רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל מעבר להוט, ואין הרבה מידע על המודם-נתב שלהם (אמביט). מקצת המידע שקראתי המכשיר לא להיט. אם אקח מהם ראוטר (אם בכלל יש) אשלם עליו "שכירות" ובסוף אצטרך להחזיר אותו. אם אני משלם אני רוצה שישאר שלי. אז אני מחפש מודם-נתב או נתב שיתחבר למודם שלהם, ברמת מחיר של 200 ש"ח. אין לי דרישות גבוהות, רק אבטחה סבירה וקליטה טובה, רצוי בתקן 150\300 mb (אם כבר מתחדשים, אז גם מתקדמים). יש לי 4 מחשבים בדירה של 80-90 מ"ר. בלי ממ"ד. אשמח לעזרה ממי שמתמצא. תודה.
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם אני גר ביחידת דיור מתחת לבית של ההורים, המודם של הבית נמצא בקומה 2 ואני בקומה 0 כבר בקומה 1 הקליטה חלשה ולא בכל מקום. איך אפשר לפתור דבר כזה ע"מ שתהיה רשת אלחוטית בשתי הקומות (1,0) הציעו לי להוסיף אנטנה לראוטר או משהו שמעביר את האינטרנט על גבע רשת החשמל. אשמח לקבל עצות או רעיונות נוספים ומה משני הרעיונות הנוכחיים יעיל יותר. תודה חזי
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר TP-WR941ND. עד כה גלשתי ב12 מגה בלי בעיה. כעת שדרגתי ל-30 מגה, אך אני לרוב לא מקבל מהירות כזו. בבדיקות מול אתרי בדיקות מהירות אני אכן מקבל 20-30 מגה, אבל כשאני מוריד קבצים אני מקבל בסביבות 15. אותם קבצים, אם אני מתחבר ישירות למחשב בלי ראוטר, אני מקבל מהירויות גבוהות יותר האם ראוטר זה לא תומך ב-30 מגה? אם כן, איזה ראוטר כדאי לקנות (אלחוטי, שיהיה זול) תודה,
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כצפוי, מכרז הסיבים של חברת החשמל נדחה פעם נוספת. הסיכוי שנראה חברת תשתית שלישית (פרט לבזק ו-HOT) הולך ומתרחק. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000765066 http://www.netcheif.com/blog/?p=2348
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
במסגרת CES 2018 הציגה חברת Linksys שני מוצרים חדשים - סדרה חדשה של נתבי MESH במשפחת ה-Velop שלה וכן נתב יעודי המכוון לקהילת שחקני המחשבים. כל הפרטים בפוסט. http://www.netcheif.com/blog/?p=7041
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור ולשחזר ghost על מחשבים המחוברים לרשת. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם האם קיים הבדל בין שתי התשתיות? קיום אני בהוט ללא תקלות,ובבזק אומרים שאני יכול לקבל בקלות עד 100 מגה כי אני גר מול המרכזיה הגדולה בעיר. האם שווה לעבור כלומר אהיה שיפור בגלישה?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
על פי המדריכים באינטרנט אני צריך להוציא את החשמל ללחוץ על הREST ואז לחבר את החשמל והwireless יהבהב ואז עם התוכנה tftp2 להכניס את הקובץ BIN שהורדתי מאתר של אדימקס ואז הוא יתקין אבל הWireless לא מהבהב הוא נשאר דלוק והתוכנה רושמת בסוף שהיא לא מוצאת את הראוטר
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
כהרגלי הביזארי , שיניתי את השם המשתמש , ושמתי סיסמא יותר מדי ארוכה לדבר הזה . מישהו יודע או זוכר מה שם המשתמש הdefault של המכשיר ? אין לי כונן דיסקטים כדי לקרא בmanual , לא מבין למה הם מגיעים על דיסקים בכלל .
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
הרעש שיצרו ההכרזות של "גולן טלקום" ו-HOTMobile מיסך את העובדה שהשבוע החלו להמכר שלושה נתבי 802.11ac, גשר אחד ומתאם USB אחד. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=2247
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום חברים, התחדשתי במודם ACTIONTEC C1000A שמחובר לראוטר LINKSYS E4200 שבעצם הLINKSYS הוא הראוטר וC1000A משמש כמודם בלבד. יש לי אינטרנט במהירות 40MB עם מודם של סלקום, פשוט עצבנו אותי והחלטתי שאני קונה מודם שאני מנהל אותו ולא הם. בקיצור, שאני עושה בדיקת גלישה במודם C1000A אני גולש על 30MB ואילו במודם של סלקום אני גולש על 40MB. האם מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לפני מספר ימים הקמתי רשת בייתית, אחרי שקניתי מחשב חדש והכל עבד טוב נכנסתי למיקומי הרשת שלי והגדרתי רשת בייתית, הכל עבד טוב, יש לציין שלפני כן היה לי מודם במחשב אחד שיכל לשמש גם כראוטר, הפכתי אותו לראוטר והיה שיתוף קבצים בין המחשבים וגם אינטרנט. לאחר מכן פירמטתי את המחשב הישן שלי שהיה מותקן בו המודם פעם ואחרי הפירמוט ניסיתי להגדיר את הרשת הבייתית לפי האשף של ווינדוס וזה לא עבד, אומנם האינטרנט עבד והוא פועל לי בשני המחשבים אבל שיתוף הקבצים והמדפסות לא עובד.. אני לא מצליח לסדר את הבעיה התקנתי את המודם בשני המחשבים הפכתי אותו לראוטר בערך איזה 20 פעמים וגם ניסיתי להגדיר את הרשת איזה 20 פעמים כבר.. ניסיתי הכל.. הוספתי מיקומים ברשת ותיקיות משותפות אבל אני רואה אותם רק באותו מחש…
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום אז יש לי בעיה עם הרשת פה שמעצבנת כבר המון זמן, אז ככה בבית יש שתי מחשבים, הראוטר נימצא בקומה איפו שכל המחשבים, (שתי המחשבים מיתחברים עם מתאם USB) מחשב אחד נימצא בחדר שממש קרוב לראוטר משהוא כמו 3 מטר והקליטה גרועה זה על 4 קווים וליפעמים ירידות ל 2-3 , שמתי לב שכל קיר מפריע לו, כאשר אני שם אותו מחוץ לחדר הקליטה עולה עכשיו אחרי שינויים בבית העברו מחשב אחד לממד שם הקליטה נעה בין 2-3 קווים מה הכי טוב טוב לממד? שמעתי על ה HOMEPLUG מישהוא ניסה אותו? ויכול להביא לי חוות דעת? כי הנציג בבזק אמר לי שיש קצת בעיות איתו של ניתוקים , זה נכון? ולמישהוא יש מושג איך במרחק כל כך קצר יש הפרעות קליטה? הראוטר הוא D LINK 2650U
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
WIN7 7600 יש לי בעיה ברשת כשאני מחובר לראוטר דרך WIFI (DLINK DWA 140( אז אני לא רואה מחשבים ברשת והמחשבים לא רואים אותי כשאני מחבר את הקבל רשת ישירות למודם בלי לגעת בשום הגדרה אז הרשת עובדת. ראוטר סימנס של אורנג' הDWA 140 צמוד לראוטר אין שום הפרעות או משהו כזה. כשאני מחבר את ה DWA 140 למחשב עם XP אז הכל עובד כשהיה לי 7100 אז שם ראיתי את המחשבים האחרים.
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד שלי (סנטרינו) בצורה אלחוטית למחשב הדסקטופ שלי לשם שיתוף אינטרנט וקבצים. לשם כך אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב הדסקטופ שלי. אני מחפש משהו לא יקר אבל שיהיה איכותי ויספק את הצרכים שלי. הכרטיס יכול להיות בטכנולוגיה B (לא צריך G). אבל מה לעשות אני לא כל כך מבין בסוג החומרה הזה ולכן קשה לי לבחור כי ההיצע הוא די גדול. המועמד הטוב ביותר שלי כרגע הוא ה- D-Link AirPlus DWL-520 שנראה לי בסדר גמור, והבנתי שדי-לינק הם חברה מצוינת. אני ממש לפני רכישה אבל אני לא אקנה לפני שאשמע מה אתם חושבים על הכרטיס, אם יש לו חסרונות והאם כדאי לחפש אחד אחר. דרך אגב הכי זול שהצלחתי למצוא אותו היה 219 ש"ח (למרות שבבאג ואופיס דיפו הוא הרבה יותר יקר ואין לי מושג למ…
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי חברים. מה קורה? טוב, אז אחרי 9 חודשים בחו"ל חזרתי למחשב בבית וגליתי דבר מוזר. המחשב בקושי מזיז 1kb/s, האתרים נטענים הרבה מאוד זמן וגם עולים בצורה פגומה או לא עולים בכלל. אני מחובר בכבל רשת לראוטר של סימנס. בדקתי מול הפלאפון שלי בחיבור WIFI לאותו ראוטר וראיתי שאני על 15Mb/s כמו שצריך להיות. הנחתי שהבעיה אצלי. התקנתי מחדש את הכ.רשת - לא עזר. לקחתי כרטיס רשת ישן PCI כזה, שמתי אותו על הלוח-אם, הדלקתי את המחשב וחיברתי לשם את הכבל רשת ואני מקבל 15Mb/s. יש לי לוח אם של Gigabyte P55M-UD2. החומרה מאוד חדשה. אני לא יודע למה הכ.רשת OnBoard לא מתפקד טוב. למישהו יש רעיון אולי איך אני יכול לפתור את זה? תודה! רן
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב נייד(יחיד בבית) ראוטר אלחוטי זה הדבר היחיד שאני צריך לקנות בשביל שתיהיה רשת אלחוטית בבית? אם כן איזה ראוטר מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות היום כבל רשת באורך 10 -15 מטר לחיבור בין הראוטר של לסטרימר החדש שאני קונה ( http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7974 ) הבעייה היא שקודם כל אין לי מושג אם צריך כבל רגיל או מוצלב ודבר שני אחרי בדיקה קצרה באינטרנט שמתי לב שיש הפרשי מחירים ענקיים בין כבל רגיל ( 50 שקל ל20 מטר) : http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=1663 לבין כבל של "חברה" (115 שקל ל20 מטר): http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=CAT5eFTP20&Cat2Cat1ID=38&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE יש טעם להשקיע את הכסף הנוסף, או שגם כבל "רגיל" יעשה את העבודה כמו שצריך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני רוצה להכים רשת ואינטרנט אבל אני לא יודע איך בבקששה עיזרו לי אני נואש
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים בשני קומות שונות. המחשבים מחוברים בעזרת כבל מוצלב דרך הקיר. כיום כשאני רוצה לגלוש באינטרנט במחשב השני אני צריך להשאיר פתוח את המחשב הראשון. לא מזמן הפכתי את המודם אלקטל שלי לפרו (ראוטר) וקניתי hub לשם כך שאוכל גם לשתף קבצים בין המחשבים (כשהם פתוחים) וגם לגלוש באנטרנט במחשב השני כשהמחשב הראשון סגור. אני לא ממש בטוח כיצד לחבר את המחשבים יחד אם הhub והמודם. תרנו אותי אם אני טועה- אבל האם זה צריך להראות כך: את המודם אני מחבר לhub בעזרת כבל מוצלב. את שני המחשבים לhub בעזרת כבל מוצלב.. ואז אני אמור לקבל שיתוף קבצים ואנטרנט בשניהם כאשר המחשב הראשי לא צריך להיות פתוח. נכון?
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה webos?? חיפשתי ובדקתי ולא מצאתי הסבר פשוט מישהו יודע להסביר לי מה זה?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם hub והמודם של אלקטאל שמשמש בתור ראוטר הבעיה שלי שאין לי אפשרות לשלוח קבצים לחלל החיצון כלומר למחשבים שלא ברשת שליחת הקבצים היא ע"י המסנגר 5 . מערכות ההפעלה שלי הם 98 על מחשב אחד ו xp על המחשב השני ברשת. האם הבעיה היא שצריך לפתוח פורטים או שזו בעיה אחרת אין לי פיירוול גם לא המובנה של ה xp ראוי לציין כי ברשת הבייתית העברת הקבצים והדיבור אפשריים!!!! אנא עזרו לחבר במצוקה..
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
קניתי ראוטר/מודם ADSL פרטי של חברת TPLINK, מתוך כוונה להחליף את הראוטר שסלקום נותנים לי. הצלחתי להתקין הכל, מלבד פורט הטלפון. אני צריך את הפרטים של ה SIP של נטוויזן, בשיחה איתם הם אמרו שהם לא נותנים את הפרטים. מישהו יודע איך להגדיר את ה VOIP?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי 2 קומות בבית ואני צריך לקלוט בכל והבית אינטרנט וכרגע אני מתכנן על EDIMAX BR-6524 מה אתם אומרים על זה? ועוד שאלה. על אותו קו מחובר לדירה בחצר של אח שלי והדירה במרחק של כ50 מטר ואין סיכוי שאני יקלוט לשם אינטרנט ויש שם את אותו קו טלפון, השאלה אם אפשר באופן כלשהו לחבר שתי ראוטרים על אותו קו אפילו אם לא על אותה יציאה.
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-