רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אך ניתן להיתחבר לשרת FTP (שיושב WINDOWS) דרך מחשב שאין לו מערכת הפעלה (אני רוצה ליצור דיסקט BOOT עם איזה משהו שיתן לי להתחבר ל FTP ) עזרה פליז
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקורס תקשורת נתונים נתנו לנו את השאלה הבאה: אז לגבי 1 התשובה שאני חושב היא: במקרה של בקשה למשלוח מחודש, יכול להיות מצב בו גם הבקשה לא הגיעה ליעדה וכך יווצר מצב בו המחשב ששלח את החבילות מהתחלה יחשוב כי הוא סיים לשלוח את כל החבילות ואילו המחשב המקבל ימתין לאותה חבילה חסרה וכך למעשה תתקע התקשורת ולא תמשיך הלאה. השאלה שלי היא לגבי 2. לא הסבירו לנו את הנושא (הזכירו את המילה שברור פעמיים לאורך כל הסמסטר), ואני לא מצליח להבין מה הבעייתיות בזה. תודה למי שיכול לעזור או להפנות אותי לחומר טוב בנושא. אביעד
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי כרגע מודם USB MODEM ALE 130 והתקנתי את VISTA ואני יודע בוודאות שאין דרייבר מתאים וכנראה גם לא יהיה ואני מעוניין להחליף למודם שמתחבר לכרטיס רשת וזה יפתור לי את הבעייה התקשרתי לבזק (199) והם אמרו לי שהם מחליפים רק אם המודם מקולקל או בתשלום של 130 ש"ח ובכל אופן אם אני רוצה אני צריך להתקשר לתמיכה של הADSL ולבקש מהם אישור עכשיו השאלה שלי אם אני אגיד להם שאין לי דרייבר תואם לVISTA הם יסכימו להחליף לי ללא תשלום??
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני משתמש ביוטורנט וכאשר אני מוריד בה אז אני לא מצליח לגלוש בכלל. האפלוד שלי הוא מקסימום 30KB ואני מגביל בעזרת NL ל 10KB כך שלא פה טמונה הבעיה. כמו כן הגדרתי בעזרת PATCH שהCONNECTION LIMIT יהיה על 200 במקום 10. הבעיה החלה רק לאחרונה, תמיד היוטורנט והגלישה באינטרנט לא היו מתנגשים זה בזה. אפילו כשיוטורנט הורידה על 250. הערה: לא מדובר בבעיית דפדפן כי זה קורה גם בפיירפוקס וגם במקסטון וכאשר אני יוצא מיוטורנט, דקה אחרי הגלישה מסתדרת ועובדת חלק. אשמח להצעות לפתרון הבעיה! שבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני לא מצליח לראות שום סרטון של YNET. ז"א אני לוחץ על PLAY וזה כותב מתחבר....אבל לא עושה כלום וחוזר למצב של PLAY. איך אני פותר את זה? ביו-טיוב אני רואה רגיל
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מצורף איור של הרשת שמתוכננת. הסגולים הם מחשבים. הכחולים הם בקרות של מכונות (מחשבים גם כן). כתום מדפסת עם כרטיס רשת. ירוקים סוויטצ'ים. אדום מודם ראוטר ADSL של ECI נדמה לי דגם 312. תכלת נקודות בקיר/תעלות. הסוויטצ' של ה-4 פורטים הוא של Trednet כמדומני, לא זוכר דגם.. ה-8 פורטים יהיה של Edimax ES-3108P. המרחק בין שני הסוויטצ'ים אגב הוא באיזור ה-100 מטר או יותר נדמה לי. אני רוצה לוודא שמבחינת חיבורים לשתי המכונות (הריבועים הכחולים) לא תהיה בעיה לקרוא קבצים מהמחשב השרת המחשב השרת מחובר ישירות לאדמיקס, בעוד שתי המכונות יתחברו ל-Trednet שיתחבר גם הוא לאדימקס. כמו כן לוודא שאני מחבר כבלים ישרים בין כל הנק'. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
קיצר קיבלתי BAN מאתר כלשהו איך כל העסק של הBAN עובד? ואם זה גם חוקי שטפו אותי באיך לעקוף את זה תודה
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
2 המחשבים שמחוברים לראוטר בצורה אלחוטית (אחד בטווח של 2 קומות, והשני בטווח של 2 חדרים), על שניהם כתוב במחשב "נמוך מאד" לשם זאת קנינו "מגדיל טווח אלחוטי" - המכשיר של D-Link מדגם DWL-G710 , כנראה הוא לא פועל או משהו, הגדרתי אותו לפי ההוראות (הייתי צריך לשבור תראש ולחפש בגוגל משהו בגלל שהייתה איזו בעיה, בסוף שיניתי משהו ב IP פרוטוקול וזה עבד, ורק אז הצלחתי להתחבר לפאנל ניהול שלו בדפדפן) עכשיו על המכשיר יש 3 נורות: POWER | LAN | WALN ה POWER דולקת רצוף LAN לא פועלת WLAN מהבהבת למה WLAN מהבהבת? זה צריך להיות ככה? בכל מקרה נראה לי שהמגדיל טווח לא עושה את העבודה שלו. ובלי קשר אליו, מה הסיבה שהמחשב שנמצא בטווח 2 חדרים מהראוטר משדר נמוך מאד? הראוטר - Linksys 2.4Ghz המה…
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
עד היום ההיתי בברק על 750kb, עככשיו חזרתי לשחק AA בחו''ל, והפינגים פשוט איומים, אז אני רוצה לעבור ספק, היום אני משלם לברק 59 שקל לחודש על 750 (המחיר ככה כבר 3 שנים מאז שאני מחובר דרכם), אז בררתי אצל המתחרה בזק, ואצלם אני יכול להביא ב39.90 1.5 מגה, האם המעבר לספק אחר והגדלת המהירות upload ו download הזאת תעשה שינוי משמעותי? או שרק 5 מגה יעשו תעבודה? מה אתם ממליצים ? האם 1.5 מגה מספיק ?
-
- 14 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי 11g ל desktop על מנת לקלוט מראוטר כאשר 2-3 קירות מפרידות. חשבתי על: Edimax EW7128G http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=86&pd_id=1 האם כרטיס זה חזק מספיק על מנת להתגבר על שתי קירות? יש המלצות על כרטיס רשת אחר?
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי חזק במיוחד בחיבור PCMCIA למחשב נייד, שייתן קליטה בטווח של כ- 100 מטרים, בתקציב של סביבות ה- 200 שקל - בלי חריגה בכלל, רצוי ממש שיעלה כמה שפחות. ראיתי את זה: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1261 איך הוא? שווה את המחיר? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי סוייצ' של סיסקו מדגם 3750G רציתי לדעת האם יש דרך לקבל את הכתובות ה IP של המחשבים שמחוברים אליו באופן ישיר תודה
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, עד אתמול היה לי אינטרנט במהירות 3 מגה אצל אינטרנט סמייל ושדרגו לנו ל-4 מגה בחינם. כל שהינו צריכים לעשות הוא להתקשר לבזק ולהגיד להם לשדרג לנו את התשתית ל-4 מגה .. נאמר לנו לחכות 24 שעות (לא שיש לי מושג למה ) בכל אופן,עברו 24 השעות ומהירות הורדה שלי נשארה על כ-350 KBPS . בדיוק כמו במהירות אינטרנט הקודמת .. האם ייתכן והשדרוג תכף רק להעלאה? פשוט לא נשמע לי הגיוני .. ולמה הייתי צריך לחכות 24 שעות? תודה
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מחיר הולך להחליף וחושב אם ללכת על הDLINK או הVTECH...
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן מצטער אם לא רשמתי במקום הנכון אני גר במושב בצפון אין לנו הוט במשוב אינטרנט של בזק עד 15 מגה שאר החברות לא מחוברים למושב האם יש ראוטרט שיכול לעבוד כאינטרנט ביתי על g5
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני רוצה לרכוש ראוטר חדש ואיכותי שיענה על הצרכים עבור ההורים. הדרישות (בתקווה שאפשר לענות על כולן הן):1 - קליטה טובה בכל הבית (בית פרטי עם ממ"ד). בעבר עם ה-WRT54GL הקליטה הייתה מספקת בכל הבית, עם הראוטר של בזק זה פשוט לא מתקרב לרמה המבוקשת.2 - מהירות כמה שיותר גבוהה, הייתי רוצה יכולת להעביר על גבי זה גם סטרימינג של וידאו ללפטופ מכונן מרוחק, ואני מעדיף שזה לא ידרוש חוט (ברור לי שלא נראה שם כותרי blu-ray בצורה הזו, אך אני מקווה שזה יספיק לכמה שיותר מהמיקרים).3 - חיבור לכונן USB3.0 חיצוני בכדי שאפשר יהיה להשתמש בו ככונן רשת ולגשת אליו מכל המחשבים.4 - יש בבית כמה נקודות רשת חוטיות (5 במספר), והייתי רוצה לחבר את כולן לראוטר. הבנתי שבמרבית הראוטרים יש רק 4 חיבורים - …
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, יש לי דירת 5 חדרים. בארון בחדר השינה נמצא הראוטר של פרטנר (100M) כאשר בכל חדר יש לי שימוש בטלפון נייד+מחשב נייד. בחדר הממד חיברתי למחשב נקודת רשת עם כבל RJ45 ובחדר השני נקודת הרשת אינה נגישה בכל מקרה שני החדרים האלה סובלים מחוסר קליטה. ראיתי שתי חומרות שיכולות לסייע MW3 TENDA וגם TP-LINK MESH DECO M4 שאלותי: 1. האם אכן יכולים לסייע. היה לי EDIMAX שלא בדיוק עשה את העבודה. 2. מי מבינהם מומלץ יותר לדירה עם קירות מפרידים וראוטר בארון בחדר שינה 3. האם כל אחד מהם צריך גם חיבור לכבל RJ או שרק חשמלית (במיוחד בעיה בחדר שאין לי גישה לנקודת רשת). אם כן , אז הרי לא עשיתי כלום אם אקנה 4. ובכלל... המלצות ורעיונות
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
היי אני משתמש באינטרנט של פארטנר במהירות 1000. יש לי ראוטר שנמצא בחדר מרוחק שמהחדר יוצאות לקיר תשתית של כבלי תקשורת לכל החדרים, נקודת רשת לחדר. אני ובת הזוג שלי משתמשים בשני מחשבים באותו חדר , הוייפיי גם חלש מאוד היות והחדר אנו שוהים בו מרוחק . חשבתי על מגדילי טווח וmesh למנהם אך זה פותר לי בעיה אחת. אני צריך גם חיבור תקשורת למחשב הנייח של אחד מאיתנו ששנינו נוכל להשתמש בו זמנית והפתרון לבעיה הזאת הוא לקנות מתג גיגהביט של סיסקו או משהו, קטן עם 4 פורטים לחדר שלי ולחבר לשם את המחשבים ואת הסוני לדוגמה , אך שוב זה פותר רק חצי בעיה. הפתרון השלישי שחשבתי עליו הוא לקנות ראטור נוסף במקום מתג ושישמש לי גם כמתג וגם כנקודת רשת לוייפי שמחוברים לראוטר המרוחק. האם זה משהו אפשרי? …
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה אני מעוניין להתחבר אלחוטית לרשת דרך המחשב הנייח אשמח להמלצות לגביי כרטיס רשת אני קונה מחשב גיימינג תודה
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
שלום חברה, אז ככה,אני עוד מעט עובר לכבלים (בנתיים יש לי ADSL עם מודם נתב של Alcatel 510). לפני הרבה שנים כשהייתי נסיין של אינטרנט בכבלים היה לי מודם ראוטר של 3COM ממה שאני יודע עכשיו כבלים לא מחלקים מודמים כאלה אז השאלה היא כזו:אם אני מחבר מודם של כבלים לSWITCH ומחבר גם 2 מחשבים נוספים לSWITCH האם אפשר לעשות איכשהו שכל מחשב יוכל לחייג עצמאית דרך המודם לאינטרנט,ז"א שלמשל עם מחשב א' חייג ואני אפעיל את מחשב ב' אז הוא ישר יהיה מחובר לאינטרנט וההפך,אני ]פשוט לא רוצה להגיע למצב שאני צריך לעשות מחשב שרת שכל הזמן יעבוד.
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי את המודם שציינתי והוא של בזק בינלאומי השאלה שלי היא אני רוצה לעשות רשת ביתית קווית אז אמרו לי שזה יעלה לי 350 שקל בערך כולל ראוטר אז האם אני חייב לקנות ראוטר או שאני יכול להשאיר את המודם הזה ולהשתמש בו ולהפוך אותו לראוטר כי אני לא רוצה להידפק?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
אין לי את ה Advanced במאפיינים של החייגן יש לי אבל יש שם רק "הגן על מחשב זה.... חומת האש" אבל אין את כל הדברים שיש פה: לפני שעשיתי פורמאט היה..
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות BLUETOOTH DONGLE למחשב ולא מכיר בכלל את התחום. האם מישו מכיר איזה FAQ טוב לנושא? מה צריך לחפש? נתקלתי במושגים של CLASS 1/2 וטווחים שונים, ואשמח למצוא עוד הסברים. האם יש המלצות על פירמות ספציפות, או אזהרות מפני פירמות אחרות? שמתי לב שחלק מהטלפונים והמחשבי כף היד לא יכולים להפעיל לתקשר עם יותר מהתקן אחד בו זמנית, למשל מחשב כף-יד עם אוזניה ו-GPS ששניהם BT, או טלפון שלא יכול להיות מחובר גם למחשב וגם לאוזניה דרך BT בו זמנית. האם זו הגבלה של התקן, או רק של מכשירים מסוימים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
מישהו יודע\יודע מאיפה אפשר לדעת טווחי IP של ISP'S מהולדנד או משוויץ? אשמח מאוד אם תשתפו אותי ביידע שלכם או שתפנו אותי לאיזה אתר עם מידע על זה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-