רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מעוניין לשנות את ההתקשרות שלי לאינטרנט בכבלים דרך חייגן vpn ואני לא יודע מה השרת של בזק בינלאומי שאמורים להתחבר אליו, אם מישהו יכול לרשום לי אותו אני יודה לו מאוד. ואם גם תוכלו להדריך אותי בכל עניין יצירת ההתקשרות הזה, אני מאוד יודה לכם ויעריך את זה. תודה רבה לכולם מראש!
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הוצאתי תכבל של הרשת מהכרטיס רשת כדי לחבר למחשב ניד שלי אחרי זה חיברתי בחזרה למחשב הרגיל שלי ואז שניסיתי להתחבר אז זה אומר לי שהוא לא מוצא תרשת אז התקנתי תכרטיס מחדש הכל עבד אבל כאשר אני בא להתחבר לאינטרנט זה יענו עושה לי שהכבל שמחובר מהכרטיס רשת למודם של ה אי די אס אל יענו לא קיים בדקתי תחיבורים ולא מצאתי שום דבר רופף עכשיו אני מתחבר אם המחשב ניד שלי באותו מודם ואותו כבל והכל עובד יכול להיות שהבעיה שלי הוא בכרטיס רשת של המחשב אשמח אם תעזרו לי 10X
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי אינטרנט 5 מגבייט ADSL בבזק בינלאומי. המודם שיש לי לי הוא AZTECH DSL-600Eורנתב מסוג LINKSYS E100.בעיקרון הגדרתי הכל וזה עובד אבל אני רוצה עזרה איך אני יכול לעשות יחד עם הראוטר IP סטטי.וההגדרות שאני אנצל את כל המהירויות. תודה רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
יש לי ראוטר משולב מודם level one 3460A . עד עכשיו הייתי משתמש בו בתור ראוטר קווי ו3 מחשבים היו מחוברים אליו באופן קווי. עכשיו אני רוצה להשתמש באופציה האלחוטית שלו וברגע שאני מפעיל בראוטר את האופציה של רשת אלחוטית האינטרנט מתנתק והראוטר ולא מצליח להסתנכרן עם ה adsl. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים התקנתי בהם את הרשתות בדיוק כמו במדריך שהבאתם, תודה מדריך מצויין.... אבל משום מה יש לי בעיה אני לא מצליח להיתחבר מהמחשב הלקוח לאינטרנט.... אבל אני מצליח לשתף קבצים בין המחשבים בכייף ובלי בעיות יש למישהו פיתרון? תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בכמה מילים את המושג Overhead בתקשורת ?
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם אני נמצא בתשתית של HOT גם בטלפון וגם באינטרנט. מחובר בחיוג ללא חייגן. עם ראוטר בבית. המחשב שלי מחובר לראוטר ישירות עם כבל. כאשר נכנסת שיחה הביתה, המחשב נידלק !!! נכנסתי לביוס..הWAKE ON LAN מבוטל.. נכנסתי להגדרות של הראוטר...אין לי wake on lan,,, ראוטר ASUS WL-520G מחכה לתשובתכם..
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
על פי המדריכים באינטרנט אני צריך להוציא את החשמל ללחוץ על הREST ואז לחבר את החשמל והwireless יהבהב ואז עם התוכנה tftp2 להכניס את הקובץ BIN שהורדתי מאתר של אדימקס ואז הוא יתקין אבל הWireless לא מהבהב הוא נשאר דלוק והתוכנה רושמת בסוף שהיא לא מוצאת את הראוטר
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
ניסיתי דרך IPCONFIG זה לא עובד (נותן 10.0.0.1) ודרך whatismyip.com זה נותן לי כתובת אבל לא נראה לי הגיוני כי כל הזמן זו אותה כתובת, אחרי כיבוי של המחשב לא משנה מה. יש איזה תוכנה או משו? האם מה שכתוב באתר ליד ההודעות שלי זה הIP שלי? תודה
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אתמול כתבתי הודעה על בעיית מסכים כחולים שהייתה לי והתברר שזה בגלל שיש לי מתאם רשת אלחוטי ב USB. חיברתי את הראוטר של המחשב השני, ב RJ45 ועבד לי בסדר בלי מסכים כחולים.. אז עכשיו החזרתי את הראוטר למחשב השני ואני צריך מודם אלחוטי חדש שלא מחובר דרך USB... המודם שהיה לי עד עכשיו ב USB לא ידוע לי איזה חברה הוא... באה איתו תוכנה ZyDAS Utillity 802b/g משהו כזה... ZD1211 .... והראוטר גם לא מוכר.. ROTAL RTA 1025W. הראוטר והמודם מבזק.. בקיצור אני צריך צריך מתאם רשת או אנטנה או איך שקוראים לזה שלא מחובר דרך USB, אני לא מבין בזה...שמעתי שיש משו חדש 802n שהוא מהיר או משו.. :s05: או שבזק אמורים להחליף לי בחינם?
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני עשיתי את זה create <enter> TCP <enter> 10.0.0.1 <enter> 80 <enter> 0.0.0.0 <enter> 80 <enter> וסתכלו מה זה רושם לי =>nat =>create protocol = tcp inside_addr = 10.0.0.1 = 80 outside_addr = 0.0.0.0 = 80 Failed to create static NAT entry. => למה זה רושם לי את זה ??? Failed to create static NAT entry. ??
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני זקוק להמצלמה לכרטיס רשת אלחוטי פנימי. הראוטר יושב חדר ליד, והוא תקן G. פרט להעברת קבצים בין הרשת (שאין), האם יהיה שיפור בביצועים בהחלפת הראוטר (G לN), ומקלט N? אם לא - אשמח להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי פנימי תקן N. (מן הסתם שלא אקנה G היום) חשבתי לקחת חיצוני אבל אז קראתי שהם צורכים יותר CPU וכו' ושעדיף פנימי. אפשר גם מהארץ,גם מאייבי, וגם מDEALEXTREME תודה.
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בהתפעה צצו לי בעיות חיבור לראוטר אלחוטי הנייד רושם שהוא מחובר עם limited acces מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי 2 רשתות את הסיסמא של ה2.4 אני יודע אבל של ה5 לא יש איזה דרך לדעת דרך ההגדרות של הראוטר או משהו ?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני בעוד כחודש עובר דירה, ואני חושב על להקים רשת אלחוטית בקוטג' של 2 קומות.. האינטרנט צריך להיות נגיש במהירות גבוהה ובאיכות גבוהה, מן הסתם, גם בחצר, גם בקומה למעלה וגם בקומה למטה... הייתי מעוני לשמוע על פתרונות אפשריים והצעות.. תודה רבה לעוזרים ולמתעניינים.
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
איך אני מגלה IP ברשת של 20+ מחשבים? ד"א אני לא במחשב הראשי! תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי רואטר של LEVEL ONE הטכנאי של הכבלים סידר לי אותו בהתקנה הראשונה שיעבוד עכשיו מישהו עשה לו RESTART ואני צריך להגדיר אותו שוב לPPTP. הספק אינטרנט שלי הוא בזק בנלאומי הרואטר דגם: FBR-1418TX של LEVEL ONE גירסת FIREWALL: R1.97g2 הגדרתי את זה שאני מנסה להתחבר בSTATIC IP הוא אומר לי את זה (בתמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי ראוטר dir-825 g1 והוא מוגדר עם ספק של בזק בינלאומי 100 מגה, הראוטר כל הזמן עושה לי בעיות קליטה ואיטיות ברשת גם בתדר 2.4 וגם 5 ופעם או פעמיים ביום אני צריך לעשות לו ריסטרט בשביל שהוא יעבוד תקין. מישהו יודע מה הבעיה? ואולי מישהו מכיר ראוטר עד 400 שקל שהוא יותר מומלץ? שפשוט יעבוד טוב ויציב תודה
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]שלום לכם ! יש לי בעייה מאוד מצחיקה למען האמת... בכל פעם שאני מחבר את שני המחשבים שלי אחד לשני בזמן שהמחשב המחובר ישירות לadsl אכן מחובר, והמחשב השני משתמש גם הוא באינטרנט . משחקים מתמזערים כל בערך שלוש דקות , וזה ממש קטסטרופלי . מה אני עושה?[/glow] בתודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית. אחד מחובר ישירות לאינטרנט דרך כבל USB ומודם (הדרך השגרתית שכולנו מכירים). המחשב השני מחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון באמצעות כבל מוצלב (מה שנקרא - שיתוף אינטרנט). כלומר, לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני (המחובר באמצעות הכבל המוצלב) אם המחשב הראשון (המחובר בדרך הנורמלית) לא מחובר לאינטרנט. הבעיה מתחילה מכאן שאת המחשב הראשון הייתי צריך לפרמט לפני כמה שבועות. אבל לא רציתי להישאר כל הזמן הזה ללא אינטרנט ולכן חיברתי את המחשב השני בדיוק כמו שהמחשב הראשון חובר לאינטרנט (כלומר המחשב השני הפך להיות המחשב הראשי המחובר ישירות לאינטרנט דרך המודם). אחרי שסיימתי לפרמט את המחשב הראשון, רציתי כמובן להחזיר אותו להיות המחשב הראשי המחובר לאינטרנט ואילו את השני להחזיר ל…
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת כבר המון זמן, מהמחשב שלי שלא מחובר פיזית לנתב(יש מין משדר כזה שמחובר לUSB) מהירות ההורדה מוגבלת ל 60 קב"ש.. המחשב שמחובר ישירות לנתב מוריד על המקס(500 קב"ש) לעיתים רחוקות ולכמה דקות מעטות מהירות ההורדה אצלי מגיעה למקסימום(בדרך כלל אחרי ריסטרים למחשב) ועוד משהו, אני משתמש בויסטה, המחשב שמחובר ישירות הוא עם מערכת הפעלה XP, ואני לא מצליח להכנס לתיקיות של המחשב השני ולהפך. מקווה שתעזרו לי..
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רשת משרדית הפועלת ע"י שרת. לאחרונה בכל העמדות אי אפשר להתחבר לשם של השרת אלא רק לכתובת IP (קבועה) שלו. זה גורם לי לבעיות בתוכנות רשת... המחשב מודיע שהוא עובד במצב לא מקוון והשרת לא זמין לחיבור מחדש כל החיבורים פועלים. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שנים אני מנסה ולא מצליח.. הוא תמיד חוסם לי דברים וזה ממש מעצבן.. הROUTER שלי הוא FBR-1418TX של LEVEL ONE.. אגב, הDMZ זה הFIREWALL? תמונות של הROUTER.. זה מראה שם את כל האפשרויות כמעט http://img206.imageshack.us/img206/7180/aaa57wk.jpg http://img206.imageshack.us/img206/6559/aaa4bg.jpg
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מחובר לנטויז'ן במהירות 750, אבל זה מתחבר לי לאינטרנט במהירות 640 KBPS למרות שלחברים שלי, שבחברה אחרת יש אותה חבילה והוא מתחבר ב928 KBPS. שמעתי שיש אתרים שבודקים את זה, מישהו מוכן להמליצ לי על אחד?
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אפשר בבקשה תוכנת ניסיון או שרת שיחליף לי את הIP כל כמה דקות/שניות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-