רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חדש כאן. קודם כל אתחיל בזה שלא הייתי בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל זה הכי קרוב למה שחיפשתי אז אם זה לא מתאים מנהלים תעבירו בבקשה למקום הנכון. ולעינין, אני משחק AA לכל מי שמכיר ומחובר לבזק בינלאומי בכבלים חבילה של 1.5Mb\512kb ויש לי גם גישה לחשבון זהה בזהב. שאני עושה בדיקת פינג בבזק לשרתים במשחק אני מקבל תוצאות מעולות של 80-90ms אבל מה שמוזר זה שאני נכנס למשחק הכל מתהפך, פתאום אני מרגיש לאג של לפחות 3 שניות (אני לא מקצין), ניסתי גם לעשות בדיקות פינג עם כמות מידע של 12 קילו ביט לשניה(שזה הרבה מעבר למה שמעביר משחק רשת) ועדיין התוצאות יחסית נורמליות על 170-180ms. בזהב לעומת זאת בדיקת פינג מראה 115-125ms שגם זה לא בדיוק רע אבל שוב במשחק תאכלס זה נותן 160ms +-. זה רמה …
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הפכתי את המודם הנ"ל לנתב היום בבוקר ע"פ המדריך הבא :http://www.fresh.co.il/dcforum/Networking/6557.html הגדרתי כל מה שצויין במדריך, אך המודם לא היתחבר לאינטרנט, בנוסף לכך איפסתי (Erase) אותו והוא חזר להגדרות ממש של היצרן ובכלל הוא הישתגע ולא יכל להיתחבר לאינטרנט בשום מצב. הלכתי לבזק והחלפתי אותו בחדש. יש לי: מודם Switch 8 פורטים של Edimax שקניתי אתמול שלושה כבלים ישרים : 1. מהמודם לHUB 2. למחשב שלי 3. למחשב של אח שלי יש כאן מישהו עם המודם הזה שהפך אותו לנתב (ואם זה משנה, והוא גם מחובר לבזק בינלאומי) שיוכל לעזור לי? *חבל להרוס כזה מודם יפה וחמוד וכל הזמן ללכת לבזק ופעם אחת לא יתמזל מזלי ויביאו לי איזה מודם USB לבן ומסריח שנראה כמו עכבר מחו…
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום רציתי שתמליצו לי על כרטיס רשת בסכום של עד 150 שקל. הוא עתיד להתחבר לראוטר של בלקין וחיבור רשת של 10 מגה.שכמה שפחות יתחמם וטווח קליטה גבוה ללא ניתוקים מרובים. אם אפשר יותר מדגם אחד. תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום ! , אני צריך חוות דעת על הראוטר הבא : Edimax BR6524N כרגע אני הולך לחבר אותו בעזרת כבלים ל2 מחשבים , בעתיד מתכוון להתשמש באופציה האלחוטית . במידה ויש הצעות אחרות , אני מוכן לשמוע. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי את הראוטר שציינתי וחיברתי אותו אל המחשב , יחד עם המודם (עם כבל רשת ולא אלחוטי) האינטרנט שברשותי עובד על תשתית HTOT וספק 012 ביצעתי את כול ההגדרות הנדרשות ע"מ ליצור חייגן בראוטר (פעם כ PPTP ולאחר מכן גם L2TP) החייגן עושה רושם שהוא עובד מצויין ומצליח ליצור התחברות ותקשורת (מושך כתובת אייפי דינמית מהספקית) אך למרות הכול האינטרנט אינו עובד... הראוטר יושב בכתובת 192.168.0.1 / 255.255.255.0 המחשב הגדרתי (גם בעזרת DHCP וגם באופן סטטי) כ: 192.168.0.2 / 255.255.255.0 , שער ברירת המחדל הינו כתובת הראוטר... וכן ישנו חיבור בין הראוטר למחשב (מצליח להיכנס לפאנל ניהול שלו, ומצליח ליצור פינג) לא משנה מה ניסיתי עדיין לא מצליח לגלוש, ולא מצליח לשלוח פינגים לשום אתר. …
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום אציל בבית קיים ראוטר וריפיטר הריפיטר משמש כמגדיל טווח לבית ליד שנמצא כ30 מטר מימנו (עובד יופי) ליפני שבוע קניתי ריפיטר נוסף שישמש מגדיל טווח לכיוון השני של הבית שלושתם אותו חברה LEVEL ONE שלושתם תומכים בWDS עכשיו הבעיה מתחילה כאשר אני מחבר גם את הריפיטר השני לראוטר הוא לא מצליח להיתחבר אליו (למרות שהגדרתי בכל אחד את הMAC של השני) אני חושב שהבעיה טמונה בטדר שידור ששלושתם על ערוץ 7 (מתוך 12 כמובן) האם הם מתנגשים בינהם ואם כן איך אוכל להגדיר את כולם יחד? כבר ניסיתי הכל לדעתי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי בחדר את הTPLINK 1043 ולפטופ שמחובר בWIFI (באותו חדר) שאיתו אני משחק בBF3, בד"כ אין לי לאגים והפינג שלי יציב באיזור ה70-80 לאחרונה הוספתי בסלון את הTPLINK 701ND כדאי להגדיל את הטווח ומאז הפינג שלי מאוד לא יציב (פתאום קופץ ל150-300) והרבה מאוד לאגים. לדעתי המחשב מתחבר משום מה למגדיל טווח ולא ישירות לראוטר. יש דרך לבחור שהמחשב יתחבר ישירות לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי ארבעה מחשבים בבית ואני צעונין לחבר אותן ברשת, לא חוטית, ולא אלחוטית. לכן נשארו לי שתי אפשרוויות. האחת רשת דרך החשמל, אך מכיוון שיש לי 3 פאזות זאת בעיה כי ארבעת המחשבים אינם יושבים על אותה פאזה. האפשרות השנייה היא רשת דרך קוי הטלפון. על אפשרות זו אינני ממש יודע דבר. מהירות כלום. אני יודע ש-wow מציעים רשת זו והינה קישור: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/wownet/generalinfo/diservice.htm?LinkType=posting http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/wownet/generalinfo/form.htm אם מישהו יודע כל דבר על הרשת או שיש לו רעיונת אחרים אשמח לקבל תגובה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחובר דרך נתב Edimax ו- ADSL. גלישה תקינה וכו', רק eMule כרגע מציג בעיה - LowID. בבדיקה פורטים של ה- eMule, נראה כי אין גישה דרך פורטים אלו. ה- Firewall של ה- Windows כבוי. זה ה- IP של המחשב: בוצעה הפנית פורטים: וגם פתחתי אותם ב- Virtual Server: גם את ה- Firewall של הנתב ביטלתי: עדיין יש LowID ב- eMule. מה ניתן לבדוק בנוסף להגדרות אלו? תודה רבה לכם, אורן.
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
א. זה אפשרי? ב. ראיתי כבל שמתחבר לRS232 ובצד השני יש לו יציאת USB. האם זה יעבוד? וכזה:
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
תראו במפרט בצד למטה בסוף PLANNED DOWNLOADING PC, זה בערך המפרט שעומד לרשותי כרגע אני רוצה להפוך אותו ליותר ממחשב הורדות - לשרת. אני רוצה לעשות את זה עם WIRELESS ROUTER... אותו שרת יהיה איפה שיהיה ישמש כשרת קבצים על מנת שאוכל להפעיל את הסרטים\שירים שיושבים עליו מכל מקום בבית. לצורך העניין חשבתי על הדבר הבא - חיבור הנייד לLCD בסלון וצפייה בתכני HD דרך כבל HDMI פשוט... דרך הרשת. כלומר פתירת הנושא של העברת המידע פיזית ע"ג דיסק\DOK\SD לנייד ושידורו דרך הרשת. האם הדבר אפשרי והגיוני?
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני קולט את ערוצי הטלוויזיה דרך האפליקציות שלהם שכלולות במכשיר הטלוויזיה - SONY Android מזה כ3 שנים, באיכות מצויינת. מזה כשבועיים ערוץ 12 מציג ״תקלה״ בעוד יתר הערוצים נקלטים כרגיל.כעבור זמן גיליתי שדרך האינטרנט הסלולרי בטלפון אני קולט היטב את הערוץ.באופן טבעי פתחתי את הגדרות הנתב - pt Archer AX50 - ולא הבחנתי בשום שינוי. אין בנתב רשימת ״אתרים מותרים״ אלא רק הגדרות אבטחה כלליות: WPA2-Personal / AES. האם יש למישהו רעיון מה הסיבה ומה ניתן לעשות? …
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
פתאום ללא כל סיבה שאפשר להצביע עליה אני חווה בעיות קשות בגלישה ברשת. זה התחיל ממוצאי שבת, כל השבת המחשב היה דולק (קבוע 24/7) ניסיתי לגלוש וגיליתי בעיות קשות בגלישה בכל אתר שניסיתי, לדוגמא, YNET שעולה תוך לא יותר משניה לוקח שתיים שלוש דקות. עשיתי איתחול למחשב כולל המודם (חיבור ישיר + חייגן) ולא עזר. התקשרתי לתמיכה (בזק בינלאומי) והכל נראה בסדר מבחינתם, איכשהו הצלחתי (לבקשתם) להיכנס לאתר בדיקת המהירות שלהם ובדקתי הורדה של 50 מגה והכל היה בסדר עם ההורדה, ניצול מקסימאלי של פס הרוחב (5 מגה ביט). הבעיה נכונה לכל שלושת הדפדפנים שקיימים אצלי, פיירפוקס אקספלורר8 וכרום. אין לי מושג אלו פרטים עלי להוסיף כדי לקבל עזרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בשבוע שעבר רכשתי את הראוטר הראשון שלי ורציתי לדעת מה הפעולות שצריך לעשות עליו כדי למקסם ביצועים ולקבל חווית משתמש אופטימלית. הבנתי שיש עדכון קושחה שצריך לבצע, או משהו כזה אך אני חסר נסיון בנושא ואין לי כוונה לגרום נזקים.... כמו"כ הבנתי שיש איזו תוכנה ששולטת עליו מהמחשב או משהו כזה ולא מצאתי זכר לדבר כשהתקנתי אותו... תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני יודע שעדיף להימנע מזה אבל לא הייתה ברירה ונאלצתי להתקין מחשב עם כרטיס אלחוטי בממ"ד של הבית במרחק אווירי של משהו כמו 12 מטר מהראוטר. כמו שחחשתי רמת הקליטה של האנטנה עומד על "נמוך מאוד" וכשיש מזל הוא מגיע ל"נמוך". בשאר הזמן פשוט אין קליטה... רציתי לשאול כיצד לפתור את הבעיה. האם התקנת אנטנה חזקה יותר תשפר את הביצועים? האם יש אפשרות לקנות מאריך לאנטנות כדי שפשוט אוציא אותן מהממ"ד (מדובר במרחק של כ-3 מטר). אשמח לקבל הצעות והמלצות. הראוטר שברשותי: Intellinet Broadband Wireless Router לא מצאתי מספר דגם. זה רואטר שחור עם אנטנה אחת הכרטיס שברשותי: TP-Link WN851N שוב תודה על מה שלא יהיה! ושיהיה שבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום. אני מחובר בעזרת מחשב נייח אחד לאינטרנט דרך HOT ו 012. מחובר דרך מודם terayon tj715x. אני מעוניין ליצור רשת משולבת אלחוטי וחוטית - כלומר שהמחשב הנייח יהיה מחובר אל הנתב חוטית, ושהמחשב הנייד שארכוש בקרוב יתחבר אלחוטית. הנקודה החשובה מבחינתי היא שהנתב ייצר מינימום קרינה, ואם יש בו אופציה של הדלקה וכיבוי של הרשת האלחוטית מבלי לפגוע בחוטית - מה טוב. אני מבין שזה עלול לעלות לי בכך שהנתב לא יוכל להחזיק יותר מידיי מחשבים, אבל בהתחשב בזה שזאת תהיה רשת ביתית, אז נתב שמסוגל להחזיק רק מחשב אחד (אולי 2) ברשת חוטית ועוד 2 אלחוטית יספק אותי. האם יש נתב כזה במחירים עממיים? תודה רבה על העזרה אריאל
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום יש לי ADSL עם מודם פנימי כאשר שאר המחשבים מקבלים דרך SWITCH את האינטרנט ויש שיתוף דיסקים אני עובר לכבלים ושמעתי כי המודם שלהם מתחבר ישירות ל- SWITCH 1) האם זה נכון ? 2) איך אני חוסם כניסות לרשת בייתית בחיבור כזה? 3) איך אני שולט על המודם של הכבלים? 4) מה עוד נחוץ לי לדעת? בתודה, יהודה
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4000/1029716 אני לא מרוצה בכלל כלקוח ברק. נראה לכם ששירות האינטרנט המסורס והקמצן של נטויזיון (הגבלה ל- 5GB בחודש, שרתים גרועים וכו.) ישפיע בדרך כלשהי על ברק? רק חסר לי שברק יהפכו לנטויזן. מה נראה לכם יקרה?
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
ערב טוב אולי מישהו יכול לעזור לי יש לי נתב hpna3+שתי מתאמים מהירות 5 מגה בקומה ראשונה דרך המתאם גולש 5 מגה תקין למטה גולש דרך המתאם השני 1.5 מגה החלפתי בין המתאמים לא עזר השחלתי כבל רשת למטה ואכן אני גולש 5 מגה אבל למעלה ירד לי ל1.2 מגה ממש מוזר ועוד דבר כאשר אני מנתק פיזי את המחשב למטה למעלה אני מקבל 5 מגה תקין למישהו יש רעיון? +
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי, חיברתי את ה-Hotbox לכניסת WAN של ראוטר Tplink והפעלתי את ה-Hotbox כbridge. הראוטר מפיץ וויפיי כמו שצריך. הבעיה:mini fiber הפסיק להפיץ אינטרנט. האם מישהו ניסה לעבוד בתצורה הזו של hotbox+ mini fiber+tplink router? תודה
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי מודם ראוטר של בזק מאוד חלש(לא זוכר את הדגם) וגם ישן ונמאס לי להיות "כבול" . רציתי לדעת איך הראוטר הנ"ל https://ksp.co.il/index.php?uin=43614&select=&txt_search=%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%98%D7%A8 האם הוא מתאים לתשתית של בזק ל 100MB ? או שיש משהו מומלץ אחר בטווח המחירים האלו ומטה. חייב לציין שחובה שיהיה DUAL BAND וקליטת WIFI טובה (ברור לי שיש הרבה משתנים לקליטה.
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הי אני מחובר ל 012 תשתית הוט יש לי את הבעיה הזו כמה שנים כבר קורה כמה פעמים ביום ל 5 דקות בערך שאני לא יכול להכנס לאתר פשוט האתר נטען ונטען עד שרשום השרת לא נמצא אין לי חומת אש אין וירוסים רוגלות פירפוקס גרסה אחרונה ניסיתי גם להגדיר dns קבוע בנתב חוץ מזה שמוגדר בווינדוס הבעיה היא רק לאתר הזה מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
השאלה שלי היא אם אני קניתי מקלדת מלוג'יטק וקיבלתי אותה עם משדר USB של Bluetooth וקניתי אחריה גם עכבר של לוג'יק גם עובד ב Bluetooth האם אני יכול לחבר מקלט אחד והוא יקלוט את שניהם או שלכל אחת צריך מקלט?
-
- 14 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים עם XP, כרטיס רשת בכל אחד מהם וכבל מוצלב (אין לי HUB). אחד המחשבים מחובר לאינטרנט עם מודם USB ADSL. הפעלתי את האשף בשני המחשבים, שיניתי את ההגדרות הדרושות (IP במחשב ה-HOST וה-CLIENT). הבעיה היא שהמחשבים אינם מתקשרים זה עם זה - ה-HOST מציג את שני המחשבים, אבל מסרב לתת גישה ל-CLIENT, וה-CLIENT מזהה רק את עצמו. על גלישה ברשת אין מה לדבר... הווינדווס XP מדווח שהקישור בסדר ושני הכרטיסי רשת מהבהבים, אז מה פה לא בסדר? ???
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בזמן האחרון האתר של תפוז מקרטע אצלי לגמרי, פעם זמין פעם לא זמין. חשבתי שזו בעיה אצלי, ולכן עשיתי כל מה שניתן כדי לפתור אותה, ללא הצלחה. בדקתי גם במחשבים אחרים (יוזרים שונים של בזב"ל) וגם שם יש את הבעיה הזו, מה שמשותף לכולם שהם מחוברים ע"י בזב"ל. האם הבעיה קיימת גם אצלכם עם תפוז ?
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-