עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gshhar,

יש לי מגה וחצי אבל זה אולי או בטוח בגלל שאני מוריד במקביל בקאזה איזה 7-8 סרטים במכה?

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by Gohan,

יש לי בבית 2 ADSLים ומחשב שמשמש כשרת על המחשב יש LINUX אני יכול לחבר את 2 הADSLים למחשב ולהוריד ממחשב אחר ברשת ב400K לדוגמה? (1.5MB) אם כן אז איך? תודה.

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  3. טוב אז ככה,לפני חצי שנה התחלתי עם הקטע של הנתבים וקיבלתי מתנה ליום ההולדת אחד חח.. טוב שחיברנו את החרטא הזה לקח לנו עוד חצי שנה,אני יודע שעוד להרבה אנשים זה קרה!!! אחרי זה האימיול היה על low id ועד לפני כ-4 ימים הוא היה על Low id עד שהכנסתי לו תפורטים בנתב וזה הסתדר,היום לפטע פתאום האימיול חוזר ל-low id ,כל הפורטים פתוחים,לא השתנו הגדרות גם באימיול וגם בנתב,מההבעיה שהנתב הב...בייייפפפפפ,מצטער,הייתי חייב לצנזר!! תודה רבה רבה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by Liran.D,

שלום רב, לא יודע אם זה המקום הנכון.....מקסימום תעבירו. חיברתי התקן איחסון לראוטר ועכשיו אני משתמש בו בדרך FTP. איך אני מעלה תיקיה דרך הFTP MSDOS? אני ניסיתי עם הפקודה put ואני לא מצליח,אני מצליח רק עם קבצים אחדים. כנ"ל גם להורדת תיקיה מהשרת. אפשר בבקשה דוגמאות לפקודות. אם יש לי תיקיה בשם popo אז מה הפקודה. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  5. Started by is1,

שלום, מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית שאנשים שיתחברו אליה יקבלו דף כניסה שיצטרכו לאשר לפני שנכנסים. אין לי קונפיגורציה של הראוטר אפשרות להוסיף דף כניסה. איך אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  6. שלום לכולם, בתקופה האחרונה הראוטר שברשותי (Level1 - WBR-3406TX) התחיל להתנתק כל דקה-שתיים מהאינטרנט מה שלא מאפשר לי להתחבר לרשת כלל עד עכשיו הוא עבד בצורה מצוינת תקופה מאוד ארוכה וכעת חסר לי. ראשית רציתי לדעת האם יש משהו שניתן לבדוק\לתקן בהגדרות כדי לתקן את המצב? ניסיתי לאפס אותו אך זה עדיין לא עובד במקרה שלא ניתן לעשות כלום אני אשמח לקבל המלצה על ראוטר יחסית אמין וכמה שיותר זול (ראיתי בזאפ שיש כאלו ב80 ש"ח של TP-Link האם כדאי?) אני משתמש ברשת אלחוטית עבור לפטופ וסמרטפונים (הבית לא גדול וללא ממ"ד) ומשתמש בחיבור חוטי עבור סטרימר דרישות המהירות שלי מהראוטר הן לא קיצוניות (לא ניראה לי שיש לי צורך במהירות של 1G) ניראה לי ש-100Mb יספיקו במחשבה על שלוש-ארבע שנים קדימה (כרגע אנ…

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  7. התקמתי את מערכת xp באנגלית התקנתי דרייברים מדיסק לכרטיס מסך וללוח אם (הלוח אם הוא ga-ma-770 ud3 ויש לו כרטיס רשת Realtek 8111C chip (10/100/1000 )Mbit) ואני לא מצליח להגדיר לרשת אלחוטית בכלל ושלא נדבר על האפשרות למצוא אחת אני חייב עזרה כי קניתי מחשב חדש וממש טוב והוא יושב לו ואני לא יכול לעשות איתו כלום כי כול ה-xp לא מעודכן וכול מהי דברים אחרים ואני חייב אינטרנט (לא יודע אם זה חשוב לציין אבל אני עם xp sp2 32bit בתקופת ניסיון של ה-30 יום) תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  8. אני ב018, אני מניח שאם הייתי חסום זה לא היה מגיע למהירות שיא, הפיירוול שלי למטה, ואני ממש לא מבין מה קורה, אנא עיזרו לי.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  9. היום עברנו לאורנג' כספקית אבא שלי לא שם לב איזו סיסמא הטכנאי הכניס לנתב וכרגע היא מסומנת בכוכביות(שם המשתמש יודע והסיומת היא @orange.net.il) התקשרתי לתמיכה הטכנית והנציג אמר שאין באפשרותו לומר מהי הסיסמא למי אפשר לפנות?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  10. שלום. הראוטר שלי מראה סימני גסיסה, עם ניתוקים שחוזרים- אני כרגע מחובר ישירות למודם כדי לוודא שהבעייה היא הראוטר. ניסיתי לעשות הכל כולל חזרה להגדרות ברירת מחדל וDownGrade לקושחה. הראוטר שיש לי כרגע, Netgear WPN824, תיפקד עד לחודשים האחרונים בצורה טובה. הדרישות שלי מהראוטר: 1. טווח גדול. שלוש קומות וחצר (הראוטר הנוכחי עומד בזה בצורה יפה והוא ממוקם במרתף). 2. יכולת לעבוד תחת עומס של תוכנות שיתוף בכלל וביטורנט בפרט. אני מוריד המון בביטורנט ואני חייב שהראוטר יעמוד בזה כמו שצריך. הכרטיסי רשת שיש לי תומכים בDraft N, כמו גם הראוטר שיש לי כרגע. לגבי תקציב, אני גמיש. אני לא רוצה להוציא 1500 שקל על ראוטר, אבל אני מוכן לעלות מעבר ל600 שקל בשביל ראוטר טוב. תודה

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  11. צריך ראוטר אלחוטי לכבלים אבל שיתאים גם לתשתית בזק (כי אני שומר תמיד אופציות להחליף ספק) אין דרישות מיוחדות לטווח, דירה רגילה, אבל חשוב שיהיה אמין ונוח לניהול. יש לי כבר כמה שנים את ה-3Com שאני מאוד מרוצה ממנו והבנתי שגם ה-linksys מומלץ. התקציב הוא מסגרת בלבד ואם יש ראוטר ב-250 שיתאים אז לא חייבים ללכת על היקר. כרגע זה הולך לכוון הזה: נתב אלחוטי Edimax BR-6524n BR-6524N כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7728In PCI EW-7728IL

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  12. Started by AtomiX,

אני כנראה אקנה אותו.. עכשיו אני רוצה לדעת איך הוא.. אם למישהו יש אותו שיתן עליו בבקשה ביקורת קצרה אני גם רוצה לדעת איך המהירות שלו ואם אין לו תקיעות.. כי אני משחק מחשקי-רשת ;[

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  13. Started by Gohan,

קיבלתי מודם של החברה rotal דגם rta 1320 ורציתי לדעת עם הוא יכול לשמש כראוטר? הצלחתי כבר,הוא יכול.

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  14. אני חייב עזרה... אני רוצה לעשות רשת ככה שגם במחשב השני יהיה אינטרנט יש לי התקשרות שממנה אני מתחבר לאינטרנט במחשב המארח שקוראים לה Adsl ויש גם local area connection ו- local area connection 2 איזה הגדרות אני צריך להכניס בהם???....... ומה אני צריך לעשות במחשב השני???

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by frenzy,

אהלן איזה ראוטר כבלים אפשרי למצוא בתקציב נמוך? שיתמוך בכל הפרוטוקולים המסויימים של כבלים (שאני ממש לא מבין בהם), 4 פורטים מקסימום (אני הולך לחבר רק 2 מחשבים).

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by singera,

כרגע אני משתמש בראוטר LINKSYS שהוא אחלה אבל בחיסרון שאין לו שרת הדפסה איך נחשב למי שמכיר ראוטרים הראוטר של DLINK שכולל שרת הדפסה מובנה יחסית לLINKSYS ואם יותר מומלץ לקנות שרת הדפסה בניפרד ?? האם יש לשרת הדפסה גם הגדרות כגון IP וכו' הרשת כוללת 4 מחשבים אחד מהם הוא לפטופ עם 6 שקעים בחדר שלי: שקע 1: תחנת משחקים מבוססת AMD 1800 שקע 2: תחנת DIVX + צורב מבוססת סלרון 633 שקע 3: שקע לתיקוני מחשבי חברים וכו' שקע 4: חיבור ללפטופ ליד המיטה מבוסס AMD K6-2-475 שקע 5: בחדר של אחי תחנת משחקים מבוססת P3 733 שקע 6: בסלון ללפטופ שקעים 1,2,5 מקבלים תיקשורת של 100 (שימוש בסוויץ המובנה של הראוטר) שקעים 3,4,6 מקבלים תיקשורת של 10 שימוש בHUB שימש אותי עד היום מדפסת: HP959 האם ניתן לחבר לחיבור …

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  17. Started by Or ei,

*** הסתדר בסוף...

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by ofird,

בעולם בהמחשבים, ככל שמתעמקים יותר לפעמים מבינים פחות. עד לפני שבוע הכל עבד פיקס! קניתי USB NETWROK ADAPTER של LIINKSYS וחיברתי את הלפטופ שלי למחשב הראשי בבבית דרך WIFI, שמתי ICS על החיבור ADSL שלי ועשיתי SHARING לWIFI וכך גלשתי חופשי עם הלפטופ. אבל בגלל תקלה במחשב, החלטתי לחזור אחורה לIMAGE לפני חודש (לפני שהתקנתי את הכל). חיברת מחדש, ועכשיו אני מצליח לחבר את הלפטופ לרשת הWIFI, אבל מה שאני לא עושה (זה כולל שמיניות באוויר) אני לא מצליח לגלוש דרך הלפטופ!! לא מקבל את הICON של הCONNECTION שלי מהמחשב הראשי לNetwrok connections בלפטופ! מה עושים??!?!

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  19. יש לי נתב של LINKSYS מסוג WRT54GC אני מחבר אותו ביחד עם מודם של תומסון (בתשתית של הכבלים). אני עובד על פרוטוקול PPTP ויש לי כתובת IP סטטית בכבלים. השגתי מחברת 012 את ה-DEAFULT GATEWAY ואת כתובת ה-SUBNET MASK (שדרך אגב אין לי מושג מה זה ה-SUBNET??) אני מצליח להתחבר והרשת הביתית עובדת נפלא, אבל כל איזה 2 דקות לערך הקישור לאינטרנט אובד ופתאום חוזר. אני רואה את זה ע"י תוכנת השיתוף קבצים שקצב העלאה וההורדה 0 ופתאום זה חוזר, כאילו שהנתב "חושב". ברשת המקומית אין לי בעיה כזאת בין המחשבים. לאחר איזה יום של עבודה הנתב מאבד את החיבור לאינטרנט ולא הרשת המקומית ושאני נכנס לממשק של הנתב אני לא מצליח להפעיל את החייגן שלו זה נותן שגיאה: PPTP SERVER NOT FOUND AT SPECIFIED IP ADDRESS רצי…

• 14 תגובות
    • 932 צפיות
  20. אם שני מחשבים מחוברים לאותה רשת, לשני המחשבים יש כ תובות m a c שונות אבל תוכנת אימיול עובדת על אותם פורטים בדיוק, האם אחד המחשבים יהיה ב low id תמיד?

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  21. אני ב 012 CABLE,HOT באיזה חייגן כדאי להשתמש במשחקים? בחיגן של FRIENDLY שהוא L2TP או בחייגן רגיל שהואPPTP -החייגן יכול להשפיע על מהירות ההורדה או על הפינגים במשחקים?! -המודם יכול להשפיע על מהירות ההורדה או על הפינגים במשחקים ??

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  22. שלום, יש לי מחשב שעובד באצעות רשת חוטית ולפטופ בעל כרטיס אלחוטי מובנה. המחשב מקבל את הרשת מראוטר חוטי. במידה ואני אינני מעוניין להחליף את הראוטר לראוטר משולב, האם אני יכול לקנות כרטיס רשת אלחוטי ולשתף את הלפטופ דרכו? כלומר שהמחשב יקבל רשת מהראוטר, והלפטופ יקבל את רשת מהמחשב. אם אין אפשרות כזו, על איזה ראוטר משולב אתם ממליצים? אני צריך ראוטר עם מינימום של 4 יציאות חוטיות. בתודה, ניר.

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  23. ישר לשאלה: למה כשאני מעלה קובץ (לראפיד שייר לרוב - במהירות מקסימלית שלי) ובאותו זמן גולש באינטרנט, הגלישה איטית מאוד, הרי גלישה באינטרנט היא download (לא?)? אם אני מוריד קובץ (מראפיד שייר) אז הקובץ יורד במהירות מקסימלית(180KBPS) של החיבור שלי וה-upload איטי נורא - 2KBPS (מקס': 17KBPS), למה זה ככה? תודה.

24. לשני המחשבים יש כרטיס רשת, חיברתי כבל R45 ביניהם ונתתי להם כתובות IP עוקבים אבל זה עדיין נשאר כל הזמן על "Network cable unplugged", חשבתי אולי הכרטיס בעייתי אבל אתמול החלפתי לוח וגם בכרטיס שם אותה בעייה. (ניסיתי גם 3 חוטים שונים) מה יכולה להיות הבעייה לדעתם? תודה מראש לעונים נ.

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  25. מה אני צריך כדי לפתוח אתר? אני יכול להיות השרת? איך זה עובד בדיוק:\

• 7 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים