עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Xenomorph,

אני יודע שהשאלה כבר עלתה בעבר, אבל נכון לעכשיו מה עדיף ADSL או כבלים ?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  2. Started by RomaDev,

שלום!!! יש לי מודם USB ADSL של בזק ואני רוצה לחבר אותו ל-Hub איך עושים זאת שמעתי שרק מודמים של חיבור לכרטיס רשת אפשר לחבר אותם ל- Hub ! כייצד עושים זאת?????????????????? :bash:

3. בעודי משוטט בפורום מצאתי אתר מעולה שהוא למעשה מאין מדריך המורה כיצד תוכל לנצל באופן מירבי את האינטרנט המהיר שלך. זה שיש לך אינטרנט "מהיר" לא אומר בהכרח שהוא באמת מהיר, נכון ? עשיתי כל מה שהוא אמר שם (טוב כמעט הכל) והכל עובד מצויין. עד היום ולא חוויתי שום בעיות עם זה,הכל חלק. (חשוב לציין, את כל השינויים שעשיתי אצלי עשיתי עוד לפני שבועיים. החלטתי לתת לזה תקופת "הרצה" לראות שלא צצות בעיות עם כל המודיפקציות). תהנו..... (ואם יש דעות וחוות דעת אשמח לקבל בנושא....) הקישור : http://cable-dsl.home.att.net/#Asymmetry

4. Started by gshhar,

אני רוצה להעביר דברים ממחשב למחשב. יש לי כבל רשת(יש לי מוצלב,אני חייב מוצלב או שמספיק רגיל?). אני מתכוון מה אני צריך לעשות בהגדרות עלמנת שכשאני נכנס ל-MY NETWORK PLACES אז אני אראה את המחשב השני. מה אני צריך להגדיר ואיפה?

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  5. Started by RegShoe,

שלום, יש לי 3 מחשבים בבית. אני מעוניין לחבר 2 מהם בLAN, כאשר המשאבים יהיו משותפים (מדפסת, סורק), ושאני אוכל להעביר קבצים בין מחשב למחשב (לצורכי צריבות וכו'). אני מעוניין גם לשתף בין 2 המחשבים האלה את חיבור האינטרנט בכבלים שלי. המחשב ה-3 אינו נמצא בשימוש, ואפשר להפעיל עליו לינוקס (פנטיום 1 133 מגה). כיצד אני אוכל לעשות את מה שאני רוצה? מהו הציוד הנדרש? כמה כל הסיפור יעלה? בשני המחשבים המדוברים רץ windows 2000.

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  6. היי אני חדש , מקווה להשתלב איך אני מוצא איי פי של אתר מסויים שאליו אני נכנס ? למשל WALLA או YAHOO או כל אתר אחר מה אני צריך לעשות \ להוריד בשביל זה ? תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by jl69,

שלום קניתי את הנתב LEVEL ONE WBR-3406TX אני מחובר דרך הכבלים עם מודם TERAYON.הבעיה שכל דף לוקח כמה דקות ואם בכלל כדי להפתח .התקשרתי ל012 והם אמרו לי שהם רואים אותי ברשת האם משהו מכיר טוב את הנתב ויכול לעזור לי בבקשה ? הערה : לפני שקניתי את הנתב הייתי מחובר דרך ה TERAYONעם חייגן ןחיבור USB תודה

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  8. Started by matan_rozenn,

איך אני עושה כונן רשת שיהיה משותף לשני מחשבים ברשת? תודה, מתן.

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  9. Started by elior2002,

אחד אני מחבר דרך USB ואחד דרך כבל רשת...! זה של ה USB עובד לי אינטרנט והשני לא....! אז קניתי כבל מפוצל 5 מטר! עכשיו מה אני עושה איתו? ומה ההגדרות שאני צריך לשנות במחשב?

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by PayneBack3251,

שלום רב, אני וחבר שלי מתווכחים איזה ראוטרים יותר טובים של חברת cisco או nortel ואני כל זמן מסביר לו שסיסקו יותר טובים ויותר איכותיים ולכן הם יותר יקרים, אז אני מבקש את עזרתכם-חברי הפורום,לכתוב כאן איזו חברת ראוטרים יותר טובה,סיסקו או נורטל. בתודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by User_Name,

עד עכשיו היה לי ADSL במהירות של 500KBS ,עברתי לכבלים, כי שם החבילה של 750KBS עולה בדיוק כמו מה שאני משלם עכשיו לADSL. האם עשיתי טעות שעברתי לכבלים? בנתיים זה רק אני ועוד מישהו בשכונה עם כבלים....

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  12. איך אפשר להסתיר את הIP שלי כשאני מחובר לאינטרנט? חבר שלי אמר שצריכים לעשות משהו בהגדרות החייגן, הספק שלי זה בזק בנלאומי מה אני אמור לעשות? להתקשר אליהם ולשאול אותם?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  13. שלום כולם יש לי ראוטר אדימקס br6104k שמחובר לשני מחשבים למודם של הכבלים והספק הוא ברק קיצר הורדתי dc++ וראיתי שצריך לפתוח פורטים כמובן שחישפתי בפורום פתחית פורטים ומאצאתי אך יש בעיה ראיתי שצריך לבטל את הdchp ולתת לכול מחשב איפי אוטמתי משלו ולא שהרטואר יחלק על מנת שאני יכול לפתוח את הפורט התחלתי במלכה וביטלתי את ה dchp והתחלתי להסתבך האם מישהו מוכן להסביר לי שלב אחר שלב איך עושים זאת ? וגם תמונות יעזרו ודרך אגב ביקרתי במדריך לשיתוף אינטרנט שאמור להיות שם הסבר אך הוא נעלם תודה.

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by amir69,

אני צריך שתי כרטיסי רשת אלחוטים עדיף usb בתקציב של עד 260 לשתיהם ביחד לא יודע אם זה משנה אבל צריך על נתב של לינקסיס wrt54gl כרטיס אחד למחשב בקומה למטה שהוא מחשב ישן אבל אני חושב שיש לו Usb 2.0 איך אני בודק? כרטיס אחד למחשב בחדר צמוד ועוד שאלה עדיף לי להתקין על הנתב קשוחה של tomato או לעדכן מהאתר שלהם לגירסא הכי חדשה(תשתית כבלים)

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  15. אז ככה... אני וכמה מחברי הטובים חולים על Age of empires 2 expansion והיינו משחקים בזה פעם למוות. עכשיו אנחנו מנסים לחזור :-) ZONE של מיקרוסופט נסגר כבר מזמן ואין את כל החדרים ברשת של המשחק שם אבל עדיין יש קהילה בGAMESPY... הבעיה שלי היא שאני פשוט לא מצליח להתחבר לשום IP של משחק שאני מקבל... אחרי כל IP שאני מכניס אני פשוט רואה שורה ריקה, כאילו לא הכנסתי שום כתובת. המחשב חדש אבל גם על המחשב הקודם הייתה בעיה דומה... אני עובד על XP Pro 64, הRouter הוא ROTAL RTA 1025W, הIP שלי היא הראשונה מהרשת בבית, מוגדרת ידנית, בהגדרות הROUTER פתחתי את כל הפורטים שצריך (בהגדרות המובנות יש גם אפשרות בתוך הROUTER לAGE OF EMPIRES 2) וגם פתחתי ידנית לפי PORTFORWARD.com בלי להסתבך יותר מדי.…

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  16. שלום לכולכם. תהיתי אם ניתן להגדיר ראוטר אלחוטי להפסיק לשדר כשאין לו צורך לתקשר עם אף מחשב - לדוגמא, כאשר כל המחשבים בבית אינם זקוקים כרגע לחיבור לאינטרנט או כבויים. כך, הראוטר פשוט "מאזין" לתקשורת ומשדר רק במידת הצורך. אני פשוט הולך לרכוש ראוטר אלחוטי בקרוב שהולך לשבת בקרבתי (גם למיטה וגם לכסא העבודה מול המחשב, אין לי דרך להמנע מזה), ובעקבות כל הסיפור עם הקרינה לאחרונה, אני מנסה לחשוב על פתרונות יצירתיים. תודה.

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by arkadur,

אני מחפש ראוטר חזק במיוחד, עבור 2 קומות, בתקן N אתם מכירים משהו טוב יותר מהWRT160N? עדיפות לסוויצ' עם 1GB. (לחסוך את המוצר הקיים..) תודה

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  18. Started by Grihan,

יש לי ראוטר אלחוטי BR-6204WG של edimax. כרגע לא משתמשים ברשת האלחוטית. ניסיתי להפעיל את הרשת ולהתחבר אליה עם טלפון סלולרי, אבל לא הצלחתי. רוב הזמן הטלפון בכלל לא רואה את הרשת, אלא רק לזמן קצר, ואז לא ניתן להתחבר. האם אפשרי בכלל לעשות את זה? אם כן, איך? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by zahiz007,

שלום, פירמטתי את המחשב שלי (X61). איך אני משחזר את האיטרנט? בעצם לא מופיעים לי המחשבים בTASKBAR... התקנתי את : Wireless LAN ThinkPad (11bg, 11abg, 11abgn) for Windows XP, 2000 - ThinkPad המאתר של לנובו וגם את : Intel Wireless LAN (abgn, abg, bg) for Windows XP - ThinkPad אך ה"מחשבים" עדיין לא חזרו.. רעיונות? תודה

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  20. היי אני מחובר בכבלים ל012 האם יש דרך כמו שבחיבור adsl שמקבלים כל פעם ip חדש שאותו דבר יהיה בכבלים?

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by *BYZ*,

אהלן יש לי בחדר ראוטר של אורנג' smart box הבעיה זה שהאות שלו חלש באזור של הסלון יש לי נקודת טלפון בסלון אם אני יקנה ראוטר ויחבר אותו בסלון מה אני אצטרך לעשות כדי לתאם אותו לרשת שלי? או שזה יהיה רשת נפרדת משלו?

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  22. Started by Kurt,

קרה בפתאומיות, אתרים בארץ עובדים רגיל. גוגל למשל עובד אבל פייסבוק ועוד כמה אתרים בינלאומיים שניסיתי (אתרים של חברות שונות, פורומים וכו') מקבלים Connection timed out בכרום אחרי הרבה זמן שהוא מנסה להתחבר. HOT+נטויזן, עוד מישהו חווה את זה?

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  23. אהלן, ברשותי ראוטר TP Link מדגם TL-WR841N שמחובר ע"י כבל רשת למחשב נייח ולעוד שני מחשבים ניידים ע"י WIFI. השאלה שלי היא כמו שניתן לקרוא בכותרת היא האם ישנה איזה שהיא דרך לשלוט ברוחב הפס - משמע להגביל כמות של KB's מסויים פר מחשב? יותר נחוץ לי להגביל את המחשב הנייח שמחובר ע"י כבל רשת ישירות לראוטר. תודה מראש.

24. Started by HonuITI,

שלום אני מחפש ראוטר טוב שיתן לי קליטה אלחוטית מלאה למחשב נייח.... קצת פרטים: ובכן יש לנו תשתית הוט בבית עם 12 מגה מהירות כרגע יש לנו ראוטר אלחוטי שאליו מחובר מחשב אחד עם כבל ושאר המחשבים (נייד ונייח) מחוברים אליו אלחוטי וכמובן סמארטפונים. אין באפשרותי להעביר את הראוטר למקום אחר מכיוון שהנקודה היחידה לאינטרנט היא רק בחדר שבא הוא נמצא. בין המחשב הנייח לראוטר קו אווירי בערך 6-7 מ' שבניהם 4 קירות מפרידות לא ממ"ד רגילות ואני מחפשר משהו מספיק חזק שיעביר לי קליטה מלאה. טווח המחרים שאני מחפש גג 350 ש"ח ומטה כמובן דרך אגב יש ברשותינו חבילת גיימר אם אני לא טועה הראוטר חייב שתהיה לו אפשרות לחייג לספק ולא חיבור קבוע ניסיתי לחבר בעבר את הראוטר Linksys wrt45g והספק אמר שאין באפשרו…

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  25. Started by X7-007,

מעניין אותי לדעת כי הוט לא מציעה יותר את החבילות האלו ימח שמם, בדיוק שהגיע UFI לרמת גן הפסיקו עם זה, רציתי לתת להם ניוק על השרתים שלהם. אז לשאלה, וזרקו את הספק שיש לכם ובערך לכמה אתם מגיעים בהורדות TORRENT והורדות רגילות, ואם תוכלו שימו תמונה.

• 3 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים