a-n,

משהו מוזר מתרחש פה.. כמובן בגלל אדסל יש לי אייפי מהספק וה 10.200.11 אבל פתאום בתוכנה של אפטיפי אני רואה עוד אחד!!! 5.0.2.0 מה לעזאזל קורה פ ה?!?!??! ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  5. יש לי ראוטר TPLINK 1043 שאליו מחובר דיסק קשיח חיצוני דרך הUSB. בהגדרות של הראוטר אני רואה את הדיסק קשיח אבל כשאני לוחץ על open the disc שום דבר לא קורה.

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  6. Started by niv0us,

יש לי ארבעה מחשבים בבית ואני צעונין לחבר אותן ברשת, לא חוטית, ולא אלחוטית. לכן נשארו לי שתי אפשרוויות. האחת רשת דרך החשמל, אך מכיוון שיש לי 3 פאזות זאת בעיה כי ארבעת המחשבים אינם יושבים על אותה פאזה. האפשרות השנייה היא רשת דרך קוי הטלפון. על אפשרות זו אינני ממש יודע דבר. מהירות כלום. אני יודע ש-wow מציעים רשת זו והינה קישור: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/wownet/generalinfo/diservice.htm?LinkType=posting http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/wownet/generalinfo/form.htm אם מישהו יודע כל דבר על הרשת או שיש לו רעיונת אחרים אשמח לקבל תגובה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  7. שלום, יש לי בעייה קניתי היום ראוטר אלחוטי של level one ואחרי הרבה כאבי ראש הצלחתי איכשהו להגדיר את הרשת , אולם במחשב הנייד שלי, בהתחלה הייתה מהירות סבירה ואז פתאום כמעט בלתי אפשרי לגלוש באינטרנט כי שום דבר לא זז מה יכולה להיות הבעייה? ואם הבעייה ברינפוג של הראוטר או של הכרטיס רשת אז אם מי שיודע מה ההגדרות שצריך לשנות? (יש לי אינטרנט זהב 2 מגה ) תודה

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  8. שלום, יש לי שתי מחשבים מחוברים דרך נתב, אחד ראשי שמשמש כgateway למחשב השני. השיתוף של האינטרנט עובד, פרט לכמה אתרים ספציפיים (האתר של Nvidia אחד מהם) שעובדים בראשי ובמשני לא. ניסתי לבטל firewalls למיניהם, לשחק בהגדרות של האינטרנט, ריסטוטים ולהגדיר מחדש, ללא הצלחה. איך לפתור את זה?

9. שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי בPS3, רכשתי עבורה ראוטר אלחוטי כדי שאוכל להתחבר בה לרשת, הראוטר הוא ראוטר של D-LINK, דגם DIR 300. התשתית שלי היא HOT והספקית היא נטויזן, הגדרתי בראוטר חייגן L2TP, הכל עובד ומתחבר, הPS3 מתחברת לרשת גם היא בלי בעיות, הבעיה היחידה היא שמאז השינוי אני פשוט לא מצליח לעבור את ה100KB במחשב משום מקור הורדה (יש לי חיבור 5BM), מה יכולה להיות הבעיה? :-\

10. Started by nim901,

כשאני מחבר תראוטר למחשב אין התקשרות בינהים ז"א כשאני עושה run - cmd - ipconfig אני מקבל Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : Autoconfiguration IP Address. . . : 0.0.0.0 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 0.0.0.0 Default Gateway . . . . . . . . . : אז בדקתי בהגדרות TCP IP של הכרטיס רשת והיה מסומן שם שהוא יקבל אוטומטי (כמו שצריך ...) וגם לא עזר. חיברתי את המודם לבד למחשב שלי וזה כן עבד אז למה עם הראוטר זה לא עובד לי? (בשאר המחשבים יש אינטרנט)

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  11. תקשיבו, יש לי XBOX 360 ואני ניסיתי לחבר אותו לאינטרנט ושאני עושה TEST הוא לא עובר לי את בדיקת הMTU, זזה קורה מתי שאני מחבר אותו למודם של TERAYON(אני מחובר דרך HOT) ומתי שאני מחבר אותו לראוטר של MOTOROLA אז הוא לא עובר לי את הבדיקת אייפי! תעזרו לי!!!!!

12. אז ככה אני רוצה לדעת עם אני יחליף מודם יהיו לי פינגים יותר טובים במשחקים ... פעם אחד לחבר שלי החלפתי מודם והיה שיפור דיי רציני .. אבל אצלו זה היה כבלים ולי יש ADSL המודם שיש לי הוא של alcatel כן כן המודם שכולם מחפשים ומתלהבים ממנו , אני ממש לא מרוצה ממנו ולדעתי בגללו יש לי בעיות גלישה... עם זה יעזור לי עם אני יחליף מודם?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  13. Started by simla101,

קניתי נתב edimax 6104bw (אני חושב שזה השם המדויק) ויש לי חיבור ADSL עם מודם אלקטל...הום טאץ'... איך לעזאזל אני אמור להגדיר? ניסיתי בערך כל דבר וזה לא הולך בבקשה אני ממש נואש ואני לא רוצה לדעת שהלכו לי 390 שקל לפח!

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  14. Started by roisg,

שלום, רכשתי לאחרונה אייפון ולכן אני מעוניין להתקין נתב אלחוטי בבית (בית פרטי כ-70 מ"ר, הקירות בטון) שתהיה קליטה בבית ובחצר ליד. רוצה את התקן N (אייפון 4). אין כרגע שום מכשיר אלחוטי נוסף שאמור להתחבר, יש כמובן מחשב שולחני אחד. חשבתי על האדימקס 6424 אבל הביקורות בזאפ קצת מבהילות (למרות שמי שמדרג שם נותן או כוכב 1 או 5 כוכבים...). האם יש המלצות לנתב אמין ומתאים לצרכיי ובמחיר טוב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  15. Started by The Un4givN,

hello everyone Im sorry, but i dont have hebrew because I use ubuntu right now... well in ubunto i can use the network and surf like u see now but in windows 7 I can't... I have X on the network sign on the right bottom of the desktop when i try to troubleshoot its not giving any answers when i tried ipconfig /renew it giving me an error... I hope someone can help me...

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by The Ball,

יש לי כבלים דרך ערוצי זהב והספק הוא 012 חבילה של 256 KB הוא גולש ותוך כמה זמן שאני לא נוגע במחשב אני חוזר והוא לא מעלה שום אתר ויותר גרוע כשאני משחק UNREAL TOURNAMENT בסרברים שאמורים להיות טובים הפינג שלי הוא בין 1000-2000 כל הזמן ולפעמים הוא עולה ויורד וחוזר לרמה הזאת.. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  17. Started by Devil Servant,

יש לי את הכבל הזה בבית,ואני לא יודע למה הוא משמש נראה לי שהוא אמור להעביר נתונים בין מחשב אחד לשני,אבל שאני מחבר אותו שום דבר לא קורה... (כן,כן,זה שני USB זכר)

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by tiptipon,

יש לי נתב LINKSYS WRT300N והבנתי שאפשר להחליף את מערכת הפעלה לTOMATO מה זה בדיוק ובמה זה יותר טוב ?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  19. Started by donj,

שלום לכולם אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית, אני לא יודע אם אני צריך ללכת על נתב מתקן N או שמספיק לי ללכת על נתב מתקן G... בבית יש לי שני חדרים אחד מעל השני (זה כמו גלריה), והסלון בצד. הנתב ישב בחדר העליון ובסלון יש לי מחשב HTPC אותו אני רוצה לחבר לרשת... המרחק מהמחש לנתב הוא בערך 6 מטרים, ויש קיר שמפריד בינהם וכמובן הנתב גבוה מהמחשב בערך מטר וחצי. תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  20. שלום לכם. בביתי ראוטר של בזק. בשל המרחק, הגיע טכנאי טלפונים, והצליח להעביר (דרך הקיר - דרך החורים של הטלפון אני חושב) לקומת הבייסמנט חיבור ישיר. ראו תמונות. החיבור מחובר כיום לראוטר מאוד ישן. האות חלש. אני צריך המלצה לראוטר או נקודת גישה (לא מבין בזה האמת), שיכול לספק לי גם אות חזק יותר, וגם אבטחה גבוהה יותר (לצערי כרגע אני לא מצליח להתקין סיסמא ולגלוש בו זמנית. שוב, לא מבין בזה יותר מדי). 1. אות חזק 2. אבטחה טובה תודה רבה לעונים

21. ......................

22. Started by wrecker,

התחלתי להתעסק קצת עם תוכנות P2P כחלק מבדיקה של ספק האנטרנט שלי.. שמתי לב שאחת התוכנות מציגה תמיד שהיא מאחורי פיירוול, אחרי התעסקות מרובה ונסיון של פיתחת פורטים וכיבוי מוחלט של פיירוול במערכת הפעלה (WIN7) שום דבר לא השתנה.. עלה לי רעיון לחבר ישירות מהמודם למחשב ופתאום הכל מסתדר ואין שום חסימה. בדקתי שוב בנתב והפיירוול מכובה, מה יכולה להיות הסיבה לחסימה? ואם אפשר להתייחס לנושא בלי להספים אם להורדות חוקיות או לא, התוכנות משמשות לי אנדיקציה. הנתב מדגם TP-LINK TL-WR541G דבר שני, רציתי לדעת אם יש עדיפות להפעיל פיירוול בנתב במקום במערכת הפעלה? האם ההגנה יכולה להיות טובה? תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by Nirer,

שלום, דבר ראשון, לא אין לי את חבילת הגיימרים. קצת על הרשת: יש לי 5 MB אינטרנט, נטוויז'יון תשתית הוט. יש לנו ראוטר... 3 מחשבים מחוברים. גם כשהמחשבים האחרים בכלל כבויים הPING שלי במשחקים מאוד גבוה... מה עליי לעשות? -פתחתי פורטים -אין לי FIREWALL מה עליי לעשות בכדי לשפר את המצב? תודה!

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  24. אני מחובר ל014 ויש לי בבית 3 מחשבים ( 2 נייחים ואחד נייד ) האינטרנט מתנתק הרבה פעמים לפעמים כל 5 דקות ולפעמים כל שעה או יותר החלפתי ראוטר, איפסתי הגדרות, פירמטתי את המחשב אך הכל היה לשווא.. האם יש לכם דעה בנושא? מה יכולה להיות הבעיה? האם יש עוד אנשים שנתקלו בבעיה זו? אשמח לשמוע את תגובתכם

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  25. Started by צחי_אל,

יש לי ראוטר BR6216 Edimax, והוא כל הזמן מתנתק לי מהאינטרנט, ומתחבר מחדש. ממה שראיתי את עכשיו זה קורה רק שהתוכנה של הטורנטים אצלי פועלת. יצויין שבראוטר הקודם שלי(RTA1025W לא היתה בעיה כזו. הנה מה שכתוב לי בsystem log: Dec 7 22:59:40 (none) daemon.info pppd[659]: No response to 3 echo-requests Dec 7 22:59:40 (none) daemon.notice pppd[659]: Serial link appears to be disconnected. Dec 7 22:59:40 (none) user.debug syslog: Shutting down on signal 15... Dec 7 22:59:41 (none) daemon.info pppd[659]: Terminating on signal 15. Dec 7 22:59:41 (none) daemon.warn pppd[659]: Couldn't increase MTU to 1500 Dec 7 22:59:41 (none) daemon.err pppd[659]: Couldn't increase MRU to 1500 Dec 7 22…

• 5 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.