רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
כמו שמחברים שני מחשבים עם כבל מוצלב?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי היתקנתי דרייברים והקרטיס רשת פועל אם התוחנה .. אבאל אני לרא רועה את הקרטיס רשת ב Network Connections... מישהוא יכול לעזור לי בקשה..?? תודה מרוש..
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עד היום היה לי מחשב אחד בבית עם מערכת הפעלה של windows 7 ultimate, היום הגיע אליי עוד מחשב עם מערכת הפעלה של windows xp. ושניהם מחוברים לראוטר אחד. והשאלה שלי היא האם ואיך אפשר לשתף את הקבצים התיקיות בשתי המחשבים עם שתי מערכות הפעלה שונות? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לemule במחשב אחר שמחובר לאותו נתב בבית. הגדרתי ב- emule את ה- web intrface בפורט 4711. אני מנסה להתחבר ממחשב אחר לכתובת http://192.168.x.x:4711/ הכתובות של כל המחשבים הן סטטיות. הגדרתי את הפורט גם ב- windows firewall ל- TCP בשני המחשבים כשאני מנסה להתחבר נפתח לי tab ששמו emule web interface אך לא מצליח להתחבר (לא מבקש ממני שום סיסמא) מה לא עשיתי/עשיתי לא טוב? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכנסתי לכמה אתרים שמאפשרים בדיקה של מהירות החיבור - וכל אחד מהם נתן לי תוצאה שונה. חלק אפילו חצי מאחרים. באתרים מסויימים יש אפשרות לבחור דרך איזה שרת לבדוק את המהירות - ובכל שרת קיבלתי תוצאה שונה. מישהו מכיר אתר אמין וטב - או כל דרך אחרת - שבה אוכל לבדוק את מהירות החיבור שלי? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר \ משתמש בראוטר הזה ? http://www.tplink.com/products/product_des.asp?id=31 האם היכולת שידור שלו שכתובה (2X, 3X) היא באמת מוכחת או שזה עוד גימיק חרטא ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי את הפקודה netstat -n וזה מה שמופיע: Active Connections Proto Local Address Foreign Address State TCP 82.166.109.23:2550 205.188.5.220:5190 ESTABLISHED TCP 82.166.109.23:2718 64.12.29.72:5190 ESTABLISHED TCP 82.166.109.23:2762 216.239.59.104:80 ESTABLISHED TCP 127.0.0.1:1024 127.0.0.1:1032 ESTABLISHED TCP 127.0.0.1:1032 127.0.0.1:1024 ESTABLISHED מישהו הביא לי אתר (שמראה באיזה פורטים משתמשים טרויאנים) וראיתי שהפורטים 1024 ו 1032 הם של טרויאנים יש לי ZA ניסיתי להעלות את רמת האבטחה להכי גבוה ועדיין זה מופיע... מישהו יודע איך אני חוסם את הפורטים האלה ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מוריד קובץ בטורנט, הסתכלתי ברשימת ה peers וראיתי מישהו שאני מוריד ממנו במהירות 600kB/s אף פעם לא קרה לי שהורדתי ממשתמש יחיד במהירות כזו גבוהה. עשיתי עליו whois וגיליתי שזה אייפי ישראלי של 012! השאלה היא איך מישהו הצליח לקבל מהירות העלאה כזו גבוהה? זה יוצא כמעט 5 מגה ביט בהעלאה! וזה עוד בהנחה שאני היחיד שהוריד ממנו את הקובץ. יש אפשרות להתחבר לחבילת גלישה סימטרית בישראל ולא ידעתי עליה? אשמח למידע לגבי ה "תעלומה" הזו.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגה, 012 על הוט. עובד חלק, מעולה, מוריד על המקסימום, הכל טוב ויפה. אבל יש אתר אחד, רק אחד שלא עובד טוב. אבל זה אתר של משחק רשת שאני מכור אליו, וגולש אליו חצי מהזמן שלי באינטרנט. מה שקורה, זה שחצי מהדפים בו נטענים חלקית, כל פעם אחרת (לפעמים רבע, לפעמים חצי וכו'), ואז פשוט מפסיקים. ולמטה בדפדפן כתוב Done. אגב, זה תמיד אותם דפים - כלומר יש דפים מסויימים באתר שזה קורה להם כמעט כל הזמן, ואחרים שזה לא קורה להם בכלל. מה שמוזר, האתר הזה עובד חלק לכל אחד אחר. מכל מקום כמעט. המקום היחידי שזה קורה בו זה במחשב אחר, של חבר שלי, מאה ק"מ מפה - והוא גם מחובר דרך 012 אבל דרך ADSL. זה קורה בווינדוס 7, בויסטה, גם בנייח וגם בנייד. גם דרך הראוטר (D-link DIR300) וגם ישירות …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעוד שבוע בערך יהיו לי שלושה מחשבים(אחד של הורים, אחד של אחותי והחש שלי ;D) כולם יהיו מחוברים לרשת, ע"י HUB. וכדי לא להסתבך עם שיתוף האינטרנט, אני מתכוון לעשות ראוטר לינוקס לפי המדריךשבאתר הזה. בכל המחשבים יהיה 98SE. השרת יהיה P2-233. האם המחשב הזה מספיק מהיר לראוטר? האם ראוטר הזה עלול לתקוע את הרשת, או לעשות בעיות למחשבים אחרים? יש למישהו פה ניסיון טוב/רע עם זה? ???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מחפש המלצה לראוטר וכרטיסי רשת אלחוטית לרשת של 5 מחשבים. הבעיה היא המיקום של המחשבים: הראוטר ימוקם בקומת הכניסה, באותה הקומה ממוקם מחשב נוסף בממ"ד, בקומה העליונה יש שלושה מחשבים ובמרתף עוד מחשב. המרחק בין הראוטר לכל מחשב לא עולה על 10 מטרים, כשהמחשב בממ"ד מרוחק פחות מ-5 מטרים מהראוטר, אבל בכל זאת השידור צריך לעבור דרך רצפה/תקרה ולא רק קיר. הרכיבים יקנו בארצות הברית כך שאפשר להתייחס למבחר שקיים שם. יש המלצות? אגב, ניתן למקם, מטעמי אסתטיקה, את הראוטר בארון החשמל (דלת מתכת) או שזה יפריע לשידור? תודה לעוזרים, עמרי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של B BEZEQ ואני משלם על באנדל של בזק + בזק בינלאומי. החיבור הוא 60MBIT ובחודשים האחרונים עולה התדירות של אירועי ירידה ניכרת במהירות (בבדיקת מהירות speedtest.net אני מגיע למהירות הורדה של 0.5MBIT). הפתרון הוא לנתק את הראוטר לחצי דקה, ואז המהירות חוזרת, אבל התכיפות של האירועים האלו עולה לאחרונה. האם זו בעיה של הספק? תשתית? של הראוטר? אמ;לק - לבקש שיחליפו ראוטר או לעבור ספק?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב נייד(יחיד בבית) ראוטר אלחוטי זה הדבר היחיד שאני צריך לקנות בשביל שתיהיה רשת אלחוטית בבית? אם כן איזה ראוטר מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על העזרה. יש לי ווינדוס XP עם כרטיס רשת אלחוטי (בחיבור USB), כאשר התקנתי אותו בפעם הראשונה הוא זיהה את הרשתות והתחבר בלי שום בעיה. אבל בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב הוא לא מזהה לי את הרשתות ואני נאלץ להתקין את הדרייבר מחדש. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש להתחבר למודם של כבלים עם חייגן, ספקית 012. איזה קושחה מומלצת? Tomato? DDWRT? או מקורית? כרגע, מחובר המודם לנתב DLINK ישן ומחובר עם L2TP. מנסיונות שלי ה Tomato והקושחה המקורית לא מקבלות את ה L2TP Server כשם : cablelns.012.net.il הוא רוצה משהו מספרי בצורה הזאת: 0.0.0.0 מישהו יודע על כתובת מספרית כזאת שעובדת (של 012) ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי מה שעברתי אני חושב שכן : היום בצהריים התחלתי לגלוש להנאתי כשלפתע האינטרנט התחיל לזחול באיטיות מזויעה, נגעתי במודם והוא היה ממש רותח אז החלטתי לשים מאוורר קטן (לא של מחשב אלא מאוורר שולחני) מול המודם והשארתי אותו פועל לכמה דקות.אחרי זה שוב ניסיתי לגלוש והאינטרנט התחיל לפעול בצורה נורמלית . אז מה דעתכם ,המודם מושפע מהטמפ' או שלא?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר לנטויז'ן במהירות 750, אבל זה מתחבר לי לאינטרנט במהירות 640 KBPS למרות שלחברים שלי, שבחברה אחרת יש אותה חבילה והוא מתחבר ב928 KBPS. שמעתי שיש אתרים שבודקים את זה, מישהו מוכן להמליצ לי על אחד?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש באימיול ויש לי בעיית lowid. Redirect request to Virtual DMZ host (this reduces the security provided by the unit) אישרתי גם את הפעולה הנ"ל וכתבתי את הip שלי אך עדיין יש לי lowid. היש פתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני וחבר טוב מנסים לשחק ברשת ע"י הזנת מספר IP אבל ללא הצלחה. ניסינו לבדוק בשורת הפקודה אם יש תקשורת בין המחשבים. לי אין בעיה לראות תקשורת כשאני עושה ping וה-IP שלו, אבל הוא מקבל כל הזמן request timed out. ניסיתי לכבות פיירוול בראוטר, פיירוול במחשב, את האינטרנט סקיוריטי כולו - שום דבר לא עבד - כל הזמן ישלו request timed out. נראה לי שיש משהו אצלי שחוסם גישה, אבל אין לי מושג מה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אצלי לאחרונה כמעט כל פעם שאני גולש באינטרנט אז יוצא הסמל של ה נורטון SECURITY FIREWALL ואומר לי את ההודעות הבאות מדי פעם אחת ומדי פעם השניה: "defult block backdoor/subseven..." ואז נותן לי מס' איי.פי מסויים ואומר לי גם blocked for 30 minutes "defult block netbus trojan horse..." ואחר כך אותה הודעה של חסימה ל 30 דקות בלה בלה בלה... אני יודע ששתי התוכנות האלו הן תוכנות פריצה של BACKDOOR שפועלות אם אני לא טועה ע"י קובץ כל שהוא שפותח גישה למחשב ע"י הפורט 12345. אז אם אתם יודעים איזה תוכנה חינמית שסורקת קבצים של סוסים טרויאנים או למה הכוונה בשלושים הדקות שהנורטון פיירוול אומר לי בפירוט בבקשה תגידו לי מה לעשות או מה שאתם יודעים בנושא. …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל מעבר להוט, ואין הרבה מידע על המודם-נתב שלהם (אמביט). מקצת המידע שקראתי המכשיר לא להיט. אם אקח מהם ראוטר (אם בכלל יש) אשלם עליו "שכירות" ובסוף אצטרך להחזיר אותו. אם אני משלם אני רוצה שישאר שלי. אז אני מחפש מודם-נתב או נתב שיתחבר למודם שלהם, ברמת מחיר של 200 ש"ח. אין לי דרישות גבוהות, רק אבטחה סבירה וקליטה טובה, רצוי בתקן 150\300 mb (אם כבר מתחדשים, אז גם מתקדמים). יש לי 4 מחשבים בדירה של 80-90 מ"ר. בלי ממ"ד. אשמח לעזרה ממי שמתמצא. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוף סוף היתנתקתי מ aquanet והתחברתי לNetvision שהם לפי דעתי הרבה אבל הרבה יותר טובים מaquanet היתחברתי למבצע של 99 שקל בחודש לחצי מגה בלי התחיבות והשארתי אצלי את המודם של aquanet זה מודם pci תגידו כול מה שאמרתי כאן זה שווה היה לי לעשות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Edimax BR6204WG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=369809 Edimax BR6216MG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=469945 אחד מהשניים יהיו ליד המחשב ויתחברו אליו בכבל רשת, הPS3 יהיה במרחק של בואו נגיד מחצי מטר עד מטר וחצי בתקשורת אלחוטית או גם הוא עם כבל רשת. יש גם PSP שיהיה מחובר בWI-FI. אני צריך אותם כדי שיעשו תקשורת בחדר שגודלו בסביבות ה60 מטר מרובע בלי קירות באמצע שיחסמו תתקשורת, שניהם יעשו תעבודה? מה מהשניים יותר מומלץ? אני חשבתי על הראשון ולא מבין מה ההבדלים חוץ מהמחיר בין הראשון לשני ואם אני צריך בכלל תשני.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן איזה ראוטר כבלים אפשרי למצוא בתקציב נמוך? שיתמוך בכל הפרוטוקולים המסויימים של כבלים (שאני ממש לא מבין בהם), 4 פורטים מקסימום (אני הולך לחבר רק 2 מחשבים).
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-