רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
ראיתי באחת בחנויות שמוכרים ראוטרים שעובדים על רשת החשמל. אף ראיתי תיאור של המוצר בלינק הזה: http://www.phonex.com/prd_nw14.htm. מישהו ניסה/יודע מה המגבלות או התפוקה של המכשיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
במסגרת CES 2012 חשפה גם חברת Netgear שורה של מוצרים חדשים. כל הפרטים - כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=1878
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מהירות בלתי נסבלתתתת !!! פשוט זוועה! מת להתנתק מהם אבל אני בהתחייבות לטריפל המזד***ן שלהם מהירות 12 MB מוריד לי על 50KB פשוט בזיון
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
היי לכולם מנסה למצוא איך להגדיר wps או wds מישהו יודע איפה ההגדרה הזו תודה לכלום
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אוקיי קניתי ראוטר חדש SIEMENS 141 וכמובן יש לי LOWID באימיול.. מישו יכול להגיד לי איך לפתור את זה? ראיתי כמה אנשים שמביאים אבל זה לא כל כך מדויק אם מישו שכבר עשה את זה עם הראוטר יגיד לי איך אני ישמח או מישו שיודע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
את זה ראיתי במקום אחר האם זה נכון מה שרשום פה לגבי המודל 7 - 6 אני שואל כול הזמן כדי לדעת את זה אם זה נכון אני יודע את שנייהם בבקשה תענו. תודה שכבה 7 את התהליך הזה הוא עושה כשהמשתמש רוצה לשלוח נתונים applicition-הוא אחראי לתקשר עם המשתמש והוא ארחראי על קבלת הנתונים במידה והמשתמש שולח רותו דוגמא : email והוא אחראי על קביעת סוג השרת client server או pear to pear בעת קבלת הנתונים מהמחשב השולח השכבה השביעית לוקיצ אצ התונים ומעבירה אותו לקובץ שהמשתמש רצה לשלוח דוגמא:המשתמש רוצה לשלוח email אז השכבה השביעית לוקחת את הנתנון(EMAIL)ומעבירה אותו לשאר השלבים ובעת הקבלת השכבה השביעית שמקבלת את הנתון מעבירה אותו לנתון EMAIL בידיוק כמו שהמשתמש רצה שהמקבל ה-EMAIL רצה שיגיע. שכבה 6 pres…
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
שלום חיברתי את הרשת בביתי ומשחקי הרשת והשיתוף עובדים מצוין אבל כאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט הוא לא מתחבר וגם לא למחשב השני שנמצא ברשת אייך אני עושה ששני המחשבים יוכלו לגלוש ביחד באינטרנט המודם הוא : alcatel כבל רשת רגיל ואצלי יש 2 כרטיסים אחד לרשת ואחד לאינטרנט win xp מותקנים בשני המחשבים בתודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום חברים! זאת תוצאת הבדיקה: מה תגידו? יש לי JITTER 6 MS. לא התייחסתי לזה קודם כי עדיין הציון שלי היה A. אבל מהשיחה פרטית עם אחד החברים בפורום הבנתי ש 6 MS JITTER זה לא בסדר. אז מה תגידו? יש לי סיבה לדאגה? תודה לכולם מראש על תגובתכם.
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
יש לי adsl עם מודם alcatel ואני רוצה לחבר אותו לhub כדי שכל המחשבים יוכלו להיות מחוברים איך אני עושה את זה ? איזה הגדרות אני צריך? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום למבינים,אז אני עובר דירה בקרוב ותוהה איזה אינטרנט לעשות שם , מסתבר שאנלימטד לא נפרש שם ככה שזה יצא .מתלבט בין החבילה של סלקום או אורנג' כדי לכלול גם טלויזיה אבל זה כבר לדיון אחר.השאלה היא כזו , אני טס בקרוב לארהב ואני רוצה להחדש בראוטר/מודם/ראוטר+מודם , הקטע הוא שאני פחות בעסק הזה ואשמח לעזרה מהמבינים.אשמח לדעת מה מומלץ לקנות , האם מכשיר יעודי או משהו שמשלב ?אני מניח שניתן להשכיר מהחברות גם מודם רטואר שלהם ולהפוך אותו למשהו יעודי אחר בנוסף למה שאקנה , אבל אתן לכם להמליץ מה הכי כדאי לעשותרב תודות לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
ישנה דרך לבדוק כמה תעבורה חודשית אני צורך? אני בבז"ל. זה רשום בחשבונית או משהו?
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כיצד ניתן לשתף באופן אלחוטי חיבור אינטרנט של מחשב המחובר לרשת חוטית? אני רוצה שהמחשב ישמש כ hot spot שניתן יהיה להתחבר דרכו לאינטרנט גם באמצעות סמארטפונים השאלה היא אם יספיק לי לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר דרך USB ואם כן האם אני צריך לבדוק תכונה מסויימת של הכרטיס רשת שיאפשר לי זאת תודה...
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה בצורה הזולה והיעילה ביותר. מודם + ראוטר ???? איך בדיוק? אני לא מבין.
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ואני רוצה לעשות ביניהם רשת אלחוטית אין לי שמץ אפילו איך להתחיל לעשות את זה מודם alcatel ADSL שני מחשבי פנטיום 4 עם ווינדוס אקס פי מישהו יכול בבקשה להדריך אותי מה אני צריך לקנות ולעשות בשביל שתהיה לי רשת טובה ונורמלית? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום בדקתי אם הפורט של utorent פתוח ולהפתעתי הפורט חסום -אני מחובר ישירות למודם -הפיררואל מאשר את התוכנה (גם במצב "allow all" הפורט עדין חסום) :-\
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לאבא שלי בעבודה 2 מחשבים האחד מקינטוש והשני PC רגיל. 2 המחשבים נמצאים ברשת וכאמצעי פלט יש 3 מכשירים- 2 מכונות צילום ועוד מדפסת אחת. כמו שאמרתי המחשבים מאורגנים ברשת כאשר יש שיתוף קבצים וגם שיתוף אינטרנט. במחשב הPC מערכת ההפעלה היא 98 (אם יותר נוח אני יכול להתקין XP) ובמקינטוש המערכת היא 9 הכל עכשיו מסודר ברשת ואין בעיה והמחשבים מחוברים למדפסת ולמכונת צילום באמצעות רשת ומחוברים לאינטרנט באמצעות ADSLעם מודם אלקטל HOME אני רוצה להחליף את הPC ולהביא במקומו ככה AMD 2500 שיהיה נוח לעבוד איתו. המחשב המוגדר כמחשב ראשי הוא הPC. מישהו יודע איך אני מגדיר רשת בין הPC והמקינטוש ומגדיר שיתוף אינטרנט ומדפסות רשת? בבקשה אני באמת חייב עזרה ואין לי מושג מה לעשות...
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, יש כאן קישור לתמונה שתצייר באופן כללי את הבית שלי : http://imageshack.us/photo/my-images/31/21961436.jpg/ בין הארון הראשי לכל חדר יש כבל שמשמש לטובת בזק , כבל של 4 זוגות כאשר לכל חדר השימוש הוא בזוג אחד בלבד מה שאומר שנשארו לי 3 זוגות פנויים לכל חדר. לפני הכל רציתי לשאול באופן עקרוני האם הדבר אפשרי? ברור לי שזה לא אידיאלי אבל האם זה יעבוד? השחלה של כבלים לא נראה לי שתיהיה אפשרית. תודה
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום רציתי שתמליצו לי על כרטיס רשת בסכום של עד 150 שקל. הוא עתיד להתחבר לראוטר של בלקין וחיבור רשת של 10 מגה.שכמה שפחות יתחמם וטווח קליטה גבוה ללא ניתוקים מרובים. אם אפשר יותר מדגם אחד. תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי, כשאני נכנס מהמחשב בבית שלי למחשב של ההורים בעזרת Logmein, זה עובד ממש לאט. יש לציין כי אין תוכנה כמו אימיול שלוקחת רוחב פס באף אחד מהמחשבים. כמו כן בחרתי באיכות הכי נמוכה של תמונה על מנת לשנות מהירות. יש אופציה אחרת להתחבר מרחוק שהמהירות תהיה גבוהה יותר? תודה
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום , כבר 3 שנים אני מנסה לפתור את הבעיה בפקודות במשחקים שאני משחק (CS , QUAKE , SERIOUS SAM , UT2004) וכמובן שזה לא עוזר , לא יעזור להתקשר לספקית כי עשיתי את בדיקת ההורדה והעלאה ובהורדה יצא לי 800 KB לשניה! שזה ממש הרבה... יש לי אינטרנט קווי-זהב ולכן האינטרנט שלי מאוד מהיר אך במשחקים זה ממש גרוע! מה אוכל לעשות? האם כרטיס רשת חדש יעזור? יש לי מחשב דיי ישן... אגב במשחקים אני רואה מלא אנשים עם פינג נמוך מאוד כגון : 16 , 20 , 30 ולי יש 80~120... שזה ממש לא טוב! אשמח אם תעזרו לי במהירות האפשרית... תודה רבה! נ.ב ~ אני משתמש ברשת כמו כולם , ואני רוצה לשחק בBattlefield 2 , וזה דורש Admin Rights ואני לא משתמש באינטרנט ביתי כך שאין לי Admin Rights אני גר בקיבוץ ... ולכן א…
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני פותח פורטים בנתב הזה. בנתב הקודם שלי פתחתי באמצעות NAT שאליו הגעתי ב - telnet. לא מוצא בsetup הגרפי שלו מקום שפותחים פורטים. תודה
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הגרסא החדשה היא 130325 קישור להורדה: http://www.tp-link.com/il/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1 השינויים:[list type=decimal] [*]Removed default dial-up information under PPPoE\PPTP\L2TP\BigPond mode; [*]Fixed some vulnerabilities and improved security עדכנתי, אין שינויים שנראים לעין, השינויים הם מאחורי הקלעים, כל מיני משתנים במערכת ההפעלה, היעילות שלה ושינויי אבטחה, הנתב עובד מעולה כרגיל, גרסאת חומרה v1.3. הודעותייך אוחדו. המנע מהודעות כפולות.
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש תוכנה ששולטת על רשת ביתית תוכנה שממש שולטת על הרשת ונותנת לי מידע על מה שקורה ואני מחפש גם תוכנה שאני יכול להכנס ממש למחשב השני שברשת ולשלוט עליו/להריץ סקריפטים שימו לב אני לא מחפש סוסים טרויינים(netbus) וכדומה תודה
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי ראוטר של D-LINK דגם DI-704P שאמור לתמוך גם בחייגן אינטרנט בכבלים של נטוויז'ן, אבל כשחיברתי את הראוטר הוא פשוט לא רוצה להתחבר וכאשר אני מתחבר עם החייגן של נטוויז'ן ממחשב אחד אז השני כבר לא יכול להתחבר (אני מחובר רק עם שני מחשבים) האם למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה? עזרו לי בבקשה ...
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בוקר טוב לכל המומחים אני עומדת לקנות HTPC חדש - קישור לדיון בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=287891.0 והיות וזה יהיה המחשב השני בבית הבנתי שהדבר ההגיוני יהיה לעשות זאת באמצאות חיבור אינטרנט אלחוטי. 1. כעת,אני לא בטוחה אם זה אומר רשת אלחוטי כלומר ראוטור + כרטיס רשת או שיש דרך יותר פשוטה כי מעבר לשיטוף בחיבור האינטרנט של שני המחשבים ואם הדבר יתאפשר גם של טלפונים סלולארים תומכי WI-FI אין לי צורך בשוטפויות אחרות עם המחשב 2. אם אכן מה שאני צריכה זה חיבור רשת, עקב זאת שמדובר בשני קצוות הבית המליצו לי לי על הראוטר הבא: WRT54GL וLinkSys הבנתי שהוא מאוד טוב ומקצועי (סביר להניח שיותר מידי מקצועי בשבילי) אולם הוא מאוד אמין ולא אמור לעשות לי בעיות במ…
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-