עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי במקום העבודה Switch שדרכו אפשר לחבר כמה מחשבים לרשת (בתצורה חוטית), זה מאוד מגביל אותנו מבחינת מיקום - צריך ממש לגשת ליד הסוויצ' כדי לחבר את הלפטופ לרשת ורובנו נמצאים רחוק ממנו. יש אפשר אולי לחבר לסוויצ' איזשהו נתב (נקודת גישה אולי??) שיאפשר לחבר את הלפטופים שלנו ב-WiFi? ואם כן, תוכלו בבקשה להמליץ על מכשירים כאלו (עד 300ש"ח), כנראה שגם נצטרך אנטנה להגברה - כל אחד נמצא בחדר שונה עם דלתות דיי עבות. בנוסף, האם יכולה להווצר בעיה עקב כך שבמקום כבר פועלת רשת אלחוטית (שאליה אנחנו לא מעוניינים להתחבר) ?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  2. היי... יש לי ראוטר שמתחבר באינטרנט אלחוטי ולפני בערך חצי שנה קנינו עוד מחשב לבית איך שהמחשב הותקן עם וינדוס והכל... נכנסתי ל my network connections וראיתי את המחשב השני (זה היה הדדי) בקיצור.. אחרי כמה זמן פתאום אני לא רואה את המחשב השני!! וניסיתי הכל - ניסיתי לעשות התקנה של רשת ביתית וכל השטויות וכלום לא עובד יש עצות? תודה אגב הכרטיס רשת שלי זה: Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC ועל הראוטר שלי כתוב: FBR-1418TX 1W, 4L Broadband Router

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום חברה . יש לי מחשב שבתוכו לוח אם ASUS M2N-E . בלוח זה יש חיבור רשת מובנה ... עכשיו יש לי בעיה והיא שכאשר אני מחבר כאבל רשת המחשיב לא מגיב והחיבור לא דולק או מראה שנכס מהשהוא . ובדקתי את הכאבל ואת האינטרנט על מחשב אחר וזה עבד .... אה שכחתי לציין שהמחשב מראה לי שיש כרטיס ושיש DRIVER הכי חדיש וכותב שאין דבר מחובר. מה היא הסיבה לכך ? ומה אתם ממליצים לי לעשות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by elada92,

היי כולם, בחיפושי ברשת למצוא איך אני יכול לפצות על המרחק שלי בין המחשב לאקס בוקס מצאתי שיש המצאה חדשה שלא דורשת אלחוטיות... קוראים לה homeplugs... זה בעצם מתאם שמכניסים לשקעי החשמל ויש להם מהצד השני כניסה לכאבל רשת ואז ככה אם מחברים שניים אפשר לקבל רשת ביתית חוטית (שבשביל האקס בוקס זה יותר טוב בשבילי...) רציתי לדעת אם אתם יודעים על חנות בארץ שמוכרת אותם או אם מישהו מכם התנסה בהם...

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  5. אחרי פעמיים שאני משנה MAC ADDRESS (לא של הראוטר ולא של המחשב, שאני המצאתי), אני צריך לנתק את המודם מהחשמל ולהחזיר אותו חזרה כדי שהאינטרנט יפעל שוב, למה זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by id3232,

קיבלתי מחשב HP COMPAQ T5520 ואני רוצה לחבר אותו למחשב רגיל כדי שיהיה בו אינטרנט בעיקר ולשים אותו בחדר אחר. יש בHP מערכת WIN CE גרסא 5 דרך אגב. איך אני עושה זאת? והאם אתם חושבים שזה יעבוד? תודה

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by BloodFist,

שלום, ברשותי ראוטר של 3COM מדגם 3CRWE554G72T, ניסיתי לעקוב אחרי מדריכים שמצאתי פה בפורום ולא הבנתי איך להשתמש בWPA\WEP ז"א המדריכים לא התאימו ולא הצלחתי להבין איך להצפין בראוטר, האם מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני מכוון את זה? ואחרי שמכוונים בראוטר איך מכוונים במחשבים את הרשת בשביל שיתחברו אליה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, שאלה למבינים בראוטרים... איך ניתן לבצע RESET לסיסמא של הראוטר ? שכחתי את הסיסמא (ה DEFULT משתמש היה: admin וסיסמא : password) ואני לא יכול להכנס להגדרות. לא הצלחתי לבצע הסרה של ההגדרה. מישהו יודע איך מבצעים איפוס לסיסמא או אפילו להגדרות של הראוטר? תודה!

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  9. יש לי עכישו בעיה אצלי במחשב :-X יש לי לוח אם של msi יש לו כרטיס רשת מובנה ואני מחבר לשם תקבל ואין הוא לא מוצא הבעיה זה שהתקנתי את הדרייברים אבל עדיין זה לא עובד =\\\ מי שמכיר תדיסק התקנה של msi יש שם amd cpu driver amd away driver realtek hd audio driver התקנתי את שלושתם ועדיין זה לא מוצא את החיבור =\ אולי למשהו יש דרייברים מעודכנים יותר ללוחות האם של msi? אני לא יודע מה הסוג של הלוח אם זאת הבעיה אולי זה לא משנה והדריברים זה להכול

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by elad_jacoby,

חבר שלי לחץ על כפתור הריסט ומאז הראוטר לא עובד.. הוא יכול להיכנס ל192.168.0.1 .. אבל לא יותר מזה.. האינטרנט פשוט לא עובד.. מישהו מבין בראוטר הזה ויכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. המחשב שלי מספיק קרוב לראוטר-אז אני מתבחר אליו קווית. לעיתים אני רוצה לראות סרטים ב-HD אז אני מעביר את המחשב לצד השני של הבית,ולכן כדי שיהיה לי שם אינטרנט,חיברתי למחשב כרטיס רשת אלחוטי. כאשר המחשב צמוד לראוטר-נוצר מצב שבו אני מחובר קווית וגם אלחוטית(ברור שאני יכול לבטל אחד מהם אם אני רוצה). נראה לי שיש שיפור במהירות של האינטרנט....ואולי זה רק תקוות שוא. האם זה יכול לפגום במידע שעובר כזה דבר? האם זה אכן יכול להעלות את הביצועים של האינטרנט?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  12. כלומר כאכנס ל 192.168.1.1 אכנס ישר לתפריטים ולא אצטרך להקיש סיסמה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by RTTW,

איזה מודם כבלים טוב יותר מבחינת פיירוול ובאיזה מהם תיאורית אפשר לעשות IP קבוע מודם מוטורולה SB5100 או מודם טומסון TCM425

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  14. שלום, בשבוע האחרון נתקלתי באיטיות מטורפת בגלישה באינטרנט, במהירות הורדה לא תקינה, פינגים פחות או יותר יציבים. בהתחלה חשבתי שזה בזק בינלאומי, אבל ביררתי איתם והם תיקנו לי איזה הגדרה שלא הייתה מכוונת טוב בחשבון שלי ספציפית, אבל כשניתקתי את החייג ובדקתי מהירות מול התשתית הוט, גיליתי שבמקום 375 אני מקבל במקרה הטוב מהירות של 260-300. דיברתי אולי 3 פעמים עם תומכים שלהם והם ניסו (או שלא) כל מיני דברים אבל בסוף התומך האחרון נכנע והודה בפניי שזה העומס על הכבל שמקשר בין השרת שלהם לבניין שלי ולאיזור כולו, ואין מה לעשות לגבי זה. אז על מה אני משלם להם 80 ש"ח בחודש? ניסיתי לבדוק דברים אחרים, כמו לנסות מודם אחר, להחליף כבל רשת, לשנות הגדרות במחשב עצמו, לחזק את כל הכבלים והמגברים של הבית…

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  15. Started by Friedman,

שלום, שאלה תאורתית, האם אפשר להתחבר לאינטרנט דרך מודם הטלפון של HOT? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by gabi21,

יש ברשותי מחשב שמותכן עליו VMware-workstation בתוכו התקנתי SERVER 2003 רציתי לדעת אך אני יוצר קשר וירטואלי בין המחשב שלי לבין המערכת שנמצאת ב VMware

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום, יש לי ראוטר בבית עם שני מחשבים שמחוברים אליו ראוטר של EDIMAX לאחר 30\60 ד'ק לפעמים ולפעמים כך, האינטרנט מתנתק ומה שפותר את הבעיה הוא להוציא לרגע את הכבל מתח של הראוטר ולהחזיר ואז זה שוב פועל, אני מוריד ואני צריך הורדה רציפה ושלא יתכבה מה הבעיה מה צריך לעשות ?- אולי זה בעיית חימום ? אפשרי ? (הוא חם) לוח: EP35C-DS3R מערכת הפעלה: Windows vista sp1 x64bit מעבד:E8400 זיכרון:4GB GEIL דרייברים מעודכנים.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  18. Started by MENASHEHE,

שלום לכולם, יש לי את המודם הנ"ל הגדרתי אותו כראוטר וכנראה שהוא מתחמם יותר מידי אז הוא מתנתק לי כל הזמן ואני צריך לאתחל אותו מחדש וזה לא נוח ביכלל, אם מישהו יכול להמליץ לי על מודם אחר שיש לבזק שאפשר להגדיר אותו כראוטר אני ישמח תודה רבה....

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, יש לי את הראוטר הנ"ל עם הקושחה המקורית, ורציתי לדעת אם יש איזה דרך לשלוח לו פקודת RESET דרך הרשת במקום לנתק אותו פיזית מהחשמל כשצריך. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by most,

שלום, אני רוצה לחבר לרשת נייח מה עדיף? כרטיס USB או כרטיס PCI?? מה דעתכם על אלו: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22669 http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=390002&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=387

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by sharon515,

שלום מה דעתכם על הכתבה הבאה ? האם נראה לכם שגם בארץ זה יהיה ? http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=557858&sid=127 תודה

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  22. אוקי שלום. עשיתי לאח שלי פירמוט במחשב ועכשיו משום מה אני מחבר קבל רשת יש לי ירוק בכרטיס אבל המחשב לא מזהה אני עושה לו ליצור חיבור רשת חדש אבל אין לא מוצא כלום =\ התקנתי שוב תיונדוס ולא עזר למה זה קורה? אם למשוה יש מוסג תודה לעוזרים .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Spook,

שלום, קניתי ראוטר חדש של Edimax BR-6504N. יש לי כל הזמן ניתוקים של הראוטר (כל 5 דקות המחשב מודיע לי שהוא התחבר מחדש לראוטר). ניסיתי לעדכן firmware ואני לא מצליח. מקבל הודעת invalid file format. האם יתכן שעדכון ה-firmware חסום לגרסאות הישראליות של הנתב?

• 22 תגובות
    • 5.3k צפיות
  24. מישהו מכיר את המוצר שנמצא בתמונה ..? ? אני צריך לרכוש אחד כזה השאלה מאיפה ? ? ? ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by daniel123,

יש לי מודם ראוטר רציתי לדעת אם אפשר להגדיר אותו שיעבוד פשוט כמודם.

• 10 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.