עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by hosham,

שלומות.. לפני כמה ימים החלה לי תופעה מוזרה ששמתי לב אליה בזמן שאני מוריד קבצי טורנט ע"י התוכנה אזוראוס (נוסה גם עם U טורנט - לא נפתר..). המחשב מחובר לראוטר ומתנתק אבל נראה בכרטיס רשת שהוא עדיין מחובר אחרי כדקה הכרטיס רשת מראה "כבל רשת מנותק" ומתחבר בשנית, יש לציין שהמחשב השני שמחובר לראוטר גולש כרגיל - פוטר את הראוטר מתקלה, נוסה החלפת פלאג בראוטר, כבל בין הראוטר לנקודה בקיר (שממנה נמשך כבל ארוך עד לנקודה בקיר אצלי) והחלפתי כבל בין הנקודת רשת אצלי לבין המחשב ואף החלפתי כרטיס רשת. כרגע הדיאגנוסטיקה שלי היא- הכבל הארוך נדפק פתאום וללא שום סיבה אחרי 4 שנים, או משהו במערכת הפעלה/הגדרות פנימיות/עדכונים ממיקרוסופט (הוסרו האחרונים-לא נפתרה הבעיה). סיפור ארוך, אך אני מקווה שמי שתה…

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by mzlbat,

היי תכלס אני מחליף את המודם שלי בראווטר כדי שכל המשפחה יוכלו לגלוש מניידים אייפונים ולא יודע מה אבל אני חושש ,שהחיבור שלהם יכביד או יאט את מהירות ההורדה לי ( הם עושים רק גלישה ויוטיוב ,וקצת שיחות וידאו במסנג'ר מפעם לפעם ) עכשיו עשיתי נסיון והורדתי קובץ משרתי בזק ( בדיקת מהירות ) והפעלתי את יוטיוב אבל נראה לי שזה ( הורדת הקובץ ) כמעט ולא פגעה לי במהירות ההורדה וההפך נכון שזה הפסקת ההורדה לא עשתה לי שטעינת הוידאו ביוטיוב נהיה יותר מהיר ( יש לי 8 מגה וזה הוריד לי על 1000 KB והפעלתי יוטיוב זה ירד קצת ל 940 KB ) השאלות הן כך 1. האם יש תוכנה מסוימת שבודקת כמה לוקח היוטיוב מהפס ? האם זה 50-80 KB או יותר ? 2. כמה לוקח המסנג'ר בוידא?ו 3. גלישה באינטרנט בדפים עם הרבה תמונות? …

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  3. שלום, קניתי נייד חדש שמחובר למודם ADSL. כל חצי שעה-שעה אין אינטרנט, אבל המחשב מראה שהאינטרנט מחובר. ז"א שלפי החייגן יש אינטרנט, ואם אני לוחץ על ניתוק אז אי אפשר להתחבר שוב. בזמן שאין אינטרנט שמתי לב שהכרטיס רשת מתנתק או משהו כזה. אחרי ריסטרט והכנסה מחודשת של הכבל האינטרנט חוזר לעבוד עד הניתוק הבא. אני עובד על ויסטה, וביטלתי את הניתוק האוטומטי אחרי 30 דקות. מה יכולה להיות הבעיה??

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by raz002,

אני מעוניין לקנות ראוטר בשביל שתי מחשבים מאיזה חברה כדאי לקנות ואיזה דגם? האם שווה לקחת ראוטר אלחוטי או שהבצועים יורדים? איזה הבדלים יש בין הראוטרים השונים? בתודה מראש! אשמח לתשובה בהקדם.

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  5. שלום רציתי לשאול איזה ספקיות אינטרנט מבצעות קאשינג לשיתוף קבצים. תודה

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  6. Started by Bypass,

שלום לחברי הפורום, זה כשבועיים שלושה אני חווה ניתוקים על בסיס יומי בחיבור לבזק בינלאומי (חבילה 100 מגה תשתית וספק). הראוטר שברשותי הוא VR600 V2. מהתמיכה הטכנית נאמר לי קודם לעשות ריסט לראוטר. לא עזר גם אחרי שהחלפתי פילטר וכבלים, הוזמן טכנאי, שמצא שגיאות באיזה כרטיס בארון של בזק. הוזמן טכנאי של בזק, אמר שהחליף כרטיס, בא לבית, הסתכל קצת ואמר "תקין" והלך. הניתוקים המשיכו. שמתי בחזרה את הראוטר הישן (W9970), לא עזר, הניתוקים ממשיכים. בלוג של הראוטר פשוט כתוב DSL LINK DOWN. בשיחה האחרונה עם התמיכה נאמר לי פתאום שיכול מאוד להיות שזה עדיין לא הקו אלא בעיה של התחברות סימולטנית של אותו יוזר, וכשזה קורה יש ניתוק ?? הבח…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  7. Started by eliil1,

אני רציתי לשמוע מוזיקה ב DEEZER.COM , אבל חסמו גישה לישראל להרבה שירים שם, אח"כ ניסיתי בRAPHSODY , אבל שם זה רק לארה"ב ... =\ אפשר לשנות את האייפי שלי שיהיה כאילו אייפי ארה"ב או בריטניה למשל?

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  8. כבר מספר פעמים שנסיתי את זה, עם מספר נתבים ועם כולם זה נותן לי את אותה התוצאה. המספר חיבורים שהוא מגיע אליו זה לפחות 20 אלף חיבורים, מה שממש לא נשמע הגיוני. במחשב אחד אני רושם את הפקודה server 10.0.0.1 12345 (זה הIP של אותו המחשב שעליו אני מריץ את זה) ובמחשב השני אני רושם client 10.0.0.2 20000 10.0.0.1 12345 מה אני עושה לא נכון?

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by aracer,

שלום לכולם. אני ביום ראשון מתכוון לעבור מנטויזיון לבזק בין לאומי ומכיוון שאני מחובר בngn אני רוצה להצתרף לחבילת ה10mb שעולה 150 שקלים. עכשיו השאלה שלי היא למי שכבר משתמש בחבילה הזאת דרך בזק בין לאומי(בבקשה לא לענות מי ששבע מחבר שלדוד של אמא שלו יש) זה לא בדיוק שאלה אלה יותר אני רוצה לדעת איך ההתנסות איתה עד עכשיו. מהירות גלישה מהירות הורדה בהורדות ישירות\אימיול\ביטורנט, וכל מה שעולה לכם לראש. שבת שלום ותודהה רבה מראש, אלון!

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  10. Started by b3ta0,

שלום לאחרונה התקשרו אלי נציגי הוט בשביל להציע חבילת תשתית + ספק דרכם מה זה אומר בדיוק? שהספק והתשתית הם שניהם הוט? או שיש בחירה בין תשתית + ספק לבחירתי? מה היתרון/חסרון? תודה

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by avieli,

ברשותי 2 מחשבים .1 נייד דגם 600e ibm ומערכת הפעלה me .שני מחשב נייח p2 מערכת הפעלה .xp fro שאלתי כיצד אני מעביר כל החומר של הנייד לנייח . אבקש להסביר צעד צעד ותודה.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  12. היי אני צריך עזרה בחומרה ואם אפשר בהגדרות לרשת בין 2 מחשבים שאחד נייח ואחד נייד 1. מחשב נייח מחובר לאינטרנט (hot) מודם וכבל לכרטיס רשת 2. מחשב נייד עם 802.11b / g WLAN Card אני רוצה רשת בניהם, אלחוטית(בלי ראוטר וכו')לשיתוף קבצים אינטרנט מדפסת וכו'(גם אם היא תתקיים רק שהנייח דולק) איזה חומרה אני צריך? והאם ישנם הגדרות מיוחדות או שזה כמו לחבר 2 מחשבים בכבל מוצלב? תודה לכל מי שעוזר 'ך

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  13. שלום לכולם. יש ברשותי מדפסת HP psc1315. למיטב ידיעתי, זאת לא מדפסת שתומכת בחיבור ישיר לראווטר. אני רוצה לשים את המדפסת בחדר שאין בו מחשב ושתדפיס דרך הרשת, אבל אני לא יודע איך אני עושה את זה עם מדפסת שאינה " network-ready". יש איזה מתאם שיעשה את העבודה? אפשרות אחרת כלשהי? תודה מראש נ.ב אני לא יודע אם זה משנה אבל הראווטר שלי הוא TP-LINK TL-WR541G

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  14. Started by singera,

כרגע אני משתמש בראוטר LINKSYS שהוא אחלה אבל בחיסרון שאין לו שרת הדפסה איך נחשב למי שמכיר ראוטרים הראוטר של DLINK שכולל שרת הדפסה מובנה יחסית לLINKSYS ואם יותר מומלץ לקנות שרת הדפסה בניפרד ?? האם יש לשרת הדפסה גם הגדרות כגון IP וכו' הרשת כוללת 4 מחשבים אחד מהם הוא לפטופ עם 6 שקעים בחדר שלי: שקע 1: תחנת משחקים מבוססת AMD 1800 שקע 2: תחנת DIVX + צורב מבוססת סלרון 633 שקע 3: שקע לתיקוני מחשבי חברים וכו' שקע 4: חיבור ללפטופ ליד המיטה מבוסס AMD K6-2-475 שקע 5: בחדר של אחי תחנת משחקים מבוססת P3 733 שקע 6: בסלון ללפטופ שקעים 1,2,5 מקבלים תיקשורת של 100 (שימוש בסוויץ המובנה של הראוטר) שקעים 3,4,6 מקבלים תיקשורת של 10 שימוש בHUB שימש אותי עד היום מדפסת: HP959 האם ניתן לחבר לחיבור …

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  15. שלום לכולם אני צריך מידע לגבי אירגונים קיימים בישראל אשר משתמשים ברשתות ZIGBEE ועד כמה ההתקן פופולרי בארץ אם בכלל?

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by Zadu,

היי פתאום התחיל משעות הצהריים התנתקויות מהאינטרנט .. כל פעם אני צריך לכבות ולהדליק תראוטר ואז זה חוזר.. מה אפשר לעשות ? לעוד מישהו זה קורה ?

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  17. Started by whodosntlikeomri,

שלום יש לי מודם משודרג ל router speedtouch pro יש לי שני חשבונות אינטרנט אחת אצל בזק בין לאומי השני באוניברסיטה (באצם זה לא לאוניברסיטה אלה למקום עבודה אבל עובד באותה הצורה) אכשיו, רציתי לדעת עם יש דרך או script או משבו להחליף user/pass בלי להכנס ל telnet או ל web תודה

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  18. הראוטר מדגם Siemens SL2-141 מדובר בחיבור קווי. אורך הכבל הוא 34 מטר. הכבל עובר מחוץ לבית ויש חשיפה מלא לשמש ולמזג אוויר. הכבל נמצא ברשותי כבר כמעט 6 שנים. בתקופה האחרונה (2 חודשים בערך), אני חווה בעיות גלישה ואני שם לב לזה בעיקר בסטרים (אם יוטיוב או רדיו אינטרנט). ראיתי עכשיו שכתוב שאני מחובר בין הראוטר למחשב במהירות של 10Mbps. האם יש דרך לבדוק את איכות החיבור?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by asher_pa,

שלום, אני רוצה לקנות ראוטר בתקן N (כמובן כולל הכרטיס\USB) אני מתלבט בין 3 דגמים שכולם נעים פחות או יותר סביב אותם מחירים : 1. Level One WBR6001 Edimax BR6424N .2 TP-Link TLWR841ND .3 מישהו יכול לעזור? ???

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  20. יש לי מחשב נייח שמחובר חוטית לנתב ובדיקה באתר של בזק מאשרת שאני מקבל את חבילת 10 מגה שלי. בדיקות מול שרתי חו"ל זה סיפור אחר (ואבוד). כאשר אני מבצע את אותה בדיקה במחשב הנייד שלי (שמחובר אלחוטית לנתב) אני מקבל פחות מ 6 מגה. למחשב הנייד של כרטיס במהירות B והקליטה טובה מאוד. מה יכולה להיות הסיבה להפחתה במהירות במחשב הנייד?

21. Started by Cheif,

פרשת ההתנתקות של חברת נטוויז'ן מצומת האינטרנט הישראלי (IIX) היא "קריאת השכמה" להנהלת איגוד האינטרנט הישראלי. ה-IIX וההשקעות העצומות שבוצעו בו הם כבר בבחינת "חלב שנשפך", אך אם הנהלת האיגוד לא תתעשת במהירות, עוד נכסים של האיגוד ירדו לטימיון. http://www.netcheif.com/blog/?p=3761

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  22. ספק-בזק בינלאומי תשתית-HOT חיבור ללא חייגן כרגע אני עומד על 100 מגה ו2 מגה מקסימום העלאה רציתי לדעת אם אני מתקשר להוט אני יכול לבקש יותר קצב העלאה?או שזה עדיין בלתי אפשרי?כי שמעתי אצל בזק יש כבר 4 מגה העלאה תודה

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  23. רכשתי אתמול מחשב חדש ,והתקנתי בו חייגן של 012 (תשתית הוט), נסיתי להפעיל תקשורת וקבלתי תקלה 769, התקשרתי לטכנאית של 012 היא בדקה איתי כמה דברים והתקלה חזרה ואז ביקשה שאלחץ על LOCAL AREA CONECTION אמרתי לה שזה לא מופיע לי בחיבורי רשת ,והיא אמרה שאני חייב לרכוש כרטיס רשת כדי שאוכל להתחבר וליצור קשר, האם זה אכן כך וגם מחשב חדש זקוק לכרטיס רשת ?

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  24. נכנסתי לכמה אתרים שמאפשרים בדיקה של מהירות החיבור - וכל אחד מהם נתן לי תוצאה שונה. חלק אפילו חצי מאחרים. באתרים מסויימים יש אפשרות לבחור דרך איזה שרת לבדוק את המהירות - ובכל שרת קיבלתי תוצאה שונה. מישהו מכיר אתר אמין וטב - או כל דרך אחרת - שבה אוכל לבדוק את מהירות החיבור שלי? בתודה מראש.

25. אהלן כולם, יש איזה לוח מודעות אינטרנטי בסגנון יד2 שאני מחפש את שם וכתובת המפעיל שלו לצורך שליחת מכתב התראה מעו"ד. הוא לא עונה במיילים ולא מגיב באף מדיה אחרת. אין מספר טלפון. יש דרך אינטרנטית לאתר את שמו\שמם? אולי דרך כתובת IP או משהו כזה? לא מבין בזה, אבל סקרן לדעת. תודה! ושנה טובה

דיונים חדשים בפורומים