רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
משהו מוזר קורה עם האינטרנט שלי.. הביטורנט והאימיול לא עוברים את ה15-20 ק"ב בהורדה והעלאה, גם לקבצים עם הרבה מקורות וברגע שאחת התוכנות האלו מופעלות, האינטרנט שלי עושה טובה שהוא בכלל זז. הורדות דרך הדפדפן הרבה יותר מהירות (120 ק"ב) אבל כשמורידים 2-3 הורדות המהירות יורדת לחצי. מה עושים? איזה ספק ותשתית עדיפים? נמאס לי כבר לשלם על תשתית שמגבילה אותי ד"א אני מחובר ל-012 בתשתית ADSL דרך יס-בזק ובחבילה של 1.5 מגה.
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היום ביצעתי התקנה של הקושחת צד שלישי DD-WRT Firmware: DD-WRT v24-sp2 (03/19/12) std על הנתב TP-LINK TL-WR1043ND הצלחתי להגדיר כמעט את כל מה שאני צריך למעט הגדרת FTP SERVER שכאן הסתבכתי ולא הבנתי איך מגדירים, אני רוצה להגדיר כמו בגרסה המקורית את שרת ה FTP וגם לספק גישה החוצה מה LAN (כלומר WAN) ואני לא מצליח, נכנסתי תחת services --> NAS ואיפשרתי אותו והגדרתי שם שיתוף, הוא מוביל אותי לאתר אך אני לא מצליח לראות את הקבצים, הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמא ולא משנה מה שהגדרתי לו בדף ההגדרות, הוא לא מקבל כלום, ואני לא מצליח לראות את הקבצים שיש לי בכונן ה USB שמחובר אליו. את הגרסה הזו החלטתי להתקין על מנת לבדוק האם הנתב עובד יותר טוב ויציב מאשר הגרסה המקורית של TP-LINK שעושה בעיו…
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום... לאחרונה רכשתי את המחשק COD4 וכשאני פותח שרת במשחק האיפי שלו הוא 192.168.1.100:28960 שזה האיי פי של המחשב שלי ברשת... אבל כשאני נותן לחברים שלי את הכתובת הזאת הם לא מצליחים להיכנס אליה וכשאני נותן להם את האייפי של הראוטר עצמו זה גם לא מוצא... אני כן מצליח להיכנס לשרת של עצמי כי אני ברשת איתו אבל איך אני יכול שלשרת תיהיה כתובת אייפי משלו או משהו כדי שכל האינטרנט יוכל למצוא אותו קראתי על כל מיני דבריים שקשורים ל DMZ ו DHCP אבל לא הבנתי בזה אז אני לא יודע מה לעשות... פתחתי את כל הפורטים הקשורים במשחק... וכשאני מחבר את המחשב ישירות לאינטרנט הוא פותח שרת עם כתובת הגיונית... אבל אני צריך שיהיה אינטרנט בכל המחשבים.. אז זה לא פיתרון טוב.. מקווה שתעזרו לי אני כבר נואש.. סוג…
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה על כרטיס רשת של תדר N איכותי וטוב אבל לא יקר. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני ראוטרים, מכיון שטווח השידור של אחד מהם לא מכסה את כל הבית, הייתי לשים עוד אחד בצד השני של הבית שיכסה את האיזור שם, הצלחתי לעשות את זה על ידי חיבור של הראוטרים ביניהם דרך כבל רשת בין ה LAN של הראשי ל LAN של המשני, ביטול ה DHCP בראוטר המשני והגדרת הכתובת של הראוטר המשני מחוץ לטווח של ה DHCP של הראשי (הטווח שהראשי מחלק הוא 192.168.1.100 - 192.168.1.199 אז הגדרתי את הכתובת של השני כ 192.168.1.200) אז למה אני מספר לכם את זה? כי לאחרונה התחלתי לעבוד עם שיתוף ברשת של סמבה (SMB) ואז נתקלתי בבעיה, מחשבים שמחוברים לראוטר אחד, לא יכולים לשתף למחשבים שמחוברים לראוטר השני, כששני המחשבים מחוברים לאותו ראוטר זה כן טוב, רק כשהם מחוברים לראוטרים שונים זה לא עובד, למ…
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי, אני די חדש בנושא, יש לי בבית רשת של 4 מחשבים (כולם XP). אני משתמש בסוויטצ' לחבר את כולם. היום התחברתי ל ADSL וקיבלתי מודם - נתב של ECI. אני רוצה לחבר אותו ישירות לסוויטצ' ולאפשר גישה בו זמנית של כל המחשבים ללא שימוש בשרת. האם זה אפשרי? ואם כן, איך מגדירים דבר כזה בחלונות? בנתיים חיברתי את הנתב לחיבור ה UPLINK של הסוויטצ', והגדרתי את הגישה בכל מחשב כאילו הנתב היה מחובר ישירות לכרטיס הרשת של המחשב. זה עבד חלקית, אני יכול לגשת מכל המחשבים לאינטרנט, אבל לא בו זמנית...
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שמונעת ממני לרשום את שם המשתמש והססמא של ספק האינטרנט שלי במאפיינים של הראוטר האלחוטי של 3com שרכשתי. שם המשתמש מכיל # והראוטר כנראה לא מבסוט מזה. שאלתי היא, האם אוכל לחבר את המודם ישירות למחשב ראשי, לחבר את שאר המחשבים שלי דרך הראוטר האלחוטי, ועדיין לחלוק אינטרנט עם שאר המחשבים, למרות שהמודם ADSL אינו מחובר ישירות לראוטר? אני בעצם שואל האם אפשר לבצע דבר הדומה למה שעושים כשמחברים שני מחשבים באמצעות כבל מוצלב, והמחשב המשני מקבל אינטרנט מהמחשב הראשי שמחובר ישירות למודם. תודה. עריכה: שאלה נוספת: האם יש ממש בשמועה שבכדי לחבר מודם של בזק לנתב אלחוטי, אני צריך להמיר את המודם לנתב? (הנחיות בדף היצרן של המודם?)
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
עד אתמול, עבדתי עם ADSL, כאשר תצורת הרשת הבייתית שלי היתה : 2 מחשבים שמריצים XP המחשב הראשון מחובר לאלקטל משודרג, ושני המחשבים מחוברים בינהם בכבל רשת. מאפייני כרטיס הרשת שיה מחובר לאלקטל המשודרג היה : IP : 10.0.0.1 SUBSET : 255.0.0.0 GATEWAY : 10.0.0.138 => שזה בעצם מודם האלקטל DNS ראשי ומשני היה חברת נטוויז'ן. כעת עברתי לנסות את הכבלים (מת"ב דיגיטל + ברק 013, חודש חינם לניסיון). האלקטל הוחלף במודם הכבלים, השינויים שעשה הטכנאי במאפייני ה TCP IP של כרטיס הרשת שמחובר למודם הכבלים (בכבל רשת) הוא : *קבל IP באופן אוטומטי * קבל כתובות DNS באופן אוטומטי כעת האינטרנט עובד רק במחשב השני, ולא בראשון ! כיצד יש לקנפג, ע"מ שהאינטרנט יעבוד בשני המחשבים ?!? תודה !!!
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית רשת אלחוטית (ראוטר 3COM דגם 3CRWE554G72T) המורכבת משלושה מחשבים: מחשב מס' 1 - מחובר חוטית, מריץ חלונות XP. מחשב מס' 2 - מחובר אלחוטית, מריץ חלונות XP, כרטיס רשת Edimax (דרייברים של RaLink). מחשב מס' 3 - מחובר אלחוטית, מריץ חלונות ויסטה, כרטיס רשת Edimax (דרייברים של RaLink). אני רוצה להעביר קבצים ממחשב 2 ל 3, אך המהירות המקסימלית אליה אני מגיע היא בסביבות ה 650k/s, כאשר הייתי בטוח שהיא תגיע לאיזור ה7m/s (לפי 54MBPS). לפי תוכנת הדרייבר שני המחשבים עובדים בקישוריות של 54MBPS. כמו כן, לא יודע עד כמה זה קשור אם בכלל, אבל בדף הבית של הראוטר יש בהגדרות: Port Speed Duplex Cable / DSL Port 100 Full Duplex LAN Port #1 10 Half Duplex LAN Port #2 No Link No…
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום וחג שמח קניתי מחשב חדש ואיתו ראוטר חוטי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 עכשיו בלי לפרט יותר מידי המחשב הישן לא היה בשימוש משהו כמו שבוע אז פשוט חיברתי את המודם ישירות למחשב החדש והגדרתי חייגן עם שם משתמש וסיסמא והכל... עכשיו המחשב הישן חזר לשימוש ועכשיו 2 המחששבים מחוברים לראוטר הבעיה היא שאני יכול להתחבר לאינטרנט רק עם מחשב אחד יענו אני לא יכול להתחבר עם אותו שם משתמש פעמיים ב2 חייגנים שונים, איך אני עושה שיהיה חייגן אחד שיפעל על 2 המחשבים? מקווה שהבנתם תודה רבה וחג שמח
-
- 14 תגובות
- 957 צפיות
-
-
האם זה נכון שהכרטיס מימו של אדימקס לא מעביר 300 מגביט בין מחשב למחשב שגם יש לו את אותו כרטיס וראוטר אדימקס שהוא גם מימו. מישהו אמר לי שהוא מעביר 150 מגה זה נכון??
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן הקמתי רשת ביתית מדובר במודם וראוטר שמוחברים עצמאית לחשמל ולטלפון ללא חיבור למחשב וב-2 מחשבים שמתחברים אליהם מרחוק המודם הוא B-FOCUS 312+ והראוטר linksys wrt54gl ו-2 כרטיסי רשת EDIMAX EW7128G הקליטה במחשב אחד עומדת על 90% ובשני על 50%-60% בעקרון זה עובד מעולה אבל מדי פעם לא ניתן להכנס לאתרים, כאילו אני לא מחובר לאינטרנט.. וזה קורה ב-2 המחשבים בו זמנית ומה שמצחיק זה שבאותו זמן אני מוריד מביטורנט על מקסימום מהירות.. והקליטה נשארת טובה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? התקנתי את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיסים..
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מישהוא התעסק עם מגבר עבור אנטנה של WIFI ? יש לי תafla nhrv.2 ואנטנה YAGI 16DB הבנתי שכדי להגדיל תטווח זה או להגביר אותו בכרטיס ALFA או שאפשר לקנות מגבר לאנטנה מחפש לקבל המלצה ממישהוא שכבר קנה מגבר
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו ניסה פעם להשתמש ברשת המחשבים בביתו לשם יצירת מחשב על קטן ? מצורף קישור להכנת מחשה כזה. http://www.webstreet.com/super_computer.htm מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לנו בדירה שני מפלסים. במפלס התחתון נמצא הראוטר והמפלס העליון מחובר לראוטר באמצעות כבל רשת. אני רוצה להגדיל את טווח ה-WIFI במפלס העליון בעזרת כבל הרשת, אבל לעבוד על אותה רשת ה-WIFI של הראוטר. זה אפשרי? איזה מוצר אני צריך?
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
- 1 follower
-
-
היי... אני כבר במצב מצמרר של לחיצה על כל הכפתורים ללא הבחנה... איך אני מוחקת את כל הלינקים המופיעים ברשימה הנגללת של כתובת האינטרנט למעלה?
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
המדינה תקים חברת תשתיות לאספקת אינטרנט בממשלה לא מרוצים ממהירות הגלישה שמציעות החברות הפרטיות. לפיכך, שר התקשורת, בהסכמת רה"מ והאוצר, מקדם תוכנית לפיה תוקם תשתית אינטרנט לאומית שאורכה 2,500 קילומטר של מערכות סיבים. הרשת תהיה חלק מחברת החשמל, אך תפעולה יהיה באחריות משרד התקשורת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816239,00.html
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
חברים יקרים אני יודע שזה נושא שנדון הרבה.. אולם חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי הסבר שיוכל לסייע לי רכשתי ראוטר מדגם BR-6104 של אדימקס כם סוייצ של 4 כניסות יש לי 4 מחשבים שמחוברים ברשת ביתיתהמחוברים ל HUB אני גולש דרך חברת הכבלים עם מודם של מוטורולה.. צריך סיוע של מי שיוכל.. על מנת להגדיר את הראוטר מאחר ואיני בקיא ברזי ההגדרות ... אשמח לסיוע מפורט תודה.. שישהיה לכם שנה טובה
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני מחובר בטריפל הוט ומחוייב לעוד שנתיים .רציתי לדעת עם אני יכול להנות מהטכנולוגיה הזאת דרך עוד חברה מלבד בזק?.
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי שני מחשבים ואני מעוניין להגדיל את מהירות התעבורה ביניהם . ראוטר 108MB עבור שני המחשבים מחשב1 לוח GA X38 + שני כרטיסי רשת פיזים + כרטיס רשת אלחוטי מחשב2 לוח P5K ASUS ,כרטיס רשת פיזי על הלוח +כרטיס רשת אלחוטי כרגע העברתי סרט שך 13 GB וזה לקח בדיוק 27 דקות עצובבבבבבבבב! בין הכרטיסים הפיזים מחובר כבל מוצלב והמהירות המתקבלת היא 100MPBS אני מעוניין להגדיל ל 1GB ומעוניין לדעת היכן אפשר לרכוש כבל מתאים באורך של 10 מטר? כמו כן- הייתי רוצה לדעת אם בכלל יש טעם לראוטר היות והראוטר יושב ממש ליד מחשב1 ובין המחשבים מחובר כבל פיזי (זקוק למהירות תעבורה גבוהה מאוד) ,האם יש אפשרות לגלוש גם באינטרנט במחשב2 כאשר הוא רק מחובר פיזית למחשב1? אודה לתשובות המקצוענים !
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בדרך לתחרות אמיתית לדואופול בזק-הוט? פרטנר חיברה בניין ראשון ברמת גן לאינטרנט בסיבים אופטיים ובמהירות של 1 גיגה-ביט לשנייה; התכנון: חיבור של מאות אלפי משפחות בשנה http://www.geektime.co.il/partner-started-deploying-fiber-infrastructure/
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
ישנם לי 2 מחשבים האחד p4 1400 שכולל כרטיס רשת הוא מחובר לאיי די אס אל אני עומד לקבל עוד מחשב דומה לקודם אך לא בטוח שיהיה בו קרטיס רשת וגם אולי ווינדאוס 2000 עכשיו אין לי מושג איך לחבר ביניהם אם מישהו יוכל להפנות אותי למדריך לחיבור שני מחשבים כאלה גם אלחוטי וגם בעזרת כבל אודה לו.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
במסכים של הנתב (ASUS 604G) במסך DIAGNOSTICS מופיע test lan(1-4) connection =FAIL , בכל שורות test האחרות =PASS איך אפשר לטפל בבעיה?
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני שוקל מעבר מADSL לאינטרנט בכבלים ( וגם מעבר מיס לכבלים ) יש לי רשת ביתית של שלושה מחשבים ( המבצע של HOT לגבי המחשב נשמע די טוב, אז אולי 4 מחשבים ) - ברשותי סוויץ' השייך לי ומודם-נתב של בזק - ECI - השייך לבזק ומן הסתם צריך להחזיר להם, במילא לא ניתן להשתמש בו לכבלים נכון ? אם אני אחבר את המודם שאני אקבל מהכבלים לסוויץ' שלי, והאינטרנט יהיה ללא חייגן, זה אמור לעבוד לא ? ( ללא שום נתב )
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני צריך עזרה אני רוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אחד פנטיום 2 עם ווינדוס 98 השני אטלון 2100+ ןאני רוצה שיהיה שם רשת אינטרנט ומדפסת משותפת בבקשה בגיבו ותעזרו לי להבין איך אני עושה את זה אני חשבתי על נטב אל-חוטי שאני מחבר לכל מחשב שמתחבר גם למדפסת (אנידיי בטוח שיש במתפסת חיבור רשת) טוב אז אם יש לכם הערכות איך לעשות את זה וכמה זה יעלה לי אז תכתבו tnx to all
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-