רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום. התקנתי ראוטר בבית כאשר המחשב הראשי הוא שלי והמישני של אחותי, רציתי לדעת האם אני יכול להגדיר משהו בכדי שאני אוכל לגשת למידע שיש במחשב שלי דרך המחשב שלה ולהעתיק דברים? כמו ברשת ביתית. תודה
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ראיתי בעבר אפשרות לשליחת הודעות POPUP בתוך הרשת בפנימית על ידי הרצה פקודה כלשהי בוינדוס, מישהו יכול להזכיר לי איך ניתן לעשות את זה ? והאם זה חוצה פלטפורמות כמו וינדוס XP ווינדוס 7 ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מודם ראוטר ע"מ להחליף את המודם ראוטר של אורנג' שעולה לי 10₪ בחודש על תשתית של בזק 100 מגהביט. כמעט קניתי את הראוטר של dlink 825 / AC, ואז הבנתי שהוא רק ראוטר ולא מודם.. תקנו אותי אם אני טועה? יש אולי משהו אחר מומלץ שגם יתפקד טוב עם הרשת העתידית unlimited? תודה מראש לעונים..
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אני פותח פורטים לאימיול בראוטר הזה מאז שחיברתי אותו אני יכול להוריד גג 50k/s וזה כשהמחשב השני כבוי ולפני שחיברתי אותו הייתי מוריד על 250k/s תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי בבית כרטיס רשת של EDIMAX דגם EW-7728IN והוא לא מצליח להתחבר לראוטר של אח שלי(הראוטר שלו גם של EDIMAX והראוטר הזה מחובר למודם של בזק) אני מצליח להתחבר אבל רק לשנייה! אני בקושי מצליח להיכנס לגוגל.. רק כמה שניות ואז זה כותב לי שאין גישה לאינטרנט (יש לי וינדוס 7 עם זה עוזר במשו) התקנתי כבר את הדרייברים של הכרטיס הרשת שלי (הורדתי את הגירסה הכי חדשה שיש מהאתר שלהם) אז שזאת לא הבעיה =/ בבקשה עזרה! (אני משתמש עכשיו בכבל שמחובר לראוטר של אח ויש אינטרנט) עם אתם צריכים עוד פרטים או תמונות של ההודעות שהמחשב כותב לי אז תגידו לי תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה רצינית במחשב.... אני גולש באינטרנט, ואחרי 10 דקות בערך, פתאום הוא נהייה איטי... כאילו הוא עמוס מאוד, במשחקים הפינג עלה לי ליותר מ2000! ניסיתי להתקין את המודם מחדש, זה לא עזר.... בדקתי תוכנות spywere's עם search & destroy..... הוא לא מצא כלום... למישהו יש רעיון?? בבקשה אני נואש.... בתודה מראש. קובי.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של EDIMAX שמספק לי הגנה כלשהי (אני לא מפעיל את הפיירוול הבנוי בתוכו, אין לי כח לזה בינתיים) האם מקובל / לגיטימי להפעיל בה בעת גם פיירוול בתכנה כמו למשל ZONE ALARM (הסיבה העיקרית היא כדי לחסום כמה תוכנות מלגשת לאינטרנט) תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
האלן יש לי אינטרנט של 2.5 ואני מוריד מקס על 100.אמרו לי להיתנתק מהספקית ולהישאר רק בתשתית. איך אני עושה את זה בידיוק ? אין לי חייגן תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום . אני מחפס (ולא כל כך מוצא..) ראוטר שיוכל לענות על הדרישות הבאות : 1. יכלול VPN server . 2. יהיה בעל 2 כניסות WAN לצורך גיבוי , כלומר אם המודם כבלים נופל אז התעבורה תופנה למודם סלולרי. 3. רצוי 4 פורטים LAN במהירות 1G . 4. רצוי שיהיה גם אלחוטי אבל לא חייב . הפתרון צריך להיות במחיר שפוי - עד 700-800 ש"ח תודה אהרון
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש סיכוי שה maple store לא עובד לי בגלל שיש לי TP LINK 54 והמשחק דורש מעל 54 ? במחשב של הכרטיס USB אלחוטי (מחשב חדש אחרי התקנת ווינדוס חדשה) המשחק לא עובד ובמחשב הראשי עם המודם והראוטר הוא כן עובד והוא הותקן כמו שצריך יכול להיות שזה בגלל ה54 הנמוך שיש בראטור הזה או שאין בכלל קשר?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב: מאז שהדיור המוגן שלי עבר לדירה שמחוברת לתשתית של הוט, ואין בה תשתית של בזק, למרות שיש לי מהירות חיבור של 30 מגה ביט, בעת הורדת קבצים (לא משנה מאיזה אתר), אני מקבל מהירויות הורדה של כמה עשרות קילו בתים לשנייה בלבד. מתקשר להוט, אומרים לי לבצע אצלם בדיקת מהירות גלישה (שהיא כמובן תמיד יוצאת תקינה). וקובעים שהמודם והתשתית תקינים ושאין אצלם שום בעייה. אין לי כוח לריבים שלי עם נציגי הוט, ואינני יכול לעבור לבזק, כי הדירה של דיור המוגן שבו אני גר (רח' זלמן שניאור, קריית אתא), לא מחוברת לבזק. מה אני יכול לעשות בנידון? תשתית: הוט 30 מגה. ספק: בזק בינלאומי 30 מגה.
-
- 14 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב שלא בשימוש עם 3 הארד דיסקים של 500 ג'יגה כ"א שאני רוצה להפוך לשרת ביטורנט כאשר אני רוצה שאפשר יהיה לגשת אליו מבחוץ דרך ה-web (אני יודע שיש אפשרות כזאת ב-utorrent שהיא מאוד נוחה אבל אין לי מושג אם יש משהו טוב יותר). בגלל שיש לי 3 הארד דיסקים אני רוצה לאחד אותם עלמנת לנצל את כל המקום שברשותי, איזה מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין שתתמוך בזה ? ווינדוס יהיה מיותר או אולי משהו אחר ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי ASUS U31SD 14" נהיו לי בעיות אינטרנט, אני צריך להיות מטר מהראוטר בכדי שתהיה קליטה, ואם אני רחוק יותר מהמטר הזה, אין לי קליטה. אז הלכתי וקניתי כרטיס רשת חיצוני של TP-LINK והוא עובד זוועה. אז החלטתי לקנות את הכרטיס רשת הפנימי של המחשב (זה שמחברים ללוח אם) הבעיה שיש כל כך הרבה באיביי ואני לא יודע איזה דגם ספציפי לקנות. יש לי ידע בסיסי ואוכל להחליף אותו לבד + דרייברים . אני רק צריך לינק לדגם ספציפי וכאן אני צריך את עזרתכם. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 3 חשבונות EMAIL ואני מקבל לכל אחד מהם SPAM בלי שאני מביא את הכתובת שלי לאף אחד אותו! איך זה יכול להיות??? ולמה בעיקר ההודעות באות לדפק של בזקנט?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
נגיד יש לי 2 מחשבים + נייד אחד + פלאפון עם תמיכה לWIFI. עכשיו, המטרה היא לרשת את כולם, אז מה אני צריך לעשות? לקנות ראוטר אלחוטי (נגיד GL של לינקסיס אשר כולל תמיכה בכבלים) לחבר את המודם לראוטר, מחשב 1 או 2 לחבר באופן חוטי לראוטר והאחרים באלחוטי? זה אפשרי לחבר חוטי לראוטר אלחוטי? (good enough? )
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אינטרנט במהירות 30 מגה עם תשתית בזק וספק נטויז'ן. משום מה שאני עושה בדיקה באתר ספיד טסט התוצאה היא מהירות של 12 מגה בייט כנ"ל גם שאני עושה בדיקה בערוץ 888 של יס המהירות היא 12 מגה. שאני מוריד קובץ דרך רפידשר או פייל פלייר אז מהירות הורדת הקובץ הוא 2.2 מגה ולא 3.5 כמו שאמור להיות. אבל שאני עושה בדיקה באתר של נטויז'ן ובזק התוצאה היא מהירות של 30 מגה ואפילו קצת יותר. איך יכול להיות דבר כזה ומה הבעיה? תודה לכל העוזרים! חשוב לי להגיד שכמובן הבדיקות נעשו ע"י מחשב וממיר של יס שמחוברים בצורה חוטית לראוטר.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב... אני מנסה להגדיר QOS במודם שלי ע"פ מדריך זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=369429.0 אמנם המדריך הוא בשביל ראוטר אחר אבל הממשקים שלהם כמעט זהים לחלוטין. הבעיה: המחשב יושב על רשת עם עוד בערך 15 מחשבים וחיבור של 2.5 מגה בערך... מה שאומר שכאשר יש עומס על הרשת, אני יכול לעשות בערך.... כלום. כל רצוני הוא לתת למחשב שלי עדיפות בלתי מוגבלת בהעלאה מידע, והורדת מידע לא עד 50Kb . המדריך די מסביר איך להגדיר את הכל אבל הבעיה שהוא מסביר איך להגביל את תעבורת המידע של תוכנות שיתוף ולא עדיפות של מחשב אחד על פני אחרים. אז אם תוכלו להסביר לי אני אשמח. תמונות של ממשק המודם שלי וכו' ניתן למצוא במדריך.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי ל 50 מגה בבזק, ראוטר כבר יש לי הE4200 של סיסקו. בגלל המהירות החדשה, אני נאלץ להחליף מודם, בבזק אמרו שישלחו אליי מודם ולא אמרו איזה. האם כל מה שישלחו יתאים כיוון שאני משתמש בנתב משלי? או שיש חשיבות גם לבחור את המודם? אשמח לעזרה בנושא תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עושים ? ה utorrent אצלי לא נותן אייקון ירוק וזה אומר שהפורט שלי סגור..........מה הולך ? יש למישהו פורט מומלץ לשימוש ? אני משמש בחומת אש של ווינדוס והפורט שם ויוטורנט מאושרים ל שימוש.. ואני משתמש בנתב tplink ופתחתי את הפורט שם ב virtuall servers וגם ב port forwording אז למה לעזעזעל זה סגור ? ניסיתי גם לשנות למספר אחר וכלום..........יכול להיות שבגלל שיש לי אייפי קבוע הם דופקים אותי ? מה הולך שם אני לא מוריד מעל 5-10 קיי הפורט שבחרתי הוא 46262
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכל היה בסדר עם הראוטר, (קניתי לפני שבוע) ועכשיו הוא מתנתק לי כל שעה בערך.. אני מחובר l2tp , הוט+בזק בינלאומי. מה אפשר לעשות?
-
- 21 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני שמח שבן אחד תבע אותם סוף סוף... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3417191,00.html
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן של" אקספלורר" אני לא אוהב את "פיירפוקס". האם יש דרך ב"אקספלורר" שאני יעשה קיצורים של אתרים? נגיד במקום לרשום את כל הכתובת של אתר מסויים אז רק לכתוב מילה ואנטר?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר אלחוטי ובגלל הממד הוא לא מכסה את כל הבית, השאלה שלי היא האם אפשר להוסיף עוד ראוטר אלחוטי למחשב בבית שנמצא בנקודה שהראוטר הראשון לא מכסה על מנת שהראוטר השני יאפשר לו גלישה וגם יכסה את האזור הבעייתי? תודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מודם על מנת שישרת אותי כפקס במחשב, יש לי כבר מדפסת משולבת עם סורק ונראה לי יותר הגיוני לקננות מודם מאשר מכשיר שאני אשתמש בו פעם בהרבה זמן. האם יש מישהו שיכול להמליץ לי על מודם שעובד טוב ב- Windows Vista 64bit ואיפה אפשר לקנות אחד כזה (ניסיתי לחפש במספר חנויות באינטרנט ולא נחלתי הצלחה). כמו כן, איך הנושא עובד איזו תוכנה צריך עבור הנושא, האם יש משהו מובנה ב- Vista אולי, וכמובן שאלה הכי חשובה האם כל הנושא אמין באותה צורה שיהיה לי מכשיר פקס אמיתי בבית?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
מחשב ראשון 2 כרטיסי רשת, אחד למודם אחד לרשת פנימית - אקס.פי מחשב שני כרטיס רשת לרשת פנימית - 2000 פרופשיונל אני מגדיר הכל כמו שצריך גם לשיתוף אינטרנט וגם לשיתוף קבצים הכל עובד סבבה.. סוגר את המחשב בלילה, מדליק למחרת השיתוף אינטרנט עובד כמו גדול השיתוף קבצים - נאדה נכנס לשכנים ברשת בוינדוס 2000, רואה רק את המחשב הזה , בלי המחשב הראשון כולי נכנס לעצבים מנסה לראות מה קרה מוחק אפילו את כל הפרוטוקולים מגדיר הכל מחדש נאדה!!! אחרי 10 דקות של סתם שינויים הלוך ושוב, וחזרה להגדרות המקוריות והינה זה עובד לא שיניתי כלוםםםםם כל ההגדרות כל פעם בדיוק אותו דבר אז מה הבעיה פה למה בשביל להעביר קובץ אחד מסכן ממחשב למחשב אני צריך להתעצבן 20 דקות ? זה ממש מעצבן ומתסכל ואני מתחיל לשנוא רשתות ב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-