רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
במשך החודשיים האחרונים, הביטורנט הייתה פועלת אצלי במחשב כמעט כל הזמן (חוץ מהזמן שבו ישבתי, על אתרים לגלוש) והשתמשה במהירות ההעלאה המירבית (16KB). היום נכנסתי לשחק במשחק מסויים והפינגים היו על הפנים (מה שבדרך כלל לא קורה, תמיד הפינגים מצויינים במשחק הזה). בדקתי תוכנות ריגול........... ולא מצאתי כלום, המחשב נקי. אני מתחיל לחשוד (אולי טיפה פרנואיה) שהספק אינטרנט שלי הגביל לי את מהירות ההעלאה בגלל שבמשך חודשים השתמשתי במקסימום "שלה" ללא הפסקה, כמעט 24/7. אז עם איזה אתר אני בודק את מהירות ההעלאה? דרך אגב, מהירות ההורדה לא נפגעה בכלל, בדקתי באתר של הספקית והכל בסדר איתה. אני יכול לבד לחפש בגוגל אתרים אבל יש מלא שרחוקים מישראל אז הבדיקה לא תהיה מדוייקת בכלל בגלל זה.
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי מודם eci 312 בתצורה של ראוטר אני רוצה לעשות זאת על מנת להוריד מרפידשר בלי להמתין. אני רוצה שהסקריפט לא יעשה ריסט או ריסטרט לראוטר אלא רק ניתוק של החיבור (וגם לא של הסנכרון של האינטרנט שלוקח 30 שניות). יש למישהו מושג מאיפה להתחיל. למשל פה למטה יש את הכתובת של הכפתור בהגדרה של הראוטר שנותן את פקודת הניתוק אם זה עוזר יש למישהו רעיון. http://10.0.0.138/cgi-bin/webcm?getpage=..%2Fhtml%2Fdefs%2Fstyle1%2Fmenus%2Fmenu1.html&var:style=style1&var:main=menu1&var:menu=setup&var:menutitle=Setup&var:pagename=pppoa&var:errorpagenamepppoa&var:pagetitle=netvision%20Setup&var:conid=connection0 תודה מראש urich.
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם ASAP.. אני מריץ חלונות ויסטה וברצוני לחסום שליחת מיילים (מיילים יוצאים) בWindows Firewall כשקבלת מיילים נשארת אפשרית\זמינה . [חסימת שליחת מיילים בלבד] מישהו יודע איך עושים את זה? thanks in advance
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
למה האתר של קול חי לא נפתח לי אף פעם? הפעם האחרונה שהוא נפתח היתה לפני המון זמן.
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי 2 נתבי EDIMAX 6204WG ועוד נתב+מודם של בזק 6740U ונתב+מודם של בזק SIEMENS SL2-141 סוויטץ של EDIMAX 1GBIT לא מנוהל. 2 כרטיסי רשת. ווינדוס 7. תשתית- בזק, ספק- שתי ספקיות. אני יודע שיש אפשרות לחבר נתב אחד שיחובר לספק א' בPPPOE, ונתב אחר יחובר בPPTP/L2TP (יוזר של כבלים) אל ספק ב' על הרשת של ספק א'. האם יש אפשרות לעשות שהווינדוס או נתב אחד מכולם ידעו לעשות ניתוב כגון OSPF? ז"א כאשר שאני ניגש לכתובת חיצונית מסויימת הוא ידע להפנות אותי לפי הספק שדרכו תיהיה הדרך המהירה ביותר? או האם זה בכלל אפשרי לעשות את זה ברמת תוכנה מבלי צורך בכל הנתבים, ויספיק נתב אחד שיחובר בPPPOE ובווינדוס יהיה חיבור VPN ועם תוכנה מסויימת לעשות זאת? או האם יש קומבינציה אחרת לגמריי שאיתה ניתן ל…
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אחרי כל אתחול שאני עושה למערכת הרשת שאמורה להתחבר אוטומטית מראה לי שאין גישה לאינטרנט (ראוטר ביתי לכרטיס רשת) כל פעם שאני עושה ריסטרט צריך לעשות כפתור ימני - מרכז הרשת והשיתוף - להיכנס לתוך הרשת לעשות הפוך ללא זמין אחרי זה לעשות כפתור ימני על הרשת שעם איקס אדום - פתור בעיות ורק אז זה מתחבר לי..... למה ?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב נייח עם כרטיס רשת שעל הלוח אם היום בבוקר פתחתי את המחשב והסטטוס של הכרטיס רשת כל שניה משתנה מ unplugged ל enable ממש מהר . (המחשב מחובר למודם) החלפתי כבל רשת , ניסיתי את המודם את מחשב אחר והכל עובד בסדר . חשבתי בהתחלה בעיות חשמל אבל הכל עובד , כרטיס קול חיצוני עכבר מקלדת וכל הHD . ניסיתי לבודד את הבעיה כל פעם להוציא משהו אבל עדיין אותה בעיה מה יכולה להיות הבעיה? סתם ככה נדפק כרטיס רשת שעל לוח אם ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מחובר ל012 + כבלים אני משחק במשחק ET ויש לי הרבה בעיות בכול השרתים הישראלים הרבה פעמים הפינג קופץ ל999 ואחרי 10 שניות חוזר אני היחיד בשרת שזה קורה לו הבעיה אזות היתחילה לפני איזה שבוע... אני מבין במחשבים והכול אני סוגר את כול התוכנות מי MSCONFIG עשיתי פדיקה ווירוסים עם התוכנה קספרסקי הכי חדשה השתמשתי עם התוכנה Ad-Aware SE Professional הכי חדש ועם התוכנה ועם עוד תוכנה לנקוי REG אני מחובר ל012 איזה חצי שנה 8 חודשים לא יודע אפשר להתנתק מי הם בגלל הבעיה אזות??בלי לשלם קנאס הוא משהו? אני מתקשר אליהם הם אומרים לי זה לא בעיה שלנו ..... וגם הכבלים אותו דבר פעם הייתה לי אותה בעיה בערך! עשיתי למחשב פורמט פעמים! זה לא עזר:< שהייתי מוריד איזה קובץ הוא משהו אז זה הייה מוריד לי…
-
- 14 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע משתמש ברשת אלחוטית של ראוטר ו AP לשלושה מחשבים (אחד מהם בממ"ד). החיבור בין מחשבים איטי ולא מאפשר העברת קבצים ביניהם, או הזרמת מדיה (Streaming). רציתי לדעת מה אני צריך (ציוד בעיקר) בשביל להקים רשת ביתית קווית. כמה הדבר מסובך? האם יקר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
ואיך אני אמור להיכנס להגדרות ? הבנתי שדרך ה-Explorer אבל אני לא מצליח
-
- 13 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכם נגיד ויש לי ראוטר אלחוטי בבית , שאליו מתחבר מודם רשת אשר מתחבר כמו כן גם למחשב.. בהנחה שהמחשב שאליו מחוברים כל הדברים(המחשב הראשי) יהיה כבוי, המחשב קצה שעליו מותקן הכרטיס רשת האלחוטי יוכל לגלוש באינטרנט? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום - רציתי לדעת מה אני צריך בשביל להקים רשת ביתית ? - ומה ההבדל בין חוטית ואלחוטית מבחינת מכשירים ? - מתי אני צריך switch או hub ? - יש לי מודם רגיל usb adsl modem ale 130, אפשר להחליף אותו בבזק סטור במכשירים הנחוצים להקמת רשת ביתית והאם החלפה בחינם או לא ? תודה
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי ראוטר משולב מודם level one 3460A . עד עכשיו הייתי משתמש בו בתור ראוטר קווי ו3 מחשבים היו מחוברים אליו באופן קווי. עכשיו אני רוצה להשתמש באופציה האלחוטית שלו וברגע שאני מפעיל בראוטר את האופציה של רשת אלחוטית האינטרנט מתנתק והראוטר ולא מצליח להסתנכרן עם ה adsl. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים התקנתי בהם את הרשתות בדיוק כמו במדריך שהבאתם, תודה מדריך מצויין.... אבל משום מה יש לי בעיה אני לא מצליח להיתחבר מהמחשב הלקוח לאינטרנט.... אבל אני מצליח לשתף קבצים בין המחשבים בכייף ובלי בעיות יש למישהו פיתרון? תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם אני נמצא בתשתית של HOT גם בטלפון וגם באינטרנט. מחובר בחיוג ללא חייגן. עם ראוטר בבית. המחשב שלי מחובר לראוטר ישירות עם כבל. כאשר נכנסת שיחה הביתה, המחשב נידלק !!! נכנסתי לביוס..הWAKE ON LAN מבוטל.. נכנסתי להגדרות של הראוטר...אין לי wake on lan,,, ראוטר ASUS WL-520G מחכה לתשובתכם..
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
על פי המדריכים באינטרנט אני צריך להוציא את החשמל ללחוץ על הREST ואז לחבר את החשמל והwireless יהבהב ואז עם התוכנה tftp2 להכניס את הקובץ BIN שהורדתי מאתר של אדימקס ואז הוא יתקין אבל הWireless לא מהבהב הוא נשאר דלוק והתוכנה רושמת בסוף שהיא לא מוצאת את הראוטר
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוחץ RJ45 אני לא יודע כמה הוא עולה ומאיפה אני יכול להזמין \ לקנות אם יש לוחץ שמתאים גם ל RJ45 ו RJ11 אני ישמח לקנות אותו חוץ מזה מאיפה אני יכול לקנות RJים 45 ו 11 ?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום רב, אני בעצמי עובד בחברת תקשורת תשתית ואני יכול לציין שכל מה שאתם חושבים "ספק זה מגביל פורטים" וכו' זה בולשיט. חברות התשתית ואני משער שגם הספקים (עוד לא עבדתי איתם) , נותנים תעבורת מידע עם שליטת עומסים שמוגדרת על ידם , שזה פונקציה של כסף. אני מאמין שאין חבילות שישנו לכם את זה כי אתם לא עסקיים ! אבל יש לקוי התקשורת הגדרה כמו של MP3 - יש אפשרות להגדיר קו בתור CBR , VBR ויש גם UBR. CBR - בדיוק כמו MP3 הוא BitRate סטטי שאינו משתנה , אם יש לכם טונה כסף , משלמים סכום עתק לתשתית (וכנראה גם לספק) שיתן לכם במילים פשוטות רוחב פס מובטח , מה שאומר שלא משנה עומס הרשת של נותן השירות שלכם , אתם מקבלים את מלוא רוחב הפס שלכם תמיד בצורה אבסולוטית גם כשהיא לא בשימוש. האופציה השנייה - V…
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני עשיתי את זה create <enter> TCP <enter> 10.0.0.1 <enter> 80 <enter> 0.0.0.0 <enter> 80 <enter> וסתכלו מה זה רושם לי =>nat =>create protocol = tcp inside_addr = 10.0.0.1 = 80 outside_addr = 0.0.0.0 = 80 Failed to create static NAT entry. => למה זה רושם לי את זה ??? Failed to create static NAT entry. ??
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים בבית רשת אלחוטית ויש לי כמה שאלות. 1.מה זה access point? 2.האם אני יכול לשדר מתוך ממ"ד כי שם כרגע המודם שלי נמצא?? השאלה בעצם אם זה ממש יפגע לי בשידור של האינטרנט 3.המלצה לנתב אלחוטי טוב בסביבות ה 600 שקל
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לפני מספר ימים הקמתי רשת בייתית, אחרי שקניתי מחשב חדש והכל עבד טוב נכנסתי למיקומי הרשת שלי והגדרתי רשת בייתית, הכל עבד טוב, יש לציין שלפני כן היה לי מודם במחשב אחד שיכל לשמש גם כראוטר, הפכתי אותו לראוטר והיה שיתוף קבצים בין המחשבים וגם אינטרנט. לאחר מכן פירמטתי את המחשב הישן שלי שהיה מותקן בו המודם פעם ואחרי הפירמוט ניסיתי להגדיר את הרשת הבייתית לפי האשף של ווינדוס וזה לא עבד, אומנם האינטרנט עבד והוא פועל לי בשני המחשבים אבל שיתוף הקבצים והמדפסות לא עובד.. אני לא מצליח לסדר את הבעיה התקנתי את המודם בשני המחשבים הפכתי אותו לראוטר בערך איזה 20 פעמים וגם ניסיתי להגדיר את הרשת איזה 20 פעמים כבר.. ניסיתי הכל.. הוספתי מיקומים ברשת ותיקיות משותפות אבל אני רואה אותם רק באותו מחש…
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הי אנחנו שלושה אנשים בדירה והגענו למסקנה שעדיף לנו חיבור אינטרנט חוטי ;D אשמח להמלצה לראוטר הכי משתלם לדעתכם, בטווח מחירים של 100-200 ש"ח, עדיף כמה שיותר נמוך כמובן, ושיהיה כמה שיותר עמיד (בעל אורך חיים גבוה!). תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע על חבילת 2.5 מגה של הוט-012 ונגמרה לי ההתחייבות. אני רוצה לשדרג קצת נראה לי. כרגע אני משלם על שניהם יחד 100 ש"ח בחודש. אז מה אתם מספרים, מה החבילה שלכם, כמה אתם משלמים אליה והאם אתם מרוצים אני כותב כי הייתי שמח לדעת מה המבצעים שאנשים פה השיגו. מעדיף תשתית הוט.
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש כתובת שנראת כמו כתובת IP שרואים בה את UPSTREM ואת DOWNSTREAM וגם אפשר לאתחל את המודם בלי להוצי את התקע מהחשמל! אז אני איבדתי את הכתובת ואני לא מוצא אותה דגם המודם הוא sb4200
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני בעוד כחודש עובר דירה, ואני חושב על להקים רשת אלחוטית בקוטג' של 2 קומות.. האינטרנט צריך להיות נגיש במהירות גבוהה ובאיכות גבוהה, מן הסתם, גם בחצר, גם בקומה למעלה וגם בקומה למטה... הייתי מעוני לשמוע על פתרונות אפשריים והצעות.. תודה רבה לעוזרים ולמתעניינים.
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-