עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Zadu,

יש לי נתב RTA 1025w , קשוחה - 3.30j של Dynalink . השאלה היא איזה קשוחה עושה הכי פחות בעיות של התנתקויות והכי פחות בעיות עם ביטורנט . אפשר שזה יהיה קשוחה מכל חברה לא משנה לי .

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by dudi2002,

קראתי את המדריך המושקע והמצוין באתר והצלחתי לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט (כמובן שבאמצעות הראשון). אך השאלה שלי היא האם אני יכול לקבל מזהה גבוה באימיול (HIGH ID) במחשב השני המחובר דרך המחשב הראשון? עשיתי כמעט הכל ונראה לי שאי אפשר.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by rotem_o,

שלום לכולם, אני צריך את הכתובת הזאת שאפשר להיכנס אליה כדי להוריד חייגן, (כאשר מחוברים עם מודם ועדיין אין חייגן ואי אפשר להיכנס עדיין לאינטרנט) שחכתי אותה.. דיי דחוף! תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by arkadur,

אני עובד על תשתית רשת בבית שלי, הכבלים שהועברו הם מסוג CAT 7, קונקטורים מסוג RJ45 לא יעשו את העבודה, ואני מנסה להשיג את הRGG45 אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם אני אשמח לדעת במידה ולא, האם RJ45 מסוכך (ברזל, לא פלסטיק) CAT6, יעשה את העבודה?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  5. יש לנו מחשב ניד ומחשב נייח. היום התקינו לנו את האינטרנט האלחוטי, ואנו לא יודעים איך אפשר לחבר אותם כדי שנוכל להוציא מידע מהכוננים אחד של השני. אנו לא רוצים רשת אלחוטית אלא קווית כי נושא האבטחה קצת מפחיד אותנו. נשמח לקבל עזרה בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by aaviran,

שלום במחשב החדש שלי מותקנת ויסטה 64 ביט, ובמחשב הישן שלי אקספי 32 ביט. אני רוצה ליצור רשת ביתית ולשתף קבצים בין המחשבים. הגדרתי את שני המחשבים באותה קבוצת עבודה, אבל אני לא יכול לגשת מהישן לחדש. מהחדש אין לי שום בעיה לגשת לישן, אני יכול לראות את הקבצים ולעשות בהם כרצוני, אבל כשאני מנסה הפוך אני מקבל שגיאה Logon Failure: the user has not been granted the requested logon type at this computer בנוסף יש לי על המחשב החדש מדפסת שהייתי רוצה לשתף, התקנתי דרייברים גם ל-X64 וגם ל-X86 אבל המחשב הישן לא מזהה אותה.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by biwi,

שלום אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי חזק לבית של 4 קומות ... עשיתי המון ברורים ולפי מה שהבנתי אין לי סיכוי למצוא אחד שיחזיק את כל ה 4 אבל אני יכול להוסיף booster בשביל להגביר את האות המליצו לי על 2 ראוטרים LinkSys WRT54GL Edimax BR6504N אני לא יודע איזה לקנות ...לפי שהבנתי שניהם מעולים אשמח מאוד אם תתקנו אותי ואכן קיים ראוטר שיחזיק את כל ה 4 קומות במידה ולא איזה ראוטר מבין השתיים אתם ממליצים בשביל הצרכים שלי!

• 7 תגובות
    • 8.4k צפיות
  8. היי, אני מעביר את המחשב הישן שלי לאחותי. שאלה קטנה, אם אני מעוניין לקלוט את הרואטר של חבר שלי (שכן) כל מה שאני צריך זה כרטיס רשת אלחוטי ? אם כן אז על איזה אתם ממליצים ? משהו טוב ועד 150 ש"ח נגיד... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  9. Started by dudi2002,

שלום, אני שמתי לב לבעיה באחד הפורומים שאני מרבה להיכנס אליהם. כשאני נכנס לנושא מסוים על מנת להגיב אני שם לב שפותח אותו נושא לא מופיע בהתחלה אלא בדיוק במקום האחרון בסדר התגובות בעוד אותו אדם שהגיב אחרון נמצא במקום הראשון כאילו הוא פתח את הנושא. כלומר, פותח ההודעה ואותו אדם שהגיב אחרון לנושא - התחלפו במקומותיהם. בעיה נוספת בפורום זה, השעה והתאריך אינם מכוונים בגרוש. איך אני פותר את זה? למי שממש מציק לדעת מהו הפורום הזה, זהו פורום הואוהדים של קבוצת הפועל באר שבע (www.hbs.co.il). תודה.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  10. Started by devilh,

יש לי לפי החבילה 2.5 MEGA BIT הורדה, ו-256 KILO BIT העלאה אני מסתכל בנתוני החיבור שלי במודם וכתוב שם : 320 kilobyte הורדה, 3.136 kilobyte העלאה. כדי להמיר בין kilobyte ל- BIT (את המיליונים/אלפים אניי אוריד אחר כך) אני מכפיל את הנתונים שיש לי מהמודם ב-8000 במהירות ההורדה אני אכן מקבל את מה שציפיתי 2,560,000 שזה אכן 2.5 מגה ביט במהירות ההעלאה אני מקבל 25,088 שזה 25 קילו ביט,ולא 256...... איפה הטעות(שלי או של בזק?) [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by vic07,

שלום, יש לי בבית מודם USB. לאחרונה שדרגתי קצת את המחשב בבית, והתקנתי עליו ויסטה 64BIT. מערכת ההפעלה החדשה אמנם מזהה את המודם כמודם אך לא מזהה את הדרייברים בדיסק ההתקנה. יש לציין שכל הדרייברים שמצאתי באינטרנט למודם הזה נתמכים רשמית על XP בלבד, וכך גם טען נציג הטמיכה הטכנית של ספק האינטרנט - ואם יש לי ויסטה, אני צריך מודם אחר. אני מתקשה לקבל את הטענה הזו, ולו כי המחשב עליו אני כותב את הפוסט הזה גם עם ויסטה, והצלחתי להתקין עליו את המודם האמור בלי יותר מדי בעיות. עם זאת, מדובר בויסטה 32BIT. האמנם אין דרך לחבר את המודם? הדגם הוא DYNAMODE ADSL-USB-C50 או משהו כזה (לא לידי כרגע).

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. לרפובליקת הבננות שבה אנו חיים זה סיפור מההפטרה כמו שנראה לי או שזה תהליך אנושי? (בהתיחס לנושא של שחרור מהמכס על טירטוריו והוצאותיו הנלוות ובהנחה שהנתונים הטכנים של הכרטיס לא חורגים מהמגבלות שהמציאו/ימציאו לנו החוכמולוגים במשרד התקשורת)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by cipher,

שלום אני זקוק להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד אני חייב כרטיס כזה שמגיע עם שקע לחיבור אנטנה חיצונית (לא כרטיס עם אנטנה מובנית) בעיקרון אני מעוניין לחבר את הכרטיס לאנטנה מגבירת טווח בעזרת כבל אנטנה . יש כזו חיה?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  14. שלום, יש לי שתי מחשבים בשנהם יש XP ומבחינת גלישה באינטרנט אין שום בעיה אבל אני לא מצליח לשתף קבצים, עשיתי את הWIRELESS WIZARD של XP הוא רשם לי שהתהתליך עבר בהצלחה, אבל אני עדיין לא רוא את תיקיות השיתוף של המחשב השני וקיימת עוד בעיה כאשר אני מגדיר תיקיות שיתוף נוספות ואחרי זה אני פותח את תיקיית MY NETWORK PLACES הוא לא מוסיף אותן לשם תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  15. לא צריך משהו מאובזר מדי, רק שיעשה את העבודה בלי בעיות. עדיף לא להגיע ל150 אם יתאפשר הדבר.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  16. אנא עזרה...

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by eranx,

לאחרונה שמתי לב שיש לי מלא פאקטים שיוצאים עם CHECKSUM שגוי. בדקתי מול WIRESHARK וTCPDUMP וזאת השגיאה שניתנת לי כמעט לכל פאקט שיוצא. 37 4.805254 192.168.2.100 1.2.3.4 TCP 61912 > 61306 [FIN, ACK] Seq=1 Ack=1 Win=65467 [TCP CHECKSUM NCORRECT] Len=0 Checksum: 0x4940 [incorrect, should be 0x7972 (maybe caused by "TCP checksum offload"?)] מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by omerpaz,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=387 באמת מתקרב לטווחי הקליטה שמצוינים לגביו: עד 100 מטר בבית עד 300 מטר מחוץ לבית ? למנוסים איתו,מעשית מאיזה מרחק אפשר לקלוט איתו? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by oba3k,

שלום, התערבתי עם חבר שלי שאני מסוגל לפרוץ לו את הרשת ולגלוש ממנה, והוא אומר ששאני לא מסוגל. מה שהתחיל בתור אתגר התגלה כבילוי מהנה שלימד אותי הרבה על רשתות. אבל עכשיו אני תקוע ואני צריך עזרה. הרשת היא ללא הצפנה, ויש SSID ובהתחלה לא הצלחתי להיכנס. הרצתי SNIFFER, שיניתי MAC והצלחתי להתחבר. אבל אני לא מצליח לגלוש ואין לי PING לשום מקום חוץ מלDEFAULT GATEWAY, גם לא למחשבים אחרים ברשת. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עכשיו?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  20. Started by shumaher,

שלום יש לי 2 מחשבים 1 חדש יחסית שהוא מחובר לאינטרנט ובו לוח אם ex38-ds4 שבו יש 2 חיבורים של אינטרנט ובמחשב שני יש בו כרטיס רשת רגיל (מחשב לא מחובר לאינטרנט) שאלה שלי היא כזאות: אני יכול לחבר מחשב שני לאינטרנט דרך מחשב ראשון (ליצור רשת) אם כבל או במיוחד אם נתב ?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by DorM,

Edimax BR6204WG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=369809 Edimax BR6216MG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=469945 אחד מהשניים יהיו ליד המחשב ויתחברו אליו בכבל רשת, הPS3 יהיה במרחק של בואו נגיד מחצי מטר עד מטר וחצי בתקשורת אלחוטית או גם הוא עם כבל רשת. יש גם PSP שיהיה מחובר בWI-FI. אני צריך אותם כדי שיעשו תקשורת בחדר שגודלו בסביבות ה60 מטר מרובע בלי קירות באמצע שיחסמו תתקשורת, שניהם יעשו תעבודה? מה מהשניים יותר מומלץ? אני חשבתי על הראשון ולא מבין מה ההבדלים חוץ מהמחיר בין הראשון לשני ואם אני צריך בכלל תשני.

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by Farar,

אני לקוח של 012, ויש לי בעיה להתחבר למשחקי רשת בPS3. רוב המשחקים פשוט מתנתקים לפני שאני מצליח לשחק. מצאתי שגיאה בPS3 בקשר לאינטרנט, שאומרת שהראוטר שלי לא תומך ב"IP Fragments". בררתי קצת ומצאתי שזה אולי קשור לMaximum Transmission Unit והגדרתי לפי מה שהם אמרו וזה לא עזר. צריך לקנות ראוטר חדש? אולי זו בעיה אחרת בכלל שלא קשורה לMaximum Transmission Unit? מחכה לתשובה, תודה.

• 27 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. הי קיבלתי ראוטר חדש של linksys 54 gl ואני אמור לחבר אותו לכבלים רציתי בבקשה עזרה בהגדרות ראשוניות

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  24. בוא נתחיל מזה שיש לי ידע בינוני בבניית רשתות ( אני לומד MCSE ) ואף פעם לא הייתה לי התנסות רצינית בשטח , עכשיו לקחתי על עצמי אחריות לבנות רשת מחשבים בתוך משרדים , קצת הסבר על המשרדים המשרד הוא משרד חשבונאות , ייתכן שיכיל עד 10 מחשבים . שיש צורך שיהיה ביניהם שיתוף אני צריך שיהיה תקשורת בין כל המחשבים בעיקר לשיתוף הדפסות וקצת משאבים אני צריך לרכוש ציוד לתקשורת כגון ארון תקשורת , סוויטץ וכו' .. (את הציוד הנדרש) מישהו יכול להמליץ לי על חנות מקצועית ואמינה .?? (עדיף שיהיה להם אתר) והשאלה החשובה יותר , איזה סוגים של רשתות אני יכול לבנות ומה הכי כדאי ?? WORKGROUP מתאים במקרה זה ! צריך להיות אינטרנט גם ברשת עצמה .

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  25. אשמח לקבל עזרה תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.