עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם .. יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים ברשת ... הנתב של בנק asus am 604g מחובר למחשב שלי והמחשב השני מחובר ברשת.. עכשיו כשאני נכנס נגיד לאימיול אז הוא מוריד לי על המקסימום -על 300 בערך (אינטרנט 2.5) וכשהמחשב השני המחובר ברשת נכנס במקביל אז הוא מקבל את רוב המהירות של האינטרנט ואז האימיול אצלי יורד ל-20 ולו מתחיל פתאום להוריד על 280 למרות שאני התחלתי להוריד קודם וגם הנתב אצלי .. אז איך אני עושה שזה יהיה שווה בשני המחשבים או עם העדפה לי חחח ? תודה רבה מראש..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ASDA2SD,

אני משלם 89 שקל לחודש לכבלים על 1.5 זה מחיר רגיל? כי זה ניראה לי יקר

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Cheif,

בזמן האחרון התחילה חברת D-LINK ישראל לשווק בארץ נתב חדש -- ה-DIR-300N. למרות שמו, זה אינו נתב בתקן N אלא נתב התומך ב-150Mbps בלבד (כלומר זה נתב 1X1). באחד הפוסטים בבלוג שלי (http://www.netcheif.com/blog/?p=325) כתבתי על המגבלות של נתבי 1X1 ועל הבעיתיות שקיימת בהם. באדיבות מנכ"ל D-LINK ישראל קבלתי את הנתב לבחינה והיא תפורסם בקרוב. בכל מקרה, במהלך הבדיקה, מצאתי שנתב תומך באופן מלא ב-DD_WRT ושההתקנה של הקושחה על הנתב היא פשוטה מאוד. תמונת מסך מהנתב שנמצא אצלי בבדיקה, לאחר התקנת ה-DD_WRT, תוכלו לראות משמאל. ה-DIR-300N היא הגירסא "שלנו" ל-DIR-600 האמריקאי. נא לא לבלבל בין ה-DIR-300N ל-DIR-300 שתומך רק בתקן G! לפיכך, פרטים על התקנת קושחה זו תוכלו למצוא ב-LINK הזה -- http://www.…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Pure-Gold,

התחברו לחשבון שלכם ב Gmail. גשו לקיצור הדרך הנקרא Settings בראש העמוד. גשו לכרטיסיה של POP3 וסמנו את העיגול המאפשר שימוש ב POP3 לאחר מכן לחצו כאן בכדי להגדיר את תוכנת הדואר שלכם.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. בפוסט קצר בבלוג שלהם מדווחים חברי ה-Piratebay שהשרתים שלהם מתארחים עכשיו בצפון קוריאה... כנראה שזו הדרך היחידה להתחמק מהגופים שרודפים אחרי האתר השנוי במחלוקת. מי שיריץ את הפקודה tracert piratebay.se ימצא שהכתובת של ה-HOP האחרון אכן נמצאת בידי צפון קוריאה. http://thepiratebay.se/blog/229

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, יש כאן מחשב גיימינג חדש. כרגע יש לנו בהשאלה USB Wifi 300Mbps שמביא עימו לאגים. חיבור כבל רשת Cat5e לא יתבצע בקרוב (אני מודע לכך שזה הכי טוב). האם המוצר הזה USB Wifi 1200Mbps יאפשר משחק חלק יותר? בהתייחס לנתוני הפתיחה של מהירות הגלישה כאן. במילים אחרות, האם המוצר מתאים לנו מבחינה טכנית? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום! ברשותי נתב של D-LINK מדגם DI-604 וKIS 7.0. לאחרונה שמתי לב שכל תוכנות שיתוף הקבצים שיש לי (מספר תוכנות המבוססות על BITORRENT, EMULE וכו') אינן עובדות. עבדתי לפי המדריך המצורף אך עדיין התוכנות לא מתחברות לרשת. http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DI-604/Utorrent.htm יש למישהו עצה ודרך לעזור? תודה!

8. איך ניתן לשלוח מסרים מיידיים בתוך רשת ביתית של 2 מחשבים (LAN) שמחוברים ביניהם בעזרת כבל רשת ושני כרטיסי רשת, (ללא נתב). האם זה אפשרי בכלל? (העדפה אישית שלי, ללא שימוש בתוכנות חיצוניות שרצות תמיד ברקע ואם יש אפשרות מובנית בWINXPSP2 אעדיף להשתמש בה., אם אין אפשרות כזה... אז האם ישנה תוכנה חיצונית שיכולה לעשות את העבודה?) נ.ב. שני המחשבים מריצים WINXPSP2 והרשת עובדת מצויין, כולל ICS. תודה מראש למגיבים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by cleric,

לאחרונה שידרגתי את החיבור שלי ל 5MB\512KB ושמתי לב שבכל האתרים לבדיקת מהירות , בכל הטורנטים (מטראקרים פרטיים) , הורדות ישירות, בקיצור בהכל, אני לא מגיע ל625KBS אלא לסביבות ה580KBS , זה אמור להיות ככה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by orrm,

בוקר טוב כולם, אני מחפש אתר שנותן שירותי אימייל חינם עם תמיכה בPOP3 (כלומר שאני אוכל להשתמש בOUTLOOK במקום באתר עצמו). כרגע אני משתמש בSpeedy אבל מסתבר שהם חסמו דואר יוצא מספקי אינטרנט מסויימים בארץ ולכן אני לא יכול לשלוח שום הודעה אלא רק לקבל. אז אם מישהו מכיר אתר אחר שמספק את זה, רצוי ישראלי אבל לא חובה, אני אודה לו מאוד. תודה מראש, orrm.

11. Started by yoss,

בזמן האחרון אני מותקף בפירסומות. זה התחיל עם אקספלורר, שבכל פעם שהקשתי URL שגוי לקח אותי לאתר ***-systems.com או משהו דומה עכשיו גם כשאקספלורר סגור פתאום נפתחים שני חלונות שלו עם פרסומות להימורים וכמובן, הדבר החם הוא לשלוח פירסומות דרך messaging service של חלונות 2000 ישירות לחלונות. מותקנים אצלי נורטון אנטי-וירוס, ad-aware ו ad-purger. מה מתקין את כל השטויות האלה ואיך נפטרים מהם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. אני קונה מחשב חדש ואת הישן אני צריך לשתף ב ADSL שלי אז התוכנית שלי היא כזו: (הקניה מזיגזג) למחשב הראשי : 2 כרטיסי רשת (אחד מהם על הלוח) ואליו יהיה מחובר ה ADSL השאלה איזה תוכנה צריכה לרוץ עליו (משהו קל פשוט וחינם)??? המחשב השני: כרטיס רשת 10\100 והקבל שיקשר בינהם הוא כבל רשת מסוכך 15 מטר מזיגזג איך התוכנית ?? יש לכם משהו אחר להציע לא מסובך ויותר יעיל?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם .! פרטים : יש לי מחשב ווינדוס 7 איטנרנט של 012 של 12 מגה מהירות באינטרנט הכרטיס מסך שלי לא מי יודע מה . יש את המשחק פיפא 2011 החדש . הבעיה היא שאני משחק עם אנשים מחו"ל במשחק ברשת אין לי לאגים ותקיעות , ושאני משחק עם חבר שגר ליידי קרוב לבית יש תקיעות ואני מתשגע למה איתו יש תקיעות ולאגים ועם אנשים אחרים בארץ או בחו"ל אין תקיעות !! אני חייב שתעזרו לי תודה

14. Started by Noamfram,

שלום מחפש wifi extender אשר ייתן לי חיבור קווי למחשב במהירות גבוהה המחשב שלי נמצא בחדר , כאשר אין לי חיבור אפשרי לרשת קווית מלבד המרה של הרשת האלחוטית לקווית. איזור התשתית בחדר רחוק מהמחשב ואני לא רוצה להעביר חוטים בחדר אני רוצה להתחבר בצורה מהירה ככל הניתן לרשת האלחוטית (יש לי dual band router) וסיבים של סלקום . אני מחפש מכשיר דומה למכשיר שנתנו לי (מה שהם מכנים סופר WIFI) שקולט את הרשת האלחוטית וממיר לקווית כדי להגיע לביצועים הגבוהים ביותר אני מחפש dual band ו רשת קווית של 1Gb האם יש פתרון כזה באיזור 200 שח? עוד אילוץ זה שאני לא רוצה משהו שיתחבר ישירות לשקע.. אין לי שקע נח באיזור הזה ואני רוצה למקם את המכשיר קרוב לכניסת החדר על השולחן כדי למקסם …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by TheReaper,

על פי ההסבר שקיים פה בפורום כאשר לא עושים port forward נוצרת בעיה שהראוטר לא יודע מאיזה IP פנימי הגיעה הבקשה ופותרים זאת ע"י פורטים שמורים לIPים קבועים עכשיו השאלה המתבקשת איך יש דברים שעובדים עם פורטים מסויימים ולא נדפקים עם נתב? למשל פורט 80 הפופולרי למשל הנתב שלי מגיע עם הגדרות של הפנייה ל2 IPים פנימיים (2 מחשבים על הרשת) אז איך במקרה של פורט 80 הנתב כן יודע לאיזה IP פנימי לשלוח את המידע? או למשל גלישה/SSL גם בלי הגדרה של הפורט לIP ספציפי או עם הגדרה של הנתב לכל המחשבים ברשת זה עדיין עובד... איך?

16. יש לי WINDOWS XP בשני המחשבים שלי ברשת, ועכשיו אני רוה לדעת איך אני יכול לכבות את המחשב השני ברשת שלי. שמעתי שיש איזה פקודה שצריך לרשום אבל אין לי מושג, אז אולי תוכלו לתת לי רעיון כי המחשב השני נמצא רחוק בבית ואני מעדיף לסגור אותו דרך המחשב שלי. בתודה אוהד ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם אני אנסה להסביר כמה שיותר ברור את המצב ומה שאני רוצה לעשות יש 3 מחשבים בקומה למעלה שמחשב אחד נמצא בחדר מחוץ לבית(על הגג) בקומה הזאת גם נמצא המודם-ראוטר(של הוט ראוטר ambit u10c019) בקומה למטה ישנם שני מחשבים. אחד מקבל אות חלש והשני נמצא בתוך ממד ולא מקבל אות בכלל) יש לי מודם-ראוטר שהיה לי לפני שעברתי להוט מבזק siemens sl2-141 והבנתי שאפשר להשתמש בו בתור repeater שבעצם ירחיב את טווח הקליטה השאלה היא איך עושים את זה? ניסיתי להשתמש במדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אך נתקעתי בשלב שבו אני אמור לשנות את אופן הפעולה של הנתב של hot לכזה התומך בwds וגם לא הצלחתי להכנס לתפריטים של המודם-ראוטר סימנס.. חיברתי אותו למחשב ולמחשב בעזרת כבל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by esaly,

האם קיימת חיה כזו? אני מחפש עידכון קושחה ל3COM 100-75 שהפסיק לשמור לי הגדרות ומסתבר שHP קנו את 3COM וכל האתר שלהם הפוך - לא ניתן למצוא כלום. HR לא עזר... מישהו מכיר אולי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים שמתחברת בעזרת מודם-ראוטר וswitch. פתאום התחילה בעיה מוזרה: כאשר אני נכנס מתוך my network places אל קבוצת העבודה (workgroup) כדי להיכנס למחשבים האחרים, הם לא מופיעים - אותו דבר בכל שלושת המחשבים. למרות זאת אם אני בודק תקשורת בעזרת ping אז התקשורת עובדת. הסבר: לחיצה על התחל בשורת משימות ומשם הפעלה וכתיבה בשורה ping 10.0.0.x - במקום הx מספר הפינג של המחשב שאיתו אני רוצה לבדוק תקשורת. הבעיה התחילה אתמול לאחר הפסקת חשמל שהבנתי כי הייתה בכמה אזורים בארץ. בעקבות אותה הפסקת חשמל נשרף לי המודם וגם השנאי חשמל של הswitch. החלפתי את המודם וגם את השנאי של הswitch. יכול להיות שההפסקת חשמל שיבשה גם את הswitch? או שהבעיה שלי לא קשורה לזה בגלל שלפני ההפסקת …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אז ככה, אני צריך לפתוח פורטים לתוכנות שיתוף. אני ממש לא מבין בנושא, ולא הצלחתי למצוא מידע גם בגוגל וגם בחיפוש, אז אני אשמח שתעזרו לי! הדגם המדוייק של הראוטר הוא DSL - 504G. תודה!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by fire15,

רוצה לעשות רשת ביתית מה אני צריך? יש לכם אתרים בנושא

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by dj_poo,

חבר'ה שלום ותודה על העזרה אז ככה לאחרונה שידרגתי את האינטרנט ל 10מגביט של בזק ברשת ה NGN החדשה דרך אגב עלה רק 150 שח לחגם ספק גם תשתית אוקי לעניין אני מחפש ראוטר שיהיה גם למחשב אחד שמתחבר עליו ברשת אלחוטית וגם ל 2 מחשבים שמחוברים עליו ברשת חוטית אבל אני צריך שהוא יהיה באיכות טובה כי הראוטר הקיים אצלי עכשיו של 3COM עושה הרבה בעיות כאשר משחקים משחקי רשת הוא ניתקע באמצע המשחק וכו' אה וגם שיהיה קליל בפתיחת פורטים וכו' תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by deso,

אני חושב שאפשר לחבר בין שני מחשבים (דרך כרטיסי הרשת) עם כבל לSWITCH ואז לחבר אותו למודם ויוצא שזה כאילו ראוטר. אפשר לעשות דבר כזה? ואיך?? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by kikkler,

אחרי שהגדרתי את שיתוף האינטרנט כמו שמפורט בסטיקי, ואחרי שהוא עבד במשך כמה חודשים (לא בצורה חלקה לגמרי, יש לציין), נדמה שעכשיו הוא החליט לעשות בעיות בצורה רצינית. במשחשב השרת (שלי) הכל עובד כרגיל, אבל במחשב הלקוח כל ניסיון לעבוד באינטרנט ישר מניב הודעה שהמחשב מנותק, ומציא להתחבר בעזרת המודם (שמותקן גם באותו מחשב בשביל מצבי חירום, אבל בדר"כ נמצא אצלי). הכל מוגדר כמו שצריך, וכשמסתכלים על מאפייני חיבור הרשת במחשב הלקוח (Local Area Connection) הוא מופיע כ Enabled וה- internet gateway מופיע כ- connected תקשורת אחרת ד"א הרשת עובדת (שליחת מסמכים למדפסת למשל) יש למישהו רעיון ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. זה אני רוצה לדעת כי אם זה עובד אז ביי ביי WINDOWS

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים