רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
-
אני ב018, אני מניח שאם הייתי חסום זה לא היה מגיע למהירות שיא, הפיירוול שלי למטה, ואני ממש לא מבין מה קורה, אנא עיזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
טוב אז ככה,לפני חצי שנה התחלתי עם הקטע של הנתבים וקיבלתי מתנה ליום ההולדת אחד חח.. טוב שחיברנו את החרטא הזה לקח לנו עוד חצי שנה,אני יודע שעוד להרבה אנשים זה קרה!!! אחרי זה האימיול היה על low id ועד לפני כ-4 ימים הוא היה על Low id עד שהכנסתי לו תפורטים בנתב וזה הסתדר,היום לפטע פתאום האימיול חוזר ל-low id ,כל הפורטים פתוחים,לא השתנו הגדרות גם באימיול וגם בנתב,מההבעיה שהנתב הב...בייייפפפפפ,מצטער,הייתי חייב לצנזר!! תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני רוצה לשים אצלי ראוטר ובמרחק של 50 מטר אקסס פאונט אולי אפילו שניים השאלה זה אם אני יכול להחליף להם סיסמא ללא נגישות אליהם,אלא דרך הראוטר עצמו,אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום לכם.. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית בעל שלוש קומות, אני רוצה שבכל קומה ובחצר יהיה ap של tp-link או נתב (עדיף) שעולה כ 300 ש"ח עד כאן הכל סבבה, איך עושים שאם עוברים עם מחשב נייד לדוגמה מקומה לקומה ולחצר לא יהיה ניתוק של התקשורת? איזה חומרה עדיף לקנות? מאיפה אפשר לקנות גליל של 100 מטר כבל cat6 stp
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
האם ישנן קושחות צד 3 ? האם ניתן להגדיר את הנתב שיכבה את האלחוט\עצמו לפי שעות מסוימות ? האם הגיוני שפלאפונים לא יזהו את הנתב כשהוא מפעיל WP2 MIXED אבל כן יזהו אותו כשהוא מפעיל WPA2 רגיל ?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
ALCATEL.311.AND.511.UNLOCKER.v1.0 הורדתי את הדבר הזה(כי אני לא יודע בדיוק איך לקרוא לזה)ואני לא ממש יודע מה זה עושה....אמור לפתוח את המודם? בכלל זה המודמים שיש פה בארץ של האלקטל? או זה משהו אחר בכלל? מישהו יודע? ??? ??? ??? עריכה: תמונה של התוכנה הזאתי
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות שיתוף בין הפיסי למקבוק שלי. לא מצאתי שום מדריך נורמאלי באינטרנט. אני גם מעוניין שהפיסי יהיה כמו שרת ביתי שעליו אפשר להכניס סרטים שאותם אני אראה דרך המקבוק שלי ובקרוב מקבוק של אמא שלי. כמובן עם זה אפשרי בקשר להגבלת האינטרנט בב"ל אין שום הגבלה התוסף הזה למכתב הצתרפות נועד לשמור על האינטרנט הביתי שלכם בתור אינטרנט ביתי ולא שרת עסקי או משהו כזה. הדבר קיים בכל הספקים תתעקשו ואתם תשמעו את זה גם פשוט הם לא הכניסו את זה למכתב הצתרפות שלהם - בדוק!
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני בונה אתר ואני מחפש איזה שרת אמין וכמה שיותר זול... בעקרון אני לא זקוק למקום רב.. זהו אתר סימלי בלבד. מישהו יכול להמליץ לי על איזה אתר כלשהו של שרתים? אני שמעתי על ATOMIC HOSTING אבל אני לא יודע אם הם שווים משהו... תודה לכל העוזר ד"א אין לי צורך בדומיין.
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי בעיה כנראה בהגדרות של הכרטיס רשת (האינטרנט מתנתק כמה פעמים ביום).. יש לנו רשת קווית בבית, 2 מחשבים.. וזה קורה רק במחשב אחד. בהוט ובנטויז'ן אמרו לי לנסות להחליף כבל רשת (החלפתי.. לא עזר), ואם זה לא עוזר- אז הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת.השאלה שלי- הם צודקים? ואם הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת, אני חייב להזמין טכנאי? ** הערה: לפעמים האינטרנט מתנתק לגמרי, ואז מופיע לי סימן קריאה צהוב למטה.. אני נכנס ללוח בקרה>מרכז הרשת והשיתוף>שנה הגדרות מתאם>ההפוך ללא זמין>הפוך לזמין ואז האינטרנט חוזר לעבוד. ובשבוע האחרון בעיקר, מה שקורה יותר- האינטרנט פשוט באמצע הגלישה "קופא" ל10-20 שניות.. ואז ממשיך לעבוד רגיל בלי שעשיתי כלום.
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי. אם אני מחבר את המחשב הנייד שלי לרשת עם חיבור אוטומטי, ויש תקשורת, האם כרטיס הרשת של הנייד תקין? (אני בודק את זה בעבודה) בבית לעומת זאת, יש לי מקרה מוזר. כשאני מתחבר דרך חייגן לספק בזק בינלאומי מהמחשב הנייח, מתחבר לי בלי בעיה. כשאני מתחבר עם החייגן, עם אותן ההגדרות, במחשב הנייד, אין לי אפשרות להתחבר לhost ובאמצעות L2TP, רק דרך IP מסוים ורק אם זה מוגדר כPPTP. אצל מי הבעיה, נייד או ספק? תודה רבה מראש לעוזרים. (חשוב לי לציין, שכשאני גולש דרך PPTP אני מרגיש שהאינטרנט לא זז, ואני מקבל פינג 200 במקום 100 בשרתי משחק. והבנתי שחבילות של 12 מגה דורשות חיבור L2TP)
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
באיחור קל מתחילה חברת Linksys לשווק מוצרים התומכים בתקן 802.11ac. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2501
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
היי שלום בתקופה האחרונה אני מקבל LOW ID ב-eMule ללא סיבה מיוחדת, כדי לקבל HIGH ID אני צריך להתחבר מספר פעמים לשרת וזה די מעיק. דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא שמשתמשים בחו"ל אני מוריד במהירויות פשוט מצחיקות, משהו כמו 300b/s רוב הפעמים אני מגיע לראש הטור, ההורדה "מתחילה" על 0B/s וככה נעמדת מספר שניות, לא שולח כלום וההורדה מפסיקה . ניסיתי סרברים אחרים ועדיין אותה בעיה. חשוב מאוד לציין שאני משתמש ב-firewall מסוג נורטון שבו אפשרתי את השימוש ב-emule. (הגדרתי את ה-emule על "Allow" ) אני מעריך שהבעיה היא מהאינטרנט שלי ולכן אני שואל את זה כאן בפורום רשתות ולא בפורום תוכנות. תודה רבה לעוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני לומד לCCNP ואני מחפש כל מני דחות ותחקירים של תקלות "מעניינות" שקרו ברשתות אנטרפרייז ודאטאסנטרים. ככה שיהיה לי מה לקרא בנסיעות. וללמוד על נסיון של אחרים. אם מישהו מכיר דבר כזה אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאתר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, אני צריך לקנות נתב אלחוטי וקיבלתי הצעה מבזק לשדרג לחבילת 4 מגה ולקבל מהם נתב אלחוטי בחינם. הנתבים הם rotal rtl1025 ו - siemens sl2141 (לא סגור לגבי הדגמים, המוקדנית לא ידעה וזה מה שמצאתי בחיפושים באינטרנט). רציתי לשאול לדעתכם איך הנתבים האלה ? יש כאן כאלו שמשתמשים איתם ויכולים לתת חוות דעת קצרה ? בסך הכל, לאחר השדרוג, אני אשלם במשך שנה כ350 ש"ח יותר ממה שאני משלם עכשיו (גם לספק וגם לתשתית), אך יחד עם זאת אני אכפיל את מהירות הגלישה הנוכחית שלי (כיום אני גולש בחבילת 2 מגה). האם יש נתבים ב350 ש"ח, בשוק הפרטי, טובים יותר מאלו שמציעה בזק ? במידה וכן, האם ההבדלים משמעותיים ? תודה לכולכם !
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד ליד השני והשלישי קומה ראשונה והרביעי נע (מחשב נייד) אני רוצה רשת אלחוטית אך ששני המחשבים יהיו מחוברים קווית והמחשב נייד והמחשב שבקומה הראשונה אלחוטית האם קיים דבר כזה ואם כן איך עושים את זה אני צריך ראוטר שיחדור קיר מקלט (שיהיה קליטה טובה) ואם קיים משהו למהירות 1g כי המחשב שלי הוא עם חיבור רשת 1 G
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
שמוציאים את את החשמל מהמודם רק אז האיפי משתנה?
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שרת XP PRO קליינט WIN98 מהדורה 1, האם אפשר לצ'וטט בין המחשבים אם בכתיבה ואם בצורת שיחה קולית?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
(חיפשתי ולא מצאתי תשובה לזה, מה גם שנראה כאילו אין אף שמתמש בשירות האינטרנט של אורנג'. אם בכל מקרה הייתה תשובה אי פעם בפורום, מצטער מראש.) שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית של 3 מחשבים, שאחד מהם (עליו אני הולך לדבר) מחובר בLAN. השניים האחרים מחוברים בWAN, והם גם לא רלוונטים. בכל מקרה, לאחרונה עברתי לORANGE בתור ספקית אינטרנט/VOIP (טלפון). שמתי לב שבכל פעם שאני משחק ואם למשל אחותי רואה יוטיוב, אי אפשר לשחק ברשת, יש פינג אסטרונומי. זה קורה גם בכל פעם שמדברים בטלפון (VOIP, אז כמובן), אבל את זה אני לא יכול לחסום, אז הנה השאלה: האם אפשר להגביל IP מסויים בSMARTBOX שיוריד רק על 50KB לשניה למשל, ולא יקח את כל רוחב הפס? חיפשתי ולא מצאתי בסמארטבוקס כלום. יש חיבור 1.5 ד"א, וגישת אד…
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי איזה תרגיל שאני מנסה לבצע ואני צריך את עזרתכם לייעוץ או פתרון יש לי 3 מחשבים שמחוברים ברשת מקומית באמצעות SWITCH , המטרה שלי היא לגרום למחשב האמצעי לשמש כנתב ולגרום ל2 המחשבים הקיצוניים לתקשר ביניהם , חשוב להדגיש שהפעולה שאני צריך מהמחשב האמצעי היא ניתוב בין המחשבים . אני רק יציין גם שהמערכת הפעלה של המחשב שאמור לשמש כנתב היא windows server 2003 תודה מראש לעוזרים אם יש לכם פתרום זה יעזור מאוד
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי כיום אני מחובר לרשת בצורה הבאה: יש לי מודם של בזק של ADSL שמתפקד כראוטר (העברתי אותו למצב הזה) והוא מחובר לSWITCH ומשם יש לי מספר מחשבים (ברשת חוטית בבית) שמתחברים אליו האם זה רעיון טוב? או האם יש לכם משהו להציע לי שישפר את התעבורה והאמינות של הקו וכו'? נניח לקנות ראוטר ייעודי או משהו כזה? ואם כן, כל רעיון שהוא, אשמח להמלצות מה לקנות, ומהיכן ניתן לקנות. וארצה מוצרים הכי איכותיים שיש (נניח מחיר עד 1000 או משהו כזה, כלומר בלי הגבלה עבור תצורת רשת ביתית)
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
הגדרתי את החייגן שיצרתי יחד עם טריפל C במרכז הרשת והשיתוף בחלונות 7, כך שיעלה באופן אוטומטי עם הפעלת המחשב ע"י הדבקת קיצור הדרך שלו בתיקיית ההפעלה. אבל מה: כל פעם שהמחשב מודלק, כאשר החייגן מופעל, מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: (ראו קובץ מצורף) לעיתים הוא לא טוען את החייגן בכלל בלי כל הודעת שגיאה כלשהי, ולפעמים הוא טוען בלי שום בעיות. מה הסיבה לבעייה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-