רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום היה לי WRT54GL עם Tomato 1.23 ובגלל הבעיות חיבור עם הנתב הזה באורנג' החלטתי לנסות firmware שונה ולראות אם הגלישה תסתדר. בהתחלה ניסיתי את DD-WRT וכשהבעיות בגלישה נשארו ניסיתי לעדכן ל OpenWRT.. משום מה הראוטר לא אהב את זה ועכשיו אין לי גישה אליו בHTTP. מה שכן יש לי זה פינג וגישה בtelnet (שלפי המסך לוגין מראה שמשהו מהOpenWRT בכל זאת קיים שם). השאלה היא איך אני מגיע למצב שאני צורב לו firmware ומחזיר אותו לעבודה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מנסה לחבר את הראוטר למודם הכבלים בדיוק לפי ההסבר בחוברת. בסופו של התהליך - בבדיקה בסטטוס info, בשדה - attain ip protocol, מופיע - L2TP disconnected. ניסיתי מס' פעמים ללא הועיל, ובנוסף ניסיתי כשה - firewall והאנטיווירוס מנותקים. למישהו יש רעיון??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אני יוכל להגדיר את רוחב הפס שכל מחשב יקבל? מה בעצם תיתן לי הפיכתו לראוטר? כרגע יש אצלי רשת שפועלת עם מודם אלקטל (שהוא לא ראוטר) ו-HUB.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעונן בראוטר אלחוטי ע"מ לחבר בין המחשב שנמצא בחדר ממ"ד (קרוב מאוד לכניסה שלו) לבין נגן Q5W של IAUDIO COWON התומך בתקן G. אני מאוד מתלבט האם לקנות ראוטר עם אנטנה אחת tp-link 541G או 2 אנטנות כגון tp-link 841G / EDIMAX 6424N או אפילו ב-3 אנטנטת כמו edimax 6542N. מה שחושב הוא הוא לא העברת הנתונים אלא יותר הקליטה, כלומר שאוכל בסלון לגלוש בנגן. לתשובתכם, אודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם הנה השאלות שלי: 1. האם יש דרך מעשית לגלות אם מחשב מסויים משתמש ב SYN cookies 2. האם SYN cookies פוגועות בביצועים ואם כן עד כמה 3. האם יש חסרונות שאני אמור לקחת בחשבון שקשורים ל SYN cookies - חוץ מ window size נמוך 4. האם ווינדוס תומכת ב SYN cookies - זה לא שאני מתכוון להשתמש בזה על מכונה שמריצה ווינדוס, זאת שאלה לידע כללי בכל מקרה אני מודה לכם מראש על זמנכם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מודם של alcatel ואומרים שהוא מצווין והוא טוב להורדות אבל אני ועוד כמה חברים שלי שיש להם מודם כזה יש לנו פינג ממש לא טוב במשחקי רשת (טוב בעצם משחק אחד Counter Strike!!!!!) ורק בשביל משחקי רשת אני צריך אינטרנט מהיר אמרו לי שהמודמים הקטנים של ה usb טובים ויש להם ping נמוך איזה מודם יהיה לי הכי טוב ל ping נמוך ב adsl???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי מערכת הפעלה- WIN2003 אני מצליח להתחבר אליה ממחשב נייד, אבל אני לא רואה שום דבר שרץ. לדוגמא: נניח ועל מערכת ההפעלה יש חלונות פתוחים כגון סוליטר המסמכים שלי ולוח הבקרה, כאשר אני מתחבר מרחוק אני רואה שולחן עבודה ריק(!) תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עברתי בחודש יולי מהספק אינטרנט-זהב לספק קווי-זהב, והפינגים נהיו ממש נמוכים ויציבים. לא הייתה איתם שום בעיה עד השבוע הזה! אני לא יודע אם זה קשור לעניין או לא, אבל קרה לי ששלושה פעמים כבר נכבה המחשב לבד (אין שום בעיית חומרה) והופעל מחדש, ובזמן הזה המודם התחיל להבהב בצורה מוזרה! בקיצור, הפינגים נהיו עכשיו על 400! בדקתי ווירוסים, רוגלות ואין כלום, ואפילו התקנתי את ווינדאוס מחדש. אבל הפינגים עדיין נשארים גבוהים. ביטלתי את הפיירוול של נורטון והפעלתי את של XP אבל הבעיה עדיין נשארה, אז היא לא מהפיירוול בטוח. עשיתי tracert לשרת שאני משחק עליו...תגידו לי אם יש משהו מוזר בקישורים שהוא עובר דרכם. עשיתי בדיקת מהירות של תשתית הכבלים וגם אחת מהספק, הם כולם הראו תוצאות טובות! [attachment…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות נתב אלחוטי שיחליף את הנתב החוטי הקיים. הנתב ימוקם על מארז המחשב אצלי בחדר, האם הקרינה הזאת מסוכנת בכל דרך שהיא והאם אני יכול להניח אותו בחדרי ולהשאר רגוע שלא העליתי ולא אפילו באלפית האחוז את הסיכוי לחלות בסרטן?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי נקודת גישה ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני מודע לכך שאני צריך כרטיס רשת אלחוטי,אני רוצה רשת בין 2 מחשבים עד המחשב המחשב הראשי מחובר למודם adsl שהוא בעל יציאה אחת בלבד !rj45...איך אני יחבר את המודם לנקודת גישה בנוסף למחשב אם יש רק יציאה אחת?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מיטב ידיעתי, HUB ים / SWITCH ים למניהם , משמשים כאמצעי לתקשורת בין מחשבים הנמצאים באותה הרשת. אולם מה קורה כאשר מתקבל IP אשר אינו תואם את מספר הרשת? או אולי כן תואם את המספר, אולם מחשב היעד אינו מחובר ישירות ל HUM / SWITCH ? לאן מופנת הפנייה? אם משהו מכם מכיר אתרים העוסקים בתכנון רשתות, אשמח אם יצרף את הלינק...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיהיה עם מודם מובנה עליו .. עד עכשיו השתמשתי בראוטר DLINK חוטי, אבל החלטתי לעבור לאלחוטי .. גם בשביל פליסטיישן 3 שיהיה יותר נוח .. הבנתי שEDIMAX חברה טובה .. וגם 3COM , אני לא כל כך מבין בזה, אז תנו לי המלצות בבקשה .. בנוגע לתקציב, סביב ה300-400 שקל .. אולי טיפה יותר . תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה נתחיל מכך שאני לא מבין כלום ברשתות התקנתי היום רשת בבית עם XP בתור מחשב ראשי ,ועם 98SE משני בדיוק לפי מה שמוסבר במדריך של הפורום של פיסיטיפ, עם כבל מוצלב ,במודם פנימי ITEX האינטרנט עובד בשני המחשבים, אבל האי סי קיו לא יכול לשלוח קבצים או לקבל נאמר לי, ממי שניסה לשלוח לי קובץ, שכתוב לו שיש לי פיירוול, איך אני פותר את הבעיה ?? חיפשתי וראיתי שאין לי בכלל פיירוול..אם בדקתי נכון.. ויש עוד בעיה. אין לי מושג איך לתקשר בין שני המחשבים איך להעביר קבצים ביניהם ואיך לעשות הרדיסק משותף לשני המחשבים אני בשום אופן לא מצליח לראות את המחשב שמחובר אלי באף אחד משני המחשבים...מה לעשות תודה..טל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את החיבור שלי ל 5MB\512KB ושמתי לב שבכל האתרים לבדיקת מהירות , בכל הטורנטים (מטראקרים פרטיים) , הורדות ישירות, בקיצור בהכל, אני לא מגיע ל625KBS אלא לסביבות ה580KBS , זה אמור להיות ככה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את אמא שלי לאחת מחבילות הבאנדל עם בזק. כנראה 018. הבנתי ש018 נותנים קופון של בערך 300 ש"ח לקניית מודם בבאג. בבית שלי אני מחובר דרך בזק, עם המודם של DLINK. הייתי מחובר בעבר להוט. יש לי הרושם שלבזק יש יותר אפשרויות שלטיה מרחוק על הרשת - דברים כמו שינוי שם רשת וכו'... האם זה נכון? שאלותיי: 1) איזה מודם מקבלים בבאג כיום מ018? 2) האם יש מודם אחר שמומלץ לקנות במקום? כאמור, מדובר בדירה של אמא שלי. אין לה את היכולת לעבוד מול תמיכה טכנית. כמה שיותר תחזוקה מרחוק מצד הספק - מה טוב. יציבות גם חשוב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי נתב של EDIMAX BR6104 מחובר אליו מחשב נייח בצורה חוטית לאחרונה רכשתי מחשב נייד והגיע הצורך בנתב אלחוטי, לפני שקניתי הבאתי מחבר AP של CISCO AIRONET 1200 חיברתי את הנתב לAP והתחברתי אליו דרך המחשב הנייד בצורה אלחוטית הנייד מזהה אותו אך אני לא מצליח להכנס לIP שבו אפשר לקנפג את הAP והאינטרנט לא פועל אשמח מאוד בהסבר לבחיבור הנתב לAP
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כרגע אני מחובר ל-HOT בתשתית של 5 מגה ובזק בינלאומי. בזמן הגדרת בראוטר TL-WR1043ND חיבור לאינטרנת אני לו יכול להיתחבר תרך L2TP הוא פשוט מנסה להיתחבר ולא יוצא , אבל בלי שום בעיות אני יכול להיתחבר דרך Dynamic IP או PPTP . זה אמור להיות כך? :nixweiss:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אפתח את האשכול בכך שאני יגיד שאין לי הרבה מושג בכל התחום שהפורום הזה עוסק בו, לכן אני אסמוך על כל מה שתגידו. בקרוב מאוד יהיו לי בבית 2 מחשבים שולחניים. יש ברשותי אינטרנט 3mbps\278kbps דרך הכבלים עם מודם של חברת מוטורולה מדגם SB4200 (עם RJ45+USB). אני מעוניין לנתב את האינטרנט הזה לשתי המחשבים בצורה אל חוטית (אם יש נתב שהוא גם חוטי וגם אל חוטי זה יהיה מצויין כי אז אני ישים אותו ליד מחשב אחד מתוך השתיים ואני יחסוך Wireless Adapter אחד). *אני לא רוצה שום פיירוול! את זה יש לי על כל מחשב בצורה תוכנתית וזה מעל ומעבר בשבילי, אני לא מעוניין לפתוח כל פורט שאני צריך מתי שאני צריך, אז שלא יהיה פיירוול. רק רציתי לדעת, אם אין לו פיירוול זה אומר שמישהו אחר יוכל …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבוע, התחברתי לתשתית של הוט ולספק נטויזן במהירות של 16 מגה. כאשר אני חיברתי את המודם ישירות למחשב, דרך אתר הבדיקת הורדה ראיתי שאני מורידה במהירות של 2MB לשנייה. אולם, כשאשר אני מחברת את המודם לראוטר לינקסיס WRT54GL, שני המחשבים שאני מתחברת אליהם ברשת אינם מצליחים לעבור את ה1.3 לשנייה באותו אתר בדיקה. (כנ"ל גם לשרתים של ראפידשר) למרות שעוצמת האות מצויינת. עשיתי עדכון קושחה של tomato לראוטר, אך עדיין הבעייה לא נפתרה. (מחשב אחד הוא נייח מתחבר לרשת ע"י כרטיס רשת אחלוטי של לינקסיס ומחשב נייד חדש של דל - בשניהם הבעיה) האם הראוטר לא תומך בהעברת נתונים של 2MB לשניה? מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה ומחכה לתגובה. יעל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש נתב לבית שיענה על הדרישות הבאות: נתב כמובן, FIREWALL כולל STATEFULL INSPECTION אפשור NAT סטטי.. איפשור גישה מרחוק ב VPN דרך IPSEC או כל פרוטוקול אחר... 4 כניסות רשת 10/100 או יותר טוב מזה אפשרויות להגדיר ACCESS LISTS בתור בונוס יהיה מאוד נחמד... רצוי ממשק WEBBY לניהול אבל גם ממשק CONSOLE לא בעיה... כל דבר מעבר לזה - רק טוב. עריכה: הצצתי בינתיים ב CONCEPTRONIC C100BRS4H שעולה איזה 260 שח עם 5 שנות אחריות ... ובמשהו דומה של LINKSYS שעולה 650 שח... עכשיו ברור לי שלינקסי זה מותג אבל עד כדי כך? מישהו שמע על הנתבים הנל משהו? טבו או רע? (שניהים לא אלחוטיים!) וגם 3COM 3C857-ME שעולה איזה 450 שח על אחריות לכל החיים... יש גם CNET CNIG 904S שהוא רק נתב ו NAT FIRE…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר ויודע כיצד להגדיר? הדגם של חברת ADB דגם adb p.rg av4202n תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ראוטר טוב שיתן לי קליטה אלחוטית מלאה למחשב נייח.... קצת פרטים: ובכן יש לנו תשתית הוט בבית עם 12 מגה מהירות כרגע יש לנו ראוטר אלחוטי שאליו מחובר מחשב אחד עם כבל ושאר המחשבים (נייד ונייח) מחוברים אליו אלחוטי וכמובן סמארטפונים. אין באפשרותי להעביר את הראוטר למקום אחר מכיוון שהנקודה היחידה לאינטרנט היא רק בחדר שבא הוא נמצא. בין המחשב הנייח לראוטר קו אווירי בערך 6-7 מ' שבניהם 4 קירות מפרידות לא ממ"ד רגילות ואני מחפשר משהו מספיק חזק שיעביר לי קליטה מלאה. טווח המחרים שאני מחפש גג 350 ש"ח ומטה כמובן דרך אגב יש ברשותינו חבילת גיימר אם אני לא טועה הראוטר חייב שתהיה לו אפשרות לחייג לספק ולא חיבור קבוע ניסיתי לחבר בעבר את הראוטר Linksys wrt45g והספק אמר שאין באפשרו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם למישהו כאן יש כזה נתב? חשוב לי מאוד התאמה לאימיול, אני חושש לקנות כי שמעתי שיש בעיות עם נתבים ואימיול אז ברצוני לקבל חוות דעת. תודה, אופיר
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קרה בפתאומיות, אתרים בארץ עובדים רגיל. גוגל למשל עובד אבל פייסבוק ועוד כמה אתרים בינלאומיים שניסיתי (אתרים של חברות שונות, פורומים וכו') מקבלים Connection timed out בכרום אחרי הרבה זמן שהוא מנסה להתחבר. HOT+נטויזן, עוד מישהו חווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-