רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר EDIMAX BR-6104WB ש012 הביאו לי. אני מוריד די אינטנסיבי בUTORRENT ובאימיול וכאחד שמכיר את עולם ה P2P יודע שתוכנות אלו יוצרות עומס ייתר על המודם\ראוטר. בגלל העומס שנוצר במהלך היום, הראוטר מגיע לשעה מסויימת(כול יום בשעה אחרת) שהוא פשוט "מת" , כלומר מפסיק לספק אינטרנט עד שאני מנתק אותו מהחשמל למספר דק' ומחזיר. אני צריך המלצה לראוטר שיחזיק לי מספר קוננקשין רב (כרגע אני על 100) ומספר UPLOAD SLOT גדול. ושלא יקרוס ככה במהלך היום. אני אשמח להשאר עם EDIMAX מכייון שהתפריט של הראוטר מאוד נוח לי ושימושי.
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
תקשורת את'רנט בעלת קיבולת של 10Mbps , כמה ביטים בשנייה זה יוצא ואיך עושים את החישוב? תודה.
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את Gallery v1.4.1 באתרי, ההתקנה דורשת NetPBM או ImageMagick, תוכנות שאין על הרשת שבו אני מאחסן את אתרי קיבלתי הודעה שאפשר להתקין את NetPBM גם בלי גישת אדמין לשרת, השאלה שלי היא איך ?! תודה לעוזרים ! נ.ב, לא ידעתי לאן איפה לפרסם את זה...תרגישו חופשי להעביר
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים אחד מחובר לראוטר (tp-link wr340g)דרך כבל רשת והשני דרך כרטיס רשת אלחוטי (tp-link wn353g) כשאני אני מתחבר למחשב השני (זה עם הכרטיס רשת האלחוטי) באמצעות RDP גם אם זה מהמחשב הראשון וגם אם זה ממחשב שמחוץ לרשת, אז המחשב השני מתנתק לכמה שניות , המסך ב- RDP קופא לכמה שניות ואז חוזר לעצמו זה קורה אך ורק בעת חיבור למחשב באמצעות RDP דבר נוסף באותו מחשב מוזנת כתובת IP סטטית המחשב מריץ WIN-XP מה הסיבה לכך? ומה הפיתרון? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
גם בת"א וגם בבני ברק מישהו יודע איפה אני יכול להשיג תמודם הזה בבקשה דחוףףףףףףףף
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי את המודם הזה, הוא משומש כנתב אני יודע שדרכו אני יכול לאפס את הIP שהוא נותן עשיתי RESTART ופעם זה הולך ופעם לא הקטע הוא שאני מוריד מrapidshare ואז אחרי כל הורדה צריך לחכות שעה ומשהו אני משנה IP ואין בעיה, בגטע שזה לפעמים לא משתנה מה גורם לזה ואיך עושים את זה נכון תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מה המצב יש לי ראוטר של + D-LINK DI-714P עכשיו הכל פועל ועם המוזילה אני יכול לגלוש אבל חלק מהאתרים זה לא מצליח ועם האקספלורר אני בכלל לא יכול התקנתי עכשיו מסנג'ר והוא לא מצליח להתחבר בגלל PROXY SERVER ו KEY PORTS תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כאשר אני מבקש להתנתק מהכבלים,מה הפעולות שהם עושים? האם הם מנתקים את את המודם ע"פ ההגדרות שנמצאות אצלם וחוסמים את הגישה מהמודם הספציפי הזה? במידה ואני עובר דירה,ומבקש להתנתק מהוט, ויש לי נקודה פעילה ותקינה של הוט בדירה שאליה אני עובר , האם אפשר יהיה להתחבר עם אותו מודם של הוט (שלקחתי מהדירה הקודמת) לנקודה הזו ולגלוש באינטרנט אחרי שהתנתקתי מהוט? תודה מראש לכל המגיבים
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה ברשת הביתית ששמתי לב אליה. המחשב שלי מחובר עם כבל רשת CAT6 ישירות לראוטר שלי (אציין את כל הנתונים בהמשך) ואני מקבל 100 מגהביט בלבד. הראוטר ASUS RT-AC68R הוא הראשי שאליו מחובר המחשב שלי והוא זה שמחייג לאינטרנט: http://www.amazon.com/RT-AC68R-Wireless-AC1900-Dual-Band-Gigabit-Router/dp/B00I7EM752/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1454436867&sr=8-1&keywords=ASUS+68R המחשב שלי מחובר בכבל CAT6 והחלפתי כמה כבלים, CAT6 אחרים, CAT5E וגם CAT7. הנאס שלי מחובר ישירות לאותו ראוטר גם כן עם כבל CAT7. בהגדרות נאס כתוב לי שיש חיבור 1ג'יגהביט. מה שעשיתי קודם כל זה להחליף בין הכבלים, הנאס מחובר עם הכבל של המחשב והמחשב מ…
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ראוטר אדימקס ישן ואני מעוניין להחליפו לראוטר חדש בתקן N. חשוב שהראוטר יתמוך בהעברת קבצים בתוך הרשת הביתית במהירות סבירה. אשמח לשמוע המלצות. תודה. תקציב עד 250 ש"ח . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי 2 נתבי EDIMAX 6204WG ועוד נתב+מודם של בזק 6740U ונתב+מודם של בזק SIEMENS SL2-141 סוויטץ של EDIMAX 1GBIT לא מנוהל. 2 כרטיסי רשת. ווינדוס 7. תשתית- בזק, ספק- שתי ספקיות. אני יודע שיש אפשרות לחבר נתב אחד שיחובר לספק א' בPPPOE, ונתב אחר יחובר בPPTP/L2TP (יוזר של כבלים) אל ספק ב' על הרשת של ספק א'. האם יש אפשרות לעשות שהווינדוס או נתב אחד מכולם ידעו לעשות ניתוב כגון OSPF? ז"א כאשר שאני ניגש לכתובת חיצונית מסויימת הוא ידע להפנות אותי לפי הספק שדרכו תיהיה הדרך המהירה ביותר? או האם זה בכלל אפשרי לעשות את זה ברמת תוכנה מבלי צורך בכל הנתבים, ויספיק נתב אחד שיחובר בPPPOE ובווינדוס יהיה חיבור VPN ועם תוכנה מסויימת לעשות זאת? או האם יש קומבינציה אחרת לגמריי שאיתה ניתן ל…
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אחרי כל אתחול שאני עושה למערכת הרשת שאמורה להתחבר אוטומטית מראה לי שאין גישה לאינטרנט (ראוטר ביתי לכרטיס רשת) כל פעם שאני עושה ריסטרט צריך לעשות כפתור ימני - מרכז הרשת והשיתוף - להיכנס לתוך הרשת לעשות הפוך ללא זמין אחרי זה לעשות כפתור ימני על הרשת שעם איקס אדום - פתור בעיות ורק אז זה מתחבר לי..... למה ?
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן. כבר תקופה מסויימת שהאינטרנט שלי נופל לעיתים תכופות, קורה בערך 3 פעמים ביום. אני מחובר כעת לבזק ובזק בינלאומי במהירות של 10 מגה. כמו כן מותקן פילטר בנקודת ה ADSL. תחילה הייתי עם הראוטר+מודם של ROTAL שסופר לי ע"י בזק. הראוטר הזה ישן מאוד והיייתי בטוח שהבעיות מגיעות מכך שהוא ישן מאוד. בתקופת הראוטר הנ"ל נורית ה ADSL נכבתה והייתי צריך לכבות את הראוטר בשביל להחזיר את האינטרנט. לאחר מכן הייתה תקופה שכל הנוריות דלקו ולא נראה כאילו הייתה תקלה כלשהי אך החיבור אבד בשני המחשבים המחוברים אליו ישירות עם כבל ושוב רק ריסטרט היה פותר את הבעיה. אגב המחשבה שהבעיה היא בראוטר כי כל הנוריות דלקו, קניתי לפני מספר ימים ראוטר+מודם חדש של Edimax - AR-7284WnA. לצערי הבעיות לא הפסיקו, וכעת נו…
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום אחרי איפוס הראוטר TP-LINK WR541Gאני נתקל בבעיה מוזרה. המחשב מזהה את הראוטר וכן מחשב נייד אבל הגלקסי שלי לא. זה עבד בעבר והגלאקסי מתחבר במקומות אחרים. בלוג של הראוטר אני רואה : [table] [tr] [td]51[/td] [td]0084:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]52[/td] [td]0084:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]53[/td] [td]0089:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]54[/td] [td]0108:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]55[/td] [td]0108:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]56[/td] [td]0111:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]57[/td] [td]0115:DH…
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו 2 מודמים (מחובר דרך HOT) מודם אחד אצל השותפה והשני אצלו -יש דרך להתחבר (שניהם ביחד)?
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אומנם יש אתרים שמאפשרים הורדה מאתרים כמו youtuble ,google video וכיוצא בזה ,אבל כשמנסים להשתמש בהם לצורך הורדה מאתרי תוכן בארץ זה בדרך כלל לא עובד . האם יש פיתרון או אתר שנותן פיתרון כולל לבעייה ?
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אז הנה הסיפור.. יש לי פה מדפסת ראשית משותפת ברשת.. כל המחשבים יכולים להדפיס ממנה חופשי והכל עובד חלק אבל כשאני מנסה להדפיס דרך הרשת דוח בתוכנה "מיכפל" המדפסת זורקת ERROR מצד שני כשאני עושה את אותו דבר במחשב אליו המדפסת מחוברת זה מדפיס חלק, ככה שזאת לא בעייה עם התוכנה.. אין דבר יותר מוזר מזה... למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי תכלס אני מחליף את המודם שלי בראווטר כדי שכל המשפחה יוכלו לגלוש מניידים אייפונים ולא יודע מה אבל אני חושש ,שהחיבור שלהם יכביד או יאט את מהירות ההורדה לי ( הם עושים רק גלישה ויוטיוב ,וקצת שיחות וידאו במסנג'ר מפעם לפעם ) עכשיו עשיתי נסיון והורדתי קובץ משרתי בזק ( בדיקת מהירות ) והפעלתי את יוטיוב אבל נראה לי שזה ( הורדת הקובץ ) כמעט ולא פגעה לי במהירות ההורדה וההפך נכון שזה הפסקת ההורדה לא עשתה לי שטעינת הוידאו ביוטיוב נהיה יותר מהיר ( יש לי 8 מגה וזה הוריד לי על 1000 KB והפעלתי יוטיוב זה ירד קצת ל 940 KB ) השאלות הן כך 1. האם יש תוכנה מסוימת שבודקת כמה לוקח היוטיוב מהפס ? האם זה 50-80 KB או יותר ? 2. כמה לוקח המסנג'ר בוידא?ו 3. גלישה באינטרנט בדפים עם הרבה תמונות? …
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איזה ספקיות אינטרנט מבצעות קאשינג לשיתוף קבצים. תודה
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, אני אמור לקבל ראוטר מחול דגם ASUS AC1900 (https://www.asus.com/Networking/RT-AC1900/) ממה שהבנתי זה גם ראוטר וגם מודם, זאת אומרת שלא אצטרך מהספק שלי כלום? (רק להגדיר אותו עליהם) אם כן מתאים מבחינה תיאורטית, יש בעיה שזה מגיע מחול? (ארצות הברית) חוץ המקטע של שקע חשמל שבעזרת מתאם אני פותר תבעיה תודה רבה לעוזרים, ואם מישהו שמע על הדגם הזה של הנתב, אשמח לשמוע ביקורת עליו!
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב level one wbr6001 ומגדיל טווח ייעודי מסוג level one wap0006 , האם ניתן לחבר את המגדיל טווח בכבל לנתב?, ואילו הגדרות נדרשות הן במגדיל והן בנתב. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי מודם כבלים מוטורולה surfboard עם WIN98 SE. מזה כמה חודשים החיבור לאינטרנט מתנתק לי כעבור כמה זמן (נורית הפעילות הכתומה של המודם נכבית, אולם ארבע הנורות הירוקות - power, receive, send, online - פועלות כרגיל). לא ניתן לחדש את הקשר דרך ה-winipcfg, וכשאני מבקש לאתחל - אני מקבל את המסך הכחול (your computer is turning off). הפתרון היחיד הוא אתחול "אלים" דרך לחיצה על כפתור ה-reset (אפילו ה-ctrl+alt+del לא עובד). לפעמים עוברות שעות בלי ההתנתקויות, ולפעמים זה קורה כמה פעמים בשעה. אמרו לי שזו עלולה להיות בעיה של מתח, מה נראה לכם? אם זו הבעיה, איך מטפלים בה? תודה מראש
-
ניסיתי דרך IPCONFIG זה לא עובד (נותן 10.0.0.1) ודרך whatismyip.com זה נותן לי כתובת אבל לא נראה לי הגיוני כי כל הזמן זו אותה כתובת, אחרי כיבוי של המחשב לא משנה מה. יש איזה תוכנה או משו? האם מה שכתוב באתר ליד ההודעות שלי זה הIP שלי? תודה
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן, לא בטוח שזה הפורום הרלוונטי, אז אם זה לא, אשמח שתעבירו את הנושא הזה לפורום שכן רלוונטי. אז ככה, מאתמול יש לי בעיה מוזרה ברשת - האינטרנט נהיה איטי בצורה מזעזעת, לאחר ניתוק וחיבור של הראוטר (או כיבוי והדלקה) הוא חוזר למהירות רגילה (50-80 מגה בערך) שמחזיקה ככה כמה דקות ואז הוא חוזר למהירות מזעזעת. אני משתמש במודם/ראוטר TP-link w9970 שמשורשר לראוטר של Xiaomi mi wifi 3. הבעיה מתרחשת גם ללא הראוטר של שיומי ככה שהבעיה לא בו. זה קורה גם בחיבור קווי של המחשב לראוטר TP-link. אני בתשתית+ספק של אקספון ועד כה לא היו לי בעיות איתם (שנה וחצי כבר עם האינטרנט שלהם ללא בעיות) דיברתי עם התמיכה, אמרו לי שכנראה זה בעי…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שעובד באצעות רשת חוטית ולפטופ בעל כרטיס אלחוטי מובנה. המחשב מקבל את הרשת מראוטר חוטי. במידה ואני אינני מעוניין להחליף את הראוטר לראוטר משולב, האם אני יכול לקנות כרטיס רשת אלחוטי ולשתף את הלפטופ דרכו? כלומר שהמחשב יקבל רשת מהראוטר, והלפטופ יקבל את רשת מהמחשב. אם אין אפשרות כזו, על איזה ראוטר משולב אתם ממליצים? אני צריך ראוטר עם מינימום של 4 יציאות חוטיות. בתודה, ניר.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-