עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ברשת האלחוטית הביתית יש לי בעייה להעביר קבצים גדולים בין שני מחשבים. 2 בעיות: 1. במחשב הסלוני שמחובר באלחוט לרשת המחשב מתנתק מהרשת כל כמה זמן באופן קבוע. וכל פעם אני צריך להוציא את כרטיס הרשת האלחוטי שמחובר בUSB ולהכניס שוב לUSB על מנת והמחשב יתחבר שוב. ( הדירה קטנה ולא גדולה ואין משהו שחוסם כל כך את הרשת.) 2. בהעברת קובץ גדול (700MB-1GB) בין המחשב שמחובר בחיבור רגיל לרשת למחשב הסלוני שמחובר באלחוטי - הקובץ מתחיל להעתיק, אבל מאוד מאוד לאט, למרות והרשת היא ב 80%. ולאחר איזה 10 דקות הרשת במחשב שמחובר באלחוטי מתנתקת ושוב אני צריך כמו בסעיף 1. [המחשב בחיבור הרגיל הוא XP המחשב בחיבור האלחוטי הוא וויסטה) זה כבר משגע אותי.....יש איזשהו פיתרון?

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by achiya1,

לילה טוב שמתי לב לדבר נדיר אצלי במחשב הביטורנט ירד במהירות ההורדה לאיזור ה200 ק"ב (אני מנוי ל4 מגה ) בד"כ אני מוריד על 450-470 בזמן שזה ירד ל200 שמתי לב שהעלאה עלתה בצורה מוזרה ל80 ואפילו ל 90 + בד"כ המקסימום זה 50 אצלי ממש מקסימום יש לזה הסבר הגיוני ? יכול להיות שבזק שוב פעם שידרגה אנשים באפלווד? אולי בגלל ראש השנה או משהו כזה? אבל בגלל שזה מוריד לי מההורדה זה קצת לא מסתדר תודה

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  3. לא מזמן הגיע התשתית NGN לרחוב שלי אז היום החלטתי לבדוק מהירות יש לי חבילה של 4 מגה ורציתי לדעת אם ספקית גם נותנת לי מהירות העלאה של 800. יש לי חשבון גימר 4 מגה ב014 . אוקי אז התחלתי בדוק בspeedtest ולפעמים אני מקבל תוצאות כאילו : אני רואה גם תוצאות של 6 ו 7 קפיצות קצב ל16 מגה . מה בדיוק לא בסדר? אני בודק את זה על מחשב נייד על סוללה ברשת על חוטית. הבעיה לא יכולה להיות רק במקום אחד כי גם בזק וגם בזק בינלאומי אמורים להגביל אותי. אני כנראה אצתרך להתקשר אל שניהם לבדוק מה הם עשו לחבילות שלי כי אני לא ממש מעוניין לשלם על קצב כזה ואני כבר למדתי את העובדה שבחיים שום דבר לא בא בחינם תמיד מישהו משלם על זה וזה לרוב הצרכן... עריכה שברתי את ה שיא :

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  4. Started by Amir c,

ברשותי נתב של EDIMAX BR6104 מחובר אליו מחשב נייח בצורה חוטית לאחרונה רכשתי מחשב נייד והגיע הצורך בנתב אלחוטי, לפני שקניתי הבאתי מחבר AP של CISCO AIRONET 1200 חיברתי את הנתב לAP והתחברתי אליו דרך המחשב הנייד בצורה אלחוטית הנייד מזהה אותו אך אני לא מצליח להכנס לIP שבו אפשר לקנפג את הAP והאינטרנט לא פועל אשמח מאוד בהסבר לבחיבור הנתב לAP

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by Taco,

אהלן, מצבי כזה: 1. מחשב מרכזי שבו כרטיס רשת למודם SAMSUNG, ועוד כרטיס רשת שמחובר לכרטיס במחשב אחר ישן יותר, גם XP. 2. נייד חדש שאותו אני רוצה לחבר אלחוטית למחשב המרכזי עם השקעה מינימלית. חשבתי פשוט לרכוש זוג כרטיסים אלחוטיים, אחד לנייד ואחד למרכזי, כך יצא מצב ובו 3 כרטיסי רשת על המרכזי (אחד אלחוטי, אחד למודם ואחד למחשב הישן), לי אין עם זה בעיה, המרכזי תמיד דלוק כך שהאינטרנט יהיה זמין, האם לWINDOWS תהיה עם זה בעיה, האם זה אפשרי? איזה עוד אופציה יש ללא קניית נתב אלחוטי (אני רוצה לחבר את הנייד רק באלחוטי, את המחשב הישן נשאיר בחיבור חוטי). אשמח לשמוע דעתכם לפני שאני קונה ציודים... תודה

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  6. Started by moshiko211,

לאחרונה קניתי מחשב חדש שנמצא אצלי בחדר,יש לי מחשב נוסף בממד עם קו אינטרנט ברצוני להקים רשת בין שתי המחשבים ללא ראוטר מטעמי תקציב,בגלל ניסיוני הדל בתחום זה רציתי לשאול את המבינים שבינכם כמה אמור לעלות לי הסיפור ומה צריך לקנות(אם זה חשוב האינטרנט שיש לי בממד הוא adsl)??? בנוסף שמעתי שללא ראוטר ישנם בעיות התנתקות האם זה נכון ואם כן האם ההתנתקות קורה לעיתים קרובות אוו רחוקות?? והאם קו ללא ראוטר זה ממש גרוע??

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  7. Started by Nemesis,

הי, כיוון שנמאס לי מספק שירותי האכסון שלי (Livedns) עקב חוסר זמינות כרוני של ממשק ה FTP שלהם, אני מחפש ספק שטח אכסון חדש. אני צריך שיאפשרו לי לפחות 10 תבות דואר תחת הדומיין, מומלץ 100 מגה לתיבה לפחות POP3. 75 מגה שטח אכסון ומעלה. מהירות טובה ממשק נוח זמין מחיר כ 10 דולר בחודש. חשוב שידעו להעביר את הדומיין במהירות וללא פישולים. תודה.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  8. Started by yoavb,

שלום לכולם, מסתבר ש"משהו" התיישב לי עמוק במחשב ומנתב את המחשב שלי לכתובת www.oldgames.se בכל פעם שאני פותח חלון של explorer. ניסיתי כמה וכמה תוכנות להסרת spyware, ללא הועיל, כלומר לא זיהו את הגורם. אודה לכל מי שיוכל לייעץ לי כיצד לטפל בעניין. יואב

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  9. Started by pk1,

אני רוצה לחבר 3 מחשבים לראוטר אחד שיהיה מחובר אל המודם (CABLE) שלי. ראיתי את הראוטר הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=40223 והוא נראה לי בסדר. התקשרתי לחנות כדי להזמין אחד ואמרו לי שאין להם של EDIMAX ושיש של חברה אחרת BELKIN וזה כנראה הראוטר שהם מדברים עליו כי יש רק 2 ראוטרים ואחד מהם כבר לא במלאי http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=&Section_Id=201487&pcount=&Product_Id=193698 איזה מהם יותר כדאי? ואיזה מהם יעשה לי יותר בעיות? חברים שלי גם אמרו לי שראוטר יכול לחסום של מיני תוכנות כמו EMULE ושאי אפשר לסדר את זה כי הFIREWALL הוא חומרתי

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  10. התחברתי ל netvision ולפני זה היתי מחובר ל aquanet עכשיו היתנתקתי מהם וקניתי מהם את המודם שהם נתנו לי זה עלה לי 400 שקל עכשיו רציתי לשאול אם המודם היה שווה את 400 שקל זה מודם pci של Dynamode a220 ואם אתם יכולים לימצוא לי אליו מידע עריכת המודר הסלחן: שמעון, תלמד לכתוב כותרות

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  11. Started by izikd,

אז ככה בימים הקרובים נגמרת לי ההתחיבות בברק של חצי שנה באינטרנט של ADSL 0.5 אז אני לא יודע לאיזה חברה לעבור.. יש לי את 012 ויש את ברק, מה עדיף? ד"א אם אני עובר מברק הם משאירים אצלי את המודם PCI שהם הביאו לי, נכון? כי אין לי כוח להתחייב ל012... בתודה, Izikd

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  12. כל פעם שאני נכנס ויוצא האינטרנט מתנתק יש לי WOW ADSL 256K עם מודם USB ALE130 גם אחרי שהוא מתנתק אי אפשר להתחבר בחזרה חייבים לעשות ריסטרט! ממש מעצבן התמיכה טכנית אמרו שכנראה המשחק משנה הגדרות ב TCP\IP ובגלל זה זה קורה יש לכם פתרון?

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  13. Started by Delux,

האינטרנט כבר לא מתנתק התמיכה התכנית עונה מהר פשוט אין מה להגיד

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  14. Started by refaels2006,

שלום . האם מחשב שחסום לגלישה מאייסיקיו ,יוכל להכנס דרך רשת VPN ביתית ?..(פרטית). מה אני בעצם יכול לעשות עם הVPN אחרי שמישהו התחבר אליי ?... אשמח להסבר כי לא ממש הבנתי את זה .

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  15. שלום, קניתי לפני שבועיים~ את הראוטר WBR-3408 של LEVEL1, ואני לא מצליח לחבר אליו מחשב נייד (Acer 5672) עם WIN XP. אחרי שלא הצלחתי הלכתי לחנות והביאו לי אחד חדש, ועדיין אני לא מצליח. אני מחבר הכל והנייד לא רואה את הראוטר.. יש לי ראטור של AZTECH 600E של בזק שמחובר לטלפון ואותו אני מחבר לראוטר של LEVEL1 (לWAN). אח"כ אני מחבר 2 מחשבים ליציאות LAN של הLEVEL1, והכל פועל בסדר. (עשיתי ב600E ראוטינג לכל הפורטים הנכנסים שיעביר אותם לLEVEL1, ובLEVEL1 שיניתי את השאר, פעל בסדר) קודם היה ככה: ואני מנסה ככה: יש לראוטר (LEVEL1) נורה של WLAN שהיא נדלקת כשאני פותח את הראוטר ונכבית אחרי כמה זמן (כנראה בגלל אי-פעילות), אבל היא נפתחת כשאני אומר לנייד לחפש רשתות. בחלון שהוא מראה רשתות…

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  16. הנה זה מה שהוא כותב לי כאשר אני מנסה להיכנס לאחד המחשבים ברשת ! : תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 971 צפיות
  17. היי יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים שמתחברת בעזרת מודם-ראוטר וswitch. פתאום התחילה בעיה מוזרה: כאשר אני נכנס מתוך my network places אל קבוצת העבודה (workgroup) כדי להיכנס למחשבים האחרים, הם לא מופיעים - אותו דבר בכל שלושת המחשבים. למרות זאת אם אני בודק תקשורת בעזרת ping אז התקשורת עובדת. הסבר: לחיצה על התחל בשורת משימות ומשם הפעלה וכתיבה בשורה ping 10.0.0.x - במקום הx מספר הפינג של המחשב שאיתו אני רוצה לבדוק תקשורת. הבעיה התחילה אתמול לאחר הפסקת חשמל שהבנתי כי הייתה בכמה אזורים בארץ. בעקבות אותה הפסקת חשמל נשרף לי המודם וגם השנאי חשמל של הswitch. החלפתי את המודם וגם את השנאי של הswitch. יכול להיות שההפסקת חשמל שיבשה גם את הswitch? או שהבעיה שלי לא קשורה לזה בגלל שלפני ההפסקת …

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by LevTheKiller,

שלום, אשמח לדעת האם הדגם הנמכר בחנות זיגזג2000 : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_190&products_id=4653 של הנתב המומלץ wrt45gl של לינקסיס הוא הדגם שאתם ממליצים עליו (גרסה 6 או משהו כזה ).. מה אתם אומרים? תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  19. היי לחבר שלי יש שני מחשבים שמחוברים לראוטר (לא אלחוטי) הראוטר מחובר למודם ADSL וככה למעשה חבר שלי גולש (ללא צורך בחייגן) גם במחשב הראשון וגם במחשב השני הבעיה היא שניסיתי לחבר את שני המחשבים ברשת לשם שיתוף מדפסת, קבצים וכדומה. הגדרתי בכל אחד מהמחשבים את אותו ה- WORKGROUP ואף נתתי לכל אחד שם משלו. כשנכנסים ל- "חיבורי רשת" ואז "הרשת כולה" ניתן לראות את קבוצת העבודה בכל אחד מהמחשבים אבל לא ניתן לראות במחשב אחד את המחשב השני ולשתף את הקבצים למרות ששיתפתי חלק מהתקיות. מדוע הפעולה שעשיתי לא הספיקה לשם שיתופם ברשת ביתית? הייתי בטוח שהגדרת קבוצת עבודה משותפת תקשר בין שניהם מכיוון שהם מחוברים על אותו הראוטר... תודה מראש, עידן

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  20. שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי את חיבור האינטרנט שלי לקצב של 2.5 מגהביט כשהכוונה היתה בין היתר שתיהיה אפשרות להריץ BT ו- emule בו זמנית כאשר כל תכנה מקבלת מספיק רוחב פס ל- upload. נתקלתי בבעיה הבאה : כאשר ה-BT רץ לבד הוא מוריד בקצב של ~200 כאשר מפעילים את הemule הקצב של ה-BT יורד לאזור ה-50, המיול מצידו מוריד על 50 שזה קצב טיפוסי יחסית לקבצים שיש לי בטור (קצב שהייתי מקבל כמה ימים לפני השדרוג) בדקתי את העניין בכוונה, 3-4 פעמים והתוצאה היתה זהה: סוגרים את המיול, הBT קופץ לאזור ה200, פותחים את המיול - יורד כמעט מיידית לאזור ה50. חשבתי שאולי התוכנות לא מוגדרות כמו שצריך, אשמח לקבל גם רעיונות אחרים. אם תוכלו לכוון אותי להגדרות שיש צורך לשנות אודה לכם מאוד, אם אתם רוצים לדעת מ…

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  21. Started by robinzon,

היי, ברשותי מודם אלקטל 510 (3 נורות). כרגע הוא עובד בתור ראוטר, שאליו מחובר סוויץ'. אני קונה ראוטר אלחוטי (3COM 100-75), ואני רוצה להחזיר את המודם לעבוד שוב כמודם סטנדרטי, כלומר, שהחיוג ייתבצע דרך הראוטר. מישהו יודע איך עושים את זה? באופן כללי, האם אני יכול להשאיר את המודם שיעבוד כרגע כראוטר, ופשוט ב-3COM להגדיר שיקבל את החיבור מהמודם (כאילו שייתפקד רק כ"סוויצ' אלחוטי")? תודה למשיבים.

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by msy,

ברשותי ראוטר של EDIMAX . עדין לא חיברתי אותו כי ברשותי רשת שיוצאת ממחשב מרכזי א' . בפורומים אני קורא הרבה על בעיות הפתיחת פורטים . שאלתי : אם אני אבטל לגמרי את הפיירוול של הראוטר כי לכל מחשב ברשת יש כבר פיירוול האם זה יאפשר כניסה חלקה לתוכנות לתוכניות ולמשחקים ללא פתיחת פורטים? תודה

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  23. להסתפק בכבל ftp לא מוסכך? תודה יובל

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  24. אז הסיפור ככה: יש לי מחשב אחד ועוד כמה ימים ההורים שלי קונים מחשב, אנחנו רוצים לעשות רשת. התקשרנו לספק האינטרנט שלנו ואמרו לנו שאפשר עם ראוטר, זאת האפשרות הראשונה. חבר של אבא שלי המליץ לעשות חיבור ישיר איכשהו בין כרטיסי הרשת בין שני המחשבים, וככה לחסוך ולא לקנות ראוטר, זאת האפשרות השניה. מישהו יכול לומר לי מה עדיף ומה כדאי מבין השניים? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? בבקשה זה די דחוף כי היום אנחנו צריכים להחזיר תשובה לספק האינטרנט

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  25. אז ככה יש לי 2 מחשבים מה שאני רוצה לעשות שאני ואח שלי נוכל לשחק ביחד באותו משחק באינטרנט ( כמובן משחק חוקי והכל) ב2 מחשבים שונים השאלה מה אני צריך ? אני לא רוצה רשת אלחוטית כי מחשב אחד נמצא בממד וזה בטח יעשה בעיות חדרים שלנו בערך 30 סמ אחד מהשני אבל יש קיר שמפריד בין 2 החדרים לכן אזדקק לכבל רשת של 10-15 מטר - איזה כבל אני צריך מפוצל או ישר? חוץ מכבל רשת מה עוד אני צריך? ( אני גם רוצה שאח שלי יוכל להיכנס לרשת גם כאשר המחשב שלי יהיה מכובה אז הבנתי שאני צריך נתב, יש משהו מומלץ?)

• 10 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים