עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. נכון להיות יש 6424 שעובר דירה לדירה של סבא שלי. צריך המלצתכם לראוטר חדש שיתמוך במהירות חיבור 12 מגה - לא וודאי אם/בלי חייגן אלו האופציות שנראות לי: D-LINK DIR-615 TP-LINK TL-WR841N TP-LINK TL-WR941ND

2. שלום לכם יש לי מחשב PC ו מחשב נייד חדש השבוע קניתי יש לי מודם MOTOROLLA מחובר לכבלים רוצה לבנות רשת אלחוטית בבית מה צריך לעשות איזה ראוטר הכי מומלץ ??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. חברת Buffalo, שכמעט ואינה מוכרת בארץ, גנבה ב-CES 2012 את ההצגה והיתה הראשונה להדגים מוצר הפועל בתקן 802.11ac. כל הפרטים לגבי המוצר של חברת Buffalo ולגבי ההדגמה בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=1967

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. שלום, המחשב והמודם (של הוט) נמצאים בבית, צמוד לבית יש יחידת דיור עם קיר בטון באמצע, המרחק אולי 25 מטר סך הכל, הייתי בKSP והמליצו לי לקנות נתב של אדימקס דגם BR-6524n, וכרטיס רשת גם כן של אדימקס דגם EW-7717, חיברתי הכל כמו שצריך ושאני מנסה להתחבר אין קליטה או שהיא ממש חלשה עד כדי כך שזה לא מצליח להתחבר, ניסיתי להוזיז את המחשב עם כל הכבלים ועם הכרטיס רשת לכיוון החלון, שהכרטיס רשת ממש מחוץ לחלון (עם כבל USB מוארך) יש קליטה של 2 קווים, איך אני יכול להגדיל את הטווח או את הקליטה? ראיתי אופציות כמו להעביר רשת על גבי הקו חשמל אבל זה יקר מאוד, ראיתי גם Acees Point או אנטנות חזקות יותר, מה מומלץ? תודה רבה, חנן

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום יש לי בבית מודם ראוטר aztech dsl-600e שמחובר לswitch וממנו למחשבים בבית. אני עובד במחשב שלי עם ip סטטי. היום שמתי לב שהאינטרנט לא עובד כמו שצריך: אתרים עולים פעם כן ופעם לא ויש אתרים מסוימים שתמיד יעלו לי ויש אתרים שאף פעם לא יעלו לי. אחרי בדיקות גיליתי שכאשר אני עובד עם אייפי דינאמי הכל עובד יופי. ניסיתי להחליף כתובות ip סטטיות ועדיין הבעיה נמשכת. ניסיתי בשני דפדפנים שונים ובשניהם אותו דבר. עשיתי בדיקה במחשב נוסף: אותו מחשב עבד עם ip דינאמי ללא בעיה. לכן הגדרתי לו ip סטטי ואז גם שם אותה בעיה כמו אצלי, כמובן עד שהחזרתי לip דינאמי והכל חזר לעבוד. עדכון: הגדרתי את המודם מחדש והוא התקלקל לגמרי סתם ככה. החלפתי למודם חדש והכל עובד טוב. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני חושש שזאת הבעיה , אבל אין לי מושג איך לפתוח את הפורטים.. אין לי פיירוול על הווינדוס.. הפורטים שאני צריך לפתוח הם Port 27900 9777, 8777 and 7777 Help me..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. [table][tr][td]אני עובר מיס להוט עקב כך שעד היום הייתי משלם על טלפון, אינטרנט (12MB), וטלוויזיה קרוב ל-800 ש"ח עם יס ואינטרנט של הוט ובז"ב. [table][tr][td]קיבלתי הצעה מהוט היום (הטריפל החדש + כמה תוספות) [table][tr][td]- טלוויזיה - כל הערוצים הרגילים + HD (חוץ מהפרימיום) ו 4 ממירים (מ'גיק מקליט HD, ממיר HD ו 2 ממירים רגילים) [table][tr][td]- טלפון - ללא הגבלה לנייד ונייח. [table][tr][td]- תשתית אינטרנט- 100MB. [table][tr][td]-------------- סה"כ עד כאן 329 ש"ח ------------- [table][tr][td]* ערוצי ספורט 5+/לייב וערוץ ספורט 1/2 - 100 ש"ח [table][tr][td]* ערוץ ההודי - 12.9 ש"ח [table][tr][td]-------------- סה"כ עד כאן 442 ש"ח ------------- [table][tr][td]ספק בזק בינלאומי 100M…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by m_a_t,

אני מחפש דרך לשנות את כתובת האי פי שלי לא דרך התקשרות לספקית ובקשה. מישהו מכיר? (win98 se כבלים)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by nimrodh,

למחשב שולחני שעבד ברשת אלחוטית חיברתי כבל רשת (מאותו ראוטר ששידר לו את האינטרנט האלחוטי) בגלל בעיות קליטה באלחוטי. את הפלגים משני צידי הכבל הארוך חיברתי בעצמי (30 מטר אורך כבל שהושחל בקירות), החיבורים בוצעו כהעתק לכבל רשת קצר שיש ברשותי ובאותן הצלבות כפי שגיליתי שקיימות בכבל הקנוי. בדקתי את הכבל הארוך בסיום העבודה עם לפטופ והיה אינטרנט תקין. כשחיברתי אותו למחשב השולחני הכרטיס רשת ניסה לייבא כתובת רשת אך לא הצליח ונתקלתי בשגיאה (מין סימן קריאה צהוב על המחשב הקטן שמסמל את החיבור לאינטרנט), גם בעוד מחשב שולחני עם כרטיס רשת אחר נתקלתי באותה תופעה. למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה? תודה מראש, נמרוד.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. http://www.ebay.com/itm/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-Router-Range-Expander-New-/170833678601?pt=US_Networking_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item27c67b1109#ht_2753wt_1344 זה הדגם הוא באמת מחזק אות בצורה טובה? או שעדיף להביא AP איכותי של EDIMAX?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by HolyMaan,

שיתוף קבצים עבד הכל תקין לפני שהתקנתי באחת המערכות SP3 בשניהם יש לי pro באנגלית על המחשב הנייח יש לי SP2 על הנייד יש לי SP3 הם באותה קבוצת עבודה ויש לי גישה לא מלאה אבל יש גישה בין המחשבים והבעיה היא כזאת... מהמחשב הנייד לנייח אני יכול להעתיק קבצים מהמחשב הנייח לנייד אני לא יכול אבל אני יכול להפעיל אותם או לשמוע אותם .. אני שומע את השירים דרך השיתוף.. אבל אני רוצה להעתיק אותם ולא יכול נתתי הרשאות והכל בסדר אני מקבל שגיאה כזאת כשאני מנסה להעתיק קובץ סתם על הדרך אני גם יכול לעשות RDP למחשב הנייח (זה לא קשור אבל סתם שתדעו ) ככה שמבחינת פינגים תקשורות וכל זה הכל בסדר זה עניין של הרשאות בטוח (ההודעת שגיאה הזאת ששמתי בתמונה מופיעה במחשב הנייד כשאני מנסה להעתיק קו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Lioriii,

יש לי ADSL 1.5MB ואני רוצה להאיץ אותו ישנה אפשרות כזו??? כל מיני הגדרות למיניהם???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן, יצא לי לקנות ראוטר D-LINK ID 604 ב90 ש"ח שיגיע אליי בקרוב. עכשיו חיפשתי וחיפשתי אבל לא מצאתי צדריך טוב שמסביר לי איך לחבר אליו את המחשבים המודם, לשנות הגדרוץ, לפתוח פורטים וכל מיני ירקות אחרים.... יש למישהו איזה הצעה? תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. זה אני רוצה לדעת כי אם זה עובד אז ביי ביי WINDOWS

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. שדרגתי את המהירות ל12MB, כרגע ניתן להוריד באזור י-ם רק על 7MB. כאשר המודם מחובר ישירות אני מקבל מהירות מקסימלית וכשהראוטר מחובר אני נשאר על 300kbps. עשיתי גם איפוס לראוטר. יכול להיות שהדגם הנ"ל לא תומך מהירויות כאלו ? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, אני נתקל בתופעה מוזרה שחוזרת על עצמה, גם אחרי פירמוט והתקנה מחודשת של VISTA. יש ברשותי VISTA ULTIMATE עם כל העדכונים, רשת חוטית בין שני מחשבים (השני XP) ומפרט המחשב שלי מפורט כאן באתר. לאחר זמן מה של גלישה ללא תקלות (אקספלורר, ICQ, EMULE, דואר POP3), לפתע האקספלורר לא קולט שום אתר וכשלוחצים על כניסה לאתר, מקבלים מהר מאוד הודעת שגיאה דומה ל 404 אבל לא (מצורפת תמונה). כלומר, זה לא מגיע לדף אחרי זמן מה ולאחר חיפוש קצר, אלא במהירות. הוא לא מחפש כלום. ברגעי התקלה, EMULE ו ICQ לא מושפעים ממנה (מהירות ההורדה נשארת אותו דבר, ואני יכול לשלוח ולקבל הודעות ב ICQ), אבל לתקלה מצטרף הדואר. אין אפשרות לשלוח ולקבל דואר דרך OE וגם לא דרך תוכנה כמו POPTRAY שאמורה לבדוק דואר. מאוד מו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by PolishMan,

שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב נייד קצת ישן (פנטיום 4) שאין לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי לנייד. התקציב הוא עד 150 ש"ח (אלא אם אין שום דבר ששווה את הכסף במחיר הזה, אז תגידו לי). ד"א - מה עדיף - חיבור ל-USB או PCMCIA? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום אני רוצה לצאת באינטרנט בין לאומי בעיקר בגלל המחיר אבל גם בגלל המהירות השרות לא משנה לי והמהירות אני אוהב אז כך הרבה אמרו לי שהם מצלצלים לבזק בין לאומי אומרים שהם מתנתקים והם מורידים את המחיר מה שאני מפחש שהם באמת ינתקו אותי אז 1 מה הסיכוי שבאת ינתקו אותי וגם מה דעתכם אל זהב ו012 נץב אני רוצה 1ץ5 מגה וadsl ובאיזור השרון

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום. יש לי ראוטר ששמו מצויין בכותרת וכרטיס רשת אלחוטי (שניכנס דרך הusb)/ מרגע הקנייה יש בעיות רבות עם התחברות, כשאני עושה חיפוש רשתות אני מוצא את הראוטר של השכנים מהקומה הראשונה בביניין משמאל (ואני גר קומה רביעית...) לכן חשבתי על קניית אנטנה או ראוטר חדש, התקציב הוא 300 ש"ח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום אני מבקש המלצה לכרטיס/ים רשת אלחוטי PCI או USB מחפש כרטיס איכותי עם טווח גדול בגדול מה עדיף כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB ? תודה איציק

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. 2 שאלות יש לי, 1: יכול להיות שגם באמיול וגם בביטורנט אני מוריד לאט (לא עובד את ה40 בכלל) בגלל המודם נתב שלי למרות שהפורטים פתוחים? ז"א, יכול להיות שהוא מאט לי את המהירות הורדה? 2: איך אני יכול לחסום לתוכנה כמו בבילון גישה כללית לרשת?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. [h=1]מוגדר על מהירות 40- יהיה 40?[/h]

23. למודם כבלים יש 2 חיבורים: יו.אס.בי ושני לכרטיס רשת. האם אפשר לחבר לכל חיבור מחשב אחד, ושהמודם יעבוד כרכזת/נתב ויחלק את החיבור לשניים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אוקיי אז יש לי האב. העברנו את המחשב הראשי (שלי) למעלה, ואת המשני (של אחותי) השארנו למטה, ליד ההאב וקופסת ה ADSL. אז חיברתי את המחשב הראשי לכניסה הראשונה של ה HUB ואת של אחותי לכניסה השנייה. חוץ מזה חיברתי כבל מיציאת ה OUT בהאב לקופסת ה ADSL. יש לי בשני המחשבים WINXP, בראשי הוא PRO באנגלית ובשני הוא HOME בעברית (לא נראה לי שזה מהווה בעיה). עכשיו לחצתי בהגדרות של ההתקשרות על SETUP A HOME OR A SMALL OFFICE NETWORK, ושם בחרתי שהמחשב הראשי מחובר דרך האב יחד עם עוד מחשבים וכך הוא מתחבר לאינטנרט (האפשרות הראשונה במסך השני כשאני בוחר ב OTHER). לאחרמ כן נדרשתי לבחור את החייגן שאיתו אני מתחבר לאינטרנט, ובחרתי בו (החייגן מקונפג כבר להתחבר ישירות לספק שלי, בלי הפורטל של WOW). לאחר מ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by BA,

שלום, כרגע אני מחובר ל 0.5 מגה של ישראסרב. אני מעוניין לעבור ל 0.75 או ל 1.5 , הייתי מעוניין לקבל המלצה באיזה ספק לבחור.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים