עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לפני 4 שנים קניתי ראוטר אלחוטי מהראשונים בארץ שזה היה חדש דנדש בחו"ל. (בארץ כולם חשבו שזה לא חוקי). יש לי מודם של בזק 750 בקרוב 1.5, צריך ראוטר מצויין ואמין לעד 5 מחשבים רצוי של ליניקסיס שיתחבר למודם וישדר לרחוק. תודה מראש, נמרוד.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי מכירים extension לדפדפן שגולש אוטומטית לאתרים מהבוקמרקס שלך? יש אחד דומה לכרום בשם REVOLVER שעובר בין הטאבים הפתוחים ועושה להם רפרש. אני מחפש אחד דומה, כזה שאתן לו תיקיה מהבוקמרקס והוא יגלוש לכל האתרים שבתיקיה ותת התיקיות שם באופן אוטומטי. כל X שניות/דק' לאתר אחר. רצוי לכרום אבל אפשרי לדפדפנים אחרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by RS4,

הגדלתי את מהירות הגלישה ל5 מגה עכשיו רציתי לדעת שאני באמת מנצל את החבילה הזאת ואכן אני מקבל מהירות של 5 מגה רציתי לדעת איך ניתן לבדוק זאת בוודאות? שמעתי שיש איזה אתר שמודד את המהירות.. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by subarel,

אני מנסה כבר יומים להגדיר רשת בצורה הבאה: מודם - ראוטר לינקסיס 610N - סוייצ' גיגה - 3 רואטרים לינקסיס 120N .. משתגע עם ההגדרות ולא מצליח להבין אם האקסס פוינט עובד כמו שהוא אמור או לא , בדרך גם הבנתי שאני לא מצליח לסגר את ההגדרות של ההצפנה רשת.. יש פה גם פרונטו של פיליפס (שלט חכם) שעובד דרך הרשת האלחוטית, ולא מצליח להתחבר איתו אם אני משנה את ההצפנה ל WPA... מישהו יכול להסביר לי את העיקרון - ופחות או יותר את ההגדרות של הראוטרים במצב כזה??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by dani688933,

יש לי תשתית 5M של בזק, כרגע אני בנטוויזן והאינטרנט ממש גרוע, אין לי התחייבות אז אני רוצה לעבור. יש לי DLINK ויש מחשב נייד על אותה הרשת. השימושים הם הורדות (לא טורנט) משחקי רשת ושימוש כללי. על איזה ספק אתם ממליצים??? והחברות הקטנות טובות (כמו CCC)?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. היי! אז נתחיל מנתונים יבשים: 1. יש לי חיבור של בזק 100 מגה ADSL, לא מתכנן לעשות סיבים כי בעל הדירה כרגע לא בקטע של לשדרג. 2. יש לי מחשב נייד, נייח, מכשיר פלאפון וטלוויזיה מחוברים לנתב, מתוכם רק הפלאון בWIFI. (פלאפון חדש של סוני) כרגע יש לי ASUS AC 68U מעודכן עם קושחת MERLIN. הכל בינתיים עובד בסדר, אבל ראיתי נתבי ASUS חדשים של גיימינג בעלויות של 800-2000 ש"ח עם WIFI6 ורציתי לשאול לדעתכם האם יהיה לי שיפור מורגש ביציבות החיבור/אבטחת החיבור משדרוג שכזה? אם לא, מי כן יועיל מראוטרים כאלה כדוגמת AX88U או הROG החדשים שעולים 1500 ש"ח?

7. Started by odedg,

שלום, היום החלפתי נתבים עקב שידרוג מהירות. הנתב שקיבלתי D-Link 6850U. נכנסתי להגדרות שלו דרך 10.0.0.138 אינני מוצא בשום מקום אפשרות להתנתק ולהתחבר מחדש לספק האינטרנט דרך הממשק כמו שהיה לי בנתב קודם. האם הדרך היחידה היא על ידי כיבוי הנתב? אשמח לקבל עזרה ממי שמכיר את הממשק (מאד לא ידידותי ) של הנתב הזה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Rennen,

שלום רב! יש לי בבית 2 מחשבים המחוברים על ידי נתב רגיל (של D-Link, עם 4 יציאות), שאינו אלחוטי. באופן הזה יש לי רשת ביתית, ולכל המחשבים יש אינטרנט. אני מעוניין לחבר לרשת הזו את המחשב הנייד שלי באופן שהוא יתחבר בצורה אלחוטית. אני לא מעוניין להעיף את הנתב הישן, כי החיבור הקווי נוח ועובד מצויין עם שני המחשבים הקיימים. אני צריך עזרה איך אני עושה את זה, והאם זה בכלל אפשרי? האם אני יכול פשוט יכול לחבר את הנתב האלחוטי באחת היציאות של הנתב הקיים? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. האם תהיה בעיה בגלישה עם אצל ספק האינטרנט תהיה לי מהירות של 10 מגה ואילו בתשתית (הוט)מהירות של 7 מגה האם זה בעייתי ? האם יהיו לי ניתוקים או שפשוט אקבל רק 7 מגה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by kdani,

רשום שמתאים לרשת תלת פאזית - מה זה אומר ? (http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=41280) האם זה יעבוד בכל זוג שקעים ? או שזה עדיין חייב להיות על אותה פאזה ? למישהו יש נסיון עם המוצר הזה ? תודה, דני

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by XCG120,

רציתי לשאול איך שולחים לי הודעות במסנגר של פייסבוק למרות שכול אפשרויות הצא'ט מכובים,איך רואים שאני מחובר הרי הכול מכובה אשמח להסבר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. צריך המלצה לראוטר כזה תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. התחברתי ל netvision ולפני זה היתי מחובר ל aquanet עכשיו היתנתקתי מהם וקניתי מהם את המודם שהם נתנו לי זה עלה לי 400 שקל עכשיו רציתי לשאול אם המודם היה שווה את 400 שקל זה מודם pci של Dynamode a220 ואם אתם יכולים לימצוא לי אליו מידע עריכת המודר הסלחן: שמעון, תלמד לכתוב כותרות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by psychuil,

לשימוש ביתי ממוצע, אם יהיה גם פיצ'רים שרוב האנשים לא משתמשים בהם, גם יהיה נחמד. ה3com שלי גוסס, אז צריך מחליף. איך הLinkSys WRT54GL? שמעתי עליו טובות.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by eshtul,

אני צריך להתחבר לאנטרנט דרך פרוקסי ואין לי בדיוק מושג איך אני עושה את זה- שלחו לי אתר בו יש כתובת לפרוקסי ישראלי אבל אין לי בדיוק מושג איך אני עושה את זה- אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה ומה זה אומר בדיוק- תודה רבה אלקנה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. ברשותי מודם Alcatel שהפכתי ל - PRO הכל עובד סבבה איתו (זה כבר ממזמן נפרץ) אני מקבל ושולח לכולם קבצים באי סי קיו חבר טוב שלי קיבל אינרנט מהיר של הכבלים - התקין ICQ אנחנו יכולים לדבר והכל אבל אני לא מצליח לשלוח לו קבצים ! ניסתי להגדיר איתו הכל באי סיקיו לא עזר שאני מנסה לשלוח לו קובץ זה מה שקורה http://forums.ort.org.il/files/30/1582998/7608243.bmp מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by itaysk,

לא הבנתי איך זה הולך... כאילו עד איזה מספר זה מגיע וכל כמה שניות זה עולה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by amisu,

אני כבר שנים ב 012. עכשיו על 15MB ומשלם 165 שקלים כולל בזק לחודש בזק לעומתם דורשים רק 112 שקלים לחודש. האם יש סיבה בכלל להישאר ב- 012? מדובר בהפרש לא קטן. אולי אני מפספס פה משהו? יש לציין שאני משתמש כבד בביט טורנט.

19. האם אפשר לגלוש באינטרנט מהמחשב בלי ראוטר או מודם על אלחוטי ללא כבל רשת אני יודע שכן אבל לא מצליח לא מציג לי רשתות בכלל זמינות ויש רשתות אלחוטיות אלחוטיות באזור שלי עזרה בבקשה

20. Started by someone,

יש לי רשת של שתי מחשבים שמחוברים בעזרת כרטיס רשת, ואחד מהם מחובר גם לאינטרנט. אבל זאת לא הבעייה.. האינטרנט עובד מצויין! הבעייה היא שכשאני מנסה לעבוד מהמחשב הראשי למחשב הישן יותר (לסדר תיקיות, למחוק קבצים...) זה עובד נורא לאט, לוקח הרבה זמן לגלגל את העמוד למטה, או לעבור בין תיקיות... מישהו יודע למה? ושאלה נוספת, יש איזשהי תוכנה טובה שנותנת לי שליטה מלאה על המחשב השני?

21. Started by Cheif,

אני מקבל דיווחים כי בשעות האחרונות האתר www.thepiratebay.com אינו זמין. מה אצלכם?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Snir999,

אהלן חברים, רציתי לדעת אם הראוטר TL-WR1043ND של חברת TP-LINK יכול לשמש כנקודת גישה. לפי הפרטים שמצאתי באתר האינטרנט הרשמי שלהם הוא תומך ב WDS. רציתי לשאול ולהתייעץ כאן על מנת להיות בטוח לפני שאני קונה אחד כזה. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Checking port 27015 on 82.81.XX.XXX... An error has occurred! An error has occurred! Port 27015 does not appear to be open. FOR FUCK SAKES ITS FUCKING OPENED WHAT THE HELL IS WRONG WITH THIS

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ViPeRT,

טוב אז ככה המודם ראוטר אלחוטי שלי מת הדגם הוא Asus AM 604g הוא נקנה דרך בזק רציתי את דעתכם לגבי ראוטר + מודם חדש, אני כרגע על 10 מגה אינטרנט, חשבתי כבר להשתדרג ושבראוטר תהיה גם כנסית USB לשיתוף הארד דיסק חיצוני חשוב לי שהטווח שלו יהיה כמה שיותר גדול - הראוטר הנוכחי עשה את העבודה מצויין אז משהו בטווח הזה אפילו אפשר יותר אני מוכן להשקיע עד 250 ש"ח אשמח להצעות, תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים