עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cheif,

לפני מספר ימים הכריזה חברת TRENDnet על נתב נסיעות חדש, המתחבר ישירות אל שקע החשמל, המכונה TEW-714TRU. לנתב יש אופן פעולה חדש-ישן שנקרא WISP שיכול להיות מאוד מעניין בהגברת אותו אלחוטיים. http://www.netcheif.com/blog/?p=4056

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  2. יש לי כמה שאלות בקשר לחיבור מחשב לרשת, אשמח לא עזרה אפשרית! כי אני לא מבין בזה כל כך יש לי נתב רשת אלחוטית בחדר עבודה ששמה נמצא גם המחשב ושמה גם בדר"כ עובדים שאר המשפחה עם המחשבים הניידים עכשיו קניתי מחשב נייד ואני רוצה חיבור רשת בחדר שלי, חוטי וגם אלחוטי. האפשרויות הן ככה: 1.אני יכול להעביר כבל רשת לחדר שלי בלי בעיה, אבל הבעיה שהקליטה מהחדר עבודה לחדר שלי לא משהו ואני רוצה גם רשת אלחוטית בחדר. האם אפשר שיהיו 2 נתבים על אותה רשת? ואם כן איך? לחבר בכל רשת? עם עוד חיבור מודם? 2. אפשר שהראוטר יהיה במרכז הבית ולהעביר כבלים לחדר עבודה ולחדר שלי, הבעיה שבלחץ עוברים 2 כבלים בקירות בבית וצריך לפחות רק 2 לחדר עבודה. האם אפשר לפצל כבל 1 לכמה? האם אני חייב לחתוך לפצל אותו? או אפשר …

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  3. Started by NM,

שלום יש לי מודם של edimax ואני רוצה לפתוח בו פורטים אבל לפי מה שהבנתי אני צריך ליצור כתובת ip סטטית אבל לא הבנתי איך לעשות את זה בגלל שהכתובת ip שרשומה במחשב שונה מזו שרשומה בראוטר ואפשר אולי גם מדריך טוב שמסביר איך לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by Mike-,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנות\שרתי פרוקסי אנונימיים. אני רוצה שתהיה לי אפשר להיות אנונימי מכל תוכנה שאני משתמש, או לפחות באלו שתומכות בפרוקסי. מישהו מכיר אולי אתר שעוסק בנושא ? או מכיר תוכנות\שרתים כאלו ? בתודה מראש, מייק.

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  5. יש לי ראוטר אלחוטי > מחוברים אליו מחשב נייח ראשי + נייח נוסף +דק של מחשב נייד ישן והכל עובד 1. אני מנסה להתחבר אלחוטית עם נייד נוסף עם ויסטה פרימיום > ומצליח להתחבר אלחוטית באופן מצויין > גולש באינטרנט 2. המחשב הנייח הראשי שלי רואה את קבוצת העבודה של הנייד האלחוטי (מוגדרת כרגע כ WorkGroup ) > אבל לא מצליח להיכנס אליה או ליראות בה כלום גם מהמחשב הנייד האלחוטי שלי > אני רואה את הראוטר ואת האינטרנט > אבל לא את המחשב הנייח ( שמוגדר לשתוף מלא!) מה אני מפספס > למה לא מצליח לשתף קבצים ? THX

6. שלום, אני אמור לקבל ראוטר מחול דגם ASUS AC1900 (https://www.asus.com/Networking/RT-AC1900/) ממה שהבנתי זה גם ראוטר וגם מודם, זאת אומרת שלא אצטרך מהספק שלי כלום? (רק להגדיר אותו עליהם) אם כן מתאים מבחינה תיאורטית, יש בעיה שזה מגיע מחול? (ארצות הברית) חוץ המקטע של שקע חשמל שבעזרת מתאם אני פותר תבעיה תודה רבה לעוזרים, ואם מישהו שמע על הדגם הזה של הנתב, אשמח לשמוע ביקורת עליו!

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  7. Started by GOVNER_T.S.Y,

אני יודע שזה נועד להגביל BANDWITH ברשת , זהו , לא יודע איך , Mה Mו Mי, מישהו יכול להדריך בנושא<? השאיפה להיות מסוגל להגביל אינטרנט למחשבים בבית! GOVNER_T.S.Y

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by EAD,

היי כיום אני מחובר לרשת בצורה הבאה: יש לי מודם של בזק של ADSL שמתפקד כראוטר (העברתי אותו למצב הזה) והוא מחובר לSWITCH ומשם יש לי מספר מחשבים (ברשת חוטית בבית) שמתחברים אליו האם זה רעיון טוב? או האם יש לכם משהו להציע לי שישפר את התעבורה והאמינות של הקו וכו'? נניח לקנות ראוטר ייעודי או משהו כזה? ואם כן, כל רעיון שהוא, אשמח להמלצות מה לקנות, ומהיכן ניתן לקנות. וארצה מוצרים הכי איכותיים שיש (נניח מחיר עד 1000 או משהו כזה, כלומר בלי הגבלה עבור תצורת רשת ביתית)

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  9. היי כולם, לאחרונה שידרגתי את מהירות הגלישה שלי ל-20 מגה, התשתית שלי זה של HOT (ספקית בזק פאוואר NGN) אז הם התקינו לי מודם/ראווטר HOTBOX ומאז אני לא מצליח לשחק בCOD:BO הפינגים תמיד על 999 או לצפות ביוטיוב באייפון שאני מחובר אלחוטית להוטבוקס, במשחקי רשת אחרים אין לי בעיה, אשמח לפתרון..תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  10. Started by bvbeaver,

אהלן, לא בטוח שזה הפורום הרלוונטי, אז אם זה לא, אשמח שתעבירו את הנושא הזה לפורום שכן רלוונטי. אז ככה, מאתמול יש לי בעיה מוזרה ברשת - האינטרנט נהיה איטי בצורה מזעזעת, לאחר ניתוק וחיבור של הראוטר (או כיבוי והדלקה) הוא חוזר למהירות רגילה (50-80 מגה בערך) שמחזיקה ככה כמה דקות ואז הוא חוזר למהירות מזעזעת. אני משתמש במודם/ראוטר TP-link w9970 שמשורשר לראוטר של Xiaomi mi wifi 3. הבעיה מתרחשת גם ללא הראוטר של שיומי ככה שהבעיה לא בו. זה קורה גם בחיבור קווי של המחשב לראוטר TP-link. אני בתשתית+ספק של אקספון ועד כה לא היו לי בעיות איתם (שנה וחצי כבר עם האינטרנט שלהם ללא בעיות) דיברתי עם התמיכה, אמרו לי שכנראה זה בעי…

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  11. Started by Classic notion,

שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל10 מגה, לפני כן גלשתי על 1.5 מגה. כאשר גלשתי על 1.5 לאחרונה המהירות הייתה נמוכה משהייתה צריכה להיות, לכן התקשרתי למוקד התמיכה, שם ייעצו לי לשנות בהגדרות ה local area connection את ה link speed/duplex mode ל 10 full mode. זה עבד וסידר לי את המהירות. כעת כששידרגתי ל10 מגה שמתי לב שמהירות ההורדה מתחילה מגבוה ויורדת הרבה מתחת למה שהיא צריכה להיות, לכן התקשרתי למוקד התמיכה ואמרו לי כמו שחשבתי, לשנות את ה speed/duplex mode הפעם ל 100 full mode. אולם זה לא עזר ואף האט את המהירות עוד יותר. הסיבה שאני משתמש בהגדרות ידניות ל speed/duplex mode היא שמשהו לא בסדר ככל הנראה בכרטיס הרשת שלי כפי שאמרו לי במוקד התמיכה. אשמח אם תוכ…

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  12. שבוע טוב לכולם יש לי הארד דיסק חיצוני שמחובר דרך usb2 לראוטר tplink 1043. השאלה שלי אם אני יחבר סטרימר (google tv dongle למניהם ) בכבל רשת לראוטר, אני יצליח להזרים סרט hd ללא קרטועים?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by NRT,

שלום ותודה מראש על העזרה. יש לי ווינדוס XP עם כרטיס רשת אלחוטי (בחיבור USB), כאשר התקנתי אותו בפעם הראשונה הוא זיהה את הרשתות והתחבר בלי שום בעיה. אבל בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב הוא לא מזהה לי את הרשתות ואני נאלץ להתקין את הדרייבר מחדש. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה ?

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  14. שלום, יש לי ראוטר של TP-LINK TLWR541g ואני רוצה שרק המחשב שלי והאייפון שלי יגלשו דרכו ואפילו רצוי שכל שאר המכשירים שבסביבה לא ידעו אפילו שיש אינטרנט אלחוטי. ניסיתי לעשות חסימת כתובות MAC אבל משום מה זה לא מצליח ועדיין כולם יכולים להתחבר. יש למשהו ניסיון עם הראוטר הזה כי הוא חדש לי. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by benfree,

שלום לכולם וחג שמח. יש לי בעיה ברשת הקווית, רשת 1G ברשותי 2 מחשבים שמחוברים לסוויצ', מחשב אחד עם XP ו2 HDD, אחד של WD מהגרסא הירוקה והשני של סיגייט במחשב השני (WIN7) יש עוד HDD אחד של סיגיט, כולם טרה. לבעיה: כשאני מעביר ברשת מהXP נניח קובץ של 10G למחשב השני שיש בו WIN7 (אני לא יודע אם זה קשור אני רק מציין מה יש) זה מעביר סביב ה80MPS, שזה תקין. אם אני מעביר מהWIN7 לXP זה מעביר על 20MPS ולא עובר את זה. כמובן שהגדרתי בכרטיסי רשת 1G או AUTO, לא עזר. ואני שואל, למה? מישהו נתקל בזה?

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by tal5870,

שלום לכולם כיום אני נמצא בתשתית של הוט ללא שום בעיות טכניות במהירות של 12 מגה במחיר של 69 ש"ח התקשרתי להוט כדי לשדרג למהירות של 20 מגה הם אמרו לי שהם תומכים במהירות כזאת רק בחיבור ללא חייגן (בגלל שעם חייגן יש ניתוקים אצל חלק מהאנשים) והספק שלי לא תומך בחיבור mpls. בררתי אצל בזק ונותנים לי הצעת מחיר של 90 ש"ח הכולל 20 מגה + ראוטר בחיוב זיכוי (עם חייגן) יש לי כמה שאלות: 1.אם אני נשאר בהוט ומשדרג את המהירות הנתב שיש לי תומך ?: wr740n v1 2.האם שווה לקחת את הסיכון של התחברות לבזק לשנתיים ?(לפני הפריסה של NGN היו לי ניתוקים) 1.אם אני נשאר בהוט

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by ReSt,

מתי רוחב פס נמדד בבייטים ומתי בהרצים ?

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by ROEY--1,

שלום. ברצוני לעבור לרשת אלחוטית. כיום אני גולש עם נתב של 2WIRE שיש לו תאפשרות לקשר את כל המחשבים דרך קווי הטלפון של בזק..(אם אני לא טועה HPNA2) כך שאין כבלי רשת מפוזרים בבית..לכל מחשב יש פילטר קטן המתחבר לקו הטלפון..וכך אני רוצה שישאר.. הבנתי שרק ראוטרים שתומכים כיום ב HPNA3 יכולים לעשות זאת.. אז רציתי המלצות לראוטרים תומכי תקן זה+ אופצייה אלחוטית(שאשתמש בה רק כשארצה).. או שיש המלצות אחרות... והאם אני אצטרך להחליף גם את כל הפילטרים...לפילטרים אשר תומכים את אותו הראוטר..? שאלה נוספת.. האם אפשרי לחבר כיום את המערכת הקיימת לאחד מקווי הטלפון רואטר נוסף..פשוט..אלחוטי..וזה יעשה את העבודה?

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  19. Started by yuval48,

שלום יש לי בעיה מעצבנת כבר המון זמן, מהמחשב שלי שלא מחובר פיזית לנתב(יש מין משדר כזה שמחובר לUSB) מהירות ההורדה מוגבלת ל 60 קב"ש.. המחשב שמחובר ישירות לנתב מוריד על המקס(500 קב"ש) לעיתים רחוקות ולכמה דקות מעטות מהירות ההורדה אצלי מגיעה למקסימום(בדרך כלל אחרי ריסטרים למחשב) ועוד משהו, אני משתמש בויסטה, המחשב שמחובר ישירות הוא עם מערכת הפעלה XP, ואני לא מצליח להכנס לתיקיות של המחשב השני ולהפך. מקווה שתעזרו לי..

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by tamirt1,

שלום אני מחפש SERVER GUIDE לשרת IBM 220 מישהו יכול לעזור לי בבקשה

21. Started by 1,

יש לי דרך אגב חוץ ממנו עוד שתי מחשבים חדשים אחד 1400 והשני 1700, ושניהם נמצא ברשת עם ADSL משותף אך תמיד המחשב המשותף תלוי במחשב המשתף, וזה מעצבן! אפשר לעשות עם המחשב איזה שרת או משהו , שמעתי שאפשר לעשות דבר כזה, אם כן תפרטו לי בבקשה איך ומה צריך.

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  22. שלום לכולם ... אז ככה. איזה גירסא של TOMATO להוריד מהאתר ? http://www.polarcloud.com/firmware ולמה יש שם TAB של FIREFOX שיש שם גם גירסאות? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by Adam Russak,

היי חברים, אני מנסה להעביר CSV של לקוח מGmail ל-Outlook 365. אנשי הקשר שלא מעורבבים עברית ואנגלית (הרוב הגדול באנגלית) המערכות גם בGmail וגם בOutlook365 באנגלית... עד עכשיו כל מה שניסיתי לא עוזר, הקטע הוא שזה מעלה לו בין 180 ל250 אנשים...(אבל לא לפי הסדר, מדלג על חלק וחלק לא..) מה שעשיתי עד עכשיו: -הורדתי CSV של Microsoft והעברתי את הפרטים לפי העמודות\ - להוריד מGmail ולעלות - להעלות את הCSV לOUTLOOK 2016 (בהצלחה) להמיר לCSV של OUtLOOK ולהעלות לOutlook 365 (לא הצליח) אנא עזרו לי!

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  24. שני מחשבים מחוברים לרשת (אינטרנט) בעזרת ראוטר אלחוטי. מחשב ראשי עם WIN7 מחובר בחיבור קווי ישיר לראוטר. מחשב שני WINXP מחובר אלחוטי. המדפסת מחוברת ומותקנת במחשב הראשי (WIN7), יצרתי שיתוף מדפסת בלבד. במחשב השני (WINXP) ביצעתי חיפוש מדפסת ברשת ומה שנמצא הוא שקיימת רשת ביתית, קרי, המחשב הראשי מזוהה וכאילו אותרה מדפסת אך היא לא מופיעה. השלב האחרון לשיתוף התבקשתי לתת שם למדפסת וכאן נתקעתי. איך אני ממשיך מכאן, והאם זה באמת השלב האחרון? תודה

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  25. אחרי כל אתחול שאני עושה למערכת הרשת שאמורה להתחבר אוטומטית מראה לי שאין גישה לאינטרנט (ראוטר ביתי לכרטיס רשת) כל פעם שאני עושה ריסטרט צריך לעשות כפתור ימני - מרכז הרשת והשיתוף - להיכנס לתוך הרשת לעשות הפוך ללא זמין אחרי זה לעשות כפתור ימני על הרשת שעם איקס אדום - פתור בעיות ורק אז זה מתחבר לי..... למה ?

דיונים חדשים בפורומים