עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ronkeren,

קניתי ראוטר אלחוטי של TP LINK דגם: TL-WN550G יש לי WIN XP 64BIT מתוקן במחשב ונאמר לי שאני צריך דרייבר מיוחד בגלל ה 64BIT הדרייבר הרגיל שמגיע לא עובד אשמח לקבל תשובות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by Refael Agronov,

היי אני צריך ראוטר טוב לתשתית וספק בזק 100מגה. הציעו לי תBe וקראתי שיש לו מלא בעיות. והבנתי שעדיף לקנות מאשר להשכיר ב 20₪ כל חודש. אפשרי משהוא טוב עד 350? חייב לציין ש Yes,Sony, יהיו מחוברים עם כבל מחשב נייד על WIfi וכמה טלפונים. מה שיש לי כרגע הוא בן 100 Netgear ישן.

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by LevTheKiller,

שלום, אשמח לדעת האם הדגם הנמכר בחנות זיגזג2000 : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_190&products_id=4653 של הנתב המומלץ wrt45gl של לינקסיס הוא הדגם שאתם ממליצים עליו (גרסה 6 או משהו כזה ).. מה אתם אומרים? תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  4. Started by Fighter,

שלום כבר הרבה זמן אני שם לב שאתרים מסויימים נטענים סופר מהר וכשאני עושה להם פינג אז הם מקבל תוצאה של 15MS מה קורה פה בדיוק? זה סוג של סופר תעדוף מה שלא נשמע לי הגיוני כי יש מגבלת מרחק או שהם פשוט עושים mirror ישראלי לאתרים פופולאריים? בין האתרים יש את amd,nvidia,gamespy,ign אבל דווקא למשל את gamespot אין וזה מכעיס כי הוא האתר הכי טוב בתחום לדעתי מישהו יכול להסביר לי את התופעה בבקשה? ולאיזה עוד אתרים יש פינג נמוך אצליהם חוץ מאלה שציינתי? תודה

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by yakirsh4,

שלום, אני לא בטוח אם זה קשור לפה אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי אבי סגר את החנות שלו ושבלכתי לעזור לו לפרק את המדפים נצנצה לי בזווית של העין מצלמת אבטחה לפי מה שאבי אומר היא לא עובדת אבל לדעתי זה סתם בעיה בתוכנה שהוא לא ידע לסדר ופה אני צריך אתכם אני לא כל כך מבין בתחום מצלמות האבטחה ומצלמות הרשת אז אני ישמח א תגידו לי איך אני יכול לבדוק אם היא עובדת או לא המצלמה היא של חברת VIVOTEK מדגם IP3132 יש לה מאחורה חיבור חשמל, חיבור רשת וארבע מקומות להכניס כבלים (כמו הפלסטיקים השחורים האלא עם שני הברגים שנועדו לחיבור שני כבלים) כאלא: http://img.dxcdn.com/productimages/sku_29014_3.jpg רק בלי החיבור לאנטנה שאני מחבר אותה לחשמל יש אור אדום ככה שכן עובר חשמל עוד משהו מוזר במצלמה היא…

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  6. שלום, יש לי בעיה מוזרה בעת הגדרת ראוטר אלחוטי של LEVEL ONE אני לא מצליח לגשת לרשת הפנימית ולכל המחשבים ב- WORKGROUP מה שעוד יותר מוזר, שעם הלפטופ שמשתמש באותו ראוטר ברשת אלחוטית אני כן מצליח לגשת למחשבים אחרים ברשת ניסיתי גם: \\192.168.... וגם \\COMPUTER ללא הצלחה כאשר הראוטר מחובר למחשב בכבל כאשר אני מנתק את הראוטר השיתוף עובד ללא בעיה אני מניח שזה קשור להגדרות בראוטר, מישהו מכיר את התופעה?

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  7. טוב ,אני עומד לסגור בהוט ל- 30 מגה וחייב עיצה דחופה אמרו לי שאני מקבל הוט בוקס ואני יכול שהוא ישמש כמודם בלבד ולקנות ראוטר בעצמי או שלקחת אותו כראוטר +מודם 2 נציגים של הוט המליצו לי להשתמש בו כמודם בלבד וזה מה שהבנתי שמומלץ גם מקריאה מרובה בפורום לכן אני צריך המלצה לראוטר איכותי, אמין ולא יקר בתקן n שמתאים ל-30 מגה בלי בעיה ויעבוד טוב עם ההוטבוקס מכיוון שחוש טכני זה לא הצד החזק שלי - אני מעדיף משהו נוח ופשוט מבלי להשקיע יותר מדי אגב, איך אני יודע איזה כרטיס רשת יש לי והאם הוא יתמוך במנתב כזה? 0כיום יש לי 15 מגה עם dlink 2760u (

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  8. Started by shuy,

האם אפשר לקחת ראוטר רגיל ולחבר לו כ-30 מחשבים (עם מתג מתאים וללא התייחסות כרגע לרוחב הפס לאינטרנט), האם ראוטר רגיל יחזיק מספר כזה של מחשבים בלי להתקע/לגמגם? אם לא, האם יש המלצה לאחד שיעשה את העבודה? (ראוטר ל-ADSL)

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  9. שלום לכולם ברשותי ראוטר linksys wrt54g v.5 בן חודש בערך בכל אופן היום הפעם הראשונה שהפעלתי את מצב ה"אלחוט" שלו ונדהמתי לגלות שאני פשוט יכול לגלוש כרצוני הדבר הדאיג אותי מאד (אני סתם חושש ,אבל זה אני) כי אם אני יכולתי להכנס בקלות שכזו לאינטרנט בטח שכנים שלי יכולים ראיתי שהאבטחה לא עוזרת והיא לא קשורה, כי כשאני רואה בניד את ההתקשרויות שלי אני רואה שם 2 חייגנים אחד שהוא בעצם האינטרנט שאני עושה connect והוא מתחבר כרגיל, והשני נעול מסקנתי הייתה שהאחד שמתחבר הוא בעצם האינטרנט(כי זאת עובדה בשטח) והחייגן השני שנעול הוא כאילו כניסה לרשת הפנימית.. אם הבנתי נכון,אז איך אני חוסם גישה לחייגן אינרנט לכל משתמשי האלחוט? אני רוצה שכשהם ינסו לחייג תופיע להם סיסמה שהם יאלצו להכניס.. תודה …

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  10. אני מחפש תוכנה שדרך המחשב שלי אני יוכל לראות מה קורה במחשב השני בבית, ואפילו להפעיל בו דברים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ויודע להשתמש בה? אם אני לא טועה יש תוכנה בשם NETOP למישהו יש מושג בנושא?

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  11. Started by alex alex,

.לא מבין גדול בתחום , אשמח לקבל המלצה לראוטר עד 200 שקל +- .מהירות האינטרנט כרגע היא 15 מגה .אני מתכוון לשדרג בתקופה קרובה עד 100 מגה. הכי חשוב לי זה הטווח קליטה , חייב שיגיע עד לפחות 12 מטר הקליטה שלו.

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  12. אהלן, אחרי שסגרתי לפני הסופ"ש על הטריפל המדובר ומהירות תשתית 100 מגה הגעתי לפורום וקראתי את כל הת'ראדים שראיתי על הנושא ויש המון בלבול... ככה, אני לפני הייתי עם 12 מגה הוט ובזק בינלאומי על הכבל החדש והייתי מאוד מרוצה מזמני טעינה שבאמת השתפרו פלאים מאז המעבר לכבל רהחדש שלהם ולכן גם העדפתי להשאר איתם במחיר 29.90 לחודש(שזה עדיין יותר זול ממה שהיה לי על 12 מגה... מדהים מה שהוט עשו לשוק ומעניין לאן זה יתפתח). ואז הגיע כל נושא החייגן שהבנתי שעם חייגן לא ניתן לקבל את מלא רוחב הפס ובלי חייגן הם על הפנים... ואם אני רוצה חיבור בלי חייגן אז הוטנט הם האפשרות הכי טובה... היום התקינו לי את ההוט בוקס ושידרגו לי את התשתית ואכן בחיבור עם חייגן ובזק בינלאומי אני מגיע ל60-70 מגה ואפלואוד מל…

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  13. Started by zahiz007,

שלום, פירמטתי את המחשב שלי (X61). איך אני משחזר את האיטרנט? בעצם לא מופיעים לי המחשבים בTASKBAR... התקנתי את : Wireless LAN ThinkPad (11bg, 11abg, 11abgn) for Windows XP, 2000 - ThinkPad המאתר של לנובו וגם את : Intel Wireless LAN (abgn, abg, bg) for Windows XP - ThinkPad אך ה"מחשבים" עדיין לא חזרו.. רעיונות? תודה

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  14. Started by roy432,

שלום :] רציתי לדעת אם הכרטיס הרשת של הלוח אם שלי [ Intel Smackover DX58SO] הוא מספיק טוב?... ואם כדי לי להחליף לכרטיס רשת פנימי? תודה לכל העוזרים D:

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  15. Started by Domovoi,

אני עכשיו ב-012 NET HOT CABLE 1.5 אי רוצה לעבור ל בזק 014... רק לאיזו חבילה כדאי לי לעבור? תדה

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  16. Started by BaconMan,

שלום לכולם יש לי כרגע בעיה עם הראוטר הנוכחי שלי, linksys wrt160n שעושה לי המון בעיות. לאחר קריאה בהרבה פורומים, ראיתי שהוא מאוד בעייתי יש הרבה ניתוקים. עשיתי עדכוני גרסא ועדיין מאוד בעייתי, אני מחבר עליו די הרבה מכשירים. 2 מחשבים נייחים, אחד עם כבל ואחד לא, מדפסת אלחוטית, 2 מחשבים ניידים, אם זה משנה אחד מהם מק, 3 טלפונים סלולרים. המחיר לא ממש משנה לי אני רק רוצה להיות בראש שקט. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  17. שאלתי היא כזו : האם ניתן לחבר ל Hub שני (או יותר) מחשבים ומודם כבלים כך שיהיה שיתוף אינטרנט? או שיש צורך בראוטרים (שעולים הרבה יותר)? אגב... אני מחובר ל 012 כך שאני לא משתמש בחייגן.

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  18. Started by shy_g,

שלום חברים אני לא כ"כ מבין בתחום אז אשמח אם תוכלו לעזור. אני מחובר לאינטרנט בכבלים ע"י מודם ARRIS דגם TM602A (צבע כחול). קיבלתי ראוטר של חברת SPEEDSTREAM דגם 6520 ויש לי מס' שאלות: 1. האם אני יכול לחבר את הראוטר למודדם של הוט (ז"א כבל LAN מהמודם, ומהמודם ישירות למחשב). הראוטר הינו מכשיר מחו"ל, אך לדעתי השימוש שאני צריך ממנו הוא רק לשדר את אותות WIFI ולא כמודם. 2. נכנסתי ל CMD, ואז IPCONFIG ואני מנסה להיכנס בעזרת ה IP הזה להגדרות אך לא מצליח להעלות את הדף של הפרטים.

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  19. Started by nondos,

ברשותי שני מודמים ADSL שניהם חיצונים ואני צריך לבחור באחד משניהם הראשון הוא המודם השחור של Alcatel מסוג SpeedTouch והשני Eci B-FOCuS 312 מה אתם אומרים מה לבחור?

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  20. Started by puhs,

היי כבר תקופה שאני מנסה לחבר את המגדיל טווח הזה של LEVEL ONE ואיני מצליח ניגשתי להגדרות, הגדרתי אותו כUNIVERSAL REPEATER, אמרתי לו להתחבר לנתב שלי, אבל אני לא מוצא את המקום שבו אפשר להגדיר את הסיסמה של הנתב ולכן המגדיל טווח לא מצליח להתחבר לנתב מישהו יודע איך מגדירים את המגדיל טווח בצורה נורמלית? באמת שאני על סף יאוש.. הנתב הוא נטגיר של בזק הרבה תודה ושבת שלום!!

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  21. יש לי מודם ADSL של SAMSUNG שכבר הפכתי אותו לROUTER לפי הוראות מהאתר של היצרן (מי שלא יודע איך לעשות אני אשמח להסביר) אני צריך לחבר מחשב עם WIN2K ו WINXP ברשת ששניהם יוכלו להשתמש בחיבור בו זמנית 1. אני לא יודע אם לקנות HUB או סוויטצ'. (מה עדיף ולמה ומה בכלל ההבדל). 2. מה אני צריך בדיוק להגדיר בווינדוסים. לפי הסתכלות בפורום זה נראה לי טריוויאלי להרבה מאוד אנשים פה אז בחייאאאאת תעזרו. תודה

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  22. Started by tzolerguy,

טוב אז כמובן שהמחשב והאינטרנט עובדים 24/7 איך אני מגדיר בOUTLOOK את הGMAIL ככה שברגע שנכנסת הודעה היא ישר תקפוץ בOUTLOOK כמו שהיא קופצת כשאני בממשק הWEBי של GMAIL???

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by quicky,

אני מקווה ששמתי את ההודעה בפורום המתאים , במידה ולא אשמח אם יעבירו אותה ... קבלתי לניסיון מ 012 את מתאם ה VOIP שלהם , דגם Access 211N מתוצרת חבר, TELCO . http://www.telco.com/int/index/en/products/prod/29 יש לי כמה שאלות לגבי החיבור , אבל לפני אני אפרט את צורת החיבור של הציוד אצלי בבית ... אני מחובר לאינטרנט על קו ADSL , על החיבור שולט מודם ALCATEL SPEEDTOUCH ששודרג . בזמנו אני זוכר שבטלתי את רוב אופציות הניתוב כגון NAT וכו' ... אני בעצם משתמש במודם כחייגן עצמאי . המודם מחובר בכבל רשת מוצלב ל HUB שמספק חיבור אינטרנט לעוד 2-3 מחשבים בבית . כל העסק עובד יפה ותקין . השאלות שלי הן : 1. איך אני משלב בכל העסק הזה את מתאם ה VOIP ? 2. האם ניתן לחבר את המתאם בנקודת רשת שאי…

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  24. Started by itaysk,

לא הבנתי איך זה הולך... כאילו עד איזה מספר זה מגיע וכל כמה שניות זה עולה...

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  25. משרד התקשורת בוחן בחיוב את הפיכת HOT גם לספק שירותי אינטרנט. המשמעות היא ש-HOT תוכל להציע שירות אחוד (BUNDLE) הן של שירותי גישה והן של :police: שירותי אינטרנט. זה עומד להיות מעניין. http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/8/1918.pdf

• 4 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.