רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
קניתי ראוטר אלחוטי של TP LINK דגם: TL-WN550G יש לי WIN XP 64BIT מתוקן במחשב ונאמר לי שאני צריך דרייבר מיוחד בגלל ה 64BIT הדרייבר הרגיל שמגיע לא עובד אשמח לקבל תשובות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL של SAMSUNG שכבר הפכתי אותו לROUTER לפי הוראות מהאתר של היצרן (מי שלא יודע איך לעשות אני אשמח להסביר) אני צריך לחבר מחשב עם WIN2K ו WINXP ברשת ששניהם יוכלו להשתמש בחיבור בו זמנית 1. אני לא יודע אם לקנות HUB או סוויטצ'. (מה עדיף ולמה ומה בכלל ההבדל). 2. מה אני צריך בדיוק להגדיר בווינדוסים. לפי הסתכלות בפורום זה נראה לי טריוויאלי להרבה מאוד אנשים פה אז בחייאאאאת תעזרו. תודה
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
ברשותי מודם Alcatel שהפכתי ל - PRO הכל עובד סבבה איתו (זה כבר ממזמן נפרץ) אני מקבל ושולח לכולם קבצים באי סי קיו חבר טוב שלי קיבל אינרנט מהיר של הכבלים - התקין ICQ אנחנו יכולים לדבר והכל אבל אני לא מצליח לשלוח לו קבצים ! ניסתי להגדיר איתו הכל באי סיקיו לא עזר שאני מנסה לשלוח לו קובץ זה מה שקורה http://forums.ort.org.il/files/30/1582998/7608243.bmp מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
האם זה ייתכן? ???
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לא הבנתי איך זה הולך... כאילו עד איזה מספר זה מגיע וכל כמה שניות זה עולה...
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני כבר שנים ב 012. עכשיו על 15MB ומשלם 165 שקלים כולל בזק לחודש בזק לעומתם דורשים רק 112 שקלים לחודש. האם יש סיבה בכלל להישאר ב- 012? מדובר בהפרש לא קטן. אולי אני מפספס פה משהו? יש לציין שאני משתמש כבד בביט טורנט.
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני מקבל דיווחים כי בשעות האחרונות האתר www.thepiratebay.com אינו זמין. מה אצלכם?
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי לדעת אם הראוטר TL-WR1043ND של חברת TP-LINK יכול לשמש כנקודת גישה. לפי הפרטים שמצאתי באתר האינטרנט הרשמי שלהם הוא תומך ב WDS. רציתי לשאול ולהתייעץ כאן על מנת להיות בטוח לפני שאני קונה אחד כזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
טוב אז ככה המודם ראוטר אלחוטי שלי מת הדגם הוא Asus AM 604g הוא נקנה דרך בזק רציתי את דעתכם לגבי ראוטר + מודם חדש, אני כרגע על 10 מגה אינטרנט, חשבתי כבר להשתדרג ושבראוטר תהיה גם כנסית USB לשיתוף הארד דיסק חיצוני חשוב לי שהטווח שלו יהיה כמה שיותר גדול - הראוטר הנוכחי עשה את העבודה מצויין אז משהו בטווח הזה אפילו אפשר יותר אני מוכן להשקיע עד 250 ש"ח אשמח להצעות, תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
יש לציין שעד היום הכל עשר עם הראוטר אבל פתאום המחשב נייד והראוטר לא מצליחים להתחבר לראוטר, לפעמים הם מצליחים להתחבר לדקה שניים ואז שוב הם מתנתקים ממנו. עד עכשיו הכל היה פשוט פיקס יש לציין. שאני מנסה להתחבר באייפון לרשת הוא רושם "לא ניתן להתחבר לasi" וכך גם במחשב נייד. מישו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי לכולם. כיצד אני מזרים מוזיקה מהמחשב לרסיבר DEMON AVR X3300? . הממשק של הרסיבר לא נוח .גם לא תומך בעברית וגם הוא רואה תיקיות עם מוזיקה . אבל שנכנסים לתיקיה הוא רושם empty . בתיקיות יש שירים ב Mp3 . הרסיבר תומך בפורמט mp3 .כל הבית מרושת . כל טלויזיות הסטרימרים וקולנוע ביתי כולל הנגן בלוריי של pioneer BDP 180
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
קנינו סוף סוף מחשב חדש, האחד (החדש) אצלי , והשני בחדר שינה של ההורים , אנו רוצים לעשות רשת ביתית, אפשרות לגלישה באינטרנט בו זמנית בשני המחשבים . מה אני צריך בשביל זה ? ( איציק <Iziikd> אמר שאני צריך מודם אלקטל, ואח"כ אצטרך להפוך אותו לpro ) חברה ותשדלו לכתוב בעברית פשוטה, אין לי שמץ בכל הנושא הזה ... אז נסו להסביר כמה שיותר תודה ! חברה ! בבקשה , זה דחוף @ יש לי מודם USB של רוטל (כחול) ADSL ... מה אפשר לעשות איתו ?
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הראוטר שאני משתמש בו הוא נתב Edimax BR6204WG. בעיקרון אני משתמש באדימקס בגלל שהלינקסיס עושה לי בעיות עם האינטרנט,פתאום הוא עובד ופתאום הוא לא אז יש לי כמה שאלות: 1 יש לי אינטרנט של הוט,L2TP,האם הלינקסיס תומך או שבגלל זה הוא עושה לי בעיות ? 2 אם אני ישתמש באדימקס בתור ראוטר וירצה להשתמש בלינקסיס בתור מאריך טווח לרשת האלחוטית איך אני עושה את זה ? האם אני צריך להגדיר לו את ההגדרות ואז רק וחבר אותו לחשמל איפשהו בגינה (חדר בחוץ עם גינה גדולה,בגלל זה אני צריך מאריך טווח) ? איזה הגדרות אני שם לו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק פיפא עם חבר בdirect ip עכשיו יש לי ראוטר אז איך עושים את זה? כי הפיפא מראה לי שהip שלי הוא מה שהראוטר נותן לי איזה ip אני צריך לכתוב בשביל שזה יעבוד כי עכשיו כל פעם בשביל לשחק אני מתחבר עם המודם רגיל
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
כבר הניתוק הרביעי היום וזה מעלה לי את הסעיף Cable modem
-
- 12 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
שלום חברים . יש לי מודם מוטורולה סירף בורד 5101 שהוא של חברת HOT וכמו שאתם יודעים הוא בעל שתי כניסות אחת USB והשנייה כניסת רשת . שאלתי היא האם אני יכול לשמש בו כSWITCH ? כלומר לחברו לשני מחשבים בו זמנית ולקבל אינטרנט בשניים ?! ??? ??? ??? ??? תודה לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילה חברת D-LINK ישראל לשווק בארץ נתב חדש -- ה-DIR-300N. למרות שמו, זה אינו נתב בתקן N אלא נתב התומך ב-150Mbps בלבד (כלומר זה נתב 1X1). באחד הפוסטים בבלוג שלי (http://www.netcheif.com/blog/?p=325) כתבתי על המגבלות של נתבי 1X1 ועל הבעיתיות שקיימת בהם. באדיבות מנכ"ל D-LINK ישראל קבלתי את הנתב לבחינה והיא תפורסם בקרוב. בכל מקרה, במהלך הבדיקה, מצאתי שנתב תומך באופן מלא ב-DD_WRT ושההתקנה של הקושחה על הנתב היא פשוטה מאוד. תמונת מסך מהנתב שנמצא אצלי בבדיקה, לאחר התקנת ה-DD_WRT, תוכלו לראות משמאל. ה-DIR-300N היא הגירסא "שלנו" ל-DIR-600 האמריקאי. נא לא לבלבל בין ה-DIR-300N ל-DIR-300 שתומך רק בתקן G! לפיכך, פרטים על התקנת קושחה זו תוכלו למצוא ב-LINK הזה -- http://www.…
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אז ככה בזק או בזק בין לאומי שלצערי אני מנוי על 'שירותיהם' משרתים אותי לאחרונה ברוחב פס מקרטע קופצני ואיטי להחריד, דווקא בגלישה רגילה הכל בסדר, [אצלי רק] בהורדות מRAPIDSHARE אני מדבר, טוב, הולכים להתלונן לגוגל לראות מי עוד מתלונן, ויש פה ושם דיונים קצרצרים, הגעתי לכאן, והדיונים בנושא הזה ארוכים מפותחים ומפוצלים לשתי נושאים, 1] בעיה כללית של גלישה איטית להחריד לאחרונה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398371.0 2] הרגשה שבזק\בזב"ל החלו בחסימה\תעדוף של תעבורת שיתוף קבצים, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396454.0 הנדון שם הוא על חסימת קליינטי P2P, שזה תופעה מקובלת איכשהוא לעיתים בעולם, החידוש הגדול והמכוער המגיע מבית בזק\בזב"ל הוא על חסימת HTTP DDL כ…
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בפוסט קצר בבלוג שלהם מדווחים חברי ה-Piratebay שהשרתים שלהם מתארחים עכשיו בצפון קוריאה... כנראה שזו הדרך היחידה להתחמק מהגופים שרודפים אחרי האתר השנוי במחלוקת. מי שיריץ את הפקודה tracert piratebay.se ימצא שהכתובת של ה-HOP האחרון אכן נמצאת בידי צפון קוריאה. http://thepiratebay.se/blog/229
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לא מזמן התחברתי לADSL מבזקבינלאומי לחבילה של חצי מגה והיתי רוצה לדעת למה בקאזה ובאימש אני מוריד על 30 40 K ודרך אקספלורר אני מוריד 60+- 2. האם מהירויות אלו בסדר אם לא מה לעשות 3. יש לי מודם חיצוני USB של ALE070 אם שמעתם אז איך הוא 4.מה ז"א להפוך לפרו ואיך ניתן לעשות זאת תודה.
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בוקר טוב.יש ברשותי הוטבוקס (מודם+ראוטר באותה קופסא) של הוט.כרגע מחוברים אליו המחשב שלי (לצורך גיימינג) ומכשיר אנדרואיד שמריץ קודי בעזרת כבל רשתהאם יש דרך לשלוט מהמחשב על הכניסות של הכבל רשת בהוטבוקס ? כלומר שהמחשב יוכל לכבות\להפעיל את הכניסה שמחובר אליה הקודי מבלי שאני אצטרך לעשות זאת ידנית? תודה!
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
אני מחפש מידע על bluetooth (ולא מצאתי בחיפוש באתר) ועל תקשורת אלחוטית לסלולרי ולמחשבים מישהו מכיר לינקים או יכול לתרום איזה הסבר קצר בעצמו?
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את אמא שלי לאחת מחבילות הבאנדל עם בזק. כנראה 018. הבנתי ש018 נותנים קופון של בערך 300 ש"ח לקניית מודם בבאג. בבית שלי אני מחובר דרך בזק, עם המודם של DLINK. הייתי מחובר בעבר להוט. יש לי הרושם שלבזק יש יותר אפשרויות שלטיה מרחוק על הרשת - דברים כמו שינוי שם רשת וכו'... האם זה נכון? שאלותיי: 1) איזה מודם מקבלים בבאג כיום מ018? 2) האם יש מודם אחר שמומלץ לקנות במקום? כאמור, מדובר בדירה של אמא שלי. אין לה את היכולת לעבוד מול תמיכה טכנית. כמה שיותר תחזוקה מרחוק מצד הספק - מה טוב. יציבות גם חשוב.
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-