עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. יש לי ראוטר של D-LINK הדגם הוא DI-604 אני מחובר לאינטרנט דרך נטוויז'ן. יש לי 3 כתובות איי פי אפשריות להתחבר דרכם. 85.xx.xx.xx(מתחיל ב85 אבל הפורום עושה לי בעיות) 89.xx.xx.xx 217.xx.xx.xx רציתי לדעת במקום שאני אתחבר ואתנתק עד שאני אקבל את האייפי שארצה האם יש אפשרות דרך הראוטר "לכוון" אותו להתחבר דרך אחת הכתובות ספציפית? או שאני חייב לנסות עד שיצליח לי ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  2. Started by The UnKnown,

אני יודע ש"מחיר סביר" לא אומר יותר מדי, אבל אני לא יודע מה בערך פרופורציית המחירים לכרטיסי רשת, אז אחרי שתמליצו לי אני יידע כמה בערך אני מוכן להקציב לצורך הענייין. אוקיי, לאחותי יש מחשב פנטיום 2 ואני רוצה לחבר אותה אליי למודם דרך היציאה של הרשת, ואני יחובר דרך הUSB, כלומר שתי מחשבים למודם אחד. בכל אופן, אני רוצה המלצה לכרטיס רשת טוב, שלא יהיה יקר מדי אבל עדיין של חברה נורמלית ואמינה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  3. בשעות מסויימות הגלישה איומה אני עושה trace לאתרים בארץ ובחו''ל ותמיד מקבל Request timed out Tracing route to www.tapuz.co.il [212.150.54.150] over a maximum of 30 hops: 1 22 ms 19 ms 19 ms ln-ta-212.199.28.244.012.net.il [212.199.28.244] 2 19 ms 17 ms 19 ms ta-212.199.28.30.012.net.il [212.199.28.30] 3 85 ms 95 ms 20 ms fe-ta-212.199.28.78.012.net.il [212.199.28.78] 4 47 ms 41 ms 119 ms su-ta-212.199.28.206.012.net.il [212.199.28.206] 5 22 ms 19 ms 42 ms sa-pt-212.199.26.35.012.net.il [212.199.26.35] 6 71 ms 79 ms 55 ms 212.150.38.25 7 20 ms 22 ms 20 ms 212.29.206.46 8 33 ms 33 ms 19 ms 212.29.206.213 9 418 ms 262 ms 121 ms 62.90.133.202 10 * * * Request time…

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by black T.I,

האם שווה לי לעשות אינטרנט ADSL EXTREME ואם כן כמה הוא עולה?

5. Started by Xanadu,

שלום לכולם, אתמול קניתי ראוטר של D-LINK דגם DI-704P שאמור לתמוך גם בחייגן אינטרנט בכבלים של נטוויז'ן, אבל כשחיברתי את הראוטר הוא פשוט לא רוצה להתחבר וכאשר אני מתחבר עם החייגן של נטוויז'ן ממחשב אחד אז השני כבר לא יכול להתחבר (אני מחובר רק עם שני מחשבים) האם למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה? עזרו לי בבקשה ...

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  6. Started by amirn,

יש לי שני מחשבים, אחד מחובר לאינטרנט בכבלים (המודם מחובר לכרטיס רשת ON BOARD) והשני כרגע ללא שום חיבור רשת (יש לו כרטיס רשת OB). המרחק בין המחשבים כ-15 מטר. מה אני צריך לקנות כדי שאוכל לחבר את שני ההמחשבים ברשת אלחוטית שכוללת שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט? (אני מעדיף חיבור USB חיצוני ולא PCI אם ניתן) המלצות למוצרים הנ"ל במחיר סביר (כמה אמור לעלות התענוג הזה....? ) תודה

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  7. 3 פורטים שפתחתי לאימיול ולביטורנט, נחסמו אחרי שהתקנתי 2 תוכנות פירוול. לפני שהתקנתי אותם הפורטים היו פתוחים. אחרי שהמחקתי את התוכנות הפורטים נחסמו. בדקתי אם דרך הראוטר הפורטים עדיין פתוחים - והם פתוחים. איך אני יכול לברר מה חוספ אותם? דרך מקצועית דרך תוכנה אולי? משהו? תודה לעוזרים compman112

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by Mike-,

שלום לכולם, בקרוב נגמרת לי ההתחייבות לאינטרנט וחשבתי לעבור לHOT מאחר והמחירים שם זולים משמעותית (כולל טלפון). כרגע יש לי תשתית של ADSL של בזק ושמעתי לפני כשנתיים שהתשתית של HOT גרועה. שמעתי שברגע שמעמיסים על האינטרנט בלתי אפשרי לדבר בטלפון ושבאופן כללי האינטרנט איטי. יש אמת בדברים ? האם המצב השתפר ? אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם תשתית של HOT, כמובן אשמח לדעת מה הספק.

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  9. Started by yuvalm2,

אילו ספקיות לתשתית אינטרנט וטלפוניה קיימות? אני זוכר שבזמנו היו רק בזק (ADSL) והוט. (חיבור בכבלים) האם היום יש אופציות נוספות?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  10. Started by avi2014,

בשבוע האחרון האינטרנט שלי איטי בטירוף שום הורדה לא מסוגלת לעבור את ה55-70 ק"ב ...נסיתי להוריד מ10 שרתים שונים, מטורנטלייץ 3 קבצים שהכי גדול היה עם 1200 סידרים(אמור לרדת בקצב מטורף..) דיברתי עם התמיכה של נטוויזן 4 פעמים עם תומך פעמיים. הם טוענים שהם לא מורידים מהירויות, שיתכן ויש וירוס אחד בכלל ניסה להעלות לי אפלואד בטענה שזה ישפר את המהירות.. אני גולש ב2.5 מגה.. תודה.

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  11. מהירות בלתי נסבלתתתת !!! פשוט זוועה! מת להתנתק מהם אבל אני בהתחייבות לטריפל המזד***ן שלהם מהירות 12 MB מוריד לי על 50KB פשוט בזיון

12. Started by dannyshu,

אני מנסה לחבר שקע קיסטון CAT6A לכבל CAT7 לפי סכמת T-568B אבל לאחר החיווט הטסטר מציג NON-PARALLEL. נראה שהצבעים בשקע לא מסודרים נכון, האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  13. קצת רקע - למי שלא מכיר, לטענת Compex (או ליתר דיוק, היבואנים שלהם בארץ - ווסטיקום), החומרה שלהם שמשתמשת בצ'יפסט של Atheros מספקת עוצמת שידור ויכולת קליטה שמספקת עבודה טובה מאוד גם במכשולים של קירות בטון וממ"דים. ובכן, אני לא מתמצא יותר מדי ברשתות אלחוטיות, ולא היתה לי חומרת רשת אלחוטית לפני כן כדי להשוות, אבל אני מאוד מרוצה מהתוצאה. ברשותי נתב Compex NP18A ("ממשיכו הרוחני" של ה NP28G, שכמו ה NP27G הפסיק להיות מיובא לארץ) שמותקן בתוך ממ"ד ועוצמת השידור שלו היא 20dBm, ו 3 כרטיסי רשת אלחוטיים Compex WLP54G שמחברים 3 מחשבים באותה הקומה. בנוסף, יש מחשב נייד בקומה למטה שמחובר עם כרטיס אלחוטי מובנה מעאפן ביותר. המרחק בקו אוירי של כל מחשב מהנתב הוא: 5-6 מטרים לכל מחשב באותה ה…

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by -=THE MUMMY=-,

שמעתי שיש עכשיו בבזק בינלאומי אבל להוא עולה 59 שקל לחודש השאלה שלי אם אני יקנה לבד את המכשיר אני יכול לעשות רשת ביתית אלחוטית ?. בלי תשלום כמובן???

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by tamirt1,

שלום אני מחפש SERVER GUIDE לשרת IBM 220 מישהו יכול לעזור לי בבקשה

16. http://computers.walla.co.il/?w=/4000/1029716 אני לא מרוצה בכלל כלקוח ברק. נראה לכם ששירות האינטרנט המסורס והקמצן של נטויזיון (הגבלה ל- 5GB בחודש, שרתים גרועים וכו.) ישפיע בדרך כלשהי על ברק? רק חסר לי שברק יהפכו לנטויזן. מה נראה לכם יקרה?

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  17. איך אפשר לעבוד עם שתי רשתות אלחוטיות במקביל ? אני מוריד קבצים בFLESH GET ומחובר לשתי רשתות אלחוטיות - אפשרי שהוא יוריד משניהם במקביל ולא רק מחת מהן ?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  18. רציתי להגיד לכם שהוא פשוט מודם מצויין samsung מחירו עכשיו כחצי מחיר 239 שקלים

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by eranmor,

אני צריך עזרה בהגדרת ראוטר אלחוטי של 3COM הוא מיועד לחבר 2 מחשבים כרגע ועוד מחשב נוסף בעתיד. כל המחשבים הם נייחים ונמצאים באותה הדירה במרחק של 5 מטר מקסימום אבל עם כמה קירות באמצע (אין חדרי ביטחון או משהו) הראוטר משדר בתקן 802.11G ואני צריך לדעת כמה דברים 1. האם אני יכול לחבר את הראוטר אך ורק למודם (זה מודם ADSL, שחור ששוכב במאוזן. הייתי כותב דגם אבל זה לא ליידי) ולכל מחשב לחבר רסיבר אלחוטי שיקלוט את האות? אם כן, כיצד אני עושה את זה? 2. איזה רסיברים בדיוק אני צריך? האם משהו כזה יתאים לצרכים שלי? 3. הרעיון הכללי הוא להגדיר את המחשבים ככה שיהיה רק אינטרנט בלי שיתוף רבצים. האם זה אפשרי על שלושה מחשבים? האם אני צריך להגדיר את אחד המחשבים בתור השרת ואת השאר בתור קלי…

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by 8-Ball,

יש לי WINDOWS 98 מודם ADSL של ECI (B-FOCUS 270( אין לי רשת.. ואני לא מצליח לשלוח קבצים לא באייסיקיו ולא במירנדה יש לציין שאני כן מצליח לקבל קבצים. כשאני לא מצליח לשלוח אז או שזה פשוט טוען מלא מלא זמן ורושם לי שזה מחכה לתשובה היוזר או שזה רושם לי: Can't establish connection to user ולאלה שאני שולח להם אין רשת ואין FIREWALL וגם לי אין רשת או FIREWALL שאני יודע עליו תודה לעוזרים (ד"א עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו שיעזור לי)

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  21. אני מנסה להתחבר למחשב דרך תוכנת REMOTE DESKTOP בטלפון סלולרי ונאמר לי שאני צריך לשם כך את הIP הראשי שלי, זה שאמור להיות תחת IP4V או משהו כזה בפקודת IPCONFIG, אבל יש לי שם את הIP הפנימי של הראוטר בלבד שהוא 10.0.0.2 וזה לא עוזר לי. אתרים כגון WHATSMYIP לא נותנים את הIP שאני מחפש, שאמור להיות תחת הIPV4 שדיברתי עליו ואני לא מוצא. אני זוכר שלפני כמה ימים היה שם IP נורמלי, ופתאום זה נעלם... מישהו יודע למה ? תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by choper,

אהלן לאחרונה רכשתי ראטור של LEVEL 1 מדגם WBR 6020 והוא מחובר אל מודם כבלים מחברת MOTOROLA מדגם SURFBOARD עכשיו הלפטופ מתחבר, והמחשב הנייד לא מתחבר וכנ"ל האיפון.. בבקשה עזרה אם אפשר !!

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  23. שלום לכולם. לאחרונה רכשתי מחשב HTPC ושמתי אותו בסלון. מאחר ובשני המחשבים יש לי כרטיסי רשת מובנים של 1GBPS, Realtek 8111 PCI-E החלטתי שאני משתדרג וקונה סוויץ' של ג'יגהביט. מבחינת מהירות הכל עבד מצויין בין שני הכרטיסים, אני יכול לשלוח ולקבל קבצים במהירויות של אפילו העולות על 30MB\S. אך הכרטיס במחשב האינטל שלי גורם לתקיעות (עובד טוב עם כרטיס 3COM ישן של 100MBPS). לכן החלטתי שאני קונה כרטיס רשת אחר. החלטתי לקנות כרטיס Intel Pro\1000 MT Desktop חדש דנדש, עדיין ארוז בתוך הקופסא עם הניילון. יצא לי $26 אחרי משלוח לארץ מEBAY. כאשר התקנתי את הכרטיס, וינדוס זיהה את הכרטיס והתקין דרייבר. התחלתי להעביר קבצים מהHTPC למחשב הראשי, וזה טס, כמצופה. אבל כשניסיתי להעתיק קובץ מהמחשב הראשי לHT…

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  24. Started by kobi10,

אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית ואני זקוק לראוטר מסוג אדימקס. איזה דגם מומלץ מהסדרה של BR?

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  25. שלום יש לחברה שלי ראוטר אלחוטי TP-LINK tl-wr641g, והיא מחוברת לאינטרנט בכבלים/אינטרנט זהב (עם חייגן). הראוטר מוגדר להתחבר לאינטרנט אוטומטית, והמחשבים מחוברים דרכו. הבעיה היא שאני לא מצליח לבצע כל מיני פעולות כמו להגיב בפורום או להתחבר לג'ימייל (זה נראה כאילו הפעולות האלה נחסמות ע"י הראוטר - הדפדפן פשוט מחכה עד שהוא מקבל timeout). הקטע המוזר הוא שאם אני מתחבר לאינטרנט באמצעות החייגן ("בנוסף" לחיבור הקיים כבר), אז הכל עובד באופן תקין. הבעיה קורה בשני המחשבים, שאחד מהם מחובר באופן חוטי והאחר אלחוטי. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה!

• 7 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.