עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי adsl עם מודם alcatel ואני רוצה לחבר אותו לhub כדי שכל המחשבים יוכלו להיות מחוברים איך אני עושה את זה ? איזה הגדרות אני צריך? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  2. איך אפשר לעבוד עם שתי רשתות אלחוטיות במקביל ? אני מוריד קבצים בFLESH GET ומחובר לשתי רשתות אלחוטיות - אפשרי שהוא יוריד משניהם במקביל ולא רק מחת מהן ?

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by DL,

שלום חברים, קניתי מחשב חדש לסלון וחיברתי אותו ברשת למחשב נייד בחדר שינה, ומהירות הרשת היא נמוכה מאוד. המחשב בסלון הוא עם מודם USB תקן N מסוג TP-Link TL-WNN821N שאמור לעבוד במהירות 300Mbs ובחדר השינה ישנו מחשב נייד המחובר לנתב Edimax 6524n ע"י כבל רשת גם כן אמור לעבוד על 300Mbs שניהם מריצים ווינדוס 7 אז עשיתי רשת homegroup פתוחה כאשר אני מסתמך על הסיסמה של הנתב בשביל אבטחה. המרחק בין החדרים לא גדול ואיכות הקליטה מראה לי 4 קווים, למרות זאת הקצב העברת קבצים בין המחשבים הוא רק 2-3 מגה לשנייה... יש כאן באמת בעיה או שזה מה שאני אמור לקבל? ציפיתי לאיזה 20-30 מגה לשנייה, זו הגזמה? אשמח אם תוכלו לעזור לי כאן, אני מחפש אם פיספסתי משהו בהגדרות של הווינדוס או הראוטר אבל בינתיים לא מצ…

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by BMWE,

שלום, הלכתי לחנות חשמל וביקשתי מהם כבל CAT6, מחברים ושקע קיר. המחבר שנתנו לי הוא CAT6 בעוד השקע הוא CAT5e. מה שמעניין אותי זה שהמחשבים שיהיו מחוברים יהיו עם מהירות 1G. האם מניעה כלשהי מבחינת החיבור הנ"ל?

5. Started by cool_boy-PP,

מה ההבדל בין אם אני מחבר את המודם שלי לכרטיס הרשת המובנה בלוח לבין הUSB???????יענו יהיו הבדלים משמעותיים במהירות .....או הבדל כלשהו?

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by noambaum,

התקשרתי היום לבזק לעדכן את חבילת האינטרנט שלי (כרגע 1.5 מגה),והנציגה אמרה לי שכל החבילות היום מותנות בהתחייבות לשנה!!! WTF?? למה? באף חברה סלולרית או יס או הוט לא מבקשים התחייבות לשנה! מישהו אמר פה מונפול??? בכל אופן אני מחפש אלטרנטיבות.(או שפיות) יש לכם עצות? לי לפחות לא נראה הגיוני להתחייב לשנה לבזק !

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by CASSPY,

שלום ! בעיה בכרטיס רשת במחשב עם מערכת הפעלה win7 לאחר הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל קישורית מוגבלת ללא כניסה לאינטרנט אני ניגש לכרטיס רשת מבצע הפוך ללא זמין / הפוך לזמין והכרטיס מתחבר לאינטרנט למחשב כרטיס רשת מובנה בלוח האם הוספתי כרטיס רשת נוסף התקנתי עם הדרייברים של יצרן הכרטיס הבעיה נמשכת באותה הצורה תודה על העזרה-כספי

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by 07685gg,

יש לי שני לפטופים עם ויסטה חיברתי כבל רשת מוצלב וכלום רואים את שם המחשב אבל אי אפשר להיכנס לדברים המשותפים 0X80070035 וכותב שלא מזהה שני המחשבים באותה קבוצת עבודה בשניהם שם המשתמש והסיסמה זהים גילוי רשת מופעל הורדתי פיירוול לחיבור הקווי ניסיתי לתת להם שמות בצורה ידנית 192.168.0.1 ו-2 לא עזר הוינדוס כותב על זה רשת לא מזוהה(ציבורי) יש למישהו רעיון כי זה הורס אותי תודה

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by ZpoWer,

מהירות אינטרנט: 100 מגה תשתית: הוט ספק: הוט מודם/ראוטר: הוט בוקס מחובר עם חייגן: ללא חייגן האם צריך חיבור אלחוטי: כן תקציב: לא מוגבל הערות נוספות: הבית הינו 2 קומות (250 מטר), ההוט בוקס נמצא בקומה העליונה, מעוניין בנתב (Access Point) לשם הגדלת טווח קליטה לקומה הראשונה + חיבור הטלוויזיה לרשת האם ההוט בוקס בכללי הינו ראוטר טוב ? או שכדאי לקנות ראוטר אחר ולהשאיר את ההוט בוקס בתור מודם ? אני צריך נתב חזק בעל אמינות גבוה וכמה שפחות ניתוקים, במידה ואתם ממליצים על ראוטר חדש אשמח לקבל הצעות לשילוב בין ראוטר לנתב כמו כן, ראיתי שניתן להעביר רשת דרך חשמל, בבית יש תלת פאזה, האם העברת רשת על גבי חשמל יותר אמינה מאשר נתב ? תודה

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  10. גם בכתבה בYNET וגם בכתבות קודמות בעיתונות הכתובה והאלקטרונית, נראה כי מתקרב זמן בו ספקי האינטרנט רוצים להעביר את הציבור המשלם (שזה אנחנו) למודל של תשלום על פי תוכן - משמע, ככל שאתה מוריד יותר אתה משלם יותר. אני רואה בזה אי צדק, ממספר סיבות: 1. התשלום שאנחנו משלמים היום גבוה משמעותית מזה שמשלמים בחו"ל (ארה"ב ואירופה), והתמורה נמוכה גם כן. 2. אנחנו לא מקבלים פיצוי על תקלות בתקשורת שקורות, ולא לעיתים רחוקות, אז אין שום סיבה שהם יקבלו פרס על אי קיום תקשורת תקינה בצורה של עליית רווחים בלתי מוצדקת. 3. אם להיות כנה, רוב תעבורת התקשורת ה"מהירה" בארץ היא של תוכנות לשיתוף קבצים, וזו גם הסיבה המרכזית אם לא היחידה לחיבור לאינטרנט מהיר.. כך שאם הם הופכים אותה ללא כדאית כלכלית, אין שום…

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by idan1836,

ברוב האתרים שאני רוצה לראות תמונה אז זה מראה עליהם איקס אדום .... למה ? :-X

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  12. Started by tiptipon,

יש לי נתב LINKSYS WRT300N והבנתי שאפשר להחליף את מערכת הפעלה לTOMATO מה זה בדיוק ובמה זה יותר טוב ?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  13. שלום , יש לי אינטרנט בחיבור לאינטרנט במהירות של 2 מגה. עכשיו הבעיה היא כשאני משתמש בתוכנות שיתוף שונות , אז מהירות ההורדה בתוכנת השיתוף מאוד איטית. כשאני מוריד "רגיל" מ-HTTP , אז המהירות טובה מאוד(230 קילו יציב). המחשב נקי מתוכנות ריגול ומוירוסים. *כשאני מתכוון שההורדה בתוכנות שיתוף איטית , אז זה ממש איטי...אני מדבר על מהירויות לא הגיוניות של 14 קילובייט לשנייה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  14. שלום לכם. בביתי ראוטר של בזק. בשל המרחק, הגיע טכנאי טלפונים, והצליח להעביר (דרך הקיר - דרך החורים של הטלפון אני חושב) לקומת הבייסמנט חיבור ישיר. ראו תמונות. החיבור מחובר כיום לראוטר מאוד ישן. האות חלש. אני צריך המלצה לראוטר או נקודת גישה (לא מבין בזה האמת), שיכול לספק לי גם אות חזק יותר, וגם אבטחה גבוהה יותר (לצערי כרגע אני לא מצליח להתקין סיסמא ולגלוש בו זמנית. שוב, לא מבין בזה יותר מדי). 1. אות חזק 2. אבטחה טובה תודה רבה לעונים

15. Started by matan5165,

יש לי רשת אלחוטית בבית והייתי רוצה לששלוט עם המחשב הנייד במחשב הנייח. להגיע למצב שאני יכול להוזיז את העכבר ולראות את השולחן עבודה, פשוט הכל. אפשר קישור לתוכנה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, אני לא הכי מרוצה מבימועים הקושחה המקורית של לינקסיס... חשבתי לכניס לו קושחה חליפית, מה מומלץ? אני מחובר דרך הוט לנטוויז'ן

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ווינדוס XP PRO. חיברתי אליו את כבל הרשת בתקווה שהאינטרנט פשוט יעבוד אבל זה לא קרה. אני מחובר דרך HOT למודם של מוטורולה ומשם לנתב של NETGEAR (יש לו יציאה ל-4 מחשבים והוא אלחוטי). כפי שאתם שמים לב האינטרנט עובד, כך שהבעיה היא לדעתי מהחיבורי רשת (שם מוגדר במחשב חיבור 1394). אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח.

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by play2,

אני עומד להקים רשת בין שני מחשבים. יש לי מודם שמחובר דרך USB ורציתי לדעת אם המחשב שבו מחובר המודם כבוי האם המחשב השני יכול לגלוש באינטרנט?

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  19. עד עכשיו הייתה לי רשת של שלושה מחשבים, מחוברים בכבלים לHUB. מחשב אחד עבר לסלון, ועקב המיקום די לא פרקטי להעביר כבלים, אז כרגע בתכנון רשת אלחוטית. אבל מה, החלק האלחוטי צריך להיות רק בין המחשב המרוחק לHUB, או אולי רק במחשב המרוחק + להחליף את הHUB באחד חדש (אפשר גם סוויצ' ;D ) שיש בו מקום לחיבור כבלים (ETHERNET) וכמו כן הוא מתאים לרשת אלחוטית - קיימת מוטציה כזו, של HUB/SWITCH גם אלחוטי וגם בעל חיבורי ETHERNET? מחפש מוצר כזה או אם אתם מכירים פיתרון אחר, רצוי של LINKSYS (אולי אנחנו יכולים להשיג משם בהנחה).

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by AMD Sempron +3100,

מאז שעברתי לאינטרנט בכבלים הגלישה איטית רצח ! המחשב חנוק לא זז המחשב איטי כמו פנטיום 1 החלפתי אפילו מחשב וגם במחשב השני הגלישה מחרידה יכול להיות שבגלל תשתית יש כזאת איטיות ? דרך אגב באו אלי 4 פעמים טכנאים של ערוצי זהב כלום לא עוזר !!!! על הפנים !!! אין כמו ADSL שלא נדבר על ניתוקים שיש לי כל הזמן ממש ביזיון !!!! ***המחשבים איטיים רק באינטרנט !

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  21. חברה שלום יש לי מודם adsl רגיל (מודם רשת eci 270pr ). אני הפכתי אותו לנתב והכל עובד לי טוב חוץ מ kazaa ו emule . התוכנות עובדות אבל מהירות ההורדה שלהם הוא רע מאוד. אני מקבל ב Low ID ב emule מה אני צריך לעשות ? נכנסתי להגדרות של הנתב שלי אבל אין לי מוסג מה אני צריך לעשות כידי לקבל ID גבוה ב emule תעזרו בבקשה תודה

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  22. שלום מכובדיי, שאלה לי אליכם. יש לי בחדר שני מחשבים: אחד חזק עם מעבד Q6600, והשני P4 3.0 שמתפקד כמחשב אימיול וביטורנט של הרשת הביתית. שמתי לב שכשאני מנגן קובץ סרט (סתם סרט AVI למשל) במחשב החלש, הסרט מתנגן בצורה מקרטעת (אפילו כשהתוכנות הורדה לא פועלות). אבל לעומת זאת, כשאני מנגן במחשב החזק סרט 720P שמאוכסן באותו מחשב חלש - הצפיה חלקה לחלוטין. האם יכול להיות שלמרות שהסרט נמצא במחשב החלש, הוא למעשה מתנגן במחשב החזק בכלל? זה לא נשמע לי הגיוני, מאחר ולא העתקתי אותו למחשב שלי, פשוט הפעלתי אותו ישירות מהתיקיה המשותפת. *חשוב לציין שכרגע למחשב החלש אין כרטיס מסך בכלל. אני משתמש בכרטיס המובנה באופן זמני, אבל בד"כ המעבד הוא שאחראי על הסרטים, לא?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  23. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3736935,00.html מה אתם חושבים? שלחתי אימייל ל012 למה לקוחות שמחוברים דרך הכבלים (HOT) לא מקבלים שום הטבה ועדיין לא חזרו אלי. שיחזרו לי תשובה אני יכתוב פה מה כתבו לי. דניאל.

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by PkAss,

שלום לכולם, שני שאלות לי בנושא הנ"ל: 1. בעזרת ה- GPEDIT, אני מבצע הרשאות וקובע מדיניות של דברים בווינדוס. הבעיה היא, שהיוזר שלי הוא ADMINISTRATOR, וההרשאות שאני קובע חלות גם עליי! איך אני מבטל את זה? אני מעוניין שהדברים וההרשאות שאני נותן יתייחסו רק ליוזרים בעלי הרשאה נמוכה מאדמין. 2. ונניח שאני קובע שאני לא נותן הרשאה לבצע "בטל/הפעל" לכרטיס רשת במחשב שלי. אני רוצה שההרשאה הזאת תחול כן על כל היוזרים (כולל אדמין),פרט ליוזר שלי- שבמקרה הזה הוא גם אדמין... * כשאני אומר אדמין, אני לווא דווקא מתכוון ל- Administrator, אלא לכל יוזר בעל הרשאת Administrator... תודה לכל העונים והעוזרים! אני מקווה אגב, שרשמתי את השאלה שלי בפורום הנכון, פשוט זה הפורום היחידי שמצאתי לנכון שקשור לנושא…

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  25. Started by MasterGal,

שלום לכולם, אשמח אם תתדריכו אותי היכן אני יכול להשיג חומר על הפרוטוקול ה MPLS, חשוב לי בעברית, אבל אנגלית גם יעזור. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.