רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
WIN7 7600 יש לי בעיה ברשת כשאני מחובר לראוטר דרך WIFI (DLINK DWA 140( אז אני לא רואה מחשבים ברשת והמחשבים לא רואים אותי כשאני מחבר את הקבל רשת ישירות למודם בלי לגעת בשום הגדרה אז הרשת עובדת. ראוטר סימנס של אורנג' הDWA 140 צמוד לראוטר אין שום הפרעות או משהו כזה. כשאני מחבר את ה DWA 140 למחשב עם XP אז הכל עובד כשהיה לי 7100 אז שם ראיתי את המחשבים האחרים.
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כבר מספר פעמים שנסיתי את זה, עם מספר נתבים ועם כולם זה נותן לי את אותה התוצאה. המספר חיבורים שהוא מגיע אליו זה לפחות 20 אלף חיבורים, מה שממש לא נשמע הגיוני. במחשב אחד אני רושם את הפקודה server 10.0.0.1 12345 (זה הIP של אותו המחשב שעליו אני מריץ את זה) ובמחשב השני אני רושם client 10.0.0.2 20000 10.0.0.1 12345 מה אני עושה לא נכון?
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן! רציתי לשאול איזה ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת הייתם ממליצים למשחקי רשת כדי להימנע מהתנתקויות ואיטיות...? תודה מראש על התגובות...
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות היום כבל רשת באורך 10 -15 מטר לחיבור בין הראוטר של לסטרימר החדש שאני קונה ( http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7974 ) הבעייה היא שקודם כל אין לי מושג אם צריך כבל רגיל או מוצלב ודבר שני אחרי בדיקה קצרה באינטרנט שמתי לב שיש הפרשי מחירים ענקיים בין כבל רגיל ( 50 שקל ל20 מטר) : http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=1663 לבין כבל של "חברה" (115 שקל ל20 מטר): http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=CAT5eFTP20&Cat2Cat1ID=38&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE יש טעם להשקיע את הכסף הנוסף, או שגם כבל "רגיל" יעשה את העבודה כמו שצריך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני עובר עם אחותי דירה בקרוב, שממוקמת 50 מטר אווירי במורד ההר מדירת הוריי. לאחר שבדקתי כדאיות של נט-סטיק ופתיחת הוט-ספוט אישי מהפלאפון ראיתי שככל הנראה הפתרון הכי טוב הוא ראוטר חזק שיהיה מסוגל לשדר כ-50 מטר אל הדירה אליה נעבור שנמצאת במורד ההר ועל האות לעבור כמה קירות בודדים אם אציב את הראוטר החדש גבוה על הקיר הקיצוני/חיצוני של בית הוריי וכך הוא יעבור מינימום קירות והתדר יתפרש מלמעלה יותר טוב. *אשמח להמלצה לראוטר טוב שיעשה את העבודה ויהיה חזק דיו לעבור את הטווח הנ"ל (בהנחה וזה קיים ). *זכור לי פעם שקראתי על בחור אחד מהפורום ששידר מצד אחד של הכינרת אל הצד השני בעזרת אנטנה שקולטת בצד השני. *האם אני אצטרך מגבר אות או אנטנה מחוזקת או משהו בסגנון כדי לעבור את הטווח הנ"ל? א…
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בראוטר LINKSYS שהוא אחלה אבל בחיסרון שאין לו שרת הדפסה איך נחשב למי שמכיר ראוטרים הראוטר של DLINK שכולל שרת הדפסה מובנה יחסית לLINKSYS ואם יותר מומלץ לקנות שרת הדפסה בניפרד ?? האם יש לשרת הדפסה גם הגדרות כגון IP וכו' הרשת כוללת 4 מחשבים אחד מהם הוא לפטופ עם 6 שקעים בחדר שלי: שקע 1: תחנת משחקים מבוססת AMD 1800 שקע 2: תחנת DIVX + צורב מבוססת סלרון 633 שקע 3: שקע לתיקוני מחשבי חברים וכו' שקע 4: חיבור ללפטופ ליד המיטה מבוסס AMD K6-2-475 שקע 5: בחדר של אחי תחנת משחקים מבוססת P3 733 שקע 6: בסלון ללפטופ שקעים 1,2,5 מקבלים תיקשורת של 100 (שימוש בסוויץ המובנה של הראוטר) שקעים 3,4,6 מקבלים תיקשורת של 10 שימוש בHUB שימש אותי עד היום מדפסת: HP959 האם ניתן לחבר לחיבור …
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם! (ת'רד ראשון בפורום הזה ) קיבלנו מחברים המלצה לעבור לטלפון של הוט מפני שהם נותנים עסקאות זולות ומשתלמות מאלה של בזק וכי כדאי מאוד לעבור.. קיצר כולם לעבור.. חח סתם זה לא העניין ממש העניין הוא שאני לא יודע מהם ההיתרונות והחסרונות של הכבלים ביחס לADSL (אני שואל מפני שאני אאלץ לעבור לחיבור בכבלים במידה ונעבור לטלפון של הוט) -האם תוכלו להסביר לי לגביהם? תודה רבה מראש, עמית
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כבל מוצלב ויש להם שמות משו כזה. למה קניתי אחד ומשום מה הוא פתאום לא עובד לי לא יודע למה וגם הראאוטור לא פועל. EDIMAX הפשוט
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לפי הבנתי ניתן לחבר כרגע 3 התקני תקשורת ויתקבלו 3 כתובות איפי שונות - מה יוצא להוט מזה ? הרי אני סתם שורף להם 2 כתובות איפי נוספות בחינם...אני מניח שהם יחסמו זאת בקרוב.. האם יש משמעות לאיזה יציאה אני מחבר את הנתב? ההגיון אומר יציאה מספר 1...
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מחובר בבית עם תשתית בזק וספק אורנג', אורנג' אמרו לי שהם גם משכו את התשתית אליהם, מה שאומר שאני משלם להם גם על התשתית. אני משלם כביכול על 100 מגה, בחיבור קווי אני מקבל 57 מגה ובחיבור אלחוטי אני מקבל 32 מגה. כששאלתי את אורנג' למה זה ככה, אמרו לי שהתשתית שלי מסוגלת לספק עד 60 מגה. מה זה אומר? זה נכון? אפשר לסדר שאני יוכל לקבל 100 מגה? או שאני צריך להשלים עם המצב הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום שמעתי שיש ראוטרים עם אפשרות להוסיף להם תוכנה כמו יוטורנט ושהיא תוכל לבצע העלאה והורדה כאשר המחשב כבוי עכשיו רציתי לדעת אם באמת יש דבר כזה לי דרך הגב אמרו שיש של חברה tp-link ואם יש אז איזה דגם וחברה בתודה מראש מור בן
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
יש לי מודם של הכבלים...מוטורולה דגם SB4200....עכשיו אני עם ברק ויש חייגן אז אני לא יכול לחבר שני מחשבים על אותו מודם (אחד על חיבור USB ואחד על הכבל רשת)....אם אני עובר ל012 והם הרי בלי חייגן זה בטוח יעבוד? כאילו מאה אחוז?....כי אני לא רוצה סתם לעבור חברה ואחרי זה זה לא יעבוד.... מישהו אוליי ניסה את זה ויודע אם זה יעבוד כשלא יהיה לי חייגן? כי ראוטר אני גם לא רוצה וגם בשביל 2 מחשבים אני לא יכול להישתמש במודם... תודה מראש ....
-
- 14 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם 4 שנים שיש לי BR-6104K של EDIMAX. עד עכשיו היתי מרוצה אבל כנראה שהוא כבר זקן ואין מה לעשות צריך להחליף. איזה ראוטר יש היום מומלץ בסדר גודל של ה 200 ש"ח? חשוב לצין שהראוטר צריך להיות חוטי ואין לי שום שימוש באלחוטי גם לא בעתיד. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
סימנס של בזק SL2-141
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר שמחובר לבזק של SIEMENS SL-141 . יש לי ראוטר נוסף של DLINK 2650U אותו אני מנסה להפוך לAP של הסימנס. עבדתי לפי המדריך, אך עוצמת האות לא השתנתה. אפשרי בכלל לעשות דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי יש לי בבית שלושה מחשבים. שני מחשבים ניגשים לאינטרנט דרך מחשב שלישי שעושה ICS. "גישרתי" בין שני המחשבים במחשב שאליו שניהם מחוברים כדי שיוכלו לגשת אחד לשני ולחלוק את השיתוף לאינטרנט. הבעיה היא שהגשר (כנראה) מגביל את מהירות הרשת ל10MBPS . - האם אפשר לשנות\ להעביר את זה ל100 ? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
רכשתי אתמול מחשב חדש ,והתקנתי בו חייגן של 012 (תשתית הוט), נסיתי להפעיל תקשורת וקבלתי תקלה 769, התקשרתי לטכנאית של 012 היא בדקה איתי כמה דברים והתקלה חזרה ואז ביקשה שאלחץ על LOCAL AREA CONECTION אמרתי לה שזה לא מופיע לי בחיבורי רשת ,והיא אמרה שאני חייב לרכוש כרטיס רשת כדי שאוכל להתחבר וליצור קשר, האם זה אכן כך וגם מחשב חדש זקוק לכרטיס רשת ?
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכל חברי האתר אני נמצא במוסד מסויים שיש ברשותו חדר מחשבים עכשיו יש שם אפשרות מבחינה תשתית לגלוש באינטרנט אבל ברמת התוכנה אין שם אפשרות מכיון שמנהל הרשת חסם את האפשרות הזאת(אי אפשר להכנס בלוח בקרה לרשת בגלל זה)...עכשיו הכל מתחיל מכך שמישהו מהחדר שלי תותח מחשבים(חומרה בעיקר) אני רואה אותו נכנס לחדר מחשבים יושב שם ומתחיל להכנס לרגדיט מוחק ערכים מוסיף כמה נכנס למנהל התקנים ויכול להיות שעוד כמה מקומות(הסתכלתי ממש בחטףבגלל שהוא לא מעוניין שאני ידע את הדרך.)... ופתאום יש אינטרנט ובקיצור הוא הצליח להשיג גישה לאינטרנט ואני יושב בצד ומקנא,עכשיו לפני שהוא הולך הוא עושה ריסטרט למחשב ואז יש כרטיס Megic card שמחזיר את המחשב למצב הקודם כך שאין לי שום סיכוי לדעת מה הוא עשה. עכש…
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הי, יש ברשותי לוח אםGA-B75M-D3H ואני מנסה לחברו לנתב tp-link TL-WR1043ND בWIN7 המחשב אינו מזהה את כרטיס הרשת ובכך אני לא ידוע כיצד לחברו לנתב. ב change adapter setting הוא ריק. בזק ו 012 אמרו שאינם תומכים ואין דריבר לכרטיס הרשת זה. כיצד אפשר להתחבר ? איפה אפשר למצוא דרייבר לכריטס רשת ? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי לפני מספר ימים את הראוטר החדש שלי מדגם D-Link 2760u. כמובן שהגדרתי לו כמה דברים בסיסיים כמו שם הרשת והסיסמה (השתמשתי ב-WPA2 PSK). אני לא ממש בקיא בנושא אבל שמעתי וקראתי פה שמשתמשים מדברים על כל מיני דברים כמו כתובות MAC , אייפי סטטי ודינמיק ועוד כל מיני דברים. ולכן אני רוצה לשאול אתכם , איזה עוד דברים אתם ממליצים להגדיר? (המחשב מחובר בצורה אל-חוטית). אני גם אשמח אם תפנו אותי למאמרים מקיפים שאני אבין במה מדובר.
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
קיצר קיבלתי BAN מאתר כלשהו איך כל העסק של הBAN עובד? ואם זה גם חוקי שטפו אותי באיך לעקוף את זה תודה
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מה המצב יש לי ראוטר של + D-LINK DI-714P עכשיו הכל פועל ועם המוזילה אני יכול לגלוש אבל חלק מהאתרים זה לא מצליח ועם האקספלורר אני בכלל לא יכול התקנתי עכשיו מסנג'ר והוא לא מצליח להתחבר בגלל PROXY SERVER ו KEY PORTS תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי 3 שאלות שמציקות לי לפני קנית הנתב: 1. למה אני צריך יציאה של 1G? בשביל שהקשר בין המחשבים שמוחברים קווית לנתב יהיה מהיר? 2. האם ליציאת ה-USB בנתב ניתן לחבר מדפסת שתהיה מדפסת רשת עצמאית? ואם לא אז האם יש נתב אחר כזה? 3. הנתב יהיה בחדר אשר סמוך לו יש חדר ממ"ד(המרחק בין הנתב לקיר הממ"ד קצת פחות מ-3 מטר) האם תהיה בממ"ד קליטה מספק לאינטרנט ומיילים? דרך אגב לנתב יהיו מחוברים 2 מחשבים קווית, סטרימר(Xtreamer) אחד בתקן N ומחשב נייד בתקן g. תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-