רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בעקבות התווספות של מחשב נוסף לבית, יש צורך בראוטר. 2 שאלות לי אליכם: 1. מהן החברות המומלצות לראוטרים? 2. האם יש דגמים ספציפיים שהם מומלצים?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב (Windows Xp 32Bit). המחשב שלי מחובר לראוטר דרך כבל אבל משום מה אין אינטרנט במחשב.. מזמן לא פירמטתי אבל אם אני לא טועה אז לא הייתי צריך להגדיר כלום והיה לי אינטרנט ישר... יש משהו שאני מפספס? ???
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן. אני עומד להתחבר והציעו לי לקחת במקום מודם "רגיל" מודם-ראוטר של אסוס. מומלץ לקחת את האסוס? קראתי כאן שכן ואני רוצה עוד כמה חוות דעת. אני אציין שאין לי כל בעיה לקפוץ לחנות ולקנות ראוטר במידה ואין להם דגמים אמינים להציע. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן. קודם כל אתחיל בזה שלא הייתי בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל זה הכי קרוב למה שחיפשתי אז אם זה לא מתאים מנהלים תעבירו בבקשה למקום הנכון. ולעינין, אני משחק AA לכל מי שמכיר ומחובר לבזק בינלאומי בכבלים חבילה של 1.5Mb\512kb ויש לי גם גישה לחשבון זהה בזהב. שאני עושה בדיקת פינג בבזק לשרתים במשחק אני מקבל תוצאות מעולות של 80-90ms אבל מה שמוזר זה שאני נכנס למשחק הכל מתהפך, פתאום אני מרגיש לאג של לפחות 3 שניות (אני לא מקצין), ניסתי גם לעשות בדיקות פינג עם כמות מידע של 12 קילו ביט לשניה(שזה הרבה מעבר למה שמעביר משחק רשת) ועדיין התוצאות יחסית נורמליות על 170-180ms. בזהב לעומת זאת בדיקת פינג מראה 115-125ms שגם זה לא בדיוק רע אבל שוב במשחק תאכלס זה נותן 160ms +-. זה רמה …
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית. אחד מחובר ישירות לאינטרנט דרך כבל USB ומודם (הדרך השגרתית שכולנו מכירים). המחשב השני מחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון באמצעות כבל מוצלב (מה שנקרא - שיתוף אינטרנט). כלומר, לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני (המחובר באמצעות הכבל המוצלב) אם המחשב הראשון (המחובר בדרך הנורמלית) לא מחובר לאינטרנט. הבעיה מתחילה מכאן שאת המחשב הראשון הייתי צריך לפרמט לפני כמה שבועות. אבל לא רציתי להישאר כל הזמן הזה ללא אינטרנט ולכן חיברתי את המחשב השני בדיוק כמו שהמחשב הראשון חובר לאינטרנט (כלומר המחשב השני הפך להיות המחשב הראשי המחובר ישירות לאינטרנט דרך המודם). אחרי שסיימתי לפרמט את המחשב הראשון, רציתי כמובן להחזיר אותו להיות המחשב הראשי המחובר לאינטרנט ואילו את השני להחזיר ל…
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר אלחוטי ב 200-250 (נראה לי שזה טווח מחירים סביר, תקנו אותי אחרת) - אבל יש בין המחשבים קיר בטון (של ממ"ד) ועוד קיר רגיל (פנימי) ומרחק של כ 10 מטר. אני צריך הכוונה כי אין לי מושג מה העוצמה של ראוטרים... דרך אגב, בעניין הטכני - תקנו אותי אם אני טועה, הנתב מתחבר בכבל רשת למודם - והוא מתקשר עם המחשבים (שניים במקרה שלי) דרך מחברים קטנים שמתחברים למחשב דרך כבל רשת\USB? תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני עובד עם ספקית האינטרנט 012 וגם את שירותי הראוטר הם סיפקו לי, ושאלתי אותם אם אני יכול לדעת את הסיסמא של הראוטר שלי והם אמרו לי שזה לא חלק מהמדיניות שלהם לתת סיסמאות לראוטרים, אבל זה נראה לי ממש מטומטמם שכל פעם שאני רוצה לקדם את הפורטים שלי אני צריך להתקשר אליהם. יש מצב שמישהו יודע את הסיסמאות שהם משתמשים בהם או דרך לגלות את הסיסמא של הראוטר שלי? הראוטר הוא מחברת edimax אם זה עוזר. תודה..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שתי מחשבים אחד נייד מדגם DELL INSPIRON 6400 והמחשב השני מחשב נייח המחשב הנייח עובד כמו שצריך,אבל הבעיה במחשב הנייד אני הבאתי למשהו את המחשב הנייד והוא כנראה נגע בהגדרות אין לי מושג של מה הוא מזהה את הרשת האלחוטית והוא מראה לי תעוצמת קליטה(הכי חזק)אבל האינטרנט לא פועל מה הבעיות האפשרות, תודה רבה ויום טוב,ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני בעבודה ויש פה אינטרנט אלחוטי,התחברתי עם הנייד{מערכת ויסטה}האינטרנט עובד מעולה,אני מנסה להתחבר לתוכנת CARBONPOKER משחק פוקר למי שלא מכיר ותקוע במסך כניסה,יש לי גישה לראוטר,ביטלתי את החומת אש של ויסטה ועדיין לא עובד,נראהלי שצריך לעשות משהו בראוטר,תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם אם אני פותח פורטים לאימיול בראוטר, והראוטר מוגדר עם Dhcp dynamic, זה יכול להפריע לתקשורת אלחוטית שיש במחשב השני שיש בו כרטיס רשת אלחוטי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני נאלץ לשים נקודת אינטרנט במקום שאני לא בטוח שהראוטר יגיע אליה כמו שצריך , לכן אני שואל אם יש איזשהי נקודה מתווכת שיכולה להעביר קליטה כמו שצריך או כל פתרון אחר לעניין?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים עם Vista Ultimate... המפרט רשום - אחד מחובר לראוטר ישירות ואחד אלחוטי. מחשב אחד (שמחובר ישירות לראוטר) מזהה את המחשב השני (מחובר אלחוטית) להיפך לא מזהה ? הראוטר הוא Linksys WRT54GL Wireless Router 54Mbps כרטיס רשת אלחוטי - D-Link AirPlus G DWL-G510+ Wireless PCI Adapter יש תמונה אם כל שאר הנתונים וההגדרות. איך אני מזהה את המחשב השני ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
חיפשתי כרטיס רשת PCI אלחוטי למחשב באיביי (אולי יהיה יותר משתלם)... וראיתי שאפשר לקנות שם אנטנות של לינקסיס לנתבים שלהם! עכשיו השאלה היא מה ההבדל בין האנטנות האלה: http://cgi.ebay.com/Linksys-HGA7T-7dbi-High-Gain-TNC-Antenna-WAP54G-WRT54G_W0QQitemZ250279385125QQcmdZViewItem?hash=item250279385125&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15&_trksid=p3286.c0.m14.l1318[ http://cgi.ebay.com/Linksys-5dBi-RP-SMA-Wireless-WiFi-Antenna-caa_W0QQitemZ200244353019QQcmdZViewItem?hash=item200244353019&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15&_trksid=p3286.c0.m14.l1318 לבין האנטנות המקוריות של הנתב? והאם כדאי להחליף? ואם הם יעבדו עם WRT54GL כי המוכר אומר שכן ובאתר של החברה לא מצוין הד…
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בכל פעם שהמחשב עולה לאחר הדלקה או ריסט מופיע לי הסמן בטסקבר שהחיבור רשת מנותק למרות שכל המנורות במודם דולקות כמו שצריך והכל מחובר פיקס. רק אחרי שאני מנתק את המודם מהחשמל הסמל נעלם והכל בסדר. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר EDIMAX BR6204WG אלחוטי... אובכן, ראיתי בתפריט איפה הWAN, איפה שבוחרים את התקשורת עם האינטרנט יש לי אפשרויות כאלו: WAN TYPE You can setup different modes to LAN and WLAN interface for NAT and bridging function. Ethernet: In this mode, the device is supposed to connect to internet via ADSL/Cable Modem. The NAT is enabled and PCs in LAN ports share the same IP to ISP through WAN port. The connection type can be setup in WAN page by using PPPOE, DHCP client, PPTP client or static IP. Wireless ISP (AP Enabled): In this mode, all ethernet ports are bridged together and the wireless client will connect to ISP access point. The NAT is enabled and PCs in ethernet…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כשגולשים רק דרך "הטריון", מודם הכבלים, המהירות באימיול ובמקביל באינטרנט מופלאים. כשהמודם מחובר דרך הנתב, האימיול, מהירות ההורדה שלו קשה מנשוא (DOWN-30) ובמקביל האינטרנט איטי מאוד מאוד. באימיול-(PORT הוא על 6662 UDP הוא על 6672). (בנתב MTU הוא על-1500). רבים אמרו לי שמקור הצרה במודם כבלים עצמו (בהוט אמרו שלא כך הוא הדבר) . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב.. אז אוטוטו אני מזמין מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם שווה לעשות ראוטר או לא.. בעקרון אם אני מביא ראוטר.. את המחשב החדש אני מעביר לעמדה של המחשב הנוכחי שלי אז הוא יהיה כביכול המחשב הראשי ואני רוצה לדעת כמה דברים.. אני יודע שבמידה ושנינו גולשים באינטרנט או מורידים משהו מהאינטרנט בו זמנית רוחב הפס מתחלק.. אז במידה והאינטרנט כבוי באחד המחשבים אז זה אומר שהמחשב השני יינצל את כל רוחב הפס? או שצריך כל הזמן להגדיר מחדש, איך זה הולך? רוצה לדעת מה המחיר של ראוטר טוב אם אני ייקנה שאני יידע מה מידת הנזק פה.. את האמת הבעיה היחידה פה שאבא שלי רוצה את המחשב הזה לעצמו ואני ייקח את המחשב החדש ולכן צריך אינטרנט בכל מחשב.. לפי דעתכם שווה להתמקח על אינטרנט במחשב החדש רק במקום להיות עם ראוטר …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי ראוטר אלחוטי של 3COM דגם 3CRWER100-75, יש לי שני מחשבים נייחים שמחוברים אליו חוטית ונייד אחד של LG מסדרת E500 שמחובר אליו אלחוטית. הרשת בשני המחשבים הנייחים עובדת טוב ואילו בנייד הרשת האלחוטית מתנתקת כל כמה דקות וחוזרת. ממה שהבנתי בתמיכה של 3COM (בחור כנראה רוסי שמדבר אנגלית...) שאין שום בעיה בחומרה אלה זאת בעיה של קונפיגורציה. אי מחובר לאינטרנט דרך הכבלים וברק, חיבור ללא חייגן. בנייד מותקנת ויסטה ואילו בנייחים XP. אין בעיה של קליטה בנייד, מראה 4-5 קווים מתוך 5. בדקה שתיים שהאינטרנט עובד בנייד הוא עובד אחלה. עשיתי עדכון תוכנה לראוטר ולפי מה שראיתי אין צורך לעשות עדכון חומרה. (הגרסההכי עדכנית כרגע לפי היצרן). ניסיתי חיבור לא מאובטח וחיבור כן מאובטח, לא שי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנחנו עוברים לבית חדש וביקשתי מבעוד מועד שיעשו לנו נקודות לרשת ביתית רכשתי את כל הציוד, אני שם רשת GIGA עם חיוות CAT5E כבר העברתי את הכבלים בקירות הכנתי כבלים באורכים המתאימים בין הנקודות למחשבים והנתבים ורק חיקיתי לשקעים שיגיעו לי בדואר ופה נתקלטי בבעיה. החיוות בכבלים היה סטנדרטי כמו שזכרתי לדוג' http://en.wikipedia.org/wiki/TIA-568B אבל בשקעים זה מחולק ל2 שורות של 4 וארבע כשלא מצוין איזה מהם הוא הפין הראשון ואיזה האחרון והסימון צבע שלהם לא הגיוני שורה אחת ברצף 2 כחולים 2 חומים ובשורה השניה כל אחד צבוע ב2 הצבעים הנותרים ?!?! הנה מוצר לדוג שהכי דומה למה שאני רכשתי http://www.amazon.com/Keystone-IDC-10P10C-Jack-Cat-5-568A-Color/dp/B000AAN8U4 למי שהוא יש רעיון איך אני צרי…
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ברשותי מודם בתשתית בזק aztech 600E, נכנסתי לראווטר Netgear להגדיר ויש סוג חבור PPTP ו Others. ניסיתי בשניהם וזה לא עבד. יתכן שהראוטר הזה לא עובד עם PPPOE? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר ל014 ויש לי בבית 3 מחשבים ( 2 נייחים ואחד נייד ) האינטרנט מתנתק הרבה פעמים לפעמים כל 5 דקות ולפעמים כל שעה או יותר החלפתי ראוטר, איפסתי הגדרות, פירמטתי את המחשב אך הכל היה לשווא.. האם יש לכם דעה בנושא? מה יכולה להיות הבעיה? האם יש עוד אנשים שנתקלו בבעיה זו? אשמח לשמוע את תגובתכם
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אז ככה. סידרתי לי היום את ה- P3 שלי שמתי לו FX5200 ועוד כמה שיפצורים השגתי לו מסך והכל. מה שנשאר זה רק אינטרנט. אבל כמובן שפתרון של עוד כרטיס רשת + כבל רשת מפוצל זה לא פיתרון טוב כי זה מהסלון לחדר אז חשבתי על ראוטר. אז מה זה בעצם ראוטר? איך זה עובד? ומה אני צריך בשביל שיהיה לי אינטרנט בשני המחשבים. אשמח לקבל המלצות לקניה של מה שצריך בתקציב כמה שיותר נמוך. תודה מראש. לידור
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שמעו קרא לי משהו ממש מוזר, לפני כחודשיים קניתי ראווטר,התקנתי והכל עבד חלק. לאחר כשבועיים מאז קניית הראווטר אני גלשתי באינטרנט ופתאום הפסיק לעבוד, זה לא שהוא כבה פשוט פתאום לא היה אינטרנט. התקשרתי לכל המשווקים והיצרנים של הראווטר והם אמרו לי שצריך לסדר את הגדרות הראווטר שלי כנראה, אני כמובן לא יודע בכלל איך לגשת להגדרות הראווטר וחשבתי אולי מישהו פה יוכל לעזור לי. אני מזכיר שהראווטר עבד למשך כשבועיים ופתאום הפסיק לעבוד ויכול להיות שהבעיה היא בכלל באינטרנט עצמו למרות שבלי הראווטר הוא כן עובד. דגם הראווטר: 3Com®'>http://3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWER100-75"]3Com® OfficeConnect® Wireless 54 Mbps 11g Cable/DSL Router ספקית אינטרנט: 012 תשתית אינטרנט: HOT…
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שבוע שעבר הקמתי בבית רשת אלחוטית בעקבות רכישת מחשב נייד. כרגע ברשותי שני מחשבים, אחד נייד ואחד נייח. הרשת עובדת מצויין, אחלה קליטה וכדומה. אבל דבר אחד אני לא מצליח לעשות, לשתף את המדפסת של המחשב הנייח אם הנייד. הרצתי את אשך(ף) הקמת הרשת, והוא מזהה את קבוצת העבודה ואת שתי המחשבים שכביכול מחוברים ברשת אבל הוא לא רוצה לשתף את המדפסת. ניסיתי להגדיר דרך המדפסת את השיתוף וכביכול הכול טוב ויפה אבל היא עדיין לא משותפת. מה אני יכול לעשות.....התייאשתי כבר להשתלט על המחשב הנייח דרך הנייד, להעביר את הקבצים ולהדפיס אותם שמה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
המחשב שלי (מערכת XP) מחובר לאינטרנט בלי שאני צריך לבצע חיוג או להקיש סיסמא. השאלה שלי אם יש דרך לחסום כניסת אורח מאפשרות של גלישה בנט? משהו כמו דרך לגרום שחשבון אורח לא יהיה פעיל אצלו כרטיס רשת, או שיש דרך אחרת. תודה
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-