רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש ב -pc anywhere כדי להתחבר למחשב שלי כשאני מחוץ לבית. העניין הוא שאני צריך לדעת את הכתובת IP של המחשב ולכן, או שאני רושם אותה או שאני נאלץ להתקשר לספק האינטרנט שלי כדי לברר. האם קיימת תוכנה שיכולה, למשל, לשלוח אלי לאימייל מסויים את כתובת ה - ip כאשר המחשב נכנס לאינטרנט? או, האם ישנה אופציה בויינדוס שיכולה לפתור לי את הבעייה? תודה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלויזיה חכמה של LG ( מערכת ההפעלה מבוססת לינוקס ולא אנדרואיד). ואני חושד שקליטת ה wifi שלה לא טובה. יש לנו אינטרנט חזק שעובד טוב בכל שאר במכשירים בבית ( פייבר של סלקום ), אך משום מה עובד חלש בטלויזיה. אין לי דרך לבדוק את זה כרגע אבל לדעתי בחיבור ישיר של LAN זה יעבוד טוב, כלומר הבעיה לדעתי היא התקשורת האלחוטית. כיוון שזה לא הגיוני פיזית לחבר כבל בין הראוטר לנתב, חשבתי לקנות מגדיל טווח פשוט בעל יציאת LAN שיתחבר לרשת הביתית וממנו כבל רשת לטלויזיה. חשבתי על המכשיר הזה: מגדיל טווח TP-Link TL-WA850RE nMax 802.11n Universal Wireless N 300Mbps האם זה נראה לכם פתרון שיכול לעבוד או שיש פתרון טוב יותר? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום, יש לי ידידה שגרה עם שותף. נכון לכרגע לכל אחד מהם חיבור נפרד לאינטרנט, עליו הם משלמים, כל אחד בנפרד, לספק ולתשתית. מטופש למדי כמובן. בקיצר, היא רוצה לצמצם את החיבור לחיבור אחד ואותו לשתף בין שני המחשבים (כמו שכל בן אדם נורמלי עושה). הבעיה היא שהאופציה של נתב קצת יקרה עבורה. האופציה של אחד מהמחשבים כשרת גם לא טוב מאחר וזה לא רלוונטי להשאיר אותו דולק כל הזמן. בקיצר, יש לה מודם Thomson TMC425. למודם יש יציאת USB ויציאת רשת. ניתן עקרונית להשתמש בשניהם במקביל. הצאתי לה לחבר מחשב אחד (החזק יותר) ב USB ולמתוח כבל רשת לשני. האם לדעתכם הפיתרון הזה טוב? האם ידועות לכם בעיות מסויימות עם שימוש בשני היציאות במקביל? (הכלבים טוענים שזה לא מומלץ...) והיכן ניתן למצוא כבל רשת …
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
למה הוא התכוון?
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים עם XP, כרטיס רשת בכל אחד מהם וכבל מוצלב (אין לי HUB). אחד המחשבים מחובר לאינטרנט עם מודם USB ADSL. הפעלתי את האשף בשני המחשבים, שיניתי את ההגדרות הדרושות (IP במחשב ה-HOST וה-CLIENT). הבעיה היא שהמחשבים אינם מתקשרים זה עם זה - ה-HOST מציג את שני המחשבים, אבל מסרב לתת גישה ל-CLIENT, וה-CLIENT מזהה רק את עצמו. על גלישה ברשת אין מה לדבר... הווינדווס XP מדווח שהקישור בסדר ושני הכרטיסי רשת מהבהבים, אז מה פה לא בסדר? ???
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני חדש כאן ושאלה בפי. מקווה שזה רלוונטי ולא נוגד חוקי פורום למיניהם. אני מנסה כבר כמה זמן להוריד סרטונים מיוטיוב באופן שבו אוכל לערוך אותם [כלומר- פורמט AVI בעיקר] אבל אני נתקל כל הזמן בקשיים. אתם מכירים אולי דרך טובה ויעילה להוריד סרטונים משם? אני פשוט כבר עובד עצות ונתקע כל הזמן. תודה מראש. אגב, אני מקווה שתענו לי על השאלה במהירות האפשרית, פשוט זה דיי דחוף.
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום אחרי שלוש שנים בבזק (ויס) אני עובר להוט וזה כולל ניתוק קו הטלפון של בזק... אני צריך המלצה לספקית שעובדת טוב עם הכבלים עם מינימום תקלות והכי הכי חשוב שלא תיהיה הגבלת הורדה, עם חסימת פורטים אפשר להתמודד... אני מבקש המלצות רק ממי שיש לו כבלים עכשיו.
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי, יש לי בזמן האחרון בעיה מוזרה עם STREAMING VIDEO, כמו למשל ב- YOUTUBE. חלק מהפעמים זה פשוט לא נפתח וכותב לי "שגיאה", חלק מהפעמים זה עובד מאוד לאט ונתקע, אבל חלק מהסרטונים זה דווקא פותח בסדר. נראה לי שכבר ניסיתי כל דבר אפשרי, גם עם התמיכה של בזק (יש לי מהירות 15 עם חבילת גיימר). מה אתם ממליצים לנסות? תודה
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
כיצד ניתן על ידי סקריפט בוינדוס XP PRO לעשות את התהליכים הבאים שאני לרוב עושה אותם ידנית דרך ממשק ה"גואי" של וינדוס: פקודת IPCONFIG עם כל הפרמטרים שלה. כניסה ל Local Area Connection ואז TCP/IP ושם לשנות כתובת IP ידנית כניסה ל Local Area Connection ואז TCP/IP ושם "לקבל כתובת IP באופן אוטומטי"
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי 2.5MB אינטרנט של הוט-נטוויז'ן על שלושה מחשבים ויש לאגים נוראים במשחקים מה המהירות המינימלית שצריך בשביל שלא יהיו לאגים? (כרגע אני משחק בעיקר MW3) הבנתי שגם הספק והתשתית חשובים בשביל פינגים נמוכים לחו"ל, האם זה נכון ואיזה ספק/תשתית נחשבים לטובים בתחום הזה? מה ההבדל בין חבילת גיימינג לחבילה רגילה? תודה
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום... לאחרונה רכשתי את המחשק COD4 וכשאני פותח שרת במשחק האיפי שלו הוא 192.168.1.100:28960 שזה האיי פי של המחשב שלי ברשת... אבל כשאני נותן לחברים שלי את הכתובת הזאת הם לא מצליחים להיכנס אליה וכשאני נותן להם את האייפי של הראוטר עצמו זה גם לא מוצא... אני כן מצליח להיכנס לשרת של עצמי כי אני ברשת איתו אבל איך אני יכול שלשרת תיהיה כתובת אייפי משלו או משהו כדי שכל האינטרנט יוכל למצוא אותו קראתי על כל מיני דבריים שקשורים ל DMZ ו DHCP אבל לא הבנתי בזה אז אני לא יודע מה לעשות... פתחתי את כל הפורטים הקשורים במשחק... וכשאני מחבר את המחשב ישירות לאינטרנט הוא פותח שרת עם כתובת הגיונית... אבל אני צריך שיהיה אינטרנט בכל המחשבים.. אז זה לא פיתרון טוב.. מקווה שתעזרו לי אני כבר נואש.. סוג…
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
לאחרונה הראוטר שלי EDIMAX BR-6524N החליט שמתחשק לו לקרוס לעיתים תכופות אז מפה לשם שלחתי אותו ל"פיקוק" (היבואן) ושלחו לי ראוטר "מתוקן" אחר ..וגם בו הבעיה המשיכה.. ובקצרה שמתי לב שהבעיה מתרחשת ממש ברגע שאני מוציא את האייפון ממצב שינה . אז לא ידעתי אם לקשר את הבעיה לאייפון או לראוטר , אז הבאתי אייפון טאץ אחר מחבר וגם הוא גורם לראוטר לאותה תופעה (קריסה),כך שהבעיה היא לא במכשיר הספציפי שלי . יש לי פיתרון לבעיה - ברגע שאני מקצה כתובת ידנית לאייפון עם כתובת שהיא מחוץ לטווח הקצאה של שרת הDHCP אז הכל טוב ויפה. אבל ממש מוזרה לי התופעה הזו ותהיתי אם מישהו יכול לשפוך אור על מה יכולה להיות הסיבה? ומה פתאם זה התחיל ביום בהיר ומאז זה ככה - הם עבדו בהרמוניה ביחד כחצי שנה גם בלי הקצאה ידנ…
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 3 יחידות של המוצר הנ''ל, מחוברות בקונפיגורציית Access Point באופן הבא: >> מודם/ראוטר HotBOX >> סוויצ' TP Link desk >> 2 יחידות Deco P7 >> סוויצ' TP Link desk >> יחידת Deco P7 כלומר, ישנם שני סוויצ'ים המחוברים ישירות למודם/ראוטר, לאחד מהם מחוברים 2 יחידות של ה-P7 ולשני, יחידה אחת. היחידות נשמות כנקודת גישה ולא כראוטר, את תפקיד שרת ה-DHCP, מודם וראוטר ממלא ההוט-בוקס. ישנו שידור wifi של ההוט-בוקס(2.4Ghz & 5Ghz), וישנו אחד אחר של ה-P7 (5Ghz). הבעיה היא כזו: כאשר אני מתחבר לרשת של ה-P7, לאחר זמן מה, הטלפון מאבד חיבור, ומתקשה לחזור. כלומר, נתקע בשלב קבלת ה-IP (Obtaini…
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם זאת ההודעה הראשונה שלי - אז כבוד!!! טוב נתחיל קודם בלהסביר מה יש לי ולמה אני ממש לא מרוצה אני מחובר לתשתית של בזק במהירות של 15 מגה וספק האינטרנט שלי הוא 012. קיבלתי מבזק את הראוטר של חברת Dlink דגם DSL-2760u לראוטר מחוברים בצורה קווית : 1. מחשב מק מיני בחיבור קווי 2. רכזת רשת שיושבת בסלון שאליה מחוברים : הממיר של יס מקס ומכשיר Apple TV. כמו כן השקעתי בכבלי רשת סופר איכותיים ומהירים על מנת שהכל יזרום בצורה חלקה. העניין הוא שאני ממש מאוכזב אני דבר ראשון סובל מאין סוף ניתוקים מוזרים או תקיעות שדורשות ממני לכבות ולהדליק את הראוטר (כבר עשיתי מספר פעמים Hard reset לראוטר ) מעבר לכך שאני מנסה להזרים מדיה מהמחשב שלי לAppleTv לוקח המון זמן והוא גם עושה מידי פעם Buffe…
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי מודם כבלים מוטורולה surfboard עם WIN98 SE. מזה כמה חודשים החיבור לאינטרנט מתנתק לי כעבור כמה זמן (נורית הפעילות הכתומה של המודם נכבית, אולם ארבע הנורות הירוקות - power, receive, send, online - פועלות כרגיל). לא ניתן לחדש את הקשר דרך ה-winipcfg, וכשאני מבקש לאתחל - אני מקבל את המסך הכחול (your computer is turning off). הפתרון היחיד הוא אתחול "אלים" דרך לחיצה על כפתור ה-reset (אפילו ה-ctrl+alt+del לא עובד). לפעמים עוברות שעות בלי ההתנתקויות, ולפעמים זה קורה כמה פעמים בשעה. אמרו לי שזו עלולה להיות בעיה של מתח, מה נראה לכם? אם זו הבעיה, איך מטפלים בה? תודה מראש
-
יש לי חבילה של 16 מגה. הבנתי שהמודם המומלץ הוא מוטורולה שחור SB5101 , באתר של הוט מופיע מודם SB5100 שחור, מה ההבדל? מה לגבי סיסקו? האם עצם זה שהוא ניתן ללקוחת של 100 מגה - דוקסיס 3,האם הוא יעבוד גם במהירות של 16 מגה?
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לאינטרנט כל הזמן , ללא חייגן עם הוט ובזק בינלאומי. יש לי נתב של לינקסיס דגם ה GL שמחובר למחשב נייח ולמודם של הכבלים. ה IP החיצוני , זה שהראוטר מקבל מהספק , לא משתנה אף פעם למרות שבכבלים אמרו לי שהIP שלי הוא דינמי (אולי התכוונו לפנימי...) בכל זאת כאשר אני מנתק את הראוטר ומחבר אותו שוב , הIP נשאר כפי שהיה מקודם. האם זה משתנה רק אם משאירים את הראוטר מנותק לזמן מה ואז מחברים בחזרה ? האם צריך לבצע הגדרות כלשהם בוינדוס או בתוכנה של הראוטר כדי שיהיה דינמי? בתוכנה של הראוטר מוגדר סוג חיבור אינטרנט כ DHCP ואופציה של DHCP Server היא ב enable. בקיצור אני מעוניין שה IP החיצוני יהיה דינמי. אני צריך להתקשר להוט שוב? תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
היי, לא מזמן עברתי לאינטרנט המהיר של ngn . יש לי שני מחשבים בבית אחד נייח ואחד נייד. התחברתי עם הנייד והכל עובד בסדר. למחשב הנייח קיניתי מודם USB, עשיתי פורמט למחשב, התקנתי עליו את כל הדרייברים הנחוצים. הבעיה היא כאשר אני מוריד משהו מהאינטרנט זה לא זז ומוריד בקצב של 1 קב"ש. יכול ששכחתי להגדיר משהו?
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לעבור לסיבים של פרטנר, מהירות 300 מגה. השכרת הנתב עולה 25 שקל לחודש, אז אני מעדיף כבר לקנות באופן פרטי. האם כדאי לקנות את ה SAGEMCOM 5770 שפרטנר משתמשים בו או עדיף ראוטר אחר? אני שואל גם מבחינת אפשרות מעקב ותיקון תקלות של פרטנר, כי תמיד הם אומרים שראוטר פרטי הוא בעייתי. עדיף דגם שניתן לרכוש בארץ. אני לא מבין כלום בראוטרים. אני רק רוצה ראוטר שיעבוד מהר, עם WIFI “חלק" וללא תקלות, ושיתאים לפרטנר מבחינת תמיכה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
- 1 follower
-
-
בזק בינלאומי הגבילה הרגע המון ירושלמים היום ל750 קיי כי יש להם "בעיה בשרת" הבעיה נמשכת כבר שעתיים וכנראה תמשך עד מחר. תוסיפו את זה לבעיות של דפים שלא נפתחים, מהירויות בושה בחו"ל, ומהירויות הורדה של לפני 10 שנים בתשלום מופקע ויש לכם כאן עסק לא מומלץ. אם תייר היה יודע שזאת חברת התקשורת הגדולה במדינה הוא היה מעדיף לגור באפגניסטן, בתוך מערה ולהסתפק ב2 כוסות מחוברות עם חוט ללמעלה. פשוט נמאס כבר, ממש נמאס.
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי עדין סובל מפינגים גבוהים בגלל התשתית של בזק מוגדר כ RA כל פעם מחדש ! יש למישהו רעיון אולי מה לעשות ?כמעט בלתי אפשרי לשחק אוןליין פינג לאתר וואלה 24 MS
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקומות שחלק מהקונקטרים נמכרים עם פלסטיק קטן שמסדרים עליו את הגידים לפני ואז מכניסים אותו פנימה. אבל לחלק מהקונקטרים אין בזה. יש יתרון לשימוש באינסרט הזה? אודה להסבר.
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-