עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לסטודנט. תקן N רצוי (נתמך). תשתית- 12 מגה של הוט. יהיה מחשב נייח מחובר(במפרט אם משנה) + 2 לפטופים חמודימדימים. תודה לעוזרים, Power to the people.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by aviaderi,

שלום לכולם, בקורס תקשורת נתונים נתנו לנו את השאלה הבאה: אז לגבי 1 התשובה שאני חושב היא: במקרה של בקשה למשלוח מחודש, יכול להיות מצב בו גם הבקשה לא הגיעה ליעדה וכך יווצר מצב בו המחשב ששלח את החבילות מהתחלה יחשוב כי הוא סיים לשלוח את כל החבילות ואילו המחשב המקבל ימתין לאותה חבילה חסרה וכך למעשה תתקע התקשורת ולא תמשיך הלאה. השאלה שלי היא לגבי 2. לא הסבירו לנו את הנושא (הזכירו את המילה שברור פעמיים לאורך כל הסמסטר), ואני לא מצליח להבין מה הבעייתיות בזה. תודה למי שיכול לעזור או להפנות אותי לחומר טוב בנושא. אביעד

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם. יש ברשותי אינטרנט במהירות 12Mb, תשתית HOT, מודם של מוטורולה עם חיבור L2TP ורוצה שתהיה גם אפשרות ל- Dynamic IP כמובן. אני מתלבט בין 3 דגמים של חברות גדולות: TP Link עם הדגם: TL-WR1043ND Edimax עם הדגם: BR-6574n Linksys עם הדגם: WRT160NL איזה ראוטר הכי מומלץ, הכי אמין, הכי מהיר, הכי איכותי והכי חזק ? הדברים החשובים לי בעיקר: 1. יציבות מקסימילית בלי ניתוק אחד. 2. שפע של הגדרות ובחירות ונוחות שימוש. 3. אמינות המוצר, הוא הולך להיות בבית לפחות 10 שנים. 4. מהירות גבוהה בין יחידות התקשורת בין אם זה באופן חוטי ובין אם זה בצורה אלחוטית. 5. עוצמה גבוהה מאוד של התקשורת האלחוטית (Wifi). תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by gabrielf,

איזה mtu מומלץ לחיבור הוט 100 מגה ? ב dhcp? וב l2tp? מהתמיכה של 014 נאמר לי ש 1392 הוא הטוב ביותר. ברשותי לינקסיס e4200 עם גרסת tomato האחרונה וברירת המחדל שם היא 1500

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by LORIANTA,

אהלן אני תמיד היסטרי בכל הנוגע לעידכונים אולם שמעתי שעדכון הנתב יכול ליצור בעיה? אם לא היכן אוכל להוריד את העדכון?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by Cheif,

לקראת סוף השבוע אני אעלה סקירה מקיפה של תקן 802.11ac. מדובר בדור הבא של תקן ה-WiFi שהודגם לראשונה ב-CES 2012. אם למישהו יש שאלה מיוחדת לגבי התקן החדש הזה, שיוסיף הערה ואני אתייחס אליה כאן או בסקירה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. - האם ניתן להשתמש במספר כרטיסי רשת אלחוטיים (G לצורך העניין) כדי להאיץ את מהירות הרשת? - האם ניתן לאחד בינהם לחיבור לוגי אחד? - האם ניתן לשייך ב-Windows 7 אפליקציות שונות לכרטיסים שונים? למשל uTorrent לכרטיס אחד ודפדפן לכרטיס אחר. - האם ניתן להגדיר תיעדוף בין כרטיסי רשת מחוברים? אני מעוניין שכרטיס מסויים (מסוג N) ישמש את כל האפליקציות גם אם יש כרטיסים נוספים (מסוג G) שמחוברים ועובדים, וברגע שהכרטיס הראשון לא עובד מסיבה כלשהי לגרום לאפליקציות לעבור להשתמש בכרטיס אחר. תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לא מזמן הקמנו רשת ביתית אלחוטית ואני רוצה לשאול אם הנתונים האלה תקינים : ב-Wireless יש Errors וב-WAN ב-Received יש Errors מה זה השגיאות האלה והאם המספרים נחשבים בגדר התקין? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Rockstatement10,

התקינו לי פייבר בבית ובחדרים יש מיני.. אני עכשיו רוצה להוסיף את הראוטר הפרטי שלי כדי שיהיה מגדיל טווח.. תזכירו לי איך עושים זאת? אני יודע שצריך לבטל DHCP אבל במוד להשאיר AP? זה בסדר אם הראוטר יהיה מחובר למיני ישירות או שאין צורך והוא אמור להיות מחובר רק למחשב? יש אפשרות לעשות זאת בלי להפוך את הפייבר למצב מודם? כי אני חושב שבמידה ואעשה זאת הממירים יעשו בעיות.. זה יהיה זמני עד שהוט יביאו לנו עוד מיני פייבר לחדר שאין בו קליטה..

10. שלום, עד אתמול היה לי אינטרנט במהירות 3 מגה אצל אינטרנט סמייל ושדרגו לנו ל-4 מגה בחינם. כל שהינו צריכים לעשות הוא להתקשר לבזק ולהגיד להם לשדרג לנו את התשתית ל-4 מגה .. נאמר לנו לחכות 24 שעות (לא שיש לי מושג למה ) בכל אופן,עברו 24 השעות ומהירות הורדה שלי נשארה על כ-350 KBPS . בדיוק כמו במהירות אינטרנט הקודמת .. האם ייתכן והשדרוג תכף רק להעלאה? פשוט לא נשמע לי הגיוני .. ולמה הייתי צריך לחכות 24 שעות? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shimon956,

טוב מצטער על השאלה הקודמת עכשיו אני יסביר שוב ברגע שאני מדליק את המחשב והwinxp עולה לי אז בצורה אטומטית זה כודם כול מתחבר ל-adsl ואז אפשר להתחבר לאינטרנט עכשיו שאלתי היא כזוט למה לוקח למודם adsl בערך 5 דקות מאז שהwinxp עלה להגיב שאפשר להתחבר לאינרנט ??? ???

12. Started by liornfib,

שלום רב, יש לי מחשב אחד שמחובר למודם דרך USB. אל המחשב מחובר מחשב נוסף בכבל רשת. האם ניתן להוסיף כ. רשת נוסף למחשב שרת ולחבר אליו מחשב נוסף? סה"כ 2 מחשבים מחוברים למחשב אחד. תודה רבה! ;-)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by אלחנן111,

יש לי שאלה די פשוטה. יש לי טורנט שנתקע על 2% ולא ממשיך לרדת (אין SEEDERS). הטורנט די ישן, מלפני 3 שנים. יש אפשרות של DIRECT DOWNLOAD, האם זה על בטוח יוריד את הקובץ? (לא משנה לי כמה זמן, העיקר תוך כמה ימים) תודה.

14. Started by 8-Ball,

היה לי לפני זה ADSL 750K, והכל עבד לי סבבה ביחד, KAZAA EMULE EXPLORER עכשיו התקנתי SP2, וגם עידכנתי ל1.5MB, וכשאני מדליק את האימיול אני לא יכול לגלוש בדברים אחרים. האימיול שלי היה על LOW ID, אז חבר שלי אמר לי ושמעתי לעצתו וב ZONE ALARM באפשרויות "פתחתי כל מיני פורטים" ועכשיו הוא על HIGH ID, לא שזה משנה אני עדיין לא יכול לגלוש, אני יודע שזה לא הבעיה באימיול כי היה לי את האימיול הזה לפני זה במהירות 750 והכל עבד סבבה, אני ממש לא מבין בכל ההגדרות האלה, אז תגידו לי בבקשה מה לדעתכם הבעיה שגומרת לכך ומה הפיתרון, בנוסף אם אפשר אז תגידו לי איך להגדיר את האימיול ככה שיוריד הכי מהר שאפשר (יש לי אימיול מ- LION NETWORK.NET) תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי אני צריך עזרה בחומרה ואם אפשר בהגדרות לרשת בין 2 מחשבים שאחד נייח ואחד נייד 1. מחשב נייח מחובר לאינטרנט (hot) מודם וכבל לכרטיס רשת 2. מחשב נייד עם 802.11b / g WLAN Card אני רוצה רשת בניהם, אלחוטית(בלי ראוטר וכו')לשיתוף קבצים אינטרנט מדפסת וכו'(גם אם היא תתקיים רק שהנייח דולק) איזה חומרה אני צריך? והאם ישנם הגדרות מיוחדות או שזה כמו לחבר 2 מחשבים בכבל מוצלב? תודה לכל מי שעוזר 'ך

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by bogdant,

שלום יש לי מחשב בעבודה שכנראה חוסם פורטים של משחק LEAUGE OF LEGENDS כי הוא לא מתחבר לי למשתמש בלוג אין השאלה הם יש דרך לעקוף את זה בלי לפנות לאדמין ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by viper_sb,

שלום רב.. מה ניתן לעשות על מנת שאני יוכל להתחבר מהתחנה שלי שמריצה ווינדוס 7 לשרת שמערכת שלה הוא VMWARE ESXI ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by KoDkOd,

שלום, אם ני רוצה להתחבר מחו"ל איך אני עושה את זה ? [מחשב נייד]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by kikkler,

נאמר ויש לי 2 מחשבים, כאשר אחד מהם מחובר לadsl הייתי מעוניין לאפשר לשניהם לגלוש, אם אפשר גם בעת ובעונה אחת. זה אפשרי ? מה אני צריך לרכוש בשביל לאפשר זאת ? כבלים, נתבים וכולי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by alergic,

תשתית בזק ספק בזק בינלאומי מהירות 30/3 מוגדר RATE-ADAPTIVE בבזק גיימר בבזק בינלאומי (צריך לאמת לפי אייפי, תגידו לי איך מתחיל) נתב 7850U Firmware Version: DSL-7850U_A1_BZ_1.01.17-02062013 אחרי אופטימזציה של TCPOPTIMIZER בדיקות מהירות: 100%[======================================>] 100,000,000 3.79M/s in 41s 2013-03-25 21:12:03 (2.31 MB/s) - `nul' saved [100000000/100000000] 0% [ ] 64,627,220 1.60M/s מקס 1.8 15% [=====> ] 154,299,371 1.71M/s מקס 3.09 100%[======================================>] 31,625,365 1.19M/s in 18s 2013-03-25 21:17:09 (1.70 MB/s) - `nul' saved [31625365/31625365] פינגים: ואללה Ping statist…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by pakariel,

יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך mini fiberbox של הוט (שבmini fiberbox יש רק יציאת רשת אחת) באותו חדר אני רוצה שתהיה לי את האופציה לחבר בנוסף למחשב שלי עוד מחשב אחד או שניים (יש לי אינטרנט עד 100 מגה) * יש סיבה לזה שהfiberbox הראשי שבו יש עוד 4 יציאות רשת יושב בסלון ולא ליד המחשב אני חשבתי לקנות hub ואז לחבר את הmini fiberbox לכניסה של הhub ולחבר כל אחד מהמחשבים שאני רוצה ליציאות של הhub מה הדרך הכי נכונה לעשות את זה? האם באמת דרך hub? האם אני צריך שהכבל רשת בין הfiberbox לhub יהיה רגיל או מוצלב? ובין הhub למחשבים רגיל או מוצלב?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by קיפוד,

יש לי נתב DLINK 524 האם כדאי להחליפו עם WRT54GL התקציב שלי הוא 300 שקל בערך? האם יש לכם המלצה על ספק אינטרנט דרך בזק ( אני גולש דרך 012 ולאחרונה הכל פשוט איטי להחריד) המון תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. רכשתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטית. לא מצליח למצוא את ה-MacAdress של הכרטיס רשת - המודם מאובטח ומזהה חיבורים על פי macadress. חיפשתי מדריך לבניית רשת אלחוטית בכל הקישורים שצרפתם ולא מצאתי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by SolidMan,

אם מחברים כבל ישר של מטר לכבל מוצלב של מטר בעזרת מתאם האם זה שווה ערך לכבל מוצלב של 2 מטר ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by שבע-שנים,

שלום, יש לי בבית רשת המורכבת משני מחשבים. אני משחק משחקי רשת וכל גלישה מהמחשב השני מפריעה ומעלה את הפינג בצורה דרסטית. רציתי לשאול אם יש תוכנה שיכולה להגביל את כמות ההעלאה וההורדה. זאת אומרת מהמחשב שלי שהוא המארח להגביל את המחשב השני לנגיד 5 KB הורדה והעלאה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים