עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by SubX,

הפכתי את המודם הנ"ל לנתב היום בבוקר ע"פ המדריך הבא :http://www.fresh.co.il/dcforum/Networking/6557.html הגדרתי כל מה שצויין במדריך, אך המודם לא היתחבר לאינטרנט, בנוסף לכך איפסתי (Erase) אותו והוא חזר להגדרות ממש של היצרן ובכלל הוא הישתגע ולא יכל להיתחבר לאינטרנט בשום מצב. הלכתי לבזק והחלפתי אותו בחדש. יש לי: מודם Switch 8 פורטים של Edimax שקניתי אתמול שלושה כבלים ישרים : 1. מהמודם לHUB 2. למחשב שלי 3. למחשב של אח שלי יש כאן מישהו עם המודם הזה שהפך אותו לנתב (ואם זה משנה, והוא גם מחובר לבזק בינלאומי) שיוכל לעזור לי? *חבל להרוס כזה מודם יפה וחמוד וכל הזמן ללכת לבזק ופעם אחת לא יתמזל מזלי ויביאו לי איזה מודם USB לבן ומסריח שנראה כמו עכבר מחו…

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by psyco,

אז קודם כל שלום לכולם. עברתי מתשתית בזק לHOT וקניתי ראוטר EDIMAX 6204, שכרגע מחובר ועובד מצויין. יש בבית 2 קומות, והשאלה היא, האם אפשר להפוך את ה570 למעין מגדיל טווח ולמקם אותו בקומה השנייה? או אפילו להשתמש בו שיתחבר דרך הרשת האלחוטית לאדימקס ואחבר אותו ישירות למחשב, ואחסוך לי קניית כ.רשת אלחוטי? כרגע יש מחשב מחובר ישירות לאדימקס+מחשב נייד שמשתמש באלחוטי, ובסוף השבוע אני מוסיף מחשב נייח. שיחקתי קצת בהגדרות שלו אבל לא מצאתי את האפשרות כמו באדימקס להפוך את הנתב לנקודה חמה... אשמח ואודה אם מישהו יכול לעזור. תודה, יוסי.

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  3. Started by noy165,

שלום. אני כבר כמה ימים מחפש בכמה אתרים כדי לקבל הוראות הפעלה של המכשיר או יותר נכון הגדרות המכשיר. אנא בבקשה אם יש למשהוא מוסג או אתר שנותן הדרכה. תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  4. Started by Milford Cubicle,

היי אני רוצה להתחבר למחשב מסויים מרחוק, עם VNC. הבעיה - הפורט חסום, מכיוון שקיים שימוש בראוטר ולא בוצעה הפניית פורטים מהפורט הרלוונטי למחשב הספציפי ברשת. בהנחה שמין הסתם יש לי את הסיסמה לראוטר (אפילו/במיוחד לאור העובדה ששיניתי אותה מה-default), ובהנחה נוספת שאני יודע את ה-IP החיצוני של האינטרנט שם - יש לי דרך להתחבר לראוטר מרחוק, על מנת להגדיר לו port forwarding ואז להתחבר עם VNC ? תודה

5. כשלראשונה התחברתי לכבלים הטכנאי הכניס אותי לאתר: WELCOME.HOT.NET.IL עוד לא היה מוגדר לי חיבור. כלומר אפשר לסייר ב"אתר" הזה בלי חיבור, יותר נכון לומר רק כאשר אתה לא מחובר. עכשיו דרך האתר הזה אני יכול להכנס למספר אתרים הבית של חברות אינטרנט מובילות בארץ. מישהו יכול להסביר איך זה בדיוק פועל? אני חושב שיש פה איזה קטע של SUBNETS, אבל אפשר תאורטית דרך זה לעקוף את השרת של ההתחברויות ולהגיע לאתרים חיצוניים? אז איך הם חסמו את זה שלא תוכל לגלוש לאתרים אחרים חוץ מאלא של הספקיות? הם מפנים אותך לשרת DNS אחר? שבו יש רק את הכתובות המובחרות הללו? תודה מראש לצרכי השכלה בלבד. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  6. Started by yairnachum,

אהלן, קניתי ראוטר חדש ac86u של אסוס הגדרתי והכל הלך חלק אבל האקס בוקס שלי מסרב להתחבר לראוטר גם קווית וגם אלחוטית. לדעתי זה בגלל שההוטבוקס מוגדר עדיין כנתב, איך אני הופך אותו למודם? פשוט לוחץ על מצב גשר בהגדות שלו? זה יספיק? אין צורך בשינויים נוספים? כי שניסיתי את זה הראוטר הפסיק לקבל ממנו אינטרנט עד שהחלפתי את החיבור לחיבור אחר בהוטבוקס... למישהו יש ניסיון בעניין?

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by e-r-a-n,

משהו מוזר מתרחש פה.. כמובן בגלל אדסל יש לי אייפי מהספק וה 10.200.11 אבל פתאום בתוכנה של אפטיפי אני רואה עוד אחד!!! 5.0.2.0 מה לעזאזל קורה פ ה?!?!??! ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  8. יש לי ראוטר של B BEZEQ ואני משלם על באנדל של בזק + בזק בינלאומי. החיבור הוא 60MBIT ובחודשים האחרונים עולה התדירות של אירועי ירידה ניכרת במהירות (בבדיקת מהירות speedtest.net אני מגיע למהירות הורדה של 0.5MBIT). הפתרון הוא לנתק את הראוטר לחצי דקה, ואז המהירות חוזרת, אבל התכיפות של האירועים האלו עולה לאחרונה. האם זו בעיה של הספק? תשתית? של הראוטר? אמ;לק - לבקש שיחליפו ראוטר או לעבור ספק?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  9. Started by The UnKnown,

אני יודע ש"מחיר סביר" לא אומר יותר מדי, אבל אני לא יודע מה בערך פרופורציית המחירים לכרטיסי רשת, אז אחרי שתמליצו לי אני יידע כמה בערך אני מוכן להקציב לצורך הענייין. אוקיי, לאחותי יש מחשב פנטיום 2 ואני רוצה לחבר אותה אליי למודם דרך היציאה של הרשת, ואני יחובר דרך הUSB, כלומר שתי מחשבים למודם אחד. בכל אופן, אני רוצה המלצה לכרטיס רשת טוב, שלא יהיה יקר מדי אבל עדיין של חברה נורמלית ואמינה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  10. Started by babalas,

תראו במפרט בצד למטה בסוף PLANNED DOWNLOADING PC, זה בערך המפרט שעומד לרשותי כרגע אני רוצה להפוך אותו ליותר ממחשב הורדות - לשרת. אני רוצה לעשות את זה עם WIRELESS ROUTER... אותו שרת יהיה איפה שיהיה ישמש כשרת קבצים על מנת שאוכל להפעיל את הסרטים\שירים שיושבים עליו מכל מקום בבית. לצורך העניין חשבתי על הדבר הבא - חיבור הנייד לLCD בסלון וצפייה בתכני HD דרך כבל HDMI פשוט... דרך הרשת. כלומר פתירת הנושא של העברת המידע פיזית ע"ג דיסק\DOK\SD לנייד ושידורו דרך הרשת. האם הדבר אפשרי והגיוני?

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by Ronenosh8,

1)כבל קשיח מעבירים בתוך התעלות ומחברים שקע?, ובכל גמיש משתמשים לגישור, כלומר מהשקע להתקן? 2)ניתן לחבר שקע של RJ45 בלי להשתמש בלוחץ קרונה? 3)אני צריך בערך 150 מטר CAT6 קשיח ועוד 20 מטר גמיש. לא מצאתי חנות אמינה שמוכרת לפי מטרים. תוכלו להמליץ לי על חנות? באיזור המרכז, עדיפות לחנות שעושה משלוח 4)יש לי תעלה של מזגן וחשבתי להעביר שם את הכבלים מאשר להעביר בצורה מכוערת על הקירות. כמובן שיש קצת רווח בין התעלה של המזגן לקיר. כדאי? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by shimeoni,

שלום לכולם ! אני מחפש דרייבר לנתב מסוג : br -6204 w l g של edimax מישהוא יודע איפה אפשר להשיג ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  13. לחבר יש בעיה מוזרה למדי במחשב. מחשב חדש, חלונות 7, כל הדרייברים מעודכנים, פורטים נפתחו. בכל מקרה, עדיין ניתוקים בתוכנות מסרים מיידים כמו מסנג'ר, גוגל טוק. הראוטר הוא DLINK 2650U מחובר לבזק ובזק בינלאומי. למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by Samoth,

היי, ברשותי ראוטר Linksys WRT54GL עם גרסת קושחה 4.30.07 מדי פעם אני נתקל בבעייה שהחיבור לאנטרנט מת, אי אפשר לתקשר עם הראוטר כלל (דרך 192.168.1.1) וגם פינגים לא חוזרים. ניתוק מהחשמל והחזרה פותר את הבעייה. אחרי שחפשתי קצת באנטרנט גיליתי שתוכנות כמו טורנט גורמות לבעייה מסויימת בראוטר שגורמת לו ל"החנק". בלינקים הבאים יש פירוט על הבעייה: http://www.utorrent.com/faq.php#Special_note_for_users_with_Linksys_WRT54G_GL_GS_routers http://techfatale.wordpress.com/2008/03/28/help-utorrent-is-choking-my-dd-wrt-router/ שאלתי היא האם יש פתרון לבעייה ללא צורך להחליף קושחה? האם TOMATO סובלת גם מבעייה זאת? (אין לי יותר מדי דרישות מהראוטר, אבל הפיטצ'ר שהכפתור CISCO מכבה את הWIRELESS דווקא ש…

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  15. היי צריך אצל ההורים להחליף לנתב אלחוטי, לא מתבצעות הורדות טורנטים בבית. יש הפרש של קומה בין המחשבים, והשאלה אם מספיק לקחת אחד הפשוטים כמו ה-D-Link DIR-300 או Edimax BR-6204WG, או שיש להשקיע יותר, בנתב כמו ה-Linksys WRT54G2? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by ofekd23,

שלום יש לי הראוטר של בזק D-LINK בכל פעם שאני מחבר אליו את הטלפון שלי אחרי כמה דקות הוא לא מזהה את הרשת שלי בטלפון וחוזר לאחר כמה דקות אבל טלפונים אחרים הוא לא זורק מה ניתן לעשות בכדי שלא יזרוק ויחזיר אותי כל פעם מהחדש תודה למי שעזוזר

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by JohnClark,

שלום! ניסיתי לחפש את התשובה בפורום אבל לא הצלחתי. החלטתי לקנות ראוטר אלחוטי edimax 6204. הקטע הוא שיש לי אינטרנט בכבלים (013) והוא משתמש בחייגן לפני שאני קונה, הייתי רוצה לדעת האם זה אפשרי להתקין את החייגן גם על הראוטר, או שיש פתרון אחר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by -=THE MUMMY=-,

שמעתי שיש עכשיו בבזק בינלאומי אבל להוא עולה 59 שקל לחודש השאלה שלי אם אני יקנה לבד את המכשיר אני יכול לעשות רשת ביתית אלחוטית ?. בלי תשלום כמובן???

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  19. עד היום הייתי עם מודם USB והכל היה בסדר, היום קניתי ראוטר וסויץ' של אסטק 600E עם נתב של CNET והשליחת קבצים איטית ולא יציבה, כאילו זה קופץ מ13 ל8 ובסוף זה נשאר איטי על 5, לפני המעבר שלחתי במהירות קבועה של 12, מה עושים? ניסיתי ממש הכל, עשיתי חיפושים ניסיתי לפתוח פורטים וכלום לא עוזר, בבקשה...

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  20. שלום לכם. עד כו היה לי מודם טריון שהוחלף עקב בעיות עבודה עם הנתב שלי. הוא הוחלף במודם מוטורולה SB4200 שאני מרוצה ממנו מעל הראש והוא עובד פשוט מצויין עם הרואטר וללא בעיות בכלל. חוץ ממשהו מציק שהתחיל עם החלפת המודם, משום מה אני מתנתק מהאינטרנט דרך הראוטר או חייגן בחיבור ישיר ו IP שלי נשאר קבוע. זה התחיל רק מאז החלפת המודם ל SB4200. למה זה קורה ? למה החייגן לא משפיע יותר על ניתוק מאינטרנט ושינוי האייפי ? אגב אין לי התקשרות MPLS או איך שזה נקרא יש לי התקשרות עם חייגן ולא חייגן קבוע. האם יש דרך לפתור את הבעיה אולי המודם מוגדר בצורה מסויימת שגורמת לזה שיהיה מעיין חיבור קבוע ? הדרך היחידה שהצלחתי לשנות את האייפי זה רק בניתוק המודם מהחשמל אבל זה לא פתרון פרקטי כל כך לדעתי. בבקשה …

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  21. שלום אני כרגע מחובר ב014 ותשתית של בזק - בחודשים האחרונים אני פשוט סובל מהם מהירות הורדה בבדיקה בארץ תקינה אבל בחול בקושי מגיעה ל 1 מגה לי יש חבילה של עובדי בזק (שמוגלת עד 8 מגה)- דיברתי עם התמיכה שלהם בבדיקה נתנו לי איזה יוסר של גיימרים ואז מהירות היתה תקינה- אבל לא פטרו לי את הבעיה והשאירו עם היוסר הרגיל. (לדעתי עושים לי זאת בכוונה כדי להוציא ממני עוד כסף) לכן אשמח עם תוכלו להמליץ על ספק אינטרנט נורמלי שמהירות בארץ ובחול אותו דבר

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by ravenclock,

ישנה דרך לבדוק כמה תעבורה חודשית אני צורך? אני בבז"ל. זה רשום בחשבונית או משהו?

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  23. שלום יש לי מחשב בעיר X ועליו מותקנת תוכנה, ואני צריך שאותה תוכנה תיהיה אלייה גישה (לא עניין שלי הגישה לתוכנה עצמה, החברה של התוכנה דואגת לזה) ממחשב בעיר Y , אני רוצה לדעת אם אני אמור לעשות את זה דרך vpn או דרך remote desktop? ואיך בדיוק אני עושה את זה משלב א' ועד ת', אם אפשר מדריכים מפורטים זה יהיה מצויין כמובן שאין לי בעיה לחפש בעצמי רק שאני לא כ"כ בטוח מה אני אמור להגדיר במקרה הזה. המחשבים עובדים על win 7 ultimate והמהירות אינטרנט היא 5MB ו10MB.

24. חבר שלי שיש לו "יס" אמר לי שהוא עושה אינטרנט מהיר בכבלים, האם זה הגיוני?

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  25. שלום... יש לי 3 מחשבים בבית ברשת... הבעיה העיקרית היא כזו.. אני משחק משחקי רשת ותמיד שאחים שלי עושים קצת אפלואד כל הפינג במשחקים קופץ לי 400... עכישו זה ממש ממש מרגיז ! אני לא מסוגל לזה... יש לי חיבור 1.5 וראטור של אדימקס שכחתי את הדגם... G בסוף משהו לא זכור... (ראוטר אלחוטי גם אבל כל המחשבים מחוברים קווית) השאלה שלי היא כזו, האם יש איזה פאצ' או משהו בראוטר שאני יכול להגזיר שאחים שלי יוכלו לתת אפלוד רק של K אחד בלבד ? בלי שימוש בנט לימיטר כי אין לי גישה למחשב שלהם... האם יש איזה אופציה להגדיר בראוטר שכל מה שהם יהיו מוסגלים לשלוח זה K אחד ? אני יודע שזה יעשה להם צוואר בקבוק וגלישה איטית, אבל לפחות אני אוכל לשחק כמו בנאדם... אשמח למישהו שאוכל לעזור לי כיצד לסדר את הב…

• 5 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים