עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by babalas,

תראו במפרט בצד למטה בסוף PLANNED DOWNLOADING PC, זה בערך המפרט שעומד לרשותי כרגע אני רוצה להפוך אותו ליותר ממחשב הורדות - לשרת. אני רוצה לעשות את זה עם WIRELESS ROUTER... אותו שרת יהיה איפה שיהיה ישמש כשרת קבצים על מנת שאוכל להפעיל את הסרטים\שירים שיושבים עליו מכל מקום בבית. לצורך העניין חשבתי על הדבר הבא - חיבור הנייד לLCD בסלון וצפייה בתכני HD דרך כבל HDMI פשוט... דרך הרשת. כלומר פתירת הנושא של העברת המידע פיזית ע"ג דיסק\DOK\SD לנייד ושידורו דרך הרשת. האם הדבר אפשרי והגיוני?

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  2. עברה שנה מאז הסקירה המעולה של netcheif. http://www.netcheif.com/Reviews/DG834NU/DG834NU.htm יש חדש? משהו הצליח לצרוב FIRMWARE חדש? לחבר אנטנות מגבירות הספק? לקנפג הספק יותר גבוה? ניסיתי את כל הערוצים והמיקומים האפשריים בבית ועדיין יש לי בעיות קליטה (מדדתי עם אפליקציות מדידה, שיחקתי עם הקונפיגורציות והתרחקתי מערוצי השכנים). תודה! טל.

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  3. כאשר אני מבקש להתנתק מהכבלים,מה הפעולות שהם עושים? האם הם מנתקים את את המודם ע"פ ההגדרות שנמצאות אצלם וחוסמים את הגישה מהמודם הספציפי הזה? במידה ואני עובר דירה,ומבקש להתנתק מהוט, ויש לי נקודה פעילה ותקינה של הוט בדירה שאליה אני עובר , האם אפשר יהיה להתחבר עם אותו מודם של הוט (שלקחתי מהדירה הקודמת) לנקודה הזו ולגלוש באינטרנט אחרי שהתנתקתי מהוט? תודה מראש לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  4. לבעיה שהועלתה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454621.0 אחרי חיפושים רבים ברחבי הרשת נמצא פתרון אמנם קצת מסובך אבל בהחלט משמעותי, תזכורת לגבי הבעיה: לא ניתן להריץ מכונות וירטואליות על ווינדוס 7 של Microsoft Learning ולא ניתן להתקין virtual server 2005 R2 sp1 ועכשיו לתהליך הפתרון שמחולק ל2 חלקים: חלק ראשון- First you should block PCA. I did that by the following way: In the Group Policy go to the Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Application Compatibility\ and enable all of the Turn off xxx entries. I think if you enable only the "Turn off Application Compatibility Engine" it would be enough but I wanted …

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  5. Started by avi2014,

בשבוע האחרון האינטרנט שלי איטי בטירוף שום הורדה לא מסוגלת לעבור את ה55-70 ק"ב ...נסיתי להוריד מ10 שרתים שונים, מטורנטלייץ 3 קבצים שהכי גדול היה עם 1200 סידרים(אמור לרדת בקצב מטורף..) דיברתי עם התמיכה של נטוויזן 4 פעמים עם תומך פעמיים. הם טוענים שהם לא מורידים מהירויות, שיתכן ויש וירוס אחד בכלל ניסה להעלות לי אפלואד בטענה שזה ישפר את המהירות.. אני גולש ב2.5 מגה.. תודה.

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by adlanm,

מחשב אחד לא יכול לקבל הודעות אבל יכול לשלוח בשני המחשבים האחרים אין כל בעיה לשלוח או לקבל מה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by Marcoman,

שלום חברים, לפני 2 באנדלים שאני צריך להחליט ביניהם: באנדל של אורנג - ספק + תשתית + טלויזיה ב129 ש"ח לחודש באנדל של הוט - ספק + תשתית ב-90 ש"ח לחודש אשמח לדעת מה דעתכם בעניין? החל מהראוטרים שהם מספקים, עד כמה הם יציבים ומה החוויה הכללית שלכם איתם? השימוש העיקרי הוא כמובן שימוש רגיל באינטרנט (חייב שיהיה יציב וללא נפילות על בסיס קבוע) וצפייה בסטרימר. המון תודה על העזרה חברים!

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  8. Started by mazam,

שלום יש לי רשת אלחוטית בבית עם 3 מחשבים אני מחובר דרך כבל ואחתו ואחיי דרך אלחוטי עכישו הבעיה שאחותי מפעילה EMULE והיא חולה על EMULE אני לא מצליח לגלוש ממש שעה עד שעובר כול דף יש דרך להקצות לה פחות רוחב פס או למנוע ממנה לתחבר לאימיול ? אבל אם למנוע ממנה להתחבר אז שזה יהיה דרך השער רקת או משהו כי אין לי גישה למחשב שלה תודה! והנתב שלנו זה סימנס

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  9. Started by JohnClark,

שלום! ניסיתי לחפש את התשובה בפורום אבל לא הצלחתי. החלטתי לקנות ראוטר אלחוטי edimax 6204. הקטע הוא שיש לי אינטרנט בכבלים (013) והוא משתמש בחייגן לפני שאני קונה, הייתי רוצה לדעת האם זה אפשרי להתקין את החייגן גם על הראוטר, או שיש פתרון אחר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by Zeus710,

שלום חברים! זאת תוצאת הבדיקה: מה תגידו? יש לי JITTER 6 MS. לא התייחסתי לזה קודם כי עדיין הציון שלי היה A. אבל מהשיחה פרטית עם אחד החברים בפורום הבנתי ש 6 MS JITTER זה לא בסדר. אז מה תגידו? יש לי סיבה לדאגה? תודה לכולם מראש על תגובתכם.

11. Started by Iv0ry,

הפלאפון לא קולט אחרי 3 מטרים את הראוטר.. יש איזו אפשרות בראוטר להגדלת הטווח?

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by The Un4givN,

hello everyone Im sorry, but i dont have hebrew because I use ubuntu right now... well in ubunto i can use the network and surf like u see now but in windows 7 I can't... I have X on the network sign on the right bottom of the desktop when i try to troubleshoot its not giving any answers when i tried ipconfig /renew it giving me an error... I hope someone can help me...

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  13. Started by emule2,

אז ככה נאלצתי לאפס את המודם שמתחבר לאינטרנט ועכשיו האינטרנט לא עובד לי ואני לא ממש זוכר מה ההגדרות יש לי מודם aztech 600e שבו ההגדרות התאפסו וראוטר אלחוטי של TP LINK שבו ההגדרות טובות. עכשיו אני יודע איך לגשת למודם ואני אשמח רק אם תגידו לי איזה הגדרות צריך לשנות בו

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  14. Started by caspib,

אהלן, ברותי נתב ביתי של dynamode, דגם BR6004W-G, מחובר לאינטרנט דרך תשתית של HOT ונטויז'ן בתור ספקית. משום מה אני לא מצליח להתחבר ב Microsoft VPN לעבודה. אני בטוח שה VPN מוגדר נכון בגלל ש - כאשר אני עובר לחיבור אחר - wi-fi או סללורי - אני כן מצליח להתחבר לעבודה? השגיאה שאני מקבל היא 800 מישהו נתקל בזה ?

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by 1nstall,

היי הBT עובד ממש לאט ואמרו לי לפתוח לו פורטים אז איך אני פותח פורטים? ואיזה אני צריך לפתוח? ומה זה בכלל פורטים? בתודה מראש Install

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by ronmiz,

שלום לכולם, אני צריך ראוטר לטובת, איך לא, רשת ביתית אלחוטית... יש לנו בבית תשתית של הוט. וינדוס ויסטה. בעיקרון אין בעיה מיוחדת, אין ממ"ד או משהו כזה... והמחשב הנייד נמצא קומה מעל למחשב הנייח שבו אני רוצה לחבר את הראוטר... אין לי שימושים מיוחדים באינטרנט, אבל אני כן רוצה ראוטר שלא יגביל בדרך כזו או אחרת את רוחב הפס במחשב הנייד שיקלוט את הרשת.. כי אני משתמש קצת יותר כבד בהורדות. יש לי במחשב הנייד מודם אלחוטי שקולט גם ברשת N אם זה תורם במשהו. אגב אני לא יודע אם יש אופצייה כזו, אבל אני האם יש ראוטר שיעבוד תוך כדי שהמחשב הנייח כבוי..? (כדי לחסוך בחשמל בזמן שלא משתמשים בו.. שזה יהיה המצב רוב הזמן). אני לא רוצה לעבור 300 ש"ח בגדול... יש לי גם אפשרות לקנות את הראוטר הבא ב- 100 ש"…

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  17. אני עומד לקנות מחשב נוסף לבית וצריך המלצה לראוטר אלחוטי + כרטיס רשת יש לי כבלים וגלישה דרך בזק בינלאומי כמובן שהתקציב מוגבל בתודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by NuXeR,

אני יתחיל ככה...עשיתי חיפושש!!!!!!!! ל מצאתי משהו מדויק שיכול לעזור לי.. עכשיו , לעניין : 2 מחשבים אחד מריץ XP והשני 98. ב-XP מותקן כרטיס רשת שמחובר למודם בכבלים RCA. ועוד כרטיס רשת שמחובר לכרטיס רשת במחשב השני. כמובן שההוא עם ה-XP דולק כל הזמן... האינטרנט עובד והכל עובד טוב , חוץ מ..המהירות. המהירות של הרשת עצמה די טובה , המהירות של האינטרנט...על הפנים. במחשב עם ה-98 המהירות היא 10-15K לשניה....שזה ממש ממש גרוע! (אמור להיות 90!) !!! במחשב השני הגלישה יותר טובה וראיתי שהגיעה ל-80 אבל קפץ ל-30... למישהו יש רעיונות אולי לא הגדרתי טוב משהו ?

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  19. Started by rancohen,

שלום! אני רוצה להקים רשת בין 2 מחשבי PC. לצערי אין לי אופציה לחיווט ולכן אני צריך רשת אלחוטית. חשבתי לחבר מחשב אחד לראוטר, ושמחשב שני, מהקומה התחתונה, יתחבר באמצעות כרטיס USB אלחוטי לראוטר. האם זה נשמע סביר בהתחשב במגבלות? אם כן, האם יש המלצות כלשהן לראוטר וכרטיס USB שיעשו את העבודה? כמו כן, האם יש צורך בציוד בתקן G או שחובה תקן N? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  20. שלום... יש לי 3 מחשבים בבית ברשת... הבעיה העיקרית היא כזו.. אני משחק משחקי רשת ותמיד שאחים שלי עושים קצת אפלואד כל הפינג במשחקים קופץ לי 400... עכישו זה ממש ממש מרגיז ! אני לא מסוגל לזה... יש לי חיבור 1.5 וראטור של אדימקס שכחתי את הדגם... G בסוף משהו לא זכור... (ראוטר אלחוטי גם אבל כל המחשבים מחוברים קווית) השאלה שלי היא כזו, האם יש איזה פאצ' או משהו בראוטר שאני יכול להגזיר שאחים שלי יוכלו לתת אפלוד רק של K אחד בלבד ? בלי שימוש בנט לימיטר כי אין לי גישה למחשב שלהם... האם יש איזה אופציה להגדיר בראוטר שכל מה שהם יהיו מוסגלים לשלוח זה K אחד ? אני יודע שזה יעשה להם צוואר בקבוק וגלישה איטית, אבל לפחות אני אוכל לשחק כמו בנאדם... אשמח למישהו שאוכל לעזור לי כיצד לסדר את הב…

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  21. המניאקים חוסמים, ולי אין מה לעשות בחלונות המוגזמים במערכת. האם יש דרך לעקוף את זה (חוקית ולא חוקית)? האם יש דרך להגיע איתם להבנות (אני לא מתגורר במעונות)? אני מדבר על STEAM, ועל גיימינג קליל בנטבוק (1215N)..

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  22. שאלה: אני חייב כרטיס רשת אלחוטי כדי לחבר עם ראוטר אלחוטי בין שני מחשבים? צריך שבאחד המחשבים יהיה מחובר הראוטר ובשני הכרטיס?

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  23. קצת מידע מחירים המלצות על נתבים של רשת קווי טלפון ומתאמי רשת מומלצים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  24. אני כרגע מחובר עם אינטרנט זהב בחבילה של ADSL 1.5MB. הפינגים במשחקים די גבוהים, והגלישה די איטית וגם יש לי מלא תקלות כל הזמן. אני לא יודע אם זה בגלל הספקית או לא, אבל די נמאס לי מזה אז חשבתי לעבור לכבלים. רק רציתי לדעת: יש לי כרגע YES, אם אני אתחבר לאינטרנט איתם אני אשאר עם בזק כספק תשתית? והם יתנו לי מודם בחינם (שיהיה בהשאלה) אם אני עובר אליהם? וכמה זה עולה לחודש כולל הכל? ומה דעתכם על המהירויות? שמעתי שאם יש הרבה אנשים מחוברים לאינטרנט בכבלים באותה שכונה אז הגלישה נהיית איטית, אבל לי אין מה לדאוג לגביי זה כי בשכונה שלי לאנשים יש בקושי מחשב (יש רק שלוש משפחות בכל השכונה שבכלל מחוברים לאינטרנט).

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  25. Started by Shbd,

ובכן, סוף סוף הקמתי את הרשת החדשה, כבלי CAT7, ראשי RiT CAT6 וכבלי CAT5e למחשבים (זמנית, יוחלף ב- CAT6). בבדיקה שביצעתי המהירות המקסימלית בפועל ב- TCP\UDP היא כ- 450Mbit. הבעייה היא כאמור במהירות שיתוף קבצים SMB, להלן בדיקות שביצעתי: מחשב A - מחשב P4 ישן, Linux מחשב B - מחשב P4, XP מחשב C - המחשב שלי, WIN7 במצב: B=>C \ C=>B 20-25MByte - קריאה 10-15Mbyte - כתיבה B/C=>A 40-45MByte - קריאה 55-58Mbyte - כתיבה (אני מניח שכבר מגבלה של דיסק קשיח?) A=>B/C 5-8MByte - קריאה מדוע ההבדל התהומי הזה? והאם ניתן לשפר את המצב?

• 2 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים