רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי בעיה עם מודם נתב אלחוטי ASUS AM 604. יש לי בעיות בקליטה של האינטרנט האלחוטי , המודם נתב לא משדר אותות מספיק חזקים , כנראה . יש לי כמה שאלות: 1.המודם נתב הנ"ל חודר דרך קירות ? 2.האם המודם נתב הנ"ל נחשב למכשיר טוב בשוק .? 3. אם לא איזה מודם נתב אלחוטי טוב וחזק שחודר קירות יש היום בשוק לקניה ? יש לציין כי אני משתמש בקולט המובנה של המחשב הנייד .
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
יש לי Edimax BR-6204WG Router ואני צריך לדעת מה האייפי הסטטי שלי , איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אתמול קרה לי משהו מוזר, שעדיין לא נגמר ואין לי מושג איך לפתור אותו... בכל מקרה, עד היום השתמשתי בקלייאנטים של ביטורנט ללא כל בעייה, הכל עבד טוב, מהר וחלק. עם זאת, לפני שבוע, השתמשתי בתוכנה [קליינט UTORRENT ו-ABC] והכל עבד כרגיל ותחילת השבוע הלכתי לצבא.. לאחר שבוע, כשחזרתי הביתה [אתמול], גיליתי שהקלייאנטים של ביטורנט לא עובדים בכלל... הקליינטים כאילו חסומים ולא מסוגלים להוריד כלום ולא להעלות כלום... ההודעה שהם נותנים לי היא: "23/05/2008 18:10:55 - Problem connecting to tracker - (10060, 'Operation timed out')" בכל מקרה, פרטים על מערכת ההפעלה ומה שמסביב: Windows vista SP1 32Bit אין לי פיירוול ולא תוכנת אנטיוירוס שעשויים לחסום את זה מותקן לי בבית רשת אלחוטית,ככה שאני מ…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איך עושים את זה? הבנתי שהאפשרות נקראת WDS , מעבר לזה אין לי מושג איך לעשות את זה... מישהו יכול לעזור לי עם איזה מדריך מקוצר? אני ממש אשמח תודה רבה רבה לכם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם קניתי מחשב נייד חדש.....תודה ואיתו קניתי גם ראוטר של tp link הראוטר מחובר למודם של בזק שנקרא aztech 600e. הבעיה היא שעל אף שהכל עובד עם המחשב והראוטר ומסומן לי שאני מחובר לרשת אלחוטית עדיין אני לא מצליח להתחבר לרשת. החייגן פשוט לא מצליח להתחבר. אגב החיבור דרך המודם ישירות עובד מצוין (כמו שבטח כבר הבנתם....) תודה מראש למביני העניין.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות ראוטר עם wifi חזק (רצוי קמה שיותר) ואמין במחיר של 400+- אז תתנו הצעות תודה מראש ערן.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות ראוטר טוב + כ.רשת אלחוטי ולא כ"כ יקר שיכול לשדר בעוצמה חזקה שגם מחשב הסגור בתוך ממ"ד יקלוט בלי בעיות. רציתי לשמוע מה דעתכם על זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~3comusb~23~0.htm אשמח להצעות נוספות 8) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רכשתי כרטיס: EDIMAX 1000/100/10 דגם: EP-4203DL 32 BIT כרטיס רשת PCMCIA למחשב נייד משום שאני חושד שהכרטיס רשת הפנימי במחשב נייד נדפק לפני זה היה לי PCMCIA אחר ושאני מחבר אותו הכל עובד פיקס אטומטי וכשאני מנסה לחבר את החדש של EDIMAX הוא לא עובד 2 הנוריות נדלקות בירוק(LAN/ACT) ו SPEED נדלקות קבוע המחשב נייד לא זיהה אוטמטית את זה וניסיתי להתקין עם הדיסק שהגיע אבל אני לא מצליח אני לוחץ התקנה הוא אומר לי להעביר קבצים ל C:NWNET או משהו כזה ואני לא מצליח להתקין, הוא לא מזהה את הכרטיס והאינטנרט כמובן לא עובד מה הבעיה מה עושים והאם מישהו יודע איך מתקינים היטב או איפה מגדירים את הכרטיס במחשב מוזר כי זה כרטיס חדש והכרטיס השני שיש לי הוא 10/100 פשוט ועובד פיקס יכול להיות שזה בגלל שזה …
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף למקום עבודתי ראוטר אלחוטי. היות שהמקום הינו מעין קמפוס בעל מספר בניינים אני מעוניין בראוטר שיספק לי עוצמת שידור גבוהה ככל האפשר. אני אשתמש בו למספר נייידים ולPDAים המשתמשים בתקן B\G. אשמח להמלצות. תקציב פתוח כרגע היות שזה על חשבון העבודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה סלקום יצאו עם מבצע לקחתי אותו אבל יש לי יומיים לחשוב על זה אם אני לא רוצה אז אפשרי להחזיר מודם AIRCARD 880E מחבר אותו ללפטופ היפה שלי LG E500 עם ויסטה גלישה סבבה בתל אביב מה שמעניין אותי זה אפלוד ודאונלוד אני עושה בדיקות הורדה מוריד על 150-200 קילו העלאה מתחילה ב30 קילו ויכולה להגיע ל190!!!!!!!!מטורף ביוטורנט אפלואד על 90 דאונלוד על 70.....לא מוזר?? אממה.........היתי בחולון בבית הוריי שם הגלישה הייתה איטית ודאונלוד על 20 סלקום טוענים שזה איזור כיסוי שונה וככה הם מתנערים מאחריות אוקיי אז מה חולון זה מדבר הנגב?תל אביב מועדפת על כולם???אפלייה ......גזענות!!! חשוב לציין שזה עולה 130 שקל לחודש כולל מודם ומעמ וגלישה חופשית ללא הגבלה שווה??????????????????? למישהו יש ניסיון…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם ראיתי אתר כזה שהיה בו את כל הפולים של כתובות הIP של ישראל מחולקים לפי ספקים אני לא מצליח למצוא את הקישור/אתר תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
אחרי איזה 8 חודשים כולה נדפק לי המודם מסוג 1320ROTAL שחור קטן ובמקום זה כרגע קיבלתי מודם AZTECH600E .. אז קודם כל רציתי לדעת שבאמת קיבלתי מודם שנחשב יותר חדיש וטוב? וגם הציעו לי תמורת התחייבות ל2 לקבל אחד מהדגמים הבאים של ראוטרים : Siemens SL2141 או חברה אחרת שכרגע אני לא זוכר את שמה אבל הדגם של הראוטר הוא AM6046 .. משהו מהראוטרים האלה שווה משהו?? יש לי כרגע נתב של 3COM שקצת עשה לי בעיות בעבר השאלה אם שווה בכלל לקחת מהם משהו כי מניסיון ה"מתנות" האלה לא כאלה משתלמות..
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה יש אתרים מסויימים שאני לא יכול להכנס אליהם ולפעמים כשאני מצליח להכנס עליהם זה לפרקים מסויימים של כמה דקות אתר למשל כמו facebook אני לא יכול להכנס!!!! כשאני מצליח להכנס אליו הוא מאוד איטי ושלא נדבר על הפייפוקס שאיתו לאתר הזה אני לא יכול להכנס ביכלל בנוסף גם אתרים כמו hattrick וגם לפורום הזה! לא תמיד אני מצליח להכנס כשאני עושה פינג על ואללה למשל אני רואה שהוא נותן לי 0 אחוז שגיאות לאתר כמו פייסבוק הוא נותן לי 100 אחוז שגיאה אתמול הוא נתן לי 75 אחוז ו50 אחוז... (לא רק לפייסבוק) מישהו יכול לעזור לי פה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתחילה לפני מספר ימים. אני גולש עם תשתית של בזק במהירות 2.5 ועם בזק בינלאומי. יש לי מודם רשת מסוג DSL 600E. לפני מספר ימים האינטרנט התנתק מעצמו כמה פעמים. למחרת, זה קרה שוב אבל לא הצלחתי להתחבר אחרי זה. רק אחרי אתחול של המחשב וניתוק המודם מהחשמל, הצלחתי להתחבר שנית. כאשר לא הצלחתי להתחבר, הופיע לי אייקון קטן של שני מחשבים ועליהם משולש צהוב עם סימן קריאה והיה כתוב: local area connection, limited or no connectivity כאמור, אחרי ניתוק המודם מהחשמל, זה חזר לעבוד ונעלם האייקון. האינטרנט עבד יפה כמה ימים, ומאתמול, שוב מופיע האייקון הזה, אולם האינטרנט עובד בסדר במקביל להופעת האייקון. פרט נוסף שאולי קשור ואולי לא, הדבר המשמעותי היחידי שעשיתי פחות או יותר ממש לפני…
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מקור: http://realestate.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20080509_981817&layer=hp&layer2=&layer3=realEstate בזק תציע חיבור לאינטרנט על גבי NGN, רשת הדור הבא שלה, בעוד כשנה וחצי. הרשת תאפשר מהירות גלישה של יותר מ-20 מגה-ביט לשניה - יותר מפי שניים מהמהירות המרבית שבזק מציעה כיום (8 מגה-ביט לשניה). עלות השדרוג של בזק ל-NGN מוערכת בחברה ב-2 מיליארד שקל. במסגרת השדרוג לרשת המתקדמת תחליף בזק את תשתית התקשורת שלה, שמבוססת על כבלי נחושת, לתשתית של סיבים אופטיים. מהלך השדרוג אמור לקבל אישור סופי מדירקטוריון בזק בשבועות הקרובים. מועצת המנהלים כבר אישרה אבני דרך בפרויקט, אחת מהן היא מכרז להחלפת הציוד בארונות הסעף (MSAG) - שעליו פורסם לראשונה ב-TheMarker. ב…
-
- 42 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שני המחשבים עברו פירמוט לפני קצת זמן, ואני מנסה לשתף את אחת המחיצות במחשב א' למחשב ב'. *שני המחשבים על אותו workgroup. *בשניהם מופעלת האפשרות של Files and printers sharing. *לשניהם הגדרתי איפי ידני. *במחשב שעליו המחיצה שאותה אני רוצה לשתף (הנייח), נכנסתי למאפיינים שלה ופעלתי לפי הוויזארד של XP לשיתוף המחיצה. במחשב הנייד, נכנסתי ל-my network places, לחצתי שם על add a new network, ומופיעה שם ה-workgroup שהגדרתי, אבל אין בתוכה כלום! מה הבעיה פה? ניסיתי לכבות את זוןאלארם בשני המחשבים, אבל לא הועיל במיוחד.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום ! יש לי ראוטר של חברת EDIMAX לא ידוע לי איזה דגם ספציפי אבל אני יודע שהוא תומך גם בכבלים וגם בADSL ! האינטרנט האלחוטי שלי לא עובד למרות שהמצב של האלחוטי בראוטר הוא על פעיל !!! מה אני צריך לעשות או לשנות כדי שזה יעבוד ??? בתודה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי נתב של LEVEL ONE. לאחרונה הוא עשה לי בעיות איטיות באנטרנט. ניסיתי לעדכן לו קושחה בתקווה שזה יעזור והאיטיות עדיין נמשכה... ניסיתי לאתחל לו את ההגדרות ולהגדיר אותו מחדש. עכשיו אחרי שאיפסתי אותו ואני בא להגדיר את הגדרות החיבור לאנטרנט שלו אחרי שאני מכניס את כל ההגדרות הנכונות כולל שם משתמש וסיסמא הוא פשוט לא מתחבר בטענה שההגדרות שגויות. וזה בדיוק ההגדרות שהיו בו לפני כן... ניסיתי שוב לעדכן קושחה ושום דבר לא עזר... בבקשה אם מישהו מכם יוכל לעזור לי בזה אני אשמח מאוד! כרגע אני עובד עם נתב ADSL של בזק. לידע כללי. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בחדר מרוחק בדירה לא קולטים טוב את הרשת האלחוטית מהנתב שבמשרד (Dlink DI524). בחדר הרחוק מחשב נייד ASUS F5, שכרטיס הרשת האלחוטי שלו במצב מאוד בעייתי. איך אפשר לנצל את קיומו של שקע TV בכל חדר כדי לחבר את החדר הרחוק למשרד? אני מעוניין לחסוך מחיר כרטיס רשת בנייד + החלפת ראוטר אלחוטי ו/או הוספת מכשיר access point באמצע הדרך. כמו כן מעדיף שיהיה חיבור קווי בחדר הרחוק כדי שהילדה תשב שם ותעשה שיעורים. היא צריכה חיבור אינטרנט, וחיבור להדפסה רצוי אך לא חובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בוא נגיד שאני מעוניין לקנות מחשב שרת ולשם אותו בחוות שרתים קודם כל יש דבר כזה? ואז אני ישלם רק על החיבור ? כמה זה אמור לצאת ? אני לא מדבר על SEEDBOX
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
לא יודע עד כמה הכותרת נכונה למה שאני אבקש אז אני מתנצל מראש... יש ברשותי קרוב ל30 מחשבים שצריכים לקבל אינטרנט, התשתית היא ADSL ומבחינת חומרה ותוכנה אין בעיה - כדי לממש את הפרוייקט. המטרה שאני זקוק לעזרתכם היא כזאת. יש לי מעבדת מחשבים שעד היום האינרנט התחלק בה דרך נתב שרק עשה בעיות. בגדול התשתית שמוקמת במקום הזה היא רשת לא קטנה של CISCO וזאת עדיין מערכת שעושה לי קצת בעיות... מה שאני רוצה לעשות זה בגדול לקחת מחשב ולהתקין עליו יישום שישמש אותי ב100% ראוטר -משמע מחשב שמחלק לי את האינטרנט בין כולם וכל הדברים הרגילים אבל שתיהיה לי אופציה לגשת למחשב הזה מכל מחשב דרך הקלדה של האייפי שלו (כמו כל ראוטר) והכי הכי חשוב לי שתיהיה לי שליטה מלאה בפורטים ולצערי החומת אש הרגילה לא ממש …
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום. קראתי מאמר על חיבור שני נתבים ב WDS ושם נאמר כי יש לתת לכל אחד מהנתבים האלחוטיים SSID שונה וכן תדר שונה. חיברתי אצלי בבית שני נתבים WRT54GL ב WDS ונתתי לשניהם את אותו SSID ואת אותו התדר בכוונה ובכך בעצם יצרתי רשת אחת שלמה בכל הבית. כרגע- כאשר אני גולש במחשב הנייד ומוריד משהו מהאינטרנט, המחשב יכול "לדלג" בין שני הנתבים מבלי להפסיק את ההורדה. אני מוצא את הרעיון מאוד טוב . האם יש חסרונות במתן SSID זהה ותדר זהה בעבודה ב WDS? קישור למאמר http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים.. לפני מספר ימים הקמתי רשת אלחוטית בבבית. בשני המחשבים יש לי אוווטלוק 2003 ואני יודע שיש אפשרות לשתף את האווטלוק כך שאני גם משמחשב השני אשלוט עליו. אם למישהו יש קצת הבסרים או מדריך אשמח לקבל אותו תודה צוות יקר.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי את המודם הזה שקיבתי מבזק הגדרתי אותו כראוטר אבל אני לא מצליח ליפתוח פורטים לאימיול הוא לא מצליח להתחבר לי אם מישהו יכול לעזור בעינין תודה
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני רוצה לייבא את המיילים שמתקבלים ב: וואלה , ל GMAIL עכשיו אני צריך פרטים איך לעשות את זה איזה שרת WALLA משתמשת? POP3? IMAP? איזה GMAIL? מה ההבדלים בכלל?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-