עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eli i,

בוקר טוב לכולם, אני חדש פה וחיפשתי נושא דומה אך לא מצאתי. קניתי אתמול סטרימר של BUFFALO LINKTHEATER PC-4 ומשום מה אני לא מצליח לחבר אותו למחשב. יש לי את הסיסמא מהרשת האלחוטית אך הסטרימר לא מצליח להתחבר בהגדרות הנוכחיות. הראוטר הינו של TP-LINK WR542G ובמחשב XP-HOME. יש למישהו אולי רעיון? בתודה מראש אלי

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  2. בעייה בשיתוף קבצים ומדפסות באחד מהמחשבים ברשת -------------------------------------------------------------------------------- ברשותי 2 מחשבים נייחים ולפטופ, ראוטר של 3COM ומודם כבלים של TERAYON אחד הנייחים והלפטופ מתחברים אלחוטית לראוטר והנייח השני מתחבר באמצעות כבל רשת לראוטר, המודם מחובר ישירות לראוטר. כל המחשבים מצליחים להתחבר לאינטרנט בלי שום בעייה. ניסיתי להגדיר רשת ביתית ע"י האשף של ווינדוס XP, בשני האלחוטיים הצלחתי להגדיר רשת ולהעביר ביניהם קבצים. המחשב הנייח לא הצליח להתחבר לרשת, דברים מוזרים שהיו לי בהתקנת הרשת שלו: הוא לא ביקש ממני לעשות ריסט בסיום האשף, כשאני מבקש לראות את שאר המחשבים בקבוצת העבודה שלי הוא מקפיץ לי הודעה שאין לי אפשרות להתחבר לרשת הבייתית, ית…

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by matan5165,

אהלן. אם אני מחבר בבית אקסס פוינט שמחובר בצורה אלחוטית לראוטר שלי אני צריך להתחבר אליו ? השאלה שלי היא כזאת, אם אני מתחבר כרגיל לרשת ואקסס פוינט פשוט נותן קליטה יותר טובה או שאני אמור להתחבר לאקסס פוינט ולא לרשת בשביל לקבל את הקליטה היותר טובה ? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by lspmaster,

יוצא לי לגלוש להרבה אתרים בשפות שונות ומשונות... יש דרך לדעת באיזה שפה כתוב האתר? אולימשהו בHTML שלו? אם כן איפה אני מוצא טבלה להמיר קוד של שפה ב-HTML לשפה עצמה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by huckaujy,

תודה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  6. במדריך שיש באתר http://hwzone.co.il/guides/ICS/ לא כל כך הבנתי מה קורה שם. מצד אחד מוצגים נתבים ומצד שני רכזות וגם שלוש אופציות להתקנה והמדריך מתייחס לרכזות, אז לשם מה הנתב? ולשם מה הבלבול עם שלוש אופציות התקנה? בקיצור, אני רוצה להקים רשת לצורך פשוט ובסיסי ביותר. אני רוצה להעיף את תוכנות ההורדות למחשב אחר וכמובן ליצור שיתוף בין המחשבים כדי שאוכל להעביר את הקבצים שהורדו למחש הראשי, בקיצור לא משהו מסובך. יש לי מודם של סימנס C2-010 נתב של אדימקס BR-6104K בכל מחשב יש כרטיס רשת האם הגדרות לשיתוף קבצים וחיבור (כל אחד) לנתב הן שתי פעולות שלא קשורות אחת בשניה ופשוט מבצעים אותן ביחד? היכן אני יכול למצוא את המדריך המתאים ביותר ל'פרוייקט' שלי?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  7. שלום יש לי מחשב בסלון שמריץ ויסטה ומחובר לאינטרנט דרך מודם של הוט (ספק בזק בינל). דרך הקיר עובר נקודת רשת לחדר אחר עם מחשב נייד. עד עכשיו הייתי מתחבר לאינטרנט ב2 המחשבים בלי בעיה בשיטה הבאה: מחשב 1 בעל 2 כרטיסי רשת כרטיס אחד מחובר למודם (ללא ראוטר/סוויץ) כרטיס שני מחובר לקיר במחשב השני (בחדר השני) הייתי מחבר כבל רשת מוצלב וגולש בלי שום בעיה באינטרנט,המחשב הריץ XP כעת קניתי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 חיברתי את הכבל רשת המוצלב כמו שהיה במחשב ההוא בלי להגדיר משהו מיוחד.הוא מזהה הוא נותן לי לגלוש אך האינטרנט לא עובד בצורה חלקה יש לי איקסים במקום לינקים/תמונות (למרות שמותקן פלאש וג'אווה),לעיתים קרובות אני רואה את השגיאה הבאה: ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג א…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by za-david,

מתאם USB אלחוטי - איזה דברים חשוב לבדוק לפני שקונים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני וחבר שלי רוצים לחבר את שני המחשבים שלנו ברשת דרך האינטרנט (המחשבים לא נמצאים בקירבה אחד לשני) יש אפשרות לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  10. Started by LOL,

שלום יש לי היסטוריה די מרה בנתיים עם ראוטרים אצלי בבית, כאילו הם ממש לא אוהבים אותי היה לי את הlinksys wrt54g שבהפסקת חשמ אחד החליט למות (שני יציאות רשת ויציאת הwan) הפסיקו לעבוד, מאוחר יותר הוא הפסיק לעובד בכלל קניתי את הDIR-300N אבל הקליטה שלו הייתה נוראית והוא עבד נורא באלחוטי (ברמה שמחשב שני מטר מהראוטר לא יכל להראות סרטון ביוטיוב בלי להתקע כל שניה) ולמרות שעוד יכלתי לחיות עם זה קצת זמן ועשרות נסיונות לסדר את זה (עם הצפנה, בלי הצפנה, החלפת לקושחה dd-wrt) החלטתי שנמאס לי הבאתי ראוטר אחר שהיה לי מהמעונות (edimax br-6204wg) לבדוק אם זה בעייה מיוחדת או סתם בגלל הראוטר, והוא קולט נפלא אבל הוא כל הזמן מתנתק אז עכשיו מכיין שאני צריך להחזיר את הedimax וגם ככה הוא עושה בעיות א…

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by rotem_o,

שלום לכולם, אני צריך את הכתובת הזאת שאפשר להיכנס אליה כדי להוריד חייגן, (כאשר מחוברים עם מודם ועדיין אין חייגן ואי אפשר להיכנס עדיין לאינטרנט) שחכתי אותה.. דיי דחוף! תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. התוכן בכותר. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הנתב הוא LINKSYS WRT54G תודה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by יונתן גאון,

שראוטר שקניתי של TP-LINK משבש לי את הגלישה שיש לי בבית? מתי שאני מחבר את הראוטר למחשב ולמודם (של הוט) תוך כמה שעות אין לי גלישה בכלל... אמרו לי שיש הרבה בעיות עם הטריפל של הוט שאנחנו מחוברים אליו בבית ויכול להיות שבגלל העומס זה נופל... מישהו נתפל בזה פעם?

15. אני מנסה להעביר מידע בין HDD על המחשב שלי (לוח Z77, כרטיס רשת 1Gbit) לבין דיסק רשת של IOMEGA שלפחות על הנייר תומך גם הוא ב-1Gbit. הראוטר שלי הוא TP-LINK 1043ND ושני כבלי הרשת הם CAT6 חדשים ולא ארוכים. משום מה אני לא מקבל יותר מ-12MB או ~100Mbit בהעתקה ישירה בין השניים. יש למישהו מושג איך לבדוק ולתקן את העניין? תודה

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי רשת אלחוטית בין מחשב רגיל לבין מחשב נייד המחשב הרגיל מחובר לראוטר אלחוטי דרך כבל רשת והמחשב הנייד דרך כרטיס רשת אלחוטי פתאום במחשב הנייד האינטרנט לא עושה ובחיבורי רשת רשום לי כבל רשת לא מחובר בדקתי החלפתי צדדים הכול פועל ופתאום אני בודק ואין בכלל איפי במחשב נכנסתי לדוס רשמתי ipconfig רשום לי - media disconnection ובהגדרות של הכרטיס רשת אין בכלל איפי לא רשום כלום. ניסתי להתקין את הדריבר של הכרטיס מסך גם לא עוזר

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  17. שלום רב, אשמח לקבל המלצה לראוטר חזק ואיכותי לעסק עם מספר מחשבים ומצלמות בחיבורים קווים וטלפונים ולפטופים שמתחברים ב-WIFI. התשתית הקיימת היא של בזק ואם קיים ראוטר משולב מודם שיענה על צורך זה, גם אפשרות. הרשת מונה בסביבות 10-12 מחשבים נייחים המחוברים קווית ובסביבות 10 מצלמות אבטחה שגם מחוברים קווית. מעבר לכך מתחברים לרשת ה-WIFI עוד כ-10 מכשירים(סמארטפונים, לפטופים וטאבלטים) לעיתים רבות, בו זמנית. כיום קיים ראוטר פשוט של D-LINK שנראה שכבר אינו מספק את הסחורה. אשמח להמלצות בתקציב של 500-1500. תודה וערב טוב, רון

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש ברשותי ראוטר BR6104K של אדימקס. האינטרנט עובד מצוין בכל המחשבים, אבל איך אני עושה שיהיה אפשר להיכנס לתיקייה מסוימת באחד המחשבים??

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by The-Fox,

אני משחק BF2 כבר חודש בערך, הפינגים שלי לא משהו, הטובים ביותר מגרדים את ה 100, מעט על 125-150, וכל השאר 170 וצפונה. לפעמים זה גרוע יותר ואני לא מצליח לרדת מפינג של 200-300. שזה פשוט בלתי אפשרי וגם מנתקים אותי מרוב השרתים, הפינגים לא ממש יציבים בקיצור. אני לקוח של 012 בכבלים בחיבור 1.5/256 אני נמצא מאחורי ראוטר של לינקסיס WRT54GL עם הפירמוור המקורי והעדכני, לצערי לא יכולתי להשתמש בפירמוור של DD-WRT מכיוון ו012 דרשו כסף על שימוש בפרוטוקול של DHCP ולכן אני מחובר כרגע ב L2TP. צריך אולי לנתב פורטים למשחק ? הכרטיס רשת הוא כרטיס O/B בלוח DFI Lanparty UT 4 Ultra. יש 2 של Gigabit, אני כרגע משתמש בכרטיס של Marvell Yukon, לא נראה לי שזה משנה ממש לעומת הכרטיס של Nvidia. מה יכול…

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  20. יציב.. מהיר... בלי בעיות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום. יש לי ראוטר של 3com דגם: 3CRWER100-75 בזמן האחרון ניסיתי לשנות את הפורטים בעמוד של הפיירוול וזה פשוט לא נותן לי לשמור את השינויים (ראה תמונה מצורפת). ניסיתי לאתחל את הראוטר ולא עזר, ומה שמוזר שניסיתי לשנות הגדרות אחרות בראוטר וזה כן נתן לי לשמור את השינויים ורק בעמוד של ה"פורטים" לא ניתן לשנות. יש לי את הראוטר הזה כבר יותר מחצי שנה ולא היה לי את הבעיה הזאת בעבר http://upserv.net/images/rgh1251317302i.JPG אשמח לעזרה תודה 8)

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  22. Started by tzahif,

כל פעם שאני מוריד עם uTorrent, לאחר זמן מה אני לא יכול לגלוש באינטרנט מאף מחשב בבית, עד שאני עושה RESET לראוטר (ניתוק מהחשמל וחיבור מחדש). עדכנתי FIRMWARE ושום דבר לא עוזר. מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  23. Started by ido-nava,

אני מחובר לבזק בין לאומי בחיבור ADSL במהירות של 5 מגה. יש לי בעיה של LOWID שאני לא מצליח להיפטר ממנה, למרות שפתחתי פורטים בכל מקום אפשרי. יש לי ראוטר מסוג Siemens sl2-144 וכמו כן, לא מתוקנת תוכנת firewall נוספת מלבד המובנת של XP. האנטי וירוס הוא Symantec Antivirus והוא לא חוסם. בכל מקרה, את כל הפרטים אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לפני כמה ימים רכשתי נתב אלחוטי של 3com כדי לעשות רשת אלחוטית בבית שבו ישנם 3 מחשבים. כרגע מה שנשאר לי בפועל לקנות הוא 3 כרטיסי רשת אלחוטיים או לפחות 2(הסבר בהמשך). במחשב שלי מצוי לוח אם Asus K8V-SE Deluxe שבו יש כרטיס Wi-Fi שאין לי מושג איך להשתמש בו עם הנתב שלי או לקיים איתו רשת 1)לפיכך אני שואל האם עדיף לי לקנות 3 כרטיסי רשת אלחוטיים או שניים יספיקו לי ושיעבודו עם כרטיס הWi-Fi המצוי במחשב שלי? 2) על איזה כרטיסי רשת אחוטיים אתם ממליצים נשלפים או PCI? ואיזה בידיוק? תודה רבה, וגמר חתימה טובה

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by eitanb3,

שלום! הבאתי איתי מארה"ב ראוטר חדש כדי שאוכל לשדרג ל100 מגה בבזק: ASUS RT-AC66U Dual-Band Wireless-AC1750 Gigabit Router. וכעת אין לי מודם (השתמשתי עד היום בסמארטבוקס של אורנג' היה גם וגם). לכן אשמח לקבל המלצה על שני דגמי מודם (לא ראוטר) בבקשה? תודה!

• 2 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים