עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by theoherzel,

איפה אפשר לקנות נתבים של Compex וספציפית את ה- NP28G ? האם יש בכלל יבואן, ניסיתי ב- westicom אבל האתר שלהם לא נראה פעיל ובטלפון מקבלים מענה קולי קבוע. תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by omerha,

היי, בעכבות האיטיות שאני חווה בבזק בינלאומי , הם מבקשים בדיקות מסויימות. איך אני עושה backtrace לכתובת של gamespot לדוגמה 216.239.113.172 מהמחשב שלי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. יש סיכוי שה maple store לא עובד לי בגלל שיש לי TP LINK 54 והמשחק דורש מעל 54 ? במחשב של הכרטיס USB אלחוטי (מחשב חדש אחרי התקנת ווינדוס חדשה) המשחק לא עובד ובמחשב הראשי עם המודם והראוטר הוא כן עובד והוא הותקן כמו שצריך יכול להיות שזה בגלל ה54 הנמוך שיש בראטור הזה או שאין בכלל קשר?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by lidor_abo,

חברה הזמנתי נתב מבזק במסגרת חבילה שאבא שלי סגר איזה כדאי לקחת מה הכי טוב הכי חדיש? תדוה לעוזרים LIDOR?_ABO

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by dor18,

כשיש בקשה לשם משתמש וסיסמא, הברירת מחדל הייתה Admin בXP, אבל אחרי שעברתי לוויסטה זה ישתנה משום מה ... איך אני מגלה את הפרטים האלה?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. שלום לכולם, ראוטר ה edimax שלי (שקיבלתי מנטוויזן) נדפק סופית, גם לפני שהוא נהרס הוא לא הצליח להתמודד עם שיתוף קבצים לאורך זמן (האינטרנט הואט קיצונית והפינגים קפצו לשמיים) רציתי בבקשה לקבל המלצה לראוטר קווי איכותי שיוכל להתמודד עם שני מחשבים שמפעילים תוכנות שיתוף קבצים ועדין להתמודד עם גלישה רגילה ברשת. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by satlan1,

שלום, באתי לשחק בפוקר בפייסבוק וזה החליט שפורט 9339 חסום אצלי : יש לי את הפיירוול של הווינדוס, ואת הפיירוול של ESET NOD32 SMART. פתחתי בפיירוול של הווינדוס את הפורט 9339 גם UDP וגם TCP וזה לא עזר. בפיירוול של הנוד ניסיתי גם לפתוח אבל הסתבכתי עם זה קצת..בכל מקרה ניסיתי להגדיר את הפיירוול שיאשר הכל/ביטלתי אותו וגם ניסיתי להסיר אותו וזה לא עזר. חוץ מאלה יש לי גם ראוטר של LEVEL ONE שאני לא פותח בו פורטים כי אין לי אייפי סטטי..אבל לא נראה לי שזה הבעיה כי במחשב הקודם שלי וגם בשאר המחשבים בבית אפשר להיכנס לפוקר בלי בעיה. מה אתם חושבים שחוסם את הפורט? יש אפשרות לבדוק ? תודה! [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by ido2309,

שלום לכולם, בימים האחרונים אני נתקל בתופעה שמשגעת אותי,בעת גלישה כאן באתר. דפים נטענים בין 45 ל -70 שניות! הבעיה מתקיימת רק באתר זה. מישהו יודע? אני גולש ב-5 מגה,תשתית כבלים,ספק 013 עם ראוטר אלחוטי. (אם זה רלוונטי) ניסיתי בגלישה ישירה מהמודם,לא עזר. האיטיות גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. תודה מראש לעוזרים, עדו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by spot,

נאמר לי ע"י נציג של בזק כי בתשתית האינטרנט של הוט אתה בעצם נמצא על אותו רוחב פס עם עוד אנשים בבניין שלך אשר יושבים על תשתית הוט וכך אתה מקבל פחות רוחב פס ממה שאתה משלם עליו. האם הדברים נכונים? או שזו אגדת עם שיווקית של בזק?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם. בניתי רשת שמכילה 2 נתבים אלחוטיים מחוברים ביניהם. הרשת כוללת סה"כ 4 עמדות: שני מחשבים נייחים ושניים ניידים. לאחד המחשבים הנייחים מחוברת מדפסת בחיבור USB וכל שאר המחשבים ברשת יכולים להדפיס אליה. ברגע שאני שולח בקשה להדפסה מהמחשב הנייח שאליו מחוברת המדפסת הכל עובד חלק, אך ברגע שאני שולח בקשת הדפסה ממחשב אחר אל המדפסת הזו, אותו מחשב שולח את ההדפסה, המדפסת מדפיסה אותה אבל בקשת ההדפסה נשארת תקועה במחשב הנייח שאליו מחוברת המדפסת באופן ישיר (למרות שהמדפסת סיימה להדפיס אותה כבר). כאשר אני מנסה לשלוח בקשת הדפסה נוספת, המדפסת כבר לא מדפיסה מכיוון שיש מסמך תקוע ברשימת הדפסה של המחשב הנייח. איך אני פותר את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by arkzai,

היי אני בדיוק קניתי מחשב חדש ואני מעוניין להעביר המון (באזור ה-80GB) מהמחשב הישן למחשב החדש. ניסיתי לחבר ביניהם כבל רשת ולהישתמש בfile transfer של ווינדוס אבל זה עבד. אני מעוניין בכישה לכונן הקשיח במחשב הישן שלי. איך עושים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  12. Started by rb024,

שלום לכולם, אז כמו שרשום בכותרת אני מקבל 169.254... העניין זה שזה לא רק בהתקן אחד, בכל התקן תקשורת במחשב (בכרטיס האלחוטי, בכרטיס הקווי, אפילו בכרטיס USB אלחוטי שחיברתי) קיבלתי את אותה כתובת ERROR... לגבי הרשת, כמובן שהתחברתי לרשתות חילופיות אלחוטיות (ובת"א בלי עין הרע לא חסרים כאלה) וניסיתי גם קוויות אלטרנטיביות אך ללא הועיל. אני זוכר שבווינדוס XP היה איזה תוכנת WINSOCK שעשתה את העבודה, אבל לא מצאתי משהו חילופי לוויסטה, חשבתי אולי netsh winsock reset דרך ה-CMD יעזור, אבל זה לא... למישהו יש רעיון?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. יש לי אפשרות ל4 מגה, תשתית+ספק 130 שקלים לחודש עם התחייבות לשנה. האם זה מחיר טוב??

14. שלום! אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי שיעבוד עם WRT54GL של לינקסיס אני מעדיף שיהיה לו ממשק PCI אבל גם USB טוב ושיעבוד עם ויסטה 64! התקציב הוא 200 שקל בעיקרון אבל אפשר לחרוג אם זה ממש שווה את זה! ד"א הוא אמור להיות ממש קרוב לנתב מרחק של 2 מטר עם קיר באמצע! אבל בכל מקרה שתהיה לו קליטה טובה גם מרחוק! תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by anri,

אני מחובר ל 012 ויש לי 5 מגה, ולאחרונה אני חווה איטיות מטורפת לגמריי באינטרנט... אני מבצע בדיקת מהירות בכמה שרתים, והמהירות לפעמים עומדת על 200,150 , 500 משהו כזה... התקשרתי אליהם לברר, ומפה לשם עם כל הבדיקות שלהם שלא צלחו כ"כ, אמרו לי ללחוץ הפעלה CMD NETSTAT-N , ולראות כמה דברים יש לי שם משהו כזה... הרצתי, ועלו המון דברים, אמר לי שיש לי דברים שמשתמשים לי באינטרנט וזה מה שמאיט לי תאינטרנט, שיש לי וירוסים או ספאיים . יש לי אנטי וירוס של קספרסקי, וגם היה לי של נוד, יש לי גם כמה תוכנות ספאי, בדקתי ושום דבר שום וירוס שום ספאי... אמרתי לו את זה...אבל עדיין הוא טען שזה מה שזה, וזאת הבעיה... רציתי לדעת ממה זה נובע איך אפשר לסדר את זה, אם בכלל...ואם בכלל הטענה שלו צודקת, כי זה ממ…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. האם ישנה אפשרות לחבר מחשב ישן שאין בו WIFI לאינטרנט אלחוטי? כלומר לקנות איזה מתאים USB או משהו כזה שבעזרתו הוא יתחבר?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  17. אני מנוי לבזק בנלאומי,4 מגה מהירות,הכל היה בסדר עד לאחרונה,ביום אי אפשר לעבור את ה100 KB או לגלוש באינטרנט חלק בלי תקיעות משום מה,בלילה הכל משתנה,הכל ניהיה מהיר,חוזר ל500 מהירות,אין בעיה בגלישה,זה מאוד מוזר גם לכם זה קורה או שרק לי ? אני גר באיזור הצפון,לא היו לי בעיות איתם עד לאחרונה ואני כבר שנים איתם אני שואל כי אני שומע שהם התחילו להשים הגבלות ולשחק איתנו הלקוחות,מקווה שזה לא ככה.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  18. אני מעוניין להתקין את המודם EDIMAX BR6024WG ורציתי לדעת כי אני עושה מה שכתוב בחוברת ולא הולך אז אם יש הגדרות אחרות. אם כן תוכלו לכתוב לי.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את המודם הזה שמצוין בכותרת ואני מצלחי להתחבר לשם משתמש של הספק שלי אבל האינטרנט אל עובד נכנסתי להגדרות המתקדמות של הראוטר וגיליתי שרשום ב eroor no ip concevity משהו כזה תעזרו לי לפתור את הבעיה בתודה lidor_Abo

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  20. היי חברה אשמח אם תעזרו לי אני רוצה להכנס לראוטר שלי בבית edimax ואני לא נמצא בבית ואני יודע שאפשר גם להכנס ממקום אחר בבקשה שמישהו ישביר לי איך אני יודע שזה משהו ב remote management או משהו כזה אשמח אם מישהו יסביר לי או יעזור תודה

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  21. שלום יש לחברה שלי ראוטר אלחוטי TP-LINK tl-wr641g, והיא מחוברת לאינטרנט בכבלים/אינטרנט זהב (עם חייגן). הראוטר מוגדר להתחבר לאינטרנט אוטומטית, והמחשבים מחוברים דרכו. הבעיה היא שאני לא מצליח לבצע כל מיני פעולות כמו להגיב בפורום או להתחבר לג'ימייל (זה נראה כאילו הפעולות האלה נחסמות ע"י הראוטר - הדפדפן פשוט מחכה עד שהוא מקבל timeout). הקטע המוזר הוא שאם אני מתחבר לאינטרנט באמצעות החייגן ("בנוסף" לחיבור הקיים כבר), אז הכל עובד באופן תקין. הבעיה קורה בשני המחשבים, שאחד מהם מחובר באופן חוטי והאחר אלחוטי. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה!

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by nimrods,

שלום לכולם.! יש לי בעייה באינטרנט שאני לוחץ על החייגן לאיתחבר לאינטרנט אז זה מתחבר לי כרגיל אבל אחרי כמה דקות האינטרנט נסגר לי אוטומטי ואז אני לוחץ עוד פעם צריך ללחוץ על החייגן להיתחבר אז הוא לא מתחבר רק אחרי שאני מוציא את הכבל של המודם של החשמל מה אתם מצאים לי לעשות.?? תודה מראש לעוזרים.! NiMrOdS

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by arik100,

אני לא בא לדון בשיתוף קבצים אלא רק בתקלה מסוימת שיש לי בשימוש בUTORRENT אני בא להוריד קובץ מסויים מTRACKER מסויים והוא נותן לי שגיאה HTTP EROR 403 ניסיתי להחליף קליינט , ניסיתי להחליף את הIP שלי , ניסיתי להוריד דרך לינוקס - שום דבר לא עוזר אני מעוניין לדעת מה בדיוק מקור השגיאה ואיך אני יכול לפתור אותה ושוב מטרת הדיון היא לא שיתוף קבצים לא חוקי , אלא פתירת תקלה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by בטיטi,

2 מחשבים ברשת ביתית, בשניהם הגדרתי אותו יוזר עם אותה סיסמא, בשניהם סימנתי ב XP FW וי על File And Printer Sharing. ממחשב א' אני מנסה לגשת לכונן C במחשב B ע"י : \\computer_b_name\c$ נפתחת לי חלונית להזנת שם משתמש וסיסמא, אבל שדה המשתמש חסום, כתוב בו Guest ולא ניתן לשנות זאת. מדוע ? כיצד פותרים זאת ? (לידיעה : כל כונן C במחשב B לא סימנתי שיתוף דרך המאפיינים, לדעתי אין צורך)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by liordavid,

The internet works. sharring files between 2 comp's is the problem. When I'm trying 2 share it asks for username and password ? What r they ?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים