עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עברה שנה מאז הסקירה המעולה של netcheif. http://www.netcheif.com/Reviews/DG834NU/DG834NU.htm יש חדש? משהו הצליח לצרוב FIRMWARE חדש? לחבר אנטנות מגבירות הספק? לקנפג הספק יותר גבוה? ניסיתי את כל הערוצים והמיקומים האפשריים בבית ועדיין יש לי בעיות קליטה (מדדתי עם אפליקציות מדידה, שיחקתי עם הקונפיגורציות והתרחקתי מערוצי השכנים). תודה! טל.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  2. Started by avi2014,

בשבוע האחרון האינטרנט שלי איטי בטירוף שום הורדה לא מסוגלת לעבור את ה55-70 ק"ב ...נסיתי להוריד מ10 שרתים שונים, מטורנטלייץ 3 קבצים שהכי גדול היה עם 1200 סידרים(אמור לרדת בקצב מטורף..) דיברתי עם התמיכה של נטוויזן 4 פעמים עם תומך פעמיים. הם טוענים שהם לא מורידים מהירויות, שיתכן ויש וירוס אחד בכלל ניסה להעלות לי אפלואד בטענה שזה ישפר את המהירות.. אני גולש ב2.5 מגה.. תודה.

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  3. במסגרת CES 2012 חשפה גם חברת Netgear שורה של מוצרים חדשים. כל הפרטים - כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=1878

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  4. שלום פורום רשתות ואינטרנט! יש לי בעית רשת קטנה. יש לי רשת ביתית ו-3 מחשבים ברשת המחוברים בעזרת HUB המחשב שלי הוא זה שמחובר למודם ADSL שמחובר למחשב ב-USB המודהם הוא מסוג ALE 130 יש לי כרטיס רשת OnBoard על לוח אם של ASUS יש לי Windows Xp SP2 הבעיה שלי היא שלמחשב שלי יש אינטרט אך אני לא מצליח לחבר את שני המחשבים האחרים. מבחינת ה-LAN הם לא רואים אותי ברשת אבל אחד את השני הם רואים והם יכולים להתעסק אחד לשני בקבצים. אך אותי הם בכלל לא רואים ולא מקבלים אינטרנט. הדבר המוזר הוא שעד עכשיו זה היה עובד היתי מגדיר רשת ביתית קטנה ב-WINDOWS וזה היה מסדר גם את האינטרנט וגם את הרשת ועכשיו זה לא עובד.... מהתייעצויות עם אנשים נאמר שזה הגדרות, או בעית חומרה. מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעיה …

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by Marcoman,

שלום חברים, לפני 2 באנדלים שאני צריך להחליט ביניהם: באנדל של אורנג - ספק + תשתית + טלויזיה ב129 ש"ח לחודש באנדל של הוט - ספק + תשתית ב-90 ש"ח לחודש אשמח לדעת מה דעתכם בעניין? החל מהראוטרים שהם מספקים, עד כמה הם יציבים ומה החוויה הכללית שלכם איתם? השימוש העיקרי הוא כמובן שימוש רגיל באינטרנט (חייב שיהיה יציב וללא נפילות על בסיס קבוע) וצפייה בסטרימר. המון תודה על העזרה חברים!

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by dannyshu,

אני מנסה לחבר שקע קיסטון CAT6A לכבל CAT7 לפי סכמת T-568B אבל לאחר החיווט הטסטר מציג NON-PARALLEL. נראה שהצבעים בשקע לא מסודרים נכון, האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by MATANEL,

דרגו לפי נסיונכם האישי לפי הקריטריונים הבאים. איזה מבין ספקיות האינטרנט הכי יציבה, בעלת מתן השרות הטובה ביותר, בעלת המהירות וההגנות הטובות ביותר

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by alex15,

יש לי ראוטר EDIMAX BR6524N וגם D-LINK DI-524 עכשיו ה D-LINK מחובר למודם ומחובר למחשב העובד קווית חוטית לאינטרנט . עכשיו הבעיה היא שהמחשב השני אני צריך את ה D-LINK שיתחבר קווית למחשב אחר ויתחבר לאינטרנט אלחוטית לראוטר EDIMAX BR6524 N איך לעזאזל אני עושה את זה ? הD-LINK D-524 כאקסס פוינט האם אפשר ? אין צורך ב WDS רק למחשב אחד . שיהיה מחובר חוטית לראוטר ה D-LINK

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחובר ל-ADSL 10M וספקית בזק בינלאומי. אני מחובר עם מודם ונתב. קצת אחרי שהכריזו על השדרוג אני מקבל ניתוקים, הנתב כותב Unreachable ולאחר כדקה שתיים הוא מצליח לחייג והאינטרנט חוזר. יכול להיות שזה בגלל שבזק שידרגו לי ל-15 אבל בבזק בינלאומי אני מוגדר על 10 וזה גורם לבעיות? איך אני בודק את זה?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  10. Started by eranmor,

אני צריך עזרה בהגדרת ראוטר אלחוטי של 3COM הוא מיועד לחבר 2 מחשבים כרגע ועוד מחשב נוסף בעתיד. כל המחשבים הם נייחים ונמצאים באותה הדירה במרחק של 5 מטר מקסימום אבל עם כמה קירות באמצע (אין חדרי ביטחון או משהו) הראוטר משדר בתקן 802.11G ואני צריך לדעת כמה דברים 1. האם אני יכול לחבר את הראוטר אך ורק למודם (זה מודם ADSL, שחור ששוכב במאוזן. הייתי כותב דגם אבל זה לא ליידי) ולכל מחשב לחבר רסיבר אלחוטי שיקלוט את האות? אם כן, כיצד אני עושה את זה? 2. איזה רסיברים בדיוק אני צריך? האם משהו כזה יתאים לצרכים שלי? 3. הרעיון הכללי הוא להגדיר את המחשבים ככה שיהיה רק אינטרנט בלי שיתוף רבצים. האם זה אפשרי על שלושה מחשבים? האם אני צריך להגדיר את אחד המחשבים בתור השרת ואת השאר בתור קלי…

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by emule2,

אז ככה נאלצתי לאפס את המודם שמתחבר לאינטרנט ועכשיו האינטרנט לא עובד לי ואני לא ממש זוכר מה ההגדרות יש לי מודם aztech 600e שבו ההגדרות התאפסו וראוטר אלחוטי של TP LINK שבו ההגדרות טובות. עכשיו אני יודע איך לגשת למודם ואני אשמח רק אם תגידו לי איזה הגדרות צריך לשנות בו

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by choper,

אהלן לאחרונה רכשתי ראטור של LEVEL 1 מדגם WBR 6020 והוא מחובר אל מודם כבלים מחברת MOTOROLA מדגם SURFBOARD עכשיו הלפטופ מתחבר, והמחשב הנייד לא מתחבר וכנ"ל האיפון.. בבקשה עזרה אם אפשר !!

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by ohmega,

ברשותי firewall מובנה בראוטר וכתוכנה. האם זה מיותר להתקין תוכנת פיירוול בנוסף לזה הקיים באופן מובנה בראוטר? ואינו מספק הגנה "משופרת"?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  14. אני עומד לקנות מחשב נוסף לבית וצריך המלצה לראוטר אלחוטי + כרטיס רשת יש לי כבלים וגלישה דרך בזק בינלאומי כמובן שהתקציב מוגבל בתודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  15. שלום לכולם. לאחרונה רכשתי מחשב HTPC ושמתי אותו בסלון. מאחר ובשני המחשבים יש לי כרטיסי רשת מובנים של 1GBPS, Realtek 8111 PCI-E החלטתי שאני משתדרג וקונה סוויץ' של ג'יגהביט. מבחינת מהירות הכל עבד מצויין בין שני הכרטיסים, אני יכול לשלוח ולקבל קבצים במהירויות של אפילו העולות על 30MB\S. אך הכרטיס במחשב האינטל שלי גורם לתקיעות (עובד טוב עם כרטיס 3COM ישן של 100MBPS). לכן החלטתי שאני קונה כרטיס רשת אחר. החלטתי לקנות כרטיס Intel Pro\1000 MT Desktop חדש דנדש, עדיין ארוז בתוך הקופסא עם הניילון. יצא לי $26 אחרי משלוח לארץ מEBAY. כאשר התקנתי את הכרטיס, וינדוס זיהה את הכרטיס והתקין דרייבר. התחלתי להעביר קבצים מהHTPC למחשב הראשי, וזה טס, כמצופה. אבל כשניסיתי להעתיק קובץ מהמחשב הראשי לHT…

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by Nirer,

שלום, דבר ראשון, לא אין לי את חבילת הגיימרים. קצת על הרשת: יש לי 5 MB אינטרנט, נטוויז'יון תשתית הוט. יש לנו ראוטר... 3 מחשבים מחוברים. גם כשהמחשבים האחרים בכלל כבויים הPING שלי במשחקים מאוד גבוה... מה עליי לעשות? -פתחתי פורטים -אין לי FIREWALL מה עליי לעשות בכדי לשפר את המצב? תודה!

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  17. קצת מידע מחירים המלצות על נתבים של רשת קווי טלפון ומתאמי רשת מומלצים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  18. Started by Shbd,

ובכן, סוף סוף הקמתי את הרשת החדשה, כבלי CAT7, ראשי RiT CAT6 וכבלי CAT5e למחשבים (זמנית, יוחלף ב- CAT6). בבדיקה שביצעתי המהירות המקסימלית בפועל ב- TCP\UDP היא כ- 450Mbit. הבעייה היא כאמור במהירות שיתוף קבצים SMB, להלן בדיקות שביצעתי: מחשב A - מחשב P4 ישן, Linux מחשב B - מחשב P4, XP מחשב C - המחשב שלי, WIN7 במצב: B=>C \ C=>B 20-25MByte - קריאה 10-15Mbyte - כתיבה B/C=>A 40-45MByte - קריאה 55-58Mbyte - כתיבה (אני מניח שכבר מגבלה של דיסק קשיח?) A=>B/C 5-8MByte - קריאה מדוע ההבדל התהומי הזה? והאם ניתן לשפר את המצב?

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by shloogy,

הי יש ברשותי מס' שרתים בארץ רחוקה... מיותר לציין כי הסרברים יושבים מאחורי ראוטר, כאשר הIP שלהם הוא פנימי, כך שלהזין את הIP הכללי לא יתן לי להתחבר אליהם אני מעוניין להתחבר לכל אחד מהם בנפרד... כמו כן, יש ברשותי VNC PRO, והיא עובדת במלואה בתוך הLAN. העניין הוא שאני לא יודע איך לתחבר למחשב מרוחק מ"בחוץ" איך עושים זאת? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  20. שלום לכולם אני מחוברת מאחורי ראוטר של אדימקס ניסיתי להוריד מהג'ימייל קבצי PPS שונים. ניסיתי בשני מחשבים שונים (באותה רשת ביתית) גם דרך האקספלורר וגם דרך הפירפוקס הקבצים מתחילים לרדת אבל לא מסיימים. ניסיתי להוריד קובץ דרך המסנג'ר הוא ירד ונפתח את הקובץ העברתי לגימייל. הוא עלה. כאשר ניסיתי להוריד את אותו קובץ, לא ירד במלואו (מתחיל ולא ממשיך) יכול להיות שצריך לשנות הגדרות בראוטר, ואם כן, מה בדיוק עלי לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by Danix60,

שלום, יש לי שרת Exchange 2008 כל המיליים שיוצאים מהדומיין לכל אימייל (ג'ימייל, וואלה, 012 וכל מייל אחר !) עובר ישר לדואר ספאם או לא מגיע בכלל. מה אפשר לעשות ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by xori,

שלום, יש לי בית בן 3 קומות, וכבר הרבה זמן אני מחפש פתרון לקליטה האלחוטית בבית.. המחשב הנייח נמצא בקומה האמצעית, מחובר למודם ראוטר של בזק NETGEAR DGN1000 הקליטה האלחוטית שלו לא מגיעה טוב לכל הקומות ואני רוצה לשפר אותה. ניסיתי לחבר AP של TP LINK וזה בהחלט השתפר הבעיה שיש לי כבל שעובר על חצי בית וזה מעצבן בעין. אז אני מעוניין להחליף/להוסיף ראוטר או משהו אחר שיאפשר לי כיסוי טוב יותר של הרשת האלחוטית.. אשמח לכל עזרה

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by yaakov,

מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה אניטרנט אלחוטי במחשב הנייד וגם במחשב הנייח שיש לי בבית באותו הזמן

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  24. Started by Libby,

היי... אני כבר במצב מצמרר של לחיצה על כל הכפתורים ללא הבחנה... איך אני מוחקת את כל הלינקים המופיעים ברשימה הנגללת של כתובת האינטרנט למעלה?

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  25. בדוגמא שצרפתי: בהנחה שלמחשב ג' ולמחשב ד' יש כ.רשת 10/100/1000 האם הם יוכלו ליישם ביניהם (וביניהם בלבד) רשת במהירות 1000MBITS? - ברור לי שהתקשורת בינהם לבין המחשבים שמחוברים ישירות לראוטר תתבצע ב-100MBITS בלבד. תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.