רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר שלי קנה את המוצר הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6058 אני יודע שזה לא משתלם כלכלית אבל האם לאחר שמגדירים את המוצר כרפיטר ניתן לחבר מחשב בכבל ולגלוש? או שהמטרה של המוצר הזה הוא רק להגדיל את הכיסוי של רשת אלחוטית קיימת? מישהו יודע על זה? האם מספיק להגדיר לפי ההוראות את המוצר כרפיטר בלבד? תודה ועוד דבר האם מספיק לי רק מפתח הWPA וSSID והMAC ADREES או שצריך גם להגדיר משהו בראוטר המקורי במידה ואני רוצה להשתמש בו למטרה שהדגשתי?
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להגיד ראוטר TP LINK 541 כ AP MODE??? תודה.
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי לדעת אם הראוטר TL-WR1043ND של חברת TP-LINK יכול לשמש כנקודת גישה. לפי הפרטים שמצאתי באתר האינטרנט הרשמי שלהם הוא תומך ב WDS. רציתי לשאול ולהתייעץ כאן על מנת להיות בטוח לפני שאני קונה אחד כזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
ראיתי שהמקרה הזה הפך לתופעה... בדיוק סיימתי לעשות פורמט והתקנתי את WINDOWS 7 הגדרתי חייגן (תשתית HOT + ספק 012) והתחלתי לגלוש והצלחתי להוריד המון דברים בהצלחה. התקנתי AVG ועידכונים של WINDOWS ופתאום אני לא מצליח להוריד יותר קבצים (נתקע על 99%). ביטלתי את AVG אבל זה גם לא עוזר.הורדתי מכמה דפדפנים וגם ללא צלחה. ראיתי כמה אשכולות על זה אבל לא הצליחו להגיע לפיתרון. מישהו יכול לייעץ?
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
קיימת רשת מחשבים במשרד, בה בערך ב- 8-10 מחשבים מותקנת מערכת Win98. בנוסף קיים מחשב מרכזי לגיבוי. המשרד עומד להוסיף מחשב חדש. האם כדאי להתקין בו WinXP ולא Win98? האם התקנת XP רק בו תוכל ליצור בעיות מסויימות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי כבר רשת בין שני מחשבים, לאחרונה קניתי לפטופ, ואני רוצה לחבר גם אותו. איזה ציוד דרוש לי? וכמה יעלה לי כל הסיפור הזה?
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אחרי שהגדרתי את שיתוף האינטרנט כמו שמפורט בסטיקי, ואחרי שהוא עבד במשך כמה חודשים (לא בצורה חלקה לגמרי, יש לציין), נדמה שעכשיו הוא החליט לעשות בעיות בצורה רצינית. במשחשב השרת (שלי) הכל עובד כרגיל, אבל במחשב הלקוח כל ניסיון לעבוד באינטרנט ישר מניב הודעה שהמחשב מנותק, ומציא להתחבר בעזרת המודם (שמותקן גם באותו מחשב בשביל מצבי חירום, אבל בדר"כ נמצא אצלי). הכל מוגדר כמו שצריך, וכשמסתכלים על מאפייני חיבור הרשת במחשב הלקוח (Local Area Connection) הוא מופיע כ Enabled וה- internet gateway מופיע כ- connected תקשורת אחרת ד"א הרשת עובדת (שליחת מסמכים למדפסת למשל) יש למישהו רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, בשעה האחרונה נתקלתי בקושי להתחבר לשירות MSN Messenger. ביצעתי אתחול למחשב ולמודם, ואני לא מוצא כל בעיה. אני זוכר שבעבר הייתה לי בעיה דומה והיא נוצרה עקב בעיה אצל הספקית. שאלתי היא, האם יש עוד גולשי בזק בינלאומי שנתקלים בבעיות התחברות למסנג'ר, או שהבעיה היא רק אצלי? המסנג'ר מציג קוד שגיאה 81000314. תודה.
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק פיפא עם חבר בdirect ip עכשיו יש לי ראוטר אז איך עושים את זה? כי הפיפא מראה לי שהip שלי הוא מה שהראוטר נותן לי איזה ip אני צריך לכתוב בשביל שזה יעבוד כי עכשיו כל פעם בשביל לשחק אני מתחבר עם המודם רגיל
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
עוד מעט נגמרים לי החודשיים עם נטויזיון ואני צריך לעבור לספקית אחרת למשהו יש המלצות על ספקית אחרת ושזה יהייה דיל לא התחייבות ארוכת טווח
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי מכירים extension לדפדפן שגולש אוטומטית לאתרים מהבוקמרקס שלך? יש אחד דומה לכרום בשם REVOLVER שעובר בין הטאבים הפתוחים ועושה להם רפרש. אני מחפש אחד דומה, כזה שאתן לו תיקיה מהבוקמרקס והוא יגלוש לכל האתרים שבתיקיה ותת התיקיות שם באופן אוטומטי. כל X שניות/דק' לאתר אחר. רצוי לכרום אבל אפשרי לדפדפנים אחרים.
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום המצב שלי הוא כזה: יש לי מודם רשת של בזק שמתחבר למחשב (כרטיס רשת) והגלישה נעשית באמצעות חייגן של בזק (שם משתמש וסיסמא) ברשותי גם ראוטר ווירלס של אסוס דגם WL530G שאני רוצה לחבר למודם ולגלוש עם הלפטופ שלי בווירלס. כאשר אני מחבר את המודם של בזק לראוטר ואת הראוטר למחשב ומנסה לבצע חיוג אני לא מצליח,בחיבור ישיר זה כן מצליח. האם צריך להגדיר את הראוטר איפה שהוא לגבי זה שיש לי חייגן שבו אני מבצע התקשרות? איך מגדירים? איפה? החיוג לבזק נעשה עם פרוטוקולPPP0E ... תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הגדלתי את מהירות הגלישה ל5 מגה עכשיו רציתי לדעת שאני באמת מנצל את החבילה הזאת ואכן אני מקבל מהירות של 5 מגה רציתי לדעת איך ניתן לבדוק זאת בוודאות? שמעתי שיש איזה אתר שמודד את המהירות.. תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בעקבות שאלות רבות שקבלתי בדוא"ל, מצ"ב פוסט המכיל מידע מפורט לגבי האפשרויות לגיבוי מידע קריטי לענני אכסון. במהלך החודשים האחרונים, בדקתי את כל האתרים המוזכרים בפוסט ואני ממליץ עליהם בעקבות התנסות חיובית שיש לי עימם. http://www.netcheif.com/blog/?p=2731
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לאחרונה מודם ADSL של בזק בשם ECI B-Focus Router 312+, ויש לי בבית 2 מחשבים - אני מעוניין לחבר את כולם ברשת בצורה כזו שלא יהיה צריך להיות מחשב אחד שיהיה מחובר כדי שהשני יהיה מחובר גם. אני רוצה לחבר את המודם לסוויטצ'/נתב ואת המחשבים עצמם לסוויטצ'/נתב. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. מה אני צריך לקנות כדי לחבר את המחשבים והאינטרנט בצורה שכזו? סוויטצ' יספיק או שצריך לקנות נתב? 2. ברגע שחיברתי את הכל, כל מה שאני צריך לעשות זה להיכנס לתוכנה של המודם, להכניס את פרטי ההתחברות שלי לאינטרנט ובכל מחשב לכתוב את ה- Gateway של המודם כ- 10.0.0.138(לפי החוברת של המודם זה האייפי שלו), ואת ה- DNS ל- DNSים של הספקיות(או שאת זה לא צריך)? תודה, יובל
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום רב למשהו יש או יכול להפנות אותי למדריך מסודר להתקנת מצלמת רשת + DVR
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הורדתי גירסה ל-180 יום. מישהו יודע איך אפשר לפרוץ אותה ? או להוריד פרוץ....
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
עשיתי קורס בצבא של טכנאי רשתות ואני רוצה להמשיך את הלימוד שלי ולהוציא תעודה של CCNA אני יודע את רוב החומר אני רק צריך להשלים את החומר החסר למבחן של סיסקו האם יש מישו שיכול לעזור לי למצאו ספר או חומר באינטרנט כדי שאוכל לגשת למבחן תודהה
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
אני בטוח שזה נושא שעלה כבר אבל בכל זאת יש לי הרבה פרטים שאני חושב שיהיו רלוונטים נתחיל מחשב עם windows xp home מחובר אל ראוטר של edimax הראוטר עובד תקין עם כל מחשב אחר (עם אותו כבל ואותה יציאה ) עשיתי ריסט לראוטר ופירמוט -לא עובד החלפתי כבלים- לא עובד קניתי במיקרה גם ראוטר חדש edimax 6524n גם איתו אותה בעיה הסרתי דרייבים של כרטיס הרשת (via fast ethernet adapter rhine II) התקנתי חדשים מהאתר -- לא תקין ועכשיו לחלק היפה - כביכול נראה שהבעיה היא בכרטיס הרשת לקחתי את המודם של הכבלים וחיברתי אותו ישירות לכרטיס הרשת - יצרתי חייגן עם ההגדרות של הספק (l2tp) תקין - הכל עובד כמו שצריך אמרתי אוקי בטוח בעיה במערכת הפעלה - התקנתי windows xp pro שאני עובד איתו במכשירים …
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב נייד קצת ישן (פנטיום 4) שאין לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי לנייד. התקציב הוא עד 150 ש"ח (אלא אם אין שום דבר ששווה את הכסף במחיר הזה, אז תגידו לי). ד"א - מה עדיף - חיבור ל-USB או PCMCIA? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 3 מחשבים לראוטר אחד שיהיה מחובר אל המודם (CABLE) שלי. ראיתי את הראוטר הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=40223 והוא נראה לי בסדר. התקשרתי לחנות כדי להזמין אחד ואמרו לי שאין להם של EDIMAX ושיש של חברה אחרת BELKIN וזה כנראה הראוטר שהם מדברים עליו כי יש רק 2 ראוטרים ואחד מהם כבר לא במלאי http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=&Section_Id=201487&pcount=&Product_Id=193698 איזה מהם יותר כדאי? ואיזה מהם יעשה לי יותר בעיות? חברים שלי גם אמרו לי שראוטר יכול לחסום של מיני תוכנות כמו EMULE ושאי אפשר לסדר את זה כי הFIREWALL הוא חומרתי
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
בוקר טוב.יש ברשותי הוטבוקס (מודם+ראוטר באותה קופסא) של הוט.כרגע מחוברים אליו המחשב שלי (לצורך גיימינג) ומכשיר אנדרואיד שמריץ קודי בעזרת כבל רשתהאם יש דרך לשלוט מהמחשב על הכניסות של הכבל רשת בהוטבוקס ? כלומר שהמחשב יוכל לכבות\להפעיל את הכניסה שמחובר אליה הקודי מבלי שאני אצטרך לעשות זאת ידנית? תודה!
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
התחברתי ל netvision ולפני זה היתי מחובר ל aquanet עכשיו היתנתקתי מהם וקניתי מהם את המודם שהם נתנו לי זה עלה לי 400 שקל עכשיו רציתי לשאול אם המודם היה שווה את 400 שקל זה מודם pci של Dynamode a220 ואם אתם יכולים לימצוא לי אליו מידע עריכת המודר הסלחן: שמעון, תלמד לכתוב כותרות
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לחבר/לשתף שני מחשבים באמצעות רשת אלחוטית. לשני המחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים שמחוברים לאותה הרשת הביתית. המחשב נייח מריץ windows 7 הנייד XP (המחשב מאוד ישן אבל עדיין שמיש). האם זה אפשרי? אם כן, אשמח למדריך/קישור לאחד כזה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-