עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי שני מחשבים ויש בניהם רשת. איך אני יכול להעביר קבצים בין המחשבים???

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by Tushi,

הלו אנשים יקרים, קניתי מחשב חדש לפני כחודש עם לוח אם של Gigabyte GA965P-DS4 . שבתוכו מובנה כרטיס רשת Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller הייתי מחוברת לאינטרנט בחבילה של 750 K דרך בזק ובזק בינלאומי, הכל היה עובד מצוין, הכי הרבה שהייתי יכולה להוריד היה בערך 80 K , ביום ראשון האחרון שידרגתי לחבילה של 1.5 מגה, לא עשיתי שום שינויים בהגדרות ולא התקנתי שום תוכנות חדשות במחשב. באותו הערב התחלתי להוריד על 170 K אבל יום למחרת דברים התחילו להשתבש, פעם הוא מוריד על 25 פעם 60 , 70, 80 , 40, 25 וכל פעם עלה וירד. אתמול בערב שוב הוא הוריד על 170 אבל קצת לאחר מכן שוב התחיל להשתגע. היום היה אצלי טכנאי של בזק, חיבר את הלפטופ שלו לחיבור שלי בבית, התחבר לאינטרנט דרך…

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  3. BITTORENT רשום באתר lionetwork: "משתמשים בעלי פיירוול מתבקשים לפתוח את הפורטים 6881 עד 6889 לצורך השגת מהירות מקסימלית. (לא חובה אבל מומלץ!)" רציתי לדעת כיצד ניתן (אם בכלל) לפתוח באלקטל 510 טווח של פורטים? אני יכול לפתוח כל אחד בצורה יחידנית אבל חייבת להיות איזה דרך לפתוח טווח. ומה אתם אומרים? יש SERVICES ידועים שעובדים לפי הפורטים האלו? ברור שכל פורט שנפתח מגדיל את סיכויי הפריצה אבל מה בקשר לאלה ספציפי?

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  4. ......................

5. Started by Supra Man,

אמממ....לא התעמקתי בה יותר מדי אבל! נראה לי שם שיטות נורא מסובכות, לקנות כל מיני דברים להתחיל לעשות רשת דרך לינוקס צריך התמחות וידע רב במערכות ההפעלה 2000 ואקס פי? משום מה אצלי בבית יש לי רשת, כל החבר'ה מחוברים בהאב (6 מחשבים) כרטיס ADSL אחד על השרת. היה עליו עד לפני כמה זמן WINDOWS 98 והיה לי אינטרנט ברשת בקלות ובפשטות. עכשיו עם XP אפילו יותר קל. עם ההתקנה אמרו לנו להיכנס לאיזה אתר של החברה (נדמה לי WOW) שם יש הסבר פשוט מאוד איך לעשות שהאינטרנט יהיה נגיש דרך הרשת הקיימת. בXP זה אפילו לא היה צריך את זה, אם אני לא טועה הוא עשה את זה לבד...

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  6. שלום חברים. הסיפור בקצרה: אני מקים אצלי בבית רשת מחשבים בין המחשבים שבחדרים בבית יש לנו קוטג' 3 קומות והקומה ה3 היא חדשה בשבילי (עלית גג כזאת) העברתי כבר כבלי רשת מהלוח חשמל (שהוא בקומה הראשונה) לקומה השלישית כך שנותר רק להשחיל כבלים לחדרים שבקומה השניה (2 חדרים) כדי שהמודם והראוטר ישבו בלוח למטה (נקודת בקרה כזאת) ובחדרים אני אצטרך רק לחבר את הכבלים למחשבים דרך הקיר ישרות מהראוטר. עכשיו, אני צריך ראוטר טוב שלא יגביל אותי עם משחקי רשת וקבלת קבצים וכל זה... משהו במחיר סביר (תגידו לי אתם מה הוא) ואיכותי שיסדר לי את המעגל בלי בעיות ותקלות וחשוב לי מאד שהוא לא יגביל אותי (חבר שלי לא יכול לעשות הרבה דברים בגלל הראוטר ואני לא רוצה ככה)... תודה רבה רבה רבה למגיבים ולעוזרים.

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by leonidus79,

שלום! יש לי בית שתי קומות, בקומה השנייה ישנו מחשב נייח אליו מחובר ראוטר dlink. יש לי מחשב נייד שקולט חלש בקומה הזאת וכמעט ולא קולט בקומה הראשונה. מה הפתרון לבעיה. בבזק אמרו לי לקנות רפיטר או הום פלג שעולים לא מעט כסף. בדירה הקודמת שלי (קומה אחת) בעיה כזאת לא הייתה קיימת כלל. תודה מראש לאון.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by gogoman7,

שלום, התקנתי היום את הנתב הנ"ל ורציתי לשאול אם אני עדיין צריך תוכנת פיירוול במחשב אליו הוא מחובר (כרגע מותקן עליו ZONEALARM) או שאפשר להסיר אותה... כמו כן אם צריך לשנות משהו בהגדרות של הנתב כדי לקבל אבטחה טובה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  9. האם אפשר להשתמש ב סוויצ' ? למרות שיש צורך בחייגן או שזה אפשרי רק אצל הכלבים ? או לעשות רשת ואז אני יצטרך שני כרטיס רשת בשרת ? אבל אז המחשב המשני יהיה תלוי בשרת ? מהיא הדרך הכי יעילה ומומלצת ?

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by klingon,

רשת 100 מגה הוט ונטויז'ן מהירות ההורדה אלחוטית נגיעה ל 60 מגה קווית 100 מגה - אין בעיות. נורמאלי ? אפשר לשפר את האלחוטית ?

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  11. Started by Shbd,

ובכן, סוף סוף הקמתי את הרשת החדשה, כבלי CAT7, ראשי RiT CAT6 וכבלי CAT5e למחשבים (זמנית, יוחלף ב- CAT6). בבדיקה שביצעתי המהירות המקסימלית בפועל ב- TCP\UDP היא כ- 450Mbit. הבעייה היא כאמור במהירות שיתוף קבצים SMB, להלן בדיקות שביצעתי: מחשב A - מחשב P4 ישן, Linux מחשב B - מחשב P4, XP מחשב C - המחשב שלי, WIN7 במצב: B=>C \ C=>B 20-25MByte - קריאה 10-15Mbyte - כתיבה B/C=>A 40-45MByte - קריאה 55-58Mbyte - כתיבה (אני מניח שכבר מגבלה של דיסק קשיח?) A=>B/C 5-8MByte - קריאה מדוע ההבדל התהומי הזה? והאם ניתן לשפר את המצב?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  12. חיברתי למחשב שלי מודם רשת Aztech DSL600E והתקנתי והגדרתי חייגן והכל. הנורות דלקו כמו שצריך, אבל ברגע שחייגתי, ולאחר שלב אימות הססמא, כאשר נראה כאילו החיבור הצליח, המחשב פשוט איתחל את עצמו ממש באותה שנייה שהחיבור הצליח. התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי (הספק שלי) ותארתי את הבעייה. בסופו של דבר הם אמרו לי שהם לא יודעים מה עושים ואולי מדובר בבעיית חומרה. כשניסיתי את המודם בשני מחשבים אחרים הבעייה הזו לא קרתה. מה שהיה עד עכשיו זה: היה לי מודם USB שהיה מחובר למחשב מסויים, ושאר המחשבים (כולל שלי) היו מחוברים לhub והכל היה בסדר. לכולנו היה אינטרנט וכו'... השאלה שלי היא אם הבעייה היא בכרטיס רשת, איך זה שכשהייתי מחוברת ברשת הכל היה בסדר? אגב, כשניסיתי לחבר את המודם USB למחשב שלי, הנ…

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by IDOnoach,

שלום. כיום יש לי ראוטר שקיבלתי מ 012(מחובר במהירות 40 מגה) גם המיניקס וגם המחשב השולחני מחוברים אליו בחיבור קווי עם זאת, יש לי הרגשה שמדי פעם המהירות נופלת, ורק ניתוק וחיבור הראוטר מחזיר למהירות נורמלית. יש היגיון בדבר? ואם כן תוכלו להפנות אותי לרכישת ראוטר אמין ללא הנפילות?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by טמיר עשור,

מישהוא התעסק עם מגבר עבור אנטנה של WIFI ? יש לי תafla nhrv.2 ואנטנה YAGI 16DB הבנתי שכדי להגדיל תטווח זה או להגביר אותו בכרטיס ALFA או שאפשר לקנות מגבר לאנטנה מחפש לקבל המלצה ממישהוא שכבר קנה מגבר

15. Started by דור28,

הרי הבעיה, רשת מחשבים [WIN 98, NOVELL] מחוברת לSWITCH [ יש גם ROTER ] ברגע שאני מחבר מחשב נוסף עם XP הSWITCH מתחיל להבהב בצורה מוזרה במיוחד.

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  16. Started by Croopy,

יש לי2 מחשבים בבית וביניהם רשת המבוססת על שיתוף אינטרנט בלבד לפי המדריך בראש העמוד.. והאינטרנט עבד מצויין רציתי לברר איך אוכל לשתף את המדפסת שלי וכן קבצים שני המערכות מבוססות על Xp Pro בתודה מראש עריכה ניסיתי לשתף את המדפסת באזרת ההגדרות בווינדוס ללא האשף של הקמת רשת ביתית וכאשר חיפשתי את המדפסת במחשב הלקוח קפצה לי ההודעה הבאה

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  17. - האם ניתן להשתמש במספר כרטיסי רשת אלחוטיים (G לצורך העניין) כדי להאיץ את מהירות הרשת? - האם ניתן לאחד בינהם לחיבור לוגי אחד? - האם ניתן לשייך ב-Windows 7 אפליקציות שונות לכרטיסים שונים? למשל uTorrent לכרטיס אחד ודפדפן לכרטיס אחר. - האם ניתן להגדיר תיעדוף בין כרטיסי רשת מחוברים? אני מעוניין שכרטיס מסויים (מסוג N) ישמש את כל האפליקציות גם אם יש כרטיסים נוספים (מסוג G) שמחוברים ועובדים, וברגע שהכרטיס הראשון לא עובד מסיבה כלשהי לגרום לאפליקציות לעבור להשתמש בכרטיס אחר. תודה!

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  18. Started by gimi10,

חברים יקרים אני יודע שזה נושא שנדון הרבה.. אולם חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי הסבר שיוכל לסייע לי רכשתי ראוטר מדגם BR-6104 של אדימקס כם סוייצ של 4 כניסות יש לי 4 מחשבים שמחוברים ברשת ביתיתהמחוברים ל HUB אני גולש דרך חברת הכבלים עם מודם של מוטורולה.. צריך סיוע של מי שיוכל.. על מנת להגדיר את הראוטר מאחר ואיני בקיא ברזי ההגדרות ... אשמח לסיוע מפורט תודה.. שישהיה לכם שנה טובה

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  19. אני מעוניין לרכוש נתב חדש למשרד בו אני עובד כיוון שהקיים כבר לא עונה על הצרכים. הנתב הקיים כרגע הוא Asus מהדגם שבזק סיפקה (או עדיין מספקת). הנתב ישרת עד כ-40 יחידות קצה (מחשבים, מדפסות, בקרים, מוצרים שאנחנו מפתחים וכו'), ויחובר בצורה כזו או אחרת ל-ADSL עם רוחב פס של 5 מגהביט. מה שאני מחפש בנתב: דרישות חובה: Firewall שאפשר לחורר, כולל פילטור ע"פ מסכות רשת. NAT שיודע לנתב בין פורטים כאשר הפורט החיצוני שונה מהפורט הפנימי. DHCP שיודע לעבוד עם הקצאות סטאטיות (קישור בין כתובת MAC לבין כתובת IP, באופן קבוע, ללא Lease Time). תמיכה ב-PPPoE או תמיכה מובנית ב-ADSL (כלומר, שהנתב ידע לבצע את ה-Bridging לבד ויהיה מחובר קבוע לקו הטלפון). ייתרונות משמעותיים: WiFi עם תמיכה ב-WPA2 Logging…

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  20. Started by t,

שלום איך אני יכול לבטל את השרת DHCP כלומר לבטל את הכתובת IP שנתנו לי ולעשות אחת שאני בוחר

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by niv0us,

יש לי ארבעה מחשבים בבית ואני צעונין לחבר אותן ברשת, לא חוטית, ולא אלחוטית. לכן נשארו לי שתי אפשרוויות. האחת רשת דרך החשמל, אך מכיוון שיש לי 3 פאזות זאת בעיה כי ארבעת המחשבים אינם יושבים על אותה פאזה. האפשרות השנייה היא רשת דרך קוי הטלפון. על אפשרות זו אינני ממש יודע דבר. מהירות כלום. אני יודע ש-wow מציעים רשת זו והינה קישור: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/wownet/generalinfo/diservice.htm?LinkType=posting http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/wownet/generalinfo/form.htm אם מישהו יודע כל דבר על הרשת או שיש לו רעיונת אחרים אשמח לקבל תגובה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  22. אני צריך עזרה אני רוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אחד פנטיום 2 עם ווינדוס 98 השני אטלון 2100+ ןאני רוצה שיהיה שם רשת אינטרנט ומדפסת משותפת בבקשה בגיבו ותעזרו לי להבין איך אני עושה את זה אני חשבתי על נטב אל-חוטי שאני מחבר לכל מחשב שמתחבר גם למדפסת (אנידיי בטוח שיש במתפסת חיבור רשת) טוב אז אם יש לכם הערכות איך לעשות את זה וכמה זה יעלה לי אז תכתבו tnx to all

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by Torian,

הגרסא החדשה היא 130325 קישור להורדה: http://www.tp-link.com/il/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1 השינויים:[list type=decimal] [*]Removed default dial-up information under PPPoE\PPTP\L2TP\BigPond mode; [*]Fixed some vulnerabilities and improved security עדכנתי, אין שינויים שנראים לעין, השינויים הם מאחורי הקלעים, כל מיני משתנים במערכת ההפעלה, היעילות שלה ושינויי אבטחה, הנתב עובד מעולה כרגיל, גרסאת חומרה v1.3. הודעותייך אוחדו. המנע מהודעות כפולות.

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  24. שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי בPS3, רכשתי עבורה ראוטר אלחוטי כדי שאוכל להתחבר בה לרשת, הראוטר הוא ראוטר של D-LINK, דגם DIR 300. התשתית שלי היא HOT והספקית היא נטויזן, הגדרתי בראוטר חייגן L2TP, הכל עובד ומתחבר, הPS3 מתחברת לרשת גם היא בלי בעיות, הבעיה היחידה היא שמאז השינוי אני פשוט לא מצליח לעבור את ה100KB במחשב משום מקור הורדה (יש לי חיבור 5BM), מה יכולה להיות הבעיה? :-\

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.