עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Runny,

במשרד עם 15 מחשבים, כולם חוטיים, אנו זקוקים לראוטר יציב היות והD-Link של בזק קורס. מנסיון טוב בבית עם הTLWR940N חשבתי לרכוש אחד גם למשרד, האם הוא יעמוד בעומס (עם או בלי DD-WRT)? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  2. שלום לכם. אני מתחבר לאינטרנט דרך תשתית של הוט במהירות 5Mb. האם יש הבדל משמעותי למשתמש הביתי בין ראוטר שהוא במהירות 54Mbps לבין כזה שבמהירות 300Mbps? אני שואל, כי במחיר הזה נראה שיש יותר ראוטרים שקיבלו ביקורות טובות במהירות 54Mbps. אני מתלבט בין הראוטרים הבאים: Edimax BR6504N שאין אותו בחנויות בקרבתי. Edimax AR7084GA שלמיטב הבנתי יש לו גם מודם מובנה (האם זה חשוב באמת?) LinkSys WRT54GL איזה מהם עדיף? אשמח לקבל תשובה עם קצת פירוט. האם יש ראוטר אחר יותר מומלץ באיזור ה-350 שקלים? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by KillerOfReligion,

ברשותי מחשב נייד המחובר ע"י רשת אלחוטית הנמצאת בביתי, אך יש בחדר שלי מחשב נייח בנוסף לזאת האם יש אפשרות לחבר ביניהם עם כבל רשת ושגם הנייח יזכה להנות מהאינטרנט ? קראתי בתרד של הFAQ ומדובר שם על ווינדוס XP אך במקרה שלי בנייד יש ווינדוס 7 ובנייח ווינדוס 7 האם יש אפשרות ? ואם כן איך עושים זאת ? תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  4. גם הנתבים המתקדמים והלא זולים בכלל של הענקית מקופרטינו עושים עלייה לארץ הקודש לכתבה: http://hwzone.co.il/הפתעה-יקרה-נתבי-ה-airport-של-אפל-מגיעים-לישרא/

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  5. Started by Armageddon1,

מחר (כלומר כבר היום) מגיע טכנאי בזק לבית להתקנת האינטרנט . ביקשתי מנציגת השירות בהוטנט שתתן לי גישה לשירות . היא אמרה לי לבחור שם משתמש וסיסמה ( מעניין למה אין להם דרך אוטומטית לשלוח שמות משתמש וסיסמה זמניים והלקוח יחליף אותם בעצמו ) עכשיו השאלה שלי איך הולך השם משתמש אצלהם ? user@hotnet.il ? או משהו אחר אחרי הכרוכית ? איך אני בכלל יכול לדעת לפני שמגיע הטכנאי שחוברתי כהלכה לשירות ?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  6. והוא אמר שהם מודעים לבעיה שזה כבר הרבה זמן ושזה אצלהם בשרתים ושיש להם שרתים חדשים חירטוט משהו ושבוע הבא הם יכנסו לפועל והבעיה תיפתר.. קיצר מישהו מאמין לזה? מישהו בדק ושמע את אותו הדבר? כי חבל לי לעזוב את בזק בינלאומי כי עד לתקופה שהפינגים התחילו לעלות, הכל היה טוב.. הפינגים היו נמוכים מאוד, הורדות על המקסימום, לא היתה חסימת פורטים.. וגם לא נראה לי שיש חברה יותר טובה מהם

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  7. אני מנסה להיכנס לאתר torec.net ולא מצליח אם אני לוקח את המחשב לחבר ומנסה להיכנס אני כן מצליח כלומר הבעיה היא לא בהגדרות של המחשב כמו כן אין לי ראוטר אז לא יכול להיות שהוא מונע את הגישה מה כן יכול לגרום לזה? תודה

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by zabi_g,

שלום, אני רוצה לעשות אינטרנט של 12 MB דרך הוט ואני מתלבט באיזה ספקית לבחור, אני משתמש באינטרנט כמובן להורדות (חוקיות בלבד אז לא להציק), סטרימינג ושאר הדברים אבל השימוש העיקרי שלי הוא משחקים ברשת (דרך ה PS3) איזה ספקיות נותנות את החיבור האמין ביותר והאם יש משהו ספציפי שכדאי לי לבקש על מנת שלא יחסמו לי פורטים, יתערבו לי בתעבורת רשת יתנו לי חיבור בלי חייגן או דברים בסגנון? תודה,

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  9. Started by Ran B,

שלום לכולם ! לא ידעתי אם הפוסט מתאים לפורום הזה, או לפורום תוכנה. אז אם המנהל רואה לנכון שיעביר את הפוסט למקום המתאים. אני מוריד טורנט באמצעות תוכנת bitcomet וברגע שהיא מתחילה לרוץ ולהוריד מתחילים הבעיות : האיסיקיו אומנם מציג שהוא מחובר אך כנראה לא מתדעכן. אם אני שולח הודעה לוקח לה שעה ואז שניה אחרי שזה נשלח הוא מציג לי שהאיסיקיו התנתק (פרח צהוב כזה), כלומר גם ההודעה בעצם לא נשלחה. כלומר כל כמה דקות אני צריך להתנתק ולהתחבר לאיסיקיו ע"מ להשאר באמת "מחובר" לשרת שלהם. המסנג'ר עושה גם לא מעט בעיות כמו הודעות שלא נשלחות או לא מתקבלות מאנשים. האתרים עובדים צולע. האם תפיסת רוחב הפס הלא כל כך משמעותית של bitcomet עד כדי כך הורסת הכל? מה אפשר לעשות בנידון ? אולי להשתמש …

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  10. האם אני יכול לקחת שני מודמים של ADSL, לשים בכל מחשב מודם ולגלוש על חשבון אחד? במקום להתחיל להתעסק ולהתקין ראוטר וכרטיסים אלחוטיים.?

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  11. Started by DorM,

Edimax BR6204WG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=369809 Edimax BR6216MG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=469945 אחד מהשניים יהיו ליד המחשב ויתחברו אליו בכבל רשת, הPS3 יהיה במרחק של בואו נגיד מחצי מטר עד מטר וחצי בתקשורת אלחוטית או גם הוא עם כבל רשת. יש גם PSP שיהיה מחובר בWI-FI. אני צריך אותם כדי שיעשו תקשורת בחדר שגודלו בסביבות ה60 מטר מרובע בלי קירות באמצע שיחסמו תתקשורת, שניהם יעשו תעבודה? מה מהשניים יותר מומלץ? אני חשבתי על הראשון ולא מבין מה ההבדלים חוץ מהמחיר בין הראשון לשני ואם אני צריך בכלל תשני.

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by smoke_man,

בוקר טוב, אתמול קניתי נתב של tp-link 1043nd ואחרי החלפת המודם של בזק האינטרנט בכלל לא מחובר מה הפתרון לזה?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  13. Started by gambitaw,

הנטסטאט שלי מראה הרבה תנועה על פורט מסויים בין כתובת המחשב לכתובת ה LOCALHOST כל הפניות מתבצעות בפורט 10080 פעם כלוקאל ופעם כרימוט. הלוג פה: http://rafb.net/p/EuaxDO18.html הרצתי hijackthis ולא מצאתי משהו שיכול להריץ ספייוור. הרצתי סריקה ל MyDoom מסימנטק שטוענים שיכול להשתמש בפורט הזה. שום דבר. כמות הפתיחות פורטים גודלת כאשר אני פותח FF. לא ידוע לי איזה ADDON יכול לעשות את זה אבל אין משהו חדש ולא קרה משהו כזה לפני. הדבר היחיד שיכול להיות שהשאיר זכר אבל כרגע לא מוצא משהו לגביו זו תולעת נחמדה שהבאתי איתי מתאילנד בשם auto.it כרגע היא מוסרת ואין זכר. רעיונות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  14. היי, אני רוצה להשתמש באופציה הזאת. אני משתמש בקושחה מקורית של LINKSYS איך אני עושה את זה ? עוד שאלה בנושא אחר , יש לי HP 6300 יש לה כרטיס רשת , האם החיבור ל LINKSYS יעבוד והמדפסת תזוהה ברשת?

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  15. Started by X7-007,

דיברתי עם הנציג הוא אמר לי שזה 1.5 ורציתי לוודאות שזה ככה, הוא אמר אכן שכן.

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  16. Started by psychuil,

מה מומלץ? כנראה שאקנה בKSP, אז אשמח למשהו מהמלאי שלהם.

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  17. שלום לכולם! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3304694,00.html כזכור, לא מזמן בזק גבתה על החבילה הנ"ל 149 שקלים, וכעת הורידה את המחיר בכ-30%! מעניין מה יהיה הצעד הבא של HOT... אני משער שהם יורידו מחירים גם, אחרי הכל, הם בדרך כלל מציעים חבילות מקבילות במחיר זול יותר מבזק. מי יתן והכבלים יתחילו ראש בראש עם בזק, וישחררו חבילות יותר עצבניות כמו למשל 5 מגה עם upload יותר גבוה, נגיד של חצי מגה, או 1 מגה... יכול להיות שהם יציעו חבילות עם מהירות הורדה גבוהה יותר, או פשוט חבילות חדשות כמו למשל 4 מגה. יכול להיות שזה הדמיון שלי, ואין לפתח ציפיות, אך בתקווה רבה, חברים, אני מאד מקווה שצעד זה של בזק יגרום לתחרות "קצת" יותר אגרסיבית בין בזק ל-HOT, ומי שכמובן ירוויח, זה אנחנו - הצרכ…

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  18. Started by eladh777,

שלום יש לי את הנתב- rotal rta1025w של בזק. אני כרגע מחובר דרך כבל רשת מהנתב לכרטיס הרשת במחשב שלי, ואני רוצה מסיבות כאלה ואחרות להחליף שבמקום כבל רשת יהיה כבל usb מהנתב לכרטיס הרשת. כאשר חיברתי את ה usb, לא היה אינטרנט והwindwos ביקש דריבר. מאיפה אני יכול להוריד את הדריבר? ועוד שאלה, מה ההבדל בין התחברות לאינטרנט דרך כבל רשת ודרך usb? יש הבדל במהירות או במשהו אחר? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  19. Started by BorisAlt,

שלום אני מועניין לעשות רשת בין 2-3 מחשבים אבל הבעייה שהם יושבים במקומות אחרים בארץ... בגדול מה שצריך זה לשתף קבצים לא ממש גדולים בעיקר קבצי אופיסס וסרטטוטים טכניים איך אני יכול לעשות את זה כי אני יודע שאפשר...

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  20. שלום לכולם. מפרט : תשתית - HOT, thompson. ספק - בזק בילאומי. טלפון - 015. הכל חוטי. לאחרונה קניתי מחשב חדש התקנתי עליו ויסטה והתחברתי לטלפון של 015. בערך פעמים בערב ( כאשר אני מדליק את המחשב ). אני נתנתק מהאינטרנט, לא ממש מתנתק, אני עדיין יכול לדבר בטלפון, אפילו תוכנת skype עדיין עובדת אבל אני לא יכול לגלוש לאתרים, מסנג'ר מתנתק משחקי רשת וכו. לאחר מספר דקות הכל חוזר. האם משהו נתקל בבעיה דומה ? אולי כרטיס רשת בעייתי ? אולי הקופסה של הטלפון של 015 ? תודה רבה מראש על התגובות.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by lgmtk,

(חיפשתי ולא מצאתי תשובה לזה, מה גם שנראה כאילו אין אף שמתמש בשירות האינטרנט של אורנג'. אם בכל מקרה הייתה תשובה אי פעם בפורום, מצטער מראש.) שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית של 3 מחשבים, שאחד מהם (עליו אני הולך לדבר) מחובר בLAN. השניים האחרים מחוברים בWAN, והם גם לא רלוונטים. בכל מקרה, לאחרונה עברתי לORANGE בתור ספקית אינטרנט/VOIP (טלפון). שמתי לב שבכל פעם שאני משחק ואם למשל אחותי רואה יוטיוב, אי אפשר לשחק ברשת, יש פינג אסטרונומי. זה קורה גם בכל פעם שמדברים בטלפון (VOIP, אז כמובן), אבל את זה אני לא יכול לחסום, אז הנה השאלה: האם אפשר להגביל IP מסויים בSMARTBOX שיוריד רק על 50KB לשניה למשל, ולא יקח את כל רוחב הפס? חיפשתי ולא מצאתי בסמארטבוקס כלום. יש חיבור 1.5 ד"א, וגישת אד…

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  22. Started by dd7,

1. איך להגדיר שהמחשבים יהיו באותו רשת(רשת אלחוטית) בשביל שאני יוכל לשחק בינהם ולהעביר קבצים בינהם 2. איך אני חוסם במחשב עם כרטיס רשת אלוחטית את הגלישה שיהיה בו רק אפשרות לשחק או להעברת נתונים תודה חג שמח

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by p_q,

המחשב שלי עובר בין שתי רשתות שונות בתדירות גבוהה. איך אני יכול לבחור לאיזה רשת המחשב שלי ייכנס ע"י טבלה פשוטה (או משהו אחר) ומבלי להגדיר מחדש את הגדרות הרשת שאני עובר אליה (דוגמת הגדרת כתובת ip ושם הרשת)? שמעתי שיש תוכנות למטרה הזאת,אבל הם עולות כסף... המחשב: p3-800mhz windows 98 נ.ב יש לי רק כרטיס רשת 1 שמותקן על אותו מחשב.

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by Aviad6,

היי לאחרונה התחלתי להיכנס לFAR CRY ברשת ונוכחתי לדעת (!!!) שיש לי פינגים די גבוהים שנעים בין 130 - 200 במקרים היותר קשים עכשיו שאני נכנס אני יוצא מכול הורדה שהיא או תוכנת הורדה וגם מההגנות (זה נותן לי עוד טיפה) של המחשב. עדיין המצב ממש דרוע וזה כבר לא כיף יותר ככה להשאר מאחורי כולם. איך אני יכול להוריד אותם יש לי חיבור ADSL של או 75 או 175 ק""ב אני פשוט זוכר רק משהו אם 75 P4 Perscot 512 DDR2 GF6200TC Intel D915gev זאת המערכת שלי הכרטיס רשת הוא רגיל מה אני יכול לעשות אני יודע שהמערכת הזאת כבר די עבר זמנה אבל זה מה שיש כרגע.

• 13 תגובות
    • 935 צפיות
  25. עשיתי השבוע Port forwarding כדי שלא יחסמו לי פורטים בזמן פעולה של מיקרו טורנט. הבעיה שנוצרה מאז היא שכל פעם שאני מפעיל את התוכנה אני לא מסוגל לגלוש ברשת משהו מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.