רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני גולש בזמן האחרון באינטרנט והגלישה היא איטית לפעמים, לפני שנתיים כשהייתי מחובר לבזק אז האינטרנט היה סבבה, אני לא מבין למה בחודשים האחרונים אני סובל לפעמים מאינטרנט איטי, שלא נדבר על זה שכל שנה בערך אני משדרג את מהירות הגלישה. תשתית: בזק. ספק: בזק בינלאומי. אז מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יכול להיות שכל הרעש עזר? כי כבר חודש אולי יותר לא היו לי בעיות עם הגלישה ב012 או עם הטורנטים. הכל עובד חלק אפילו hwzone עולה במהירות נורמלית לעומת השנה שהיה לוקח לו קודם. מעניין....
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
וההורדה תהיה איטית יותר?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני משלם משהו כמו 80 שקל לחודש ובדקתי שהמחיר הסביר של 2.5 הוא בגדר ה 45-50 שקל זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הקמתי רשת אלחוטית ל- 2 מחשבים 1- ראוטר TP-LINK WR-641\G 2- כרטיס רשת TP-LINK TL-650\G הערה:יש לציין שבעת התקנת הדרייבר WINDOWS הוציא הודעה שאין חתימה דיגיטלית לדרייבר , אך בכל זאת ביצעתי התקנה. הכרטיס מזהה את הרשת(ראוטר) רק במצב שהיא לא מאובטחת במצב שאני מאבטח את הרשת בשיטת WPA \TIK ומשנה את שם הרשת SSID הכרטיס אינו מצליח לזהות את הרשת ומופיעה הודעה של WINDOWS שווינדוס אינו מצליח לזהות ולהתחבר נא עזרתכם האדיבה בבעיה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום רב קיבלתי מבזק מודם נתב אלחוטי SIMENCE SL2 התקנתי אותו בעזרת התמיכה של בזק וחיברתי את כל המחשבים דרך החיבור הקוי בלי בעייה. עכשיו אני רוצה לחבר גם את הנייד דרך האלחוטי. התחברתי ל-WEB של הנתב ווידאתי שהוא מופעל. בהתחלה הפעלתי את ה-SECURITY לפי ההוראות של אתר בזק והפעלתי את המחשב אבל הוא לא מצא שום רשת אלחוטית. ביטלתי את ה-SECURITY ועדיין לא מזהה שום רשת. חיווי ה-WLAN על הנתב נכבה ונדלק לפי הפיקוד דרך ה-WEB . פעם אחרונה שהשתמשתי בחיבור האלחוטי של הנייד היה לפני חודש כך שאני משער שהוא תקין. יש הצעות או רעיונות מה לבדוק או איך לקנפג (לפני שנפנה לתמיכה בתשלום של בזק) תודה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מצאתי תוכנה P2M אבל היא עובדת לא משהו... עושה הרבה בלאגן. שמעתי שיש GMAIL DRIVE ועוד לא ניסיתי אותה. יש עוד המלצות..? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מחשב אחד שמחובר לאינטרנט בכבלים ועכשיו אני רוצה להוסיף אליו עוד שתי מחשבים מה אני צריך לקנות ואם אחד מהחדרים הוא ממ"ד אז אי אפשר אלחוטי?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לראוטר קווי בבית. הבעיה היא שלעיתים קרובות המחשב פשוט מתכבה בעצמו. האם זה קשור לחיבור הרשת הקווי ואם כן מה אפשר לעשות?? תודה...
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אין מגבלת תקציב... מחפש את הנתב עם הקליטה הכי טובה + העברת נתונים הכי מהירה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום חברים . יש לי ראוטיר הנ"ל אלחוטי כמובן ויש לי שני מחשבים אחד נייח והשני נייד . הבעיה היא שלפעמים או שהרבה פעמים ביום המחשבים שלי מתנתקים מהרשת לזמן פחות משנייה ואז חוזרים לחיבור ממש בזמן קצר מאוד מאוד - אה וזה קורה בשניהם בו זמנית - אז נראה לי שהראוטיר מי שעושה בעיות ... ואתם יודעים זה מפריע אם הייתי מחובר ל ICQ או לMSN או מוריד דבר מהרשת זה מתנתק ומאבד הכל !!! איך אני מסדר את זה ? ומה הן הסיבות לזה ? אגב ניסיתי לשנות ערוצים ועדיין יש אותה בעיה . תודה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של level one WBR-3408 איפה אני מגדיר לו L2TP אני חיפשתי ולא מצאתי תחת מה זה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס רשת בכל מחשב (של הלוח אם) ובמחשב (השרת) יש עוד כרטיס בשביל החיבור לאינטרנט. ראוי לציין, שעל-ידי ניסיון לחיבור לאינטרנט בנפרד על-ידי חייגן ישירות למודם, האינטרנט פועל כמו שצריך. הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה לחבר (על אותו כרטיס !) בין שני מחשבים (&כבל רשת מוצלב, כמובן) המחשב אפילו לא מראה שום סימן היכר שבכלל היה ניסיון של חיבור כל שהוא. ממש לא מגיב. כמובן שניסיתי גם לחבר בין שני המחשבים גם על ידי הכרטיס השני, וגם אותו בעיה שאין שום סימן חיים של ניסיון חיבור אפילו. מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין, שאת הכבל ניסיתי בנפרד על ידי חיבור של שני מחשבים אצל שכן, והכל פעל כמו שצריך. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, לחבר טוב שלי יש בעיה מעניינת שלא הצלחנו לפתור. יש לו מודם אזטק 600אי בADSL שמקונפג כראוטר. המודם הנ"ל היה מוגדר לחיוג לאינטרנט וכאמור עבד מצויין. לאחרונה הוא רצה לחבר כרטיס רשת אלחוטי (USB) למחשב, אך מאותו רגע, נראה שהמחשב "מתבלבל" או משהו כזה, ופשוט לא מצליח להתחבר. המודם מראה על חיוג וקבלת IP (במסך הראשי) ועם זאת עדיין אין תגובה ואין אינטרנט. מנגד, כרטיס הרשת עובד מצויין וקולט את הרשת ואף מתחבר. כמו כן, כשמנתקים את כרטיס הרשת האינטרנט עובד מצוין. אשמח מאוד להצעות לפתרונות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מי שמתמצא יודע שבארץ יש שתי אפשרויות חיבור בכבלים - חיבור אוטומטי בשיטת DHCP/DYNAMIC IP הנקראת בארץ "MPLS", שבה המודם מושך IP באופן מיידי ברגע החיבור לתשתית, וחיבור עם חייגן בשיטת PPTP/L2TP. באופן עקרוני אין מניעה להתחבר ב-PPTP/L2TP מעל חיבור MPLS, שכן מדובר בסה"כ בסוג של VPN. יש כמה שימושים לחיבור כזה - אחד מהם הוא האפשרות להחליף IP באופן יזום (שכן חיבור MPLS בארץ נותן IP עם LEASE ארוך מאוד שכמעט לעולם אינו משתנה). בעבר (עד לפני כמה שבועות) היה אפשר להתחבר כך בלי שום בעיה ב-014, אבל לפני מספר ימים גיליתי שכבר לא ניתן - שרתי היעד matav/gch/tevelbi.bezeqint.net פשוט לא מגיבים. בשיחת טלפון עם נציג תמיכה העליתי את הסוגיה. ההסבר הראשון שקיבלתי הוא שככה זה תמיד, כי או שמחוברים…
-
- 29 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. בעבר השתמשתי בתוכנה VNC אבל כל הזמן מכבים אותה במחשב השני וגם אפשר למחוק אותה.. אני צריך את השליטה בעיקר בגלל שהמשתמשים במחשב הנייד לא מודעים לעניין הרוחב פס ולא ממש אכפת להם ואני זה שסובל מזה במשחקים בעיקר...(המחשב השני לא משחק) עכשיו אני צריך לדעת את כל השיטות לשלוט על המחשב השני בצורה טוטאלית .. וגם אם יש פקודות שדרך הדוס יכולות לעבוד במקרה של רשת ?
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
התקשרו והציעו לי להעלות את המהירות ל-5 מגה בחינם פלוס ראוטר חינם של סימנס למשך שנתיים. ניסיתי לשאול אם אני מתחייב אליהם בזה שאני מסכים והתחמקה כשאמרה שאני מקבל את זה חינם לשנתיים. לא הסכמתי ואמרתי שאני אחשוב. האם גם לכם הציעו את ההצעה ובכלל מה אתם חושבים האם יש פה איזשהו מלכוד :s05:
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני יודע שאלה טיפשית.אבל אני כל פעם שוכח מה אני רושם ב"התחל" "הפעלה" כדי להגיע לחלון הזה שאני רושם שם IP CONFIG בשביל לראות את האיי פי.אני חייב לפתוח פורטים.תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית עם Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato. לאחרונה, פתאום הנורית LAN של המחשב שלי התחילה להיות דלוקה גם כשהמחשב כבוי. אני מפחד שאולי פתאום הוגדר שהWakeOnLan יעבוד. כרטיס הרשת שלי הוא מובנה על לוח האם: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4I65G ולפי מה שאני רואה כאן הוא תומך WoL. חיפשתי בBIOS אבל לא הצלחתי למצוא איפה אני מגדיר את הWoL. 1. האם נראה לכם שזו הסיבה לכך שהנורית דולקת? 2. אם כן, איפה אני משנה את ההגדרות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הראוטר הוא של LEVEL ONE אם זה משנה משהו. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד בארץ, אחד בארה``ב באחד יש XP, בשני VISTA (בהתאמה). יש לי אימייל POP3 של שרת שבבעלותי. במחשב בארץ, אני מצליח לקבל ולשלוח מיילים חופשי. במחשב בארה``ב אני מצליח רק לקבל מיילים, אך לא לשלוח. עברתי על כל ההגדרות באאוטלוק מול המחשב שכן מצליח לשלוח - ההגדרות זהות. ניסיתי לפתוח פורטים בראוטר של דואר יוצא ודואר נכנס - גם זה לא עזר. ניסיתי לשדרג מאאוטלוק 2003 ל2007 - גם זה לא עזר. כשאני מנסה לעשות TEST להגדרות של אותו מייל באאוטלוק, זאת השגיאה שהוא מחזיר: Send test e-mail message: The connection to the server was interrupted. If this problem continues, contact your server administrator or Internet service provider (ISP). יש לי הרגשה שזה קשור איכשהו לרשת (אני מ…
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הקמתי כרגע רשת בין 2 חדרים בבית שלי... חדר א': סוייץ' א' 3Com Gigabit 5 Ports ואליו מחוברים מחשב 1, מחשב 2, וראוטר אלחוטי (שמקצה כתובות עם DHCP) חדר' ב': סוייץ' ב' 3Com Gigabit 5 Ports ואליו מחוברים מחשב 3, מחשב 4. שני הסוויצ'ים מחוברים בניהם עם כבל שעובר בין החדרים. מחשב 4 צועק שיש Unplugged Network Cable כאשר הוא מחובר לסוויץ' ב' - הנורות בסויץ' ובחיבור כרטיס הרשת לא דולקות הוא עובד רק כאשר אני מחבר אליו ישירות את הכבל מסוויץ' א'. אסביר שוב: הרשת עובדת רק בחיבור ישיר לסוויץ' א', ולא עובדת כאשר החיבור הוא לסוויץ' ב' שמחובר לסוויץ' א'. למה שדבר כזה יקרה? הסוויץ' הוא תקין, היות ומחשב 3 עובד דרכו בצורה מושלמת! ניסיתי להחליף כבלי רשת ופורטים, זה לא פותר את הבעיה. …
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי נתב מסוג רוטל שיושב בממד עים המחשב יש לי פלייסטיישן 3 בסלון ואני לא מצליח להגיע לסיגנל טוב מגיע לי ל55 גג60 אחוז מה אפשר לעשות כדי לשפר את הקליטה? האים נתב עים שלוש אנטנות זה הפיתרון? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-