עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by J0HNiE,

כבר כמה שבועות שקורה לי שאני מנסה לראות וידאו ביוטוב ושאני מפעיל את הוידאו אני לוחץ על הפאוז לתת לו להוריד טיפה ואז לנגן שירוץ חלק וזה מוריד ממש טיפה ואז מפסיק. עשיתי ריענון, אני משתמש בגרסה הכי חדשה של פלאש 10. פוקס 3.0.7 יש כמה סרטונים שיורידו עד הסוף...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by Etus,

שלום, קיבלתי לאחרונה מודם ADSL של בזק בשם ECI B-Focus Router 312+, ויש לי בבית 2 מחשבים - אני מעוניין לחבר את כולם ברשת בצורה כזו שלא יהיה צריך להיות מחשב אחד שיהיה מחובר כדי שהשני יהיה מחובר גם. אני רוצה לחבר את המודם לסוויטצ'/נתב ואת המחשבים עצמם לסוויטצ'/נתב. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. מה אני צריך לקנות כדי לחבר את המחשבים והאינטרנט בצורה שכזו? סוויטצ' יספיק או שצריך לקנות נתב? 2. ברגע שחיברתי את הכל, כל מה שאני צריך לעשות זה להיכנס לתוכנה של המודם, להכניס את פרטי ההתחברות שלי לאינטרנט ובכל מחשב לכתוב את ה- Gateway של המודם כ- 10.0.0.138(לפי החוברת של המודם זה האייפי שלו), ואת ה- DNS ל- DNSים של הספקיות(או שאת זה לא צריך)? תודה, יובל

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by casadepapa,

היי לכולם, עשיתי פירמוט למחשב וכשרציתי לחבר את החייגן מחדש נעלם לי האיקון של חיבור מקומי לאינטרנט כך החייגן לא יכול לעבוד ולהתחבר... מה אני ריך לעשות כדי להחזיר את האייקון של החיבור המקומי? תודה עינב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. היי. שאלה פשוטה: שמתי לב שבתוכנה של הנתב שלי אני יכול לראות את כתובות הMac של הנתבים של השכנים, כך שאני מאמין ששלי חשופה גם להם. האם יש סיבה להסתיר אותה ? האם יש אפשרות בכלל להסתיר ? בתוך הגדרות הנתב יש לי אופציה שנקראית automatic mac control אבל אני מאמין שהיא קשורה למשהו אחר. מצפה לתשובתכם, תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by dardar4,

בוקר טוב.יש ברשותי הוטבוקס (מודם+ראוטר באותה קופסא) של הוט.כרגע מחוברים אליו המחשב שלי (לצורך גיימינג) ומכשיר אנדרואיד שמריץ קודי בעזרת כבל רשתהאם יש דרך לשלוט מהמחשב על הכניסות של הכבל רשת בהוטבוקס ? כלומר שהמחשב יוכל לכבות\להפעיל את הכניסה שמחובר אליה הקודי מבלי שאני אצטרך לעשות זאת ידנית? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. שלום! יש לי בית מפלס אחד אבל גדול (170 מטר) והוא ארוך... יצא שהחדר שלי ושל אחי נמצאים בשתי הקצוות - מרחק של כ-15 מטר אווירי (כמובן שיש 3 חדרי שירותים מפרידים ודלת כניסה לבית. המחשב שלו נמצא בקצה החדר כך ששתי המחשבים נמצאים בשתי הנקודות המרוחקות ביותר בבית. שאלתי היא כזו: האם אוכל להסתפק בנתב "רגיל" בתקן G או שאני חייב להשקיע בתקןN היקר יותר אם למישהו יש ניסיון עם מרחק כזה שיאיר אותי תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. 1.יש לי 2-3 מחשבים ניידים ומחשב נייח אחד בבית. לכולם יש כרטיס רשת בתקן G.אני רוצה לקנות את הedimax br-6424n. הבנתי שבשונה מהדגם המתקדם יותר,לו יש רק שני אנטנות. האם זה ישפיע עלי או שעדיף ללכת על הדגם המשופר? (br-6524n.) האם עדיף לי לקנות את הLinksys WRT120N? החברה יותר טובה, אך יש לו שנה אחת פחות אחריות מהאדימקס. 2. אני מתלבט אם להשקיע ולקנות גם ראוטר שיש לו חיבור USB (על מנת לשתף מדפסת ולחבר כונן קשיח.) מצאתי את הTP LINK TL-WR1043ND שהוא רק יכול לחבר כונן קשיח, אבל הוא גם בא עם 3 אנטנות ובמחיר טוב. מה דעתכם? יש ראוטר N שבא עם חיבור USB גם למדפסת והוא במחיר טוב? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני קונה מחשב חדש ואת הישן אני צריך לשתף ב ADSL שלי אז התוכנית שלי היא כזו: (הקניה מזיגזג) למחשב הראשי : 2 כרטיסי רשת (אחד מהם על הלוח) ואליו יהיה מחובר ה ADSL השאלה איזה תוכנה צריכה לרוץ עליו (משהו קל פשוט וחינם)??? המחשב השני: כרטיס רשת 10\100 והקבל שיקשר בינהם הוא כבל רשת מסוכך 15 מטר מזיגזג איך התוכנית ?? יש לכם משהו אחר להציע לא מסובך ויותר יעיל?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by ido-nava,

שלום, מחר משדרגים לי לתשתית אינטרנט של הוט במהירות 30MB. כרגע אני מחובר למהירות 12MB (הוט+בזק בינלאומי) וקיבלתי מבזק בינלאומי הצעה של 30 ש"ח לחודש לאינטרנט 100MB... עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להיות עם ספק 100MB ותשתית 30MB ולא להיתקל בתקלות כלשהן ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by tzolerguy,

זה רק אני או שלעוד אנשים פה יש בעיות קשות של איטיות מהיום בבוקר.... יש מצב שזה בגלל כמות מיילים ששמורה שם... יש אצלי איזה 5000 מיילים משהו כמו 600MB כמה אצלכם??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני יודע שיש cablepns.012.net.il אבל אני צריך כתובות ip של כמה שעובדים תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by udicol,

אחד מהתופעות המעצבנות והמטרידות אותי ואת מכרי . כן שוב פעם חבר שלי (לא שהוא סתום, הוא פשוט לא מכיר) , כל שהוא יודע זה ללחוץ OK , אבל בדיוק מתי שאסור ! פעמים רבות אנחנו נתקלים באתרים , ופתאום קופץ לנו חלון שמבקש "להכנס" וללחוץ YES . למזלי עיכנתי את הדפדפן שלי , ושירותים מסוגים כאילו חסומים ופירצת האבטחה שהיתה לי נחסמה מזמן*. ובכן מדובר על מוטציות כמו Gator הארור ! ומוטציות אחרות ארורות פחות וארורות יותר. DownloadWare- הוא תהליך שרץ ב- Windows Startup , בכל זמן שהרשת פועלת ואתם מחוברים לאינטרנט , הוא שואף להתחבר לשרת אינטרנט אחר ברשת ומתקין תוכנות בעלי אופי פירסומי.זה יכול להיות חייגנים, ארנקים וירטואליים , אתרים בעלי אופי פרסומי יכולים לבצע "הרצת קוד" במחשב מרוחק בזכות התק…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. האם זה ייתכן? ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by High_Ping,

טוב הכותרת אולי קצת מטעה, ערכתי סקר שוק רחב השבוע בין שלושת השחקניות שנשארו במשחק: בזק-בינלאומי(014), ברק-נטויזיון(013), קוי זהב(012). השבוע תמה לה שנה של התחיבות ל 014 במהירות 1.5M/150K וכדי לחגוג את האירוע החלטתי להיות מחובר לכל שלושת החברות במשך שבוע שלם במקום לנבור בפורומים מלאי שמועות ישנות ומטעות כדי להחליט מה לעשות הלאה. המבחן בא להשוות את שלושת האספקטים: איכות קו (ping), מחיר ושירות לקוחות. 1) זמני תגובה בשביל מבחן זמני התגובה(PING) ערכתי השווה על 23 סרברים בעולם (יפן, אירלנד, אנגליה, ספרד, הולנד, אילינוי, הרבה מדינות בחוף המזרחי ועוד 10 מדינות ) ניסיתי לפזר כמה שאפשר... הייתי מופתע כלקוח של 014 שמזה 4 שנים החברה שמחזיקה את פלח השוק הגדול ביותר הגיעה למקום הא…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ניסיתי לעשות בדיקה ב- DslReports אבל אני לא יודע עד כמה היא אמינה - 2005-03-03 15:22:45 EST: 221 / 112 Your download speed : 226562 bps, or 221 kbps. A 27.6 KB/sec transfer rate. Your upload speed : 115323 bps, or 112 kbps. התוצאה לא נראית לי בסדר... רק פי 2 יותר מהיר מה- Upload Speed העלוב בארץ?! גם השרתים שבודקים את המהירות נמצאים בארה"ב אז בגלל הפינג יכול להיות שהבדיקה לא אמינה. לא יצא לי להוריד קבצים בזמן האחרון, אבל אם אתםפ מכירים הורדה כלשהיא שנותנת לכם להוריד במהירות המקסימלית של האינטרנט אני אשמח לקבל לינק אליה. תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by angel_liz,

שלום רב, אתמול ביצעתי פירמוט למחשב שלי והתקנתי מחדש את ה-WAMPSERVER שלי. ההתקנה התבצעה כשורה אך כשניסיתי להעלות לתוך ה- phpmyadmin שלי את ה-DB גיליתי שיש לי בעיה. בקובץ שצירפתי אפשר לראות שאני לא מורשת ליצור DB חדשים ואיני יודעת איך לשנות את זה. אשמח מאוד לעזרה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by אוורסט,

שלום ברשותי נתב : AZTECH ADSL2+ENTERNET BRIDGE DSL 600E קו של בזק ספק 013 לאחרונה כל הזמן ישנם ניתוקים, בנתב מנורת DSL מעמעמת לזמן מה ואח"כ חוזרת למצבה הרגיל, דלוקה קבוע ואז שוב חוזר האנטרנט. כך זה מתרחש לאורך זמן. ניתקתי מן החשמל עשיתי RESTART ואותו מצב נשאר. מה עליי לעשות? מוזר שזה מתנתק לזמן קצוב ושוב חוזר. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי ניסיתי לשדרג את הALCATEL SPEEDTOUCH HOME שלי ... נכנסתי לטלנט לip קבלתי את הלוגו אבל שאני מקיש EXPERT התוכנה לא מכירה בפקודה הזאת P.S הוא מראה לי שהגרסה היא 3.2 תודה מראש לכולם ;D

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, ניסיתי להעזר בחיפוש בפורום אך לא הצלחתי למצוא את מבוקשי. יש ברשותי ראוטר חדש של בזק dlink 6740u g2, מחובר בתשתית 20 מגה גם בבזק וגם בבזק בינלאומי (הספק). יש לי כמה מחשבים שונים בדירה (לא דירה גדולה במיוחד - סביבות 100 מטר מרובע).. כאשר אני מחבר את המחשב הנייח חוטית אני מקבל מהירות הורדה של 20 מגה כמצופה. כאשר אני מנסה לבדוק את מהירות בלפטופ שלי (מקבוק פרו) המהירות המקסימלית המתקבלת היא בסביבות מגה אחד בודד. כאשר המק מחובר חוטית לראוטר אני מקבל את ה20 המצופה. אשמח לעזרה והדרכה בנושאֿ, חג שמח אור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by Lioriiii,

ברשותי 2 מחשבים, מחשב אחד עם מעבד 1800 עם מערכת הפעלה 2000 ועם כרטיס רשת 3COM ועוד מחשב עם מערכת הפעלה 98 וכרטיס רשת של אינטל. ו-2 המחשבים נמצאים ב-2 חדרים שונים, ועשיתי להם שקעים (כמו בכל משרד עם רשת-תעלות) וחיברתי את כל 9 החוטים כולל הסיכוך לשקעים באותו הסדר בדיוק כדי שאוכל להעביר במהירות של 100MB. וכל הכבלים שברשותי כרגע הם CAT5E חדשים לחלוטין שקניתי! ומה שקורה שבחדר אחד מהשקע יוצא כבל למחשב (שהוא CAT5E) ובחדר השני מהשקע יוצא כבל (?CAT5E) שהוא מחבר בין השקע לסוויטש'. והמחשב השני מחובר ישירות לסוויטש' עם כבל?(CAT5E) (שימו לב שהשקעים חברים אך ורק מחשב אחד שנמצא בחדר השני). ומה שקורה הוא שאני לא מצליח להעביר נתונים כלל ברגע שהסוויטש מחובר, ולעומת זאת כשרק ה-HUB מחובר אני…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כרגע יש ראוטר בקומה עליונה שמחבר אליו 3 מחשבים באותה הקומה בצורה חוטית/אלחוטית, אני מעונין לחבר בצורה חוטית סוני 3 גם כן אל הראוטר הזה. אני מתכנן לבצע השחלה משקע הטלפון ליד הראוטר עד לארון תקשורת בקומה למטה ומשם להמשיך השחלה דרך תשתית הכבלים עד לאיזור הטלויזיה/סוני כי אין שם שקע טלפון- סיבוב שייקח בערך 20 מטר. אז ככה: - אני ייקנה כבל cat5e ויחבר את כל גידיו לשקעים שאני יתקין, השאלה באיזה נשתמש, קשיח/גמיש? FTP/UTP ? או משהו אחר? - אני לא מתכוון להצליב כי הראוטר לבד יסתדר עם החיווט, רק באיזה תקן? A או B? לאחר מכן מתישהו אני ירצה לחבר אל הנקודה הזאת חוטית ראוטר נוסף בשביל להגדיל את הטווח האלחוטי וגם בכדי לחבר בקומה הזו התחתונה עוד מספר מכשירים אולי, -איזה ציוד אני בדיוק צריך…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. השאלה בכותרת , אם כן איך עושים זאת ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש לכם בחירה של כמה אפשרויות, תבחרו ב Bittorrent ותפרסמו תוצאות. הבדיקה עורכת כבערך 400 שניות, אל תעשו שום דבר בזמן הזה שתהיה בדיקה תקינה. http://broadband.mpi-sws.org/transparency/bttest.php

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. ב-22 לאוקטובר תכריז חברת מיקרוסופט על מערכת ההפעלה החדשה שלה -- Windows 7. בין שאר החידושים שאפשר יהיה למצוא ב-Windows 7 היא שיטה חדשה להקמת רשת ביתית ושיתוף משאבים. מדובר בקונספט שמטרתו לפשט את הדרך בה משותפים משאבים (כוננים, מדפסות, קבצים, סרטי וידאו וקבצי אודיו) בין המחשבים ברשת. קונספט זה מבוסס על מנגנון הקרוי HomeGroup. מנגנון זה מסתיר מהמשתמש את הצעדים המורכבים שהיה עליו לבצע בעבר על מנת להקים רשת הביתית וחוסך ממנו התעסקות עם הגדרות מסובכות והרשאות בין משתמשים. באמצעות ה-HomeGroup ניתן עתה לבצע את השיתוף בלחיצת עכבר אחת, כאשר כל ההגדרות המורכבות מתבצעות באופן אוטומטי מאחורי הקלעים. במדריך להלן, מוסבר מנגנון ה-HomeGroup, אופן השימוש בו וכיצד ניתן לשתף משאבים בין מחש…

25. Started by ivgitsab,

האם יש נתב ביתי שניתן להגדיר בו, כמה מקסימום KB תעבורה UP&DOWN ינתן לכל מחשב ברשת? האם אפקטיבי לחבר אנטנה מגבירה לראוטר או שהשיפור אפקטיבי רק בחיבור לכרטיס רשת? תודה

דיונים חדשים בפורומים