רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אם שני מחשבים מחוברים לאותה רשת, לשני המחשבים יש כ תובות m a c שונות אבל תוכנת אימיול עובדת על אותם פורטים בדיוק, האם אחד המחשבים יהיה ב low id תמיד?
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום כולם, היום קניתי לדוד שלי רואוטר edimax br6104k, כי ההוא רוצה לעשות רשת של שני מחשבים, עכשיו יש לי שני מחשבים: אחד עם ווינדוס אקס פי והשני עם ווינדוס 2000, קיצר קניתי br6104k כמו שיש לי התקנתי והכול אבל בהתקנה אני לא יודע מה לבחור, הנה תמונה http://photos.walla.co.il/eyal_berkovich נמצא תחת תמונות -> מה לבחור ומה לקנפג איזה פרטים להכניס ? הספק 012 והמודם הוא קלטקל הום ספיד טוצ שחור מה לעשות ? עזרה תתקבל בברכה!
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מהירות ממוצעת של 20 MB... ולא זז
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
רשת וחמישה מחשבים מחוברים. כדי להיכנס לאחד המחשבים לדוגמא אז אני נכנס Start > Run ואז רושם שם: \\IP של המחשב ונכנס רואה מה שתפתי. האם יש פקודה שאפשר להיכנס ולראות את כל המחשבים ברשת ולראות מה כל אחד שיתף? ואם יש לי מחשב ברשת שלא שתפתי שם שום דבר, אפשר בכל זאת להיכנס לכונן שלו?
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מה אני צריך כדי לפתוח אתר? אני יכול להיות השרת? איך זה עובד בדיוק:\
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את Gallery v1.4.1 באתרי, ההתקנה דורשת NetPBM או ImageMagick, תוכנות שאין על הרשת שבו אני מאחסן את אתרי קיבלתי הודעה שאפשר להתקין את NetPBM גם בלי גישת אדמין לשרת, השאלה שלי היא איך ?! תודה לעוזרים ! נ.ב, לא ידעתי לאן איפה לפרסם את זה...תרגישו חופשי להעביר
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש די קבוע ברדיו אינטרנט דרך אתרי האינטרנט המאפשרים שמיעה (לדוגמה:http://radio.coolsite.co.il/) מלפני כמה שבועות כל אתר של רדיו כזה פשוט הפסיק לנגן אצלי ללא שום סיבה נראית לעין. אני נכנס לאתר, לוחץ על play ושום דבר לא קורה, אפילו לא מוצג לי bufferring.... לא התקנתי שום תוכנה חדשה שידוע לי. חשבתי שהבעיה היא בדפדפן (אקספלורר 7) - אבל זה קורה לי גם ב-chrome. הבעיה קיימת גם באתרי החדשות (של ערוץ 2 לדוגמה). ב-youtube לעומת זאת אני כן מצליח לראות ולשמוע, עשיתי בדיקה על אתר לא מוכר עם תחנות רדיו באנגלית - וכן הצלחתי לשמוע. ניסיתי גם להתקין סרגל כלים על הדפדפן שמאפשר שמיעה - ו... כלום. אין לי חצי כיוון מה אפשר עוד לבדוק, למישהו יש רעיון? תודה, ארז
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום ;D אני צריך עזרה, יש לי 3 מחשבים בבית(כולם XP), שניים מהם מחוברים ברשת Eth עם כבל רשת, והשיתוף אינטרנט ביניהם פועל כמו שצריך.(אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ברק עם מודם מוטורולה SURFBOARD SB4200) המטרה שלי היא לחבר גם את המחשב השלישי לרשת. שמעתי משהו על אפשרות של המודם הזה לחבר ברשת שני מחשבים, אחד דרך חיבור הUSB של המודם(שדרכו הוא גם מחייג לאינטרנט) והשני לכניסת הרשת על המודם. כוונתי היא לחבר כך 2 מחשבים ברשת+ מחשב נוסף שמחובר בכרטיס רשת למחשב הראשון(השרת)... אם מישהו יודע \יכול לעזור לי להגדיר כזה מצב, בבקשה ;D אפשרות נוספת שאני חושב שיכולה לעבוד (אבל משום מה לא פועלת) היא לחבר את המחשבים בשרשרת רשת המחשב הראשון( השרת ) מחובר למודם, ועם כרטיס רשת למחשב השני, השני …
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אהלן חברים בבית של חברה שלי יש להם בעיה ארוכה עם הקליטה שבעיקרה בגלל שהוט סיפקו להם את המודם שהוא גם ראוטר הארור HOTBOX שהטווח שלו בדיחתי למי שלא יצא לחוות אותו. מצרף שרטוט של הבית המודם נמצא בממ"ד וכשהם עברו לבית(לפני תקופת האלחוט) הם העבירו כבלי רשת בתוך הקיר מהממ"ד לשני חדרי השינה הקטנים ככה שעד לאחרונה הם הסתדרו רק שעכשיו יש בבית 2 טלוויזיות חכמות ונייד שלא מקבלים קליטה בכלל. בקיצור השאלה היא כזאת וכאן אני צריך את עזרתם, מה הפתרון הכלכלי ביותר לבעיה במידה ורוצים קליטה טובה בבית? ניסינו לשים מגדיל טווח בסלון אבל זה לא הגדיל את הטווח מספיק, ובסלון יש נק' של הוט שאפשר לשים בה את המודם אבל זה אומר לקנות 2 כרטיסי רשת אלחוטיים לחדרי השינה הק…
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, זהו המצב הנוכחי: יש שני מחשבים, לכל אחד כרטיס רשת, שניהם מחוברים להאב/סוויטצ'. והמודם כבלים Motorola SB5100 מחובר להאב/סוויטצ'. עכשיו, אני מעוניין בקניית נתב שגם יכלול פורט למדפסת וגם חיבור אלחוטי (לחיבור מחשב נייד לרשת מתי שרוצים). מה שאני רוצה לדעת, הם העובדה שבשביל להחתבר לאינטרנט צריך לחייג (נטויז'ן כרגע) דרך מערכת ההפעלה, תפריע לקיום הרשת. כלומר, הם זה יספיק שמחשב אחד יחייג והשני יוכל להשתמש באינטרנט דרך הרשת הביתית? אולי אני שואל את השאלה הלא נכונה, מה שאני תחלס רוצה לדעת, זה מה לעשות בשביל ליצור רשת ביתית עם נתב ומודם כבלים המתחבר ע"י חיוג? תודה, מיכאל.
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי בעיות ברשת האלחוטית מחשב אחד מתוך ה3 שמחוברים אליה(1 קווית ו2 אלוחטית) עושה בעיות. הוא מתנתק כל כמה זמן. זה אומר שהסימן שמראה שהוא מחובר מראה X קטן כזה כאילו הוא לא קולט רשת. ועושה בעיות בICQ. לא עשיתי שום שינויים, רק הצפנתי את הרשת בWPA ולא היו בעיות. היום היו בעיות במחשב הזה אז הורדתי את ההצפנה, ועדיין יש בעיות. יש לציין שאני עושה REPAIR אז הוא מתחבר שוב כאילו לא קרה כלום מה אפשר לעשות? הראוטר של LINKSYS תודה אריאל נ.ב. איך מבטאים LINKSYS? עם K או בלי?
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אפשרי לחבר פנטיום 2 עם פנטיום 4 דרך כרטיסי רשת לאינטרנט? כאשר מחשב אחד מחובר לרשת (הפנטיום 4) והשני ה-2 מחובר למחשב פנטיום 4 בעזרת כבל רשת?
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי LOW ID באימיול eMule v5.3 של האתר. יש לי רשת ביתית עם המודם ECI 270PR ועם סוויצ'. אנטיוירוס נורטון 2005. הבעיה שעכשיו עדכנתי את הקושחה של המודם ואני לא יודע איך פותחים את הפורטים מכיוון שיש הדגרות האחרות ממה שהיה קודם. הינה מדריך תצורה של המכשיר לאחר עידכון http://213.8.106.62/broadband/netman/downl...outer270Heb.pdf מישהו יכול להדריך אותי איך אני פותח את הפורטים ?? היומן: 25/11/2006 01:42:43: Load C:\Program Files\eMule\config\clients.met.SUQWTv2.met 25/11/2006 01:42:43: קובץ קרדיט נטען, 41926 קליינטים ידועים 25/11/2006 01:42:45: 67070 מסנני איי פי נטענו 25/11/2006 01:42:46: IP2Country loaded 25/11/2006 01:42:46: IP2Country uses the IP-to-Country Databas…
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי את הנתב Edimax BR6204WG ואת המודם נתב AZTECH 600E. יש לי מחשב נייח (ממנו אני כותב כרגע) ומחשב נייד בחדר אחר בבית שדרכו אני רוצה לגלוש באינטרנט ע"י הקמת רשת אלחוטית. אין לי מושג ירוק בנושא. ב-AZTECH כל שלושת הנורות מהבהבות וב-EDIMAX הנורות שפועלות הן כולן: PWR, WLAN, 10/100M, LNK/ACT וב-LAN שתי הנוריות של מספר 1 פועלות. הנורית של ה-WLAN מהבהבת באור כתום וכל השאר ירוקות. במחשב הנייד יש לי כרטיס רשת מובנה ובעבר במקומות אחרים שבהם היה WI-FI גלשתי במחשב הנייד באינטרנט. איפה אני מתחיל? ומה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
לא משנה איזה הורדה http אימול ftp לא משנה מה המהירות תמיד עולה יורדת עולה יורדת עולה יורדת לא יציבה בכלל מתחיל 180 יורד לה 99 80 מתיייצב
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות ראוטר בתקן N (כמובן כולל הכרטיס\USB) אני מתלבט בין 3 דגמים שכולם נעים פחות או יותר סביב אותם מחירים : 1. Level One WBR6001 Edimax BR6424N .2 TP-Link TLWR841ND .3 מישהו יכול לעזור? ???
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי כולם, שלחו לי בדואר מודם של HUAWEI והכבל לא תואם לקופסא שבקיר. מה עושים במקרה כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה להשתמש באופציה הזאת. אני משתמש בקושחה מקורית של LINKSYS איך אני עושה את זה ? עוד שאלה בנושא אחר , יש לי HP 6300 יש לה כרטיס רשת , האם החיבור ל LINKSYS יעבוד והמדפסת תזוהה ברשת?
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי אני מתכנת בhtml וניסיתי לעשות שלוש תמונות שיהיו באותה השורה אחת באמצע ושתיים בצדדים מישהו יודע? וגם אם אפשר להגיד לי איך אני עושה שהטקסט נשאר באותו מקום על המסך גם אם אני מחליף מסך כי כל הזמן זה מחליף לי כשאני עובר מסך אז אם למישהו יש תשובה למשהו מזה אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
(חיפשתי ולא מצאתי תשובה לזה, מה גם שנראה כאילו אין אף שמתמש בשירות האינטרנט של אורנג'. אם בכל מקרה הייתה תשובה אי פעם בפורום, מצטער מראש.) שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית של 3 מחשבים, שאחד מהם (עליו אני הולך לדבר) מחובר בLAN. השניים האחרים מחוברים בWAN, והם גם לא רלוונטים. בכל מקרה, לאחרונה עברתי לORANGE בתור ספקית אינטרנט/VOIP (טלפון). שמתי לב שבכל פעם שאני משחק ואם למשל אחותי רואה יוטיוב, אי אפשר לשחק ברשת, יש פינג אסטרונומי. זה קורה גם בכל פעם שמדברים בטלפון (VOIP, אז כמובן), אבל את זה אני לא יכול לחסום, אז הנה השאלה: האם אפשר להגביל IP מסויים בSMARTBOX שיוריד רק על 50KB לשניה למשל, ולא יקח את כל רוחב הפס? חיפשתי ולא מצאתי בסמארטבוקס כלום. יש חיבור 1.5 ד"א, וגישת אד…
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי לאחרונה התחלתי להיכנס לFAR CRY ברשת ונוכחתי לדעת (!!!) שיש לי פינגים די גבוהים שנעים בין 130 - 200 במקרים היותר קשים עכשיו שאני נכנס אני יוצא מכול הורדה שהיא או תוכנת הורדה וגם מההגנות (זה נותן לי עוד טיפה) של המחשב. עדיין המצב ממש דרוע וזה כבר לא כיף יותר ככה להשאר מאחורי כולם. איך אני יכול להוריד אותם יש לי חיבור ADSL של או 75 או 175 ק""ב אני פשוט זוכר רק משהו אם 75 P4 Perscot 512 DDR2 GF6200TC Intel D915gev זאת המערכת שלי הכרטיס רשת הוא רגיל מה אני יכול לעשות אני יודע שהמערכת הזאת כבר די עבר זמנה אבל זה מה שיש כרגע.
-
- 13 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי 11g ל desktop על מנת לקלוט מראוטר כאשר 2-3 קירות מפרידות. חשבתי על: Edimax EW7128G http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=86&pd_id=1 האם כרטיס זה חזק מספיק על מנת להתגבר על שתי קירות? יש המלצות על כרטיס רשת אחר?
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
עשיתי השבוע Port forwarding כדי שלא יחסמו לי פורטים בזמן פעולה של מיקרו טורנט. הבעיה שנוצרה מאז היא שכל פעם שאני מפעיל את התוכנה אני לא מסוגל לגלוש ברשת משהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
לאחרונה, כמעט בתיאום מושלם - נודע לי משני ספקי האינטרנט שאני עובד איתם (כלקוח פרטי) - הוטנט וטריפל-סי - שחבילות עם IP חיצוני, שאינו קבוע - מבוטלות (או יבוטלו בקרוב), ולמעשה האפשרויות היחידות הן או להיות עם IP פנימי (DOUBLE NAT) או עם IP קבוע (בתשלום נוסף, לא גבוה). משום שזה קרה בשני הספקים - נראה שמדובר במגמה. עם זאת, משום שאני מעוניין בIP חיצוני, אך אין לי באמת צורך בIP קבוע (יש שירות DNS דינמי), חשבתי לשאול - האם מישהו יודע על ספקים שעדיין נותנים אפשרות כזו (IP חיצוני אך לא קבוע)?
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
- 1 follower
-