רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
יש לי חבילת ADSL 1.5 עם Barak. בערך לפני שבוע המהירות נהיתה איטית מאוד. אני מוריד מרוב האתרים על 40-60KB. נכנסתי למספר אתרים לבדיקת מהירות הגלישה והמהירות שלי תמיד הייתה בתחום הזה. מה שכן מהאתר של 013 ומהאתר של Microsoft אני מוריד על מהירות מלאה 190KB. התקשרתי לתמיכה התכנית, הם טוענים שהם לא רואים שום בעייה, ולראיה המהירות שקיבלתי מהאתר שלהם וממיקרוסופט. הם גם טוענים שזאם יש בעיה אז הבעיה אצלי כי הם נכנסו מהמחשבים שלהם לחשבון שלי וגלשו על מהירות מלאה. למישו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי את ה6204WG במשך המון שנים ולפני כמה חודשים שידרגתי לנתב בתקן N של אדימקס. היו לי כל הזמן ניתוקים שחייבו כיבויי פיזי של המכשיר לפני שהוא חזר לעבוד. מימשתי את האחראיות אבל גם בנתב החדש יש בעיות. נמאס לי מההתעסקות עם זה ומהבזבוז זמן על הנתב ה@#$& הזה. למישהו יש המלצה לנתב איכותי ואמין. הדגש הוא על אמינות. צריך לתמוך גם בקצב 1G בחיבור קווי. ושלא יהיה אדימקס. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב! שכחתי את הסיסמא בכניסה לראוטר האם אפשר לאפס מבלי לאפס את כל ההגדרות של הראוטר? netgear wgr614v7 השער:192.168.1.1 שם משתמש:admin תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
.לא מבין גדול בתחום , אשמח לקבל המלצה לראוטר עד 200 שקל +- .מהירות האינטרנט כרגע היא 15 מגה .אני מתכוון לשדרג בתקופה קרובה עד 100 מגה. הכי חשוב לי זה הטווח קליטה , חייב שיגיע עד לפחות 12 מטר הקליטה שלו.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיימת רשת מחשבים במשרד, בה בערך ב- 8-10 מחשבים מותקנת מערכת Win98. בנוסף קיים מחשב מרכזי לגיבוי. המשרד עומד להוסיף מחשב חדש. האם כדאי להתקין בו WinXP ולא Win98? האם התקנת XP רק בו תוכל ליצור בעיות מסויימות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הראוטר שאני משתמש בו הוא נתב Edimax BR6204WG. בעיקרון אני משתמש באדימקס בגלל שהלינקסיס עושה לי בעיות עם האינטרנט,פתאום הוא עובד ופתאום הוא לא אז יש לי כמה שאלות: 1 יש לי אינטרנט של הוט,L2TP,האם הלינקסיס תומך או שבגלל זה הוא עושה לי בעיות ? 2 אם אני ישתמש באדימקס בתור ראוטר וירצה להשתמש בלינקסיס בתור מאריך טווח לרשת האלחוטית איך אני עושה את זה ? האם אני צריך להגדיר לו את ההגדרות ואז רק וחבר אותו לחשמל איפשהו בגינה (חדר בחוץ עם גינה גדולה,בגלל זה אני צריך מאריך טווח) ? איזה הגדרות אני שם לו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אחרי שסגרתי לפני הסופ"ש על הטריפל המדובר ומהירות תשתית 100 מגה הגעתי לפורום וקראתי את כל הת'ראדים שראיתי על הנושא ויש המון בלבול... ככה, אני לפני הייתי עם 12 מגה הוט ובזק בינלאומי על הכבל החדש והייתי מאוד מרוצה מזמני טעינה שבאמת השתפרו פלאים מאז המעבר לכבל רהחדש שלהם ולכן גם העדפתי להשאר איתם במחיר 29.90 לחודש(שזה עדיין יותר זול ממה שהיה לי על 12 מגה... מדהים מה שהוט עשו לשוק ומעניין לאן זה יתפתח). ואז הגיע כל נושא החייגן שהבנתי שעם חייגן לא ניתן לקבל את מלא רוחב הפס ובלי חייגן הם על הפנים... ואם אני רוצה חיבור בלי חייגן אז הוטנט הם האפשרות הכי טובה... היום התקינו לי את ההוט בוקס ושידרגו לי את התשתית ואכן בחיבור עם חייגן ובזק בינלאומי אני מגיע ל60-70 מגה ואפלואוד מל…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב יש ברשותי מחשב נייד הכרטיס רשת מזוהה במנהל ההתקנים מצויין אך ישנה בעיה כשאני מכניס כבל רשת הכרטיס רשת לא מגיב ואין חיבור לאינטרנט כלומר לא מתחבר ומראה עדיין איקס ליד השעון למטה שאין חיבור זה מתסכל אותי כי הכל עבד טוב השבוע ככה ביום אחד ? אז אשמח לדעת עם יש אפשרות לבדוק את הכרטיס רשת מה שכן עשיתי הורדתי עדכון האחרון לכרטיס רשת וגם זה לא עבד משהו מוזר יש אולי פקודת לנטרול הכרטיס רשת? משהו מיוחד אולי תוכנה ? אנערף תודה לכם... כי לא נראה לי שהוא לא עובד פשוט מתסכל אותי תודה לכם אהה ועוד משהו הבעיה היא אצלי כי לקחתי כבל רשת מרשת שעובדת ובמחשב אחר זה עובד אצלי הבעיה ככה שאין בעיה ברשת שממנה אני מתחבר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב הגיע הזמן לשדרוג קל של הרשת הביתית כיום יש לי ראוטר edimax 6204wg, ומחשב נייד לנובו T400 עם כרטיס intel wifi 5100 שנמצא בשולחן העובדה עומד להתווסף מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי שימצא בשולחן העבודה. כיום הקליטה לא חזקה אבל סבירה, אך היתי רוצה שיפור בעוצמת הקליטה. בחדר השינה כאשר הדלת סגורה, אין קליטה במחשב נייד (יש עם ניתוקים). היתי רוצה שזה יפתר. הנתב הקיים יושב בוונאבי ארון תקשורת בקומה מתחת, לא במקום אופטימלי. היתי מעדיף להשאיר את האופציה של להוציא אותו מהארון כאפשרות אחרונה. האינטרנט היום 12 מגה, לא צפוי שדרוג דרוש נתב חדש המועמדים הם הtp-linkים, או ה841 או ה941. אני חושש שה941 לא יהיה חזק יותר, האנטנות הן רק 3DBI ולא בטוח שתוספת אנטנה שלישית תעזור. ההבדל הו…
-
עשיתי קורס בצבא של טכנאי רשתות ואני רוצה להמשיך את הלימוד שלי ולהוציא תעודה של CCNA אני יודע את רוב החומר אני רק צריך להשלים את החומר החסר למבחן של סיסקו האם יש מישו שיכול לעזור לי למצאו ספר או חומר באינטרנט כדי שאוכל לגשת למבחן תודהה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות לראות מי מחובר על הראוטר האלחוטי אצלי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני בטוח שזה נושא שעלה כבר אבל בכל זאת יש לי הרבה פרטים שאני חושב שיהיו רלוונטים נתחיל מחשב עם windows xp home מחובר אל ראוטר של edimax הראוטר עובד תקין עם כל מחשב אחר (עם אותו כבל ואותה יציאה ) עשיתי ריסט לראוטר ופירמוט -לא עובד החלפתי כבלים- לא עובד קניתי במיקרה גם ראוטר חדש edimax 6524n גם איתו אותה בעיה הסרתי דרייבים של כרטיס הרשת (via fast ethernet adapter rhine II) התקנתי חדשים מהאתר -- לא תקין ועכשיו לחלק היפה - כביכול נראה שהבעיה היא בכרטיס הרשת לקחתי את המודם של הכבלים וחיברתי אותו ישירות לכרטיס הרשת - יצרתי חייגן עם ההגדרות של הספק (l2tp) תקין - הכל עובד כמו שצריך אמרתי אוקי בטוח בעיה במערכת הפעלה - התקנתי windows xp pro שאני עובד איתו במכשירים …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 3 מחשבים לראוטר אחד שיהיה מחובר אל המודם (CABLE) שלי. ראיתי את הראוטר הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=40223 והוא נראה לי בסדר. התקשרתי לחנות כדי להזמין אחד ואמרו לי שאין להם של EDIMAX ושיש של חברה אחרת BELKIN וזה כנראה הראוטר שהם מדברים עליו כי יש רק 2 ראוטרים ואחד מהם כבר לא במלאי http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=&Section_Id=201487&pcount=&Product_Id=193698 איזה מהם יותר כדאי? ואיזה מהם יעשה לי יותר בעיות? חברים שלי גם אמרו לי שראוטר יכול לחסום של מיני תוכנות כמו EMULE ושאי אפשר לסדר את זה כי הFIREWALL הוא חומרתי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב.יש ברשותי הוטבוקס (מודם+ראוטר באותה קופסא) של הוט.כרגע מחוברים אליו המחשב שלי (לצורך גיימינג) ומכשיר אנדרואיד שמריץ קודי בעזרת כבל רשתהאם יש דרך לשלוט מהמחשב על הכניסות של הכבל רשת בהוטבוקס ? כלומר שהמחשב יוכל לכבות\להפעיל את הכניסה שמחובר אליה הקודי מבלי שאני אצטרך לעשות זאת ידנית? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.. יש לי בעיה שלא עוזבת אותי ! אין לי מושג מה לעשות וזה מחרפן אותי ואני ממש אודה לקבל עזרה.. אתרים כמו IMDB, MYSPCE, CORBIS לא נטענים לי.. ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באקספולרר.. אני רושם את הכתובת.. הדף מלבין (כאילו מעלה אתר חדש) ומאז כלום לא משתנה.. נשאר לי דף לבן מול העיניים.. יש למשהו קצה של מושג מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי רשת ביתית.. אל חוטית - ויש לציין שתוכנות כמו המיול והמסנג'ר עובדות מצוין. מקווה לשמוע עצות .. תודה..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את אמא שלי לאחת מחבילות הבאנדל עם בזק. כנראה 018. הבנתי ש018 נותנים קופון של בערך 300 ש"ח לקניית מודם בבאג. בבית שלי אני מחובר דרך בזק, עם המודם של DLINK. הייתי מחובר בעבר להוט. יש לי הרושם שלבזק יש יותר אפשרויות שלטיה מרחוק על הרשת - דברים כמו שינוי שם רשת וכו'... האם זה נכון? שאלותיי: 1) איזה מודם מקבלים בבאג כיום מ018? 2) האם יש מודם אחר שמומלץ לקנות במקום? כאמור, מדובר בדירה של אמא שלי. אין לה את היכולת לעבוד מול תמיכה טכנית. כמה שיותר תחזוקה מרחוק מצד הספק - מה טוב. יציבות גם חשוב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דיברתי עם תומך בכיר לפני כמה דקות והייתי בשוק מההגדרה של אינטרנט זהב מהו שרות אינטרנט תקין אמרתי לתומך " אם היו אמרים לי את זה לא הייתי קונה לעולם " אני לא כנס לפרטים אבל מסכרון אותי אם משהו נכנס לזה עם חברות אחרות ? ואם כן מה דעתו על הנוסא ? ואם יש עדיפות לחברה כל שהיא לפי ההגדרה שלה לשרות אינטרנט תקין ? מאוד יעזור לי לדעת את הפרטים האלה כי אני שוקל לעבור חברה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 מחשבים מה שאני רוצה לעשות שאני ואח שלי נוכל לשחק ביחד באותו משחק באינטרנט ( כמובן משחק חוקי והכל) ב2 מחשבים שונים השאלה מה אני צריך ? אני לא רוצה רשת אלחוטית כי מחשב אחד נמצא בממד וזה בטח יעשה בעיות חדרים שלנו בערך 30 סמ אחד מהשני אבל יש קיר שמפריד בין 2 החדרים לכן אזדקק לכבל רשת של 10-15 מטר - איזה כבל אני צריך מפוצל או ישר? חוץ מכבל רשת מה עוד אני צריך? ( אני גם רוצה שאח שלי יוכל להיכנס לרשת גם כאשר המחשב שלי יהיה מכובה אז הבנתי שאני צריך נתב, יש משהו מומלץ?)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר דרך תבל+012 בחבילה של ה 750K. התחברתי לפני חצי שנה, ממש כמה ימים אחרי שתבל קיבלו אישור והתחילו לשווק את האינטרנט המהיר. בתקופה שבה התחברתי כל הספקיות הציעו מבצעים של חצי שנה במחיר מוזל יחסית ולאחר מכן שינוי המחיר. הספקיות הציעו גם, כמו היום, מודם חינם בהתחייבות לחצי שנה (שזו התקופה של המחיר המוזל), חוץ מהמתחברים דרך תבל, שבכל הספקיות (לפי מה שאני זוכר) ההתחייבות הייתה לשנה. מכיוון שמאוד חיכיתי לאינטרנט המהיר הלכתי על המבצע של 012 שהיה המשתלם ביותר אז שהיה חצי השנה הראשונה ב 74 ש"ח לחודש ולאחר מכן 145 ש"ח. לאחרונה ראיתי כתבה (שמסיבה כלשהי אני לא מוצא אותה יותר) ב ynet על בזק בינלאומי, הם לא הורידו את המחירים אפילו שמחירי השוק ירדו בצורה משמעותית, אלא אם הלקוחות ה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן אני שם לב שאתרים מסויימים נטענים סופר מהר וכשאני עושה להם פינג אז הם מקבל תוצאה של 15MS מה קורה פה בדיוק? זה סוג של סופר תעדוף מה שלא נשמע לי הגיוני כי יש מגבלת מרחק או שהם פשוט עושים mirror ישראלי לאתרים פופולאריים? בין האתרים יש את amd,nvidia,gamespy,ign אבל דווקא למשל את gamespot אין וזה מכעיס כי הוא האתר הכי טוב בתחום לדעתי מישהו יכול להסביר לי את התופעה בבקשה? ולאיזה עוד אתרים יש פינג נמוך אצליהם חוץ מאלה שציינתי? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי סמסונג גלקסי 1 רגיל. אם אני מגדיר אותו כמודם ראשי (הראוטר התקלקל זמנית) וגולש דרך האינטרנט במחשב,האם זה מבזבז לי מחבילת הגלישה הסלולרית ? או שפשוט אפשר לגלוש חופשי ? תודה וחג שמח ! נ.ב מדובר על "נקודה חמה ניידת של WIFI"
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בדירה ארון תקשורת, אליו מגיע הסיב האופטי ושם נמצא הראוטר של סלקום. מארון התקשורת יוצא כבל תקשורת לכל חדר כפי שניתן לראות בשרטוט שהוספתי. במצב הנוכחי בכל חדר יש AP עם אותו שם רשת וסיסמה, אבל במעבר בין חדרים אני חווה ניתוקים לפעמים. אני רוצה להקים רשת Mesh כדי שתהיה קליטה מקסימלית בכל החדרים ללא ניתוקים במעבר בין חדרים והפיתרון היחיד ששמעתי עליו הוא Mesh-Wifi (האם יש פיתרון אחר יותר טוב?). אז חשבתי לשים בכל חדר TPLINK DECO M5 (או מוצר דומה) ולחבר את כולם באופן קווי לראוטר, כך שה-DECOs ידברו ביניהם על גבי תקשורת קווית לקבלת מהירות מקסימלית. האם יש אפשרות כזאת בהינתן התשתית הקווית שבשרטוט? ממה שהבנתי, ה-DECOs חייבים להיות משורשרים אח…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי אפילו עוצמתי. ראיתי שבדיל אקסטרים יש איזה חברה סינית עם כרטיסים מטורפים רק שאי אפשר לדעת מה האיכות שלהם. שמעתי על אלפא. מישהו יודע איזה דגם שלהם מומלץ? השאלה היא אם באמת כרטיס רשת עוצמתי יתן לי לקלוט במרחק אווירי של 500 מטר עם קירות ובנינים? תודה רבה לעונים. נ.ב. גם רציתי לדעת אם אפשר להתחבר לשתי רשתות דרך שתי כרטיסי רשת במקביל ולקבל את המהירות של שתיהם?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש שני חדרים.. רגיל וממ"ד.. בחדר הרגיל אני מחבר את הנתב.. הנה הקופסא שלן: (כתוב גם דגם) ובממ"ד אני מחבר את המתאם USB לרשת אלחוטית.. קופסא..: עכשיו ממה שהבנתי.. אני מתקין את המודם נתב ומתחבר לאינטרנט.. ואחרי זה אני מחבר את המתאם USB למחשב שבממד.. והוא אמור לזהות את הראוטר.. ואז אני מתחיל להגדיר הכל.. נכון? ונ"ב: איך הנתב הזה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להעביר קבצים מהמחשב השולחני לנייד
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-