רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
לקראת סוף השבוע אני אעלה סקירה מקיפה של תקן 802.11ac. מדובר בדור הבא של תקן ה-WiFi שהודגם לראשונה ב-CES 2012. אם למישהו יש שאלה מיוחדת לגבי התקן החדש הזה, שיוסיף הערה ואני אתייחס אליה כאן או בסקירה.
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שום דרך לא עזרה שינוי IP ...ניק.....EMAIL..... איזה עוד דרכים יש ? איפה נשמר המידע של הבאן אם שיניתי בעצם את האי פי ואפילו את שם המחשב ואפילוו.......התקנתי על הרדיסק אחר תוכנת MIRC אחרת אז...איך אני לא מבין ? תודה ...
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום רב יש לי תופעה מוזרה בחיבור בין הנייד לנובו X61 (מחשב מהעבודה) לבין הרשת האלחוטית הביתית siemens sl2-141. החיבור פשוט מתנתק כל כמה דקות ומתחדש מעצמו בד"כ. מדובר רק על הקשר בין ה - X61 לנתב. זה מוזר משום ש: 1. יש לי נייד אחר פרטי בבית שמחובר כבר חודשיים ברצף לרשת הבייתית ללא שום בעייה 2. ה - X61 מתחבר בקלות לרשתות אלחוטיות אחרות ללא בעייה 3. ה - X61 מקבל מהרשת הבייתית שירותי רשת מלאים ללא תקלות כשמחובר בכבל רשת ההגדרות של לנתב הן לעבוד ב - Open/WEP אשמח להכוונה כלשהי. תודה!
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה קטנה... רשמתי את האתר שלי לשירות הדומיין של JEMIX אך השירות נפל,למישהו יש מושג מתי זה יסתדר?! מכיוון שזה אתר של עסק משפחתי וכעת אין אתר ( הוצאנו כרטיסי ביקור)
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהפכתי את הHOTBOX לנתב ראיתי שהוא קצת שונה בתכונות שלו, במיוחד בFIREWALL יש שם אופציות לחסימות של ג'אווה וחלונות קופצים וכל מיני שטויות ולמטה יש את אופציית הFIREWALL עם 3 אפשרויות: LOW,Medium,High, לא הבנתי איך בדיוק זה בא לידי ביטוי וכאשר שמתי אותו על HIGH הוא חוסם לי כמעט הכל, אני לא יכול לעשות כלום עם המחשב חוץ מלגלוש, איך אני יכול להגדיר אותו בצורה נכונה שתהיה לי גישה להכל כמו בנתב הקודם שלי אבל עדיין להיות מוגן מהתקפות מבחוץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן. קראתי הרבה מדריכים ונוצר לי די סלט בכל העניין. נכון להיום יש לי ראוטר מדגם Edimax BR-204 שמתחבר למודם שמספק אינטרנט לבית. הבעיה היא שהוא ממוקם למטה ובקומות העליונות כבר אין קליטה ולכן הבנתי שעליי להשתמש ברפיטר. הבנתי שאני צריך שני דברים: 1. ראוטר שתומך ב-WDS 2. רפיטר מתאים השאלה הראשונה היא האם אני צודק והראוטר שלי באמת תומך ב-WDS. השאלה השנייה היא מה לעזאזל אני צריך לעשות? כלומר, איזה רפיטר מומלץ לקנות. האם כדאי לקנות ראוטר חדש ולהפוך את מה שיש לי עכשיו לרפיטר (אם זה אפשרי בכלל). תודה לכל מי שיצליח לעשות לי קצת סדר בבלאגן!
-
- 14 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי מה המצב ?? אני צריך כמה שיותר מידע על הפרוטוקולים tcp/ip וכול מה שנראה לכם מתאים מבחינת חומר עיוני שאני אוכל ללמוד ממנו בקשר לתארד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=149977.0 אני מיתכוון חומר טכני יותר מאשר תאורתי תודה
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
התקשרתי לנטוויזן ואמרו לי שיש להם שירות חדש שמאפשר מהירות שליחה כמו ההורדה ושעוד מעט יהיו פרטים ואמרו לי מתי להתקשר ...כשהתקשרתי אמרו לי שמעולם לא שמעו על דבר כזה ולא ידוע על דבר כזה ....ובכן אז שאלתי היא האם יש כזה שרות בארץ ואן כן כמה זה עולה ...תודה מראש למגיבים
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים בבית רשת אלחוטית ויש לי כמה שאלות. 1.מה זה access point? 2.האם אני יכול לשדר מתוך ממ"ד כי שם כרגע המודם שלי נמצא?? השאלה בעצם אם זה ממש יפגע לי בשידור של האינטרנט 3.המלצה לנתב אלחוטי טוב בסביבות ה 600 שקל
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הי אנחנו שלושה אנשים בדירה והגענו למסקנה שעדיף לנו חיבור אינטרנט חוטי ;D אשמח להמלצה לראוטר הכי משתלם לדעתכם, בטווח מחירים של 100-200 ש"ח, עדיף כמה שיותר נמוך כמובן, ושיהיה כמה שיותר עמיד (בעל אורך חיים גבוה!). תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
המודם מתנתק לי כל דקה סתם ככה... כלומר התאורה של ה-DSL נכבת לי ונדלקת לי כל דקה. מה אני עושה? וגם האינטרנט איטי. אני לא יודע אם יכול להיות שיש וירוס שעושה את זה כי אני לא משתמש בתוכנת אנטי וירוס אלא מגן על המחשב שלי עם ה-Firewall של וינדוס בלבד.
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים וקניתי את הראוטר הזה של 3COM: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=473088 שאמור להיות גירסה מתקדמת יותר של דגם 3CRWE554G72 שראיתי שזכה למחמאות ברשת. הראוטר מחובר למחשב נייח בחיבור קווי וחיברתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח אחר בחדר סמוך. הגדרות הרשת עצמה לא היו בעייתיות במיוחד והצלחתי בהתחלה לוודא שמהירות ההורדה במחשב הראשון נשמרת (370~ ק"ב) אם כי איכות הקליטה בנייח האלחוטי לא היתה משובחת במיוחד. הבעייה הגדולה כרגע היא שגם במחשב עם החיבור הישיר (קווי) לראוטר אני לא מצליח לקבל תקשורת תקינה. בחיבור L2TP אני מקבל הורדת קובץ ב-40~ ק"ב ובחיבור PPTP זה מגיע ל-230~ ק"ב גג. הקובץ הוא קובץ בדיקת הורדה של 012, הספק שלי. בתמיכת הראוטר (איסטרוניקס) לא חזרו אלי בינת…
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
כבר מספר פעמים שנסיתי את זה, עם מספר נתבים ועם כולם זה נותן לי את אותה התוצאה. המספר חיבורים שהוא מגיע אליו זה לפחות 20 אלף חיבורים, מה שממש לא נשמע הגיוני. במחשב אחד אני רושם את הפקודה server 10.0.0.1 12345 (זה הIP של אותו המחשב שעליו אני מריץ את זה) ובמחשב השני אני רושם client 10.0.0.2 20000 10.0.0.1 12345 מה אני עושה לא נכון?
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני חושב שכתבתי פה לפני כמה זמן אבל פרמטתי את המחשב ולא עובדות לי התוכנות. פתחתי פורטים מה שצריך באימיול 6662 ו 6672... ובאיסיקיו עשיתי 3001-3006... ובתוכנה אני שמרתי את התיקייה מלפני הפירמוט ככה שההגדרות נשמרו, הכל נשאר בעצם רק שהתחלף לי האייפי של המחשב אז שיניתי ברווטר את הפורטים, וזה לא עובד! זה משגע אותי... אז רציתי לדעת אולי יודעים פה מה הבעיה, הפיירוול של הווינדווז לפי מה שאני יודע לא פעיל אצלי.. ועוד דבר, רציתי לדעת איך אני יכו להחליט איזה אייפי אני אקבל מהרווטר, אני יודע שזה משהו בהגדרות פרוטוקול, אבל שאני שם שמה את המספרים זה עובד האינטרנט לכמה דקות וזהו. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעבור לסיבים של פרטנר, מהירות 300 מגה. השכרת הנתב עולה 25 שקל לחודש, אז אני מעדיף כבר לקנות באופן פרטי. האם כדאי לקנות את ה SAGEMCOM 5770 שפרטנר משתמשים בו או עדיף ראוטר אחר? אני שואל גם מבחינת אפשרות מעקב ותיקון תקלות של פרטנר, כי תמיד הם אומרים שראוטר פרטי הוא בעייתי. עדיף דגם שניתן לרכוש בארץ. אני לא מבין כלום בראוטרים. אני רק רוצה ראוטר שיעבוד מהר, עם WIFI “חלק" וללא תקלות, ושיתאים לפרטנר מבחינת תמיכה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
- 1 follower
-
-
הזו מסומנת מועדפים. לפעמים רק רשת ה- ED2K מתחברת לי וה- KAD לא. וגם כאשר ה- ED2K מתחבר לי אוטו' וגם יש מזהה גבוה, כאילו שאין לי הורדה של קבצים, רק העלאה, ואז כשאני עושה חיבור ידני ל- KAD זה ממשיך לעבוד רגיל. יש לציין שאני מקבלת מהירות הורדה יפה ביותר, ושהמצב הזה קורה אחת לכמה שעות בודדות ושלפני שהיה לי את הראוטר האימיול עבד לי יופי. יש לי ראוטר של בזק, סימנס SL2-141 בהורדה של טורנטים, זה לא קורה. יש למישהו מושג למה זה קורה, ואין ניתן לפתור את המצב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך היתה לי בעיה עם התשתית של ADSL שהיתה מאופינת בפינגים גבוהים לכל האתרים כולל בארץ (לרוב בסביבות ה400-600 מילי בתוך הארץ ) . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437310.0 אתמול היתה לי שוב אותה בעיה של פינג לא יציב שקפץ בין 900-240 לחול אז בדקתי מה הgateway שלי (הקפיצה הראשונה אחרי המודם ) ועשיתי לו פינג ברצף. ראיתי נתונים בין 14 מילי (בסדר) ל240 (ממש לא בסדר) . למי שלא מבין למה זאת בעית תשתית זה די פשוט. במקרה שלי בין המודם לספק שירות(בזק בינלאומי) יש את המרכזיה ואז את התשתית של בזק. כדי להגיע להופ הראשון אני צריך להגיע למרכזיה ושם נתוני ה signal to noise חשובים ואז אני צריך לעבור מהמרכזיה על התשתית של בזק עד לחיבור עם הספק שירות . בגלל שכבר הי…
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
הי, אני צופה במחשב הביתי שלי דרך מסך LG, כך שסרטוני וידאו על גבי VLC Media Player ניתנים כמובן לשליטה, העברה קדימה אחורה, וכד'. מה האפשרות היעילה לצפות באותו תוכן (קבצי מדיה הניתנים לשליטה) במסך מרוחק מאותו סוג? פתרונות ה-Old School היחידים שאני מכיר הם: 1. לרכוש PC משומש עם HDMI ולשים כבלים בסלון. 2. איכות הסרטונים היא לא יותר מHD, ובאמצעות לפטופ עם כרטיס HD יש לי הרגשה שהאיכות תיפגם. מה גם שרכישת Laptop היא היקרה ביותר. אם יש פתרון יעיל לצפייה במסך מרוחק ולשלוט בהעברת הסרטונים, אשמח לשמוע. תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שווה להתחבר אליהם? 500 הורדה, 50 העלאה. איך הם בדיוק מחברים את התשתית שלהם בתוך הבית? ואיך זה עובד בדיוק? שמעתי שראוטר זה רק לWifi.
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
מעדיף של D-LINK כי שמעתי שזו החברה הכי טובה בזה, המרחק יהיה 3 ~ 4 מטרים מהמודם ואני צריך את הראוטר ל-PS3, אפשר דגם ומחיר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת כבר המון זמן, מהמחשב שלי שלא מחובר פיזית לנתב(יש מין משדר כזה שמחובר לUSB) מהירות ההורדה מוגבלת ל 60 קב"ש.. המחשב שמחובר ישירות לנתב מוריד על המקס(500 קב"ש) לעיתים רחוקות ולכמה דקות מעטות מהירות ההורדה אצלי מגיעה למקסימום(בדרך כלל אחרי ריסטרים למחשב) ועוד משהו, אני משתמש בויסטה, המחשב שמחובר ישירות הוא עם מערכת הפעלה XP, ואני לא מצליח להכנס לתיקיות של המחשב השני ולהפך. מקווה שתעזרו לי..
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני משתמש באימיול ויש לי בעיית lowid. Redirect request to Virtual DMZ host (this reduces the security provided by the unit) אישרתי גם את הפעולה הנ"ל וכתבתי את הip שלי אך עדיין יש לי lowid. היש פתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לילה טוב לפעמים קופצים לי הפינגים במשחקי רשת Angry אני משחק RAKION והפינגים קופצים ל3000 4000 לאיזה דקה וחוזרים ל50 -70 אני לא עובד אם אימיול או שום תוכנה אחרת אך ורק המשחק.. דיברתי עם בזק עשינו בדיקות פינג והכל סבבה.. ניסיתי לעדכן כרטיס קול,מסך,DIRECTX אני עם מודם ALE 150 יש דרך לבדוק פינגים קבוע? איך אני יכול להוכיח שמודם דפוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
ברשותי DELL LATITUE D630 עם כרטיס רשת אלחוטי INTEL 3945 הבעיה היא: שכאשר ניידים לידי מצליחים למצוא רשתות ללא קושי, המחשב שלי מגמגם, קליטה פחות טובה ומתקשה להתחבר! האם יש דרך לשפר את הקליטה? אולי להחליף כרטיס? להוסיף כרטיס USB? אשמח ואודה על תשובותיכם
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-