רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אני כנראה אקנה אותו.. עכשיו אני רוצה לדעת איך הוא.. אם למישהו יש אותו שיתן עליו בבקשה ביקורת קצרה אני גם רוצה לדעת איך המהירות שלו ואם אין לו תקיעות.. כי אני משחק מחשקי-רשת ;[
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
עשיתי השבוע Port forwarding כדי שלא יחסמו לי פורטים בזמן פעולה של מיקרו טורנט. הבעיה שנוצרה מאז היא שכל פעם שאני מפעיל את התוכנה אני לא מסוגל לגלוש ברשת משהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ראווטר אלחוטי שישמש 3-6 מחשבים ואני זקוק להמלצה לגבי איזה ראווטר לקנות. ע"פ הבנתי הראווטר הזה עובד ב108Mb במקום ב54Mb כמו רוב הראווטרים.
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן פירמוויר של הראוטר, וקבלתי הודעה שהעדכון נקלט ויקח דקה להכנס לתוקף. הבעיות התחילו כשכלום לא קרה, כשגם ניתוק וחיבור לחשמל לא עבד ניסיתי לעשות ריסט לראוטר. הבעיה שהראוטר כאילו לא מזוהה עכשיו, ואני לא מצליח לגשת אליו בכתובת שלו (הדפדפן מודיע שאין חיבור) ניסיתי להחזיק ריסט 10 שניות אבל גם אז זה לא הצליח! למשהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום. יש אצלי שני מחשבים עם וינדוסXP. מחשב אחד שמחובר למודם כבלים (terayon) דרך USB, והמחשב השני מחובר לאותו מודם דרך כבל רשת. אז יש אפשרות ליצור ככה רשת בין שני המחשבים? או שאני צריך לחבר את הכבל רשת בין שני המחשב?( ואז רק מחשב אחד מחובר למודם, דרך USB) ועוד משהו, כשאני נכנס לחיבורי רשת במחשב שלי אני רואה שני אייקונים - אחד "התקשרות 1394" , והשני "Local Area Connection", למה יש שם שניים? מה אומר בדיוק כל אחד? אני לא כל כך מבין בזה ואשמח להסבר. ד"א במחשב האחר יש אייקון נוסף שנקרא "Local Area Connection 3"..... ?
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה. אם אני רוצה לשתף קבצים בין שני מחשבים בעזרת שני מתאמי רשת אלחוטיים ב USB, זה אפשרי? או שאני חייב ראוטר? הדגש הוא על שיתוף קבצים בלבד, ולא אינטרנט. תודה.
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי Switch של CenterCOM FS708 - ברגע שאני מחבר אותו לרשת הוא גורם לי לתעבורת רשת איטית מאוד ומציין שיש הרבה Collosions, נכון לעכשיו אני עובד עם Dynamode Switch and Surecom switch (יש לי שני Switches שמחוברים ב Uplink עקב ריבוי תחנות עבודה), במצב הנוכחי הרשת עובדת מצויין, בלי התנגשויות במקסימום מהירות, שאני מחליף את ה Dynamode ב CenetrCOM מתחילה החגיגה..... ה CenetrCOM חדש, ואני יוצא מתוך נקודת הנחה שהוא לא פגום...... יש למישהו רעיון אחר?
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
אני רוצה להכים רשת ואינטרנט אבל אני לא יודע איך בבקששה עיזרו לי אני נואש
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
איך אני מגלה IP ברשת של 20+ מחשבים? ד"א אני לא במחשב הראשי! תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
בערך עד 500 פלוס מינוס, תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
כאשר אני עושה פינג בCMD לשרת משחק אירופאי אני מקבל בין 80-100 MS. כאשר אני מפעיל משחק (אמריקסארמי) הפינג הכי נמוך הוא 350 . למה? מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אפשרי לחבר פנטיום 2 עם פנטיום 4 דרך כרטיסי רשת לאינטרנט? כאשר מחשב אחד מחובר לרשת (הפנטיום 4) והשני ה-2 מחובר למחשב פנטיום 4 בעזרת כבל רשת?
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
האם זה אפשרי ואיך עושים את זה? אני ידעתי לשתף קבצים ברשת חוטית אבל עכשיו יש לי אלחוטי בבית ואני רוצה לשתף בין מחשב הראשי שיש לו ראוטר לעוד אחד או שניים דרך רשת אלחוטית.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מעוניין לעבור להוט 100M ואני רוצה לדעת איזה מחיר אוכל לקבל בתור לקוח חדש. תודה
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רשת משרדית הפועלת ע"י שרת. לאחרונה בכל העמדות אי אפשר להתחבר לשם של השרת אלא רק לכתובת IP (קבועה) שלו. זה גורם לי לבעיות בתוכנות רשת... המחשב מודיע שהוא עובד במצב לא מקוון והשרת לא זמין לחיבור מחדש כל החיבורים פועלים. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שנים אני מנסה ולא מצליח.. הוא תמיד חוסם לי דברים וזה ממש מעצבן.. הROUTER שלי הוא FBR-1418TX של LEVEL ONE.. אגב, הDMZ זה הFIREWALL? תמונות של הROUTER.. זה מראה שם את כל האפשרויות כמעט http://img206.imageshack.us/img206/7180/aaa57wk.jpg http://img206.imageshack.us/img206/6559/aaa4bg.jpg
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם אפשר לעשות הפעלה אוטמטית לחייגן האינטרנט בעת הפעלת המחשב? אם כן, איך? (ADSL 1.5) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
טוב, עכשיו הבנתי מה זה כבל רשת מוצלב וגילית את הבעיה שהיתה לי. עכשיו הבעיה החדשה היא ששתלתי בקיר לאורך 20 מטר כבל רשת רגיל ואני לא יכול להוציא אותו על מנת לשתול כבל מוצלב. יש מתאם אשר הופך את הקצה מקצה רגיל לקצה של כבל מוצלב? אני לא רוצה לחתוך את הקצה ולהצליב גידים ולהרכיב מחדש. יש איזה שהוא מתאם כזה? הרי בסופו של דבר זה רק הצלבת גידים.
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום. הראוטר שלי מראה סימני גסיסה, עם ניתוקים שחוזרים- אני כרגע מחובר ישירות למודם כדי לוודא שהבעייה היא הראוטר. ניסיתי לעשות הכל כולל חזרה להגדרות ברירת מחדל וDownGrade לקושחה. הראוטר שיש לי כרגע, Netgear WPN824, תיפקד עד לחודשים האחרונים בצורה טובה. הדרישות שלי מהראוטר: 1. טווח גדול. שלוש קומות וחצר (הראוטר הנוכחי עומד בזה בצורה יפה והוא ממוקם במרתף). 2. יכולת לעבוד תחת עומס של תוכנות שיתוף בכלל וביטורנט בפרט. אני מוריד המון בביטורנט ואני חייב שהראוטר יעמוד בזה כמו שצריך. הכרטיסי רשת שיש לי תומכים בDraft N, כמו גם הראוטר שיש לי כרגע. לגבי תקציב, אני גמיש. אני לא רוצה להוציא 1500 שקל על ראוטר, אבל אני מוכן לעלות מעבר ל600 שקל בשביל ראוטר טוב. תודה
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
השאלה כבר בכותרת. משהו מוזר קצת מאז שעברתי אליהם אתמול... האם מישהו יודע? עריכה, אני כמעט בטוח שהם כן מפעילים שירות כלשהו בשם squid-cache אשמח למישהו שיודע בוודאות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב P4 (ישן בערך) ואני רוצה להפוך אותו לשרת(איחסון אתרים), אני לא רוצה שאני ייאחסן עליו דומיינים - את הדומיינים אני ייקח מאתר אחר חינמי. יש עליו Win Server 2008 ואובונטו. יש איזה מדריך לכל זה? או אפילו כמה מדריכים. ועוד משהו, יש באפשרותי להפוך את הכונן שיש לו בפנים ל"שרת ביתי" ? אני רוצה נגיד להכניס עליו תמונות ושכל אדם שמחובר לרשת בבית שלי, יוכל להיכנס לראות את אותן תמונות. ושנגיד כשאני ייכנס ל"מחשב שלי" אני יראה כונן Z (סתם לדוגמא) שהוא כונן רשת.
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לצד המערכות עריכה שלי, אני מתקין עכשיו מערכת חדשה- שמיועדת לדגימה של וידאו מ VTR (חיבור FIREWIRE למחשב). אני עובד עם כמה DOCK חיצוניים שמכניסים בפנים הארד דיסק 3.5 רגיל בחיבור E_SATA. ה"שיטה" היא שלכל מחשב יש DOCK משלו, ככה שאני רוצה לדגום אני מחשב דיסק ריק, מסיים ומעביר את הדיסק לDOCK של מחשב אחר ועובד עליו. במערכת הראשית יש 8 הארדיסקים פנימיים, שלא ניתן להוציא שגם לשם אני צריך לדרום חומרים. חשבתי לחבר בין 2 המחשבים בכבל רשת-ככה שאני יוכל לדגום וידאו לכונן פנימי משותף. השאלה מה לגבי מהירות? המידע יוכל יעבור דרך חיבור כזה ללא בעיות? יש לי DOCK שהוא בחיבור USB2 ואיתו אין בעיה, השאלה אם כבל רשת מהיר כמוהו? (אין להם חיבור לאינטרנט בכלל,וגם לא יהיה). (לוח אם אחד חדיש,מלפני חו…
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מחושב כולל חדשי חינם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, יש לי את 2650U של D-Link ולפני חצי שעה באופן מוזר האינטרנט התנתק 20 שניות וחזר לפעול, כשהIP שלי שונה, כאמור הראוטר התחבר מחדש לעוד IP משורת הדינאמיים של נטוויז'ן שבה אני נמצא, וכשניסיתי להכנס ללוח הבקרה של הראוטר ולכבות את הWIRELESS (תמיד מכובה אצלי) הוא לא קיבל את הסיסמא הרגילה של ADMIN ADMIN. חשבתי אולי איכשהו נפרץ הראוטר או שמשהו לא בסדר, עשיתי ריסטרט לראוטר, נתתי לו לנוח 10 דק' ועשיתי ריסטרט למחשב ועדיין הסיסמא והמשתמש הרגילים - ADMIN ADMIN לא פעלו. עשיתי RESET להגדרות המפעל לראוטר ונדהמתי לראות שעדיין, הקומבינציה שאיתה תמיד הייתי נכנס ללוח הבקרה לא פועלת! מזל שהראוטר הזה בא מבזק וכשמחזירים להגדרות מפעל יש בו הגדרה אוטומתית של בזק להתחברות לאינטרנט... יש ל…
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני זקוק להמצלמה לכרטיס רשת אלחוטי פנימי. הראוטר יושב חדר ליד, והוא תקן G. פרט להעברת קבצים בין הרשת (שאין), האם יהיה שיפור בביצועים בהחלפת הראוטר (G לN), ומקלט N? אם לא - אשמח להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי פנימי תקן N. (מן הסתם שלא אקנה G היום) חשבתי לקחת חיצוני אבל אז קראתי שהם צורכים יותר CPU וכו' ושעדיף פנימי. אפשר גם מהארץ,גם מאייבי, וגם מDEALEXTREME תודה.
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-