עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ronbadu,

קישוריות מוגבלת ברשת אלחוטית המחשבים מקבלים כתובות וDNS ,יש גישה לכונני רשת ולשרת אבל אין גישה לאינטרנט משהו מכיר סיבה לכך אני אציין כי מחשבים נייחים בעלי אותה כתובת הכל תקין

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  2. שלום, אני זקוק להוספת יכולת אלחוטית לרשת קיימת כדי להתחבר לסטרימר A200 של PopcornHour עם אנטנה אלחוטית של האקסטרימר. חשבתי על הנתב 941ND של TP-LINK שנראה די זהה לאחיו הגדול ה-1043ND. אין לי צורך בשיתוף כונן USB או רשת חוטית במהירות ג'יגביט. האם היכולות האלחוטיות של שניהם זהות? תודה מראש, אור.

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by AmL1,

עד עכשיו הייתי מחובר בתשתית כבלים,עקב מעבר דירה אני צריך להחליף את התשתית כי אין תשתית של כבלים בבית החדש. צריך לעבור לצד השני מה היתרונות/חסרנות של חייגן? מי הספקית המומלצת? אני ממש לא מבין בזה כלום... תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  4. Started by HeDesXs,

יש לי 2 נתבים בבית (DLINK 2760 U ו6740U) ואני רוצה לעשות את ה2760U כAP קראתי את זה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm? ורשום כאן שצריך לבטל את ההצפנה יש דרך לעשות את זה כAP בלי לבטל את ההצפנה?

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by roeesnir,

יש לי חדר בקומה שניה שמגיע אליו כבל רשת. אבל אני צריך שם גם חיבור אלחוטי. איזה AP הכי זול יעשה את העבודה? כמו שכתבתי בכותרת, מדובר על חדר אחד. לא צריך יותר מזה.

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  6. Started by hlv,

שלום יש לי לפטופ עם Win98 ו-PC עם WINXP .. חיברתי ביניהם עם כבל מוצלב והגדרתי WORKGROUP וIPים.. עכשיו.. המחשב עם ה WINXP מצליח לעשות PING לIP של ה98.. אבל ה98 לא מצליח לעשות לWINXP.. איפה טעיתי? מה ששכחתי? תודה.

7. אהלן, יש לי את הראוטר האלחוטי WRTL54GL של Linksys כמה שנים טובות. (הוא מחובר לראוטר של בזק שמשמש גם כמודם ADSL) עד לאחרונה הוא עבד מצויין. בחודש-חודשיים האחרונים החלו להופיע ניתוקים \ בעיות ברשת האלחוטית שלו, וכל כמה שעות (5 - 20) לא הייתה לי גישה לאינטרנט ממכשיר אלחוטי (לפטופ \ אייפון וכו'). הרשת האלחוטית הופיעה במחשב אך לא היה ניתן לגלוש לאתרים. ולפעמים האייפון ביקש להכניס שוב את הסיסמא (הכנסה נוספת של הסיסמא לא עזרה). הפתרון היחידי היה להוציא מהחשמל (את ה-linksys) ולהחזיר והכל היה מסתדר תוך רגע. יש לציין שבאותו זמן היה לי גישה לאינטרנט ממחשב נייח שחובר ישירות לראוטר של בזק. אשמח לפתרון לבעיה, האם מדובר בהגדרות? במכשיר שמעמיס של האינטרנט האלחוטי? או סתם בבלאי של הראוטר…

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  8. Started by BrAvE_HeArT,

חברה שלום, אני צריך נתב לרשת ביתית שיחוברו אליה 2 מחשבים נייחים(חיבור קווי), מחשב נייד (חיבור אלחוטי) ומזרים מדיה Xtreamer שהולך להיות מחובר רוב הזמן בחיבור קווי אבל מדי פעם כשאני ארצה להעביר אותו לחדר שינה הוא ישתמש בחיבור אלחוטי בתקן N. חייב להיות בנתב: תמיכה בתקן N יציאת USB לחיבור מדפסת למטרת שיתוף ברשת. רצוי שיהה בנתב: תמיכה ב-1000MB יצאת USB נוספת לכונן קשיח למטרת שיתוף ברשת האינטרנט יהיה של HOT ו-014 עד 5 מגה. אני מוכן להתחייב לחברה מסוימת בעד נתב מתאים אם יש דבר כזה. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by ASDA2SD,

אני מחובר ל012 + כבלים אני משחק במשחק ET ויש לי הרבה בעיות בכול השרתים הישראלים הרבה פעמים הפינג קופץ ל999 ואחרי 10 שניות חוזר אני היחיד בשרת שזה קורה לו הבעיה אזות היתחילה לפני איזה שבוע... אני מבין במחשבים והכול אני סוגר את כול התוכנות מי MSCONFIG עשיתי פדיקה ווירוסים עם התוכנה קספרסקי הכי חדשה השתמשתי עם התוכנה Ad-Aware SE Professional הכי חדש ועם התוכנה ועם עוד תוכנה לנקוי REG אני מחובר ל012 איזה חצי שנה 8 חודשים לא יודע אפשר להתנתק מי הם בגלל הבעיה אזות??בלי לשלם קנאס הוא משהו? אני מתקשר אליהם הם אומרים לי זה לא בעיה שלנו ..... וגם הכבלים אותו דבר פעם הייתה לי אותה בעיה בערך! עשיתי למחשב פורמט פעמים! זה לא עזר:< שהייתי מוריד איזה קובץ הוא משהו אז זה הייה מוריד לי…

• 14 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by Cheif,

לפני מספר ימים הכריזה חברת TRENDnet על נתב נסיעות חדש, המתחבר ישירות אל שקע החשמל, המכונה TEW-714TRU. לנתב יש אופן פעולה חדש-ישן שנקרא WISP שיכול להיות מאוד מעניין בהגברת אותו אלחוטיים. http://www.netcheif.com/blog/?p=4056

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  11. לפני שאני קונה את ה- Edimax EW-7128 אני רוצה לדעת האם קיימים כרטיסים אחרים עם כבל ארוך יותר (2M או 3M)? במידה ולא איך ניתן להאריך את הכבל הקיים בכרטיס הנתון? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  12. יש לי ראוטר משולב מודם level one 3460A . עד עכשיו הייתי משתמש בו בתור ראוטר קווי ו3 מחשבים היו מחוברים אליו באופן קווי. עכשיו אני רוצה להשתמש באופציה האלחוטית שלו וברגע שאני מפעיל בראוטר את האופציה של רשת אלחוטית האינטרנט מתנתק והראוטר ולא מצליח להסתנכרן עם ה adsl. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  13. Started by viper_sb,

עד כמה זה באמת אמין ויחזיר מעמד 2 חייגנים מאותה ספקית שרות על קוו בזק אחד ? כאשר שני החייגנים הם 2.5 כול אחד והקוו בזק הוא 5 האם הם יוכלו לעבוד במקביל בלי התנגשויות ?

14. יש לי רשת אלחוטית בבית... אחד פועל על XP שהוא דרך קוי.. ושני האלחוטים ב98.. האינטרנט פעל בכל המחשבים עד שהחלטתי לשתף קבצים בניהם אז הקצאתי לכל מחשב IP קבוע ... במדריך שקראתי לעשות את זה היה פירוט רק על ווינדוס XP.. עכשיו בקצאת IP בשני הוונדוסים זה דומה אבל כל הקטע של הDNS בכלל לא.. עכשיו נתקעתי בלי אינטרנט בשני ה98 ולפי דעתי זה בגלל ההגדרות של הDNS.. בבקשה תעזרו לי!!! איך מגדירים בווינדוס 98 DNS... אגב אני באינטרנט זהב! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  15. אני דיברתי עם כול חנויות בזק בסטור מ תל אביב ועד לחיפה בשום חנות לטענתם לא מחזיקים אלקטל 510 אוקיי אז התקשרתי לבזק ומה הם אומרים לי שהם מוכנים למכור לי אלקטל 510 ב 480 שקל עוד משהו?!?! הרי בבזק סטור זה עולה 130 שקל והם רוצים 480?!?!? ביזיון ! מישהו יודע עם יש חברה פרטית שמוכרת תמודם הזה כבר דיברתי עם אלקטל בטלפון הם אמרו לי שהם לא מוכרים ללקוחות פרטיים?!?! למישהו יש רעיון.. בבקשה תעזרו...........

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by nikenx,

שלום לכולם, אני צריך לקנות ראוטר חדש... אני לא כל כך מבין בזה, אשמח אם מישהו יכול לעזור! =] תקציבכם: עד 500 שקל. חריגה: לא מפריע לי לחרוג בכמה שקלים אם זה באמת שווה את זה... מה השימושים שלכם בציוד? אז ככה, יש לי אינטרנט 100MB בבית. אני צריך נתב טוב וחזק שיוכל לנתב ולהחזיק כעשרה אנשים בו זמנית בלי שהיה עליו הומס רב שיגרום לנפילות. הראוטר שסופק ע"י החברה, או יותר נכון הגרוטאה(HOT-BOX), פשוט קקה של דבר. לכן, אני רוצה לנתב אותו מראוטר אחר שכן יוכל לעשות זאת. חשוב לי גם שאוכל לקבוע העדפות בראוטר לפי כתובות MAC למי להקצות יותר מהרוחב פס משאר האנשים המחוברים, כי אני צריך שלמחשבים מסוימים תהיה גישה נמוכה ושלא יגנבו לי את כל הקו. אני לא הולך לשחק אם פורטים או משהו... מה ש…

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  17. לפני ששדרגתי את המודם הייתי מקבל ID גבוה ב- EDONKEY (מה שמאפשר הורדות מהירות), מאז ששדרגתי ל-PRO ה-ID שלי נמוך לאללה (תמיד בסביבות ה-30000 במקום 415000000 שהיה לי קודם). למישהו יש מושג למה זה ומה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב (חוץ מהחזרת המודם למצב הקודם) ? קראתי ב-FAQ של ה-EDONKEY ש-FIREWALL יוריד מדירוג ID , יתכן שה-NAT במודם גורם לזה ? תודה The Doorman

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  18. סתם מחשבה שמסתובבת לי בראש : מה עם לעשות סקר מטעם האתר כל ... חודשיים , בו יפורסמו מחירי גלישה מטעם החברות הגדולות ל... נגיד 2 מהירויות (5 + 10 מגה) ? אני מעלה את הנושא בגלל חוסר השקיפות המעצבנת של כל ספקיות ה-ISP בארץ בו הם לא רושמים את מחירי גלישה באתרים שלהם ומזמינים אותך להתקשר ... , ואח"כ אתה מקבל הצעות שונות לאותם החבילות ... , בקיצור אתה מתמקח על משהו שאמור להיות אחיד ושקוף לכולם כמו המחיר שמודבק על כל מוצר בסופר . אם זה חובה על מוכרי מוצרים להכריז על מחיר המוצר על המדף , מדוע שזה לא יהיה חובה גם לספקי ה-ISP ? אני חושב שעם פרסום והשווה שוטפת וחוזרת בין המתחרים הראשיים , אולי יהיה אפשרי לעורר מודעות אצל ספקיות ה-ISP שלא כידאי להם לא לפרסם מחירים ולא כידאי להם לת…

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  19. Started by RX7,

לדוגמא אני מעלה קובץ כלשהו אחרי כמה זמן כתוב לי "לא ניתן להציג דף זה" ניסיתי לעלות לכל מיני אתרים כל מיני קבצים שונים ועדיין נתקל עם הבעיה הזו הקובץ בסדר לחלוטין לא ווארז או משהו אין בו רווחים לרוב קורה לי בקבצים גדולים (50 מגה) מה שהאתר מקבל .. אשמח אם למישהו יש פיתרון ד"א לא יודע אם זה קשור אבל יש לי ראוטר פשוט ניסיתי באלף ואחת אתרים ואותה בעיה אחרי כמה דקות הוא אומר לי לא ניתן להציג דף זה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  20. Started by emmanuel,

שלום לכולם,במקום עבודתי כיום ישנה אבטחה די מעצבנת של חסימת אתרים אשר אינם לשימיוש שוטף בעבודה,אני ועמיתי לעבודה מצאנו מספר פרוקסים שנוכל דרכם להתחבר לפייסבוק שזוהי בעצם כול המטרה אך לאחרונה אלו גם כן נחסמו.לאחר חיפושים מתישים לא עלה בידינו למצוא אתר אשר יתן לנו מענה הולם.אי לכך אני פונה אליכם בבקשה האם למישהו יש מידע כול שהוא אשר יכול לעזור לי. בסה"כ בקשתנו הפשוטה הייתה לגלוש בפייסבוק בזמן עבודתנו הפנוי,האם זהו פשע.....לעניות דעתי זוהי אחת הזכויות המגיעות לנו לאחר ישיבה ממושכת כול היום מול המסך הקטן. תודה מראש עמיתכם.

21. שלום רב, לאחר פירמוט אין לי אפשרות להיכנס להגדרות הנתב האלחוטי. מדובר בסימנס ADSL SL2-141. כשאני רושם לו את סיסמת הזיהוי הראשונית (לא של חשבון האינטרנט), הוא פשוט "מדלג", מעלים את החלון ומופיע לי חלון זהה כשהנתונים בו ריקים (שם משתמש וסיסמא). אני זקוק לכניסה להגדרות לשם פתיחת פורטים. איך אני מאפס את המערכת או משהו כזה? תודה מראש, גיא.

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  22. Started by StrikeEagle,

אז הזמנתי ספק ותשתית של בזק +בינלאומי, 15MB ב93.80 שניהם. אני צריך פס רחב וכמה שיותר לנצל אז אני מבקש מהטכנאי פשוט שיחבר לי את זה בכבל רשת? זה בא עם VDSL או מה שהם לא רושמים שם? איך הנתב שהם שולחים? הוא מתאים לפס רחב? צריך מודם או בכלל למה זה עוזר? אין לי כרטיס רשת אבל נראה לי שיש מובנה בלוח אם נכון? אני אקבל את המהירות הזאת? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by House M.D.,

שלום, יש לי ראוטר Linksys WRT54GL , עם DD-WRT 24 SP2 מותקן עליו. אני מחובר כרגע לאינטרנט במהירות 2.5MB ומעוניין לשדרג ל 10MB, שמעתי שהראוטר הזה מוגבל במהירות האינטרנט בגלל מעבד חלש. האם הראוטר יגביל אותי במהירות זו? אם כן, לאיזה תדר אני צריך להגיע במעבד כדי שלא תהיה הגבלה? (כדי לנסות לעשות לו OC לפני שאני משדרג את האינטרנט).

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  24. Started by retro,

אני ישמח אם משהו יענה לי. תודה

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  25. שלום אחרי שלוש שנים בבזק (ויס) אני עובר להוט וזה כולל ניתוק קו הטלפון של בזק... אני צריך המלצה לספקית שעובדת טוב עם הכבלים עם מינימום תקלות והכי הכי חשוב שלא תיהיה הגבלת הורדה, עם חסימת פורטים אפשר להתמודד... אני מבקש המלצות רק ממי שיש לו כבלים עכשיו.

• 9 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים