רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לחברה שלי ראוטר אלחוטי TP-LINK tl-wr641g, והיא מחוברת לאינטרנט בכבלים/אינטרנט זהב (עם חייגן). הראוטר מוגדר להתחבר לאינטרנט אוטומטית, והמחשבים מחוברים דרכו. הבעיה היא שאני לא מצליח לבצע כל מיני פעולות כמו להגיב בפורום או להתחבר לג'ימייל (זה נראה כאילו הפעולות האלה נחסמות ע"י הראוטר - הדפדפן פשוט מחכה עד שהוא מקבל timeout). הקטע המוזר הוא שאם אני מתחבר לאינטרנט באמצעות החייגן ("בנוסף" לחיבור הקיים כבר), אז הכל עובד באופן תקין. הבעיה קורה בשני המחשבים, שאחד מהם מחובר באופן חוטי והאחר אלחוטי. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני ראוטרים, מכיון שטווח השידור של אחד מהם לא מכסה את כל הבית, הייתי לשים עוד אחד בצד השני של הבית שיכסה את האיזור שם, הצלחתי לעשות את זה על ידי חיבור של הראוטרים ביניהם דרך כבל רשת בין ה LAN של הראשי ל LAN של המשני, ביטול ה DHCP בראוטר המשני והגדרת הכתובת של הראוטר המשני מחוץ לטווח של ה DHCP של הראשי (הטווח שהראשי מחלק הוא 192.168.1.100 - 192.168.1.199 אז הגדרתי את הכתובת של השני כ 192.168.1.200) אז למה אני מספר לכם את זה? כי לאחרונה התחלתי לעבוד עם שיתוף ברשת של סמבה (SMB) ואז נתקלתי בבעיה, מחשבים שמחוברים לראוטר אחד, לא יכולים לשתף למחשבים שמחוברים לראוטר השני, כששני המחשבים מחוברים לאותו ראוטר זה כן טוב, רק כשהם מחוברים לראוטרים שונים זה לא עובד, למ…
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם ההורים שלי נוסעים ללוס אנגלס וזה הזדמנות מצוינת להחזיר אותם לפה עם ראוטר אלחוטי התקציב הוא סביבות ה 70$ כרגע זה מה שחשבתי לקנות: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=299891&pfp=cat3 מה אתם אומרים? דבר שני אני ישמח שהראוטר ישדר טוב לשתי הקומות בבית לכן חשבתי שעדיף שאני יקנה גם booster מישהו מכיר מוצר טוב? שישפר לי את הטווח קליטה ראיתי שיש ראוטרים שמכילים בתוחם מגביר טווח אבל לפי מה שהבנתי צריך גם בשביל זה כרטיס אלחוטי חדש שתומך בטכנולוגיה ויש לי מובנה בלאפטופ ולא בא לי להסתובב עם עוד כרטיס שסתם יבלוט החוצה.
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי, אני די חדש בנושא, יש לי בבית רשת של 4 מחשבים (כולם XP). אני משתמש בסוויטצ' לחבר את כולם. היום התחברתי ל ADSL וקיבלתי מודם - נתב של ECI. אני רוצה לחבר אותו ישירות לסוויטצ' ולאפשר גישה בו זמנית של כל המחשבים ללא שימוש בשרת. האם זה אפשרי? ואם כן, איך מגדירים דבר כזה בחלונות? בנתיים חיברתי את הנתב לחיבור ה UPLINK של הסוויטצ', והגדרתי את הגישה בכל מחשב כאילו הנתב היה מחובר ישירות לכרטיס הרשת של המחשב. זה עבד חלקית, אני יכול לגשת מכל המחשבים לאינטרנט, אבל לא בו זמנית...
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
למשל למחשב השני בבית יש USB שמתחבר אל הראוטר אצלי. אני יכול לגרום לאינטרנט שלי להמשיך ולעבוד, אבל שהוא לא יוכל להתחבר?
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי מודם כבלים מוטורולה surfboard עם WIN98 SE. מזה כמה חודשים החיבור לאינטרנט מתנתק לי כעבור כמה זמן (נורית הפעילות הכתומה של המודם נכבית, אולם ארבע הנורות הירוקות - power, receive, send, online - פועלות כרגיל). לא ניתן לחדש את הקשר דרך ה-winipcfg, וכשאני מבקש לאתחל - אני מקבל את המסך הכחול (your computer is turning off). הפתרון היחיד הוא אתחול "אלים" דרך לחיצה על כפתור ה-reset (אפילו ה-ctrl+alt+del לא עובד). לפעמים עוברות שעות בלי ההתנתקויות, ולפעמים זה קורה כמה פעמים בשעה. אמרו לי שזו עלולה להיות בעיה של מתח, מה נראה לכם? אם זו הבעיה, איך מטפלים בה? תודה מראש
-
שלום לכולם אני מחוברת מאחורי ראוטר של אדימקס ניסיתי להוריד מהג'ימייל קבצי PPS שונים. ניסיתי בשני מחשבים שונים (באותה רשת ביתית) גם דרך האקספלורר וגם דרך הפירפוקס הקבצים מתחילים לרדת אבל לא מסיימים. ניסיתי להוריד קובץ דרך המסנג'ר הוא ירד ונפתח את הקובץ העברתי לגימייל. הוא עלה. כאשר ניסיתי להוריד את אותו קובץ, לא ירד במלואו (מתחיל ולא ממשיך) יכול להיות שצריך לשנות הגדרות בראוטר, ואם כן, מה בדיוק עלי לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ראשי שמותקן עליו ווינדוס 10 ואני משתמש ב teamviewer בכדי לשלוט עליו מרחוק כשאני לא בבית. הבעיה היא שהמחשב צריך להשאר דלוק 24/7. בכדי לפתור את הבעיה התקנתי teamviewer על מחשב נוסף שיש לי בבית (שרת שרץ על לינוקס והוא דלוק 24/7 אז אין בעיה) ודרכו אני שולח magic packet שמעיר את המחשב הראשי. השאלה שלי היא האם יש סיכונים בקונפיגורציה הזאת מבחינת אבטחה? האם שליטה מרחוק בכללי מסכנת אותי איכשהו?
-
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
- 2 followers
-
-
יש ברשותי לוח אם תוצרת GIGABITE GA8PE667 PROהכולל בתוכו כרטי רשת - ברצוני לחבר אותו לרשת - ADSL שיש לי א. האם אני יכול להתחבר איתו לרשת הADSL כמו שמתחברים עם המודם שבזק נותנת ? ב. ואם כן אז איזה הגדרות אני צריך לשנות ואיפה ?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של Linksys, דגם WRT54GL v1.1, ועוד ראוטר של Edimax, דגם 6114WG. הראוטר של Ediamx תומך ב-WDS אבל הראוטר של לינקסיס לא, ובגלל זה אני עושה לו עידכון של DD-WRT שאחרי העידכון הוא יתמוך ב-WDS. ובזמן שקראתי קצת באתר הגעתי לעמוד הזה: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/WDS שמדבר על שימוש ב-WDS על העידכון הנ"ל. ותחת Working Products לא מופיע הדגם של הראוטר שלי. אז אי אפשר לקיים בינהם WDS ? או שהבנתי לא נכון . . . .? ואם אי אפשר, אז יש איזה קומבינה שתאפשר את זה ? תודה . . .
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
היי... אני כבר במצב מצמרר של לחיצה על כל הכפתורים ללא הבחנה... איך אני מוחקת את כל הלינקים המופיעים ברשימה הנגללת של כתובת האינטרנט למעלה?
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אז כבר מזמן מזמן שידרגתי את האלקטל שלי ואני זוכר שדווקא לפני חודשים מספר הייתי מסוגל לארח משחקים. 1. ה Firewalling במודם מכובה. 2. אין לי Personal Firewall מותקן כרגע. 3. בממשק הטלנט של המודם עשיתי ב nat: defserver addr 10.0.0.1. מה אני חושב שזה יכול להיות: שאריות של פיירוול אחר שהיה מותקן אצלי פעם (והיו כאלה לא מעטים לצערי) - כלומר אחד הפיירוולים, בזמן ההסרה "שכח" לאפשר פתיחת פורטים מסויימים. - רק השערה. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
חברים יקרים אני יודע שזה נושא שנדון הרבה.. אולם חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי הסבר שיוכל לסייע לי רכשתי ראוטר מדגם BR-6104 של אדימקס כם סוייצ של 4 כניסות יש לי 4 מחשבים שמחוברים ברשת ביתיתהמחוברים ל HUB אני גולש דרך חברת הכבלים עם מודם של מוטורולה.. צריך סיוע של מי שיוכל.. על מנת להגדיר את הראוטר מאחר ואיני בקיא ברזי ההגדרות ... אשמח לסיוע מפורט תודה.. שישהיה לכם שנה טובה
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך מחשב ישן שלי לשרת באינטרנט, איך אני עושה זאת?
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הפכתי את המודם הנ"ל לנתב היום בבוקר ע"פ המדריך הבא :http://www.fresh.co.il/dcforum/Networking/6557.html הגדרתי כל מה שצויין במדריך, אך המודם לא היתחבר לאינטרנט, בנוסף לכך איפסתי (Erase) אותו והוא חזר להגדרות ממש של היצרן ובכלל הוא הישתגע ולא יכל להיתחבר לאינטרנט בשום מצב. הלכתי לבזק והחלפתי אותו בחדש. יש לי: מודם Switch 8 פורטים של Edimax שקניתי אתמול שלושה כבלים ישרים : 1. מהמודם לHUB 2. למחשב שלי 3. למחשב של אח שלי יש כאן מישהו עם המודם הזה שהפך אותו לנתב (ואם זה משנה, והוא גם מחובר לבזק בינלאומי) שיוכל לעזור לי? *חבל להרוס כזה מודם יפה וחמוד וכל הזמן ללכת לבזק ופעם אחת לא יתמזל מזלי ויביאו לי איזה מודם USB לבן ומסריח שנראה כמו עכבר מחו…
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מחשבים באזורים שונים באמצעות רשת על ידי האינטרנט? אם כן אז איך?
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני בונה אתר ואני מחפש איזה שרת אמין וכמה שיותר זול... בעקרון אני לא זקוק למקום רב.. זהו אתר סימלי בלבד. מישהו יכול להמליץ לי על איזה אתר כלשהו של שרתים? אני שמעתי על ATOMIC HOSTING אבל אני לא יודע אם הם שווים משהו... תודה לכל העוזר ד"א אין לי צורך בדומיין.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
בערך עד 500 פלוס מינוס, תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי, נכון להיות יש לי מודם USB ורשת ביתית (שני מחשבים מחוברים ע"י כבל רשת). ברצוני לשדרג למודם שמתחבר לכרטיס הרשת. כיצד אוכל לפצל את כרטיס הרשת ל-2 יציאות? אחת בעבור הרשת הביתית והשנייה בעבור המודם. לעזרתכם אודה.
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
העברתי לפה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=269283.0 מי שרוצה לעזור. יש לי xbox 360, חיברתי אותו לכרטיס רשת במחשב, יש לי כרטיס רשת נוסף דרכו אני מתחבר לאינטרנט. אני יודע שניתן לעשות bridge (חיבור) ב network places בן שניהם וכך לתת ל xbox360 גישה לאינטרנט. אני יודע שניתן לעשות את זה,כי עשיתי את זה כבר פעם אבל לפני כמה ימים היה לי וירוס קשה במחשב, ושהסרתי אותו חלק התוכנות שבאמצעותם השתמשתי שינו לי את ההגדרות רשת. כרגע אני לא זוכר איך להחזיר את זה חזרה, זה היה גם דיי מזל שהצלחתי להתקין את זה. צרפתי תמונה של הגדרות הרשת שלי. הסברים לגבי התמונה: ה "x" ב bridge זה בגלל שנתקתי את ה local coneection 3 שהיה מחובר אליו, כי שכיבתי את ה 360 נכבה גם האינטרנט וז…
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
מחשב אחד לא יכול לקבל הודעות אבל יכול לשלוח בשני המחשבים האחרים אין כל בעיה לשלוח או לקבל מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום פורום רשתות ואינטרנט! יש לי בעית רשת קטנה. יש לי רשת ביתית ו-3 מחשבים ברשת המחוברים בעזרת HUB המחשב שלי הוא זה שמחובר למודם ADSL שמחובר למחשב ב-USB המודהם הוא מסוג ALE 130 יש לי כרטיס רשת OnBoard על לוח אם של ASUS יש לי Windows Xp SP2 הבעיה שלי היא שלמחשב שלי יש אינטרט אך אני לא מצליח לחבר את שני המחשבים האחרים. מבחינת ה-LAN הם לא רואים אותי ברשת אבל אחד את השני הם רואים והם יכולים להתעסק אחד לשני בקבצים. אך אותי הם בכלל לא רואים ולא מקבלים אינטרנט. הדבר המוזר הוא שעד עכשיו זה היה עובד היתי מגדיר רשת ביתית קטנה ב-WINDOWS וזה היה מסדר גם את האינטרנט וגם את הרשת ועכשיו זה לא עובד.... מהתייעצויות עם אנשים נאמר שזה הגדרות, או בעית חומרה. מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעיה …
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני התייאשתי מהבעיה הזו.הנה הסנריו: מחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס בעברית XP , SP2. מותקן כרטיס רשת אלחוטי. הוא עובד מול נתב אלחוטי. ברגע שאני מנתק את הנתב האלחוטי מהחשמל , במחשב מופיע ההודעה: " אירעה שגיעה מערכת חמורה, המערכת שוחזרה" (המלל לא מדוייק במאה אחוז). מישהו נתקל בבעיה הזו? הלא ברגע שהרשת מתנתקת , אין כל סיבה לכזה "קראש" במערכת ההפעלה. דבר נוסף, ללא שום, יש חוסר יציבות בעבודת האינטרנט של המחשב, ללא קשר לסוג הכרטיס שהותקן שם. לא ניסיתי לחבר את המחשב קווית עקב המרחק הרב מהנתב. הצעתי ללקוח להתקין SP2 מחדש. מערכת ההפעלה ד"א, חוקית לחלוטין. האם אני בכיוון הנכון? מה עושים? מודה לחברים על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח אותו אז הוא ישר יוצא לי, ונגיד אם אני מנסה להיכנס מהמחשב שלי וכותב בשורת כתובת אז זה מצליח להכנס אבל בכל זאת יש לי כמה דברים שאני לא מצליח להכנס אליהם ז"א שאותה תופעה חוזרת שהדפדפן יוצא פתאום. עשיתי סריקה של וירוסים מצא לי כמה ומחקתי, עשיתי סריקה עם ad-aware ו- spybot search&destroy מצא ומחקתי את כל הקבצים ובכל זאת זה לא עזר. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום! ניסיתי לחפש את התשובה בפורום אבל לא הצלחתי. החלטתי לקנות ראוטר אלחוטי edimax 6204. הקטע הוא שיש לי אינטרנט בכבלים (013) והוא משתמש בחייגן לפני שאני קונה, הייתי רוצה לדעת האם זה אפשרי להתקין את החייגן גם על הראוטר, או שיש פתרון אחר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-