עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מחובר לאינטרנט דרך מודם כבלים. אני מחובר לספק "בזק בינלאומי" שלא דורש חייגן. יש לי מודם AMBIT של מת"ב דיגיטל שמחובר דרך חיבור הרשת ל-HUB. ל-HUB יש UPLINK + 5 חיבורי רשת. ל-HUB מחוברים 2 מחשבים עם WIN-XP PRO. אני גולש חופשי בשניהם ללא קשר ביניהם (אחד יכול להיות כבוי והשני גולש). הבעיה שלי היא שלפעמים החיבור ניתק, אי אפשר לגלוש אלא לאחר הוצאת החשמל מהמודם והחזרתו. כשניתק הקשר אני מנסה להריץ IPCONFIG /RENEW ולא מקבל תגובה עד להוצאת החוט חשמל מהמודם והחזרתו. גם RESET למחשב לא עוזר - הנורות במודם נשארות דולקות קבוע ורק לאחר הוצאת והחזרת החשמל למודם הוא עובד ושוב אפשר לגלוש. זה קורה לא בשעות קבועות ולאחר ההוצאה/הכנסה יש שוב כ-8 שעות שעובד תקין עד לפעם הבאה. יש למישהו …

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  2. Started by hararim,

מטעמי הפחתת הקרינה אני לא רוצה שהמודם ישדר קבוע אלא רק כאשר אני צריך להשתמש בנייד. הראוטר הוא מדגם 6540N ורציתי לדעת אם ברגע שאני נכנס להגדרות ועושה DISABLE לשידור האלחוטי הראוטר בפועל מפסיק לשדר או שפשוט לא ניתן לזהות את הרשת?

3. שלום לכולם, עברתי מ-DSL לכבלים היום ויש לי בעיה מוזרה עם הראוטר. (LEVEL ONE WBR-3406TX) אני מחובר על 5 מגה - כאשר אני מתחבר ישירות עם מחשב דרך מודם הכבלים אני מקבל את מלוא הקצב מהתשתית. ברגע שאני מחבר את הראוטר למודם הכבלים ומתחבר דרכו - הקצבים לא עוברים את 80KB בהורדה במקום 650KB. עשיתי עדכון FIRMWARE לראוטר אך אין שינוי. מישהו מכיר את הבעיה ו/או פתרון אפשרי בשבילה?

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by Gnome,

1.סליחה על הבורות אבל אם נגיד אין לי כרטיס רשת ויש לי מודם רגיל אז האם אני יכול להתחבר לאינטרנט? 2.מה בדיוק תפקיד כרטיס רשת? נ.ב אם זה הפורום הלא מתאים אז אני מתנצל ומבקש מהמנהלים שיעבירו את הת'רד.

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by tzvikaboom,

יש לי מהירות 12 מגה בפועל מהירות גלישה 2.5 הורדה 0.5 העלאה הוינדוס xp לא נכנס לאתרים בסיסיים כמו גוגל יוטיוב וכדומה בהעלאת safe mode with networking קיבלתי שגיאת bad pool called יש למישהו רעיון ? בעית כרטיס רשת או בעיה בוינדוס ?

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  6. יש לי 2 מחשבים אחד מחובר לראוטר (tp-link wr340g)דרך כבל רשת והשני דרך כרטיס רשת אלחוטי (tp-link wn353g) כשאני אני מתחבר למחשב השני (זה עם הכרטיס רשת האלחוטי) באמצעות RDP גם אם זה מהמחשב הראשון וגם אם זה ממחשב שמחוץ לרשת, אז המחשב השני מתנתק לכמה שניות , המסך ב- RDP קופא לכמה שניות ואז חוזר לעצמו זה קורה אך ורק בעת חיבור למחשב באמצעות RDP דבר נוסף באותו מחשב מוזנת כתובת IP סטטית המחשב מריץ WIN-XP מה הסיבה לכך? ומה הפיתרון? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  7. Started by emmanuel,

שלום לכולם,במקום עבודתי כיום ישנה אבטחה די מעצבנת של חסימת אתרים אשר אינם לשימיוש שוטף בעבודה,אני ועמיתי לעבודה מצאנו מספר פרוקסים שנוכל דרכם להתחבר לפייסבוק שזוהי בעצם כול המטרה אך לאחרונה אלו גם כן נחסמו.לאחר חיפושים מתישים לא עלה בידינו למצוא אתר אשר יתן לנו מענה הולם.אי לכך אני פונה אליכם בבקשה האם למישהו יש מידע כול שהוא אשר יכול לעזור לי. בסה"כ בקשתנו הפשוטה הייתה לגלוש בפייסבוק בזמן עבודתנו הפנוי,האם זהו פשע.....לעניות דעתי זוהי אחת הזכויות המגיעות לנו לאחר ישיבה ממושכת כול היום מול המסך הקטן. תודה מראש עמיתכם.

8. גם בת"א וגם בבני ברק מישהו יודע איפה אני יכול להשיג תמודם הזה בבקשה דחוףףףףףףףף

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by com555,

איך אני מגלה IP ברשת של 20+ מחשבים? ד"א אני לא במחשב הראשי! תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by WaRez.,

שלום, חיברתי שני ראוטרים מסוג TP LINK, אחד ראשי ושני כAP. הרשת עובדת טוב מאוד, יש גישה ואינטרנט והקליטה טובה. הבעיה היא שברגע שאני מנסה לתת סיסמא לראוטר הראשי, הAP לא מצליח להתחבר אליו ואין אינטרנט בראוטר השני [AP]. האם אפשרי ליצור אבטחה לשני הראוטרים [עדיפות לWPA2] ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  11. שלום גורואים, שלום גורואיות. אני רוצה להקים סרבר בין רשת של כ-200 משתמשים ביתיים ובין האינטרנט. השרת אמור לענות על הצרכים הבאים: - אספקת שרותי אינטרנט, עם אפשרות לויסות רוחב פס - Firewall, עדיף ברמה של Quality of Service - POP3 - שיתוף קבצים בסדר גודל של כ-500 גיגהבייט - PROXY - VPN - בקרה ושליטה מרחוק על השרת בשלב ראשון, אשמח אם תהיה הצעה לתוכנות המתאימות או, לפני כן, הצעה לתכנון של המערכת. צ'או - תודה.

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by Rin,

האם זה אפשרי ואיך עושים את זה? אני ידעתי לשתף קבצים ברשת חוטית אבל עכשיו יש לי אלחוטי בבית ואני רוצה לשתף בין מחשב הראשי שיש לו ראוטר לעוד אחד או שניים דרך רשת אלחוטית.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי נתב של אדימקס (6104K אני חושב).. האם יש בו הגדרה כלשהי שמאפשרת לי לחסום אפשרות התחברות לאימיול עבור אחד המחשבים ברשת שיש לו כתובת IP קבועה ?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  14. Started by kalda01,

חיברתי מחשב חדש עם התקנה נקייה של WIN7 HOME לרשת הביתית בחיבור קווי. הגדרתי את הרשת כHOME NETWORK ובדקתי שהמחשב מקבל כתובת IP משרת הDHCP. המחשב גם מזהה את המחשבים האחרים ברשת ואני מצליח לעשות PING אל הנתב. הבעייה שאין חיבור אינטרנט וגם לא מצליח להיכנס לתיקיות משותפות במחשבים האחרים. יש לי מחשבים נוספים עם WIN7 PRO שעובדים ללא בעיות ברשת שלי. מה יכולה להיות הבעייה ?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by modgod,

במשך החודשיים האחרונים, הביטורנט הייתה פועלת אצלי במחשב כמעט כל הזמן (חוץ מהזמן שבו ישבתי, על אתרים לגלוש) והשתמשה במהירות ההעלאה המירבית (16KB). היום נכנסתי לשחק במשחק מסויים והפינגים היו על הפנים (מה שבדרך כלל לא קורה, תמיד הפינגים מצויינים במשחק הזה). בדקתי תוכנות ריגול........... ולא מצאתי כלום, המחשב נקי. אני מתחיל לחשוד (אולי טיפה פרנואיה) שהספק אינטרנט שלי הגביל לי את מהירות ההעלאה בגלל שבמשך חודשים השתמשתי במקסימום "שלה" ללא הפסקה, כמעט 24/7. אז עם איזה אתר אני בודק את מהירות ההעלאה? דרך אגב, מהירות ההורדה לא נפגעה בכלל, בדקתי באתר של הספקית והכל בסדר איתה. אני יכול לבד לחפש בגוגל אתרים אבל יש מלא שרחוקים מישראל אז הבדיקה לא תהיה מדוייקת בכלל בגלל זה.

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  16. Started by BigPoppa,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם ASAP.. אני מריץ חלונות ויסטה וברצוני לחסום שליחת מיילים (מיילים יוצאים) בWindows Firewall כשקבלת מיילים נשארת אפשרית\זמינה . [חסימת שליחת מיילים בלבד] מישהו יודע איך עושים את זה? thanks in advance

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  17. Started by DJO,

צהריים טובים, קראתי מספר אשכולות בנושא ויש לי כמה שאלות. אני עושה שימוש מזה זמן בנתב DI-524 (REVISIONB2), ככלל אני מרוצה אך יש בעיה עם רמת הקליטה האלחוטית אל שני מכשירים אלחוטיים. כרגע מחוברים אליו ארבעה מכשירים בחיבור קווי ואחד בחיבור אלחוטי שעובדים טוב. שני המכשירים האלחוטיים הנוספים עובדים טוב רק בקרבתו. מדובר בבית פרטי בעל שלוש קומות (לא גדולות), הנתב ממוקם בקומה השנייה ואין כל כך אפשרות להזיז אותו (לא שזה אמור לעזור הרבה להבנתי). כרגע בקושי יש אפשרות להתחבר אליו בצורה אלחוטית מהקומה הראשונה, מרוב הקומה השלישית, ואפילו מהצד השני של הקומה השנייה (מרחק של כעשרה מטרים). 1) האם זהו מצב תקין? 2) איך אפשר לנסות ולשפר את המצב ללא קנייה נוספת? 3) האם עדכון FIRMWARE יכול לעזור…

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  18. Started by Mike_IL,

שלום, נמצא בנסיעה בחו"ל. רציתי לקנות עכשיו את הנתב המומלץ בחנות אלקטרוניקה מקומית. 99 יורו. ראיתי שהדגם הוא DE בסוף. איך לדעת שעדיין מדובר בנתב שניתן יהיה לעבוד גם בארץ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  19. הראוטר מחובר לרשת הביתית כשהראוטר שיוצא החוצה, בפועל, הוא הראוטר של HOT. אני מעוניין להגדירו לעבודה כ-FTP עם גישה מהאינטרנט, אבל הוא לא מזהה חיבור לאינטרנט כיוון שהגדרות ה-WAN שלו ריקות. כיצד אוכל להגדירו "לצאת החוצה"?

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  20. שלום. הראוטר שלי מראה סימני גסיסה, עם ניתוקים שחוזרים- אני כרגע מחובר ישירות למודם כדי לוודא שהבעייה היא הראוטר. ניסיתי לעשות הכל כולל חזרה להגדרות ברירת מחדל וDownGrade לקושחה. הראוטר שיש לי כרגע, Netgear WPN824, תיפקד עד לחודשים האחרונים בצורה טובה. הדרישות שלי מהראוטר: 1. טווח גדול. שלוש קומות וחצר (הראוטר הנוכחי עומד בזה בצורה יפה והוא ממוקם במרתף). 2. יכולת לעבוד תחת עומס של תוכנות שיתוף בכלל וביטורנט בפרט. אני מוריד המון בביטורנט ואני חייב שהראוטר יעמוד בזה כמו שצריך. הכרטיסי רשת שיש לי תומכים בDraft N, כמו גם הראוטר שיש לי כרגע. לגבי תקציב, אני גמיש. אני לא רוצה להוציא 1500 שקל על ראוטר, אבל אני מוכן לעלות מעבר ל600 שקל בשביל ראוטר טוב. תודה

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  21. יש לי 2 מחשבים מחוברים לרשת בעבודה כשכל אחד מחובר בחיבור אחר לאינטרנט. הבעיה היא שכאשר הם מחוברים מחשב אחד מתעקש להשתמש ב"שער אינטרנט" של המחשב השני ולא בהתקשרות שלו. אני לא יכול למחוק את שער האינטרנט ("אינך יכול למחוק התקשרות פעילה" אפילו כשאני מנתק את הרשת). אני מעוניין להגדיר 2 מחשבים שיוכלו להעביר קבצים בינהם ולא ישתפו את קישור האינטרנט שלהם. איך אני עושה זאת?

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  22. Started by Ran B,

שלום לכולם ! לא ידעתי אם הפוסט מתאים לפורום הזה, או לפורום תוכנה. אז אם המנהל רואה לנכון שיעביר את הפוסט למקום המתאים. אני מוריד טורנט באמצעות תוכנת bitcomet וברגע שהיא מתחילה לרוץ ולהוריד מתחילים הבעיות : האיסיקיו אומנם מציג שהוא מחובר אך כנראה לא מתדעכן. אם אני שולח הודעה לוקח לה שעה ואז שניה אחרי שזה נשלח הוא מציג לי שהאיסיקיו התנתק (פרח צהוב כזה), כלומר גם ההודעה בעצם לא נשלחה. כלומר כל כמה דקות אני צריך להתנתק ולהתחבר לאיסיקיו ע"מ להשאר באמת "מחובר" לשרת שלהם. המסנג'ר עושה גם לא מעט בעיות כמו הודעות שלא נשלחות או לא מתקבלות מאנשים. האתרים עובדים צולע. האם תפיסת רוחב הפס הלא כל כך משמעותית של bitcomet עד כדי כך הורסת הכל? מה אפשר לעשות בנידון ? אולי להשתמש …

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by yossi_s1,

כבר המון המון זמן שיש לי בעיות חיבור ואיטיות עם האינטרנט, פעם הייתי ב015, עברתי ל014 והמצב הרבה יותר טוב, אבל עדיין מאוד בעייתי. כבר המון זמן שלא ראיתי הורדה שמתקרבת למהירות שאני מנוי אליה (מקסימום זה מוריד על חצי) לדעתי יש בעייה של תשתית עלובה איפה שאני גר וכרגע לעבור תשתית (מהוט לבזק), לא אופצייה, אני כבר ויתרתי ואני פשוט מנסה לחיות עם זה. אבל כבר לא מעט זמן התחילה תופעה בלתי נסבלת שחלק מההורדות מתבצעות בקצב של Bytes (פחות מ1KB לשנייה) למשל מראפידשר ומינינובה, אבל אלו רק דוגמאות ספציפיות, יש עוד הרבה. למה לעזאזל זה קורה? יש משו שאני יכול לעשות בעניין? זה ממש מחרפן אותי.

24. Started by beni125,

יש לי שני מחשבים אחד ליד השני והשלישי קומה ראשונה והרביעי נע (מחשב נייד) אני רוצה רשת אלחוטית אך ששני המחשבים יהיו מחוברים קווית והמחשב נייד והמחשב שבקומה הראשונה אלחוטית האם קיים דבר כזה ואם כן איך עושים את זה אני צריך ראוטר שיחדור קיר מקלט (שיהיה קליטה טובה) ואם קיים משהו למהירות 1g כי המחשב שלי הוא עם חיבור רשת 1 G

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  25. Started by smoke_man,

בוקר טוב, אתמול קניתי נתב של tp-link 1043nd ואחרי החלפת המודם של בזק האינטרנט בכלל לא מחובר מה הפתרון לזה?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.