עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לא הותקן לי הכרטיס רשת אחרי הפירמוט,כמה סוגי כרטיסי רשת יש?ואיפה אני יכול להשיג?

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by swisaman,

שמתי לב שמהירות העלאה שלי פשוט זוועתית,2-3KB\S בטורנטים,אני בבזק ו012 ויש לי 15MB. אני לא רוצה לקבל באן בטראקרים שזה עתה נרשמתי עליהם,יש מה לעשות עם מהירות העלאה זו ? לתקן את זה איכשהוא? זאת לא נראית לי מהירות העלאה נורמלית כל כך...

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  3. או בעצם כל משכיר שניתן להכנס אליו אם בפורט 80 - 8080 וכמובן שליטה מרחוק דרך Telnet. כידוע מכשירים כאילו ניתנים לשליטה מרחוק. כל משתמש בעולם יכול לבצע סריקה של כתובות IP וכמובן פורטים בIP הנתון ולגלות כי הוא משתמש עם מיכשור שתומך בשליטה מרחוק.בקלות ניתן לקבל את הדגם והגירסא של ה-Firmware ולדעת את סיסמת ברירת המחדל של הציוד. כנסו לכאן שנו במהרה את הסיסמא של הנתב שלכם (כולל מודמי ADSL)

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by yossi_s1,

כבר המון המון זמן שיש לי בעיות חיבור ואיטיות עם האינטרנט, פעם הייתי ב015, עברתי ל014 והמצב הרבה יותר טוב, אבל עדיין מאוד בעייתי. כבר המון זמן שלא ראיתי הורדה שמתקרבת למהירות שאני מנוי אליה (מקסימום זה מוריד על חצי) לדעתי יש בעייה של תשתית עלובה איפה שאני גר וכרגע לעבור תשתית (מהוט לבזק), לא אופצייה, אני כבר ויתרתי ואני פשוט מנסה לחיות עם זה. אבל כבר לא מעט זמן התחילה תופעה בלתי נסבלת שחלק מההורדות מתבצעות בקצב של Bytes (פחות מ1KB לשנייה) למשל מראפידשר ומינינובה, אבל אלו רק דוגמאות ספציפיות, יש עוד הרבה. למה לעזאזל זה קורה? יש משו שאני יכול לעשות בעניין? זה ממש מחרפן אותי.

5. Started by darkingxx,

המחשב הנייח שלי מוצב בממ"ד ולאחר קניה של מחשב נייד ברצוני לחבר אותו לאינטרנט אלחוטי, אני רוצה לקנות את הראוטר הזה : http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=2887 השאלה היא אם אני ישים אותו בממ"ד עם דלת פתוחה ומרחק של 5-10 מטר זה יקלוט? או שאצטרך להוציא את ראוטר בחוץ?

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  6. Started by Rockstatement10,

אז לאחר שהראוטר הנוכחי שלי שווק חיים (TP LINK WR841N) אני מבקש המלצה לראוטר חדש. היה לי עליו OPENWRT ופתאום ביום אחד הפסיק לשדר WIFI וגם האתר של הראוטר לא עובד יותר. כדאי לבקש מהוט ראוטר חדש או שהם יתנו לי את ההוטבוקס הגרוע? כדאי לרכוש בנפרד? במידה וכן, מה דעתכם על הראוטרים של שיאומי שהבנתי שהם זולים וטובים מאוד? עד ה-200 ש"ח בערך, לא צריך ראוטר עם המון פיצ'רים, גם רצוי שיתמוך ב-OPENWRT.

7. היי קיצר עשיתי שדרוג מ 5 ל 8 מיגה בתשתית ADSL ספקית בזק בנלאומי , בגלל שהמודם ECI 150 לא תומך ב ADSL 2 היום הבאתי מבזק סטור אזטק 600E ( הממזרים לקחו 50 שקל ) אבל עכשיו שבדקתי מהירות הורדה זה מוריד על 200 במקום 800-1000 ? בטמיכה בבזק לא פתרו את הבעיה ואמרו שיצרו קשר ........ עריכה אם אני ילחץ על רסט במודם לאיזה הגדרות הוא יחזור ? ואם בבזק שמו קושחה חדשה הרסט ימחק אותה ? [br]פורסם בתאריך: 9.03.2009 בשעה 17:56:40 עשיתי עריכה ........

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  8. אתמול החלפתי מודם בבזקסטור למודם Aztech 600E, חיברתי אותו לנתב והנתב מחובר באופן חוטי ל2 מחשבים. ניסיתי להתחבר לאינטרנט אך ההודעה שהופיעה היא "The phone is busy". היום ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב, וכפי שאתם רואים אני גולש ואין אף בעיה. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות בנתב האלחוטי (ביטול חייגן?) או מה אני צריך לעשות במודם כדי שאוכל לגלוש באינטרנט מ2 המחשבים?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by yan_daf2001,

הייתי מעוניין לדעת איזו תוכנה הינה הטובה או היעילה ביותר לחיבור שני מחשבים מרוחקים. הבעיה העיקרית היא שהמחשב המרוחק אמור להריץ אפליקצית DOS. ולהדפיס את הפלט במדפסת של המחשב האורח (remotte) בתודה יניב.

10. אז ככה, יש לי מודם כבלים עם חבילת ה 750 KB והוא מחובר והכל תקין אבל הבעיה היא שלוקח שעה עד שאתר אינטרנט עולה אבל מהירות ההורדה מקסימאלית, מה הבעיה נסיתי את כל הגדרות ה אקספלורר והבעיה נשארה, מה לעשות!! BTW יש לי XP

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by maozasaf,

התקנתי שתי מצלמות ip שמחוברות כרגע עם וויפי. לשתיהן יש ddsn חינמי שהיצרן נותן. לכל אחת מהן הגדרתי אייפי קבוע בהגדרות של המצלמה. התחברות למצלמה מרחוק, כרגע מחוברת רק אחת לחשמל, ומשום מה אני רואה כאילו שתיהן מחוברות ורואה את אותה תמונה, סוג של כפילות. גם כשאני מתחבר דרך קישור הddsn של המצלמה המנותקת משום מה זה מתחבר לי למצלמה הפעילה. יש משהו שפספסתי? כשאני מחובר ברשת הפנימית הכל עובד תקין. זאת המצלמה המדוברת, http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=170949246822

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב, אני לפני קניה של ראוטר אלחוטי linksys wrt54gl הראוטר הולך לעבוד מול 2 מחשבים (אחד חוטי השני אלחוטי), עם הרבה תעבורת p2p (לא 24/7 מכיוון שאני משחק בשאר הזמן ;D), החיבור יהיה בhot (כלומר l2tp/pptp) עם מסלול gamer (לא נראה שזה משנה אבל שיהיה) איך הוא בp2p? שורד חזק? יש צורך באיתחול כול שבוע? יש משהו מומלץ יותר ממנו באותו טווח מחירים פחות או יותר? ובנוסף, האם יש פתרון בdd-wrt לבעית החיבור בארץ עם l2tp/pptp? אם לא האם יש למישהו ניסיון עם FW אחרים (tomato וכו'), איך הם? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  13. Started by Frequency,

הי, בהנחה שבמקרה יש לי שני מודמים ונגיד לפחות 2 מחשבים. יש אפשרות להשתמש בשניהם? כלומר שכל מחשב יתחבר ע"י מודם משלו דרך אותו קו ואותו משתמש. תודה.

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by alex15,

אני סגור "קונה את האדימקס " אבל אם האדימקס משדר בתקן N ו USB שהוא תקן G אז השידור נשאר בתקן G ומה עשינו ? אז הקליטה נשארת אותו דבר .אני צקיך להחליפ את הכרטיס רשת או מה ?

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  15. שלום לכולם קניתי ראוטר BR 6524N חדש גירסה 1.58 ויש לי מחשב כף יד ASUS 639 שתומך ב B+G אני גר בבית קרקע ישן יחסית 5 חדרים ללא ממ"ד בלי קומות הראוטר מותקן בחדר ליד מחשב , טלפון 012 , מסך מחשב וכו הוא רחוק מהם מרחק של 1 מ' עוצמת הקליטה במחשב כף יד ליד הראוטר היא 3 מתוך 4 ( 4 הכי חזק , 3 - זה קליטה מצויינת 2 סבירה 1 גרוע ) אני יוצא מהחדר לסלון מאחורי הקליטה בין 3 ל 2 אני הולך למטבח או למחסן והקליטה גרועה ולפעמים לא קולטים ( 3 או 4 קירות )...........איפה יכולה להיות הבעיה או מראוטר או מהפרעות אחרות אייך אני יכול להגדיל את טווח השידור או הקליטה של הראוטר ...............אני הבנתי שהנתב שיש לי הוא יכול לשדר גם לממ"ד ולבית עם קומות ניסתי להגדיר כל מיני פרמטרים וזה עדין לא מסתדר

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  16. היי יש לי בבית 2 מחשבים, שלי -המחשב הראשי שגם מחובר לאינטרנט והמחשב של אח שלי-שמחובר למחשב שלי ישירות המחשב של אח שלי מצליח לראות את הקבצים שאני מעלה לשיתופים, אבל המחשב השני של אח שלי כשהוא משתף תיקיה כל שהיא אני לא רואה אותה אצלי. אח שלי מצליח לגלוש באינטרנט=החיבור טוב. איזה הגדרות צריך? לפני שעשיתי פוררמט הכל עבד טוב מאוד והצלחתי להבעיבר קבצים מאח שלי אחיי. תודה. *אני נכנס ל My Network Places איפה אני אמור לראות קבצים משותפים.. אבל לא רואה כלום

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by zomero,

היי לכולם.. אז זה הסיפור יש לנו אינטרט מהיר של בזק בין לאומי במהירות 10 מגה. ובבית יש 2 מחשבים אחד שמחובר לראוטר וגולש מעולה, והשני בחדר אחר שעובד על wifi. הבעיה היא שהמחשב שגולש על wifi בקושי זז, הקליטה על נמוך או נמוך מאוד עם המון ניתוקים, ואני כרגע מייחס את הבעייה לקליטה. בכל מקרה ניסינו לפתור את הבעיה ע"י ראוטר תקן n ומקלט תקן n אבל גם זה לא פתר את הבעיה. לכן אני מבקש את עזרתכם. מה עדיף משני האופציות: 1.לקנות למחשב השני ראוטר משלו ואכישהוא לסנכרן בינהם ולכל מחשב ראוטר משלו (הבנתי שזה נורא מוסבך עם ההגדרות בניהם וצריך טכנאי רשתות שיסדר את זה) 2. לקנות מעיין תחנת ממסר שתשב באמצע הבית ותקשר בין המקלט לבין הראוטר. (אם דבר כזה קיים בכלל). בכל מקרה כבלים בבית …

18. היי אני צריך עזרה בחומרה ואם אפשר בהגדרות לרשת בין 2 מחשבים שאחד נייח ואחד נייד 1. מחשב נייח מחובר לאינטרנט (hot) מודם וכבל לכרטיס רשת 2. מחשב נייד עם 802.11b / g WLAN Card אני רוצה רשת בניהם, אלחוטית(בלי ראוטר וכו')לשיתוף קבצים אינטרנט מדפסת וכו'(גם אם היא תתקיים רק שהנייח דולק) איזה חומרה אני צריך? והאם ישנם הגדרות מיוחדות או שזה כמו לחבר 2 מחשבים בכבל מוצלב? תודה לכל מי שעוזר 'ך

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  19. Started by sbwolf,

אני במסלול כבלים עם חייגן(חובה בגלל מסלול גיימר) והבנתי שיש בעיות עם ראוטרים מסוימים שלא נתמכים. אני צריך המלצות לראוטרים טובים שתומכים בחייגן וכבלים ובתקן N כמובן. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by whodosntlikeomri,

שלום יש לי מודם משודרג ל router speedtouch pro יש לי שני חשבונות אינטרנט אחת אצל בזק בין לאומי השני באוניברסיטה (באצם זה לא לאוניברסיטה אלה למקום עבודה אבל עובד באותה הצורה) אכשיו, רציתי לדעת עם יש דרך או script או משבו להחליף user/pass בלי להכנס ל telnet או ל web תודה

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  21. גם אני מנפגעי בזק - מחובר ישרות למחשב והורדה בדחיפה - העסק עומד למה לחייגן אמור להיות יתרונות ?

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  22. אהלן. אני מתחבר כרגע מניו יורק. בכדי לצפות בשידורים מחו"ל, ניסיתי לשחק עם הPROXY של האקספלורר (דרך tools/options/connections/lan settings/proxy server) ועכשיו אני לא מצליח להעלות את דף הבית שלי, אתר WALLA. כל שאר האתרים עולים כמו שצריך, וWALLA עובד אצלי בבית במחשבים אחרים. הודעת השגיאה כותבת שInternal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request ו- Apache/1.3.37 Server at now.walla.co.il Port 80 מה עושים? תודה

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  23. שלום לכם, ברצוני להתייעץ איתכם בנוגע לבעיה שהופיעה אצלי לפני כחודש. אני רגיל להשאיר את המחשב עובד בלילות, בין השאר על רינדורים או תוכנות שיתוף למיניהן (אציין שאני משתף תוכן מקורי שלי ומוריד תוכן חינמי הקיים ברשת). לצערי, בתקופה האחרונה אני נתקל בניתוקים בלתי סבירים בלילות, כשהמחשב מושאר עובד ואני ישן. קצת לפני השינה אני מפעיל את האפליקציות שאמורות לעבוד לאורך הלילה ומשתמשות ברשת, אבל כשאני קם בבוקר אני רואה שהרשת מנותקת והתוכנות שהפעלתי עבדו בערך כחצי שעה ואז החיבור נדם. ככה זה כבר תקופה של חודש+, ואין לי מושג למה. ביומיום אני לא חווה ניתוקים שכאלו, אולי פעם ביום יומיים החיבור מתנתק ואני מתחבר בחזרה תוך שנייה. כשהרשת מתנתקת במהלך הלילה, אני צריך לנתק ולחבר את המודם מה…

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  24. Started by asher_pa,

שלום, אני רוצה לקנות ראוטר בתקן N (כמובן כולל הכרטיס\USB) אני מתלבט בין 3 דגמים שכולם נעים פחות או יותר סביב אותם מחירים : 1. Level One WBR6001 Edimax BR6424N .2 TP-Link TLWR841ND .3 מישהו יכול לעזור? ???

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  25. Started by dids22,

• 8 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים