עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by roeybaron,

-

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  2. טוב אז ככה שמתי קובץ registy שאמרו לי שהוא עושה אינטרנט טוב ומאז ששמתי אותו נהיה לי חרא אינטרנט אז הקובץ הוא זה: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters] "SackOpts"=dword:00000001 "TcpWindowSize"=dword:0003ebc0 "Tcp1323Opts"=dword:00000001 "DefaultTTL"=dword:00000040 "EnablePMTUBHDetect"=dword:00000000 "EnablePMTUDiscovery"=dword:00000001 "GlobalMaxTcpWindowSize"=dword:0003ebc0 אז מה שנראה לי שצריך לעשות זה שתגידו לי על איזה הגדרות להשים כל אחד מן הפרמטרם האלו וכך אני יסדר את זה או שפשוט תכינו לי קובץ REG שיסדר לי את זה או שפשוט יש לכם רעיון לעשות משהו אחר תודה רבה לעוזרים דרך אגב יש לי windows xp pro

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  3. היי, אני חייב להודות שאני ממש מבולבל מכל הנתבים בשוק ומה תומך באיזו מהירות... הבנתי שיש נתבים בתקן N במהירות 300... ופתאום יצא לי לקרוא סקירות על נתבים עם יציאה של 1 ג׳יגה... מה זה אומר? מה המהירות המקסימלית שנתב בתקן N במהירות 300 תומך בה? כמו DLINK DIR615 שיש לי... הוא מספיק למהירות 30 מגה שיש לי היום? ול100 מגה בעתיד? בקיצור - מה הגבול? ד״א חיפשתי בפורום ולא מצאתי... אם יש איזשהו מדריך / הסבר על הסוגים והמהירויות אני אשמח לעיין בו... תודה ענקית!

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  4. Started by goopgoop,

שלום יש לי מודם שמחובר לבזק וקומה מעל ראוטר שמשמש כ אקסס פוינט. עצמת הקליטה של הAP מסומנת כמצויינת אך בפועל המהירות הורדה יורדת מ 10 מגה (של המודם שמחובר לבזק) ל 2 ומשהו מגה בלבד. ז"א האינטרנט למעלה איטי בהרבה למרות שיש קליטה מצויינת. מה ניתן לעשות ?

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  5. Started by kokiya354,

שלום. חדש בפורום עם מעט רקע במחשבים וצריך יעוץ. בבית פרטי שנבנה בימים אלה שלוש קומות (מרתף, קומת אירוח וקומת חדרים). בכל קומה הותקן ארון תקשורת שאליו מגיעים כל שקעי המחשב בקומה (ויש לא מעט שקעים - 10 בקומת האירוח ו-15 בקומת החדרים). הארון בקומת המרתף הוא למעשה הארון הראשי שבו יחובר המודם, וקיים חיבור בינו לבין הארונות המשניים בקומות העליונות. הקישור בין הקומות הוא באמצעות כבל אחד מהמרתף לקומת האירוח וכבל נוסף בין המרתף לקומת החדרים. כל הבית מחווט באמצעות כבל CAT7. כל הקיסטונים הם מסוג CAT6A. למען הסדר בארונות המשניים (הקומתיים) הותקנו כל הקיסטונים בתוך קופסת חיבורים D18. הקופסה הותקנה בתוך ארון התקשורת הקומתי (מעץ) וכך נשמר הסדר בכבילה בתוך הארון. אגב חוץ מציוד תקשורת הות…

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  6. Started by ALÞHA,

http://www.newsgeek.co.il/researchers-discovered-how-to-multiply-internet-connection-by-ten-times

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  7. Started by משה לוי,

שלום השאלה שלי היא לגבי מחשבי נייחים וניידים כאחד ולכן אם השאלה נשאלה בפורום הלא נכון אשמח שיעבירו אותה למקומה. אני מעוניין לדעת איזו תוכנה צריך בשביל זה או חומרה מתאימה כדי להתחבר דרך השכן(כמובן הכל במסגרת החוק..) ואיך אני משיג אותה(לינק יועיל מאוד, עדיף בעברית אבל לא מעכב). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by shlomom,

לבעלי הנסיון שבכם, נפל לידי ראוטר אלחוטי linksys BEFW11S4 ver 4. הבעיה היא שנורית ה Power מהבהבת באופן קבוע ולא ניתן להתחבר לראוטר בפורטים של ה Ethernet מאחור. כמובן שאין wireless. לפי Cisco זה אומר שה Flash האחרון לא הצליח ולכן יש לבצע ידנית עם tftp. ניסיתי גם ללחוץ 10 שניות על Reset כדי להחזיר אותו ל Factory Defaults, אבל הוא לא מגיב לפינגים ב 192.168.1.1 (המחשב שלי ב 192.168.1.2). האם אתם מכירים איזה דרך נוספת לאושש את הראוטר? רעיונות יתקבלו בברכה?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by Bh,

שלום.. יש לי ראוטר Siemens sl-141. בבית יש לי 2 מחשבים מחוברים אליו. מחשב אחד מחובר לראוטר ע"י כבל רשת ומחשב שני מחובר אל הראוטר ע"י מתאם USB (wn4054u). בשני המחשבים מותקנת VISTA. כאשר אני מעביר קבצים בין 2 המחשבים, המהירות המקסימלית היא 1 מ"ב לשנייה, וגם זה במקרה הטוב. בנתונים הטכניים של מתאם ה-USB כתוב שהוא תומך במהירות של עד 54Mbps. מדוע העברת הקבצים ברשת כל כך איטית יחסית? האם זו המגבלה של מתאם ה-USB? בעיה בראוטר? אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  10. לאיזה רכיב יש השפעה הכי גדולה על מהירות העלאת הדף ?

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by generalA,

איך ניתן לחלק משאבי רשת של פורטים היוצאים מהראוטר? הראוטר הוא של חב' אדימקס קווי בלבד עם 4 פורטי יציאה.. תודה !

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  12. Started by PolishMan,

שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב נייד קצת ישן (פנטיום 4) שאין לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי לנייד. התקציב הוא עד 150 ש"ח (אלא אם אין שום דבר ששווה את הכסף במחיר הזה, אז תגידו לי). ד"א - מה עדיף - חיבור ל-USB או PCMCIA? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by MasterDK,

טוב הייתי יותר מידי זמן עם אינטרנט זהב ונמאס לי מהמהירויות שלהם, או שזה רק אני או שהם חוסמים אתרים כגון ראפידשאר כי המהירות שלי שם לא עוברת את ה 2קילובייט. האם כדי לעבור ואם כן לאן? איזה חברה מומלצת היום בתחום האינטרנט? האם בכלל אפשרי שספקית חוסמת אתרים מסויימים כי נגיד מאתרים אחרים מוריד לי סבבה על 300-330 ככה. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  14. Started by gman_il,

יש לי ראוטר אלחוטי. אליו מחובר מחשב עם VISTA בחיבור ישיר. המחשב השני שמותקן עליו XP מחובר אלחוטית לראוטר. אני מעוניין לשתף קבצים בין שני המחשבים. איך עושים את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  15. שלום לכולם, הנתב שלי בשלבי גסיסה מתקדמים, ואחרי נסיונות רבים להחיותו, מסתבר שכנראה מדובר בבעיית חומרה בנתב. לכן, אני צריך לקנות נתב שיתאים לרשת הביתית שלי, שאלו הם המאפיינים שלה: - חיבור של 750Kbps דרך בזק, בעזרת נתב ROTAL - RTA1320a (שסופק ע"י בזק). - מחשב אחד מחובר בחיבור קווי, ושניים אחרים מחוברים בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים שתומכים בתקנים IEEE802.11 מסוג B ו-G, במהירות של עד 54Mbps. מדי פעם מחשב אלחוטי אחד נוסף קופץ לביקור. - מרחקי שידור של שלושה מטר (אנכי) למחשב אחד, ועשרה מטר (אופקי) למחשב שני. כבל באורך שני מטר למחשב השלישי. כמו שאפשר לראות מהנתונים, אין לי רצון מיוחד להשקיע בנתב שמספק מהירויות של מאות מ"ב לשניה, מאחר ואין לי יכולת להשתמש או צורך (אין העברות קבצים ענ…

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  16. Started by avshalom81,

שלום אני כרגע לקראת הזמנת מחשב על פי מפרט אישי ורציתי לדעת אם אפשר להוסיף למחשב wifi בדיוק כמו בנייד , אם כן אשמח אם מישהו יראה לי איפה זה נמתא באתר הזה http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  17. Started by israelnba,

יש לי רשת אלחוטית מבוססת 3com 3crwer100-75 הפופולרי. השרת VPN מחובר ישירות לראוטר והמחשב ה"מרוחק" מחובר בצורה אלחוטית. כאשר אני מנסה ליצור חיבור בתוך הרשת, כלומר, מחייג מהמחשב המרוחק (192.168.1.3) אל השרת (192.168.1.2) - החיבור תקין. לעומת זאת, כאשר אני יוצא לרשת האינטרנט החיצונית בשביל להתחבר לשרת (זה בעצם המבחן האמיתי) ומתחבר לכתובת שאני מקבל מהספק -החיבור לא מצליח. ראיתי שיש צורך להפנות את פרוטוקול GRE מסוג 47 אבל לא ראיתי לזה כל זכר בהגדרות של הראוטר שלי. בחייגן VPN ניסיתי להשתמש ב - Automat ו - PPTP. כמו כן הפניתי את פורט 1723 לכתובת הIP הפנימית של השרת. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  18. Started by alonz1,

אחרי שכתבתי את האשכול הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457815.0 לא ממש קיבלתי תשובה כמו שאתם רואים אז החלטתי להמר ולקנות ראוטר שימליצו לי בחנות קניתי את Edimax 802.11n BR-6424n אני לא ממש יודע איך להתקין אותו אז פשוט הימרתי. הוצאתי את הראוטר הקודם וחיברתי את החדש (חוט לחשמל , חוט למחשב וחוט למודם) נכנסתי לאינטרנט כדי להתעסק בהגדרות שלו (כמו שכתוב בחוברת הדרכה) אך אבוי ! אין אינטרנט מה לעשות ? :s05:

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by vsTOwn,

אני מתכוון ללכת ולהחליף את ה Siemens sl2 141 לDLINK 2760u של בזק,קודם כול יש לי 2 מתאמי רשת אבל אחד של EDIMAX ואחד של בזק ישן... האם לפעילות יותר טובה אני צריך להחליף אותם? דבר שני,האם הראוטר הזה יותר טוב מהישן שלי? שמעתי יש לו מספר בעיות של התחברות לאתרים מוצפנים,שידור למרחקים יחסית רחוקים(יש לי מחשב בסלון וכבר עכשיו הרמת קליטה היא בסביבות ה 3 פסים האלה,ככה שזה לא יעשה גרוע יותר) ובכללי האם אתם מציעים לי לשדרג אליו?

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  20. Started by carman6,

שלום לכולם,כרגע יש לי בבית שני מחשבים על שתי קומות שונות כשאחד מהם נמצא בממד וראוטרים לא בדיוק עושים עבודה טובה פה.. אז חשבתי על האופציה הזאת..מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  21. Started by King_J,

שלום חברים , יש לי מרחק של 6 וחצי מטר בין המחשב לראוטר והמחשב נמצא בממ"ד , היה לי דונגל של אדימקס עם האנטנה והוא נשבר והחלפתי לUSB של TP - LINK מאז אני חווה בעיות וויי פיי קשות האינטרנט פעם קולט לי 30 מגה בייט( מתוך 100) ופתאום 3 מגה בייט , יש איזה דונגל מומלץ ? האם עדיף לקנות בכלל HOT SPOT כזה ולחבר את המחשב עם כבל , מה מומלץ חברים תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by bati6,

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by angel_liz,

שלום רב, אתמול ביצעתי פירמוט למחשב שלי והתקנתי מחדש את ה-WAMPSERVER שלי. ההתקנה התבצעה כשורה אך כשניסיתי להעלות לתוך ה- phpmyadmin שלי את ה-DB גיליתי שיש לי בעיה. בקובץ שצירפתי אפשר לראות שאני לא מורשת ליצור DB חדשים ואיני יודעת איך לשנות את זה. אשמח מאוד לעזרה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  24. Started by ilanlevi94,

איך אני יכול להוריד את הרקע השחור שבתמונה??

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  25. לפני כשבוע החלטתי להעלות את מהירות האינטרנט מ-750K ל-1.5M התקשרתי והכל איך עכשיו אני יכול לדעת מה מהירות האינטרנט מבלי להוריד שום דבר גם אין לי חייגן

• 8 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים