רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
מתאם USB אלחוטי - איזה דברים חשוב לבדוק לפני שקונים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני וחבר שלי רוצים לחבר את שני המחשבים שלנו ברשת דרך האינטרנט (המחשבים לא נמצאים בקירבה אחד לשני) יש אפשרות לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום יש לי היסטוריה די מרה בנתיים עם ראוטרים אצלי בבית, כאילו הם ממש לא אוהבים אותי היה לי את הlinksys wrt54g שבהפסקת חשמ אחד החליט למות (שני יציאות רשת ויציאת הwan) הפסיקו לעבוד, מאוחר יותר הוא הפסיק לעובד בכלל קניתי את הDIR-300N אבל הקליטה שלו הייתה נוראית והוא עבד נורא באלחוטי (ברמה שמחשב שני מטר מהראוטר לא יכל להראות סרטון ביוטיוב בלי להתקע כל שניה) ולמרות שעוד יכלתי לחיות עם זה קצת זמן ועשרות נסיונות לסדר את זה (עם הצפנה, בלי הצפנה, החלפת לקושחה dd-wrt) החלטתי שנמאס לי הבאתי ראוטר אחר שהיה לי מהמעונות (edimax br-6204wg) לבדוק אם זה בעייה מיוחדת או סתם בגלל הראוטר, והוא קולט נפלא אבל הוא כל הזמן מתנתק אז עכשיו מכיין שאני צריך להחזיר את הedimax וגם ככה הוא עושה בעיות א…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את הכתובת הזאת שאפשר להיכנס אליה כדי להוריד חייגן, (כאשר מחוברים עם מודם ועדיין אין חייגן ואי אפשר להיכנס עדיין לאינטרנט) שחכתי אותה.. דיי דחוף! תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
-
שראוטר שקניתי של TP-LINK משבש לי את הגלישה שיש לי בבית? מתי שאני מחבר את הראוטר למחשב ולמודם (של הוט) תוך כמה שעות אין לי גלישה בכלל... אמרו לי שיש הרבה בעיות עם הטריפל של הוט שאנחנו מחוברים אליו בבית ויכול להיות שבגלל העומס זה נופל... מישהו נתפל בזה פעם?
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר מידע בין HDD על המחשב שלי (לוח Z77, כרטיס רשת 1Gbit) לבין דיסק רשת של IOMEGA שלפחות על הנייר תומך גם הוא ב-1Gbit. הראוטר שלי הוא TP-LINK 1043ND ושני כבלי הרשת הם CAT6 חדשים ולא ארוכים. משום מה אני לא מקבל יותר מ-12MB או ~100Mbit בהעתקה ישירה בין השניים. יש למישהו מושג איך לבדוק ולתקן את העניין? תודה
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בין מחשב רגיל לבין מחשב נייד המחשב הרגיל מחובר לראוטר אלחוטי דרך כבל רשת והמחשב הנייד דרך כרטיס רשת אלחוטי פתאום במחשב הנייד האינטרנט לא עושה ובחיבורי רשת רשום לי כבל רשת לא מחובר בדקתי החלפתי צדדים הכול פועל ופתאום אני בודק ואין בכלל איפי במחשב נכנסתי לדוס רשמתי ipconfig רשום לי - media disconnection ובהגדרות של הכרטיס רשת אין בכלל איפי לא רשום כלום. ניסתי להתקין את הדריבר של הכרטיס מסך גם לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצה לראוטר חזק ואיכותי לעסק עם מספר מחשבים ומצלמות בחיבורים קווים וטלפונים ולפטופים שמתחברים ב-WIFI. התשתית הקיימת היא של בזק ואם קיים ראוטר משולב מודם שיענה על צורך זה, גם אפשרות. הרשת מונה בסביבות 10-12 מחשבים נייחים המחוברים קווית ובסביבות 10 מצלמות אבטחה שגם מחוברים קווית. מעבר לכך מתחברים לרשת ה-WIFI עוד כ-10 מכשירים(סמארטפונים, לפטופים וטאבלטים) לעיתים רבות, בו זמנית. כיום קיים ראוטר פשוט של D-LINK שנראה שכבר אינו מספק את הסחורה. אשמח להמלצות בתקציב של 500-1500. תודה וערב טוב, רון
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר BR6104K של אדימקס. האינטרנט עובד מצוין בכל המחשבים, אבל איך אני עושה שיהיה אפשר להיכנס לתיקייה מסוימת באחד המחשבים??
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני משחק BF2 כבר חודש בערך, הפינגים שלי לא משהו, הטובים ביותר מגרדים את ה 100, מעט על 125-150, וכל השאר 170 וצפונה. לפעמים זה גרוע יותר ואני לא מצליח לרדת מפינג של 200-300. שזה פשוט בלתי אפשרי וגם מנתקים אותי מרוב השרתים, הפינגים לא ממש יציבים בקיצור. אני לקוח של 012 בכבלים בחיבור 1.5/256 אני נמצא מאחורי ראוטר של לינקסיס WRT54GL עם הפירמוור המקורי והעדכני, לצערי לא יכולתי להשתמש בפירמוור של DD-WRT מכיוון ו012 דרשו כסף על שימוש בפרוטוקול של DHCP ולכן אני מחובר כרגע ב L2TP. צריך אולי לנתב פורטים למשחק ? הכרטיס רשת הוא כרטיס O/B בלוח DFI Lanparty UT 4 Ultra. יש 2 של Gigabit, אני כרגע משתמש בכרטיס של Marvell Yukon, לא נראה לי שזה משנה ממש לעומת הכרטיס של Nvidia. מה יכול…
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי ראוטר של 3com דגם: 3CRWER100-75 בזמן האחרון ניסיתי לשנות את הפורטים בעמוד של הפיירוול וזה פשוט לא נותן לי לשמור את השינויים (ראה תמונה מצורפת). ניסיתי לאתחל את הראוטר ולא עזר, ומה שמוזר שניסיתי לשנות הגדרות אחרות בראוטר וזה כן נתן לי לשמור את השינויים ורק בעמוד של ה"פורטים" לא ניתן לשנות. יש לי את הראוטר הזה כבר יותר מחצי שנה ולא היה לי את הבעיה הזאת בעבר http://upserv.net/images/rgh1251317302i.JPG אשמח לעזרה תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד עם uTorrent, לאחר זמן מה אני לא יכול לגלוש באינטרנט מאף מחשב בבית, עד שאני עושה RESET לראוטר (ניתוק מהחשמל וחיבור מחדש). עדכנתי FIRMWARE ושום דבר לא עוזר. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בין לאומי בחיבור ADSL במהירות של 5 מגה. יש לי בעיה של LOWID שאני לא מצליח להיפטר ממנה, למרות שפתחתי פורטים בכל מקום אפשרי. יש לי ראוטר מסוג Siemens sl2-144 וכמו כן, לא מתוקנת תוכנת firewall נוספת מלבד המובנת של XP. האנטי וירוס הוא Symantec Antivirus והוא לא חוסם. בכל מקרה, את כל הפרטים אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים רכשתי נתב אלחוטי של 3com כדי לעשות רשת אלחוטית בבית שבו ישנם 3 מחשבים. כרגע מה שנשאר לי בפועל לקנות הוא 3 כרטיסי רשת אלחוטיים או לפחות 2(הסבר בהמשך). במחשב שלי מצוי לוח אם Asus K8V-SE Deluxe שבו יש כרטיס Wi-Fi שאין לי מושג איך להשתמש בו עם הנתב שלי או לקיים איתו רשת 1)לפיכך אני שואל האם עדיף לי לקנות 3 כרטיסי רשת אלחוטיים או שניים יספיקו לי ושיעבודו עם כרטיס הWi-Fi המצוי במחשב שלי? 2) על איזה כרטיסי רשת אחוטיים אתם ממליצים נשלפים או PCI? ואיזה בידיוק? תודה רבה, וגמר חתימה טובה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום! הבאתי איתי מארה"ב ראוטר חדש כדי שאוכל לשדרג ל100 מגה בבזק: ASUS RT-AC66U Dual-Band Wireless-AC1750 Gigabit Router. וכעת אין לי מודם (השתמשתי עד היום בסמארטבוקס של אורנג' היה גם וגם). לכן אשמח לקבל המלצה על שני דגמי מודם (לא ראוטר) בבקשה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח פורטים בראוטר שלי (Siemens ADSL SL2-141) כדי לשחק minecraft במולטי, אני לא יודע מה לכתוב בסעיף הזה: Forward to Internal Host IP Address: כי כשאני כותב ipconfig בcmd זה אומר לי שהפקודה לא קיימת. מה צריך לכתוב שם?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
פתחתי כבר נושא על זה, אבל כנראה לא ניסחתי את עצמי טוב ואנשים בכלל לא עזרו לי, אז עכשיו אני אנסח את זה בקצרה: יש לי רשת אלחוטית של ALCATEL שבזק התקינו לי, יש 2 מחשבים על הרשת, יש לי בעיית פינגים נוראית! כל חצי דקה בערך הפינג קופץ פי 5 בערך (אני ואח שלי משחקים במשחקי רשת אז אפשר לדעת לפי הפינג במשחק). זוהי הבעיה הכללית, יש לי פינגים נוראיים ופינג בלתי נסבל. מישהו כאן יוכל לעזור לי בלהציע לי דרכים איך לשפר את הרשת? תודה מראש ובבקשה לא לסטות מהנושא!
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום אז יש לי כתובת קבועה מהכבלים ויש לי את ה-DNS מנטויזין 1) האם הכתובת של הראוטר צריעה להיות הכתובת שקיבלתי מהכבלים? זאת אומרת שכתובת מקומית היא (LAN) כמו כתובת בכבלים (WAN) 2) כיצד אני מקנפג חיגן שהבנתי שאני זקוק לו בנטויזן? חסר לי הקטע הזה בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מאז שהתחברתי לאינטרנט (בערך 7-8 חודשים) אני למצליח להתחבר לשרתי FTP, כשאני סורק שרתי משחקים (גם בxfire וגם דרך המשחק עצמו) זה מציג לי פינגים של 300 לפחות, אפילו בארץ(כשאני מתחבר למשחק הוא מראה את הפינג האמיתי...) חייגן איטי, וגם קורה לי ששעות רצופות האינטרנט לא זז..... ולא, אימיול לא פועל ;D זה דיל של 90 ש"ח ביחד ל015 ולHOT. למישהו יש גם ניסיון עם הבעיות האלה? (אגב, עד עכשיו זה לא הסתדר)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שידרגתי את מהירות האינטרנט ל-100 מגה עכשיו כל המכשירים בבית הם אלחוטי והמהירות המקסימלית שאני מגיע אליו במחשבים בבית הם -25 מגה על קליטה מלאה וזה כשאני מגדיר את הראוטר (D-link dir-645) על שיטת שידור של G ו- N כשאני מגדיר את הראוטר על קליטת שידור N הוא מגיע מקסימום ל-50 מגה וכשאני מחבר אותו ישירות עם כבל אני מקבל בסיבות ה-90 ל-100 מגה אני משתגע מה אני צריך לעשות כדי לקבל את מלוא המהירות לכל המכשירים? דרך אגב 2 מחשבים יש להם כרטיסי רשת של 300mbps ויש לנו ראוטר כמו שציינתי למעלה D-link Dir-645 כרגע מוגדר על שיטת שידור G,N גם שיחקתי עם הערוצים ולא עזר תודה! יואל
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אל תמחק לי את זה שוב בבקשה, הראשון נעול ואני לא יכול להגיב. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=81929.0 תודה רבה ל- tembo על העזרה כמעט סידרתי הכל! האינטרנט והכניסה למחשב האורח פועלים מה-Host. האינטרנט והכניסה ל-Host לא פועלים מהמחשב ה-אורח. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שמצחיק שזה התחיל רק לפני שבוע וחצי, לא יודע מה השתנה אבל כל תוכנת שיתוף קבצים יוטורנט\אימיול\סבבהדיסי מורידה לאטט, יש לי SP2 והפיירוול מנותק, יש לי ZONE ALARM ו- Kaspersky ואת שתיהן ניתקתי לפני שנכנסתי לאחת התוכנות.. הפורטים תמיד פתוחים, לפחות ככה זה מראה בסבבה, אימיול וטורנט.. באמיול לפעמים זה צובר תאוצה לכמה דקות ואז יורד חזרה.. והעלאה גם לא משהו, במקום 10 זה נא הרבה פעמים בין 10-9-8.. והכי מוזר זה באמיול כשהzone alarm מנותק ואני נכנס לאמיול זה פותח לי את הדף של ה LOWID ומראה לי איך לפתוח פורטים בFW של הXP כשהוא בכלל סגור.... וכשאני נכנס כשהתוכנה פועלת, הכל טוב ויפה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-