עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by thebestof2005,

לאחרונה קניתי ראוטר בכדי להקים רשת אלחוטית ביתית. רציתי בנוסף למחשבים שבבית שלי לחבר גם את האקס בוקס לרשת. הבעיה היא שהdevice שבאמצעותו אני יכול להתחבר לרשת אלחוטית עולה 500 ש"ח בארץ וזה לא מקובל עלי להוציא 500 שקל על אנטנה שמתחברת דרך הusb. חשבתי אם אפשר שאני אמקם עוד ראוטר בחדר שבו נמצא האקס בוקס והוא ידע לתקשר עם הראוטר השני וכאשר האקס בוקס יהיה מחובר אליו בעצם הוא יקבל אינטרנט גם... מישהו יודע אם זה אפשרי? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  2. נניח שיש לנו רוחב פס של 10Mb אני רוצה לעביר 80MEG בבלוקים של 20Mb ויש שני מחשבים ובינהם יש לי 2 ראוטורים כאשר הם במצב S&H כאשר אני מחלק את בלוק הנתונים של 20 MEG התשובה במקרה כאן היא 12 שנייות עד שזה מגיע למחשב השניה ...שאלתי עם יש נוסחא שעושה את זה ואני לא צריך לעשות ידני ... כמו מפגר כמו : 20 MEG הראשונים עוברים לראוטר הראשון שזה הקצב של 10MEG ולכן לוקח לו 2 שניות ...ורחרכך עובר לראוטר השני .וכך עד הסוף

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by shklak,

האם הגדרת primary DNS suffix היא מנדטורית ביישום IPv6? האם גם ב-IPv4? DHCP לא פעיל; הגדרות ידניות.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי BR6216MGוEdimax מה אתם אומרים עליו?.. יש חסרונות בו? אף פעם לא היה לי אלחוטי יש לי עכשיו חוטי ... ואני רוצה לשמוע קצת חוות דעות איך זה ראוטר אלחוטי אני משחק הרבה משחקי רשת וצופה בסרטים באינטרנט זה לא יאט או משהו?.... תודהרבה ולמה כתוב בראוטר שהוא תומך עד 54MBPS מה זה?..

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by dan9,

היי ברוצני תוכנה שתהיה הכי פשוטה שאפשר לשינוי IP כל מספר דקות אפילו כל דקה קיימת תוכנה כזו?? בבקשה עיזרו לי!

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  6. האם התוכנה הזאת שולטת גם על מחשבים אחרים בתוך הרשת הביתית ? אפשר להגדיר לה לשלוט על מחשב אחר ברשת ,מבלי להתקין את התוכנה על המחשב השני ? או שזו רק תוכנה שעובדת על המחשב הספציפי בה הוא מותקן .

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. המחשב החדש שלי מחובר לראוטר Edimax באופן אלחוטי,אני צריך להגדיר פורטים של האימיול או משהו כזה,אבל אני לא מצליח כי עדיין יש לי Low ID אני צריך לשנות הגדרות בראוטר אולי?! פתחתי ב"חריג" בחסימת אבטחה את הפורטים הנכונים ועדיין זה לא עוזר... יש למישהו מושג מה עוד צריך לעשות?! גם כיביתי את הפיירוול וזה נשאר ככה.. תודה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  8. שלום לכולם, יש שלי צורך בחיזוק הקליטה לחדר מסויים שמרוחק כך שיש קליטה חלשה והפרעות מנתב 3COM שמשדר קומה וחצי גבוהה יותר. אשמח להמלצה של דגם ספציפי שמסוגל להיות מוגדר כ ACCESS POINT . מעט פרטים על הבית הבית דיי גדול עם מפלסים מסדרונות ומספר קומות ,לכן האות האלחוטי מגיע חלש עד בכלל לקומה התחתונה שם נמצאים שלושה חדרים שבכל אחד מחשב. שניי חדרים מחוברים ע"י כבל רשת רגיל שעובר דרך הקיר. לחדר השלישי אין תשתית של כבל רשת ולכן הוא חצי משתמש באות האלחוטי. חשבתי להשתמש בכבל שמגיע לאחד החדרים לחבר שם נתב אלחוטי נוסף שישדר את האות לאותו חדר ולחדר שאליו חסרה לי תשתית. נראה שהאופציה הזאת תתן תוצאה חזקה בעזרת ROUTING פשוט . מאחר ולא עשיתי את זה עד היום בנתבים בייתים ואין לי אפשרות לבדוק …

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני צריך למצוא מאכסן לאתר שפונה בעיקר לציבור ברחבי אירופה (מספרד במערב ועד רוסיה במזרח, למעשה כל אירופה חוץ מבריטניה). האם זה נכון שכדאי לי לעשות זאת על שרתים שממוקמים באירופה ? מישהו יודע אולי באיזו מדינה זה הכי כדאי ? או אולי המלצות למאכסן ספציפי ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. או לחבר אחד מהראוטרים לאחד המחשבים המרוחקים ולהשתמש בו בתור אנטנה לקליטה טובה יותר?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by dani2k,

היי יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים על ידי ראוטר ורציתי לשתף כונן ממחשב אחד . על מחשב אחד מותקן XP 64 ביט ועל המחשב השני Vitsa 64 ביט. המחשב שאליו מחובר המודם הוא זה עם הXP והשני מחובר לראוטר. אני בעצם רוצה לשתף את כונן D (או תיקייה בתוכו) של המחשב עם הvista כך שאני אוכל להעביר קבצים וכאלה דברים. אפשר בבקשה הסבר איך לעשות את זה ?! תודה

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by asmon,

כשאני מתקין VISTA אני מצליח להתחבר לאינטרנט ישירות, כלומר לאחר ההתקנה אני פשוט מקליד 10.0.0.138 וזה מתחבר. כשאני מתקין XP אני רואה את שם הראוטר ב LOCAL AREA CONNECTIONS אבל כשאני מתחבר אז האייקון הזה למטה של החיבור לאינטרנט מופיע עם סימן קריאה צהוב ורשום "NO CONECTIVITY" או משהו כזה. אני יודע שגם בXP זה אמור להתחבר חלק כי זה מה שהיה לי לפני שהחלפתי לVISTA מישהו יודע למה זה לא מתחבר?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  13. זה כבל שיוצא מאחד ומתפצל לשניים? פשוט אני רוצה לחבר את הXBOX360 לאינטרנט ואין לי רווטר אלה מודם רגיל עם מקום לADSL אחד. קבל רשת מוצלב זה מה שיפתור לי את הבעיה? אני פשוט צריך איזה שהוא קבל שיתחבר למודם ושממנו יצאו שני קבלים,אחד לכרטיס רשת במחשב ואחד לXBOX. תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. לאור ניתוקים חוזרים ובאים בחיבור האינטרנט התקשרנו לבזק בינלאומי לשאול מה הבעיה. בבזק בינלאומי אומרים שעבודה עם חייגן בתוך הראוטר וחיבור כבלים דרך HOT גורם לניתוקים ואי ייציבות בקו ויש רק ראוטרים בודדים שיכולים להחזיק ביציבות את הקו. השאלה שלי היא איזה ראוטר מתאים במצב של חיבור עם כבלים(HOT) וחבילה של בזק בינלאומי שנקראת GAMER(הכוללת תעדוף לשרתים בחו"ל), ככה שהקו יהיה יציב ולא יהיו ניתוקים חוזרים. מודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Lmagus,

זה התוצאות שיש לי בTRACERT, דיברתי עם הנציג של בזק בנלאומי, והוא טען שאין שום קשר לשרתים שלהם מכיוון שבסוף הTRACERT אני מקבל פינג טוב. זה נכון?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by asagoren,

שלום לכולם, הבעיה שלי שכל פעם שאני בא להכנס למשחק עצמו אחרי שכבר הכנסתי שם משתמש והכל אז הוא עושה באיזשהו שלב disconected from the server ובאותו מחשב עם ספק אינטרנט אחר זה עובד מעולה.. מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם? ומה אפשר לעשות? ואם זה חסימת פורטים איך מוחיכים את זה ואומרים לחברה של הספק? בתודה מראש אסי

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  17. המתכון: חיבור ויסטה (מחשב נייד)בכבל מוצלב לאקס פי sp1 (מחשב נייח) -את זה הצלחתי אך ללא יכולת לגלוש בויסטה דרך אותו חיבור! המאסטר זה המחשב שלי כמובן עם האקס פי והויסטה של חברה שלי הוא הסלייב שמתי dns של ברק וגם אייפים ויש חיבור רשת אך ללא אינטרנט מה לעזעזל עושים חברה שלי לא רוצה להחליף את ויסטה ואני לא רוצה להחליף אותה אז מה עושים רבותיי בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אפשר בבקשה הסבר מעמיק כגון כבלים שצריך ראוטר יש לי הגדרות שצריך להגדרין בבקשה גם הסבר איך אני נגיד משתף צורב ממחשב אחר למחשב שלי ממש צריך הסבר מפורט אני חדש בזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  19. שלום, פתחתי בUT3 שרת וכשחבר שלי ניסה להכנס אליו היה רשום לו שההתחברותת כשלה... שאלתי פה ושם ואמרו לי שצריך לפתוח פורטים... (אני מאמין שגם אצלי וגם אצל חבר שלי) בקיצר זה נכון? אני יודע שכשיש ראוטר צריך לסדר פורטים בתוכנות הורדה אבל גם במשחקים? אם זה נכון אז איך אני עושה את זה? במחשב שאני משחק יש כרטיס רשת Edimax EW-7128G 802.11g ובמחשב שמחובר למודם (הוא בקושי מעלה את UT04 י) יש את הראוטר Edimax Wireless Router BR-6204Wg תודה לעונים... אה, ומה זה פורטים בכלל...

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  20. שלום, יש ברשותי נייד טושיבה סטלייט. יש בו כרטיס רשת אלחוטי. החיבור (כלומר השני מחשבים בסרגל עבודה) מסומן בקו אדום כלומר לא תקין ואין שום אפשות להתחבר. כשאני מנסה לחפש רשתות הוא מוצא כמה דברים אבל אני לא בטוח שזה באמת רשתות שיש באזור. מה בעצם הבעיה כאן ואיך אפשר לפתור אותה? אני לא יודע מה להוסיף עוד לגבי הבעיה, אבל בכל מקרה תגידו לי מה להוסיף כדי שזה יהיה כמה שיותר יעיל. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by gerdamen,

שלום לחברה שלי יש רווטאר Thomson ST-780WL של SPEEDTUCH והוא עושה לה בעיות מסוג: 1-הוא מתנתק(ממש המחשב רושם "כבל רשת מנותק") כאשר היא רוצה לראות סרטון באיטרנט באתר מסויים כמו זה: http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=9606&CategoryID=9&subID=9143&StrCategory=הסוד 2- אני ניסתי להוריד דרייבר של המודם מצאתי אבל באמצע ההתקנה רשום: שם משתמש וסיסמא?!.. ואני לא מצאתי באיטרנט... 3-ניסיתי אולי להוריד דפדפן אחר "פיירפוקס " ושם הוא לא מתנתק הוא נתקע..גם ניסיתי להתקין מחדש קודקים לא עוזר? אם למישהו יש פתרון אני אשמח לקבל רעיונות תודה לעוזרים אני מעריך...

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. יש לי מודם RTA 1320 שהפכתי אתמול לראוטר ומחובר ישירות למחשב. ההורדות בביטורנט ירדו מ-300 בממוצע ל-2K! יש צורך בפתיחת פורטים בממשק המודם? איך עושים את זה אם כן?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  23. שלום אני בטוח שטחנו הרבה את השאלה וקראתי את הסטיקי ולא הצלחתי להבין אז אשמח לעזרה קצרה אם יש למישהו כוח חיברתי נתב Linksys WRT54GC הוא מחובר ככה שהמודם של האינטרנט מחובר ראשון אחריו הנתב לנתב מחובר מחשב אחד באופן חוטי ואחד אלחוטית מערכת ההפעלה היא ויסטה לא הייתי צריך להגדיר כלום ושני המחשבים התחברו בלי שום בעייה,אני רוצה לשים סיסמא כדי שלא כולם יוכלו להתחבר דרך האינטרנט האלחוטי השאלה איך אני מגדיר את זה בידיוק ולא הצלחתי כלל לראות את הגדרות הנתב במחשב תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. בעת ההגדרה של רשת ביתית חשוב מאוד שהפיירוול יהיה על "לא פעיל". אחרי שהכל מוגדר כמו שצריך והרשת הביתית פועלת כראוי, האם ניתן להחזיר את הפיירוול למצב "פעיל"? אם לא - מה ההשלכות של המחשב בלי פיירוול פעיל?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by alon7,

לחצתי על כפתור הריסטרט ועכשיו אני לא מוצא את האייפי וגם לא יודע איך לקנפג אותו מחדש מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.