רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי אפילו עוצמתי. ראיתי שבדיל אקסטרים יש איזה חברה סינית עם כרטיסים מטורפים רק שאי אפשר לדעת מה האיכות שלהם. שמעתי על אלפא. מישהו יודע איזה דגם שלהם מומלץ? השאלה היא אם באמת כרטיס רשת עוצמתי יתן לי לקלוט במרחק אווירי של 500 מטר עם קירות ובנינים? תודה רבה לעונים. נ.ב. גם רציתי לדעת אם אפשר להתחבר לשתי רשתות דרך שתי כרטיסי רשת במקביל ולקבל את המהירות של שתיהם?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הוט עם בזק בינלאומי ליפני כמה זמן שיניתי את האינטרנט מי 1.5 ל 3 ועכשוו בהוט יש לי 3 ובבזק בינלאומי יש לי 1.5 ואני מוריד דברים על 350 400 איך זה יכול להיות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מודם של alcatel ואומרים שהוא מצווין והוא טוב להורדות אבל אני ועוד כמה חברים שלי שיש להם מודם כזה יש לנו פינג ממש לא טוב במשחקי רשת (טוב בעצם משחק אחד Counter Strike!!!!!) ורק בשביל משחקי רשת אני צריך אינטרנט מהיר אמרו לי שהמודמים הקטנים של ה usb טובים ויש להם ping נמוך איזה מודם יהיה לי הכי טוב ל ping נמוך ב adsl???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ידיד שלי שאבא שלו מנכ"ל של תבל אמר לי שב15 ליוני יהיה אפשר להזמין מתבל שירות אינט' מהיר...מישהו יודע על זה משהו? -חציל.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים הראוטר שלי נהרס, ולכן אני מחפש אחד חדש. חשוב לומר כי הראוטר לא שימש כראוטר באמת, אלא פשוט דרכו חיברתי כמה מכשירים (מחשב, אקסבוקס וממיר יס), והוא גם עשה רשת אל-חוטית. מכיוון שהבית שלי גדול צורת הרשת עובדת בדרך הבאה: יש מודם שנמצא בקומה העליונה (מס' 3), אליו מתחבר ראוטר שבו מוגדרות כל הגדרות הרשת וכו', משם דרך תשתית ביתית מתחברים אליו כמה מחשבים, ובאחד המחשבים מתחבר הראוטר השני, שנמצא בקומת הקרקע. עכשיו יש לי כמה שאלות, שלא הצלחתי למצוא להן תשובות בנושאים הדומים: *ואני מצטער מראש על הסיבוך אני צריך שיהיה אינטרנט אל-חוטי בכל קומה (קרקע - שעד עכשיו היה נמצא הראוטר שלא שימש כראוטר ( :s05: ), קומה 2 - שבה אין כמעט קליטת אינטרנט אל-חוטי, אך ניתן לחבר שם עוד ר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשת נייחת ויסטה אולטימט 64 עם XP-PRO ה- XP יכול לגשת לויסטה הויסטה רואה את מחשב ה-XP לאחר שביטלתי ב-XP את הפיירוול, אבל הויסטה לא רואה משאבים משותפים ב- XP (מוציא הודעה: לא יכול לגשת למחשב XP ובבדיקה מדווח שלא נמצאו בעיות) גם בויסטה הורדתי את הפיירוול. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיום יש לי TP-LINK WR841N שעליו מותקנת הגרסה האחרונה של OWRT. על פניו הנתב עושה את העבודה, הקליטה בבית די טובה ואני מניח שהקשוחה שעדכנתי עליו שיפרה אותו בהרבה. אך אם אשדרג את הראוטר כמו למשל הראוטר C7 המוכר והטוב לכולם, איפה יהיה ההבדל בעיקר? אני יודע שיש תקן חדש האם ההבדל יהיה בעיקר במהירות הגלישה בוויפי? אם אין צורך ממשי אז אין טעם לשדרג לשום דבר אחר? אגב בתשתית הוט לא ניתן לרכוש מכשיר שהוא מודם+ראוטר צד שלישי?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים . יש לי מודם מוטורולה סירף בורד 5101 שהוא של חברת HOT וכמו שאתם יודעים הוא בעל שתי כניסות אחת USB והשנייה כניסת רשת . שאלתי היא האם אני יכול לשמש בו כSWITCH ? כלומר לחברו לשני מחשבים בו זמנית ולקבל אינטרנט בשניים ?! ??? ??? ??? ??? תודה לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי ראוטר TP Link מדגם TL-WR841N שמחובר ע"י כבל רשת למחשב נייח ולעוד שני מחשבים ניידים ע"י WIFI. השאלה שלי היא כמו שניתן לקרוא בכותרת היא האם ישנה איזה שהיא דרך לשלוט ברוחב הפס - משמע להגביל כמות של KB's מסויים פר מחשב? יותר נחוץ לי להגביל את המחשב הנייח שמחובר ע"י כבל רשת ישירות לראוטר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האלן חברה, אוקי אני יגש ישר לעניין ,עד כו מלאתי את הקשיח החיצוני במדיה ,עכשיו יש שם די הרבה חומר, אבל הנה הבעיה , יש לי 2 ניידים ואחד נייח , על אחד ויסטה + בוקסי ,על שני XP + בוקסי ,כנ"ל הנייח. הנייח נמצע בסלון ומחובר בעל חוטי (הכונן החיצוני על shared) והכל יופי, עכשיו הבעיה שאני לא רוצה שכל פעם שאני ירצה לראות סרט ,2 מחשבים צריכים להיות דלוקים, האופרויות הם|: חיבור של הכשיח החיצוני למחשב שבסלון בUSB רגיל, או חיבור ל ראוטר שמאפשר לחבר עליו כשיח חיצוני ב USB ועובד על פרוטוקול SMB והנה אנחנו מגיעם לבעיה (חיבור רגיל ב USB למחשב , מהירות קריה 30MBps) חיבור דרך ראוטר כ 2MBps ,וכמוון ש....אין מצב לעשות הרצה קדימה בMKV של 720P ב8GB... כי אין cache. לפי חוברת היצרן …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים אצלי בבית ברשת, יש לי מודם כבלים 750 שמשותף לשניהם במחשב שהוא ההוסט הכל בסדר והכל עובד סבבה אבל במחשב השני אני לא יכול להיכנס לקאזה ולאייסיקיו ולעוד כל מיני מקומות שאלתי כמה אנשים אמרו לי שזה משהו שקשור לפורט שבו עובד הקאזה והאייסיקיו וכל זה השאלה שלי היא מה לעשות כדי שהתוכנות יעבדו לי!!??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אני לא כ"כ מבין בתחום אז אשמח אם תוכלו לעזור. אני מחובר לאינטרנט בכבלים ע"י מודם ARRIS דגם TM602A (צבע כחול). קיבלתי ראוטר של חברת SPEEDSTREAM דגם 6520 ויש לי מס' שאלות: 1. האם אני יכול לחבר את הראוטר למודדם של הוט (ז"א כבל LAN מהמודם, ומהמודם ישירות למחשב). הראוטר הינו מכשיר מחו"ל, אך לדעתי השימוש שאני צריך ממנו הוא רק לשדר את אותות WIFI ולא כמודם. 2. נכנסתי ל CMD, ואז IPCONFIG ואני מנסה להיכנס בעזרת ה IP הזה להגדרות אך לא מצליח להעלות את הדף של הפרטים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר Dir-300 ומודם של הוט של חברת מוטורולה [מודם או איך שלא קוראים לזה] מה אני עושה עם זה? כשאני לוחץ על זה הוא מבקש שאני אכניס סיסמא בת 8 ספרות מהראוטר [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים עם שני כרטיסי רשת אני יכול להעביר מידע בייניהם אבל לא אינטרנט (יש לי מודם adsl חיצוני) מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי . מחשב אחד שמחובר אל הראוטר בכבל רשת ועליו יש וינדוס 7 אולטימיט 32ביט ומחשב נייד שמחובר בwifi עם וינדוס 7 אולטימיט 64ביט. בשני המחשבים יש לי אינטרנט עובד. הבעיה שאני מנסה לחבר אותם לרשת ביתית , אז נגיד אני פותח רשת במחשב אחד אז השני לא מזהה שנפתחה רשת והוא מציע לי לפתוח רשת גם כן. ולהפך. מה אפשר לעשות? תודה מראש.. אם אתם צריכים עוד מידע את אני משתמש בראוטר tp link -tl wr541g
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עשר עמדות. מכל עמדה אני צריך לדווח כמה נתונים ולשלוח לעמדה מרכזית. אני רוצה לדעת אם יש איזו תוכנה או אתר שניתן לבצע משהו כזה. לדוגמא window forms..... תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בימים אלו אני חשוב לעבור מנטוויזין אל בזק בינלאומי. רציתי לשאול אם הם מספקים חבילת חיבור של 3Mbps וכמה אתם משלמים עליה(בלי התשתית).
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שדרגתי את לפני כחודש מ10 מגה ל15 ומאז השדרוג יש לי המון קריסות. יש לי ראוטר SIEMENS SL2 141, הבעיה שיש לי המון קריסות שפשוט נורת הPPP ו/או DSL מתכבות וצריך לעשות ריסט לראוטר. האם הבעיה נובעת מזה שהראוטר כבר ישן או לא תומך ב15 מגה? בכל מקרה, עוד כמה חודשים אני עובר דירה ששם כנראה אשדרג ל30 מגה + אז אני צריך המלצות לראוטר טוב, לא יותר מדי יקר + יתמוך בכמה חיבורי WIFI בו זמנית (טלפונים ניידים/IPAD/מחשב נייד). תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מחוברים אצלי בבית שני קווים, קו A וקו B לצורך העניין. לקו A מחוברים מכשירי הטלפון+ADSL, ולקו B מחובר הפקס+טלפון אחד שמחובר לשני הקווים. כשאני מנסה לחבר את המודם לקו B נורת הLine ממשיכה להבהב. בדקתי את כל המפצלים, נתקתי, מה שלא עשיתי, היא עדיין הבהבה. כשהחזרתי לקו A היא דלקה. השאלה היא כזאת - האם יכול להיות שבזק "קבעה" את זה? שאני אוכל להתחבר רק מקו A הכוונה. אם כן, האם יסכימו לשנות? אם לא, מה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להגיד ראוטר TP LINK 541 כ AP MODE??? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי מערכת הפעלה- WIN2003 אני מצליח להתחבר אליה ממחשב נייד, אבל אני לא רואה שום דבר שרץ. לדוגמא: נניח ועל מערכת ההפעלה יש חלונות פתוחים כגון סוליטר המסמכים שלי ולוח הבקרה, כאשר אני מתחבר מרחוק אני רואה שולחן עבודה ריק(!) תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לנו רשת ביתית. למחשב אליו מחובר הראוטר, מחוברת גם המדפסת (HP). המחשב שלי מחובר לאותה הרשת דרך הראוטר. לשני המחשבים windows XP. אני מצליח ליצור קשר בין המחשבים ולהעביר קבצים ואני אף רואה את המדפסת ומצליח להגדיר אותה אצלי במחשב, אבל כשאני שולח הדפסה מהמחשב שלי, לא קורה כלום. לעומת זאת, דרך הלפטופ של אבא שלי, שבו בכלל יש Vista, כן אפשר לשלוח הדפסות. מה עלולה להיות הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים ! ;D
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו שמע על התוכנה הזו ? העם היא באמת יעילה ואמינה בהסתרת האיי פי? כשאני גולש איתה עם פיירוורקס זה נותן לי כל הזמן פרוקסי שזה מחבר אותי אליהם אבל שאני בודק ב whatsmyip.com זה מראה את האיי פי הרגיל שלי ולא מה שהתוכנה חיברה אותי אילו.. כשאני גולש עם אינטרנט אקספלורלר אז זה באמת נותן את הפרוקסי והגלישה אבל נורא איטית .. ולפעמים זה לא מציג לי אתרים בכלל.. מישהו פה עובד עם התוכנה הזו ויש לו המלצות לשימוש בה ? עוד משהו , מישהו שמע על דפדפן חדש בשם torpark שמבוסס על פייר וורקס ומבטיח גלישה אנונימית..? לינק לכתבה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3307228,00.html עם זה מבוסס על פייר וורקס איך אני מוסיף את התוסף ? והאם זה טבעי שגלישה בפרוקסי מאיטה את המהירות של האינטרנט …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-