עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני שוקל מעבר מADSL לאינטרנט בכבלים ( וגם מעבר מיס לכבלים ) יש לי רשת ביתית של שלושה מחשבים ( המבצע של HOT לגבי המחשב נשמע די טוב, אז אולי 4 מחשבים ) - ברשותי סוויץ' השייך לי ומודם-נתב של בזק - ECI - השייך לבזק ומן הסתם צריך להחזיר להם, במילא לא ניתן להשתמש בו לכבלים נכון ? אם אני אחבר את המודם שאני אקבל מהכבלים לסוויץ' שלי, והאינטרנט יהיה ללא חייגן, זה אמור לעבוד לא ? ( ללא שום נתב )

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  2. יש לי נתב , מסוג DLINK 2760U של בזק שקיבלתי מהם. יש ברשותי מדפסת מסוג HP PCS 1315 זאת מדפסת עם סורק אני הגדרתי את המדפסת בנתב, ואני יכול להדפיס מכל מחשב שהגדרתי לו את המדפסת. עכשיו אני רוצה גם לסרוק מהמחשבים [ או ממחשב אחד לפחות..] ואני לא מצליח להגדיר לו את זה. איך אפשר לבצע את זה?

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  3. Started by babalas,

תראו במפרט בצד למטה בסוף PLANNED DOWNLOADING PC, זה בערך המפרט שעומד לרשותי כרגע אני רוצה להפוך אותו ליותר ממחשב הורדות - לשרת. אני רוצה לעשות את זה עם WIRELESS ROUTER... אותו שרת יהיה איפה שיהיה ישמש כשרת קבצים על מנת שאוכל להפעיל את הסרטים\שירים שיושבים עליו מכל מקום בבית. לצורך העניין חשבתי על הדבר הבא - חיבור הנייד לLCD בסלון וצפייה בתכני HD דרך כבל HDMI פשוט... דרך הרשת. כלומר פתירת הנושא של העברת המידע פיזית ע"ג דיסק\DOK\SD לנייד ושידורו דרך הרשת. האם הדבר אפשרי והגיוני?

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  4. Started by Cheif,

במהלך חדשני ומעורר עניין, מכריזה חברת Seagate על כונן דיסקים עצמאי התומך בחיבור WiFi. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1248

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  5. Started by duk4u,

יש לי נתב אלחוטי של - D-LINK DSL-2650U הנתב הוא בתקן - G , בחרתי אותו כי בבזק זה הנתב היחידי שיש בו מפסק שבעזרתו אני יכול לנתק את האלחוט ידנית. המפסק כרגע הפסיק לתפקד ובזק הציעו לי להחליף אותו וכרגע יש להם נתב D-LINK יותר מתקדם אבל הוא בתקן - N . המחשב הנייד שלי תומך בתקן G . השאלה היא, האם המחשב הנייד יכול לקלוט אלחוט בתקן - N ?, או שעלי להתעקש לקבל נתב בתקן - G ?. אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  6. Started by jack548,

שלום לכולם ברשותי תשתית hot במהירות 30 מגה במודם hotbox . נתב tplink וספק של בזק בינלאומי 30 מגה עם חבילת גיימר. ברצוני להקים רשת ביתית גם קווית וגם אלחוטית, ל2 מחשבים 2 סטיירמרים 2 סמארטפונים 2 טאבלטים 1 smart tv ןps3. למטרת צפייה בסרטים ובהעברת נתונים בקצב הכי מהיר שיש. הסמארטפוניים הטאבלט ואחד המחשבים מחוברים באופן אלחוטי ,וכל השאר באופן קווי. מאוד חשוב לי שקצב העברת המידע יהיה מהיר, כי היום בניסיון לצפייה בתוכן mkv.1080 , יש הרבה תקיעות תמונה ולפעמים גם עצירות מוחלטות. מה עלי לרכוש לכך? מחיר הוא לא בעיה . וכמה חברים אמרו לי לרכוש סוויץ של 1ג'יגה וזה יפתור לי את הבעיה ,האים זה נכון? תודה רבה לכל מי שיענה על post זה.

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by Ronenosh8,

1)כבל קשיח מעבירים בתוך התעלות ומחברים שקע?, ובכל גמיש משתמשים לגישור, כלומר מהשקע להתקן? 2)ניתן לחבר שקע של RJ45 בלי להשתמש בלוחץ קרונה? 3)אני צריך בערך 150 מטר CAT6 קשיח ועוד 20 מטר גמיש. לא מצאתי חנות אמינה שמוכרת לפי מטרים. תוכלו להמליץ לי על חנות? באיזור המרכז, עדיפות לחנות שעושה משלוח 4)יש לי תעלה של מזגן וחשבתי להעביר שם את הכבלים מאשר להעביר בצורה מכוערת על הקירות. כמובן שיש קצת רווח בין התעלה של המזגן לקיר. כדאי? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by shimeoni,

שלום לכולם ! אני מחפש דרייבר לנתב מסוג : br -6204 w l g של edimax מישהוא יודע איפה אפשר להשיג ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  9. בערך עד 500 פלוס מינוס, תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  10. העברתי לפה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=269283.0 מי שרוצה לעזור. יש לי xbox 360, חיברתי אותו לכרטיס רשת במחשב, יש לי כרטיס רשת נוסף דרכו אני מתחבר לאינטרנט. אני יודע שניתן לעשות bridge (חיבור) ב network places בן שניהם וכך לתת ל xbox360 גישה לאינטרנט. אני יודע שניתן לעשות את זה,כי עשיתי את זה כבר פעם אבל לפני כמה ימים היה לי וירוס קשה במחשב, ושהסרתי אותו חלק התוכנות שבאמצעותם השתמשתי שינו לי את ההגדרות רשת. כרגע אני לא זוכר איך להחזיר את זה חזרה, זה היה גם דיי מזל שהצלחתי להתקין את זה. צרפתי תמונה של הגדרות הרשת שלי. הסברים לגבי התמונה: ה "x" ב bridge זה בגלל שנתקתי את ה local coneection 3 שהיה מחובר אליו, כי שכיבתי את ה 360 נכבה גם האינטרנט וז…

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  11. Started by StrikeEagle,

אז הזמנתי ספק ותשתית של בזק +בינלאומי, 15MB ב93.80 שניהם. אני צריך פס רחב וכמה שיותר לנצל אז אני מבקש מהטכנאי פשוט שיחבר לי את זה בכבל רשת? זה בא עם VDSL או מה שהם לא רושמים שם? איך הנתב שהם שולחים? הוא מתאים לפס רחב? צריך מודם או בכלל למה זה עוזר? אין לי כרטיס רשת אבל נראה לי שיש מובנה בלוח אם נכון? אני אקבל את המהירות הזאת? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  12. שלום, פתחתי לפני כמה חודשים אשכול על בחירה של נתב אלחוטי, והמליצו לי על הלינקסיס: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WRT54GL&cart=1178519346510464〈=heb אבל עכשיו דברים השתנו וEDIMAX הוציאו דגם חדש: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BR-6216MG&cart=1178519346510464〈=heb אני יודע שמבחינת הקליטה שניהם בערך אותו דבר, אבל מבחינת התפעול שלו והQOS מי מהם טוב יותר? וגם בכרטיסי האלחוטיים: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EW-7628IG&cart=1178519346510464〈=heb http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EW-7128G&cart=1178520435538421〈=heb http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WMP54G&cart=1178519346510464〈=heb או הצעות אחרות בתקציב תתקבלנה בברכה , תודה

• 14 תגובות
    • 930 צפיות
  13. Started by mazam,

שלום יש לי רשת אלחוטית בבית עם 3 מחשבים אני מחובר דרך כבל ואחתו ואחיי דרך אלחוטי עכישו הבעיה שאחותי מפעילה EMULE והיא חולה על EMULE אני לא מצליח לגלוש ממש שעה עד שעובר כול דף יש דרך להקצות לה פחות רוחב פס או למנוע ממנה לתחבר לאימיול ? אבל אם למנוע ממנה להתחבר אז שזה יהיה דרך השער רקת או משהו כי אין לי גישה למחשב שלה תודה! והנתב שלנו זה סימנס

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  14. Started by Jesper,

אז ככה: יש לי 2 מחשבים בבית - שלי ושל אח שלי. בהתחלה שמתי את שניהם אחד ליד השני, חיברתי את המודם ב-USB למחשב שלי, מהמחשב שלי כבל רשת מוצלב למחשב של אח שלי, והצלחתי להקים בין 2 המחשבים רשת ICS, שיתפתי ביניהם קבצים וחיבור אינטרנט בלי בעיה. אחרי שהצלחתי להקים את הרשת העברתי את המחשב של אח שלי לחדר שלו שנמצא ליד החדר שלי. יש לנו בבית כבלי רשת שיוצאים מהמרכזיה לכל אחד מהחדרים. בהתחלה בדקתי אם כל אחד מכבלי הרשת כשלעצמו תקין. לקחתי את המודם למרכזיה, וחיברתי אותו לכבל שהולך לחדר של אח שלי, ובחדר של אח שלי חיברתי למחשב. לא הצלחתי לחייג לאינטרנט (Limited Connectiviyt). אז הוספתי מתאם נקבה-נקבה וכבל מוצלב, ואז חיברתי לחדר של אח שלי, והצלחתי לחייג לאינטרנט כמו שצריך. אז חיברתי את המו…

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by ofekd23,

שלום יש לי הראוטר של בזק D-LINK בכל פעם שאני מחבר אליו את הטלפון שלי אחרי כמה דקות הוא לא מזהה את הרשת שלי בטלפון וחוזר לאחר כמה דקות אבל טלפונים אחרים הוא לא זורק מה ניתן לעשות בכדי שלא יזרוק ויחזיר אותי כל פעם מהחדש תודה למי שעזוזר

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  16. שלום לכולם. אני מעוניין להקים שרת משלי כדי שאני יוכל לשתף את הקבצים שלי עם חברי וכדומה... הבעייה שאני לא ממש מבין בעניין, אז אם מישהו יכול לתת לי הסבר, כמה עצות, ואולי למצוא לי איזה מדריך טוב שאני יוכל ללמוד ממנו, אז בבקשה אני מחכה לכם. תודה רבה מראש! ממני דודי.

17. Started by שמנואל,

שלום. אני מתחבר לאינטרנט עם חייגן של ברק שהורדתי מהאינטרנט. אני רוצה לחבר עוד מחשב ברשת, אבל נאמר לי שכבר לא אוכל להשתמש בחייגן הזה אלא אצטרך חייגן "רגיל"-שעליו אצטרך לקבוע את ההגדרות לרשת. האם זה נכון ?

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  18. Started by eladh777,

יש לי את הנתב asus am 604g. האם זה בסדר לפתוח את כל הפורטים דרך DMZ? או שזה לא מאובטח ככה? עכשיו כל הפורטים שלי פתוחים על ידי ה DMZ. ועוד משהו, רצתי לדעת. למה בנתב יש פורטים?, הרי במדום רגיל ללא חיבור לנתב כלושהו יש לו גם חסימת פורטים? למה צריך את הפורטים האלה סגורים, אם ולמישהו אחר אין נתב ויש לו רק מודם.

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  19. כמו שהבנתם מהכותרת, יש לי שני מחשבים שאני רוצה לחבר לאינטרנט ואני מחובר היום ל-ADSL בעזרת ה- ECI B-Focus Router 270PR המוכר לכולנו. האפשרויות הן כמובן לחבר בין שני המחשבים בכבל מוצלב או "לשדרג" את המודם לראוטר ולחבר את שני המחשבים אליו באמצעות סוויץ'. מאחר ואני לא רוצה שתהיה תלות באחד המחשבים, אני חושב שאני אלך על האפשרות השניה. על שני המחשבים ירוצו, בין היתר, תוכנות P2P למיניהן (ובראשן emule שמאוד תובענית מבחינת החיבור. טוחנים את ה-1.5Mb עד המקסימום), והשאלה היא האם ה-ECI החביב והמסכן שלי יצליח להחזיק את העסק בלי להתנתק כל דקה או לעשות בעיות אחרות? האם שני מחשבים יכולים לעבוד בצורה הזאת כמו שצריך? מה עם קבלת קבצים בתוכנות כמו ICQ וכו'? האם ישנן הגבלות או בעיות שאני עלול …

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  20. Started by grove,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הראוטר הזה והוא עובד נהדר בלי תקלות. עובד חלק ורכשתי אותו בשביל להשתמש בתדר ה5GHZ האגדי בטיפשותי שכחתי שאני צריך גם לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים שתומכים בזה DUAL BAND. ובארץ המצב די עלוב כי לא מצאתי בשום מקום מישהוא מכיר יודע שמע על חנות שמביאה כרטיסים כאלו לארץ? בבקשה אשמח ואודה לכל מי שיש מענה סליחה אם חפרתי מצאתי את המוצר הזה של לינקסיס ששמעתי עליו דברים מדהימים זו טכנולוגיה שלא כל כך התחילו לעבוד איתה וכמות המוצרים בתחום מוגבלת מאוד http://www.linksysbycisco.com/US/en/products/WMP600N

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by shifmoney,

אהלן חבר'ה, אני חדש כאן ושאלה בפי. מקווה שזה רלוונטי ולא נוגד חוקי פורום למיניהם. אני מנסה כבר כמה זמן להוריד סרטונים מיוטיוב באופן שבו אוכל לערוך אותם [כלומר- פורמט AVI בעיקר] אבל אני נתקל כל הזמן בקשיים. אתם מכירים אולי דרך טובה ויעילה להוריד סרטונים משם? אני פשוט כבר עובד עצות ונתקע כל הזמן. תודה מראש. אגב, אני מקווה שתענו לי על השאלה במהירות האפשרית, פשוט זה דיי דחוף.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  22. שלום רציתי לדעת איך הכרטיס רשת TL WN821N של טיפילינק?לשמוע חוות דעת?האם הוא כרטיס שקולט למרחק של שלוש מטר ללא בעיות למשל? ואם לא זה אז מה מומלץ תודה

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  23. Started by assaf990,

כיצד ניתן על ידי סקריפט בוינדוס XP PRO לעשות את התהליכים הבאים שאני לרוב עושה אותם ידנית דרך ממשק ה"גואי" של וינדוס: פקודת IPCONFIG עם כל הפרמטרים שלה. כניסה ל Local Area Connection ואז TCP/IP ושם לשנות כתובת IP ידנית כניסה ל Local Area Connection ואז TCP/IP ושם "לקבל כתובת IP באופן אוטומטי"

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  24. שלום... לאחרונה רכשתי את המחשק COD4 וכשאני פותח שרת במשחק האיפי שלו הוא 192.168.1.100:28960 שזה האיי פי של המחשב שלי ברשת... אבל כשאני נותן לחברים שלי את הכתובת הזאת הם לא מצליחים להיכנס אליה וכשאני נותן להם את האייפי של הראוטר עצמו זה גם לא מוצא... אני כן מצליח להיכנס לשרת של עצמי כי אני ברשת איתו אבל איך אני יכול שלשרת תיהיה כתובת אייפי משלו או משהו כדי שכל האינטרנט יוכל למצוא אותו קראתי על כל מיני דבריים שקשורים ל DMZ ו DHCP אבל לא הבנתי בזה אז אני לא יודע מה לעשות... פתחתי את כל הפורטים הקשורים במשחק... וכשאני מחבר את המחשב ישירות לאינטרנט הוא פותח שרת עם כתובת הגיונית... אבל אני צריך שיהיה אינטרנט בכל המחשבים.. אז זה לא פיתרון טוב.. מקווה שתעזרו לי אני כבר נואש.. סוג…

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  25. אני צריך להעביר כמה קבצים שהגודל הכלל שלהם זה 10 GB . מה הדרך המהירה ( והפשוטה ) להעביר אותם ?? חשבתי על שרת FTP או אולי שליטה מרחוק מה יהיה יותר מהיר?? אולי למישהוא יש פיתרון יותר טוב ??

• 14 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.