עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. א. זה אפשרי? ב. ראיתי כבל שמתחבר לRS232 ובצד השני יש לו יציאת USB. האם זה יעבוד? וכזה:

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  2. היי ניסיתי להירשם ל NOTION ודיזר עם LOGIN של גוגל אבל היתה הודעה פשוטה של שגיאה ללא פירוט יתר. מה יכול לגרום לזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  3. שלום לכולם, אני גר בבית עם 3 קומות - כאשר מחשב אחד נמצא בקומה השניה והמחשב השני במרתף, וכעת אני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט בעזרת ראוטר אלחוטי. אני יודע שהמרחק בין המחשבים גדול ולכן אזדקק לראוטר בעל טווח גדול יחסית ואשמח אם תוכלו לתת לי המלצות לראוטר כזה. התקציב שלי הוא כ-400 ש"ח, האם זה מספיק לראוטר כזה ? והאם זה אפשרי, לאחר שמגדירים אותו, לשים את הראוטר בקומה הראשונה (כאשר הוא מחובר לקו הטלפון) ואז בעצם המרחק "יתקזז" באופן שווה בין המחשבים ? או שמא הראוטר חייב להיות מחובר פיסית למחשב אחד ? אני צריך בנוסף כרטיס רשת אלחוטי, איזה כרטיס מומלץ לצרכים הנ"ל ? אני מחובר בתשתית ADSL. תודה רבה לכולם ושתהיה לכולנו שנה אזרחית טובה ומוצלחת !

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  4. שלום לכולם עדכנתי את הנתב לקשוחה http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database עודכן בהצלחה ועבד פתאום הפסיק ולא ניתן להיכנס להגדרות אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  5. Started by -=THE MUMMY=-,

שמעתי שיש עכשיו בבזק בינלאומי אבל להוא עולה 59 שקל לחודש השאלה שלי אם אני יקנה לבד את המכשיר אני יכול לעשות רשת ביתית אלחוטית ?. בלי תשלום כמובן???

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  6. Started by alex15,

יש לי ראוטר EDIMAX BR6524N וגם D-LINK DI-524 עכשיו ה D-LINK מחובר למודם ומחובר למחשב העובד קווית חוטית לאינטרנט . עכשיו הבעיה היא שהמחשב השני אני צריך את ה D-LINK שיתחבר קווית למחשב אחר ויתחבר לאינטרנט אלחוטית לראוטר EDIMAX BR6524 N איך לעזאזל אני עושה את זה ? הD-LINK D-524 כאקסס פוינט האם אפשר ? אין צורך ב WDS רק למחשב אחד . שיהיה מחובר חוטית לראוטר ה D-LINK

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחובר ל-ADSL 10M וספקית בזק בינלאומי. אני מחובר עם מודם ונתב. קצת אחרי שהכריזו על השדרוג אני מקבל ניתוקים, הנתב כותב Unreachable ולאחר כדקה שתיים הוא מצליח לחייג והאינטרנט חוזר. יכול להיות שזה בגלל שבזק שידרגו לי ל-15 אבל בבזק בינלאומי אני מוגדר על 10 וזה גורם לבעיות? איך אני בודק את זה?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  8. Started by eladh777,

יש לי את הנתב asus am 604g. האם זה בסדר לפתוח את כל הפורטים דרך DMZ? או שזה לא מאובטח ככה? עכשיו כל הפורטים שלי פתוחים על ידי ה DMZ. ועוד משהו, רצתי לדעת. למה בנתב יש פורטים?, הרי במדום רגיל ללא חיבור לנתב כלושהו יש לו גם חסימת פורטים? למה צריך את הפורטים האלה סגורים, אם ולמישהו אחר אין נתב ויש לו רק מודם.

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  9. בשקט בשקט, דווקא ספק אינטרנט קטן ופחות אהוב עושה את הצעד שאליו כולם חיכו. לפני כחצי שנה הוט הציעה לראשונה את מהירות העלאה זו ללקוחות הפרטיים אך המחירים היו בשמיים, לאחר מכן בזק הציעו בתגובה את מהירות 5 המגה, גם היא במחיר יקר. בשני המקרים נפתחו כאן דיונים ארוכים אך דווקא כש012 יצאה ביום שני הזה במבצע עם פירסום בטלויזיה אני לא רואה שמישהו כאן כתב על זה משהו. אז או שהייתם עסוקים במשהו אחר או שכל אחד פה טחון ומשלם 200-300 שקל לתשתית וספק על מהירות 5 מגה או מהירות העלאה 512. אז למשתמשים הממוצעים שבינינו הרי לכם המחירים החדשים: מהירות 256 העלאה, הורדה 1 וחצי - במחיר של 1 וחצי רגיל 96 שקל לתשתית הכבלים ול012 ביחד. מהירות 512 העלאה, הורדה 1 וחצי - במחיר 115 לתשתית הכבלים ול012 בי…

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  10. כמו שהבנתם מהכותרת, יש לי שני מחשבים שאני רוצה לחבר לאינטרנט ואני מחובר היום ל-ADSL בעזרת ה- ECI B-Focus Router 270PR המוכר לכולנו. האפשרויות הן כמובן לחבר בין שני המחשבים בכבל מוצלב או "לשדרג" את המודם לראוטר ולחבר את שני המחשבים אליו באמצעות סוויץ'. מאחר ואני לא רוצה שתהיה תלות באחד המחשבים, אני חושב שאני אלך על האפשרות השניה. על שני המחשבים ירוצו, בין היתר, תוכנות P2P למיניהן (ובראשן emule שמאוד תובענית מבחינת החיבור. טוחנים את ה-1.5Mb עד המקסימום), והשאלה היא האם ה-ECI החביב והמסכן שלי יצליח להחזיק את העסק בלי להתנתק כל דקה או לעשות בעיות אחרות? האם שני מחשבים יכולים לעבוד בצורה הזאת כמו שצריך? מה עם קבלת קבצים בתוכנות כמו ICQ וכו'? האם ישנן הגבלות או בעיות שאני עלול …

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by grove,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הראוטר הזה והוא עובד נהדר בלי תקלות. עובד חלק ורכשתי אותו בשביל להשתמש בתדר ה5GHZ האגדי בטיפשותי שכחתי שאני צריך גם לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים שתומכים בזה DUAL BAND. ובארץ המצב די עלוב כי לא מצאתי בשום מקום מישהוא מכיר יודע שמע על חנות שמביאה כרטיסים כאלו לארץ? בבקשה אשמח ואודה לכל מי שיש מענה סליחה אם חפרתי מצאתי את המוצר הזה של לינקסיס ששמעתי עליו דברים מדהימים זו טכנולוגיה שלא כל כך התחילו לעבוד איתה וכמות המוצרים בתחום מוגבלת מאוד http://www.linksysbycisco.com/US/en/products/WMP600N

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by ravenclock,

ישנה דרך לבדוק כמה תעבורה חודשית אני צורך? אני בבז"ל. זה רשום בחשבונית או משהו?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by JeeChan,

שלום לכולם, אני מעוניין לייבא לארץ מאיביי ראוטר Belkin n+. דיברתי עם משרד התקשורת ואמרו לי שחסר במפרט של הראוטר את עוצמות האנטנה של המכשיר, ושבלי זה אי אפשר לאשר לי. שלחתי מייל לBelkin, אך בינתיים אין מענה. זהו הפורום היחידי שאני מכיר שיכול להציל אותי. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מידע על העוצמות של האנטנות ?

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  14. Started by ice35,

שלום וחג שמח קניתי מחשב חדש ואיתו ראוטר חוטי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 עכשיו בלי לפרט יותר מידי המחשב הישן לא היה בשימוש משהו כמו שבוע אז פשוט חיברתי את המודם ישירות למחשב החדש והגדרתי חייגן עם שם משתמש וסיסמא והכל... עכשיו המחשב הישן חזר לשימוש ועכשיו 2 המחששבים מחוברים לראוטר הבעיה היא שאני יכול להתחבר לאינטרנט רק עם מחשב אחד יענו אני לא יכול להתחבר עם אותו שם משתמש פעמיים ב2 חייגנים שונים, איך אני עושה שיהיה חייגן אחד שיפעל על 2 המחשבים? מקווה שהבנתם תודה רבה וחג שמח

• 14 תגובות
    • 933 צפיות
  15. תודה

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  16. Started by Lich214,

שלום =] נתחיל בהקדמה יש ברשותי ראוטר EDIMAX 6204WG מודם TERAYON TJ 715X נטוויזן הוט אז ככה כאשר אני מחבר את המודם לראוטר האינטרנט פשוט לא יציב פעם הוא מחובר לחמש דקות אחרי זה הוא לא פועל בכלל אני מתקשר לתמיכה אומרים לי לנתק לחבר עושים כל מיני שטויות והאינטרנט עובד ל-10 דקות אולי יותר ואז לא עבד הגיע טכנאי החליף לי את המודם אבל אותו טריון פשוט אחד אחר הוא סינכרן אותו האינטרנט עבד אמרתי לו יפה שלום הוא הלך גלשתי 5 דקות בום אין אינטרנט... אבא שלי התקשר אלהים כמעט התפוצץ מעצבים התמיכה טכנית התקשרה אלי מהר והיא ניסתה לסדר איתי את הבעיה היא אמרה שהיא איפסה את המודם או משהו והאינטרנט שוב עבד בדקתי שאתרים עובדים ואכן עבדו ואז הלכתי לחבר כשאני חוזר נחשו מה אני מגלה האינטרנט שוב לא…

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by kaki356,

טוב אני עוד מעט קונה עוד מחשב ואני צריך המלצה לראוטר טוב עד 350 שקל.. הוא צריך: לעבוד טוב עם שני מחשבים גולשים להתאים טוב לPS3 וגם שיהיה קל לשנות IP תודה לעזורים

• 14 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by טמיר עשור,

מישהוא התעסק עם מגבר עבור אנטנה של WIFI ? יש לי תafla nhrv.2 ואנטנה YAGI 16DB הבנתי שכדי להגדיל תטווח זה או להגביר אותו בכרטיס ALFA או שאפשר לקנות מגבר לאנטנה מחפש לקבל המלצה ממישהוא שכבר קנה מגבר

19. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים ומודם אחד לכבלים ואני רוצה שיהיה אפשר לגלוש בשני המחשבים בו זמנית. עכשיו הבעייה היא שהמחשבים נמצאים בקומות שונות ואין קשר אווירי ביניהם (אולי זה מונע רשת אלחוטית). רציתי לדעת איך ניתן לשתף את האינטרנט מבלי להעביר כבל שיחצוץ את כל הבית... תודה מראש, דרור

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  20. יש ברשותי ראוטר של EDIMAX קוי BR-6104K שמחובר ממני לעוד 2 מחשבים שאותם אני מגביל במהירות של 50K הורדה ו4קיי העלאה בכל מחשב ע"י התוכנה NETLIMITER . השאלה אם אני יכול לעשות את אותו הדבר דרך הראוטר הזה , ואם כן מה שם האפשרות הזו בהגדרות של הראוטר ואיך מכוונים אותה ? תודה .

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by Libby,

היי... אני כבר במצב מצמרר של לחיצה על כל הכפתורים ללא הבחנה... איך אני מוחקת את כל הלינקים המופיעים ברשימה הנגללת של כתובת האינטרנט למעלה?

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  22. שלום. יש לי ראוטר של D-LINK הדגם הוא DI-604 אני מחובר לאינטרנט דרך נטוויז'ן. יש לי 3 כתובות איי פי אפשריות להתחבר דרכם. 85.xx.xx.xx(מתחיל ב85 אבל הפורום עושה לי בעיות) 89.xx.xx.xx 217.xx.xx.xx רציתי לדעת במקום שאני אתחבר ואתנתק עד שאני אקבל את האייפי שארצה האם יש אפשרות דרך הראוטר "לכוון" אותו להתחבר דרך אחת הכתובות ספציפית? או שאני חייב לנסות עד שיצליח לי ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  23. Started by ladani22,

למישהו יש מדריך לנתב הזה?(אפילו באנגלית) כל מה שאני יודע זה שכתובתו 10.0.0.2 וידוע לי גם ה LOGIN שלו אבל התפריט שלו קצת מורכב מאשר נתבים אחרים

24. שלום לכולם היום התקינו לנו אינטרנט בכבלים, לפני זה היינו מחוברים לבזק. הראוטר היה מוגדר על הגדרות ppoe של הADSL... לפי מה שהבנתי אני צריך להשתמש עכשיו בהגדרות של L2TP. יש לי את הפרטי התחברות. אפשר הסבר של איך להגדיר את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  25. Started by badolev,

אני משתמש בדפדפן AVANT BROWSER ורציתי לדעת אם הוא נחשב לדפדפן טוב ? ומה הם הדפדפנים הטובים או המומלצים מכל הבחינות כולל כמות המשאבים שהוא לוקח כאשר אני פותח כמה דפני אינטרנט. תודה. ???

• 9 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים