עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by uvs84,

שלום לכולם כמו שכתוב בכותרת, שימוש רגיל לגלישה תודה

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  2. היי, מה נשמע תותחים אני חווה זה זמן בעיות אינטרנט שאפרט לכם כאן, ואשמח אם תלוו אותי בתהליך, אני מתכנן לנסות צעד או שניים לפני פרמוט. ברשותי WIN7, בבית 3 מחשבים שמחוברים לראוטר, שמתחבר לאינטרנט. לכולם יש אינטרנט, חוץ מלמחשב שלי. מה שקרה זה שלא מזמן היה לי אינטרנט רק בדקות הראשונות של הדלקת המחשב, ואחרי כמה דקות האינטרנט חדל לעבוד במחשבי בלבד. אחרי זמן מה האינטרנט חדל לעבוד גם ברגע הדלקת המחשב, וכעת הוא לא עובד כלל אצלי. הדבר המעניין כאן הוא, שהאינטרנט אקספלורר והגוגל כרום לא עבדו, גם לא נסיונות התחברות לשרת מזג אוויר של סימולטור הטיסה של מיקרוסופט, אבל האייסיקיו דווקא כן עבד. כך שניתן באופן כללי להגיד שהכל לא עבד חוץ מהאייסיקיו. גם עכשיו הכל לא עובד חוץ מהאייסיקיו. …

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by Oztriker,

היי, לא מזמן עברתי לאינטרנט המהיר של ngn . יש לי שני מחשבים בבית אחד נייח ואחד נייד. התחברתי עם הנייד והכל עובד בסדר. למחשב הנייח קיניתי מודם USB, עשיתי פורמט למחשב, התקנתי עליו את כל הדרייברים הנחוצים. הבעיה היא כאשר אני מוריד משהו מהאינטרנט זה לא זז ומוריד בקצב של 1 קב"ש. יכול ששכחתי להגדיר משהו?

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש לקנות ראוטר אלחוטי חדש עם כמה דרישות ספציפיות 1.הראוטר צריך להיות מהיר מאוד ולהעביר כמה שיותר MBPS אני רוצה להעביר וידיו ב FULL HD 1080I ולשחק משחקים שמותקנים במחשב אחד על המחשב השני 2.הבית יחסית קטן אבל הראוטר צריך להיות מספיק חזק בשביל להעביר אות לתוך חדר ממד (קירות עבים ודלת פלדה כבדה) גם כשהדלת סגורה 3.חשוב לי גם האסטתיות של הראוטר כי הוא מוצב בסלון אז שיהיה יפה ויוקרתי יחסית (עדיפות לאחד שחור ומבריק) 4.עדיפות ל D-LINK כי יש לי נסיון טוב עם הראוטר שלהם ואני מכיר את התוכנה של הראוטר כבר (אם היא לא שונתה יותר מדיי בשנים האחרונות) זהוא אני חושב... תודה רבה

5. Started by XLEE,

היי עדין סובל מפינגים גבוהים בגלל התשתית של בזק מוגדר כ RA כל פעם מחדש ! יש למישהו רעיון אולי מה לעשות ?כמעט בלתי אפשרי לשחק אוןליין פינג לאתר וואלה 24 MS

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by shloosh,

כשאני נכנס ל-network connection מופיע לי משהו בכותרת של INTERNET GATEWAY ואיזה שם מוזר שכל הזמן משתנה!! לפעמים זה מובר ולפעמים לא,אפילו שאני מנותר מהאינטרנט זה מופיע! היה לי הרבה בעיות במחשב ופירמטתי בגלל זה,ועדיין זה מופיע לי!!! מה זה אמור להיות????? לפי דעתי מישהו פרץ לי,כי השם של זה זה לפעמים שמות של אנשים בלה בלה... איך להעיף את זה? ומה זה בדיוק??? חוץ מזה מופיעים לי דברים ברקע מוזרים שבחיים לא ראיתי! ALG.EXE wmpiserp משהו כזה ו-cmd שבכלל לא הייתי בדוס ! מה לעשות הצילוווו!??? אני ב-windows XP!

7. מהירות בלתי נסבלתתתת !!! פשוט זוועה! מת להתנתק מהם אבל אני בהתחייבות לטריפל המזד***ן שלהם מהירות 12 MB מוריד לי על 50KB פשוט בזיון

8. Started by NMTDesign,

המחשבים בבית נמצאים בחדר אחד, הראוטר בחדר אחר, עקב סיבות טכניות שאי אפשר לפתור כרגע. למחשב אחד יש לי חיבוד בUSB של DLINK, באמצעותו הוא קולט את הרשת. המחשבים מחוברים בחיבור LAN. הכל עבד חלק בשני המחשבים, עד שהתקנתי בשניהם win7. כשניסיתי להגדיר מחדש את הרשתות, המחשב עם חיבור הDLINK קולט את הרשת והאינטרנט. כשאני מחבר את המחשב השני בLAN, הוא מתחבר לרשת חוטית אחרת, ולא מתחבר לאינטרנט. כך שבמחשב הראשון יש 2 רשתות: אל חוטית - מהראוטר, ובה חיבור האינטרנט, וחוטית, עם המחשב השני בכבל LAN. ניסיתי לא מעט מדריכים ברשת, אבל לא הצלחתי לשתף את האינטרנט ביניהם. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור.

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by zivarzi,

שלום לכולם, יש לי את הראוטר הנ"ל יש לי את המחשב שאליו מחובר הראוטר בחוט, ולפטופ שמחובר אליו באופן אלחוטי אני רוצה ליצור רשת שיתוף קבצים בין שני המחשבים, כך שמכל מחשב אני אוכל לראות את הדיסק הקשיח של המחשב השני, מישהו יכול לעזור לי לעשות את זה, או פה או דרך האייסיקיו האייסיקיו שלי : 99624623 תודה מראש, זיו ארזי

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  10. Started by yp3,

אני צריך להביא אינטרנט לקומה השניה בבית שלי, כעקרון כשבנו אותו העבירו כבל רשת, אבל מסתבר שהוא דפוק והרסו אותו במהלך ההשחלה כנראה. הכי ראלי נראה לי זה לשים HOME PLUG, השאלה מה הכי משתלם, אני לא זקוק להגיע למהירויות גבוהות (5Mb אמור להספיק) אבל חשוב שזה יהיה אמין. הכי זול שראיתי באינטרנט זה של LB-LINK, מישהו שמע עליהם? כמו כן איך העסק הזה עובד עם תלת פזי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by embedded,

קצת רקע לבעיה: לאחרונה אני חווה מהירות איטית מאוד 300KBS~ בהעברת קבצים מהמחשב לסטרימר. הסטרימר והמחשב מחוברים ברשת בחיבור קווי דרך ראוטר SIEMENS SL2-141 שהוא ראוטר 10/100. הסטרימר הוא IOBOX המריץ שרת SAMBA. הרשת הביתית מכילה 2 מחשבים וסטרימר. ביצעתי ניטור לתעבורה שרצה על הרשת בעזרת WIRESHARK וגיליתי שיש הרבה מאוד פקטות של: tcp fast retransmission tcp retransmission גם בגלישה באינטרנט וגם בצורה חריפה מאוד בהעברת קבצים מהמסטרימר למחשב ולהפך. חפרתי באינטרנט ועדיין לא מצאתי פתרון לבעיה, האם שינוי הגדרות ה TCP יעזרו לפתור את הבעיה? למישהו יש ניסיון בפתרון בעיה כזו? האם זה סימן שהראוטר סיים את חייו וכדאי למצוא ראוטר חלופי. תודה

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by huber,

http://www.geekarmy.com/science/1572/Make-A-Wi-Fi-Extender/ כך תגבירו את האות בראוטר בעשרות אחוזים בחינם.

13. Started by neoyun,

שלום , לפני זמן קצר קניתי מחשב נייד , אך עכשיו איני מצליח להתחבר לאינטרנט , מה אני צריך לעשות ? אמרו לי להפעיל משהו בכפתורים , ואז להתחבר לרשת האינטרנט . אבל אני לא יודע על מה ללחוץ בדיוק. דגם: HP Webcom . תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  14. אני עומד לקנות מחשב נוסף לבית וצריך המלצה לראוטר אלחוטי + כרטיס רשת יש לי כבלים וגלישה דרך בזק בינלאומי כמובן שהתקציב מוגבל בתודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  15. Started by nivrob123,

אני רוצה לדעת אם זה נורמלי

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  16. Started by Asaf.Y,

ערב טוב, היום הגעתי לבזק סטור ולקחתי מודם רשת חדש במקום המודם USB שהיה לי... המודם רשת החדש הוא של חברת B-FOSUS ROUTER 312+ . בנוסף לכך קניתי עוד כרטיס רשת,וחיברתי את המודם רשת לכרטיס רשת החדש. בין שני המחשבים יש כבל מוצלב. כאשר המודם במחשב שלי,האינטרנט עובד רק במחשב שלי..כאשר אני מפעיל את המודם במחשב השני,רק שם הוא עובד. כיצד אוכל לגרום למודם לעבוד עם שני המחשבים במקביל? בתודה, אסף.

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  17. חבר שלי שיש לו "יס" אמר לי שהוא עושה אינטרנט מהיר בכבלים, האם זה הגיוני?

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  18. שאלה שלא יודע אם הכי קשורה לכאן אבל לא ידעתי לאיזה פורום לפתוח.. בדפדפן אקפלורר או פיירפוקס (לדוגמא) , בפתיחה של כמות גדולה של טאבים (15 בערך) , הריענון לכל טאב הולפך לאיטי וכך גם הגלישה בסרגל בטאב עצמו ואפילו יש תקיעות בהוזזת הסרל למס' שניות... מה משפיע בעצם על איכות הגלישה בדפדפן מרובה טאבים ? כמות הזיכרון RAM , תדר המעבד , שניהם או סוג הדפדפן (כלומר האםיש כזה שמותאם יותר לפתיחה מרובה ויש פחות..אולי קשור לצריכת זיכרון של כל דפדפן) ...או שבכלל זה קשור לפונקציה של רוחב הפס בשילוב נוסף .. אציין שזה בהנחה שהקו אינטרנט תקין ובגלישה עם טאב אחד הדפדפן מהיר מאוד..

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  19. אני זקוק לספק אינטרנט חדש לי ולאימי. יצרתי קשר עם בזק בנלאומי וזו ההצעה שקיבלתי: 1. לאימי - תשתית בזק + ספק בזק בנלאומי 5 מגה - 75 ש"ח לחודש ועלות התקנה של 68 ש"ח. 2. לי - ספק בזק בנלאומי 30 מגה - 35 ש"ח (יש לי כבר תשתית של הוט ואני מרוצה ממנה). מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  20. השאלה בכותרת... בנוסף, בעדיפות יותר נמוכה אני מעוניין לקנות ACCESS POINT תקן N אם יש המלצות לזה...

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  21. Started by ARIKARCH14,

שלום רב, בביתי אינטרנט של HOT. מהמודם יוצא חיבור רשת אחד המחובר למחשב הסמוך. אני רוצה להפיץ אינטרנט אלחוטי בכל הבית. HOT מבקשים מחיר שערורייתי של 200 ש"ח התקנה + 50 ש"ח לכל חודש. האם אני יכול לחבר את הכבל היוצא מהמודם לנתב אלחוטי ודרכו להפיץ אינטרנט אלחוטי? האם יש נתב מומלץ?

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  22. בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  23. Started by urich,

שלו היום אני מחובר כבר ארבע חודשים לאינטרנט המהיר של נטוויזן בחבילה הבסיסית שלך הadsl ש לי מודם usb שישאר אצלי כל עוד אני משתמש בwow של בזק. היום אני משלם 200 שקל מאה לספק ומאה לבזק אבל עוד חודש המחיר אצל נטוויזן יעלה בעוד 60 שקל (ממש לא מתאים לי) אבל אז גם פגה ההיתחיבות שלי לחברת נטוויזן רציתי לשאול מה אתם אומרים האם אני יכול ללחוץ על נטוויזן שישאירו את המחיר בתמורה להיתחייבות לתקופה נוספת (או איום לעזוב אותם) או שעלי פשוט לעבור לחברה אחרת אם אתם אומרים שאני יעבור לחברה אחרת על איזה חברה תמליצו מבחינת המחיר (לחבילה הכי איטית) ושירות אין לי בעיה להיתחחיב לחצי שנה כל עוד המחיר הוא 99 שקל לחודש לספק. מה אתם אומרים. ועוד שאלה בנושא האם כל החברות יתמכו במודם שלי )usb(

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  24. קשה לי להתנסח בכותרת אז אסביר פה: קודם כל אני מתייחס לTCP. במידה ונתב בדרך של הספק או של התשתית או כל נתב אחר בדרך, מגביל לי תעבורה בצורה מכוונת ולא בגלל עומס , האם בעצם יהיה לי פאקט לוס כי אותו נתב פשוט יפיל את הפאקטות שהוא מעכב? או שזה פשוט יכנס לQUEUE של הנתב והוא זה שיהיה אחראי על הקצב ובעצם במקרה כזה לי יהיה לי פאקט לוס בכלל, וככה אותו יעד ששולח לי את המידע ידע שהחיבור שלי בסטטוס של congested ?

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  25. יש לי ראוטר שמחובר לסוויצ' וממנו למספר מחשבים. אחד המחשבים שמחוברים להאב הוא COMP1 לצורך העניין, ויש בו 2 כרטיסי רשת. הכרטיס הראשון מחובר לסוויצ' ודרכו ניגש לאינטרנט. הכרטיס השני מחובר למחשב כלשהו, לצורך העניין COMP2. בינהם תקשורת ישירה ואין ל-COMP2 תקשורת לשאר הרשת (ראוטר ושאר המחשבים שמחוברים לסוויצ'). השאלה האם אני יכול דרך הכרטיס השני לשתף את האינטרנט שמחובר מהכרטיס רשת הראשון, כך שגם COMP2 יוכל לגלוש דרך האינטרנט של הראוטר? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים