רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחרונה התקשרו אלי נציגי הוט בשביל להציע חבילת תשתית + ספק דרכם מה זה אומר בדיוק? שהספק והתשתית הם שניהם הוט? או שיש בחירה בין תשתית + ספק לבחירתי? מה היתרון/חסרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי. אם אני מחבר את המחשב הנייד שלי לרשת עם חיבור אוטומטי, ויש תקשורת, האם כרטיס הרשת של הנייד תקין? (אני בודק את זה בעבודה) בבית לעומת זאת, יש לי מקרה מוזר. כשאני מתחבר דרך חייגן לספק בזק בינלאומי מהמחשב הנייח, מתחבר לי בלי בעיה. כשאני מתחבר עם החייגן, עם אותן ההגדרות, במחשב הנייד, אין לי אפשרות להתחבר לhost ובאמצעות L2TP, רק דרך IP מסוים ורק אם זה מוגדר כPPTP. אצל מי הבעיה, נייד או ספק? תודה רבה מראש לעוזרים. (חשוב לי לציין, שכשאני גולש דרך PPTP אני מרגיש שהאינטרנט לא זז, ואני מקבל פינג 200 במקום 100 בשרתי משחק. והבנתי שחבילות של 12 מגה דורשות חיבור L2TP)
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום רב, לא יודע אם זה המקום הנכון.....מקסימום תעבירו. חיברתי התקן איחסון לראוטר ועכשיו אני משתמש בו בדרך FTP. איך אני מעלה תיקיה דרך הFTP MSDOS? אני ניסיתי עם הפקודה put ואני לא מצליח,אני מצליח רק עם קבצים אחדים. כנ"ל גם להורדת תיקיה מהשרת. אפשר בבקשה דוגמאות לפקודות. אם יש לי תיקיה בשם popo אז מה הפקודה. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקופה האחרונה הראוטר שברשותי (Level1 - WBR-3406TX) התחיל להתנתק כל דקה-שתיים מהאינטרנט מה שלא מאפשר לי להתחבר לרשת כלל עד עכשיו הוא עבד בצורה מצוינת תקופה מאוד ארוכה וכעת חסר לי. ראשית רציתי לדעת האם יש משהו שניתן לבדוק\לתקן בהגדרות כדי לתקן את המצב? ניסיתי לאפס אותו אך זה עדיין לא עובד במקרה שלא ניתן לעשות כלום אני אשמח לקבל המלצה על ראוטר יחסית אמין וכמה שיותר זול (ראיתי בזאפ שיש כאלו ב80 ש"ח של TP-Link האם כדאי?) אני משתמש ברשת אלחוטית עבור לפטופ וסמרטפונים (הבית לא גדול וללא ממ"ד) ומשתמש בחיבור חוטי עבור סטרימר דרישות המהירות שלי מהראוטר הן לא קיצוניות (לא ניראה לי שיש לי צורך במהירות של 1G) ניראה לי ש-100Mb יספיקו במחשבה על שלוש-ארבע שנים קדימה (כרגע אנ…
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה בחומרה ואם אפשר בהגדרות לרשת בין 2 מחשבים שאחד נייח ואחד נייד 1. מחשב נייח מחובר לאינטרנט (hot) מודם וכבל לכרטיס רשת 2. מחשב נייד עם 802.11b / g WLAN Card אני רוצה רשת בניהם, אלחוטית(בלי ראוטר וכו')לשיתוף קבצים אינטרנט מדפסת וכו'(גם אם היא תתקיים רק שהנייח דולק) איזה חומרה אני צריך? והאם ישנם הגדרות מיוחדות או שזה כמו לחבר 2 מחשבים בכבל מוצלב? תודה לכל מי שעוזר 'ך
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי אני גר בקיבוץ שבו יש רשת משותפת בין כל המחשבים והאניטרנט! כך שאני מחבר רק את הכבל רשת מהנקודה שבקיר למחשב ללא שום שינוי בTCP/IP או הגדרה נוספת... חוץ קבוצת העבודה! לאחרונה רכשתי ראוטר מסוג D-Link DIR-300 Wireless G Router הכל עובד יופי אחרי שהגדרתי אותי לעבוד בHTCP חוץ מהרשת הקיבוצית.. אני לא רואה אף מחשב ואני לא מסוגל גם לחבר או למצוא אף מחשב.. מדוע זה קרה? ומה אפשר לעשות? אנה עזרו לי בבקשה...
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
זאת שעובדת במרכזייה של הקיבוץ שלי לא רוצה לפתוח את הפורטים לאימיול שיעבוד על high id.. איך אני יכול לעקוף ת'בעייה?
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון עם מהירות העלאה במודמים הסלולרי . א. אם זה באמת נותן מהירות גדולה יותר (מעל מגה ) ב .אם זה יציב או כל הזמן משתנה ג. איזה חברה הכי מומלצת מבחינת האפלוד תודה
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי סוייצ' של סיסקו מדגם 3750G רציתי לדעת האם יש דרך לקבל את הכתובות ה IP של המחשבים שמחוברים אליו באופן ישיר תודה
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי נתב DLINK 524 האם כדאי להחליפו עם WRT54GL התקציב שלי הוא 300 שקל בערך? האם יש לכם המלצה על ספק אינטרנט דרך בזק ( אני גולש דרך 012 ולאחרונה הכל פשוט איטי להחריד) המון תודה
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
שלום עזבתי את בזק לטובת הוט, יש ברשותי רפיטר של בזק NETGEAR האם יש דרך לחבר אותו לראוטר של הוט על מנת לתגבר את הרשת לשאר חלקי הבית ? (דו מפלסי ) תודה
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
אוקיי, היום אני מקבל את המחשב החדש שלי, ואני הולך להתקין בו XP, יש לי כבר ציוד רשת והכל (סוויץ' וכבלים וכמובן כרטיסי רשת) ורציתי לדעת איך אני מגדיר שיתוף קבצים בXP, שיהיה אפשר לראות את זה ב98SE, ולהפך. (אני יודע בין 98 ל98 אבל אףפעם לא ניסיתי עם XP)
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי מהירות מחרידה בהורדות, רציתי לדעת אם אני היחיד בסיפור...
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם האם קיים הבדל בין שתי התשתיות? קיום אני בהוט ללא תקלות,ובבזק אומרים שאני יכול לקבל בקלות עד 100 מגה כי אני גר מול המרכזיה הגדולה בעיר. האם שווה לעבור כלומר אהיה שיפור בגלישה?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום, יש לי דירת 5 חדרים. בארון בחדר השינה נמצא הראוטר של פרטנר (100M) כאשר בכל חדר יש לי שימוש בטלפון נייד+מחשב נייד. בחדר הממד חיברתי למחשב נקודת רשת עם כבל RJ45 ובחדר השני נקודת הרשת אינה נגישה בכל מקרה שני החדרים האלה סובלים מחוסר קליטה. ראיתי שתי חומרות שיכולות לסייע MW3 TENDA וגם TP-LINK MESH DECO M4 שאלותי: 1. האם אכן יכולים לסייע. היה לי EDIMAX שלא בדיוק עשה את העבודה. 2. מי מבינהם מומלץ יותר לדירה עם קירות מפרידים וראוטר בארון בחדר שינה 3. האם כל אחד מהם צריך גם חיבור לכבל RJ או שרק חשמלית (במיוחד בעיה בחדר שאין לי גישה לנקודת רשת). אם כן , אז הרי לא עשיתי כלום אם אקנה 4. ובכלל... המלצות ורעיונות
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חבר שיש לו דירת 2 קומות + מרפסת יש לו ראוטר 2 אנטנות של אדימקס+ אנטנה חזקה נוספת (מלבנית לבנה של TP-LINK לדעתי) שמחוברת אליו הוא רוצה שבקומה השניה ובמרפסת תהיה לו קליטה טובה של הרשת האלחוטית, הוא קנה אקסס פוינט שלD-LINK (DAP-1360 כדי להרחיב את הרשת והיום באתי להתקין לו אותו - הגדרתי אותו כREPEATER ושמתי אותו בנקודה מסויימת שנמצאת בין הראוטר האלחוטי והאזור שבו הוא רוצה לשפר את הקליטה, הבעיה היא שכשאני מחבר לרשת האלחוטית מהלפטופ אני לא יודע אם הוא משתמש בסיגנל של הראוטר או של האקסס פוינט כי הם חולקים את אותו שם.. השאלה שלי היא כזאת האם יש איזו דרך לדעת לפני מאק אדרס או איפי למה אני מחובר לראוטר או לאקסס פוינט ושאלה נוספת האם יש אפשרות שהREPEATER ישדר אות של…
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אשמח אם תגידו לי איזה כרטיס רשת אלחוטי יתאים למחשב ישן פנטיום 3 שיתחבר לנתב SIEMENS SL2 141. לא לUSB-. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי מחשב נייח חדש. בסופו של דבר החלטתי למקם אותו בבית לא בחדר בו נמצא הנתב. כלומר - אני נאלץ לחבר אותו לרשת באמצעות קישור אלחוטי. לצורך כך לקחתי את האנטנת USB edimax ששימשה אותי לסטרימר בבית וחיברתי אותה למחשב. ההסדר הזה עובד בסדר, אבל נוצר מצב שלפעמים אם אני משאיר את המחשב עובד כל הלילה בהורדות, בבוקר אני רואה שאין רשת וההתקן לא עובד ואני נאלץ לעשות לו הפעלה מחדש. (אין לי מושג אם זה בעיה בהתקן עצמו או בגורם אחר). אז השאלה שלי היא כזאת - האם כדאי לי פשוט לרכוש כרטיס פנימי? אם כן איזה מומלץ? (התקשורת בבית היא 2.5). ראיתי שההמלצות פה למחשבים נייחים הם כרטיסי PCI כמעט באופן גורף, אז אשמח לדעת מדוע ומה היתרון הכל כך ברור שלהם לעומת חיבורי ה - USB החיצו…
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שעובד באצעות רשת חוטית ולפטופ בעל כרטיס אלחוטי מובנה. המחשב מקבל את הרשת מראוטר חוטי. במידה ואני אינני מעוניין להחליף את הראוטר לראוטר משולב, האם אני יכול לקנות כרטיס רשת אלחוטי ולשתף את הלפטופ דרכו? כלומר שהמחשב יקבל רשת מהראוטר, והלפטופ יקבל את רשת מהמחשב. אם אין אפשרות כזו, על איזה ראוטר משולב אתם ממליצים? אני צריך ראוטר עם מינימום של 4 יציאות חוטיות. בתודה, ניר.
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר של לינקסיס וברגע שאני מזין כתובת MAC חלק מהמחשבים לא מצליחים למצוא את הרשת וחלק כן מה אפשר לעשות ? לשדרג גירסה של הראוטר?
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
קיבלתי מודם של החברה rotal דגם rta 1320 ורציתי לדעת עם הוא יכול לשמש כראוטר? הצלחתי כבר,הוא יכול.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום רב, אם אני קונה ראוטר אלחוטי ומחבר אותה בבית שלי אז יהיה לראוטר IP כמו לרשת הבייתית שלי? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
טוב מצטער על השאלה הקודמת עכשיו אני יסביר שוב ברגע שאני מדליק את המחשב והwinxp עולה לי אז בצורה אטומטית זה כודם כול מתחבר ל-adsl ואז אפשר להתחבר לאינטרנט עכשיו שאלתי היא כזוט למה לוקח למודם adsl בערך 5 דקות מאז שהwinxp עלה להגיב שאפשר להתחבר לאינרנט ??? ???
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
יש לי כרגע מודם USB MODEM ALE 130 והתקנתי את VISTA ואני יודע בוודאות שאין דרייבר מתאים וכנראה גם לא יהיה ואני מעוניין להחליף למודם שמתחבר לכרטיס רשת וזה יפתור לי את הבעייה התקשרתי לבזק (199) והם אמרו לי שהם מחליפים רק אם המודם מקולקל או בתשלום של 130 ש"ח ובכל אופן אם אני רוצה אני צריך להתקשר לתמיכה של הADSL ולבקש מהם אישור עכשיו השאלה שלי אם אני אגיד להם שאין לי דרייבר תואם לVISTA הם יסכימו להחליף לי ללא תשלום??
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-