עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי את המודם שציינתי והוא של בזק בינלאומי השאלה שלי היא אני רוצה לעשות רשת ביתית קווית אז אמרו לי שזה יעלה לי 350 שקל בערך כולל ראוטר אז האם אני חייב לקנות ראוטר או שאני יכול להשאיר את המודם הזה ולהשתמש בו ולהפוך אותו לראוטר כי אני לא רוצה להידפק?

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by HeDesXs,

יש לי 2 נתבים בבית (DLINK 2760 U ו6740U) ואני רוצה לעשות את ה2760U כAP קראתי את זה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm? ורשום כאן שצריך לבטל את ההצפנה יש דרך לעשות את זה כAP בלי לבטל את ההצפנה?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  3. זו אולי שאלה מוזרה אבל מאוד אשמח לקבל תשובה בוא נגיד שיש אתר מסוים שלא נותן לי להיכנס אליו כי ה IP שלי הוא דינאמי אז שאלתי היא איך האתר הזה יודע שה IP שלי דינאמי ואיך אני יכול לגרום לו "לחשוב" שהוא סטטי? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by DorM,

Edimax BR6204WG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=369809 Edimax BR6216MG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=469945 אחד מהשניים יהיו ליד המחשב ויתחברו אליו בכבל רשת, הPS3 יהיה במרחק של בואו נגיד מחצי מטר עד מטר וחצי בתקשורת אלחוטית או גם הוא עם כבל רשת. יש גם PSP שיהיה מחובר בWI-FI. אני צריך אותם כדי שיעשו תקשורת בחדר שגודלו בסביבות ה60 מטר מרובע בלי קירות באמצע שיחסמו תתקשורת, שניהם יעשו תעבודה? מה מהשניים יותר מומלץ? אני חשבתי על הראשון ולא מבין מה ההבדלים חוץ מהמחיר בין הראשון לשני ואם אני צריך בכלל תשני.

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by tavor21,

יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת האינטרנט בשניהם עובד אך אני לא יכול להעביר קבצים יש לי במחשב א שארד הארד ובמחשב השני שארד פולדר בשני המחשבים יש וינ אקםפי והרשת מוגדרת לפני המדריכים באתר אז למה אני לא יכול להעביר קבציםםםםםםםםם????? ובבקשה אל תגידו שאני אבדוק אם הם על אותה וורקגרופ כי הם כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  6. Started by tal1971,

שלום לכולם יש לי שרת dhcp עובד תחת win2k, אבל יש בעיה! יש לי יותר מ-254 מחשבים באירגון איך אני מגדיר שני סיגמנטים לאותו שרת? חוץ מזה יש בעיה בחידוש הכתובות יש למישהו רעיון איך מגדירים שכל 8 ימים יחדש כתובות באופן אוטומטי. בתודה מראש טל

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by Imtheman,

יש לי LOW ID באי מיול הבנתי שזה בגלל הראוטר ושאני צריך לפתוח פורטים בראוטר איך אני עושה את זה?? הרוטר הוא RG54G3 MSI

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  8. היום עברנו לאורנג' כספקית אבא שלי לא שם לב איזו סיסמא הטכנאי הכניס לנתב וכרגע היא מסומנת בכוכביות(שם המשתמש יודע והסיומת היא @orange.net.il) התקשרתי לתמיכה הטכנית והנציג אמר שאין באפשרותו לומר מהי הסיסמא למי אפשר לפנות?

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by Kreedy,

שלום כולם יש לי איזה תרגיל שאני מנסה לבצע ואני צריך את עזרתכם לייעוץ או פתרון יש לי 3 מחשבים שמחוברים ברשת מקומית באמצעות SWITCH , המטרה שלי היא לגרום למחשב האמצעי לשמש כנתב ולגרום ל2 המחשבים הקיצוניים לתקשר ביניהם , חשוב להדגיש שהפעולה שאני צריך מהמחשב האמצעי היא ניתוב בין המחשבים . אני רק יציין גם שהמערכת הפעלה של המחשב שאמור לשמש כנתב היא windows server 2003 תודה מראש לעוזרים אם יש לכם פתרום זה יעזור מאוד

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  10. עשיתי השבוע Port forwarding כדי שלא יחסמו לי פורטים בזמן פעולה של מיקרו טורנט. הבעיה שנוצרה מאז היא שכל פעם שאני מפעיל את התוכנה אני לא מסוגל לגלוש ברשת משהו מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב שעובד באצעות רשת חוטית ולפטופ בעל כרטיס אלחוטי מובנה. המחשב מקבל את הרשת מראוטר חוטי. במידה ואני אינני מעוניין להחליף את הראוטר לראוטר משולב, האם אני יכול לקנות כרטיס רשת אלחוטי ולשתף את הלפטופ דרכו? כלומר שהמחשב יקבל רשת מהראוטר, והלפטופ יקבל את רשת מהמחשב. אם אין אפשרות כזו, על איזה ראוטר משולב אתם ממליצים? אני צריך ראוטר עם מינימום של 4 יציאות חוטיות. בתודה, ניר.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  12. Started by ofird,

בעולם בהמחשבים, ככל שמתעמקים יותר לפעמים מבינים פחות. עד לפני שבוע הכל עבד פיקס! קניתי USB NETWROK ADAPTER של LIINKSYS וחיברתי את הלפטופ שלי למחשב הראשי בבבית דרך WIFI, שמתי ICS על החיבור ADSL שלי ועשיתי SHARING לWIFI וכך גלשתי חופשי עם הלפטופ. אבל בגלל תקלה במחשב, החלטתי לחזור אחורה לIMAGE לפני חודש (לפני שהתקנתי את הכל). חיברת מחדש, ועכשיו אני מצליח לחבר את הלפטופ לרשת הWIFI, אבל מה שאני לא עושה (זה כולל שמיניות באוויר) אני לא מצליח לגלוש דרך הלפטופ!! לא מקבל את הICON של הCONNECTION שלי מהמחשב הראשי לNetwrok connections בלפטופ! מה עושים??!?!

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  13. Started by shlomik1,

שלום אני רוצה להקים בבית רשת אלחוטית ויש לי כמה שאלות. 1.מה זה access point? 2.האם אני יכול לשדר מתוך ממ"ד כי שם כרגע המודם שלי נמצא?? השאלה בעצם אם זה ממש יפגע לי בשידור של האינטרנט 3.המלצה לנתב אלחוטי טוב בסביבות ה 600 שקל

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  14. איזה סוג קרינה מפיץ Wireless? ואיך זה עובד ע''י איזה שדות חשמלים\אלקטרומגנטים? אשמח למאמר בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  15. Started by therock,

הבעיה שלי היא כזאת: לאחר גלישה באינטרנט והורדת קבצים שונים (דרך DAP או הורדה רגילה) אני מנסה להתנתק דרך החייגן של GLOBESPAN וזה נתקע וצריך לסגור אותו דרך מנהל המשימות (סיים משימה) ולאחר מכן כשמנסים לעשות הפעלה מחדש או כיבוי של המערכת(win XP HOME) המחשב נתקע במסך של - "שומר הגדרות מערכת" עד ללחיצה על RESET וזה קורה לי מזה זמן רב (וזו בעיה מעצבנת ועד עכשיו לא הצלחתי לפתור אותה) אני מבקש עזרה בבקשה ממי שבעיה זו מוכרת לו. ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  16. Started by zaroor,

שלום לכולם רציתי לדעת האם יש אפשרות בנתב אלחוטי שיש בו 4 פורטים לחוטי כאשר בינתיים משתמשים רק בחוטי ולא באלחוטי האם אפשר לעשות ביטול לשידור אלחוטי כל עוד עובדים בחוטי

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  17. שלום בית רגיל ללא הורדות מיוחדות, מחובר לכלבים (כבלים) וצריך ראוטר חדש שיעבוד ללא ניתוקים (כמו שעבד עד לפני חודש ה-3COM שלי). צריך אופציה לאלחוטי טוב לבית 2 קומות וגינה, אם יש USB אז טוב ואם לא גם טוב. כרגע עובד ללא חיגן מסיבות עבודה אבל צריך תמיכה טובה גם בחיגן. הציעו לי את שלושת הנתבים הבאים: DLINK DIR-615 במחיר 277 שח LEVEL_ONE WBR-6001 במחיר 195 שח EDIMAX BR-6524N במחיר 372 שח בתודה, יהודה

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  18. Started by chenrp,

שלום, אני רוצה להשתמש במצלמת אבטחה (נניח אחת שפועלת על WIFI) והיא תחובר לראוטר שיעשה UPLOAD של הסרטונים ל DROPBOX למשל. הבנתי שלכך אני צריך מחשב ואז העסק יעבוד יופי. אבל, אני לא רוצה לערב מחשב בתהליך אלא רק מצלמה וראוטר. ולכן חשבתי אולי על שימוש בראוטר עם תמיכה ב DDWRT עם פונקציה שעושה UPLOAD ל DROPBOX. אם מישהו מכיר משהו שיכול לעבור בצורה זו או אחרת אשמח לשמוע. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט ובזק בינלאומי כספק. כשאני מתחבר עם המודם בלבד הכל טוב ויפה אבל כשאני מחבר את הראוטר קצב ההורדה יורד , שיחות בסקייפ בלתי אפשריות , כשאני מוריד קובץ כלשהו ההורדה מפסיקה לכמה שניות ואז חוזרת לסירוגין עד שההורדה מסתיימת. משהו מכיר את הבעיה? תודה חברים

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  20. Started by noy_boner,

[glow=red, 2, 300]שלום לכם ! יש לי בעייה מאוד מצחיקה למען האמת... בכל פעם שאני מחבר את שני המחשבים שלי אחד לשני בזמן שהמחשב המחובר ישירות לadsl אכן מחובר, והמחשב השני משתמש גם הוא באינטרנט . משחקים מתמזערים כל בערך שלוש דקות , וזה ממש קטסטרופלי . מה אני עושה?[/glow] בתודה מראש....

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  21. Started by VooDoo3,

היי .. האם יש תוכנה להשאר מחובר לאינטרנט , שלפעמים מתנתק ? (אני מדבר על ADSL )

22. Started by fp581,

צריך נתב שיהיה מסוגל לעבוד 24 שעות ללא הפסקה וללא בעיות (ואם יש אפשרות של ניתוק וחיבור אוטומטי לשינוי IP פעם ביום זה יהיה נחמד) הדברים היחידים שצריכים להתחבר אליו יהיו לא יותר מ5-7 מטר ממנו יהיה נחמד אם יהיה אפשר לחבר אליו HD מהירות אינטרנט 100Mb של בזק אני רוצה משהו שהוא עמיד, עם יכולת עבודה של שרת (24\7 למשך שנה או יותר) עם תמיכה בהעברת נתונים מהירה (אם אפשר עד FULL HD) מה שכן, הכל יהיה מחובר אליו עם כבל (חוץ מהפלאפון) אז אין צורך בwifi מטורף רק שיתוף קבצים מהיר וחיבור כמה שיותר יציב תודה מראש fp581

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  23. לאחר התקנת דרייבר כרטיס רשת אלחוטית - בסמל של כרטיס רשת מופיע: edimax wireless lan card not exist מה ניתן לבדוק?

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  24. Started by shkaf,

יש לי מצלמת אינטרנט די טובה, של LOGITECH ... הייתי מעוניין לשדר את הקלט של המצלמה לתוך האינרטנט , בדומה לשידורי רדיו באינטרנט, אבל אני רוצה רק לשדר את התמונה בלי הקול. מישהו מכיר תכונה מסויימת שעושה את זה , או שיש אתר באינטרנט שמספק שירות כזה (בחינם) כמובן אני מכיר תוכנה אחת Active WebCam אבל היא ממש מסורבלת ולא שווה את זה, כמות FPS ממש אבל ממש נמוכה , אפילו באיכות תמונה נמוכה מאוד. מעוניין לשמוע הצעות בנושא תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  25. Started by pakariel,

יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך mini fiberbox של הוט (שבmini fiberbox יש רק יציאת רשת אחת) באותו חדר אני רוצה שתהיה לי את האופציה לחבר בנוסף למחשב שלי עוד מחשב אחד או שניים (יש לי אינטרנט עד 100 מגה) * יש סיבה לזה שהfiberbox הראשי שבו יש עוד 4 יציאות רשת יושב בסלון ולא ליד המחשב אני חשבתי לקנות hub ואז לחבר את הmini fiberbox לכניסה של הhub ולחבר כל אחד מהמחשבים שאני רוצה ליציאות של הhub מה הדרך הכי נכונה לעשות את זה? האם באמת דרך hub? האם אני צריך שהכבל רשת בין הfiberbox לhub יהיה רגיל או מוצלב? ובין הhub למחשבים רגיל או מוצלב?

• 2 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים