רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
מחשב שלי מחובר דרך כבלים עם ראוטר של אדימקס . אחי מחובר אלחוטית לראוטר ואני מחובר ישירות עם כבל חלק מהאתרים אני לא מצליח לראות או להכנס אליהם בכלל בזמן שאחי כן מצליח למרות ששנינו מחוברים עם אותו אינטרנט איך זה?
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לשים בבית של רישות בקירות של כבלים CAT6 , אבל כרגע אני רוצה לשים מחברים סופיים של CAT5 כי הם יותר זולים וכרגע אני באמת לא צריך משהו אחר השאלה שלי היא : האם הנושא אפשרי ? לא אמורה להיות בעייה נכון ? פשוט הקצב המקסימלאי שלי יהיה של CAT5E נכון ? תודה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
צהריים טובים התקנתי וירטואל סטודיו ולאחר מכן אני לא מצליח להיכנס לאף אתר . מחקתי ועדיין לא עובד . בחיבורי רשת מראה שאני מחובר אבל כלום לא עובד לא במוזילה ולא באקספלורר תודה
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
טוב אני ממש לא מבין ברשתות ומה שמסביב זה אז אשאל את פה. ניסיתי להעלות סרטון לערוץ שלי דרך CHROME וזה פשוט זוחל. חשבתי שזה הספק או משהו אבל דרך כל דפדפן אחר זה עובד חלק. ניקיתי את כל ה CACHE ומחקתי למעשה את הCHROME וןהתקנתי מחדש. כלום לא עוזר לי. יש פה מישהו שיכול לעזור לי בנושא?
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מחשבים באזורים שונים באמצעות רשת על ידי האינטרנט? אם כן אז איך?
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי מהירות 12 מגה בפועל מהירות גלישה 2.5 הורדה 0.5 העלאה הוינדוס xp לא נכנס לאתרים בסיסיים כמו גוגל יוטיוב וכדומה בהעלאת safe mode with networking קיבלתי שגיאת bad pool called יש למישהו רעיון ? בעית כרטיס רשת או בעיה בוינדוס ?
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אחרי מה שעברתי אני חושב שכן : היום בצהריים התחלתי לגלוש להנאתי כשלפתע האינטרנט התחיל לזחול באיטיות מזויעה, נגעתי במודם והוא היה ממש רותח אז החלטתי לשים מאוורר קטן (לא של מחשב אלא מאוורר שולחני) מול המודם והשארתי אותו פועל לכמה דקות.אחרי זה שוב ניסיתי לגלוש והאינטרנט התחיל לפעול בצורה נורמלית . אז מה דעתכם ,המודם מושפע מהטמפ' או שלא?
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]שלום לכם ! יש לי בעייה מאוד מצחיקה למען האמת... בכל פעם שאני מחבר את שני המחשבים שלי אחד לשני בזמן שהמחשב המחובר ישירות לadsl אכן מחובר, והמחשב השני משתמש גם הוא באינטרנט . משחקים מתמזערים כל בערך שלוש דקות , וזה ממש קטסטרופלי . מה אני עושה?[/glow] בתודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהי לעשות שברגע שהווינדוס עולה הוא מתחבר לך לאינטרנט VPN, בלי צורך לעשות "אישור" ?
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את אחד מהראוטרים האלה: TP-Link TL-WR941ND TP-Link TL-WR1043ND המפרט של הראוטרים מאוד דומה. השאלה שלי האם כדאי להשקיע את ה-100 ש"ח הנוספים ולקנות את ה-1043? האם זה משתלם? לפי מה שראיתי ההבדל היחיד הוא בחיבור הקווי. ב-1043 קיים חיבור Gigabit וב-941 חיבור רגיל של 10/100. תודה, דור.
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי ADSL 0.5 של נטויזיון אני משלם 99 שקל לחודש למשך 6 חודשיים עוד חודש נגמרת ההתחיבות + לבזק על חבלילה 0.5 אני חושב עוד 100 שקל עכשיו חשבתי לעבור לכבלים 750 אבל רציתי לדעת במה זה כרוך? כלומר התקנה וקבלת מודם כבלים? אני רוצה לראות אם אני יכול לחסוך והאם יש דיל טוב כרגע?
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום רב. לפני חודש, באמצעות גוגל apps, רכשתי דומיין. עד פה, הכל טוב. הבעיה: אני רוצה להקים אתר על אותו דומיין (כמובן), אבל לא מצליח להבין איך לגשת לניהול האתר. ממי רכשה גוגל את הדומיין? האם גוגל היא רשמת של דומיינים? נדמה לי שלא, ולכן הנחתי שהיא רכשה את הדומיין עבורי מחברת GoDaddy. כאמור, אין לי מושג איך לבנות אתר על דומיין זה. אשמח לשמוע את דעתכם על הנושא. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
חיברתי מחשב חדש עם התקנה נקייה של WIN7 HOME לרשת הביתית בחיבור קווי. הגדרתי את הרשת כHOME NETWORK ובדקתי שהמחשב מקבל כתובת IP משרת הDHCP. המחשב גם מזהה את המחשבים האחרים ברשת ואני מצליח לעשות PING אל הנתב. הבעייה שאין חיבור אינטרנט וגם לא מצליח להיכנס לתיקיות משותפות במחשבים האחרים. יש לי מחשבים נוספים עם WIN7 PRO שעובדים ללא בעיות ברשת שלי. מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי את הנתב הנ"ל ועכשיו רציתי להיכנס אליו ל-setup כדי להגדיר מחדש פורטים עכשיו נכנסתי לכתובת 192.168.1.1 כמו שרשום בחוברת ואז הופיעה לי תיבת ה-username and password עכשיו רשמתי admin ב-password והשארתי את השם משתמש ריק אבל זה לא נכנס!! אני לא זוכר שמעולם שיניתי את השם משתמש והסיסמה ואין מצב שמישהו אחר נגע בזה עכשיו אני צריך להיכנס ל-setup. מה עושים??
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שנים אני מנסה ולא מצליח.. הוא תמיד חוסם לי דברים וזה ממש מעצבן.. הROUTER שלי הוא FBR-1418TX של LEVEL ONE.. אגב, הDMZ זה הFIREWALL? תמונות של הROUTER.. זה מראה שם את כל האפשרויות כמעט http://img206.imageshack.us/img206/7180/aaa57wk.jpg http://img206.imageshack.us/img206/6559/aaa4bg.jpg
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
זה הכרטיס המדובר : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 קניתי אותו היום ...הבעיה שהחדר שלי יוצר בעיית קליטה (ממ"ד) א-ב-ל !!! כאשר אני שם את המחשב ממש על החלון והאנטנה מבצבצת מחוץ לחלון אני מקבל קליטה מדהימה !!!! השאלה - איך אני מאריך את הכבל הזה בעוד 2 מטר !!!? בKSP (היכן שקניתי)אמרו שלא ניתן בעיקרון מה שלא נשמע לי הגיוני מישהו ניסה ? התנסה בכרטיס הנ"ל עם הארכת האנטנה ? בינתיים זמנית המחשב על החלון והאנטנה מחוץ לחלון רק כדי לקבל קליטה , אבל לא אוכל להשאירו כך . ?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי מודם eci 312 בתצורה של ראוטר אני רוצה לעשות זאת על מנת להוריד מרפידשר בלי להמתין. אני רוצה שהסקריפט לא יעשה ריסט או ריסטרט לראוטר אלא רק ניתוק של החיבור (וגם לא של הסנכרון של האינטרנט שלוקח 30 שניות). יש למישהו מושג מאיפה להתחיל. למשל פה למטה יש את הכתובת של הכפתור בהגדרה של הראוטר שנותן את פקודת הניתוק אם זה עוזר יש למישהו רעיון. http://10.0.0.138/cgi-bin/webcm?getpage=..%2Fhtml%2Fdefs%2Fstyle1%2Fmenus%2Fmenu1.html&var:style=style1&var:main=menu1&var:menu=setup&var:menutitle=Setup&var:pagename=pppoa&var:errorpagenamepppoa&var:pagetitle=netvision%20Setup&var:conid=connection0 תודה מראש urich.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש שני מחשבים שמחוברים לאנטרנט ומרוחקים פיזית זה מזה. איך אני יכול לשתף בניהם קבצים למשל בסיס נתונים בACCSESS, שהדבר יהיה מאובטח מאוד, ססמא ומה שצריך ויהיה קל למשתמש ממוצע לגשת לבסיס נתונים, ע"י הוראות פשוטות. האם אני צריך לפתוח שרת כל שהוא על אחד מהם ואם כן איזה (HTTP, FTP) ואיך אני עושה את זה? אני גם יכול לכתוב תוכנית בC++ אם צריך , רק תציעו מה הדרך הכי יעילה ונכונה לעשות את זה.
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני שוקל מעבר להוט, ואין הרבה מידע על המודם-נתב שלהם (אמביט). מקצת המידע שקראתי המכשיר לא להיט. אם אקח מהם ראוטר (אם בכלל יש) אשלם עליו "שכירות" ובסוף אצטרך להחזיר אותו. אם אני משלם אני רוצה שישאר שלי. אז אני מחפש מודם-נתב או נתב שיתחבר למודם שלהם, ברמת מחיר של 200 ש"ח. אין לי דרישות גבוהות, רק אבטחה סבירה וקליטה טובה, רצוי בתקן 150\300 mb (אם כבר מתחדשים, אז גם מתקדמים). יש לי 4 מחשבים בדירה של 80-90 מ"ר. בלי ממ"ד. אשמח לעזרה ממי שמתמצא. תודה.
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ויש בניהם רשת. איך אני יכול להעביר קבצים בין המחשבים???
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
סוף סוף היתנתקתי מ aquanet והתחברתי לNetvision שהם לפי דעתי הרבה אבל הרבה יותר טובים מaquanet היתחברתי למבצע של 99 שקל בחודש לחצי מגה בלי התחיבות והשארתי אצלי את המודם של aquanet זה מודם pci תגידו כול מה שאמרתי כאן זה שווה היה לי לעשות
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לא ידעתי אם הפוסט מתאים לפורום הזה, או לפורום תוכנה. אז אם המנהל רואה לנכון שיעביר את הפוסט למקום המתאים. אני מוריד טורנט באמצעות תוכנת bitcomet וברגע שהיא מתחילה לרוץ ולהוריד מתחילים הבעיות : האיסיקיו אומנם מציג שהוא מחובר אך כנראה לא מתדעכן. אם אני שולח הודעה לוקח לה שעה ואז שניה אחרי שזה נשלח הוא מציג לי שהאיסיקיו התנתק (פרח צהוב כזה), כלומר גם ההודעה בעצם לא נשלחה. כלומר כל כמה דקות אני צריך להתנתק ולהתחבר לאיסיקיו ע"מ להשאר באמת "מחובר" לשרת שלהם. המסנג'ר עושה גם לא מעט בעיות כמו הודעות שלא נשלחות או לא מתקבלות מאנשים. האתרים עובדים צולע. האם תפיסת רוחב הפס הלא כל כך משמעותית של bitcomet עד כדי כך הורסת הכל? מה אפשר לעשות בנידון ? אולי להשתמש …
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, המליצו לי על ראוטר אל-חוטי של DLINK מדגם 624, אני רוכש בחול ככה שהמחיר בהחלט לא יקר. אני צריך גם כרטיס רשת אלחוטי בתקן זהה במהירות של 54Mbps, יש למישהו המלצות לכרטיס לא יקר שיתאים לי? אני ממש לא מבין בכל התחום של הרשתות, כך שלהיכנס לאתר ולבחור לפי מפרט לא מתאים לי. תודה, Anatoli.
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ב hotnet פתאום התחיל להיות איטיות בדומה ל-מה שהיה בבזק מזמן מזמן, מתאמץ לעבור את ה 50-60MB בהורדה זה 6-7MB. בהורדות טורנט, אז עשיתי בדיקה עם אותו טורנט התקשרתי להוט החלפתי לבזק ובום הוריד מהר. כשהוא עשה את זה דרכו קיבלתי 84.110 עם חייגן שהתחברתי קיבלתי. אז התקשרתי לבזק התחברתי אליהם שוב ב MPLS ועכשיו מוריד טוב, אבל אני מקבל 84.111, בדומה ל 84.110 אני מקבל אותו גם כשאני מתחבר עם חייגן ללא גיימר. יש הבדל בין הכתובות ?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבקש המלצה לראוטר איכותי, שיקלוט WIFI בצורה טובה, ללא ניתוקים ובכלל שיהיה איכותי מאוד. תווך מחירים 300 - 400 משהו כזה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-