עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אוקי יש לי ראוטר של חברת Edimax מדגם BR-6216WG שמחובר קווית למודם. ספק האיטנרנט שלי הוא בזק והתשתית היא הוט. אין לי חייגן. אני התקנתי את הראוטר בהדרכה טלפונית של מוקד התמיכה שלהם (פיקוק). החיבור בין המחשבים לראוטר הוא אלחוטי, אין מחשב אחד שמחובר קווית. מערכת ההפעלה על כל המחשבים היא Windows XP. הבעיה: 1. בערך לפני חודש התחילה הבעיה שהאינטרנט היה פשוט לא עובד. הייתי ניגש להיכנס לגוגל ופשוט הוא לא היה עולה. ברגע זה האיכון של המחשבים שמראים שיש חיבור היה תקין, ואף כשניכנסתי לראוטר ללשונית Status => Internet Connection היה רשום Connected. למרות זאת האינטרנט לא העלה את google. בשלב זה הייתי מבצע ריסט לראוטר (ללא ניתוק) ולאחר סיום הריסט האינטרנט חזר. ממה נובעים הניתוקים<?…

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by Sponge Bob,

אני עובד באזור תעשייה בקיסריה, בשמירה במקום העבודה אני קולט רק רשתות מאובטחות באזור תעשיה יש גם רשתות ציבוריות, אבל אני לא מצליח לקלוט אותם מהעבודה אני חייב אינטרנט גם בעבודה כמה עולה חיבור לאינטרנט אלחוטי? או שאולי יש אופציות אחרות? תודה מראש

3. Started by Gamer4Life,

איך אני משנה את ה IP שלי? כי כל הזמן תוקפים אותי מהאינטרנט (KASPERSKY תופס)

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  4. Started by ehakman,

שלום עזבתי את בזק לטובת הוט, יש ברשותי רפיטר של בזק NETGEAR האם יש דרך לחבר אותו לראוטר של הוט על מנת לתגבר את הרשת לשאר חלקי הבית ? (דו מפלסי ) תודה

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  5. Started by Elevation,

הייתי נסיין של הכבלים, והייתי נסיין של ADSL. היה לי כבלים בתור לקוח רגיל, וכנ"ל לגביי ADSL. אני שונא ADSL, בגלל שה U/S טוחן ל D/S ת'פנים, וזה משמעותי לי לפעמים, לצרכים שונים. ועוד ארבעה K קוסמים לי (פתטי ככל שזה נשמע, מה לעשות שזה ממילא מעט...). Let's cut to the case. אני רק רציתי לדעת אם יש בכבלים (שאליהם אני עומד לעבור, שוב, הכי טוב), מודם שעדיף מהמוטורולה? שהרי בכללי, אומרים שהוא עדיף מהשאר. ואני מתכנן לעבור לברק / נטוויזיאון, ואולי, אולי 012. (מניסיון עבר מצער [אני חושב שאני גולש כבר איזה עשר שנים לפחות] נזק בינ"ל, זה פשוט צואת בקר, ואינטרנט זהב, הם ממש לא מרגלית). איזה מהם הייתם ממליצים לאזור ירושלים (צפון ירושלים, ננניח), מבחינת פריסה (אם יש לכם מושג בקשר לזה), ולאי…

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by סער,

שלום . לאחרונה נתקלתי בבעיות קליטה בבית עם נתב מסוג tl-941 של tplink , אחרי החלפה של פעמיים ע"י החברה מסתבר שהבעיה לא בנתב אלא בטווח בבית .. הלכתי וקניתי "מגדיל טווח" של D-link , הוא עבד בסדר עד שהראוטר חסם אותו באפשרות Wierless < Wireless Statics הייתה אפשרות כיביכול לפתוח אותו ב "ALLOW" וזה היה מסדר את הבעיה זה עבד כמה פעמים ואחרי זה הפסיק לעבוד, חשבתי שהבעיה בראוטר, החברה החליפה אותו שוב . התייאשתי וקניתי מגדיל טווח חדש .. Edimax n300 קיימת את אותה הבעיה . עכשיו אני לא מצליח לגלוש דרך המגדילי טווח כלל .. למרות שהם מראים שהם מחוברים לרשת הביתית .. יש למישהו המלצות ? / רעיונות ? ניסיתי כול דבר אפשרי בערך, החברה לא יודעת לדעת פתרון לזה לצערי .

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  7. היי! רכשתי HOSTING אירוח אתר (או תוכן) לכל החיים. מעבר לפתיחת אתר (בינתיים אני לא אעביר את האתר הקיים שלי שכבר משולם לזמן מה), מהן אפשרויות טובות לעשות בו שימוש? תודה מראש.

8. Started by טכנאי_ברזילאי,

שלום אני צריך להתקין modem Terayon TJ 715 X, שזה לא הבעיה. מה שאני לא יודע זה ההתקנת הRouter e Level One FBR 1405 TX 1 Port Broadband Router W/4 LAN Port . אין לי מושג איך להתקין אותו ש3 מחשבים יעבדו ביחד באינטרנת. אין לי ספר הוראות. מישהו יכול להזביר לי איך להתקין, שלב שלב? אתם יודעים לפי המודם, אבל אני רוצה לומר שזה זה אינטרנט כבלים תודה

9. Started by yuval_200,

מישהו מכיר \ משתמש בראוטר הזה ? http://www.tplink.com/products/product_des.asp?id=31 האם היכולת שידור שלו שכתובה (2X, 3X) היא באמת מוכחת או שזה עוד גימיק חרטא ?

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  10. שלום, יש לי דירת 5 חדרים. בארון בחדר השינה נמצא הראוטר של פרטנר (100M) כאשר בכל חדר יש לי שימוש בטלפון נייד+מחשב נייד. בחדר הממד חיברתי למחשב נקודת רשת עם כבל RJ45 ובחדר השני נקודת הרשת אינה נגישה בכל מקרה שני החדרים האלה סובלים מחוסר קליטה. ראיתי שתי חומרות שיכולות לסייע MW3 TENDA וגם TP-LINK MESH DECO M4 שאלותי: 1. האם אכן יכולים לסייע. היה לי EDIMAX שלא בדיוק עשה את העבודה. 2. מי מבינהם מומלץ יותר לדירה עם קירות מפרידים וראוטר בארון בחדר שינה 3. האם כל אחד מהם צריך גם חיבור לכבל RJ או שרק חשמלית (במיוחד בעיה בחדר שאין לי גישה לנקודת רשת). אם כן , אז הרי לא עשיתי כלום אם אקנה 4. ובכלל... המלצות ורעיונות

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  11. Started by tibia,

יש לי שני מחשבים באחד יש אינטרנט של 1.5 אני רוצה לעשות גם בשני .. בבית יש לי switch (עם זה עוזר) אני רוצה לקנות אולי ראוטר או שאני יכול רק עם הסוויצ אני לא יודע מה לשעות ואיזה ראוטק לקנות בשביל המחשבים. אני ואח שלי משחקים cs אני מאמין נשחק ביחד.. זה יעשה לנו פינג ומה לקנות 1?!??!

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  12. Started by Goat17,

שלום לכולם יש לי חבר שיש לו דירת 2 קומות + מרפסת יש לו ראוטר 2 אנטנות של אדימקס+ אנטנה חזקה נוספת (מלבנית לבנה של TP-LINK לדעתי) שמחוברת אליו הוא רוצה שבקומה השניה ובמרפסת תהיה לו קליטה טובה של הרשת האלחוטית, הוא קנה אקסס פוינט שלD-LINK (DAP-1360 כדי להרחיב את הרשת והיום באתי להתקין לו אותו - הגדרתי אותו כREPEATER ושמתי אותו בנקודה מסויימת שנמצאת בין הראוטר האלחוטי והאזור שבו הוא רוצה לשפר את הקליטה, הבעיה היא שכשאני מחבר לרשת האלחוטית מהלפטופ אני לא יודע אם הוא משתמש בסיגנל של הראוטר או של האקסס פוינט כי הם חולקים את אותו שם.. השאלה שלי היא כזאת האם יש איזו דרך לדעת לפני מאק אדרס או איפי למה אני מחובר לראוטר או לאקסס פוינט ושאלה נוספת האם יש אפשרות שהREPEATER ישדר אות של…

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  13. Started by dorosen,

התקנתי SP2 מקורי, עכשיו יש לי על האייקון של החיבור לרשת סימן קריאה וההודעה limited or no connectivity, עברתי כבר על כל האתרים באנגלית/עברית שמציעים פתרונות שונים בגוגל, ועדיין לא משנה מה אני עושה זה לא עובד! אני מחובר דרך ADSL מודם אלקטל. למישהו יש רעיון?? (דחוף כרגע אני מחובר דרך הדור 3 מאורנג' בבקשה עזרה..)

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by bigbosf,

שלום חברים ברצוני לרכוש את הנתב הבא : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6125&perur=1&t=10 מה אתם אומרים עליו? בגדול הדרישה שלי ממנו שיוכל לכסות שטח של 3 קומות באופן ראוי כולל מרתף קירות בטון .. יעשה את העבודה? הוא עובד גם עם כבלים? עוד שאלה האם יש אפשרות לחבר נתב אלחוטי ללא מחשב לצידו<? זאת אומרת אני רוצה להוציא מהחדר עם הנק ' אינטרנט את המחשב.. כי הוא עושה לי חור בראש בשביל זה אני מעוניין לעבור לאלחוטי ולקנות לפ טופ השאלה היא האם זה אפשרי? תודה

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  15. שלום אני צריך לחווט כבל מחשב ( CAT7 לשם העיניין או כמו שאומרים כבל ג'יגה אדום ) החייוט נועד לחבר בין המשרד שלי למשרד נוסף הממוקם בבניין אחר. צד אחד חיבור סטנדרטי - פריסת גידים בפורמט הרגיל על ה PATCH PANEL צד שני על פסי קרונה ( לשם יגיע הקו ( ATM ) מבזק . הקו נועד לתיעול ולבסוף יתחבר לראוטר VPN של החברה. השאלה שלי על צד הקרונה, איך לחווט בידיוק... בפעם האחרונה שעשיתי את זה לפני שנתיים בערך אני זוכר שהיית קוטביות מסויימת. אני יודע שאני צריך סה"כ לפרוס 2 זוגות. איזה זוגות ? ואיפה הקוטביות באה לידי ביטוי ? בבקשה עזרה דחופה אני צריך את זה למחר אם אפשר. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  16. אוקי אני רוצה להגדיר רשת עם שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט, ואפשרות לשחק אחד נגד השני במשחקים רשת. שהמחשב הראשי זה המחשב הנוכחי. שהוא יהיה אחראי. שאין מצב שהמחשב השני מכניס לכאן וירוסים , זה המחשב המרכזי. איזה כבל אני צריך? עכשיו יש לי כמה כבלים שאין לי מושג מה הם, האם אחד מהם הוא מתאים? ומה השאר? כבל 1. http://img407.imageshack.us/my.php?image=dscf0367tf2.jpg http://img408.imageshack.us/my.php?image=dscf0369ly7.jpg http://img201.imageshack.us/my.php?image=dscf0368vh1.jpg כבל 2. http://img201.imageshack.us/my.php?image=dscf0371rf2.jpg http://img201.imageshack.us/my.php?image=dscf0372if9.jpg כבל 3. http://img407.imageshack.us/my.php?image=dscf0373rf1.jpg http://img408.imagesha…

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by ShayGTi,

אני משתמש ביוטורנט וכאשר אני מוריד בה אז אני לא מצליח לגלוש בכלל. האפלוד שלי הוא מקסימום 30KB ואני מגביל בעזרת NL ל 10KB כך שלא פה טמונה הבעיה. כמו כן הגדרתי בעזרת PATCH שהCONNECTION LIMIT יהיה על 200 במקום 10. הבעיה החלה רק לאחרונה, תמיד היוטורנט והגלישה באינטרנט לא היו מתנגשים זה בזה. אפילו כשיוטורנט הורידה על 250. הערה: לא מדובר בבעיית דפדפן כי זה קורה גם בפיירפוקס וגם במקסטון וכאשר אני יוצא מיוטורנט, דקה אחרי הגלישה מסתדרת ועובדת חלק. אשמח להצעות לפתרון הבעיה! שבת שלום.

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  18. אני מעוניין לעשות שיתוף בין הפיסי למקבוק שלי. לא מצאתי שום מדריך נורמאלי באינטרנט. אני גם מעוניין שהפיסי יהיה כמו שרת ביתי שעליו אפשר להכניס סרטים שאותם אני אראה דרך המקבוק שלי ובקרוב מקבוק של אמא שלי. כמובן עם זה אפשרי בקשר להגבלת האינטרנט בב"ל אין שום הגבלה התוסף הזה למכתב הצתרפות נועד לשמור על האינטרנט הביתי שלכם בתור אינטרנט ביתי ולא שרת עסקי או משהו כזה. הדבר קיים בכל הספקים תתעקשו ואתם תשמעו את זה גם פשוט הם לא הכניסו את זה למכתב הצתרפות שלהם - בדוק!

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by The-Magician,

windows 7 64bit מעבד i5 זיכרון 6gb כשאני מנסה להתחבר לרשת דרך כבל רשת. רושם לי ללא גישה לאינטרנט מחשב שני מחובר לאותה רשת אצלו עובד ללא בעיות.

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by ju_ja_ju,

שלום לכם, לאחרונה שידרגתי ה-NAS שלי לדגם של DS1512+ ורציתי להעביר אליו המידע מה-NAS הישן שלי (IOMEGA IX2-200). כרגע חיברתי את שניהם ישירות לראוטר שלי (Linksys EA4500) וניסיתי להעתיק המידע מאחד לשני בשתי דרכים: 1. פקודת העתקה פשוטה דרך המחשב שלי ממיפוי של הנאס הישן למיפוי של הנאס החדש. 2. כניסה ל-File Manager של הנאס החדש ומתן פקודת Upload לקובץ שנמצא בנאס הישן. בשיטה הראשונה הצלחתי להגיע לקצב של בערך 9M Bytes. בשיטה השנייה הגעתי רק לקצב של בערך 3.5MBytes. עלי לציין שכרטיס הרשת במחשב שלי הינו עדיין של 100MBits ולכן חשבתי שזה ההסבר לקצב הנמוך בשיטה הראשונה (אולי ההעתקה מעבירה הקובץ דרך המחשב מכיוון שדרכו ניתנה פקודת ההעתקה). מכיוון ששני הנאס-ים תומכים ברשת ג'יגה וכן…

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  21. בבק4שה תעזרו לי אני ממש נועש אני חייב לעשות משהו אני כבר דיברתי עם הספק הם אמרו שהם יתקנו אבל לא עשו כלום אני מנוי בערך חודשיים וכל הזמן היו בעיות אני לא יודע מה לעשות אני כבר עובד רק עם הפילטר של המחשב ואני לא מבין מה הבעיה יכולה ליהיות האם אני צריך להחליף מודם ואם כן לאיזה עדיף?יש לי כרטיס רשת אבל הוא כבר מחובר לרשת! מה לעשות בבקשה תעזרו!!!

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by Zeev86,

היי. אם אני מחבר את המחשב הנייד שלי לרשת עם חיבור אוטומטי, ויש תקשורת, האם כרטיס הרשת של הנייד תקין? (אני בודק את זה בעבודה) בבית לעומת זאת, יש לי מקרה מוזר. כשאני מתחבר דרך חייגן לספק בזק בינלאומי מהמחשב הנייח, מתחבר לי בלי בעיה. כשאני מתחבר עם החייגן, עם אותן ההגדרות, במחשב הנייד, אין לי אפשרות להתחבר לhost ובאמצעות L2TP, רק דרך IP מסוים ורק אם זה מוגדר כPPTP. אצל מי הבעיה, נייד או ספק? תודה רבה מראש לעוזרים. (חשוב לי לציין, שכשאני גולש דרך PPTP אני מרגיש שהאינטרנט לא זז, ואני מקבל פינג 200 במקום 100 בשרתי משחק. והבנתי שחבילות של 12 מגה דורשות חיבור L2TP)

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  23. Started by zomero,

היי לכולם.. אז זה הסיפור יש לנו אינטרט מהיר של בזק בין לאומי במהירות 10 מגה. ובבית יש 2 מחשבים אחד שמחובר לראוטר וגולש מעולה, והשני בחדר אחר שעובד על wifi. הבעיה היא שהמחשב שגולש על wifi בקושי זז, הקליטה על נמוך או נמוך מאוד עם המון ניתוקים, ואני כרגע מייחס את הבעייה לקליטה. בכל מקרה ניסינו לפתור את הבעיה ע"י ראוטר תקן n ומקלט תקן n אבל גם זה לא פתר את הבעיה. לכן אני מבקש את עזרתכם. מה עדיף משני האופציות: 1.לקנות למחשב השני ראוטר משלו ואכישהוא לסנכרן בינהם ולכל מחשב ראוטר משלו (הבנתי שזה נורא מוסבך עם ההגדרות בניהם וצריך טכנאי רשתות שיסדר את זה) 2. לקנות מעיין תחנת ממסר שתשב באמצע הבית ותקשר בין המקלט לבין הראוטר. (אם דבר כזה קיים בכלל). בכל מקרה כבלים בבית …

24. Started by udif,

אני מעונין לקנות BLUETOOTH DONGLE למחשב ולא מכיר בכלל את התחום. האם מישו מכיר איזה FAQ טוב לנושא? מה צריך לחפש? נתקלתי במושגים של CLASS 1/2 וטווחים שונים, ואשמח למצוא עוד הסברים. האם יש המלצות על פירמות ספציפות, או אזהרות מפני פירמות אחרות? שמתי לב שחלק מהטלפונים והמחשבי כף היד לא יכולים להפעיל לתקשר עם יותר מהתקן אחד בו זמנית, למשל מחשב כף-יד עם אוזניה ו-GPS ששניהם BT, או טלפון שלא יכול להיות מחובר גם למחשב וגם לאוזניה דרך BT בו זמנית. האם זו הגבלה של התקן, או רק של מכשירים מסוימים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.