עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אח שלי מוריד מלא וזה מאט לי את הגלישה באופן רציני. איך אני יכול להגביל לו את ההורדה בלי שהוא ידע דרך הראוטר... יש לי simens sl2 נדמה לי שזה דרך הqos אבל אני לא יודע איך משתמשים בוא..

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by Moty_p,

שלום לכם.. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית בעל שלוש קומות, אני רוצה שבכל קומה ובחצר יהיה ap של tp-link או נתב (עדיף) שעולה כ 300 ש"ח עד כאן הכל סבבה, איך עושים שאם עוברים עם מחשב נייד לדוגמה מקומה לקומה ולחצר לא יהיה ניתוק של התקשורת? איזה חומרה עדיף לקנות? מאיפה אפשר לקנות גליל של 100 מטר כבל cat6 stp

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  3. Started by Oranili,

שלום לכולם שאני מפעיל תUTORRENT הגלישה לא זזזה בכל המחשבים.... האם זה צריך להיות ככה ? ואין פיתרון?

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  4. שלום לכולם... יש לכם איתו בעיות עם הפלאפון / טלפון הפרעות קטנות ? או כלום?

• 14 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by maverick,

שלום רב, אני מחובר לראוטר DLINK DI-524. קורים מקרים מסויימים בהם, פתאום, מבקש ממני המחשב להתחבר לאינטרנט דרך DIALUP ובעצם מראה לי את אופציית החיבור שהייתה לי כאשר לא היה לי ראוטר (חייגן של ADSL). רק כשאני "מחייג" הוא מחבר אותי חזרה? למה זה קורה? האם החיבור לא אמור להיות קבוע? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by Rockstatement10,

התקינו לי פייבר בבית ובחדרים יש מיני.. אני עכשיו רוצה להוסיף את הראוטר הפרטי שלי כדי שיהיה מגדיל טווח.. תזכירו לי איך עושים זאת? אני יודע שצריך לבטל DHCP אבל במוד להשאיר AP? זה בסדר אם הראוטר יהיה מחובר למיני ישירות או שאין צורך והוא אמור להיות מחובר רק למחשב? יש אפשרות לעשות זאת בלי להפוך את הפייבר למצב מודם? כי אני חושב שבמידה ואעשה זאת הממירים יעשו בעיות.. זה יהיה זמני עד שהוט יביאו לנו עוד מיני פייבר לחדר שאין בו קליטה..

7. בבק4שה תעזרו לי אני ממש נועש אני חייב לעשות משהו אני כבר דיברתי עם הספק הם אמרו שהם יתקנו אבל לא עשו כלום אני מנוי בערך חודשיים וכל הזמן היו בעיות אני לא יודע מה לעשות אני כבר עובד רק עם הפילטר של המחשב ואני לא מבין מה הבעיה יכולה ליהיות האם אני צריך להחליף מודם ואם כן לאיזה עדיף?יש לי כרטיס רשת אבל הוא כבר מחובר לרשת! מה לעשות בבקשה תעזרו!!!

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  8. שלום ;D אני צריך עזרה, יש לי 3 מחשבים בבית(כולם XP), שניים מהם מחוברים ברשת Eth עם כבל רשת, והשיתוף אינטרנט ביניהם פועל כמו שצריך.(אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ברק עם מודם מוטורולה SURFBOARD SB4200) המטרה שלי היא לחבר גם את המחשב השלישי לרשת. שמעתי משהו על אפשרות של המודם הזה לחבר ברשת שני מחשבים, אחד דרך חיבור הUSB של המודם(שדרכו הוא גם מחייג לאינטרנט) והשני לכניסת הרשת על המודם. כוונתי היא לחבר כך 2 מחשבים ברשת+ מחשב נוסף שמחובר בכרטיס רשת למחשב הראשון(השרת)... אם מישהו יודע \יכול לעזור לי להגדיר כזה מצב, בבקשה ;D אפשרות נוספת שאני חושב שיכולה לעבוד (אבל משום מה לא פועלת) היא לחבר את המחשבים בשרשרת רשת המחשב הראשון( השרת ) מחובר למודם, ועם כרטיס רשת למחשב השני, השני …

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by zomero,

היי לכולם.. אז זה הסיפור יש לנו אינטרט מהיר של בזק בין לאומי במהירות 10 מגה. ובבית יש 2 מחשבים אחד שמחובר לראוטר וגולש מעולה, והשני בחדר אחר שעובד על wifi. הבעיה היא שהמחשב שגולש על wifi בקושי זז, הקליטה על נמוך או נמוך מאוד עם המון ניתוקים, ואני כרגע מייחס את הבעייה לקליטה. בכל מקרה ניסינו לפתור את הבעיה ע"י ראוטר תקן n ומקלט תקן n אבל גם זה לא פתר את הבעיה. לכן אני מבקש את עזרתכם. מה עדיף משני האופציות: 1.לקנות למחשב השני ראוטר משלו ואכישהוא לסנכרן בינהם ולכל מחשב ראוטר משלו (הבנתי שזה נורא מוסבך עם ההגדרות בניהם וצריך טכנאי רשתות שיסדר את זה) 2. לקנות מעיין תחנת ממסר שתשב באמצע הבית ותקשר בין המקלט לבין הראוטר. (אם דבר כזה קיים בכלל). בכל מקרה כבלים בבית …

10. Started by smulikon,

היי הקמתי אתר אינטרנט ב WIX. עכשיו יש לי שאלה: יש שם אפשרות לשים תמונה ושלחיצה על התמונה תוביל אל קישור כלשהו : לינק לדף אינטרנט למשל . אני מעוניין לשים תמונה של תיבת אימייל ושלחיצה על התיבה תיפתח חלון לשליחת אימייל. איזה קישור אני יכול לשים שם? יש אתרים למשל שכשלוחצים על הכפתור של האימייל נפתח אוטומטית האאוטלוק .

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  11. Started by GrayFox,

מה המצב יש לי ראוטר של + D-LINK DI-714P עכשיו הכל פועל ועם המוזילה אני יכול לגלוש אבל חלק מהאתרים זה לא מצליח ועם האקספלורר אני בכלל לא יכול התקנתי עכשיו מסנג'ר והוא לא מצליח להתחבר בגלל PROXY SERVER ו KEY PORTS תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  12. שלום חברים, בעתיד הקרוב אני מתכנן לרכוש מחשב חדש. סיכמתי כי גם המחשב של אחי יחובר לאינטרנט והבנתי שהשיטה הטובה ביותר היא התקנה שני כרטיסי WI-FI. הבעיות העומדות בפני: אמנם בפנטיום 4 (לוח ASUS P4P800) יש סלוט לכרטיס WI-FI אבל היכן בארת אני משיג כרטיסים כאלה (ואני לא מתכוון לכרטיס רשת ל PCI). איך אני מקים את הרשת ? הבנתי שאין צורך גם במודם אלחוטי אלא פשוט חיבור שני הכרטיסים לשני מחשבים שונים וכך מתקבל פיצול של הקו. האם קיימים כרטיסים בתקן 802.11n למחשב האישי ? (תקן wi-fi) ? אנא הדריכו אותי.

13. Started by topcat115,

שווה להתחבר אליהם? 500 הורדה, 50 העלאה. איך הם בדיוק מחברים את התשתית שלהם בתוך הבית? ואיך זה עובד בדיוק? שמעתי שראוטר זה רק לWifi.

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  14. Started by avner_s21,

שלום לכולם. בעיה ברשת ארגונית בחשבון exchange של אחד המשתמשים. המשתמש לא מקבל תזכורות וזה לאחר שניסיתי להיכנס לחשבון ממחשב אחר. אשמח אם מישהו נתקל בתקלה כזאת ויוכל לעזור.

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  15. Started by lyzer,

רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון עם מהירות העלאה במודמים הסלולרי . א. אם זה באמת נותן מהירות גדולה יותר (מעל מגה ) ב .אם זה יציב או כל הזמן משתנה ג. איזה חברה הכי מומלצת מבחינת האפלוד תודה

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  16. שלום לכל חברי הפורום, יש לי מחשב נייד עם וינדוס 10 ומחשב מסוג raspberry pi שמריץ לינוקס ubuntu. אני נמצא על wifi ציבורי ספריה, ואני רוצה להעביר פקודות בין המכשירים בעזרת SSH, ולפתוח לתקשורת חיצונית רק את ה-PORT המתאים ל-SSH. הבעיה שלי שבאופן דיפולטיבי, ברשת ציבורית, כל מכשיר אינו יכול לראות את המכשירים האחרים ברשת. האם ניתן וכיצד ניתן להפוך מכשיר לגלוי? ואיך ניתן לעשות את התהליך ההפוך שאני רוצה לסגור את ההקשורת ביניהם? האם יש דרך לעשות את החיבור הזה בצורה עוד יותר בטוחה ממה שהצעתי? הערה - פתחתי דיון זהה לדיון הזה בפורום IT, אפשר למחוק את הדיון בפורום הזה בבקשה, אני חושב שהשאלה מתאימה יותר לפורום IT

17. כיום אנחנו בבית עם רשת ביתית של 4 מחשבים וכולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר קווי. הראוטר בעל 4 יציאות בסה''כ ולכן אין עוד שום יציאה פנויה. מחר (בעצם כבר היום), אנחנו מקבלים מחשב חדש ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט.. ברור שאי אפשר להשתמש בראוטר הקיים וגם רשת אלחוטית לא באה בחשבון בשלב זה. אני ממש ממש צריך עזרה.. אם אפשר המלצה על ראוטר בעל יותר מ 4 יציאות או איזה רעיון של חיבור המחשבים.. תודה!!!

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by ShOw-Time,

שאלתי שאלה דומה לפני שבוע אבל בסוף התסדרתי,בקשר לחיבור מספר מכונות וירטואליות לרשת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461640.new#new בסוף פשוט כיוונתי על כל מכונה וירטואלית בוירטואל פיסי שמצב הרשת שלה יהיה על "רשת פנימית" שזה מצב שבו כל המכונות הוירטואליות שנאי מריץ יחבורו יחדיו ברשת פרטית משלהן,ללא גישה לאינטרנט,כי אני ממש לא צריך את זה כרגע... בדיוק מה שהייתי צריך, אז יצרתי 2 מכונות,חיברתי בניהן באמת ללא בעיה,מריצות סרבר 2008... כרגע אני מנסה לחבר מחשב פשוט עם WIN7 וגם הוא וירטואלי כמובן תחת רשת פנימית, והוא לא מצליח לתחבר לדומיין הוירטואלי שיצרתי משום מה,הכל מקונפג כמ ושצריך כולל DNS כדיי שידע כמובן לאן לגשת בקיצור בעיה מה יכול להיות לא בסדר כאן או…

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by shaharZur,

שלום לכולם יש לי LOW ID באימיול eMule v5.3 של האתר. יש לי רשת ביתית עם המודם ECI 270PR ועם סוויצ'. אנטיוירוס נורטון 2005. הבעיה שעכשיו עדכנתי את הקושחה של המודם ואני לא יודע איך פותחים את הפורטים מכיוון שיש הדגרות האחרות ממה שהיה קודם. הינה מדריך תצורה של המכשיר לאחר עידכון http://213.8.106.62/broadband/netman/downl...outer270Heb.pdf מישהו יכול להדריך אותי איך אני פותח את הפורטים ?? היומן: 25/11/2006 01:42:43: Load C:\Program Files\eMule\config\clients.met.SUQWTv2.met 25/11/2006 01:42:43: קובץ קרדיט נטען, 41926 קליינטים ידועים 25/11/2006 01:42:45: 67070 מסנני איי פי נטענו 25/11/2006 01:42:46: IP2Country loaded 25/11/2006 01:42:46: IP2Country uses the IP-to-Country Databas…

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  20. ישנם אתרים שחוסמים IP ממדינות מסויימות. לפעמים ממש סתם. (עושים הכללות על כל המשתמשים ממדינה מסויימת) רציתי לשאול, האם יש תוכנה צד שלישי שיודעת לעקוף את הבעייה?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  21. או בעצם כל משכיר שניתן להכנס אליו אם בפורט 80 - 8080 וכמובן שליטה מרחוק דרך Telnet. כידוע מכשירים כאילו ניתנים לשליטה מרחוק. כל משתמש בעולם יכול לבצע סריקה של כתובות IP וכמובן פורטים בIP הנתון ולגלות כי הוא משתמש עם מיכשור שתומך בשליטה מרחוק.בקלות ניתן לקבל את הדגם והגירסא של ה-Firmware ולדעת את סיסמת ברירת המחדל של הציוד. כנסו לכאן שנו במהרה את הסיסמא של הנתב שלכם (כולל מודמי ADSL)

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  22. Started by ryu,

מישהו יודע איפה יש מדריך לפתיחת FTP רגיל? או יכול להסביר מאלף עד .....תף? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  23. Started by yossi_s1,

כבר המון המון זמן שיש לי בעיות חיבור ואיטיות עם האינטרנט, פעם הייתי ב015, עברתי ל014 והמצב הרבה יותר טוב, אבל עדיין מאוד בעייתי. כבר המון זמן שלא ראיתי הורדה שמתקרבת למהירות שאני מנוי אליה (מקסימום זה מוריד על חצי) לדעתי יש בעייה של תשתית עלובה איפה שאני גר וכרגע לעבור תשתית (מהוט לבזק), לא אופצייה, אני כבר ויתרתי ואני פשוט מנסה לחיות עם זה. אבל כבר לא מעט זמן התחילה תופעה בלתי נסבלת שחלק מההורדות מתבצעות בקצב של Bytes (פחות מ1KB לשנייה) למשל מראפידשר ומינינובה, אבל אלו רק דוגמאות ספציפיות, יש עוד הרבה. למה לעזאזל זה קורה? יש משו שאני יכול לעשות בעניין? זה ממש מחרפן אותי.

24. Started by DrowNz,

Hello guys, In the next few days I should receive my new pc and we goin` to connect to cable. Now my question is which devices I need to share 2 connections in one modem so I and my father could surf in the same time through the same modem. Also please try to explain me about the devices and the approximately cost Thanks a lot mates

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  25. אומנם יש אתרים שמאפשרים הורדה מאתרים כמו youtuble ,google video וכיוצא בזה ,אבל כשמנסים להשתמש בהם לצורך הורדה מאתרי תוכן בארץ זה בדרך כלל לא עובד . האם יש פיתרון או אתר שנותן פיתרון כולל לבעייה ?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים