עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ronmiz,

שלום לכולם, אני צריך ראוטר לטובת, איך לא, רשת ביתית אלחוטית... יש לנו בבית תשתית של הוט. וינדוס ויסטה. בעיקרון אין בעיה מיוחדת, אין ממ"ד או משהו כזה... והמחשב הנייד נמצא קומה מעל למחשב הנייח שבו אני רוצה לחבר את הראוטר... אין לי שימושים מיוחדים באינטרנט, אבל אני כן רוצה ראוטר שלא יגביל בדרך כזו או אחרת את רוחב הפס במחשב הנייד שיקלוט את הרשת.. כי אני משתמש קצת יותר כבד בהורדות. יש לי במחשב הנייד מודם אלחוטי שקולט גם ברשת N אם זה תורם במשהו. אגב אני לא יודע אם יש אופצייה כזו, אבל אני האם יש ראוטר שיעבוד תוך כדי שהמחשב הנייח כבוי..? (כדי לחסוך בחשמל בזמן שלא משתמשים בו.. שזה יהיה המצב רוב הזמן). אני לא רוצה לעבור 300 ש"ח בגדול... יש לי גם אפשרות לקנות את הראוטר הבא ב- 100 ש"…

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  2. יש לי 2.5MB אינטרנט של הוט-נטוויז'ן על שלושה מחשבים ויש לאגים נוראים במשחקים מה המהירות המינימלית שצריך בשביל שלא יהיו לאגים? (כרגע אני משחק בעיקר MW3) הבנתי שגם הספק והתשתית חשובים בשביל פינגים נמוכים לחו"ל, האם זה נכון ואיזה ספק/תשתית נחשבים לטובים בתחום הזה? מה ההבדל בין חבילת גיימינג לחבילה רגילה? תודה

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by rancohen,

שלום! אני רוצה להקים רשת בין 2 מחשבי PC. לצערי אין לי אופציה לחיווט ולכן אני צריך רשת אלחוטית. חשבתי לחבר מחשב אחד לראוטר, ושמחשב שני, מהקומה התחתונה, יתחבר באמצעות כרטיס USB אלחוטי לראוטר. האם זה נשמע סביר בהתחשב במגבלות? אם כן, האם יש המלצות כלשהן לראוטר וכרטיס USB שיעשו את העבודה? כמו כן, האם יש צורך בציוד בתקן G או שחובה תקן N? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  4. אני יודע שאפשרי להתקין SERV - U וכל מיני תוכנות דומות אבל איך אני בכלזאת יכול לפתוח שרת רק אם יש לי WINXP PRO מותקן אני בטוח שיש אופציה כזאת של תוספת IIS או משהו מישהו יכול להדריך קצת? זה לרשת שלא מחוברת לאינטרנט ואסור להכניס אליה מידע חיצוני... תודה

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  5. איך אני עושה את זה בצורה הזולה והיעילה ביותר. מודם + ראוטר ???? איך בדיוק? אני לא מבין.

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  6. הי, לאחרונה התקנתי router מסוג data link 614. אני לא מצליח להגדיר בו שני דברים שיעבדו כמו שצריך: 1. gmail notifier - כשאני עומד עליו הוא מראה OFFLINE והוא גם לא מודיע על מיילים חדשים (גם אם יש) 2. וידאו מהסוג שיש ב ynet, one או כל אתר אחר. בנוסף גם וואלה מוזיק - הקיצר, כל מה שהוא streaming. החסימה בהכרח מגיעה מה ROUTER כי כשאני מחבר את המחשב ישירות למודם (כבלים) עם חייגן הכל עובד כרגיל. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  7. Started by ice35,

שלום וחג שמח קניתי מחשב חדש ואיתו ראוטר חוטי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 עכשיו בלי לפרט יותר מידי המחשב הישן לא היה בשימוש משהו כמו שבוע אז פשוט חיברתי את המודם ישירות למחשב החדש והגדרתי חייגן עם שם משתמש וסיסמא והכל... עכשיו המחשב הישן חזר לשימוש ועכשיו 2 המחששבים מחוברים לראוטר הבעיה היא שאני יכול להתחבר לאינטרנט רק עם מחשב אחד יענו אני לא יכול להתחבר עם אותו שם משתמש פעמיים ב2 חייגנים שונים, איך אני עושה שיהיה חייגן אחד שיפעל על 2 המחשבים? מקווה שהבנתם תודה רבה וחג שמח

• 14 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by Ac-Boy,

YES -ADSL על HOT-כבלים? תודה רבה מראש. כמובן ששניהם 1.5MB כי יאס לא יכולה לספק יותר מזה.

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  9. אני יכול רק מתאם USB, בחנות שקרובה לבית ובעלות של עד 130 שקל זה מה שראיתי באינטרנט http://kravitz.co.il/?CategoryID=394&ArticleID=1276 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2502&CatCode=60 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11606 אשמח לשמוע המלצות נוספות. נ.ב. אני צריך לקנות מחר

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  10. היי חברה, יש לי ראוטר לינקסיס WRT54GL מזה שנה, עבד לי מצויין כעשרה חודשים - פתאום לפני חודשיים הפסיק לעבוד - חשבתי שהבעייה בראוטר החפלתי ראוטר - אך אותו דבר עם ראוטר חדש, לפי מה שאני מבין הוא עכשיו לא מצליח להתחבר לבזק בינלאומי בכלל הוא נותן לי בראוטר החדש(כנראה גרסה יותר מעודכנת) - PPTP AUTHENTICATION FAILED. מה יכול להיות?? אני כבר אובד עצות . אשמח לעזרתכם המהירה, מצורף צילום מסך של הגדרות הראוטר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  11. בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  12. אז כבר מזמן מזמן שידרגתי את האלקטל שלי ואני זוכר שדווקא לפני חודשים מספר הייתי מסוגל לארח משחקים. 1. ה Firewalling במודם מכובה. 2. אין לי Personal Firewall מותקן כרגע. 3. בממשק הטלנט של המודם עשיתי ב nat: defserver addr 10.0.0.1. מה אני חושב שזה יכול להיות: שאריות של פיירוול אחר שהיה מותקן אצלי פעם (והיו כאלה לא מעטים לצערי) - כלומר אחד הפיירוולים, בזמן ההסרה "שכח" לאפשר פתיחת פורטים מסויימים. - רק השערה. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  13. שלום! אני ראסטה-רפי ואני חדש פה חיפשתי בפורומים תשובה לשאלה אבל לא מצאתי ולכן אני פותח אותה בפניכם: האם אתרים יכולים לקרוא את כתובת ה-MAC שלי? אילו גורמים חוץ מנתב \ מחשבים ברשת מקבלים גישה לכתובת זו? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  14. Started by ביז'ו המוס,

שלום רב, יש לי את המודם הנ"ל והוא מוגדר אצלי כרגע בתור ראווטר שמחובר לרשת ביתית רגילה. אני רוצה להפוך אותו לרגיל כדי שהמחשב שלי יהיה השרת אינטרנט ושאני יתן אינטרנט לכל שאר המחשבים שלי בבית ולא המודם עצמו. אין לי פריימוואר במודם ואני דיי לא רוצה להתעסק עם זה. יש איזהשהו מדריך טוב או שמישהו יכול להסביר לי בדיוק מה לעשות? תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by SEangel,

אני עובר לחיבור של הוט, לכן המודם ראוטר שיש לי מבזק (שהיה מחובר ל10 מ"ב, כנראה לא יתאים (או שכן?!) לכן, אני מחפש ראוטר שיתאים ל12 מ"ב, אליו יחוברו שני מחשבים והממיר של יס (VOD וסטרימר) באופן חוטי, וסמארטפונים באופן אלחוטי. התקציב הוא עד 200 ש"ח, אבל אם יש בפחות, אני אשמח. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  16. היי.. הגיע מחשב חדש, המחשב הישן יעבור לחדר אחר, יש אינטרנט ב ADSL של בזק בינלאומי 1.5M . איך אני יכול לחבר שני מחשבים בשני חדרים שונים לאותו חיבור אינטרנט ? מה הן האופציות שלי ? (אלחוטי, ראוטר (שאין לי מושג מה זה).. להעביר כבלים?) או בקיצור... מה האפשרויות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  17. שלום! התחברתי לתשתית של בזק ל100 מגה.. אחרי שעזבתי את הוט בטריקת דלת. מאותו רגע ששניתי את הראוטר מההוט בוקס ל netgear vvg2000 התיקיות שהיו משותפות בראוטר הקודם ועבדו חלק, פתאום לא עובדים ולא ניתן לשתף אותם. מאחר שזה קרה רק לאחר החלפת הראוטר אני בטוח שזה לא קשור להגדרות בווינדוס. מה יכולה להיות הבעיה? בנוסף רציתי לשאול שאלה קטנה, כל ראוטר שהיה לי היה עד עכשיו היה שולח ip למחשבים ברשת בצורת *.*192.168 הראוטר הזה שולח כתובות IP בצורה של *.10.0.0 מה ההבדל ביניהם מבחינתי? המחשב אותו אני רוצה לשתף עובד על מערכת לינוקס והוא הXTREAMER. תודה.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by MosheDo,

יש איזושהי תוכנה שיכולה ליצור Templates לכתובות IP? כלומר אני צריך 2 הגדרות IP שונות במחשב (לדוגמא, אחת של העבודה ואחת של הרשת בבית) שאוכל לקפוץ מאחת לשניה בקלות. ההגדרות ברשתות ארוכות ומלאות מספרים (כמו שהגדרות נוטות להיות ברשת מרובת מחשבים ויישומים) ולכן אין לי זמן ו_כוח_ לשנות ולהגדיר מחדש כל הזמן. מישהו יודע מה יכול לעזור לי? (מלבד צו 8).

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  19. ראיתי בכמה מקומות שחלק מהקונקטרים נמכרים עם פלסטיק קטן שמסדרים עליו את הגידים לפני ואז מכניסים אותו פנימה. אבל לחלק מהקונקטרים אין בזה. יש יתרון לשימוש באינסרט הזה? אודה להסבר.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  20. שלום לכולם, אני גר בבית עם 3 קומות - כאשר מחשב אחד נמצא בקומה השניה והמחשב השני במרתף, וכעת אני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט בעזרת ראוטר אלחוטי. אני יודע שהמרחק בין המחשבים גדול ולכן אזדקק לראוטר בעל טווח גדול יחסית ואשמח אם תוכלו לתת לי המלצות לראוטר כזה. התקציב שלי הוא כ-400 ש"ח, האם זה מספיק לראוטר כזה ? והאם זה אפשרי, לאחר שמגדירים אותו, לשים את הראוטר בקומה הראשונה (כאשר הוא מחובר לקו הטלפון) ואז בעצם המרחק "יתקזז" באופן שווה בין המחשבים ? או שמא הראוטר חייב להיות מחובר פיסית למחשב אחד ? אני צריך בנוסף כרטיס רשת אלחוטי, איזה כרטיס מומלץ לצרכים הנ"ל ? אני מחובר בתשתית ADSL. תודה רבה לכולם ושתהיה לכולנו שנה אזרחית טובה ומוצלחת !

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  21. קצת רקע - למי שלא מכיר, לטענת Compex (או ליתר דיוק, היבואנים שלהם בארץ - ווסטיקום), החומרה שלהם שמשתמשת בצ'יפסט של Atheros מספקת עוצמת שידור ויכולת קליטה שמספקת עבודה טובה מאוד גם במכשולים של קירות בטון וממ"דים. ובכן, אני לא מתמצא יותר מדי ברשתות אלחוטיות, ולא היתה לי חומרת רשת אלחוטית לפני כן כדי להשוות, אבל אני מאוד מרוצה מהתוצאה. ברשותי נתב Compex NP18A ("ממשיכו הרוחני" של ה NP28G, שכמו ה NP27G הפסיק להיות מיובא לארץ) שמותקן בתוך ממ"ד ועוצמת השידור שלו היא 20dBm, ו 3 כרטיסי רשת אלחוטיים Compex WLP54G שמחברים 3 מחשבים באותה הקומה. בנוסף, יש מחשב נייד בקומה למטה שמחובר עם כרטיס אלחוטי מובנה מעאפן ביותר. המרחק בקו אוירי של כל מחשב מהנתב הוא: 5-6 מטרים לכל מחשב באותה ה…

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  22. חברת Asus ממשיכה להרחיב את קו מוצרי הרשת שלה ואחרי שהציגה נתבים, מתאמי רשת ואף כונני NAS, נכנסת החברה לתחום ה-Homeplug ומכריזה על מתאם חדשני הכולל 4 יציאות קוויות של 1G. http://www.netcheif.com/blog/?p=2750

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  23. שלום לכולם עדכנתי את הנתב לקשוחה http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database עודכן בהצלחה ועבד פתאום הפסיק ולא ניתן להיכנס להגדרות אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  24. בשקט בשקט, דווקא ספק אינטרנט קטן ופחות אהוב עושה את הצעד שאליו כולם חיכו. לפני כחצי שנה הוט הציעה לראשונה את מהירות העלאה זו ללקוחות הפרטיים אך המחירים היו בשמיים, לאחר מכן בזק הציעו בתגובה את מהירות 5 המגה, גם היא במחיר יקר. בשני המקרים נפתחו כאן דיונים ארוכים אך דווקא כש012 יצאה ביום שני הזה במבצע עם פירסום בטלויזיה אני לא רואה שמישהו כאן כתב על זה משהו. אז או שהייתם עסוקים במשהו אחר או שכל אחד פה טחון ומשלם 200-300 שקל לתשתית וספק על מהירות 5 מגה או מהירות העלאה 512. אז למשתמשים הממוצעים שבינינו הרי לכם המחירים החדשים: מהירות 256 העלאה, הורדה 1 וחצי - במחיר של 1 וחצי רגיל 96 שקל לתשתית הכבלים ול012 ביחד. מהירות 512 העלאה, הורדה 1 וחצי - במחיר 115 לתשתית הכבלים ול012 בי…

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by ravenclock,

ישנה דרך לבדוק כמה תעבורה חודשית אני צורך? אני בבז"ל. זה רשום בחשבונית או משהו?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.