עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eladh16,

שלום יש לי בבית שני מחשבים ברשת ביתית. מחשב ראשון מחובר ישר לראוטר(edimax) ומהראוטר יש כבל שתחבר למודם(terayon). במחשב השני יש כרטיס רשת אלחוטי(pci card). לפני כמה ימים אחרי שניתקתי את הראוטר מסיבה כולשהי והחזרתי אותו לאחר מספר דקות התחילה הבעיה. הבעיה היא שכאשר החיבור הוא במצב שהמחשב הראשון מחובר ישר לראוטר ומהראוטר למודם אז במחשב הראשון אין אינטרנט(הוא מנסה להתחבר ולא נותן), אבל במחשב השני יש אינטרנט. ואם אני משליל את הראוטר, ומחבר את המחשב הראשון ישר למודם(ללא ראוטר) יש למחשב הראשון אינטרנט. כנראה המחשב הראשון תפס את אותו ה ip הפנימי של המחשב השני וכך אין אינטרנט באחד מן המחשבים. מה אני עושה בכדי לפתור את הבעיה? האם אני צריך לשנות ip פנימי באחד מן המחשבים, ואיך…

2. Started by ashtarot,

מאז ששמתי ראוטר (שלשום) האינטרנט שלי עושה בעיות מציקות לבזק ולספק אין מושג מה לעשות בכל מקרה שמתי לב שאני יכול לשחק CS שעתיים ברצף והכל בסדר רק אני מדליק דפדפן או פיירפוקס תוך 5 דקות האינטרנט נהרס או שסתם לא מתחבר לאתרים או שממש הראוטר מהבהב באדום שאין לינק יש לי ראוטר של אסוס 604G ווינדוס שלא עודכן כבר איזה כמה שנים מ2004 ככה אולי חסר לי משהו שבגללו הדפדפן עושה את הבעיה הזאת אם למישהו יש רעיון במה מדובר זה יהיה נחמד

3. Started by nnfyrbsnss,

כמו שאמרתי בדיון הקודם שלי פה, הPS3 שלי מחובר ישירות למודם עם MPLS, הספקית היא בב"ל והספקית תשתית היא הוט. (5Mb/512Kb) בימים האחרונים כשהורדתי דמואים ודברים אחרים מהPSN STORE כל הורדה היתה ממש איטית, כ11-10 שניות לMB אחד (אין אפשרות לראות את קצב ההתקדמות בKBים), ומשחק מסוים ברשת (LBP) איטי בצורה מחרידה, לאגים מכל עבר, לעומת זאת היום בבוקר כשבדקתי את העניין, הכל היה בסדר, הורדתי כ5MB תוך קצת פחות מ8 שניות, משחקי אונליין עבדו מעולה. אז השאלה שלי היא: האם בזק מעצבת את התעבורה בשעות עומס או שפשוט מאוד במשך כל היום יש עומס ורק בבוקר אפשר להשתמש באינטרנט כמו שצריך? עד שבוע שעבר, כשהייתי מחובר לנטוויז'ן כל הורדה שלי מהPSN STORE היתה מורידה בקצב מעולה במשך כל היום, משחקי אונליין …

4. Started by Justo,

היי, יש לי כרטיס רשת של TPLINK אשר התקנתי לפני כמה ימים. לאחר חיבורו והעלאת דרייברים שלו, לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט (קיבלתי כתובת 169 והודעת שגיאת קישוריות מוגבלת). משיטוט באינטרנט מצאתי המלצות על שינוי ההגדרות שלו ל 100mb / Full Duplex ואז באמת קיבלתי קישור טוב. בינתיים, ווינדוס (XP) הוריד לי מלא עדכונים שבסיום ההתקנה שלהם שוב קיבלתי את אותה הודעה ארורה לפתע פתאום. שמתי לב שההגדרה שונתה שוב ולכן שיניתי אותה בעצמי פעם שניה ל 100mb / Full Duplex . להבדיל מפעם שעברה, גם לאחר השינוי הנ"ל קיבלתי כתובת 169 ואת הודעת הקישוריות המוגבלת. ניסיתי להציב את ההגדרה על 10mb / Full Duplex ורק אז קיבלתי שוב חיבור אינטרנט יציב. מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה לעזאזאל קורה כאן - מסקרן אות ו…

5. שלום, אני צריך המלצה לכ. רשת אלחוטי בחיבור USB באזור ה-100 ש"ח. תקן: 802.11g

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by Swed,

שלום. יש לי 2 מחשבים בבית שניהם נייחים. כיום הם מחוברים עם נתב חוטי. אחד המחשבים צריך לעבור לחדר אחר, ואני ממש לא רוצה סיבוך של חוטים. אני צריך המלצה לנתב אלחוטי שיתחבר לשניהם, כמובן שצריך לקחת בחשבון שיש קירות.(יותר נכון קיר אחד מפריד בין החדרים). אני ישמח לקבל המלצות.. בבקשה שנתב לא יעלה על מחיר יותר מ250 שקל חנויות רצויות אזורים רמת גן גבעתיים או ראשון לציון. כמובן שאני צריך שהנתב יחבר לי שאת שניהם באלחוטי. תודה חן שנה טובה וגמר חתימה טובה ! נ.ב. אני מחובר עם כבלים HOT וספקית 014 !

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  7. איך אני קובע IP קבוע מהראוטר, מבלי לשים IP סטאטי לכרטיס רשת שלי כמו באדימקסים למינהם? יש לי ראוטר של לינקסיס WRT54G. משהו יכול לתת לי הסבר מלא לאיך עושים זאת והאם ניתן?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום שוב לכולם התחלתי את העבודה אבל נתקלתי בדילמה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי הדילמה שלי היא כזו: 1. האם קונקטורי RJ-45 (זכר בכבל ונקבה (שקע) בקיר) טובים לעבודה / ניתן להתקנה גם על כבל CAT-6? עד איזה קצב ניתן לעבוד עם קונקטורים של RJ-45 כאשר כבל CAT-6 מחובר אליהם/מותקן עליהם? עד 1G? כולל 1G? מעל 1G? כולל 10G? תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי גם אם בחלק מהשאלות ושנה טובה לכולם SKI FARM

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכולם יש לי שני מחשבים בעלי וינדוס וויסטה אחד נייד ואחד נייח שניהם בעלי אפשרות לחיבור אלחוטי כמוכן יש לי ראוטר של אדימקס. עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לנייח אלחוטית על מנת שיהיה ביניהם שיתוף קבצים (לא אינטרנט כי יש ראוטר) הסתכלתי במדריכים ולא הבנתי שמה כלום כי בעיקר יש שמה שיתוף אינטרנט ואני רוצה שיהיה לי שיתוף קבצים אלחוטי בין שניהם תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  10. שלום .. שמעתי שהאיפי הנ"ל טוב למשחקים בחו"ל כרגע אני גולש על איפי כזה באמת די טוב בבזק בינלאומי אמרו לי שיש להם שירות בתשלום לשריין את האיפי גם כשאני אתנתק עדיין יהיה אותו איפי יש כזה דבר בחינם וחוקי אולי? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by nnfyrbsnss,

חיברתי את המודם של Thomson של הוט ישירות לPS3 עם כבל רשת, יש לי חיבור MPLS של בזק בינלאומי ואיכשהו הPS3 זהה Media Server בשם Azureus עם התמונה של הצפרדע הכחולה, המחשב גם הוא מחובר למודם עם כבל USB, לצורך העניין למחשב שלי אין שום קשר לAzureus הקליינט הזה לא מותקן במחשב שלי. המדיה סרבר הזה ריק. אני יכול להתעלם אבל זה ממש מוזר לראות שלמודם שלי יש מדיה סרבר או משהו כזה, אפשר פירוט על זה?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by marot,

שלום! ברשותי ראוטר של netgear wpn 824 אני מחובר לרשת כללית, ששם כולם רואים את כולם. הבעיה שלי היא שאני רואה את הרשת הפנימית של הבית אך את הרשת החיצונית לא רואה - מי יכול לתת הסבר איזה הגדרות אני צריך לתת לראוטר כדי שהראה את שאר המשתמשים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by thebenjamin,

שלום, אני כרגע מחובר בADSL דרך 013... כבר זמן רב אני מרגיש את ההגבלות שלהם או בעיות שלהם בנוגע לחיבור לחו"ל... היוטורנט זוחל ביום והולך בלילה לעומת אנשים שמספרים ששינו לבזק בינלאומי והכל התחיל לטוס... בעיות להתחבר למשחקי רשת (כמובן בלי שום תוכנה אחרת ברקע שפועלת במחשב או במחשב אחר ברשת שצורך UPLOAD/DOWNLOAD) עד שמתחברים תוך כמה דקות מתנתק/לאגים שגורמים לניתוק.. לפי מה שהבנתי בזק בינלאומי הם האופציה העדיפה מכיוון שהקו היוצא לחו"ל הוא שלהם והם משכירים אותו לשאר הספקיות בארץ (שמוגבלות ברוחב הפס שהן משכירות) לעומת בזק שהפס שייך לה. אם לא בזק בינלאומי איזו חברה אחרת? ועוד משהו... מה יהיה עם האימייל של הספק? הם מחוייבים להשאיר את התיבת דוא"ל פתוחה לתקופה מסויימת מהעזיבה/לתמיד? …

14. Started by Yehudaa,

יש לי נסיון עם שתי החברות הנ"ל (באותה המהירות , ובאותו ספק אינטרנט ) , ומאיזה שהי סיבה שלא ברורה לי , תשתית בזק היה לי יותר מהיר .

• 80 תגובות
    • 8.4k צפיות
  15. אתמול הרגשתי האטה רצינית באינטרנט שהפסקתי לגלוש, לא הצלחתי להבין למה והדבר היחיד שעלה לי לראש זה שמישהו פרץ את הסיסמא של הראוטר שלי ומוריד דרכי. יש דרך לגלות אם מישהו גולש על חשבוני?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מישום מה אני שולח למחשב השני במהירות של 2.6 מגה בייט לשניה. החיבור הוא 54MBS/8 שזה אומר 6.8 MBS... מדוע אנני מעביר במהירות מקסימלית...? תודה לעונים.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by most,

גרסת הקושחה היא 1.1, ככה קניתי אותו. ראיתי בחיפושים שעשיתי שיש גרסאות מספר לראוטר הזה עם כמות זכרון פלש שונה. 1.רציתי לדעת האם הראוטר שלי מתאים - יש לו מספיק זיכרון כדי לשדרג לו ל TOMATO כדי שלא ידפק. 2. האם יש מדריך כיצד עושים שדרוג קושחה כי אין לי ידע בנושא. מודה מראש לעוזרים שנה טובה לכולם בריאות ואושר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by kalla,

שלום לכולם ! כשיש לי בעיות עם האינטרנט ואני פותר אותם לאחר מכן או במקרים אחרים ה- LOCAL AREA CONNECTION שלי גודל במספרים LOCAL AREA CONNECTION 2 OR 3 OR 4 OR 5 AND SO ON אני רוצה להחזיר את ערך המספר לנורמל - LOCAL AREA CONNECTION איך עושים את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, נושא הרשתות לא ברור לי כלל לכן אשמח לעזרה יש ברשותי שני מחשבים נייח ולפטופ. אני מנסה להעביר קובץ של 6.5GB מהנייח ללפטופ, במחשב הראשון יש לי שני כרטיסי רשת,הראשון מחובר למודם ואת השני חיברתי באמצעות כבל רשת מוצלב ללפטופ. מה אני צריך לעשות/להגדיר ע"מ להעביר את הקובץ למחשב השני? אם אפשר בבקשה לפרט. תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  20. Started by Samoth,

שלום, יש לי מחשב אחד נייח ומחשב אחד נייד, אני מחובר לאנטרנט דרך בזק עם מודם PPPoE וחייגן אני צריך קליטה בטווח של כ-15 מטר עם קצת הפרעה של קירות. אני רוצה להיות מסוגל לעבוד עם תוכנות שיתוף קבצים בלי שהעסק יקרוס. שני ראוטרים שראיתי: Edimax BR6204WG WRT54GLוLinkSys האם אחד מהם יענה על הדרישות? כמה מסובכת ההתקנה של כל אחד מהם? אם יש לכם הצעות נוספות אני מוכן לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  21. שלום, יש לי 2 מחשבים. מחשב 1 הוא משמש כשרת והוא עובד תמיד כ AP MODE. מחשב 2 מתחבר למחשב 1 דרך רשת אלחוטית. איזו פקודה ניתן להריץ בכדי לראות את האיי פי של המחשב המתחבר או פרטים נוספים עליו? ניסיתי NETSTAT -AN אבל יש שם המון. ניסיתי IPCONFIG אבל לא ממש מצאתי את המידע... ניסיתי גם ARP -A... נראה לי ששם אני רואה את האייפי של מחשב 2. נכון? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by igalbk,

שלום אנשים יפים. מישהו מכיר מקום באיזור פ"ת או נתניה שמוכר כבל רשת בזול? אני צריך 100 מטר (סליל) ואין צורך במחברים. עד עכשיו מה שמצאתי באינטרנט זה ב 170 שקל. נראה לי לא זול... תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. היי יש לי בעיה מאד מוזרה... :s05: יש לי כמה מחשבים שמחוברים ברשת חלקם עם כבל וחלק אלחוטי.. הרשת הביתית שלי עובדת בצורה כזו: מודם=>ראוטר=>סוויץ כך שהראוטר אלחוטי... (יש ברשותי מהירות גלישה של 7 מב אים זה משנה) ברשת מוחברים כ 4~5 מחשבים שאחד מהם בעל נפח מאד גדול של 4T שבוא נמצא כל התכנים המשותפים כמו סרטים מוזיקה תמונות ועוד... הכל עובד יפה עד כאשר אני מנסה להפעיל תוכנות שיתוף כבדות כמו אימיול או ביטורנט וכדומה ואז הכל נופל!!.. הכרטיסי רשת מראים שאין חיבור והם מנסים לייבא כתובת. האלחוטי מציג רשת אבל לא יכול להתחבר! זה ראטור מסוג D-LINK DI524 ו סוויץ פשוט ביותר של DYNAMODE. יש לכם מושג מדוע זה כך?? אולי זה הגדרה? אולי זה חלק דפוק פשוט?? אמור להיות קשר מסוים לתוכנות …

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by עמית111,

אני חייב דחוף דרייבר לכבל רשת נראה לי קוראים לזה לא יודע קוראים לו druc-u2 זה דחוף תודה!!

• 12 תגובות
    • 7.5k צפיות
  25. Started by VortexD,

ברשותי נתב של LEVEL ONE WBR 3406TX ואני מחפש עזרה או מדריך כדי להגדיר את הPS3 כשרת DMZ על מנת לשפר את "חווית האונליין" באמצעות פתיחת פורטים בעיה היא שכשאני משחק במשחקי רשת במחשב לדוגמה TF2 , F.E.A.R ועוד אין לי לאגים אבל כל ניסיון שלי בPS3 מצורף בהמון לאגים ותסכול מה עליי לעשות ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים