רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לנתב את רוחב פס האינטרנט בין המחשבים. כרגע 2 מחשבים מחוברים קווית ואחד מידי פעם אלחוטית, אני רוצה להגביל מחשב אחד לרוחב הפס- חשבתי להשתמש בnetlimiter אבל הוא לא כזה טוב מה שגם הוא לא מגביל לי את תוכנת ההורדה של האקספלורר. יש אפשרות להגביל דרך הראוטר את המהירות כי לא מצאתי משהו שם? בנוסף אני לא מצליח לזהות את המחשב השני ברשת, הוא פשוט לא מופיע, ניסיתי לצרף ידנית את הכונן המשותף גם ללא הצלחה. מה כבר יכול להפריע לשיתוף התיקיות? *הראוטר הוא 3crwer100-75 עריכה: שאלה אחרת, אם אפשר להסתמך על הפיירוול של הראוטר או שעדיין כדאי להשתמש בתוכנת פיירוול?
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
היי אנשים יש לי בעיה מציקה מאד. אם מישהי מכיר תוכנה בשם USDOWNLOADER ויודע על מה אני מדבר, זו תוכנה שמסוגלת להוריד מראפיד שר ללא הפסקה. החכמה בה היא, שהיא מורידה את הקובץ(כולל מזהה את האותיות ובוחרת שרת בעצמה), לאחר מכן מתנתקת מהאינטרנט, מתחברת חזרה וממשיכה להוריד. ככה שבבסיס אני מוריד מראפיד ללא הפסקה, כל זה טוב ויפה עד שכשהיא מנסה להתחבר מופיעה לי השגיאה הבאה "L2TP authentication fail". לצערי הרב מאד זה עוצר את הפעולה של התוכנה.. אני משתמש בנתב WRT54GL של LINKSYS אני מחובר דרך הכבלים והספקים שלי הם ברק ונטויז'ן שכידוע התחברו.. הנתב מוגדר בL2TP. הבעיה קוראת גם לי לפעמים כשאני ניגש להתנתק ולהתחבר ישירות מהנתב. (ואין לי מושג איך לפתור אותה!). הדברים שניסיתי: לכתוב מחדש את…
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם : אני מחובר דרךהכבלים ו014 יש לי מודם של תומסון, קניתי ראווטר נטגר 614 אני לא מצליח להתחבר אני צריך הסבר מדויק לפי הסדר מה עושים אבל בשפה פשוטה תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן, יש לי נתב BR-6104K הנפוץ של edimax, ומודם של הכבלים Terayon TJ715. בזמן האחרון אני נוכח לדעת כי לאחר כ18 שעות שהנ"ל עובדים רצוף מתחילה האטה מסויימת ולפעמים גם ניתוק התקשורת, אני חושב שהנתב מתחיל לזייף. כשיש האטה כזו גם נהיה איטי מאוד להכנס לקונסול שליטה בנתב ולפעמים בכלל בלתי אפשרי. עכשיו אני מחובר ישירות מול המודם וזה נראה כי התקשורת מעט יותר מהירה, ניסיתי לעשות reset , וגם מדי פעם אני נאלץ פשוט להוציא את הנתב מהחשמל ולחברו שוב, האם זה הזמן לקנות נתב חדש?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נתב (יחסית ישן) של SMC. הבעייה איתו היא שאין לו הגדרת L2TP ולכן יש לי כמה אפשרויות לנסות להגדיר את הגישה שלי לאינטרנט: Dynamic IP, Static IP, PPPoe' PPTP. החיבור שלי היה בסדר גמור עד שהגיע תכנאי פעם לתקן בעייה כלשהי עם הכבלים וכתוצאה מכך הוציא את הנתב מהחשמל ומחק את כל ההגדרות (אין כבר טעם להאשים את הטכנאי) אני זוכר שהייתי מחובר דרך PPTP אבל אני לא יודע את ההגדרות. אני מחובר בחיבור כבלים לבזק בינלאומי. במדריכים באינטרנט מצאתי שבזק תומכים בDYNAMIC IP אבל אני סובל מניתוקים כל כמה זמן (כמעט כל יום). ניסיתי כבר את כל אפשרויות ההגדרות עם כל כתובות הIP האפשריות של שירותי בזק. כשהתקשרתי אליהם הם אמרו שתמיכה בנתבים עולה כסף והם גם לא יתמכו בנתב שלי כי לא קניתי…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
למה זה "מוגבל" בתמונה ואם זה בסדר?! יש לי נתב של לינקסיס WRT54GL תודה מראש! ofeky1 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מקבל כל הזמן באימיול low id , אני צריך לשנות הגדרות בראוטר אולי? האם זה עם port triggering או port range foward או שזה במקום אחר? בטאב של ה firewall הכל שם מסומן למעט filter internet nat redirection , צריך גם אותו לסמן? חדש לכל העסק ולא כל כך מבין בזה כרגע. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית הגדרתי במחשב עם המדפסת שהיא תיהיה משותפת.איך במחשב השני אני מגדיר ככה שאני יכול להדפיס מהמחשב המרוחק למדפסת?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי חשבון בבזק בינלאומי ובו שרת ה smtp עבור דואר יוצא מוגדר להיות mail.bezeqint.net כפי שמתואר ב http://www.bezeqint.net/PageText.aspx?cc=01020103 בימים האחרונים הבחנתי שדואר הנשלח החוצה אינו מגיע ליעדו מבלי שמתקבל אצלי שום חיווי של שגיאה בשיחת טלפון שניהלתי עם מוקד התמיכה נאמר לי שהם שינו את כתובת שרת הדואר היוצא ל out.bezeqint.net מאד מוזר שהם שינו מבלי ליידע את הלקוחות תחילה - כך שכל הדואר שנשלח דרך mail.bezeqint.net בימים האחרונים נעלם אל האוויר מבלי כל הודעת שגיאה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בבית מחשב ביתי רגיל שמחובר לאינטרנט מהיר של בזק עם מודם רגיל חוטי... עכשיו נוסף לנו לבית מחשב נייד חדש של HP ויש בו חיבור אינטרנט אלחוט wireless עכשיו מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי איזה נקודה או משהו להתחבר מנייד יש תוכנה או משהו אני לא מבין בזה כל כך? או שמומלץ לקנות נתב\ראוטר אלחוטי משולב שיהיה בישביל שני המחשבים מה אתם אומרים ? אם יש שיטות להתחבר לאינטרנט אלחוטי או WIFI השמח לקבל עזרה כי אני גר בבנין גדול ויש לי המון שכנים עם ראוטרים וכאלה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ראוטר שיתחבר לכבלים ואחרי חיפושים המליצו לי על חברת 3COM דגם 3CRWER10075, אמרו לי שמדובר בחברה ידועה וראוטר אמין וחזק אני רוצה לחבר עד 4 מחשבים לראוטר באופן קווי כרגע וכן להתחבר למודם של הכבלים ובהמשך אולי להקים רשת אלחוטית האם ההמלצה שקיבלתי טובה האם יש לכם דעות אחרות אשמח לשמןע את תשובתכם SKI FARM
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אלף,אני משלם 145,טוטאל למי שרוצה לדעת. דבר שני,ביקשו ממני ללכת לקחת מודם חדש,למה? הישן לא יעבוד כמו שצריך? דבר שלישי,יש לי בחירה איזה מודם לקבל? אם כן,מה לקחת? דנקה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעונים. אני מעוניין לעשות רשת אלחוטית קווית בבית,רציתי לדעת אם יש צורך להצליב את הכבל בין השקע לראוטר,והאם מהשקע למחשב צריך לצאת כבל RJ45 מוצלב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
בספטמבר 2003 (9/03) התחברתי לאינטרנט המהיר. בהתחלה במהירות של 750 ואז השתדרגתי ל 1.5 אתמול עברתי לחבילת ה2.5 אך אני עדיין עם המודם שקיבלתי ב2003! יש לציין שהמודם עובד רציף מ 2003 ולא היו לו שום בעיות. Alcatel Speed Touch Home - האם כדאי לפנות לבזק ולקבל מודם חדש? או שהמודם שלי מצויין?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבית יש לי רשת של שלושה מחשבים, לפני שבועיים הראוטר התקלקל אז החלפנו אותו בראוטר+מודם שקיבלנו פעם מבזק. מאז שהחלפנו את הראוטר האינטרנט עובד בסדר רק בשני מחשבים ובשלישי הוא לפעמים מחליט להתחבר ולפעמים להתנתק >< בנוסף לזה לפעמים כשהאינטרנט במחשב השלישי עובד המחשבים האחרים מתנתקים וברגע שמנתקים את המחשב מהראוטר פתאום יש אינטרנט בשני המחשבים האחרים. אין לי שמץ של מושג מה הבעיה ואני לא מבין כלום ברשתות ואינטרנט אז אני אודה מאוד אם מישהו פה יוכל לעזור לי תודה מראש לעוזרים (:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר דרך רשת אלחוטית, האינטרנט פועל טוב חוץ מבדפדפנים. (בדקתי בדוא"ל ופועל ובדקתי גם ב Windows Media Center ופועל).
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד והוא לא מצליח להתחבר לרשת הבייתית.. אבל הוא מצילח להתחבר לרשת אחרת שהוא מוצא.. (ניראה לי של השכנים..) שכחתי להגיד שהוא נמצא ממש ליד (מטר..) ואפילו כל הפסים האלה ירוקים עד הסוף.. כך שזה לא בעיה של קליטה.. וגם כתוב לי שהרשת לא מאובטחת.. מה הבעיה יכולה להיות? אמשח לעזרה, דניאל.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. בביתי שני מפלסים, בקומת המרתף נמצא הקו טלפון \ שקע ADSL. אליו מחובר מודם ECI, ואליו מחובר ראוטר Linksys עם 4 שקעים. מה- 4 שקעים האלו יוצאים כבלים חוטיים המתחברים ל- 4 מחשבים בבית בחדרים שונים. בחרתי ברשת חוטית עקב הבדלי הגובה בין המפלסים, וההשפעה על האמינות הרשת כתוצאה מכך. לאחרונה התעורר הרצון לגלישה באזור הסלון. שני דברים עוצרים בעדי: 1) אמנם יש שקע אינטרנט בקיר בסלון, והתשתית הבסיסית ביותר כבר מוכנה, כל ארבעת השקעים בראוטר תפוסים, וכך אין לי איך לשלוח כבל לאותו שקע בסלון ולאפשר שם גישה לאינטרנט אני צריך מכשיר שתפקידו היחיד והבלעדי הוא "להרחיב" את השקעים של הראוטר, פשוט להיות שלוחה שלו, בלי לסעף ולסבך את הרשת, ובלי תכנות. איזה מכשיר אני צריך? 2) לאחר שתפתר (אנ…
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3503095,00.html מצחיק שהם נותנים מהירות חזור של 1.4 מגה ביט לשניה כשבתשתית קווית אנחנו עדיין מפגרים הרבה מאחור... חבל רק שאין תחרות מבחינת מחירים (אולי האיפון יביא למהפך בזה כמו בחו"ל כשישיקו אותו ?)
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני יודעה שהשאלה שלי אינה בסיסית ולכן אבקש לענות רק מאנשי מקצוע, סליחה ותודה מראש. נתקלתי בשאלה זו בנושאי עבודה ולא הצלחתי למצוא לזה תשובה. השאלה: מה מספר NAT sessions בנתב ביתי רגיל?
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הבעיה היא זה כשאני מנסה להתחבר, א=זה מתחבר לכמה שניות, ואז מציג הודעה: You have been disconnected from GameSpy. You may have logged in on another computer הבעיה שלא שיחקתי במחשב אחר. בדקתי הדרות פיירוול ואנטי וירוס והמשחק מאושר (יש לו גישה לאנטרנט)
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מסתבר כי משתמשי בזק בינלאומי המנויים בחבילת הגיימרים או בחבילת הגלישה הבטוחה מקבלים כתובות IP המופיעות כחסומות ברשימת הכתובות של peerguardian ישנה תכתובת ובה פונה נציג בזק בינלאומי בבקשה להסיר את החסימה אך ללא הועיל המשמעות היא שאפליקציות p2p נחסמות אפקטיבית למנויי החבילות הנ"ל מאחר ש peerguardian מאד פופולרית http://www.bluetack.co.uk/forums/index.php?showtopic=17294 האם למישהו רעיון קונסטרוקטיבי ? נראה שמתחזק הרשימה השחורה מסרב לבקשת ההסרה מנמוקים בלתי הגיוניים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי יש לי 2 מגה של בזק בנלאומי ומודם DYNAMODE M-ADSL-USB-C50 ואתמול קניתי ROUTER של EDIMAX BR-6204 WG אני רוצה לחבר ל2 מחשבים שאחד מהם הוא נייד עם רשת אלחוטית ואחד נייח בלי רשת אלחוטית איך מתחילים?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אהלן. יש לי אינטרנט בכבלים ואני מנוי של 013. אני עם חיבור חייגן , גם כי אני אוהב את זה וגם בשביל הורדות. לאחרונה כל הזמן מעיפים לי את החייגן וזה לא מפתיע בהתחשב בכל מה שקורה לאחרונה עם סגירת פורטים, האטת מהירויות, חסימות לאתרים וכל הדברים ששומעים עליהם. אני מתקשר אליהם תמיד ואחרי "יומיים" שהם בעצם שבועיים מחזירים לי את החייגן. מכיוון שאני לא סגור שאני עובר לתשתית ADSL וכרגע נשאר עוד עם הכבלים, רציתי לדעת אם בבזק בינ"ל מאפשרים חיבור עם חייגן. או במילים אחרות-עוזבים את הבנאדם לנפשו. תודה מראש לעונים. :s05:
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-