עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by wooper,

שלום במקרה הזדמן לי מודם usb של orange מחבר כך שאני יכול להתחבר מכל מקום לאינטרנט אני מחובר ל 012 האם אפשר רק דרך החברות הסלולריות לקבל מודם כזה?

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  2. הפלאפון הוא מרשת סלקום, ואני צריך את כתובת ה-IP ואת המספר שאני צריך כעיקרון לחייג אליו.

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  3. האם ישנן קושחות צד 3 ? האם ניתן להגדיר את הנתב שיכבה את האלחוט\עצמו לפי שעות מסוימות ? האם הגיוני שפלאפונים לא יזהו את הנתב כשהוא מפעיל WP2 MIXED אבל כן יזהו אותו כשהוא מפעיל WPA2 רגיל ?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  4. בעוד שבוע בערך יהיו לי שלושה מחשבים(אחד של הורים, אחד של אחותי והחש שלי ;D) כולם יהיו מחוברים לרשת, ע"י HUB. וכדי לא להסתבך עם שיתוף האינטרנט, אני מתכוון לעשות ראוטר לינוקס לפי המדריךשבאתר הזה. בכל המחשבים יהיה 98SE. השרת יהיה P2-233. האם המחשב הזה מספיק מהיר לראוטר? האם ראוטר הזה עלול לתקוע את הרשת, או לעשות בעיות למחשבים אחרים? יש למישהו פה ניסיון טוב/רע עם זה? ???

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  5. גם בת"א וגם בבני ברק מישהו יודע איפה אני יכול להשיג תמודם הזה בבקשה דחוףףףףףףףף

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by Eshed Varshi,

היי אני חדש פה יש לי בבית מודם של בזק שמחובר בחיבור adsl לקיר והקליטה באמצעות wifi בקומה הזאת מצוינת, אך בקומה למטה הקליטה חלשה מאוד (בטלפון) עד לא קיימת (במחשב נייד). עכשיו יש לי בקיר נקודה שבא אפשר להתחבר בחיבור adsl מה שלמיטב הבנתי יהיה הכי מהיר אל במה שקניתי יש רק חיבור לכבל רשת. איך אפשר לפתור את התסבוכת הזאת?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  7. שלום גורואים, שלום גורואיות. אני רוצה להקים סרבר בין רשת של כ-200 משתמשים ביתיים ובין האינטרנט. השרת אמור לענות על הצרכים הבאים: - אספקת שרותי אינטרנט, עם אפשרות לויסות רוחב פס - Firewall, עדיף ברמה של Quality of Service - POP3 - שיתוף קבצים בסדר גודל של כ-500 גיגהבייט - PROXY - VPN - בקרה ושליטה מרחוק על השרת בשלב ראשון, אשמח אם תהיה הצעה לתוכנות המתאימות או, לפני כן, הצעה לתכנון של המערכת. צ'או - תודה.

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  8. Started by fp581,

צריך נתב שיהיה מסוגל לעבוד 24 שעות ללא הפסקה וללא בעיות (ואם יש אפשרות של ניתוק וחיבור אוטומטי לשינוי IP פעם ביום זה יהיה נחמד) הדברים היחידים שצריכים להתחבר אליו יהיו לא יותר מ5-7 מטר ממנו יהיה נחמד אם יהיה אפשר לחבר אליו HD מהירות אינטרנט 100Mb של בזק אני רוצה משהו שהוא עמיד, עם יכולת עבודה של שרת (24\7 למשך שנה או יותר) עם תמיכה בהעברת נתונים מהירה (אם אפשר עד FULL HD) מה שכן, הכל יהיה מחובר אליו עם כבל (חוץ מהפלאפון) אז אין צורך בwifi מטורף רק שיתוף קבצים מהיר וחיבור כמה שיותר יציב תודה מראש fp581

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  9. זה יהיה מעניין לדעת...

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  10. יש לי ALCATEL SPEED TOUCH HOME שבזמן האחרון עושה בעיות (מאבד תקשורת למחשב, מנתק את החייגן, לפעמים גם לא ניתן לשלוח לו פינגים למשך דקה-שתיים וכו...) הציעו לי ללכת לבזק סטור לקחת איזה מודם ADSL שאני רוצה, השאלה איזה הכי כדאי... אז השאלה שלי אליכם, א. באיזה מודם אתם משתמשים ? ב. מה דעתכם על המודם ומה החסרונות שמצאתם בו עד כה ? המודם כנראה שלא ישמש כראוטר, אבל במוקד האינטרנט של בזק נמסר לי שיש הרבה מאוד דגמים בעייתיים גם כמודמי ADSL ולא כדאי להתקרב לחלק גדול מהציוד של בזק סטור... תודה רבה על שיתוף הפעולה (:

• 14 תגובות
    • 955 צפיות
  11. שלום, אני זקוק להוספת יכולת אלחוטית לרשת קיימת כדי להתחבר לסטרימר A200 של PopcornHour עם אנטנה אלחוטית של האקסטרימר. חשבתי על הנתב 941ND של TP-LINK שנראה די זהה לאחיו הגדול ה-1043ND. אין לי צורך בשיתוף כונן USB או רשת חוטית במהירות ג'יגביט. האם היכולות האלחוטיות של שניהם זהות? תודה מראש, אור.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי אחות שלא מבינה כלום במחשבים, וכל פעם מתחברת לנתב האלחוטי של השנים. המחשב הנייד שלה מזהה 3 רשתות בטווח, כאשר אחת מהם זו הרשת שלי. 2 הרשתות של השכנים לא מאובטחות (בניגוד אליי) ולכן היא מתחברת אליהם חופשי. יש לי 2 שאלות: 1. איך מונעים מהמחשב הנייד לא להתחבר לרשתות של השכנים? 2. האם חיבור המחשב לרשת של השכנים אסורה עפ"י חוק? מדובר במחשב נייד של אייסר, שמריץ וינדוס XP הום אדישן בעברית, המעבד הוא סלרון 1.6 וזיכרון של 512 מגה. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by tavor21,

יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת האינטרנט בשניהם עובד אך אני לא יכול להעביר קבצים יש לי במחשב א שארד הארד ובמחשב השני שארד פולדר בשני המחשבים יש וינ אקםפי והרשת מוגדרת לפני המדריכים באתר אז למה אני לא יכול להעביר קבציםםםםםםםםם????? ובבקשה אל תגידו שאני אבדוק אם הם על אותה וורקגרופ כי הם כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  14. Started by beni125,

יש לי שני מחשבים אחד ליד השני והשלישי קומה ראשונה והרביעי נע (מחשב נייד) אני רוצה רשת אלחוטית אך ששני המחשבים יהיו מחוברים קווית והמחשב נייד והמחשב שבקומה הראשונה אלחוטית האם קיים דבר כזה ואם כן איך עושים את זה אני צריך ראוטר שיחדור קיר מקלט (שיהיה קליטה טובה) ואם קיים משהו למהירות 1g כי המחשב שלי הוא עם חיבור רשת 1 G

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by username80,

שלום לכולם, אני מתחבר לאינטרנט דרך בזק עם מודם USB (דגם ALE 070). קניתי ראוטר של 3COM דגם 3CRWDR101A-75 כדי לחבר לרשת מחשב נוסף ומחשב נייד. לא הצלחתי להתקין את הרשת כמו שצריך. עד עכשיו הייתה לי רשת בין ני מחשבים נייחים באמצעות כבל והכל עבד חלק. האם הבעיה היא במודם USB? אשמח לקבל הסבר להתקנת הרשת מאחר ואני לא מבין בזה כך כך. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by arake,

רציתי לדעת אם עשיתי רשת VPN בין שתי מחשבים מה אני יכול לעשות עם זה? מה הרשת הזאת נותנת לי? רציתי גם לדעת אם אני יכול לעשות ברשת שיתוף מדפסות וקבצים אם כן מישהו יכול לתת לי מדריך הוא להסביר לי פה?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  17. שלום, יש ברשותי ראוטר מסוג Linksys WRT54GL, שני מחשבים מוחברים דרך חיבור קווי ואחד באופן אלחוטי. אין בעיות עם הראוטר הכל די חלק [; אבל רק רציתי לדעת, איך אפשרי לחבר את הקבצים כך שיהיה אפשרי שיתוף קבצים והעברת קבצים ממחשב למחשב ושליחת הדפסות(לדגומא) אל מדפסת אשר מחוברת אל מחשב אחר ברשת... שיתוף רכיבים וקבצים [; תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  18. תקציב 500 ש"ח שיהיה לו עוצמת שידור WIFI גדולה. אפשרות התקנת DDWRT ושיוכל להתמודד עם 100MB אינטרנט שיהיה לו חיבורי 1 ג'יגה הראוטר יחובר לרכזת של 1 ג'יגה משם ל 15 מכשירים בצורה חוטית ואלחוטית

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  19. Started by gil1908,

לאחרונה התקנתי ביטורנט באחד המחשבים והוא פשוט מנטרל לי את האינטרנט. מהר מאוד מגיע למצב שיש בראוטר מאות סשנים פתוחים ושום דבר לא זז. אחרי שסוגרים את הביטורנט ועושים ריסט לראוטר הכל מסתדר. איך אפשר להגביל את מספר הסשנים שהדבר הזה פותח? ניסיתי להוריד את מספר הקונקשנים ל50 (מ200) אבל זה לא עזר.

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  20. Started by BorisAlt,

שלום אני מועניין לעשות רשת בין 2-3 מחשבים אבל הבעייה שהם יושבים במקומות אחרים בארץ... בגדול מה שצריך זה לשתף קבצים לא ממש גדולים בעיקר קבצי אופיסס וסרטטוטים טכניים איך אני יכול לעשות את זה כי אני יודע שאפשר...

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  21. אני ב018, אני מניח שאם הייתי חסום זה לא היה מגיע למהירות שיא, הפיירוול שלי למטה, ואני ממש לא מבין מה קורה, אנא עיזרו לי.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  22. Started by Aviad6,

היי לאחרונה התחלתי להיכנס לFAR CRY ברשת ונוכחתי לדעת (!!!) שיש לי פינגים די גבוהים שנעים בין 130 - 200 במקרים היותר קשים עכשיו שאני נכנס אני יוצא מכול הורדה שהיא או תוכנת הורדה וגם מההגנות (זה נותן לי עוד טיפה) של המחשב. עדיין המצב ממש דרוע וזה כבר לא כיף יותר ככה להשאר מאחורי כולם. איך אני יכול להוריד אותם יש לי חיבור ADSL של או 75 או 175 ק""ב אני פשוט זוכר רק משהו אם 75 P4 Perscot 512 DDR2 GF6200TC Intel D915gev זאת המערכת שלי הכרטיס רשת הוא רגיל מה אני יכול לעשות אני יודע שהמערכת הזאת כבר די עבר זמנה אבל זה מה שיש כרגע.

• 13 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by THE KING,

עכשיו יותר שווה לעשות אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב ואני חוזר ואומר עכשיו הסיבות לכך הם: א. הספק מבואה לך בחינם ולא כפי שרשמו לך. ב. יש לך מיבצע הכרות של 150 שח לחודש במשך חצי שנה אם אתה הולך לחבילה שהיא כימעט הכי מהירה ג. אתה משלם רק על התקנת המודם 99 שח בילבד ואתה יכול לחלק את זה ל3 תשלומים של 33 שח לחודש למה לא כדאי לעשות adsl: א.אתה משלם לבזק על האינטרנט בנסוף לזה אתה משלם גם לספק כ 20 דולר לחודש או חדושיים בקיצור גם חודש וגם חודשיים זה לא שווה ב.המהירות הרבא יותר איטית מי אינטרנט בכבלים ג. אתה משלם על המודם ועל ההתקנה לפי העבדות אני חושב שכדאי יותר לעשות אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב מאשר ADSL אז אני ממליץ על האינטרנט בכבלים!!!! החיסרון היחיד של האינטרנט של ערוצי זהב ה…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by omer672,

האינטרנט במחשב קורס די הרבה, במיוחד כשאני משחק ברשת (League of Legends אם זה משנה). עכשיו אני לא חושב שזו בעיה בספק או בתשתית בגלל שה WIFI עובד.חשבתי על כבל פגום או בעיה בחיבוריות, אבל אין לי איך לבדוק את זה(אין עוד מחשבים ואין עוד כבלים). יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? גם יש לי לאגים במחשק למרות שהפינג בסדר ויציב על 80~. תודה לעוזרים.

25. - האם ניתן להשתמש במספר כרטיסי רשת אלחוטיים (G לצורך העניין) כדי להאיץ את מהירות הרשת? - האם ניתן לאחד בינהם לחיבור לוגי אחד? - האם ניתן לשייך ב-Windows 7 אפליקציות שונות לכרטיסים שונים? למשל uTorrent לכרטיס אחד ודפדפן לכרטיס אחר. - האם ניתן להגדיר תיעדוף בין כרטיסי רשת מחוברים? אני מעוניין שכרטיס מסויים (מסוג N) ישמש את כל האפליקציות גם אם יש כרטיסים נוספים (מסוג G) שמחוברים ועובדים, וברגע שהכרטיס הראשון לא עובד מסיבה כלשהי לגרום לאפליקציות לעבור להשתמש בכרטיס אחר. תודה!

• 4 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים