עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shlompis,

שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי WRT54GL. המוצר הגיע בגרסה 1.1 . לפי מה שהבנתי מקור הגרסה 1.1 הוא מאירופה, בארה"ב המוצר זמין רק בגרסת 1.0. 1. האם המוצר הנ"ל מתאין לעבודה בארץ בתשתית הכבלים ? (אני מנוי של נטוויז'ן, כרגע החייגן מוגדר PPTP VPN למרות שראיתי באתר שלהם שמומלץ לבחור L2TP) המוצר שקיבלתי בגרסת תוכנה 4.30.7. 2. באתר החברה באירופה זו הגרסה העדכנית ביותר עבור גרסה 1.1, באתר בארה"ב ישנה גרסה 4.30.9 עבור מוצר 1.0. האם עלי להשאיר את המוצר בגרסה 4.30.7 כפי שקיבלתי, או לשדרג ל- 4.30.9 ? 3. הצלחתי לצאת לאינטרנט אך רק ע"י שימוש בחייגן במחשב, האם ישנה דרך ללא השימוש בחייגן ? שהנתב יתחבר באופן עצמאי ? אשמח לקבל הסבר או הפניה למאמר כיצד לבצע זאת. תודה למגיבים שלומי[br]פורסם בתאריך…

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  2. Started by leahd3,

טוב אני ממש לא מבין ברשתות ומה שמסביב זה אז אשאל את פה. ניסיתי להעלות סרטון לערוץ שלי דרך CHROME וזה פשוט זוחל. חשבתי שזה הספק או משהו אבל דרך כל דפדפן אחר זה עובד חלק. ניקיתי את כל ה CACHE ומחקתי למעשה את הCHROME וןהתקנתי מחדש. כלום לא עוזר לי. יש פה מישהו שיכול לעזור לי בנושא?

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  3. זה כבר שיגרה אצלי שאני כותב בדפדפן כתובת נכונה של אתר לדוגמא www.ynet.co.il ומופיע לי "לא ניתן להציג דף זה" ואז אני עושה רענן והאתר מופיע... זה קורה לי ברוב האתרים וזה די מציק מישהו מכיר את הבעיה במקרה? איך לסדר את זה ... תודה

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by matizami,

לאחרונה אני סובל מקשיים להוריד דרך הדפדפן (פיירפוקס ואקספלורר). לא משנה מאיזה אתר זה, גם אם זה מוואלה או http://download.cnet.com/. אחרי כמה זמן של הורדה אני מקבל הודעת שגיאה בנוסח file could not be saved because the source file could not be read באקספלורר יש הודעה דומה- the connection with the server was reset. רק אחרי כמה פעמים אני מצליח להוריד את הקובץ. ניסיתי בעוד שני מחשבים בבית ויש את אותה הבעיה.

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  5. Started by Boomer,

אני מאמין שלא צריכה להיות בעיה אבל אני רוצה לבדוק. זה אפשרי פשוט לשים במחשב אחד שני כרטיסי רשת ובשניים האחרים כרטיס רשת אחד (בכל אחד) ולעשות ככה רשת ביתית?

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by segev22,

שלום, הייתי רוצה לדעת בבקשה עם הסבר מפורט איזה רשת יעילה יותר אין בעברת מידע ואין בקבלת מידע אין בשגיאות תעבורה ואין בהפרעות ורעשים מי רגישה יותר. רשת אל-חוטית או רשת קווית? במידה ורשת אל חוטית, הייתי רוצה לדעת באיזה ממשק עדיף לחבר את כרטיס הרשת האלחוטית, USB או PCI ואיזה מבין הממשקים מהיר יותר ויעיל יותר אין בעברת מידע ואין בקלבת מידע. מי מהם "רגיש" יותר לשגיאות תעבורה ולהפרעות ורעשים לבנים למינהם. על איזה כרטיסי רשת טובים הייתם ממליצים בתקציב של עד 200 שקלים? במידה ורשת קווית, האם אורך הכבל וטיבו משפיעים על קצב העברת\קבלת המידע יש כבל מומלץ במיוחד? תודה שגב.

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by Cheif,

באיחור קל מתחילה חברת Linksys לשווק מוצרים התומכים בתקן 802.11ac. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2501

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  8. שלום גורואים, שלום גורואיות. אני רוצה להקים סרבר בין רשת של כ-200 משתמשים ביתיים ובין האינטרנט. השרת אמור לענות על הצרכים הבאים: - אספקת שרותי אינטרנט, עם אפשרות לויסות רוחב פס - Firewall, עדיף ברמה של Quality of Service - POP3 - שיתוף קבצים בסדר גודל של כ-500 גיגהבייט - PROXY - VPN - בקרה ושליטה מרחוק על השרת בשלב ראשון, אשמח אם תהיה הצעה לתוכנות המתאימות או, לפני כן, הצעה לתכנון של המערכת. צ'או - תודה.

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by asilic,

יש לי ADSL 0.5 של נטויזיון אני משלם 99 שקל לחודש למשך 6 חודשיים עוד חודש נגמרת ההתחיבות + לבזק על חבלילה 0.5 אני חושב עוד 100 שקל עכשיו חשבתי לעבור לכבלים 750 אבל רציתי לדעת במה זה כרוך? כלומר התקנה וקבלת מודם כבלים? אני רוצה לראות אם אני יכול לחסוך והאם יש דיל טוב כרגע?

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  10. שלום רב. לפני חודש, באמצעות גוגל apps, רכשתי דומיין. עד פה, הכל טוב. הבעיה: אני רוצה להקים אתר על אותו דומיין (כמובן), אבל לא מצליח להבין איך לגשת לניהול האתר. ממי רכשה גוגל את הדומיין? האם גוגל היא רשמת של דומיינים? נדמה לי שלא, ולכן הנחתי שהיא רכשה את הדומיין עבורי מחברת GoDaddy. כאמור, אין לי מושג איך לבנות אתר על דומיין זה. אשמח לשמוע את דעתכם על הנושא. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  11. Started by TheSlider,

היי חברים! יש לי בעיה בלשתף שני מחשבים ברשת (לצורך הדפסה מהמחשב השני). מחשב אחד קיימת עליו מערכת הפעלה XP PRO ואליו מחוברת המדפסת בצורה מקומית. מחשב שני (שלי), עליו קיימת מערכת הפעלה WINDOWS 7 ואני לא מצליח להתחבר ממנו אל המחשב השני כדי לבצע שייוך של המדפסת. זאת הודעת השגיאה שאני מקבל: http://img405.imageshack.us/img405/5531/erroro.png מה שמעניין הוא כזה, יש לי עוד כמה מחשבים ברשת ואליהם מחוברות מדפסות אחרות שאליהן אני מצליח להתחבר ולהדפיס. לדעתי זה עניין של הרשאות אבל אני לא מצליח לפתור את זה. מה אני עושה? תודה רבה חברים!

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  12. Started by kikkler,

נאמר ויש לי 2 מחשבים, כאשר אחד מהם מחובר לadsl הייתי מעוניין לאפשר לשניהם לגלוש, אם אפשר גם בעת ובעונה אחת. זה אפשרי ? מה אני צריך לרכוש בשביל לאפשר זאת ? כבלים, נתבים וכולי

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  13. Started by Adam Russak,

היי חברים, אני מנסה להעביר CSV של לקוח מGmail ל-Outlook 365. אנשי הקשר שלא מעורבבים עברית ואנגלית (הרוב הגדול באנגלית) המערכות גם בGmail וגם בOutlook365 באנגלית... עד עכשיו כל מה שניסיתי לא עוזר, הקטע הוא שזה מעלה לו בין 180 ל250 אנשים...(אבל לא לפי הסדר, מדלג על חלק וחלק לא..) מה שעשיתי עד עכשיו: -הורדתי CSV של Microsoft והעברתי את הפרטים לפי העמודות\ - להוריד מGmail ולעלות - להעלות את הCSV לOUTLOOK 2016 (בהצלחה) להמיר לCSV של OUtLOOK ולהעלות לOutlook 365 (לא הצליח) אנא עזרו לי!

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  14. יש שני מחשבים שמחוברים לאנטרנט ומרוחקים פיזית זה מזה. איך אני יכול לשתף בניהם קבצים למשל בסיס נתונים בACCSESS, שהדבר יהיה מאובטח מאוד, ססמא ומה שצריך ויהיה קל למשתמש ממוצע לגשת לבסיס נתונים, ע"י הוראות פשוטות. האם אני צריך לפתוח שרת כל שהוא על אחד מהם ואם כן איזה (HTTP, FTP) ואיך אני עושה את זה? אני גם יכול לכתוב תוכנית בC++ אם צריך , רק תציעו מה הדרך הכי יעילה ונכונה לעשות את זה.

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  15. Started by BigPoppa,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם ASAP.. אני מריץ חלונות ויסטה וברצוני לחסום שליחת מיילים (מיילים יוצאים) בWindows Firewall כשקבלת מיילים נשארת אפשרית\זמינה . [חסימת שליחת מיילים בלבד] מישהו יודע איך עושים את זה? thanks in advance

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  16. המודם הזה יתאים לסיב של סלקום? https://www.aliexpress.com/item/4000747557354.html

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by niv251,

לא מזמן שדרגתי לבזק 2.5MB עכשיו הם הציעו לי אינטרנט אלחוטי חינם.. עכשיו שמעתי שאפשר לפרוץ לזה בקלות גם אם יש סיסמא.. וגם שיש בעיות רשת שיש הרבה בעיות.. אז מה אתם אומרים כדאי או לא?

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  18. שלום, אני זקוק להוספת יכולת אלחוטית לרשת קיימת כדי להתחבר לסטרימר A200 של PopcornHour עם אנטנה אלחוטית של האקסטרימר. חשבתי על הנתב 941ND של TP-LINK שנראה די זהה לאחיו הגדול ה-1043ND. אין לי צורך בשיתוף כונן USB או רשת חוטית במהירות ג'יגביט. האם היכולות האלחוטיות של שניהם זהות? תודה מראש, אור.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by AmL1,

עד עכשיו הייתי מחובר בתשתית כבלים,עקב מעבר דירה אני צריך להחליף את התשתית כי אין תשתית של כבלים בבית החדש. צריך לעבור לצד השני מה היתרונות/חסרנות של חייגן? מי הספקית המומלצת? אני ממש לא מבין בזה כלום... תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  20. יש לי שני מחשבים ויש בניהם רשת. איך אני יכול להעביר קבצים בין המחשבים???

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  21. יש לי 2 מחשבים מחוברים לרשת בעבודה כשכל אחד מחובר בחיבור אחר לאינטרנט. הבעיה היא שכאשר הם מחוברים מחשב אחד מתעקש להשתמש ב"שער אינטרנט" של המחשב השני ולא בהתקשרות שלו. אני לא יכול למחוק את שער האינטרנט ("אינך יכול למחוק התקשרות פעילה" אפילו כשאני מנתק את הרשת). אני מעוניין להגדיר 2 מחשבים שיוכלו להעביר קבצים בינהם ולא ישתפו את קישור האינטרנט שלהם. איך אני עושה זאת?

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  22. עדכנתי את המודם שלי (ALCATEL ST HOME) לגרסת ה PRO לפי המדריכים שקראתי והפכתי אותו לראוטר. הכל עובד חלק ומצוין ואני באמת מחובר לאינטרנט מיד כשהווינדוז עולה אבל אם אני מדליק את האימיול ומשאיר אותו לעבוד, קורה דבר מוזר מאוד : לאחר חצי שעה, שעה, נראה שהחיבור קופא (לא מתנתק), האימיול לא מוריד כלום וגם אם אני סוגר אותו ומנסה לגלוש רגיל אני לא נכנס לשום אתר, כאילו התנתקתי אבל לא בדיוק (משהו כזה). הבעיה הזו לא נפתרה גם שניסיתי לעדכן לגרסת 510, אותו הדבר קרה וחזרתי לגרסת ה PRO. אציין רק שביטלתי את הפיירוול הפנימי של המודם ע"י הפקודה שרשומה במדריך, ובאמת בכניסה לאימיול אין לי LOW ID או משהו, כל הפורטים פתוחים. יש לי פיירוול של ווינדוז מופעל אז אין צורך בפנימי של המודם. מישהו נתקל ב…

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  23. שלום, התקנתי בהצלחה את הנתב של בזק ROTAL 1025. לאחד המחשבים מחוברת מדפסת HP. נכנסתי להגדרות שלה והגדרתי לה שיתוף (הופיעה יד תחת האייקון שלה לאחר מכן). אני רוצה לשתף את המדפסת במחשב השני. הוספתי מדפסת חדשה -> מדפסת לוקלית -> פורט חדש TCP/IP -> התחלתי לכתוב את כתובת IP של המחשב שאליו המדפסת מחוברת 138.0.0.1\\ (למשל) והמחשב הוסיף לבד את שם המדפסת (לדוגמה : HP1315\ ). הבעיה היא שלחתי על אישור המחשב כתב שיש בעיה ולא הוסיף את המדפסת לרשימת המדפסות. האם צריך להתקין דרייבר למדפסת בכל מחשב המחובר לרשת ע"מ שיוכל להדפיס במדפסת ? במה טעיתי ? תודה

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by ASDA2SD,

אני מחובר ל012 + כבלים אני משחק במשחק ET ויש לי הרבה בעיות בכול השרתים הישראלים הרבה פעמים הפינג קופץ ל999 ואחרי 10 שניות חוזר אני היחיד בשרת שזה קורה לו הבעיה אזות היתחילה לפני איזה שבוע... אני מבין במחשבים והכול אני סוגר את כול התוכנות מי MSCONFIG עשיתי פדיקה ווירוסים עם התוכנה קספרסקי הכי חדשה השתמשתי עם התוכנה Ad-Aware SE Professional הכי חדש ועם התוכנה ועם עוד תוכנה לנקוי REG אני מחובר ל012 איזה חצי שנה 8 חודשים לא יודע אפשר להתנתק מי הם בגלל הבעיה אזות??בלי לשלם קנאס הוא משהו? אני מתקשר אליהם הם אומרים לי זה לא בעיה שלנו ..... וגם הכבלים אותו דבר פעם הייתה לי אותה בעיה בערך! עשיתי למחשב פורמט פעמים! זה לא עזר:< שהייתי מוריד איזה קובץ הוא משהו אז זה הייה מוריד לי…

• 14 תגובות
    • 959 צפיות
  25. שלום, יש ברשותי ראוטר מסוג Linksys WRT54GL, שני מחשבים מוחברים דרך חיבור קווי ואחד באופן אלחוטי. אין בעיות עם הראוטר הכל די חלק [; אבל רק רציתי לדעת, איך אפשרי לחבר את הקבצים כך שיהיה אפשרי שיתוף קבצים והעברת קבצים ממחשב למחשב ושליחת הדפסות(לדגומא) אל מדפסת אשר מחוברת אל מחשב אחר ברשת... שיתוף רכיבים וקבצים [; תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים