רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
הי, לאחרונה התקנתי router מסוג data link 614. אני לא מצליח להגדיר בו שני דברים שיעבדו כמו שצריך: 1. gmail notifier - כשאני עומד עליו הוא מראה OFFLINE והוא גם לא מודיע על מיילים חדשים (גם אם יש) 2. וידאו מהסוג שיש ב ynet, one או כל אתר אחר. בנוסף גם וואלה מוזיק - הקיצר, כל מה שהוא streaming. החסימה בהכרח מגיעה מה ROUTER כי כשאני מחבר את המחשב ישירות למודם (כבלים) עם חייגן הכל עובד כרגיל. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית רשת אלחוטית (ראוטר 3COM דגם 3CRWE554G72T) המורכבת משלושה מחשבים: מחשב מס' 1 - מחובר חוטית, מריץ חלונות XP. מחשב מס' 2 - מחובר אלחוטית, מריץ חלונות XP, כרטיס רשת Edimax (דרייברים של RaLink). מחשב מס' 3 - מחובר אלחוטית, מריץ חלונות ויסטה, כרטיס רשת Edimax (דרייברים של RaLink). אני רוצה להעביר קבצים ממחשב 2 ל 3, אך המהירות המקסימלית אליה אני מגיע היא בסביבות ה 650k/s, כאשר הייתי בטוח שהיא תגיע לאיזור ה7m/s (לפי 54MBPS). לפי תוכנת הדרייבר שני המחשבים עובדים בקישוריות של 54MBPS. כמו כן, לא יודע עד כמה זה קשור אם בכלל, אבל בדף הבית של הראוטר יש בהגדרות: Port Speed Duplex Cable / DSL Port 100 Full Duplex LAN Port #1 10 Half Duplex LAN Port #2 No Link No…
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום וחג שמח קניתי מחשב חדש ואיתו ראוטר חוטי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 עכשיו בלי לפרט יותר מידי המחשב הישן לא היה בשימוש משהו כמו שבוע אז פשוט חיברתי את המודם ישירות למחשב החדש והגדרתי חייגן עם שם משתמש וסיסמא והכל... עכשיו המחשב הישן חזר לשימוש ועכשיו 2 המחששבים מחוברים לראוטר הבעיה היא שאני יכול להתחבר לאינטרנט רק עם מחשב אחד יענו אני לא יכול להתחבר עם אותו שם משתמש פעמיים ב2 חייגנים שונים, איך אני עושה שיהיה חייגן אחד שיפעל על 2 המחשבים? מקווה שהבנתם תודה רבה וחג שמח
-
- 14 תגובות
- 940 צפיות
-
-
קניתי ראוטר (WRT54GL) אבל בגלל כל מיני סיבות הוא נמצא בממ"ד כמובן שבגלל שהוא בממד רוב הבית נמצא בקשיים לקלוט את הראוטר (כשהוא מחוץ לממ"ד אין בממ"ד קליטה בכלל...) יש איזשהו מוצר שאני יכול לשים מחוץ לממד אבל קרוב איפה שעדיין יש קליטה סבירה והוא ישדר לשאר הבית במקום הראוטר? אם אפשר מזיגזג או לוג'יק... לגבי תקציב, אז מכיוון שאין לי מושג בכלל מה אני רוצה אז אני לא יודע מה הטווח הנורמלי של מחירים לדבר כזה... אז פשוט תביאו הצעה... וכמובן תודה מראש לכל מי שמנסה לעזור.
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
טוב אני עוד מעט קונה עוד מחשב ואני צריך המלצה לראוטר טוב עד 350 שקל.. הוא צריך: לעבוד טוב עם שני מחשבים גולשים להתאים טוב לPS3 וגם שיהיה קל לשנות IP תודה לעזורים
-
- 14 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר של EDIMAX קוי BR-6104K שמחובר ממני לעוד 2 מחשבים שאותם אני מגביל במהירות של 50K הורדה ו4קיי העלאה בכל מחשב ע"י התוכנה NETLIMITER . השאלה אם אני יכול לעשות את אותו הדבר דרך הראוטר הזה , ואם כן מה שם האפשרות הזו בהגדרות של הראוטר ואיך מכוונים אותה ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי ראוטר לינקסיס WRT54GL מזה שנה, עבד לי מצויין כעשרה חודשים - פתאום לפני חודשיים הפסיק לעבוד - חשבתי שהבעייה בראוטר החפלתי ראוטר - אך אותו דבר עם ראוטר חדש, לפי מה שאני מבין הוא עכשיו לא מצליח להתחבר לבזק בינלאומי בכלל הוא נותן לי בראוטר החדש(כנראה גרסה יותר מעודכנת) - PPTP AUTHENTICATION FAILED. מה יכול להיות?? אני כבר אובד עצות . אשמח לעזרתכם המהירה, מצורף צילום מסך של הגדרות הראוטר. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
חג שמח! אני חייב שתסבירו לי משהו שאני ממש לא מצליח להבין, קצת רקע: לי יש מחשב טוב יחסית (בן 3-4) 4GB RAM מעבד Quad Q8200 2.33GHz גולש ברשת הביתית שלי במהירות 15מגה של בזק ובזק בינלאומי (הראוטר אצלי בחדר, מחובר בכבל רשת). לאחי הקטן יש מחשב ישן ועגלה יחסית לשלי (בן 7-8) 2GB RAM מעבד Pentium 4 3GHZ גולש באותה הרשת שאני גולש נמצא כ6-7 מטר מהראוטר ומחובר ברשת אלחוטית. אנחנו משחקים באותו משחק (CS 1.6) באותו השרת ואחי הקטן עומד על כ10+- פינג ואני על 20+- איך אפשר להסביר דבר כזה?! תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של D-LINK הדגם הוא DI-604 אני מחובר לאינטרנט דרך נטוויז'ן. יש לי 3 כתובות איי פי אפשריות להתחבר דרכם. 85.xx.xx.xx(מתחיל ב85 אבל הפורום עושה לי בעיות) 89.xx.xx.xx 217.xx.xx.xx רציתי לדעת במקום שאני אתחבר ואתנתק עד שאני אקבל את האייפי שארצה האם יש אפשרות דרך הראוטר "לכוון" אותו להתחבר דרך אחת הכתובות ספציפית? או שאני חייב לנסות עד שיצליח לי ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
ישנם לי 2 מחשבים האחד p4 1400 שכולל כרטיס רשת הוא מחובר לאיי די אס אל אני עומד לקבל עוד מחשב דומה לקודם אך לא בטוח שיהיה בו קרטיס רשת וגם אולי ווינדאוס 2000 עכשיו אין לי מושג איך לחבר ביניהם אם מישהו יוכל להפנות אותי למדריך לחיבור שני מחשבים כאלה גם אלחוטי וגם בעזרת כבל אודה לו.
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני עובר לחיבור של הוט, לכן המודם ראוטר שיש לי מבזק (שהיה מחובר ל10 מ"ב, כנראה לא יתאים (או שכן?!) לכן, אני מחפש ראוטר שיתאים ל12 מ"ב, אליו יחוברו שני מחשבים והממיר של יס (VOD וסטרימר) באופן חוטי, וסמארטפונים באופן אלחוטי. התקציב הוא עד 200 ש"ח, אבל אם יש בפחות, אני אשמח. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
דבר ראשון- מה כתוב כאן בלוג? ? Jan 13 20:56:56 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:57:30 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:57:30 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:58:39 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:58:39 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 21:20:13 pppd[28720]: LCP terminated by peer Jan 13 21:20:24 pppd[32326]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Jan 13 21:20:24 pppd[32326]: Using interface ppp0 Jan 13 21:20:24 pppd[32326]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Jan 13 21:20:24 pppoe[32329]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Jan 13 21:20:24 ppp…
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן AVANT BROWSER ורציתי לדעת אם הוא נחשב לדפדפן טוב ? ומה הם הדפדפנים הטובים או המומלצים מכל הבחינות כולל כמות המשאבים שהוא לוקח כאשר אני פותח כמה דפני אינטרנט. תודה. ???
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום! התחברתי לתשתית של בזק ל100 מגה.. אחרי שעזבתי את הוט בטריקת דלת. מאותו רגע ששניתי את הראוטר מההוט בוקס ל netgear vvg2000 התיקיות שהיו משותפות בראוטר הקודם ועבדו חלק, פתאום לא עובדים ולא ניתן לשתף אותם. מאחר שזה קרה רק לאחר החלפת הראוטר אני בטוח שזה לא קשור להגדרות בווינדוס. מה יכולה להיות הבעיה? בנוסף רציתי לשאול שאלה קטנה, כל ראוטר שהיה לי היה עד עכשיו היה שולח ip למחשבים ברשת בצורת *.*192.168 הראוטר הזה שולח כתובות IP בצורה של *.10.0.0 מה ההבדל ביניהם מבחינתי? המחשב אותו אני רוצה לשתף עובד על מערכת לינוקס והוא הXTREAMER. תודה.
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הגרסא החדשה היא 130325 קישור להורדה: http://www.tp-link.com/il/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1 השינויים:[list type=decimal] [*]Removed default dial-up information under PPPoE\PPTP\L2TP\BigPond mode; [*]Fixed some vulnerabilities and improved security עדכנתי, אין שינויים שנראים לעין, השינויים הם מאחורי הקלעים, כל מיני משתנים במערכת ההפעלה, היעילות שלה ושינויי אבטחה, הנתב עובד מעולה כרגיל, גרסאת חומרה v1.3. הודעותייך אוחדו. המנע מהודעות כפולות.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי, אני מחובר ב1.5M, כלבים+ברק, כרגע בשביל להתחבר לאינטרנט אני מפעיל את תוכנת החייגן של ברק כדי להתחבר לאינטרנט. 1. האם אני באמת צריך את החייגן הזה ? האם אפשר להתחבר לאינטרנט בלי להריץ אץ החייגן? אולי הגדרות שונות בWINDOWS ? 2. האם יש תוכנה אחרת לחיוג שתופסת פחות משאבים או סתם תוכנת חייגן אחרת להתנסות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי ניסיתי להירשם ל NOTION ודיזר עם LOGIN של גוגל אבל היתה הודעה פשוטה של שגיאה ללא פירוט יתר. מה יכול לגרום לזה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית בבית עם 3 מחשבים אני מחובר דרך כבל ואחתו ואחיי דרך אלחוטי עכישו הבעיה שאחותי מפעילה EMULE והיא חולה על EMULE אני לא מצליח לגלוש ממש שעה עד שעובר כול דף יש דרך להקצות לה פחות רוחב פס או למנוע ממנה לתחבר לאימיול ? אבל אם למנוע ממנה להתחבר אז שזה יהיה דרך השער רקת או משהו כי אין לי גישה למחשב שלה תודה! והנתב שלנו זה סימנס
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחובר ל-50 מגה בבזק ול-100 מגה בבזק בנלאומי.האם כדאי להוריד את המהירות בבזק בנלאומי גם כן ל-50 מגה (שזה יהיה בעצם אותו מחיר) או להשאיר את זה על 100 מגה?
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בבית עם 3 קומות - כאשר מחשב אחד נמצא בקומה השניה והמחשב השני במרתף, וכעת אני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט בעזרת ראוטר אלחוטי. אני יודע שהמרחק בין המחשבים גדול ולכן אזדקק לראוטר בעל טווח גדול יחסית ואשמח אם תוכלו לתת לי המלצות לראוטר כזה. התקציב שלי הוא כ-400 ש"ח, האם זה מספיק לראוטר כזה ? והאם זה אפשרי, לאחר שמגדירים אותו, לשים את הראוטר בקומה הראשונה (כאשר הוא מחובר לקו הטלפון) ואז בעצם המרחק "יתקזז" באופן שווה בין המחשבים ? או שמא הראוטר חייב להיות מחובר פיסית למחשב אחד ? אני צריך בנוסף כרטיס רשת אלחוטי, איזה כרטיס מומלץ לצרכים הנ"ל ? אני מחובר בתשתית ADSL. תודה רבה לכולם ושתהיה לכולנו שנה אזרחית טובה ומוצלחת !
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כדי שיהיה באפשרותי לאבטח את השרת שלי בבית חוץ מזה אני מחפש גם מידע על VNCINJECTION (אם כתבתי את זה נכון) כדי שיהיה באפשרותי לאבטח את השרת שלי תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי חיבור רגיל לאינטרנט. וחיבור נוסף של ipvpn חברתי את המודם של ipvpn לראוטר של החיבור הרגיל איך מגדירים שהכתובת שמיועדת לIpvpn תצא דרך החיבור ההוא. ושאר הגלישה לאינטרנט תצא דרך החיבור הרגיל. ניסיתי דרך פקודת route אבל זה לא עובד, האם יש אפשרות לאפס את ההגדרות של route ולהתחיל מחדש. והאם ישנה דרך נוספת, כמו להגדיר בראוטר. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי את הנתב asus am 604g. האם זה בסדר לפתוח את כל הפורטים דרך DMZ? או שזה לא מאובטח ככה? עכשיו כל הפורטים שלי פתוחים על ידי ה DMZ. ועוד משהו, רצתי לדעת. למה בנתב יש פורטים?, הרי במדום רגיל ללא חיבור לנתב כלושהו יש לו גם חסימת פורטים? למה צריך את הפורטים האלה סגורים, אם ולמישהו אחר אין נתב ויש לו רק מודם.
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי יש כרטיס רשת אלחוטי מדגם RTL8723AE של חברת Realtek בזמן האחרון הפינג שלי היה מאוד גבוה והורגשו לאגים במשחקים כגון CSGO, LOL, GTAV ובהתחלה חשבתי שהבעיה היא עם הספק אינטרנט שלי, אך התברר בהמשך שאם אני מחבר את הפלאפון שלי בחיבור USB ומפעיל את ה Tethering כשאני מחובר לרשת הביתית הפינג שלי צונח לנורמה והבעיה היא רק כשאני מחובר דרך המתאם שיש לי במחשב הנייד. לכן בשביל בדיקה פירקתי כרטיס רשת ממחשב נייד אחר, ואכן אין בעיית פינג! אז הגעתי למסקנה שמשהו תקול בו. ובנוסף חיברתי את המחשב ישירות לראוטר בעזרת כבל רשת RJ45 וקיבלתי תוצאות דומות. אני מחפש המלצה לחלופה איכותית שתשרת בצורה טובה עם זמני תגובה טובים מאחר והשימוש של המחשב הוא גיימינג במולטיפליי…
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-