עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Mesatla,

אני מקבל פינגים מאוד גבוהים על שרתים שאני משחק עלייהם שנים. (empires main server, Touhou Fortress 2, weeabootique, commies build server) הפינגים נעים בין 400-1200 נורמאלי הם אמורים להיות בין 60-210 (אירופאים ואמריקאים) היה אצלי טכנאי אמר שתיקן את הרשת החליף לי את המודם, הבעייה עדיין כאן. יש לי פינגדול :<

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  2. Started by nivster,

היי, מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת שליטה מרחוק על המחשב בבית כמו VNC או PCANYWHERE, אבל כזו שמאפשרת לעבור את ה-FW של העבודה (את ה-FW בבית אני יכול לקנפג, בעבודה זה קצת קשה.... :) תודה!!

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  3. Started by CybeR_CoM,

אני עובד לפי המדריך שמצאתי בהרבה מקומות וגם פה באחד הת'רדים לפני כמה זמן. כשאני צריך להיכנס ללמשק WEB של המודם http://10.0.0.138 אז כל עוד אני לא מחובר לאינטרנט אז אני לא יכול. בשביל לבצע איזה שהם שינויים בממשק WEB אני חייב להיות מנותק מהאינטרנט אבל אם אני מנותק אז אני בכלל לא יכול להיכנס לממשק. בעבר כששידרגתי אותו לא הייתה לי שום בעיה להיכנס לממשק WEB גם כשאני לא מחובר לאינטרנט ועכשיו אני לא מצליח ואין לי שום מושג למה. זה חשוב לי מאוד בשביל הרשת הבייתית שאני בניתי כבר וזה השלב האחרון.

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  4. Started by Idani26,

שלום רציתי שתמליצו לי על כרטיס רשת בסכום של עד 150 שקל. הוא עתיד להתחבר לראוטר של בלקין וחיבור רשת של 10 מגה.שכמה שפחות יתחמם וטווח קליטה גבוה ללא ניתוקים מרובים. אם אפשר יותר מדגם אחד. תודה רבה לכולם

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by idoleff,

שלום, לאחרונה "התחדשתי" בהוטבוקס. לצערי, בחלק מהבית הקליטה לא מספקת, וכדי לשפר אותה החלטתי להשתמש בAP שיש לי מדגם TP-Link TL-WA501G. הבעיה היא שכשאני מנסה להגדיר אותו כReapeter אני לא מצליח לשנות את הגדרות האבטחה שלו כדי שיתאימו להוטבוקס (WPA2). למישהו יש מושג איך להגדיר את זה כדי שיעבוד בלי לוותר על האבטחה? תודה!

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  6. שלום רב, לאחרונה רכשתי את הראוטר שציינתי וחיברתי אותו אל המחשב , יחד עם המודם (עם כבל רשת ולא אלחוטי) האינטרנט שברשותי עובד על תשתית HTOT וספק 012 ביצעתי את כול ההגדרות הנדרשות ע"מ ליצור חייגן בראוטר (פעם כ PPTP ולאחר מכן גם L2TP) החייגן עושה רושם שהוא עובד מצויין ומצליח ליצור התחברות ותקשורת (מושך כתובת אייפי דינמית מהספקית) אך למרות הכול האינטרנט אינו עובד... הראוטר יושב בכתובת 192.168.0.1 / 255.255.255.0 המחשב הגדרתי (גם בעזרת DHCP וגם באופן סטטי) כ: 192.168.0.2 / 255.255.255.0 , שער ברירת המחדל הינו כתובת הראוטר... וכן ישנו חיבור בין הראוטר למחשב (מצליח להיכנס לפאנל ניהול שלו, ומצליח ליצור פינג) לא משנה מה ניסיתי עדיין לא מצליח לגלוש, ולא מצליח לשלוח פינגים לשום אתר. …

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  7. Started by overload,

יש לי מחשב נייד של HP מדגם- ZV5226EA ומחשב רגיל בבית (לוח אם IS7-E אם זה חשוב). - אני רוצה לחבר אותם ברשת- מה אני צריך לקנות? - אני אפילו לא יודע איזה כבלים אני צריך ואיך הם נראים. - ומה העלות המשוערת של כל העסק הזה? תודה! (זה די חשוב כי נגמרו לי הדיסקים )

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  8. Started by davidkeren,

שלום ברשותי מחשב חדש שמחובר לראוטר בכבל ישיר מהירות גלישה על 100 מגה אבל אני גולש על 30 מגה נסתי ליצור קשר אם הספק הם אמרו לי שמיבחנתם יש 100 מגה כניראה שהבעיה אצלי במחשב שהכרטיס רשת שלי אולי לא תומך במהירות גבוה כמו שאמרתי זה מחשב חדש בכל אופן אולי יש הגבלה על הכרטיס מישהו יודע מה עושים נראה לי זה בעיה של הגדרה לא יותר

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  9. Started by Liran.D,

שלום רב יש ברשותי את כרטיס הרשת האלחוטית ביואסבי : http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260833410302&ssPageName=ADME:L:OC:GB:1123 עכשיו אני בונה איזה משהו להגדלת הטווח קליטה ואני רוצה לקנות לו מעריך....האם לפי החיבורים של האנטנה של הכרטיס יהיה מתאים לחיבורים האלה של הכבל: http://www.ebay.com/itm/3M-Antenna-RP-SMA-Extension-Cable-Wi-Fi-WiFi-Router-10-/230471601849?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35a92d8eb9 האנטנה מתפרקת בסיבוב מהכרטיס רשת האלחוטית של היואסבי.... אני רוצה להזמין את הכבל ולהיות בטוח שזה יהיה מתאים. אני בעצם מפרק מהאנטנה את הפלסטיק ובונה לו טווח קליטה חזק יותר....טוב יותר... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  10. אני מתחיל להתחרט שלא הוצאתי 500 שקלים על ראוטר נורמלי, במקום 200 שקלים בזול ולהיתקל בבעיות איטיות כל הזמן! יש לי את הראוטר שמצויין בכותרת, מחובר אליו מחשב נייח בצורה קווית שבו אני מפעיל משחקים, ועוד מחשב נייד בצורה אלחוטית. חשוב לציין, המחשב הנייד היה מכובה לאורך כל הבדיקות, הרשת עצמה מבאוטחת וליתר ביטחון בדקתי בראוטר ואין מישהו שמחובר אליי. כשאני נכנס למשחק WOW, בזמן שהראוטר מנותק, הפינג עומד על 100-400 בלי לאגים שזה די סבבה. כשאני מחבר את הראוטר ונכנס שוב למשחק, הפינג קופץ ל-1000-1200! רציתי לוודא שאין פה צירוף מקרים, והראוטר פשוט התחבר לניתוב לא תקין, אז ניסיתי 10 פעמים להפעיל את המשחק בלי הראוטר-->עם הראוטר-->בלי הראוטר וכו', כדי שיקבל כל פעם איפי שונה, ואותם ה…

11. Started by nahash,

אני מחובר לאינטרנט ע"י תשתית של הכבלים (HOT ) ספק האינטרנט שאני עובד איתו כרגע הוא:בזק-בינלאומי לאחרונה רכשתי נתב של " EDIMAX" דגם:BR6104K , כדי לחבר באמצעותו רשת ביתית שתכלול כמובן גם גלישה באינטרנט. מייד כשחיברתי את הנתב לרשת, קיבלתי ירידה דרסטית במהירות הגלישה באינטרנט וכן במהירות ההורדה. חיבור האינטרנט שלי הוא:750k , כלומר שמהירות הגלישה וההורדה שלי צריכה להיות כ- 96kb וללא הנתב אני אכן מקבל את המהירות הנ"ל. כשחיברתי את הנתב,צנחה לפתע המהירות לכ- 10k. ניסיתי להחליף ספק אינטרנט , ניסיתי לפרמט את המחשב , החלפתי את הראוטר לחדש , אך הבעיה לא נפתרה. עזרה?!

12. שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט ובזק בינלאומי כספק. כשאני מתחבר עם המודם בלבד הכל טוב ויפה אבל כשאני מחבר את הראוטר קצב ההורדה יורד , שיחות בסקייפ בלתי אפשריות , כשאני מוריד קובץ כלשהו ההורדה מפסיקה לכמה שניות ואז חוזרת לסירוגין עד שההורדה מסתיימת. משהו מכיר את הבעיה? תודה חברים

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  13. עד 30 דולר מ DEEL EXTREME או איביי . http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=290379153199 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5858 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20160 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24886 http://global.ebay.com/EDIMAX_EW-7318USg_USB_Wireless_WiFi_Dongle_Adaptor_4dBi/140359515673/item

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  14. קניתי ראוטר/מודם ADSL פרטי של חברת TPLINK, מתוך כוונה להחליף את הראוטר שסלקום נותנים לי. הצלחתי להתקין הכל, מלבד פורט הטלפון. אני צריך את הפרטים של ה SIP של נטוויזן, בשיחה איתם הם אמרו שהם לא נותנים את הפרטים. מישהו יודע איך להגדיר את ה VOIP?

15. ערב טוב זוחל לי האינטרנט כאילו כל השכונה יושבת לי על הראוטר - יש לי חבילה של 5 MB בבזק בינלאומי עם תשתית של הוט , אני מחובר דרך ראוטר אלחוטי שך דילינק DIR-300 , יוטיוב בכלל מרגיש כאילו הוא חולה ועושה לי טובה שהוא טוען סרטים דל 240 P , מה יכולה להיות הבעיה ? תודה

16. Started by sh3007,

שלום לכולם אני מבולבלת האם לבחור בתשתית בזק 15 מגה או הוט 100 מגה?

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by AlphaNoob,

אני מחפש ראוטר חזק שלא יתנתק כי 10 טלפונים מחוברים אליו בוwifi אין לי בעיה של תקציב הכי טוב שיש היום בשוק אשמח לשמוע הצעות.. חשוב שיהיה אלחוטי עם לפחות 4 יצאות LAN.

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  18. שלום. כבר שבועיים אני מתרוצץ בין חנויות בניסיון להשיג את השאריות של הגירסה הרביעית בארץ. הייתי ביותר מ10 חנויות. לרובם היה במלאי נתב WRT54G. לכל אלה שהיה להם - הוא היה בגירסה 5!!! מישהו מכיר איזה חנות שעדיין מוכרים שם גירסה 4? יש איזה מישהו שיש לו גירסה 4 ולא איכפת לא להפרד ממנה תמורת תשלום? תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  19. חברת סיסקו (חברת האם של LINKSYS) הכריזה היום על גרסת NETWORK MAGIC 5.0. כזכור לכם, CISCO רכשה בחודש יולי השנה את חברת PURE NETWORKS שפיתחה ושיווקה את תוכנת NETWORK MAGIC המאפשרת, בקלות ובמהירות, להקים ולתמוך ברשתות ביתיות. בזמנו, בעת הרכישה, הסברה היתה שרכישת NETWORK MAGIC מטרתה לחזק את חברת LINKSYS ולהוסיף לה ערך מוסף. אולם, ההכרזה היום על גרסא 5.0 החדשה היא של חברת סיקו עצמה וגם האתר המחודש של NETWORK MAGIC נושא את המותג סיסקו ולא את המותג LINKSYS. התחושה שיש לחברת סיסקו כוונה למחוק את המותג של LINKSYS, באה לידי ביטוי גם בלוגו המחודש של LINKSYS הנושא את כותרת המשנה "A DIVISION OF CISCO". האתר של NETWORK MAGIC -- כאן -- http://www.purenetworks.com/index.php ההודעה לעיתונ…

20. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. חבר מהעבודה ביקש שאעזור לו ואשאל פה בפורום בקשר להגדרת נקודת גישה. הוא כבר מתחרפן מאז המעבר ל-YES, מה שהצריך גם לעבור לתשתית של בזק. יש ברשותו ראוטר של D-LINKn 6740u h1 ומגבר קליטה Edimax ar-7284wna v2 / יש למישהו פה כח להסביר שלב שלב מה עושים ואיך להגדיר שהמגבר ידע להתחבר לאינטרנט האלחוטי של הבית ולתפקד איתו כמו שצריך? יש לכם איזה מדריך או סרטון ביוטיוב, כל דבר יעזור... תודה רבה רבה לעוזרים... עדכון: מצאתי את שני המדריכים האלה, מה אתם אומרים? http://www.pikok.co.il/cam/2012/Agdarot-ar7284.pdf http://www.pikok.co.il/cam/EW-7206APG.pdf

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  21. היי יש לי מבחן על אבטחת מידע (כ-10 שאלות) אני חייב שרק אלה שממש טובים יענו. המבחן הוא אמריקאי. 1)מה מבין המשפטים הבאים הוא ההבדל בין static NAT לPAT NAT? א) בPAT NAT על כל כתובת לא חוקית ישנה כתובת חוקית ואילו בstatic NAT לא ב)בstatic NAT יש חסכון בכתובות IP ואילו בPAT NAT לא ג)בstatic NAT ישנה עלייה ברמת האבטחה ואילו בPAT NAT לא ד)בstatic NAT על כל כתובת לא חוקית ישנה כתובת חוקית ואילו בPAT NAT לא ***בחרתי ב-ד'. 2)מהו Sniffer? א)רכיב המקליט דלף אלקטרומגנטי ב)תוכנית שרצה במחשב ועוקבת אחרי PORTים מסויימים ג)רכיב שבעזרתו ניתן להקליט את מקשי המקלדת ד)וירוס שנכנס למחשב שלי ושולח לבעליו את כל המידע על המחשב ***בחרתי ב-א'. 3)Tunnel Mode בפרוטוקול IPSEC: א)אינו מצפין את המידע, ר…

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  22. המוטיבציה היא לאפשר שיתוף קבצים ברשת ביתית עם laptop מעבודה שמוגדר תחת domain. איך ניתן לעשות זאת?

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי בעייה כשאני מנסה להיתחבר לשרתי משחק כמו LINEAGE2 נייטאונליין SILKROAD וכו"אז הם לא משתחברים לי והבעייה הזאת נוצרה כאשר התקנתי ראוטר בבית ,ואני אשמח עם תוכלו להסביר לי איך אוכל להפעיל את המשחקים האלה בבפתיחת פורטים או לא יודע מה ...... תודה רבה :s05: :s05:

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  24. Started by moshemordo,

טוב אז ככה מישהו יודע מהו הפורט לוידאו ושיחה קולית למסנג'ר? ויש לי בעיה כאשר אני פותח שרת של בולטפרופ' כל פורט שאני מגדיר שהוא יהיה הוא אומר לי שהוא תפוס והוא בשימוש...אבל זה רק כאשר המודם במצב expert כאשר הוא במצב הום זה עובד.... ואל תגידו לי לפתוח את הפורט כי הוא פתוח וזה פורט 21 שזה בטוח שפתוח..... מישהו יכול לעזור? נ.ב למישהו יש אתר עם רשימה של פואטים של כל דבר?

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  25. שלום יש לי בעיה חמורה אם האינטרנט החדש שלי (ADSL 0.5 של NETVISION) ואני כבר מיואש נטויזיון לא רוצים לעזור לי כי הם אומרים שזה בעיה בווינדווס ומיקרוסופת רודפי בצע גנבים והתמיכה הטכנית שלהם היא בתשלום. אתם האחרונים שאולי יכולים לעזור לי . מאז שקיבלתי את האינטרנט והתקנטי את המודם היו לי בעיות אם תוכנות שמשתמשותבאינטרנט. בהתחלה המנהלי הורדות לא פעלו EMULE לא פעל אבל KAZAA פעל המוריד של ווינדווז פעל וגם האינטרנט אקספלורר, אקיצור רוב התוכנות שבאות אם הWIN XP PRO שיש לי. באותו הזמן אלה היו כל התוכנות שבדקתי אבל ניראה לי שגם דברים אחרים לא היו פועלים. אז עשיתיFORMAT והתקנטי את WIN XP שוב אבל אותה בעיה חזרה, אבל הפעם FLASHGET פעל EMULE פעל וKAZAA לא פעל בנוסף גיליתי שכל שאר התוכנ…

• 6 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.