רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי שרת dhcp עובד תחת win2k, אבל יש בעיה! יש לי יותר מ-254 מחשבים באירגון איך אני מגדיר שני סיגמנטים לאותו שרת? חוץ מזה יש בעיה בחידוש הכתובות יש למישהו רעיון איך מגדירים שכל 8 ימים יחדש כתובות באופן אוטומטי. בתודה מראש טל
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כן, ידוע לי שהכל לא משהו וכל הזמן יש לי בעיות בהורדות אבל זה בחינם ולא ממש אכפת לי, הם אמרו לי לבחור אחד אחרי שהASUS שלי נשרף. אני אקנה ראוטור נורמלי בהזדמנות. בכל מקרה מחר אני הולך להחליף את הASUS 604, איזה כדאי לקחת ממה שיש להם פה: http://www.bezeq.co.il/resources/Images/Support/Bnet/routers.htm אני מתלבט בין ה2WIRE, הDLINK 604 או אסוס חדש (שמתחמם ומשאיר ריח של שרוף אחרי כמה חודשים) תודה !
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
ברשותי דיסק USB המחובר למזרימדיה. אבל מהירות העברת הקבצים אליו דרך הרשת החוטית איטית. אני מעוניין לחבר ישירות את דיסק ה USB לרשת. האם יש מתאם שיתחבר אליו דיסק ה USB שיהפוך אותו לדיסק רשת חוטי ושהמזרימדיה יוכל לתקשר איתו ולהזרים ממנו מדיה?
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית... אחד פועל על XP שהוא דרך קוי.. ושני האלחוטים ב98.. האינטרנט פעל בכל המחשבים עד שהחלטתי לשתף קבצים בניהם אז הקצאתי לכל מחשב IP קבוע ... במדריך שקראתי לעשות את זה היה פירוט רק על ווינדוס XP.. עכשיו בקצאת IP בשני הוונדוסים זה דומה אבל כל הקטע של הDNS בכלל לא.. עכשיו נתקעתי בלי אינטרנט בשני ה98 ולפי דעתי זה בגלל ההגדרות של הDNS.. בבקשה תעזרו לי!!! איך מגדירים בווינדוס 98 DNS... אגב אני באינטרנט זהב! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי מודםSIEMENS SL2 141, של בזק, הכל עבד טוב עד שאתמול המנורה של WLAN לא עובדת לי ככה שאין אינטנט אלחוטי איך מסדרים את זה<?
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי באירגוני יש את המודם הנ"ל ולצערי הוא נפטר.. אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אשמח מאוד לבזק אין כבר את הדגם הזה למכירה... אם יש למישהו פרטי מוכן לשלם. נא לשלוח מייל denver34@walla.com תודה על שיתוף הפעולה.
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
האינטרנט במחשב קורס די הרבה, במיוחד כשאני משחק ברשת (League of Legends אם זה משנה). עכשיו אני לא חושב שזו בעיה בספק או בתשתית בגלל שה WIFI עובד.חשבתי על כבל פגום או בעיה בחיבוריות, אבל אין לי איך לבדוק את זה(אין עוד מחשבים ואין עוד כבלים). יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? גם יש לי לאגים במחשק למרות שהפינג בסדר ויציב על 80~. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר ברשת את המחשבים שלי בבית (כרגע 2 מחשבים) אשר תכלול שיתוף משאבים ואינטרנט. המחשבים הם נייחים, אך אני מעוניין שתהיה גם תמיכה אלחוטית לעתיד או אם מישהו עם LAPTOP בא אליי. אני מובר בתשתית ADSL של בזק וספק האינטרנט שלי הוא NETVISION. ברשותי מודם eci b-focus router 270pr. רני יודע שאפשר להשתמש במודם בתור נתב ולהוסיף SWITCH, אך השאלה אם זה מומלץ ו/או אפשרי (כי אני רוצה תמיכה אלחוטית). במידה ואני צריך ראוטר, אני מחפש המלצות לכזה שיעננה לי על הצרכים. הומלץ לי על EDIMAX204WG, מה דעתכם? אני מעוניין להשקיע כ-300 ש"ח, אך אם יש משהו שבאמת שווה השקה נוספת של כ-50 ש"ח, אני מוכן לשקול זאת... בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
- האם ניתן להשתמש במספר כרטיסי רשת אלחוטיים (G לצורך העניין) כדי להאיץ את מהירות הרשת? - האם ניתן לאחד בינהם לחיבור לוגי אחד? - האם ניתן לשייך ב-Windows 7 אפליקציות שונות לכרטיסים שונים? למשל uTorrent לכרטיס אחד ודפדפן לכרטיס אחר. - האם ניתן להגדיר תיעדוף בין כרטיסי רשת מחוברים? אני מעוניין שכרטיס מסויים (מסוג N) ישמש את כל האפליקציות גם אם יש כרטיסים נוספים (מסוג G) שמחוברים ועובדים, וברגע שהכרטיס הראשון לא עובד מסיבה כלשהי לגרום לאפליקציות לעבור להשתמש בכרטיס אחר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם . פתחתי פוסט לפני כמה זמן על ראוטר שברשותי , ביקשתי עזרה לגבי התקנת הראוטר והגדרתו - מאז הכל עבד פיקס ! עד הרגע והמצב הוא שיש בעיות ניתוקים חמורה !! . אני עובד כרגע עם לפטופ יחיד בבית ומתחבר גם לפעמים מהפלאפון לאינטרנט . המהירות של האינטרנט בגלישה ובהורדה מאוד איטית !!! - יש לי אינטרנט של 8MB ובמקום להוריד ב-שיא המהירות הוא נופל מ- 100KB ומוריד בדרכ על 40 - 50 או פחות מכך . ואז הגיעו סידרת הניתוקים הרצופה , לא ניתן לגלוש יותר מ- 5 דק' . כל פעם מתחבר ומתנתק . הראוטר נראה לי גוסס לו כרגע .. הוא אצלי חודש או קצת פחות וכבר עושה בעיות . אני לא יודע מה לבדוק בהגדרות של הראוטר ולא רוצה סתם לגעת . כרגע המחשב מחובר ישירות מהמודם והאינטרנט עובד פיקס ! מהירות הגלישה …
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני דיי noob בכל הקשור לשרתים... קיבלתי "משימה" להרים דף בית בויסטה , מאחורי router. (שלושה מחשבים מחוברים לנתב זה) התקנתי IIS7, יצרתי דף בית, קישרתי \ הגדרתי - עכשיו אני יכול להכנס אליו מה-localhost או ה-IP הפנימי שלי, אבל מהחיצוני אי אפשר ! (לפחות לא דרך המחשב עליו אני מקים את האתר) עשיתי port-forwarding לפורט 80 ל-IP הפנימי שלי ... לא עזר. פתחתי DMZ ליתר בטחון... לא עובד. מה אני צריך לעשות ע"מ שיוכלו לגשת לאתר הזה מבחוץ ? הוא אפילו לא מבקש שם\סיסמא שהגדרתי ונתתי הרשאות (לאחר שהוספתי את היוזר בויסטה). צאו מנקודת הנחה שה-IP שלי קבוע. (אחרכך אני כבר יארגן את ה-dynamic DNS) זה דיי דחוף, תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום רב, אני בעצמי עובד בחברת תקשורת תשתית ואני יכול לציין שכל מה שאתם חושבים "ספק זה מגביל פורטים" וכו' זה בולשיט. חברות התשתית ואני משער שגם הספקים (עוד לא עבדתי איתם) , נותנים תעבורת מידע עם שליטת עומסים שמוגדרת על ידם , שזה פונקציה של כסף. אני מאמין שאין חבילות שישנו לכם את זה כי אתם לא עסקיים ! אבל יש לקוי התקשורת הגדרה כמו של MP3 - יש אפשרות להגדיר קו בתור CBR , VBR ויש גם UBR. CBR - בדיוק כמו MP3 הוא BitRate סטטי שאינו משתנה , אם יש לכם טונה כסף , משלמים סכום עתק לתשתית (וכנראה גם לספק) שיתן לכם במילים פשוטות רוחב פס מובטח , מה שאומר שלא משנה עומס הרשת של נותן השירות שלכם , אתם מקבלים את מלוא רוחב הפס שלכם תמיד בצורה אבסולוטית גם כשהיא לא בשימוש. האופציה השנייה - V…
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לפני מספר ימים הקמתי רשת בייתית, אחרי שקניתי מחשב חדש והכל עבד טוב נכנסתי למיקומי הרשת שלי והגדרתי רשת בייתית, הכל עבד טוב, יש לציין שלפני כן היה לי מודם במחשב אחד שיכל לשמש גם כראוטר, הפכתי אותו לראוטר והיה שיתוף קבצים בין המחשבים וגם אינטרנט. לאחר מכן פירמטתי את המחשב הישן שלי שהיה מותקן בו המודם פעם ואחרי הפירמוט ניסיתי להגדיר את הרשת הבייתית לפי האשף של ווינדוס וזה לא עבד, אומנם האינטרנט עבד והוא פועל לי בשני המחשבים אבל שיתוף הקבצים והמדפסות לא עובד.. אני לא מצליח לסדר את הבעיה התקנתי את המודם בשני המחשבים הפכתי אותו לראוטר בערך איזה 20 פעמים וגם ניסיתי להגדיר את הרשת איזה 20 פעמים כבר.. ניסיתי הכל.. הוספתי מיקומים ברשת ותיקיות משותפות אבל אני רואה אותם רק באותו מחש…
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע על חבילת 2.5 מגה של הוט-012 ונגמרה לי ההתחייבות. אני רוצה לשדרג קצת נראה לי. כרגע אני משלם על שניהם יחד 100 ש"ח בחודש. אז מה אתם מספרים, מה החבילה שלכם, כמה אתם משלמים אליה והאם אתם מרוצים אני כותב כי הייתי שמח לדעת מה המבצעים שאנשים פה השיגו. מעדיף תשתית הוט.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת אלחוטי של LEVEL ONE WNC-0301 עכשיו חיברתי התקנתי עובד הכל טוב, אבל הדרייבר משנה לי את מסך הפתיחה והוא לא נותן לשנות.. למה זה ואיך אני משנה את מסך הפתיחה..? תודה..!
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לשים בבית של רישות בקירות של כבלים CAT6 , אבל כרגע אני רוצה לשים מחברים סופיים של CAT5 כי הם יותר זולים וכרגע אני באמת לא צריך משהו אחר השאלה שלי היא : האם הנושא אפשרי ? לא אמורה להיות בעייה נכון ? פשוט הקצב המקסימלאי שלי יהיה של CAT5E נכון ? תודה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי WRT54GL. המוצר הגיע בגרסה 1.1 . לפי מה שהבנתי מקור הגרסה 1.1 הוא מאירופה, בארה"ב המוצר זמין רק בגרסת 1.0. 1. האם המוצר הנ"ל מתאין לעבודה בארץ בתשתית הכבלים ? (אני מנוי של נטוויז'ן, כרגע החייגן מוגדר PPTP VPN למרות שראיתי באתר שלהם שמומלץ לבחור L2TP) המוצר שקיבלתי בגרסת תוכנה 4.30.7. 2. באתר החברה באירופה זו הגרסה העדכנית ביותר עבור גרסה 1.1, באתר בארה"ב ישנה גרסה 4.30.9 עבור מוצר 1.0. האם עלי להשאיר את המוצר בגרסה 4.30.7 כפי שקיבלתי, או לשדרג ל- 4.30.9 ? 3. הצלחתי לצאת לאינטרנט אך רק ע"י שימוש בחייגן במחשב, האם ישנה דרך ללא השימוש בחייגן ? שהנתב יתחבר באופן עצמאי ? אשמח לקבל הסבר או הפניה למאמר כיצד לבצע זאת. תודה למגיבים שלומי[br]פורסם בתאריך…
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
גם בת"א וגם בבני ברק מישהו יודע איפה אני יכול להשיג תמודם הזה בבקשה דחוףףףףףףףף
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
תוכנת ה FTP: Bullet Proof FTP V2.31. המחשב שלי מחובר להאב שמחובר למוקם Alcatel Home שהפכתי ל Pro. פתחתי את פורט 21 במודם והתוכנת FTP פתוחה גם על פורט 21 וזה לא עובד. אז מה עשיתי? באווטסייד פורט כתבתי 21, ובאינסייד פורט כתבתי 2121. וכמובן שגם בתוכנת FTP שיניתי ל 2121. עכשיו מצליחים להתחבר אלי מחוץ לרשת הביתית, אבל לא מצליחים להעלות קבצים (כמובן שאפשרתי את האפשרות הזאת), לא מצליחים להוריד קבצים, לא רואים קבצים... מה שכן עובד: מי שמעלה לי תיקייה שלמה שיש בה משהו... אז תיקייה זה כן יוצר.
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי אני חדש פה יש לי בבית מודם של בזק שמחובר בחיבור adsl לקיר והקליטה באמצעות wifi בקומה הזאת מצוינת, אך בקומה למטה הקליטה חלשה מאוד (בטלפון) עד לא קיימת (במחשב נייד). עכשיו יש לי בקיר נקודה שבא אפשר להתחבר בחיבור adsl מה שלמיטב הבנתי יהיה הכי מהיר אל במה שקניתי יש רק חיבור לכבל רשת. איך אפשר לפתור את התסבוכת הזאת?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר אדימקס 6104K חדש כשהFIRMWARE עודכן ל3.25 האחרון. כשאני מחבר אותו למודם הכבלים (חיבור טרי לכבלים) המודם מישתגע ומנסה להיכנס לסינכרון (מנורות מהמהבות בסדר הדרגתי) כל הזמן לפעמים גם במשך 3 שעות וזה אחרי שאני מנתק את הראוטר ממנו. להיתחבר לאינטרנט דרך הראוטר אני בכלל לא יכול עקב חוסר הסינכרון של המודם. משהו גורם למודם להישתגע כשהנתב מנסה לדבר איתו ואני מנסה לאתר מה הבעיה. *כדאי לציין שיש התנתקויות עם המודם (בחיבור חייגן רגיל) וחיבור ללא חייגן עדיין לא עשו לי. כנראה יש איזו בעייה בתשתית שצריך לסדר והיא גורמת להתנתקויות אבל זה לא מסביר את הבעיה עם הראוטר. נתונים נוספים: -יש לי גישה מלאה לראוטר מהמחשב. -המודם הוא THOMSON 425 (משומש לצערי). -כבלי רשת ישרים. -ספק בב"ל:…
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
באיחור קל מתחילה חברת Linksys לשווק מוצרים התומכים בתקן 802.11ac. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2501
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! נתקלתי בבעיה ממש מציקה במחשב שלי אחי,מריץ WIN7 ULTIMATE יש פינג החוצה יש מצליח להתחבר אליו עם TEAM VIEWER הגדרות הפרוקסי כל הזמן חוזרות רק הפורט משתנה. 127.0.0.1:xxxxx בטלתי דרך ה - Lan settings בדפדפן לאחר אתחול שוב מתקבל PROXY נבדקו רוגלות דרך Malwarebytes נמצאו כמה רוגלות שנמחקו במידי,אתחול נוסף של המחשב ושוב הגדרות הפרוקסי חוזרות. ביטול הפרוקסי דרך GPO - שוב הגדרות חוזרות ביטול הפרוקסי דרך ה-Regedit ומחיקת הגדרות הפרוקסי,הבעיה חוזרת שוב. מה עוד ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אחרי מה שעברתי אני חושב שכן : היום בצהריים התחלתי לגלוש להנאתי כשלפתע האינטרנט התחיל לזחול באיטיות מזויעה, נגעתי במודם והוא היה ממש רותח אז החלטתי לשים מאוורר קטן (לא של מחשב אלא מאוורר שולחני) מול המודם והשארתי אותו פועל לכמה דקות.אחרי זה שוב ניסיתי לגלוש והאינטרנט התחיל לפעול בצורה נורמלית . אז מה דעתכם ,המודם מושפע מהטמפ' או שלא?
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי ADSL 0.5 של נטויזיון אני משלם 99 שקל לחודש למשך 6 חודשיים עוד חודש נגמרת ההתחיבות + לבזק על חבלילה 0.5 אני חושב עוד 100 שקל עכשיו חשבתי לעבור לכבלים 750 אבל רציתי לדעת במה זה כרוך? כלומר התקנה וקבלת מודם כבלים? אני רוצה לראות אם אני יכול לחסוך והאם יש דיל טוב כרגע?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-