רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום שמתי לב לתופעה מוזרה אצלי בGMAIL יש לי חבר ששולח לי כל מיני סרטונים ועשיתי לו תווית מסודרת והכל ושמגיעים סרטונים שלו אני עושה העברה לרשימה של אנשים כשאני עושה את העברה ושולח מיד אחרי זה חוזר אלי המייל וכמובן נשלח אליהם גם וזה רק בסרטונים. עוד דבר מה שאני שולח מופיע בדואר יוצא וכשאני מוחק את זה מדואר יוצא זה נמחק מהתווית של הX ששלח לי את כל הדברים כולל בעצם מה שחזר אלי.. איך מסדרים את זה שמה ששלחתי יהיה רק בדואר יוצא ולא ישאר בתווית שלו כאילו הוא חזר אלי? תודה
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם. במשך השנה האחרונה (מחודש ספטמבר) אני סובל מבעית פינגים נוראית. הבעיה היא כזאת: כל 3-5 דקות הפינגים קופצים למספרים מעל 900 למשך חצי דקה ואי אפשר לעשות כמעט כלום באינטרנט. כשאני גולש באינטרנט זה פחות מפריע לי, אך במשחקים זה פשוט בלתי נסבל. אני משחק CS וכל כמה דקות הפינג הוא 900+, וב-CS עם פינג כזה אתה לא יכול לזוז, אתה פשוט קופא במקום. ניסיתי כמה דברים: יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים חוטית לנתב (לא אלחוטי). ניקיתי ספיוורים, וירוסים, טרויאנים וכל מיני junk בכל המחשבים. בכל מחשב כשהוא מחובר למודם, אין את הבעיה, אך כשהנתב מחובר למודם יש אותה. התקשרתי לתמיכה של הספקית (012 לצערי), והם אומרים בגלל שיש לי הרבה כתובות כשאני עושה netstat -n זה יכול להעיד על הבעיה. באמת בד…
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית רשת בין שני מחשבים עם האב,מודם אלקטל שמתפקד גם כראוטר. עכשיו,בחדר יש לי שני מחשבים לא נגעתי בהגדרות ככה שאני מעביר את הכבל רשת כל אחד מהם מתחבר יופי. עכשיו אני רוצה שגם המחשב השני שלי בחדר יהיה מחובר לכן קניתי כבל מוצלב וחיברתי אותו למחשב שמחובר ברשת(שמחובר להאב). אבל הוא לא מתחבר לאינטרנט. במחשב שלי שמחובר לרשת יש לי שני כרטיסי רשת(לוח-אסוס A7N8X דלוקס) וגם במחשב השני יש לי כרטיס רשת. דרך אגב-בכל שלושת המחשבים יש לי XP PRO . איך אני מסדר את זה?
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי שרת נובל ואני רוצה לחבר אותו עם שרת 2000 השאלות שלי הן אלו: 1. האם יש בעיה לנובל לעבוד עם ntfs? 2. איך אני מחבר את שתי השרתים האלו דרך איזה פרוטוקול? תודה על העזרה מראש
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הרשת האלחטית אמרוה לעבוד ב 22 מגה ביט אבל משום מה הנצילות המקסימלית שהרשת מצליחה להעביר זה בסביבות ה3 מגה ביט אחד המחשבים נמצא בממד אך האקסס פוינט נמצא בחדר שלי עוצמת הקליטה אצלו היא טוב מאוד לעומת מצויין כמו שאצלי ובסלון
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי, אין קומות וממ"דים לחדור... ככה שנראה לי שזה יהיה קל... אם אפשר בתקן N יהיה מגניב
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום רב! אני נערך בימים אלו להקמת רשת ביתית חדשה אשר תתפקד טוב יותר מהקיימת (מודם/נתב של rotal). צירפתי תרשים של הרשת אותה אני מתכנן להקים. הרשת ממוקמת בבית גדול יחסית. האינטרנט מבוסס ADSL ברוחב 10 מגה. התניות: 1. הוצאת הנתב מהממ"ד (כיום ממוקם בממ"ד) ומיקומו במרכז הבית. 2. חיבור המחשב הנייח בממ"ד באופן קווי. 3. חיבור קונסולת משחק באופן קווי ע"מ למנוע ניתוקים כמה שאפשר. 4. זמינות wi-fi ברחבי הבית. 5. הגדלת הטווח ע"מ שבית נוסף במשק יוכל להתבסס על הרשת הנ"ל. שאלות: 1. האם המרכיבים: מודם, נתב והכרטיס רשת תואמים? 2. האם המבנה נכון וישים? 3. האם ישנם מרכיבים המתאימים יותר למבנה זה באותה רמת תקציב? 4. ע"פ הבנתי ישנו צורך בכבל CAT5E FTP לחיבורים הקווים, מהיכן ניתן לרכוש כבל מסוג…
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אנסה להסביר כמה שיותר ברור את המצב ומה שאני רוצה לעשות יש 3 מחשבים בקומה למעלה שמחשב אחד נמצא בחדר מחוץ לבית(על הגג) בקומה הזאת גם נמצא המודם-ראוטר(של הוט ראוטר ambit u10c019) בקומה למטה ישנם שני מחשבים. אחד מקבל אות חלש והשני נמצא בתוך ממד ולא מקבל אות בכלל) יש לי מודם-ראוטר שהיה לי לפני שעברתי להוט מבזק siemens sl2-141 והבנתי שאפשר להשתמש בו בתור repeater שבעצם ירחיב את טווח הקליטה השאלה היא איך עושים את זה? ניסיתי להשתמש במדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אך נתקעתי בשלב שבו אני אמור לשנות את אופן הפעולה של הנתב של hot לכזה התומך בwds וגם לא הצלחתי להכנס לתפריטים של המודם-ראוטר סימנס.. חיברתי אותו למחשב ולמחשב בעזרת כבל…
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
אני לא מצליח לגרום ל98 להתחבר לאינטרנט אני מצליח להכינס לשיתוף קבצים במחשבים ברשת, אבל ב98 ששם אין חייגן - אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. הגדרתי את השיתוף בחייגן לאינטרנט . אשמח להצעות נוספות
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לאינטרנט של 1.5 עם הוט וברק. אני משתמש בראוטר DI-524 עם חיבור אלחוטי. האינטרנט ממש זוחל. אתרים עולים לאט, והורדות בביטורנט לא עוברות את ה10קיי. פתחתי את הפורטים בראוטר, כך שהתוכנה של הטורנטים מזהה את הפורטים פתוחים וזו לא הבעיה. בנוסף, ניסיתי להתחבר עם חשבון שיש לי באינטרנט זהב ועם חשבון נוסף בבזק בינלאומי - בשני המקרים אותה תוצאה. להבנתי, זה לא קשור לספק, שכן החשבונות האלו עובדים בצורה מצויינת על גבי חיבורים במקומות אחרים. גם לא מדובר במחשב, שכן ניסיתי שני מחשבים שונים, שניהם עם התקנות חדשות לגמרי של ווינדוס. (ושני המחשבים האלה מורידים ב180קיי בחיבור במקום אחר). נשארו שתי אופציות, התשתית של הוט,או הראוטר. התמיכה הטכנית של הוט טוענים כי המחשב שלי אשם, כמ…
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/networking/display/asus-rt-n56u_4.html#sect1 אני יודע אך ורק לבדוק מהירות WAN-LAN LAN-WAN אך ורק במצב STATIC IP שזה מה שבעצם הנתב יכול מקסימום להעביר מבחינת ROUTING, אך ברצוני לבדוק מהירות של PPPOE/L2TP/PPTP לאיזה מהירויות אני יכול להגיע כמו שאותו בחור עשה בREVIEW שלו. ממה שאני רואה שהוא השתמש בלינוקס, אז התקנתי על VMWARE לינוקס- UBUNTU 11.04 32BIT, הוספתי עוד כרטיס רשת למחשב שלי. חיפשתי מדריכים כיצד להגדיר שרת PPPOE , אך לא הצלחתי. יש כאן מישהו שיודע איך לעשות זאת בלינוקס? או בWIN2008R2 SERVER? אני רוצה לעשות את זה על מנת לבדוק מהירות באותם חייגנים על מספר נתבים שברשותי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להוריד אי-מייל משרתי 012 אני מקבל שגיאת TIMEOUT - הכל מתחבר טוב ויפה, הוא "מתחיל" להוריד את ההודעות וכלום לא קורה. (לא, זה לא נתקע באמצע - זה פשוט לא מתחיל). ניסיתי להתחבר במספר מחשבים שונים (באותה הרשת), ותוכנות שונות. אגב, אני מצליח להוריד את ההודעות מהשרת. בתודה, -Vega
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים שמתחברת בעזרת מודם-ראוטר וswitch. פתאום התחילה בעיה מוזרה: כאשר אני נכנס מתוך my network places אל קבוצת העבודה (workgroup) כדי להיכנס למחשבים האחרים, הם לא מופיעים - אותו דבר בכל שלושת המחשבים. למרות זאת אם אני בודק תקשורת בעזרת ping אז התקשורת עובדת. הסבר: לחיצה על התחל בשורת משימות ומשם הפעלה וכתיבה בשורה ping 10.0.0.x - במקום הx מספר הפינג של המחשב שאיתו אני רוצה לבדוק תקשורת. הבעיה התחילה אתמול לאחר הפסקת חשמל שהבנתי כי הייתה בכמה אזורים בארץ. בעקבות אותה הפסקת חשמל נשרף לי המודם וגם השנאי חשמל של הswitch. החלפתי את המודם וגם את השנאי של הswitch. יכול להיות שההפסקת חשמל שיבשה גם את הswitch? או שהבעיה שלי לא קשורה לזה בגלל שלפני ההפסקת …
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ... אני מבין ומעורה בכל העניין של שיתוף אינטרנט בADSL ומכיר את המכשירים השונים שם. אבל אני לא כ"כ מכיר מה הולך באינטרנט בכבלים ולכן השאלות שלי ... : ישנו משרד מסויים שיש בו שתי מחשבים שאותם אני הולך לחבר אחד לשני ברשת ... שניהם חדשים עם ווינדוס איקס פי ... אבל זה לא ממש רלוונטי ... בכל אופן אחד מהם היה מחובר עד עכשיו באינטרנט בכבלים (מודם של מוטורולה - דרך USB אבל יש חיבור רשת עליו ... ראוטר?).. בכל אופן .. האם אפשר לשחק איתו כמו במודם של אלקטל ? ואז כל מה שנשאר זה לעשות שקעי רשת ולקנות סוויץ\האב ... או שאם אי אפשר לשחק איתו ... איזה מכשיר יכול להתאים למה שאני רוצה ? בגדול אני לא צריך דברים מסובכים ... התוצאה הסופית היא רשת פנימית בין המחשבים ...שיתו…
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני רוצה להיכנס לקישור מסויים באתר כלשהו אבל ניתן להיכנס אליו רק פעם אחת. משמעות הדבר שאם אני פותח את אותו הקישור שוב פעם בחלון חדש או בטאב נוסף אני מקבל הודעת שגיאה או שהתהליך לא "זורם". האם יש דרך כלשהי לעקוף את המגבלה הזו של "חלון אחד" ? תודה. נ.ב אם אני משתמש עם 2 דפדפנים שונים זה גם לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בין לאומי בחיבור ADSL במהירות של 5 מגה. יש לי בעיה של LOWID שאני לא מצליח להיפטר ממנה, למרות שפתחתי פורטים בכל מקום אפשרי. יש לי ראוטר מסוג Siemens sl2-144 וכמו כן, לא מתוקנת תוכנת firewall נוספת מלבד המובנת של XP. האנטי וירוס הוא Symantec Antivirus והוא לא חוסם. בכל מקרה, את כל הפרטים אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מעוניין לחסום במחשב שלי את האתרים RAPIDSHARE ו MEGADOWNLOAD ועוד אתרים מהסוג הזה. הבעיה שאם אני חוסם אותו רק בדפדפן אז כשיש קישור ל RAPID הוא תמיד מתחיל במספר שונה והדפדפן כבר לא מתייחס לזה בתור אתר שהוא צריך לחסום אותו. הבעיה היא שאני לא יכול לחסום גם פורטים כי זה פורט 80 ואז אני חייב לחסום את כל האינטנרט שאת זה אני לא רוצה. אני צריך שהפתרון יהיה תקף לכל הWINDOWS לא משנה באיזה דפדפן יחליטו לגלוש. ושמשתמש רגיל לא יצליח להסיר את החסימה הזו. אני ממש צריך את זה דחוף אז בבקשה תעזרו . תודה.
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אהלן כולם אני מעוניין להרים בבית רשת אלחוטית. כרגע אני מעביר כבל לקומה למטה דרך החלון לחלון של אחי, בקיצור כבל ארוך ונראה גרוע. רציתי לדעת מה האפשרויות שלי וכמה הן יעלו אם צריכים עוד פרטים אז תגידו, ניסיתי לחפש בחוקי הפורום אבל לא היה רשום שם מה עוד לציין תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
רוצה לעשות רשת ביתית מה אני צריך? יש לכם אתרים בנושא
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני חושב שאפשר לחבר בין שני מחשבים (דרך כרטיסי הרשת) עם כבל לSWITCH ואז לחבר אותו למודם ויוצא שזה כאילו ראוטר. אפשר לעשות דבר כזה? ואיך?? תודה
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP DESKJET 6500 בגרסה הרגילה (לא WIFI). יש בה חיבור ETHERNET. האם אני יכול לחבר אותה לראוטר האלחוטי שלי (EDIMAX), ובאיזשהו אופן להיות מסוגל להדפיס ככה מהלפטופ דרך ה WIFI? אם כן, מהם בדיוק השלבים..? תודה!
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום, דרוש עבורי שני ראוטרים שונים כל אחד בתקציב 300 שח. כאשר הראשון חייב להיות מסוג Edimax והשני לא חשוב החברה. דרישות: אמין, יציב - שלא יתנתק לי כל כמה שעות לבד. כיסוי נרחב. וכמובן התמורה הטובה ביותר בתקציב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כבר פניתי אל הספקית שלי (אינטרנט זהב) ואל נזק. הם עשו כל אחת בדיקות וטענו שהתקלות לא מאצלם. יש לי מודם USB ADSL ALE 070. ידוע לי כבר שהמודם הזה הוא ממש על הפנים, אבל אף פעם לא ראית שלמישהו יש תקלה עם המודם הזה כמו שלי יש. כל חמש דקות בערך, האייקון של המודם הופך להיות צהוב והאינטרנט מתנתק. אני יכול להתחבר שוב אחרי חצי דקה, אבל אחרי שאני מתחבר כל התהליך חוזר על עצמו אחרי חמש דקות. יש לי 4 יציאות USB: 2 מקדימה של המארז ו-2 מאחורה של הלוח אם. ניסיתי בכולם לחבר את המודם, אבל בכל זאת אני נתקל בתקלה שיש לי עם המודם, אז לא נראה לי שהבעיה היא בחיבורי ה-USB. בקיר, בשקע הטלפון, היה לי פילטר שבו אני שם את החיבור של הטלפון ואת החיבור של המודם. בבזק אמרו לי להוציא את הפילטר הזה ולחבר י…
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת HP F2200 ALL-IN-ONE, קניתי מ EBAY שרת מדפסת אבל הוא עושה לי מלא בעיות ואני לא יכול לשתף את הסורק ברשת אלה רק את המדפסת (וגם זה עושה מלא בעיות). איזה שרת מדפסת USB מומלץ? (אחד כזה שישתף גם את הסורק)
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שני המחשבים תחת workgroup אני מצליח לראות את ה 98 ב xp אבל אין לי גישה אליו : ( // ...is not accessible הגדרתי את כל הפרוטוקולים הדרושים : xp: Client for Microsoft Networks File and Printer Sharing for Microsoft Networks QoS Packet Scheduler Internet Protocol (TCP/IP NWLink IPX/SPX/NetBIOS 98: Client for Microsoft Networks Dial-Up Adapter [Network Adapter] TCP/IP -> Dial-Up Adapter TCP/IP -> [Network Adapter] IPX/SPX -> [Network Adapter] NetBEUI -> [Network Adapter] File and Printer Sharing for Microsoft Networks האינרנט עובד בשניהם ע"י analogX . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-