רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
מי שסובל מכל בעיה מצד 012 מוזמן לשלוח לי מייל עם המספר לקוח שלו ופירוט הבעיה לציין בנושא של המייל: "פנייה ל 012" (כדי שאני לא יסנן את המייל) המייל: ron_le4@walla.co.il הבעיה שלי למשל היא: חסימה לאיימיול ובעיות פינגים ----------------------------------------- עם הודעה זאת עוברת על חוקי הפורום אני יערוך אותה -----------------------------------------
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז כמובן שהמחשב והאינטרנט עובדים 24/7 איך אני מגדיר בOUTLOOK את הGMAIL ככה שברגע שנכנסת הודעה היא ישר תקפוץ בOUTLOOK כמו שהיא קופצת כשאני בממשק הWEBי של GMAIL???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן אני שם לב שאתרים מסויימים נטענים סופר מהר וכשאני עושה להם פינג אז הם מקבל תוצאה של 15MS מה קורה פה בדיוק? זה סוג של סופר תעדוף מה שלא נשמע לי הגיוני כי יש מגבלת מרחק או שהם פשוט עושים mirror ישראלי לאתרים פופולאריים? בין האתרים יש את amd,nvidia,gamespy,ign אבל דווקא למשל את gamespot אין וזה מכעיס כי הוא האתר הכי טוב בתחום לדעתי מישהו יכול להסביר לי את התופעה בבקשה? ולאיזה עוד אתרים יש פינג נמוך אצליהם חוץ מאלה שציינתי? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישא לי במחשב כרטיס רשת מותקן , ניסיתי לחבר אליו את הראוטר עם המודם בשביל להתקין אבל הכבל רשת כל שניה מתנתק. הדבר קורה רק כשאני מחבר את הראוטר למחשב,אם אני מחבר את המודם הוא עובד טוב אבל אומר שיש קישורית חסרה כל דבר שאני מחבר לראוטר נכבה ונדלק, מה לעשות? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מודם ראוטר aztech dsl-600e שמחובר לswitch וממנו למחשבים בבית. אני עובד במחשב שלי עם ip סטטי. היום שמתי לב שהאינטרנט לא עובד כמו שצריך: אתרים עולים פעם כן ופעם לא ויש אתרים מסוימים שתמיד יעלו לי ויש אתרים שאף פעם לא יעלו לי. אחרי בדיקות גיליתי שכאשר אני עובד עם אייפי דינאמי הכל עובד יופי. ניסיתי להחליף כתובות ip סטטיות ועדיין הבעיה נמשכת. ניסיתי בשני דפדפנים שונים ובשניהם אותו דבר. עשיתי בדיקה במחשב נוסף: אותו מחשב עבד עם ip דינאמי ללא בעיה. לכן הגדרתי לו ip סטטי ואז גם שם אותה בעיה כמו אצלי, כמובן עד שהחזרתי לip דינאמי והכל חזר לעבוד. עדכון: הגדרתי את המודם מחדש והוא התקלקל לגמרי סתם ככה. החלפתי למודם חדש והכל עובד טוב. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קיימת חיה כזו? אני מחפש עידכון קושחה ל3COM 100-75 שהפסיק לשמור לי הגדרות ומסתבר שHP קנו את 3COM וכל האתר שלהם הפוך - לא ניתן למצוא כלום. HR לא עזר... מישהו מכיר אולי? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חיבור אינטרנט מהיר עם מודם חיצוני של מוטורולה (אס בי 4101). יש לי גם ווינדוס אקס פי (נכון, נכון... :-\ ) כל פעם שאני עושה לוג אוף, וגם כשאני מכבה את המחשב יש פעילות במודם. אני חושב שאיזה וירוס או טרויאני (שאני יודע שהיו לי) שינו רכיב כלשהוא בווינדוס כך שהוא שולח אינפורמציה (בתקווה שרק זה) בכל פעם שפונקציות מסוימות של הווינדוס נקראות... אבל אולי מישהו מכיר את זה ויודע שככה זה צריך להיות במקרה? אגב, בלי קשר, הווינדוס שלי במצב התפוררות מתקדם, אליו אמורה להגיע כל מערכת מבוססת חלונות בשלב זה או אחר. יש סיכוי שגם זה קשור? אני לא שולל אפשרות שעדכונים שהורדתי אחראים לזה, או תוכנות אחרות... למישהו יש רעיון? כמובן שככל הנראה הפתרון היחיד לבעיה הוא להתקין מחדש את הווינדוס - מה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להעזר בחיפוש בפורום אך לא הצלחתי למצוא את מבוקשי. יש ברשותי ראוטר חדש של בזק dlink 6740u g2, מחובר בתשתית 20 מגה גם בבזק וגם בבזק בינלאומי (הספק). יש לי כמה מחשבים שונים בדירה (לא דירה גדולה במיוחד - סביבות 100 מטר מרובע).. כאשר אני מחבר את המחשב הנייח חוטית אני מקבל מהירות הורדה של 20 מגה כמצופה. כאשר אני מנסה לבדוק את מהירות בלפטופ שלי (מקבוק פרו) המהירות המקסימלית המתקבלת היא בסביבות מגה אחד בודד. כאשר המק מחובר חוטית לראוטר אני מקבל את ה20 המצופה. אשמח לעזרה והדרכה בנושאֿ, חג שמח אור
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי אדימקס להגדיל טווח. הלפטופ עובד דרכו סבבה. הגלקסי 2 מזהה ואפילו יש 5 קווים של קליטה אבל אין אינטרנט. למה ? משהו בהגדרות ? אבטחה ? עזרתכם בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! הבנתי שיש אפשרות להגדיר דרך ה רג'סטרי את WIN XP PRO שישמש כ ROUTER. יש פה מישהו או מישהי שיודעים או יודעות איך לעשות את זה ? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מחובר לאינטרנט המהיר בכבלים ויש לי בבית שני מחשבים ובהם windows xp. ניסיתי ליצור רשת בין שני המחשבים כך שבשניהם יעבוד האינטרנט וזה אכן הצליח. לאחרונה, התגלו תקלות (הכבל המוצלב עבר דרך חלונות ומחוץ לבית) כמו: אי הצלחה בשימוש ברשת כדי להעביר קבצים בין שני המחשבים ולעומת זאת כן הצלחה בהתחברות לאינטרנט בשניהם, וכעת האינטרנט עובד רק במחשב הראשי. רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לעשות, יכול להיות שזאת בעיה בהגדרות (אבל זה ממש לא נראה לי), אולי הכבל דפוק (הוא כבר מחורר בכמה מקומות בגלל שהועבר דרך חלונות), ואולי כדאי לי לחשוב על רעיון של רשת אלחוטית שתסדר לי את כל העניין.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאתר: www.bezeq.co.il בנוסף, בזק פונה לועדת גרונאו: לאחר שנים רבות בהן היתה בקדמת הטכנולוגיה, תשתית התקשורת בישראל מפגרת היום אחרי מדינות המערב וכלכלות מתפתחות. קישור: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2007/April-June+2007/160507_.htm לדעתי לא לתת לבזק להתקדם תהיה טעות מרה וגם קשה לי להבין איך מאפשרים לקומץ של אנשים להחליט איך יראה העתיד של האנשים במדינה כמו מדינת ישראל
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי חיבור 5M בספק 013 ובתשתית בזק,ראוטר NETGEAR 614G שמחובר אליו נייח וממיר בצורה קווית. בזמן האחרון קיימת האטה בהורדה של קבצים גם דרך ה-download manager הבסיסי של הדפדפנים, נתב מאובטח עם ססמה לא מהעולם הזה. בדיקת מהירות באתר בזק מראה הכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה,הורדה איטית גם בצורה אלחוטית.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אתרי פרוקסי חינמיים טובים שלא ניתנים לאיתור (אני מעוניין להשיג IP מארה"ב) ואיך הלכה למעשה אני מגדיר את זה באמצעות האקספלורר? אשמח לתגובה תודה ZIK
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילה חברת D-LINK ישראל לשווק בארץ נתב חדש -- ה-DIR-300N. למרות שמו, זה אינו נתב בתקן N אלא נתב התומך ב-150Mbps בלבד (כלומר זה נתב 1X1). באחד הפוסטים בבלוג שלי (http://www.netcheif.com/blog/?p=325) כתבתי על המגבלות של נתבי 1X1 ועל הבעיתיות שקיימת בהם. באדיבות מנכ"ל D-LINK ישראל קבלתי את הנתב לבחינה והיא תפורסם בקרוב. בכל מקרה, במהלך הבדיקה, מצאתי שנתב תומך באופן מלא ב-DD_WRT ושההתקנה של הקושחה על הנתב היא פשוטה מאוד. תמונת מסך מהנתב שנמצא אצלי בבדיקה, לאחר התקנת ה-DD_WRT, תוכלו לראות משמאל. ה-DIR-300N היא הגירסא "שלנו" ל-DIR-600 האמריקאי. נא לא לבלבל בין ה-DIR-300N ל-DIR-300 שתומך רק בתקן G! לפיכך, פרטים על התקנת קושחה זו תוכלו למצוא ב-LINK הזה -- http://www.…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! עד לפני כמה ימים היה לי אינטרנט של בזק בינלאומי שעבד לא רע. אבל אז החלו ניתוקים - אי אפשר לגלוש יותר מכמה דקות ברצף בלי ההודעה "בדוק את כבל התקשורת או צלצל למוקד השירות". הם שלחו לי שני טכנאים (הראשון היה בכלל טכנאי של בזק), והסיכום מהיום הוא "הבעיה היא בין ארון התקשורת של בזק לדירה שלך - וזה לא באחריותינו". הם גם הציעו לי להזמין טכנאי פרטי (?) שיסדר לי את התקשורת בבית (???) מישהו נתקל בבעיה כזו? יודע בכלל במה מדובר? או איזה סוג של טכנאי פרטי צריך פה בכלל?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי ממיר פייברבוקס 4k שהוא גם מודם/ראוטר. אני רוצה להשתמש במחשב-ראוטר עם pfsense כמודם/ראוטר ולהגדיר את הפייברבוקס כbridge. רציתי לדעת אם הדבר הזה אפשרי, ומה ההגדרות שאני צריך להגדיר בממיר תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על כרטיס רשת אלחוטית. יש לי ראוטר DIR-615 של D-LINK, המחשב שבו הכרטיס רשת יהיה נמצא בקומה מעל הראוטר, בערך במרחק של 5 מטרים בקו אוירי. לא כל כך משנה לי אם זה כרטיס פנימי או חיצוני אבל יש קצת עדיפות לחיצוני. התקציב הוא סביבות ה100 ש"ח אך לא אכפת לי לחרוג במעט אם זה שווה את החריגה. יש עדיפות לtms אבל אם זה יהיה בksp או כל חנות אחרת באזור השרון מה טוב. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב אחרי כמה חודשים שהייתי מאוד מרוצה בבזק בין לאומי והפינג שלי לרוב אירופה היה 70-100 התחילו הבעיות... לפני כחודשיים בערך 23 שעות ביממה יש 3 פינג 300+ לרוב אירופה ורק בחלקים קטנים בהולנד יש לי פינג 150... החלטתי שאני רוצה לעבור לספקית אחרת כי אני פשוט חייב פינג כמה שיותר נמוך (משחקים), אז הייתי רוצה לדעת איזה פינג אתם מקבלים לשרתים הבאים ואיזה ספקית יש לכם , כמובן המלצות מגיימרים יהיו עוד יותר טוב 82.192.80.141 89.186.66.62 *משהו מוזר, במשחקים עצמם יש לי פינג 300+ אבל כשעשיתי פינג רגיל לאותם שרתים דרך חלונות היה לי פינג רגיל של 70~ אני לא יודע למה זה אולי זה אפילו בעיה אצלי? או משהו עם ההגדרות? בכל אופן מצאתי שני שרתים שהיה לי בהם 200 ואמור להיות 100~ אם עוד מ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קבלתי מחול ROUTER של DLINK (אלחוטי) ואני רוצה לחבר את המחשבים שלי אליו (2 עם חוטים - יושבים באותו חדר) ואחד אלחוטית (בחדר אחר) עכשיו אני עוד בבעיה הבסיסית - כי אני לא מצליח להתחבר בכלל לאינטרנט איתו. בינתיים מה שעשיתי זה ככה: אני עם WINDOWS XP. עבדתי לפי ההוראות, חיברתי את המודם לנתב (לכניסת WAN) ואת המחשב שלי לכניסה 1 (מבין ה4) נכנסתי לכתובת של הנתב והפעלתי את ה WINZARD (סיסמה וכו') בחרתי ב L2TP - ונתתי את ה USER וה PASSWORD שלי מנטוויזן כמו כן הכנסתי cables.netvision.net.il במקום המתאים. הנתב עשה RESET והוא טוען שהוא מחובר אבל אני עדיין לא יכול להכנס לאינטרנט! מה עשיתי לא נכון? צרפתי תמונה של ההגדרות שיש לי מה שנראה לי מוזר שה IP ADR הוא 0.0.0.0 ניסיתי לחפש …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך מחברים יותר משני מחשבים דרך כרטיס רשת?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לשימוש ביתי ממוצע, אם יהיה גם פיצ'רים שרוב האנשים לא משתמשים בהם, גם יהיה נחמד. ה3com שלי גוסס, אז צריך מחליף. איך הLinkSys WRT54GL? שמעתי עליו טובות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס DWA-131 עם מהירות של 300 MBPS והראוטר(wr641g) מכוון על 108 MBPS והגלישהקצת איטית אני על מחשב נייד וב-windows 7 יש לי 5 קווים של קליטה (מקס') וראיתי שהמהירות שלי היא 54 MBPS... איך זה יכול להיות? אני גולש עם קווי זהב 2.5...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. אני לא בור במחשבים אבל ברשת אלחוטית מעולם לא עסקתי. אחי קנה לבן שלו מחשב ועכשיו יש שני מחשבים בבית. הוא רוצה לחבר אותם לאינטרנט וכמובן שחשבתי על רשת אלחטותית. כי הוא הלך ובירר לגבי עוד נקודה ועוד חיבור והמחירים מטורפים. רציתי לדעת האם תהיה לי בעיה להתחבר תחת הוט? האם אני מחבר את המודם שלהם לראוטר? כמו כן מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר וכרטיס טוב מהאתר של KSP? ראוטר-300-400 כרטיס 100-200 תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חביור שהוא גם אלחוטי וגם קווי איך אני בודק כמה מחשבים יש (חוץ ממה שאני יודע) הכוונה גם אם שכנים מתחברים/מחשבים שאני לא יודע עליהם ברשת כל שהיא
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-