עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר BFOCUS וסוויץ' EDIMAX עכשיו אני לא מצליח להתחבר לשרתי FTP דרך הפלאש.. לא לכל השרתים זה חוסם אבל לרוב זה כן.. זה רושם לי List Error אחרי שהוא כבר התחבר לשרת. ניסיתי לפתוח את הפורט של הFTP לא עזר..

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  2. להסתפק בכבל ftp לא מוסכך? תודה יובל

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by shoosho,

אני נמצא עם מחשב נייד במרחק של כ-70 מטר ממחשב המחובר לאינטרנט. המחשב שמחובר לאינטרנט אינו שלי אך קיבלתי אישור להכניס לו רכיב USB כדי שאוכל לגלוש דרכו לאינטרנט האם ישנה אפשרות לדבר מהסוג הזה? הכוונה שהמחשב הנייח ימשיך להיות מחובר ישירות לאינטרנט ואני אוכל להתחבר דרכו אלחוטית.

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  4. דוד שלי קיבל מחשב ישן (ללא דרייברים) ממישהו והוא ביקש ממני לפרמט ולהתקין לו הכל מחדש נקי. (אם החלק הזה לא היתה בעיה) למחשב יש לוח אם מסוג jetway s450 (l ללוח אין כרטיס רשת מובנה אבל יש עליו כרטיס רשת נפרד שיושב על הPCI. כאשר חיברתי את המודם שלי למחשב והגדרתי חייגן לא הצלחתי להתחבר. כשהסתכלתי במנהל ההתקנים ראיתי שחסר דרייבר של Controller I Simple Communications וחשבתי שזה אולי קשור בחיפוש שערכתי בGOOGLE לא הצלחתי למצוא דרייבר כזה כמו כן לא הצלחתי למצוא את החברה/הדגם של הכרטיס רשת (ניסיתי דרך everst/cpuZ) אין לדוד שלי אפשרות להשיג את הדרייברים מה עושים? (איך אפשר למצוא דרייברים לכרטיס רשת ו/או לדרייבר שחסר ללוח אם)

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  5. Started by robinzon,

היי, ברשותי מודם אלקטל 510 (3 נורות). כרגע הוא עובד בתור ראוטר, שאליו מחובר סוויץ'. אני קונה ראוטר אלחוטי (3COM 100-75), ואני רוצה להחזיר את המודם לעבוד שוב כמודם סטנדרטי, כלומר, שהחיוג ייתבצע דרך הראוטר. מישהו יודע איך עושים את זה? באופן כללי, האם אני יכול להשאיר את המודם שיעבוד כרגע כראוטר, ופשוט ב-3COM להגדיר שיקבל את החיבור מהמודם (כאילו שייתפקד רק כ"סוויצ' אלחוטי")? תודה למשיבים.

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by lover323,

מה יותר משתלם?

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  7. Started by איתי סיטבון,

שלום לכולם! רציתי לשאול במה שנקרא "מהירות שידור". אני ע"י כבל רשת מקבל 1Gbps, מזה אומר בדיוק? והשאלה יותר מעניינת אותי, שאני מחובר עם WIFI אני על 1.3Gbps, יכול להיות שיותר טוב לי לגלוש (ולשחק!) עם הWIFI על פני הכבל רשת? והאם אפשרי להגביה את מהירות השידור ע"י כבל הרשת? תודה רבה

8. כיום יש לי TP-LINK WR841N שעליו מותקנת הגרסה האחרונה של OWRT. על פניו הנתב עושה את העבודה, הקליטה בבית די טובה ואני מניח שהקשוחה שעדכנתי עליו שיפרה אותו בהרבה. אך אם אשדרג את הראוטר כמו למשל הראוטר C7 המוכר והטוב לכולם, איפה יהיה ההבדל בעיקר? אני יודע שיש תקן חדש האם ההבדל יהיה בעיקר במהירות הגלישה בוויפי? אם אין צורך ממשי אז אין טעם לשדרג לשום דבר אחר? אגב בתשתית הוט לא ניתן לרכוש מכשיר שהוא מודם+ראוטר צד שלישי?

9. מוזר מאד אני ב012 בכבלים ושמתי לב שהביאו לי מודם Samsung Info Ranger SCM-110R ואצל כל החברים שלי הם קיבלו מודם 3com הזה בצורת כריש ויש לו שתי יציאות אחת usb והשניה Ethernet עכשיו התקשרתי לחברת 012 ואמרתי להם שקיבלתי מודם סאמסונג והם אמרו לי זה בטח הסוג הישן. כי לי יש רק יציאה אחת מאחורה והיא Ethernet ואם זה עוזר אני בחבילת 150 KBPS יכול להיות הם עבדו עלי?? או שהם מחלקים כאלה מודמים לחבילות נמוכות במיוחד

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  10. Started by Guns AND Moses,

לאחרונה האימיול אצלי נהיה איטי בצורה מעצבנת....יש דרכים להאיץ הורדות שם? (יש לי אינטרנט כבלים 750K)....

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  11. Started by XioMa,

שלום. הידע שלי בכל עניין הרשתות קרוב לאפס. ברשותי נתב של TP-link מדגם WR841N. ואינטרנט 12 מגה, הספק בזק בין לאומי, ותשתית של HOT. בנוסף לבעיות המוזרות שיש לי בשיתוף קבצים (לא מצליח לשתף - להעלות בTORRENT), לאחרונה אני נתקל באיטיות לא מוסברת התוצאות משתנות כל הזמן. בפועל אתרים עולים באיטיות וכל דבר נטען לאט, בעיקר קטעים בYOUTUBE שלוקח לי לטעון סרטון באיכות נמוכה יותר מ 4 דקות (סרטון של פחות מדקה). רציתי לדעת מה הבעיה, והם הנתב אחראי על האיטיות.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  12. לא בטוח עד כמה הכותרת ברורה... בכל מקרה, העניין כזה: אני גר במעונות, אני ושותפים שלי התחברנו לאינטרנט ADSL ויש לנו ראוטר (הסימנס שמחלקים בבזק סטור : siemens adsl sl2 -141 ) כמו כן, אנחנו מחוברים דרך 014. עקב איטיות מחרידה של האינטרנט, רציתי לבדוק כמה כל אחד מהאנשים שמחוברים לראוטר באמת משתמש באינטרנט. העניין הוא , שבתוך התפריט, אני יכול למצוא רק את טבלת הIP שמחוברים כעת, ואת התעבורה הכוללת עבור חוטי/ אלחוטי. מה שלא עוזר לי בכלל. למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? כלומר, איך אני יכול לדעת כמה כל אחד מהמחשבים השתמש ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  13. אז ככה... אני וכמה מחברי הטובים חולים על Age of empires 2 expansion והיינו משחקים בזה פעם למוות. עכשיו אנחנו מנסים לחזור :-) ZONE של מיקרוסופט נסגר כבר מזמן ואין את כל החדרים ברשת של המשחק שם אבל עדיין יש קהילה בGAMESPY... הבעיה שלי היא שאני פשוט לא מצליח להתחבר לשום IP של משחק שאני מקבל... אחרי כל IP שאני מכניס אני פשוט רואה שורה ריקה, כאילו לא הכנסתי שום כתובת. המחשב חדש אבל גם על המחשב הקודם הייתה בעיה דומה... אני עובד על XP Pro 64, הRouter הוא ROTAL RTA 1025W, הIP שלי היא הראשונה מהרשת בבית, מוגדרת ידנית, בהגדרות הROUTER פתחתי את כל הפורטים שצריך (בהגדרות המובנות יש גם אפשרות בתוך הROUTER לAGE OF EMPIRES 2) וגם פתחתי ידנית לפי PORTFORWARD.com בלי להסתבך יותר מדי.…

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  14. שלום לכולם. לאחר איטיות בלתי נסבלת בספק הקודם שלי, החלטתי להחליף ספק. כמו כן, החלטתי להגדיל את החבילה מ768 ל2.5 מגה ביט. כעת, כאשר יש לי ססמאות בשני הספקים, החלטתי לעשות השוואה באמצעות בדיקה באתר www.adslguide.org.uk/ דווקא בספק הקודם, והאיטי ביותר, קיבלתי את מהירות החבילה שלי - 750 הורדה. כעת אני בבזק בינלאומי, וכאשר אני עורך בדיקה אני מקבל מהירות שערורייתית של 100 קילו ביט(ולא בייט!) לשנייה! כלומר 1\25 מהמהירות של החבילה שלי! האם ייתכן שיש לספק הנוכחי(בזק בינלאומי) בעייה עם השרת הזה, ואז אין מקום לדאגה? או שצריך לצעוק עליהם? כשאני מוריד מdownload.com וכדומה אני מקבל מהירות רגילה של 300 ק"ב לשנייה. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  15. Started by th£»Light,

טוב אז ככה... קניתי כבל רשת אתמול... כדי לעשות רשת עם המחשב של אחותי עד עכשיו המחשב שלי היה מחובר למודם עם כבל רשת ולא היו בעיות... החלפתי את החיבור מהמחשב למודם בקבל USB התקנתי תדרייברים והכל הוא גולש וזה... ופתאום עושה ריסט... ניסיתי להתקין מחדש לא עזר... מה אני עושה?

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  16. Started by computers-man,

לפני כמה חודשים קניתי מכשיר DVR STANDE ALONE לפני כשבוע חיברתי אותו לראוטר שלי בכבל חוטי, בהגדרות של הDVR נתתי לו אופציה שיקחIP מהDHCP הוא לקח את הIP 192.168.1.109 פתחתי את הפורטים 7777 ו8888 בראוטר כדי להתחבר אליו (בדיקת הפורט שנפתח דרך אתר-Success: I can see your service on on port (7777) Your ISP is not blocking port 7777 הגדרתי את הUSER והPASSWORD ועדיין אני לא מצליח להתחבר הוא רושם לי INVAILD ACOUNT כל פעם שאני מנסה להתחבר

17. השאלה בכותרת

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  18. Started by grove,

למישהוא קרה פעם אולי תקלה עם המודם הזה בחיבור ואיבוד תקשורת עם הISP? המודם נראה כמחובר ועובד אבל תעבורת מידע לא קיימת התקשרתי ל166 והם אמרו לעשות RESET למודם אכן עשיתי והבעיה נפתרה מישהוא שמע על כזו תופעה?

19. מודם בגרסת home ל-pro

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  20. Started by kobi_af,

אפילו שחברת האינטרנט שלי לא תדע איפה אני גולש...יש כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  21. Started by ftzahi22,

יש לי WIN XP HOME מחובר ע"י מודם ישירות ללא נתב אני מקבל LOW ID למרות שהפורטים פתוחים -- רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  22. שלום לכולכם. תהיתי אם ניתן להגדיר ראוטר אלחוטי להפסיק לשדר כשאין לו צורך לתקשר עם אף מחשב - לדוגמא, כאשר כל המחשבים בבית אינם זקוקים כרגע לחיבור לאינטרנט או כבויים. כך, הראוטר פשוט "מאזין" לתקשורת ומשדר רק במידת הצורך. אני פשוט הולך לרכוש ראוטר אלחוטי בקרוב שהולך לשבת בקרבתי (גם למיטה וגם לכסא העבודה מול המחשב, אין לי דרך להמנע מזה), ובעקבות כל הסיפור עם הקרינה לאחרונה, אני מנסה לחשוב על פתרונות יצירתיים. תודה.

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  23. שלום רב. אני לא בור במחשבים אבל ברשת אלחוטית מעולם לא עסקתי. אחי קנה לבן שלו מחשב ועכשיו יש שני מחשבים בבית. הוא רוצה לחבר אותם לאינטרנט וכמובן שחשבתי על רשת אלחטותית. כי הוא הלך ובירר לגבי עוד נקודה ועוד חיבור והמחירים מטורפים. רציתי לדעת האם תהיה לי בעיה להתחבר תחת הוט? האם אני מחבר את המודם שלהם לראוטר? כמו כן מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר וכרטיס טוב מהאתר של KSP? ראוטר-300-400 כרטיס 100-200 תודה

• 14 תגובות
    • 991 צפיות
  24. שלום יש לי בבית ראוטר שכולל רשת אלחוטית 1 ההתקנים האלחוטיים WIFI "רואים" אחד את השני ( בדקתי ע"י PING ) 2 המחשבים שמחוברים בחיבור קווי גם "רואים" אחד את השני. השאלה: לא מצליח לגשת דרך הרשת ממחשב בחיבור קוי DESKTOP אל מדפסת בחיבור אלחוטי או אל LAPTOP בחיבור אלחוטי. מישהו יודע כיצד זה ניתן לביצוע ? תודה על העזרה איציק

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  25. אני לא מצלךיח איך אפשר לייצא את הפנקס כתובות בדואר של וואלה אפילו שלחתי שאלה לתמיכה שלהם והם לא ענו.

דיונים חדשים בפורומים