רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
בבק4שה תעזרו לי אני ממש נועש אני חייב לעשות משהו אני כבר דיברתי עם הספק הם אמרו שהם יתקנו אבל לא עשו כלום אני מנוי בערך חודשיים וכל הזמן היו בעיות אני לא יודע מה לעשות אני כבר עובד רק עם הפילטר של המחשב ואני לא מבין מה הבעיה יכולה ליהיות האם אני צריך להחליף מודם ואם כן לאיזה עדיף?יש לי כרטיס רשת אבל הוא כבר מחובר לרשת! מה לעשות בבקשה תעזרו!!!
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום ;D אני צריך עזרה, יש לי 3 מחשבים בבית(כולם XP), שניים מהם מחוברים ברשת Eth עם כבל רשת, והשיתוף אינטרנט ביניהם פועל כמו שצריך.(אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ברק עם מודם מוטורולה SURFBOARD SB4200) המטרה שלי היא לחבר גם את המחשב השלישי לרשת. שמעתי משהו על אפשרות של המודם הזה לחבר ברשת שני מחשבים, אחד דרך חיבור הUSB של המודם(שדרכו הוא גם מחייג לאינטרנט) והשני לכניסת הרשת על המודם. כוונתי היא לחבר כך 2 מחשבים ברשת+ מחשב נוסף שמחובר בכרטיס רשת למחשב הראשון(השרת)... אם מישהו יודע \יכול לעזור לי להגדיר כזה מצב, בבקשה ;D אפשרות נוספת שאני חושב שיכולה לעבוד (אבל משום מה לא פועלת) היא לחבר את המחשבים בשרשרת רשת המחשב הראשון( השרת ) מחובר למודם, ועם כרטיס רשת למחשב השני, השני …
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום יש לי בסלון ראוטר LINKSYS EA8500 אליו מחובר ראוטר של TP LINK שמשמש כמודם בלבד (ברידג') הכל טוב ויפה והכל עובד ואפילו עובד מהר. הבעיה שכשאני בחדר שינה ה WIFI זוחל כי הוא די רחוק ומאחורי 2 דלתות וקירות. יש לי AP מדגם LAPAC1750 של LINKSYS שבעבר חיברתי קווית ועכשיו הדבר לא מתאפשר. אני חושב לשים אותו באמצע הדרך כדי שיתן לי WIFI טוב גם בחלק של החדר שינה. השאלה היא אם אני יכול לחבר אותו לחשמל ולהגדיר אותו ללא כבל רשת או שהוא חייב חיבור קווי ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
חבר'ה המבצע באופיס דיפו של נתב אלחוטי מדגם WGR614 וכרטיס רשת אלחוטי PCI שניהם של Netgear עם שנתיים אחריות ב-379 שווה? תודה
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי סוייצ' של סיסקו מדגם 3750G רציתי לדעת האם יש דרך לקבל את הכתובות ה IP של המחשבים שמחוברים אליו באופן ישיר תודה
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אוקי יש לי ראוטר של חברת Edimax מדגם BR-6216WG שמחובר קווית למודם. ספק האיטנרנט שלי הוא בזק והתשתית היא הוט. אין לי חייגן. אני התקנתי את הראוטר בהדרכה טלפונית של מוקד התמיכה שלהם (פיקוק). החיבור בין המחשבים לראוטר הוא אלחוטי, אין מחשב אחד שמחובר קווית. מערכת ההפעלה על כל המחשבים היא Windows XP. הבעיה: 1. בערך לפני חודש התחילה הבעיה שהאינטרנט היה פשוט לא עובד. הייתי ניגש להיכנס לגוגל ופשוט הוא לא היה עולה. ברגע זה האיכון של המחשבים שמראים שיש חיבור היה תקין, ואף כשניכנסתי לראוטר ללשונית Status => Internet Connection היה רשום Connected. למרות זאת האינטרנט לא העלה את google. בשלב זה הייתי מבצע ריסט לראוטר (ללא ניתוק) ולאחר סיום הריסט האינטרנט חזר. ממה נובעים הניתוקים<?…
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ראיתי שאמרו פה שאסור ליבא כרטיסי רשת אלחוטיים בעוצמת שידור של יותר מ 100MW אבל אני רואה שאתרים ישראליים באינטרנט מוכרים די בחופשיות כרטיסי רשת של מעל ל 500MW.. לא בודקים במכס את האריזה של הציוד או מה?
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני עובד באזור תעשייה בקיסריה, בשמירה במקום העבודה אני קולט רק רשתות מאובטחות באזור תעשיה יש גם רשתות ציבוריות, אבל אני לא מצליח לקלוט אותם מהעבודה אני חייב אינטרנט גם בעבודה כמה עולה חיבור לאינטרנט אלחוטי? או שאולי יש אופציות אחרות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
קישוריות מוגבלת ברשת אלחוטית המחשבים מקבלים כתובות וDNS ,יש גישה לכונני רשת ולשרת אבל אין גישה לאינטרנט משהו מכיר סיבה לכך אני אציין כי מחשבים נייחים בעלי אותה כתובת הכל תקין
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום רב, האם RDP .יותר מהיר מ-TEAM VIEWER או ANY DESK? האם השימוש ב-VPN יותר מהיר מהתוכנות הנ"ל? תודה.
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
- 1 follower
-
-
-אני מדבר על מהירות הגלישה- שלום.. יש לי ראוטר של LINKSYS 2.4Ghz, ואליו מחובר מחשב במרחק של 2 חדרים, דרך אנטנת USB (חיצונית)... המחשב שמחובר ישירות פועל טוב (מהר), והמהירות גלישה במחשב השני (שמחובר אלחוט) מאד איטית.. מייגעת. מה יכולה להיות הסיבה? הרי זה לא אמור להיות ככה, לא? ההבדל בין חיבור ישיר לאלחוטי כ"כ משמעותי? הראוטר דפוק? צריך להגדיר משהו? לעדכן / לשנות איכשהו? אם זה סיפור של להחליף ראוטר אני אשמח אם יהיו המלצות.. *כמעט שכחתי, לגבי החיבור: ספק: בזק בינלאומי תשתית: HOT מהירות הגלישה: 3M המודם של חברת Terayon TJ 715x תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס אלחוטי USB אני מחפש משהו עם עוצמה די חזקה יש המלצות מהמומחים פה לגבי נושא זה ..? (לא TPLINK....)
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני מחובר בבית דרך ראוטר באי סי קיו אני לא יכול לא לשלוח ולא לקבל מישהו יודע במקרה את הפורטים שאני צריך לפתוח על מנת שאני אוכל לקבל/ לשלוח קבצים?
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן איזה ראוטר כבלים אפשרי למצוא בתקציב נמוך? שיתמוך בכל הפרוטוקולים המסויימים של כבלים (שאני ממש לא מבין בהם), 4 פורטים מקסימום (אני הולך לחבר רק 2 מחשבים).
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
כבר המון המון זמן שיש לי בעיות חיבור ואיטיות עם האינטרנט, פעם הייתי ב015, עברתי ל014 והמצב הרבה יותר טוב, אבל עדיין מאוד בעייתי. כבר המון זמן שלא ראיתי הורדה שמתקרבת למהירות שאני מנוי אליה (מקסימום זה מוריד על חצי) לדעתי יש בעייה של תשתית עלובה איפה שאני גר וכרגע לעבור תשתית (מהוט לבזק), לא אופצייה, אני כבר ויתרתי ואני פשוט מנסה לחיות עם זה. אבל כבר לא מעט זמן התחילה תופעה בלתי נסבלת שחלק מההורדות מתבצעות בקצב של Bytes (פחות מ1KB לשנייה) למשל מראפידשר ומינינובה, אבל אלו רק דוגמאות ספציפיות, יש עוד הרבה. למה לעזאזל זה קורה? יש משו שאני יכול לעשות בעניין? זה ממש מחרפן אותי.
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום , שאלתי היא בדבר כרטיס רשת אלחוטי של אינטל למחשב שולחני. האם ניתן לרכוש כרטיס אינטל 4965 או 3945 שמתחבר למחשב שולחני רגיל ? ואם יש כרטיסים כאלה למחשב שולחני (לא לפטופ): האם הם מתאימים לסלוט pci רגיל ? או שמדובר בסלוט PCI מוקטן, שייתכן שאינו קיים במחשב השולחני עליו אני רוצה להתקין ? אם התשובה היא חיובית, אודה אם תאמרו לי היכו ניתן לרכוש כרטיס כזה (אם ידוע לכם). בברכה, רפי גורדון
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אתמול שמתי לב לבעיה מוזרה: לאחר כשעה-שעתיים איני יכול להיכנס לאתרים למרות שהחיבור עצמו עובד (תוכנות כמו utorrent וכד' ממשיכות לקבל ולשלוח נתונים) וניתן לשלוח פינג לכל אתר ולקבל תשובה. הדרך היחידה להמשיך לגלוש (ובלגלוש הכוונה להיכנס לאתרים) היא ניתוק המודם מהחשמל וחיבורו מחדש. עשיתי סריקות עם spybot ו-spyware doctor וניקיתי את כל מה שהן מצאו, אך למרות זאת הבעיה ממשיכה. זו פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה המוזרה הזו, וכבר מתחילות לרוץ אצלי מחשבות על פירמוט. חשוב לציין שלא משנה באיזה דפדפן אני מנסה לגלוש, זה קורה גם ב-IE וגם ב-FF.
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
החיבור לאן שלי הוא במחשב החזק שני כרטיסי רשת ובמחשב השני כרטיס רשת אחד... חיברתי ביניהם עם כבל אני רואה שהמחשבים מחוברים אבל רק במחשב איפה שהמודם יש אינטרנט ובמחשב השני אין אינטרנט.. למישהו יש מושג איך לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי חבר'ה. יש לשכן שלי דירת קרקע, עם מחשב. קומה מעליו יש דייר עם ראוטר אלחוטי עם רשת ואנטרנט. הוא גילה את הרשת מתי שבאו אליו עם לפטופ, ופתאום הלפטופ עלה עליה. אז שמנו במחשב הנייח בבית כרטיס רשת אלחוטי. לכרטיס יש מין חיבור כזה, שאליו מתחבר חוט (של בערך מטר) ובסופו אנטנה קטנה. בהתרגשות רבה באנו לפתוח את המחשב ולהתחבר לרשת האלחוטית, אבל - אין כלום. בסריקה חוזרת, הוא זיהה את הרשת, אבל עם סיגנל של 18% בלבד. שניסנו להתחבר אליה, הוא פשוט לא התחבר. (לא ביקש סיסמא או משהו כזה.) לשכן מלמעלה לא אכפת שנעלה על הרשת האלחוטית שלו, אבל ממש לא רוצה שנכנס אליו הביתה ונתחיל לבדוק את הראוטר וכל זה. אז אני מחפש פיתרונות יצירתיים שיאפשרו התחברות לרשת שלו? למשהו יש רעיונות? יש לי רעיון, האנטנה …
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
התקנתי SP2 מקורי, עכשיו יש לי על האייקון של החיבור לרשת סימן קריאה וההודעה limited or no connectivity, עברתי כבר על כל האתרים באנגלית/עברית שמציעים פתרונות שונים בגוגל, ועדיין לא משנה מה אני עושה זה לא עובד! אני מחובר דרך ADSL מודם אלקטל. למישהו יש רעיון?? (דחוף כרגע אני מחובר דרך הדור 3 מאורנג' בבקשה עזרה..)
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום , יש לנו בבית 2 מחשבים, כל אחד בעל מודם נפרד,חבילה נפרדת. והגענו למסקנה שעדיף לעשות חבילת אינטרנט אחת (למחשב אחד) ולקנות ראוטר כדי שיהיה אינטרנט אלחוטי בבית , כך שגם המחשב השני יוכל לגלוש על אותה חבילה וגם מכשירי הפלאפון, פה אני צריך את עזרתכם כי אני לא ממש מבין בזה. אני כן יודע שאני צריך להתקשר לחברת האינטרנט והספקית כדי לבקש מהם לבטל את אחת החבילות כך שתיהיה לנו רק חבילה אחת, אבל מה בהמשך? מה לקנות? מה לבדוק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
אם שני מחשבים מחוברים לאותה רשת, לשני המחשבים יש כ תובות m a c שונות אבל תוכנת אימיול עובדת על אותם פורטים בדיוק, האם אחד המחשבים יהיה ב low id תמיד?
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות היום כבל רשת באורך 10 -15 מטר לחיבור בין הראוטר של לסטרימר החדש שאני קונה ( http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7974 ) הבעייה היא שקודם כל אין לי מושג אם צריך כבל רגיל או מוצלב ודבר שני אחרי בדיקה קצרה באינטרנט שמתי לב שיש הפרשי מחירים ענקיים בין כבל רגיל ( 50 שקל ל20 מטר) : http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=1663 לבין כבל של "חברה" (115 שקל ל20 מטר): http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=CAT5eFTP20&Cat2Cat1ID=38&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE יש טעם להשקיע את הכסף הנוסף, או שגם כבל "רגיל" יעשה את העבודה כמו שצריך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה שידרגתי ה-NAS שלי לדגם של DS1512+ ורציתי להעביר אליו המידע מה-NAS הישן שלי (IOMEGA IX2-200). כרגע חיברתי את שניהם ישירות לראוטר שלי (Linksys EA4500) וניסיתי להעתיק המידע מאחד לשני בשתי דרכים: 1. פקודת העתקה פשוטה דרך המחשב שלי ממיפוי של הנאס הישן למיפוי של הנאס החדש. 2. כניסה ל-File Manager של הנאס החדש ומתן פקודת Upload לקובץ שנמצא בנאס הישן. בשיטה הראשונה הצלחתי להגיע לקצב של בערך 9M Bytes. בשיטה השנייה הגעתי רק לקצב של בערך 3.5MBytes. עלי לציין שכרטיס הרשת במחשב שלי הינו עדיין של 100MBits ולכן חשבתי שזה ההסבר לקצב הנמוך בשיטה הראשונה (אולי ההעתקה מעבירה הקובץ דרך המחשב מכיוון שדרכו ניתנה פקודת ההעתקה). מכיוון ששני הנאס-ים תומכים ברשת ג'יגה וכן…
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים בשני קומות שונות. המחשבים מחוברים בעזרת כבל מוצלב דרך הקיר. כיום כשאני רוצה לגלוש באינטרנט במחשב השני אני צריך להשאיר פתוח את המחשב הראשון. לא מזמן הפכתי את המודם אלקטל שלי לפרו (ראוטר) וקניתי hub לשם כך שאוכל גם לשתף קבצים בין המחשבים (כשהם פתוחים) וגם לגלוש באנטרנט במחשב השני כשהמחשב הראשון סגור. אני לא ממש בטוח כיצד לחבר את המחשבים יחד אם הhub והמודם. תרנו אותי אם אני טועה- אבל האם זה צריך להראות כך: את המודם אני מחבר לhub בעזרת כבל מוצלב. את שני המחשבים לhub בעזרת כבל מוצלב.. ואז אני אמור לקבל שיתוף קבצים ואנטרנט בשניהם כאשר המחשב הראשי לא צריך להיות פתוח. נכון?
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-