רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש שנמצא אצלי בחדר,יש לי מחשב נוסף בממד עם קו אינטרנט ברצוני להקים רשת בין שתי המחשבים ללא ראוטר מטעמי תקציב,בגלל ניסיוני הדל בתחום זה רציתי לשאול את המבינים שבינכם כמה אמור לעלות לי הסיפור ומה צריך לקנות(אם זה חשוב האינטרנט שיש לי בממד הוא adsl)??? בנוסף שמעתי שללא ראוטר ישנם בעיות התנתקות האם זה נכון ואם כן האם ההתנתקות קורה לעיתים קרובות אוו רחוקות?? והאם קו ללא ראוטר זה ממש גרוע??
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני משתגע כבר יש לי אינטרנט adsl מודם יו אס בי וכל רבע שעה האינטרנט מתנתק לי התקשרתי לשיקות לקוחות של בזק שלא יודעים איך לפתור תבעיה אם מישהו פה יודע מה אפשר לעשות אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך שולחים לי הודעות במסנגר של פייסבוק למרות שכול אפשרויות הצא'ט מכובים,איך רואים שאני מחובר הרי הכול מכובה אשמח להסבר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אז לפני שכולם מתנפלים עלי ואומרים לי שיש את זה בסטיקי תקראו את הבעיה שלי... יש לי כבל ישר שסדר החוטים בו הוא כזה (משמאל לימין, בשתי הקצוות של הכבל): לבן עם פס כתום, כתום, לבן עם פס ירוק, ירוק, לבן עם פס כחול, כחול, לבן עם פס חום, חום. אז השאלה שלי היא מה צריך להיות הסדר של החוטים בשתי הקצוות של הכבל בכדי שהוא יהיה מוצלב (אני יודע איך מחברים לקונקטורים והכל....פשוט אני לא יודע את הסדר של החוטים) והבעיה שבגללה הסטיקי לא עזר לי היא בגלל שהאתר שאמור להסביר את זה (http://www.duxcw.com/digest/Howto/network/cable/cable5.htm) יוצא מתוך הנחה שבכבל ישר יש סדר חוטים מסויים שלא קיים אצלי... לדוגמא: באתר אומרים שסדר החוטים הוא שלפני החוט הלבן עם הפס החום יש חוט כתום וזה לא ככה אצלי...…
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר דברים ממחשב למחשב. יש לי כבל רשת(יש לי מוצלב,אני חייב מוצלב או שמספיק רגיל?). אני מתכוון מה אני צריך לעשות בהגדרות עלמנת שכשאני נכנס ל-MY NETWORK PLACES אז אני אראה את המחשב השני. מה אני צריך להגדיר ואיפה?
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואת הישן אני צריך לשתף ב ADSL שלי אז התוכנית שלי היא כזו: (הקניה מזיגזג) למחשב הראשי : 2 כרטיסי רשת (אחד מהם על הלוח) ואליו יהיה מחובר ה ADSL השאלה איזה תוכנה צריכה לרוץ עליו (משהו קל פשוט וחינם)??? המחשב השני: כרטיס רשת 10\100 והקבל שיקשר בינהם הוא כבל רשת מסוכך 15 מטר מזיגזג איך התוכנית ?? יש לכם משהו אחר להציע לא מסובך ויותר יעיל?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה הראוטר שלי Level-One 3407a חלקית הלך לעולמו.. הראוטר הזה היה משולב מודם.. החלטתי שאני רוצה לקנות אחד חדש, קניתי את ה 3Com 3CRWDR200A-75 , הוא לא עובד טוב כל כך, מכל הבחינות.. יש מלא ניתוקים, הממשק לא נוח כל כך, ועוד המון פיצ'רים בסייסים הוא פשוט לא מספק (למרות שרשום שהוא כן, אני לא מצאתי אותם...) תשתדלו לא לעשות את הטעויות שאני עשיתי אז את ה-3Com אני מחזיר, יש מצב שאני אלך על Edimax הפעם.. נראה מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר איכותי משולב מודם שעובד כמו שצריך?.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי tp link ax3000 (בעקבות זה שנאמר לי בkspשהוא יעבוד עם הסיבים של בזק) קניתי גם מתאם sep וממיר אופטי לrj45 חיברתי הכל (את הכבל שיוצא מהממיר לכניסה הראשונה של הראוטר שהיא גםwan ואת הסיב למתאם sep) והרוטר לא מצליח להסתנכרן עם בזק(הנורה של האינטרנט כתומה ולא נהפכת לירוקה) אשמח מאוד לעזרה כי בזק לא מסכימים לעזור לי... החיבור מקונפג לדינמי
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר של EDIMAX . עדין לא חיברתי אותו כי ברשותי רשת שיוצאת ממחשב מרכזי א' . בפורומים אני קורא הרבה על בעיות הפתיחת פורטים . שאלתי : אם אני אבטל לגמרי את הפיירוול של הראוטר כי לכל מחשב ברשת יש כבר פיירוול האם זה יאפשר כניסה חלקה לתוכנות לתוכניות ולמשחקים ללא פתיחת פורטים? תודה
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי ראוטר Dir-300 ומודם של הוט של חברת מוטורולה [מודם או איך שלא קוראים לזה] מה אני עושה עם זה? כשאני לוחץ על זה הוא מבקש שאני אכניס סיסמא בת 8 ספרות מהראוטר [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי אני צריך ראוטר טוב לתשתית וספק בזק 100מגה. הציעו לי תBe וקראתי שיש לו מלא בעיות. והבנתי שעדיף לקנות מאשר להשכיר ב 20₪ כל חודש. אפשרי משהוא טוב עד 350? חייב לציין ש Yes,Sony, יהיו מחוברים עם כבל מחשב נייד על WIfi וכמה טלפונים. מה שיש לי כרגע הוא בן 100 Netgear ישן.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מהירות ההורדה מאוד גבוהה כמו שהיא צריכה להיות אבל גלישה באינטנרט באתרים ממש איטית בצורה לא אנושית גם בFIREFOX וגם ב EXPLORER
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי את חיבור האינטרנט שלי לקצב של 2.5 מגהביט כשהכוונה היתה בין היתר שתיהיה אפשרות להריץ BT ו- emule בו זמנית כאשר כל תכנה מקבלת מספיק רוחב פס ל- upload. נתקלתי בבעיה הבאה : כאשר ה-BT רץ לבד הוא מוריד בקצב של ~200 כאשר מפעילים את הemule הקצב של ה-BT יורד לאזור ה-50, המיול מצידו מוריד על 50 שזה קצב טיפוסי יחסית לקבצים שיש לי בטור (קצב שהייתי מקבל כמה ימים לפני השדרוג) בדקתי את העניין בכוונה, 3-4 פעמים והתוצאה היתה זהה: סוגרים את המיול, הBT קופץ לאזור ה200, פותחים את המיול - יורד כמעט מיידית לאזור ה50. חשבתי שאולי התוכנות לא מוגדרות כמו שצריך, אשמח לקבל גם רעיונות אחרים. אם תוכלו לכוון אותי להגדרות שיש צורך לשנות אודה לכם מאוד, אם אתם רוצים לדעת מ…
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קראתי באיזה מקום שראוטר אלחוטי בטכנולוגיית N משדר עוצמה חזקה יותר (עד פי 2.5) מרואטר בטכנולוגית G אפילו שיש ל2 הראוטרים אותה אנטנה, האם זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לא מזמן הגיע התשתית NGN לרחוב שלי אז היום החלטתי לבדוק מהירות יש לי חבילה של 4 מגה ורציתי לדעת אם ספקית גם נותנת לי מהירות העלאה של 800. יש לי חשבון גימר 4 מגה ב014 . אוקי אז התחלתי בדוק בspeedtest ולפעמים אני מקבל תוצאות כאילו : אני רואה גם תוצאות של 6 ו 7 קפיצות קצב ל16 מגה . מה בדיוק לא בסדר? אני בודק את זה על מחשב נייד על סוללה ברשת על חוטית. הבעיה לא יכולה להיות רק במקום אחד כי גם בזק וגם בזק בינלאומי אמורים להגביל אותי. אני כנראה אצתרך להתקשר אל שניהם לבדוק מה הם עשו לחבילות שלי כי אני לא ממש מעוניין לשלם על קצב כזה ואני כבר למדתי את העובדה שבחיים שום דבר לא בא בחינם תמיד מישהו משלם על זה וזה לרוב הצרכן... עריכה שברתי את ה שיא :
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
-
היי.. אז ככה רציתי לדעת איך להוציא את המירב מהחומרה שיש לי... אני עובד עם ראוטר NETGEAR תקן N של בזק. עכשיו שאני רוצה להעביר מידע דרך הראוטר כביכול הרשת הביתית, שהאקסטרימר מחובר לראוטר ישירות ולא WIFI אני מקבל קצב העברה של 5MB... איך אפשר לנצל את הראוטר כמו שצריך ?
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום חברים, אני קונה בקרוב מחשב נייד שיתווסף למחשב הקיים ועולה הבעיה הבאה. כיום אני עובד על מחשב אחד (פלאש ועיצוב גרפי) וכל הקבצים מרוכזים בו. המטרה שלי במחשב הנייד הוא שיאפשר לי לעבוד גם מחוץ לבית. השאלה איך אני מסנכרן כל הזמן בין שני המחשבים כך שאני חוזר הבייתה אני יוכל לעבוד על המחשב החזק. יש איזה תוכנה שעושה את זה באופן אוטומטי?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
אני כרגע מחובר ב-ADSL של בזק דרך 014. הרשת אצלי מורכבת ממודם אלקטל SpeedTouch Home (השחור הישן, 5 נורות) וראוטר Edimax 6104Wg האלחוטי. בקרוב אני מתכוון להתחבר לכבלים, ואני מעוניין לדעת את התאימות של הראוטר עם הפרוטוקול חיבור של הכבלים. עד כמה שידוע לי הם משתמשים ב-PPTP גם כן, אבל אני רוצה לדעת בטוח.
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבים, מחשב אחד עם מעבד 1800 עם מערכת הפעלה 2000 ועם כרטיס רשת 3COM ועוד מחשב עם מערכת הפעלה 98 וכרטיס רשת של אינטל. ו-2 המחשבים נמצאים ב-2 חדרים שונים, ועשיתי להם שקעים (כמו בכל משרד עם רשת-תעלות) וחיברתי את כל 9 החוטים כולל הסיכוך לשקעים באותו הסדר בדיוק כדי שאוכל להעביר במהירות של 100MB. וכל הכבלים שברשותי כרגע הם CAT5E חדשים לחלוטין שקניתי! ומה שקורה שבחדר אחד מהשקע יוצא כבל למחשב (שהוא CAT5E) ובחדר השני מהשקע יוצא כבל (?CAT5E) שהוא מחבר בין השקע לסוויטש'. והמחשב השני מחובר ישירות לסוויטש' עם כבל?(CAT5E) (שימו לב שהשקעים חברים אך ורק מחשב אחד שנמצא בחדר השני). ומה שקורה הוא שאני לא מצליח להעביר נתונים כלל ברגע שהסוויטש מחובר, ולעומת זאת כשרק ה-HUB מחובר אני…
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-Router-Range-Expander-New-/170833678601?pt=US_Networking_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item27c67b1109#ht_2753wt_1344 זה הדגם הוא באמת מחזק אות בצורה טובה? או שעדיף להביא AP איכותי של EDIMAX?
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אחד אני מחבר דרך USB ואחד דרך כבל רשת...! זה של ה USB עובד לי אינטרנט והשני לא....! אז קניתי כבל מפוצל 5 מטר! עכשיו מה אני עושה איתו? ומה ההגדרות שאני צריך לשנות במחשב?
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית מבוססת 3com 3crwer100-75 הפופולרי. השרת VPN מחובר ישירות לראוטר והמחשב ה"מרוחק" מחובר בצורה אלחוטית. כאשר אני מנסה ליצור חיבור בתוך הרשת, כלומר, מחייג מהמחשב המרוחק (192.168.1.3) אל השרת (192.168.1.2) - החיבור תקין. לעומת זאת, כאשר אני יוצא לרשת האינטרנט החיצונית בשביל להתחבר לשרת (זה בעצם המבחן האמיתי) ומתחבר לכתובת שאני מקבל מהספק -החיבור לא מצליח. ראיתי שיש צורך להפנות את פרוטוקול GRE מסוג 47 אבל לא ראיתי לזה כל זכר בהגדרות של הראוטר שלי. בחייגן VPN ניסיתי להשתמש ב - Automat ו - PPTP. כמו כן הפניתי את פורט 1723 לכתובת הIP הפנימית של השרת. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אהלן, יצא לי לקנות ראוטר D-LINK ID 604 ב90 ש"ח שיגיע אליי בקרוב. עכשיו חיפשתי וחיפשתי אבל לא מצאתי צדריך טוב שמסביר לי איך לחבר אליו את המחשבים המודם, לשנות הגדרוץ, לפתוח פורטים וכל מיני ירקות אחרים.... יש למישהו איזה הצעה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-