עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ReSt,

מתי רוחב פס נמדד בבייטים ומתי בהרצים ?

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by omri123,

שלום יש לי סמרטבוקס של אורנג, וEDIMAX BR-6204WG (לא בשימוש), האם אני יכול להגביר איתו את הקליטה של הWIFI? קראתי את המאמר על שימוש בנתב כ AP אבל הסתבכתי קצת עם היישום של הדבר. אני יודע שזה לא מסובך, האם מישהו ניסה בעבר ויכול להדריך אותי בצורה יותר קונקרטית? תודה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  3. 1.5 - בזק + בזק בינלאומי התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי בטענה שהאינטרנט לאתרים בחו"ל אצלי ממש איטי, התומך שם המליץ לי (כמובן אחרי שאמר שהבעיה אצלי במחשב) לנתק את החייגן ולהתחבר שוב. הוא צדק, לפי הסבר שלו התחברתי ל - Pool לא טוב. מאז שמתי לב שהבעיה אצלי דיי נפוצה, אני נעזר בבדיקה מול גוגל: במצב אופטימלי אני מקבל בסביבות ה 90-150 פינג ל google.com , רוב הפעמים כשאני מתחבר לאינטרנט ה PING שלי לגוגל נמצא אי שם ב 500, 700 ולפעמים גם 1600... הפתרון העקום שלי הוא להתנתק ולהתחבר כמה פעמים עד שאני מקבל PING סביר, השאלה שלי היא האם עוד מישהו נתקל בזה? אולי יש פתרון?

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  4. כמובן בעל יכולות אבטחה והצפנה טובות

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  5. שלום כולם! קנינו מחשב נייד חדש ויחד איתו ראוטר אל-חוטי. עכשיו הבעיה היא שהמחשב הנייד, למרות שהוא קולט את הרשת ומתחבר אליה, לא יכול להתחבר לאינטרנט. הוא לא מקבל IP(הגדרנו ידנית לפני הIP של הראוטר) והראוטר לא מזהה אותו כDCHP client, למרות שהוא יודע את המחשב הנייד(הוא מזהה 2 תחנות אל-חוטיות. כנראה את עצמו ואת המחשב). אשמח לעזרה. תודה

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  6. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. חבר מהעבודה ביקש שאעזור לו ואשאל פה בפורום בקשר להגדרת נקודת גישה. הוא כבר מתחרפן מאז המעבר ל-YES, מה שהצריך גם לעבור לתשתית של בזק. יש ברשותו ראוטר של D-LINKn 6740u h1 ומגבר קליטה Edimax ar-7284wna v2 / יש למישהו פה כח להסביר שלב שלב מה עושים ואיך להגדיר שהמגבר ידע להתחבר לאינטרנט האלחוטי של הבית ולתפקד איתו כמו שצריך? יש לכם איזה מדריך או סרטון ביוטיוב, כל דבר יעזור... תודה רבה רבה לעוזרים... עדכון: מצאתי את שני המדריכים האלה, מה אתם אומרים? http://www.pikok.co.il/cam/2012/Agdarot-ar7284.pdf http://www.pikok.co.il/cam/EW-7206APG.pdf

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  7. מה זה הכרטיס רשת הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833106062 ? אני בחיים שלי לא ראיתי כרטיס רשת כזה הוא מתאים למחשב נייח ואיך הוא? אני צריך המלצה לכרטיס רשת אל חוטי תקן N מהירות העברה של 300 + אני מעדיף פנימי אבל לא חייב יש לי אבל בעיה עם פנימי ניסיתי כבר 2 שמתחברים בPCI והם לא עובדים טוב משום מה הלוח אם שלי לא אוהב כרטיסי רשת שמתחברים בPCI אז עם פנימי אז שיתחבר בPCI-E וכרגע אני עובד עם אחד של אדימקס שמחובר בUSB ואני לא אוהב אותו זה הוא עושה מלא בעיות תוטדה רבה על העזרה

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  8. יש לי שני מחשבים ואני רוצה לעשות ביניהם רשת אלחוטית אין לי שמץ אפילו איך להתחיל לעשות את זה מודם alcatel ADSL שני מחשבי פנטיום 4 עם ווינדוס אקס פי מישהו יכול בבקשה להדריך אותי מה אני צריך לקנות ולעשות בשביל שתהיה לי רשת טובה ונורמלית? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  9. Started by jacob300,

שלום מבקש המלצה לנתב שיכול לתת מענה ל wi-fi מחשב נייד דרך דלת חדר ממ"ד, ממרחק 7 מטרים מהמחשב הנייח - שאליו יהיה מחובר הנתב. מחובר דרך קו בזק - מהירות הורדה 40 מגה, Windows 10 Home

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by dingo,

שלום לכולם אני מחפש שרת אכסון שנותן דומיין בחינם בשביל עסק רציתי לדעת אם יש דבר כזה בחינם בשביל עסק ואם יש אשמח לקבל את הכתובת תודה מראש

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by amitos80,

שלום אנשים יש לי רשת P2P בבית. שני מחשבים-כבל רשת מוצלב-internet conecction sharing יש גישה לאינטרנט משני המחשבים. הבעיה היא שאני מנסה לגשת למחשב השני ברשת(לא זה שמחובר למודם) דרך remote desktop ולא מצליח.למחשב הראשון אין בעיה להתחבר מרחוק. בשני המחשבים windows xp professional האם יש בXP אפשרות לעשות ROUTING אל המחשב השני או שאני צריך להתקין תוכנה צד שלישי? תודה מראש amitos80

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by Yossi22,

יש לי מודם עם רוחב פס של 1.5 מגה ולפי זה אני אמור להוריד בקצב העברה של 187 קילוביט לשנייה. אבל כשאני מוריד סדרות/סרטים משרתים מסויימים כגון: Rapidshare, Gigasize, Uploadmachine, למשל אז זה מוריד לי בקצב העברה של 35 קילוביט בממוצע. עכשיו התקשרתי לספק אינטרנט שלי והוא אמר לי שיש לי במחשב רוגלות שיושב לי על הרוחב פס ומשתמש בו, הרצתי בדיקה ב- AVG, וב- Ad-Aware, לא מצאתי שום דבר ואני לא יודע מה לעשות אז אם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות שיאמר לי כי אני התייאשתי. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  13. שלום, יש לי מודם (ADSL) שהוא גם ראוטר עם יציאה אחת למחשב. B-Focus router 270pr (מכשיר שבזק הביאו כשהתחברנו לאינטרנט) אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיוכל לשדר למחשבים ניידים ולמחשב שלי (לפי מה שאני מבין זה אומר להחליף את הראטור שלי ולקנות אחד אלחוטי שהוא גם מודם) התקציב שלי הוא 500 שקל (עדיף פחות אם אפשר) איזה מכשירים מומלצים יש במחיר הזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  14. האם זה נכון שהכרטיס מימו של אדימקס לא מעביר 300 מגביט בין מחשב למחשב שגם יש לו את אותו כרטיס וראוטר אדימקס שהוא גם מימו. מישהו אמר לי שהוא מעביר 150 מגה זה נכון??

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by guySch,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=473088 למישהו יש את הראוטר הזה? האם הוא עובד בסדר עם אינטרנט כבלים ללא חייגן ? קראתי את התגובות שם על המוצר וממש לא ברור כבר האם הוא טוב או לא... מישהו פה מוכן לשפוך קצת ידע על הנושא? תודה

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  16. יש לי שאלה היום קראתי בנענע או ב ynet אני כבר לא זוכר כתבה כזאת על פרויקט של תרימת "כוח החישוב המבוזבז שלך למיזם כזה שאולי בעתיד יעזור לדלות עוד מידע על המחשלות השונות מה זה בעצם עושה? והאם זה יצור לי בעיות עם האינטרנט והאם אני יוכל להפסיק את זה בכל רגע זהו נושא חדש אך אני בטוח שיש לכם ניסיון אישי בדברים האלה אנא עזרו לי נ.ב. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים מותר לכתוב את אותה הודעה פעמיים בשני פורומים שונים?או ש...

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  17. טוב אז היום התנתקתי מאינטרנט בזק בין לאומי ואני מבואס... 1) תיבת האימייל שלהם ממש מגעילה ולא מקצועית כמו של בזק 2) אני לא יודע אבל אני חושב שהאינטרנט שלהם איטי [לקחתי חבילה של 1.5 מגה] 3) יש אתר אחד בחוץ לארץ שבודק את המחשב שקוראים לו PCTOP או משהו כזה אז יש בעיה שם שלפעמים הוא מאבד את הקשר עם המחשב שלי בגלל שאני בברק 4) הבני שרמ***ת האלה הביאו לנו חבילה של 1.5 מגה ב 69 שקל במקום להביא לנו חבילה משולבת של 140 שקל שכוללת את התשלום החודשי לבזק. יש עצות או משהו?

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by ofergpr,

שלום, יש לי ראווטר בבית, אני רוצה שתיהיה אפשרות לגלוש אצלנו בצימרים. המרחק הוא כ40-60 מטר, יש הפרדה של שתי קירות בבית + קיר עץ של הצימר. אני יכול למקם את הרפיטר בין הבית לבקתה - ככה שמה שמפריד בין הרפיטר אל המחשב יהיה חלון וקיר עץ עם בידוד של הבקתה. ניסיתי רפיטר שבזק נתנו לי ולא קלטו כמו שצריך, יש לכם משהו שיכול לעבוד? תודה לעוזרים (:

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  19. אני מחובר דרך Switch לאינטרנט במחשב שמחובר למודם הפיירוול מנותק ומה Lan 2 גם מנותק הפיירוול דרך ה Switch או משהו?

20. Started by eytan243,

לא מזמן עברתי לHOT עם ברק גם ב1.5M אבל זה יותר איטי איך אני יכול לדעת מה הקצב שאני באמת מקבל ?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by Black_eagle,

שלום, אני רוצה להקים בבית רשת דרך ראוטר , נכון לעכשיו יש לי שתי מחשבים מחוברים ב ICS עם כבל רשת מוצלב. לא מזמן קניתי מחשב נייד והייתי רוצה לחבר גם אותו לרשת, בעזרת WIRELESS . האם אני יכול להשתמש בכבל רשת המוצלב שלי ולחבר אותו לראוטר ולחסוך כסף בקניית עוד כבל רשת לא מוצלב?

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by maozasaf,

התקנתי שתי מצלמות ip שמחוברות כרגע עם וויפי. לשתיהן יש ddsn חינמי שהיצרן נותן. לכל אחת מהן הגדרתי אייפי קבוע בהגדרות של המצלמה. התחברות למצלמה מרחוק, כרגע מחוברת רק אחת לחשמל, ומשום מה אני רואה כאילו שתיהן מחוברות ורואה את אותה תמונה, סוג של כפילות. גם כשאני מתחבר דרך קישור הddsn של המצלמה המנותקת משום מה זה מתחבר לי למצלמה הפעילה. יש משהו שפספסתי? כשאני מחובר ברשת הפנימית הכל עובד תקין. זאת המצלמה המדוברת, http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=170949246822

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  23. שלום רב, לאחר פירמוט אין לי אפשרות להיכנס להגדרות הנתב האלחוטי. מדובר בסימנס ADSL SL2-141. כשאני רושם לו את סיסמת הזיהוי הראשונית (לא של חשבון האינטרנט), הוא פשוט "מדלג", מעלים את החלון ומופיע לי חלון זהה כשהנתונים בו ריקים (שם משתמש וסיסמא). אני זקוק לכניסה להגדרות לשם פתיחת פורטים. איך אני מאפס את המערכת או משהו כזה? תודה מראש, גיא.

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  24. שלום רב, קניתי היום לטפטוף חדש והוא מצליח להתחבר לרשתות חוץ מאשר לרשת במקום עבודתי. הוא מראה לי את החיבור אבל נותן סימן צהוב . עד אתמול גלשתי עם הלפ טוב ה(מאד) ישן שלי ללא בעיה. האייפד שלי כן מצליח להתחבר ללא בעיות כך שהבעיה היא כנראה במחשב . יש למישהו פתרון בשבילי? תודה

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  25. אני מתחיל להתחרט שלא הוצאתי 500 שקלים על ראוטר נורמלי, במקום 200 שקלים בזול ולהיתקל בבעיות איטיות כל הזמן! יש לי את הראוטר שמצויין בכותרת, מחובר אליו מחשב נייח בצורה קווית שבו אני מפעיל משחקים, ועוד מחשב נייד בצורה אלחוטית. חשוב לציין, המחשב הנייד היה מכובה לאורך כל הבדיקות, הרשת עצמה מבאוטחת וליתר ביטחון בדקתי בראוטר ואין מישהו שמחובר אליי. כשאני נכנס למשחק WOW, בזמן שהראוטר מנותק, הפינג עומד על 100-400 בלי לאגים שזה די סבבה. כשאני מחבר את הראוטר ונכנס שוב למשחק, הפינג קופץ ל-1000-1200! רציתי לוודא שאין פה צירוף מקרים, והראוטר פשוט התחבר לניתוב לא תקין, אז ניסיתי 10 פעמים להפעיל את המשחק בלי הראוטר-->עם הראוטר-->בלי הראוטר וכו', כדי שיקבל כל פעם איפי שונה, ואותם ה…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.