רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
(דבר ראשון, הרשו לי להתבטא: :kopfpatsch: . שעה כתבתי הודעה שלמה בנושא ובהינף קליק של עכבר מחקתי אותה). אני עומד בפני הקמת רשת משרדית חוטית (10/100) ואין לי כל כך ניסיון בזה. קראתי כמה מדריכים בנושא ואני מבקש את עזרתכם ועצתכם לגבי זה. אני מפרסם בדיוק מה אנחנו הולכים לעשות ואם מישהו מזהה איזה טעות קריטית או משהו שאפשר לעשות יותר בקלות, אני אשמח לשמוע. ברשת יהיו בסופו של דבר לכל היותר 8 מחשבים (אבל יותר סביר שיהיו 4-5). אני אתן במשך ההודעה לינקים לחנות ספציפית אחת עם החלקים שאנחנו אמורים לקנות, אבל זה לא אומר שנקנה אותם דווקא מהחנות הזו - אז אם למישהו יש הצעות לגבי זה, אני גם אשמח לשמוע (עדיף באזור ירושלים). ובכן מה שאנחנו מתכוונים לעשות הוא: 1. ארון תקשורת: http://ww…
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
-
שלום, לאחר הגדרת כתובת IP סטטית למחשב שלי, ניסיתי לפתוח פורטים דרך ממשק הנתב. הזנתי את הפורט ואת שם החוק, וכאשר אני לוחץ Apply, התגובה שאני מקבל היא כזו: http://img70.imageshack.us/img70/501/92886975it7.png (ERROR:Error found on page) אם מישהו יוכל לעזור לי, אודה מאוד. תודה מראש ! *יש לציין שניסיתי גם פורטים בעלי 4 ספרות - אותה הבעיה.
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני חדש כאן לאחרונה קניתי PS3 ונמאס לי בכל פעם שבא לי להוריד משהו מהPSN להביא את הקונסולה לחדר ולחבר דרך המודם חיבור ישיר. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט מהירות 1.5 ספקית : בזק בילאומי טווח הקליטה הנחוץ לי הוא מקסימום 30 מטר היה לי לי ראוטר של D-link שנלקח ע"י אחי כשהוא עבר דירה אבל גם ככה היו רק צרות ממנו. מה הכי מומלץ לקנות בתקציב של 250 ש"ח? ומה אומרים על הדגם הזה של 3com http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4990 תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום ברשותי רשת שבנויה כך- edimax 6114wg------------PC -------------PC LAPTOP-----Y -שני מחשבים שמחוברים חוטית לנתב באותו החדר, ולפטופ שמחובר אלחוטית לרשת. הקשר בין הנייד לנתב מאובטח בעזרת PSK-pre shared key , של WPA בפרוטוקול AES. רציתי לדעת- א. מהי רמת האבטחה של הקשר? ב. לאחר כמה זמן יש להחליף את המפתח? ג. האם יש סוג הצפנה שאתם ממליצים עליו? ד. האם ההצפנה גורעת מהמהירות? *יש לציין שהרשת האלחוטית מיועדת כרגע אך ורק ללפטופ שלי, אין שידור SSID.
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי תשתית הוט ואינטרנט נטויזין 12M בחדר עבודה ואינטרנט 012 1.5M בסלון (נתקעתי עם 2 חברות בגלל התחייבות) כאשר רציתי להתנתק ב012 הם הציעו לי הצעה יותר טובה שקיבלתי מנטוזין אבל גם בנטוויזן יש לי התחייבות.. למעשה אני נשאר בהחלטה של "איזה חברה יותר טובה"? מה יותר טוב 12M של 012 או של נטוויזן? כרגע אני בנקודה שאני יכול לבוא בדרישות (סוף סוף) לספק... האם שווה לדרוש משהו ספציפי? עם איזה ספק כדאי להשאר? תודה
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשאול שאלה קצת לא קשורה, היום שידרגנו את המהירות של האינטרנט מ2.5-10 מגה ורציתי לשאול האם העובדה שאנחנו משתמשים בראוטר ולא בחייגן פוגעת במהירות\מגבילה אותה . שאלה נוספת היא האם זה שאני משתמש בראוטר די ישן (D-link) גם יכולה לפגום במהירות של האינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מתכוונים להציע תכניות מתחרות לסלקום ופרטנר ?
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הקמתי רשת בין נייח אחד עם ראוטר, בחדר של הנייח השני לא הייתה קליטה הוא רחוק ובקומה אחרת, הוספתי אקסס פוינט באמצע שעזר ובאמת היתה קליטה בכל הבית. עם לפטופ בחדר של הנייח השני יש קליטה טובה ויציבה אבל בנייח יש נפילות, קניתי כרטיס רשת יקר יותר עם אנטנה ואיתו זה השתפר אבל עדיין יש נפילות וניתוקים. מוזר שבלפטופ הכל עובד חלק ובנייח זה עושה בעיות, שניהם באותו חדר. הכרטיס הוא edimax 7612 האקסס פוינט הוא edimax 7416. חשבתי אולי להחליף ערוץ, יש גם טלפון אלחוטי בבית על 2.4GHZ וליד הכרטיס רשת יש דונגל של מקלדת ועכבר אלחוטיים. זה יכול להשפיע? נ.ב. הרשת בתקן N תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי DLINK 655 , פתחתי את הפורט UDP וTCP , בבדיקה הוא מסמן V שהם תקינים. כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב ומנסה להתחבר זה נותן. כשאני מתחבר דרך הנתב אני מקבל כל הזמן "CONNECTING" הפעלתי רק את הEMULE , עשיתי NETSTAT כל פורט חיצוני ופנימי שראיתי שם פתחתי. גם ניסיתי לעשות VIRTUAL SERVER לכל פורט חיצוני אל הפורט הפנימי שמופיע בNETSTAT. פשוט כלום , לא מגיע לשום מקום. למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חברת TP-LINK הציגה ב-CES 2012 רק 3 מוצרים חדשים אבל הצהירה על כוונות שאפתניות מאוד. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1903
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
למישהוא קרה פעם אולי תקלה עם המודם הזה בחיבור ואיבוד תקשורת עם הISP? המודם נראה כמחובר ועובד אבל תעבורת מידע לא קיימת התקשרתי ל166 והם אמרו לעשות RESET למודם אכן עשיתי והבעיה נפתרה מישהוא שמע על כזו תופעה?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
עשתי חיבור לאינטרנט דרך הכבלים עם ספק 012. בהתחלה הצלחתי להוריד קבצים עם פלשגאט גייט רייט וdap פתאום היום אני לא מצליח להוריד קבצים עם תוכנות אלה ואני מוריד עם התוכנה האורגינלית של win xp מה אני צריך לעשות והאים יש תוכנות אחרות שמתאימות לכבלים תודה
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
האם יש כזה מוצר? אם כן, איך קוראים לו? אם לא, אשמח לדעת איך יוצרים שרת מדפסות תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
אני צריך רווטר שיכסה בערך רדיוס של 15-20 מטר עם מהירות נמוכה מבחינתי (10 MBPS יספיקו בהחלט.) אבל חשוב לי שאני אוכל בצורה חוטית לחבר את הרווטר לרווטר חוטי אחר לשיתוף האנטרנט. הרעיון הוא להוציא רווטר לכל הבית מתוך חיבור שנימצא בחדר אטום שקצת בעייתי להתקין בו רווטר אלחוטי...
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום. מאז שהגדרתי פיירוול בנתב שלי, תוכנת האקסים לא עובדת לי (אין תוצאות לחיפושים וברשימת הקבצים בחדשים). תוכנות אחרות עבדו בסדר אחחרי שפתחתי להן את הפורטים, ורציתי לדעת איזה פורטים יש לפתוח עבור Exeem. יש איזו תוכנה שמראה דרך איזה פורטים תוכנה אחרת מנסה להתחבר? או דרך אחרת לברר מה הפורטים שעליי לפתוח? כי באתר הרשמי לא מצאתי שום דבר. תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ב windows 7 ומחובר לרשת דרך ראוטר dLink 2650U ביחד עם עוד מחשב , סה"כ 2 מחשבים שמחוברים לראוטר. אני מעוניין לקבוע אייפי קבוע לאחד המחשבים לצורך פתיחת פורטים באופן קבוע לתוכנת שיתוף קבצים (utorrent) את ההגדרות הבאות אני יודע: ip adress - 10.0.0.1 subnet mask 255.255.255.0 defualt gateway 10.0.0.138 אבל צריך להגדיר עוד 2 הגדרות שלא מופיעות לי: preferred DNS server alternate DNS server איך אני יודע מה ההגדרות האלו? ואם מישהו יכול להסביר לי מהם תודה
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אז סוף סוף עשיתי מחשב מגירה... (אפרסם בתקווה תמונות בקרוב). הכוונה למחשב פשוט (AMD K6 350) שהורכב בתוך מגירה של שולחן...מחשב חבוי לצורך הורדות בעיקר... עכשיו חיברתי אותו ברשת למחשב שלי. יש לי אינטרנט בכבלים עם מודם RCA והמודם יכול להתחבר גם ברשת וגם ב USB אז חיברתי אותו למחשב הראשי שלי ב USB ולמחשב המגירתי ברשת, כך אוכל להשתמש בכרטיס הרשת שבמחשב הראשי ולחבר אותו למחשב המגירה... כמובן שבמגירה 2 כרטיסי רשת.. עד כאן הכל טוב ויפה...אבל עכשיו אני לא מצליח לחבר את המגירה לאינטרנט, בעעע המודם פשוט לא מוכן לתת לו אייפי, אין לי מושג למה...כשאני מנסה להתחבר אני מקבל הודעת שגיאה "769: the specified destination is not reachable" בעוד שהמחשב הראשי מסוגל להתחבר גם ב USB וגם ברשת..למה …
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מהירות האינטרנט שברשותי כ15 מגה (אולי בקרוב 20 מגה) בזק בינלאומי .אז ככה ,המודם שלי כבר עושה בעיות, מעוניין לקנות חדש. אין לי בעיה שהמודם/נתב יהיה מחובר עם חוט למחשב אחד..ולבזק.. רק אני צריך שבמחשב השני תהיה גם קליטה (מרחק כ10 מטר ) . מה ממליצים במחיר כ150 שח ? דוגמא http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5458 ולמחשב השני אני צריך ..כרטיס רשת נכון? מה אומרים על זה? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5748 אלו (בלינקים) פחות או יותר טווח המחירים שאני מעוניין לרכוש.אז מחפש משהו אמין עם כמה שפחות בעיות.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
האם אני יוכל להגדיר את רוחב הפס שכל מחשב יקבל? מה בעצם תיתן לי הפיכתו לראוטר? כרגע יש אצלי רשת שפועלת עם מודם אלקטל (שהוא לא ראוטר) ו-HUB.
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את כל הרשת הביתית(נתב, כרטיסי רשת, מודם(יש לי ADSL) אם צריך) שלי לרשת אלחוטית. יש לי שלושה מחשבים בבית. מבחינה תקציבית אני מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל לקבל רשת טובה, כל עוד כמובן המחיר לא יהיה יותר מדי מוגזם. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי ראוטר של ROTAL -RTA 1025 אני מעוניין לדעת האם הוא תומך בUPNP? ואם כן איך מפעילים זאת.... תודה
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקליטה של הרשת האלחוטית. חשבתי לפתור את הבעיה על ידי הארכת האנטנה, אך הרעיון הזה ממש טיפשי. בקיצור השבתתי את המחשב למטה בגלל שאין בו אינטרנט באשמתי. היום בטעות שמעתי על הדבר שנקרא אקסס פוינט שעוזר להגביר את האות או משהו וחשבתי לעצמי שזה חייב להיות הפיתרון המושלם בשבילי, מה שאני רוצה לדעת אם יש המלצות על משהו מסוים איך זה עובד, וכמה זה אמור לעלות. ראיתי את זה ב-480 שקל וזה קצת מוגזם לדעתי. אני רוצה שיפעל ואני צריך משהו די פשוט בתאכלס, אבל העיקר שיעבוד, אז אם יש למישהו תגובוות אני אשמח לשמוע.
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום כולם, אני צריך לדעת איך קוראים למתאם רשת האלחוטי, הקופסה הקטנה שמחברים למחשב בUSB והוא קולט WIFI מהראוטר אני לא מצליח למצוא איך קוראים לזה כדי לחפש בזאפ אחד שיתאים לי. פשוט ההורים שלי החליפו מחשב והיה להם מתאם ישן שעובר רק על WIN XP ומן הסתם מחשב חדש אני מתקין WIN 7 ואם יש לכם המלצה לאחד זה יהיה מעולה, הrouter שלי הוא netgear dgn1000 של בזק
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש ברשותי ל.אם עם כרטיס רשת שתומך במהירות 1000Mbps, והמודם שלי תומך במהירות 100Mbps, העם יש מודמים שתומכים ב-1000Mbps שהכבלים יכולים לספק לי?
-
- 14 תגובות
- 974 צפיות
-