רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי שני מחשבים עם XP על אחד מהם מותקנת מדפסת, רגילה לא רשת. ניסיתי לשתף את המדפסת אבל אני הסתבכתי, אפשר בבקשה הסבר . כיויכול המחשב עם המדפסת משתף, יש תמונה של יד על האייקון של מדפסת אני פשוט לא מצליח להדפיס מהמחשב שלי . תודה
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם הכרטיס רשת כאשר אני מעתיק קבצים למחשבים אחרים. המהירות פתאום יורדת מתחת למגה (במקום 10-11 מגה) אני חושש שמדובר בכרטיס רשת דפוק. איך אני יכול לבדוק את התקינות שלו?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי חברים, חיברתי ראוטר להוט בוקס בברידג' והכל עובד סבבה... הבעיה היא שהראוטר שיש לי אצלי הוא קצת ישן (מ - 2013) ולפעמים יש קפיצות בחיבור לרשת... אני מחפש המלצות לראוטר שמשדר לפחות 200Mbps, עדיפות לשני תדרים (2.4 ו - 5) ואם אפשר אז שלא יקרע לי ממש את הכיס. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
המהירות חיבור שלי 2 מגה ואני עדין לא יודע אך אומרים לגלוש אבל לפעמים כמו עכשיו הכל עולה בפחות משניה ... זה מפחיד למה זה קורה? לפעמים
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לאבא שלי בעבודה 2 מחשבים האחד מקינטוש והשני PC רגיל. 2 המחשבים נמצאים ברשת וכאמצעי פלט יש 3 מכשירים- 2 מכונות צילום ועוד מדפסת אחת. כמו שאמרתי המחשבים מאורגנים ברשת כאשר יש שיתוף קבצים וגם שיתוף אינטרנט. במחשב הPC מערכת ההפעלה היא 98 (אם יותר נוח אני יכול להתקין XP) ובמקינטוש המערכת היא 9 הכל עכשיו מסודר ברשת ואין בעיה והמחשבים מחוברים למדפסת ולמכונת צילום באמצעות רשת ומחוברים לאינטרנט באמצעות ADSLעם מודם אלקטל HOME אני רוצה להחליף את הPC ולהביא במקומו ככה AMD 2500 שיהיה נוח לעבוד איתו. המחשב המוגדר כמחשב ראשי הוא הPC. מישהו יודע איך אני מגדיר רשת בין הPC והמקינטוש ומגדיר שיתוף אינטרנט ומדפסות רשת? בבקשה אני באמת חייב עזרה ואין לי מושג מה לעשות...
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום חברים, כבר תקופה שלא ביקרתי פה , בבית שלי יש ראוטר בזק תקן AC ורפיטר בקומה העליונה גם הוא של בזק (תקן N), יש המון לאגים ברשת הרבה "הפרעות". יש תחושה תמיד של פעם יש פעם אין, אקח לדוגמה את הטלוויזיה בבית (יס) כשממיר אחד משתמש בVOD, השאר מתפללים להצליח להשתמש גם. בחלק מהחדרים יש HPNA (ממיר מהחיבור קואקס של יס לאינטרנט). רציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם הוספה או החלפה של ראוטר יכולה לעזור ? 2. האם חוסר התאימות של הרפיטר והראוטר מבחינת התקנים, יכל לבצע הפרעות שכאלו ? 3.יש איזה המלצות כלשהן שאוכל לבדוק מאין הבעיה של הפרעות בגלישה ?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לנו 3 מחשבים בבית (2 נייחים ו-1 נייד) ואינטרנט בכבלים. אני רוצה לחבר את הראוטר בחיבור קווי לאחד המחשבים הנייחים ואת 2 המחשבים האחרים בצורה אלחוטית. הדרישות שלי מהראוטר הן שתהיה קליטה טובה בכל הבית , אמינות החיבור ופס רחב. השימוש העיקרי בבית הוא אינטרנט לצורך גלישה וקצת שיתוף קבצים. אני רוצה שגם אם במחשב אחד ישתמשו באימיול אז במחשבים הנותרים ברשת לא תהיה לכך כמעט השפעה. כמו כן אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי טוב. ראיתי שהמחירים נעים בין 70 ל200 ש"ח. האם אני יכול להסתפק גם בכרטיס זול שמתחבר ב-USB? צירפתי גם קובץ PAINT עם תיאור סכמטי של הבית. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
כתוב בכתבה בזק נגד חבילות גלישה איטיות ש-"ישודרגו קצבי העלאת הנתונים ל-800 קילו-ביט לשנייה לכל הלקוחות שגולשים במהירות של עד 5 מגה-ביט". מתי זה יכנס לפועל? כי עכשיו עדיין לא נכנס לפעולה. או שבעצם בזק עבדו עלינו?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אז ככה: התקנתי NOVELL CLIENT דרך XP PRO וזה עובד מצויין על פרוטוקול IP\IPX ואפילו האינטרנט SHARING תקין...הבעיה מתחילה בתוכנות שרצות ב DOS דרך הרשת כמו חשבשבת ותוכנות ניהול מלאי שונות. התוכנות עולות לי בסדר דרך חלון MS DOS אך העברית מופיעה או בג'יבריש או הפוך..... ניסיתי את כל הגדרות הכתב ולדעתי פשוט לא מותקן אצלי ה FONT המתאים להצגת התוכנה... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה או התנסה בבעיה אנא עזרו....
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
לאחר הפוסט הקודם שפתחתי. החלטתי להחליף את הנתב. ברשותי נתב Siemens ADSL SL2-141 (בשימוש אצלי מאז 2008) אני רוצה לקנות נתב עצמאית ולא לקחת מבזק עם כל העסקאות המוזרות שלהם.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, עשיתי סריקה לעצמי וגיליתי שיש לי שני טרויאנים במחשב אתם יכולים לעזור לי להסיר אותם? יש לי XP הנה הטרויאנים Trojan found! ProMail Trojan on port 110 Trojan found! Netbios Remote Procedure Call on port 135
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
בשבוע האחרון האינטרנט שלי איטי בטירוף שום הורדה לא מסוגלת לעבור את ה55-70 ק"ב ...נסיתי להוריד מ10 שרתים שונים, מטורנטלייץ 3 קבצים שהכי גדול היה עם 1200 סידרים(אמור לרדת בקצב מטורף..) דיברתי עם התמיכה של נטוויזן 4 פעמים עם תומך פעמיים. הם טוענים שהם לא מורידים מהירויות, שיתכן ויש וירוס אחד בכלל ניסה להעלות לי אפלואד בטענה שזה ישפר את המהירות.. אני גולש ב2.5 מגה.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
במסגרת CES 2012 חשפה גם חברת Netgear שורה של מוצרים חדשים. כל הפרטים - כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=1878
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מהירות בלתי נסבלתתתת !!! פשוט זוועה! מת להתנתק מהם אבל אני בהתחייבות לטריפל המזד***ן שלהם מהירות 12 MB מוריד לי על 50KB פשוט בזיון
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
-
מי שמעוניין להפעיל את הנתב הזה בכבלים עם L2TP, מוזמן לשלוח ה"פ, ואני אעביר לו את הקושחה שעובדת אצלי.
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ביתית פשוטה (ראוטר 3com). הרשת מחוברת לאינטרנט במהירות 10Mb (בזק + ספק הוטנט). שדרגתי לפני כמה שבועות - והכל היה תקין. במחשב הנייד הותיק שלי (Dell Vostro, בן 4 שנים), החלה הגלישה בשבועיים האחרונים לקרטע, ואני מקבל תוצאות מאוד מוזרות בבדיקת מהירות: -- בבדיקה רגילה - מד המהירות מתחיל מ-5-6Mb, והולך ויורד ככל שהבדיקה מתארכת. לפעמים הבדיקה מסתיימת עם 1Mb, ולפעמים יורדת למספרים נמוכים יותר, ולעיתים גם נתקעת על 0.07 או משהו כזה... -- בבדיקה ללא הספק [דרך 1@1] - אני מקבל תוצאות יציבות ויפות יותר בין 5 ל-9 Mb (משתנה מפעם לפעם). הבעיה היא רק במחשב הזה, בלפטופ 'אורח' שבא לביקור הגלישה הייתה נקייה ובדיקת המהירות הניבה 10.2Mb. בעיה נוספת - כדי לאבחן את התקלה ר…
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם , הגדלתי את האינטרנט מ1.5 ל2.5 מגה כתוב לי עכשיו דבר כזה (יש לי ראוטר): DSL Speed:128/1856kbps המהירות גדלה?או שזה עדיין 1.5 ?
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
למה הוא התכוון?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 98 מודם ADSL של ECI (B-FOCUS 270( אין לי רשת.. ואני לא מצליח לשלוח קבצים לא באייסיקיו ולא במירנדה יש לציין שאני כן מצליח לקבל קבצים. כשאני לא מצליח לשלוח אז או שזה פשוט טוען מלא מלא זמן ורושם לי שזה מחכה לתשובה היוזר או שזה רושם לי: Can't establish connection to user ולאלה שאני שולח להם אין רשת ואין FIREWALL וגם לי אין רשת או FIREWALL שאני יודע עליו תודה לעוזרים (ד"א עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו שיעזור לי)
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, ברשותי אייפון ובשביל להכנס לאינטרנט דרכו באיזור הבית אני צריך ראוטר אלחוטי, כמובן שאין לי עוד שימוש בשבילו כי ברשותי מחשב אחד, המחשב נמצא בחדר מוגן (ממ"ד) ושמעתי מהמוכרים (מה שנשמע קצת לא נכון) שבשביל שזה יקלו תחיבור טוב בחדר שכזה, אני צריך ראוטר חזק ב 380 שקלים בערך... כמו שאמרתי השימוש שלי בראוטר הוא רק לאייפון..זאתומרת שאני צריך משהו זול שיעבוד בחדר ממ"ד..ויתן ביצועים סבירים, מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מבין שפעם זה שימש בתור מודם 56K, אבל יש גם פקס. אני כאילו יכול לשלוח פקס ע"י חיבור הכרטיס לשקע של הטלפון? מה אני צריך להגדיר? הכרטיס לא מזוהה (סימן שאלה צהוב במנהל התקנים) אז זה אומר שצריך דרייבר, לא? מאיפה אני משיג אחד כזה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, בעבר היה לי אתר רציני לעסק שלי שנוהל ותוחזק ע"י חברה פרטית. לאתר זה היה גם דומיין. לאחר קצת חושבין החלטתי כי איני מעוניין יותר בשירותיה היקרים של החברה והחלטתי להקים אתר קטן ופשוט בgoogle sites (שירות אחסון חינמי שגוגל מספקת לבעלי אתרים קטנים) העניין הוא כזה. אני עדיין מחזיק בדומיין המאוחסן בחברת הדומיינים DomainTheNet. דומיין זה כרגע אינו מקושר לאף אתר ואני מעוניין מאד לקשר אותו לאתר החדש שלי ב google sites. וכאן מתחילה הבעיה, הפרוצדורה היא מאד מסובכת. עבדתי לפי ההוראות של google sites. שם הם מסבירים שעלי לשנות את הגדרות הDNS בחברה המחזיקה בדומיין ואח"כ עליהם לוודא כי אני אכן בעל הדומיין. בקיצור, ברדק. (באמת יש תחושה שגוגל לא מעוניינת לעזור וכך גם חברת הדומיין). הא…
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני לומד לCCNP ואני מחפש כל מני דחות ותחקירים של תקלות "מעניינות" שקרו ברשתות אנטרפרייז ודאטאסנטרים. ככה שיהיה לי מה לקרא בנסיעות. וללמוד על נסיון של אחרים. אם מישהו מכיר דבר כזה אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאתר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-