רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי אפילו עוצמתי. ראיתי שבדיל אקסטרים יש איזה חברה סינית עם כרטיסים מטורפים רק שאי אפשר לדעת מה האיכות שלהם. שמעתי על אלפא. מישהו יודע איזה דגם שלהם מומלץ? השאלה היא אם באמת כרטיס רשת עוצמתי יתן לי לקלוט במרחק אווירי של 500 מטר עם קירות ובנינים? תודה רבה לעונים. נ.ב. גם רציתי לדעת אם אפשר להתחבר לשתי רשתות דרך שתי כרטיסי רשת במקביל ולקבל את המהירות של שתיהם?
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שכחתי איך מחשבים את מהירות ההורדה.. אני זוכר משהו עם 1.8 ... מישהו יכול להזכיר לי?? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי חבילת ADSL 1.5 עם Barak. בערך לפני שבוע המהירות נהיתה איטית מאוד. אני מוריד מרוב האתרים על 40-60KB. נכנסתי למספר אתרים לבדיקת מהירות הגלישה והמהירות שלי תמיד הייתה בתחום הזה. מה שכן מהאתר של 013 ומהאתר של Microsoft אני מוריד על מהירות מלאה 190KB. התקשרתי לתמיכה התכנית, הם טוענים שהם לא רואים שום בעייה, ולראיה המהירות שקיבלתי מהאתר שלהם וממיקרוסופט. הם גם טוענים שזאם יש בעיה אז הבעיה אצלי כי הם נכנסו מהמחשבים שלהם לחשבון שלי וגלשו על מהירות מלאה. למישו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי, שאלה בכותרת והסבר קצר: מחשב אחד משמש כשרת , מחובר לאינטרנט ישירות + שאר המשאבים כמו מדפסת סורק וכו' אליו אני מעונין לחבר 3 אחרים בלי הרשאה לאינטרנט אבל עם שימוש מלא בשאר המשאבים כולל גישה מלאה לתיקייה משותפת בכונן c שבשרת איך כדאי לעשות את זה? ואם יש לינק למדריך טוב... תודה
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
ברצוני לקנות נתב אלחוטי שיחליף את הנתב החוטי הקיים. הנתב ימוקם על מארז המחשב אצלי בחדר, האם הקרינה הזאת מסוכנת בכל דרך שהיא והאם אני יכול להניח אותו בחדרי ולהשאר רגוע שלא העליתי ולא אפילו באלפית האחוז את הסיכוי לחלות בסרטן?
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש שנמצא אצלי בחדר,יש לי מחשב נוסף בממד עם קו אינטרנט ברצוני להקים רשת בין שתי המחשבים ללא ראוטר מטעמי תקציב,בגלל ניסיוני הדל בתחום זה רציתי לשאול את המבינים שבינכם כמה אמור לעלות לי הסיפור ומה צריך לקנות(אם זה חשוב האינטרנט שיש לי בממד הוא adsl)??? בנוסף שמעתי שללא ראוטר ישנם בעיות התנתקות האם זה נכון ואם כן האם ההתנתקות קורה לעיתים קרובות אוו רחוקות?? והאם קו ללא ראוטר זה ממש גרוע??
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום. יש לי מדפסת של cannon דגם pixma mp250 בעלת חיבור USB ... אני רוצה לקנות אנטנה שהראוטר יקלוט את המדפסת ואז היא תהיה שיתופית לכל המחשבים. השאלה אם אפשר ? ואיפה קונים ?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
היתחברתי ליפני שנה לADSL ;D היה נחמד עד שהתחלתי להוריד ,היה ממש לאט (256) אבל סביר... ליפני חודש החלטתי להעלות ל750 ליפני שבוע הם ניזכרו שיש להם לקוח על סף טביעה מישפטית בגודל אסיה שצריך לחבר ל750 רק אז נירגעתי(5-10 טלפונים בשבוע)היום אני ממש על סף קריזה ופונה למומחים אנא הסבירו לי למה המודם המחו*בן שלי מיתנתק :'( כל 20-50 הדקות אני ממש מיתעצבן כשבאמצע מישחק אני מיתנטק וכולם חושבים שאני פשוט בורח(זה די מוריד את הדעה עליך אצל חבריך) אנא הסבירו אני מחובר דרך YES WOW המודם הוא חיצוני ומונח ישירות על המארז שלי יש לי 3פילטרים וכולם מחוברים לטלפון ואני לא מוצא שום הסבר הגיוני אנא מיכם האירו את עיניי ??? :-[ בתודה THE GYVER
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחובר דרך ADSL בזק+בזב"ל בחבילה של 1.5 מגה. אני מתכנן שדרוג של הרשת במהירות + פריסה אלחוטית בבית. השאלה היא האם שווה לקחת מודם-ראוטר מבזק (בהנחה שמשלמים 10 ש"ח כל חודש) או לחלופין לרכוש מודם-ראוטר מתאים מחנות (ואם כן - המלצות)? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אז לפני שכולם מתנפלים עלי ואומרים לי שיש את זה בסטיקי תקראו את הבעיה שלי... יש לי כבל ישר שסדר החוטים בו הוא כזה (משמאל לימין, בשתי הקצוות של הכבל): לבן עם פס כתום, כתום, לבן עם פס ירוק, ירוק, לבן עם פס כחול, כחול, לבן עם פס חום, חום. אז השאלה שלי היא מה צריך להיות הסדר של החוטים בשתי הקצוות של הכבל בכדי שהוא יהיה מוצלב (אני יודע איך מחברים לקונקטורים והכל....פשוט אני לא יודע את הסדר של החוטים) והבעיה שבגללה הסטיקי לא עזר לי היא בגלל שהאתר שאמור להסביר את זה (http://www.duxcw.com/digest/Howto/network/cable/cable5.htm) יוצא מתוך הנחה שבכבל ישר יש סדר חוטים מסויים שלא קיים אצלי... לדוגמא: באתר אומרים שסדר החוטים הוא שלפני החוט הלבן עם הפס החום יש חוט כתום וזה לא ככה אצלי...…
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה הראוטר שלי Level-One 3407a חלקית הלך לעולמו.. הראוטר הזה היה משולב מודם.. החלטתי שאני רוצה לקנות אחד חדש, קניתי את ה 3Com 3CRWDR200A-75 , הוא לא עובד טוב כל כך, מכל הבחינות.. יש מלא ניתוקים, הממשק לא נוח כל כך, ועוד המון פיצ'רים בסייסים הוא פשוט לא מספק (למרות שרשום שהוא כן, אני לא מצאתי אותם...) תשתדלו לא לעשות את הטעויות שאני עשיתי אז את ה-3Com אני מחזיר, יש מצב שאני אלך על Edimax הפעם.. נראה מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר איכותי משולב מודם שעובד כמו שצריך?.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר ויודע כיצד להגדיר? הדגם של חברת ADB דגם adb p.rg av4202n תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, האם קיים מוצר כמו בלינק שלא מצריך לשלם על מינוי שנתי עבור סינון וירוסים/ IPS? http://www.endian.com/us/products/utm-hardware/4i בינתיים לא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם, שדרגתי את לפני כחודש מ10 מגה ל15 ומאז השדרוג יש לי המון קריסות. יש לי ראוטר SIEMENS SL2 141, הבעיה שיש לי המון קריסות שפשוט נורת הPPP ו/או DSL מתכבות וצריך לעשות ריסט לראוטר. האם הבעיה נובעת מזה שהראוטר כבר ישן או לא תומך ב15 מגה? בכל מקרה, עוד כמה חודשים אני עובר דירה ששם כנראה אשדרג ל30 מגה + אז אני צריך המלצות לראוטר טוב, לא יותר מדי יקר + יתמוך בכמה חיבורי WIFI בו זמנית (טלפונים ניידים/IPAD/מחשב נייד). תודה.
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
ברשותי מודם Alcatel שהפכתי ל - PRO הכל עובד סבבה איתו (זה כבר ממזמן נפרץ) אני מקבל ושולח לכולם קבצים באי סי קיו חבר טוב שלי קיבל אינרנט מהיר של הכבלים - התקין ICQ אנחנו יכולים לדבר והכל אבל אני לא מצליח לשלוח לו קבצים ! ניסתי להגדיר איתו הכל באי סיקיו לא עזר שאני מנסה לשלוח לו קובץ זה מה שקורה http://forums.ort.org.il/files/30/1582998/7608243.bmp מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך לפתוח פורטים לתוכנות שיתוף. אני ממש לא מבין בנושא, ולא הצלחתי למצוא מידע גם בגוגל וגם בחיפוש, אז אני אשמח שתעזרו לי! הדגם המדוייק של הראוטר הוא DSL - 504G. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום! יש לי router של d-link . יש לי מודם ADSL . יש לי רשת של 3 מחשבים ביתיים. יש לי XP PRO על כל אחד מהמחשבים. יש לי ZONE ALARM במחשב האישי שלי (אני יודע...זה כמו לשים 2 קונדומים). הבעיה שלי היא עם ה MSN Messanger . אני לא מצליח לפתוח את ה router כדי שיאפשר מעבר של audio/video עם אנשים מחוץ לרשת שלי, כלומר , אני לא יכול להתחבר עם אנשים ב messanger בכדי לבצע שיחה קולית או וויזואלית . בדקתי באתר של מיקרוסופט ובעוד כמה אתרים על הנושא. מצאתי כמה ports שכתוב שצריך לפתוח אותם בכדי ששיחה קולית וויזואלית תתאפשר ב messanger, אבל גם אחרי שפתחתי את ה ports לא הצלחתי לבצע חיבור של AV - audio/video . רציתי לשאול אם מישהו יודע על איזו סיבה מיוחדת ומוצדקת שאני לא אצליח ליצור קשר של AV…
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
במסגרת מאמציה להפוך לחברה המובילה בציוד תקשורת בייתי, משיקה היום חברת TP-Link אתר אינטרנט חדש ומציגה לוגו, מוטו וסמלילים (icon) חדשים. http://www.netcheif.com/blog/?p=6485
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי הוט עם בזק בינלאומי ליפני כמה זמן שיניתי את האינטרנט מי 1.5 ל 3 ועכשוו בהוט יש לי 3 ובבזק בינלאומי יש לי 1.5 ואני מוריד דברים על 350 400 איך זה יכול להיות
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום חברים. יש אפשרות ליצור שרות דומה לdyndns, למחשב בודד ישירות? משהו כמו התקנת agant על המחשב, שיאפשר לי להגיע אליו, ולא משנה מאחורי כמה חומות אש, או נתבים הוא נמצא, עכשיו או בעתיד... אני לא יכול להשתמש בdyndns הפופולארי משני סיבות, א התחילו לגבות כסף, ב המחשב מאחורי נתב שיחות שאין לי גישה אליו. (לא יכול להשתמש בteam viewer או log me in, כי מדובר בעשרות מחשבים. ונציין גם שעדיף משהו חינמי.
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
כיום יש לי ראוטר רוטל של בזק שקורס הרבה בזמן הורדות וגם הDHCP שלו עושה בעיות. יש לי 7 מחשבים שמחוברים קווית לרשת, אני מחפש ראוטר טוב עם תמיכה אלחוטית (עדיף שתומך ב802.11n ושל 3COM כי יש לי שם הנחות אבל לא חובה) שיצליח לעמוד בהורדת קבצים מתמדת במהירות של8MB, שיעבוד ב1GB או שלפחות הSWITCH יהיה כזה ושהיה מאובטח כמה שאפשר (שלא כל ילד עם סקריפטים יוכל להיכנס עליו ושהיה לו פירוול)
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית מבוססת 3com 3crwer100-75 הפופולרי. השרת VPN מחובר ישירות לראוטר והמחשב ה"מרוחק" מחובר בצורה אלחוטית. כאשר אני מנסה ליצור חיבור בתוך הרשת, כלומר, מחייג מהמחשב המרוחק (192.168.1.3) אל השרת (192.168.1.2) - החיבור תקין. לעומת זאת, כאשר אני יוצא לרשת האינטרנט החיצונית בשביל להתחבר לשרת (זה בעצם המבחן האמיתי) ומתחבר לכתובת שאני מקבל מהספק -החיבור לא מצליח. ראיתי שיש צורך להפנות את פרוטוקול GRE מסוג 47 אבל לא ראיתי לזה כל זכר בהגדרות של הראוטר שלי. בחייגן VPN ניסיתי להשתמש ב - Automat ו - PPTP. כמו כן הפניתי את פורט 1723 לכתובת הIP הפנימית של השרת. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אז ככה קניתי ראוטר אלחוטי של TPLINK WR541G כמו שהבנתי קודם כל אני צריך לחבר את הראוטר למודם עם כבל הרשת שקיבלתי עם הראוטר . עכשיו אני מסתכל במודם יש לי רק כניסת רשת אחת שדרכה מחובר המודם למחשב מה אני עושה במצב כזה?. המודם הוא TERAYON של הוט. האם צריך להתקשר להוט שיחליפו לי למודם עם 2 כניסות רשת?
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-