רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, אחרי שסגרתי לפני הסופ"ש על הטריפל המדובר ומהירות תשתית 100 מגה הגעתי לפורום וקראתי את כל הת'ראדים שראיתי על הנושא ויש המון בלבול... ככה, אני לפני הייתי עם 12 מגה הוט ובזק בינלאומי על הכבל החדש והייתי מאוד מרוצה מזמני טעינה שבאמת השתפרו פלאים מאז המעבר לכבל רהחדש שלהם ולכן גם העדפתי להשאר איתם במחיר 29.90 לחודש(שזה עדיין יותר זול ממה שהיה לי על 12 מגה... מדהים מה שהוט עשו לשוק ומעניין לאן זה יתפתח). ואז הגיע כל נושא החייגן שהבנתי שעם חייגן לא ניתן לקבל את מלא רוחב הפס ובלי חייגן הם על הפנים... ואם אני רוצה חיבור בלי חייגן אז הוטנט הם האפשרות הכי טובה... היום התקינו לי את ההוט בוקס ושידרגו לי את התשתית ואכן בחיבור עם חייגן ובזק בינלאומי אני מגיע ל60-70 מגה ואפלואוד מל…
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נתב חזק ויציב שיעבוד טוב גם עם P2P. כרגע האופציות שחשבתי עליהן הם ה- Linksys WRT54G2, Linksys WRT54GL וה- Edimax 6504N. אני מתמצא ברשתות ויכול "לשחק" עם קושחות צד שלישי אם צריך. יש לי כבלים של תקשורת בתוך הקירות כך שלפחות 95% מהתעבורת רשת תהיה קווית וחיבור אלחוטי יהיה מזדמן בלבד. ראיתי בנצ'מרקים לראוטרים באתר הזה- http://www.smallnetbuilder.com/component/option,com_chart/Itemid,189/ אני אפרט את התוצאות הרלוונטיות לי (לא מעניינת אותי איכות תעבורה ב WIRELESS) במספר חיבורים בו-זמנית, ה G2 היה 8, ה GL- 64 וה 6504 היה- 190 בקצב העברת נתונים בו זמנית- ה G2 קיבל 45, ה GL קיבל 36, וה 6504 קיבל 86. האם אפשר לסמוך על בנצ'ים כאלו כמדד על ביצועים וביצועים ב P2P…
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שדרגתי את המהירות ל12MB, כרגע ניתן להוריד באזור י-ם רק על 7MB. כאשר המודם מחובר ישירות אני מקבל מהירות מקסימלית וכשהראוטר מחובר אני נשאר על 300kbps. עשיתי גם איפוס לראוטר. יכול להיות שהדגם הנ"ל לא תומך מהירויות כאלו ? תודה
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי ראוטר TP Link מדגם TL-WR841N שמחובר ע"י כבל רשת למחשב נייח ולעוד שני מחשבים ניידים ע"י WIFI. השאלה שלי היא כמו שניתן לקרוא בכותרת היא האם ישנה איזה שהיא דרך לשלוט ברוחב הפס - משמע להגביל כמות של KB's מסויים פר מחשב? יותר נחוץ לי להגביל את המחשב הנייח שמחובר ע"י כבל רשת ישירות לראוטר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי BR-6204WG של edimax. כרגע לא משתמשים ברשת האלחוטית. ניסיתי להפעיל את הרשת ולהתחבר אליה עם טלפון סלולרי, אבל לא הצלחתי. רוב הזמן הטלפון בכלל לא רואה את הרשת, אלא רק לזמן קצר, ואז לא ניתן להתחבר. האם אפשרי בכלל לעשות את זה? אם כן, איך? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום. יש לי מדפסת של cannon דגם pixma mp250 בעלת חיבור USB ... אני רוצה לקנות אנטנה שהראוטר יקלוט את המדפסת ואז היא תהיה שיתופית לכל המחשבים. השאלה אם אפשר ? ואיפה קונים ?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
אז הסיפור ככה: יש לי מחשב אחד ועוד כמה ימים ההורים שלי קונים מחשב, אנחנו רוצים לעשות רשת. התקשרנו לספק האינטרנט שלנו ואמרו לנו שאפשר עם ראוטר, זאת האפשרות הראשונה. חבר של אבא שלי המליץ לעשות חיבור ישיר איכשהו בין כרטיסי הרשת בין שני המחשבים, וככה לחסוך ולא לקנות ראוטר, זאת האפשרות השניה. מישהו יכול לומר לי מה עדיף ומה כדאי מבין השניים? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? בבקשה זה די דחוף כי היום אנחנו צריכים להחזיר תשובה לספק האינטרנט
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
בכל שרת משחק שאני משחק בו, כעבור דקה אני אקבל TIMEOUT. זה קורה בכל משחק ולוא דווקא במשחק ספציפי. ניסיתי לאתחל את הראוטר \ מחשב וזה לא עוזר, מה עוד אפשר לעשות? לא התקשרתי לתמיכה של בזק כי הם אף פעם לא פותרים את הבעיה.. מבחינתם אם אני גולש אז הכל בסדר. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בסביבות השעה 12 בלילה, אני לא מצליח להתחבר ל WIFI מהפלאפון. כשאני קם בבוקר ה WIFI מחובר. אני יכול לראות את הרשת אבל לא מצליח להתחבר, לא מקבל שום שגיאה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
אני צריך מידע על שיטות ביתיות או מגברים מחנות תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
האם יש דרך לעשות זאת? כיוון ש-WDS אינו תומך ב-WPA הראוטרים שלי: הראשי Linksys WRT54GL עם קושחה DD-WRT ויש לי שני ראוטרים שיכולים להיות reapeter: Edimax BR-6114WG והראוטר סימנס הזה שבזק מחלקת אני מעדיף להשתמש רק באדימקס. תודה, אור.
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להוריד משהו בביטורנט אני רואה המון פירים וסידים, אבל בפועל אני מוריד רק ממספרי IP של 012. ככה קורה שיש טורנטים שלא זזים בכלל, ובאלו שכן זזים יש איזה שהוא IP בודד ששולח לי תמיד במהירות גבוהה ולפעמים מקסימאלית לחבילה שלי. אני חושד שזה שרת cache של 012. 80.179.163.6.static.012.net.il:16884 עוד מישהו נתקל בדבר המוזר הזה?? דיברתי עם התמיכה הטכנית שלהם, ולא עזר כל מה שאמרו לי לעשות, התומך אפילו אמר לי בפירוש שיכולה להיות בעיה בניתוב. כאשר ביקשתי שיתקנו את בעיית הניתוב הוא הציע לפנות לשימור לקוחות ולבקש חבילת גיימרים, או לחלופין להתחבר לספק אחר.
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב PC ו מחשב נייד חדש השבוע קניתי יש לי מודם MOTOROLLA מחובר לכבלים רוצה לבנות רשת אלחוטית בבית מה צריך לעשות איזה ראוטר הכי מומלץ ??
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום רב, אני וחבר שלי מתווכחים איזה ראוטרים יותר טובים של חברת cisco או nortel ואני כל זמן מסביר לו שסיסקו יותר טובים ויותר איכותיים ולכן הם יותר יקרים, אז אני מבקש את עזרתכם-חברי הפורום,לכתוב כאן איזו חברת ראוטרים יותר טובה,סיסקו או נורטל. בתודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם , תאור המצב : 3 עמדות מחשב + מדפסת רשת . עמדת מחשב אחת מחוברת לאינטרנט באמצעות NETSTICK של פלאפון לגלישה באינטרנט . המטרה : 3 עמדות מחוברות לאינטרנט + הדפסה מכל העמדות . הביצוע : פה אתם נכנסים כל הצעה תתקבל בברכה ? טנקס מראש גוליבר
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, האם קיים מוצר כמו בלינק שלא מצריך לשלם על מינוי שנתי עבור סינון וירוסים/ IPS? http://www.endian.com/us/products/utm-hardware/4i בינתיים לא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי יש לי שני מחשבים אחד נייד שיש בו ויסטה והשני יש בו XP,אני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים מהמחשב של XP אבל כן מצליח מהמחשב של הויסטה,גם אין פינג בין המחשב XP לויסטה אבל הפוך יש.[glow=red,2,300]הפירוול מכובה[/glow] והגדרתי את את כל ההגדרות של השיתוף. [glow=red,2,300]מה לעשות?????[/glow]
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני חושש שזאת הבעיה , אבל אין לי מושג איך לפתוח את הפורטים.. אין לי פיירוול על הווינדוס.. הפורטים שאני צריך לפתוח הם Port 27900 9777, 8777 and 7777 Help me..
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום. אנחנו מחוברים להוט 12MB שבהורדות בדר"כ מוריד לי 1.5MB. לאחרונה עברנו דירה ויש 2 מחשבים בחדרים שונים (בעבר היינו באותו חדר והכל היה בסדר),אחותי מחוברת לראוטר ישירות ואני לא,יש חוט שעובר דרך הקיר למחשב בחדר שלי ומאז האיטרנט מוריד לי איטי יותר בטורנטים וגם קצת בהורדות רגילות..יש מצב שזה בגלל שהראוטר שלנו ממש ישן??? אם כן איזה ראוטר ממליצים לי?..או שאולי אני צריכה כרטיס רשת USB? אם כן איזה מומלץ?.. תודה:)
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה בעת הגדרת ראוטר אלחוטי של LEVEL ONE אני לא מצליח לגשת לרשת הפנימית ולכל המחשבים ב- WORKGROUP מה שעוד יותר מוזר, שעם הלפטופ שמשתמש באותו ראוטר ברשת אלחוטית אני כן מצליח לגשת למחשבים אחרים ברשת ניסיתי גם: \\192.168.... וגם \\COMPUTER ללא הצלחה כאשר הראוטר מחובר למחשב בכבל כאשר אני מנתק את הראוטר השיתוף עובד ללא בעיה אני מניח שזה קשור להגדרות בראוטר, מישהו מכיר את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את המודם-נתב 2Wire Home Portal 1100 כדי ליצור רשת בין שני מחשבים על בסיס קו הטלפון. עכשיו כאשר חיברתי את המודם למחשב הראשי הכל היה בסדר, המודם פעל והנורה של הכרטיס רשת דלוקה כמו שצריך. עכשיו, כאשר נסיתי להתחבר לאינטרנט באמצעות האשף שסופק ע"י המודם הוא לא הצליח בטענה שהוא לא מקבל שום אות שהוא מחובר לקו ADSL. ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה.. כל החיבורים הם בדיוק כפי שהם צריכים להיות ועכשיו כשאני עם המודם הקודם (Samsung AHT E-300) אין שום בעיה להתחבר ולגלוש. ככה שהבעיה היא לא אצל בזק או הספק.. והדבר היחיד שנראה לי שלא מוגדר נכון הוא הכרטיס רשת. בחוברת הדרכה לא מצוין שום דבר לגבי ההגדרות של הכרטיס רשת ככה שאין לי מושג מה לעשות.. הסרתי את האנטי וירוס והפייר…
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת של 1.5 מגה ADSL דרך אינטרנט זהב. אני סובל מאיטיות בעיקר במחשב שלא מחובר ישירות לנתב. רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את מהירות האינטרנט ? (שמעתי שמועות על שיתוף של פס תקשורות בין כמה לקוחות ) איזה ספקית אינטרנט הכי ממולצת בעיניכם ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום חברים. יש אפשרות ליצור שרות דומה לdyndns, למחשב בודד ישירות? משהו כמו התקנת agant על המחשב, שיאפשר לי להגיע אליו, ולא משנה מאחורי כמה חומות אש, או נתבים הוא נמצא, עכשיו או בעתיד... אני לא יכול להשתמש בdyndns הפופולארי משני סיבות, א התחילו לגבות כסף, ב המחשב מאחורי נתב שיחות שאין לי גישה אליו. (לא יכול להשתמש בteam viewer או log me in, כי מדובר בעשרות מחשבים. ונציין גם שעדיף משהו חינמי.
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-