עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עוד מעט נגמרים לי החודשיים עם נטויזיון ואני צריך לעבור לספקית אחרת למשהו יש המלצות על ספקית אחרת ושזה יהייה דיל לא התחייבות ארוכת טווח

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by nirkatan2,

לי יש כרטיס רשת חיצוני שקולט חלש מאוד מראוטר של בעל הדירה שלי. האם הצבת המוצר: D-Link DWL-G710 54Mbps Access Point ביחידת דיור שלי תגביר את האות הנקלט מהרואטר שלו ותעביר אותו למחשב לי? החיבור היחיד שלו זה לחשמל? כל השאר אלחוטי? עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by roy432,

שלום :] רציתי לדעת אם הכרטיס הרשת של הלוח אם שלי [ Intel Smackover DX58SO] הוא מספיק טוב?... ואם כדי לי להחליף לכרטיס רשת פנימי? תודה לכל העוזרים D:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Etus,

שלום, קיבלתי לאחרונה מודם ADSL של בזק בשם ECI B-Focus Router 312+, ויש לי בבית 2 מחשבים - אני מעוניין לחבר את כולם ברשת בצורה כזו שלא יהיה צריך להיות מחשב אחד שיהיה מחובר כדי שהשני יהיה מחובר גם. אני רוצה לחבר את המודם לסוויטצ'/נתב ואת המחשבים עצמם לסוויטצ'/נתב. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. מה אני צריך לקנות כדי לחבר את המחשבים והאינטרנט בצורה שכזו? סוויטצ' יספיק או שצריך לקנות נתב? 2. ברגע שחיברתי את הכל, כל מה שאני צריך לעשות זה להיכנס לתוכנה של המודם, להכניס את פרטי ההתחברות שלי לאינטרנט ובכל מחשב לכתוב את ה- Gateway של המודם כ- 10.0.0.138(לפי החוברת של המודם זה האייפי שלו), ואת ה- DNS ל- DNSים של הספקיות(או שאת זה לא צריך)? תודה, יובל

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Nemesis,

הי, כיוון שנמאס לי מספק שירותי האכסון שלי (Livedns) עקב חוסר זמינות כרוני של ממשק ה FTP שלהם, אני מחפש ספק שטח אכסון חדש. אני צריך שיאפשרו לי לפחות 10 תבות דואר תחת הדומיין, מומלץ 100 מגה לתיבה לפחות POP3. 75 מגה שטח אכסון ומעלה. מהירות טובה ממשק נוח זמין מחיר כ 10 דולר בחודש. חשוב שידעו להעביר את הדומיין במהירות וללא פישולים. תודה.

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  6. האם תהיה בעיה בגלישה עם אצל ספק האינטרנט תהיה לי מהירות של 10 מגה ואילו בתשתית (הוט)מהירות של 7 מגה האם זה בעייתי ? האם יהיו לי ניתוקים או שפשוט אקבל רק 7 מגה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  7. Started by Nightbeat,

בכל שרת משחק שאני משחק בו, כעבור דקה אני אקבל TIMEOUT. זה קורה בכל משחק ולוא דווקא במשחק ספציפי. ניסיתי לאתחל את הראוטר \ מחשב וזה לא עוזר, מה עוד אפשר לעשות? לא התקשרתי לתמיכה של בזק כי הם אף פעם לא פותרים את הבעיה.. מבחינתם אם אני גולש אז הכל בסדר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  8. Started by izikd,

אז ככה בימים הקרובים נגמרת לי ההתחיבות בברק של חצי שנה באינטרנט של ADSL 0.5 אז אני לא יודע לאיזה חברה לעבור.. יש לי את 012 ויש את ברק, מה עדיף? ד"א אם אני עובר מברק הם משאירים אצלי את המודם PCI שהם הביאו לי, נכון? כי אין לי כוח להתחייב ל012... בתודה, Izikd

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  9. צריך המלצה לראוטר כזה תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by orrm,

בוקר טוב כולם, אני מחפש אתר שנותן שירותי אימייל חינם עם תמיכה בPOP3 (כלומר שאני אוכל להשתמש בOUTLOOK במקום באתר עצמו). כרגע אני משתמש בSpeedy אבל מסתבר שהם חסמו דואר יוצא מספקי אינטרנט מסויימים בארץ ולכן אני לא יכול לשלוח שום הודעה אלא רק לקבל. אז אם מישהו מכיר אתר אחר שמספק את זה, רצוי ישראלי אבל לא חובה, אני אודה לו מאוד. תודה מראש, orrm.

11. טוב היה לי נתב חוטי של sweex שהיה מחובר לשני מחשבים היה עושה המון ניתוקים אז החלפתי אותו ל netgear rp614 בפעם הראשונה זה עבד לי ונכנס לי לפאנל ניהול http://www.routerlogin.net/ אבל עכשיו שום דבר לא עובד!! גם הישן לא! הוא רושם לי קישורית מוגבלת או חסרה הוא לא מצליח לקבל כתובות מהמודם יותר דברים שניסיתי למחוק את הכרטיס רשת ממנהל התקנים ולהתקין מחדש ipconfig /renew לכבות תמחשב להדליק תמודם ואז את הנתב אני נואש כבר מלנסות עכשיו אני מחובר ישירות דרך המודם עם חייגן יש פתרונות?

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  12. Started by -iTaY-,

יש לי עכשיו מודם/ראוטר מבזק Siemens ADSL SL2-141, הוא התחיל לעשות לי מלא בעיות בזמן האחרון. אני מעוניין לקנות מודם/ראוטר חדש ושהטווח קליטה תיהיה גדולה. אני בבזק ו012 במהירות 2.5מגה או זה משנה. תקציב 200-250ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  13. Started by generalA,

איך ניתן לחלק משאבי רשת של פורטים היוצאים מהראוטר? הראוטר הוא של חב' אדימקס קווי בלבד עם 4 פורטי יציאה.. תודה !

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  14. אני כרגע מחובר ל012 ADSL ים מודם של ALCATEL יHOME SPREED TOUCH קניתי בארה"ב נתב אלחוטי של LINKSYS ויש לי בעיה לחבר אותו לאחר שהתקנתי אותו והגדרתי אותו ל PPTP עם ה IP SUBNET (הבעיה היא שבחייגן של (012 ב TCP\IP אני צריך להגדיר את הIP ובשביל להשתמש בראוטר אני צריך להיות על אוטמטי ואז זה לא מסתדר אז אני פשוא עשיתי אותו על אוטמטי וברואטר כבר הגדרתי את ה IP) וכדומה אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה אני כבר מיואש תודה רבה

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  15. Started by dkdkdk,

למישהו יצא פה לחבר ראוטר fortigate לאינטרנט? מדובר ספציפית על fortiwifi-40c הוא מחובר למודם/נתב שקיבלתי מבזק אני מצליח להתחבר לראוטר בוויפיי אבל אין לי גישה לאינטרנט. יש משהו מיוחד שאני צריך להגדיר? נתבים אחרים עובדים לי מצויין

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  16. אני מדבר כולל לראות את השולחן עבודה להתעסק ממש עם הדברים שם וזה ? יש כזה דבר?

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  17. Started by za-david,

מתאם USB אלחוטי - איזה דברים חשוב לבדוק לפני שקונים?

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  18. נמאס כבר החלפתי ספק היום ,למרות שזה לא קשור האינטרנט לא מעודכן ורק ריפרשים מעצבנים אני עושה כבר 6 שעות! וזה בכל האתרים!

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by spirit,

בוקר טוב! שכחתי את הסיסמא בכניסה לראוטר האם אפשר לאפס מבלי לאפס את כל ההגדרות של הראוטר? netgear wgr614v7 השער:192.168.1.1 שם משתמש:admin תודה מראש

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  20. Started by kikkler,

אחרי שהגדרתי את שיתוף האינטרנט כמו שמפורט בסטיקי, ואחרי שהוא עבד במשך כמה חודשים (לא בצורה חלקה לגמרי, יש לציין), נדמה שעכשיו הוא החליט לעשות בעיות בצורה רצינית. במשחשב השרת (שלי) הכל עובד כרגיל, אבל במחשב הלקוח כל ניסיון לעבוד באינטרנט ישר מניב הודעה שהמחשב מנותק, ומציא להתחבר בעזרת המודם (שמותקן גם באותו מחשב בשביל מצבי חירום, אבל בדר"כ נמצא אצלי). הכל מוגדר כמו שצריך, וכשמסתכלים על מאפייני חיבור הרשת במחשב הלקוח (Local Area Connection) הוא מופיע כ Enabled וה- internet gateway מופיע כ- connected תקשורת אחרת ד"א הרשת עובדת (שליחת מסמכים למדפסת למשל) יש למישהו רעיון ?

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  21. שלום, בשעה האחרונה נתקלתי בקושי להתחבר לשירות MSN Messenger. ביצעתי אתחול למחשב ולמודם, ואני לא מוצא כל בעיה. אני זוכר שבעבר הייתה לי בעיה דומה והיא נוצרה עקב בעיה אצל הספקית. שאלתי היא, האם יש עוד גולשי בזק בינלאומי שנתקלים בבעיות התחברות למסנג'ר, או שהבעיה היא רק אצלי? המסנג'ר מציג קוד שגיאה 81000314. תודה.

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  22. נתקלתי בתופעה מוזרה. כשאני שולח מייל מהתיבה שלי בנטוויזן לתיבה של חבר בהוטמייל, הדואר לא מגיע אליו ממנו אלי מגיע מנטויז'ן שלי להוטמייל שלי מגיע אבל מנטויז'ן שלי להוטמייל שלו לא מגיע לפני 10 שנים שהאינטרנט בארץ עוד היה בחיתולים, אמרו לי לשלוח מהתיבה השניה לראשונה ואז נוצרת היכרות דרך השרתים בין התיבות. אך במקרה הזה זה לא קורה. המייל לא מגיע אליו גם לדואר זבל שלו. שווה לפנות לנטוויז'ן או למישהו יש רעיון אחר?

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  23. השאלה בכותרת , אם כן איך עושים זאת ?

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  24. Started by Cheif,

בעקבות שאלות רבות שקבלתי בדוא"ל, מצ"ב פוסט המכיל מידע מפורט לגבי האפשרויות לגיבוי מידע קריטי לענני אכסון. במהלך החודשים האחרונים, בדקתי את כל האתרים המוזכרים בפוסט ואני ממליץ עליהם בעקבות התנסות חיובית שיש לי עימם. http://www.netcheif.com/blog/?p=2731

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  25. Started by dani688933,

יש לי תשתית 5M של בזק, כרגע אני בנטוויזן והאינטרנט ממש גרוע, אין לי התחייבות אז אני רוצה לעבור. יש לי DLINK ויש מחשב נייד על אותה הרשת. השימושים הם הורדות (לא טורנט) משחקי רשת ושימוש כללי. על איזה ספק אתם ממליצים??? והחברות הקטנות טובות (כמו CCC)?

• 1 תגובה
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.