עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by -iTaY-,

יש לי עכשיו מודם/ראוטר מבזק Siemens ADSL SL2-141, הוא התחיל לעשות לי מלא בעיות בזמן האחרון. אני מעוניין לקנות מודם/ראוטר חדש ושהטווח קליטה תיהיה גדולה. אני בבזק ו012 במהירות 2.5מגה או זה משנה. תקציב 200-250ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by TheReaper,

על פי ההסבר שקיים פה בפורום כאשר לא עושים port forward נוצרת בעיה שהראוטר לא יודע מאיזה IP פנימי הגיעה הבקשה ופותרים זאת ע"י פורטים שמורים לIPים קבועים עכשיו השאלה המתבקשת איך יש דברים שעובדים עם פורטים מסויימים ולא נדפקים עם נתב? למשל פורט 80 הפופולרי למשל הנתב שלי מגיע עם הגדרות של הפנייה ל2 IPים פנימיים (2 מחשבים על הרשת) אז איך במקרה של פורט 80 הנתב כן יודע לאיזה IP פנימי לשלוח את המידע? או למשל גלישה/SSL גם בלי הגדרה של הפורט לIP ספציפי או עם הגדרה של הנתב לכל המחשבים ברשת זה עדיין עובד... איך?

3. אז ככה יש לי 2 מחשבים מה שאני רוצה לעשות שאני ואח שלי נוכל לשחק ביחד באותו משחק באינטרנט ( כמובן משחק חוקי והכל) ב2 מחשבים שונים השאלה מה אני צריך ? אני לא רוצה רשת אלחוטית כי מחשב אחד נמצא בממד וזה בטח יעשה בעיות חדרים שלנו בערך 30 סמ אחד מהשני אבל יש קיר שמפריד בין 2 החדרים לכן אזדקק לכבל רשת של 10-15 מטר - איזה כבל אני צריך מפוצל או ישר? חוץ מכבל רשת מה עוד אני צריך? ( אני גם רוצה שאח שלי יוכל להיכנס לרשת גם כאשר המחשב שלי יהיה מכובה אז הבנתי שאני צריך נתב, יש משהו מומלץ?)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by itaysk,

לא הבנתי איך זה הולך... כאילו עד איזה מספר זה מגיע וכל כמה שניות זה עולה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by bla7,

יש לי חיבור אינטרנט מהיר עם מודם חיצוני של מוטורולה (אס בי 4101). יש לי גם ווינדוס אקס פי (נכון, נכון... :-\ ) כל פעם שאני עושה לוג אוף, וגם כשאני מכבה את המחשב יש פעילות במודם. אני חושב שאיזה וירוס או טרויאני (שאני יודע שהיו לי) שינו רכיב כלשהוא בווינדוס כך שהוא שולח אינפורמציה (בתקווה שרק זה) בכל פעם שפונקציות מסוימות של הווינדוס נקראות... אבל אולי מישהו מכיר את זה ויודע שככה זה צריך להיות במקרה? אגב, בלי קשר, הווינדוס שלי במצב התפוררות מתקדם, אליו אמורה להגיע כל מערכת מבוססת חלונות בשלב זה או אחר. יש סיכוי שגם זה קשור? אני לא שולל אפשרות שעדכונים שהורדתי אחראים לזה, או תוכנות אחרות... למישהו יש רעיון? כמובן שככל הנראה הפתרון היחיד לבעיה הוא להתקין מחדש את הווינדוס - מה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yakirsh4,

שלום, אני לא בטוח אם זה קשור לפה אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי אבי סגר את החנות שלו ושבלכתי לעזור לו לפרק את המדפים נצנצה לי בזווית של העין מצלמת אבטחה לפי מה שאבי אומר היא לא עובדת אבל לדעתי זה סתם בעיה בתוכנה שהוא לא ידע לסדר ופה אני צריך אתכם אני לא כל כך מבין בתחום מצלמות האבטחה ומצלמות הרשת אז אני ישמח א תגידו לי איך אני יכול לבדוק אם היא עובדת או לא המצלמה היא של חברת VIVOTEK מדגם IP3132 יש לה מאחורה חיבור חשמל, חיבור רשת וארבע מקומות להכניס כבלים (כמו הפלסטיקים השחורים האלא עם שני הברגים שנועדו לחיבור שני כבלים) כאלא: http://img.dxcdn.com/productimages/sku_29014_3.jpg רק בלי החיבור לאנטנה שאני מחבר אותה לחשמל יש אור אדום ככה שכן עובר חשמל עוד משהו מוזר במצלמה היא…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by yaron1000,

אני חושב על לקנות רטאור של 3COM ונכנסתי לאתר הישראלי שלהם באתר מצאתי מספר טלפון של תמכיה שכתוב שתמיכה באנגלתי השאלה שלי אם המספר הזה 1-80-943-1983 הוא מספר בחו"ל הוא בארץ ,אם אני ישלם לשיחה בארץ אוו בחו"ל? ואם הרטאור 3CRWER100-75 תומך בUPNP? וקשור לשאלה שלמעלה אם יש בעיה אם ראטורים ותכונת של ביטטרונט ? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום חבר שלי קנה את המוצר הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6058 אני יודע שזה לא משתלם כלכלית אבל האם לאחר שמגדירים את המוצר כרפיטר ניתן לחבר מחשב בכבל ולגלוש? או שהמטרה של המוצר הזה הוא רק להגדיל את הכיסוי של רשת אלחוטית קיימת? מישהו יודע על זה? האם מספיק להגדיר לפי ההוראות את המוצר כרפיטר בלבד? תודה ועוד דבר האם מספיק לי רק מפתח הWPA וSSID והMAC ADREES או שצריך גם להגדיר משהו בראוטר המקורי במידה ואני רוצה להשתמש בו למטרה שהדגשתי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היה לי את ה6204WG במשך המון שנים ולפני כמה חודשים שידרגתי לנתב בתקן N של אדימקס. היו לי כל הזמן ניתוקים שחייבו כיבויי פיזי של המכשיר לפני שהוא חזר לעבוד. מימשתי את האחראיות אבל גם בנתב החדש יש בעיות. נמאס לי מההתעסקות עם זה ומהבזבוז זמן על הנתב ה@#$& הזה. למישהו יש המלצה לנתב איכותי ואמין. הדגש הוא על אמינות. צריך לתמוך גם בקצב 1G בחיבור קווי. ושלא יהיה אדימקס. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אהלן, יצא לי לקנות ראוטר D-LINK ID 604 ב90 ש"ח שיגיע אליי בקרוב. עכשיו חיפשתי וחיפשתי אבל לא מצאתי צדריך טוב שמסביר לי איך לחבר אליו את המחשבים המודם, לשנות הגדרוץ, לפתוח פורטים וכל מיני ירקות אחרים.... יש למישהו איזה הצעה? תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני משלם משהו כמו 80 שקל לחודש ובדקתי שהמחיר הסביר של 2.5 הוא בגדר ה 45-50 שקל זה נכון?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by x-dude,

כבר הניתוק הרביעי היום וזה מעלה לי את הסעיף Cable modem

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי מכירים extension לדפדפן שגולש אוטומטית לאתרים מהבוקמרקס שלך? יש אחד דומה לכרום בשם REVOLVER שעובר בין הטאבים הפתוחים ועושה להם רפרש. אני מחפש אחד דומה, כזה שאתן לו תיקיה מהבוקמרקס והוא יגלוש לכל האתרים שבתיקיה ותת התיקיות שם באופן אוטומטי. כל X שניות/דק' לאתר אחר. רצוי לכרום אבל אפשרי לדפדפנים אחרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Ashand,

שלום המצב שלי הוא כזה: יש לי מודם רשת של בזק שמתחבר למחשב (כרטיס רשת) והגלישה נעשית באמצעות חייגן של בזק (שם משתמש וסיסמא) ברשותי גם ראוטר ווירלס של אסוס דגם WL530G שאני רוצה לחבר למודם ולגלוש עם הלפטופ שלי בווירלס. כאשר אני מחבר את המודם של בזק לראוטר ואת הראוטר למחשב ומנסה לבצע חיוג אני לא מצליח,בחיבור ישיר זה כן מצליח. האם צריך להגדיר את הראוטר איפה שהוא לגבי זה שיש לי חייגן שבו אני מבצע התקשרות? איך מגדירים? איפה? החיוג לבזק נעשה עם פרוטוקולPPP0E ... תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. טוב הגיע הזמן לשדרוג קל של הרשת הביתית כיום יש לי ראוטר edimax 6204wg, ומחשב נייד לנובו T400 עם כרטיס intel wifi 5100 שנמצא בשולחן העובדה עומד להתווסף מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי שימצא בשולחן העבודה. כיום הקליטה לא חזקה אבל סבירה, אך היתי רוצה שיפור בעוצמת הקליטה. בחדר השינה כאשר הדלת סגורה, אין קליטה במחשב נייד (יש עם ניתוקים). היתי רוצה שזה יפתר. הנתב הקיים יושב בוונאבי ארון תקשורת בקומה מתחת, לא במקום אופטימלי. היתי מעדיף להשאיר את האופציה של להוציא אותו מהארון כאפשרות אחרונה. האינטרנט היום 12 מגה, לא צפוי שדרוג דרוש נתב חדש המועמדים הם הtp-linkים, או ה841 או ה941. אני חושש שה941 לא יהיה חזק יותר, האנטנות הן רק 3DBI ולא בטוח שתוספת אנטנה שלישית תעזור. ההבדל הו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by amitcd,

עשיתי קורס בצבא של טכנאי רשתות ואני רוצה להמשיך את הלימוד שלי ולהוציא תעודה של CCNA אני יודע את רוב החומר אני רק צריך להשלים את החומר החסר למבחן של סיסקו האם יש מישו שיכול לעזור לי למצאו ספר או חומר באינטרנט כדי שאוכל לגשת למבחן תודהה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by XCG120,

רציתי לשאול איך שולחים לי הודעות במסנגר של פייסבוק למרות שכול אפשרויות הצא'ט מכובים,איך רואים שאני מחובר הרי הכול מכובה אשמח להסבר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. התחברתי ל netvision ולפני זה היתי מחובר ל aquanet עכשיו היתנתקתי מהם וקניתי מהם את המודם שהם נתנו לי זה עלה לי 400 שקל עכשיו רציתי לשאול אם המודם היה שווה את 400 שקל זה מודם pci של Dynamode a220 ואם אתם יכולים לימצוא לי אליו מידע עריכת המודר הסלחן: שמעון, תלמד לכתוב כותרות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by esaly,

אהלן אנשים! רציתי לשאול איזה שרת הכי מועדף לשימוש בeMule? עד החודשים האחרונים תמיד השתמשתי בRAZORBACK2....ואז באה הנפילה... עכשיו אני משתמש הDONKEYSERVER NO1+2 והם לא משהו... תודה מראש על התגובות...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by gshhar,

אני רוצה להעביר דברים ממחשב למחשב. יש לי כבל רשת(יש לי מוצלב,אני חייב מוצלב או שמספיק רגיל?). אני מתכוון מה אני צריך לעשות בהגדרות עלמנת שכשאני נכנס ל-MY NETWORK PLACES אז אני אראה את המחשב השני. מה אני צריך להגדיר ואיפה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אהלן, לאחרונה הראוטר שלי Level-One 3407a חלקית הלך לעולמו.. הראוטר הזה היה משולב מודם.. החלטתי שאני רוצה לקנות אחד חדש, קניתי את ה 3Com 3CRWDR200A-75 , הוא לא עובד טוב כל כך, מכל הבחינות.. יש מלא ניתוקים, הממשק לא נוח כל כך, ועוד המון פיצ'רים בסייסים הוא פשוט לא מספק (למרות שרשום שהוא כן, אני לא מצאתי אותם...) תשתדלו לא לעשות את הטעויות שאני עשיתי אז את ה-3Com אני מחזיר, יש מצב שאני אלך על Edimax הפעם.. נראה מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר איכותי משולב מודם שעובד כמו שצריך?.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. למודם כבלים יש 2 חיבורים: יו.אס.בי ושני לכרטיס רשת. האם אפשר לחבר לכל חיבור מחשב אחד, ושהמודם יעבוד כרכזת/נתב ויחלק את החיבור לשניים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by GOLD_BOMB,

בחודש האחרון יש לי פניג גבוה מאוד ואין לי מושג איך להוריד אותו בדקתי ווירוסים ומרגלים והמחשב שלי נקי יש לי רשת של שני מחשבים ואין לי בעיות בגלישה רק במשחק אחד יש לי פינג גבוה גם אחרי שאני מנתק את המחשב השני האם יש דרך להוריד את הפינג? בבקשה תעזרו לי אני כבר מיואש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי מודם ADSL של SAMSUNG שכבר הפכתי אותו לROUTER לפי הוראות מהאתר של היצרן (מי שלא יודע איך לעשות אני אשמח להסביר) אני צריך לחבר מחשב עם WIN2K ו WINXP ברשת ששניהם יוכלו להשתמש בחיבור בו זמנית 1. אני לא יודע אם לקנות HUB או סוויטצ'. (מה עדיף ולמה ומה בכלל ההבדל). 2. מה אני צריך בדיוק להגדיר בווינדוסים. לפי הסתכלות בפורום זה נראה לי טריוויאלי להרבה מאוד אנשים פה אז בחייאאאאת תעזרו. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים