עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Wizard Of Oz,

האם אפשר לעשות רשת ביתית אלחוטית בשימוש עם בלוטות' במקום WI FI אני משתמש במחשב כף יד של איי פאק ויש לי USB DONGLE של בלוטות'.. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  2. Started by Gt1980,

שלום לצורך הגדלת כיסוי הרשת האלחוטית בבית רכשתי מגדיל טווח שמאפשר 3 תצורות AP, מגדיל טווח bridge. אני מעוניין לחבר אותו כך שכל הבית יהיה תחת אותו SSID ויהיה מעבר אוטומטי עפי עוצמת הרשת בין הנתב הראשי לרחיב טווח. האם דבר כזה אפשרי בכלל עם הציוד הנ"ל? אם כן אשמח להבין איך מבצעים.תודה

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  3. אני מתחיל להתחרט שלא הוצאתי 500 שקלים על ראוטר נורמלי, במקום 200 שקלים בזול ולהיתקל בבעיות איטיות כל הזמן! יש לי את הראוטר שמצויין בכותרת, מחובר אליו מחשב נייח בצורה קווית שבו אני מפעיל משחקים, ועוד מחשב נייד בצורה אלחוטית. חשוב לציין, המחשב הנייד היה מכובה לאורך כל הבדיקות, הרשת עצמה מבאוטחת וליתר ביטחון בדקתי בראוטר ואין מישהו שמחובר אליי. כשאני נכנס למשחק WOW, בזמן שהראוטר מנותק, הפינג עומד על 100-400 בלי לאגים שזה די סבבה. כשאני מחבר את הראוטר ונכנס שוב למשחק, הפינג קופץ ל-1000-1200! רציתי לוודא שאין פה צירוף מקרים, והראוטר פשוט התחבר לניתוב לא תקין, אז ניסיתי 10 פעמים להפעיל את המשחק בלי הראוטר-->עם הראוטר-->בלי הראוטר וכו', כדי שיקבל כל פעם איפי שונה, ואותם ה…

4. Started by Shmoolik,

היום קרה לי משהו מוזר , לפחות 12 פעם התנתק לי האינטרנט ולפעמים גם שהמודם ניסה לאתחל את עצמו , אז נתקע לי המחשב. התקשרתי ל012 והפנו אותי למת"ב , שם מישהיא אמרה לי שהיא לא מוצאת שום דבר לא בסדר , אבל היא שמה את המודם שלי במעקב 24 שעות. ואני במת"ב. לעוד מישהו זה קרה היום ? -- נ.ב. זה קרה רק היום נתוך 3 חודשים או 4 שאני מחובר אליהם...

5. Started by Dexdpd,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים, הרכבתי אותו והכל טוב חוץ מדבר אחד- הווינדוס(ווינדוס 7) לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה בלוח אם שלי(אסרוק p55 דלוקס) מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? דרך אגב, אני משתמש בראוטר של בזק(asus am604g)

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by uzana2004,

בס"ד יש לי מחשב נוסף שעכשיו קניתי ואני רוצה לדעת איך אפשר לחבר אותו לרשת(בישן שנמצא בחדר נוסף יש חיבור ADSL) כדי שיעבדו בו זמנית אני לא מעוניין לקנות רכיבים כמו רשת אלחוטית אלא לחבר את שני המחשבים לרשת על אותו קו... כמו כן יש לי מודם ADSL חיצוני לשני המחשבים...

7. איזה ספקיות עובדות עם הוט באינטרנט חוץ מנטוויזן וברק? אני רוצה להתנתק מברק ואני חייב להישאר עם הוט (אמא שלי עובדת שם ואם אני מתנתק לא יהיה לי 2000 דקות ב- 20 שקל ) אז תענו מהר בבקשה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  8. אהלן אממם יש לי שני מחשבים בבית וראוטר של DLINK אני רציתי שמחשב אחד (Aהוא לאפטופ) יהיה מחובר אלחוטי עם הראוטר (כאילו יש אפשרות כזאת) אבל לא הצלחתי והתייאשתי אז אני עכשיו מנסה ששניהם יהיו מחוברים דרך הראוטר עצמו אז חיברתי את המחשב שלי לכניסה מספר 2 ואת הלאפטופ לכניסה מספר 4 (כי 1 ו2 דפוקים) ואת האינטרנט לחיבור WAN אבל אין אינטרנט עשיתי שיהיה רשת בין המחשבים וגם המחשב שלי זיהה ברשת את הלאפטופ אבל אין אינטרנט יש אינטרנט GETWAY שמחובר על 10MBPS אבל אני מנסה להיכנס לאתרים וזה אומר לי שאין חיבור לאינטרנט כלומר הדבר היחידי שהראוטר עשה זה שהמחשבים יהיו ברשת אבל אין להם אינטרנט ניסיתי לעשות ריסט לראוטר אבל זה לא עזר אולי זה בגלל שהכבלים מוצלבים\לא מוצלבים?

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  9. שלום לכם בזמן האחרון יש לי בעיה דיי מעצבנת,כשאני מפעיל אותו בהתחלה הוא מוריד סבבה על 50 ק"ב אבל אחרי כמה דקות פתאום אני לא יכול להיכנס אפילו לאינטרנט וגם לראוטר בכלל אבל כשאני סוגר את הutorrent אחרי כמה דקות האינטרנט חוזר לעצמו כאילו לא קרה כלום . רציתי לשאול איך לתקן את הבעיה המסריחה הזאת וגם אם זה קשור לראוטר או ל012 (בעיה נפוצה?) פרטים טכניים: Windows 7 ראוטר של אדימקס מגירסת הN החדשה 012..

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  10. כי בזמן האחרון יש האטה משמעותית בקצב ההעלאה... מישהו יודע ?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  11. רשת, שני מחשבים, WIN XP PRO, אני לא מצליח להיכנס למחשב השני כי מותקנת בו תוכנת FIREWALL מה אפשר לעשות ? פעם היה אפשר עד שהתקינו בו FIREWALL

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  12. יש לי ראוטר משולב מודם level one 3460A . עד עכשיו הייתי משתמש בו בתור ראוטר קווי ו3 מחשבים היו מחוברים אליו באופן קווי. עכשיו אני רוצה להשתמש באופציה האלחוטית שלו וברגע שאני מפעיל בראוטר את האופציה של רשת אלחוטית האינטרנט מתנתק והראוטר ולא מצליח להסתנכרן עם ה adsl. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  13. אהלן, על מנת להגדיל את הכיסוי WIFI בבית הוספתי עוד ראוטר (TP LINK WR841N) לראוטר הקיים (אותו דגם בדיוק). להבנתי הלא רבה, הגדרתי את הראוטר החדש כברידג' עם הנתונים של הראוטר הנוכחי (העתקת כתובת MAC וכו' דרך ממשק הראוטרים), לאחר ההגדרה, הפרדתי ביניהם ומיקמתי את החדש בנקודה אחרת בבית. הכל טוב / עובד ויפה אבל הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח להכנס לראוטר החדש. אני כן מצליח להכנס לישן דרך כתובת ה IP שלו אבל כתובת ה IP של החדש לא מגיבה בשום צורה. אני לא יכול לשנות בו (בחדש) הגדרות אבטחה וכו'. רציתי לדעת כיצד אני יכול כן לזהות אותו / להכנס אליו כשהוא מוגדר כברידג'. תודה רבה לעוזרים. אלעד.

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  14. שלום, אני אמור לקבל ראוטר מחול דגם ASUS AC1900 (https://www.asus.com/Networking/RT-AC1900/) ממה שהבנתי זה גם ראוטר וגם מודם, זאת אומרת שלא אצטרך מהספק שלי כלום? (רק להגדיר אותו עליהם) אם כן מתאים מבחינה תיאורטית, יש בעיה שזה מגיע מחול? (ארצות הברית) חוץ המקטע של שקע חשמל שבעזרת מתאם אני פותר תבעיה תודה רבה לעוזרים, ואם מישהו שמע על הדגם הזה של הנתב, אשמח לשמוע ביקורת עליו!

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  15. Started by EAD,

היי כיום אני מחובר לרשת בצורה הבאה: יש לי מודם של בזק של ADSL שמתפקד כראוטר (העברתי אותו למצב הזה) והוא מחובר לSWITCH ומשם יש לי מספר מחשבים (ברשת חוטית בבית) שמתחברים אליו האם זה רעיון טוב? או האם יש לכם משהו להציע לי שישפר את התעבורה והאמינות של הקו וכו'? נניח לקנות ראוטר ייעודי או משהו כזה? ואם כן, כל רעיון שהוא, אשמח להמלצות מה לקנות, ומהיכן ניתן לקנות. וארצה מוצרים הכי איכותיים שיש (נניח מחיר עד 1000 או משהו כזה, כלומר בלי הגבלה עבור תצורת רשת ביתית)

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  16. שלום רב, אני בעצמי עובד בחברת תקשורת תשתית ואני יכול לציין שכל מה שאתם חושבים "ספק זה מגביל פורטים" וכו' זה בולשיט. חברות התשתית ואני משער שגם הספקים (עוד לא עבדתי איתם) , נותנים תעבורת מידע עם שליטת עומסים שמוגדרת על ידם , שזה פונקציה של כסף. אני מאמין שאין חבילות שישנו לכם את זה כי אתם לא עסקיים ! אבל יש לקוי התקשורת הגדרה כמו של MP3 - יש אפשרות להגדיר קו בתור CBR , VBR ויש גם UBR. CBR - בדיוק כמו MP3 הוא BitRate סטטי שאינו משתנה , אם יש לכם טונה כסף , משלמים סכום עתק לתשתית (וכנראה גם לספק) שיתן לכם במילים פשוטות רוחב פס מובטח , מה שאומר שלא משנה עומס הרשת של נותן השירות שלכם , אתם מקבלים את מלוא רוחב הפס שלכם תמיד בצורה אבסולוטית גם כשהיא לא בשימוש. האופציה השנייה - V…

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  17. Started by Enn0L,

יש לי תופעה מוזרה שהאינטרנט פשוט מתנתק בשלב מסוים בלי שום קשר לכלום. מתי זה קורה? עד היום השתמשתי במודם ואליו חיברתי סוויטצ', שאליו חיברתי שני מחשבים. אחד מהם, שזה שלי, פשוט תמיד מתנתק בלי הסבר ובלי שום קשר לשום פעולה. פשוט האינטרנט מפסיק לפעול עד שצריך לנתק ולחבר את הסוויטצ' מהחשמל. (אם זה מחובר ישירות למודם זה לא קורה! [בלי מחשב אחר שמחובר גם]). ניסיתי המון סוויטיצ'ים וראוטרים, עכשיו אני בכלל עם ראוטר RTA 1025 שיש לו כמה חיבורים בלי סוויטצ'ים - וזה גם קורה! זה קורה כשגם המחשב השני מחובר, ונראה לי שיש מצב ששמתי לב שזה קורה כשמכבים את המחשב השני ואז האינטרנט אצלי משום מה מתנתק.

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  18. Started by idoleff,

שלום, לאחרונה "התחדשתי" בהוטבוקס. לצערי, בחלק מהבית הקליטה לא מספקת, וכדי לשפר אותה החלטתי להשתמש בAP שיש לי מדגם TP-Link TL-WA501G. הבעיה היא שכשאני מנסה להגדיר אותו כReapeter אני לא מצליח לשנות את הגדרות האבטחה שלו כדי שיתאימו להוטבוקס (WPA2). למישהו יש מושג איך להגדיר את זה כדי שיעבוד בלי לוותר על האבטחה? תודה!

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  19. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי מודם כבלים (מת"ב) של AMBIT שמחוברים אליו שני מחשבים - אחד ב-USB והשני דרך כרטיס רשת , דרך נטוויז'ן עם חייגן. עד לפני כמה ימים כל אחד מהמחשבים יכול היה להתחבר בנפרד לאינטרנט , אבל כרגע ברגע שמחשב אחד מחובר , השני לא יכול להתחבר . האם תוכלו לייעץ לי איזה ציוד אני צריך לקנות (HUB\ROUTER ) בכדי ששני המחשבים יוכלו לגלוש בו זמנית דרך מודם כבלים ללא תלות אחד בשני? תזכרו שיש לנטוויז'ן חייגן לאינטרנט תודה על העזרה

20. שלום, אני כרגע על חבילת 2.5 מגה של הוט-012 ונגמרה לי ההתחייבות. אני רוצה לשדרג קצת נראה לי. כרגע אני משלם על שניהם יחד 100 ש"ח בחודש. אז מה אתם מספרים, מה החבילה שלכם, כמה אתם משלמים אליה והאם אתם מרוצים אני כותב כי הייתי שמח לדעת מה המבצעים שאנשים פה השיגו. מעדיף תשתית הוט.

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  21. יש כתובת שנראת כמו כתובת IP שרואים בה את UPSTREM ואת DOWNSTREAM וגם אפשר לאתחל את המודם בלי להוצי את התקע מהחשמל! אז אני איבדתי את הכתובת ואני לא מוצא אותה דגם המודם הוא sb4200

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  22. שבוע טוב לכולם יש לי הארד דיסק חיצוני שמחובר דרך usb2 לראוטר tplink 1043. השאלה שלי אם אני יחבר סטרימר (google tv dongle למניהם ) בכבל רשת לראוטר, אני יצליח להזרים סרט hd ללא קרטועים?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי כמה שאלות שלא מצאתי את התשובה בהיסטוריה של הפורום. האם כתובת MAC שלי נשלחת החוצה כאשר אני גולש? האם נשלחת כתובת של כרטיס רשת של המחשב או של הראוטר או של מודם(במקרה של חיבור דרך ראוטר)? מה קרוה כאשר מחשב מחובר ישירות למודם? האן יש כלים ב-online שמאפשרים לבדוק מה הכתובת שנשלחת החוצה (בדומה ל-showmyip שמציג את כתובת ה-ip שלי)? תודה, יבגני

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  24. Started by tzvikaboom,

יש לי מהירות 12 מגה בפועל מהירות גלישה 2.5 הורדה 0.5 העלאה הוינדוס xp לא נכנס לאתרים בסיסיים כמו גוגל יוטיוב וכדומה בהעלאת safe mode with networking קיבלתי שגיאת bad pool called יש למישהו רעיון ? בעית כרטיס רשת או בעיה בוינדוס ?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  25. Started by baadasssss,

כרטיס רשת זמין, קצוות הוחלפו בקבל רשת, מה עוד אפשר לנסות?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים