רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מנסה להוריד משהו בביטורנט אני רואה המון פירים וסידים, אבל בפועל אני מוריד רק ממספרי IP של 012. ככה קורה שיש טורנטים שלא זזים בכלל, ובאלו שכן זזים יש איזה שהוא IP בודד ששולח לי תמיד במהירות גבוהה ולפעמים מקסימאלית לחבילה שלי. אני חושד שזה שרת cache של 012. 80.179.163.6.static.012.net.il:16884 עוד מישהו נתקל בדבר המוזר הזה?? דיברתי עם התמיכה הטכנית שלהם, ולא עזר כל מה שאמרו לי לעשות, התומך אפילו אמר לי בפירוש שיכולה להיות בעיה בניתוב. כאשר ביקשתי שיתקנו את בעיית הניתוב הוא הציע לפנות לשימור לקוחות ולבקש חבילת גיימרים, או לחלופין להתחבר לספק אחר.
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
האם יש כלי מיוחד שנותן לי אינדיקציה איזה ספק יותר טוב מהשני? כרגע אני באורנ'ג 40mbps/3mbps upload אך יש גם יוזר בזק בינלאומי 40mbps/3mbps upload. פתחתי שרשור דומה לא לפני הרבה זמן אך פרט לכמה לינקים בודדים לא נתנו כלי שיכול לעשות את העבודה כמו שצריך, ולכן הנחתי לזה. היום בשיחה שלי עם בזק בינלאומי ביקשתי להתנתק והביאו לי חודש מתנה ללא התחייבות הם מאוד מדגישים מאוד את כל עניין ה POWER NGN, שקצת מוזר לי כי היום אני לא מרגיש הבדל . דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אפילו שחברת האינטרנט שלי לא תדע איפה אני גולש...יש כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
אני כרגע על ADSL 0.5 NETVISION אני ממש לא מרוצה מהם המהירות לא טובה תמיד משתנה ואף פעם לא נשארה על 60 עוד חודש נגמרת לי ההתחיבות איתם ואני מחפש דיל אחר שאזכה לקבל את המגיע לי חשבתי על לעבור לכבלים שאלתי היא: האם זה כרוך בתשלום נוסף? על המודם על ההתקנה וכו? ואם זה יותר יקר אז להשאר בADSL אבל להשיג דיל טוב ולא בNETVISION אני משלם כרגע 99 לספק+100 לבזק נראה לי משהו כמו 200 שקל בחודש על 0.5 שאף פעם אני לא מצליח לקבל מהירות קבועה של 55-63
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
יש איזה אתר או משהו או שצריך להתקשר אליהם?
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום. בהמשך לאשכול הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552831.msg4715148#msg4715148 מסתבר שאי הקצאת הכתובת לראוטר המשמש כWIFI, גורמת למעט בעיות עם הראוטר ה"ראשי". ניתקתי את הראוטר השני, איפסתי והכנסתי את הנתונים ועכשיו הוא עובד. אני רוצה לשנות לאוטר השני את הכתובת, כפי שאחדים המליצו בת'רד לעיל. אילו כתובות אני יכול להקצות לראוטרים "משניים"?
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי . מחשב אחד שמחובר אל הראוטר בכבל רשת ועליו יש וינדוס 7 אולטימיט 32ביט ומחשב נייד שמחובר בwifi עם וינדוס 7 אולטימיט 64ביט. בשני המחשבים יש לי אינטרנט עובד. הבעיה שאני מנסה לחבר אותם לרשת ביתית , אז נגיד אני פותח רשת במחשב אחד אז השני לא מזהה שנפתחה רשת והוא מציע לי לפתוח רשת גם כן. ולהפך. מה אפשר לעשות? תודה מראש.. אם אתם צריכים עוד מידע את אני משתמש בראוטר tp link -tl wr541g
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי רשת של 20 משתמשים (הרשת היא סגורה לחלוטין מבחינה פיזית אין קשר לעולם החיצוני) הייתי רוצה לאפשר תקשורת בין המשתמשים על ידי OUTLOCK לצורך העבודה יש מישהו שמכיר איזו דרך לעשות זאת בלי עלויות אולי תוכנה חינמית שתשב על שרת 2003 או כל דרך אחרת שתתן לי את הפתרון לבעיה הזו. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבנתי שיש תוכנה מיוחדת או אולי מכשיר שמחברים לרשת (סגורה פנימית) והי בודקת איפה יש דיליי וניתוקים - מישהו יודע על זה משהו?
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ראוטר טוב שיתן לי קליטה אלחוטית מלאה למחשב נייח.... קצת פרטים: ובכן יש לנו תשתית הוט בבית עם 12 מגה מהירות כרגע יש לנו ראוטר אלחוטי שאליו מחובר מחשב אחד עם כבל ושאר המחשבים (נייד ונייח) מחוברים אליו אלחוטי וכמובן סמארטפונים. אין באפשרותי להעביר את הראוטר למקום אחר מכיוון שהנקודה היחידה לאינטרנט היא רק בחדר שבא הוא נמצא. בין המחשב הנייח לראוטר קו אווירי בערך 6-7 מ' שבניהם 4 קירות מפרידות לא ממ"ד רגילות ואני מחפשר משהו מספיק חזק שיעביר לי קליטה מלאה. טווח המחרים שאני מחפש גג 350 ש"ח ומטה כמובן דרך אגב יש ברשותינו חבילת גיימר אם אני לא טועה הראוטר חייב שתהיה לו אפשרות לחייג לספק ולא חיבור קבוע ניסיתי לחבר בעבר את הראוטר Linksys wrt45g והספק אמר שאין באפשרו…
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
קרה בפתאומיות, אתרים בארץ עובדים רגיל. גוגל למשל עובד אבל פייסבוק ועוד כמה אתרים בינלאומיים שניסיתי (אתרים של חברות שונות, פורומים וכו') מקבלים Connection timed out בכרום אחרי הרבה זמן שהוא מנסה להתחבר. HOT+נטויזן, עוד מישהו חווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי , יש לי מקלט דיי מעאפן שכל הזמן מתנתק ובקושי קולט אעפ שיש קליטה מצויינת ממקלט WIFI אחר בבית . הייתי רוצה המלצה למקלט USB הכי חזק שיש היום בשוק - מחיר לא משנה תודה!!
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני רוצה להסדיר את זה לתמיד. האם בחיבור adsl , ה-ip משתנה כל כמה דקות לעומת חיבור כבלים?
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני עם חייגן 012 Net ומודם אני רוצה להתחבר לips http://www.dshield.org/ipinfo.html?ip=77.126.61.51 http://www.dshield.org/ipinfo.html?ip=212.199.5.234 איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לבעלי הנסיון שבכם, נפל לידי ראוטר אלחוטי linksys BEFW11S4 ver 4. הבעיה היא שנורית ה Power מהבהבת באופן קבוע ולא ניתן להתחבר לראוטר בפורטים של ה Ethernet מאחור. כמובן שאין wireless. לפי Cisco זה אומר שה Flash האחרון לא הצליח ולכן יש לבצע ידנית עם tftp. ניסיתי גם ללחוץ 10 שניות על Reset כדי להחזיר אותו ל Factory Defaults, אבל הוא לא מגיב לפינגים ב 192.168.1.1 (המחשב שלי ב 192.168.1.2). האם אתם מכירים איזה דרך נוספת לאושש את הראוטר? רעיונות יתקבלו בברכה?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר BFOCUS וסוויץ' EDIMAX עכשיו אני לא מצליח להתחבר לשרתי FTP דרך הפלאש.. לא לכל השרתים זה חוסם אבל לרוב זה כן.. זה רושם לי List Error אחרי שהוא כבר התחבר לשרת. ניסיתי לפתוח את הפורט של הFTP לא עזר..
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום וערב טוב, בתור דבר ראשון אני צריך להגיד את הדבר הבא: -כרגע יש לי בבית 3 מחשבים, שמחוברים להאב, ראוטר, ומודם ADSL 0.5. רק הכבל רשת שיוצא מההאב לכל מחשב מחובר אליו, ואין צורך להתחבר מהמחשבים לאינטרנט, הראוטר מתחבר אוטומטי (מוכנסות בו ההגדרות) לאינטרנט. עכשיו לנושא, לי יש הרבה בעיות עם הרשת הנ"ל, אני לא יכול לנהל שיחות באינטרנט שכוללות מצלמה, לא יכול לקבל קבצים באייסיקיו (יש כל מיני טריקים לזה, אבל כלום לא עוזר..), האינטרנט דיי איטי, יש לי פינג גבוהה מאוד יחסית במשחקי רשת, ויש הרבה התנתקויות.. חשבתי על שדרוג אינטרנט ל-1.5, אבל זה יפתור רק חלק מהבעיות. (אבא שלי עובד בבזק) ובאותו מחיר של שדרוג ל-1.5, אני יכול פשוט לעשות עוד מנוי ב-ADSL ולקנות מודם חדש. אני יודע שזה יפתו…
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
" בתכנית מסלול האינטרנט המהיר קיימת התחייבות עד 30/3/2010 דמי היציאה כפי שמחושבים לתאריך 29/3/2010 הינם 44.08 ש"ח " עכשיו מה הם מצפים ממני, למהר ולהודיע על ניתוק ולשלם 44.08 ש"ח או לחכות יום ולנתק בחינם ?
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי, ברשותי מודם אלקטל 510 (3 נורות). כרגע הוא עובד בתור ראוטר, שאליו מחובר סוויץ'. אני קונה ראוטר אלחוטי (3COM 100-75), ואני רוצה להחזיר את המודם לעבוד שוב כמודם סטנדרטי, כלומר, שהחיוג ייתבצע דרך הראוטר. מישהו יודע איך עושים את זה? באופן כללי, האם אני יכול להשאיר את המודם שיעבוד כרגע כראוטר, ופשוט ב-3COM להגדיר שיקבל את החיבור מהמודם (כאילו שייתפקד רק כ"סוויצ' אלחוטי")? תודה למשיבים.
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לנו רשת ביתית עם מודם אלקטל מהישנים שמתפקד גם כנתב. החיבור ללא חייגן - המודם מחובר תמידית. אבא שלי החליט שאנחנו צריכים לעבור לכבלים. מחר אמורים לבוא לכאן טכנאים שלהם. למה אני אמור לצפות?
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
עשיתי הכל כמו שצריך... הכוונה שסימנתי בחייגן אפשרות שעוד מחשב יתחבר דרכי ואצל אח שלי סימנתי את ה GATEWAY והמחשב שלו מראה כי יש CONNECTION SHARING אבל הוא לא יכול לגלוש באינטרנט. הרשת פועלת כמו שצריך. חשוב לציין שהבעיה הזאת נפתרה איך שהוא בדרך לא ידוע שאני פשוט לא זכרתי מה עשיתי, לכן אני מבקש עזרה. אולי צריך להגדיר משהו ב EXPLORER . יש לשנינו WIN XP PRO והמחשב שלי משמש כ GATEWAY בעל שני כרטיסי רשת . מקווה שנתתי את כל הפרטים ... תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אז הסיפור ככה: יש לי מחשב אחד ועוד כמה ימים ההורים שלי קונים מחשב, אנחנו רוצים לעשות רשת. התקשרנו לספק האינטרנט שלנו ואמרו לנו שאפשר עם ראוטר, זאת האפשרות הראשונה. חבר של אבא שלי המליץ לעשות חיבור ישיר איכשהו בין כרטיסי הרשת בין שני המחשבים, וככה לחסוך ולא לקנות ראוטר, זאת האפשרות השניה. מישהו יכול לומר לי מה עדיף ומה כדאי מבין השניים? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? בבקשה זה די דחוף כי היום אנחנו צריכים להחזיר תשובה לספק האינטרנט
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשאול שאלה קצת לא קשורה, היום שידרגנו את המהירות של האינטרנט מ2.5-10 מגה ורציתי לשאול האם העובדה שאנחנו משתמשים בראוטר ולא בחייגן פוגעת במהירות\מגבילה אותה . שאלה נוספת היא האם זה שאני משתמש בראוטר די ישן (D-link) גם יכולה לפגום במהירות של האינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
בWIN XP, כשאני מתחבר למחשב שנמצא ברשת שאליה אני מחובר, ה"ROOT" שלו מציג תיקיה של מדפסת, שעליה אני לוחץ פעמיים והיא מותקנת גם אצלי במחשב. איך אני עושה את זה בWIN7?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם כבלים. קיבלתי מחבר מודם ADSL+ראוטר (קוי וטלחוטי) של EDIMAX מודל AR6024WG. אני מעוניין להשתמש בו רק כראוטר. לחבר פורט אחד של ה-LAN למודם כבלים שלי, את המחשב השני בקו לפורט LAN שני, ועוד מחשב נייד בחיבור אלחוטי. זה יעבוד לדעתכם ? בתודה, איל
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-