רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הסבר מורחב לכותרת: ברשותי אינטרנט מהיר שבאופן טבעי יש מידי פעם תקלות ונפילות וכשזה קורה אני מיד משתף אינטרנט מהפלאפון והמחשב ממשיך להיות מחובר לאינטרנט. הבעיה היא זה דורש התעסקות של ניתוק וחיבור למקור השני וחוזר חלילה. איך אני יכול להגדיר 2 מקורות כאשר הראשי מתנתק אז שיתחבר לנקודה החמה שבפלאפון? ומתי שהאינטרנט הראשי חוזר לפעילות שיתחבר אליו. אני יודע שיש דבר כזה כאשר רוכשים מודם כמו זה: https://he.aliexpress.com/item/1005003456334398.html למכר שלי יש אותו והמכשיר פשוט מתחבר כאשר האינטרנט הראשי לא זמין וכאשר זמין אז האינטרנט מהמכשיר מתנתק. אך אם יש לי פלאפון נייד עדיף לי כבר להשתמש בו כמקור נוסף לאינטרנט…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי בעיה כנראה בהגדרות של הכרטיס רשת (האינטרנט מתנתק כמה פעמים ביום).. יש לנו רשת קווית בבית, 2 מחשבים.. וזה קורה רק במחשב אחד. בהוט ובנטויז'ן אמרו לי לנסות להחליף כבל רשת (החלפתי.. לא עזר), ואם זה לא עוזר- אז הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת.השאלה שלי- הם צודקים? ואם הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת, אני חייב להזמין טכנאי? ** הערה: לפעמים האינטרנט מתנתק לגמרי, ואז מופיע לי סימן קריאה צהוב למטה.. אני נכנס ללוח בקרה>מרכז הרשת והשיתוף>שנה הגדרות מתאם>ההפוך ללא זמין>הפוך לזמין ואז האינטרנט חוזר לעבוד. ובשבוע האחרון בעיקר, מה שקורה יותר- האינטרנט פשוט באמצע הגלישה "קופא" ל10-20 שניות.. ואז ממשיך לעבוד רגיל בלי שעשיתי כלום.
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מתחבר לאינטרנט דרך תשתית של הוט במהירות 5Mb. האם יש הבדל משמעותי למשתמש הביתי בין ראוטר שהוא במהירות 54Mbps לבין כזה שבמהירות 300Mbps? אני שואל, כי במחיר הזה נראה שיש יותר ראוטרים שקיבלו ביקורות טובות במהירות 54Mbps. אני מתלבט בין הראוטרים הבאים: Edimax BR6504N שאין אותו בחנויות בקרבתי. Edimax AR7084GA שלמיטב הבנתי יש לו גם מודם מובנה (האם זה חשוב באמת?) LinkSys WRT54GL איזה מהם עדיף? אשמח לקבל תשובה עם קצת פירוט. האם יש ראוטר אחר יותר מומלץ באיזור ה-350 שקלים? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות אינטרנט של 12 MB דרך הוט ואני מתלבט באיזה ספקית לבחור, אני משתמש באינטרנט כמובן להורדות (חוקיות בלבד אז לא להציק), סטרימינג ושאר הדברים אבל השימוש העיקרי שלי הוא משחקים ברשת (דרך ה PS3) איזה ספקיות נותנות את החיבור האמין ביותר והאם יש משהו ספציפי שכדאי לי לבקש על מנת שלא יחסמו לי פורטים, יתערבו לי בתעבורת רשת יתנו לי חיבור בלי חייגן או דברים בסגנון? תודה,
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להוספת יכולת אלחוטית לרשת קיימת כדי להתחבר לסטרימר A200 של PopcornHour עם אנטנה אלחוטית של האקסטרימר. חשבתי על הנתב 941ND של TP-LINK שנראה די זהה לאחיו הגדול ה-1043ND. אין לי צורך בשיתוף כונן USB או רשת חוטית במהירות ג'יגביט. האם היכולות האלחוטיות של שניהם זהות? תודה מראש, אור.
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול קניתי נתב של tp-link 1043nd ואחרי החלפת המודם של בזק האינטרנט בכלל לא מחובר מה הפתרון לזה?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, בבית יש לי נתב משולב עם מודם של חברת d-link דגם 6740u שקיבלתי מבזק, קראתי המון שנתבים משולבים אינם אמינים כל כך, האם נכון הדבר? אני חווה המון ניתוקים בתקופה האחרונה והאם הפרדה של הנתב והמודם ישפרו את הנושא? אם כן, אני מחפש המלצה למודם תומך VDSL. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, עד היום הייתי בבזק בתשתית 50\3 + ספק 014 במסלול הרגיל, לא גיימר או משהו כזה. הציוד הוא נתב VDSL6740 שהגדרתי כמודם, אליו מחובר נתב DLINK DIR-826L פרטים כאן: http://www.expertreviews.co.uk/wireless-routers/1297129/d-link-dir-826l-cloud-gigabit-router-n600/specifications הכל כמובן עובד מצויין, פינגים נמוכים, אין ניתוקים, טורנטים מגיעים למהירות מקסימלית (טראקרים פרטיים) ובאמת שאין תלונות. היום צריך להגיע טכנאי של הוט ולהתקין HOTBOX + חיבור לספק הוט נט במהירות 100 מגה. (למה? כי אבא משלם וככה הוא החליט) כמה שאלות: 1. בהנחה שעדיין אעבוד עם הנתב הפרטי ואגדיר את ההוט בוקס כמודם בלבד, האם עדיף לעבוד בתצורת L2TP או MPLS? (אין לי ספק שהנתב שלי יסחוב בקלות חייגן במהירות הז…
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
לא משנה איזה הורדה http אימול ftp לא משנה מה המהירות תמיד עולה יורדת עולה יורדת עולה יורדת לא יציבה בכלל מתחיל 180 יורד לה 99 80 מתיייצב
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן חברה, תודה על העזרה עד עכשיו, עכשיו יש לי עוד שאלה, בחנתי את כל הקטע הזה של access point והבנתי שיש ל AP רק חיבור רשת אחד. 1. האם זה אומר שאני מחבר אותו לראוטר שלי, ואז מחבר לשני המחשבים שלי כרטיסי רשת אלחוטיים או שיש איזשהי קומבינה שאני לא יודע מה היא ? 2. אם מישהו מכיר איזה מדריך טוב לחיבור Access Point ורשת בייתית זה ממש יעזור לי תודה
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום כולם, היום קניתי לדוד שלי רואוטר edimax br6104k, כי ההוא רוצה לעשות רשת של שני מחשבים, עכשיו יש לי שני מחשבים: אחד עם ווינדוס אקס פי והשני עם ווינדוס 2000, קיצר קניתי br6104k כמו שיש לי התקנתי והכול אבל בהתקנה אני לא יודע מה לבחור, הנה תמונה http://photos.walla.co.il/eyal_berkovich נמצא תחת תמונות -> מה לבחור ומה לקנפג איזה פרטים להכניס ? הספק 012 והמודם הוא קלטקל הום ספיד טוצ שחור מה לעשות ? עזרה תתקבל בברכה!
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
טוב מצטער על השאלה הקודמת עכשיו אני יסביר שוב ברגע שאני מדליק את המחשב והwinxp עולה לי אז בצורה אטומטית זה כודם כול מתחבר ל-adsl ואז אפשר להתחבר לאינטרנט עכשיו שאלתי היא כזוט למה לוקח למודם adsl בערך 5 דקות מאז שהwinxp עלה להגיב שאפשר להתחבר לאינרנט ??? ???
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
לפי מיטב ידיעתי, HUB ים / SWITCH ים למניהם , משמשים כאמצעי לתקשורת בין מחשבים הנמצאים באותה הרשת. אולם מה קורה כאשר מתקבל IP אשר אינו תואם את מספר הרשת? או אולי כן תואם את המספר, אולם מחשב היעד אינו מחובר ישירות ל HUM / SWITCH ? לאן מופנת הפנייה? אם משהו מכם מכיר אתרים העוסקים בתכנון רשתות, אשמח אם יצרף את הלינק...
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום ;D אני צריך עזרה, יש לי 3 מחשבים בבית(כולם XP), שניים מהם מחוברים ברשת Eth עם כבל רשת, והשיתוף אינטרנט ביניהם פועל כמו שצריך.(אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ברק עם מודם מוטורולה SURFBOARD SB4200) המטרה שלי היא לחבר גם את המחשב השלישי לרשת. שמעתי משהו על אפשרות של המודם הזה לחבר ברשת שני מחשבים, אחד דרך חיבור הUSB של המודם(שדרכו הוא גם מחייג לאינטרנט) והשני לכניסת הרשת על המודם. כוונתי היא לחבר כך 2 מחשבים ברשת+ מחשב נוסף שמחובר בכרטיס רשת למחשב הראשון(השרת)... אם מישהו יודע \יכול לעזור לי להגדיר כזה מצב, בבקשה ;D אפשרות נוספת שאני חושב שיכולה לעבוד (אבל משום מה לא פועלת) היא לחבר את המחשבים בשרשרת רשת המחשב הראשון( השרת ) מחובר למודם, ועם כרטיס רשת למחשב השני, השני …
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום האם ניתן להגדיר חשבון דאר מ -walla או hotmail.co.il באווטלוק אקספרס לשם קבלת הדאר שם ולא להכנס לאתרים לשם קבלת הדאר תודה
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה יש מדריך לפתיחת FTP רגיל? או יכול להסביר מאלף עד .....תף? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת: לאחר גלישה באינטרנט והורדת קבצים שונים (דרך DAP או הורדה רגילה) אני מנסה להתנתק דרך החייגן של GLOBESPAN וזה נתקע וצריך לסגור אותו דרך מנהל המשימות (סיים משימה) ולאחר מכן כשמנסים לעשות הפעלה מחדש או כיבוי של המערכת(win XP HOME) המחשב נתקע במסך של - "שומר הגדרות מערכת" עד ללחיצה על RESET וזה קורה לי מזה זמן רב (וזו בעיה מעצבנת ועד עכשיו לא הצלחתי לפתור אותה) אני מבקש עזרה בבקשה ממי שבעיה זו מוכרת לו. ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
Orginaly poster by smiter: ping prob. hey, im using winxp for some time now i tried format it like 20 times, didnt help i did use the guides for better stablity, didnt help. i tried without them, didnt as well, just took me more ram usage. now, i tried switch isp from netvision to internet zahav, im using 750k adsl. i got 70-90 ping at all il servers, sometimes goes down to 65 but nothing special.. i did updated all my drivers, they are all up to date (gfx, sound card, i even tried lan card drivers too) i tried switch cfgs, use my own one and the default cs one, no effect. i got winxp sp1, i did all the neccesery updates from microsoft.com.. if you got any idea, wh…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם! (ת'רד ראשון בפורום הזה ) קיבלנו מחברים המלצה לעבור לטלפון של הוט מפני שהם נותנים עסקאות זולות ומשתלמות מאלה של בזק וכי כדאי מאוד לעבור.. קיצר כולם לעבור.. חח סתם זה לא העניין ממש העניין הוא שאני לא יודע מהם ההיתרונות והחסרונות של הכבלים ביחס לADSL (אני שואל מפני שאני אאלץ לעבור לחיבור בכבלים במידה ונעבור לטלפון של הוט) -האם תוכלו להסביר לי לגביהם? תודה רבה מראש, עמית
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים. אני מחפש תוכנה שאוכל להחליט כמה אחוזים מרוחב הפס אני אקבל, וכמה המחשב השני. הביאו לי את התוכנה Netlimiter, אבל בעזרתה ניתן רק לקבוע כמה אחוזים במחשב שלך כל תוכנה תקבל, אני צריך שאני אוכל נגיד להחליט שאני אקבל חצי מרוחב הפס והמחשב השני חצי. בתודה, שאולי
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
עדכנתי את המודם שלי (ALCATEL ST HOME) לגרסת ה PRO לפי המדריכים שקראתי והפכתי אותו לראוטר. הכל עובד חלק ומצוין ואני באמת מחובר לאינטרנט מיד כשהווינדוז עולה אבל אם אני מדליק את האימיול ומשאיר אותו לעבוד, קורה דבר מוזר מאוד : לאחר חצי שעה, שעה, נראה שהחיבור קופא (לא מתנתק), האימיול לא מוריד כלום וגם אם אני סוגר אותו ומנסה לגלוש רגיל אני לא נכנס לשום אתר, כאילו התנתקתי אבל לא בדיוק (משהו כזה). הבעיה הזו לא נפתרה גם שניסיתי לעדכן לגרסת 510, אותו הדבר קרה וחזרתי לגרסת ה PRO. אציין רק שביטלתי את הפיירוול הפנימי של המודם ע"י הפקודה שרשומה במדריך, ובאמת בכניסה לאימיול אין לי LOW ID או משהו, כל הפורטים פתוחים. יש לי פיירוול של ווינדוז מופעל אז אין צורך בפנימי של המודם. מישהו נתקל ב…
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי את הקולט WN8200ND V1 של TP link ובהתחברות שליטה מרחוק למחשב בעבודה אנחנו חווים הרבה ניתוקים וזה בהתחברות לראוטר של מרחק 12 מטר. הנתוקים האלה לא קורים לי בנייד, וכן שאני מחבר את הנייד ב wifi ואז את המחשב לנייד בעזרת usb אין ניתוקים ולכן אני חושב שהבעיה בקולט שיש לי שכנראה לא נתמך ב windows 10 או שהוא לא כלכך טוב. אשמח למוצר טוב ולקישור לחנות מאיזור המרכז. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קניתי בלוטוס 4 בחיבור USB על הנייר זה אמור להוריד מידע ב 25 מגה ביט לשניה = שזה 3 מגה בייט לשניה ושאני מוריד תמונה מהפלאפון למחשב של 1.5 מגה זה לוקח 20 שניות לפחות , למה ? הבלוטוס אמור להוריד 3 מגה לשניה לא ? , הבלוטוס של הפלאפון תומך ב 4.1 ועוד שאלה - האם הבלוטוס USB שמחובר למחשב מסרטן ? זה מסוכן ? הוא מהבהב כל הזמן
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
- 1 follower
-
-
בקצרה אני מחפש (לא בשבילי) מישהו\י שעוסק בתחום, בתקלה של נפילות רשת באזורים מסוימים בבית, בגין הפרעה לתדרים\חוסר בציוד מתאים (מאמין שמדובר באחד מהשניים, התשתית דיי יציבה ולא נופלת שמחוברים לקווי) פניתי לחברה שדרשה באזור האלף שקלים, רק על הגעת טכנאי שיבוא ורק יאפיין את התקלה. תודה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
- 1 follower
-