רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת אלחוטית כאשר 2 מחשבים מחוברים בכבל ואחד אלחוטי. אני מנסה להתחבר ממחשב אחד שמחובר לראוטר בכבל לזה שמחובר באלחוטי עם ה-Radmin Viewer 3. לצורך זה התקנתי בשני המחשבים Radmin Viewer 3 (זה שאני מנסה לשלוט עליו הוא ויסטה 32 וזה שאני מנסה לשלוט ממנו הוא XP PRO). פתחתי לשני המחשבים בראוטר את הפורט שמוגדר בתוכנה . במחשב שאני מנסה לשלוט עליו מסומן ב-V האופציה של FULL CONTROL ועדיין אני לא מצליח להשתלט עליו וגם איפשרתי לו בפיירוואל של הוונדוס את התוכנה Radmin Viewer 3. אני פשוט נותן את הכתובת הפנימית וזה לא נכנס לי (לכל מחשב מוגדרת כתובת פנימית).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחסום כתובת IP ספציפית ברשת LAN בייתית, בצורה כזו שאוכל לחסום ולאפשר גישה כאוות נפשי. יש למישהו רעיון? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מהי הדרך המומלצת להעברת קבצים בין המחשבים? וכמובן אם תוכלו להסביר לי כיצד מבצעים את העיניין או להפנות אותי למדריך
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
מישהו מכיר נתב בעל 8 פורטים שעושה את העבודה כמו שצריך ? הוא צריך גם אלחוטי ומומלץ שכבר יהיה עם תמיכה ב 1GBps למרות שזה לא חובה.
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי מבזק ראוטר אלחוטי Asus AM 604g. התקנתי את הראוטר והגדרתי את הרשת, הכל טוב ויפה חוץ מ... לרשת מחוברים כרגע שני מחשבים. אחד נייח המחובר עם חוט לראוטר. השני נייד ומתחבר בצורה אלחוטית. הבעיה היא כאשר אני מתרחק עם המחשב הנייד מהראוטר לדוגמא, אני חושב בסלון כשמה שמפריד בין הראוטר למחשב זו דלת ו 7-8 מטר, הקליטה של הרשת יורדת בצורה משמעותית (Low - Very Low) והגלישה באינטרנט הופכת להיות איטית נורא. רציתי לדעת איך אפשר לסדר את הבעיה הזו כי לא נראה לי הגיוני שמעבר לטווח של דלת וכמה מטרים בודדים הקליטה יורדת בצורה כל כך משמעותית. לבעיה הנוספת. במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ושיתפתי בו את כונן C. כאשר אני מנסה להיכנס לכונן C ברשת דרך המחשב הנייח אני מקבל את ההודעה …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כחלק מהעבודה שלי אני מעלה קבצים עצומים (עד 4GB) לאינטרנט על בסיס קבוע. אני מחובר כיום במהירות של 5/500 של בזק וכל העלאה כזו מנטרלת לי את האינטרנט ל-10 עד 30 שעות. זה ממש לא הגיוני להמשיך לעבוד ככה מבחינתי. חוץ מלשדרג למהירות 8/800, שזה לא שיפור כל כך גדול, איזה עוד פתרונות קיימים בארץ ? אולי חשוב לציין שה-DOWNLOAD לא משנה לי בכלל, רק ה-UPLOAD. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ליליה טוב לכולם..! אני רוצה לדעת מה האייפי הקבוע של המחשב שלי מה אני צריך לעשות בשביל לדעת מה הוא..? תודה מראש לעוזרים..!
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לא זוכר את המספר מודל כרגע (הנתב לא שלי), אבל אני זוכר שהפסיקו לייצר אותו ב2006. בכל אופן, הFirewall עובד בברירת מחדל ואי אפשר לכבות אותו, לפחות לפי התיאור של מי שהנתב שלו. אני חושב שזה שטויות, אבל גוגל אומר שיש דבר כזה ו-DLink אמרו שאין מה לעשות לגבי זה. מאחר שהמליצו לי לקנות את הנתב בפורום הזה, חשבתי אולי למישהו פה יש פתרון. עוד נתון מעניין: Battle.net עובד בלי שום בעיות, בעוד שגלישה רגילה מלווה בDelay שכנראה באשמת הנתב, אבל זה לא ודאי. מצאתי גם שהFirewall בא עם יכולת מובנית של לתמוך ב-Battle.net, ולכן אני די נוטה לחשוב שהעיכוב הגלישה הוא באשמת הנתב. יש למישהו רעיונות? חוץ מלהתקין לינוקס נתבי בעצמי? (למרות שהאפשרות הזו מאוד קורצת לי אני לא יודע איך אני אעשה את זה בדיוק)
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני לא מצליח להתחבר לשרת באימיול ואני חושב שזה בגלל שאני אמור לפתוח פורטים. חומת האש מאפשרת חריגים. אילו פורטים אני צריך לפתוח? יש לי ראוטר מדגם aztech dsl-600e תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי איזו בעיה אם החיבור לנתב דרך המחשב הנייד אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות. הנתב הוא LINKSYS WRT54GL מחובר למחשב ביתי בעל מודם TOMPSON ( כבל). מבחינת הנתב הוא עובד מצוין אני גולש ללא שום תקלות ובעיות דרך המחשב הביתי. הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה להתחבר לנתב בעזרת המחשב הנייד. הוא מתחבר ללא בעיה אך מתנתק כל פעם לאחר כ-5 דקות בערך.ואז אני צריך להתחבר מחדש... אני מבין שבטח אני צריך להגדיר משהו איפשהו בהגדרות של הנתב שהוא יפסיק להתנתק אני פשוט לא יודע היכן לחפש... ועוד דבר מוזר ששמתי לב אליו - כאשר אני מתחבר לנתב שלי (בעזרת הנייד) במקום לכתוב לי CONNECTED הוא כותב לי NOT CONNECTED אך אני גולש ללא בעיה עד שהוא מתנתק לי.
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אין אני משתגע כל שניה בעיה חדשה השבוע התקנתי מחדש את XP שאני בא להתקין כרטיס רשת הוא מזהה לי רק משהו של ג'יגה בייט נראה לי זה מובנה ושאני מנסה להתקין תכרטיס רשת שהוא לא מובנה הוא לא מתקין לי אותו גם אחרי שהוא מזהה אותו הוא עושה התקנה ואז לא קורה כלום המנהל התקנים נשאר אותו דבר מה שמוזר זה שבויסטה התקנתי את הכרטיס רשת הזה תוך שניה .. חיפשתי מלא דרייברים כל היום של הכרטיס הזה כלום לא עזר השם של הכרטיס הוא edimax turbo mode sw71280
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני יודע שזה קשור לnetwork adapter ב device manager יש לי מערכת vista על לוח של asus p5w dh ושם היתה לי אפשרות לעשות אינטרנט אלחוטי, שפתאום נעלם, נראה לי שיש קשר בין הדברים בכל אופן אני מנסה להסיר את זה וזה לא הולך
-
- 28 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי ראוטר Level One ואני רוצה להיכנס להגדרות הרשת דרך http://10.0.0.138/ (אני בבזק ) אבל אין לי תסיסמה...ניסיתי Admin ואז admin ושיחקתי קצת עם זה אבל עדיין לא יודע מה הפרטים.. אולי מישו יודע ? D: תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 47.9k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעייה מוזרה במשלוח מיילים: אני מחובר לברק על תשתית של הוט, יש לי רשת ביתית עם נתב קווי של TP LINK דגם TL-R460, מודם של טריון דגם TJ715. ברשת מחשב אחד (חיבור אתרנט) וממיר לווין (חיבור אתרנט). הבעייה: אני לא מצליח לשלוח מיילים ארוכים (מעל שורה) או עם דבוקות, מיילים שכוללים רק כותרת או תווים ספורים נשלחים, כך שהפורטים הרלונטיים פתוחים בנתב. מה יכולה להיות הבעיה? (פנייה להוט ולברק לא ממש עזרה - בדקו כמה הגדרות בסיסיות, הבטיחו שיחזרו - עד עכשיו אני מחכה). לציין שכשאני מנתק את הנתב ומחבר רק את המחשב עם חייגן לאינטרנט אני מצליח לשלוח מיילים. בכל זאת לא נראה לי שהבעייה לא בנתב, ואני חייב את תצורת הרשת שתיארתי. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי כרגע אינטרנט במהירות 1.5 מגה ואני רוצה לשדרג ל3 מגה. לא מעניין אותי מהירות הUPLOAD. הספק שלי הוא ברק והתשתית היא הוט. עכשיו השאלה שלי היא אם אני אתקשר רק לברק ואשדרג ל3 מגה אז אני באמת יוריד במהירות של 3 מגה או שאני חייב לשדרג גם אצל הוט.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כמה +- בקו אוירי ללא מחשולים באויר הפתוח? והן בבית עם קירות?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
טוב, אז קודם כל יש לי בזק בינלאומי 5 מגה ביט adsl ללא חייגן. היו לי בעיות בקו (קו לא תקין) והיום היה טכנאי שבדק את הכבילה ביני לבין המרכזייה של בזק. אני רוצה לדעת האם הנתונים בDSL Line Status לאחר הבדיקה של הטכנאי הם טובים. הנה הם: http://img524.imageshack.us/img524/9996/dsllinestatusvu3.jpg
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי בתקציב של עד 200 ש"ח מהו הנתב האלחוטי הטוב ביותר בטווח קליטה של לפחות 2 קומות והאיכות הגבוהה ביותר בתקציב של עד 200 ש"ח? ראיתי כמה בינתיים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=369809 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=150552 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=402292 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=473088 משולב אלחוטי וADSL זה דחוף, בתודה, אור כהן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר שני מחשבים ניידים עם כבל רשת (מוצלב כמובן ) וללא הצלחה ??? מישהוא יודעה מה לעשות ??? שני הניידים הם עם XP PRO SP2 שנהם אדמיניסטראטורים. כרטיסי רשת עובדים תקנים ופעילים. אני מודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני משתמש במדפסת רשת מסוג HP LaserJet 4250 וכשאר אני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה the handle is invalid ממה זה נובע ואיך מתקנים בעיה כזו ? ? ?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני עובר לבזק ואני צריך המלצה למודם שיעבור ביחד עם ראוטר שכבר יש לי WRT54GL איזה מודם אתם ממליצים???
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר קבצים גדולים דרך המסנג'ר (לא מכיר עוד דרך) וזה מתנתק לי לקראת הסוף וזה ממש מייאש האם יש עוד דרכים להעביר קבצים דרך רשת אלחוטית?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להגביל את מהירות הupload שלי בכמה תוכנות, ומביניהם בסקייפ. יש לי נתב אלחוטי asus am 604g, אני יכול להגביל מהירות upload לתוכנות שרצות לי על המחשב בעזרת הנתב ? אם אי אפשר עם הנתב, אז תמליצו לי על תוכנה שעושה את העבודה, כבר ניסיתי את netlimiter, אבל היא לא ממש מגבילה בדיוק כמו שאני מציין ועושה בעיות. בקיצור תמליצו לי על תוכנה טובה תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום קניתי ראוטר של לינקסיס ועד היום אני מחובר דרך התשתית של הוט אם המודם thomson שלהם דרך אינטרנט זהב. החלטתי לקנות ראוטר למה יש לי גם משבח נייד ורציתי שגם לא יהייה חיבור לרשת. הכנסתי את הדיסק התקנה של הלינקסיס ועברתי אחרי כול הצעדים בדיקדוק רב. כול מי שמכיר תהתקנה של לינקסיס מכיר תחלק שבוא מבקשים בהתקנה ללחוץ על הכפתור של ה זיהוי רכיבים אלחוטיים והכפתור במודם מהבהב כזה בצבע לבן זוהר.. איזה חצי דקה ואז הוא שומר תהגדרות שצריכות להיות לראוטר בשביל שיעבוד אינטרנט אלחוטי ומבקש מימך ללחוץ YES על מנת לשמור את הגדרות אלו. עד לפה כול הליך ההתקנה עבד קשורה. ברגע שאני לוחץ לו YES הוא מריץ תטעינה הזאתי של בדיקת ההגדרות בראוטר עושה לי מאה אחוז הכול תקין ואז מריץ תבדיקה של הראוטר לית…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
HELP... עד לפני כשבועיים בערך האינטרנט אצלי היה בסדר גמור. הורדתי איזה עדכון של מיקרוסופט (לא זוכר איזה, פשוט לחצתי על האייקון שהפיע בתחתית המסך ימינה) ומאז יש לי שיבושים בעליית אתרים והורדת קבצים, כמו טריילרים למשל. אני כמעט בטוח שזה בהגדרות של הFIREWALL, אך אני לא יודע מה לשנות בהגדרות. מי מכיר...? מי יודע...?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-