עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by adlanm,

מחשב אחד לא יכול לקבל הודעות אבל יכול לשלוח בשני המחשבים האחרים אין כל בעיה לשלוח או לקבל מה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by NMTDesign,

המחשבים בבית נמצאים בחדר אחד, הראוטר בחדר אחר, עקב סיבות טכניות שאי אפשר לפתור כרגע. למחשב אחד יש לי חיבוד בUSB של DLINK, באמצעותו הוא קולט את הרשת. המחשבים מחוברים בחיבור LAN. הכל עבד חלק בשני המחשבים, עד שהתקנתי בשניהם win7. כשניסיתי להגדיר מחדש את הרשתות, המחשב עם חיבור הDLINK קולט את הרשת והאינטרנט. כשאני מחבר את המחשב השני בLAN, הוא מתחבר לרשת חוטית אחרת, ולא מתחבר לאינטרנט. כך שבמחשב הראשון יש 2 רשתות: אל חוטית - מהראוטר, ובה חיבור האינטרנט, וחוטית, עם המחשב השני בכבל LAN. ניסיתי לא מעט מדריכים ברשת, אבל לא הצלחתי לשתף את האינטרנט ביניהם. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור.

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by X-It,

אני עשיתי רשת ביתית בבית(רשת קוויות) בין שני מחשבים... מחשב אחד מחובר לראוטר(EDIMAX BR6104K)שמחובר למודם ADSL... והוא מחובר על ידי כבל RJ45 כזה : http://webtechnix.com.au/support/rj45-plug-pins.jpg ואני ניסיתי לחבר את המחשב השני לראוטר כדי שגם במחשב השני יהיה אינטרנט... ואני כבלתי אותו ככה http://www.willharper.com/documents/RJ45.gif ואחר זה סגרתי עם כזה דבר כזה.: http://www.germes-online.com/direct/dbimage/50316123/RJ45_RJ11_Network__Tools.jpg וכשחיברתי אותו לראוטר ולמחשב השני לא עבד ואפילו הנורית לא דלקה... אולי אני לא חיברתי נכון?? באתר הזה קראתי על כבל מקוטב או מוצלב... http://www.netcheif.com/Articles/Cabeling/cabeling.htm

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by Zeus710,

שלום חברים! זאת תוצאת הבדיקה: מה תגידו? יש לי JITTER 6 MS. לא התייחסתי לזה קודם כי עדיין הציון שלי היה A. אבל מהשיחה פרטית עם אחד החברים בפורום הבנתי ש 6 MS JITTER זה לא בסדר. אז מה תגידו? יש לי סיבה לדאגה? תודה לכולם מראש על תגובתכם.

5. Started by Nemesis,

מי שמעוניין להפעיל את הנתב הזה בכבלים עם L2TP, מוזמן לשלוח ה"פ, ואני אעביר לו את הקושחה שעובדת אצלי.

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  6. עד היום הייתי עם מודם USB והכל היה בסדר, היום קניתי ראוטר וסויץ' של אסטק 600E עם נתב של CNET והשליחת קבצים איטית ולא יציבה, כאילו זה קופץ מ13 ל8 ובסוף זה נשאר איטי על 5, לפני המעבר שלחתי במהירות קבועה של 12, מה עושים? ניסיתי ממש הכל, עשיתי חיפושים ניסיתי לפתוח פורטים וכלום לא עוזר, בבקשה...

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by Mesatla,

בזק בינלאומי על תשתית בזק 5מגה ביט. (ניתוב חבילה רגילה וגיימר) בדקתי על שרתי משחק, הורדה, אתרים, שיתוף קבצים ועוד. ומה שניתן להסיק הוא שהם מנתבים את המשתמשים הרגילים בדרך הכי מזוויעה שיש והתוצאה היא פינגים גבוהים ומהירות הורדה נמוכה ביותר. חשוב לי לציין שעל פי בזק פינג תקין לאירופה הוא עד 340. (חהחה, זה מה שנאמר לי בשיחה עם התמיכה שלהם לפני שקניתי "גיימר") גועל נפש.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by thebenjamin,

היי, אני מחובר בהוט ל500/10, וכבר תקופה שהמהירות לא יציבה ולפעמים גם ניתוקים. החליפו לי ציוד כבר פעם אחת וגם היה טכנאי שאמר שהחליף מפצל (מחוץ לבית). גם אחרי ההחלפה החיבור מאוד לא יציב, אפשר לעשות בדיקת מהירות ולקבל בה 470-500 הורדה, ובדיקה נוספת (ממש ישר אחרי, לאותו שרת) לקבל פחות מ200. לפעמים יש ניתוקים וגם תקיעות בIPTV (סלקום). אני מסתכל בעמוד של הערוצים ולפי קריאה שעשיתי נראה שהעוצמות תקינות למעט הuncorrectables: הנתונים האלה נלקחו 25 דק' לאחר ריסטרט למודם. נראה גם שכל השגיאות קורות בערוצים בערוצים ספציפיים. יש מה לעשות עם זה? מה להגיד לתמיכה? אני מרגיש שהנציגים מנחשים וצריכים קצת הכוונה. …

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by 1nstall,

היי הBT עובד ממש לאט ואמרו לי לפתוח לו פורטים אז איך אני פותח פורטים? ואיזה אני צריך לפתוח? ומה זה בכלל פורטים? בתודה מראש Install

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  10. שלום יש לי מחשב בעיר X ועליו מותקנת תוכנה, ואני צריך שאותה תוכנה תיהיה אלייה גישה (לא עניין שלי הגישה לתוכנה עצמה, החברה של התוכנה דואגת לזה) ממחשב בעיר Y , אני רוצה לדעת אם אני אמור לעשות את זה דרך vpn או דרך remote desktop? ואיך בדיוק אני עושה את זה משלב א' ועד ת', אם אפשר מדריכים מפורטים זה יהיה מצויין כמובן שאין לי בעיה לחפש בעצמי רק שאני לא כ"כ בטוח מה אני אמור להגדיר במקרה הזה. המחשבים עובדים על win 7 ultimate והמהירות אינטרנט היא 5MB ו10MB.

11. שלום, יש לי בבית שני ראוטרים, מכיון שטווח השידור של אחד מהם לא מכסה את כל הבית, הייתי לשים עוד אחד בצד השני של הבית שיכסה את האיזור שם, הצלחתי לעשות את זה על ידי חיבור של הראוטרים ביניהם דרך כבל רשת בין ה LAN של הראשי ל LAN של המשני, ביטול ה DHCP בראוטר המשני והגדרת הכתובת של הראוטר המשני מחוץ לטווח של ה DHCP של הראשי (הטווח שהראשי מחלק הוא 192.168.1.100 - 192.168.1.199 אז הגדרתי את הכתובת של השני כ 192.168.1.200) אז למה אני מספר לכם את זה? כי לאחרונה התחלתי לעבוד עם שיתוף ברשת של סמבה (SMB) ואז נתקלתי בבעיה, מחשבים שמחוברים לראוטר אחד, לא יכולים לשתף למחשבים שמחוברים לראוטר השני, כששני המחשבים מחוברים לאותו ראוטר זה כן טוב, רק כשהם מחוברים לראוטרים שונים זה לא עובד, למ…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by benze,

היי, אנחנו 3 חברות שמנהלות אתר+כתובות מייל רבות של כל העובדים. רציתי לדעת, האם עדיף לנו לרכוש שרת פרטי עצמאי, שעליו נוכל להשים את ה'סל' שלנו, מאשר לשלם לחברות חיצוניות מדי חודש בחודשו? אם זה טוב, משתלם ועדיף, אשמח לקבל חוות דעת על שרתים ועל אופן הטיפול בהם. תודה.

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  13. שלום... יש לי 3 מחשבים בבית ברשת... הבעיה העיקרית היא כזו.. אני משחק משחקי רשת ותמיד שאחים שלי עושים קצת אפלואד כל הפינג במשחקים קופץ לי 400... עכישו זה ממש ממש מרגיז ! אני לא מסוגל לזה... יש לי חיבור 1.5 וראטור של אדימקס שכחתי את הדגם... G בסוף משהו לא זכור... (ראוטר אלחוטי גם אבל כל המחשבים מחוברים קווית) השאלה שלי היא כזו, האם יש איזה פאצ' או משהו בראוטר שאני יכול להגזיר שאחים שלי יוכלו לתת אפלוד רק של K אחד בלבד ? בלי שימוש בנט לימיטר כי אין לי גישה למחשב שלהם... האם יש איזה אופציה להגדיר בראוטר שכל מה שהם יהיו מוסגלים לשלוח זה K אחד ? אני יודע שזה יעשה להם צוואר בקבוק וגלישה איטית, אבל לפחות אני אוכל לשחק כמו בנאדם... אשמח למישהו שאוכל לעזור לי כיצד לסדר את הב…

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  14. עד אתמול, עבדתי עם ADSL, כאשר תצורת הרשת הבייתית שלי היתה : 2 מחשבים שמריצים XP המחשב הראשון מחובר לאלקטל משודרג, ושני המחשבים מחוברים בינהם בכבל רשת. מאפייני כרטיס הרשת שיה מחובר לאלקטל המשודרג היה : IP : 10.0.0.1 SUBSET : 255.0.0.0 GATEWAY : 10.0.0.138 => שזה בעצם מודם האלקטל DNS ראשי ומשני היה חברת נטוויז'ן. כעת עברתי לנסות את הכבלים (מת"ב דיגיטל + ברק 013, חודש חינם לניסיון). האלקטל הוחלף במודם הכבלים, השינויים שעשה הטכנאי במאפייני ה TCP IP של כרטיס הרשת שמחובר למודם הכבלים (בכבל רשת) הוא : *קבל IP באופן אוטומטי * קבל כתובות DNS באופן אוטומטי כעת האינטרנט עובד רק במחשב השני, ולא בראשון ! כיצד יש לקנפג, ע"מ שהאינטרנט יעבוד בשני המחשבים ?!? תודה !!!

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  15. המניאקים חוסמים, ולי אין מה לעשות בחלונות המוגזמים במערכת. האם יש דרך לעקוף את זה (חוקית ולא חוקית)? האם יש דרך להגיע איתם להבנות (אני לא מתגורר במעונות)? אני מדבר על STEAM, ועל גיימינג קליל בנטבוק (1215N)..

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by GREATTHUNDER,

היה לנו אינטרנט ADSL וחיברנו אותו דרך ראוטר (של EDIMAX - לא זוכר את הדגם אבל אני אבדוק אם זה חשוב) האינטרנט התחבר דרך הראוטר ולא היה צורך בחייגן (לפני שהתקנו אותו היה צורך) כי הראוטר חייג, החלפנו את האינטרנט לאינטרנט כבלים של HOT + נטוויזן (יצא יותר זול) חיברתי אותו עם ראוטר וסוויצ'ים אבל עכשיו יש חייגן וצריך לחייג דרכו, ורק מחשב אחד יכול להיות מחובר בכל זמן נתון, קראתי את הטראד על חיבור אינטרנט משותף אבל אני לא רוצה להיות תלוי במחשב 1 שתמיד יהיה דלוק ומחובר אני רוצה את המצב שהיה לי קודם מחובר דרך הראוטר ובלי חייגן שתמיד יהיה מחובר. זה אפשרי עם אינטרנט כבלים בכלל? תודה רבה על העזרה

17. תודה

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  18. Started by IDOnoach,

שלום. כיום יש לי ראוטר שקיבלתי מ 012(מחובר במהירות 40 מגה) גם המיניקס וגם המחשב השולחני מחוברים אליו בחיבור קווי עם זאת, יש לי הרגשה שמדי פעם המהירות נופלת, ורק ניתוק וחיבור הראוטר מחזיר למהירות נורמלית. יש היגיון בדבר? ואם כן תוכלו להפנות אותי לרכישת ראוטר אמין ללא הנפילות?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by SubX,

הפכתי את המודם הנ"ל לנתב היום בבוקר ע"פ המדריך הבא :http://www.fresh.co.il/dcforum/Networking/6557.html הגדרתי כל מה שצויין במדריך, אך המודם לא היתחבר לאינטרנט, בנוסף לכך איפסתי (Erase) אותו והוא חזר להגדרות ממש של היצרן ובכלל הוא הישתגע ולא יכל להיתחבר לאינטרנט בשום מצב. הלכתי לבזק והחלפתי אותו בחדש. יש לי: מודם Switch 8 פורטים של Edimax שקניתי אתמול שלושה כבלים ישרים : 1. מהמודם לHUB 2. למחשב שלי 3. למחשב של אח שלי יש כאן מישהו עם המודם הזה שהפך אותו לנתב (ואם זה משנה, והוא גם מחובר לבזק בינלאומי) שיוכל לעזור לי? *חבל להרוס כזה מודם יפה וחמוד וכל הזמן ללכת לבזק ופעם אחת לא יתמזל מזלי ויביאו לי איזה מודם USB לבן ומסריח שנראה כמו עכבר מחו…

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  20. כתוב בכתבה בזק נגד חבילות גלישה איטיות ש-"ישודרגו קצבי העלאת הנתונים ל-800 קילו-ביט לשנייה לכל הלקוחות שגולשים במהירות של עד 5 מגה-ביט". מתי זה יכנס לפועל? כי עכשיו עדיין לא נכנס לפעולה. או שבעצם בזק עבדו עלינו?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by p246a,

שלום אני צריך הדרכה איך לחבר את הנתב לבזק 014 ברשת ADSL כיוון שהם לא ממש תומכים חיברתי ושיניתי את ההגדרות לפי החוברת בכרטיס הרשת לא ברור לי בהגדרות של הנתב מה אני צריך למלא ??? הנתב הו של 3COM דגם 3crwer100-75 תודה רבה

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by ladani22,

למישהו יש מדריך לנתב הזה?(אפילו באנגלית) כל מה שאני יודע זה שכתובתו 10.0.0.2 וידוע לי גם ה LOGIN שלו אבל התפריט שלו קצת מורכב מאשר נתבים אחרים

23. עד לפני כמה דקות הייתי מחובר בנטוויז'ן לאינטרנט בכבלים במהירות 2.5MB. במהלך כל החודש פלוס האחרונים, קיבלתי מהירויות זוועתיות בUTORRENT, למרות שהייתי מוריד מטראקרים פרטיים עם יחס סידרים/ליצ'רים מאוד גבוה. ממש בדקות האחרונות עברתי לבזק בינלאומי, ואותם קבצים שלפני שעה קלה ירדו ב20KB/S הגיעו למהירות של 300KB/S תוך שניות בודדות מתחילת ההורדה. כל מה שהשתנה היה ספקית האינטרנט בלבד. המחשב הוא אותו מחשב והמודם הוא אותו מודם. לא פלא שנטוויז'ן הסכימו לתת לי מחיר של פחות מ-20 ש"ח לחודש. הם הרי גם ככה מספקים עשירית מהמהירות הזאת בשביל השימושים שלי.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  24. Started by e-r-a-n,

משהו מוזר מתרחש פה.. כמובן בגלל אדסל יש לי אייפי מהספק וה 10.200.11 אבל פתאום בתוכנה של אפטיפי אני רואה עוד אחד!!! 5.0.2.0 מה לעזאזל קורה פ ה?!?!??! ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  25. Started by badolev,

אני משתמש בדפדפן AVANT BROWSER ורציתי לדעת אם הוא נחשב לדפדפן טוב ? ומה הם הדפדפנים הטובים או המומלצים מכל הבחינות כולל כמות המשאבים שהוא לוקח כאשר אני פותח כמה דפני אינטרנט. תודה. ???

• 9 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.