רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להגדיל את טווח הווי-פיי בבית (לא ע"י רפיטר, יש לי נק' אינטרנט קווי) מחפש ראוטר זול ואמין שיספק לי אות וויפיי איכותי בשאר הבית (רחוק מהראוטר המקורי של פרטנר - D-Link DSL-G256DG ) ושיש לו גם יציאה קווית למקרה שארצה לחבר אליו EThernet מישהו מכיר את הראוטר הזה ויכול להמליץ (או להמליץ על מוצר דומה) https://www.amazon.de/RT-AC51U-Router-Ethernet-Steuerung-Multifunktion/dp/B00B036U3M/ref=sr_1_3?keywords=router%2Baccess%2Bpoint&qid=1561984767&refinements=p_72%3A419117031%2Cp_n_shipping_option-bin%3A2019341031&rnid=1703609031&s=computers&sr=1-3&th=1
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
או בעצם כל משכיר שניתן להכנס אליו אם בפורט 80 - 8080 וכמובן שליטה מרחוק דרך Telnet. כידוע מכשירים כאילו ניתנים לשליטה מרחוק. כל משתמש בעולם יכול לבצע סריקה של כתובות IP וכמובן פורטים בIP הנתון ולגלות כי הוא משתמש עם מיכשור שתומך בשליטה מרחוק.בקלות ניתן לקבל את הדגם והגירסא של ה-Firmware ולדעת את סיסמת ברירת המחדל של הציוד. כנסו לכאן שנו במהרה את הסיסמא של הנתב שלכם (כולל מודמי ADSL)
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
Transferred 1,137 files totaling 12.02 GB in 23 minutes 42 seconds (9.20 MB/s) כרטיסי רשת על 1000/100 ו switch 10/100 רעיונות ?
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי אני מתכנת בhtml וניסיתי לעשות שלוש תמונות שיהיו באותה השורה אחת באמצע ושתיים בצדדים מישהו יודע? וגם אם אפשר להגיד לי איך אני עושה שהטקסט נשאר באותו מקום על המסך גם אם אני מחליף מסך כי כל הזמן זה מחליף לי כשאני עובר מסך אז אם למישהו יש תשובה למשהו מזה אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
שלום לכולם .. יש לי בעיה כזאת ...(קודם כל יש לי מודם aztech 600e ואינטרנט 4 מגה) אז כשאני עושה משהו באינטרנט(זה מיתחבר ללא כל בעיה ) פשוט קופא לי המחשב לדוגמא עם אני ניכנס לאקספלורר המחשב קופא נגיד סתם משחק משחק רשת המשחק קופא פשוט איך שהמחשב קולט איזה תזוזה ברשת הוא קופא .....הישתגעתי כבר אפילו פירמטתי את המחשב וזה לא עובד בבקשה אני חייב עזרה ....
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום חברה, אז ככה,אני עוד מעט עובר לכבלים (בנתיים יש לי ADSL עם מודם נתב של Alcatel 510). לפני הרבה שנים כשהייתי נסיין של אינטרנט בכבלים היה לי מודם ראוטר של 3COM ממה שאני יודע עכשיו כבלים לא מחלקים מודמים כאלה אז השאלה היא כזו:אם אני מחבר מודם של כבלים לSWITCH ומחבר גם 2 מחשבים נוספים לSWITCH האם אפשר לעשות איכשהו שכל מחשב יוכל לחייג עצמאית דרך המודם לאינטרנט,ז"א שלמשל עם מחשב א' חייג ואני אפעיל את מחשב ב' אז הוא ישר יהיה מחובר לאינטרנט וההפך,אני ]פשוט לא רוצה להגיע למצב שאני צריך לעשות מחשב שרת שכל הזמן יעבוד.
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישהו מכיר \ משתמש בראוטר הזה ? http://www.tplink.com/products/product_des.asp?id=31 האם היכולת שידור שלו שכתובה (2X, 3X) היא באמת מוכחת או שזה עוד גימיק חרטא ?
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן! בשבוע האחרון יש לי מלא בעיות עם הוט! האינטרנט כל הזמן מתנתק וצריך לכבות את המודם לחכות כמה דק' ולהחזיר וזה מעצבן! מהירות הורדה ירדה בצורה משמעותית! דברים שהיתי מוריד במהירות 300KB ירדו עכשיו ל-15KBS בלחץ! בנוסף ה-PSN לא מתחבר לי בכלל ובכללי על הפנים. משהו עוד נתקל בזה? כי אני זוכר שראיתי לא מזמן כתבה פה בHWZONE שהוט עושים את זה בכוונה כדי למנוע גלישה פיראטית אבל למה אני צריך לסבול? אני לא פיראט ומשלמים הכל ובזמן... מה עושים? דרך אגב במוקד של הוט לא נותנים פתרון טוב יותר מלנתק ולחבר שוב (אלא מה?)
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
החיבור לאן שלי הוא במחשב החזק שני כרטיסי רשת ובמחשב השני כרטיס רשת אחד... חיברתי ביניהם עם כבל אני רואה שהמחשבים מחוברים אבל רק במחשב איפה שהמודם יש אינטרנט ובמחשב השני אין אינטרנט.. למישהו יש מושג איך לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
כהרגלי הביזארי , שיניתי את השם המשתמש , ושמתי סיסמא יותר מדי ארוכה לדבר הזה . מישהו יודע או זוכר מה שם המשתמש הdefault של המכשיר ? אין לי כונן דיסקטים כדי לקרא בmanual , לא מבין למה הם מגיעים על דיסקים בכלל .
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אני כנראה אקנה אותו.. עכשיו אני רוצה לדעת איך הוא.. אם למישהו יש אותו שיתן עליו בבקשה ביקורת קצרה אני גם רוצה לדעת איך המהירות שלו ואם אין לו תקיעות.. כי אני משחק מחשקי-רשת ;[
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
עד היום ההיתי בברק על 750kb, עככשיו חזרתי לשחק AA בחו''ל, והפינגים פשוט איומים, אז אני רוצה לעבור ספק, היום אני משלם לברק 59 שקל לחודש על 750 (המחיר ככה כבר 3 שנים מאז שאני מחובר דרכם), אז בררתי אצל המתחרה בזק, ואצלם אני יכול להביא ב39.90 1.5 מגה, האם המעבר לספק אחר והגדלת המהירות upload ו download הזאת תעשה שינוי משמעותי? או שרק 5 מגה יעשו תעבודה? מה אתם ממליצים ? האם 1.5 מגה מספיק ?
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום האם ניתן להגדיר חשבון דאר מ -walla או hotmail.co.il באווטלוק אקספרס לשם קבלת הדאר שם ולא להכנס לאתרים לשם קבלת הדאר תודה
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום חברים, התחדשתי במודם ACTIONTEC C1000A שמחובר לראוטר LINKSYS E4200 שבעצם הLINKSYS הוא הראוטר וC1000A משמש כמודם בלבד. יש לי אינטרנט במהירות 40MB עם מודם של סלקום, פשוט עצבנו אותי והחלטתי שאני קונה מודם שאני מנהל אותו ולא הם. בקיצור, שאני עושה בדיקת גלישה במודם C1000A אני גולש על 30MB ואילו במודם של סלקום אני גולש על 40MB. האם מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
איזה סוג קרינה מפיץ Wireless? ואיך זה עובד ע''י איזה שדות חשמלים\אלקטרומגנטים? אשמח למאמר בנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום כולם, היום קניתי לדוד שלי רואוטר edimax br6104k, כי ההוא רוצה לעשות רשת של שני מחשבים, עכשיו יש לי שני מחשבים: אחד עם ווינדוס אקס פי והשני עם ווינדוס 2000, קיצר קניתי br6104k כמו שיש לי התקנתי והכול אבל בהתקנה אני לא יודע מה לבחור, הנה תמונה http://photos.walla.co.il/eyal_berkovich נמצא תחת תמונות -> מה לבחור ומה לקנפג איזה פרטים להכניס ? הספק 012 והמודם הוא קלטקל הום ספיד טוצ שחור מה לעשות ? עזרה תתקבל בברכה!
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
היי אני גר בקיבוץ שבו יש רשת משותפת בין כל המחשבים והאניטרנט! כך שאני מחבר רק את הכבל רשת מהנקודה שבקיר למחשב ללא שום שינוי בTCP/IP או הגדרה נוספת... חוץ קבוצת העבודה! לאחרונה רכשתי ראוטר מסוג D-Link DIR-300 Wireless G Router הכל עובד יופי אחרי שהגדרתי אותי לעבוד בHTCP חוץ מהרשת הקיבוצית.. אני לא רואה אף מחשב ואני לא מסוגל גם לחבר או למצוא אף מחשב.. מדוע זה קרה? ומה אפשר לעשות? אנה עזרו לי בבקשה...
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי הקמתי אתר אינטרנט ב WIX. עכשיו יש לי שאלה: יש שם אפשרות לשים תמונה ושלחיצה על התמונה תוביל אל קישור כלשהו : לינק לדף אינטרנט למשל . אני מעוניין לשים תמונה של תיבת אימייל ושלחיצה על התיבה תיפתח חלון לשליחת אימייל. איזה קישור אני יכול לשים שם? יש אתרים למשל שכשלוחצים על הכפתור של האימייל נפתח אוטומטית האאוטלוק .
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום רב, זהו המצב הנוכחי: יש שני מחשבים, לכל אחד כרטיס רשת, שניהם מחוברים להאב/סוויטצ'. והמודם כבלים Motorola SB5100 מחובר להאב/סוויטצ'. עכשיו, אני מעוניין בקניית נתב שגם יכלול פורט למדפסת וגם חיבור אלחוטי (לחיבור מחשב נייד לרשת מתי שרוצים). מה שאני רוצה לדעת, הם העובדה שבשביל להחתבר לאינטרנט צריך לחייג (נטויז'ן כרגע) דרך מערכת ההפעלה, תפריע לקיום הרשת. כלומר, הם זה יספיק שמחשב אחד יחייג והשני יוכל להשתמש באינטרנט דרך הרשת הביתית? אולי אני שואל את השאלה הלא נכונה, מה שאני תחלס רוצה לדעת, זה מה לעשות בשביל ליצור רשת ביתית עם נתב ומודם כבלים המתחבר ע"י חיוג? תודה, מיכאל.
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעיה ברשת ארגונית בחשבון exchange של אחד המשתמשים. המשתמש לא מקבל תזכורות וזה לאחר שניסיתי להיכנס לחשבון ממחשב אחר. אשמח אם מישהו נתקל בתקלה כזאת ויוכל לעזור.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון עם מהירות העלאה במודמים הסלולרי . א. אם זה באמת נותן מהירות גדולה יותר (מעל מגה ) ב .אם זה יציב או כל הזמן משתנה ג. איזה חברה הכי מומלצת מבחינת האפלוד תודה
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
יש לי את המודם שציינתי והוא של בזק בינלאומי השאלה שלי היא אני רוצה לעשות רשת ביתית קווית אז אמרו לי שזה יעלה לי 350 שקל בערך כולל ראוטר אז האם אני חייב לקנות ראוטר או שאני יכול להשאיר את המודם הזה ולהשתמש בו ולהפוך אותו לראוטר כי אני לא רוצה להידפק?
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-