עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by roei_b,

שלום רב! יש לי במחשב נייח (המחובר לרשת הביתית) dongle של בלוטוס' ומחשב נייד עם בלוטוס'. איך אני יכול להעביר את האינטרנט של הרשת דרך הבלוטוס' למחשב הנייד? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by ido2309,

שלום לכולם, ראשית,חשוב לי לציין שחרשתי את הרשת ולא מצאתי תשובות. החלפתי מראוטר של אדימקס, אשר בו לא הייתה לי שום בעיה לפתוח פורטים, לראוטר חדש. Linksys WRT300N, 1.1 אני שובר את הראש וכל ההגדרות שאני מכניס לפתיחת הפורטים אומנם נשמרות,אך בפועל לא קורה דבר. למישהו יש רעיון? תודה מראש, עדו

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ohadedwi,

שלום רב יש לי נתב אלחוטי במחשב אחד, ובמחשב השני ישנו כרטיס רשת רציתי לדעת איך אני אוכל ליצור שיתוף קבצים בין שני המחשבים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by most,

בוקר טוב, יש לי בבית מחשב אחד שמחובר אינטרנט דרך הכבלים ובזק בינ"ל ונמצא בממ"ד. יש גם מחשב נייח שני שלא מחובר לאינטרנט. ובנוסף רכשתי נייד של IBM מדגם T41 (משומש ב 1500 ש"ח - שווה??) ללא מודם אלחוטי (אקבל כזה). ברצוני לחבר את הנייד גם לאינטרנט (אולי גם את הנייח השני בשלב מאוחר יותר) האם אלחוטית עדיפה?? האם דרך רשת החשמל טובה?? (ואז אוכל להתחבר מכל מקום בבית) איזה ציוד אצטרך?? אשמח להצעות לציוד במחיר עממי שיתן יחס עלות מול תועלת גבוהה. בברכת שבת שלום

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  5. היי, אחרי שהתיאשתי מהראוטר אדימקס שלי שלא מספק לי הצפה ב-WDS, החלטתי לנסות את הסימנס הזה שבזק מחלקים והיה זרוק לי פה. הראוטר הראשי, שמחובר לאינטרנט, הוא WRT54GL עם קושחה DD-WRT גרסה 23 SP2 אז מה שעשיתי בנתיים זה ככה: הגדרתי את הסימנס כמו שצריך, כלומר: ערוץ זהה, הצפנה זהה, DHCP מבוטל, ובטבלה של ה-Reapter שמתי את הMAC של הלינקסיס באופן ידני(כי הוא לא מצא אותו אוטומטית) ולהפך. הלינקסיס מראה בטבלה של ה-WDS שהוא מצליח לקלוט את הראוטר השני והכל, שנראה לי שזה אומר גם שהוא הצליח להתחבר אליו. אבל ברגע שנתתי לסימנס IP של 192.168.1.99 וMASK של 255.255.255.0 אני לא מצליח להתחבר אליו יותר.. וגם לפני זה האינטרנט שם לא עבד.. מישהו יכול לעזור? תודה, אור.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  6. Started by uri_ba,

עצוב, יום עצוב... אני מחובר בכבלים עם 012. עד לפני יומיים - החיבור פשוט בובה.. הכל עבד לי בצורה תקינה (משחקים מול שרתים באירופה בעיקר) כבר שלושה ימים אני אוכל סרטים מפול כתובות "חדש" של 012 - 77.126.0.0 למה אני שם את חדש במרכאות? http://www.dnsstuff.com/tools/whois.ch?ip=77.126.0.0 כמה שלא נשמרתי מהם כמו מאש.. הם הדביקו אותי אחרי מלחמת התשה בת שעה עם תומכי 012 - משתתף בצערם אגב.. הובטח לי שיחזור אלי בכיר מתישהו מחר.. אני אפילו נוטה להאמין להם.. מקווה מאוד לחזור לפולים הישנים.. מישהו ממחוברי 012 נתקל בבעיות של פינגים חריגים לאירופה? האם הוא יכול לקשר את זה לפול הרלוונטי? אני מדבר על קפיצה מ80 ל350 ואפילו ל400 בטווחי כתובות מאוד נרחבים. אנגליה, הולנד, גרמניה…

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by Biatch,

אממ קודם כל קיבלתי את ה"מודם נתב אלחוטי ASUS AM 604g" מבזק + כרגע מחובר אצלי מודם B-FOCuS Router 312+ עם נתב של D-LINK DI 524 השאלה זה האם כדאי לחבר את האסוס במקום ה D-LINK ? או להישאר רק עם המודם B-FOCuS ? ד"א אין צורך ברשת (היה עוד מחשב בבית ז"ל)

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  8. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית בן 2 וחצי קומות, כאשר הנתב אמור לשבת במרף, המרתף נמצא מתחת לאדמה והוא בעל קירות דיי עבים. אני צריך המלצה לכל המערכת, זאת אומרת נתב (או שילוב של נתב ותחנת ממסר להגדלת הטווח) וכרטיסי רשת אלחוטיים למחשב נייד ומחשב נייח. תודה, אסף.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by Sunshine,

האם יש כאן אנשים שיש להם רשת על חשמל ? נראה שלא תהיה לי ברירה בגלל מוגבלויות לשים תשתית חוטית בבית אצטרך לחבר 2 מחשבים בדרך הזו. (1 נייד ואחד נייח) . שני המחשבים נמצאים בחדרים של הילדים - הפחד הגדול שלי הוא : האם התענוג הזה פולט קרינה ? איך הביצועים ? האם אתם ממליצים ? אני מודה לכולכם מראש על התגובות, כל תגובה תעזור.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by gggilad13,

אני עובר לאינטרנט בכבלים וצריך נתב חדש. (הנתב שיש לי עכשיו הוא עם מודם מובנה) לנתב צריכים להיות מחוברים שני מחשבים נייחים באופן קבוע (עם כבל רשת) ועוד שני מחשבים ניידים מדי פעם (אלחוטי). יש בבית שתי קומות ומאוד רצוי שתהיה קליטה טובה מאוד בכל מקום בבית. (עדיף שזה יהיה עם הנתב עצמו אבל אם אפשר אז גם אנטנה היא אופציה...) מה הנתב הכי מומלץ לצרכים האלה? אילו חברות כדאי לבדוק? חשוב לי הטווח, המהירות ושיהיה כמה שיותר פשוט לחיבור ותפעול. אני מחפש משהו במחיר של כ300 ש"ח אבל אם זה לא מספיק אז אפשר להתגמש יותר (אולי אפילו עד 500) אבל כדאי כמה שפחות.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. Started by snaidis,

טוב אני יודע שזו שאלה שהיא קצת בנאלית אבל אני אשאל בכל זאת כי נמאס לי להחליף ספקיות ותשתיות כל תקופת זמן קצרה. אני כרגע עם נטוויז'ן והוט ובוא נגיד שאני לא הכי מרוצה שבעולם ואני רוצה לעבור לספקית איכותי ולאו דווקא זולה. שמעתי ביקורות טובות על בזק ובזק בינלאומי ואני חושב דווקא ללכת על הספקית הזו... אז מה אתם חושבים?

• 43 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. http://www.thecom.co.il/article.php?id=5218 הם הולכים להוציא ממיר שהוא גם מודם וגם מתאם טלפוני - הכל בקופסה אחת. הבעיה: הספקיות לא יוכלו לתת את כל השרותים הנוספים שמתאפשרים רק ע"י חייגן (חבילה למשחקי רשת, סינון אתרים, אנטי וירוס רישתי וחבילות שונות ללקוחות עיסקיים)

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by elad_jacoby,

שלום, בביתי 2 מחשבים: האחד מחובר עם הנתב Linksys WRT54GL והשני מחובר אליו אלחוטית עם הכרטיס האלחוטי EW-7128. התוכנה המותקנת עם הכרטיס האלחוטי היא RALINK Wireless utility. הבעיה היא שהאינטרנט כל הזמן מתנתק למרות שבתוכנה האות היא בסביבות ה100%, וזה לא שהוא נותן לי לגלוש באינטרנט חצי שעה ואז מתנתק.. אי אפשר בכלל להתחבר לאינטרנט ורק אולי פעם ביום אפשר להיות מחובר לאינטרנט במהירות זוועתית למשך כמה דקות ואז הוא מתנתק. ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש אך ללא הצלחה.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by tiptipon,

רציתי לדעת לגבי הנתב הזה לבית אני רוצה לחבר שתי מחשבים נייחים מחשב נייד ו PS3 הבנתי שיש לו טווח שידור חזק וגם מה ההבדל בין הגרסאות כי יש הבדל במחיר ... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by נמשל,

איבדתי את דיסק ההתקנה ואני לא מצליח למצוא ברשת קובץ ההתקנה למודם זה מישהו יודע אולי היכן יש קובץ כזה? באתר של בזק לא ראיתי קובץ למודם הספציפי

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אהלן. הכותרת דיי ממצה.. עברתי לחיבור בעזרת חייגן [L2TP] של הכבלים [HOT] ואני לא בטוח איך בדיוק אני מגדיר את זה, קיבלתי מין כתובת DNS בתור הכתובת IP של השרת, ולא כתובת IP במספרים - בכבלים אומרים לי שהכתובת הזו מתחלפת ורק הDNS הוא קבוע....... וממש לא בא לי להתחיל לרדוף אחרי כתובות IP מתחלפות..... תודה לעוזרים - זה חשוב כי בימים הקרובים זה יעבור לי לחיבור על חייגן ואני רוצה להיות מוכן לפני-כן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by jungle-man,

ברשותי 2 כרטיסי רשת במחשב הראשון מחובר לרשת פנימית ומוגדר על IP אוטומטי אשר מקבל אותו מDHCP, הכרטיס הזה גם יוצא לאינטרנט. לכרטיס השני אני רוצה לתת IP ידני ולחבר אותו לHD חיצוני (MYBOOK של WD) הבעייה היא ברגע שאני מפעיל את הכרטיס השני עם הכתובת הידנית אני לא יכול לצאת לאינטרנט דרך הכרטיס הראשון. יש למישהו פתרון? האם גישור בין שני הכרטיסים יעזור?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by rotemk,

שלום, אני מעוניין לקבל המלצות על נתב אלחוטי שיעבוד ברשת הכבלים. אמור לחבר מחשב נייח אחד ומחשב נייד אחד. המחיר אמור להיות באיזור של 300 ש"ח (אפשר לחרוג). הבנתי ש- WRT54GLוLinkSys נחשב לטוב וגם DI524וD-Link אבל שהאחרון עושה בעיות בעבודה עם רשת הכבלים. אין מדובר בבית 2 קומות או ממ"ד אלא בדירה רגילה. תודה.

19. Started by tiptipon,

שלום לכולם אני חדש פה כפי שרואים יש לי כמה שאלות אני מתכונן לרכוש נתב אלחוטי של LINKSYS עבור שתי מחשבים נייחים וגם PS3 ומחשב נייד הנתב ישב בממ"ד אבל ליד דלת הכניסה 1 איזה דגם מומלץ של LINKSYS ? 2 האם אני צריך את המודם של בזק יש לי ECI270 או שאני יכול לחבר את קו הטלפן ישירות לנתב? תודה לעוזרים

20. Started by yoahe,

יש לי מחשב נייח בבית עם אינטרנטמודם USB ויש לי מחשב נייד בנוסף עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לאינטרנט דרך כרטיס רשת אלחוטי שישב במחשב הנייח. האם זה אפשרי? אני לא מעוניין בראוטר אלא בכרטיס רשת אלחוטי חזק שישדר טוב יש למישהו המלצות על כרטיס רשת אלחוטי כזה למחשב נייח? והאם כדאי לי לחבר את הנייד לכרטיס רשת אלחוטי שישב בנייח במקום ראוטר? תודה לכל מי שיעזור...

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by kawaii,

היי. הרשת האלחוטית בנייד שלי שבקה חיים(איזה שיט, הוא עוד לא בן שנה אפילו) והיות שאין לי כוח לחכות שבועיים עם התמיכה של HP, החלטתי שאני קונה אחד חדש וזהו. אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי אמין וטוב, שלא יהיה יקר (עד 200), או בUSB או בEXPRESSCARD. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by lowdez,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר עם כבל רשת, ולפטופ שמתחבר אליו בWIFI. המחשב הראשון תמיד דולק. המחשב השני בדר"כ כבוי ואני משתמש בו רק אם אני רוצה להדפיס משהו. (יש לי מדפסת ישנה, ממש ישנה ובמחשב החדש אין חיבור COM1) הבעיה עם הראוטר זה איטיות בגלישה לסירוגין, ומתי שזה כבר קורה ... אז בשביל להיכנס לאתר כלשהו אני צריך לעשות רענון 4-5 פעמים עד שמשהו עולה, ובימים ממש גרועים אני צריך לאתחל את הראוטר (לנתק מהחשמל לאיזה 15 שניות ולחבר בחזרה). אני בטוח שהביעה בראוטר, כי אם וכאשר מתוך עצבים אני מנתק אותו לגמריי ומתחבר לאינטרנט ישירות דרך המודם, לא קורה שום מצב של איטיות בגלישה. זה משהו שבא והולך, ללא סימנים מיוחדים וכדומה ... מה שכן שמתי לב אליו, זה שמתי שמתחילה האיטיות בגלישה, אני לא…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אם יש ראוטר פשוט לשנות את הכתובת mac ללכת למסך הראשי של הראוטר וללחוץ על clone mac adress לאחר שזה בוצע במחשב אחר הממחשב המארח הרגיל תבצעו שיחורר של הdhcp ואז חידוש. לאחר שחידשתם נסו שוב ... לי תיקן הכול. 1.5 כבלים בזק בינלאומי. רשת של 4 מחשבים עם ראוטר אלחוטי.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  24. ברשותי ראוטר של TP-LINK מדגם TP-WR541G http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=31 שני המחשבים מחוברים לאינטרנט אפשר לגלוש להוריד וכדומה.. אבל יש בעייה בשני המחשבים, אי אפשר להתחבר למסנג'ר משניהם, ואי אפשר גם להתחבר לווינדוס-אפדייט, למרות שבשני המחשבים מותקן ווינדוס XP חוקי עם SP2. הורדתי עידכון FIRMWARE לראוטר אבל זה לא עזר לפתור את הבעייה. ניסיתי לחפש לפי קוד שגיאה שקיבלתי גם בניסיון ההתחברות למסנג'ר וגם בניסיון ההתחברות לווינדוס אפדייט, וזה משהו שקשור לראוטר ללא שום ספק, ומשהו שקשור בפורטים והרשאות, אבל אין לי מושג איזה פורט צריך לפתוח ואיך עושים זאת. בתמיכה הטכנית של ברק לא יכולים לעזור לי בגלל שאני יכול לגלוש וזה מעבר ליכולתם לעזור לי בבעייה. יש פה מישהו עם…

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  25. היי.. זה מוציא אותי מדעתי.. אני עושה את כל מה שכתוב במדריך, ואין חיבור לרשת. הנורות עובדות, הכל מחובר בצורה תקינה ככל הנראה. ובכל מקרה, אין זיהוי של הרשת. האם יש מצב שיש בעיה עם המודם, שהוא ישן מדי? כי הוא מתחבר טוב לראוטר (הוא מזהה אותו). אני מחובר לבזק בינלאומי עם מודם אלקטל . בבקשה תגובה אם מישהו יוד... תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.