עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שידרגנו ל-5MB וב-2 המחשבים המהירות היא 330KB/s דיברתי התמיכה ואמרו לי שככה זה אמור להיות ומהירות ההורדה מתחלקת בין 2 המחשבים לפי הטבלה שלהם (בזק בינלאומי) אני אמור להוריד על 625KB http://212.179.191.175/Check1.html מה הולך כאן ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים - נייד ונייח (על שניהם XP). המחשב הנייח מחובר לאינטרנט ואליו גם מחובר ה 7318 שמשמש כ AP עבור הנייד. כל העסק סה"כ עבד לא רע, עד שהחלטתי לעדכן את התוכנה לגרסה האחרונה... מאז שהתקנתי את העדכון ה 7318 הפסיק לשתף פעולה. ה 7318 מנסה ל"ייבא כתובת רשת" אבל אחרי דקה תמיד מודיע על "קישוריות מוגבלת או חסרה". לא משנה מה שעשיתי - הסרתי את העדכון, התקנתי את הגרסא הישנה, מחקתי ברג'יסרי כל אזכור לכרטיס, התקנתי שוב וכו'. כמובן שאין שום הגדרות אבטחה (לא MAC פילטר ולא הצפנות) שום דבר לא עזר. אגב, אני יודע בוודאות שאם אני אתקין את הווינדוס מחדש הכל יעבוד (התקנתי OS נוסף כדי לבדוק. הכרטיס עצמו תקין). בתמיכה של EDIMAX בטייואן שלחו לי גרסה אחרת של התוכנה (שלא עזרה)…

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  3. היי חבריה, כרגע אני מפעיל באמצעות חייגן ולחיצה על עין האינטרנט,שאלתי היא: איך בהפעלת המחשב האינטרנט יתחבר אוטומטית? אני גולש באמצעות 012 מערכת ההפעלה אקספי home תודה. 2. אני שולט במחשב מרוחק באמצעות logmein ,כאשר אני עושה הפעלה מחדש אין לי אפשרות להתחבר למחשב המרוחק, האם יש אפשרות קיימת להכנס למחשב מרחוק ולהפעיל את האינטרנט ידני? תודה

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by idofr,

היי שלום וערב טוב, כבר כמה ימים שאני מרגיש שהגלישה היא פשוט מכה ממש לוקח לדפדפן המון זמן להגיע מאתר לאתר והלעלות אתרים סבירים לא איזה אתר צ'כי שעובר דרך שרתים בארה"ב ואיראן. עכשיו היה לי כמה דקות פנויות אז נכנסתי לcmd ולאתר של בזק בין לאומי והתחלתי לעשות פינגים לכל מיני אתרים שאני גולש אליהם בד"כ. בהתחלה התוצאות היו ארוכות ולא הגיוניות (אם הן בכלל חזרו) אבל אחרי כמה ניסיונות והורדה של הקובץ בדיקה מהספק פתאום יש לי קצב מדהים! הפינגים חוזרים במהירות מטורפת (9 מילי שניות מהbbc באנגליה!) ואפילו HW שהיה לוקח לו לפחות 20 שניות לעלות עולה תוך מספר שניות בודדות. עכשיו כאילו מה הקטע הם בכוונה נותנים לי קו איטי ואז שהם רואים שאני אשכרה בודק הם מחזירים אותו למה שהוא אמור להיות!? מיש…

• 160 תגובות
    • 26.5k צפיות
  5. Started by devilaz123,

שלום לכולם אני חדש כאן אז ככה..יש לי כמה שאלות קודם כל מה זאת הפקודה tracert ומה היא עושה? זה כמו ping? כי דיברתי עם חברה אחת מאנגליה שאני משחק במשחקים שלה והשרת ממוקם בגרמניה.. ואני לא מבין למה הפינג שלי שם במשחק בערך על 300-500 שזה מלא זה צריך להיות משהו כמו 100-250 מקסימום יש לי 2.5 מגה בזק והחברה הזאתי אחרי שהתלוננתי הם אמרו לי לעשות tracert לאייפי של ההוסט שלהם בגרמניה אז עשיתי ושלחתי להם וסתכלו מה הם רשמו לי Hi. It seems the cause of your latency is that your data packets are sent all over the world before reaching Frankfurt, where servers are located (the route is something like Tel Aviv - Germany - Netherlands - California - Frankfurt). As you can see, the reaso…

• 4 תגובות
    • 26.6k צפיות
  6. Started by yuval_200,

הי. אני צריך ראוטר אלחוטי חדש, כמה דברים חשובים: 1. חיבור USB מובנה לטובת חיבור מדפסת שתשמש כמדפסת רשת. 2. טווח קליטה טוב, הרשת צריכה לכסות 2 קומות. 3. כמה כניסות RG45 פנויות, לא חייב יותר מ 4. 4. לא יותר מ 400, 400+ ש"ח ואם מדובר בראוטר שממש אבל ממש מצדיק את זה בגלל הקליטה וכו אז אפשר לעלות ל 500 ש"ח, אבל זה הקוו האדום. המלצותיכם ? תודה.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by J0n1,

שלום. יש לנו בבית שני מחשבים מחוברים לאותו מודם, חוץ מזה אין להם שום דבר משותף (אין רשת בינהם קיצר) אני רוצה שהמחשב השני יוכל להדפיס דרך האינטרנט מהמדפסת שמחוברת אלי, זה אפשרי? (יש לי מדפסת רגילה) תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. zonealarm pro מותקן על ה-GATEWAY .

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by marmark,

שלום,יש לי ראוטר אלחוטי מבזק ( siemens sl2-141)עכשיו עלי לרכוש כרטיס רשת אלחוטי למחשב השולחני השני ( פנטיום 4 2.6). איזה כרטיס מומלץ לרכוש ? המרחק בין המחשבים הוא 15 מ'. תודה.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  10. Started by idang,

התקשורת האלחוטית במחשב נייד-טושיבה- Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (802.11a/g/n) - Tecra M9 פשוט עובדת על אותות מאוד נמוכים ככה שאי אפשר לגלוש במחשב.. בבית מחובר כמובן ראוטר.. חשוב להזכיר שלפני המחשב Tecra M9 היה מחשב נייד אחר של טושיבה שדווקא כן עבד יפה מול אותו ראוטר. עודכן הדרייבר המתאים לכרטיס האלחוטי והבעיה לא נפתרה, לצורך בדיקה לקחו את המחשב לאינטרנט קפה כלשהו והגלישה הייתה טובה מאוד . בקיצור.. מה שלא מובן זה למה בבית האלחוטי במחשב החדש לא עובד כמו שצריך ? ? ? ?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  11. אוקיי... יש לי רעיון לאיזושהי מערכת קצת מסובכת אבל אני מאמין שאפשר לבנות אותה. (ראה תמונה) המערכת בעצם בנויה בצורה כזאתי שיש לי מחשב שאליו בחובר ראוטר שיש לו אופציה לקבל שיחות טלפון למספר שאני נותן לו, משמע קיים SIM בתוך הראוטר בעל מספר ויש לי אפשרות לחייג אליו דרך כל טלפון. מצד שני יש לי קו טלפון שאני מעוניין להשתמש בו דרך המספר שקיים בראוטר. הבעיה שלי היא די כללית.. כיצד אני עושה את זה ?! אני מעוניין למצא תוכנה או יישום כלשהו שמקבל שיחת טלפון ועונה לה ואוטומטית מנתב לי אותה לקו טלפון שנמצא בצד השני שמחובר דרך מודם קוי.. שורה תחתונה שבעזרת שיחת טלפון אחת אני אקבל קו נוסף שדרכו אני אחייג לכל מספר שאני רוצה. מישהו מכיר אופציה כזאתי ? תודה מראש GS [attachment deleted by ad…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  12. שלום... לאחרונה רכשתי את המחשק COD4 וכשאני פותח שרת במשחק האיפי שלו הוא 192.168.1.100:28960 שזה האיי פי של המחשב שלי ברשת... אבל כשאני נותן לחברים שלי את הכתובת הזאת הם לא מצליחים להיכנס אליה וכשאני נותן להם את האייפי של הראוטר עצמו זה גם לא מוצא... אני כן מצליח להיכנס לשרת של עצמי כי אני ברשת איתו אבל איך אני יכול שלשרת תיהיה כתובת אייפי משלו או משהו כדי שכל האינטרנט יוכל למצוא אותו קראתי על כל מיני דבריים שקשורים ל DMZ ו DHCP אבל לא הבנתי בזה אז אני לא יודע מה לעשות... פתחתי את כל הפורטים הקשורים במשחק... וכשאני מחבר את המחשב ישירות לאינטרנט הוא פותח שרת עם כתובת הגיונית... אבל אני צריך שיהיה אינטרנט בכל המחשבים.. אז זה לא פיתרון טוב.. מקווה שתעזרו לי אני כבר נואש.. סוג…

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by Shreky,

שלום, בקרוב אני עובר לדירה חדשה. אני מעוניין להקים בבית רשת אל-חוטית. אני אחובר לאינטרנט באמצעות HOT ו012. אני רוצה נתב שיכלול בתוכו גם נתב וגם מודם כבלים (שלא אצטרך את זה של HOT), ותמיכה בלפחות 3 חיבורי רשת אל-חוטית + חיבור חוטי אחד לפחות. כמו-כן, אחד מהחדרים בבית הינו ממ"ד וגם בו יש מחשב. אם אני מעמיד את הנתב בקיר מחוץ לממ"ד, האם תהיה תקשורת תקינה? או שעדיף לחבר אותו באמצעות כבל? אם יש משהו ששווה את זה, אני אוכל לוותר על הדרישה כי הנתב יהיה גם מודם כבלים. מבחינת עלויות, אני מעריך שבתקציב של עד 500 ש"ח ניתן למצוא משהו נחמד לשימוש ביתי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by adam99,

שלום! יש לי חיבור פס רחב 2.5 מגה ולאחרונה המחשבים במגש צלמיות דולקים כל הזמן כאילו מישהו תופס את כל הפס שלי, כשאני נכנס למצב של החיבור הוא מריץ מנות כאילו האימיול שלי פתוח למרות שאין לי שום תוכנה שתופסת את האינטרנט בדקתי כמה פעמים בתהליכים אם יש משהו שיכול לתפוס לי את הפס אבל לא זיהיתי משהו חשוד. האם יש תוכנה שיכולה להגיד לי מה תופס לי כל כך הרבה מהפס? נ.ב. אין לי שום משתמשים באינטרנט חוץ ממני ואין לי רשת אלחוטית. תודה!

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  15. איזה ערוץ שידור מומלץ לנתב אלחוטי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום! יש לי חייגן עם סיסמה כדי להתחבר לאינטרנט, והיום התקינו אצלי קו טלפון של 012 והם החליפו לי מודם לROTAL - RTA1320a שהוא מודם וראוטר ביחד כדי לחבר את המכשיר שלהם (VOIP) אליו, עכשיו הם אמרו שהם חייבים להגדיר בתוך הראוטר את הסיסמה של האינטרנט כי הטלפון חייב לעבוד על זה או שאני רוצה חייגן אבל הטלפון שלי יתנתק כל פעם שאני מנתק את האינטרנט לבסוף הייתי חייב להשאיר את האינטרנט מחובר כל הזמן, וזהו משהו שאינני חפץ בו. עכשיו שאלתי היא האם יש תוכנה שתחסום את האינטרנט למרות שהמודם מחובר לחיבור הרשת שלי וכדי לאפשר את האינטרנט אני אוכל להקיש סיסמה והכל יעבוד רגיל? תודה!

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  17. יש דבר כזה ? ..... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by philosopher,

Hi guys, I need some help overhere. I have an old router from bezeq (2Wire) and lately I have received a new one (Simiens SL2-141) which I want to configurate as a repeater for 2Wire, but nothing goes right. Siemens has an option on the portal for repeater, I press "scan now" and it finds nothing, I have set both routers on the 6'th channel, even same network id, eliminated all security, there is one station that succesefuly connects to this 2Wire on wireless mode everything seems to be ok, but... When I have connected simiens to the internet and ran "scan now" for the repeater it found my 2Wire (does it mean that the option repeater is to deploy a repeater and not to se…

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  19. שלום, יש לי בעיה מסוימת שאני מקווה שתוכלו לתת לי פיתרון יעיל בשבילה. אני ועוד 2 חברים שוכרים דירה ויש לנו חיבור 2 מגה וחצי. שניים מהמחשבים מתחברים דרך wireless ואחד בLAN. הבעיה מתחילה כשהאימיול נכנס לפעולה. ברגע ששני מחשבים מפעילים את האימיול המחשב השלישי לא יכול אפילו לשוטט בין אתרים. אני צריך למצוא פיתרון שיחלק את רוחב הפס שווה בשווה בין שלושת המחשבים. הרצתי בדיקה וראיתי שמהירות ההורדה היא 2600kb/s וההעלאה היא 260kb/s. חשבתי על NetLimiter אבל קצת הלכתי לאיבוד שם. גם לא מצאתי אפשרות שהתוכנה תעבוד ברקע בלי שיופיע אייקון ליד השעון או שהיא תדרוש סיסמה ביציאה, וזה קצת בעייתי כי אני חייב שהתוכנה תהיה מאובטחת. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  20. שלום ברשותי מודם מדגם Siemens SL2-141 של בזק והוא גם ראוטר עכשיו לפני שעשיתי אותו בטעות ! ראוטר או שעשיתי לו נתב אין לי מושג כי אני חדש בזה בכל אופן איך אני מחזיר אותו להיות מודם רגיל עם חייגן כי זה פוגע לי בתוכנות שיתוף קבצים איך אני יכול להחזיר אותו למודם רגיל כמו שהוא היה בהתחלה אינני יודע אם הפכתי או אותו לנתב אבל יש לי כתובת IP קבוע המחשב כל הזמן מחובר ללא חייגן אני רוצה להפוך אותו לרגיל עם חייגן כמו שהבאתי אותו עכשיו כל פעם שאני רוצה להשתמש בתוכנת שיתוף קבצים אני צריך לשגת לאתר שלו אני לא רוצה לפתוח פורטים וכו אנא עזרו לי להחזיר אותו למודם רגיל בבקשה יש לי Windows xp pro en תודה וכל טוב ושבת שלום

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי. אני מנסה להכנס לאתר מסויים והשרת לא תופס. גם כשאני עושה PING - השרת מת. מדי פעם הוא עובד.. כשאני משתמש בפרוקסי הוא עובד. מישהו יכול להצביע על בעיה ?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  22. לתשומת ליבם של מנויי 014 בשבועות אחרונים ישנה תקלה מתמשכת בשרתי הגיימר של חברת בזק הגורמת לגלישה איטית מאד לחו"ל הפינגים אומנם תקינים אך בפועל הגלישה לאתרים בחו"ל מאד איטית - כך ש streaming של תחנות רדיו או youtube או העלאת דף הבית של speedtest.net איטיים מאד על פי השרות הטכני של 014 ישנה בעיית עומס על שרת הגיימר בפול הכתובות המתחיל ב 82.80 חיבור רגיל העובר דרך פול הכתובות שרתי 179 הוכח כתקין לחלוטין הפתרון היחיד (האבסורדי משהו) שהוצע על ידי השרות הטכני של 014 הינו לבטל את חבילת הגיימר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. האם לאחרונה (בחודש?) האחרון יש לכם בעיה שכש uTorrent רץ, אפילו על מספרים חיבורים לא גדול במיוחד, והגבלת upload ל 6 קילובייט, הדפדפן אינטרנט מתחיל לזחול בטרוף עד לכיבוי ה uTorrent ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Burned,

לחבר שלי יש מודם משולב ראוטר Level1 FBR-1407 במחשב שמחובר לראוטר יש אינטרנט והכל עובד. עכשיו הוא פירמט את המחשב השני ואנחנו לא מצליחים לחבר אותו לאינטרנט. הוא מחובר לראוטר דרך חוטים (לא אלחוטי). ניסינו לעשות את המדריך בנעוץ ולא הצלחנו. מישהו יכול לעזור לי להגדיר את האינטרנט אצלו? שני המחשבים WINDOWS XP

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  25. פשוט המחשב שלי הוא HTPC והוא יושב בסלון ואני לא מחבר אליו מקלדת כי זה פחות נוח וגם כי יש לי שלט ואם אני מוריד את הסיסמא אני לא מצליח להתחבר אליו ממחשב אחר (ואם יש לי עליו סיסמא זה מגביל אותי כי אני צריך שתהיה לי מקלדת לידו עלמנת לפתוח אותו). האם יש אפשרות ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים