עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בזק לא מוכנה להעביר קו טלפון לביתי, שנמצא 400 מ' מהעמוד הקרוב שלה. בין העמוד של בזק, וגג ביתי יש קו ראיה נקי (חוץ מקו מתח 3 פזות שעובר כמטר מתחת קו הראיה). השטח הוא חקלאי - מחוץ לקו החשמל הנ"ל אין שום הפרעות חשמליות\אלקטרומגנטיות בסביבה. מבקש אנוכי יעוץ באחד מהפתרונות הבאים: א, בזק מציעה אחד מהראוטרים+מודמים האלחוטיים שלה בחינם אם אקח חבילה של 2.5M . (ASUS 604G ; BFOCUS 352 ; ECI-A2TEC ; ROTAL ASK-1024 ; SIEMENS C2-10 ) נניח שאשתמש במודם-ראוטר שלה ליד העמוד (שם יש לי נק' חשמל ועמוד לחבר עליו את המכשירים) ועל גג הבית אשים עוד מודם, א1.האם מספיקה לי עוצמת השידור של נניח הASUS? בתור AP והאם לקנות מכשיר זהה להעמיד על גג הבית? א2.האם אפשר להחליף אנטנה, לאנטנה חיצונית נניח באסו…

• 33 תגובות
    • 6.7k צפיות
  2. הנתב האלחוטי הוא 3CRWER100-75. הלאפטופ נמצא באותו חדר ומזהה את הרשת שלו יחד עם עוד 3 רשתות בשכונה. כל הרשתות בחוזק סיגנל מעולה. - נסיון קישור מהלאפטופ לרשת הביתית נכשל, עם אבחון של חוסר תשובה מהנתב. נסיון קישור מהלאפטופ לרשתות בשכונה מצליח מיידית. - בחדר מותקנת גם מצלמה אלחוטית. נסיון קישור שלה לרשת של הנתב הביתי מצליח מיידית. העובדות הנ"ל מוזכרות כדי לסלק חשד של טעות בקונפיגורציה. ניסיתי את הנתב עם רשימת כתובות MAC מורשות וללא רשימה כזו. מה עוד יכולה להיות סיבה לחוסר התואמות דווקא בין הלאפטופ לנתב?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  3. Started by Las@Vegas,

יש לי שני ראוטרים של 3COM 3CRWER10075 חיברתי אותם ב - WDS. ואז המחשב שלי מחובר קווית לנתב השני. הבעיה שיש לי ניתוקים באינטרנט, אבל אם אני נכנס לכתובת של הנתב המשני האינטרנט מתחיל לעבוד. משהו מאוד מוזר, למשהו יש רעיונות? יבגני

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by Guyn,

שלום לתומכים יש לנו בעבודה שרת עם ווינדוס 2000, שמתחבר לרשת עם נתב edimax 6204. לאחרונה החלה תופעה שמאופיינת באיבוד החיבור לאינטרנט + גישה למחשבי הרשת. מה שמוזר הוא, ששאר המחשבים עדיין מחוברים לאינטרנט ויותר מכך- יש להם גישה לתיקיות שבשרת, אבל לא להיפך. הבעיה מתרחשת באקראי, כאשר יכול להיות גם יום שלם ללא בעיה. הפיתרון היחיד כרגע- רק ריסטרט (מה שמפריע לשאר העובדים). למישהו יש קצה חוט?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. עד לפני שבועיים היו לי שני חיבורי חייגן לבזק בינלאומי ולנטויזין. מאחר ובבזק בינלאומי היו לי פינגים מאוד גבוהים לא יכולתי להיכנס למשחקי רשת וכחלופה הייתי משתמש עם חשבון הנטויזין שלי. לפני שבועיים קניתי PS3 ועל מנת לחבר אותו לרשת חייבים חיבור ללא חייגן (לא ניתן לעשות לו חייגן) ולכן ביקשתי בבזק לעבור לחיבור ללא חייגן. מרגע שהעבירו אותי לחיבור כאמור, אינני מצליח להתחבר לחיוג של נטויזין כנראה בגלל שבזק בינלאומי מחובר כל הזמן. האם בכל זאת יש דרך לעשות זאת ולהתחבר עם חייגן של נטויזין ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי אני רוצה לגבות את המחשב שלי ויש לי תקיית שיתוף עם המחשב השני אצלנו בבית ותמיד הייתי מעביר שם קבצים בשיא מהירות עכשיו שאני מעביר משהו זה לוקח ממש המון זמן כאילו אני מעביר באינטרנט קבצים... למה זה קורה? אין לי תוכנות פיירוואל פעילות במחשב גם את הפיירוואל של הווינדוס ניסיתי לעצור וזה לא עזר גם הפעלתי את הראוטר מחדש וכאלה וכלום. עדיין איטי.. יש איזו הגדרה בראוטר שמתייחסת להעברת קבצים באותה רשת? אולי זה התאפס...? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by Burned,

קיבלנו היום ראוטר מודם מבזק כמתנה על הצטרפות ל-4 מגה (לפני כמה חודשים). השאלה שלי היא מה יותר טוב, הנוכחי - Linksys WR54TG או החדש - ASUS AM 604g היתרון בחדש הוא שזה גם מודם.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by EAD,

היי קיבלתי מודם ראוטר אלחוטי חדש של בזק היום. מודם ADSL 2+ אני משתמש בו בתור ראוטר, לא מעוניין להשתמש באפשרות האלחוט שלו. קינפגתי אותו ופועל לא רע כרגע, אבל יש דברים שלא שינתי מהגדרות ברירת המחדל - כמו נניח PPOE במקום PPOA וכו'. (כל מיני הגדרות כאלו) נניח לא נגעתי בהגדרות FIREWALL NAT וכו' וכל ההגדרות המתקדמות יש מישהו שבבעלותו המודם או מכיר אותך ויכול לפרט פרט פרט מה זה אומר ומה מומלץ לי לשים על מנת לקבל את מקסימום המהירות ויציבות מן הקו ADSL והרשת שלי? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אהלן יש לי בבית רשת שעבדה מצויןן בשנתיים האחרונות - נתב אלחוטי HPNA3 דגם PAR-720G POWERNET , ומתאמים למחשבים המרוחקים מדגם PET_320. עד לפני כמה ימים הכל עבד , ופתאום שני המתאים הרחוקים הפסיקו לעבוד , נראה לי מוזר ששניהם הפסיקו לעבוד בביחד , נראה לי כי משהן השתבש ברשת הטלפוניה הביתי או בהגדרות הנתב. אני צריך עזרה על מנת לנטר את הבעיה , בכל זאת להשאיר את הילד בחופש הגדול בלי אינטרנס זה סוג של טרגדיה ... תודה , גוראן

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by ran1809,

אז ככה יש לי מחשב נייד ועליו הגרסא האחרונה של מסנג'ר אני וחברה שלי עושים שיחת ווידאו והווידאו זז ממש לאט עד כדי מצב שאם עושים תנועה אולי אחרי 20-30 שניות רואים אותה בווידאו..! יש לציין שכאשר שני הניידים היו על אותה רשת כלומר היינו אצלה או אצלי זה עבד מהר וראו טוב התנועות היו די אונליין די מציאותיות..! מדוע כאשר אנחנו מרוחקים קצב העברת הנתונים כה איטי עד כדי כך שממש אי אפשר לנהל שיחת ווידאו..!? אשמח לעזרה אני ממש צריך את זה.!! תודה רן

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by ha,

לרגל המעבר לדירה שכורה (190 מ"ר, קומה אחת) עלה הצורך בהקמת רשת אלחוטית. כרגע, אצלנו בדירה, ישנם 3 מחשבים: המחשב של אישתי המחובר ישרות למודם ADSL, מחשב HTPC המחובר למודם כבלים *בחיבור ישיר ללא חייגן* וגם משמש כראוטר, והמחשב שלי המחובר למחשב HTPC דרך כבל. מחשב HTPC משמש להורדות (BitTorrent, EMule) ופועל 24 שעות ושאר המחשבים מופעלים לפי הצורך. לפי מה שקראתי בפורום נראה לי כי אחד מהנתבים הבאים יתאים לנו כאשר נתחבר למודם הכבלים בלבד: BR6204WG Edimax או BR6504N Edimax האם הבחירה בנתבים אלה נכונה? באיזה מהם לבחור? השיקולים שלי הם: 1. נראה לי שאני צריך MIMO כדי שאוכל להעביר מהר קבצים בין כל המחשבים. 2. אני צריך שהנתב יתמוך במודם כבלים בחיבור ישיר ללא חייגן. 3. בגלל שטח הבית אני צ…

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  12. לראוטר הבא : BR6216MG Edimax באמת כרטיס רשת שיעבוד טוב ! לא סתם זול ופשוט תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  13. שלום לכולם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350804.0 זו הביעה ואני כמעט בטוח שהיא באה אחרי החיבור של הכבל המוצלב וגלישה של כמה דקות באינטרנט. המחשב הישן מחובר עם מודם usb לרשת והמחשב הישן עובד עם המודם הזה כבר 4 שנים ללא שום תקלה , רק כשמחברים את המודם למחשב החדש יש תקלות , לכן הסרתי את הדרייבר מהמחשב החדש והחזרתי את המודם למחשב הישן והחלטתי לחבר בינהם עם כבל מוצלב שב2 המערכות מותקן XP עם חומת האש של XP ב2 המחשבים. אני מצליח לגלוש עם חיבור הכבל המוצלב אבל אני מקבל קריסה-יש לזה בד"כ קשר לחומת האש של XP , או שיש כיוון אחר? *נ.ב פתחתי אשכול גם בתמיכה טכנית כדי לקבל מהם מידע לגבי רכיבים טכנים וממכם לגבי רשת , תודה רבה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by noam12,

Trendnet 108 Mbps 802.11g Wireless Firewall Router TEW-452BRP איך הנב הזה לעומת הנתב שכיום ברשותי ( LINKSYSWRT54G v5) ואשר גורם לי בעיות תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  15. אוקיי רדו לסוף אם אין לכם כוח לקרוא... כרגע אני גר בקוטג' של 2 קומות, אני גר בקומה העליונה והחדר עבודה של אבא שלי הוא למטה. אני משחק הרבה ברשת, ולכן קדחנו חורים בכמה קירות כדי להעביר כבל מהראוטר בחדר של אבא שלי לחלון שלי ;D. עשינו את זה בגלל שהיו לי פינגים בלתי נסבלים עם WIFI. עכשיו קנינו וילה, וגם שם כמובן יש לו חדר עבודה. הנה שרטוט קטן לגבי איך זה ייראה.(אני יודע שהקנה מידה חרא) |-----------------------8 מטר--------------------| __________________________________________ |***********| | | |***********| מקלחת | | |___________|_________________ | ח.עבודה | | …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Rapi,

מדובר על 2 דירות צמודות, בדירה הראשונה מותקן ראוטר של EDIMAX שמחובר למודם, והוא מספק קליטה חלשה בצד הרחוק של הדירה השנייה. האם אני יכול לקנות ראוטר נוסף, לשים אותו בדירה השנייה והוא יגביר את הקליטה? צריך ראוטר או חומרה אחרת? פתרון טוב יותר? תודות

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. אני לא ספצ מי יודע מה בעניין של חיבורי אינטרנט למחשבים ניידים. אני קונה מחשב נייד עם wifi ויש לי ראוטר של סוויקס לא אלחוטי (בלי אנטנה) האם אני צריך לקנות ראוטר אחלוטי? ואיך נקרא ראוטר אלחוטי בעברית (בשביל חיפוש בזאפ)

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. Started by bigbosf,

שלום חברים ברצוני לרכוש את הנתב הבא : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6125&perur=1&t=10 מה אתם אומרים עליו? בגדול הדרישה שלי ממנו שיוכל לכסות שטח של 3 קומות באופן ראוי כולל מרתף קירות בטון .. יעשה את העבודה? הוא עובד גם עם כבלים? עוד שאלה האם יש אפשרות לחבר נתב אלחוטי ללא מחשב לצידו<? זאת אומרת אני רוצה להוציא מהחדר עם הנק ' אינטרנט את המחשב.. כי הוא עושה לי חור בראש בשביל זה אני מעוניין לעבור לאלחוטי ולקנות לפ טופ השאלה היא האם זה אפשרי? תודה

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by shumaher,

מישהוא יודע מה הוא הבדל בין כבל רשת RJ45 (ישר)‎ וכבל רשת RJ45 (מוצלב) ‎?? תודה.

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  20. שלום לכולם ... אז ככה אם יש לי וירוסים במחשב השני והוא מחובר דרך ראוטר זה משפיע עליי גם? ועל עוד מחשבים בבית? תודה

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  21. אהלן בביתי יש 2 קומות ואני מעוניין להקים רשת אלוחטית חזקה וטובה שלא יהיו בה שום בעיות קשר.בקו אווירי יש בערך 10 מטרים אם לא טיפה יותר. חשבתי על פתרון MIMO ועל אנטנות.. והייתי רוצה לשמוע חוות דעת. מה אתם הייתם עושים? הכל אפשרי. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by Farar,

אני לקוח של 012, ויש לי בעיה להתחבר למשחקי רשת בPS3. רוב המשחקים פשוט מתנתקים לפני שאני מצליח לשחק. מצאתי שגיאה בPS3 בקשר לאינטרנט, שאומרת שהראוטר שלי לא תומך ב"IP Fragments". בררתי קצת ומצאתי שזה אולי קשור לMaximum Transmission Unit והגדרתי לפי מה שהם אמרו וזה לא עזר. צריך לקנות ראוטר חדש? אולי זו בעיה אחרת בכלל שלא קשורה לMaximum Transmission Unit? מחכה לתשובה, תודה.

• 27 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by israelnba,

ניסיתי להיכנס לאתר ולא הצלחתי, ביררתי בערוץ שלהם והתברר לי שנחסמתי בגלל שסחרתי בחשבונות :s05: מוזר... אפילו לא היו לי הזמנות. בקיצור, אם זה קרה לי ואני באמת לא סחרתי בחשבונות, אז בטח עוד אנשים נחסמים סתם ללא סיבה, ניסיתי לומר להם אבל זה לא מעניין אותם בכלל. זהו, סתם רציתי שתדעו.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אשמח לשמוע מכאלה שהתחברו לאחרונה לכבלים או ADSL כמו כן אם אפשר לציין תשתית ו ISP בנפרד תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by wooper,

היי יש לי ראוטר לינקסיס wrt54gl האם יש כרטיס רשת מומלץ לראוטר? תודה

• 3 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים