עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום פורום רשתות ואינטרנט! יש לי בעית רשת קטנה. יש לי רשת ביתית ו-3 מחשבים ברשת המחוברים בעזרת HUB המחשב שלי הוא זה שמחובר למודם ADSL שמחובר למחשב ב-USB המודהם הוא מסוג ALE 130 יש לי כרטיס רשת OnBoard על לוח אם של ASUS יש לי Windows Xp SP2 הבעיה שלי היא שלמחשב שלי יש אינטרט אך אני לא מצליח לחבר את שני המחשבים האחרים. מבחינת ה-LAN הם לא רואים אותי ברשת אבל אחד את השני הם רואים והם יכולים להתעסק אחד לשני בקבצים. אך אותי הם בכלל לא רואים ולא מקבלים אינטרנט. הדבר המוזר הוא שעד עכשיו זה היה עובד היתי מגדיר רשת ביתית קטנה ב-WINDOWS וזה היה מסדר גם את האינטרנט וגם את הרשת ועכשיו זה לא עובד.... מהתייעצויות עם אנשים נאמר שזה הגדרות, או בעית חומרה. מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעיה …

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by tomchook,

שלום יש לי בעסק שני מחשבים שמיועדים ללקוחות בכדי שיעבירו את הזמן באינטרנט. כרגע אין שום מגבלות על המחשבים, אבל אני חושש שהלקוחות יתחילו להוריד קבצים/סרגלים/תוספים/וירוסים וכו'. האם יש תוכנה שאיתה אוכל לנעול למשל את כפתור הסטארט ורק לאפשר גלישה באינטרנט? כמובן שגם ארצה לחסום את הפורנו.. האם קיימת תוכנה חינמית שעושה את זה? תודה רבה! תום

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחובר ל-ADSL 10M וספקית בזק בינלאומי. אני מחובר עם מודם ונתב. קצת אחרי שהכריזו על השדרוג אני מקבל ניתוקים, הנתב כותב Unreachable ולאחר כדקה שתיים הוא מצליח לחייג והאינטרנט חוזר. יכול להיות שזה בגלל שבזק שידרגו לי ל-15 אבל בבזק בינלאומי אני מוגדר על 10 וזה גורם לבעיות? איך אני בודק את זה?

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  4. Started by eranmor,

אני צריך עזרה בהגדרת ראוטר אלחוטי של 3COM הוא מיועד לחבר 2 מחשבים כרגע ועוד מחשב נוסף בעתיד. כל המחשבים הם נייחים ונמצאים באותה הדירה במרחק של 5 מטר מקסימום אבל עם כמה קירות באמצע (אין חדרי ביטחון או משהו) הראוטר משדר בתקן 802.11G ואני צריך לדעת כמה דברים 1. האם אני יכול לחבר את הראוטר אך ורק למודם (זה מודם ADSL, שחור ששוכב במאוזן. הייתי כותב דגם אבל זה לא ליידי) ולכל מחשב לחבר רסיבר אלחוטי שיקלוט את האות? אם כן, כיצד אני עושה את זה? 2. איזה רסיברים בדיוק אני צריך? האם משהו כזה יתאים לצרכים שלי? 3. הרעיון הכללי הוא להגדיר את המחשבים ככה שיהיה רק אינטרנט בלי שיתוף רבצים. האם זה אפשרי על שלושה מחשבים? האם אני צריך להגדיר את אחד המחשבים בתור השרת ואת השאר בתור קלי…

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by caspib,

אהלן, ברותי נתב ביתי של dynamode, דגם BR6004W-G, מחובר לאינטרנט דרך תשתית של HOT ונטויז'ן בתור ספקית. משום מה אני לא מצליח להתחבר ב Microsoft VPN לעבודה. אני בטוח שה VPN מוגדר נכון בגלל ש - כאשר אני עובר לחיבור אחר - wi-fi או סללורי - אני כן מצליח להתחבר לעבודה? השגיאה שאני מקבל היא 800 מישהו נתקל בזה ?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by ohmega,

ברשותי firewall מובנה בראוטר וכתוכנה. האם זה מיותר להתקין תוכנת פיירוול בנוסף לזה הקיים באופן מובנה בראוטר? ואינו מספק הגנה "משופרת"?

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  7. אני עומד לקנות מחשב נוסף לבית וצריך המלצה לראוטר אלחוטי + כרטיס רשת יש לי כבלים וגלישה דרך בזק בינלאומי כמובן שהתקציב מוגבל בתודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  8. שלום, יש לי בבית שני ראוטרים, מכיון שטווח השידור של אחד מהם לא מכסה את כל הבית, הייתי לשים עוד אחד בצד השני של הבית שיכסה את האיזור שם, הצלחתי לעשות את זה על ידי חיבור של הראוטרים ביניהם דרך כבל רשת בין ה LAN של הראשי ל LAN של המשני, ביטול ה DHCP בראוטר המשני והגדרת הכתובת של הראוטר המשני מחוץ לטווח של ה DHCP של הראשי (הטווח שהראשי מחלק הוא 192.168.1.100 - 192.168.1.199 אז הגדרתי את הכתובת של השני כ 192.168.1.200) אז למה אני מספר לכם את זה? כי לאחרונה התחלתי לעבוד עם שיתוף ברשת של סמבה (SMB) ואז נתקלתי בבעיה, מחשבים שמחוברים לראוטר אחד, לא יכולים לשתף למחשבים שמחוברים לראוטר השני, כששני המחשבים מחוברים לאותו ראוטר זה כן טוב, רק כשהם מחוברים לראוטרים שונים זה לא עובד, למ…

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  9. Started by JeeChan,

שלום לכולם, אני מעוניין לייבא לארץ מאיביי ראוטר Belkin n+. דיברתי עם משרד התקשורת ואמרו לי שחסר במפרט של הראוטר את עוצמות האנטנה של המכשיר, ושבלי זה אי אפשר לאשר לי. שלחתי מייל לBelkin, אך בינתיים אין מענה. זהו הפורום היחידי שאני מכיר שיכול להציל אותי. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מידע על העוצמות של האנטנות ?

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  10. שלום , יש לי אינטרנט בחיבור לאינטרנט במהירות של 2 מגה. עכשיו הבעיה היא כשאני משתמש בתוכנות שיתוף שונות , אז מהירות ההורדה בתוכנת השיתוף מאוד איטית. כשאני מוריד "רגיל" מ-HTTP , אז המהירות טובה מאוד(230 קילו יציב). המחשב נקי מתוכנות ריגול ומוירוסים. *כשאני מתכוון שההורדה בתוכנות שיתוף איטית , אז זה ממש איטי...אני מדבר על מהירויות לא הגיוניות של 14 קילובייט לשנייה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by nivrob123,

אני רוצה לדעת אם זה נורמלי

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by TNTx2,

שלום. אני צריך את הסיסמה של הנתב Rta-300w של netlink אני מחובר לבזק אבל הם לא רוצעם לתת לי את הסיסמה אז עם מישהוא יודע....

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by zacnoam,

היי, אני די חדש בנושא, יש לי בבית רשת של 4 מחשבים (כולם XP). אני משתמש בסוויטצ' לחבר את כולם. היום התחברתי ל ADSL וקיבלתי מודם - נתב של ECI. אני רוצה לחבר אותו ישירות לסוויטצ' ולאפשר גישה בו זמנית של כל המחשבים ללא שימוש בשרת. האם זה אפשרי? ואם כן, איך מגדירים דבר כזה בחלונות? בנתיים חיברתי את הנתב לחיבור ה UPLINK של הסוויטצ', והגדרתי את הגישה בכל מחשב כאילו הנתב היה מחובר ישירות לכרטיס הרשת של המחשב. זה עבד חלקית, אני יכול לגשת מכל המחשבים לאינטרנט, אבל לא בו זמנית...

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by leumi betach,

מישהו יכול להסביר בפשטו הוראות התקנה ל Xiaomi AX1800. הראוטר מגיע עם הוראות בסינית ולא מצליח להסתדר. תודה NAT

15. Started by d1v,

שלום לכולם,ברצוני לרכוש ראוטר פרטי בכ-150 ש"ח על מנת לגלוש במחשב הנייד שלי ואשמח לקבל הצאות על מוצר מסויים וחנות מועדפת. אם זה חשוב אני בבזק + בין לאומי על מהירות 2.5 MB,תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  16. עד אתמול, עבדתי עם ADSL, כאשר תצורת הרשת הבייתית שלי היתה : 2 מחשבים שמריצים XP המחשב הראשון מחובר לאלקטל משודרג, ושני המחשבים מחוברים בינהם בכבל רשת. מאפייני כרטיס הרשת שיה מחובר לאלקטל המשודרג היה : IP : 10.0.0.1 SUBSET : 255.0.0.0 GATEWAY : 10.0.0.138 => שזה בעצם מודם האלקטל DNS ראשי ומשני היה חברת נטוויז'ן. כעת עברתי לנסות את הכבלים (מת"ב דיגיטל + ברק 013, חודש חינם לניסיון). האלקטל הוחלף במודם הכבלים, השינויים שעשה הטכנאי במאפייני ה TCP IP של כרטיס הרשת שמחובר למודם הכבלים (בכבל רשת) הוא : *קבל IP באופן אוטומטי * קבל כתובות DNS באופן אוטומטי כעת האינטרנט עובד רק במחשב השני, ולא בראשון ! כיצד יש לקנפג, ע"מ שהאינטרנט יעבוד בשני המחשבים ?!? תודה !!!

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  17. קצת מידע מחירים המלצות על נתבים של רשת קווי טלפון ומתאמי רשת מומלצים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  18. תודה

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  19. Started by Lich214,

שלום =] נתחיל בהקדמה יש ברשותי ראוטר EDIMAX 6204WG מודם TERAYON TJ 715X נטוויזן הוט אז ככה כאשר אני מחבר את המודם לראוטר האינטרנט פשוט לא יציב פעם הוא מחובר לחמש דקות אחרי זה הוא לא פועל בכלל אני מתקשר לתמיכה אומרים לי לנתק לחבר עושים כל מיני שטויות והאינטרנט עובד ל-10 דקות אולי יותר ואז לא עבד הגיע טכנאי החליף לי את המודם אבל אותו טריון פשוט אחד אחר הוא סינכרן אותו האינטרנט עבד אמרתי לו יפה שלום הוא הלך גלשתי 5 דקות בום אין אינטרנט... אבא שלי התקשר אלהים כמעט התפוצץ מעצבים התמיכה טכנית התקשרה אלי מהר והיא ניסתה לסדר איתי את הבעיה היא אמרה שהיא איפסה את המודם או משהו והאינטרנט שוב עבד בדקתי שאתרים עובדים ואכן עבדו ואז הלכתי לחבר כשאני חוזר נחשו מה אני מגלה האינטרנט שוב לא…

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by ex_,

בעקבות כמה ת'רדים שעלו בפורומים בזמן האחרון עלה לי רעיון להתפנק בכמה מאות ג'גה לאיכסון בשרותי חינם שמסתובבים ברשת כלומר כונן או כוננים וירטואלים לשמירת קבצים-העלאה או הורדה ישירות מהמחשב בעזרת תוכנה יעודית או משהו כזה יש הרבה "מקום" שם אז למה לא להשתמש בו בחוכמה? מה אתם אומרים על סטיקי או מדריך- משהו מרוכז ופשוט לתפעול?

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by Danix60,

שלום, יש לי שרת Exchange 2008 כל המיליים שיוצאים מהדומיין לכל אימייל (ג'ימייל, וואלה, 012 וכל מייל אחר !) עובר ישר לדואר ספאם או לא מגיע בכלל. מה אפשר לעשות ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by dids22,

שלום בדקתי אם הפורט של utorent פתוח ולהפתעתי הפורט חסום -אני מחובר ישירות למודם -הפיררואל מאשר את התוכנה (גם במצב "allow all" הפורט עדין חסום) :-\

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  23. יש לאבא שלי בעבודה 2 מחשבים האחד מקינטוש והשני PC רגיל. 2 המחשבים נמצאים ברשת וכאמצעי פלט יש 3 מכשירים- 2 מכונות צילום ועוד מדפסת אחת. כמו שאמרתי המחשבים מאורגנים ברשת כאשר יש שיתוף קבצים וגם שיתוף אינטרנט. במחשב הPC מערכת ההפעלה היא 98 (אם יותר נוח אני יכול להתקין XP) ובמקינטוש המערכת היא 9 הכל עכשיו מסודר ברשת ואין בעיה והמחשבים מחוברים למדפסת ולמכונת צילום באמצעות רשת ומחוברים לאינטרנט באמצעות ADSLעם מודם אלקטל HOME אני רוצה להחליף את הPC ולהביא במקומו ככה AMD 2500 שיהיה נוח לעבוד איתו. המחשב המוגדר כמחשב ראשי הוא הPC. מישהו יודע איך אני מגדיר רשת בין הPC והמקינטוש ומגדיר שיתוף אינטרנט ומדפסות רשת? בבקשה אני באמת חייב עזרה ואין לי מושג מה לעשות...

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  24. Started by sbelker,

שלום אנשים אני מעונין לשתף שלושה מחשבים באינטרנט יש ברשותי מודם של eci מדגם B-FOCUS router 270pr וכמו כן יש לי HUB 8 כניסות אני משתמש במערכת הפעלה windows xp

25. ככה, עד היום חיברתי 3 מחשבים לראוטר וחייגן אלחוטי של אדימקס, שני נייחים בצורה חוטית ונייד בצורה אלחוטית. כעת נאלצתי לעשות שינוי במיקום המחשבים בבית, ואחד המחשבים הנייחים זז למקום שאין לי אפשרות לחבר אותו בצורה חוטית שם. במחשב הזה יש כרטיס רשת רגיל, נזכרתי שקיבלתי ראוטר וחייגן אלחוטי מבזק של סימנס. חשבתי לחבר את הראוטר המשני הזה מבזק כנקודת גישה אל הראוטר הראשי של אדימקס שגם מחייג לאינטרנט, בצורה אלחוטית ומשם עם חוט קצר אל המחשב עם הכרטיס רשת הרגיל. 1)הדבר אפשרי? 2)אם כן, איך עושים את זה, איזה הגדרות צריכות להיות בראוטר הראשי של אדימקס ואיזה הגדרות במשני כביכול של סימנס? בבקשה נא לפרט, תודה

• 1 תגובה
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים