רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
ןמה בדיוק הקשר שלו לפיירוול? ומההקשר בין פייר וול לראוטניג? הסבירו לי על הנושא טיפה אבל אני לא הבנתי אותו כמו שצריך אני מאוד אשמח אם למשהו יש אתר שמלמד על הנושא
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהבעייה שאציג היא מטרידה רבים ואשמח אם אקבל תשובה מפורטת כולל הנחיות ביצוע לפיתרון מוחלט. לאחר שחיברנו שלושה מחשבים על xp לadsl באמצאות קינפוג האלקטל לראוטר בתוסתת האב כל מחשב גולש באופן עצמאי ללא בעיות .יש לציין שהפייראול הוסר . הבעייה שאין אפשרות להתקשרות דו כיוונית בתוכנות וידאו ואודיו כגון המסנגר או האי סי יו טו . או כל תוכנה מהסוג הזה . שמעתי הרבה תשובות הרבה גירסאות ניסיתי ואין פיתרון . האם קיים פיתרון שכל אחד משלושת המחשבים יוכל להשתמש בתוכנות ההתקשרות שציינתי . אודה מאד למי שיסייע לי בפיתרון ובהדרכה.. תו…
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני צריך לחבר האב וסוויצ' בשביל רשת בין כל שאר הפורטים הפנויים בהאב ובסוויצ'. באיזה כבל אני צריך להשתמש לחיבור שניהם?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט בכבלים, והמודם הוא THOMSON RCA שמתחבר למחשב באמצעות חיבור USB, יש הבדל עם אני יחבר אותו ל-USB1.1 או ל-USB2.0? אני ירגיש הבדל במהירות הגלישה? מפני שחברתי את המודם למחשב חדש שהתקנתי האינטרנט ממש אבל ממש טס, ובמחשב הזה היה לוח GIGABYTE GA-7VAX שיש לו USB2.0, השאלה האם זה קשור ב-USB או במשהו אחר? אז לקנות כרטיס PCI TO USB2.0? תודה מראש, מתן.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אוקי, אז דבר ראשון עשיתי חיפוש בפורום, וראיתי המון עם הבעיה, אבל לא מצאתי את הפתרון בשבילי, אולי כי אצלי הרשת מחוברת קצת אחרת. אז ככה יש לי בעיה של Limited or No connectivity. הרשת שלי מחוברת ככה: המודם שלי מחובר למחשב עם כבל USB. עכשיו... יש לי כבל רשת שמחובר ישירות בין הכרטיס רשת שעל הלוח אם שלי אל כרטיס רשת "חיצוני" במחשב השני. עד עכשיו המחשבים היו מזהים את הרשת לבד ולא הייתה שום בעיה. גם אחרי פירמוטים ומה לא. בלי ברידג' בלי ראוטר בלי כלום, פשוט זה יצר לי לבד בשני המחשבים local network connections עם Identify IP automatically. אבל לפני כמה ימים, פתאום בלי שום אזהרה זה החליט להביא לי את ההודעה הזאת. ובאמת אין לי מושג למה... אז מה ניסיתי בשביל לסדר? אז קודם כל החלפתי א…
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
משהו מוזר קורה עם האינטרנט שלי.. הביטורנט והאימיול לא עוברים את ה15-20 ק"ב בהורדה והעלאה, גם לקבצים עם הרבה מקורות וברגע שאחת התוכנות האלו מופעלות, האינטרנט שלי עושה טובה שהוא בכלל זז. הורדות דרך הדפדפן הרבה יותר מהירות (120 ק"ב) אבל כשמורידים 2-3 הורדות המהירות יורדת לחצי. מה עושים? איזה ספק ותשתית עדיפים? נמאס לי כבר לשלם על תשתית שמגבילה אותי ד"א אני מחובר ל-012 בתשתית ADSL דרך יס-בזק ובחבילה של 1.5 מגה.
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהאלקטל 570 החל לעשות בעיות, החלטנו לקחת את אחד הנתבים המוצעים בחינם בבזק (עם התחייבות לשנתיים). לקחתי מהם את האסוס AM-604G, שהתברר כקוץ בתחת... יש להם מתבים של סימנס שקראתי פה שהם בסדר ויש גם LEVEL1. השאלות שלי: 1. מה עדיף - הסימנס או LEVEL1? 2. אם בעתיד אביא עוד נתב שתומך בWDS (אם אני לא טועה, להרחבת טווח קליטה), מי מהם מתאים יותר? תודה לעוזרים, יוסי.
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי הארד דיסק חיצוני שמחובר דרך usb2 לראוטר tplink 1043. השאלה שלי אם אני יחבר סטרימר (google tv dongle למניהם ) בכבל רשת לראוטר, אני יצליח להזרים סרט hd ללא קרטועים?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מחר (כלומר כבר היום) מגיע טכנאי בזק לבית להתקנת האינטרנט . ביקשתי מנציגת השירות בהוטנט שתתן לי גישה לשירות . היא אמרה לי לבחור שם משתמש וסיסמה ( מעניין למה אין להם דרך אוטומטית לשלוח שמות משתמש וסיסמה זמניים והלקוח יחליף אותם בעצמו ) עכשיו השאלה שלי איך הולך השם משתמש אצלהם ? user@hotnet.il ? או משהו אחר אחרי הכרוכית ? איך אני בכלל יכול לדעת לפני שמגיע הטכנאי שחוברתי כהלכה לשירות ?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לפני מספר ימים הכריזה חברת TRENDnet על נתב נסיעות חדש, המתחבר ישירות אל שקע החשמל, המכונה TEW-714TRU. לנתב יש אופן פעולה חדש-ישן שנקרא WISP שיכול להיות מאוד מעניין בהגברת אותו אלחוטיים. http://www.netcheif.com/blog/?p=4056
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי יש שני נתבי VDSL שתומכים במהירויות האלו. מה ההבדלים בינהם ? http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq תודה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה "התחדשתי" בהוטבוקס. לצערי, בחלק מהבית הקליטה לא מספקת, וכדי לשפר אותה החלטתי להשתמש בAP שיש לי מדגם TP-Link TL-WA501G. הבעיה היא שכשאני מנסה להגדיר אותו כReapeter אני לא מצליח לשנות את הגדרות האבטחה שלו כדי שיתאימו להוטבוקס (WPA2). למישהו יש מושג איך להגדיר את זה כדי שיעבוד בלי לוותר על האבטחה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום. קניתי בשבוע האחרון מחשב חדש,עכשיו יש לי שני מחשבים בבית אבל רק לאחד מהם מחובר אינטרנט. אין לי כרטיס רשת אלחוטי אבל יש לי ראוטר,רשת אלחוטית במחשב החדש. עכשיו יש באיבורי את כרטיס רשת אלחוטית הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4494&CatCode=60 זה אמור לעזור לי לחבר את המחשב השני לאינטרנט? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בשבוע שעבר רכשתי את הראוטר הראשון שלי ורציתי לדעת מה הפעולות שצריך לעשות עליו כדי למקסם ביצועים ולקבל חווית משתמש אופטימלית. הבנתי שיש עדכון קושחה שצריך לבצע, או משהו כזה אך אני חסר נסיון בנושא ואין לי כוונה לגרום נזקים.... כמו"כ הבנתי שיש איזו תוכנה ששולטת עליו מהמחשב או משהו כזה ולא מצאתי זכר לדבר כשהתקנתי אותו... תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
TRENDnet מציגה נתב ומתאם הפועלים בתקן ac, שני מאריכי טווח (extender) ומתאם חשמל (Home Plug). כרגיל, כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=3144
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי, לא מזמן עברתי לאינטרנט המהיר של ngn . יש לי שני מחשבים בבית אחד נייח ואחד נייד. התחברתי עם הנייד והכל עובד בסדר. למחשב הנייח קיניתי מודם USB, עשיתי פורמט למחשב, התקנתי עליו את כל הדרייברים הנחוצים. הבעיה היא כאשר אני מוריד משהו מהאינטרנט זה לא זז ומוריד בקצב של 1 קב"ש. יכול ששכחתי להגדיר משהו?
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1.מה עוצמת השידור של האנטנות בנתב TL-2DWR1043ND?? 2.האם הקליטה תשתפר בהרבה אם אני יחליף לאנטנה הזאת?? http://www.skypc.co.il/pl_product~99360-241-12~139~0.htm
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה קניתי מחשב חדש, והמחשב הישן עבר לאחותי.. בגלל שיש עכשיו 2 מחשבים קניתי ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי, הלכתי לפי מדריך והכל הלך טוב ויפה! עכשיו לשאלה - כרגע במחשב הישן יש WINDOWS XP ובחדש WINDOWS 7, האם יש דרך להעביר קבצים על ידי הרשת ממחשב אחד לשני ולשלוח להדפסה דפים מהמחשב השני למרות שמותקן על כל אחד מערכת הפעלה אחרת? אם כן אשמח לאיזה תדרוך קצר כי אף פעם לא התעסקתי בנושא
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום, אני משמתמש כבר מספר שנים באינטרנט קווי (1.5). לאחרונה חשבנו לשדרג, והספקיות נותנות מודם אלחוטי, אבל הבנתי שהשימוש בזה לא פשוט - צריך לפתוח פורטים לשם שימוש בתוכנות שונות ולאבטח את הרשת. האם זה באמת כרוך בכ"כ הרבה אנרגיה והשקעה ? אני פשוט לא כ"כ מבין בנושא ולא רוצה לבזבז שעות על חיבור תקין לאינטרנט. תודה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי 2 רשתות את הסיסמא של ה2.4 אני יודע אבל של ה5 לא יש איזה דרך לדעת דרך ההגדרות של הראוטר או משהו ?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
חיברו את הבית שלי לסיב אופטי של סלקום. היום אני בבזק בינלאומי, חבילה שלהם של 40 מגה יותר יקרה מ600 מגה של סלקום. לי חשובים גם פינגים כי אני משחק און ליין. למישהו יש נסיון עם סופרפייבר? איך השירות שלהם? ניתוקים? יש כאן גיימרים שיושבים על סופרפייבר?
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ההודעה של משרד התקשורת לחברת "בזק", לעצור את מבצע השדרוג ל-100M, היא עלית מדרגה בסכסוך ביניהן לגבי ה-"שוק הסיטונאי". סקירה של הסיבות לסכסוך, המהלכים שהצדדים נוקטים האחד כלפי השני ופרשנות שלי ניתן לקרוא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=4902
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר חזק שלא יתנתק כי 10 טלפונים מחוברים אליו בוwifi אין לי בעיה של תקציב הכי טוב שיש היום בשוק אשמח לשמוע הצעות.. חשוב שיהיה אלחוטי עם לפחות 4 יצאות LAN.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
קניתי ראוטר/מודם ADSL פרטי של חברת TPLINK, מתוך כוונה להחליף את הראוטר שסלקום נותנים לי. הצלחתי להתקין הכל, מלבד פורט הטלפון. אני צריך את הפרטים של ה SIP של נטוויזן, בשיחה איתם הם אמרו שהם לא נותנים את הפרטים. מישהו יודע איך להגדיר את ה VOIP?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-