רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
נכנסתי לכמה אתרים שמאפשרים בדיקה של מהירות החיבור - וכל אחד מהם נתן לי תוצאה שונה. חלק אפילו חצי מאחרים. באתרים מסויימים יש אפשרות לבחור דרך איזה שרת לבדוק את המהירות - ובכל שרת קיבלתי תוצאה שונה. מישהו מכיר אתר אמין וטב - או כל דרך אחרת - שבה אוכל לבדוק את מהירות החיבור שלי? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שהיה לי בזק היה לי מודם שהגדרתי כראוטר ואז עברתי לHOT וקניתי את הראוטר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=9460 אני מחובר אליו חוטית ופתחתי פורטים כמו שצריך והכל ושאני נכנס לביטורנט הפורט סגור (UTORRENT) ובאימיול הוא פתוח. איך דבר כזה קורה? בתוכנה של הביטורנט והאימיול מוגדר אותו פורט. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
האם זה אפשרי? מודם של MOTOROLA SB4200 אם כן אז איך?
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת איזו תוכנה הינה הטובה או היעילה ביותר לחיבור שני מחשבים מרוחקים. הבעיה העיקרית היא שהמחשב המרוחק אמור להריץ אפליקצית DOS. ולהדפיס את הפלט במדפסת של המחשב האורח (remotte) בתודה יניב.
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
היי המערכת הפעלה היא windows 7 הכרטיס הפסיק למשוך כתובת IP מהראוטר ניסיתי לחבר ישירות למודם וגם אותה בעייה התקנה מחדש לדריבר לא עזרה יש לכם רעיון? C:\Users\down>ipconfig /all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : down-PC Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter Local Area Connection 2: Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : NVIDIA nForce Networking Controller Physical Address. . . . . . . . . : 00-0F-EA-5D-67-47 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . …
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני רוצה להסדיר את זה לתמיד. האם בחיבור adsl , ה-ip משתנה כל כמה דקות לעומת חיבור כבלים?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות הנ"ל, אך עדיין לא ממש בטוח באיזה כרטיס וממשק להשתמש.. מס' הבהרות: המחשב שברשותי בתוך ממ"ד, כאשר התכנון להתחבר לרשת דרך השכנה שלי (ולהסתדר איתה על התשלום..) המרחק המשוער הינו סביבות השלושים מטרים. מס' שאלות: 1. האם בכלל כדאי העניין? ואם כן, איזה כרטיס וטכנולוגיה עדיפים? (PCI-E, USB 2.0, FIREWIRE?) 2. יש את הכרטיס: Edimax EW-7711UN, שהוא מסוגל לעבוד בפרוטוקול 802.11N..מתחבר בUSB 2.0, שווה משו? המון תודה! ניר.
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
windows 7 64bit מעבד i5 זיכרון 6gb כשאני מנסה להתחבר לרשת דרך כבל רשת. רושם לי ללא גישה לאינטרנט מחשב שני מחובר לאותה רשת אצלו עובד ללא בעיות.
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן אקספלורר 7 ויש לי בעיה לראות ויאו בשידור חי באינטרנט. אני לא מצליח לראות בצורה רציפה חדשות של ערוץ 10 וערוץ 2 זה כל שנייה עושה buffering שאר האינטרנט עובד די טוב. ניסיתי להחליף דפדפן וזה לא ממש עזר. אני מחובר לראוטר בצורה אלחוטית. המשחב השני שלי עובד חלק ולא עושה בעיות עם הוידאו. אם למישהו יש רעיון לפיתרון אני אשמח תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי 3 שאלות שמציקות לי לפני קנית הנתב: 1. למה אני צריך יציאה של 1G? בשביל שהקשר בין המחשבים שמוחברים קווית לנתב יהיה מהיר? 2. האם ליציאת ה-USB בנתב ניתן לחבר מדפסת שתהיה מדפסת רשת עצמאית? ואם לא אז האם יש נתב אחר כזה? 3. הנתב יהיה בחדר אשר סמוך לו יש חדר ממ"ד(המרחק בין הנתב לקיר הממ"ד קצת פחות מ-3 מטר) האם תהיה בממ"ד קליטה מספק לאינטרנט ומיילים? דרך אגב לנתב יהיו מחוברים 2 מחשבים קווית, סטרימר(Xtreamer) אחד בתקן N ומחשב נייד בתקן g. תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בראוטר LINKSYS שהוא אחלה אבל בחיסרון שאין לו שרת הדפסה איך נחשב למי שמכיר ראוטרים הראוטר של DLINK שכולל שרת הדפסה מובנה יחסית לLINKSYS ואם יותר מומלץ לקנות שרת הדפסה בניפרד ?? האם יש לשרת הדפסה גם הגדרות כגון IP וכו' הרשת כוללת 4 מחשבים אחד מהם הוא לפטופ עם 6 שקעים בחדר שלי: שקע 1: תחנת משחקים מבוססת AMD 1800 שקע 2: תחנת DIVX + צורב מבוססת סלרון 633 שקע 3: שקע לתיקוני מחשבי חברים וכו' שקע 4: חיבור ללפטופ ליד המיטה מבוסס AMD K6-2-475 שקע 5: בחדר של אחי תחנת משחקים מבוססת P3 733 שקע 6: בסלון ללפטופ שקעים 1,2,5 מקבלים תיקשורת של 100 (שימוש בסוויץ המובנה של הראוטר) שקעים 3,4,6 מקבלים תיקשורת של 10 שימוש בHUB שימש אותי עד היום מדפסת: HP959 האם ניתן לחבר לחיבור …
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כידוע 655 של DLINK. איך אני אמור להגדיר בו את הQOS והאם הוא תומך גם בDOWN ? האם להגדיר כתובת עם תיעדוף של 255 זה יותר טוב או פחות טוב מתעדוף של 1 ? את העניין של הטווח כתובות הבנתי , רק לא הבנתי אם 1 זה עדיפות גבוהה יותר אם נמוכה יותר ? וב.לא הבנתי מה להגדיר במהירות ? צ'יף ? עזרתך ?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לפי מיטב ידיעתי, HUB ים / SWITCH ים למניהם , משמשים כאמצעי לתקשורת בין מחשבים הנמצאים באותה הרשת. אולם מה קורה כאשר מתקבל IP אשר אינו תואם את מספר הרשת? או אולי כן תואם את המספר, אולם מחשב היעד אינו מחובר ישירות ל HUM / SWITCH ? לאן מופנת הפנייה? אם משהו מכם מכיר אתרים העוסקים בתכנון רשתות, אשמח אם יצרף את הלינק...
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם! (ת'רד ראשון בפורום הזה ) קיבלנו מחברים המלצה לעבור לטלפון של הוט מפני שהם נותנים עסקאות זולות ומשתלמות מאלה של בזק וכי כדאי מאוד לעבור.. קיצר כולם לעבור.. חח סתם זה לא העניין ממש העניין הוא שאני לא יודע מהם ההיתרונות והחסרונות של הכבלים ביחס לADSL (אני שואל מפני שאני אאלץ לעבור לחיבור בכבלים במידה ונעבור לטלפון של הוט) -האם תוכלו להסביר לי לגביהם? תודה רבה מראש, עמית
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית בין 2 מחשבים. מחשב ראשון עם 2 כרטיסי רשת - אחד לאינטרנט והשני למחשב השני. התקנתי את הרשת לפני חודש בעזרת המדריך כאן בפורום - עבד מצויין. אך לפתע מאתמול , הרשת לא תקינה האינטרנט במחשב הראשון ( המארח\שרת) תקין. אבל החיבור בין שניהם לא תקין.. בהגדרות רשת בלוח בקרה : הכרטיס הראשון הראשון connected. ( זה שמחובר למודם ולאינטרנט). הכרטיס רשת השני limited or not connected - כמובן כאן הבעיה. אני מנסה לעשות repair - לא עוזר. ניטרלתי לגמרי \ אפילו הסרתי את 2 פיירוול משני המחשבים.הפיירוול של הוינדוס מנוטרל. במנהל ההתקנים החומרה תקינה.שני הכרטיס רשת תקינים. הכבלים מחוברים היטב לשני המחשבים. אין לי ניסיון בכלל ברשת ביתית. מה הצעדים הראשונים שאני צריך לעשות …
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לפי הבנתי ניתן לחבר כרגע 3 התקני תקשורת ויתקבלו 3 כתובות איפי שונות - מה יוצא להוט מזה ? הרי אני סתם שורף להם 2 כתובות איפי נוספות בחינם...אני מניח שהם יחסמו זאת בקרוב.. האם יש משמעות לאיזה יציאה אני מחבר את הנתב? ההגיון אומר יציאה מספר 1...
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה שנים שאני משתמש בראוטר של אדימקס BR6524n. בזמן האחרון יש לי כמות בלתי נסבלת של ניתוקים, לפחות פעם ביום ולפעמים גם ריסט לא עוזר ואני נאלץ לאפס אותו פעם בכמה ימים. הגרסאת קושחה מעודכנת לגרסא האחרונה (והיחידה) שיצאה. לפני שאני זורק אותו לפח וקונה ראוטר חדש, יש מה לעשות בנידון?
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 ADSLים ומחשב שמשמש כשרת על המחשב יש LINUX אני יכול לחבר את 2 הADSLים למחשב ולהוריד ממחשב אחר ברשת ב400K לדוגמה? (1.5MB) אם כן אז איך? תודה.
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית בין 2 המחשבים בביתי. כרגע אני מתלבט בעיקר בין : א. נתב אלחוטי NETGEAR WGR614 802.11g 54Mbps FW+4 PORT SWITCH 3Y שעולה כ 390 שקלים ב. נתב אלחוטי *זמין במלאי !! * LINKSYS WRT54G ACCESS POINT ROUTER 802.11g שעולה כ 490 שקלים חבר שעבד בברק ומבין בתחום המליץ בחום על הלינקסיס. אך הוא יקר ב 100 שקלים שהייתי שמח לחסוך. הדבר היחיד שמעניין אותי זו איכות הקליטה (שידור בעצם). איזה מהם מומלץ יותר? והאם יש משהו אחר שמומלץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר שמחובר לבזק של SIEMENS SL-141 . יש לי ראוטר נוסף של DLINK 2650U אותו אני מנסה להפוך לAP של הסימנס. עבדתי לפי המדריך, אך עוצמת האות לא השתנתה. אפשרי בכלל לעשות דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי מגה וחצי אבל זה אולי או בטוח בגלל שאני מוריד במקביל בקאזה איזה 7-8 סרטים במכה?
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
פרשת ההתנתקות של חברת נטוויז'ן מצומת האינטרנט הישראלי (IIX) היא "קריאת השכמה" להנהלת איגוד האינטרנט הישראלי. ה-IIX וההשקעות העצומות שבוצעו בו הם כבר בבחינת "חלב שנשפך", אך אם הנהלת האיגוד לא תתעשת במהירות, עוד נכסים של האיגוד ירדו לטימיון. http://www.netcheif.com/blog/?p=3761
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום אני צריך להתקין modem Terayon TJ 715 X, שזה לא הבעיה. מה שאני לא יודע זה ההתקנת הRouter e Level One FBR 1405 TX 1 Port Broadband Router W/4 LAN Port . אין לי מושג איך להתקין אותו ש3 מחשבים יעבדו ביחד באינטרנת. אין לי ספר הוראות. מישהו יכול להזביר לי איך להתקין, שלב שלב? אתם יודעים לפי המודם, אבל אני רוצה לומר שזה זה אינטרנט כבלים תודה
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
עד כמה זה באמת אמין ויחזיר מעמד 2 חייגנים מאותה ספקית שרות על קוו בזק אחד ? כאשר שני החייגנים הם 2.5 כול אחד והקוו בזק הוא 5 האם הם יוכלו לעבוד במקביל בלי התנגשויות ?
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חבר שיש לו דירת 2 קומות + מרפסת יש לו ראוטר 2 אנטנות של אדימקס+ אנטנה חזקה נוספת (מלבנית לבנה של TP-LINK לדעתי) שמחוברת אליו הוא רוצה שבקומה השניה ובמרפסת תהיה לו קליטה טובה של הרשת האלחוטית, הוא קנה אקסס פוינט שלD-LINK (DAP-1360 כדי להרחיב את הרשת והיום באתי להתקין לו אותו - הגדרתי אותו כREPEATER ושמתי אותו בנקודה מסויימת שנמצאת בין הראוטר האלחוטי והאזור שבו הוא רוצה לשפר את הקליטה, הבעיה היא שכשאני מחבר לרשת האלחוטית מהלפטופ אני לא יודע אם הוא משתמש בסיגנל של הראוטר או של האקסס פוינט כי הם חולקים את אותו שם.. השאלה שלי היא כזאת האם יש איזו דרך לדעת לפני מאק אדרס או איפי למה אני מחובר לראוטר או לאקסס פוינט ושאלה נוספת האם יש אפשרות שהREPEATER ישדר אות של…
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-