עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Zeus710,

שלום חברים! זאת תוצאת הבדיקה: מה תגידו? יש לי JITTER 6 MS. לא התייחסתי לזה קודם כי עדיין הציון שלי היה A. אבל מהשיחה פרטית עם אחד החברים בפורום הבנתי ש 6 MS JITTER זה לא בסדר. אז מה תגידו? יש לי סיבה לדאגה? תודה לכולם מראש על תגובתכם.

2. Started by Nemesis,

מי שמעוניין להפעיל את הנתב הזה בכבלים עם L2TP, מוזמן לשלוח ה"פ, ואני אעביר לו את הקושחה שעובדת אצלי.

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחובר ל-ADSL 10M וספקית בזק בינלאומי. אני מחובר עם מודם ונתב. קצת אחרי שהכריזו על השדרוג אני מקבל ניתוקים, הנתב כותב Unreachable ולאחר כדקה שתיים הוא מצליח לחייג והאינטרנט חוזר. יכול להיות שזה בגלל שבזק שידרגו לי ל-15 אבל בבזק בינלאומי אני מוגדר על 10 וזה גורם לבעיות? איך אני בודק את זה?

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by caspib,

אהלן, ברותי נתב ביתי של dynamode, דגם BR6004W-G, מחובר לאינטרנט דרך תשתית של HOT ונטויז'ן בתור ספקית. משום מה אני לא מצליח להתחבר ב Microsoft VPN לעבודה. אני בטוח שה VPN מוגדר נכון בגלל ש - כאשר אני עובר לחיבור אחר - wi-fi או סללורי - אני כן מצליח להתחבר לעבודה? השגיאה שאני מקבל היא 800 מישהו נתקל בזה ?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by ravenclock,

ישנה דרך לבדוק כמה תעבורה חודשית אני צורך? אני בבז"ל. זה רשום בחשבונית או משהו?

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  6. Started by ohmega,

ברשותי firewall מובנה בראוטר וכתוכנה. האם זה מיותר להתקין תוכנת פיירוול בנוסף לזה הקיים באופן מובנה בראוטר? ואינו מספק הגנה "משופרת"?

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  7. אני עומד לקנות מחשב נוסף לבית וצריך המלצה לראוטר אלחוטי + כרטיס רשת יש לי כבלים וגלישה דרך בזק בינלאומי כמובן שהתקציב מוגבל בתודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by NuXeR,

אני יתחיל ככה...עשיתי חיפושש!!!!!!!! ל מצאתי משהו מדויק שיכול לעזור לי.. עכשיו , לעניין : 2 מחשבים אחד מריץ XP והשני 98. ב-XP מותקן כרטיס רשת שמחובר למודם בכבלים RCA. ועוד כרטיס רשת שמחובר לכרטיס רשת במחשב השני. כמובן שההוא עם ה-XP דולק כל הזמן... האינטרנט עובד והכל עובד טוב , חוץ מ..המהירות. המהירות של הרשת עצמה די טובה , המהירות של האינטרנט...על הפנים. במחשב עם ה-98 המהירות היא 10-15K לשניה....שזה ממש ממש גרוע! (אמור להיות 90!) !!! במחשב השני הגלישה יותר טובה וראיתי שהגיעה ל-80 אבל קפץ ל-30... למישהו יש רעיונות אולי לא הגדרתי טוב משהו ?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  9. שלום... יש לי 3 מחשבים בבית ברשת... הבעיה העיקרית היא כזו.. אני משחק משחקי רשת ותמיד שאחים שלי עושים קצת אפלואד כל הפינג במשחקים קופץ לי 400... עכישו זה ממש ממש מרגיז ! אני לא מסוגל לזה... יש לי חיבור 1.5 וראטור של אדימקס שכחתי את הדגם... G בסוף משהו לא זכור... (ראוטר אלחוטי גם אבל כל המחשבים מחוברים קווית) השאלה שלי היא כזו, האם יש איזה פאצ' או משהו בראוטר שאני יכול להגזיר שאחים שלי יוכלו לתת אפלוד רק של K אחד בלבד ? בלי שימוש בנט לימיטר כי אין לי גישה למחשב שלהם... האם יש איזה אופציה להגדיר בראוטר שכל מה שהם יהיו מוסגלים לשלוח זה K אחד ? אני יודע שזה יעשה להם צוואר בקבוק וגלישה איטית, אבל לפחות אני אוכל לשחק כמו בנאדם... אשמח למישהו שאוכל לעזור לי כיצד לסדר את הב…

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  10. שלום, אני עובד במשרד קטן עם שלושה מחשבים, ושרת, וצריך כעת להתקין תוכנה למחשבים האלו ומדפסת משולבת. האם להזמין טכנאי בשביל כך, או שמישהו עם ידע בסיסי בהתקנות יוכל להסתדר עם זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  11. קצת מידע מחירים המלצות על נתבים של רשת קווי טלפון ומתאמי רשת מומלצים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  12. Started by GREATTHUNDER,

היה לנו אינטרנט ADSL וחיברנו אותו דרך ראוטר (של EDIMAX - לא זוכר את הדגם אבל אני אבדוק אם זה חשוב) האינטרנט התחבר דרך הראוטר ולא היה צורך בחייגן (לפני שהתקנו אותו היה צורך) כי הראוטר חייג, החלפנו את האינטרנט לאינטרנט כבלים של HOT + נטוויזן (יצא יותר זול) חיברתי אותו עם ראוטר וסוויצ'ים אבל עכשיו יש חייגן וצריך לחייג דרכו, ורק מחשב אחד יכול להיות מחובר בכל זמן נתון, קראתי את הטראד על חיבור אינטרנט משותף אבל אני לא רוצה להיות תלוי במחשב 1 שתמיד יהיה דלוק ומחובר אני רוצה את המצב שהיה לי קודם מחובר דרך הראוטר ובלי חייגן שתמיד יהיה מחובר. זה אפשרי עם אינטרנט כבלים בכלל? תודה רבה על העזרה

13. תודה

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  14. אני כרגע מחובר עם אינטרנט זהב בחבילה של ADSL 1.5MB. הפינגים במשחקים די גבוהים, והגלישה די איטית וגם יש לי מלא תקלות כל הזמן. אני לא יודע אם זה בגלל הספקית או לא, אבל די נמאס לי מזה אז חשבתי לעבור לכבלים. רק רציתי לדעת: יש לי כרגע YES, אם אני אתחבר לאינטרנט איתם אני אשאר עם בזק כספק תשתית? והם יתנו לי מודם בחינם (שיהיה בהשאלה) אם אני עובר אליהם? וכמה זה עולה לחודש כולל הכל? ומה דעתכם על המהירויות? שמעתי שאם יש הרבה אנשים מחוברים לאינטרנט בכבלים באותה שכונה אז הגלישה נהיית איטית, אבל לי אין מה לדאוג לגביי זה כי בשכונה שלי לאנשים יש בקושי מחשב (יש רק שלוש משפחות בכל השכונה שבכלל מחוברים לאינטרנט).

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Started by Shbd,

ובכן, סוף סוף הקמתי את הרשת החדשה, כבלי CAT7, ראשי RiT CAT6 וכבלי CAT5e למחשבים (זמנית, יוחלף ב- CAT6). בבדיקה שביצעתי המהירות המקסימלית בפועל ב- TCP\UDP היא כ- 450Mbit. הבעייה היא כאמור במהירות שיתוף קבצים SMB, להלן בדיקות שביצעתי: מחשב A - מחשב P4 ישן, Linux מחשב B - מחשב P4, XP מחשב C - המחשב שלי, WIN7 במצב: B=>C \ C=>B 20-25MByte - קריאה 10-15Mbyte - כתיבה B/C=>A 40-45MByte - קריאה 55-58Mbyte - כתיבה (אני מניח שכבר מגבלה של דיסק קשיח?) A=>B/C 5-8MByte - קריאה מדוע ההבדל התהומי הזה? והאם ניתן לשפר את המצב?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by 114508534,

היי יש לי שני מחשבים עם XP על אחד מהם מותקנת מדפסת, רגילה לא רשת. ניסיתי לשתף את המדפסת אבל אני הסתבכתי, אפשר בבקשה הסבר . כיויכול המחשב עם המדפסת משתף, יש תמונה של יד על האייקון של מדפסת אני פשוט לא מצליח להדפיס מהמחשב שלי . תודה

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  17. אהלן כולם, יש איזה לוח מודעות אינטרנטי בסגנון יד2 שאני מחפש את שם וכתובת המפעיל שלו לצורך שליחת מכתב התראה מעו"ד. הוא לא עונה במיילים ולא מגיב באף מדיה אחרת. אין מספר טלפון. יש דרך אינטרנטית לאתר את שמו\שמם? אולי דרך כתובת IP או משהו כזה? לא מבין בזה, אבל סקרן לדעת. תודה! ושנה טובה

18. Started by kikolf,

היי חברים, חיברתי ראוטר להוט בוקס בברידג' והכל עובד סבבה... הבעיה היא שהראוטר שיש לי אצלי הוא קצת ישן (מ - 2013) ולפעמים יש קפיצות בחיבור לרשת... אני מחפש המלצות לראוטר שמשדר לפחות 200Mbps, עדיפות לשני תדרים (2.4 ו - 5) ואם אפשר אז שלא יקרע לי ממש את הכיס. המלצות?

19. כתוב בכתבה בזק נגד חבילות גלישה איטיות ש-"ישודרגו קצבי העלאת הנתונים ל-800 קילו-ביט לשנייה לכל הלקוחות שגולשים במהירות של עד 5 מגה-ביט". מתי זה יכנס לפועל? כי עכשיו עדיין לא נכנס לפעולה. או שבעצם בזק עבדו עלינו?

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  20. יש לי ראוטר שמחובר לסוויצ' וממנו למספר מחשבים. אחד המחשבים שמחוברים להאב הוא COMP1 לצורך העניין, ויש בו 2 כרטיסי רשת. הכרטיס הראשון מחובר לסוויצ' ודרכו ניגש לאינטרנט. הכרטיס השני מחובר למחשב כלשהו, לצורך העניין COMP2. בינהם תקשורת ישירה ואין ל-COMP2 תקשורת לשאר הרשת (ראוטר ושאר המחשבים שמחוברים לסוויצ'). השאלה האם אני יכול דרך הכרטיס השני לשתף את האינטרנט שמחובר מהכרטיס רשת הראשון, כך שגם COMP2 יוכל לגלוש דרך האינטרנט של הראוטר? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  21. Started by hamoodit,

אז ככה: התקנתי NOVELL CLIENT דרך XP PRO וזה עובד מצויין על פרוטוקול IP\IPX ואפילו האינטרנט SHARING תקין...הבעיה מתחילה בתוכנות שרצות ב DOS דרך הרשת כמו חשבשבת ותוכנות ניהול מלאי שונות. התוכנות עולות לי בסדר דרך חלון MS DOS אך העברית מופיעה או בג'יבריש או הפוך..... ניסיתי את כל הגדרות הכתב ולדעתי פשוט לא מותקן אצלי ה FONT המתאים להצגת התוכנה... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה או התנסה בבעיה אנא עזרו....

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  22. Started by ladani22,

למישהו יש מדריך לנתב הזה?(אפילו באנגלית) כל מה שאני יודע זה שכתובתו 10.0.0.2 וידוע לי גם ה LOGIN שלו אבל התפריט שלו קצת מורכב מאשר נתבים אחרים

23. Started by SEangel,

אני עובר לחיבור של הוט, לכן המודם ראוטר שיש לי מבזק (שהיה מחובר ל10 מ"ב, כנראה לא יתאים (או שכן?!) לכן, אני מחפש ראוטר שיתאים ל12 מ"ב, אליו יחוברו שני מחשבים והממיר של יס (VOD וסטרימר) באופן חוטי, וסמארטפונים באופן אלחוטי. התקציב הוא עד 200 ש"ח, אבל אם יש בפחות, אני אשמח. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  24. היי.. הגיע מחשב חדש, המחשב הישן יעבור לחדר אחר, יש אינטרנט ב ADSL של בזק בינלאומי 1.5M . איך אני יכול לחבר שני מחשבים בשני חדרים שונים לאותו חיבור אינטרנט ? מה הן האופציות שלי ? (אלחוטי, ראוטר (שאין לי מושג מה זה).. להעביר כבלים?) או בקיצור... מה האפשרויות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  25. לאחר הפוסט הקודם שפתחתי. החלטתי להחליף את הנתב. ברשותי נתב Siemens ADSL SL2-141 (בשימוש אצלי מאז 2008) אני רוצה לקנות נתב עצמאית ולא לקחת מבזק עם כל העסקאות המוזרות שלהם.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.