עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tzolerguy,

יש לי רשת של 3 שמתחברים דרך HUB ואל האב מחובר מודם ADSL עכשיו כל המחשבים עובדים והאינטרנט משותף בנוסף יש לי על אחד המחשבים 2 כרטיסי רשת שאחד מחובר לHUB ואל השני אני רוצה לחבר מחשב נייד בעזרת כבל מוצלב וכך למעשה שיהיה על מחשב אחד שתי רשתות ושיהיה אינטרנט גם על המחשב הנייד האם צריך משהו מיוחד?? ואיך עושים זאת??

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  2. 3 פורטים שפתחתי לאימיול ולביטורנט, נחסמו אחרי שהתקנתי 2 תוכנות פירוול. לפני שהתקנתי אותם הפורטים היו פתוחים. אחרי שהמחקתי את התוכנות הפורטים נחסמו. בדקתי אם דרך הראוטר הפורטים עדיין פתוחים - והם פתוחים. איך אני יכול לברר מה חוספ אותם? דרך מקצועית דרך תוכנה אולי? משהו? תודה לעוזרים compman112

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  3. מלא אנשים נתקלו בזה וגם אני ולא ידעתי אך לענות על השאלה מצאתי את התשובה באיזה אתר עם אתם רוצים להשתמש בזה אז תכנסו לפה

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  4. רציתי לקנות EDIMAX Router 4port BR-6104K - xDSL אחרי שדיברתי עם המוכר בחנות הוא אמר לי שיש אפשרות שהראוטר יקרוס עם יש הרבה חיבורי משתמשים. הוא הציע לי לקנות ראוטר של 3Com , אני מכיר את החברה ואני יודע שאולי זה באמת יהיה יותר טוב אבל זה יעלה 200-250 שקל יותר.. א. האם שווה לקנות את הראוטר של EDIMAX ויש אפשרות לתקן את זה דרך הראוטר? ב. האם שווה להשקיע עוד 200 שקל ולקנות ראוטר של 3Com ? כמה פרטים לעזרה: המודם הוא SpeedTouch Home הישן של בזק עם החמש נורות לא רשת אלחוטית..

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  5. קבלו במתנה עוד 20 % מהירות בגלישה באינרנט בעלי XP הידעתם שמיקרוספוט משתלטת לכם על 20% מהגלישה באינטרנט!!!! אז בואו נבטל את זה: 1. נלך ל"התחל" ואז "הפעלה". 2. נקליד " gpedit.msc" ואז אישור. 3. נקיש על "תצורת מחשב". 4. ואז נקיש על "תבניות מנהליות". 5. ואז נקיש על "רשת". 6. ואז על "מתזמן המנות של איכות השירות (QOS)". 7. ואז על "הגבלת רוחב הפס הניתן להזמנה מראש". 8. ואז נהפוך את זה ל"זמין" ושמגבלת רוחב הפס תהיה "0". 9. נאשר ונסגור הכל. 10. ואז נלך ל"לוח הבקרה". 11. ושמה נלחץ על "חיבורי רשת". 12. ואז לחיצה עם הלחצן הימני על החיבור שלכם. 13. ואז נלך לטאב "רשתות" ושמה נבדוק שזה: " QoS Packet Scheduler" מסומן בV. ואז נעשה ריסט למחשב והרווחנו 20% ששיכים לנו

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  6. Started by srulikg,

מישהו יודע איך אני מכבה את הרשת האלחוטית בנתב D-Link 674OU?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  7. שלום, אני שואל בשם חבר שיש לו בעיה, (אותו אחד עם השגיאה בכונן A למי שעזר) האינרנט שלו כבר חודש מתנתק כל כמה שעות שהוא עוזב את המחשב כלומר נניח והוא משאיר את המחשב פתוח שעה שעתיים האינטרנט מתנתק, ואז כאשר הוא מנסה להתחבר מחדש דרך החייגן החייגן נתקע "במתחבר" ואז הוא חייב לעשות RESTART כל פעם (הוא כבר ניסה עם הספקית האינטרנט לפתור את זה במשך יותר משעה) יש לציין שכאשר המחשב פועל רצוץ האינטרנט לא מתנתק ! מישהו יודע איך פורתים את זה? תודה מראש, HAPPY Valentine's day

8. כדי שיהיה באפשרותי לאבטח את השרת שלי בבית חוץ מזה אני מחפש גם מידע על VNCINJECTION (אם כתבתי את זה נכון) כדי שיהיה באפשרותי לאבטח את השרת שלי תודה מראש...

9. שלום, יש לי ידידה שגרה עם שותף. נכון לכרגע לכל אחד מהם חיבור נפרד לאינטרנט, עליו הם משלמים, כל אחד בנפרד, לספק ולתשתית. מטופש למדי כמובן. בקיצר, היא רוצה לצמצם את החיבור לחיבור אחד ואותו לשתף בין שני המחשבים (כמו שכל בן אדם נורמלי עושה). הבעיה היא שהאופציה של נתב קצת יקרה עבורה. האופציה של אחד מהמחשבים כשרת גם לא טוב מאחר וזה לא רלוונטי להשאיר אותו דולק כל הזמן. בקיצר, יש לה מודם Thomson TMC425. למודם יש יציאת USB ויציאת רשת. ניתן עקרונית להשתמש בשניהם במקביל. הצאתי לה לחבר מחשב אחד (החזק יותר) ב USB ולמתוח כבל רשת לשני. האם לדעתכם הפיתרון הזה טוב? האם ידועות לכם בעיות מסויימות עם שימוש בשני היציאות במקביל? (הכלבים טוענים שזה לא מומלץ...) והיכן ניתן למצוא כבל רשת …

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by huber,

http://www.geekarmy.com/science/1572/Make-A-Wi-Fi-Extender/ כך תגבירו את האות בראוטר בעשרות אחוזים בחינם.

11. Started by 8-Ball,

יש לי WINDOWS 98 מודם ADSL של ECI (B-FOCUS 270( אין לי רשת.. ואני לא מצליח לשלוח קבצים לא באייסיקיו ולא במירנדה יש לציין שאני כן מצליח לקבל קבצים. כשאני לא מצליח לשלוח אז או שזה פשוט טוען מלא מלא זמן ורושם לי שזה מחכה לתשובה היוזר או שזה רושם לי: Can't establish connection to user ולאלה שאני שולח להם אין רשת ואין FIREWALL וגם לי אין רשת או FIREWALL שאני יודע עליו תודה לעוזרים (ד"א עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו שיעזור לי)

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  12. רכשתי לפטופ חדש של HP dv7-1100 לפני כשבוע וחצי ,אתמול נסיתי להתקין את הנתב LinkSys WRT54GL. ההתקנה עברה חלק בסופה קיבלתי אישור שהכול מוגדר,המחשב המקורי גולש באינטרנט והנתב יוצא לרשת כככה שבקטע הזה הכול הוגדר נכון. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לגלוש בצורה אלחוטית עם הלפטופ,אני רואה את הרשת האלחוטית שהיא קיימת,יש עוצמת שידור מקסימלית אבל משם מה כשאני מנסה להתחבר אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה : לwindows אין אפשרות להתחבר אל [שם הרשת האלחוטית]" ואז הוא נותן לי אופציה "אבחן את הבעיה" אני לוחצת על זה והוא אומר לי "windows אינו מוגדר להתחבר אוטומטית ל [שם הרשת האלחוטית]" ???? ??? ??? מערכת ההפעלה היא ויסטה 32 מקורית. המחשב נייד הותקן בהצלחה מהחברה,אין שום X על החומרה וכ…

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  13. משהו מוזר קורה עם האינטרנט שלי.. הביטורנט והאימיול לא עוברים את ה15-20 ק"ב בהורדה והעלאה, גם לקבצים עם הרבה מקורות וברגע שאחת התוכנות האלו מופעלות, האינטרנט שלי עושה טובה שהוא בכלל זז. הורדות דרך הדפדפן הרבה יותר מהירות (120 ק"ב) אבל כשמורידים 2-3 הורדות המהירות יורדת לחצי. מה עושים? איזה ספק ותשתית עדיפים? נמאס לי כבר לשלם על תשתית שמגבילה אותי ד"א אני מחובר ל-012 בתשתית ADSL דרך יס-בזק ובחבילה של 1.5 מגה.

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by liorcomp,

רציתי לשאול בבקשה האם משהו יודע אם הכבל שמתחבר ממודם ADSL רגיל של אלקטל לתוך כרטיס הרשת הינו כבל מוצלב או כבל רשת רגיל? תודה רבה, ליאור

15. Started by MeniAdam,

היי חברים יקרים לפני כחודשיים קניתי קופון דרך אחד מאתרי קופונים. השבוע ניסתי לממש את ההטבה שבקופון ומצאנו הבדל גדול מאוד בין מה שהיה רשום בתיאור השירות לבין מה שבית העסק מוכן לתת. מדובר בהבדלים של כמה מאות שקלים שהופכים את כל ההטבה ללא רלוונטי. בתיבת המייל שלי מצאתי את הקישור לדף עם תיאור של השירות . שם מצאתי שהם שינו את תיאור השירות . נכנסתי למטמון של גוגל ומצאתי העתק שהוא מלפני חודש שבו רואים חלק מהתיאור הישן אבל לא את כולו. כל הנסיונות שלי למצוא העתק מלפני חודשיים עלו לתוהו... כבר שילמתי על הקופון את סכום המלא ואין לי דרך להחזיר אותו ובית העסק לא מוכנים לתת את השירות כפי שהיה בתיאור. עזרתכם יהיה טובה גדולה עבורי. האם אתם מכירים דרך בו אוכל למצוא את הדף מלפני חודשיים? ת…

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  16. Started by Asaf.Y,

ערב טוב, היום הגעתי לבזק סטור ולקחתי מודם רשת חדש במקום המודם USB שהיה לי... המודם רשת החדש הוא של חברת B-FOSUS ROUTER 312+ . בנוסף לכך קניתי עוד כרטיס רשת,וחיברתי את המודם רשת לכרטיס רשת החדש. בין שני המחשבים יש כבל מוצלב. כאשר המודם במחשב שלי,האינטרנט עובד רק במחשב שלי..כאשר אני מפעיל את המודם במחשב השני,רק שם הוא עובד. כיצד אוכל לגרום למודם לעבוד עם שני המחשבים במקביל? בתודה, אסף.

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  17. איך אני יודע אם כבר הקו שלי תומך בNGN ?

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  18. בס"ד שלום לכולם אני נמצא בתשתית של HOT גם בטלפון וגם באינטרנט. מחובר בחיוג ללא חייגן. עם ראוטר בבית. המחשב שלי מחובר לראוטר ישירות עם כבל. כאשר נכנסת שיחה הביתה, המחשב נידלק !!! נכנסתי לביוס..הWAKE ON LAN מבוטל.. נכנסתי להגדרות של הראוטר...אין לי wake on lan,,, ראוטר ASUS WL-520G מחכה לתשובתכם..

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  19. Started by asafm,

ןמה בדיוק הקשר שלו לפיירוול? ומההקשר בין פייר וול לראוטניג? הסבירו לי על הנושא טיפה אבל אני לא הבנתי אותו כמו שצריך אני מאוד אשמח אם למשהו יש אתר שמלמד על הנושא

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  20. Started by denver34,

היי באירגוני יש את המודם הנ"ל ולצערי הוא נפטר.. אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אשמח מאוד לבזק אין כבר את הדגם הזה למכירה... אם יש למישהו פרטי מוכן לשלם. נא לשלוח מייל denver34@walla.com תודה על שיתוף הפעולה.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by nonzale,

יש לנו בדירה שני מפלסים. במפלס התחתון נמצא הראוטר והמפלס העליון מחובר לראוטר באמצעות כבל רשת. אני רוצה להגדיל את טווח ה-WIFI במפלס העליון בעזרת כבל הרשת, אבל לעבוד על אותה רשת ה-WIFI של הראוטר. זה אפשרי? איזה מוצר אני צריך?

22. Started by Libby,

היי... אני כבר במצב מצמרר של לחיצה על כל הכפתורים ללא הבחנה... איך אני מוחקת את כל הלינקים המופיעים ברשימה הנגללת של כתובת האינטרנט למעלה?

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  23. בוקר טוב לכולם, טוב יש לי בעייה שחייבת להיפתר עד יום ראשון בבוקר - אשמח לעזרתכם אנשים! יש לי שני מחשבים יושבים במרחק, שלא ניתן להעביר בו חוטים. לאחר לבטים רבים החלטתי על הקמת רשת אלחוטית בעזרת רואטר + כרטיס רשתX1. הרוטאר יהיה מחובר למחשב הראשי בעזרת כבל רשת - מצריך רוטאר אלחוטי עם יציאה חוטית גם (לדעתי ברובם יש היום לא?). ולמחשב השני כמה מפתיע.... כרטיס רשת אלחוטי. בין שני המחשבים יש קירות רגילים. קיר--->| מרווח --->קיר| מרווח ---> מחשב. המרחק הוא בערך 10 מטר אני חושב, אולי קצת יותר. בכל מקרה אני רוצה להקים רשת אלחוטית, שגם כמובן תאפשר גישה של מחשב נייד מידי פעם - לא צריך חומרה בשבילו. השאלה החשובה היא מה לקנות? איזה רוטאר היום מומלץ בשוק שבו הכל אותו דבר…

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by dbx22,

שלום, בעוד מספר ימים אמור להגיע אלי הנייד שהזמנתי דרך האינטרנט ואני רוצה לעשות שתהיה לי רשת עם הנייח שמחובר לאינטרנט אמרו לי שאפשר לעשות זאת בעזרת כבל רשת מוצלב אבל כשאמרתי שהמרחק הוא בערך 20 מטר אז אמרו לי שזה יכול להוות בעיה. אז אני צריך את העזרה שלכם, מה לעשות? מה שנאמר נכון? או שיש עוד אפשרויות? יש לציין שהנייד בעל כרטיס 802.11B תודה לכל העוזרים

25. Started by Drazick,

מישהו יכול לחוות דעה על המוצר? השוואה אל מול האלקטל? מה עדיף? מה כדאי... מי יש לו ביצועים טובים יותר? כאלה...

• 2 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים