רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים לאחרונה הכרטיס רשת שמובנה על הלוח אם עשה לי בעיות אז קניתי כרטיס רשת חדש חיברתי אותו והכל עובד פיקס אבל לפי מה שהבנתי עדיף לבטל את הכרטיס רשת המובנה דרך הווינדוס ולתת לו לפעול דרך הכרטיס החדש שרכשתי בלי שיהיה למחשב יותר מידי אופציות ופה אני צריך עזרה כי אין לי מושג אך עושים זאת תודה ויום טוב לכולם
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן, כבר מחובר כמה שנים ל 012. הבנתי שאצלהם הם חוסמים פורטים. זה נכון? לפי מה שהבנתי בזק בינלאומי הם הרע במיעוטו היום. נכון? הדיל הכי טוב שהציעו לי בבזק בינלאמי עם התחייבות לשנה - 39.90 ש"ח ל 1.5MB או 49.90 ל 2.5MB אלו מחירים טובים? מישהו מכיר מחיר יותר טוב אצלהם? באינטרנט הרגיל של בזק (ADSL) נגמרה לי ההתחייבות - ועכשיו הם מקפיצים לי את המחיר ל 80 ש"ח לחודש ללא התחייבות, אן אם אני רותה להתחייב לשנה זה יצא 65 ש"ח ל1.5 MB - נראה לי מחיר מטורף? לא? בבזק בינלאומי אמרו לי שאולי יעזרו יל להוזיל את העלות של האינטרנט של בזק. אשמח על כל הארה ומידע בנושא... תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה בלתי אפשרי לשחק במשחקי רשת כשהאח גם משחק, וזה בלתי אפשרי כמעט להיות באינטרנט כשהוא מוריד... איך אני יכול להגביל את המחשב שלו? שלי מחובר באלחוטי ואל שלו מחובר הRTA1025
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ואני צריך רוטאר חדש (לי היה D-LINK 604I) לא היו ממש בעיות איתו עד שהוא נשרף החשב אני צריך חדש והשימושים עם בעיקר הורדות מ BITORRENT ולפעמים משחקי רשת וגלישה והמחשב השני של אחי בעיקר ל גלישה ... יש איזשהו רוטאר מומלץ למטרות אלו בעיקר הורדות(רצוי חוטי) ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום חברים . יש לי מודם מוטורולה סירף בורד 5101 שהוא של חברת HOT וכמו שאתם יודעים הוא בעל שתי כניסות אחת USB והשנייה כניסת רשת . שאלתי היא האם אני יכול לשמש בו כSWITCH ? כלומר לחברו לשני מחשבים בו זמנית ולקבל אינטרנט בשניים ?! ??? ??? ??? ??? תודה לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם. במשך השנה האחרונה (מחודש ספטמבר) אני סובל מבעית פינגים נוראית. הבעיה היא כזאת: כל 3-5 דקות הפינגים קופצים למספרים מעל 900 למשך חצי דקה ואי אפשר לעשות כמעט כלום באינטרנט. כשאני גולש באינטרנט זה פחות מפריע לי, אך במשחקים זה פשוט בלתי נסבל. אני משחק CS וכל כמה דקות הפינג הוא 900+, וב-CS עם פינג כזה אתה לא יכול לזוז, אתה פשוט קופא במקום. ניסיתי כמה דברים: יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים חוטית לנתב (לא אלחוטי). ניקיתי ספיוורים, וירוסים, טרויאנים וכל מיני junk בכל המחשבים. בכל מחשב כשהוא מחובר למודם, אין את הבעיה, אך כשהנתב מחובר למודם יש אותה. התקשרתי לתמיכה של הספקית (012 לצערי), והם אומרים בגלל שיש לי הרבה כתובות כשאני עושה netstat -n זה יכול להעיד על הבעיה. באמת בד…
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מגיע להתמוטטות עצבים בקרוב! אני ב1.5 מגה באינטרנט גנב ופשוט נמאס לי! נמאס לי שאי אפשר לראות סרטונים בstreaming מחול בלי לחכות ולחכות שהbuffering ייגיע לפחות לחצי. בלתי אפשרי לראות סרטונים ביוטיוב בלי להכנס לקריזה, שלא נדבר על allsp , מחכים שעה כדי לראות חצי פרק, ואז עוד שעה שיסיים לטעון את החצי השני. אבל מה? בין השעות 1-6 בבוקר, פתאום הכל עובד מצויין, כל אתרי הstreaming הלא ישראלים למניהם, עובדים כמו שצריך! מה זה החרטאבונה הזאת, אני משלם לרוחב פס , ובפועל מקבל אותו רק בישראל? מצטער שקצת התעצבנתי, פשוט אני עובד בעבודה לילית, והשעות שאני על המחשב הן בין 5-9 " שעות העומס" כביכול. משגע אותי לשלם על משהו שאני לא נהנה ממנו לחלוטין! מה המצב בשאר הספקיות? אותו סיפור מחו…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בבית עם 3 קומות - כאשר מחשב אחד נמצא בקומה השניה והמחשב השני במרתף, וכעת אני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט בעזרת ראוטר אלחוטי. אני יודע שהמרחק בין המחשבים גדול ולכן אזדקק לראוטר בעל טווח גדול יחסית ואשמח אם תוכלו לתת לי המלצות לראוטר כזה. התקציב שלי הוא כ-400 ש"ח, האם זה מספיק לראוטר כזה ? והאם זה אפשרי, לאחר שמגדירים אותו, לשים את הראוטר בקומה הראשונה (כאשר הוא מחובר לקו הטלפון) ואז בעצם המרחק "יתקזז" באופן שווה בין המחשבים ? או שמא הראוטר חייב להיות מחובר פיסית למחשב אחד ? אני צריך בנוסף כרטיס רשת אלחוטי, איזה כרטיס מומלץ לצרכים הנ"ל ? אני מחובר בתשתית ADSL. תודה רבה לכולם ושתהיה לכולנו שנה אזרחית טובה ומוצלחת !
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אחרי חודש שעברתי לנטווז'ן מברק בגלל שהיו בעיות בברק גם נטווז'ן לא מצליחים לפתור את ה"בעיות" (חסימה של האינטרנט לחול) אני מחפש ספק שלא יחסום אותי כמו החברה המאוחד ששיחררה אותי היום מההתחייבות על מי אתם ממליצים..?? מהירות 5מגה שיהיה באמת 5 ולא רק בבדיקה של הספק
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
שלום הבנתי שלרוב הספקיות יש בעיות עם רוחב פס לחול. עכשיו השאלה שלי היא האם גם בארץ יש להם בעיות בתשתיות או שבארץ הם יכולים לספק 8 מגה ולמשל אני אוריד באימיול במהירות 8 מגה ממשתמשים ישראלים.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מבחינת הכל פינגים הורדות טוררנט שירות..? חשבתי על בזק נזק
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לאחרונה התחדשתי לי באייפון ומכיון שכרגע אני מחובר לאינטרנט עם מודם כבלים פשוט של טריון ובלי חייגן אז אני לא יכול לנצל את יכולות ה WIFI של המכשיר ולכן החלטתי שצריך ראוטר אלחוטי. אין לי ממש מושג בנושא הזה אז כל המלצה כאן תבוא בברכה.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי לוח של asus p5w DH שבו נמצא חלונות ויסטא, יש לי אפשרות להפוך את המחשב שלי ל access point ולחבר מחשב נייד אליו, הבעיה שלי שעל הכרטיס wirelress במחשב הקבוע ישנו X אדום שלא נותן לי להתחבר אליו, מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אם אני מעביר ראוטר שהוגדר בחשב שלי לבית אחר עם מחשבים אחרים,אוטומטי הוא יעבוד? יש לי ראוטר בבית שעובד וסתם רציתי לדעת אם אני לוקח את הראוטר הזה מחבר אותו בבית אחר עם מחשבים אחרים זה אוטמי יגלוש? או שאני יצטרך להכנס להגדרות באתר של הראוטר ולשנות שם משהו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, אני צריך לקנות נתב אלחוטי וקיבלתי הצעה מבזק לשדרג לחבילת 4 מגה ולקבל מהם נתב אלחוטי בחינם. הנתבים הם rotal rtl1025 ו - siemens sl2141 (לא סגור לגבי הדגמים, המוקדנית לא ידעה וזה מה שמצאתי בחיפושים באינטרנט). רציתי לשאול לדעתכם איך הנתבים האלה ? יש כאן כאלו שמשתמשים איתם ויכולים לתת חוות דעת קצרה ? בסך הכל, לאחר השדרוג, אני אשלם במשך שנה כ350 ש"ח יותר ממה שאני משלם עכשיו (גם לספק וגם לתשתית), אך יחד עם זאת אני אכפיל את מהירות הגלישה הנוכחית שלי (כיום אני גולש בחבילת 2 מגה). האם יש נתבים ב350 ש"ח, בשוק הפרטי, טובים יותר מאלו שמציעה בזק ? במידה וכן, האם ההבדלים משמעותיים ? תודה לכולכם !
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת ביתית אלחוטית שתהיה מורכבת מנתב , 2 desktops ועוד 1-2 laptops ראיתי את ראוטר הבא 3com 3CRWER100-75IL בסביבות 240 ש"ח ואני אצטרך עוד 2 כרטיסי רשת לdesktops זו רשת במהירות 54 האם כדאי לשדרג לראוטר 3com 3CRWER200-75IL שתומך במהירות 108 ועולה כ 400 ש"ח? (וגם אצטרך לקנות כרטיסי רשת מהירים יותר) השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט ואולי משחקים.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כמה שיותר זול אבל לא סתם זבל יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום יש לי תשתית בזק וספק בזק בינלאומי בחבילת 2.5. כשאני מעלה ומוריד בנפרד המהירות בסדר (מוריד בסביבות ה 300 ומעלה על 30) כשאני מעלה קובץ כלשהוא ההורדה צונחת ל 100K/S עד 50K/S. ב Utorrent אני אף פעם לא עובד את ה 100K/S גם כשה Upload מוגדר על ממש נמוך בשיחה מאוד ארוכה גם עם בזק וגם עם בזק בינלאומי נאמר לי שככה זה אמור להיות. כל אחד זרק את האחריות על מישהו אחר בזק אומרים לי שהם לא מגבילים, והאחראית על המהירות של שרתים מחו"ל היא בכלל בזק בינלאומי לאחר בדיקות של שעה, גם באתר של בזק בינלאומי עצמו העלתי קובץ והורדתי באותו זמן ההורדה היתה בסביבות ה 100K/S לבסוף חזר אלי בכיר ונתן לי תשובה "הווינדוס מגביל אותך. ידוע שבווינדוס XP יש הגבלה ואפשר לפתור את זה ע"י הפאטצ' של האימיול SP2…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל משתמש ביתי עם לפחות 2 מחשבים ברשת אחת חייב לעבוד עם NAT ? לא כך ? או שיש שיטה אחרת ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו יוכל לעזור לי למצוא לפחות את השם של הכרטיס רשת שלי? אני אחרי פורמט ואין לי את הדיירברים שלו.. דרך התוכנה EVEREST זה לא מועיל. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מחשב נייח מחובר ישירות לראוטר, מחשב נייד מחובר בצורה אלחוטית. איפי של הנייח 192.168.2.136, של הנייד 192.168.2.137 שני המחשבים על אותו השם ב-work group. בשניהם, מסומן V ליד האפשרות של SHARING בכרטיס הרשת. יש בנייח מחיצה שלמה (D) שאני רוצה לשתף עם הנייד, אז פעלתי לפי המדריך שיש בסטיקי (מקש ימני, sharing, הפעלתי את הוויזארד, סימנתי ב-V לשתף את הכונן וגם לאפשר שינויים בו, הפעלה מחדש). אחרי שהמחשב עלה, דווקא הצלחתי להיכנס לכונן D מהנייד, התקנתי תוכנת Daemon tools ושוב הפעלה מחדש, ומכאן כבר לא מצליח להיכנס לכונן D! ב-My Network places, כונן D לא מופיע, מופיעים סתם תיקיות טיפשיות שיש במחשב הנייח (MY shared pictures ETC). כשאני לוחץ על ADD A NEW NETWORK, תחת ה-WORK GROUP שלי שוב …
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי יש לי שני מחשבים בבית ורשת האינטרנט מחוברת דרך ראוטר לשני המחשבים אני רוצה "לשתף" כונן מסויים ממחשב אחד לשני, כלומר, שאני יוכל להכנס ולהעביר קבצים ממחשב אחד לכונן המחשב השני על ידי העתקה והדבקה אשמח אם תגידו לי איך עושים את זה תודה לכל המשיבים
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי חבר'ס.. אנחנו בעבודה כרגע עם מודם של בזק שהוסב לראוטר ומחובר אליו switch עם 7 מחשבים (5 באמת משתמשים בנט). המודם נתקע מדי פעם, לפחות פעם ביום אם לא יותר צריך להוריד את הסוויטצ'. זה בעיה כי אז בלתי ניתן לגשת למצלמות האבטחה דרך הרשת. אני צריך המלצה לראוטר אמין, כזה שידוע שהוא לא נוטה להתקע. אין צורך באלחוטי, אבל אם הוא עדיף אז סבבה. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני נתבים של edimax (6104wb) כן, אני יודע שהם ישנים. הבעיה היא שאת ההתקנה הראשונית עשתה לי חברה חיצונית ואני לא ממש מבין בכל העניין של הראוטרים ככה שלא שמתי לב מה הטכנאי עשה בשביל להגדיר את הראוטר השני כריפיטר (2 מחשבים יושבים בקומה שניה ומחשב שלישי יושב במרתף). עכשיו החלפתי כרטיס אחלוטי במחשב במרתף (לקודם פשוט נשבר החיבור של האנטנה) ואני מנסה להתחבר לרשת של הריפיטר ולא מצליח (מופיעים לי 2 רשתות שאני מחפש, אחת של הראשי ואני מניח פשוט שהשניה היא של הריפיטר - למרות שחשבתי שצריך להיות אותו שם רשת). שאני מתחבר עם הכרטיס החדש לרשת של הרואטר הראשי אני מצליח. בשביל להבהיר - הכרטיס מזהה את 2 הרשתות, אבל לא מצליח להתבחר לרשת של הריפיטר פשוט נתקע על waiting for net…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-