עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ju_ja_ju,

שלום לכם, לאחרונה שידרגתי ה-NAS שלי לדגם של DS1512+ ורציתי להעביר אליו המידע מה-NAS הישן שלי (IOMEGA IX2-200). כרגע חיברתי את שניהם ישירות לראוטר שלי (Linksys EA4500) וניסיתי להעתיק המידע מאחד לשני בשתי דרכים: 1. פקודת העתקה פשוטה דרך המחשב שלי ממיפוי של הנאס הישן למיפוי של הנאס החדש. 2. כניסה ל-File Manager של הנאס החדש ומתן פקודת Upload לקובץ שנמצא בנאס הישן. בשיטה הראשונה הצלחתי להגיע לקצב של בערך 9M Bytes. בשיטה השנייה הגעתי רק לקצב של בערך 3.5MBytes. עלי לציין שכרטיס הרשת במחשב שלי הינו עדיין של 100MBits ולכן חשבתי שזה ההסבר לקצב הנמוך בשיטה הראשונה (אולי ההעתקה מעבירה הקובץ דרך המחשב מכיוון שדרכו ניתנה פקודת ההעתקה). מכיוון ששני הנאס-ים תומכים ברשת ג'יגה וכן…

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  2. Started by tal,

יש לי רשת ביתית של שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכבל מוצלב כמו כן יש לי שיתוף של ADSL שני המחשבים הם יחסית חדישים, ותומכים בפונקציית WAKE ON LAN גם הכרטיסי רשת שיש לי תומכים בפונקציה הזאת בשני המחשבים יש לי WIN_XP PRO SP1 רציתי לדעת איך אני משתמש ב WAKE ON LAN איך אני גורם למחשב המארח להידלק/להיכבות ע"י שליטה מהמחשב האורח ואיך אני מבטיח שאף האקר משועמם לא ידליק לי פתאום את המחשב כשאני לא בבית האם אני צריך ציוד מסוים ?? תודה טל

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  3. אממ,שלום אני חדש באתר וכל זה...אבל זה לא קשור P: ... אז תראו הבעיה שלי היא שהאימיול מוריד לי לאט ...לאט מאוד.. ויש לי לאוו איידי...והאינטרנט שלי מהיר הוא אחד וחצי מגה.. אמרו לי שהבעיה היא בזה שיש לי רשת בבית של שני מחשבים ...והמחשב שלי הוא המחשב שהראוטר עליו...אז אני לא יודע איך לתקן את זה.... ואם זה נחשב לווארז אז אני ערוך או משהו רק תגידו למרות שאימיול היא תוכנה חוקית....P: בכל מקרה אחד אני מעלה את המהירות להייג אידי אמרו לי משהו אם פורטים ואני לא מבין בכל העסק ... עזרה ...?

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  4. שלום יש לי רשת של כמה מחשבים עם XP ואני רוצה לדעת אם אני יכול להגביל משתמשים לאייפי פנימי מסויים שלא יוכלו להתחבר מכל מחשב והאם אפשר להגביל להם את המהירות הורדה/העלה ברשת לא מצאתי דבר כזה ללא תוכנות חיצוניות כמו נטלימיטר למשל ולכן אני שואל אולי מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  5. Started by BrAvE_HeArT,

יש לי 3 שאלות שמציקות לי לפני קנית הנתב: 1. למה אני צריך יציאה של 1G? בשביל שהקשר בין המחשבים שמוחברים קווית לנתב יהיה מהיר? 2. האם ליציאת ה-USB בנתב ניתן לחבר מדפסת שתהיה מדפסת רשת עצמאית? ואם לא אז האם יש נתב אחר כזה? 3. הנתב יהיה בחדר אשר סמוך לו יש חדר ממ"ד(המרחק בין הנתב לקיר הממ"ד קצת פחות מ-3 מטר) האם תהיה בממ"ד קליטה מספק לאינטרנט ומיילים? דרך אגב לנתב יהיו מחוברים 2 מחשבים קווית, סטרימר(Xtreamer) אחד בתקן N ומחשב נייד בתקן g. תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  6. Started by Shmoolik,

היום קרה לי משהו מוזר , לפחות 12 פעם התנתק לי האינטרנט ולפעמים גם שהמודם ניסה לאתחל את עצמו , אז נתקע לי המחשב. התקשרתי ל012 והפנו אותי למת"ב , שם מישהיא אמרה לי שהיא לא מוצאת שום דבר לא בסדר , אבל היא שמה את המודם שלי במעקב 24 שעות. ואני במת"ב. לעוד מישהו זה קרה היום ? -- נ.ב. זה קרה רק היום נתוך 3 חודשים או 4 שאני מחובר אליהם...

7. Started by avner_s21,

שלום לכולם. בעיה ברשת ארגונית בחשבון exchange של אחד המשתמשים. המשתמש לא מקבל תזכורות וזה לאחר שניסיתי להיכנס לחשבון ממחשב אחר. אשמח אם מישהו נתקל בתקלה כזאת ויוכל לעזור.

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  8. Started by nondos,

שלום, אני מתגורר בחו"ל, אני נורא אוהב לשמוע גלגל"צ בבית דרך האינטרנט הבעיה שהיא שכנראה החיבור בן השרת של גלגלצ לבית שלנו הוא לא טוב ויש הרבה קיטועים בשידור לעומת זאת מהמשרד שם כנראה רוחב הפס גדול יותר אני שומע גלגלצ מצויין חשבתי לבצע stream מהעבודה אלי הביתה של גלגלצ למישהו יש מושג איך לעשות זאת אולי דרך winamp (מבחינת הבעלים אין בעיה לעשות זאת כי אני הבעלים וכמובן שהכל נעשה לשימוש אישי ולא מסחרי) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  9. כבל מוצלב ויש להם שמות משו כזה. למה קניתי אחד ומשום מה הוא פתאום לא עובד לי לא יודע למה וגם הראאוטור לא פועל. EDIMAX הפשוט

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  10. אוקי יש לי ראוטר של חברת Edimax מדגם BR-6216WG שמחובר קווית למודם. ספק האיטנרנט שלי הוא בזק והתשתית היא הוט. אין לי חייגן. אני התקנתי את הראוטר בהדרכה טלפונית של מוקד התמיכה שלהם (פיקוק). החיבור בין המחשבים לראוטר הוא אלחוטי, אין מחשב אחד שמחובר קווית. מערכת ההפעלה על כל המחשבים היא Windows XP. הבעיה: 1. בערך לפני חודש התחילה הבעיה שהאינטרנט היה פשוט לא עובד. הייתי ניגש להיכנס לגוגל ופשוט הוא לא היה עולה. ברגע זה האיכון של המחשבים שמראים שיש חיבור היה תקין, ואף כשניכנסתי לראוטר ללשונית Status => Internet Connection היה רשום Connected. למרות זאת האינטרנט לא העלה את google. בשלב זה הייתי מבצע ריסט לראוטר (ללא ניתוק) ולאחר סיום הריסט האינטרנט חזר. ממה נובעים הניתוקים<?…

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by bennash,

אני רוצה להתחבר לממשק הניהול של הראוטר האלחוטי שבבית. אני פתחתי חלון דפדפן והקלדתי בשורת הכתובת את כתובת הנתב שלי (192.168.1.1) ובתגובה קיבלתי חלון עם הודעת שגיאה. אני משתמש בקודה IPCONFIG. התוצאה שקיבלתי היתה שכתובת ה-IP של המחשב שלי הינה 10.103.60.77 וה-SUBNET MASK הוא 255.0.0.0 אני יודע שמחשבי מקבל כתובת משרת ה-DHCP שבבניין. מה עלי לעשות כדי להתחבר בהצלחה לנתב?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  12. יש לי adsl מודם b-focus router 270 pr מהירות 750 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  13. Started by ronbadu,

קישוריות מוגבלת ברשת אלחוטית המחשבים מקבלים כתובות וDNS ,יש גישה לכונני רשת ולשרת אבל אין גישה לאינטרנט משהו מכיר סיבה לכך אני אציין כי מחשבים נייחים בעלי אותה כתובת הכל תקין

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  14. Started by CrashZone,

אפשר בבקשה תוכנת ניסיון או שרת שיחליף לי את הIP כל כמה דקות/שניות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  15. שלום. הראוטר שלי מראה סימני גסיסה, עם ניתוקים שחוזרים- אני כרגע מחובר ישירות למודם כדי לוודא שהבעייה היא הראוטר. ניסיתי לעשות הכל כולל חזרה להגדרות ברירת מחדל וDownGrade לקושחה. הראוטר שיש לי כרגע, Netgear WPN824, תיפקד עד לחודשים האחרונים בצורה טובה. הדרישות שלי מהראוטר: 1. טווח גדול. שלוש קומות וחצר (הראוטר הנוכחי עומד בזה בצורה יפה והוא ממוקם במרתף). 2. יכולת לעבוד תחת עומס של תוכנות שיתוף בכלל וביטורנט בפרט. אני מוריד המון בביטורנט ואני חייב שהראוטר יעמוד בזה כמו שצריך. הכרטיסי רשת שיש לי תומכים בDraft N, כמו גם הראוטר שיש לי כרגע. לגבי תקציב, אני גמיש. אני לא רוצה להוציא 1500 שקל על ראוטר, אבל אני מוכן לעלות מעבר ל600 שקל בשביל ראוטר טוב. תודה

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by smoke_man,

בוקר טוב, אתמול קניתי נתב של tp-link 1043nd ואחרי החלפת המודם של בזק האינטרנט בכלל לא מחובר מה הפתרון לזה?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  17. Started by Cheif,

TRENDnet מציגה נתב ומתאם הפועלים בתקן ac, שני מאריכי טווח (extender) ומתאם חשמל (Home Plug). כרגיל, כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=3144

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by thrioue,

שלום, אני כרגע משתמש ברשת אלחוטית של ראוטר ו AP לשלושה מחשבים (אחד מהם בממ"ד). החיבור בין מחשבים איטי ולא מאפשר העברת קבצים ביניהם, או הזרמת מדיה (Streaming). רציתי לדעת מה אני צריך (ציוד בעיקר) בשביל להקים רשת ביתית קווית. כמה הדבר מסובך? האם יקר? תודה!

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  19. Started by HellBoY,

שלום לכולם 4 שנים שיש לי BR-6104K של EDIMAX. עד עכשיו היתי מרוצה אבל כנראה שהוא כבר זקן ואין מה לעשות צריך להחליף. איזה ראוטר יש היום מומלץ בסדר גודל של ה 200 ש"ח? חשוב לצין שהראוטר צריך להיות חוטי ואין לי שום שימוש באלחוטי גם לא בעתיד. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  20. Started by יואב שניר,

צ'וטטתי עם נציג סלקום בנושא סופר פייבר. אמר לי שהבניין שלי לא בטווח התשתית. שאלתי אותו אם להתחבר לפרטנר ... מתוך תקווה שיזיז משהו. האיש אמר שלא בתחום יכולותיו אך שסלקום בטווח חודשים יציעו משהו חדש בנושא, ושאינו יכול לפרט. משהו יודע מהי כוונתו ?

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  21. Started by jacob300,

שלום מבקש המלצה לנתב שיכול לתת מענה ל wi-fi מחשב נייד דרך דלת חדר ממ"ד, ממרחק 7 מטרים מהמחשב הנייח - שאליו יהיה מחובר הנתב. מחובר דרך קו בזק - מהירות הורדה 40 מגה, Windows 10 Home

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by gil1908,

לאחרונה התקנתי ביטורנט באחד המחשבים והוא פשוט מנטרל לי את האינטרנט. מהר מאוד מגיע למצב שיש בראוטר מאות סשנים פתוחים ושום דבר לא זז. אחרי שסוגרים את הביטורנט ועושים ריסט לראוטר הכל מסתדר. איך אפשר להגביל את מספר הסשנים שהדבר הזה פותח? ניסיתי להוריד את מספר הקונקשנים ל50 (מ200) אבל זה לא עזר.

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  23. Started by yuval_200,

מישהו מכיר \ משתמש בראוטר הזה ? http://www.tplink.com/products/product_des.asp?id=31 האם היכולת שידור שלו שכתובה (2X, 3X) היא באמת מוכחת או שזה עוד גימיק חרטא ?

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  24. Started by DoR TnT,

שהיה לי בזק היה לי מודם שהגדרתי כראוטר ואז עברתי לHOT וקניתי את הראוטר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=9460 אני מחובר אליו חוטית ופתחתי פורטים כמו שצריך והכל ושאני נכנס לביטורנט הפורט סגור (UTORRENT) ובאימיול הוא פתוח. איך דבר כזה קורה? בתוכנה של הביטורנט והאימיול מוגדר אותו פורט. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים