עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום יש לבת דודה שלי שני מחשבים בבית אחד שמחובר למודם או ראוטר אני לא יודע מה זה אבל זה הוא של WOW בזק בינלאומי המחשב שמחובר למודם מחובר לאינטרנט והשני שבחדר השני לא מתחבר לאינטרנט... ולפני זה הכל היה עובד כרגיל , איך מתקנים את המצב הזה?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  2. בעיה מוזרה שהתחילה לפני שבוע.. אז ככה: מודם 600E מחובר לראוטר אדימקס שלא כל כך קשור לסיפור הזה. המודם כל הזמן יוצא מסנכרון, הנורה האמצעית מהבהבת ללא הפסקה. בדירה שקע טלפון אחד, אליו מחובר ADSL וטלפון. ניסיתי להחליף פילטרים, ניסיתי להחליף מודם. הדבר המוזר הוא שברגע שהמודם יוצא מסנכרון אני מרים את השפורפרת של הטלפון (שומע צליל חיוג) מחכה כמה שניות והמודם מסתנכרן (ברקע של הקו אני שומע צלילים של פקס \ מודם אנלוגי) וככה אני גולש לצלילים של שפורפרת שלא ניתקו. אם אני מנתק את הטלפון אגב, המודם שוב יוצא מסנכרון. טכנאי של בזק היה אצלי אתמול ובדק את הקו - הקו במצב מעולה. בנוסף הוא החליף איזה רכיב בחוץ והבעיה חזרה שוב היום. התקשרתי שוב לבזק והזמנתי שוב טכנאי, בכל זאת רציתי לדעת אם מי…

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  3. אהלן, אני מחובר לאינטרנט ב-ADSL דרך ראוטר של בלקין (F5D8230-4) לאחרונה הדפדפן זורק לי הודעות של The connection was reset בכל עמוד שאני פותח התופעה: כשאני טוען דף (לא משנה אם מהארץ/חול) הוא מתחיל לטעון אותו, ואז כאילו "מתעייף" והתעבורת אינטרנט מפסיקה. הדפדפן ממשיך לחשוב אבל רואים שאין תעבורה ובסוף זורק אותי לעמוד של The connection was reset. כשאני מחובר ללא ראוטר אין את הבעיה (ולכן אני שולל בעית רשת של הספק/תשתית) משהו מכיר את הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  4. שלום לכולם ,חברה לעבודה מעוניינת לרכוש ראוטר הביתהאך היא מעלה טענות בעניין קרינה ועל כך שזה לא בריא היות וילדים קטנים ישנים באותו החדר. הייתי רוצה לדעת האם יש דברים בגו? למה לשים לב בקניית ראוטר ? האם יש איזושהו תו תקן שמבטיח שהקרינה היא אינה מסוכנת ? לאחרונה יש מהפכת בריאות בעולם בכל הנוגע לקרינה והשפעת מכשירים על האדם,בין היתר קיים מחקר מבוסס שמצביע שאפילוBT הוא לא בריא ובמצבים מסויימים אף מזיק חד משמעי,כמובן הסלולר שכבר נקבעו תקנים מחמירים ולמרות זאת עדיין יש מחקרים שמראים שזה עדיין גרוע מאוד.

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by shimon1,

שלום.. יש לי מחשב נייד לנובו T61. הקישור האלחוטי עבד מעולה וללא בעיות עד שניסיתי להגדיר רשת.. כנראה שהשתמשתי באשף הגדרת רשת קווית ולא אלחוטית. מה שקרה הוא שאני לא מצליח להפעיל את הקישור האלחוטי שוב..הוא מופעל בביוס..הנורית של הWIFI עובדת אבל בכלים של לנובו מצויין שהקישור מנותק ואני לא מצליח להחזיר את המצב לקדמותו.. מה גם שניסיתי SYSTEM RESTORE לוינדוס וכתוב שאין מה לשחזר ושלא בוצעו שינויים.. בבקשה מה לעשות? בתודה..וחג שמח שמעון

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, לאחרונה הוספתי לפטופ עם ויסטה לרשת אלחוטית קיימת. הגדרתי והפעלתי בויסטה רשת ביתית: שיניתי את קבוצת העבודה להיות אותה קבוצת עבודה של שאר המחשבים, הפעלתי את שיתוף הקבצים והמדפסות, ביטלתי כניסה עם סיסמה. שאר המחשבים ברשת מריצים XP. הויסטה רואה את כל התיקיות המשותפות במחשבים האחרים, אך משאר המחשבים שמריצים XP אי אפשר לגשת לשום תיקיה שאני משתף בויסטה. חיפשתי את הבעיה בגוגל, וראיתי שהרבה אנשים נתקלו בה. אחד הציע להפעיל אפשרות של שיתוף תיקיית PUBLIC, ואכן יש אפשרות כעת משאר המחשבים לראות את התיקיה PUBLIC, אך רק אותה. הכי מציק לי זה שאי אפשר להגדיר שיתוף למדפסת שמחוברת למחשב הזה. כשאני מנסה להיכנס לתיקיה בויסטה מאחד המחשבים שמריצים XP, אני מקבל שגיאה: Access is denied. \\C…

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  7. שאלה מעניינת. נניח ואני מתחבר מחדש לספק שלי, כלומר קיבלתי IP שונה לחלוטין. ועדיין לדוגמא כשאני מתחבר לIRC וקיבלתי BAN הוא שומר את BAN עליי. וכנל לגבי פורומים (גם אם פותח USER חדש ומייל חדש וכו') השאלה שלי, איך זה מתבצע? איך הוא יודע שאכן אני אותו USER ?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by ido2309,

שלום לכולם, לאחרונה החלה לעלות לי הודעת ההתקשרות הבאה: הודעה זו לא הופיעה לי אף פעם ועכשיו היא עולה בתדירות של אחת ל-10 דקות. די מציק העניין. האם מישהו נתקל? ישנה רשת אלחוטית אם זה משנה משהו. תודה מראש לעונים, עדו

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by ilstockman,

שאלה לא ממש קשורה לפורום... אבל אודה לכם אם תוכלו לענות לי. כחלק מעבודה בסמינר במימון אני צריך לדעת כמה עולה רוחב פס באינטרנט? הכוונה לדוגמא: כמה גוגל, מיקרוסופט וכו' משלמות על רוחב פס שלהם? כמה עולה לעלות משרת של עצמך GB 1???? אם תוכלו גם לכתוב כתובות אינטרנט של חברות שמתמחות בתחום זה ממש יעזור! בתודה מראש, :yelclap:

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  10. Started by lidor_abo,

שלום חברה אני מחובר לאינטרנט של 012 וחבר שלי הביא לי ראוטר של בזק בינלאומי שהוא קיבל כאילו רציתי לדעת אם יש לזה השפעה במהירות בגלל שזה כאילו של בזק בינלאומי הראוטר הוא thomson speedtouch 570 וגם זקוק לחוות דעת עלייו תודה לעזורים..

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by nimrods,

ערב טוב לכולם.! יש לי בעייה באתר rapidhsare כשאני בא להוריד משהו מהאתר ולוחץ free ---> ואחרי שעלה הקוד נגיד קוד כמו: r6y63o ואני מעתיק אותו לאיפה שצריך אז אין לי מקום לרשום את כול הקוד.??? מה אני עושה ..?? תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום אנשים, יש לי שני מחשבים ואני מעוניין להגדיל את מהירות התעבורה ביניהם . ראוטר 108MB עבור שני המחשבים מחשב1 לוח GA X38 + שני כרטיסי רשת פיזים + כרטיס רשת אלחוטי מחשב2 לוח P5K ASUS ,כרטיס רשת פיזי על הלוח +כרטיס רשת אלחוטי כרגע העברתי סרט שך 13 GB וזה לקח בדיוק 27 דקות עצובבבבבבבבב! בין הכרטיסים הפיזים מחובר כבל מוצלב והמהירות המתקבלת היא 100MPBS אני מעוניין להגדיל ל 1GB ומעוניין לדעת היכן אפשר לרכוש כבל מתאים באורך של 10 מטר? כמו כן- הייתי רוצה לדעת אם בכלל יש טעם לראוטר היות והראוטר יושב ממש ליד מחשב1 ובין המחשבים מחובר כבל פיזי (זקוק למהירות תעבורה גבוהה מאוד) ,האם יש אפשרות לגלוש גם באינטרנט במחשב2 כאשר הוא רק מחובר פיזית למחשב1? אודה לתשובות המקצוענים !

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by Access Denied,

איך אפשר להגדיר שיתוף מדפסת על נתב כאשר מחשב אחד (אליו מחוברת המדפסת) מחובר בקו לנתב ועוד שני מחשבים מחוברים אליו דרך WIFI?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  14. שלום לכולם , אני צריך להגביר קליטה בבית , הבנתי שהפונקציה הזאת נקראת WDS , אז ככה : אני צריך להגביר קליטה מקומה אחת בבית לקומה מעל , מרחק אווירי של בסביבות 20 מטר... איזה מבין הראוטרים הבאים הוא הממולץ ביותר? http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Router&DB140773=140786&DB67112=142364&orderby=price כמובן שהעדיפות שלי לכמה שיותר זול

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by hagaii,

רוב הקבצים מגיעים עם שגיאות (שם הקובץ כולו באותיות גדולות) כשאני מתחבר דרך בזק בינלאומי כל הקבצים מגיעים ללא שגיאות. האם מישהו חווה בעיה דומה?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  16. Started by Access Denied,

התקנתי רשת אלחוטית (נתב ושני כרטיסי רשת USB) בבית איך אני יכול לבדוק את אבטחת הרשת ולוודא שלא כל ילדון עם PSP יכול לגנוב לי רוחב פס?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אני יודע.. זאת סדרה של שאלות כבר.. זה כנראה האחרונה!! איך אני יכול לפתוח פורטים בנתב החדש שלי? אני מקבל low ID קבוע במיול.. אני ממש חייב להפטר מזה!! תודה לכל מי שיודע איך לעזור

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  18. שלום! אני משתמש כרגע בראוטר של בזק (bfocus 312) המחובר להאב וממנו לכל המחשבים. כעת אני רוצה לעבור לרשת אלחוטית, ומאחר ולא התקנתי רשת אלחוטית מעולם יש לי כמה שאלות: 1. האם יש התקן מסוים שיכול לתפקד כמו ההאב שיש לי כרגע, אלא שמבקום להיות חוטי יהיה גם אלחוטי? 2. איזה כרטיסי רשת אלחוטים אני צריך לקנות? כרטיסי USB נראים הכי נוחים, ובמחיר לא גבוה. האם יש להם חסרונות שאני לא מודע להם? תודה מראש לעונים וחג שמח !

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  19. למי שמכיר את הראוטרים של NETGEAR יש אייקונים(שמשאל לימין): [כבוי\דלוק] [ V ] [ אלחוטי ] [ אינטרנט ] [ 1,2,3,4 ] המנורה של הV כבויה.. מה זה אומר? לפי מה שהבנתי היא אמורה להיות דולקת.. האם אני טועה? האם ניתן לחבר מדפסת BROTHER DCP 130C לראוטר של NETGEAR? יש למדפסת יציאה לUSB האם ניתן לחבר אותו לראוטר או שאין דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מה הביעה איך אני מונע דברים כאלה ומוודא שגם המידע שלי מאובטח?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  21. בחינם למי שמתחבר ל2.5 מגה ומעלה? מה הדגם המוייק? במוקד לא ידעו להגיד לי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Asafalfa,

טוב אני האמת כבר מאבד את הראש כאן ... יש לי מחשב שמחובר באופן ישיר לאינטרנט (אני מדבר על זה שכלל אין לי ROUTER שמחובר לעוד כמה מחשבים) המודבר מדובר זה AZTECH ROUTER DSL-600E רגיל שמקבלים מחברת בזק ... ומלפני כמה ימים אני פתאום ראיתי כי ברגע שאני עושה בדיקה דרך ה UTORRENT בנושא PORTFORWARD אני כול הזמן רואה שהוא סגור , יש לציין כי נעשה נסיון של כיבוי הדלקה , חיבור מחדש, הפעלה מחדש של המחשב, כיבוי ה ZA אבל עדיין בעיות :\... משהו נתקל בבעיה משהו אחד אחרון ב EMULE אין לי כלל בעיות :\... יש לציין בנוסף שנעשה נסיון להוסיף בכניסה למודם את הפורט אבל מסיבה לא ברורה כל פעם שרציתי לשמור את חוק שכתבתי זה עשה לי ERROR: Error found on page... מה שבטוח שמעולם לא היה לי את הבעיות האלה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by אפרת,

שלום לכלל גולשי הפורום, יש לי בעיה ברשת הבייתית הקטנה אצלי בבית. הרשת בנויה משני מחשבים שולחניים ומחשב לפטופ נוסף שמחובר ברשת WFI. האינטנט ומהירות הגלישה טובים, אין תלונות :] אך אני נתקלת בבעיה שלצערי לא הצלחתי לפתור. באחד מין המחשב מחוברת מדפסת. בכל פעם שברצוני להדפיס ממחשב מרוחק עליי להגיד אותה מחדש. שלא לדבר על שיתוף קבצים. לא ניתנת גישה לשוטט בקבצים ממחשב מרוחק. כך ששיתוף קבצים לא מתאפשר לי. לדעתי זו בעייה של הרשאות. אין ניתן לפתור זאת ? מה שעשיתי היה להגיד בתוך הבית רשת פנימית [עם חלוקת כתובת IP לכל מחשב] וכך לזהותו ברשת הקטנטנה בבית. אבל איך אפשר להתגבר על בעיית ההרשאות הזו. איך ניתן לבטלה? אודה אם מישהו שמבין ייחלץ לעזרתי .

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  24. היי, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי וכרטיס רשת USB אלחוטי. היום יש לי 3 מחשבים מחוברים דרך נתב רגיל, ואני רוצה להחליפו בנתב אלחוטי, ולהוסיף מחשב רביעי בעל כרטיס רשת אלחוטי USB הבנתי שיש שני סוגי "סכנות" ברשת אלחוטית: 1. התחברות לנתב ובעצם הצטרפות לרשת שלי 2. אפשרות לראות את המידע שעובר בין הנתב לכרטיס רשת האלחוטי השאלות הן, ראשית, האם מה שכתבתי אכן נכון... 1. האם יש להאקר אפשרות לראות את התעבורה גם של שלושת המחשבים שמחוברים בצורה קווית לנתב האלחוטי (גם ברשת הביתית וגם בחיבור לאינטרנט)? 2. מה הצורה המומלצת להגנה בפני שני סוגי הפריצות (אני חושב לקנות נתב אדימקס BR-6215SRG) 3. האם ההגנות משאלה 2 דורשות הכנסת סיסמא (ידנית) כל איתחול של המחשב עם הכרטיס רשת האלחוטי? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ----- הבעיה נפתרה לפני שמישהו הספיק לכתוב, תודה בכל מקרה -------------- שלום לכולם, נראה לי שלא אוהבים לדבר פה הרבה על מדפסות, אבל היר איט גווס (ויכול להיות שיהיו יותר מדי פרטים) אני עובד על נייד שעליו מותקן ויסטה (הום פרימיום, אנגלית). עובד אלחוטי מהנייד, המדפסת הארורה מחוברת למחשב נייח, שעליו XP (עברית ס"פ 2). אני יכול לראות ולהעביר קבצים בין שני המחשבים באמצעות הרשת, אבל שאני בא להתחבר למדפסת שמחוברת למחשב הנייח (ה-XP) אני מקבל את ההודעה הבאה: windows cannot connect the printer. there is not enough memory to complete this operation... עכשיו בואו כבר נסגור את הפינה, ונאמר שאין מצב שאין מספיק זיכרון. למישהו יש מושג איך לטפל בזה? עוד פרטים שאני לא יודע אם משנים: 1. המדפס…

• 2 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים