עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום רב יש לי תופעה מוזרה בחיבור בין הנייד לנובו X61 (מחשב מהעבודה) לבין הרשת האלחוטית הביתית siemens sl2-141. החיבור פשוט מתנתק כל כמה דקות ומתחדש מעצמו בד"כ. מדובר רק על הקשר בין ה - X61 לנתב. זה מוזר משום ש: 1. יש לי נייד אחר פרטי בבית שמחובר כבר חודשיים ברצף לרשת הבייתית ללא שום בעייה 2. ה - X61 מתחבר בקלות לרשתות אלחוטיות אחרות ללא בעייה 3. ה - X61 מקבל מהרשת הבייתית שירותי רשת מלאים ללא תקלות כשמחובר בכבל רשת ההגדרות של לנתב הן לעבוד ב - Open/WEP אשמח להכוונה כלשהי. תודה!

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  2. אני רוצה לקנות נתב משולב סויטץ אני מתלבט בין שני דגמים צריך עזרה לבחור איזה דגם הרשת היא של שלושה מחשבים יש לי מודם אלקטל של בזק ADSL אני רוצה לשתף את המחשבים ב- LAN 100MBPS ואת האינטרנט הדגמים שנראו לי הם: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104.htm ההבדל במחיר ביניהם הוא 50 ש"ח בערך, יש הבדל במהירות שלא הבנתי אותו באחד:40Mbps WAN throughput ובשני:20 Mbps LAN to WAN throughput בדגם הראשון יש פיירוול מובנה לפי מה שהבנתי, השאלה אם זה מסובך לפתוח לו פורטים בשביל תוכנות כמו אימיול? ואיך עושים את זה הקיצור אם תוכלו להסביר לי קצת אני אשמח תודה

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  3. Started by MATTAN,

היי מה המצב ?? אני צריך כמה שיותר מידע על הפרוטוקולים tcp/ip וכול מה שנראה לכם מתאים מבחינת חומר עיוני שאני אוכל ללמוד ממנו בקשר לתארד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=149977.0 אני מיתכוון חומר טכני יותר מאשר תאורתי תודה

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  4. אני חושב שכתבתי פה לפני כמה זמן אבל פרמטתי את המחשב ולא עובדות לי התוכנות. פתחתי פורטים מה שצריך באימיול 6662 ו 6672... ובאיסיקיו עשיתי 3001-3006... ובתוכנה אני שמרתי את התיקייה מלפני הפירמוט ככה שההגדרות נשמרו, הכל נשאר בעצם רק שהתחלף לי האייפי של המחשב אז שיניתי ברווטר את הפורטים, וזה לא עובד! זה משגע אותי... אז רציתי לדעת אולי יודעים פה מה הבעיה, הפיירוול של הווינדווז לפי מה שאני יודע לא פעיל אצלי.. ועוד דבר, רציתי לדעת איך אני יכו להחליט איזה אייפי אני אקבל מהרווטר, אני יודע שזה משהו בהגדרות פרוטוקול, אבל שאני שם שמה את המספרים זה עובד האינטרנט לכמה דקות וזהו. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  5. ניסיתי לבצע זאת ב-XP דרך NETWORK CONNETCTIONS ואז DISABLE אבל נורית ה-INTERNET ממשיכה להבהב כך שנראה לי שהראוטר עדיין מחובר לא? תודה

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  6. אהלן וסהלן לבאי הפורום בערב סגרירי זה ברשותי מדפסת HP DESKJET F2483. לזוגתי יש נייד והיא גולשת על האלחוטי שהראוטר שלי (סימנס SL2-141) משדר. בראוטר הנ"ל יש חיבור USB מרובע (כמו שיש מאחורי המדפסת) אך לא מצאתי באף חנות מחשבים כבל עם שני ראשים (קטן כמו שמאחורי המדפסת כאמור,או שמצוי בראוטר) בשני הצדדים. למדפסת אין חיבור לכרטיס רשת אלחוטי או חיבור LAN\רשת כלשהו,כך שהכבל הנ"ל הינו האופציה היחידה שנותרה רעיונות למישהו? ובמידה ואמצא כבל,איך מגדירים את המדפסת בראוטר (נכנס דרך אדמין ולא מצאתי איזכור כלשהו למדפסות או כל תקן USB). רב תודות לעוזרים והמשך ערב נעים!

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  7. Started by shlomi_x,

היי, אם אני נמצא בחבילה של 500 בבזק בינלאומי. האם קצב הורדה מקסימלי של 50-60 הוא קצב מתאים? תודה

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by איתי סיטבון,

שלום לכולם! רציתי לשאול במה שנקרא "מהירות שידור". אני ע"י כבל רשת מקבל 1Gbps, מזה אומר בדיוק? והשאלה יותר מעניינת אותי, שאני מחובר עם WIFI אני על 1.3Gbps, יכול להיות שיותר טוב לי לגלוש (ולשחק!) עם הWIFI על פני הכבל רשת? והאם אפשרי להגביה את מהירות השידור ע"י כבל הרשת? תודה רבה

9. Started by maormark,

שלום וברכה יש לי אינטרנט וספק בבית.. עכשיו יש לי עוד יחידת דיור מאחורי הבית. אני רוצה להעביר לשם שיהיה שם אינטרנט אני רוצה לחבר מהרואטר שבבית ליחידה שמאחורי הבית את האינטרנט האם אני יכול לחבר את הכבל רשת במרחק של ארבעים מטרים מהרואטר עד ליחידה שמאחורי הבית? ואם אני רוצה שיהיה שם WIFI ביחידה..אני יכול לחבר את הכבל רשת לאיזה שהוא מכשיר שיעשה לי WIFI ביחידה שמאחורי הבית? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by namlu,

שלום לכם! אני כבר שבוע בערך מוריד קבצים בצורה די כבדה, והתופעה שנתקלתי בה היא שבמשך רוב היום הביטורנט זוחל (מקסימום עשרות קילובייטים בודדים, ולרוב זה עולה ויורד בצורה מחזורית בין המהירות המקסימלית באותו הזמן, שהיא 10-20 קיי, לבין 0-5 קיי). בשעות הלילה, לעומת זאת, הוא טס. משעה 2 בלילה בערך המהירות מתחילה להאיץ, עד שב-4 היא מקסימאלית (מקסימאלית יחסית לשאר השעות, אך עדיין מדובר לרוב על 60-80 אחוז ממלוא רוחב הפס). המהירות נשארת מקסימאלית כ-4 שעות, וב-8 בבוקר היא מתחילה להאט למשך שעתיים, עד שב-10 ההורדה שוב זוחלת. בשעות המתות, מ-10 בבוקר עד 2 בלילה, ההורדות מתבצעות רק ממשתמשים מישראל. אני מסיק מזה ש-012 חוסמת הורדות מחו"ל במשך רוב שעות היום. אם זה היה קורה פעם אחת לא הייתי מתי…

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by nesoleg,

יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים לאותו ראוטר. לפני כמה ימים יצרתי רשת ביתית עם האשף של וינדוס בשביל להעביר כמה קבצים בין המחשבים בקיצור, עכשיו אני רוצה להסיר את הרשת (את ההגדרות שלה ואת התיקיות השיתופיות) איך אני עושה את זה??? בבקשה תעזרו לי אנשים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  12. שלום, לאחרונה החלפתי ספק אינטרנט ומאז לא ניתן לגשת לממשק מצלמות האבטחה. חוץ מכתובת IP, לא השתנה דבר. מה יכול לגרום לזה? צריך לציין, שאני מגיע לדף הכניסה שמבקש שם וסיסמא, אך בניסיון התחברות אני מקבל הודעה שהניסיון נכשל. כמו כן, אני מתחבר בפורט 90, אך אינני רואה ב-SBOX שום עדות לכך שהיה ניסיון להיכנס בפורט הנ"ל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  13. Started by blue24,

התקנתי ראוטר שיאומי בבית והפכתי את הראוטר vtech של בזק ל-bridged. התהליך היה די פשוט אבל נותרתי עם בעיה רצינית - אחרי הפסקת חשמל או כיבוי, יש הגדרה ספציפית ב-vtech של lan group שמתאפסת, וזה גורם לאינטרנט להפסיק לעבוד. מישהו מכיר? מצרף צילום של ההגדרה

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by naorsa,

יש לי בעיות מהירות עם אינטרנט תשתית HOT ספק נטוויזן ללא חייגן 2.5 מגה שתי טכנאי של הוט היו אחד החליף מודם ואחד שיחק עם החיבור של הכבלים וקיצר אותו או החליף חיבור שניהם לא פטרו את התקלה זה קורה כמה פעמים ביום למשך כמה דקות בודדות שאני אפילו לא מצלייח לפתוח גוגל ועד שאני מצלייח לעשות בדיקת מהירות באותו הרגע הוא מראה לי ping בין 120-150כל פעם משהו אחר והמהירות הורדה בין 0.80 ל 1.10 ואפילו פחות בשביל שזה יעבור אני צריך לעזוב את זה ולתת לזה להסתדר אחרי כמה ד'ק אני לא מוריד תוכנות או דברים ואין לי משהו שפתוח ולוקח מהירות מהאינטרנט אם מישהו יכול לעזור.... תודה

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  15. חיבור קווי בלבד, באופן שאין צורך שמחשב אחד יהיה דלוק כל הזמן. האם חובה במודם רשת, או שאפשר מודם USB? תודה.

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by mottile,

שלום לכולם, הגדרתי שני ראוטרים של 3COM לעבוד בWDS, ומשום מה הראוטר השני כל הזמן הופך להיות לא זמין, או לא מעביר DHCP. לאחר RESTART הוא מסתדר. אני חושד שזה בגלל שמפעילים טלפון אלחוטי 2.4G בבית אבל לא בטוח. יש למישהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  17. בימים האחרונים, אני מתקשה לגלוש לאתר תפוז בשעות מסוימות ביממה - אתמול הם היו מושבתים במשך זמן מסוים. היום בבוקר גם כן, לאחר מכן בצהריים זה הסתדר ועכשיו שוב אין גישה... אם אני עושה פינג לתפוז בזמן שיש בעיה - יש Resolving - אבל אני מקבל Request timed out. בזמן כתיבת שורות אלו ביצעתי פינג נוסף אליהם ולפתע קיבלתי Reply. מיד נגשתי לדפדפן ואכן הצלחתי לגלוש לאחד הפורומים. נראה שזה on/off שכזה! לקוחות בזק בינלאומי - האם נתקלתם בבעיות שכאלו?

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  18. Started by ffetetg,

בזק מציע 50 MB אנטרנט מהיר האם זה כדאי ? לאיזה שימושים יכול לקוח פרטי להשתמש בקו כזה היום ? שאלה 2 האם בזק או ספק יכול ללקוחות אינטרנט בנפח כזה גבוהה או הכול פקוק ?

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  19. מה זה אומר? צריך לעשות משהו כדי לסגור פרצות אבטחה עם המודם הזה?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  20. Started by RGod,

שלום חברה : התקנתי את חומת האש של ZONEALARM ,איך ניתן לפתוח דרכה פורטים לתוכנות מסויימות ידנית ?איפה יש את האפשרות הזאת ?

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  21. שלום, קניתי נייד חדש שמחובר למודם ADSL. כל חצי שעה-שעה אין אינטרנט, אבל המחשב מראה שהאינטרנט מחובר. ז"א שלפי החייגן יש אינטרנט, ואם אני לוחץ על ניתוק אז אי אפשר להתחבר שוב. בזמן שאין אינטרנט שמתי לב שהכרטיס רשת מתנתק או משהו כזה. אחרי ריסטרט והכנסה מחודשת של הכבל האינטרנט חוזר לעבוד עד הניתוק הבא. אני עובד על ויסטה, וביטלתי את הניתוק האוטומטי אחרי 30 דקות. מה יכולה להיות הבעיה??

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  22. Started by shauli,

שלום לכולם. יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים. אני מחפש תוכנה שאוכל להחליט כמה אחוזים מרוחב הפס אני אקבל, וכמה המחשב השני. הביאו לי את התוכנה Netlimiter, אבל בעזרתה ניתן רק לקבוע כמה אחוזים במחשב שלך כל תוכנה תקבל, אני צריך שאני אוכל נגיד להחליט שאני אקבל חצי מרוחב הפס והמחשב השני חצי. בתודה, שאולי

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  23. Started by ***אלירז***,

שלום, עד היום היה לי מחשב אחד בבית עם מערכת הפעלה של windows 7 ultimate, היום הגיע אליי עוד מחשב עם מערכת הפעלה של windows xp. ושניהם מחוברים לראוטר אחד. והשאלה שלי היא האם ואיך אפשר לשתף את הקבצים התיקיות בשתי המחשבים עם שתי מערכות הפעלה שונות? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  24. לאחרונה באו אליי חברים וראו אצלי איך ששידרגתי את המודם והם דיי התלהבו מזה וראו אפילו קצת הבדלים במהירות אצלי ואצלהם (אותה חבילה, אותו ספק), הם גם ביקשו ממני לשדרג להם את המודם גם, הבעיה היא שמחשבים זה לא בדיוק הקטע שלהם ואם יקרה מצב שבזק יחסמו את השיטה הזאת הם יתקעו עד שאני יבוא לסדר להם, דבר שיכול לקחת כמה ימים כי אני דיי עסוק בתקופה האחרונה... בכל מקרה שאלתי היא האם יכול להיות מצב שבזק יוכלו לחסום את שיטת ההתחברות עם המודם המשודרג ?

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  25. היי אני צריך ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם ישירות והמודם יתחבר למחשב, והPS3 יהיה בקומה למעלה וישדר אלחוטית. האם הנתב הזה מספיק טוב לצרכיי - D-Link DIR-300 Wireless G?

• 7 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.