רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
לא הבנתי איך זה הולך... כאילו עד איזה מספר זה מגיע וכל כמה שניות זה עולה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td]חברים יקרים, במהלך החג חוו חלק מגולשי האינטרנט איטיות בגלישה לאתרים בחו"ל בלבד וזאת עקב עומסים חריגים בשימוש. עומסים אלו, באו לידי ביטוי בעלייה חדה של כ- 150% בכמות הגולשים בו זמנית והסתיימו עם צאת החג, כך שהשירות שב לקדמותו. חשוב לנו לציין כי עקבנו אחרי כל התלונות ברשת בכלל וכאן בפרט. גולשים שעדיין חווים תקלות בגלישה, מוזמנים ליצור איתנו קשר המייל שנמצא בחתימה שלי לוטם בזק בינלאומי[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה כזו ? (לבדוק את האות שמגיע למודם)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה שלום ותודה על העזרה אז ככה לאחרונה שידרגתי את האינטרנט ל 10מגביט של בזק ברשת ה NGN החדשה דרך אגב עלה רק 150 שח לחגם ספק גם תשתית אוקי לעניין אני מחפש ראוטר שיהיה גם למחשב אחד שמתחבר עליו ברשת אלחוטית וגם ל 2 מחשבים שמחוברים עליו ברשת חוטית אבל אני צריך שהוא יהיה באיכות טובה כי הראוטר הקיים אצלי עכשיו של 3COM עושה הרבה בעיות כאשר משחקים משחקי רשת הוא ניתקע באמצע המשחק וכו' אה וגם שיהיה קליל בפתיחת פורטים וכו' תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר be של בזק ואני מנסה כבר המון זמן לפתוח פורטים דרכו אך ללא הצלחה יש למישהו ניסיון איתו ,ניסיתי להיכנס לאפליקציה של סייבר אבל משום מה שאני מאשר את התנאים וממשיך אז הוא לא ממשיך אלא מעביר אותי לאפליקציית be אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה המודם ראוטר אלחוטי שלי מת הדגם הוא Asus AM 604g הוא נקנה דרך בזק רציתי את דעתכם לגבי ראוטר + מודם חדש, אני כרגע על 10 מגה אינטרנט, חשבתי כבר להשתדרג ושבראוטר תהיה גם כנסית USB לשיתוף הארד דיסק חיצוני חשוב לי שהטווח שלו יהיה כמה שיותר גדול - הראוטר הנוכחי עשה את העבודה מצויין אז משהו בטווח הזה אפילו אפשר יותר אני מוכן להשקיע עד 250 ש"ח אשמח להצעות, תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום :] אני מחזיק בראוטר סימנס SL2-141 (צבע שחור) הוא כל הזמן חם מאוד .האם זה נורמלי ? אפשר לעשות משהו כדי לקרר אותו? זה פוגע לי בביצועים ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שדרגתי את המהירות ל12MB, כרגע ניתן להוריד באזור י-ם רק על 7MB. כאשר המודם מחובר ישירות אני מקבל מהירות מקסימלית וכשהראוטר מחובר אני נשאר על 300kbps. עשיתי גם איפוס לראוטר. יכול להיות שהדגם הנ"ל לא תומך מהירויות כאלו ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש טכנאי או המלצה לאחד לחברת סטארט אפ במרכז תל אביב. אנחנו כ 30 עובדים (צופים לגדול ל 40-50) ומחפשים מישהו שיתן מענה גם לרשתות / תשתיות אינטרנט וגם פה ושם כשיש בעיה במחשב אישי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אתרי פרוקסי חינמיים טובים שלא ניתנים לאיתור (אני מעוניין להשיג IP מארה"ב) ואיך הלכה למעשה אני מגדיר את זה באמצעות האקספלורר? אשמח לתגובה תודה ZIK
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות שאלות רבות שקבלתי בדוא"ל, מצ"ב פוסט המכיל מידע מפורט לגבי האפשרויות לגיבוי מידע קריטי לענני אכסון. במהלך החודשים האחרונים, בדקתי את כל האתרים המוזכרים בפוסט ואני ממליץ עליהם בעקבות התנסות חיובית שיש לי עימם. http://www.netcheif.com/blog/?p=2731
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש כמה חסרונות בייבוא של ראוטר המיוצר למכירה בארה"ב שידועים לי כדלקמן: 1. מיועדים לספקי אינטרנט בארה"ב בעקרון 2. טקע לשימוש בארה"ב 3. דרוש אישור ממשרד התקשורת במכס 4. כמובן אחריות ניתנת רק בארה"ב לגבי 2 זה לא בעיה כי כל מה שלעשות זה לקנות מתאם. לגבי 1 זה בעיה כי קודם כל יש ראוטרים - Recertified (משוקמים בהסמכה?) שאני לא יודע מה זה, אולם עולים פחות מאלה שלא. דבר שני זה הם מתואמים לספקים ארה"ב וכדי שיעבדו בישראל מחייבים שדרוג קושחה שניתן לקבל אצל נותני תמיכה לראוטרים שנרכשו בארץ ולא בארה"ב. אחרת מי יתן תמיכה לציוד שנרכש בחו"ל? אותו דבר לאחריות כי אף אחד לא ידבר איתכם פה על משהו שלא נרכש בארץ. ו3 זה טרטור לבקש אישור ממשרד התקשורת. האם פספסתי משהו? למרות שיש לי ראוטר יש…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משלם 89 שקל לחודש לכבלים על 1.5 זה מחיר רגיל? כי זה ניראה לי יקר
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו הצליח להישתמש שם במצב של ה Super Webcam Mode ? חשבתי שלא עובד לי בגלל שאני עובד עם ראוטר , אחרי זה עשיתי חיבור ישיר כך ש ה IP יהיה על המחשב עצמו ועדיין לא מצליח להפעיל את המצב הזה ... האם זה עובד גם דרך H.323 ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום...יש לי רואטר של הוט . ואימיול בוסטר 9 . מופיע לי תמיד low id בצבע צהוב תמיד .. ואני יודע שאמור להיות ירוק ...ברור שגם יורד לאט ... ובהתקנה עשיתי מה שצריך פתיחת פורטים אוטומתית והכל ...ועדיין לא טוב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשת אשר ישנם כל מיני מערכות הפעלה ושרת (2000 SERVER) השרת רואה את כל המחשבים ברשת אך מערכות ה-98 , ME , 95 לא מתמזגות עם מערכות 2000PRO ן- XPPRO , ולא רואות אחת את השניה. יש למישהו פתרון? הרשת בנויה כ- WORKGROUP ללא כתובות IP קבועות לתחנות .
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20091007_1119238 כל ספקיות האינטרנט מתעדפות שיתוף קבצים, לא צריך מעל 2.5 מגה כשיש מיגבלות בשיתוף קבצים :-\
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלתי היא כזו : האם ניתן לחבר ל Hub שני (או יותר) מחשבים ומודם כבלים כך שיהיה שיתוף אינטרנט? או שיש צורך בראוטרים (שעולים הרבה יותר)? אגב... אני מחובר ל 012 כך שאני לא משתמש בחייגן.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , לצורך הרכבה של רשת ל2 מחשבים ע"י כבל רשת , אני רוצה לדעת כיצד לבדוק האם המחשב בכלל תומך בחיבור כזה. כיצד ניתן לדעת שהמחשב אכן מכיל 2 חיבורי רשת? (אחד למודם ואחד למחשב השני) כרגע יש לי מודם רשת , אפשר להניח שהוא מתחבר למחשב דרך כבל רשת או לכרטיס רשת סתם דרך כבל "לא קשור" ? תודה, אבי
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה הראוטר שלי Level-One 3407a חלקית הלך לעולמו.. הראוטר הזה היה משולב מודם.. החלטתי שאני רוצה לקנות אחד חדש, קניתי את ה 3Com 3CRWDR200A-75 , הוא לא עובד טוב כל כך, מכל הבחינות.. יש מלא ניתוקים, הממשק לא נוח כל כך, ועוד המון פיצ'רים בסייסים הוא פשוט לא מספק (למרות שרשום שהוא כן, אני לא מצאתי אותם...) תשתדלו לא לעשות את הטעויות שאני עשיתי אז את ה-3Com אני מחזיר, יש מצב שאני אלך על Edimax הפעם.. נראה מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר איכותי משולב מודם שעובד כמו שצריך?.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש. יש לי בדירה מחשב אינטרנט אצל אחד השותפים שמחובר לראוטר. אני רוצה להתחבר לאינטרנט ממנו. להלן הדרישות: האינטרנט במהירות 100 מגה (זה יוצא 66 מגה ביט לשניה בבדיקה שערכתי). אשמח לרכוש מתאם שיכול להתקרב למהירויות האלו. בתקווה, המתאם לא יפיץ קרינה. ידוע לי שזה פחות מסרטן מראוטר, כי זה רוב הזמן קולט ולא משדר אבל עדיין. יש מתאמים שראיתי שעם הרבה אנטנות. המתאם יהיה פנימי (PCI). חיצוני, בתצורת USB, נראה לי מגושם ושברירי משום מה. המלצות יתקבלו בברכה. כרגע זה המוצר שמישהו המליץ לי עליו, אפשר להתחיל מלבקר אותו: http://www.tms.co.il/product/7050 תודה רבה! אשמח לתשובה בהקדם!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! אני נערך בימים אלו להקמת רשת ביתית חדשה אשר תתפקד טוב יותר מהקיימת (מודם/נתב של rotal). צירפתי תרשים של הרשת אותה אני מתכנן להקים. הרשת ממוקמת בבית גדול יחסית. האינטרנט מבוסס ADSL ברוחב 10 מגה. התניות: 1. הוצאת הנתב מהממ"ד (כיום ממוקם בממ"ד) ומיקומו במרכז הבית. 2. חיבור המחשב הנייח בממ"ד באופן קווי. 3. חיבור קונסולת משחק באופן קווי ע"מ למנוע ניתוקים כמה שאפשר. 4. זמינות wi-fi ברחבי הבית. 5. הגדלת הטווח ע"מ שבית נוסף במשק יוכל להתבסס על הרשת הנ"ל. שאלות: 1. האם המרכיבים: מודם, נתב והכרטיס רשת תואמים? 2. האם המבנה נכון וישים? 3. האם ישנם מרכיבים המתאימים יותר למבנה זה באותה רמת תקציב? 4. ע"פ הבנתי ישנו צורך בכבל CAT5E FTP לחיבורים הקווים, מהיכן ניתן לרכוש כבל מסוג…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP בשני המחשבים שלי ברשת, ועכשיו אני רוה לדעת איך אני יכול לכבות את המחשב השני ברשת שלי. שמעתי שיש איזה פקודה שצריך לרשום אבל אין לי מושג, אז אולי תוכלו לתת לי רעיון כי המחשב השני נמצא רחוק בבית ואני מעדיף לסגור אותו דרך המחשב שלי. בתודה אוהד ???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-