עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Or ei,

יש היום משדרים של רשת אלחוטית שמגיע ל100 מטר או מעל ? אני סובל ממחסור באינטרנט בחדר שלי והבית שלי נמצא בערך 100 מטר ממנו האם מישהו מכיר את זה ויכול לתת לי פרטים ?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  2. Started by tagada0071,

היי , יש לי מקלט דיי מעאפן שכל הזמן מתנתק ובקושי קולט אעפ שיש קליטה מצויינת ממקלט WIFI אחר בבית . הייתי רוצה המלצה למקלט USB הכי חזק שיש היום בשוק - מחיר לא משנה תודה!!

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by ExploiT,

אוקי אתמול השארתי תמחשב שרת פתוח ותמחשב שלי פתוח שבו פתוח הביטרונט עכשיו כול הלילה זה עבד ובבוקר אני בא להמשיך לשחק במשחק אני רואה שהאינטרנט לא עובד ושהביטרונט הפסיק לעבוד אני שואל את אח שלי מה קרה הוא אומר שהוא התוערר בבוקר ראה תשרת פתוח אז הוא כיבה אותו ואחרי שעה הדליק אותו ומאז אין שיתוף אינטרנט למחשב שלי (היחיד ברשת) בשרת שאני עכשיו עליו כותב תהודעה יש אינטרנט כי הוא מחובר ישרות למודם אבל המחשב שמחובר עליו (שלי) לא מקבל שיתוף איטנרנט,קבצים,מדפסות ניסתי לעשות תיקון לכול הרשתות עם ניתוק והפעלה מחדש של כול המחשבים, ניתוק כבלים הוצאת הכרטיסי רשת וחיברוים מחדש עם התקנת דריברים מחדש להפעיל את אשף הגדרת הרשת מחשב בכול המחשבים לעשות שוב ת סטיקי של המדריך המלא לשיתוף אינטנרט…

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  4. שלום רב, ברשותי מחשב כמו שמפורט בצד. כרגע אני עובד עם אינטרנט מהיר במהירות של 750KB כאשר ספק התשתית הוא בזק ADSL, וספק התוכן נטוויז'ן. המודם החיצוני שמותקן במחשב הוא: eci b-focus router 312+ המחשב שאליו יחוברו המודם והראווטר הוא זה, הנייח. רכשתי מחשב נייד חדש בעל חלונות XP ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט. הבנתי כי עליי לרכוש ראוטר אלחוטי, לחבר אותו לחשמל, להוציא את כבל הרשת שמחובר כרגע לכרטיס רשת ולחבר אותו לראוטר, לחבר כבל רשת חדש מהראוטר לכרטיס רשת ואז להקליד כתובת בדפדפן ולהגדיר כמה הגדרות. האם זה כך? איך אני יודע שבמחשב הנייד מותקן כרטיס רשת אלחוטי כדי שיקלוט את מה שהרווטר משדר? בקיצור, כל עזרה תתקבל בברכה. חשוב מאוד לציין כי המחשב הנייח שאליו יחברו המודם והראווטר עובד 4…

5. Started by alidanon,

אני לא מצליח להעלות קבצים גדולים לאינרנט... בזמן העלאה... כבר מספר דקות של העלאה אני מקבל שגיאה = \... וזה מפסיק את העלאה, ניסיתי עד עכשיו להתנתק מהאינרנט מספר פעמים! ניסיתי כבר מספר אתרים ושום דבר לא עוזר... אשמח לעזרה תודה!

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by xTz,

האם יש כזה מוצר? אם כן, איך קוראים לו? אם לא, אשמח לדעת איך יוצרים שרת מדפסות תודה רבה!

7. שלום לכולם לאחרונה אני גולש באמצעות ראוטר אלחוטי אדימקס תשתית ADSL וספק 012 ביומיים הראשונים הכל היה תקין, מאז בחיבור לאימיול מקבל רק low id . איפה הבעייה ? מה צריך לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  8. כתובת MAC אחרי פירמוט לא נמחקת? היא נשארת לתמיד?

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  9. מחפש ראוטר לא יותר מדי יקר, לחיבור 3 מחשבים ברשת חוטית + 2 מכשירים אנדרואיד בWiFi. הראוטר יושב בתוך הממ"ד, והאינטרנט האלחוטי יצטרך במקרה הכי גרוע להגיע עד קומה שנייה, דרך הממ"ד. אפשרי? כרגע יש לי Edimax 6104K חוטי. אני מחובר לבזב"ל על כבלים, 5M. לחיבור: 2 מחשבי WIN7, מחשב מריץ אובונטו, ו2 מכשירי HTC Desire עם אנדרואיד 2.1.

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by TheSlider,

היי חברים! האם אני יכול לעשות packet sniffing של הרשת הבייתי שלי בעזרת כל כרטיס רשת WIFI או שאני חייב בשביל זה כרטיס רשת שתומך בהזרקת פאקטים ואחרת שום דבר לא יעבוד? יש לי כרטיס רשת אלחוטי תקן N של TP-LINK האם זהו כרטיס טוב למטרה של packet sniffing של הרשת הבייתית שלי? תודה רבה חברים!

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by shloogy,

הי מערכת הפעלה- WIN2003 אני מצליח להתחבר אליה ממחשב נייד, אבל אני לא רואה שום דבר שרץ. לדוגמא: נניח ועל מערכת ההפעלה יש חלונות פתוחים כגון סוליטר המסמכים שלי ולוח הבקרה, כאשר אני מתחבר מרחוק אני רואה שולחן עבודה ריק(!) תודה מראש,

12. היי קיצר עשיתי שדרוג מ 5 ל 8 מיגה בתשתית ADSL ספקית בזק בנלאומי , בגלל שהמודם ECI 150 לא תומך ב ADSL 2 היום הבאתי מבזק סטור אזטק 600E ( הממזרים לקחו 50 שקל ) אבל עכשיו שבדקתי מהירות הורדה זה מוריד על 200 במקום 800-1000 ? בטמיכה בבזק לא פתרו את הבעיה ואמרו שיצרו קשר ........ עריכה אם אני ילחץ על רסט במודם לאיזה הגדרות הוא יחזור ? ואם בבזק שמו קושחה חדשה הרסט ימחק אותה ? [br]פורסם בתאריך: 9.03.2009 בשעה 17:56:40 עשיתי עריכה ........

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  13. האם יש כלי מיוחד שנותן לי אינדיקציה איזה ספק יותר טוב מהשני? כרגע אני באורנ'ג 40mbps/3mbps upload אך יש גם יוזר בזק בינלאומי 40mbps/3mbps upload. פתחתי שרשור דומה לא לפני הרבה זמן אך פרט לכמה לינקים בודדים לא נתנו כלי שיכול לעשות את העבודה כמו שצריך, ולכן הנחתי לזה. היום בשיחה שלי עם בזק בינלאומי ביקשתי להתנתק והביאו לי חודש מתנה ללא התחייבות הם מאוד מדגישים מאוד את כל עניין ה POWER NGN, שקצת מוזר לי כי היום אני לא מרגיש הבדל . דעתכם?

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  14. הקמתי רשת בין נייח אחד עם ראוטר, בחדר של הנייח השני לא הייתה קליטה הוא רחוק ובקומה אחרת, הוספתי אקסס פוינט באמצע שעזר ובאמת היתה קליטה בכל הבית. עם לפטופ בחדר של הנייח השני יש קליטה טובה ויציבה אבל בנייח יש נפילות, קניתי כרטיס רשת יקר יותר עם אנטנה ואיתו זה השתפר אבל עדיין יש נפילות וניתוקים. מוזר שבלפטופ הכל עובד חלק ובנייח זה עושה בעיות, שניהם באותו חדר. הכרטיס הוא edimax 7612 האקסס פוינט הוא edimax 7416. חשבתי אולי להחליף ערוץ, יש גם טלפון אלחוטי בבית על 2.4GHZ וליד הכרטיס רשת יש דונגל של מקלדת ועכבר אלחוטיים. זה יכול להשפיע? נ.ב. הרשת בתקן N תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by Kenny,

היי אנשים, בזק הציעו לי 90 שקל ל10 מגה למשך שנה.. מחיר נורמלי? הם נותנים לי גם ראוטר... יש לי אפשרות לבחור כנראה.. יש משהו מומלץ?

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by nati086,

שלום לכולם, היום רכשתי את הראוטר tp-link WR1043ND. חיברתי אותו לנתב נטגייר 2000 שמוגדר כמודם מבזק והגדרתי את ה-TP-LINK אבל משום מה אין לי גישה לאינטרנט לא בצורה חוטית ולא אלחוטית. אשמח אם מישהו יעזור לי בהגדרת הראוטר הנ"ל. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  17. Started by ליאור שמש,

ברצוני לחסום אתרים פורנוגרפיים

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  18. מחשב אחד זה WIN 7 והשני זה XP SP3 2 המחשבים לא מזהים אחד את השני ב MY NET WORK PLACES הם נעלמו בפתאומיות ועעכשיו אני לא מצליח להגדיר הכל כמו שצריך בשביל שזה יעבוד. מישהו יכול להסביר איך מגדירים הכל נכון? כי עשיתי את זה מלפני בערך שנה ומאז לא נגעתי בזה. תודה מראש.

19. (הבעיה נפתרה אפשר למחוק). רשום - קישוריות מוגבלת או חסרה, בלה בלה בלה... מאחר ולא הוקצתה כתובת רשת למחשב.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  20. לאחרונה ביצעתי שידרוג לויסטה שלי, והתקנתי WIN7. מאז, כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מתחבר לי ל2 רשתות אינטרנט שונות (אחת קווית, שאני מחובר לראוטר שלי, ואחת ציבורית) ונוצר מצב שאין לי אינטרנט בכלל, עד שאני מכבה רשת אחת - עושה לה Disable, שתי הרשתות נעלמות, ואז 'פותר בעיות ההתחברות' שמחבר אותי רק לרשת הקווית. איך אני יכול להגדיר שהוא יתחבר רק לרשת אחת (הקווי) בלי לשנייה? תמונה להמחשה: http://img191.imageshack.us/img191/4449/35323286.jpg זאת תמונה מעודכנת, רק שהרשת הראשונה אצלי היא מחוברת לראוטר, והיא פרטית

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  21. אני מעונין שאחד המחשבים בבית יוכל להתחבר לרשת האלחוטית אך לא להנות מהאינטרנט שהיא מציעה. יש דרך לעשות זאת בהגדרות, משהו עם הכתובת MAC? יש שם אופציה של delete וload

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  22. Started by e3user,

קיימים אצלי בבית 2 נתבים: A = מודם נתב משולב של בזק B = נתב בלבד שנרכש באופן פרטי החיבור בין הנתבים הוא באלחוטי באמצעות WDS עד היום היה מוגדר ככה: A מוגדר ברידג' B מוגדר לחיוג PPPoE כל המחשבים בבית מחוברים קווית ל-B ואז צץ לו מחשב נוסף שמתחבר ל-A, מכיוון ש-A הינו בריגד' ה-DHCP שלו מבוטל, והמחשב מקבל APIPA כאשר אני מפעיל DHCP הוא לא מקבל APIPA אך הוא מקבל No Internet Access מן הסתם... אז עשיתי את השינוי הבא: A מוגדר לחיוג PPPoE B מוגדר כנקודת גישה בלבד עכשיו כל המחשבים גולשים והכל טוב ויפה! אבל... ישנה בעייה קריטית. כאשר המודם נתב של בזק מוגדר לחייג מתחילים להם ניתוקים למינהם... הגדרת הניתוק: DHCP של A מחליט שלא בא לו לעבוד - ריבוט והכל חוזר לעצמו. ואחרי …

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  23. Started by Y-T-M,

היי, אני נתקל בבעיה להגדירAP באופן קווי. הראוטר הקיים netger vvg 2000 הראוטר שישמש כ-ap: 3com office connect wireless 11g הבעיה היא כאשר אני מנסה לשנות את הכתובת של ה3com לכתובת שלא בטווח של הdhcp של הנטגייר ה3com נתקע ולא מגיב לכתובת החדשה ובלי הארדריסט על מנת להחזיר את ההגדרות לברירת המחדל של היצרן אין לי גישה אליו. אודה לעזרתכם בנושא..

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  24. Started by Cheif,

ה-DCS-5020L של חברת D-Link היא מצלמת IP המתחברת אל הרשת הביתית באופן קווי או אלחוטי בתקן N. למצלמה יכולת ראית לילה, מנגנון זום דיגיטלי וניתן להטות אותה מעלה/מטה ולצדדים (Pan and Tilt). כמו כן קיימת אפשרות להשתמש ב-DCS-5020L גם כנקודת גישה אלחוטית (extender). המצלמה מגיעה עם תוכנה עשירה בתוכנות המאפשרת להגדיר מספר רב של אפשרויות מעקב, הקלאה והתראה. הסקירה המלאה כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DCS-5020L/DCS-5020L.htm

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  25. Started by suprem,

שלום חברים, יש לי אינטרנט 15 מגה עם אורנג' בתור ספק כבר משהו כמו שנתיים ועד עכשיו לא היו לי בעיות. עד לפני שבוע הייתי יכול להגיע למהירויות מאוד גבוהות בטורנטים ואז כאילו משום מקום שמתי לב שמהירות נפלה בצורה קיצונית. אם פעם הייתי מוריד ב1.5 או 2 מגה לשניה עכשיו אני מוריד ב50-200 KBPS. לא שיניתי שום הגדרות בתוכנה או בכל דבר אחר שקשור לאינטרנט. ניסיתי את רוב ההצעות באתר של התוכנה לשפר את המהירות אבל שום דבר לא עזר. אני יודע שהפורט לתוכנה פתוח ובדקתי אם אתר GLASNOST והוא אמר לי שאני אמור לקבל מהירות טובה בטורנטים אבל זה לא עזר. ניסיתי גם את הCLIENT של BITTORRENT הרגיל ואותו הדבר קורה. הורדות ישירות ושאר הגלישה עובדים כמו שצריך. אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע.

• 1 תגובה
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים