עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by LOL,

שלום יש לי היסטוריה די מרה בנתיים עם ראוטרים אצלי בבית, כאילו הם ממש לא אוהבים אותי היה לי את הlinksys wrt54g שבהפסקת חשמ אחד החליט למות (שני יציאות רשת ויציאת הwan) הפסיקו לעבוד, מאוחר יותר הוא הפסיק לעובד בכלל קניתי את הDIR-300N אבל הקליטה שלו הייתה נוראית והוא עבד נורא באלחוטי (ברמה שמחשב שני מטר מהראוטר לא יכל להראות סרטון ביוטיוב בלי להתקע כל שניה) ולמרות שעוד יכלתי לחיות עם זה קצת זמן ועשרות נסיונות לסדר את זה (עם הצפנה, בלי הצפנה, החלפת לקושחה dd-wrt) החלטתי שנמאס לי הבאתי ראוטר אחר שהיה לי מהמעונות (edimax br-6204wg) לבדוק אם זה בעייה מיוחדת או סתם בגלל הראוטר, והוא קולט נפלא אבל הוא כל הזמן מתנתק אז עכשיו מכיין שאני צריך להחזיר את הedimax וגם ככה הוא עושה בעיות א…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by most,

בוקר טוב, יש לי בבית מחשב אחד שמחובר אינטרנט דרך הכבלים ובזק בינ"ל ונמצא בממ"ד. יש גם מחשב נייח שני שלא מחובר לאינטרנט. ובנוסף רכשתי נייד של IBM מדגם T41 (משומש ב 1500 ש"ח - שווה??) ללא מודם אלחוטי (אקבל כזה). ברצוני לחבר את הנייד גם לאינטרנט (אולי גם את הנייח השני בשלב מאוחר יותר) האם אלחוטית עדיפה?? האם דרך רשת החשמל טובה?? (ואז אוכל להתחבר מכל מקום בבית) איזה ציוד אצטרך?? אשמח להצעות לציוד במחיר עממי שיתן יחס עלות מול תועלת גבוהה. בברכת שבת שלום

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  3. Started by MODI,

אני מחובר לבזק בין לאומי והוט ואני מחובר ישירות למודם ללא חיגן

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  4. אני פשוט לא מבין למה לכל ספקית אינטרנט יש את אותם המבצעים, אותם הדילים, אותה טריק של חצי השנה, אותה מהירות של 512\750\1.5\2.0\2.5 ואותו קצת ההלעה מזדיין... למה ? מישהו מוכן לפרט לי ? אני לא מבין למה למשל אף ספקית לא מציע 5MBIT ? או 0.5MBIT UPLOAD ? האם יש איזו בעיה בתשתית, יש בעיה בטכנולוגית הADSL ? והכי הורס אותי שבכבלים שזו טכנולוגיה אחרת יש בדיוק את אותם תנאים כמו בADSL... אני אשמח להבין את השוק הזה קצת יותר...

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by Ev,

מסיבות כאלו ואחרות יש לי כבל CAT7 שמחבר בין הסלון לחדר מחשב (בסלון ראוטר ויהיה גם מחשב נוסף) השימוש שלי הוא ביתי רגיל, לכל היותר אני אדליק סרט HD בסלון מהמחשב בחדר. יש יתרונות כלשהם במהירות שהכבל הנ"ל מספק לי? האם שדרוג של ראוטר למהירות גבוהה יותר יתן משהו נוסף?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  6. שלום לכולם עדכנתי את הנתב לקשוחה http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database עודכן בהצלחה ועבד פתאום הפסיק ולא ניתן להיכנס להגדרות אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  7. איך אפשר לעבוד עם שתי רשתות אלחוטיות במקביל ? אני מוריד קבצים בFLESH GET ומחובר לשתי רשתות אלחוטיות - אפשרי שהוא יוריד משניהם במקביל ולא רק מחת מהן ?

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by asilic,

היי אני מנסה להתקין חייגן כבלים של 012 ותבל דיגיטל ניסיתי מה שכתוב בכל המדריכים הבעיה שלי שאני מנסה להתחבר לכתובת aztv.012.net.il אני מקבל הודעת שגיאה שהכתובת לא מושגת פעם משהו הביא לי כתובת IP אחרת ואולי גם DNS והצלחתי להכנס עם החייגן. חשוב לציין שזה עבד לי אבל עכשיו אני אחרי פרמוט ולא שמרתי את הכתובת. אני צריך חייגן כדי לשתף אינטרנט במחשב השני

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  9. Started by Mesatla,

בזק בינלאומי על תשתית בזק 5מגה ביט. (ניתוב חבילה רגילה וגיימר) בדקתי על שרתי משחק, הורדה, אתרים, שיתוף קבצים ועוד. ומה שניתן להסיק הוא שהם מנתבים את המשתמשים הרגילים בדרך הכי מזוויעה שיש והתוצאה היא פינגים גבוהים ומהירות הורדה נמוכה ביותר. חשוב לי לציין שעל פי בזק פינג תקין לאירופה הוא עד 340. (חהחה, זה מה שנאמר לי בשיחה עם התמיכה שלהם לפני שקניתי "גיימר") גועל נפש.

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  10. שלום לכולם. קודם כל אני מעוניין לשדרג את גירסת הנתב ל 6.2, משום מה כשאני מתחיל את השדרוג, או שואל אותי על שם משתמש וסיסמא של הנתב (כשבפועל אין לי!) - יש פתרון לכך? דבר שני, אני משתמש בתוכנה uTorrent גירסא 1.7.5, פתחתי כבר אלף פעם את הפורטים הנכונים, ומשום מה הוא עדיין מראה לי בתוכנה שיש לי פורט חסום! (עיגול אדום...) כמה עובדות: אתמול רק קיבלתי את הנתב,ולפני כן לא הייתה לי את הבעייה הזו. האם יש למישהו מושג איך עושים DMZ בנתב הזה?(FW מבוטל כבר),, כי אני לא ראיתי אופציה כזו.. האם יש איזשהו הגדרות מתקדמות סמויות לממשק שלו? חבל לי לחזור לסוג הקודם של החיבורים שהיו לי לפני כן..זה נתב מעולה! תודה, מוטי

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  11. Started by 00אבי00,

שלום לכולם! יש לי מכשיר משולב של HP ואת המדפסת אני משתף בקלות בין כל המחשבים בבית שמחוברים עם ראוטר, אבל את הסורק אני לא מצליח לחבר, אשמח לשמוע אם יש אפשרות כזו. שמעתי על איזה תוכנה שעושה את העבודה טוב, אבל אני מעדיף בלי תוכנה ואם אין אפשרות עדיף תוכנה חינמית. תודה לעוזרים וערב טוב אבי

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  12. יש לי אינטרנו חדש 2.5 מגהבייט של 012 מחובר בעזרת ראוטר של TP LINK. אם אני מוריד משהו ממגהאפלואד או כל שרת אחר שכזה, בתחילת ההורדה המהירות טובה על אזור ה700 ואז לאט לאט יורד ויורד עד שההורדה פשוט מפסיקה באמצע. אם אני עושה בדיקת מהירות באתר של 012 הכל בסדר. מישהו יודע במה מדובר? תודה

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  13. הוכרז הנתב הראשון התומך ב-450Mbps. כל המידע כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=701

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  14. יש לי 2.5MB אינטרנט של הוט-נטוויז'ן על שלושה מחשבים ויש לאגים נוראים במשחקים מה המהירות המינימלית שצריך בשביל שלא יהיו לאגים? (כרגע אני משחק בעיקר MW3) הבנתי שגם הספק והתשתית חשובים בשביל פינגים נמוכים לחו"ל, האם זה נכון ואיזה ספק/תשתית נחשבים לטובים בתחום הזה? מה ההבדל בין חבילת גיימינג לחבילה רגילה? תודה

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  15. שלום, יש לי בבית שני ראוטרים, מכיון שטווח השידור של אחד מהם לא מכסה את כל הבית, הייתי לשים עוד אחד בצד השני של הבית שיכסה את האיזור שם, הצלחתי לעשות את זה על ידי חיבור של הראוטרים ביניהם דרך כבל רשת בין ה LAN של הראשי ל LAN של המשני, ביטול ה DHCP בראוטר המשני והגדרת הכתובת של הראוטר המשני מחוץ לטווח של ה DHCP של הראשי (הטווח שהראשי מחלק הוא 192.168.1.100 - 192.168.1.199 אז הגדרתי את הכתובת של השני כ 192.168.1.200) אז למה אני מספר לכם את זה? כי לאחרונה התחלתי לעבוד עם שיתוף ברשת של סמבה (SMB) ואז נתקלתי בבעיה, מחשבים שמחוברים לראוטר אחד, לא יכולים לשתף למחשבים שמחוברים לראוטר השני, כששני המחשבים מחוברים לאותו ראוטר זה כן טוב, רק כשהם מחוברים לראוטרים שונים זה לא עובד, למ…

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  16. Started by esxadmin,

שלום רב, לאחרונה רכשתי את הרוואטר האלחוטי של TP-Link Model. TL-WDR4300 מתוך ציפייה שמהירות העברת הקבצים בין המחשבים שלי ברשת הפנימית תהיה לכל הפחות 15 MB/s לצערי אל אף שלכאורה נתוני הרשת שלי אופטימלים, אני לא מצליח לגרד את ה- 5 MB/s... מה אתם חושבים שאני לא עושה כמו שצריך ?? תודה מראש, נ.ב מצורפת תמונה של נתוני הרשת (dongs)

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  17. במהלך CES 2011 הכריזה חברת Netgear על לא פחות מ-15 מוצרים שונים. בפוסט הבא תוכלו לקרוא על כולם. http://www.netcheif.com/blog/?p=1048

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  18. שלום חברי הפורום מצאתי בערך 4 מדריכים לנושא זה(באתר), אבל אף אחד מהם לא מתחיל מהתחלה, הם מפוזרים וממש קשה להבין אותם אם מישהו יוכל לסדר לי מדריך פשוט לשיתוף HARD DISK ברשת אשמח מאוד ! בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by zacnoam,

היי, אני די חדש בנושא, יש לי בבית רשת של 4 מחשבים (כולם XP). אני משתמש בסוויטצ' לחבר את כולם. היום התחברתי ל ADSL וקיבלתי מודם - נתב של ECI. אני רוצה לחבר אותו ישירות לסוויטצ' ולאפשר גישה בו זמנית של כל המחשבים ללא שימוש בשרת. האם זה אפשרי? ואם כן, איך מגדירים דבר כזה בחלונות? בנתיים חיברתי את הנתב לחיבור ה UPLINK של הסוויטצ', והגדרתי את הגישה בכל מחשב כאילו הנתב היה מחובר ישירות לכרטיס הרשת של המחשב. זה עבד חלקית, אני יכול לגשת מכל המחשבים לאינטרנט, אבל לא בו זמנית...

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by giladt,

מפה סכמטית של הדירה למטה. יש ראוטר של בזק במיקום המסומן באדום. הראוטר מחובר בכבל לטלוויזיה, XBOX ולמתאם להעברת רשת על קוי חשמל. מתאם נוסף נמצא בממד ומחובר לראוטר נוסף שמספק רשת למחשבים בממד. הקליטה בחדרי השינה מאוד חלשה, chromecast audio שנמצא שם מצליח לשדר מוזיקה, אבל נסיון לעבוד עם לפטופ בחדרי שינה לא מספק קליטה מספיקה. אני מעוניין לשפר את הקליטה בחדרי שינה. אפשרות אחת - תוספת נקודה על גבי רשת חשמל - אבל אני עושה שימוש בשקעים שם ואין לי ממש שקע פנוי בלי מפצל עליו. בעיה עיקרית - דירה שכורה. יש כבלים של hot להעברת טלויזיה לחדרים, אבל השקע המתאים ליד הראוטר פגום. בעיה נוספת - כל נסיון למשוך את הכבלים שבקירות נתקע - הם לא זזים. …

21. Started by PhoenixBoy,

לכל מי שלא יודע אפשר להרשם לדומיין info בחינם עד סוף החודש באתר הזה: https://www.domaindiscount24.net/?page=info_promo הבעיה היא רק שלא הבנתי איך נרשמים אבל יש כבר הרבה שנרשמו. מי שיוכל לעזור לי אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by XMB,

שלום לכם נגיד ויש לי ראוטר אלחוטי בבית , שאליו מתחבר מודם רשת אשר מתחבר כמו כן גם למחשב.. בהנחה שהמחשב שאליו מחוברים כל הדברים(המחשב הראשי) יהיה כבוי, המחשב קצה שעליו מותקן הכרטיס רשת האלחוטי יוכל לגלוש באינטרנט? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  23. קצת מידע מחירים המלצות על נתבים של רשת קווי טלפון ומתאמי רשת מומלצים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  24. Started by rompo7,

שלום לכולם, עברתי למקום מגורים ששילוב של כיסוי אנטנות בינוניעם הרבה קירות בטון יוצר מציאות של קליטה סלולרית גרועה ביותר. מחיפושים בגוגל על פתרונות הגברה סלולרית נראה שבמשחק הזה אין הרבה שחקנים ואפשר לחלק אותם לשני סוגים - אלו שמביאים לך מעלי אקספרס מגבר ב350 שקל שאלוהים יודע מה קורה איתו, ואלו שטוענים שיש להם ציוד מאושר על ידי משרד התקשורת בעלות של כמעט 3000 שקל. הקטע הוא ששני הסוגים של המוכרים הם קיקיוניים למדי, קטנים, לא מוכרים ולא ממש יוצרים קשר למרות פניות שלי אליהם ופגישות שאני מנסה לתאם. ויי פיי קולינג זה לא אופציה כרגע. האם למישהו פה יש המלצה מה לעשות? תודה

25. שלום לכולם, יש לי שאלה, לאחרונה רכשתי מחשב נייד עם כרטיס רשת לאחוטי - והתחום הזה חדש בשבילי. יש לי שאלה לגבי אבטחה - האם יש איזה שהיא סכנה להתחבר לרשת אלחוטית אקראית שאני מוצא? יש באינטרנט הרבה מאוד מאמרים שמדברים על איך לאבטח רשת אלחוטית כדי שלא יפרצו אליה וכו' - אבל אני שואל לגבי הצד של הלקוח. האם בזמן שאני מחובר לרשת אלחוטית כזו אני בעצם מאפשר לבעל הרשת או משתתפים אחרים בה - איזה שהיא גישה למחשב שלי או משהו כזה? אם כן - מה עלי לעשות כדי להתגונן? תודה, רם

• 3 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים