רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
הורדתי גירסה ל-180 יום. מישהו יודע איך אפשר לפרוץ אותה ? או להוריד פרוץ....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כרטיסי רשת, ואני מחובר לאינטרנט עם ADSL. איך אני יכול לבחור באיזה כרטיס רשת המחשב ישתמש כדי להתחבר לאינטרנט?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
דיברתי עם תומך בכיר לפני כמה דקות והייתי בשוק מההגדרה של אינטרנט זהב מהו שרות אינטרנט תקין אמרתי לתומך " אם היו אמרים לי את זה לא הייתי קונה לעולם " אני לא כנס לפרטים אבל מסכרון אותי אם משהו נכנס לזה עם חברות אחרות ? ואם כן מה דעתו על הנוסא ? ואם יש עדיפות לחברה כל שהיא לפי ההגדרה שלה לשרות אינטרנט תקין ? מאוד יעזור לי לדעת את הפרטים האלה כי אני שוקל לעבור חברה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי ראוטר Siemens sl-141. בבית יש לי 2 מחשבים מחוברים אליו. מחשב אחד מחובר לראוטר ע"י כבל רשת ומחשב שני מחובר אל הראוטר ע"י מתאם USB (wn4054u). בשני המחשבים מותקנת VISTA. כאשר אני מעביר קבצים בין 2 המחשבים, המהירות המקסימלית היא 1 מ"ב לשנייה, וגם זה במקרה הטוב. בנתונים הטכניים של מתאם ה-USB כתוב שהוא תומך במהירות של עד 54Mbps. מדוע העברת הקבצים ברשת כל כך איטית יחסית? האם זו המגבלה של מתאם ה-USB? בעיה בראוטר? אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר/לשתף שני מחשבים באמצעות רשת אלחוטית. לשני המחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים שמחוברים לאותה הרשת הביתית. המחשב נייח מריץ windows 7 הנייד XP (המחשב מאוד ישן אבל עדיין שמיש). האם זה אפשרי? אם כן, אשמח למדריך/קישור לאחד כזה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מנסה לחבר את הראוטר למודם הכבלים בדיוק לפי ההסבר בחוברת. בסופו של התהליך - בבדיקה בסטטוס info, בשדה - attain ip protocol, מופיע - L2TP disconnected. ניסיתי מס' פעמים ללא הועיל, ובנוסף ניסיתי כשה - firewall והאנטיווירוס מנותקים. למישהו יש רעיון??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים, 3 מחשבים ברשת חוטית לנתב Edimax BR6104k. איך אפשר לדעת בכל רגע נתון כמה הורדה והעלאה כל מחשב(IP) משתמש? או סה"כ המחשבים בייחד.... אני משער שהאופציה הזאת אמורה להיות בנתב כי דרכו עובר כל המידע. השאלה אם יש כזה דבר בנתב(אני לא מצאתי) אולי יש מוד\תוכנה שאפשר להתקין עליו שתראה את זה או אולי דרך אחרת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר שנים ב 012. עכשיו על 15MB ומשלם 165 שקלים כולל בזק לחודש בזק לעומתם דורשים רק 112 שקלים לחודש. האם יש סיבה בכלל להישאר ב- 012? מדובר בהפרש לא קטן. אולי אני מפספס פה משהו? יש לציין שאני משתמש כבד בביט טורנט.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בבקשה עזרתכם, בקינפוג המודם הנ"ל לראוטר. בתודה מראש יונתן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום באמת עלה לי הסעיף, האינטרנט זוחל כמו לא יודע מה, הורדות שלי עכשיו גם נדפקו ומוריד לי על לא יותר מכמה קילובייטים לשניה.... חבילת 2 מגה בבזק בינ"ל ובזק תשתית. וזה לא בעיה בהגדרות של הדפדפן.... יש לציין שיש לי רשת אלחוטית שהקמתי לפני שבוע אבל היום גם ההורדות נהיו איטיות ולא רק הדפדפן כמו מקודם. בבקשה תעזרו לי.....
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה המודם ראוטר אלחוטי שלי מת הדגם הוא Asus AM 604g הוא נקנה דרך בזק רציתי את דעתכם לגבי ראוטר + מודם חדש, אני כרגע על 10 מגה אינטרנט, חשבתי כבר להשתדרג ושבראוטר תהיה גם כנסית USB לשיתוף הארד דיסק חיצוני חשוב לי שהטווח שלו יהיה כמה שיותר גדול - הראוטר הנוכחי עשה את העבודה מצויין אז משהו בטווח הזה אפילו אפשר יותר אני מוכן להשקיע עד 250 ש"ח אשמח להצעות, תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לשחק פיפא עם חבר בdirect ip עכשיו יש לי ראוטר אז איך עושים את זה? כי הפיפא מראה לי שהip שלי הוא מה שהראוטר נותן לי איזה ip אני צריך לכתוב בשביל שזה יעבוד כי עכשיו כל פעם בשביל לשחק אני מתחבר עם המודם רגיל
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה מוזרה. כשאני שולח מייל מהתיבה שלי בנטוויזן לתיבה של חבר בהוטמייל, הדואר לא מגיע אליו ממנו אלי מגיע מנטויז'ן שלי להוטמייל שלי מגיע אבל מנטויז'ן שלי להוטמייל שלו לא מגיע לפני 10 שנים שהאינטרנט בארץ עוד היה בחיתולים, אמרו לי לשלוח מהתיבה השניה לראשונה ואז נוצרת היכרות דרך השרתים בין התיבות. אך במקרה הזה זה לא קורה. המייל לא מגיע אליו גם לדואר זבל שלו. שווה לפנות לנטוויז'ן או למישהו יש רעיון אחר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש שנמצא אצלי בחדר,יש לי מחשב נוסף בממד עם קו אינטרנט ברצוני להקים רשת בין שתי המחשבים ללא ראוטר מטעמי תקציב,בגלל ניסיוני הדל בתחום זה רציתי לשאול את המבינים שבינכם כמה אמור לעלות לי הסיפור ומה צריך לקנות(אם זה חשוב האינטרנט שיש לי בממד הוא adsl)??? בנוסף שמעתי שללא ראוטר ישנם בעיות התנתקות האם זה נכון ואם כן האם ההתנתקות קורה לעיתים קרובות אוו רחוקות?? והאם קו ללא ראוטר זה ממש גרוע??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לי יש כרטיס רשת חיצוני שקולט חלש מאוד מראוטר של בעל הדירה שלי. האם הצבת המוצר: D-Link DWL-G710 54Mbps Access Point ביחידת דיור שלי תגביר את האות הנקלט מהרואטר שלו ותעביר אותו למחשב לי? החיבור היחיד שלו זה לחשמל? כל השאר אלחוטי? עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, כיוון שנמאס לי מספק שירותי האכסון שלי (Livedns) עקב חוסר זמינות כרוני של ממשק ה FTP שלהם, אני מחפש ספק שטח אכסון חדש. אני צריך שיאפשרו לי לפחות 10 תבות דואר תחת הדומיין, מומלץ 100 מגה לתיבה לפחות POP3. 75 מגה שטח אכסון ומעלה. מהירות טובה ממשק נוח זמין מחיר כ 10 דולר בחודש. חשוב שידעו להעביר את הדומיין במהירות וללא פישולים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 3 מחשבים לראוטר אחד שיהיה מחובר אל המודם (CABLE) שלי. ראיתי את הראוטר הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=40223 והוא נראה לי בסדר. התקשרתי לחנות כדי להזמין אחד ואמרו לי שאין להם של EDIMAX ושיש של חברה אחרת BELKIN וזה כנראה הראוטר שהם מדברים עליו כי יש רק 2 ראוטרים ואחד מהם כבר לא במלאי http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=&Section_Id=201487&pcount=&Product_Id=193698 איזה מהם יותר כדאי? ואיזה מהם יעשה לי יותר בעיות? חברים שלי גם אמרו לי שראוטר יכול לחסום של מיני תוכנות כמו EMULE ושאי אפשר לסדר את זה כי הFIREWALL הוא חומרתי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר Level One WBR3406-TX עכשיו מישהו חיבר והגדיר לי אותו לפני כמה שנים אבל הוא לא שם סיסמא. עכשיו אני רוצה לשים סיסמא לרשת איך אני מגדיר סיסמא? תודה רבה כלכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, האם אפשר להעיר מחשב גם כשהוא כבוי לחלוטין(מהמע לא במצב שינה) ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, כתובת ה-IP שלי משתנה כל פעם שאני מעלה את VISTA מחדש (אני עובד על ULTIMATE EDITION) ה-ROUTER שלי מוגדר שיעבוד ב-DHCP. אני עובד גם במחשב נוסף שבו מותקן XP PRO ושם ה-IP לא משתנה אחרי כל RESET. ושני המחשבים מוגדרים לעבוד ב-DHCP גם. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לשימוש ביתי ממוצע, אם יהיה גם פיצ'רים שרוב האנשים לא משתמשים בהם, גם יהיה נחמד. ה3com שלי גוסס, אז צריך מחליף. איך הLinkSys WRT54GL? שמעתי עליו טובות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
2 שאלות יש לי, 1: יכול להיות שגם באמיול וגם בביטורנט אני מוריד לאט (לא עובד את ה40 בכלל) בגלל המודם נתב שלי למרות שהפורטים פתוחים? ז"א, יכול להיות שהוא מאט לי את המהירות הורדה? 2: איך אני יכול לחסום לתוכנה כמו בבילון גישה כללית לרשת?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים טובים שלום, יש ברשותי שני מחשבים אותם אני רוצה לחבר לשיתוף אינטרנט וכו' קניתי לצערי כבל שהסתבר כלא כבל מוצלב בעקבות העובדה שכבר פתחתי אותו כמובן לא מקבלים אותו חזרה הלכתי לחנות אלקטרוניקה שחבר המליץ ואמר ששם עשו לו מהקבל הרגיל מוצלב ב-10 ש"ח אבל שם פשוט נתנו לי 2 מטר כבל מוצלב עם חיבור שמחבר בין שני הכבלים ואמרו שזה אמור לעבוד האם יש הגיון בדבר...? אני יכול לקבל פה גם הסבר קצר על הגדרות? כי שיתפתי את החיבור וזה כל הזמן עושה REPAIR לחיבור ולא מתחבר.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-