רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום (אני מקווה שזה הפורום הנכון אם טעיתי מצטער) יש לי רעיון לערוץ ביוטיוב. בבדיקות מקדימות שאני עורך יש לו פוטנציאל של צופים גדול ורב שנים (בישראל בלבד מאחר והוא בעברית) הסיבה הראשונה לרצון שלי להקים ערוץ שכזה הוא להגיע להכנסה כלכלית נוספת -השלמת הכנסה. הסיבה השנייה היא להביא לידי ביטוי בצורה מקסימלית מס' יכולות וכישורים שלי שבתחום עבודתי הרגילה אינם באים לידי ביטוי. ברור לי שמי שמעוניין להקים ערוץ ביוטיוב מהסיבה הראשונה (כלכלית) נמנה על שני סוגי אנשים: 1. מי שיש לו סרטון וויראלי יוצא דופן בקנ"מ עולמי 2. מי שמוכן לעבודה אינטנסיבית ורצינית (מהנה, מהבית, בלי בוס על הראש) לערוץ שלו יש ביקוש, שמזין לפחות מס' סרטונים מדי שבו…
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
אני מחובר דרך Switch לאינטרנט במחשב שמחובר למודם הפיירוול מנותק ומה Lan 2 גם מנותק הפיירוול דרך ה Switch או משהו?
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, החל מהבוקר יש לי בעיה עם האינטרנט בתשתית של בזק. המהירות הורדה שלי לא עוברת את ה-6 מגה למרות שאני מחובר למהירות של 10 מגה. בהתחלה הורדת המהירות הייתה הורדה יזומה של בזק אבל אחרי שפניתי לבזק שהמהירות איטית הם החזירו לי את המהירות ל-10 מגה, אחרי העלאה מחדש של המהירות עשיתי בדיקת מהירות באתר של בזק (לפי בקשת הנציגה) והמהירות הייתה 10 מגה לעומת בדיקה שעשיתי בספיד טסט שהראתה 7 מגה. עכשיו חצי שעה אחרי שדיברתי עם בזק יש לי עוד הפעם איטיות בגלישה והרבה ניתוקים אז ביצעתי בדיקת מהירות באתר של בזק שהראתה תוצאה של 10 מגה לעומת התוצאה של ספיד טסט שהראתה 6 מגה אני מרגיש איטיות רבה במהירות אבל זה לא מעניין אותם כי באתר לבדיקת מהירות שלהם התוצאה היא 10 מגה. מה לעשות? ואיך זה…
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
התקנתי שתי מצלמות ip שמחוברות כרגע עם וויפי. לשתיהן יש ddsn חינמי שהיצרן נותן. לכל אחת מהן הגדרתי אייפי קבוע בהגדרות של המצלמה. התחברות למצלמה מרחוק, כרגע מחוברת רק אחת לחשמל, ומשום מה אני רואה כאילו שתיהן מחוברות ורואה את אותה תמונה, סוג של כפילות. גם כשאני מתחבר דרך קישור הddsn של המצלמה המנותקת משום מה זה מתחבר לי למצלמה הפעילה. יש משהו שפספסתי? כשאני מחובר ברשת הפנימית הכל עובד תקין. זאת המצלמה המדוברת, http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=170949246822
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש כתובת שנראת כמו כתובת IP שרואים בה את UPSTREM ואת DOWNSTREAM וגם אפשר לאתחל את המודם בלי להוצי את התקע מהחשמל! אז אני איבדתי את הכתובת ואני לא מוצא אותה דגם המודם הוא sb4200
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי בבסיס מחשב נייד עם נטסטיק של סלקום. אני רוצה לפתוח רשת דרך המחשב ניייד שהוא יהיה הנקודה חמה, לעוד מחשבים ולאייפון. עם איזו תוכנה אני עושה את זה? תודה , טל.
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש אתמול ויש בו רשת אלחוטית... עכשיו, במקום עבודה שלי יש ראוטר אלחוטי ואני רוצה לגלוש דרכו... אז כשאני סורק רשתות אלחוטיות בטווח שקרוב אלי אני מוצא את הראוטר שבמקום עבודה שלי אבל הוא מוגן, איך אני יכול לגלוש דרכו? אמרו לי שאני צריך לגשת פיזית לראוטר ולהוציא משם איזה משהו מסוים שאני אמור להזין אצלי בנייד אבל אין לי מושג בדיוק מה זה ואיך אני עושה את זה... מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ;D
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
קניתי ראוטר חדש כמו שכמה המליצו עליו פה בפורום ediman 6204WG... עכשיו כשאני מוריד משהו מהאינטרנט תוכנה/משחק/עידכון זה מוריד לי ממש לאט ואני לא יודע מה לעשות... מה אני יכול לעשות במצב הזה איך אני מסדר תעיניין ? נ.ב אני משתמש דיי הרבה בטראקרים של טורנטים עכשיו בתוכנה הפורט שלי הוא 62520 ובראוטר הגדרתי אותו פורט אך עדיין יורד לאט מה עושים במצב הזה ?
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש וזה המפרט: מעבד Pentium 4D 930 Dual Core - 3.0 Ghz with 2x2MB (4MB) Cache - 65nm - 800Mhz Bus speed - Intel® Virtualization Technology - Fan - Retail box קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA 775 (Pentium 4 and Pentium D) זיכרון 2*512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-G-RH (945P) - DDR2 – ATX כרטיס מסך LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR2 - PCX - Retail דיסק קשיח WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II צורב NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (BLACK) DUAL LAYER – BULK כונן דיסקטים SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 – BLACK מארז COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU ספק כוח HEC - HEC-420W…
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הכוונה שלי אם הכבל הזה יכול לשמש כ pclink בין מחשבים לעביר קבצים אני מדבר על הכבל שהסורק מחובר למחשב יש לו הרי זכר בשני הצדדים.. השאלה אבל איזה קצרים יש בתוכנו תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכווווולם! יש לי בעיה (או יותר נכון שאלה). יש ברשותי שני מחשבים עם WINXP PRO כל אחד. חיברתי את אחד מהם לכבלים שערוצי זהב. עכשיו, למחשב א' שמוחבר כבלים יש שני כרטיסי רשת. ולמחשב ב' יש כרטיס רשת אחד. הנה ההגדרות שמופיעות כאשר אני עושה IPCONFIG: Windows IP Configuration Ethernet adapter Local Area Connection 3: Connection-specific DNS Suffix . : gc IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.30.154.6 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.224.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 10.30.128.1 Ethernet adapter Local Area Connection 2: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.0.0.1 S…
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי היום לטפטוף חדש והוא מצליח להתחבר לרשתות חוץ מאשר לרשת במקום עבודתי. הוא מראה לי את החיבור אבל נותן סימן צהוב . עד אתמול גלשתי עם הלפ טוב ה(מאד) ישן שלי ללא בעיה. האייפד שלי כן מצליח להתחבר ללא בעיות כך שהבעיה היא כנראה במחשב . יש למישהו פתרון בשבילי? תודה
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. יש לי בעיה ברשת הקווית, רשת 1G ברשותי 2 מחשבים שמחוברים לסוויצ', מחשב אחד עם XP ו2 HDD, אחד של WD מהגרסא הירוקה והשני של סיגייט במחשב השני (WIN7) יש עוד HDD אחד של סיגיט, כולם טרה. לבעיה: כשאני מעביר ברשת מהXP נניח קובץ של 10G למחשב השני שיש בו WIN7 (אני לא יודע אם זה קשור אני רק מציין מה יש) זה מעביר סביב ה80MPS, שזה תקין. אם אני מעביר מהWIN7 לXP זה מעביר על 20MPS ולא עובר את זה. כמובן שהגדרתי בכרטיסי רשת 1G או AUTO, לא עזר. ואני שואל, למה? מישהו נתקל בזה?
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם כיום אני נמצא בתשתית של הוט ללא שום בעיות טכניות במהירות של 12 מגה במחיר של 69 ש"ח התקשרתי להוט כדי לשדרג למהירות של 20 מגה הם אמרו לי שהם תומכים במהירות כזאת רק בחיבור ללא חייגן (בגלל שעם חייגן יש ניתוקים אצל חלק מהאנשים) והספק שלי לא תומך בחיבור mpls. בררתי אצל בזק ונותנים לי הצעת מחיר של 90 ש"ח הכולל 20 מגה + ראוטר בחיוב זיכוי (עם חייגן) יש לי כמה שאלות: 1.אם אני נשאר בהוט ומשדרג את המהירות הנתב שיש לי תומך ?: wr740n v1 2.האם שווה לקחת את הסיכון של התחברות לבזק לשנתיים ?(לפני הפריסה של NGN היו לי ניתוקים) 1.אם אני נשאר בהוט
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
עד 30 דולר מ DEEL EXTREME או איביי . http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=290379153199 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5858 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20160 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24886 http://global.ebay.com/EDIMAX_EW-7318USg_USB_Wireless_WiFi_Dongle_Adaptor_4dBi/140359515673/item
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לשתף תיקיות בויסטה, אישרתי שיתוף ומצאתי את הPUBLIC FOLDER, עכשיו איך בדיוק אני נכנס אליה ממחשב אחר שיש עליו ווינדוס XP? ניסיתי לכתוב XXX-PC/public// אבל ללא הצלחה.
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
האינטרנט שלי תמיד מחובר אני לא צריך להפעיל את החייגן אף פעם זה אצלי כבר איזה חצי שנה וכבר החלפתי מחשב וזה עדיין כככה לא שזה מפריע לי אבל מעניין אותי לדעת למה זה??? כי זה בטוח לא בווינדוס כי עשיתי פורמט איזה 10 פעמים (לא ביגלל זה) וזה עדיין ככה!!!!
-
- 13 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית. אחד מחובר ישירות לאינטרנט דרך כבל USB ומודם (הדרך השגרתית שכולנו מכירים). המחשב השני מחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון באמצעות כבל מוצלב (מה שנקרא - שיתוף אינטרנט). כלומר, לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני (המחובר באמצעות הכבל המוצלב) אם המחשב הראשון (המחובר בדרך הנורמלית) לא מחובר לאינטרנט. הבעיה מתחילה מכאן שאת המחשב הראשון הייתי צריך לפרמט לפני כמה שבועות. אבל לא רציתי להישאר כל הזמן הזה ללא אינטרנט ולכן חיברתי את המחשב השני בדיוק כמו שהמחשב הראשון חובר לאינטרנט (כלומר המחשב השני הפך להיות המחשב הראשי המחובר ישירות לאינטרנט דרך המודם). אחרי שסיימתי לפרמט את המחשב הראשון, רציתי כמובן להחזיר אותו להיות המחשב הראשי המחובר לאינטרנט ואילו את השני להחזיר ל…
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
קניתי ראוטר/מודם ADSL פרטי של חברת TPLINK, מתוך כוונה להחליף את הראוטר שסלקום נותנים לי. הצלחתי להתקין הכל, מלבד פורט הטלפון. אני צריך את הפרטים של ה SIP של נטוויזן, בשיחה איתם הם אמרו שהם לא נותנים את הפרטים. מישהו יודע איך להגדיר את ה VOIP?
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי רשת משרדית הפועלת ע"י שרת. לאחרונה בכל העמדות אי אפשר להתחבר לשם של השרת אלא רק לכתובת IP (קבועה) שלו. זה גורם לי לבעיות בתוכנות רשת... המחשב מודיע שהוא עובד במצב לא מקוון והשרת לא זמין לחיבור מחדש כל החיבורים פועלים. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי שלום בתקופה האחרונה אני מקבל LOW ID ב-eMule ללא סיבה מיוחדת, כדי לקבל HIGH ID אני צריך להתחבר מספר פעמים לשרת וזה די מעיק. דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא שמשתמשים בחו"ל אני מוריד במהירויות פשוט מצחיקות, משהו כמו 300b/s רוב הפעמים אני מגיע לראש הטור, ההורדה "מתחילה" על 0B/s וככה נעמדת מספר שניות, לא שולח כלום וההורדה מפסיקה . ניסיתי סרברים אחרים ועדיין אותה בעיה. חשוב מאוד לציין שאני משתמש ב-firewall מסוג נורטון שבו אפשרתי את השימוש ב-emule. (הגדרתי את ה-emule על "Allow" ) אני מעריך שהבעיה היא מהאינטרנט שלי ולכן אני שואל את זה כאן בפורום רשתות ולא בפורום תוכנות. תודה רבה לעוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי דרך אגב חוץ ממנו עוד שתי מחשבים חדשים אחד 1400 והשני 1700, ושניהם נמצא ברשת עם ADSL משותף אך תמיד המחשב המשותף תלוי במחשב המשתף, וזה מעצבן! אפשר לעשות עם המחשב איזה שרת או משהו , שמעתי שאפשר לעשות דבר כזה, אם כן תפרטו לי בבקשה איך ומה צריך.
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אז ככה. איזה גירסא של TOMATO להוריד מהאתר ? http://www.polarcloud.com/firmware ולמה יש שם TAB של FIREFOX שיש שם גם גירסאות? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-