עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכם בזמן האחרון יש לי בעיה דיי מעצבנת,כשאני מפעיל אותו בהתחלה הוא מוריד סבבה על 50 ק"ב אבל אחרי כמה דקות פתאום אני לא יכול להיכנס אפילו לאינטרנט וגם לראוטר בכלל אבל כשאני סוגר את הutorrent אחרי כמה דקות האינטרנט חוזר לעצמו כאילו לא קרה כלום . רציתי לשאול איך לתקן את הבעיה המסריחה הזאת וגם אם זה קשור לראוטר או ל012 (בעיה נפוצה?) פרטים טכניים: Windows 7 ראוטר של אדימקס מגירסת הN החדשה 012..

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  2. עדכנתי את המודם שלי (ALCATEL ST HOME) לגרסת ה PRO לפי המדריכים שקראתי והפכתי אותו לראוטר. הכל עובד חלק ומצוין ואני באמת מחובר לאינטרנט מיד כשהווינדוז עולה אבל אם אני מדליק את האימיול ומשאיר אותו לעבוד, קורה דבר מוזר מאוד : לאחר חצי שעה, שעה, נראה שהחיבור קופא (לא מתנתק), האימיול לא מוריד כלום וגם אם אני סוגר אותו ומנסה לגלוש רגיל אני לא נכנס לשום אתר, כאילו התנתקתי אבל לא בדיוק (משהו כזה). הבעיה הזו לא נפתרה גם שניסיתי לעדכן לגרסת 510, אותו הדבר קרה וחזרתי לגרסת ה PRO. אציין רק שביטלתי את הפיירוול הפנימי של המודם ע"י הפקודה שרשומה במדריך, ובאמת בכניסה לאימיול אין לי LOW ID או משהו, כל הפורטים פתוחים. יש לי פיירוול של ווינדוז מופעל אז אין צורך בפנימי של המודם. מישהו נתקל ב…

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by Access Denied,

הראוטר הקיים לא תקין, ואני מחפש חלופה מומלצת. מאפייני הרשת: - 15 משתמשים במקסימום (כולל ניידים ומכישירים סלולריים) - חיבור במהירות 12-15 מגה (לא צפוי שדרוג) כרגע עם הוט. - מתוכננת הזרמת וידאו HD למכשירי טלויזיה בקרוב, עוד לא נקנה מתאם מתאים האופציה הראשונה שלי והמומלצת בפורום, הוא ה-TL-WR1043ND של TP-Link שעולה כ-300 שח ומקבל ביקורות טובות מאוד. כאופציה נוספת נתקלתי ב-DIR-628 RangeBooster של D-LINK שעולה כ-420 שח ותומך ב-dual band במחשבה לשנתיים הקרובות, במי מהנתבים מומלץ לבחור לפי הדרישות?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  4. אהלן ברשותי מערכת WHS, שיש שמה 5 כוננים. (מחשב מספר 1) שיתפתי 3 מהם מצאתי את השם של המחשב שלי ברשת שם (מצאתי יענו את מחשב מספר 1), ונתת למחשב שלי הרשאה לשנות לראות לכתוב למחוק - הכל, דרך המחשב שלי ברשת. לאחר מכן הגדרתי במחשב שלי (מחשב מספר 2) שאני הראה את 3 הכוננים שהגדרתי שאני יכול לראות לשנות וכו' שאני אראה אותם במחשב שלי. עכשיו אני יכול רק לקרוא אותם, לא להעביר אליהם לא לשנות שם קובץ - רק לקרוא, ואחד מהם אני בכלל לא מצליח להכנס,. מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  5. Started by Zadu,

טוב, אז קודם כל יש לי בזק בינלאומי 5 מגה ביט adsl ללא חייגן. היו לי בעיות בקו (קו לא תקין) והיום היה טכנאי שבדק את הכבילה ביני לבין המרכזייה של בזק. אני רוצה לדעת האם הנתונים בDSL Line Status לאחר הבדיקה של הטכנאי הם טובים. הנה הם: http://img524.imageshack.us/img524/9996/dsllinestatusvu3.jpg

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  6. אהלן, על מנת להגדיל את הכיסוי WIFI בבית הוספתי עוד ראוטר (TP LINK WR841N) לראוטר הקיים (אותו דגם בדיוק). להבנתי הלא רבה, הגדרתי את הראוטר החדש כברידג' עם הנתונים של הראוטר הנוכחי (העתקת כתובת MAC וכו' דרך ממשק הראוטרים), לאחר ההגדרה, הפרדתי ביניהם ומיקמתי את החדש בנקודה אחרת בבית. הכל טוב / עובד ויפה אבל הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח להכנס לראוטר החדש. אני כן מצליח להכנס לישן דרך כתובת ה IP שלו אבל כתובת ה IP של החדש לא מגיבה בשום צורה. אני לא יכול לשנות בו (בחדש) הגדרות אבטחה וכו'. רציתי לדעת כיצד אני יכול כן לזהות אותו / להכנס אליו כשהוא מוגדר כברידג'. תודה רבה לעוזרים. אלעד.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by davidz85,

שלום לכולם, רציתי לפנות ללקוחות אורנג' שמנויים בשירותי האינטרנט שלהם, כדי לשאול אם בשבועיים האחרונים, ובמיוחד בשלושת הימים האחרונים אם הם מרגישים איטיות מחרידה במהירות הורדה, דבר שמתבטא באופן מאוד ברור במהירות ההורדה בביטורנט וכדומה. אודה לכם אם תענו לי ותעזרו לי בזה. *אני כבר אחרי פנייה לתמיכה הטכנית שלהם, וכמובן שהם דחו מכל וכל טענות שהבעייה אצלם ולא אצלי.

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by EAD,

היי כיום אני מחובר לרשת בצורה הבאה: יש לי מודם של בזק של ADSL שמתפקד כראוטר (העברתי אותו למצב הזה) והוא מחובר לSWITCH ומשם יש לי מספר מחשבים (ברשת חוטית בבית) שמתחברים אליו האם זה רעיון טוב? או האם יש לכם משהו להציע לי שישפר את התעבורה והאמינות של הקו וכו'? נניח לקנות ראוטר ייעודי או משהו כזה? ואם כן, כל רעיון שהוא, אשמח להמלצות מה לקנות, ומהיכן ניתן לקנות. וארצה מוצרים הכי איכותיים שיש (נניח מחיר עד 1000 או משהו כזה, כלומר בלי הגבלה עבור תצורת רשת ביתית)

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  9. האם למישהו כאן יש כזה נתב? חשוב לי מאוד התאמה לאימיול, אני חושש לקנות כי שמעתי שיש בעיות עם נתבים ואימיול אז ברצוני לקבל חוות דעת. תודה, אופיר

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  10. - האם ניתן להשתמש במספר כרטיסי רשת אלחוטיים (G לצורך העניין) כדי להאיץ את מהירות הרשת? - האם ניתן לאחד בינהם לחיבור לוגי אחד? - האם ניתן לשייך ב-Windows 7 אפליקציות שונות לכרטיסים שונים? למשל uTorrent לכרטיס אחד ודפדפן לכרטיס אחר. - האם ניתן להגדיר תיעדוף בין כרטיסי רשת מחוברים? אני מעוניין שכרטיס מסויים (מסוג N) ישמש את כל האפליקציות גם אם יש כרטיסים נוספים (מסוג G) שמחוברים ועובדים, וברגע שהכרטיס הראשון לא עובד מסיבה כלשהי לגרום לאפליקציות לעבור להשתמש בכרטיס אחר. תודה!

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by bagetrek,

שלום לכולם . פתחתי פוסט לפני כמה זמן על ראוטר שברשותי , ביקשתי עזרה לגבי התקנת הראוטר והגדרתו - מאז הכל עבד פיקס ! עד הרגע והמצב הוא שיש בעיות ניתוקים חמורה !! . אני עובד כרגע עם לפטופ יחיד בבית ומתחבר גם לפעמים מהפלאפון לאינטרנט . המהירות של האינטרנט בגלישה ובהורדה מאוד איטית !!! - יש לי אינטרנט של 8MB ובמקום להוריד ב-שיא המהירות הוא נופל מ- 100KB ומוריד בדרכ על 40 - 50 או פחות מכך . ואז הגיעו סידרת הניתוקים הרצופה , לא ניתן לגלוש יותר מ- 5 דק' . כל פעם מתחבר ומתנתק . הראוטר נראה לי גוסס לו כרגע .. הוא אצלי חודש או קצת פחות וכבר עושה בעיות . אני לא יודע מה לבדוק בהגדרות של הראוטר ולא רוצה סתם לגעת . כרגע המחשב מחובר ישירות מהמודם והאינטרנט עובד פיקס ! מהירות הגלישה …

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  12. שלום רב, אני בעצמי עובד בחברת תקשורת תשתית ואני יכול לציין שכל מה שאתם חושבים "ספק זה מגביל פורטים" וכו' זה בולשיט. חברות התשתית ואני משער שגם הספקים (עוד לא עבדתי איתם) , נותנים תעבורת מידע עם שליטת עומסים שמוגדרת על ידם , שזה פונקציה של כסף. אני מאמין שאין חבילות שישנו לכם את זה כי אתם לא עסקיים ! אבל יש לקוי התקשורת הגדרה כמו של MP3 - יש אפשרות להגדיר קו בתור CBR , VBR ויש גם UBR. CBR - בדיוק כמו MP3 הוא BitRate סטטי שאינו משתנה , אם יש לכם טונה כסף , משלמים סכום עתק לתשתית (וכנראה גם לספק) שיתן לכם במילים פשוטות רוחב פס מובטח , מה שאומר שלא משנה עומס הרשת של נותן השירות שלכם , אתם מקבלים את מלוא רוחב הפס שלכם תמיד בצורה אבסולוטית גם כשהיא לא בשימוש. האופציה השנייה - V…

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  13. אתמול כתבתי הודעה על בעיית מסכים כחולים שהייתה לי והתברר שזה בגלל שיש לי מתאם רשת אלחוטי ב USB. חיברתי את הראוטר של המחשב השני, ב RJ45 ועבד לי בסדר בלי מסכים כחולים.. אז עכשיו החזרתי את הראוטר למחשב השני ואני צריך מודם אלחוטי חדש שלא מחובר דרך USB... המודם שהיה לי עד עכשיו ב USB לא ידוע לי איזה חברה הוא... באה איתו תוכנה ZyDAS Utillity 802b/g משהו כזה... ZD1211 .... והראוטר גם לא מוכר.. ROTAL RTA 1025W. הראוטר והמודם מבזק.. בקיצור אני צריך צריך מתאם רשת או אנטנה או איך שקוראים לזה שלא מחובר דרך USB, אני לא מבין בזה...שמעתי שיש משו חדש 802n שהוא מהיר או משו.. :s05: או שבזק אמורים להחליף לי בחינם?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  14. אורח

אין לי מושג איך אני עובד עם MULTILINK ב WIN XP אני אנסה להגדיר את זה אולי יותר טוב אני נותן למחשב 2 כתובות IP משני מקורות 1. כרטיס רשת Macronix 2. חיבור USB איך אני משלב את השניים ומגדיל את רוחב הפס ? או שזה אמור להתבצע באופן אוטומטי , בקיצור אין לי מושג מחכה לעזרתכם בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by netanel1234,

שלום, יש לי כרטיס רשת אלחוטי של LEVEL ONE WNC-0301 עכשיו חיברתי התקנתי עובד הכל טוב, אבל הדרייבר משנה לי את מסך הפתיחה והוא לא נותן לשנות.. למה זה ואיך אני משנה את מסך הפתיחה..? תודה..!

16. צהריים טובים התקנתי וירטואל סטודיו ולאחר מכן אני לא מצליח להיכנס לאף אתר . מחקתי ועדיין לא עובד . בחיבורי רשת מראה שאני מחובר אבל כלום לא עובד לא במוזילה ולא באקספלורר תודה

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  17. ברשותי ראוטר אדימקס 6104K חדש כשהFIRMWARE עודכן ל3.25 האחרון. כשאני מחבר אותו למודם הכבלים (חיבור טרי לכבלים) המודם מישתגע ומנסה להיכנס לסינכרון (מנורות מהמהבות בסדר הדרגתי) כל הזמן לפעמים גם במשך 3 שעות וזה אחרי שאני מנתק את הראוטר ממנו. להיתחבר לאינטרנט דרך הראוטר אני בכלל לא יכול עקב חוסר הסינכרון של המודם. משהו גורם למודם להישתגע כשהנתב מנסה לדבר איתו ואני מנסה לאתר מה הבעיה. *כדאי לציין שיש התנתקויות עם המודם (בחיבור חייגן רגיל) וחיבור ללא חייגן עדיין לא עשו לי. כנראה יש איזו בעייה בתשתית שצריך לסדר והיא גורמת להתנתקויות אבל זה לא מסביר את הבעיה עם הראוטר. נתונים נוספים: -יש לי גישה מלאה לראוטר מהמחשב. -המודם הוא THOMSON 425 (משומש לצערי). -כבלי רשת ישרים. -ספק בב"ל:…

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by nati086,

יש לי ראוטר dir-825 g1 והוא מוגדר עם ספק של בזק בינלאומי 100 מגה, הראוטר כל הזמן עושה לי בעיות קליטה ואיטיות ברשת גם בתדר 2.4 וגם 5 ופעם או פעמיים ביום אני צריך לעשות לו ריסטרט בשביל שהוא יעבוד תקין. מישהו יודע מה הבעיה? ואולי מישהו מכיר ראוטר עד 400 שקל שהוא יותר מומלץ? שפשוט יעבוד טוב ויציב תודה

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by Shmoolik,

היום קרה לי משהו מוזר , לפחות 12 פעם התנתק לי האינטרנט ולפעמים גם שהמודם ניסה לאתחל את עצמו , אז נתקע לי המחשב. התקשרתי ל012 והפנו אותי למת"ב , שם מישהיא אמרה לי שהיא לא מוצאת שום דבר לא בסדר , אבל היא שמה את המודם שלי במעקב 24 שעות. ואני במת"ב. לעוד מישהו זה קרה היום ? -- נ.ב. זה קרה רק היום נתוך 3 חודשים או 4 שאני מחובר אליהם...

20. Started by noy_boner,

[glow=red, 2, 300]שלום לכם ! יש לי בעייה מאוד מצחיקה למען האמת... בכל פעם שאני מחבר את שני המחשבים שלי אחד לשני בזמן שהמחשב המחובר ישירות לadsl אכן מחובר, והמחשב השני משתמש גם הוא באינטרנט . משחקים מתמזערים כל בערך שלוש דקות , וזה ממש קטסטרופלי . מה אני עושה?[/glow] בתודה מראש....

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  21. יש לי בעיה חמורה ברשת הביתית ששמתי לב אליה. המחשב שלי מחובר עם כבל רשת CAT6 ישירות לראוטר שלי (אציין את כל הנתונים בהמשך) ואני מקבל 100 מגהביט בלבד. הראוטר ASUS RT-AC68R הוא הראשי שאליו מחובר המחשב שלי והוא זה שמחייג לאינטרנט: http://www.amazon.com/RT-AC68R-Wireless-AC1900-Dual-Band-Gigabit-Router/dp/B00I7EM752/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1454436867&sr=8-1&keywords=ASUS+68R המחשב שלי מחובר בכבל CAT6 והחלפתי כמה כבלים, CAT6 אחרים, CAT5E וגם CAT7. הנאס שלי מחובר ישירות לאותו ראוטר גם כן עם כבל CAT7. בהגדרות נאס כתוב לי שיש חיבור 1ג'יגהביט. מה שעשיתי קודם כל זה להחליף בין הכבלים, הנאס מחובר עם הכבל של המחשב והמחשב מ…

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  22. Started by Dexdpd,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים, הרכבתי אותו והכל טוב חוץ מדבר אחד- הווינדוס(ווינדוס 7) לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה בלוח אם שלי(אסרוק p55 דלוקס) מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? דרך אגב, אני משתמש בראוטר של בזק(asus am604g)

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by ROEY--1,

שלום. ברצוני לעבור לרשת אלחוטית. כיום אני גולש עם נתב של 2WIRE שיש לו תאפשרות לקשר את כל המחשבים דרך קווי הטלפון של בזק..(אם אני לא טועה HPNA2) כך שאין כבלי רשת מפוזרים בבית..לכל מחשב יש פילטר קטן המתחבר לקו הטלפון..וכך אני רוצה שישאר.. הבנתי שרק ראוטרים שתומכים כיום ב HPNA3 יכולים לעשות זאת.. אז רציתי המלצות לראוטרים תומכי תקן זה+ אופצייה אלחוטית(שאשתמש בה רק כשארצה).. או שיש המלצות אחרות... והאם אני אצטרך להחליף גם את כל הפילטרים...לפילטרים אשר תומכים את אותו הראוטר..? שאלה נוספת.. האם אפשרי לחבר כיום את המערכת הקיימת לאחד מקווי הטלפון רואטר נוסף..פשוט..אלחוטי..וזה יעשה את העבודה?

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by TheSlider,

היי חברים! יש לי בעיה בלשתף שני מחשבים ברשת (לצורך הדפסה מהמחשב השני). מחשב אחד קיימת עליו מערכת הפעלה XP PRO ואליו מחוברת המדפסת בצורה מקומית. מחשב שני (שלי), עליו קיימת מערכת הפעלה WINDOWS 7 ואני לא מצליח להתחבר ממנו אל המחשב השני כדי לבצע שייוך של המדפסת. זאת הודעת השגיאה שאני מקבל: http://img405.imageshack.us/img405/5531/erroro.png מה שמעניין הוא כזה, יש לי עוד כמה מחשבים ברשת ואליהם מחוברות מדפסות אחרות שאליהן אני מצליח להתחבר ולהדפיס. לדעתי זה עניין של הרשאות אבל אני לא מצליח לפתור את זה. מה אני עושה? תודה רבה חברים!

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  25. Started by Zimer,

שלום, אני מחובר דרך ברק במסלול 1.5... פעם כבר היה לי סיפור איתם עם הFTP בתקופה שלכל מי שהיה ברק הוריד לו לאט מאוד מFTP חוץ משעות הבוקר. ואז הם סידרו את זה לקצת זמן והוריד לי על 190 קבוע, והפסקתי להוריד דברים מFTP, עכשיו אני מנסה להוריד דברים והמהירות היא איטית מאוד בין 0.0 Kb/s לבין 10 Kb/s. ניסיתי להוריד משרתים שיש בת'ראד מהעמוד הקודם על אותה שאלה פחות או יותר, והוריד לי על 190. מה יכולה להיות הבעיה? אני יודע שאצל בזק אין בעיה עם הFTP הזה. תודה

• 2 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.