עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שאני אוכל להעביר רשת בצורה הזו בעצם על גבי קווי הבזק שבקירות ביתי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. טוב חברה, קודם כל, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי, רצוי אחד שמתחבר דרך הUSB, כי זה כנראה יהיה רק זמני.. מאותה סיבה אני גם צריך משהו יחסית זול.. (הייתי נותן תקציב אבל ממש אין לי קנה מידה למחירים...) עוד עניין הוא שיש לי רשת קווית עם ראוטר שמפצל לי ל4 מחשבים, הבעיה שיא שקיבלתי עוד מחשב, איך אני מוסיף אותו לרשת? (אני צריך כאילו עוד חיבור אחד בראוטר...) איזה דרך יש לי לחבר עוד מחשב? ועוד שאלה, אולי קצת טיפשית, אם יש לי גם רשת אלחוטית וגם קווית (בלי שום קשר ביניהם, 2 ספקים שונים והכל שונה), יש לי איזושהי דרך לחבר את שתיהם במקביל ולקבל מהירות יור גבוהה? תודה ויום טוב!!!

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by DarkMoh,

כרגע עברתי לחיבור עם חייגן לאחר שאתמול בבזק בינלאומי אמרו שיעזרו לי להגדיר אותו ברגע שאני אעבור לחבילת הגיימרים. היום אני מתקשר ומישהו אומר לי שהם לא יכולים לעזור לי ושאני צריך לעשות זאת לבד. אין לי מושג איך לעשות את זה לבד ואשמח אם תוכלו להדריך אותי. אני לא מוצא שום דגם ספציפי או איזכור לשם המודל חוץ מהמילים "Ethernet Switch" כתובות בגודל בכחול. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by deking,

יש לי שני מחשבים שמחוברים בנתב ואצלי הוא מוריד פחות מהר מהמחשב השני כאשר אצלי נמצא הנתב.. לא מזמן שידרגתי ל4 מגה ואצלי הוא מוריד על 440 גג ובמחשב השני בסביבות 500 יש לי כמה תוכנות ש"מאיצות" אינטרנט כמו speed connect internet accelerator ו speedupmypc מה שאני רוצה זה להחזיר את ההגדרות אינטנרט כמו שהיו בהתחלה לפני שהתקנתי תוכנות אלו .. איך אני עושה את זה?? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by GoldenAxe4000,

סוף סוף !!!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3515355,00.html משרד התקשורת הודיע היום (ד') כי יחייב את חברת בזק לספק ADSL לחיבור לאינטרנט גם ללא קו טלפון - שירות המכונה גם Naked ADSL ("עירום"). כך יהיה ניתן להתחבר לאינטרנט באמצעות בזק ללא צורך לשלם על קו, ובלי האפשרות לבצע שיחות נכנסות ויוצאות. בזק תחוייב לספק את השירות החל מ-15 בחודש מאי השנה. עד היום, ניתן היה להתחבר לאינטרנט בבזק באמצעות ADSL רק בתנאי שהוזמן קו טלפון, שעלותו נעה בין 25 שקלים (ל"קו קל"), לבין 50 שקלים לחודש לקו רגיל. זאת בנוסף על התשלום ל-ADSL - על פי חבילת הגלישה - בעקבות הוראת משרד התקשורת - לקוחות שיבחרו בכך יוכלו לחסוך את עלות הקו ולשלם על ה-ADSL בלבד. לא הייתה מגבלה טכנולוגית לספק א…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני מחפש (בנרות) קופסאת KVM שעושה לי דבר פשוט: מוציאה לי ממחשב אחד, 2 מסכים 2 מקלדות ו2 עכברים כל אחד במקום אחר.לדוגמא בחדר A יש לי את המחשב עם המסך מקלדת ועכבר ובחדר B אני רוצה קר מסך ומקלדת ועכבר שעובדים עם המחשב שבחדר A. הדבר היחיד שמצאתי זה http://www.aten.com/products/productItem.php?pid=20070404165439001&psid=20060414154647002&pcid=2006041110563001&layerid=subClass1 מישהו מכיר דבר כזה, או יכול להמליץ על דגם אחר ?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  7. אני מחובר לכבלים @ בזק בינלאומי כבר כמה שנים טובות.. ועד לשנה האחרונה [והלפני אחרונה : ) הכל היה טוב, פינגים מצויינים, מהירות הורדה טובה.. אבל זה כבר דיי הרבה זמן שהפינגים לחו"ל כבר בלתי נסבלים... במקום שיהיה לי 80 לאירופה יש לי 400.. השאלה היא האם בADSL המצב טוב יותר מבחינת הפינגים? וכמובן שהמהירות הורדה תשאר גבוהה מה גם שהמחירים בבזק זולים יותר וה5 מגה של בזק לא יוצא יקר בהרבה מהאינטרנט 3 מגה בהוט.. בערך 90 שקל יותר לשנה יש המלצות? וכמובן שיהיה אפשר להוריד מהטורנט בלי בעיה :] אגב אין לי פה שום עניין בוויכוחים מי יותר טוב ושאר השטויות פשוט חוות דעת מאנשים שמחוברים לבזק בADSL תודה =]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Tal14,

יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים שמחוברים אחד למודם ואחד למתאם HPNA. הכל היה בסדר עד שאתמול פתאום יש לי עצירות כאלה באינטרנט ולפעמים הוא גם מתנתק. נכנסתי לCMD וכתבתי Ping -n 10 www.yahoo.com והכל היה בסדר(פינג 90)אבל פעם אחת הוא נכשל והיה כתוב Request Time Out ואחרי זה היה כתוב שיש 10% LOSS. ניסיתי לנתק את המודם וזה לא עזר.. מה אפשר לעשות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by zebulon,

hello everyone i am glad to join this forum i own a motorola surfboard 4200 cable modem. i heard "here and there" that it is possible to update the firmware of the modem in order be able to get a higher download/upload speed. 1/is it true? 2/how to do it? 3/ do you know any websites with tutorials? thx for your help PS: i don't know if this is against the forum policy to speak about it...so please excuse me in advance if it is... basically i don't think it should be forbiden since the modem is mine and i can do what i want with my stuff.. anyway, please tell me if it is forbiden, and i will edit my post

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  10. Started by nondos,

שלום, עד לפני שבוע היה לי חיבור של 2 מגה לאינטרנט והייתי מוריד בקצב של 230kb/s שבוע שעבר שדרגתי את החיבור לארבע מגה, אני מקבל כרגע בין 350 ל - 400 מחישוב שעשיתי אני אמור לקבל בסביבות 500kb/s האם אני טועה או שיש פה איזשהי בעיה ועלי לבדוק אותה אשמח לשמוע מה קורה אצלכם לפני שאני פונה לבזק והספק שיבדקו את הקו תודה

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  11. שלום, יש לי רשת ביתית הכי פשוט שיכולה להיות: 2 מחשבים כאשר אחד המחשבים הוא ה"שרת" או ה"מארח" ובו יש 2 כרטיסי רשת אחד הקרוי External Internet Connection שאליו כמובן מתחבר האינטרנט החיצוני מהראוטר שיש בבית והשני שקרוי Local Area Connection האחראי על הרשת הפנימית בין 2 המחשבים שמתחבר כמובן עם כבר מוצלב למחשב ה"לקוח". עד לפני כ-3 שבועות הכל פעל בצורה תקינה ויפה מאוד: המחשבים היו מחוברים ביניהם באמצעות רשת ביתית שהגדרתי וכך הרצתי אינטרנט משניהם בו זמנית ושיפתי קבצים וכד'...אך לפני כמס' שבועות החלה להופיע לפתע ההודעה של "קישורית מוגבלת או חסרה". כמובן שברגע שהודעה כזו מופיעה לא ניתן להתחבר לאינטרנט מהמחשב הלקוח לכן תיקנתי את הבעייה ע"י הגדרת IP ידנית בכל אחד מן המחשבים (כמובן ע…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by PrAnk,

שלום! יש לי שני מחשבים בבית והמחשבים מחוברים באמצעות ראוטר אלחוטי אחי ואני משחקים באותו משחק ברשת,אנחנו משחקים באותו שרת והפינגים מדי פעם עולים. אנחנו משחקים גם עם וונטרילו ובכלל יש לנו פינגים בוונטרילו שאפילו לא שומעים אותנו שמעתי שפתיחת פורטים משהו כזה יוכל לעזור.. אשמח אם אקבל עזרה תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  13. יש ברשותי מחשב נייד מדגם דל 1300 inspiron אשר חסר לו דרייבר רשת אך איני מצליח למצוא אותו באתר החבר ינם מספר דרייברים שם ואיני רוצה להתקין את הדרייבר הלא נכון,יש למישהו מושג מהו יכול להיות הדרייבר? תודה על העזרה עמנואל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. כרגע יש לי ראוטר לא אלחוטי בקומה השניה שמחבר שלושה מחשבים אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי וסויטצ' כדי לשים את הראוטר במרתף(הקומה שלי) בשביל המחשב שלי והמחשב הנייד שאני רוצה לקנות ולחבר אותו בכבל (שקיים) לקומה שניה שבה יהיה סוויץ ששיספק אינטרנט לשני המחשבים האחרים אז שתי שאלות האם העסק יעבוד והמחשבים שלמעלה יוכלו לגלוש בצורה טובה? האם לדעתכם יש דרך יותר טובה לעשות את זה?(אולי פשוט לחבר כרטיס את המחשב הנייד בטור למחשב שלי הנייח?) ואיזה ראוטר מומלץ כדי שאני ידע מה לקנות תודה למי שעונה\עוזר

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  15. יש לי ראוטר EDIMAX BR-6104WB ש012 הביאו לי. אני מוריד די אינטנסיבי בUTORRENT ובאימיול וכאחד שמכיר את עולם ה P2P יודע שתוכנות אלו יוצרות עומס ייתר על המודם\ראוטר. בגלל העומס שנוצר במהלך היום, הראוטר מגיע לשעה מסויימת(כול יום בשעה אחרת) שהוא פשוט "מת" , כלומר מפסיק לספק אינטרנט עד שאני מנתק אותו מהחשמל למספר דק' ומחזיר. אני צריך המלצה לראוטר שיחזיק לי מספר קוננקשין רב (כרגע אני על 100) ומספר UPLOAD SLOT גדול. ושלא יקרוס ככה במהלך היום. אני אשמח להשאר עם EDIMAX מכייון שהתפריט של הראוטר מאוד נוח לי ושימושי.

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  16. באקספי ישנו אשף שמאפשר ליצור רשת חדשה. לא מצאתי את האפשרות הזאת בויסטה. אני מעוניין ליצור רשת אחת לשני המחשבים (כרגע כל אחד יושב ברשת משל עצמו) כדי להפוך את מציאת המחשב השני ליותר מהירה.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. אני לא כל כך ידעתי אם לשים את זה פה,או ב''אלקטרוניקה ומודינג'',אבל בגלל שהוא יותר קשור ל''רשתות ואינטרנט',שמתי פה (מקסימום יעבירו). אז ככה. יום ראשון שעבר עברתי בית. בבית הקודם היה רשת אלחוטית,בין המחשב שלי לשל אחי. עכשיו שעברנו,החדר שלו איזה 10-14 מטר מהחדר שלי והאוט שהוא מקבל היא ''נמוך''. החלטתי לקרוא ל''פרויקט'' הנ''ל SatellitE WireleSs (משום מה... ). אז כל הרעיון הוא שאני ''משדרג'' את קליטת האותות בין המחשבים,ובבית בכלל. יש לי מכונית ג'יפ קטנה,אני מחבר אילה 2 דיבקים שקופים מכל צד של הגלגל (תראו בתמונות),כאשר נזדקק לאות מחוזק באחד החדרים/בסלון אני פשוט ''פורש'' את 2 הדיסקים. לאנטנה אחת בראוטר יהיה נייר כסף עם ''צלחת'' נחמדה שתעביר את האוט היישר ל…

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  18. שלום יש לי מחשב כף יד מסוג mio p350 אני מעוניין להתקין עליו כרטיס wifi מסוג Spectec miniSD 802.11b Wireless LAN Card איך אני עושה את זה? לא קיבלתי עם הכרטיס דרייברים (והבנתי גם שלא צריך לקבל). אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  19. הי חבר'ה, לפי מה שבדקתי כאן בחיפוש על מנת לחבר את ה Iphone לאינטרנט אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שתומך ב AP שזה Acsess point (? תקנו אותי אם אני טועה) ואז לחבר אותו באמצעות WiFi , העניין הוא שאני לא יודע איזה כרטיס יעבוד בדיוק ? העדיפות היא לאחד שמתחבר דרך USB . מישהו יכול להביא לי לינק לדגם מדוייק ? עדיפות לחנות כמו KSP או מאזור ראשון-רחובות נ.ב , יש לי כרגע אינטנט בכבלים ללא חייגן עם מודם רגיל דרך כרטיס רשת וסוויצ' תודה מראש

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  20. יש לי בבית ראוטר ויש לי את ה-IP ואת הכתובת הפנימית של המחשב וגם איפשרתי התחברות מרחוק (מהמחשב השני בבית אני מצליח להתחבר). ניסיתי לתת ב-Remote Desktop Connection את ה-IP וסלאש ואז כתובת פנימית אבל זה לא הולך.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by *DaN,

שלום יש לי בעיה. יש לי ראוטר שעבוד ללא חייגן, שיניתי את הסיסמא של הספקית שלי. הראוטר עדיין עובד עם ההגדרות של הסיסמא הישנה. איך אני מעדכן את הסיסמא ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  22. שלום לכולם לאחרונה אני גולש באמצעות ראוטר אלחוטי אדימקס תשתית ADSL וספק 012 ביומיים הראשונים הכל היה תקין, מאז בחיבור לאימיול מקבל רק low id . איפה הבעייה ? מה צריך לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  23. כשאני נכנס לאתרים מסויימים אני לא מצליח לראות את הפרסומת .. כמו בדוגמא שבתמונה שצירפתי... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  24. שלום לכולם. יש לי מודם שמחובר לכרטיס רשת במחשב בצורה קווית. בנוסף, יש לי עוד מקור אינטנרט מהראוטר של השכנים (באישורם כמובן) אלחוטי. האם אוכל לנצל את מהירות 2 החיבורים לצורך הורדה? או לבצע הורדה של קבצים שונים מ-2 מקורות האינטנרט ובכך לקבל מהירות כפולה? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  25. Started by urinka,

שלום לכולם לא מזמן החלטתי ללמוד את SERVER 2003 אז.. לקחתי מחבר ספר והורדתי כמה PDFים התארגנתי על 2 מחשבים יחסית ישנים P4~ והקמתי לי שרת ולקוח עם דומין ככה נוצרה לה מאין סביבת תרגול ולימוד אני מאמין שיהיו לי הרבה שאלות אבל אני בטוח שבעזרת המון מקורות מידע ברשת וכמובן פה בפורום אני די ימצא מענה על כל מני שאלות אני לא ממהר ואני לומד לשם הידע ועכשיו לשאלה... מדיניות הסיסמאות ב 2003 היא מאוד כבדה יש דרישות לסיסמא שמכילה גם אותיות גדולות וגם קטנות וגם סימנים כגון $#@ שלא תהיה מבוססת על שם המשתמש וכו' אני מצליח לבטל את הקומפלקס כבד של המדיניות ע"י המדריך באתר של פטרי http://www.petri.co.il/disable_password_requirement_in_win2003_domain.htm אבל אני לא מוצא איך אני יכל…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.