רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחובר בכבלים ל012 האם יש דרך כמו שבחיבור adsl שמקבלים כל פעם ip חדש שאותו דבר יהיה בכבלים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בפוסט קצר בבלוג שלהם מדווחים חברי ה-Piratebay שהשרתים שלהם מתארחים עכשיו בצפון קוריאה... כנראה שזו הדרך היחידה להתחמק מהגופים שרודפים אחרי האתר השנוי במחלוקת. מי שיריץ את הפקודה tracert piratebay.se ימצא שהכתובת של ה-HOP האחרון אכן נמצאת בידי צפון קוריאה. http://thepiratebay.se/blog/229
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על כרטיס רשת אלחוטית. יש לי ראוטר DIR-615 של D-LINK, המחשב שבו הכרטיס רשת יהיה נמצא בקומה מעל הראוטר, בערך במרחק של 5 מטרים בקו אוירי. לא כל כך משנה לי אם זה כרטיס פנימי או חיצוני אבל יש קצת עדיפות לחיצוני. התקציב הוא סביבות ה100 ש"ח אך לא אכפת לי לחרוג במעט אם זה שווה את החריגה. יש עדיפות לtms אבל אם זה יהיה בksp או כל חנות אחרת באזור השרון מה טוב. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב אני כרגע עם 1.5 מגה של 012 ותשתית של בזק. חרא של אינטרנט, לאגים ועוד מלא בעיות. עכשיו השאלה שלי היא כזו: אם אני משדרג את הספק ל012+חבילת גיימר 2.5 מגה איך יהיו הפינגים? כמובן שמשדרג גם את התשתית ל2.5 איך יהיו הפינגים? אם זה חשוב אז בעיקר במשחק COD4. אני הייתי רוצה לעבור לבזק, אבל מסיבות כאלו ואחרות שאני לא אפרט עליהן פה, אני לא יכול להתנתק.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מקבל שגיאה could not flush the DNS Resolver Cache: Function failed during execution משהו יודע איך מסדרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, מבב"ל עברתי ל013 בגלל בעיות ביוזנט, מ013 אני לא מרוצה בכללי (מעבר לזה שאני לא מרוצה מיוזנט). אורנג' לא באים בחשבון בגלל התחייבות והחלפת ראוטר (הם דורשים שאני אקנה מהם ראוטר שלהם). מה נשאר? :-\
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום...יש לי רואטר של הוט . ואימיול בוסטר 9 . מופיע לי תמיד low id בצבע צהוב תמיד .. ואני יודע שאמור להיות ירוק ...ברור שגם יורד לאט ... ובהתקנה עשיתי מה שצריך פתיחת פורטים אוטומתית והכל ...ועדיין לא טוב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה כבר עלתה בעבר, אבל נכון לעכשיו מה עדיף ADSL או כבלים ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי נתב/ראוטר של בזק ולו 4 יציאות קוויות וכן wifi בתדר 2.4G & 5G. המערכת עובדת בקצב מובטח של 40M כשבפועל אני מקבל כ 60M בבדיקות שונות שאני עושה. כאשר הטלפון שלי (Samsung Note 9) מתחבר לרשת הביתית (ב wifi) כל האינטרנט הקווי ובכלל קורס (רק הטלפון שלי מקבל את הנתונים). לדוגמא, אני עושה ping קבוע ל google למשל, וכשהטלפון מתחבר אני רואה שזמן התגובה עולה ואפילו יש timeout קבוע עד שאני מתנתק מה wifi. התופעה הזו לא קוראת כשאני מתחבר לרשתות wifi אחרות (לא בבית). טכנאי אינטרנט בדק את המכשיר והנתונים/הגדרות מסביב ואמר שהכל תקין (החליפו לי לייתר ביטחון את הראוטר). גם טכנאי הרשת הקווית בדקו ואמרו שהכל תקין מבחינתם. אם הטלפון שלי (בפועל זה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20091007_1119238 כל ספקיות האינטרנט מתעדפות שיתוף קבצים, לא צריך מעל 2.5 מגה כשיש מיגבלות בשיתוף קבצים :-\
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לי ולאחי יש ראוטר והמחשב שלי מתחבר לראוטר, והמחשב שלו אחראי ראוטר. רציתי לדעת איך מדפיסים מהמחשב שלי (המדפסת מחוברת למחשב שלו) דרך האנטרנט(להפוך את המדפסת למשותפת). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש. יש לי בדירה מחשב אינטרנט אצל אחד השותפים שמחובר לראוטר. אני רוצה להתחבר לאינטרנט ממנו. להלן הדרישות: האינטרנט במהירות 100 מגה (זה יוצא 66 מגה ביט לשניה בבדיקה שערכתי). אשמח לרכוש מתאם שיכול להתקרב למהירויות האלו. בתקווה, המתאם לא יפיץ קרינה. ידוע לי שזה פחות מסרטן מראוטר, כי זה רוב הזמן קולט ולא משדר אבל עדיין. יש מתאמים שראיתי שעם הרבה אנטנות. המתאם יהיה פנימי (PCI). חיצוני, בתצורת USB, נראה לי מגושם ושברירי משום מה. המלצות יתקבלו בברכה. כרגע זה המוצר שמישהו המליץ לי עליו, אפשר להתחיל מלבקר אותו: http://www.tms.co.il/product/7050 תודה רבה! אשמח לתשובה בהקדם!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 מצלמות IP בבית שניגשתי אליהן באופן קבוע מהעולם החיצון. לפתע אני מצליח לגשת רק אל אחת מהן מבחוץ. יש לי דומיין ב-NO-IP ושתי המצלמות עושות מיפוי DDNS אל אותו דומיין. כל אחת יושבת על PORT שונה כמובן. אין לי בעייה לגשת אל שתיהן מתוך הרשת בבית עם כתובת IP פנימית. שתי הכתובות הפנימיות של המצלמות מוגדרות בנתב ל-PORT FORWARDING באופן זהה. כל ההבדל בחיבור של המצלמות שאחת קווית ואחת אלחוטית. האלחוטית היא זאת שאינה נגישה מבחוץ. עד לפני יומיים שתיהן היו נגישות. מה יכולה להיות הבעייה??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שסובל מכל בעיה מצד 012 מוזמן לשלוח לי מייל עם המספר לקוח שלו ופירוט הבעיה לציין בנושא של המייל: "פנייה ל 012" (כדי שאני לא יסנן את המייל) המייל: ron_le4@walla.co.il הבעיה שלי למשל היא: חסימה לאיימיול ובעיות פינגים ----------------------------------------- עם הודעה זאת עוברת על חוקי הפורום אני יערוך אותה -----------------------------------------
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני חדש , מקווה להשתלב איך אני מוצא איי פי של אתר מסויים שאליו אני נכנס ? למשל WALLA או YAHOO או כל אתר אחר מה אני צריך לעשות \ להוריד בשביל זה ? תודה מראש ;D
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך ניתן לחלק משאבי רשת של פורטים היוצאים מהראוטר? הראוטר הוא של חב' אדימקס קווי בלבד עם 4 פורטי יציאה.. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קיימת חיה כזו? אני מחפש עידכון קושחה ל3COM 100-75 שהפסיק לשמור לי הגדרות ומסתבר שHP קנו את 3COM וכל האתר שלהם הפוך - לא ניתן למצוא כלום. HR לא עזר... מישהו מכיר אולי? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעונן בראוטר אלחוטי ע"מ לחבר בין המחשב שנמצא בחדר ממ"ד (קרוב מאוד לכניסה שלו) לבין נגן Q5W של IAUDIO COWON התומך בתקן G. אני מאוד מתלבט האם לקנות ראוטר עם אנטנה אחת tp-link 541G או 2 אנטנות כגון tp-link 841G / EDIMAX 6424N או אפילו ב-3 אנטנטת כמו edimax 6542N. מה שחושב הוא הוא לא העברת הנתונים אלא יותר הקליטה, כלומר שאוכל בסלון לגלוש בנגן. לתשובתכם, אודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה, כמעט בתיאום מושלם - נודע לי משני ספקי האינטרנט שאני עובד איתם (כלקוח פרטי) - הוטנט וטריפל-סי - שחבילות עם IP חיצוני, שאינו קבוע - מבוטלות (או יבוטלו בקרוב), ולמעשה האפשרויות היחידות הן או להיות עם IP פנימי (DOUBLE NAT) או עם IP קבוע (בתשלום נוסף, לא גבוה). משום שזה קרה בשני הספקים - נראה שמדובר במגמה. עם זאת, משום שאני מעוניין בIP חיצוני, אך אין לי באמת צורך בIP קבוע (יש שירות DNS דינמי), חשבתי לשאול - האם מישהו יודע על ספקים שעדיין נותנים אפשרות כזו (IP חיצוני אך לא קבוע)?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מדבר כולל לראות את השולחן עבודה להתעסק ממש עם הדברים שם וזה ? יש כזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בין לאומי בחיבור ADSL במהירות של 5 מגה. יש לי בעיה של LOWID שאני לא מצליח להיפטר ממנה, למרות שפתחתי פורטים בכל מקום אפשרי. יש לי ראוטר מסוג Siemens sl2-144 וכמו כן, לא מתוקנת תוכנת firewall נוספת מלבד המובנת של XP. האנטי וירוס הוא Symantec Antivirus והוא לא חוסם. בכל מקרה, את כל הפרטים אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחסום במחשב שלי את האתרים RAPIDSHARE ו MEGADOWNLOAD ועוד אתרים מהסוג הזה. הבעיה שאם אני חוסם אותו רק בדפדפן אז כשיש קישור ל RAPID הוא תמיד מתחיל במספר שונה והדפדפן כבר לא מתייחס לזה בתור אתר שהוא צריך לחסום אותו. הבעיה היא שאני לא יכול לחסום גם פורטים כי זה פורט 80 ואז אני חייב לחסום את כל האינטנרט שאת זה אני לא רוצה. אני צריך שהפתרון יהיה תקף לכל הWINDOWS לא משנה באיזה דפדפן יחליטו לגלוש. ושמשתמש רגיל לא יצליח להסיר את החסימה הזו. אני ממש צריך את זה דחוף אז בבקשה תעזרו . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה שלום ותודה על העזרה אז ככה לאחרונה שידרגתי את האינטרנט ל 10מגביט של בזק ברשת ה NGN החדשה דרך אגב עלה רק 150 שח לחגם ספק גם תשתית אוקי לעניין אני מחפש ראוטר שיהיה גם למחשב אחד שמתחבר עליו ברשת אלחוטית וגם ל 2 מחשבים שמחוברים עליו ברשת חוטית אבל אני צריך שהוא יהיה באיכות טובה כי הראוטר הקיים אצלי עכשיו של 3COM עושה הרבה בעיות כאשר משחקים משחקי רשת הוא ניתקע באמצע המשחק וכו' אה וגם שיהיה קליל בפתיחת פורטים וכו' תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי במחשב נייח שיש לי בבית כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI. רציתי לדעת כיצד אני יוצר רשת אלחוטית בין שני המחשבים המחוברים לאותה רשת: המחשב הראשון אשר מחובר לראוטר בחיבור קווי והמחשב המחובר בחיבור האלחוטי. עד כה שני המחשבים היו מחוברים בחיבור אלחוטי ולא היה צורך בהגדרות מיוחדות. (לא הגדרתי IP ספציפי). במחשב המחובר בחיבור קווי יש לי Windows 7 ואילו במחשב השני XP.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, דרוש עבורי שני ראוטרים שונים כל אחד בתקציב 300 שח. כאשר הראשון חייב להיות מסוג Edimax והשני לא חשוב החברה. דרישות: אמין, יציב - שלא יתנתק לי כל כמה שעות לבד. כיסוי נרחב. וכמובן התמורה הטובה ביותר בתקציב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-