רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולכם... ישלי בעיה במדפסת רק לפני שבוע זה קרה ניסיתי הכל! אוקי אז ככה שאני מדפיס משהו מהמחשב השני הוא כותב UNABLE TO CONNET THE SERVER ומהמחשב שהמדפסת מחוברת הוא מדפיס רגיל.... שאני נכנס לSERVICSE.MSC ואני עושה ריסט להתליך PRINT SPOOLER הוא מדפיס ברשת..... לא יודע למה זה הסרתי את התוכנה של המדפסת התקנתי מחדש שיניתיPORT USB מה עוד אפשר לעשות???? תודה
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
רכשתי השבוע נתב אלחטי לינקסיס WRT54GS גרסא 1.1. עבדתי לפי ההוראות והתקנתי את הנתב לפי ההוראות שבדיסק המצורף. כאשר הנתב עובד ללא אבטחה הרשת מתנהלת מצויין למרות ההבטחה שבדגם חדש זה (GS) המהירות גבוהה ב30% לא נראה כך. אומנם הנתב עובד מצויין, אך אין שיפור משמעותי בקליטה ומהירות הגלישה מהלינקסיס הקודם שעבד בטכנולוגיית b. כאשר אני מתחבר לנתב באמצעות כבל רשת ומנסה לשנות את הגדרת האבטחה, הולך ל Wireless security ומנסה לעשות Security mode הולך ל WPA Pre shared key מכניס סיסמה בת 8 ספרות ואותיות ומאשר, יש לי ניתוקים בכל שלשת המחשבים שמחוברים לרשת באלחוט (שני ניידים סנטרינו ומחשב נייח עם כרטיס רשת לינקסיס). כל 3-4 דקות פשוט יש ניתוק לזמן קצר בין 5-30 שניות. בעקבות הבעיה הזאת הסרתי …
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום ! עבדתי ע'פ המדריך לשיתוף אינטרנט בעזרת ICS שנמצא כאן בסטיקי . הכל עובד נהדר , יש אינטרנט , ואני יכול לשתף קבצים בין המחשבים .. עכשיו הורדתי את ICS Configuration , וכשאני מפעיל אותה , אני מקבל את השגיאה הזו ( תמונה מצורפת ) . למה אני מקבל את השגיאה הזו ? מה לעשות ? להתעלם ממנה ? ובכלל , איך אני עובד עם התוכנה ..? תודה ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... בנוסף, בעדיפות יותר נמוכה אני מעוניין לקנות ACCESS POINT תקן N אם יש המלצות לזה...
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום רב, בביתי אינטרנט של HOT. מהמודם יוצא חיבור רשת אחד המחובר למחשב הסמוך. אני רוצה להפיץ אינטרנט אלחוטי בכל הבית. HOT מבקשים מחיר שערורייתי של 200 ש"ח התקנה + 50 ש"ח לכל חודש. האם אני יכול לחבר את הכבל היוצא מהמודם לנתב אלחוטי ודרכו להפיץ אינטרנט אלחוטי? האם יש נתב מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית רשת אלחוטית (ראוטר 3COM דגם 3CRWE554G72T) המורכבת משלושה מחשבים: מחשב מס' 1 - מחובר חוטית, מריץ חלונות XP. מחשב מס' 2 - מחובר אלחוטית, מריץ חלונות XP, כרטיס רשת Edimax (דרייברים של RaLink). מחשב מס' 3 - מחובר אלחוטית, מריץ חלונות ויסטה, כרטיס רשת Edimax (דרייברים של RaLink). אני רוצה להעביר קבצים ממחשב 2 ל 3, אך המהירות המקסימלית אליה אני מגיע היא בסביבות ה 650k/s, כאשר הייתי בטוח שהיא תגיע לאיזור ה7m/s (לפי 54MBPS). לפי תוכנת הדרייבר שני המחשבים עובדים בקישוריות של 54MBPS. כמו כן, לא יודע עד כמה זה קשור אם בכלל, אבל בדף הבית של הראוטר יש בהגדרות: Port Speed Duplex Cable / DSL Port 100 Full Duplex LAN Port #1 10 Half Duplex LAN Port #2 No Link No…
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהאלקטל 570 החל לעשות בעיות, החלטנו לקחת את אחד הנתבים המוצעים בחינם בבזק (עם התחייבות לשנתיים). לקחתי מהם את האסוס AM-604G, שהתברר כקוץ בתחת... יש להם מתבים של סימנס שקראתי פה שהם בסדר ויש גם LEVEL1. השאלות שלי: 1. מה עדיף - הסימנס או LEVEL1? 2. אם בעתיד אביא עוד נתב שתומך בWDS (אם אני לא טועה, להרחבת טווח קליטה), מי מהם מתאים יותר? תודה לעוזרים, יוסי.
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן הקמתי רשת ביתית מדובר במודם וראוטר שמוחברים עצמאית לחשמל ולטלפון ללא חיבור למחשב וב-2 מחשבים שמתחברים אליהם מרחוק המודם הוא B-FOCUS 312+ והראוטר linksys wrt54gl ו-2 כרטיסי רשת EDIMAX EW7128G הקליטה במחשב אחד עומדת על 90% ובשני על 50%-60% בעקרון זה עובד מעולה אבל מדי פעם לא ניתן להכנס לאתרים, כאילו אני לא מחובר לאינטרנט.. וזה קורה ב-2 המחשבים בו זמנית ומה שמצחיק זה שבאותו זמן אני מוריד מביטורנט על מקסימום מהירות.. והקליטה נשארת טובה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? התקנתי את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיסים..
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
אז כבר מזמן מזמן שידרגתי את האלקטל שלי ואני זוכר שדווקא לפני חודשים מספר הייתי מסוגל לארח משחקים. 1. ה Firewalling במודם מכובה. 2. אין לי Personal Firewall מותקן כרגע. 3. בממשק הטלנט של המודם עשיתי ב nat: defserver addr 10.0.0.1. מה אני חושב שזה יכול להיות: שאריות של פיירוול אחר שהיה מותקן אצלי פעם (והיו כאלה לא מעטים לצערי) - כלומר אחד הפיירוולים, בזמן ההסרה "שכח" לאפשר פתיחת פורטים מסויימים. - רק השערה. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
הפכתי את המודם הנ"ל לנתב היום בבוקר ע"פ המדריך הבא :http://www.fresh.co.il/dcforum/Networking/6557.html הגדרתי כל מה שצויין במדריך, אך המודם לא היתחבר לאינטרנט, בנוסף לכך איפסתי (Erase) אותו והוא חזר להגדרות ממש של היצרן ובכלל הוא הישתגע ולא יכל להיתחבר לאינטרנט בשום מצב. הלכתי לבזק והחלפתי אותו בחדש. יש לי: מודם Switch 8 פורטים של Edimax שקניתי אתמול שלושה כבלים ישרים : 1. מהמודם לHUB 2. למחשב שלי 3. למחשב של אח שלי יש כאן מישהו עם המודם הזה שהפך אותו לנתב (ואם זה משנה, והוא גם מחובר לבזק בינלאומי) שיוכל לעזור לי? *חבל להרוס כזה מודם יפה וחמוד וכל הזמן ללכת לבזק ופעם אחת לא יתמזל מזלי ויביאו לי איזה מודם USB לבן ומסריח שנראה כמו עכבר מחו…
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי שני מחשבים ואני מעוניין להגדיל את מהירות התעבורה ביניהם . ראוטר 108MB עבור שני המחשבים מחשב1 לוח GA X38 + שני כרטיסי רשת פיזים + כרטיס רשת אלחוטי מחשב2 לוח P5K ASUS ,כרטיס רשת פיזי על הלוח +כרטיס רשת אלחוטי כרגע העברתי סרט שך 13 GB וזה לקח בדיוק 27 דקות עצובבבבבבבבב! בין הכרטיסים הפיזים מחובר כבל מוצלב והמהירות המתקבלת היא 100MPBS אני מעוניין להגדיל ל 1GB ומעוניין לדעת היכן אפשר לרכוש כבל מתאים באורך של 10 מטר? כמו כן- הייתי רוצה לדעת אם בכלל יש טעם לראוטר היות והראוטר יושב ממש ליד מחשב1 ובין המחשבים מחובר כבל פיזי (זקוק למהירות תעבורה גבוהה מאוד) ,האם יש אפשרות לגלוש גם באינטרנט במחשב2 כאשר הוא רק מחובר פיזית למחשב1? אודה לתשובות המקצוענים !
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום. אני כבר כמה ימים מחפש בכמה אתרים כדי לקבל הוראות הפעלה של המכשיר או יותר נכון הגדרות המכשיר. אנא בבקשה אם יש למשהוא מוסג או אתר שנותן הדרכה. תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
ישנם לי 2 מחשבים האחד p4 1400 שכולל כרטיס רשת הוא מחובר לאיי די אס אל אני עומד לקבל עוד מחשב דומה לקודם אך לא בטוח שיהיה בו קרטיס רשת וגם אולי ווינדאוס 2000 עכשיו אין לי מושג איך לחבר ביניהם אם מישהו יוכל להפנות אותי למדריך לחיבור שני מחשבים כאלה גם אלחוטי וגם בעזרת כבל אודה לו.
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אז ככה: התקנתי NOVELL CLIENT דרך XP PRO וזה עובד מצויין על פרוטוקול IP\IPX ואפילו האינטרנט SHARING תקין...הבעיה מתחילה בתוכנות שרצות ב DOS דרך הרשת כמו חשבשבת ותוכנות ניהול מלאי שונות. התוכנות עולות לי בסדר דרך חלון MS DOS אך העברית מופיעה או בג'יבריש או הפוך..... ניסיתי את כל הגדרות הכתב ולדעתי פשוט לא מותקן אצלי ה FONT המתאים להצגת התוכנה... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה או התנסה בבעיה אנא עזרו....
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
משהו מוזר מתרחש פה.. כמובן בגלל אדסל יש לי אייפי מהספק וה 10.200.11 אבל פתאום בתוכנה של אפטיפי אני רואה עוד אחד!!! 5.0.2.0 מה לעזאזל קורה פ ה?!?!??! ??? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לפני ששדרגתי את המודם הייתי מקבל ID גבוה ב- EDONKEY (מה שמאפשר הורדות מהירות), מאז ששדרגתי ל-PRO ה-ID שלי נמוך לאללה (תמיד בסביבות ה-30000 במקום 415000000 שהיה לי קודם). למישהו יש מושג למה זה ומה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב (חוץ מהחזרת המודם למצב הקודם) ? קראתי ב-FAQ של ה-EDONKEY ש-FIREWALL יוריד מדירוג ID , יתכן שה-NAT במודם גורם לזה ? תודה The Doorman
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי של - D-LINK DSL-2650U הנתב הוא בתקן - G , בחרתי אותו כי בבזק זה הנתב היחידי שיש בו מפסק שבעזרתו אני יכול לנתק את האלחוט ידנית. המפסק כרגע הפסיק לתפקד ובזק הציעו לי להחליף אותו וכרגע יש להם נתב D-LINK יותר מתקדם אבל הוא בתקן - N . המחשב הנייד שלי תומך בתקן G . השאלה היא, האם המחשב הנייד יכול לקלוט אלחוט בתקן - N ?, או שעלי להתעקש לקבל נתב בתקן - G ?. אשמח לתגובות...
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי עדין סובל מפינגים גבוהים בגלל התשתית של בזק מוגדר כ RA כל פעם מחדש ! יש למישהו רעיון אולי מה לעשות ?כמעט בלתי אפשרי לשחק אוןליין פינג לאתר וואלה 24 MS
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש איזושהי תוכנה שיכולה ליצור Templates לכתובות IP? כלומר אני צריך 2 הגדרות IP שונות במחשב (לדוגמא, אחת של העבודה ואחת של הרשת בבית) שאוכל לקפוץ מאחת לשניה בקלות. ההגדרות ברשתות ארוכות ומלאות מספרים (כמו שהגדרות נוטות להיות ברשת מרובת מחשבים ויישומים) ולכן אין לי זמן ו_כוח_ לשנות ולהגדיר מחדש כל הזמן. מישהו יודע מה יכול לעזור לי? (מלבד צו 8).
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי, ברשותי ראוטר Linksys WRT54GL עם גרסת קושחה 4.30.07 מדי פעם אני נתקל בבעייה שהחיבור לאנטרנט מת, אי אפשר לתקשר עם הראוטר כלל (דרך 192.168.1.1) וגם פינגים לא חוזרים. ניתוק מהחשמל והחזרה פותר את הבעייה. אחרי שחפשתי קצת באנטרנט גיליתי שתוכנות כמו טורנט גורמות לבעייה מסויימת בראוטר שגורמת לו ל"החנק". בלינקים הבאים יש פירוט על הבעייה: http://www.utorrent.com/faq.php#Special_note_for_users_with_Linksys_WRT54G_GL_GS_routers http://techfatale.wordpress.com/2008/03/28/help-utorrent-is-choking-my-dd-wrt-router/ שאלתי היא האם יש פתרון לבעייה ללא צורך להחליף קושחה? האם TOMATO סובלת גם מבעייה זאת? (אין לי יותר מדי דרישות מהראוטר, אבל הפיטצ'ר שהכפתור CISCO מכבה את הWIRELESS דווקא ש…
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי מחובר אליו מחשב שולחני עם WIN XP מחובר אליו אלחוטי נייד עם WIN 7 אני יכול להעביר קבצים מאחד לשני ? אני עושה את זה עם DISK ON KEY וזה לא נוח כי כל הזמן יש לי להעביר קבצים מאחד לשני. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי צריך אצל ההורים להחליף לנתב אלחוטי, לא מתבצעות הורדות טורנטים בבית. יש הפרש של קומה בין המחשבים, והשאלה אם מספיק לקחת אחד הפשוטים כמו ה-D-Link DIR-300 או Edimax BR-6204WG, או שיש להשקיע יותר, בנתב כמו ה-Linksys WRT54G2? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
בוקר טוב לכל המומחים אני עומדת לקנות HTPC חדש - קישור לדיון בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=287891.0 והיות וזה יהיה המחשב השני בבית הבנתי שהדבר ההגיוני יהיה לעשות זאת באמצאות חיבור אינטרנט אלחוטי. 1. כעת,אני לא בטוחה אם זה אומר רשת אלחוטי כלומר ראוטור + כרטיס רשת או שיש דרך יותר פשוטה כי מעבר לשיטוף בחיבור האינטרנט של שני המחשבים ואם הדבר יתאפשר גם של טלפונים סלולארים תומכי WI-FI אין לי צורך בשוטפויות אחרות עם המחשב 2. אם אכן מה שאני צריכה זה חיבור רשת, עקב זאת שמדובר בשני קצוות הבית המליצו לי לי על הראוטר הבא: WRT54GL וLinkSys הבנתי שהוא מאוד טוב ומקצועי (סביר להניח שיותר מידי מקצועי בשבילי) אולם הוא מאוד אמין ולא אמור לעשות לי בעיות במ…
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-