רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אחרי כל אתחול שאני עושה למערכת הרשת שאמורה להתחבר אוטומטית מראה לי שאין גישה לאינטרנט (ראוטר ביתי לכרטיס רשת) כל פעם שאני עושה ריסטרט צריך לעשות כפתור ימני - מרכז הרשת והשיתוף - להיכנס לתוך הרשת לעשות הפוך ללא זמין אחרי זה לעשות כפתור ימני על הרשת שעם איקס אדום - פתור בעיות ורק אז זה מתחבר לי..... למה ?
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, הבית שלי הוא בית פרטי בעל 3 קומות. כרגע יש לי תשתית הוט (טלוויזיה + אינטרנט) כך שבסלון יש ממיר Hot FiberBox, ובשאר הקומות מפוזרים Hot Fiber Mini שלמיטב הבנתי כבר לא קיים. האינטרנט שאנחנו מקבלים בבית הוא בעצם מופק ע"י Hot FiberBox (שהוא ראוטר, נכון?) וה-Hot Fiber Mini מפיקים גם קליטת וויפי, השאלה שלי היא האם ה Hot Fiber Mini הוא ראוטר עצמאי, או שהוא מגדיל טווח? בכל אופן, הממירים מחוברים ביניהם ע"י כבל RF קואקסילי כמו שמצויין פה: https://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/interactiveguides/minifiberselfinstallguide/ וכך הם מאפשרים ביניהם אינטרנט לכל הבית. הייתי רוצה להחליף את תשתית הוט ולעבור לסיבים, אבל אני חושש מכך שהאינטרנט שאני מ…
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לאחרונה רכשתי מחשב HTPC ושמתי אותו בסלון. מאחר ובשני המחשבים יש לי כרטיסי רשת מובנים של 1GBPS, Realtek 8111 PCI-E החלטתי שאני משתדרג וקונה סוויץ' של ג'יגהביט. מבחינת מהירות הכל עבד מצויין בין שני הכרטיסים, אני יכול לשלוח ולקבל קבצים במהירויות של אפילו העולות על 30MB\S. אך הכרטיס במחשב האינטל שלי גורם לתקיעות (עובד טוב עם כרטיס 3COM ישן של 100MBPS). לכן החלטתי שאני קונה כרטיס רשת אחר. החלטתי לקנות כרטיס Intel Pro\1000 MT Desktop חדש דנדש, עדיין ארוז בתוך הקופסא עם הניילון. יצא לי $26 אחרי משלוח לארץ מEBAY. כאשר התקנתי את הכרטיס, וינדוס זיהה את הכרטיס והתקין דרייבר. התחלתי להעביר קבצים מהHTPC למחשב הראשי, וזה טס, כמצופה. אבל כשניסיתי להעתיק קובץ מהמחשב הראשי לHT…
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לא ידעתי אם הפוסט מתאים לפורום הזה, או לפורום תוכנה. אז אם המנהל רואה לנכון שיעביר את הפוסט למקום המתאים. אני מוריד טורנט באמצעות תוכנת bitcomet וברגע שהיא מתחילה לרוץ ולהוריד מתחילים הבעיות : האיסיקיו אומנם מציג שהוא מחובר אך כנראה לא מתדעכן. אם אני שולח הודעה לוקח לה שעה ואז שניה אחרי שזה נשלח הוא מציג לי שהאיסיקיו התנתק (פרח צהוב כזה), כלומר גם ההודעה בעצם לא נשלחה. כלומר כל כמה דקות אני צריך להתנתק ולהתחבר לאיסיקיו ע"מ להשאר באמת "מחובר" לשרת שלהם. המסנג'ר עושה גם לא מעט בעיות כמו הודעות שלא נשלחות או לא מתקבלות מאנשים. האתרים עובדים צולע. האם תפיסת רוחב הפס הלא כל כך משמעותית של bitcomet עד כדי כך הורסת הכל? מה אפשר לעשות בנידון ? אולי להשתמש …
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
ב hotnet פתאום התחיל להיות איטיות בדומה ל-מה שהיה בבזק מזמן מזמן, מתאמץ לעבור את ה 50-60MB בהורדה זה 6-7MB. בהורדות טורנט, אז עשיתי בדיקה עם אותו טורנט התקשרתי להוט החלפתי לבזק ובום הוריד מהר. כשהוא עשה את זה דרכו קיבלתי 84.110 עם חייגן שהתחברתי קיבלתי. אז התקשרתי לבזק התחברתי אליהם שוב ב MPLS ועכשיו מוריד טוב, אבל אני מקבל 84.111, בדומה ל 84.110 אני מקבל אותו גם כשאני מתחבר עם חייגן ללא גיימר. יש הבדל בין הכתובות ?
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לעשות vpn בין 2 ראטורים. הראוטר הראשון מדגם 1841 ההגדרות החיוג שלו הינו ככה: crypto isakmp policy 110 encr 3des authentication pre-share crypto isakmp key cisco address 81.218.161.32 crypto ipsec transform-set myset esp-aes esp-sha-hmac crypto map hakim_to_yoni 10 ipsec-isakmp set peer 81.218.161.32 set transform-set myset match address 171 qos pre-classify ! interface FastEthernet0/1.200 crypto map hakim_to_yoni ! ip route 192.168.185.0 255.255.255.0 192.168.205.2 הראוטר השני מסוג c850 ההגדרות שלו : crypto isakmp key 6 cisco address 82.80.137.216 crypto ipsec transform-set myset esp-aes esp-sha-hmac crypto map yoni_to_hakim 10 ip…
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מעוניין להקים שרת משחקים דרך האינטרנט - איך עושים זאת
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי כבר כבל מוצלב ושני כרטיסי רשת במחשב שבו האינטרנט שני המחשבים עם WINDWOS XP אני רק צריך תהגדרות של האיי פי וכאלה תודה
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
אני יודע שזה נועד להגביל BANDWITH ברשת , זהו , לא יודע איך , Mה Mו Mי, מישהו יכול להדריך בנושא<? השאיפה להיות מסוגל להגביל אינטרנט למחשבים בבית! GOVNER_T.S.Y
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
קיבלתי מבזק את d-link2760u/e1 ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין d-link2760u חוץ מזה ש-d-link2760u נראה יותר יפה?
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי 11g ל desktop על מנת לקלוט מראוטר כאשר 2-3 קירות מפרידות. חשבתי על: Edimax EW7128G http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=86&pd_id=1 האם כרטיס זה חזק מספיק על מנת להתגבר על שתי קירות? יש המלצות על כרטיס רשת אחר?
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
איך אני יכול לשים סיסמא שכאשר אחד מהמחשבים האחרים בבית רוצה להיכנס הוא מחוייב בסיסמא . תודה
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
בהתפעה צצו לי בעיות חיבור לראוטר אלחוטי הנייד רושם שהוא מחובר עם limited acces מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
i switched my connection from Cable to ADSL now every thing i start to download the speed starts to get down i started to download file 500 MB in the start the speed was 130 when it finished 45% speed already was 80 yesterday i started something speed 55 finished me with the speed 15 everything i download the speed is getting down and it doesnt mettar if i make stop and then continue. its continue from the lest speed is it because of the ADSL? can i do something to stop it?
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי חברים, מקווה שכולם בריאים שומרים על עצמם! אשמח לקבל עזרה בהעברת הראוטר שלי למצב מודם וחיבור של הראוטר שלי אליו (Linksys WRT1900) לצערי אני עושה את כל הפעולות הרגילות 192.168.1.1 ל PPPoE WAN - סימנתי ומחקתי - ניגשתי ל OTHER WAN והוספת חדש 2 אופציות מוסיף את שתיהם ואת שתיהם במצב של מודם - Next - בחירת BRIDGING - שמרתי - הלכתי ל WIRELESS וכיביתי WIRELESS - Reboot לראוטר דרך התפריט וזהו, אז עברתי לראוטר שלי. הבעיה מתחילה שכאשר הנורה של האינטרנט נכבת היא יותר לא חוזרת ואין אינטרנט גם לאחר חיבור הראוטר למודם והגדרת כל הנתונים. אשמח אם מישהו יעזור כי לא כיף לשבת בבית בתקופה הזאת בלי אינטרנט טוב
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
טוב אני ממש לא מבין ברשתות ומה שמסביב זה אז אשאל את פה. ניסיתי להעלות סרטון לערוץ שלי דרך CHROME וזה פשוט זוחל. חשבתי שזה הספק או משהו אבל דרך כל דפדפן אחר זה עובד חלק. ניקיתי את כל ה CACHE ומחקתי למעשה את הCHROME וןהתקנתי מחדש. כלום לא עוזר לי. יש פה מישהו שיכול לעזור לי בנושא?
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן יש לי את הראוטר של tplink c7 v4. עדכנתי קושחה של dd-wrt ואחרי העדכון אני לא מצליח להכנס לעמוד של הראוטר. עדכנתי באופן ידני את כתובות ip וזה עדיין לא עוזר. הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי שני מחשבים אחד מחובר עם חוטים לPRIVATE BOX של בזק והשני עם דונגל של EDIMAX 802.11N התקנתי את הדונגל הכל טוב ויפה הקליטה מצויינת הכל עובד אבל קורה לפעמים שפתאום הדונגל מאבד את הצפון ואני רואה סמל שאין בכלל כרטיס רשת במחשב! נכנסתי למנהל ההתקנים ואז אני רואה שכתוב את הדונגל ויש עליו סימן קריאה צהוב כאילו הוא לא מותקן יש לציין שהתקנתי אותו מהדיסק שלו ! מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם יש אפשרות בנתב אלחוטי שיש בו 4 פורטים לחוטי כאשר בינתיים משתמשים רק בחוטי ולא באלחוטי האם אפשר לעשות ביטול לשידור אלחוטי כל עוד עובדים בחוטי
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום בית רגיל ללא הורדות מיוחדות, מחובר לכלבים (כבלים) וצריך ראוטר חדש שיעבוד ללא ניתוקים (כמו שעבד עד לפני חודש ה-3COM שלי). צריך אופציה לאלחוטי טוב לבית 2 קומות וגינה, אם יש USB אז טוב ואם לא גם טוב. כרגע עובד ללא חיגן מסיבות עבודה אבל צריך תמיכה טובה גם בחיגן. הציעו לי את שלושת הנתבים הבאים: DLINK DIR-615 במחיר 277 שח LEVEL_ONE WBR-6001 במחיר 195 שח EDIMAX BR-6524N במחיר 372 שח בתודה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהי לעשות שברגע שהווינדוס עולה הוא מתחבר לך לאינטרנט VPN, בלי צורך לעשות "אישור" ?
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אפשרי לחבר פנטיום 2 עם פנטיום 4 דרך כרטיסי רשת לאינטרנט? כאשר מחשב אחד מחובר לרשת (הפנטיום 4) והשני ה-2 מחובר למחשב פנטיום 4 בעזרת כבל רשת?
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי דרך אגב חוץ ממנו עוד שתי מחשבים חדשים אחד 1400 והשני 1700, ושניהם נמצא ברשת עם ADSL משותף אך תמיד המחשב המשותף תלוי במחשב המשתף, וזה מעצבן! אפשר לעשות עם המחשב איזה שרת או משהו , שמעתי שאפשר לעשות דבר כזה, אם כן תפרטו לי בבקשה איך ומה צריך.
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני צריך לעשות בעין שני מחשבים רשת ושהארדיסק על אחד מהם יהיה משותף גם לשני כזה שהוא יוכל לגשת אליו מ"המחשב שלי" והכל... כונן רשת כזה איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי אני מנסה לשמוע 102 FM דרך הדפדפן (FF/IE) (בכל מיני אתרים שונים) והרבה פעמים יש השידור נקטע, למרות שאין לי שום הורדה ברקע או משהו בסיגנון (חיבור 1.5 מגה) למה זה יכול להיות קשור ?? ***אני לא בטוח שזה קשור לפה, אז בבקשה להעביר אם לא*** תודה נתי
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-