רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה המבצע באופיס דיפו של נתב אלחוטי מדגם WGR614 וכרטיס רשת אלחוטי PCI שניהם של Netgear עם שנתיים אחריות ב-379 שווה? תודה
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
גם אני מנפגעי בזק - מחובר ישרות למחשב והורדה בדחיפה - העסק עומד למה לחייגן אמור להיות יתרונות ?
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
להדפיס מהסלון שלום ברשותי מחשב נייח עם מערכת הפעלה WIN_XP ומחשב נייד עם מערכת VISTA יש לי ראוטר שמחובר עם כבל למחשב הנייח ואני גולש מהנייד דרך ה Wifi מהסלון למחשב הנייח מחוברת מדפסת של קנון (פיקסמה 1600) ומותקנת עליו התוכנה ואני מדפיס בלי בעיה האם אני יכול להגדיר את המחשבים כך שאוכל לשלוח הדפסה מהמחשב הנייד בסלון דרך אגב, יש לי את דיסק ההתקנה של המדפסת וכל הדרייברים. האם העובדה שמותקנות מערכות הפעלה שונות על כל אחד מהחשבים מהווה בעיה תודה מראש על עזרתכם המדפיס
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
-אני מדבר על מהירות הגלישה- שלום.. יש לי ראוטר של LINKSYS 2.4Ghz, ואליו מחובר מחשב במרחק של 2 חדרים, דרך אנטנת USB (חיצונית)... המחשב שמחובר ישירות פועל טוב (מהר), והמהירות גלישה במחשב השני (שמחובר אלחוט) מאד איטית.. מייגעת. מה יכולה להיות הסיבה? הרי זה לא אמור להיות ככה, לא? ההבדל בין חיבור ישיר לאלחוטי כ"כ משמעותי? הראוטר דפוק? צריך להגדיר משהו? לעדכן / לשנות איכשהו? אם זה סיפור של להחליף ראוטר אני אשמח אם יהיו המלצות.. *כמעט שכחתי, לגבי החיבור: ספק: בזק בינלאומי תשתית: HOT מהירות הגלישה: 3M המודם של חברת Terayon TJ 715x תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שאני עדיין צריך לקרוא ולהבין מה זה בדיוק... או שסתם בזק בינלאומי הגבילו לי את המהירות בראפידשר?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ראיתי בחלק מהנתבים שיש להם אפשרות של חיבור l2tp dual access, מה המשמעות של זה והאם בישראל מתחברים לאינטרנט בשיטה הזו? כי האופציה קיימת גם בנתב שלי DIR-655 עם קושחה ספציפית.
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני בקרוב מאוד מסיים בניית רשת ביתית ואני צריך לחבר מדפסת רשת. מה הדרך המתאימה ביותר? א. לחבר אותה לחיבור רשת של הלוח במחשב (יש לי שני חיבורים במחשב). ב. לחבר אותה לרכזת רשת. ג. לחבר אותה לראוטר ע"י USB. ד. לחבר אותה לראוטר ע"י כבל רשת. בשל אילוצי מיקום האפשרות הנוחה ביותר היא חיבר של המדפסת ע"י כבל רשת לסוויצ'. האם זה יעבוד כמו שצריך? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
באתר שלהם כתוב 99 (גנבים) אבל באתר ההשוואה של וואי נט http://my.ynet.co.il/ispnew/default2.asp?nextPage=a&ArrowType=ArrowUp&q1=3&sortType=&intPage=2#t1 כתוב 70-75
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו 2 מודמים (מחובר דרך HOT) מודם אחד אצל השותפה והשני אצלו -יש דרך להתחבר (שניהם ביחד)?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לך, יש ברשותי ראוטר של אדימקס BR-6524....אני מחובר במחשב ישיר אליו(לראוטר) ובן משפחה מתחבר עם האייפון והלפטופ אלחוטי אל הרשת הזו. הבעיה: הקצתי באדימקס -הגבלת מהירות למי שתחבר אלי..העלה 3 מגה והורדה 0.5 מגה...ולי(למחשב הראשי) זה בלי הגבלת מהירות. נעשה תחת: Home / General Setup / Advanced Settings / QoS ששם יצרתי טבלות הגבלה-גם להעלה וגם להורדה לחוד בבדיקה בו זמנית שעשיתי - מסתבר שהטלפון הנייד מקבל העלה יותר ממה שצריך....ואילו לפטופ..מקבל הכל יותר גבוה ממה שאישרתי....ובמחשב הראשי אני מקבל הורדה במהירות כי אחרים גוזלים לי ממה שצריך.... מה עושים?? האם הייתי צריך בדף ה Qos לסמן ב V את: Enable QoS?? ולכתוב שם ב- Total Download Bandwidth-את מהירות ההגבלה הכללית?? האם זה לא…
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי מגה וחצי אבל זה אולי או בטוח בגלל שאני מוריד במקביל בקאזה איזה 7-8 סרטים במכה?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
פרשת ההתנתקות של חברת נטוויז'ן מצומת האינטרנט הישראלי (IIX) היא "קריאת השכמה" להנהלת איגוד האינטרנט הישראלי. ה-IIX וההשקעות העצומות שבוצעו בו הם כבר בבחינת "חלב שנשפך", אך אם הנהלת האיגוד לא תתעשת במהירות, עוד נכסים של האיגוד ירדו לטימיון. http://www.netcheif.com/blog/?p=3761
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לנתב שיתמוך בעבודה בקצב העברה מהיר בתוך הרשת הפנימית שלי (כרגע בין 2 מחשבים). הסיבה שאני זקוק לכך היא שאני מתעסק עם תוכנות תלת מימד, והרינדורים (הסבר כללי: הוצאת ההדמיות שלי מהתלת לצורה של תמונה) נעשים בתמיכה של מחשב נוסף. הרנדר נעשה במחשב, אבל העברת הנתונים נעשית ברשת. בנוסף, הראוטר אמור לסייע גם בהתחברות לאינטרנט חוטי ואלחוטי. אשמח להמלצה. תודה, נפתלי.
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ג'ון צימברס - מנכ"ל Cisco - עומד להכריז מחר על סגירתה הסופית של חטיבת Linksys. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=2103
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
עצוב, יום עצוב... אני מחובר בכבלים עם 012. עד לפני יומיים - החיבור פשוט בובה.. הכל עבד לי בצורה תקינה (משחקים מול שרתים באירופה בעיקר) כבר שלושה ימים אני אוכל סרטים מפול כתובות "חדש" של 012 - 77.126.0.0 למה אני שם את חדש במרכאות? http://www.dnsstuff.com/tools/whois.ch?ip=77.126.0.0 כמה שלא נשמרתי מהם כמו מאש.. הם הדביקו אותי אחרי מלחמת התשה בת שעה עם תומכי 012 - משתתף בצערם אגב.. הובטח לי שיחזור אלי בכיר מתישהו מחר.. אני אפילו נוטה להאמין להם.. מקווה מאוד לחזור לפולים הישנים.. מישהו ממחוברי 012 נתקל בבעיות של פינגים חריגים לאירופה? האם הוא יכול לקשר את זה לפול הרלוונטי? אני מדבר על קפיצה מ80 ל350 ואפילו ל400 בטווחי כתובות מאוד נרחבים. אנגליה, הולנד, גרמניה…
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אח שלי מוריד מלא וזה מאט לי את הגלישה באופן רציני. איך אני יכול להגביל לו את ההורדה בלי שהוא ידע דרך הראוטר... יש לי simens sl2 נדמה לי שזה דרך הqos אבל אני לא יודע איך משתמשים בוא..
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם שאני מפעיל תUTORRENT הגלישה לא זזזה בכל המחשבים.... האם זה צריך להיות ככה ? ואין פיתרון?
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם! שאלה מקצועית אל כל התותחים: אני גר בבית פרטי עם שלושה מפלסים. בקומה השניה יש חדר הורים וסלון קטן בקומה ראשונה ישנו סלון ומטבח בקומת מרתף אני עושה שני יחידות לילדים יש לי ראוטר אלחוטי של בזק איתו אני גולש בקומה השניה וגם בקומה הראשונה. הבעיה שלי היא המרתף שאני בונה שם יחידות השאלה היא: איך אוכל להשתמש באינטרנט בכל הקומות בדרך הכי זולה ויעילה? האם כדאי להעביר כבל רשת בין הקירות במרתף ואיך שהוא להתחבר לאינטרנט מהקומה העליונה. או אולי פתרון שלא עלה בדעתי. (אולי אינטרנט דרך נקודות הטלפון בבית) תודה מראש על עזרתכם
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, עד אתמול היה לי אינטרנט במהירות 3 מגה אצל אינטרנט סמייל ושדרגו לנו ל-4 מגה בחינם. כל שהינו צריכים לעשות הוא להתקשר לבזק ולהגיד להם לשדרג לנו את התשתית ל-4 מגה .. נאמר לנו לחכות 24 שעות (לא שיש לי מושג למה ) בכל אופן,עברו 24 השעות ומהירות הורדה שלי נשארה על כ-350 KBPS . בדיוק כמו במהירות אינטרנט הקודמת .. האם ייתכן והשדרוג תכף רק להעלאה? פשוט לא נשמע לי הגיוני .. ולמה הייתי צריך לחכות 24 שעות? תודה
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכם הנה השאלות שלי: 1. האם יש דרך מעשית לגלות אם מחשב מסויים משתמש ב SYN cookies 2. האם SYN cookies פוגועות בביצועים ואם כן עד כמה 3. האם יש חסרונות שאני אמור לקחת בחשבון שקשורים ל SYN cookies - חוץ מ window size נמוך 4. האם ווינדוס תומכת ב SYN cookies - זה לא שאני מתכוון להשתמש בזה על מכונה שמריצה ווינדוס, זאת שאלה לידע כללי בכל מקרה אני מודה לכם מראש על זמנכם
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Gigabyte GA-K8NS-939 ויש עליו כרטיס רשת Marvell Yukon Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Adapter, Copper RJ-45 ויש לי כרטיס רשת Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC שאותו קניתי ולחבר שלי יש אותו הוא אמר לי שהוא טוב והשתמשתי בו כבר כמה זמן ובעיקרון לא היה לי בעיות רציניות איתו חוץ מזה יש לי גם כרטיס רשת של 3COM ישן!!!! אז אני לא יודע במה להשתמש תנו לי המלצות
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב אחד שמחובר למודם דרך USB. אל המחשב מחובר מחשב נוסף בכבל רשת. האם ניתן להוסיף כ. רשת נוסף למחשב שרת ולחבר אליו מחשב נוסף? סה"כ 2 מחשבים מחוברים למחשב אחד. תודה רבה! ;-)
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש בשולחן עבודה My network Places מקש ימני Search for computers אני צריך להיכנס למחשב אחד של חבר בכל מקרה זה לא מוצא לי שום מחשב, אצל חברים זה עובד טוב, רק אצלי זה לא מוצא, כאילו אני לא יכול להתחבר למחשבים אחרים או מה שיהיה יש לי XP מה לעשות כדי שזה יעבוד? זה Firewall? מאוד אודה לכם אם תעזרו לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
זאת שעובדת במרכזייה של הקיבוץ שלי לא רוצה לפתוח את הפורטים לאימיול שיעבוד על high id.. איך אני יכול לעקוף ת'בעייה?
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון עם מהירות העלאה במודמים הסלולרי . א. אם זה באמת נותן מהירות גדולה יותר (מעל מגה ) ב .אם זה יציב או כל הזמן משתנה ג. איזה חברה הכי מומלצת מבחינת האפלוד תודה
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-