רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
למה הוא התכוון?
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אהלן חברה, אפשרי להגיד שהראוטר הנוכחי שלי הלך ואני מחפש ראוטר חדש ולא אלחוטי שתומך בcable המחיר שלי הוא בערך 500 שקל מבקש שתמליצו לי על ראוטר איכותי שיחזיק זמן ולא יהווה בעיות. תודה
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הוכרז הנתב הראשון התומך ב-450Mbps. כל המידע כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=701
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
1.מה עוצמת השידור של האנטנות בנתב TL-2DWR1043ND?? 2.האם הקליטה תשתפר בהרבה אם אני יחליף לאנטנה הזאת?? http://www.skypc.co.il/pl_product~99360-241-12~139~0.htm
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום אחרי שלוש שנים בבזק (ויס) אני עובר להוט וזה כולל ניתוק קו הטלפון של בזק... אני צריך המלצה לספקית שעובדת טוב עם הכבלים עם מינימום תקלות והכי הכי חשוב שלא תיהיה הגבלת הורדה, עם חסימת פורטים אפשר להתמודד... אני מבקש המלצות רק ממי שיש לו כבלים עכשיו.
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי ראוטר\מודם של בזק מסוג: rotal rta 1025W 1. Edimax EW-7318USg 54Mbps USB 2. D-Link DUB-E100 Fast-Ethernet 10/100Mb האם הדגם השני תומך באנטנה חיצונית? תודה!!
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
למה כל פעם יש ניתוק מהשרתים של אירופה לכמה דקות בשעות הלילה לפחות שידוע לי ואז יש ניתוב שונה, פינגים שונים כשאין ניתוק מהחייגן בכלל. אני מריץ פינגים ל download.com ו google.com ומשחק באותו זמן ב WOW , באותו רגע יש TIME OUT ב google.com ו download.com ממשיך ו WOW מתנתק, ואחרי כמה שניות השתנה הפינג ב google . זה קורה לעיתים קרובות אבל עכשיו זה מעצבן כי מקודם היה 51-53MS ועכשיו זה השתנה ל 78-80, ויש הבדל רציני בין 30MS. מה אפשר לעשות עם הבזק האלו כי ניסיתי להגיד להם על זה, לא יודעים על זה כלום.
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה בצורה הזולה והיעילה ביותר. מודם + ראוטר ???? איך בדיוק? אני לא מבין.
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי יש לי מבחן על אבטחת מידע (כ-10 שאלות) אני חייב שרק אלה שממש טובים יענו. המבחן הוא אמריקאי. 1)מה מבין המשפטים הבאים הוא ההבדל בין static NAT לPAT NAT? א) בPAT NAT על כל כתובת לא חוקית ישנה כתובת חוקית ואילו בstatic NAT לא ב)בstatic NAT יש חסכון בכתובות IP ואילו בPAT NAT לא ג)בstatic NAT ישנה עלייה ברמת האבטחה ואילו בPAT NAT לא ד)בstatic NAT על כל כתובת לא חוקית ישנה כתובת חוקית ואילו בPAT NAT לא ***בחרתי ב-ד'. 2)מהו Sniffer? א)רכיב המקליט דלף אלקטרומגנטי ב)תוכנית שרצה במחשב ועוקבת אחרי PORTים מסויימים ג)רכיב שבעזרתו ניתן להקליט את מקשי המקלדת ד)וירוס שנכנס למחשב שלי ושולח לבעליו את כל המידע על המחשב ***בחרתי ב-א'. 3)Tunnel Mode בפרוטוקול IPSEC: א)אינו מצפין את המידע, ר…
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
חברת TRENDnet, שבדרך כלל מנצלת את תערוכת CES לסדרה רחבה של הכרזות, הסתפקה השנה בהצגתו של מוצר אחד בלבד. http://www.netcheif.com/blog/?p=6113
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה אניטרנט אלחוטי במחשב הנייד וגם במחשב הנייח שיש לי בבית באותו הזמן
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הראוטר חובר למודם ALCATEL הישן 5 נורות - אפשר לגלוש באינטרנט, אבל: 1. מסנג'ר לא מתחבר. נותן קוד שגיאה 80072eff 2. חלש מהאתרים פשוט לא נפתחים, כאילו שאין חיבור לאינטרנט כלל על איזה הגדרה יכול להיות שדילגתי?
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מישהו יכול לחוות דעה על המוצר? השוואה אל מול האלקטל? מה עדיף? מה כדאי... מי יש לו ביצועים טובים יותר? כאלה...
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
אז קודם כל שלום לכולם. עברתי מתשתית בזק לHOT וקניתי ראוטר EDIMAX 6204, שכרגע מחובר ועובד מצויין. יש בבית 2 קומות, והשאלה היא, האם אפשר להפוך את ה570 למעין מגדיל טווח ולמקם אותו בקומה השנייה? או אפילו להשתמש בו שיתחבר דרך הרשת האלחוטית לאדימקס ואחבר אותו ישירות למחשב, ואחסוך לי קניית כ.רשת אלחוטי? כרגע יש מחשב מחובר ישירות לאדימקס+מחשב נייד שמשתמש באלחוטי, ובסוף השבוע אני מוסיף מחשב נייח. שיחקתי קצת בהגדרות שלו אבל לא מצאתי את האפשרות כמו באדימקס להפוך את הנתב לנקודה חמה... אשמח ואודה אם מישהו יכול לעזור. תודה, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כתוב בכתבה בזק נגד חבילות גלישה איטיות ש-"ישודרגו קצבי העלאת הנתונים ל-800 קילו-ביט לשנייה לכל הלקוחות שגולשים במהירות של עד 5 מגה-ביט". מתי זה יכנס לפועל? כי עכשיו עדיין לא נכנס לפעולה. או שבעצם בזק עבדו עלינו?
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנתב DLINK 524, ויש לו התקן G של האלחוטי. קניתי עכשיו לפטופ חדש עם התקן N ואני מעוניין לקנות את הנתב של DLINK 615 שיש לו התקן N. יש לי בית של 3 קומות וכרגע בחדש של הילדים יש מחשב שמחובר עם כבל רשת, ואחד הילדים רוצה לקנות לפטופ משומש. אני רוצה לחבר בקומה הראשונה את הDLINK 615 ובקומה 3 לחבר את ה DLINK 524 שיהיה כמאריך טווח לאלחוטי של התקן G. מישהוא ניסה פעם לעשות דבר כזה עם נתב 524? והאם בכלל יש אפשרות לחבר את 524 כמאריך טווח? אם כן איך עושים את זה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום חברים מה אתם חושבים על br-6104kp הוא גם שרת של מדפסת יש כאן אנשים שעבודים איתו ניתן לחבר לשם גם סורק במקום מדפסת ?
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רשת אלחוטית שדי התייאשתי ממנה אז אני רוצה לנסות רשת חוטית כדי לא להתנתק כל שניה... יש לי ראוטר של D-LINK נראה לי G604T ויש לי בלוח אם כרטיסי רשת מובנים של Marvell או משו כזה...אז בקיצור אני צריך כבל רשת של איזה 10-8 מטר אז איך אני יודע איזה כבל לקנות?! ??? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני צריך כרגע כרטיס וראוטר...(הראוטר מתחבר לאחד המחשבים ולכן הוא לא צריך כרטיס....נכון?) המחשב השני נמצא חדר על יד כשכל ההפרדה זה קיר גבס בעובי של כ-30 ס"מ אפילו פחות אבל עוד כחודשיים יצורף מחשב למטה במורד מהדרגות במרחק של כ-25 מטר מהמחשב עם הראוטר. אז אני צריך ראוטר של חברה טובה עם אחריות שתהיה קליטה טובה ולא במחיר גבוה מדי רצוי מזיגאז או נועה מחשבים או וואלה שופס תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן AVANT BROWSER ורציתי לדעת אם הוא נחשב לדפדפן טוב ? ומה הם הדפדפנים הטובים או המומלצים מכל הבחינות כולל כמות המשאבים שהוא לוקח כאשר אני פותח כמה דפני אינטרנט. תודה. ???
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום רב כאמור להכנס למייל ממחשב שהוא לא שלי פרטי, למחוק קוקיז, והיסטוריה ולא לשמור סיסמא. מספיק על מנת להעלים מהמחשב כל זכר לסיסמא שלי?
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
טוב חברים אחרי חיפוש וקריאה בנושא הנה השאלות. אני רוצה WPA + MAC, יש 2 מחשבים אלחוטית ומחשב אחד מחובר חוטי. ראוטר נתב - B-focus 352+ אנטנה 1 תומכת עד 256 WPA תומך wep כמובן אנטנה 2 תומכת עד 128 WPA תומך wep כמובן עכשיו לגבי ה MAC אני מברר אותו בשורת הפקודה ב IPCONFIG/ALL וזה רשום תחת השם physical address? source - זהו מספר המאק של המחשב שאני מרשה לו להתחבר? destination - מה אני צריך לרשום שם? protocol- איזה לבחור ? mode - להרשות מין הסתם למאק שאני מוסיף נכון ? עכשיו לגבי הWPA במה אני בוחר ב PSK או ב 802.1X או שצריך את שניהם ? SIPA - מה צריך למלא בשדה ? port - לא לגעת ? secret - מה למלא? string - הססמא המתבקשת נכון? תודה למי שיעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד מחובר לאינטרנט בכבלים (המודם מחובר לכרטיס רשת ON BOARD) והשני כרגע ללא שום חיבור רשת (יש לו כרטיס רשת OB). המרחק בין המחשבים כ-15 מטר. מה אני צריך לקנות כדי שאוכל לחבר את שני ההמחשבים ברשת אלחוטית שכוללת שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט? (אני מעדיף חיבור USB חיצוני ולא PCI אם ניתן) המלצות למוצרים הנ"ל במחיר סביר (כמה אמור לעלות התענוג הזה....? ) תודה
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט ע"י תשתית של הכבלים (HOT ) ספק האינטרנט שאני עובד איתו כרגע הוא:בזק-בינלאומי לאחרונה רכשתי נתב של " EDIMAX" דגם:BR6104K , כדי לחבר באמצעותו רשת ביתית שתכלול כמובן גם גלישה באינטרנט. מייד כשחיברתי את הנתב לרשת, קיבלתי ירידה דרסטית במהירות הגלישה באינטרנט וכן במהירות ההורדה. חיבור האינטרנט שלי הוא:750k , כלומר שמהירות הגלישה וההורדה שלי צריכה להיות כ- 96kb וללא הנתב אני אכן מקבל את המהירות הנ"ל. כשחיברתי את הנתב,צנחה לפתע המהירות לכ- 10k. ניסיתי להחליף ספק אינטרנט , ניסיתי לפרמט את המחשב , החלפתי את הראוטר לחדש , אך הבעיה לא נפתרה. עזרה?!
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-