רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אך ניתן להיתחבר לשרת FTP (שיושב WINDOWS) דרך מחשב שאין לו מערכת הפעלה (אני רוצה ליצור דיסקט BOOT עם איזה משהו שיתן לי להתחבר ל FTP ) עזרה פליז
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכם! אני כבר שבוע בערך מוריד קבצים בצורה די כבדה, והתופעה שנתקלתי בה היא שבמשך רוב היום הביטורנט זוחל (מקסימום עשרות קילובייטים בודדים, ולרוב זה עולה ויורד בצורה מחזורית בין המהירות המקסימלית באותו הזמן, שהיא 10-20 קיי, לבין 0-5 קיי). בשעות הלילה, לעומת זאת, הוא טס. משעה 2 בלילה בערך המהירות מתחילה להאיץ, עד שב-4 היא מקסימאלית (מקסימאלית יחסית לשאר השעות, אך עדיין מדובר לרוב על 60-80 אחוז ממלוא רוחב הפס). המהירות נשארת מקסימאלית כ-4 שעות, וב-8 בבוקר היא מתחילה להאט למשך שעתיים, עד שב-10 ההורדה שוב זוחלת. בשעות המתות, מ-10 בבוקר עד 2 בלילה, ההורדות מתבצעות רק ממשתמשים מישראל. אני מסיק מזה ש-012 חוסמת הורדות מחו"ל במשך רוב שעות היום. אם זה היה קורה פעם אחת לא הייתי מתי…
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, אם ני רוצה להתחבר מחו"ל איך אני עושה את זה ? [מחשב נייד]
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לפי מיטב ידיעתי, HUB ים / SWITCH ים למניהם , משמשים כאמצעי לתקשורת בין מחשבים הנמצאים באותה הרשת. אולם מה קורה כאשר מתקבל IP אשר אינו תואם את מספר הרשת? או אולי כן תואם את המספר, אולם מחשב היעד אינו מחובר ישירות ל HUM / SWITCH ? לאן מופנת הפנייה? אם משהו מכם מכיר אתרים העוסקים בתכנון רשתות, אשמח אם יצרף את הלינק...
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
למה האתר של קול חי לא נפתח לי אף פעם? הפעם האחרונה שהוא נפתח היתה לפני המון זמן.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני להתייעץ איתכם בנוגע לבעיה שהופיעה אצלי לפני כחודש. אני רגיל להשאיר את המחשב עובד בלילות, בין השאר על רינדורים או תוכנות שיתוף למיניהן (אציין שאני משתף תוכן מקורי שלי ומוריד תוכן חינמי הקיים ברשת). לצערי, בתקופה האחרונה אני נתקל בניתוקים בלתי סבירים בלילות, כשהמחשב מושאר עובד ואני ישן. קצת לפני השינה אני מפעיל את האפליקציות שאמורות לעבוד לאורך הלילה ומשתמשות ברשת, אבל כשאני קם בבוקר אני רואה שהרשת מנותקת והתוכנות שהפעלתי עבדו בערך כחצי שעה ואז החיבור נדם. ככה זה כבר תקופה של חודש+, ואין לי מושג למה. ביומיום אני לא חווה ניתוקים שכאלו, אולי פעם ביום יומיים החיבור מתנתק ואני מתחבר בחזרה תוך שנייה. כשהרשת מתנתקת במהלך הלילה, אני צריך לנתק ולחבר את המודם מה…
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
באתר שלהם כתוב 99 (גנבים) אבל באתר ההשוואה של וואי נט http://my.ynet.co.il/ispnew/default2.asp?nextPage=a&ArrowType=ArrowUp&q1=3&sortType=&intPage=2#t1 כתוב 70-75
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, יש לי את 2650U של D-Link ולפני חצי שעה באופן מוזר האינטרנט התנתק 20 שניות וחזר לפעול, כשהIP שלי שונה, כאמור הראוטר התחבר מחדש לעוד IP משורת הדינאמיים של נטוויז'ן שבה אני נמצא, וכשניסיתי להכנס ללוח הבקרה של הראוטר ולכבות את הWIRELESS (תמיד מכובה אצלי) הוא לא קיבל את הסיסמא הרגילה של ADMIN ADMIN. חשבתי אולי איכשהו נפרץ הראוטר או שמשהו לא בסדר, עשיתי ריסטרט לראוטר, נתתי לו לנוח 10 דק' ועשיתי ריסטרט למחשב ועדיין הסיסמא והמשתמש הרגילים - ADMIN ADMIN לא פעלו. עשיתי RESET להגדרות המפעל לראוטר ונדהמתי לראות שעדיין, הקומבינציה שאיתה תמיד הייתי נכנס ללוח הבקרה לא פועלת! מזל שהראוטר הזה בא מבזק וכשמחזירים להגדרות מפעל יש בו הגדרה אוטומתית של בזק להתחברות לאינטרנט... יש ל…
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
GODDAMN IT!!! חברה, המחשב החדש התחיל לחרפן אותי: קודם כל בעיה ם הסאונד והמיכרופון אחרי זה בעיה עם העכבר שנאלצתי להיות שבוע שלם עם הדריוורים של NVIDIA 76.** ולסבול מחובר מהירות בגלל וירוס מעצבן ועכשיו: האינטרנט פשוט מחליט לא לפעול! פשוט הדלקתי את המחשבת אין אינטרנט. זה כותב לי:LIMITED OR NO CONECTIVITY בלה בלה בלה... ניסיתי לפרמט, אין ניסיתי לשחזר/לאתחל, אין ניסיתי לזרוק מן החלון, לא היה עוזר כל כך... ניסיתי לנתק את הכבל ולהחזיר, אין ניסיתי לעדכן את הדרייברים, אין ניסיתי שילוב של כמה דברים, איך ניחשתם! אין. (כפי שאתם רואים המחשב יכול לפרמטאת הבן אדם... ) מה עוד? ??? ??? ??? חברה בבקשה תעזרו לי, אתם יכולים לראות את המפרט בצד... תודה רבה לעוזר/עוזרת: אני לא…
-
- 13 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות ראוטר בשביל שתי מחשבים מאיזה חברה כדאי לקנות ואיזה דגם? האם שווה לקחת ראוטר אלחוטי או שהבצועים יורדים? איזה הבדלים יש בין הראוטרים השונים? בתודה מראש! אשמח לתשובה בהקדם.
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
רכשתי אתמול מחשב חדש ,והתקנתי בו חייגן של 012 (תשתית הוט), נסיתי להפעיל תקשורת וקבלתי תקלה 769, התקשרתי לטכנאית של 012 היא בדקה איתי כמה דברים והתקלה חזרה ואז ביקשה שאלחץ על LOCAL AREA CONECTION אמרתי לה שזה לא מופיע לי בחיבורי רשת ,והיא אמרה שאני חייב לרכוש כרטיס רשת כדי שאוכל להתחבר וליצור קשר, האם זה אכן כך וגם מחשב חדש זקוק לכרטיס רשת ?
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
ג'ון צימברס - מנכ"ל Cisco - עומד להכריז מחר על סגירתה הסופית של חטיבת Linksys. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=2103
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אז ככה עוד שבוע אני צריך לקבל רכיבים לרשת אלחוטית עד אז אני רוצה להכין כבל רשת ישיר רציתי לדעת אם מישהו יודע את הסדר של החוטים לפי צבעים (יש לי כבל אחד ארוך ישיר ואני רוצה לחתוך אותו כדאי שיהיו 2 ) אם מישהו יודע אז שיכתוב אם אפשר אז תמונה זה עוד יותר טוב. ;D נ.ב. לקנות רשת אלחוטית רק בחו"ל דוד שלי שולח לי מאלסקה (כן הוא גר באלסקה) הוא קנה ב130$ ראוטר+כרטיס USB +כרטיס PCMCIA של Linksys 802.11G
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אהלן כולם, יש איזה לוח מודעות אינטרנטי בסגנון יד2 שאני מחפש את שם וכתובת המפעיל שלו לצורך שליחת מכתב התראה מעו"ד. הוא לא עונה במיילים ולא מגיב באף מדיה אחרת. אין מספר טלפון. יש דרך אינטרנטית לאתר את שמו\שמם? אולי דרך כתובת IP או משהו כזה? לא מבין בזה, אבל סקרן לדעת. תודה! ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אז לאחר שהראוטר הנוכחי שלי שווק חיים (TP LINK WR841N) אני מבקש המלצה לראוטר חדש. היה לי עליו OPENWRT ופתאום ביום אחד הפסיק לשדר WIFI וגם האתר של הראוטר לא עובד יותר. כדאי לבקש מהוט ראוטר חדש או שהם יתנו לי את ההוטבוקס הגרוע? כדאי לרכוש בנפרד? במידה וכן, מה דעתכם על הראוטרים של שיאומי שהבנתי שהם זולים וטובים מאוד? עד ה-200 ש"ח בערך, לא צריך ראוטר עם המון פיצ'רים, גם רצוי שיתמוך ב-OPENWRT.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חבר שיש לו דירת 2 קומות + מרפסת יש לו ראוטר 2 אנטנות של אדימקס+ אנטנה חזקה נוספת (מלבנית לבנה של TP-LINK לדעתי) שמחוברת אליו הוא רוצה שבקומה השניה ובמרפסת תהיה לו קליטה טובה של הרשת האלחוטית, הוא קנה אקסס פוינט שלD-LINK (DAP-1360 כדי להרחיב את הרשת והיום באתי להתקין לו אותו - הגדרתי אותו כREPEATER ושמתי אותו בנקודה מסויימת שנמצאת בין הראוטר האלחוטי והאזור שבו הוא רוצה לשפר את הקליטה, הבעיה היא שכשאני מחבר לרשת האלחוטית מהלפטופ אני לא יודע אם הוא משתמש בסיגנל של הראוטר או של האקסס פוינט כי הם חולקים את אותו שם.. השאלה שלי היא כזאת האם יש איזו דרך לדעת לפני מאק אדרס או איפי למה אני מחובר לראוטר או לאקסס פוינט ושאלה נוספת האם יש אפשרות שהREPEATER ישדר אות של…
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי אני צריך ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם ישירות והמודם יתחבר למחשב, והPS3 יהיה בקומה למעלה וישדר אלחוטית. האם הנתב הזה מספיק טוב לצרכיי - D-Link DIR-300 Wireless G?
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
הרעש שיצרו ההכרזות של "גולן טלקום" ו-HOTMobile מיסך את העובדה שהשבוע החלו להמכר שלושה נתבי 802.11ac, גשר אחד ומתאם USB אחד. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=2247
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני רציתי לשמוע מוזיקה ב DEEZER.COM , אבל חסמו גישה לישראל להרבה שירים שם, אח"כ ניסיתי בRAPHSODY , אבל שם זה רק לארה"ב ... =\ אפשר לשנות את האייפי שלי שיהיה כאילו אייפי ארה"ב או בריטניה למשל?
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
הי לכולם אני רוצה לקנות USB WiFi Adapter, שיהיה למקרים שמחשב מסוים נמצא במיקום שלא מתאים לחיבור חוטי. מערכות ההפעלה שאני משתמש בהן הן Windows, ו-Linux. סוג המחשבים הוא Desktop, ומיני מחשבים, לדוגמא Raspberry Pi. יש דגם שידוע ככזה שנתמך בהכל ועובד טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רשת של שני מחשבים. האימיול נמצא במחשב שלי, במחשב השני יש את החיבור לאינטרנט. הכל עובד כשורה, חוץ מהאימיול. חשוב:[/b] במחשב עם האינטרנט יש פיירוול של ווינדוס XP שמופעל על החיבור אינטרנט ועל הרשת הביתית. תגידו לי מה צריך לפתוח ואיך בצורה מפורטת בבקשה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
המודם מתנתק לי כל דקה סתם ככה... כלומר התאורה של ה-DSL נכבת לי ונדלקת לי כל דקה. מה אני עושה? וגם האינטרנט איטי. אני לא יודע אם יכול להיות שיש וירוס שעושה את זה כי אני לא משתמש בתוכנת אנטי וירוס אלא מגן על המחשב שלי עם ה-Firewall של וינדוס בלבד.
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב נייד(יחיד בבית) ראוטר אלחוטי זה הדבר היחיד שאני צריך לקנות בשביל שתיהיה רשת אלחוטית בבית? אם כן איזה ראוטר מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-