רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום ושנה טובה לכל בית ישראל! כאשר אני עושה Test Ports, הוא כותב Test Failed על פורט 5886, ו-UDP הוא בכלל לא בודק. אני גולש עם נטוויז'ן, וניסיתי לפתוח את הפורט הזה ב-Firewall ובסוף בכלל כיביתי אותו, ועדיין היה רשום Test Failed. תודה לכל העוזרים, וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים את ה Archer C9 מאמזון והוא הגיע, ואז הבנתי שיש את ה RT-AC68U וממה שראיתי הוא יותר מומלץ מביניהם לי אין דעה אישית, וניסיון איתם, אבל הבנתי שהאסוס גם ממשיך לקבל עדכוני קושחה עד היום, והARCHER לא. ניסיתי לחפש בגוגל ומצאתי שממליצים יותר על האסוס מביניהם בכל מיני אתרים בחו"ל וכל מיני השוואות. לכן אני שוקל פשוט להחזיר לאמזון את ה ARCHER C9 לקבל החזר כספי מלא ולקנות את ה אסוס RT-AC68U. מה יותר מומלץ מבין השתיים? לא אכפת לי לטרטר את עצמי עוד קצת עם ההחזרה וכל זה, השאלה מה עדיף מביניהם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקבל דיווחים כי בשעות האחרונות האתר www.thepiratebay.com אינו זמין. מה אצלכם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייח ובקרוב אני עובר למגורי סטודנטים, שבהם יש אמנם אינטרנט אלחוטי, אך הוא לא מגיע לכל קומות הבניין. האם יש כרטיס רשת אלחוטי פנימי כלשהוא בעל טווח קליטה/שידור רחב וחזק מספיק כדי לקלוט אינטרנט אלחוטי שבסיסו בקומה הראשונה של הבניין, גם אם אני נמצא בקומה שלישית או רביעית? איזה כרטיס רשת ובאיזה תקן מומלץ לקנות? והאם יש צורך באנטנה כלשהיא להגדלת התווך שניתן לחבר לכרטיס או למחשב עצמו? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של 3COM מדגם3CRWE554G72T היו לי בעיות איתו של ניתוקים מהאינטרנט...עידכנתי פירמוור והוא עבד ככה חודשיים שלושה בסדר ולפני שבוע התחילו בעיות שוב כל הלקוחות האלחוטיים מתנתקים ממנו אחת למשהו כמו שעה שעה וחצי...עם לקוחות חוטיים אני לא חושב שיש בעיה למרות שאני לא בטוח כמה זמן הרצתי את הבדיקה. שלחתי את הנתב לKSP לממש אחריות והם החזירו אותו אחרי שעשו לו ריסט ואמרו שהוא תקין. אבל הבעיה ממשיכה... מנה לעשות? האם הנתב תקול ואני צרי ךלהתעקש על החלפה? או שיש פתרון לזה? גרסאת הנתב היא V2.01.10
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קבלתי הודעה מבזק בינל' שנשלח מחיבור האינטרנט שלי הודעות ספאם(מעולם לא שלחתי ספאם). יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר עם פירוול. האם פירמוט המחשב (המחשב השני פורמט לא מזמן), ייפתור את הבעיה? הנה תוכן ההודעה:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום עד היום היה ברשותי מחשב בודד עם מודם רגיל בקרוב אני קונה עוד מחשב ומעוניין לחבר גם אותו לאינטרנט כמובן שהבנתי שצריך ראוטר (במקרה שלי אני רוצה אלחוטי), אבל במחשב שיש ברשותי כיום אין כרטיס רשת, עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בראוטר אלחוטי בלי כרטיס רשת באחד המחשבים או בלי כרטיס רשת בכלל ? ואם כן איך ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק פיפא עם חבר בdirect ip עכשיו יש לי ראוטר אז איך עושים את זה? כי הפיפא מראה לי שהip שלי הוא מה שהראוטר נותן לי איזה ip אני צריך לכתוב בשביל שזה יעבוד כי עכשיו כל פעם בשביל לשחק אני מתחבר עם המודם רגיל
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שיש לו חבילה של 50 או 100 מגה דרך 012 דרך תשתית בזק שיפנה אליי בפרטי בבקשה, אני מנסה לפתור תקלה ארורה אצלי ואני צריך מישהו שמחובר ב012 על תשתית של בזק בשביל לעזור לי לאבחן חלק מהבעייה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי חיבור 5M בספק 013 ובתשתית בזק,ראוטר NETGEAR 614G שמחובר אליו נייח וממיר בצורה קווית. בזמן האחרון קיימת האטה בהורדה של קבצים גם דרך ה-download manager הבסיסי של הדפדפנים, נתב מאובטח עם ססמה לא מהעולם הזה. בדיקת מהירות באתר בזק מראה הכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה,הורדה איטית גם בצורה אלחוטית.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר שני מחשבים ישנים ברשת גיגהביט באמצעות חיבור כרטיס רשת PCI 10/100/1000 לכל אחד מהם. השאלה היא האם ממשק PCI מאפשר ניצול מלא של המהירות? תודה מראש. RobiC
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תשתית הוט ואינטרנט נטויזין 12M בחדר עבודה ואינטרנט 012 1.5M בסלון (נתקעתי עם 2 חברות בגלל התחייבות) כאשר רציתי להתנתק ב012 הם הציעו לי הצעה יותר טובה שקיבלתי מנטוזין אבל גם בנטוויזן יש לי התחייבות.. למעשה אני נשאר בהחלטה של "איזה חברה יותר טובה"? מה יותר טוב 12M של 012 או של נטוויזן? כרגע אני בנקודה שאני יכול לבוא בדרישות (סוף סוף) לספק... האם שווה לדרוש משהו ספציפי? עם איזה ספק כדאי להשאר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אם אני מתקינה רשת של הוט האם כדאי לקחת את ההוטבוקס ולחבר אליו שלושה נייחים ולשים מגביר טווח לכל הניידים השונים על מנת לקלוט בקומה שניה? פליז תעזרו לי אני מבולבלת
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העברתי כבלי תקשורת מארון החשמל אל כל אחד מהחדרים בבית. בארון החשמל נמצא מודם של סלקום-פייבר האם יש אפשרות לקנות כמה access-points ולקשר בין כולם באצמעות הכבלים שהעברתי כך שיפעלו כרשת אלחוטית אחת עם אותו SSID? זה נקרא MESH? יש שיטות/טכנולוגיות אחרות? אני רוצה להימנע ממצב שבו במעבר מחדר אחד לחדר אחר תהיה דעיכה בסיגנל... יש אפשרות כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, היום החלפתי נתבים עקב שידרוג מהירות. הנתב שקיבלתי D-Link 6850U. נכנסתי להגדרות שלו דרך 10.0.0.138 אינני מוצא בשום מקום אפשרות להתנתק ולהתחבר מחדש לספק האינטרנט דרך הממשק כמו שהיה לי בנתב קודם. האם הדרך היחידה היא על ידי כיבוי הנתב? אשמח לקבל עזרה ממי שמכיר את הממשק (מאד לא ידידותי ) של הנתב הזה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני כותב את הIP שלי בIE אז נפתח לי החלון ש"מ וסיסמא, לפי המדריך אני אמור לכתוב: admin/1234 אבל זה לא מקבל את הסיסמא... מה צריך לעשות? ותודה על העזרה WHZONE זה באמת הפורום היחיד בבאמת עונים בו.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע סיימתי התחייבות ב 013 והחלטתי לפני שאני נרשם מחדש אני אבדוק גם כמה ספקיות אחרות, יש לי 4 מגה בבזק, ואני זכרתי ש 014 הם טובים אז חשבתי שאני רק השוואה בינהם, אני רוצה לדעת מה השעה שנחשבת הכי עמוסה ככה שאני אבודק את שתי הספקיות בשעה הזאת, בנתיים ראיתי שגם 013 וגם 014 חונקים את הטורנטים, אבל לא אכפת לי בכל מקרה אני לא מוריד משם, אני בודק אותם מול rapidshare , mediafire. quickupload אני מקבל באתרים האלה מהירות של 500 קבוע אז למה לי להוריד דרך הטורנטס. יש עוד משהו מאוד מוזר, ב 014 אני מקבל (כשאין עומס ) 556kb/s ו ב 013 אני מקבל (כמעט תמיד נראה שלהם יש פחות עומס) 500kb/s הקטע המוזר זה למה אם יש לי 4 מגה למה אני מצליח להגיע ל 556kb/s ואין לי יותר מ 4 מגה כי אחרי שר…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחברתי ל netvision ולפני זה היתי מחובר ל aquanet עכשיו היתנתקתי מהם וקניתי מהם את המודם שהם נתנו לי זה עלה לי 400 שקל עכשיו רציתי לשאול אם המודם היה שווה את 400 שקל זה מודם pci של Dynamode a220 ואם אתם יכולים לימצוא לי אליו מידע עריכת המודר הסלחן: שמעון, תלמד לכתוב כותרות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשת רגילה נורא קל לעשות שיתוף אינטרנט צריך שני כרטיסים רשת, אחד בכל מחשב מחברים וזה די פשוט. ברשת אלחוטית צריך שני כרטיסי רשת אלחוטיים אחד לכל מחשב וAccess Point. למה הAccess Point משמש והאם צריך לתת לו הגדרות נוספות? או שעשיית שיתוף אינטרנט ברשת אלחוטית זהה לשיתוף ברשת רגילה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם .! פרטים : יש לי מחשב ווינדוס 7 איטנרנט של 012 של 12 מגה מהירות באינטרנט הכרטיס מסך שלי לא מי יודע מה . יש את המשחק פיפא 2011 החדש . הבעיה היא שאני משחק עם אנשים מחו"ל במשחק ברשת אין לי לאגים ותקיעות , ושאני משחק עם חבר שגר ליידי קרוב לבית יש תקיעות ואני מתשגע למה איתו יש תקיעות ולאגים ועם אנשים אחרים בארץ או בחו"ל אין תקיעות !! אני חייב שתעזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרגע נתב של EDIMAX + רכזת של עוד 8 פורטים של EDIMAX אני רוצה להוסיף יציאה אלחוטית לרשת בבית , לכן אני צריך המלצה לרכזת אלחוטית. לא חשוב כמה יציאות לא אלחוטיות יש לה כי יש לי מספיק יציאות לא אלחוטיות כמו שאתם רואים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נושא הרשתות לא ברור לי כלל לכן אשמח לעזרה יש ברשותי שני מחשבים נייח ולפטופ. אני מנסה להעביר קובץ של 6.5GB מהנייח ללפטופ, במחשב הראשון יש לי שני כרטיסי רשת,הראשון מחובר למודם ואת השני חיברתי באמצעות כבל רשת מוצלב ללפטופ. מה אני צריך לעשות/להגדיר ע"מ להעביר את הקובץ למחשב השני? אם אפשר בבקשה לפרט. תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כולנו מכירים את נושא "עיצוב התעבורה" וההתערבות המכוונת של ספקי האינטרנט (ISP) בסוגי התעבורה השונים. גם בארה"ב נתקלו בבעיה הזו, אך בניגוד אלינו שם ננקטה פעולה רגולטורית בנושא. מועצת המנהלים של ה-FCC (רשות התקשורת של ארה"ב) אשרה בשבוע שעבר מסמך ארוך הכולל את חוקי הניטרליות החדשים ברשת האינטרנט בארה"ב. החוקים החדשים מתבססים על שלושה עקרונות המכוונים לכל ספקי האינטרנט בארה"ב - שקיפות, איסור חסימה ואיסור הפליה. בפוסט המצ"ב אני סוקר את דרך הפתלתלים שעבר ה-FCC בשנתיים האחרונות עד שהצליח לאשר את מסמך חוקי הניטרליות. בשלב הזה אנחנו בישראל יכולים רק לקנא. http://www.netcheif.com/blog/?p=981 קריאה מהנה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להוריד אי-מייל משרתי 012 אני מקבל שגיאת TIMEOUT - הכל מתחבר טוב ויפה, הוא "מתחיל" להוריד את ההודעות וכלום לא קורה. (לא, זה לא נתקע באמצע - זה פשוט לא מתחיל). ניסיתי להתחבר במספר מחשבים שונים (באותה הרשת), ותוכנות שונות. אגב, אני מצליח להוריד את ההודעות מהשרת. בתודה, -Vega
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחסום במחשב שלי את האתרים RAPIDSHARE ו MEGADOWNLOAD ועוד אתרים מהסוג הזה. הבעיה שאם אני חוסם אותו רק בדפדפן אז כשיש קישור ל RAPID הוא תמיד מתחיל במספר שונה והדפדפן כבר לא מתייחס לזה בתור אתר שהוא צריך לחסום אותו. הבעיה היא שאני לא יכול לחסום גם פורטים כי זה פורט 80 ואז אני חייב לחסום את כל האינטנרט שאת זה אני לא רוצה. אני צריך שהפתרון יהיה תקף לכל הWINDOWS לא משנה באיזה דפדפן יחליטו לגלוש. ושמשתמש רגיל לא יצליח להסיר את החסימה הזו. אני ממש צריך את זה דחוף אז בבקשה תעזרו . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-