רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה המודם ראוטר אלחוטי שלי מת הדגם הוא Asus AM 604g הוא נקנה דרך בזק רציתי את דעתכם לגבי ראוטר + מודם חדש, אני כרגע על 10 מגה אינטרנט, חשבתי כבר להשתדרג ושבראוטר תהיה גם כנסית USB לשיתוף הארד דיסק חיצוני חשוב לי שהטווח שלו יהיה כמה שיותר גדול - הראוטר הנוכחי עשה את העבודה מצויין אז משהו בטווח הזה אפילו אפשר יותר אני מוכן להשקיע עד 250 ש"ח אשמח להצעות, תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים הראוטר שלי נהרס, ולכן אני מחפש אחד חדש. חשוב לומר כי הראוטר לא שימש כראוטר באמת, אלא פשוט דרכו חיברתי כמה מכשירים (מחשב, אקסבוקס וממיר יס), והוא גם עשה רשת אל-חוטית. מכיוון שהבית שלי גדול צורת הרשת עובדת בדרך הבאה: יש מודם שנמצא בקומה העליונה (מס' 3), אליו מתחבר ראוטר שבו מוגדרות כל הגדרות הרשת וכו', משם דרך תשתית ביתית מתחברים אליו כמה מחשבים, ובאחד המחשבים מתחבר הראוטר השני, שנמצא בקומת הקרקע. עכשיו יש לי כמה שאלות, שלא הצלחתי למצוא להן תשובות בנושאים הדומים: *ואני מצטער מראש על הסיבוך אני צריך שיהיה אינטרנט אל-חוטי בכל קומה (קרקע - שעד עכשיו היה נמצא הראוטר שלא שימש כראוטר ( :s05: ), קומה 2 - שבה אין כמעט קליטת אינטרנט אל-חוטי, אך ניתן לחבר שם עוד ר…
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום . האם מחשב שחסום לגלישה מאייסיקיו ,יוכל להכנס דרך רשת VPN ביתית ?..(פרטית). מה אני בעצם יכול לעשות עם הVPN אחרי שמישהו התחבר אליי ?... אשמח להסבר כי לא ממש הבנתי את זה .
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
ה-DCS-5020L של חברת D-Link היא מצלמת IP המתחברת אל הרשת הביתית באופן קווי או אלחוטי בתקן N. למצלמה יכולת ראית לילה, מנגנון זום דיגיטלי וניתן להטות אותה מעלה/מטה ולצדדים (Pan and Tilt). כמו כן קיימת אפשרות להשתמש ב-DCS-5020L גם כנקודת גישה אלחוטית (extender). המצלמה מגיעה עם תוכנה עשירה בתוכנות המאפשרת להגדיר מספר רב של אפשרויות מעקב, הקלאה והתראה. הסקירה המלאה כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DCS-5020L/DCS-5020L.htm
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה בתקשורת מחשבים. אני משתמשת בתוכנת WIRESHARK, למי שמכיר, שמנתחת פרוטקולי אינטרנט. נשאלתי לגבי כתובת מאק של אתר אליו פנינו. כלומר, נכנסתי לאתר, נשאלתי למצוא (לפי התוכנה) מה כתובת המאק שלי, של האתר אליו פניתי ,ומה זה אומר. השאלה היא - מה באמת זה אומר כתובת מאק של האתר? כי למיטב ידיעתי מאק הוא למחשב ולא לאתר. האם הכוונה לשרת? או שאני לגמרי לא בכיוון. אשמח להסבר קצר תודה רבה! גלית גלית
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק פיפא עם חבר בdirect ip עכשיו יש לי ראוטר אז איך עושים את זה? כי הפיפא מראה לי שהip שלי הוא מה שהראוטר נותן לי איזה ip אני צריך לכתוב בשביל שזה יעבוד כי עכשיו כל פעם בשביל לשחק אני מתחבר עם המודם רגיל
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום המצב שלי הוא כזה: יש לי מודם רשת של בזק שמתחבר למחשב (כרטיס רשת) והגלישה נעשית באמצעות חייגן של בזק (שם משתמש וסיסמא) ברשותי גם ראוטר ווירלס של אסוס דגם WL530G שאני רוצה לחבר למודם ולגלוש עם הלפטופ שלי בווירלס. כאשר אני מחבר את המודם של בזק לראוטר ואת הראוטר למחשב ומנסה לבצע חיוג אני לא מצליח,בחיבור ישיר זה כן מצליח. האם צריך להגדיר את הראוטר איפה שהוא לגבי זה שיש לי חייגן שבו אני מבצע התקשרות? איך מגדירים? איפה? החיוג לבזק נעשה עם פרוטוקולPPP0E ... תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
-
רציתי לשאול איך שולחים לי הודעות במסנגר של פייסבוק למרות שכול אפשרויות הצא'ט מכובים,איך רואים שאני מחובר הרי הכול מכובה אשמח להסבר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם מתי לדעתכם ובעצם מדוע עדיין אין ראוטר סלולרי דור חמישי?
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
- 2 followers
-
-
אני יודע שהשאלה כבר עלתה בעבר, אבל נכון לעכשיו מה עדיף ADSL או כבלים ?
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.. יש לי בעיה שלא עוזבת אותי ! אין לי מושג מה לעשות וזה מחרפן אותי ואני ממש אודה לקבל עזרה.. אתרים כמו IMDB, MYSPCE, CORBIS לא נטענים לי.. ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באקספולרר.. אני רושם את הכתובת.. הדף מלבין (כאילו מעלה אתר חדש) ומאז כלום לא משתנה.. נשאר לי דף לבן מול העיניים.. יש למשהו קצה של מושג מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי רשת ביתית.. אל חוטית - ויש לציין שתוכנות כמו המיול והמסנג'ר עובדות מצוין. מקווה לשמוע עצות .. תודה..
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את אמא שלי לאחת מחבילות הבאנדל עם בזק. כנראה 018. הבנתי ש018 נותנים קופון של בערך 300 ש"ח לקניית מודם בבאג. בבית שלי אני מחובר דרך בזק, עם המודם של DLINK. הייתי מחובר בעבר להוט. יש לי הרושם שלבזק יש יותר אפשרויות שלטיה מרחוק על הרשת - דברים כמו שינוי שם רשת וכו'... האם זה נכון? שאלותיי: 1) איזה מודם מקבלים בבאג כיום מ018? 2) האם יש מודם אחר שמומלץ לקנות במקום? כאמור, מדובר בדירה של אמא שלי. אין לה את היכולת לעבוד מול תמיכה טכנית. כמה שיותר תחזוקה מרחוק מצד הספק - מה טוב. יציבות גם חשוב.
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ברשותי נתב של EDIMAX BR6104 מחובר אליו מחשב נייח בצורה חוטית לאחרונה רכשתי מחשב נייד והגיע הצורך בנתב אלחוטי, לפני שקניתי הבאתי מחבר AP של CISCO AIRONET 1200 חיברתי את הנתב לAP והתחברתי אליו דרך המחשב הנייד בצורה אלחוטית הנייד מזהה אותו אך אני לא מצליח להכנס לIP שבו אפשר לקנפג את הAP והאינטרנט לא פועל אשמח מאוד בהסבר לבחיבור הנתב לAP
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
כשאני מתחבר אליו עם מחשב נייד של HP, במרחק ממש קרוב (כמטר) איכות האותו מצוינת והחיבור הוא על 54 מגה ביט, אבל ההעברת הקבצים בתוך הרשת לא עוברת 4 מגה בייט, מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אהלן. התקנתי רשת אלחוטית בתקן N. אבל אני לא בטוח שהמהירות מתאימה למה שאמור להיות בפועל. עשיתי screenshot שמראה את המהירויות חיבור למטה. לפי מה שהבנתי תקן N צריך להגיע ל-300Mbps וכל הזמן זה נמצא על 150 ולפעמים זה יורד נמוך יותר. אשמח לעזרה תודה.
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה הראוטר שלי Level-One 3407a חלקית הלך לעולמו.. הראוטר הזה היה משולב מודם.. החלטתי שאני רוצה לקנות אחד חדש, קניתי את ה 3Com 3CRWDR200A-75 , הוא לא עובד טוב כל כך, מכל הבחינות.. יש מלא ניתוקים, הממשק לא נוח כל כך, ועוד המון פיצ'רים בסייסים הוא פשוט לא מספק (למרות שרשום שהוא כן, אני לא מצאתי אותם...) תשתדלו לא לעשות את הטעויות שאני עשיתי אז את ה-3Com אני מחזיר, יש מצב שאני אלך על Edimax הפעם.. נראה מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר איכותי משולב מודם שעובד כמו שצריך?.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי כבר תקופה שאני מנסה לחבר את המגדיל טווח הזה של LEVEL ONE ואיני מצליח ניגשתי להגדרות, הגדרתי אותו כUNIVERSAL REPEATER, אמרתי לו להתחבר לנתב שלי, אבל אני לא מוצא את המקום שבו אפשר להגדיר את הסיסמה של הנתב ולכן המגדיל טווח לא מצליח להתחבר לנתב מישהו יודע איך מגדירים את המגדיל טווח בצורה נורמלית? באמת שאני על סף יאוש.. הנתב הוא נטגיר של בזק הרבה תודה ושבת שלום!!
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרגע נתב של EDIMAX + רכזת של עוד 8 פורטים של EDIMAX אני רוצה להוסיף יציאה אלחוטית לרשת בבית , לכן אני צריך המלצה לרכזת אלחוטית. לא חשוב כמה יציאות לא אלחוטיות יש לה כי יש לי מספיק יציאות לא אלחוטיות כמו שאתם רואים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
טוב אז כמובן שהמחשב והאינטרנט עובדים 24/7 איך אני מגדיר בOUTLOOK את הGMAIL ככה שברגע שנכנסת הודעה היא ישר תקפוץ בOUTLOOK כמו שהיא קופצת כשאני בממשק הWEBי של GMAIL???
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם !. אני מחשב בגדול נתב ברמה טובה לכבלים\ADSL בגדול הוא הולך ליהיות מונח בממד מה שכנראה מצריך שיהיה גם חזק. בגדול השימוש שלו יהיה לגלישה באתרים , וכנראה שיהיו מחוברים אליו כ 3 מחשבים (שיהיו בסביבת הבית-בית פרטי ממוצע). יש לציין כי אני לפעמים גם משחק משחקי רשת אבל שוב זה קורה אחד ל... אשמח לקבל המלצה לROUTER ברמה טובה שיכול לשדר כמו שצריך וללא נפילות או התעסקויות... תודה אסף
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מודם ראוטר aztech dsl-600e שמחובר לswitch וממנו למחשבים בבית. אני עובד במחשב שלי עם ip סטטי. היום שמתי לב שהאינטרנט לא עובד כמו שצריך: אתרים עולים פעם כן ופעם לא ויש אתרים מסוימים שתמיד יעלו לי ויש אתרים שאף פעם לא יעלו לי. אחרי בדיקות גיליתי שכאשר אני עובד עם אייפי דינאמי הכל עובד יופי. ניסיתי להחליף כתובות ip סטטיות ועדיין הבעיה נמשכת. ניסיתי בשני דפדפנים שונים ובשניהם אותו דבר. עשיתי בדיקה במחשב נוסף: אותו מחשב עבד עם ip דינאמי ללא בעיה. לכן הגדרתי לו ip סטטי ואז גם שם אותה בעיה כמו אצלי, כמובן עד שהחזרתי לip דינאמי והכל חזר לעבוד. עדכון: הגדרתי את המודם מחדש והוא התקלקל לגמרי סתם ככה. החלפתי למודם חדש והכל עובד טוב. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום חברים. יש אפשרות ליצור שרות דומה לdyndns, למחשב בודד ישירות? משהו כמו התקנת agant על המחשב, שיאפשר לי להגיע אליו, ולא משנה מאחורי כמה חומות אש, או נתבים הוא נמצא, עכשיו או בעתיד... אני לא יכול להשתמש בdyndns הפופולארי משני סיבות, א התחילו לגבות כסף, ב המחשב מאחורי נתב שיחות שאין לי גישה אליו. (לא יכול להשתמש בteam viewer או log me in, כי מדובר בעשרות מחשבים. ונציין גם שעדיף משהו חינמי.
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-