עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, עד אתמול היה לי אינטרנט במהירות 3 מגה אצל אינטרנט סמייל ושדרגו לנו ל-4 מגה בחינם. כל שהינו צריכים לעשות הוא להתקשר לבזק ולהגיד להם לשדרג לנו את התשתית ל-4 מגה .. נאמר לנו לחכות 24 שעות (לא שיש לי מושג למה ) בכל אופן,עברו 24 השעות ומהירות הורדה שלי נשארה על כ-350 KBPS . בדיוק כמו במהירות אינטרנט הקודמת .. האם ייתכן והשדרוג תכף רק להעלאה? פשוט לא נשמע לי הגיוני .. ולמה הייתי צריך לחכות 24 שעות? תודה

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by פינגרס,

איך אפשר לברר אם קישור שנשלח אלי מכיל ווירוס או Torjan למען פריצה למחשב? ( חוץ מאנטי ווירוס ) , לבדוק את הקישור מבחוץ מבלי להיכנס

3. אני יודע שההבדל לא גדול אבל כמסתכלים על החבילה של סלקום לאינטנרט (נעזוב לרגע את המחיר) זה יוצא 2.8MBPS הורדה ו1.2MBPS העלאה זה כמעט חצי?? איך הם יכולים לתת קצב כזה הם לא חולקים עם בזק את הרוחב פס? ולמה אין למשתמשים הביתיים מהירות כזאות?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  4. אני מעוניין לעשות שיתוף בין הפיסי למקבוק שלי. לא מצאתי שום מדריך נורמאלי באינטרנט. אני גם מעוניין שהפיסי יהיה כמו שרת ביתי שעליו אפשר להכניס סרטים שאותם אני אראה דרך המקבוק שלי ובקרוב מקבוק של אמא שלי. כמובן עם זה אפשרי בקשר להגבלת האינטרנט בב"ל אין שום הגבלה התוסף הזה למכתב הצתרפות נועד לשמור על האינטרנט הביתי שלכם בתור אינטרנט ביתי ולא שרת עסקי או משהו כזה. הדבר קיים בכל הספקים תתעקשו ואתם תשמעו את זה גם פשוט הם לא הכניסו את זה למכתב הצתרפות שלהם - בדוק!

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by tal,

חג שמח לכולם !! אני צריך לקנות נתב לדירת גג. והחדר שלי על הגג מן הסתם יש גם חדרים בקומה התחתונה... קראתי כאן בפורום על המלצות חמות לקניית LINKSYS WRT54GL האם זה יקלוט ? החדר שלי בגג יהיה כנראה בדיוק מעל המקום שבו יונח הנתב, וקרוב למדרגות, ובמרחק של מקסימום 6 מטר אוירית מהנתב. שאר החדרים למטה יהיו במרחק של כ10-15 מטר מהנתב ועוד שאלה חשובה: חלק מהמחשבים הם ניידים וחלק הם נייחים. האם הנתב הזה תומך בחיבור אלחוטי וחיבור קווי בו זמנית ? המחשב שלי על הגג הוא שולחני. אני מעדיף לקנות איזשהו כרטיס שיתחבר לנתב בצורה אלחוטית. למישהו יש המלצה לכרטיס כזה ? הייתי מעדיף כמובן להתחבר ע"י כבל רשת אבל זאת דירה שכורה ואין לי כח להתקין ולפרק ולצבוע את הקירות בעוד שנה... ואפילו עוד שאלה: אני כ…

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  6. שלום לכולם. יש ברשותי מדפסת HP psc1315. למיטב ידיעתי, זאת לא מדפסת שתומכת בחיבור ישיר לראווטר. אני רוצה לשים את המדפסת בחדר שאין בו מחשב ושתדפיס דרך הרשת, אבל אני לא יודע איך אני עושה את זה עם מדפסת שאינה " network-ready". יש איזה מתאם שיעשה את העבודה? אפשרות אחרת כלשהי? תודה מראש נ.ב אני לא יודע אם זה משנה אבל הראווטר שלי הוא TP-LINK TL-WR541G

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  7. Started by MAROM,

אהלן חברה אני מעוניין להתחבר אלחוטית לרשת דרך המחשב הנייח אשמח להמלצות לגביי כרטיס רשת אני קונה מחשב גיימינג תודה

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  8. אוקי יש לי ראוטר של חברת Edimax מדגם BR-6216WG שמחובר קווית למודם. ספק האיטנרנט שלי הוא בזק והתשתית היא הוט. אין לי חייגן. אני התקנתי את הראוטר בהדרכה טלפונית של מוקד התמיכה שלהם (פיקוק). החיבור בין המחשבים לראוטר הוא אלחוטי, אין מחשב אחד שמחובר קווית. מערכת ההפעלה על כל המחשבים היא Windows XP. הבעיה: 1. בערך לפני חודש התחילה הבעיה שהאינטרנט היה פשוט לא עובד. הייתי ניגש להיכנס לגוגל ופשוט הוא לא היה עולה. ברגע זה האיכון של המחשבים שמראים שיש חיבור היה תקין, ואף כשניכנסתי לראוטר ללשונית Status => Internet Connection היה רשום Connected. למרות זאת האינטרנט לא העלה את google. בשלב זה הייתי מבצע ריסט לראוטר (ללא ניתוק) ולאחר סיום הריסט האינטרנט חזר. ממה נובעים הניתוקים<?…

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by dovik,

לפני שאני מתקשר לספק,אנסה להסתדר לבד.. בזמן האחרון כל פעם יש בעיה עם הפעלת FLASH ADOBE PLAYER. חוץ מזה,יש בעיה במשחקי און-ליין. הנה עכשיו עשיתי הורדה של תוכניות והורדתי את הנגן ההוא והתקנתי מחדש (הפלאגין,של ה-FF) ושוב הוא נופל. לא יוטיוב,לא רדיו-כלום :'( אני חושב שגם בדפדפן אחר זה לא יעבוד.. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  10. להדפיס מהסלון שלום ברשותי מחשב נייח עם מערכת הפעלה WIN_XP ומחשב נייד עם מערכת VISTA יש לי ראוטר שמחובר עם כבל למחשב הנייח ואני גולש מהנייד דרך ה Wifi מהסלון למחשב הנייח מחוברת מדפסת של קנון (פיקסמה 1600) ומותקנת עליו התוכנה ואני מדפיס בלי בעיה האם אני יכול להגדיר את המחשבים כך שאוכל לשלוח הדפסה מהמחשב הנייד בסלון דרך אגב, יש לי את דיסק ההתקנה של המדפסת וכל הדרייברים. האם העובדה שמותקנות מערכות הפעלה שונות על כל אחד מהחשבים מהווה בעיה תודה מראש על עזרתכם המדפיס

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  11. Started by Machu picchu,

שאני עדיין צריך לקרוא ולהבין מה זה בדיוק... או שסתם בזק בינלאומי הגבילו לי את המהירות בראפידשר?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by oOMrYairOo,

ערב טוב יש לי חבר שיש לו במשרד ראוטר cisco 881w שנרכש באופן פרטי על ידו עכשיו באיזור שלו תשתית בזק רופפת כל שני וחמישי לכן הוא עבר הוט ל 12/1 אם חיבור בחייגן לספק באופן מפתיע תשתית הוט יציבה יותר מזאת של בזק עכשיו השאלה היא איך אני מגדיר בסיסקו חייגן l2tp לכיוון הספק? בזמנו הגדרתי חייגן pppoe בתשתית בזק אבל לא יצא לי להגדיר חייגן l2tp לכיוון ספק בתשתית הוט יש פה למישהו קישור או מדריך זריז שיכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  13. המחשב החדש הגיע וכמובן עולה השאלה: איך לחבר את שני המחשבים לאינטרנט? טוב אז ככה אני לקוח של בזק בינלאומי מהירות 1.5 MBs בשני המחשבים יש כרטיס רשת והמחשב החדש מחובר עם מודם ALCATEL לאינטרנט. השאלה היא מה עדיף לרכוש ראוטר קווי ב 150 ש"ח ולהעביר כבל דרך 2 חדרים. או לרכוש ראוטר אלחוטי וכמובן עולה השאלה איך זה פועל. האם הראוטר האלחוטי מתחבר דרך כרטיס רשת? אני וגם לטלפון או שאני צאטרך להשתמש גם במודם הנוכחי שלי. איך קוראים לדבר הזה שיקבל נתונים במחשב הישן והאם הוא יתחבר ל USB או לכרטיס הרשת או שאצטרך להתקין כרטיס רשת מיוחד? תודה מראש מיכאל

14. Started by HellBoY,

שלום לכולם 4 שנים שיש לי BR-6104K של EDIMAX. עד עכשיו היתי מרוצה אבל כנראה שהוא כבר זקן ואין מה לעשות צריך להחליף. איזה ראוטר יש היום מומלץ בסדר גודל של ה 200 ש"ח? חשוב לצין שהראוטר צריך להיות חוטי ואין לי שום שימוש באלחוטי גם לא בעתיד. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by goopgoop,

שלום יש לי ראוטר שמחובר לבזק של SIEMENS SL-141 . יש לי ראוטר נוסף של DLINK 2650U אותו אני מנסה להפוך לAP של הסימנס. עבדתי לפי המדריך, אך עוצמת האות לא השתנתה. אפשרי בכלל לעשות דבר כזה ?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by gshhar,

יש לי מגה וחצי אבל זה אולי או בטוח בגלל שאני מוריד במקביל בקאזה איזה 7-8 סרטים במכה?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  17. היי יש לי בבית שלושה מחשבים. שני מחשבים ניגשים לאינטרנט דרך מחשב שלישי שעושה ICS. "גישרתי" בין שני המחשבים במחשב שאליו שניהם מחוברים כדי שיוכלו לגשת אחד לשני ולחלוק את השיתוף לאינטרנט. הבעיה היא שהגשר (כנראה) מגביל את מהירות הרשת ל10MBPS . - האם אפשר לשנות\ להעביר את זה ל100 ? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  18. Started by rotems18,

שלום לכולם .. יש לי בעיה כזאת ...(קודם כל יש לי מודם aztech 600e ואינטרנט 4 מגה) אז כשאני עושה משהו באינטרנט(זה מיתחבר ללא כל בעיה ) פשוט קופא לי המחשב לדוגמא עם אני ניכנס לאקספלורר המחשב קופא נגיד סתם משחק משחק רשת המשחק קופא פשוט איך שהמחשב קולט איזה תזוזה ברשת הוא קופא .....הישתגעתי כבר אפילו פירמטתי את המחשב וזה לא עובד בבקשה אני חייב עזרה ....

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  19. Started by yuval_200,

מישהו מכיר \ משתמש בראוטר הזה ? http://www.tplink.com/products/product_des.asp?id=31 האם היכולת שידור שלו שכתובה (2X, 3X) היא באמת מוכחת או שזה עוד גימיק חרטא ?

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  20. היי אני משתמש באינטרנט של פארטנר במהירות 1000. יש לי ראוטר שנמצא בחדר מרוחק שמהחדר יוצאות לקיר תשתית של כבלי תקשורת לכל החדרים, נקודת רשת לחדר. אני ובת הזוג שלי משתמשים בשני מחשבים באותו חדר , הוייפיי גם חלש מאוד היות והחדר אנו שוהים בו מרוחק . חשבתי על מגדילי טווח וmesh למנהם אך זה פותר לי בעיה אחת. אני צריך גם חיבור תקשורת למחשב הנייח של אחד מאיתנו ששנינו נוכל להשתמש בו זמנית והפתרון לבעיה הזאת הוא לקנות מתג גיגהביט של סיסקו או משהו, קטן עם 4 פורטים לחדר שלי ולחבר לשם את המחשבים ואת הסוני לדוגמה , אך שוב זה פותר רק חצי בעיה. הפתרון השלישי שחשבתי עליו הוא לקנות ראטור נוסף במקום מתג ושישמש לי גם כמתג וגם כנקודת רשת לוייפי שמחוברים לראוטר המרוחק. האם זה משהו אפשרי? …

21. Started by sagioto,

שלום, אני מעוניין לדעת מה מהירויות העברת הנתונים המקס' של כל אחד מהחיבורים? אשמח אם תוכלו לעזור,

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by fhrcis,

שלום , יש לנו בבית 2 מחשבים, כל אחד בעל מודם נפרד,חבילה נפרדת. והגענו למסקנה שעדיף לעשות חבילת אינטרנט אחת (למחשב אחד) ולקנות ראוטר כדי שיהיה אינטרנט אלחוטי בבית , כך שגם המחשב השני יוכל לגלוש על אותה חבילה וגם מכשירי הפלאפון, פה אני צריך את עזרתכם כי אני לא ממש מבין בזה. אני כן יודע שאני צריך להתקשר לחברת האינטרנט והספקית כדי לבקש מהם לבטל את אחת החבילות כך שתיהיה לנו רק חבילה אחת, אבל מה בהמשך? מה לקנות? מה לבדוק? תודה.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  23. Started by RX7,

לדוגמא אני מעלה קובץ כלשהו אחרי כמה זמן כתוב לי "לא ניתן להציג דף זה" ניסיתי לעלות לכל מיני אתרים כל מיני קבצים שונים ועדיין נתקל עם הבעיה הזו הקובץ בסדר לחלוטין לא ווארז או משהו אין בו רווחים לרוב קורה לי בקבצים גדולים (50 מגה) מה שהאתר מקבל .. אשמח אם למישהו יש פיתרון ד"א לא יודע אם זה קשור אבל יש לי ראוטר פשוט ניסיתי באלף ואחת אתרים ואותה בעיה אחרי כמה דקות הוא אומר לי לא ניתן להציג דף זה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  24. בבק4שה תעזרו לי אני ממש נועש אני חייב לעשות משהו אני כבר דיברתי עם הספק הם אמרו שהם יתקנו אבל לא עשו כלום אני מנוי בערך חודשיים וכל הזמן היו בעיות אני לא יודע מה לעשות אני כבר עובד רק עם הפילטר של המחשב ואני לא מבין מה הבעיה יכולה ליהיות האם אני צריך להחליף מודם ואם כן לאיזה עדיף?יש לי כרטיס רשת אבל הוא כבר מחובר לרשת! מה לעשות בבקשה תעזרו!!!

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by MotoCross,

ברשותי שני מחשבים בשני קומות שונות. המחשבים מחוברים בעזרת כבל מוצלב דרך הקיר. כיום כשאני רוצה לגלוש באינטרנט במחשב השני אני צריך להשאיר פתוח את המחשב הראשון. לא מזמן הפכתי את המודם אלקטל שלי לפרו (ראוטר) וקניתי hub לשם כך שאוכל גם לשתף קבצים בין המחשבים (כשהם פתוחים) וגם לגלוש באנטרנט במחשב השני כשהמחשב הראשון סגור. אני לא ממש בטוח כיצד לחבר את המחשבים יחד אם הhub והמודם. תרנו אותי אם אני טועה- אבל האם זה צריך להראות כך: את המודם אני מחבר לhub בעזרת כבל מוצלב. את שני המחשבים לhub בעזרת כבל מוצלב.. ואז אני אמור לקבל שיתוף קבצים ואנטרנט בשניהם כאשר המחשב הראשי לא צריך להיות פתוח. נכון?

• 6 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.