עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by OutRaGe,

יש לי עכשיו מודם ALE 070 USB אין לי שתי מחשבים בבית כך שהראוטר ב-ECI לא חשוב לי השאלה היא האם מבחינות אחרות כדאי לקחת את ה-ECI? תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  2. Started by Adielion,

המודם הוא מחברת אלקטל SPEED touch Home. ואני רוצה להתקין אותו... אין לי דרייבר מתצאים תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  3. שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה מעצבנת: כ70% מהפעמים שאני מפעיל את הדפדפן או לוחץ על לינק כלשהו, אני מיד מקבל דף Cannot find server. אם אני עושה ריפרש, אני מגיע לדף שרציתי. אבל לא רק זה. הנתב מוגדר עם פורטים פתוחים לאימיול, וכ. הרשת שלי מקבל IP סטטי מה DHCP (10.0.0.1). ועדיין, באופן שנראה (בינתיים) אקראי, אני מקבל LOWID באימיול עם שגיאת "Your 6662 port is not reachable". שוב, זה רק לפעמים. לפעמים אני מקבל HIGHID בלי שום בעיה. מישהו יכול אולי להציע פתרון? העניין עם הדפדפן פשוט משגע אותי. תודה.

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  4. האם רק הוט קובעת את המהירות ולא הספק?

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by PT,

לקחתי נתב 3COM ישן שישב אצלי בבית והגדרתי לו WPS כדי להרחיב את הקליטה בבית. הבסיס הוא ראוטר של סימנס מבזק. הכל עובד חלקית, הבעיה היא שהרפיטר מתנתק לעיתים קרובות. ההגדרות הן ככה: שני הראוטרים משדרים את אותו SSID שני הראוטרים על ערוצים שונים (סימנס על 11, 3COM על 6) לשניהם מוגדרת אותה סיסמת WPA2 אני חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כל פעם מידע סותר אני לא הבנתי אם ה-SSID צריך להיות דומה או הערוץ... או שניהם... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  6. מתאם הטלפון של נטויזין הוא מודם המחובר בין המודם של הכבלים לראוטר, וחיבור נוסף לקו הטלפון הביתי. שינוי IP כאשר מחובר ראוטר של Linksys (ואולי גם באחרים) יכול להעשות על ידי שינוי ה MAC number ב Setup -> MAC Address Clone. מה יקרה אם משנים את MAC number כאשר מחובר גם המודם של הנטויזין ? האם תהיה השפעה על קו הטלפון ? והאם ה IP אכן ישתנה ? (הציוד לא לידי ולכן אני לא יכול לנסות, שאלו אותי על הנושא ולא ידעתי מה לענות).

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by za-david,

מתאם USB אלחוטי - איזה דברים חשוב לבדוק לפני שקונים?

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  8. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3736935,00.html מה אתם חושבים? שלחתי אימייל ל012 למה לקוחות שמחוברים דרך הכבלים (HOT) לא מקבלים שום הטבה ועדיין לא חזרו אלי. שיחזרו לי תשובה אני יכתוב פה מה כתבו לי. דניאל.

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  9. סיפור מוזר: יש לי ראוטר לינקסיס WRT54GL (עם קושחת Tomato) שמשרת אותי בנאמנות כבר כמה שנים. כרגע האלחוט שלו משמש רק לקישור ה- HTPC בסלון ל- NAS בממ"ד (שמחובר אל הראוטר דרך סוויץ' ג'יגהביט). וזה עובד מצויין, אני יכול לעשות streaming של 1080p מה- NAS ללא בעיות, אבל לפעמים אני נתקל בנפילות אקראיות בקליטה: פתאום הוידאו קופא ו- XBMC (על אובונטו) מודיעה על buffering. זה יכול להעלם כמעט מיד וזה יכול לחזור על עצמו כמה פעמים בתוך דקה או שתיים. החשד המקורי שלי היה כרטיס הרשת האלחוטי המצ'וקמק שהיה לי ב- HTPC. היה לי כרטיס טוב יותר, אבל הוא סירב לעבוד ב- HTPC. בסופו של דבר, אחרי עדכון BIOS ומערכת ההפעלה, הכרטיס הטוב זוהה כמו שצריך ואיכות הקליטה השתפרה (אני אפילו קולט את הרשת של השכנים…

10. אני מעוניין לחבר את הראווטר לשניהם ולהשתמש בו לגלישה בשניהם. למרות אין זה נשמע הגיוני, לי בכל אופן, האם זה אפשרי או שהפתרון הוא אלחוטי או שני ראווטרים, או אמצעי פיצול ? אציין כי ברצוני לגלוש בו זמנית או אחד מוריד ובאחר אני גולש. מה עליי לעשות?

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  11. Started by OferTL,

יש לי את Thunderbird ואני רוצה להחליף למשהו אחר שהוא יהיה פשוט וקל להגדיר ולתפעל. אפשר גם תוכנה בתשלום (רק אם יש אפשרות לתקופת ניסיון כמובן) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  12. Started by IDOnoach,

שלום. כיום יש לי ראוטר שקיבלתי מ 012(מחובר במהירות 40 מגה) גם המיניקס וגם המחשב השולחני מחוברים אליו בחיבור קווי עם זאת, יש לי הרגשה שמדי פעם המהירות נופלת, ורק ניתוק וחיבור הראוטר מחזיר למהירות נורמלית. יש היגיון בדבר? ואם כן תוכלו להפנות אותי לרכישת ראוטר אמין ללא הנפילות?

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  13. Started by Barni,

שלום לכולם אני מחפש ראוטר מודם לדירה שלי.. דירה גדולה עם 4 חדרי שינה ויש קצת מרחק בינהם וקירות.. 4 מחשבים, יש גם סמארטפונים. אחד המחשבים משמש לגיימינג ברשת מדי פעם יש לנו אינטרנט 100 מגה דרך פרטנר עם תשתית בזק מחפש המלצה לראוטר שיהיה מספיק עוצמתי ושיהיה אמין ויציב כמה שאפשר כרגע יש לנו ראוטר בהשכרה מפרטנר והוא לא משהו תודה מראש! עריכה: כמובן שכחתי לציין - התקציב הוא עד 400 ש"ח, אפשר להתגמש אם זה שווה את זה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  14. שלום לכם. בביתי ראוטר של בזק. בשל המרחק, הגיע טכנאי טלפונים, והצליח להעביר (דרך הקיר - דרך החורים של הטלפון אני חושב) לקומת הבייסמנט חיבור ישיר. ראו תמונות. החיבור מחובר כיום לראוטר מאוד ישן. האות חלש. אני צריך המלצה לראוטר או נקודת גישה (לא מבין בזה האמת), שיכול לספק לי גם אות חזק יותר, וגם אבטחה גבוהה יותר (לצערי כרגע אני לא מצליח להתקין סיסמא ולגלוש בו זמנית. שוב, לא מבין בזה יותר מדי). 1. אות חזק 2. אבטחה טובה תודה רבה לעונים

15. שלום אנשים! חיבור ADSL WIN XP חייגן WOW לא מותקן אלא זה של WIN בכל הפעלה של המחשב מחדש החייגן לא זוכר את שם המשתמש והססמא ועליי להכניס את זה שוב. זה מתחיל להפריע לי ולא הצלחתי לפתור את הבעיה, אשמח לשמוע רעיונות. עד לא מזמן זה עבד והחייגן שמר את הפרטים ...

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  16. איך אני עושה את זה בצורה הזולה והיעילה ביותר. מודם + ראוטר ???? איך בדיוק? אני לא מבין.

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  17. חברה שלום יש לי מודם adsl רגיל (מודם רשת eci 270pr ). אני הפכתי אותו לנתב והכל עובד לי טוב חוץ מ kazaa ו emule . התוכנות עובדות אבל מהירות ההורדה שלהם הוא רע מאוד. אני מקבל ב Low ID ב emule מה אני צריך לעשות ? נכנסתי להגדרות של הנתב שלי אבל אין לי מוסג מה אני צריך לעשות כידי לקבל ID גבוה ב emule תעזרו בבקשה תודה

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by adlanm,

מחשב אחד לא יכול לקבל הודעות אבל יכול לשלוח בשני המחשבים האחרים אין כל בעיה לשלוח או לקבל מה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by play2,

אני עומד להקים רשת בין שני מחשבים. יש לי מודם שמחובר דרך USB ורציתי לדעת אם המחשב שבו מחובר המודם כבוי האם המחשב השני יכול לגלוש באינטרנט?

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  20. יש לי adsl עם מודם alcatel ואני רוצה לחבר אותו לhub כדי שכל המחשבים יוכלו להיות מחוברים איך אני עושה את זה ? איזה הגדרות אני צריך? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by intrazon,

הי, מהברורים שערכתי כולם ממליצים על הALCATEL. האם הוא באמת יותר טוב השוואתית מהאחרים והאם יש מודמים אחרים מומלצים במיוחד? אבקש תשובות רק מאנשים שיש להם נסיון אישי עם המודמים עליהם הם מדברים. ביי ותודה, אייל

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  22. שלום רב, אני שואל את זה בפורום רשתות מכיוון שאני חושב שיש בעיה עם הספקית שלי. לאחרונה שמתי לב שיש אצלי בעיה עם הורדה ממשתמשים מחו"ל באימיול. ההורדה מתחילה לכאורה ו"שולחת" על0B/s לכמה דקות וההורדה מפסיקה ללא שליחה. ניסיתי הכל, בין היתר לנסות גרסת אימיול אחרת וכו', הבעיה נמשכת... במידה ואני מצליח להוריד זה ממש על מהירויות מצחיקות כגון: 50b/s וכו' ... האם יכול להיות שהבעיה היא מספקית האינטרנט שלי ? (NetVision) ומה יכול לגרום לבעיה הזאת? :-X תודה רבה על העזרה. :-\

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  23. Started by BSOF,

שלום, אני מעוניין לחבר מחשב נייד ומחשב רגיל ברשת... הכנתי כבל מוצלב, חיברתי...ולא משנה מה אני עושה, הרשת נשארת באותו המצב: "Limited or no connectivity" גם בניסיון להגדיר אותה בצורה שונה, לא השתנה. הגדרתי IP-ים משלי [192.168.0.1...] ההודעה נעלמה, רשם שהרשת מחוברת אךעדיין היא לא תיפקדה... ניסיתי גם דרך האשף להגדיר רשת ביתית עם אותה התוצאה. אשמח לקבל ייעוץ.

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by buras12,

אני משתמש בנתב edimax b6114wg.

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by Drazick,

מישהו מכיר אתר המאפשר איחסון קבצים באינטרנט בחינם? קבצים גדולים. ואני לא מדבר על תיבות אי מייל. תודה.

• 8 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים