רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה יש מדריך לפתיחת FTP רגיל? או יכול להסביר מאלף עד .....תף? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת: לאחר גלישה באינטרנט והורדת קבצים שונים (דרך DAP או הורדה רגילה) אני מנסה להתנתק דרך החייגן של GLOBESPAN וזה נתקע וצריך לסגור אותו דרך מנהל המשימות (סיים משימה) ולאחר מכן כשמנסים לעשות הפעלה מחדש או כיבוי של המערכת(win XP HOME) המחשב נתקע במסך של - "שומר הגדרות מערכת" עד ללחיצה על RESET וזה קורה לי מזה זמן רב (וזו בעיה מעצבנת ועד עכשיו לא הצלחתי לפתור אותה) אני מבקש עזרה בבקשה ממי שבעיה זו מוכרת לו. ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
Orginaly poster by smiter: ping prob. hey, im using winxp for some time now i tried format it like 20 times, didnt help i did use the guides for better stablity, didnt help. i tried without them, didnt as well, just took me more ram usage. now, i tried switch isp from netvision to internet zahav, im using 750k adsl. i got 70-90 ping at all il servers, sometimes goes down to 65 but nothing special.. i did updated all my drivers, they are all up to date (gfx, sound card, i even tried lan card drivers too) i tried switch cfgs, use my own one and the default cs one, no effect. i got winxp sp1, i did all the neccesery updates from microsoft.com.. if you got any idea, wh…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
בקצרה אני מחפש (לא בשבילי) מישהו\י שעוסק בתחום, בתקלה של נפילות רשת באזורים מסוימים בבית, בגין הפרעה לתדרים\חוסר בציוד מתאים (מאמין שמדובר באחד מהשניים, התשתית דיי יציבה ולא נופלת שמחוברים לקווי) פניתי לחברה שדרשה באזור האלף שקלים, רק על הגעת טכנאי שיבוא ורק יאפיין את התקלה. תודה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם, שלחו לי בדואר מודם של HUAWEI והכבל לא תואם לקופסא שבקיר. מה עושים במקרה כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
- 1 follower
-
-
גם הנתבים המתקדמים והלא זולים בכלל של הענקית מקופרטינו עושים עלייה לארץ הקודש לכתבה: http://hwzone.co.il/הפתעה-יקרה-נתבי-ה-airport-של-אפל-מגיעים-לישרא/
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של NETGEAR , WPN824 v3. הוא מחובר למחשב הנייח בחיבור חוטי ולנייד בחיבור אלחוטי. כל כמה שעות , בערך 12 הוא מחלטי להינתנק מהאינטרנט ואני צריך לחבר אותו מחדש על ידי כך שאני עושה לו ריסטרט ומגדיר אותו מחדש. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעייה? , הוא עבד אצלי חודש שלם בלי ניתוק אחד.
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם כמו שאתם מבינים מההודעה אז אני מעוניין להקים רשת בבית וביגלל שיש לנו בבית שני מחשבים אחד נימצא בקומה ראשונה ואחד בקומה שניה ויש ביניהם הרבה קירות שמפריעים לקליטה (בדקתי פשוט קיבלתי מבזק את הראוטר שלהם והוא בסטנדרט 802.11g אז אני לא קולט בקומה שראשונה איפו שנימצא המחשב שלי) אז אני חושב להקים רשת בסטנדרט 802.11n אני יודע שזה יקר אבל אני רוצה ליגלוש בצורה טובה בבית. עכשיו בתור כאלה שמבינים יותר מימני אז רציתי להיתיעץ איתם לגבי מס' שאלות שיש לי: קודם כול המוצרים- חשבתי על המוצרים של d-link כגון: 1. בתור רואוטר אז אני חושב על Xtreme N Gigabit Router DIR-655 http://www.dlink.com/products/?sec=1&pid=530 2. ובתור דונגל אז אני מיתלבט או ללכת על Xtr…
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית. אחד מחובר ישירות לאינטרנט דרך כבל USB ומודם (הדרך השגרתית שכולנו מכירים). המחשב השני מחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון באמצעות כבל מוצלב (מה שנקרא - שיתוף אינטרנט). כלומר, לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני (המחובר באמצעות הכבל המוצלב) אם המחשב הראשון (המחובר בדרך הנורמלית) לא מחובר לאינטרנט. הבעיה מתחילה מכאן שאת המחשב הראשון הייתי צריך לפרמט לפני כמה שבועות. אבל לא רציתי להישאר כל הזמן הזה ללא אינטרנט ולכן חיברתי את המחשב השני בדיוק כמו שהמחשב הראשון חובר לאינטרנט (כלומר המחשב השני הפך להיות המחשב הראשי המחובר ישירות לאינטרנט דרך המודם). אחרי שסיימתי לפרמט את המחשב הראשון, רציתי כמובן להחזיר אותו להיות המחשב הראשי המחובר לאינטרנט ואילו את השני להחזיר ל…
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם. מפרט : תשתית - HOT, thompson. ספק - בזק בילאומי. טלפון - 015. הכל חוטי. לאחרונה קניתי מחשב חדש התקנתי עליו ויסטה והתחברתי לטלפון של 015. בערך פעמים בערב ( כאשר אני מדליק את המחשב ). אני נתנתק מהאינטרנט, לא ממש מתנתק, אני עדיין יכול לדבר בטלפון, אפילו תוכנת skype עדיין עובדת אבל אני לא יכול לגלוש לאתרים, מסנג'ר מתנתק משחקי רשת וכו. לאחר מספר דקות הכל חוזר. האם משהו נתקל בבעיה דומה ? אולי כרטיס רשת בעייתי ? אולי הקופסה של הטלפון של 015 ? תודה רבה מראש על התגובות.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי 3COM ישן , הוא גורם לי ניתוקים , אני משחק המון ONLINE ב PS3 וזה מעצבן ביותר , אני מחובר חוטי ! אשתי גולשת 2 קומות מתחתי באופן אלחוטי. יש לה סיגנל מאוד חלש שגורם לה לפעמים לבעיות גלישה. אני גולש בבזק בינלאומי , חבילת גיימר , תשתית כבלים , 7M. קניתי EDIMAX 6524 תקן N , הבעיה שלי איתו שהוא האיט לי מאוד את ה DOWNLOAD. מ 850K לאיזור ה 500K , בבדיקות מהירות הוא הראה לי 3M , 4M במקום 7M. החזרתי אותו ולקחתי TP-LINK. גם תקן N. הסתבר שהוא לא עובד עם חייגן ! ובחבילת הגיימר הרי חייב חיגן. החזרתי גם אותו. עכשיו אני לא יודע מה לקחת ? לא אכפת לי לשלם , אבל למה כל כך קשה למצוא נתב שבאופן חוטי יהיה יציב , מהיר וכמובן באופן שולי , עובד ! אשמח לעזרה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך היתה לי בעיה עם התשתית של ADSL שהיתה מאופינת בפינגים גבוהים לכל האתרים כולל בארץ (לרוב בסביבות ה400-600 מילי בתוך הארץ ) . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437310.0 אתמול היתה לי שוב אותה בעיה של פינג לא יציב שקפץ בין 900-240 לחול אז בדקתי מה הgateway שלי (הקפיצה הראשונה אחרי המודם ) ועשיתי לו פינג ברצף. ראיתי נתונים בין 14 מילי (בסדר) ל240 (ממש לא בסדר) . למי שלא מבין למה זאת בעית תשתית זה די פשוט. במקרה שלי בין המודם לספק שירות(בזק בינלאומי) יש את המרכזיה ואז את התשתית של בזק. כדי להגיע להופ הראשון אני צריך להגיע למרכזיה ושם נתוני ה signal to noise חשובים ואז אני צריך לעבור מהמרכזיה על התשתית של בזק עד לחיבור עם הספק שירות . בגלל שכבר הי…
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהפכתי את הHOTBOX לנתב ראיתי שהוא קצת שונה בתכונות שלו, במיוחד בFIREWALL יש שם אופציות לחסימות של ג'אווה וחלונות קופצים וכל מיני שטויות ולמטה יש את אופציית הFIREWALL עם 3 אפשרויות: LOW,Medium,High, לא הבנתי איך בדיוק זה בא לידי ביטוי וכאשר שמתי אותו על HIGH הוא חוסם לי כמעט הכל, אני לא יכול לעשות כלום עם המחשב חוץ מלגלוש, איך אני יכול להגדיר אותו בצורה נכונה שתהיה לי גישה להכל כמו בנתב הקודם שלי אבל עדיין להיות מוגן מהתקפות מבחוץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לפי הבנתי ניתן לחבר כרגע 3 התקני תקשורת ויתקבלו 3 כתובות איפי שונות - מה יוצא להוט מזה ? הרי אני סתם שורף להם 2 כתובות איפי נוספות בחינם...אני מניח שהם יחסמו זאת בקרוב.. האם יש משמעות לאיזה יציאה אני מחבר את הנתב? ההגיון אומר יציאה מספר 1...
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי מהירות 12 מגה בפועל מהירות גלישה 2.5 הורדה 0.5 העלאה הוינדוס xp לא נכנס לאתרים בסיסיים כמו גוגל יוטיוב וכדומה בהעלאת safe mode with networking קיבלתי שגיאת bad pool called יש למישהו רעיון ? בעית כרטיס רשת או בעיה בוינדוס ?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
רכשתי אתמול מחשב חדש ,והתקנתי בו חייגן של 012 (תשתית הוט), נסיתי להפעיל תקשורת וקבלתי תקלה 769, התקשרתי לטכנאית של 012 היא בדקה איתי כמה דברים והתקלה חזרה ואז ביקשה שאלחץ על LOCAL AREA CONECTION אמרתי לה שזה לא מופיע לי בחיבורי רשת ,והיא אמרה שאני חייב לרכוש כרטיס רשת כדי שאוכל להתחבר וליצור קשר, האם זה אכן כך וגם מחשב חדש זקוק לכרטיס רשת ?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
פרשת ההתנתקות של חברת נטוויז'ן מצומת האינטרנט הישראלי (IIX) היא "קריאת השכמה" להנהלת איגוד האינטרנט הישראלי. ה-IIX וההשקעות העצומות שבוצעו בו הם כבר בבחינת "חלב שנשפך", אך אם הנהלת האיגוד לא תתעשת במהירות, עוד נכסים של האיגוד ירדו לטימיון. http://www.netcheif.com/blog/?p=3761
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להשתמש במצלמת אבטחה (נניח אחת שפועלת על WIFI) והיא תחובר לראוטר שיעשה UPLOAD של הסרטונים ל DROPBOX למשל. הבנתי שלכך אני צריך מחשב ואז העסק יעבוד יופי. אבל, אני לא רוצה לערב מחשב בתהליך אלא רק מצלמה וראוטר. ולכן חשבתי אולי על שימוש בראוטר עם תמיכה ב DDWRT עם פונקציה שעושה UPLOAD ל DROPBOX. אם מישהו מכיר משהו שיכול לעבור בצורה זו או אחרת אשמח לשמוע. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, אני צריך לקנות נתב אלחוטי וקיבלתי הצעה מבזק לשדרג לחבילת 4 מגה ולקבל מהם נתב אלחוטי בחינם. הנתבים הם rotal rtl1025 ו - siemens sl2141 (לא סגור לגבי הדגמים, המוקדנית לא ידעה וזה מה שמצאתי בחיפושים באינטרנט). רציתי לשאול לדעתכם איך הנתבים האלה ? יש כאן כאלו שמשתמשים איתם ויכולים לתת חוות דעת קצרה ? בסך הכל, לאחר השדרוג, אני אשלם במשך שנה כ350 ש"ח יותר ממה שאני משלם עכשיו (גם לספק וגם לתשתית), אך יחד עם זאת אני אכפיל את מהירות הגלישה הנוכחית שלי (כיום אני גולש בחבילת 2 מגה). האם יש נתבים ב350 ש"ח, בשוק הפרטי, טובים יותר מאלו שמציעה בזק ? במידה וכן, האם ההבדלים משמעותיים ? תודה לכולכם !
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה מוזרה בנתב של לינקסיס WRT54G VER5. קינפגתי אותו להיתחבר ב L2TP נתתי לו איפי של שרת VPN, מתחבר הכל יפה, לאחר זמן מסויים לא מצליח לגלוש. בודק ב STATUS של הנתב, אני רואה שהוא מחובר, יש לו איפי של הספק, אבל ה GATEWAY הוא 0.0.0.0 עוד דבר, התחברות בפרוטוקול PPTP לא הצליחה לי משום מה בגרסא הזאת של קושחה. האם יש מישהו שכן הצליח? במדריך להתחברות בשיטה עקומה בכבלים יש מקום להכניס כתובת איפי של שרת PPTP אבל פה אין. אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
עצוב, יום עצוב... אני מחובר בכבלים עם 012. עד לפני יומיים - החיבור פשוט בובה.. הכל עבד לי בצורה תקינה (משחקים מול שרתים באירופה בעיקר) כבר שלושה ימים אני אוכל סרטים מפול כתובות "חדש" של 012 - 77.126.0.0 למה אני שם את חדש במרכאות? http://www.dnsstuff.com/tools/whois.ch?ip=77.126.0.0 כמה שלא נשמרתי מהם כמו מאש.. הם הדביקו אותי אחרי מלחמת התשה בת שעה עם תומכי 012 - משתתף בצערם אגב.. הובטח לי שיחזור אלי בכיר מתישהו מחר.. אני אפילו נוטה להאמין להם.. מקווה מאוד לחזור לפולים הישנים.. מישהו ממחוברי 012 נתקל בבעיות של פינגים חריגים לאירופה? האם הוא יכול לקשר את זה לפול הרלוונטי? אני מדבר על קפיצה מ80 ל350 ואפילו ל400 בטווחי כתובות מאוד נרחבים. אנגליה, הולנד, גרמניה…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי מ-DSL לכבלים היום ויש לי בעיה מוזרה עם הראוטר. (LEVEL ONE WBR-3406TX) אני מחובר על 5 מגה - כאשר אני מתחבר ישירות עם מחשב דרך מודם הכבלים אני מקבל את מלוא הקצב מהתשתית. ברגע שאני מחבר את הראוטר למודם הכבלים ומתחבר דרכו - הקצבים לא עוברים את 80KB בהורדה במקום 650KB. עשיתי עדכון FIRMWARE לראוטר אך אין שינוי. מישהו מכיר את הבעיה ו/או פתרון אפשרי בשבילה?
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
איזה ספקיות עובדות עם הוט באינטרנט חוץ מנטוויזן וברק? אני רוצה להתנתק מברק ואני חייב להישאר עם הוט (אמא שלי עובדת שם ואם אני מתנתק לא יהיה לי 2000 דקות ב- 20 שקל ) אז תענו מהר בבקשה. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כרגע אני בסמייל ו-HOT ומשלם כ-150 ש"ח ל-3 מגה. מפאת חוסר בתקציב ומריבה עם ההורים, אני מחפש חבילת אינטרנט משתלמת וזולה (בכבלים).
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כרטיס רשת זמין, קצוות הוחלפו בקבל רשת, מה עוד אפשר לנסות?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-