רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיש עכשיו בבזק בינלאומי אבל להוא עולה 59 שקל לחודש השאלה שלי אם אני יקנה לבד את המכשיר אני יכול לעשות רשת ביתית אלחוטית ?. בלי תשלום כמובן???
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הראוטר הנ"ל יש לי את המחשב שאליו מחובר הראוטר בחוט, ולפטופ שמחובר אליו באופן אלחוטי אני רוצה ליצור רשת שיתוף קבצים בין שני המחשבים, כך שמכל מחשב אני אוכל לראות את הדיסק הקשיח של המחשב השני, מישהו יכול לעזור לי לעשות את זה, או פה או דרך האייסיקיו האייסיקיו שלי : 99624623 תודה מראש, זיו ארזי
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש נתב חדש למשרד בו אני עובד כיוון שהקיים כבר לא עונה על הצרכים. הנתב הקיים כרגע הוא Asus מהדגם שבזק סיפקה (או עדיין מספקת). הנתב ישרת עד כ-40 יחידות קצה (מחשבים, מדפסות, בקרים, מוצרים שאנחנו מפתחים וכו'), ויחובר בצורה כזו או אחרת ל-ADSL עם רוחב פס של 5 מגהביט. מה שאני מחפש בנתב: דרישות חובה: Firewall שאפשר לחורר, כולל פילטור ע"פ מסכות רשת. NAT שיודע לנתב בין פורטים כאשר הפורט החיצוני שונה מהפורט הפנימי. DHCP שיודע לעבוד עם הקצאות סטאטיות (קישור בין כתובת MAC לבין כתובת IP, באופן קבוע, ללא Lease Time). תמיכה ב-PPPoE או תמיכה מובנית ב-ADSL (כלומר, שהנתב ידע לבצע את ה-Bridging לבד ויהיה מחובר קבוע לקו הטלפון). ייתרונות משמעותיים: WiFi עם תמיכה ב-WPA2 Logging…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום חברים! זאת תוצאת הבדיקה: מה תגידו? יש לי JITTER 6 MS. לא התייחסתי לזה קודם כי עדיין הציון שלי היה A. אבל מהשיחה פרטית עם אחד החברים בפורום הבנתי ש 6 MS JITTER זה לא בסדר. אז מה תגידו? יש לי סיבה לדאגה? תודה לכולם מראש על תגובתכם.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
יש לי חיבור ר12 מגה דרך תשתית הוט וספק נטוויז'ן. המערכת כוללת: מודם אינטרנט מוטורולה -> מחור למתאם שיחות VOIP של נטוויז'ן -> מחובר לנתק אלחוטי BR-6524N של אדימקס. הנתב עצמו עם קושחה יותר חדשה ממה שיש באתר היצרן להורדהה (1.58), הוא מקונפג עם IP סטאטי אשר מוגדר במתאם שיחות כDMZ בשביל שאני אוכל לנהל את נושא הPort Forwarding דרך הנתב מכיוון שאין לי גישה לממשק ניהול של המתאם שיחות. בנתב כמו כן מוגדרת הצפנה מסוג WPA 1 ולכל מחשב בבית (3 מחשבים כולם מחוברים באלחוט) יש כתובת IP קבועה דרך הגדרה בתוכנת ניהול של הנתב לפי הMAC שלהם בשביל שיהיה לי נוח לקבוע Port Forwarding. הסיפור הוא שאם אני מחובר עם כבל רשת ישירות לנתב אין בעיה הכל עובד. אם אני מחובר באלחוט לעיתים כשכל שלושת המ…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אז ככה לפני איזה חצי שנה עשיתי טריפל אצל הוט וקיבלתי מהם 12 מגה אבל בבזק אני משלם על 2.5 מגה מה שקורה בפועל שכשאני מוריד מאתרים ישראלים אני מוריד על 12 מגה קבוע ולא 2.5 וגם מאתרים בחול במיוחד בלילות יוצא שאני מוריד על 12 מגה למרות שבבזק בינלאומי אני על2.5 ולא שידרגתי שם ל 12 כמו בהוט , השאלה איך זה יכול להיות שאני מקבל 12 מגה ולא 2.5 האם בזק יכולים לנתק אותי או משהו אם אני לא משדרג אצלם ל 12 מגה?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי שתי מחשבים נייחים בבית, אחד שמחובר ישירות לראוטר ולמודם ומחשב נייח נוסף שיש בו כרטיס רשת אלחוטי ואני מתחבר דרכו לראוטר. במחשב שמחובר ישירות לראוטר אין בעיות של איטיות בכלל, ובמחשב השני שמחובר דרך הכרטיס רשת אלחוטי יש את הבעיית איטיות, ולפעמיים גם האינטרנט מתנתק בפתאומיות במחשב שמחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי וישר לאחר מכן הוא חוזר אחרי חצי דקה בערך. המרחק בין שתי המחשבים הוא סך הכל חמש מטר ביניהם יש גם שתי קירות של החדרים. ניסיתי את השיטה עם חיזוק האות של הראוטר ע"י האנטנה המאולתרת שהסברתם איך להכין וזה גרם לאות להיות יותר נמוך וגם לאחר שהורדתי את האנטנה מהראוטר האות נשארה נמוכה, במחשב שמחובר בכרטיס רשת אלחוטי נקלט 1 mBps לעומת זאת לפני ששמתי את האנטנה המאולתרת על…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אוקיי דבר ראשון, אני מבין במחשבים למרות שהשאלה מפגרת.. אני מאוד מבין במחשבים אז בבקשה אל תקחו אותי כאידיוט. השאלה: יש לנו ראוטר בבית כל המחשבים מחוברים אליו. יש דרך כלשהיא לעשות שהמדפסת בבית שלנו תהיה מקושרת לשלושת המחשבים באמצעות הרשת האל חוטית? שאני, אחי, ואבי (3 מחשבים) נוכל להדפיס מאותה מדפסת המקושרת ע"י הראוטר? תודה!
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי נתב חדש שישמש בתור מגביר קליטה לנתב שלי בבית , הנתב שמחובר לאינטרנט הוא EDIMAX מדגם BR-6216MG והנתב שאמור להיות המגביר שלו הוא EDIMAX BR-6204WG . בבקשה תנו לי הסבר מפורט איך אני עושה את זה... אני פשוט לא מצליח , חיפשתי כבר שעות באינטרנט ולא מצאתי משהו שעובד תקדישו איזה 5 דקות לרשום לי את הפעולות שאני צריך לעשות בכל אחד מהנתבים... תודה רבה רבה לכם!
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית, אני לא יודע אם אני צריך ללכת על נתב מתקן N או שמספיק לי ללכת על נתב מתקן G... בבית יש לי שני חדרים אחד מעל השני (זה כמו גלריה), והסלון בצד. הנתב ישב בחדר העליון ובסלון יש לי מחשב HTPC אותו אני רוצה לחבר לרשת... המרחק מהמחש לנתב הוא בערך 6 מטרים, ויש קיר שמפריד בינהם וכמובן הנתב גבוה מהמחשב בערך מטר וחצי. תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לחבילה 2.5/150 ובזמן האחרון יש לי ניתוקים רק שאני משתמש באימיול לא בטוח אולי זה מניצול של 100 העלאה..בינתיים שמתי הגבלה 16KB מתוך 19 ללילה ו-10-13 בזמן שימוש במחשב אבל בכל מקרה על כמה מומלץ לשים את החיבורים ב-Max sources per file וב-Connection Limit ? ואגב יכול להיות שהמודם "אשם"? כי לפעמים עם התנתקות מיד הלינק מתכבה (ALE 070) ואז לוקח לו כמה דקות לחזור.. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום! אז ככה, אחרי שהתנתקתי מ012 בגלל ה TRAFFIC SHAPING שלהם כל היום וחצי מהלילה בדקתי את כל האפשריות שלי.. על 012 ו- 017 סמתי פס מזה כגול לכן נשארה לי 014 או(!) חברה קטנטנה בשם אינטר שבסיסה באילת(!) פרטים: http://www.interal.co.il/MainM/fastInternet.asp 014 הציעו לי 45 ל 2.5 וקרוב ל- 70 בחבילת הגימר עכשין 014 ידועה בבעיות עם הפינגים בשעות הערב בגלל העומס הרב על השרתים לכן רציתי לדעת מה חברה זו יכולה לספק? פינגים טובים? מהירות מקסימלית? יש מנויים של חברה זו? מישהו מכיר אותה? אשמח אם מישהו יעזור. אני חושב להתחבר לחודש אבל רציתי לבדוק פה בהתחלה. ותודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול איך אני עושה ריקונקט לאינטרנט עם נתב אינטרנט מסוג Edimax והאם אני צריך לעשות את הריקונקט דווקא מהמחשב המארח או שזה אפשרי מהמחשב האורח... תודה לעוזרים! נ.ב מישו התחיל להסביר לי איך עושים ריקונקט במצב הזה הוא אמר לי בדפדפן אני צריך לרשום את את האייפי של default gateway ואז אנטר אבל משום מה הופיע לי דף לבן AKA שגיאה 404 בלה בלה.
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
התקשרתי היום לבזק לעדכן את חבילת האינטרנט שלי (כרגע 1.5 מגה),והנציגה אמרה לי שכל החבילות היום מותנות בהתחייבות לשנה!!! WTF?? למה? באף חברה סלולרית או יס או הוט לא מבקשים התחייבות לשנה! מישהו אמר פה מונפול??? בכל אופן אני מחפש אלטרנטיבות.(או שפיות) יש לכם עצות? לי לפחות לא נראה הגיוני להתחייב לשנה לבזק !
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מודם ALE 070 USB אין לי שתי מחשבים בבית כך שהראוטר ב-ECI לא חשוב לי השאלה היא האם מבחינות אחרות כדאי לקחת את ה-ECI? תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
המודם הוא מחברת אלקטל SPEED touch Home. ואני רוצה להתקין אותו... אין לי דרייבר מתצאים תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם , הגדלתי את האינטרנט מ1.5 ל2.5 מגה כתוב לי עכשיו דבר כזה (יש לי ראוטר): DSL Speed:128/1856kbps המהירות גדלה?או שזה עדיין 1.5 ?
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה מעצבנת: כ70% מהפעמים שאני מפעיל את הדפדפן או לוחץ על לינק כלשהו, אני מיד מקבל דף Cannot find server. אם אני עושה ריפרש, אני מגיע לדף שרציתי. אבל לא רק זה. הנתב מוגדר עם פורטים פתוחים לאימיול, וכ. הרשת שלי מקבל IP סטטי מה DHCP (10.0.0.1). ועדיין, באופן שנראה (בינתיים) אקראי, אני מקבל LOWID באימיול עם שגיאת "Your 6662 port is not reachable". שוב, זה רק לפעמים. לפעמים אני מקבל HIGHID בלי שום בעיה. מישהו יכול אולי להציע פתרון? העניין עם הדפדפן פשוט משגע אותי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שאני מגדיר סיסמא בראוטר הוא לא מזוהה ע"י המחשב הנייד ובלי סיסמא הוא מזוהה.למה זה
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
נגיד שרימת או משהו כזה אתה מקבל באן, לא לכתובת שלך ממש אלה לטווח כתובות לפי מה שהבנתי מחשבר שלי פעם זה לא פשוט לצאת מזה,אתם בטח מבינים יותר ברור שה IP שלי משתנה, אבל משום מה זה עובד לו פעם נחסמתי ולא הצלחתי לחזור.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
קבלו במתנה עוד 20 % מהירות בגלישה באינרנט בעלי XP הידעתם שמיקרוספוט משתלטת לכם על 20% מהגלישה באינטרנט!!!! אז בואו נבטל את זה: 1. נלך ל"התחל" ואז "הפעלה". 2. נקליד " gpedit.msc" ואז אישור. 3. נקיש על "תצורת מחשב". 4. ואז נקיש על "תבניות מנהליות". 5. ואז נקיש על "רשת". 6. ואז על "מתזמן המנות של איכות השירות (QOS)". 7. ואז על "הגבלת רוחב הפס הניתן להזמנה מראש". 8. ואז נהפוך את זה ל"זמין" ושמגבלת רוחב הפס תהיה "0". 9. נאשר ונסגור הכל. 10. ואז נלך ל"לוח הבקרה". 11. ושמה נלחץ על "חיבורי רשת". 12. ואז לחיצה עם הלחצן הימני על החיבור שלכם. 13. ואז נלך לטאב "רשתות" ושמה נבדוק שזה: " QoS Packet Scheduler" מסומן בV. ואז נעשה ריסט למחשב והרווחנו 20% ששיכים לנו
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום! יש לי בית שתי קומות, בקומה השנייה ישנו מחשב נייח אליו מחובר ראוטר dlink. יש לי מחשב נייד שקולט חלש בקומה הזאת וכמעט ולא קולט בקומה הראשונה. מה הפתרון לבעיה. בבזק אמרו לי לקנות רפיטר או הום פלג שעולים לא מעט כסף. בדירה הקודמת שלי (קומה אחת) בעיה כזאת לא הייתה קיימת כלל. תודה מראש לאון.
-
האם התדר הזה יעבוד בארץ? או האם יעבוד בצורה מקסימלית? (אשמח הסבר או פירוט) Intel® Centrino Wireless-N 2230 אין לי מושג אפילו מה אני שואל אבל אמרו לי לבדוק את זה לפני שאני קונה מחשב. דרך אגב קישור למחשב שאני רוצה לקנות - אשמח לתגובות. http://www.ebay.com/itm/331076765739?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2648 אהה ומה זה אומר הדברים האלו: WiDi: Intel Wireless Display Capable Ethernet: Integrated 10/100/1000 Ethernet LAN תודה. משה.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב נגמרת לי ההתחייבות לאינטרנט וחשבתי לעבור לHOT מאחר והמחירים שם זולים משמעותית (כולל טלפון). כרגע יש לי תשתית של ADSL של בזק ושמעתי לפני כשנתיים שהתשתית של HOT גרועה. שמעתי שברגע שמעמיסים על האינטרנט בלתי אפשרי לדבר בטלפון ושבאופן כללי האינטרנט איטי. יש אמת בדברים ? האם המצב השתפר ? אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם תשתית של HOT, כמובן אשמח לדעת מה הספק.
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-