רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר דרך הכבלים ו014 עלידי חייגןL2TP המחשב הנייח מחובר בלי בעיה הנייד לי מזהה את הראוטר ומראה שהוא מחובר עם עוצמת אות טובה מאוד אבל כשאני מנסה לפתוח דף אינטרנט אז הדף לא ניפתח גם המסנגר לא מצליח להיתחבר זה כאילו שהראוטר לא פתוח לWI LI ניסיתי כבר הכל ולא הצחתי גם היתקשרתי לתמיכה ולא עזרו לי אגב הנייד כן מיתחבר במקומות אחרים אם מישהו ניתקל בבעיה או יודע מה הפיתרון אשמח מאוד לקבל עזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
i need to draw diagrams in a browser somthing like mxgraph.. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד LENOVO N100 בן שנה וחצי עם WIRELESS מובנה . כרטיס רשת אלחוטי INTEL מובנה. מ"ה XP HOME עברית. לפני מספר ימים המחשב אינו מזהה רשתות. מחשבים אחרים מזהים את הראוטר . עדכנתי והסרתי את הדריברים לכרטיס רשת - לא עזר. הסרתי את התוכנה היעודית של IBM - לא עזר. בחיפוש אחר רשתות מודיע לא נמצאו רשתות אלחוטיות בטווח. מה עושים ? האם יתכן שהקליטה\אנטנה נדפקה לחלוטים . תודות
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מאיפה במחשב אני מגדיר ומשנה דברים בראוטר? ומאיפה רואה קליטה של התדרים בראוטר? זה ראוטר אלחוטי של בזק..
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד dell inspiron 1520 עם windows vista premium ואני מחובר לאינטרנט מהיר דרך בזק בינלאומי בתשתית yes. אני חיברתי את כבל האינטרנט מהחיבור בקיר שכתוב עליו adsl לחיבור network במחשב הנייד (שמסומן ששלושה מחשבים מחוברים). הגדרתי משתמש וסיסמא אבל כשאני מחייג החייגן אומר שההתחברות לא הצליחה. איך אני יכול לפתור את הבעיה? שירות טלפוני של בזק אמר לי שהבעיה בזיהוי של כרטיס רשת אבל כשבדקתי ראיתי שהדרייברים מותקנים והכל מזוהה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח להעלות קבצים גדולים לאינרנט... בזמן העלאה... כבר מספר דקות של העלאה אני מקבל שגיאה = \... וזה מפסיק את העלאה, ניסיתי עד עכשיו להתנתק מהאינרנט מספר פעמים! ניסיתי כבר מספר אתרים ושום דבר לא עוזר... אשמח לעזרה תודה!
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב נייד חדש ויש לי גם מחשב נייח הבאתי ראוטר די ישן של dlink 614+ על מנת להקים רשת אלחוטית כדי שיהיה לי גם אינטרנט בנייד יש לי איניטרנט בכבלים אז הבנתי שאני צריך להגדיר חייגן בראוטר נכנסתי והפעלתי שם את האפשרות של l2tp אם כל ההגדרות של השם משתמש והסיסמא, הנייד קולט את הרשת שהגדרתי ומזהה אותה אך משום מה גם בנייח וגם בנייד אין אינטרנט ואני לא מצליח להבין למה... האם יש משהו שאני מפספס , עוד משהו שאני צריך להגדיר? אם למישהו יש רעיון או פתרון אני ישמח אני לא כל כך מבין בזה ויכול להיות שעשיתי כמה דברים שלא צריך אז תודה מראש למי שיענה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני משלם עבור 5/500: 65 לספק - בזק בינלאומי 83.3 (ממוצע) לתשתית - בזק סהכ: 148.3 כמה אתם?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני צריך מידע בנושא.. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מחובר לבזק\YES
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
צריך עזרה בשימוש בוירטואל סרבר יש לי קביצי אימג' שמוכנים להעלאה ופתיחה ואני לא יודע איך להעלות אותם ומה לרשום בשורת הפקודה. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש, ועכשיו נשאר לקנות כרטיס רשת. אני לא מעוניין ברשת אלחוטית בבית, לכן אני צריך כרטיס רשת רגיל, פשוט. איו לי מושג מה לקחת. האם זה משנה איזה אני אקח? PCI, או USB? הכי פשוט או משהו יותר יקר מ-50ש"ח? איזה חברה? האם הכרטיס רשת הפשוט הזה יספיק? EN9130TXL RealTek http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221040 תודה מראש!! נ.ב. מדובר על מעבד Q6600 ולוח אם של Gigabyte P35-DS3L. אם זה משנה...
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים לרשת בעבודה כשכל אחד מחובר בחיבור אחר לאינטרנט. הבעיה היא שכאשר הם מחוברים מחשב אחד מתעקש להשתמש ב"שער אינטרנט" של המחשב השני ולא בהתקשרות שלו. אני לא יכול למחוק את שער האינטרנט ("אינך יכול למחוק התקשרות פעילה" אפילו כשאני מנתק את הרשת). אני מעוניין להגדיר 2 מחשבים שיוכלו להעביר קבצים בינהם ולא ישתפו את קישור האינטרנט שלהם. איך אני עושה זאת?
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי לכולם. כיום אני מחובר לבזק דרך הכבלים במהירות 5/512. עד לפני חודש הייתי סופר מבסוט מהגלישה ובמשחקים כמו COD 4 ו BATTLEFIELD היו לי פינגים של 70 - 90 והחיים חייכו אלי. לפני חודש התחילו לי בעיות פינגים רציניות ( 300 ואפילו 400 + בפינגים). דיבתי עם בזק ואין להם פיתרונות. שתי שאלות בבקשה. האם עוד מישהו התנסה בעליה דרבטית בפינגים לאחרונה ? על איזו ספקית אינטרנט הייתם ממליצים כידועה במהירות גישה נמוכה במיוחד לשרתים בארה"ב ? תודה מראש לעותרים. תומר.
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב נייח מסוג פנטיום 3 450 עם 384 מ"ב זיכרון בן 8 שנים, ומחשב נייד מסוג סלרון 1600 מגה הרץ עם 512 מ"ב זיכרון, בן שנה וחצי. על כל העסק שולט נתב אלחוטי מסוג Siemens ADSL SL2-141 שדווקא לא עושה כלל בעיות. כשהמחשב הנייד מחובר לאינטרנט הוא תופס משאבים בצורה כ"כ גדולה עד כדי כך שהוא מנתק אותי (הנייח) מהרשת. הנורה של התקשורת אלחוטית מהבהבת רצוף. יש לציין שיש במחשב הנייד 2 וירוסים "כבדים" שעוד לא טיפלתי בהם. מהי הסיבה? פעם זה לא היה כך. אולי הגלישה היתה איטית אבל הוא לא היה מנתק אותי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
חשבתי על כזה רעיון.. לחבר אותו לרשת (לא דרך WIFI) עם כבל ETHERNET וןאז לחבר את המחשב הנייד לTV בסלון.. ולראות סרטים (דרך שיתוף קבצים) אבל יש בעיה.. המחשבים צריכים להיות באותה WORKGROUP נכון? המחשב של אימא שלי מוגדר כבDOMAIN.. (ויש דומיין) השאלה שלי.. האם מה אשאני רוצה לעשות אפשרי? והאם ניתן לשנות את זה לWOTKGPUP באופן זמני.. ואז להחיר בחזרה לדומיין.. (כל ההגדרות ישמרו?)
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לנו רשת בבצפר, ואני זוכר שפעם היה אפשר לשלוח הודעות ממחשב למחשב. יש אפשרות לשלוח הודעה ליוזר אחר בלי האישור שלו? שזה יופיע פתאום..? (XP PRO)
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אהלן! לאחר שפתרנו את בעיית ההתחברות.. נוצרה בעיה בהתחברות למחשב מרוחק בעבודה. מה בעצם אני צריך לעשות? ניסיתי פורטFORWARD על כל פורט אפשרי שהזכיר את הVPN תודה רבה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש אפשרות כל שהיא להפוך מדפסת USB למדפסת רשת (ללא שיתוף דרך מחשב אחד)? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שהדיון מתאים לפורום זה. אם לא סליחה מראש ולהעביר עכשיו לשאלה .. אני רוצה מערכת PHP עדיף חינמית שתהיה מין פורטל משולב עם פורום ! לא הייתי מתנגד למערכת פורטל עם פורמים של SMF אבל איזה מערכת מומלצת וכדאית ואפשר הסבר על מה זה BRIDGE וןזה באתר הראשי של SMF .! והסברים לגבי MK PORTAL ו JOOMALA וXOOPS . אני ממש מודה לכל מי שיעזור מקרב לב .
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שרת dhcp עובד תחת win2k, אבל יש בעיה! יש לי יותר מ-254 מחשבים באירגון איך אני מגדיר שני סיגמנטים לאותו שרת? חוץ מזה יש בעיה בחידוש הכתובות יש למישהו רעיון איך מגדירים שכל 8 ימים יחדש כתובות באופן אוטומטי. בתודה מראש טל
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו.הפינג שאני מקבל במשחקים הוא מאוד גבוה 300+ שידרגתי את האינטרנט ל-5\0.512 אך עדיין אין שינוי בפינג. אני מחובר דרך נטוויזן והוט, מה ניתן לעשות בשביל להוריד את הפינג? ממה הבעיה נובעת???. להחליף ספק אינטרנט??? הבנתי שגם אם ספקים אחרים הבעיה קיימת. תודה רבה לעונים
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, לאחר שהבנתי איך כל העיניין עם רשת הולך אז: קודם כל המצב כזה: שני חדרים, בכל אחד מחשב, ליד כל מחשב יש יצאית כבלים לאינטרנט אני רוצה רשת אח חוטית: במחשב אחד יהיה הראוטר -> שיתחבר למודם-> שיתחבר לכבלים של האינטרנט במחשב השני יהיה את הכרטיס רשת האל חוטי... עכשיו, חבר המליץ לי על חברת Edimax אמר שהחלקים שלהם עושים את העבודה כמו שצריך,עמידם ואיכותיים לא עושים בעיות (גם לא בהמשך) אז קודם כל מה אתם אומרים על החברה? ואיזה ראוטר ומודם כדאי לי? (מהחנות פנדה מחשבים) אני לא מבין גדול (בכלל) בתחום אז אני לא יודע מה טוב ואיכותי ומה חארטה דפוק אני מחפש את החלקים שיעו את העבודה בצורה טובה ובלי בעיות בכמה שפחות מחיר... אלה טובים: (?) כרטיס רשת Edimax 802.11g 54Mbps Wireless PC…
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום עשיתי וניסיתי הכל.. כתבתי את הIP שכתוב בחוברת, נכנסתי לIPCONFIG ובדקתי את הדיפולט גייטוויי.. מה לעשות? ראוטר אלחוטי משולב במודם.. מהמבצע של בזק סימנס Sl2-141 תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על תוכנה טובה גם אם היא חינמית או לא על מנת לסנכרן תיקיות ברשת? offline files and folders באחד הניידים(XP) אינו עובד בסינכרון מול השרת(2003) מסיבה לא ידועה, אין הצפנות וכדומה, פשוט מסנכרן ולאחר הפעלת הקובץ OFFLINE התוכנה (excel autocad word zip enc) פותחת את הקובץ והווינדוס נתקע, הגעתי למסקנה שיכול להיות שהבעיה היא הגודל (5 גיגה של מסמכים ושרטוטים). בכל מקרה אשמח לכל עזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-