עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז ככה כל משחק שאני מנסה לעשות לו PATCH לעדכן אותו אז זה לא נותן לי יש שגיעות בעיות וכו' עכשיו חשבתי חשבתי חמה זה נהיה לי אמרתי אולי בגלל שהפכתי את האיטרנט שלי ל STATIC IP אז שינתי לרגיל ועדיין לא עובד עכשיו נזכרתי עשיתי שיהיה לי 2 Local Area Connection Local Area Connection Local Area Connection 2 עכשיו השניי זה מה שהוספתי עכשיו נגיד אני רוצה למחוק אותו להחזיר לרגיל איך אני עושה את זה ? שחכתי איך עשיתי את זה משהוא עם הוספת חומרה חדשה ועם מישהו יודע מה הבעיה אז בבקשה שיגיד ליייי ויסביר

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  2. שלום. יש לי רשת ביתית בבית. שני מחשבים. מחשב אחד מחובר בכבל רשת לנתב והמחשב השני בסוף הבית ומחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה היא שהקליטה מהמחשב השני לא טובה, ולפעמים החיבור מתנתק. יש לי את הנתב - asus am 604g. ויש לי עוד נתב אחד שהוא בקופסה וללא שימוש שהוא - rotal rta 1025w האם אפשרי שהנתב ללא השימוש(rotal rta 1025w) יהיה באמצע הבית ויעשה גשר מהנתב asus לכרטיס הרשת האלחוטי שנמצא במחשב השני? כלומר יש אפשרות שהנתב(asus) ישלח אותות לנתב(rotal), ומהנתב rotal ישלח אותות לכרטיס הרשת? אם אפשר, איך עושים זאת צעד אחרי צעד. בתודה אלעד

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by אברם מהמכולת,

האם יתכן כי הפסקת חשמל תאפס את הגדרות ההאבטחה (סיסמת WEP) בנתב האלחוטי ? (Dlink +614)

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  4. Started by Dimka,

שלום לכולם, אני מעוניין ליצור חיבור FTP בין שני מחשבים, כיוון שאני לא מבין בזה כל כך, הייתי רוצה המלצה לתוכנת שרת (רצוי חינמית) גם הייתי רוצה שלמתחברים תהיה יכולת למחוק קבצים מהשרת (אם אפשרי). תודה קצת רקע... יש לי צורך לעשות סינכרון בין תיקיות בשני מחשבים שונים ברשת (Wi-Fi), ניסיתי בעזרת כונני רשת אבל העברת קבצים גדולים לפעמים קורסת או נהיית איטית מדי. אני משתמש בתוכנה AllWay Sync לצורך הזה, היא תומכת ב-FTP שאמור לתת מענה לבעיה שלי.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Radeon38,

שלום האם אפשר להגדיר את הדגם בכותרת שיעבוד כנקודת גישה ולא כראוטר??.באחת ההגדרות שלו ראיתי את המונח AP והפעלתי אותו אבל עדיין הנתב הראשי אינו רואה אותו?? מה אפשר לעשות על מנת להפעיל אותו כנקודת גישה ולא כנתב?? אשמח לעזרה.תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם! חיפשתי בכל הפורומים האפשריים לגביי רשת אלחוטית בבית כאשר הטופולוגיה בבית היא 2 קומות עם מודם בממד - וגיליתי שיש חוסר מוחלט במידע כזה ..... אז ככה - אחריי הרבה ניסויים שעשיתי עם ראוטרים : המודם נמצא בממד בקומה הראשונה (בקצה אחד של החדר) והמחשב הנייד נמצא בחדר בקומה השנייה (ממוקם בכיוון ההפוך לראוטר, כאשר בין הקומות 15 מדרגות ) - יש קליטה טובה מאוד !!! הראוטר שנתן את הביצועים הוא : linksys WRT54GL אני מקווה מאוד שזה יעזור להרבה מאוד אנשים שניתקלו בבעיות מסוג כזה. תהנו !

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  7. Started by JNDN38,

שלום לכולם יש לי הבנה מינימלית ביותר לגבי רשתות ולכן אני פונה אליכם לעזרה. יש לי מחשב אחד בעבודה שמחובר קבוע לרשת של העבודה (10.10.12.140), כל התוכנות בשימוש היומיומי הן דרך הרשת הזאת (EMAIL, ERP, שיתוף קבצים). הבעיה הגדולה היא שאין אינטרנט. החברים הטובים בהנהלה חסמו. אני קיבלתי אישור מיוחד לאינטרנט אבל גם שם חסמו כמעט את כל האתרים, תוכנות המסרים וREMOTE DESKTOP שאני ממש רוצה להשתמש בהם. במקום העבודה שלי יש עוד רשת של חברה חיצונית שעובדת אצלנו. הרשת שלהם פתוחה לגמרי ואפשר דרכה לגלוש חופשי. הצלחתי להעביר כבל של הרשת הזאת עד המחשב שלי. התקנתי כרטיס רשת נוסף על המחשב (אחד ONBOARD והשני PCI). עכשיו יש לי שני כרטיסי רשת עם שני כתובות IP שונות (10.10.12.140 + 176.180.100.87) ע…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Yoav,

שלום, יש לי בבית רשת WOWNET בגלל מספר דברים שמגבילים אותי מרשת אלחוטית/קווית (אחד המחשבים נמצא בממ"ד וחשוב שהוא יהיה מחובר לאינטרנט, כיוון שזה המחשב שאני עובד בו..). הציוד שלי הוא מודם-רוטר של 2WIRE ועוד 3 דברים כאלה שמתחברים לחיבור של הטלפון ולUSB של המחשבים האחרים ומחברים אותם לרשת. לאחרונה התחלתי לחפש אחרי דרייברים עבור המתאמים עבור המחשבים האחרים (המחשב שמחובר למודם מחובר בכבל רשת ככה שאין בעיה) בשביל ויסטה, כיוון שהתחלנו לחשוב על שידרוג ולא מצאתי. שלחתי לחברה אימייל: ולהפתעתי הרבה הם ענו לי: אז.. אם אני רוצה לעבור לויסטה במחשבים שמחוברים עם ה"PC PORT" (המתאם הזה) אני מבין שאכלתי אותה, נכון? (יש טעם לנסות לשלוח אימייל ל-MS או שהם בין כה וכה לא יענו לי?)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. חיברתי ראוטר של NETGEAR והגדרתי הכל. האינטרנט עובד, אבל הגלישה איטית מאוד. בדיקת מהירות באתר cable.org.il הראה שאני מוריד על המקסימום. מה עלולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים...

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. שלום לכולם, מעולם לא עבדתי ברשת עד היום, מדובר על ראוטר אדימקס BR-6244 אלחוטי, ישנו דסקטופ אחד שמחובר בRJ, שני לפטופים בוויירלס ועוד דסקטופ בוויירלס. מדפסת מחוברת לדסקטופ שמחובר בוויירלס השאלות: 1) הדפסה מכל המחשבים ברשת, איך? 2) שיתוף קבצים בין אחד הלפטופים והדסקטופ שמחובר בRJ בלבד. 3) אבטחת הרשת כולה? 4) כל דבר אחר שאני צריך לדעת תודה רבה! גיא

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  11. שלום חברים אני מחפש ראוטר אלחוטי שייצטרך לחדור ממ"ד והחדר השני אמור להיות מחוצה לו... ויהיה במרחק של בערך 15 מטר גג ממנו... אני צריך משהו של עד 400 ש"ח בבקשה... תודה מראש ויעזור לי אם הוא יהיה מ KSP תודה!!!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. יש לי קו 8מגה דרך ADSL ו014 ומשום מה מהירות ההורדה שלי בשבוע האחרון מ rapidshare ירדה וזה מוריד לי 40-90 kB/sec כששבועת לפני היתי מגיעה גם ל500 המחשת מהירות מ014 וגם דרך SPEEDTEST מראה לי תקין האם מישהו עוד ניתקל בבעיה כזאות? תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  13. כרגע, אם אני רושם מילה בשורת הכתובת, אזי אני מקבל תשובות מ GOOGLE.COM אבל אני רוצה לקבל תשובות מגוגל ישראל. איך אני עושה זאת? (אין לי מושג איך קרה ששורת הכתובת הפכה למנוע חיפוש של גוגל דוט קום)

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by nizans,

שלום. קניתי היום נתב חדש DIR-655 התקנתי אותו יחד עם מודם חדש מבזק והכל עובד מעולה. עכשיו אני מנסה להגדיר את הנתב הישן ( Siemens SL-141) ואני מסתבך. לפי המדריך - http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אני צריך להפעיל את ה - WDS בDIR-655 אבל אני לא מוצא אפשרות כזאת בהגדרות. אשמח אם מישהו שמכיר את הנתב יוכל לעזור לי. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. חברת Droidfi מאמינה שהקושחה המתאימה ביותר לנתבים צריכה להיות מבוססת על מערכת ההפעלה Android. כדי להגשים זאת, החברה פתחה קמפיין ב-Kickstarter שמטרתו לגייס $2,500 שיסיעו לה לפתח קושחה חלופית לנתבי 802.11ac המבוססים על רכיבים של חברת Broadcom. סף הכניסה נמוך ביותר - $1 בסה"כ ותמורתו יקבל התורם גירסת בטא וגירסא סופית של קושחה עבור אחד הנתבים הבאים - Linksys EA6500, NETGEAR R6300 או ASUS RT-AC66U. החברה איננה מתכוונת לגבות תשלום עבור הקושחה ומתכוונת להתבסס על הכנסות ממכירת אפליקציות שירחיבו את התכונות של הנתבים כמו חיבור לשירותי אחסון ענן ואנטי וירוס. את כל הפרטים ניתן למצוא כאן -- http://www.kickstarter.com/projects/2010965554/turbocharge-your-wireless-router-with-an-android…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eliil1,

איזה אפשרויות יש ללעשות אינטרנט בנייד? זה כמו בנייח , צריך תשתית וספק וכו' ? או משהו אחר? תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מחובר ל ADSL עם ה B-FOCUS ROUTER 312+ שיש לו רק יציאה למחשב אחד עד היום ההיתי מתחבר עם החיגן הרגיל ,עכשיו נכנסתי להגדרות שלו ושיניתי אותו לרואטר והכל עובד כמו שצריך. אבל הרעיון הוא לחבר עוד מחשב אחד ברשת,אז פיתרון אחד הוא לקנות HUB ולחבר את שני המחשבים ל HUB ואז למודם.הבעיה היא ש HUB רכיב 'טיפש' ויכול להיות סתם עומס ולכן הרעיון השני הוא לקנות SWICH ,רק שפה זה מסבך קצת את העיניין כי ל SWICH יש כתובת משלו וזה עוד רכיב עם הגדרות משלו ונראה לי שצריך לכבות את DHCP ברואטר ולתת כתובות סטטיות כדי שזה יעבוד וזה ניראה לי קצת כאב ראש אז מה כדאי לי לעשות? ודבר נוסף איזה כבלים אני צריך בין ה HUB/SWICH למחשבים ובין ה HUB/SWICH ל ראוטר? ד.א אם משהו יכול לתת לי לינק לרשימה של פורטי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. תמיד בשעות יום מ12 בצהריים עד 12 בלילה ככה +- יש לי לאגים במשחקי רשת, באתרים של חו''ל וכו'. אבל בום באיזה 12 בלילה ככה +- פתאום הכל עובד חלק ומהר, אין יותר לאגים אין בעיות איטיות. למה זה? ומה אפשר לעשות בעניין?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Nat_D,

שלום, יש לי שאלה מעט מוזרה אך אשמח אם מישהו יוכל לענות לי עליה... אני חדשה בתחום הרשתות ויש דבר אחד שקשה לי מעט להבין והוא כיצד עובדת העברת נתונים באינטרנט/ברשת. כלומר, מהי המשמעות כאשר מהירות גלישה היא 5 מגה חוץ מהעניין של מהירות הגלישה, וההבדל בין העברת נתונים בין כרטיס רשת לאינטרנט לבין כרטיס הרשת למחשב עצמו? לא ברור לי ההבדל ביניהם איך זה עובד בפועל ומי נגד מי בכל הנושא של תעבורת נתונים... תודה מראש לעונים, נטלי.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by לירן,

כשאני מנסה לפתוח פורטים זהים/חופפים ליותר מ ip אחד ברשת אני מקבל הודעת שגיאה מהראוטר.. זה דבר ידוע או שזה בעיה אצלי ???

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  21. יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר ובה - 2 ניידים ואחד נשולחני לאינטרנט דרך ראוטר, והכל עובד סבבה... יש לי 2 מחבים נוספים שהם של עבודה בלבד ולא מחוברים בכלל לאינטרנט ואסור שיהיו (אלא מערכות עריכה). אני רוצה לחבר אותם לרשת הביתית כדי לשטף תיקיות ולהעביר חומר מהמחשבים של העריכה למחשב נוסף שבו יש אינטרנט, אך חשבו לי מאוד- שבמחשב של העריכה לא יהיה אפשר להיכנס לאינטרנט ולגלוש/לקבל וירוס/תולעים ומזיקים (אין אנטי וירוס ואסור שיהיה בו). איך אני עושה זאת? להגדיר לשיטוף אני יודע, אבל איך והאם ניתן לחסום אינטרנט ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. D- Link DWL- G150+2.4GHZ 54MBps Wireless PCI Adapter D - Link DI 524 2.4GHZ 54Mbps Wireless Router מה אתם אומרים? סה"כ יוצא בערך 380 ש"ח לערך אם יש לכם הצעות בטווח מחירים עד 400 ש"ח אשמח , הבית אינו גדול ההבדל יהיה 3 חדרים מקצה לקצה באותה קומה בערך 15-20 מטר ומה ההבדל בין השניים? http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=10771 http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=13829 המחיר כמעט כפול

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. מתכנן שמוש במצלמת IP באמצעות נתב אלחוטי של 3COM. לנתב זה יכולת built-in לתמיכה ב- TZO.com ו/או DynDNS.org . איזה מהפרוביידרים הנ"ל עדיף לשימוש?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  24. בזק לא מוכנה להעביר קו טלפון לביתי, שנמצא 400 מ' מהעמוד הקרוב שלה. בין העמוד של בזק, וגג ביתי יש קו ראיה נקי (חוץ מקו מתח 3 פזות שעובר כמטר מתחת קו הראיה). השטח הוא חקלאי - מחוץ לקו החשמל הנ"ל אין שום הפרעות חשמליות\אלקטרומגנטיות בסביבה. מבקש אנוכי יעוץ באחד מהפתרונות הבאים: א, בזק מציעה אחד מהראוטרים+מודמים האלחוטיים שלה בחינם אם אקח חבילה של 2.5M . (ASUS 604G ; BFOCUS 352 ; ECI-A2TEC ; ROTAL ASK-1024 ; SIEMENS C2-10 ) נניח שאשתמש במודם-ראוטר שלה ליד העמוד (שם יש לי נק' חשמל ועמוד לחבר עליו את המכשירים) ועל גג הבית אשים עוד מודם, א1.האם מספיקה לי עוצמת השידור של נניח הASUS? בתור AP והאם לקנות מכשיר זהה להעמיד על גג הבית? א2.האם אפשר להחליף אנטנה, לאנטנה חיצונית נניח באסו…

• 33 תגובות
    • 7k צפיות
  25. Started by mikko,

מישהו מכיר נתב כזה כמו ה WRT54GL האגדי רק בתקן N כלומר שיהיה פתוח ולא צריך "לפרוץ" אני מעדיף tomato יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.