רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב חדש שאני קונה שבוע הבא ואני לא יודע איך לחבר ולפי מה שהבנתי אני צריך ראוטר אלחוטי (כי אבא שלי לא רוצה להעביר חוטים בבית... אז אין לי מושג עם זה ראוטר בסדר :EDIMAX ROUTER+AP WIRELESS+4PORT 10/100 SWITCH 54MB G BR-6114WG ואין לי מושג איך ולאיזה מחשב לחבר את הראוטר... המודם שיש לי במחשב הראש הוא המודם של סמסונג הכחול אין לי מושג עם זה אומר לכם משהו ועוד משהו.... אין לי מושג אם בלוח אם הזה יש כרטיס רשת מובנה.... http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1323&osCsid=4dfabff624216ef9d93752d4ec397435 תגידו לי בבקשה אם יש.....(אם לא אני יחפש אחר =\) תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
בקרוב אני עובר לבית חדש וחשבתי להקים רשת קווית בכל הבית. עד עכשיו, בבית הקודם, מחשב אחד חובר ישירות לראוטר וכל השאר חוברו אלחוטית. לא הייתי מרוצה מזה ואני מעוניין ברשת קווית יציבה ומהירה (בין השאר להזרמת מדיה, שיתוף קבצים וכדומה) הבעיה היא שאני בור מוחלט בנושא ולא מבין בו כלל. לכן אני צריך עזרה מפורטת מה בדיוק לעשות, איך, מה לקנות וכו'. הבית הוא שני מפלסים. במפלס הראשון יש סלון ושני חדרי שינה. במפלס השני יש פינת טלוויזיה ושלושה חדרי שינה. תודה מראש על העזרה.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לחסום במחשב שלי את האתרים RAPIDSHARE ו MEGADOWNLOAD ועוד אתרים מהסוג הזה. הבעיה שאם אני חוסם אותו רק בדפדפן אז כשיש קישור ל RAPID הוא תמיד מתחיל במספר שונה והדפדפן כבר לא מתייחס לזה בתור אתר שהוא צריך לחסום אותו. הבעיה היא שאני לא יכול לחסום גם פורטים כי זה פורט 80 ואז אני חייב לחסום את כל האינטנרט שאת זה אני לא רוצה. אני צריך שהפתרון יהיה תקף לכל הWINDOWS לא משנה באיזה דפדפן יחליטו לגלוש. ושמשתמש רגיל לא יצליח להסיר את החסימה הזו. אני ממש צריך את זה דחוף אז בבקשה תעזרו . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכלולם ברצוני לדעת איך אוכל להפעיל 2 כרטיסי רשת בו זמנית על אותה מערכת הפעלה יש לי לוח אם מדגם asus striker II extreme יש בו onboard של 2 כרטיסי רשת (לפי ידעתי ASUS השיקה את זה לגיימרים על מנת להפחית את הping) למשחקי רשת. כאשר אני מחבר 2 כבלים לחיבור לראוטר אחד מבטל את השני כלומר רק אחד פעיל.. רציתי לדעת מה לעשות על מנת לקבל פול power במשחקי רשת ובכללי הינה תמונה של הלוח שבו יש את הכניסות של הLAN http://img219.imageshack.us/i/010fkn.jpg/ תודדה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ברשותי D-Link DSL-G256DG כמה שנים, לאחרונה הוא התחיל לקרוס וכבר מההתחלה לא עמד בעומסים כמו שצריך מחוברים אליו 3-5 מכשירים שכוללים video streaming ומשחקים אונליין במקביל ולכן חשוב לי מאוד qos טוב רציתי את Asus DSL-AC68U אבל הוא לא נמכר בארץ ודרך אמזון הוא יקר נורא אני מתלבט כרגע בין: TP-LINK VR900 v2 TP-LINK VR600 NETGEAR D6400 האם ההבדלים בין הtp-link משמעותיים בשבילי(lag, speed)? בNETGEAR האנטנות פנימיות ואז הטווח קטן יותר אם אפשר להתקין על אחד מהם open os זה גם מעולה אם יש הצעות טובות יותר אשמח לשמוע אני נואש, תודה רבה (יש לי כרטיס רשת איכותי מאוד במחשב)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הכול התחיל לפני שבוע.... אני לא יכול להתחבר לשרתים של אינטרנט זהב, לא יודע למה, אני פשוט מקבל Time Out Request לדוגמה, זה Tracert של הFTP אני רוצה להתחבר. זה רק קורה עם אינטרנט זהב.... בדקתי במחשב השני, יש לי שם 013 ADSL ואין בעיות. קיצר... משהו לא בסדר עם כבלים 5 מגה של 012 ?? תודה :<
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הלוח P35-DS3 ועליו כרטיס הרשת המובנה RealTek RTL8111B, מערכת הפעלה Windows 8 x64 הבעיה שלי מתחילה כאשר אני מוריד במהירויות גבוהות (4MB ויותר) בנתיים נתקלתי בזה רק ב uTorrent אבל מאוד יתכן שגם שהורדות רגילות זה יקרה האינטרנט הקווי יתנתק כאשר ה WiFi ימשיך לעבוד. לעיתים השם של הרשת שלי ישתנה ל unidentified network בהתחלה חשבתי שמדובר במודם של בזק או הראוטר TPLINK שלי אבל מיכוון שזה קורה גם כששניהם מחוברים וגם כשרק המודם של בזק מחובר אני משוכנע שזאת בעיה בכרטיס רשת שלי. דברים שניסיתי: עדכן כרטיס הרשת לגירסא העדכנית Win8 Auto Installation Program מפה: http://www.realtek.com.tw/DOWNLOADS/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=13&PFid=5&Level=5&Conn=4&…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אפשר להשתמש בנתב אלחוטי כדי לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים גם אם אין לי כרטיס רשת אלחוטי בכלל? (מה שיש לי זה הכרטיס הבסיסי שבא עם לוח אם LGA775)
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי יש לי מודם שמחובר לסוויץ בארון תקשורת. בחדר עבודה יש שקע אינטרנט אחד. הרשת היא cat6. אם אני מחבר את המחשב ישירות לנקודה הסטאטוס של החיבור הוא 10 Mbps, ובכל בדיקת מהירות שאני עושה, גם חיצונית לאינטרנט וגם למחשב אחר בבית אני מקבל קצת פחות מ 10. אם אני מחבר עוד סוויץ ואליו אם המחשב (כי יש כמה מחשבים שאמורים להיות בחדר) אז הסטוטוס של החיבור הוא 100 Mbps ובבדיקת אינטרנט חיצונית מקבל קרוב ל 100 (יש 100 MB אינטרנט) וגם בבדיקה ביתית. מה ההגיון? איך יכול להיות? (בכל מקרה המטרה היא שהביתי יהיה 1G, אבל בעיה בעיה) תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בזק מתקשרים " שלום יש לך אינטרנט מהיר?" כן יש לי דרך הוט " הייתי רוצה להציע לך אינטרנט דרכנו" יפה אבל אתם מוגבלים ל-5 ודרך הוט יש לי 12 " בהוט אתה מקושר דרך קו שיתופי ואצלינו זה קו פרטי" למה אני צריך 5 מבזק כשיש לי 12 מהוט " בדקת את מהירות הקו ? זה קו שיתופי אז יש לך בטח פחות" גברת, אני בודק כל יום ויש לי 12 מלא. טוב אצלך זה משהו נדיר, בדרך כלל מקבלים פחות וירדה מהקו. :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את רכיבי הרשת השונים שנמצאים בביתי, החל מהראוטר ועד אחרון כרטיסי הרשת שנמצאים במחשבים השולחניים. אני לקוח של בזק, וכרגע יש לי מהירות גלישה של 10M. אני רוצה לשדרג את הראוטר שברשותי שכרגע נמצא בתקן G (הישן). כמה דגשים שחשובים לי בראוטר הם, שיהיה במהירות של 300Mbps , (צפיית סרטים על גבי הרשת הביתית) שטווח הקליטה של הראוטר יהיה כמה שיותר גבוה, (הבית שלי יחסית גדול). אני רוצה להשקיע בראוטר עצמו כ300 שקל, ובעוד שני כרטיסי רשת למחשבים נייחים שנמצאים ברשותי. התחלתי לחפש ראוטר באתרים שונים ברשת, והגעתי לDEAL EXTREAME , מישהו רכש מהם ראטור אי פעם ? מה חשוב לבדוק בראטור שאני קונה אותו ? איך אני יכול לדעת שהוא יתמוך בחיבור לאיטנרנט של בזק (פרוטוקול Pppoe…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני עם תשתית של הוט והתנתקתי מהם. הזמנתי תשתית וספק מפרטנר ושם נאמר לי שאם יש לי נתב שלי אני לא צריך מהם ציוד. יש לי נתב אדימקס 6428, האם כשהטכנאי יאשר שהתשתית תקינה אני פשוט מחבר את הנתב לקיר וגולש? באמת אין לי צורך במודמים למיניהם? בהנחה ויש לי מחשב נייח בחדר אחר, האם אני יכול לחבר אליו נתב זהה באופן קווי והשניים יתקשרו בינם ואני אקבל למעשה אינטרנט אלחוטי בבית וקווי למחשב הנייח? מצטער על השאלות הטיפשיות, אני מנסה לעשות סדר בראש. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם! (את רשימת הציוד שלי אני יראה בסוף) יש לי רשת ביתית בתצורה הבאה: מודם ADSL שמתחבר לראוטר בWAN. מחשב אחד שמחובר ישירות לראוטר, ומתאם שמחובר לראוטר לרשת החשמל, ובנקודת חשמל אחרת, מחשב שמחובר לחשמל גם הוא. מחשב | בקיצור : מחשב - חשמל - ראוטר - מודם הבעיה אצלי כרגע היא במחשב שמחובר דרך רשת החשמל. ניסיתי הכל, מipconfig דרך החלפת החיווט ועד שינוי הגדרות בראוטר. שום דבר לא עובד. אני כל הזמן מקבל בעיה ברשת החשמל, והאייפי שהוא מקבל מהDHCP מוזר מאוד, ובכלל לא בטווח המוגדר. הציוד שלי הוא: Samsung aDSL Modem - מודם. ST Lab Broadband router - ראוטר. MSI HomePlug Adapter - מתאמי החשמל. בדקתי שאין לי שום חס…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לנו שתי מחשבים, תשתית + ספק, עכשיו במחשב השני אני רוצה לעבוד דרך ספק אינטרנט אחר ! (כי אני רוצה ספק עם סינון אתרים מסויים למגזר הדתי, שבדיוק מתאים לי) האם אני יכול לעבוד דרכו בלי לשלם על עוד תשתית? אולי לחבר שתי מודמים שונים לכל מחשב? האם יש נתבים מוסימים שיכולים לקלוט לכל מחשב ספק שונה על אותה תשתית? תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני זקוק להמצלמה לכרטיס רשת אלחוטי פנימי. הראוטר יושב חדר ליד, והוא תקן G. פרט להעברת קבצים בין הרשת (שאין), האם יהיה שיפור בביצועים בהחלפת הראוטר (G לN), ומקלט N? אם לא - אשמח להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי פנימי תקן N. (מן הסתם שלא אקנה G היום) חשבתי לקחת חיצוני אבל אז קראתי שהם צורכים יותר CPU וכו' ושעדיף פנימי. אפשר גם מהארץ,גם מאייבי, וגם מDEALEXTREME תודה.
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לעתים תכופות (תכופות מדי), באמצע הגלישה באינטרנט אני לא מצליח פתאום לפתוח דפים חדשים כאילו שאין יותר חיבור לאינטרנט. אבל, למעשה אני עדיין מחובר לאינטרנט, מכיוון שאני מצליח להמשיך להוריד קבצים מהאינטרנט באמצעות מנהל הורדות. אני מצליח לפתור את הבעיה, באופן זמני, באמצעות פתיחת הדף של הראוטר של אלקטל http://10.0.0.138/index.htm (הדגם הוא SpeedTouch 510). לפעמים יש צורך ללחוץ על ניתוק וחיבור, אבל בד"כ מספיק רק לפתוח את הדף של הראוטר כדי שהבעיה תסתדר עד שהיא תופיע שוב (לפעמים אחרי כמה דקות בלבד). אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4, ואני מגדיר למחשב IP קבוע דרך ההגדרות של הכרטיס רשת (הבעיה הייתה קיימת גם כאשר קיבלתי מהראוטר IP באופן אוטומאטי). איך אפשר לפתור את הבעיה? יש …
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני צריכה המלצה לכ.רשת אמין וחזק (לא משנה לי איך הוא מתחבר), כי הראוטר רחוק ממני ואני ממש זקוקה לקשר יציב ככל האפשר.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מכשיר אשר מתחבר לחשמל ומזהה רשת אלחוטית, מה שהוא עושה זה משדר את הסיגנל לעוד מרחק מאיפה שהוא נמצא , האם קיים כזה דבר? והאם ניתן לרכוש בארץ?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הבעיה היא במחשב נייח ישן. הוא מחובר לראוטר באמצעות כבל, כשהראוטר נמצא במרחק גדול ממנו. בזמן האחרון האינטרנט במחשב הזה עובד מאוד לאט. בבדיקות הורדה המחשב מוריד בערך על 1kbs. לקחתי את המחשב הנייח הזה לחדר של הראוטר וחיברתי לראוטר ישירות, ובבדיקת הורדה המהירות הייתה תקינה. כמו כן לקחתי לפטופ לחדר שבו נמצא המחשב הזה וחיברתי לאותו כבל בדיוק (כמובן שביטלתי את החיבור האלחוטי באותו זמן), וגם כן בדיקת מהירות הייתה תקינה. אבל כשחיברתי שוב את המחשב הנייח בחדר שלו האינטרנט לא זז. מה יכול להסביר את זה? איזה בדיקות אני יכול לעשות כדי לנסות להבין איפה הבעיה? יש לציין שהחיווט מהראוטר למחשב די מסובך, הם ב-2 קומות שונות והכבל עובר דרך 2 נקודות פיצול, ויכול להיות שיש שם מגעים קצת רופפים, למ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אני תוהה מה היתרון של ראוטר שמשדר נניח במהירות 600M לעומת אחד שמשדר רק ב 300 אם המהירות שמקלים מהספק היא נמוכה הרבה יותר 100M?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
האם קיים מדריך פשוט לשיתוף כונן במערכת 7. כניסה ממחשב אורח ע"י IP או שם מחשב. איך נכנסים לפי שם מחשב? לאחר הגדרת IP ידני והגדרת כונן כמשותף הוא לא נותן לגשת מהמחשב האורח. מה עוד צריך לעשות??תודה
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש כזה דבר (כותרת). המחשב המארח הוא VISTA ULTIMATE, המתארח XP PRO. רשת מסוג ICS. עוד דבר, כאשר אני משחק במשחק מסויים, וביינתים במחשב השני ברשת, גולשים באקספלורר, קופצים לי הפינגים לשמיים.. זה המשחק היחיד שזה קורה לי.. בשאר המשחקים אין קפיצות פינגים במקרה הזה.. האם אני אפתח פורטים מסויימים שקשורים למשחק, זה יכול לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
לפני שבוע שדרגתי את האינטרנט ל-VDSL 30mb. יש לי מודם D-Link 6740U. לפני זה היה לי ADSL 15mb. מאז התחילו ניתוקים. נראה לי שהניתוקים מתרחשים בזמן שאני מורידה ב-Newsbin. ספק ה-News שלי הוא Newshosting ואני משתמשת ב-45 חיבורים ו-SSL. לפני כן השתמשתי ב-60 חיבורים, הורדתי ל-50 ואז ל-45 אך זה לא עזר. בזמן הניתוק מצב הנורות על המודם תקין (DSL דולקת בצבע ירוק ו-Internet מהבהבת) אך באותו זמן אתרים לא נפתחים וההורדה נפסקת. לאחר כדקה או שתיים זה חוזר לעבוד. ניסיתי עם שני חשבונות האינטרנט שלי (בזב"ל ונטוויז'ן) והניתוקים התרחשו בשניהם. בבזק אמרו לי שאם אני לא רואה שינוי על הנורות, הם צריכים לדעת אם זה נובע מהתשתית או מהמודם ולכן צריך לשים את המודם במעקב על התשתית אב…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש סוויצ' טוב , שיתחבר למודם אלקטל 510 שעובד כנתב , ויחבר 3 מחשבים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
כן כן ! זה כתוב היום במוסף הכלכלה של מעריב (יום שישי) בזק הולכים לבטל את החופשי חודשי במודם אנלוגי שעולה 99 ש"ח. לטענתם אנשים משאירים את הקו הזה פתוח לאינטרנט כל הזמן (דהההההה אחרת בשביל מה צריך את המסלול הזה ?? סתומים כאלה !) והתשלום הזה של 99 ש"ח לחודש לא מכסה להם את העלות של תפיסת הקוים על ידי הגולשים שמחוברים כל הזמן לכן תהיה גלישה או בתשלום פעימות מונה (לא כתוב שהמסלולים המוזלים כמו שש פלוס ולייט נט יבוטלו) או שיהיו חבילות שעות מוגדרות. אבל גלישה ללא הפסקה ? - לא אצל B נזק !! :AR15: :AR15: דעתי-הם רוצים להכריח אנשים במהלך הזה להתחבר ל-ADSL.
-
- 45 תגובות
- 11.1k צפיות
-