רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
היי , יש לי מקלט דיי מעאפן שכל הזמן מתנתק ובקושי קולט אעפ שיש קליטה מצויינת ממקלט WIFI אחר בבית . הייתי רוצה המלצה למקלט USB הכי חזק שיש היום בשוק - מחיר לא משנה תודה!!
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי נתב של בזק שעזרו לי להגדיר אותו כמודם. עכשיו אני מנסה לחבר את הנתב TPLINK עם OPENWRT לאינטרנט. יש לי שם משתמש (כולל סיומת שטרודל...) וסיסמא של הספק והכנסתי אותם לחייגן PPPOE, אבל משום מה זה לא מתחבר. למה זה לא עובד לדעתכם או מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לתשובה בהקדם. תודה עריכה: הסתדרתי בסוף
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מצהיר בזאת ומפציר בכולכם- תתרחקו מציוד Wi-Fi של Edimax. זה זבל גולמי, לכו על level one או די לינק או משהו אחר ועכשיו לבעיה: אני משתמש ב BitComet, פתחתי פורטים בכל דרך אפשרית בראוטר (נכנסתי להגדרות NAT, פתחתי TCP ו UDP גם ב Port fowarding וגם ב Virtual server, ואפילו ב Special applications) בחרתי לי את פורט 16384, פתחתי אותו בכל צורה אפשרית, הזנתי לביטקומט- ועדיין הוא משום מה מראה לי שהפורט חסום. מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל? |: אני מנסה שוב ושוב ושוב, אבל הפורט נשאר חסום. למישהו יש פתרון לבעיה? זה פשוט מחרפן אותי להוריד קובץ עם 200,000 סידרים ב.... 4 ק"ב לשניה או מ TL ב 9.
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מחובר כמובן קווי, ב SPEEDTEST.NET כשמתחבר לשרת קרוב ( בארץ ) מתקבל מהירות טובה, בן 700 ל 900 מגה. אבל הורדות רגילות, מכל אתר, סטים, ואפילו SPEEDTEST.NET אם קובעים שרת מרוחק מתקבל כ 70 80 מגה הורדה... עוד מישהו עם איטרנט של סלקום עם הבעיה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
לבעלי הנסיון שבכם, נפל לידי ראוטר אלחוטי linksys BEFW11S4 ver 4. הבעיה היא שנורית ה Power מהבהבת באופן קבוע ולא ניתן להתחבר לראוטר בפורטים של ה Ethernet מאחור. כמובן שאין wireless. לפי Cisco זה אומר שה Flash האחרון לא הצליח ולכן יש לבצע ידנית עם tftp. ניסיתי גם ללחוץ 10 שניות על Reset כדי להחזיר אותו ל Factory Defaults, אבל הוא לא מגיב לפינגים ב 192.168.1.1 (המחשב שלי ב 192.168.1.2). האם אתם מכירים איזה דרך נוספת לאושש את הראוטר? רעיונות יתקבלו בברכה?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בהודעה , יש לי בבית נתב\ראוטר של החברה D-Link , דגם : DIR-615 . התקנתי אותו היום ויש קליטה חלשה מאוד במחשב שמרוחק מהנתב . היום בחנות, אמרו לי שלא אמורה להיות שום בעיה כי הוא מסוגל לחדור בונקרים, לא ידעתי עד כמה זה נכון אבל הנחתי שאת העבודה הוא יעשה בבית , טעיתי ? הדגם הנ"ל שקניתי שווה ל... כלום ? טעיתי בהתקנה ? האם זו בעיה נפוצה? הנתב נמצא בהפרש של קומה מהמחשב שאני מדבר עליו (זו בעיה ? ) . אני עבוד עצות :s05:, תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
לאחרונה האימיול אצלי נהיה איטי בצורה מעצבנת....יש דרכים להאיץ הורדות שם? (יש לי אינטרנט כבלים 750K)....
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום קניתי את הנתב LEVEL ONE WBR-3406TX אני מחובר דרך הכבלים עם מודם TERAYON.הבעיה שכל דף לוקח כמה דקות ואם בכלל כדי להפתח .התקשרתי ל012 והם אמרו לי שהם רואים אותי ברשת האם משהו מכיר טוב את הנתב ויכול לעזור לי בבקשה ? הערה : לפני שקניתי את הנתב הייתי מחובר דרך ה TERAYONעם חייגן ןחיבור USB תודה
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום. הידע שלי בכל עניין הרשתות קרוב לאפס. ברשותי נתב של TP-link מדגם WR841N. ואינטרנט 12 מגה, הספק בזק בין לאומי, ותשתית של HOT. בנוסף לבעיות המוזרות שיש לי בשיתוף קבצים (לא מצליח לשתף - להעלות בTORRENT), לאחרונה אני נתקל באיטיות לא מוסברת התוצאות משתנות כל הזמן. בפועל אתרים עולים באיטיות וכל דבר נטען לאט, בעיקר קטעים בYOUTUBE שלוקח לי לטעון סרטון באיכות נמוכה יותר מ 4 דקות (סרטון של פחות מדקה). רציתי לדעת מה הבעיה, והם הנתב אחראי על האיטיות.
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום את המחשב הנייד החדש שלי וכעת עלי לבחור לאיזו ספקית להתחבר. לאחר בדיקות רבות נותרתי מבולבל - אינני יודע באמת מי מהחברות מציעה חבילה משתלמת, האם כדאי ללכת על באנדל, האם לבחור בתשתית של הוט או של בזק, האם יש טעם לקנות חבילה של 10 מגה כשבעצם מסתבר לי שהגלישה ממילא במהירות נמוכה יותר, האם עדיף בכלל ללכת על אינטרנט סלולרי, ועוד כהנה וכהנה שאלות והתעסקויות. חשוב לומר שאני עובר לדירה שבה אין תשתית קיימת כלשהי. אציין רק שאני צריך אינטרנט לגלישה יומיומית טיפוסית ברשת - פייסבוק, יוטיוב וכד'. כמו כן אני מוריד המון מוזיקה בסולסיק ועכשיו שיש לי מחשב חדש וטוב, קרוב לודאי שאתפתה גם להוריד סרטים בראפידשייר או משהו דומה. משחקי רשת וכאלה לא מעניין אותי. האם אפשר לבקש קצת …
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום ברשותי רשת שבנויה כך- edimax 6114wg------------PC -------------PC LAPTOP-----Y -שני מחשבים שמחוברים חוטית לנתב באותו החדר, ולפטופ שמחובר אלחוטית לרשת. הקשר בין הנייד לנתב מאובטח בעזרת PSK-pre shared key , של WPA בפרוטוקול AES. רציתי לדעת- א. מהי רמת האבטחה של הקשר? ב. לאחר כמה זמן יש להחליף את המפתח? ג. האם יש סוג הצפנה שאתם ממליצים עליו? ד. האם ההצפנה גורעת מהמהירות? *יש לציין שהרשת האלחוטית מיועדת כרגע אך ורק ללפטופ שלי, אין שידור SSID.
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
לאחרונה בכל פעם שאני מפעיל תוכנת טורנט כלשהיא(utorrent\bittorent) אז הראוטר מתנתק באופן מיידי ניסיתי להוריד את רמת החיבורים וגם ביטלתי את DHT אשמח אם אקבל פיתרון, אולי תוכנה אחרת או הגדרות אחרות. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
טוב זה התחיל לא מזמן, פשוט מהירות העאלה של האתרים מאוד איטית, כל אתר לא משנה איזה נענע ואללה עולה ממש לאט :\ ועכשיו מה שמוזר פה, שהמהירות העאלה היא בסדר, וגם ההורדה, עשיתי בדיקה עם נציג שירות של הספקית וזה מוריד ומעלה כמו שצריך , רק האתרים עולים בצורה איטית מאוד :\ תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב עם Windows XP Pro מוגדר לו קישור ADSL סטנדרטי שגם עובד, ואני מנסה להפוך אותו ל SHARED, אבל אני מקבל את השגיא הבאה: Cannot enable shared access. Error 2: The system cannot find the file specified. הקטע שפעם מזמן כבר הצלחתי לעשות את זה באותו מחשב. מישהו יודע איך מסדרים את זה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני משדרג ל-15 מגה ואני צריך להחליף את הנתב שיש לי כרגע (AM 604G) לנתב אחר. יש יותר מנתב אחד שאפשר לבחור ממנו או שלא?
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
טוב אז ככה... קניתי כבל רשת אתמול... כדי לעשות רשת עם המחשב של אחותי עד עכשיו המחשב שלי היה מחובר למודם עם כבל רשת ולא היו בעיות... החלפתי את החיבור מהמחשב למודם בקבל USB התקנתי תדרייברים והכל הוא גולש וזה... ופתאום עושה ריסט... ניסיתי להתקין מחדש לא עזר... מה אני עושה?
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי DLINK 655 , פתחתי את הפורט UDP וTCP , בבדיקה הוא מסמן V שהם תקינים. כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב ומנסה להתחבר זה נותן. כשאני מתחבר דרך הנתב אני מקבל כל הזמן "CONNECTING" הפעלתי רק את הEMULE , עשיתי NETSTAT כל פורט חיצוני ופנימי שראיתי שם פתחתי. גם ניסיתי לעשות VIRTUAL SERVER לכל פורט חיצוני אל הפורט הפנימי שמופיע בNETSTAT. פשוט כלום , לא מגיע לשום מקום. למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ברשת אשר ישנם כל מיני מערכות הפעלה ושרת (2000 SERVER) השרת רואה את כל המחשבים ברשת אך מערכות ה-98 , ME , 95 לא מתמזגות עם מערכות 2000PRO ן- XPPRO , ולא רואות אחת את השניה. יש למישהו פתרון? הרשת בנויה כ- WORKGROUP ללא כתובות IP קבועות לתחנות .
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
BR-6114Wg Firmware Version : 2.11 Edimax Web Site Release Note ( BR-6114 WG ) 2.11 2005.05.28 Fixed: - The PPPoE's connect on demand function can not work properly. - URL blocking enabled sometime will cause problem. - Ftp ALG problem, sometime will cause connect failed. - The current time is wrong. - PPTP pass-through with cisco VPN router problem. - PPPoE can not attach service name problem. - Router will reboot when traffic over 30 Mbps (packet siz 64). - URL blocking can't block subdirectory in URL or directory only. - Can't filter MSN in IP filter problem. - DDNS will registered LAN IP in l2tp mode problem. - PPPoE compability with Philippine ISP…
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ביום שלישי שעבר נאם הנשיא ברק אובמה בפני תלמידי חטיבת הביניים Buck Lodge בעיר Adelphi שבמדינת מרילנד. נאום זה ניתן במסגרת קידום התוכנית שלו השואפת לספק טאבלטים לתלמידים ולחבר את כל בתי הספר בארה"ב לאינטרנט מהיר. אובמה טוען שגישה לאינטרנט מהיר בבתי הספר לא רק משפרת את ההוראה וחווית הלמידה, אלא מעמידה את את מערכת החינוך באמריקה בעמדה תחרותית יותר מול שאר מדינות העולם. וכרגיל אצל אובמה, לא ניתן לסיים בלי פאנץ' ליין משעשע: In a country where we expect free WiFi with our coffee, we should definitely demand it in our schools. את קטע הנאום ניתן לראות בסרטון הוידאו המצ"ב.
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
ברשת רגילה נורא קל לעשות שיתוף אינטרנט צריך שני כרטיסים רשת, אחד בכל מחשב מחברים וזה די פשוט. ברשת אלחוטית צריך שני כרטיסי רשת אלחוטיים אחד לכל מחשב וAccess Point. למה הAccess Point משמש והאם צריך לתת לו הגדרות נוספות? או שעשיית שיתוף אינטרנט ברשת אלחוטית זהה לשיתוף ברשת רגילה. תודה
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום. מאז שהגדרתי פיירוול בנתב שלי, תוכנת האקסים לא עובדת לי (אין תוצאות לחיפושים וברשימת הקבצים בחדשים). תוכנות אחרות עבדו בסדר אחחרי שפתחתי להן את הפורטים, ורציתי לדעת איזה פורטים יש לפתוח עבור Exeem. יש איזו תוכנה שמראה דרך איזה פורטים תוכנה אחרת מנסה להתחבר? או דרך אחרת לברר מה הפורטים שעליי לפתוח? כי באתר הרשמי לא מצאתי שום דבר. תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני צריך שתי כרטיסי רשת אלחוטים עדיף usb בתקציב של עד 260 לשתיהם ביחד לא יודע אם זה משנה אבל צריך על נתב של לינקסיס wrt54gl כרטיס אחד למחשב בקומה למטה שהוא מחשב ישן אבל אני חושב שיש לו Usb 2.0 איך אני בודק? כרטיס אחד למחשב בחדר צמוד ועוד שאלה עדיף לי להתקין על הנתב קשוחה של tomato או לעדכן מהאתר שלהם לגירסא הכי חדשה(תשתית כבלים)
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-