רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
יש לי חיבור הוט+בזק בינלאומי במהירות 12 מגהבייט עם החומרה הזאת: TL-WR841N Firmware Version: 3.11.3 Build 100408 Rel.42303n Hardware Version: WR841N v5 00000000 ARRIS TM602A ואני מעוניין לחבר מחשב נייד לנובו U550 לרשת אלחוטית. הוא מתחבר אך לצערי אין גישה לאינטרנט. כמו כן ניסיתי להתחבר בעזרת כבל וגם זה לא עזר. אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי ששני המחשבים יוכלו לגלוש?[br]פורסם בתאריך: 14.10.2010 בשעה 18:54:58 ניתן לסגור את הנושא.היו לי הגדרות חומת אש של ווינדוס לא נכונות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בידי 2 נתבים - נתב סימנס שניתן ע"י בזק ונתב TPLINK. אני מעוניין לשרשר אלחוטית בינהם כדי להגדיל את הטווח ע"מ שהלפטופ שלי יוכל להתחבר לרשת האלחוטית. הבעיה היא שהנתב של סימנס תומך בWDS והנתב של TPLINK תומך בBRIDGE MODE ולא הצלחתי לשרשר אותם לא משנה כיצד הגדרתי. יש לציין שבעבר שירשרתי 2 נתבי TPLINK ללא בעיה. האם יש דרך לשרשר 2 נתבים עם פרוטוקלים שונים? לחילופין (וגם שאלה מעניינת בפני עצמה) - האם ניתן להשתמש בנתב כמגביר ללפטופ ולא כמגביר לAP אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום משהו אמר לי שאם אני מחבר את שני המחשבים שיש לי עם כבל רשת מוצלב אז אני יוכל לגלוש רק באחד מהם האם זה נכון? או שאולי הוא יתקוון לכבל רשת רגיל? בסך הכול אני רוצה לדעת אם אני מחבר את המחשבים שלי עם כבל רשת מוצלב אני יוכל לגלוש באתר אחד ואח שלי יוכל לגלוש באתר אחר
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
-
אהלן. תיכננתי להיום להקים את הרשת הביתית, בדקתי שבשני המחשבים ישנם כרטיסי רשת, וראיתי שהחיבור שלהם נראה בדיוק אותו הדבר כמו תמונה שהביאו לי פה. הלכתי היום, קניתי כבלים רשת ישרים 8 גידים RJ45 STP כמו שצריך. בדקתי לפני הכל אם הכבלים נכנסים לכרטיסי הרשת, ומה התברר לי?? כבל הרשת לא נכנס בכלל לכרטיס הרשת (לפחות היה נדמה לי שזה כרטיס רשת) במחשב הישן. (במחשב החדש זה כן נכנס). תגידו, אז זה לא כרטיס רשת? והרי הביאו לי פה תמונה של חיבור של כרטיס רשת, וראיתי שזה נראה אותו חיבור כמו בכרטיס הרשת במחשב הישן. וגם הכבלים האלה הריבועיים של ADSL כן מתאימים אליו. אבל כבלי הרשת RJ45 לא. זה היה ככה בשביל הרקע. טוב, אז אני מבין שאני צריך לקנות כרטיס רשת. אז מי יכול להמליץ לי בבקשה על איזה כרט…
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הורדתי שידרוג לfirmware של הנתב בבית. הנתב של 3com מסוג 3crwer100-75 מכיוון שהייתי צריך לשנות את הMTU המינימלי שלו (מה שלא היה אפשר לעשות בגרסה הישנה) בשל חיבור xbox לרשת הביתית. מאז שעשיתי את העדכון יש לי ניתוקים כל 5 דקות לכמה שניות מהאינטרנט. כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם (המודם הוא Terayon TJ715 לכבלים) אין ניתוקים כאלו. קראתי שאחרי העדכון לגרסה הזו יש צורך לחזור להגדרות היצרן. חזרתי אליהן בשני אופנים גם ע"י התוכנה וגם ע"י כפתור הreset שנמצא בחלק האחורי של הנתב - אך ללא שום תוצאה, עדיין אותה בעיה. כרגע גרסת הfirmware היא 1.3.06ww אשמח לכל עזרה בנושא, תודה
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן ברשותי נטסטיק של אחת מחברות הסלולאר שמשמש אותי לגלישה באינטרנט בלפטופ. האם יש אפשרות לשתף את האינטרנט הסלולארי איכשהו עם ראוטר ביתי? למשל לחבר את הנטסטיק ליציאת USB של הנתב ולשתף WIFI אותו? האם אפשרי להפוך את הלפטופ לתחנה שתשדר גם? - יש לי עליו WIN7 .. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לנו בבנין אינטרנט משותף. החיבור יוצא מבית השכן שלי שיש לו נתב מסוג siemens sl2-141, ברשותי יש נתב ישן מסוג edimax br-6204wg. האות מגיע יציב אלי עד פחות או יותר דלת הכניסה, אז חשבתי להשתמש בנתב האדימקס שלי כמגבר. הבעיה שלמרות שראיתי פוסטים ישנים שאומרים שיש, אין אופציה מובנית של REPEATER שהצלחתי להגיע אליה, וגם אין אופציה של CLIENT MODE במידה וארצה לקבל מקלט משופר. למותר לציין שגרסת הקושחה מעודכנת. רציתי לשאול האם יש דרך אחרת לעשות זאת? יש בראוטר הגדרות של WDS, וכן BRIDGE, השאלה איך להשתמש בזה? אשמח להסבר מפורט תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר שני אנשים (לא קשורים אחד לשני) אשר טיפלתי להם במחשבים שאלו אותי על הנושא של יצירת רשת ביתית בין המחשבים. זה לא מה שחשוב (כל יום שואלים אותי את זה אנשים). מה שכן משנה הוא שהםאמרו לי שהם שמעו שניתן ליצור רשת מחשבים על תשתית הטלפוניה הקיימת בבית. לראשון ששאל אותי, לפני כשבועיים עניתי שאני לא מכיר כזה דבר והיצעתי לו את הפיתרונות הקונבציונליים (WiFi, כבלי רשת באורך 30 מטר וכ"ו). לשני ששאל אותי (אתמול בערב) אמרתי שאבדוק זאת. לכן אני מעלה את השאלה בפני חברי הפורום הנכבד הנ"ל: האם יש כזה דבר או שמדובר בעוד שמועה נחמדה שעוברת באימייל ומשגעת אנשים לדפוק לעצמם את המחשב תוך כדי ניסיון לעשות משהו "חאפרי"?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לגולשים, ברצוני לקנות שרת מדפסת מהסוג שמצורף כאן: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=73195... השאלה שלי היא כזאת, אני כרגע גולש ברשת ביתית האם השרת הזה יודע להתחבר לרשת הביתית שלי או שמה אני אצתרך בכל פעם שאני רוצה להדפיס להתחבר לרשת אחרת (הרשת של המדפסת) ואז להדפיס או שהמדפסת פשוט תופיע כמחשב נוסף ברשת הביתית הקיימת אצלי בבית? מקווה שהסברתי את עצמי כראוי. מחכה לתשובה, דודי.
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
התקנתי כבר את NO-IP ויצרתי לעצמי IP קבוע. אני רוצה להגיע למצב שבמחשב של אחר אני יכול להשתלט על שלי בעזרת ה- Remote Desktop Connection
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אפשרי לקחת מחשב שישמש כשרת ולהרכיב בו כמה כרטיסי רשת וככה לחבר אליו ולהגדיר שיתוף לכמה מחשבים שונים? אני יודע שאפשרי לעשות את זה למחשב אחד בלבד, אבל לכמה מחשבים זה אפשרי? או שעדיף כבר לקנות ראוטר? תודה רבה לכם.
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לברר אבל אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין wrt54gl V1.0 ל wrt54gl V1.1? תודה
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת - במידה ואני רוצה לשתף תיקיה שמאוכסנת במחשב שלי, ברשת האינטרנט, איך אני עושה זאת ? אני רוצה לתת גישה לכולם, לקריאה בלבד, לתיקיה אחת ויחידה במחשב שלי יש לי XP PRO מערכת קבצים NTFS משתמש בודד, אני מחובר בחיבור קבוע לכבלים (ללא חייגן) ויש לי כתובת NO IP שמצביעה על ה IP שלי, גם אם הוא משתנה. איפה בדיוק, ואיך, אני יכול להגדיר כזה שיתוף של תיקיה (אינטרנטי, לא לרשת פנימית) מהם הסכנות בנושא ? עדיף לי לפתוח שרת FTP על המחשב אולי ? (למרות שהשיתוף הוא בשביל משתמשים שלא יתאים להם FTP....) תודה, אריק
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי רשת ביתית רגילה לא אלחוטית הכל עובד מצויין רק יש בעיה אחת שהמחשב המשני לא יכול להיכנס למחשב השרת נגיד לתיקיית PROGRAM FILES וכו' (והמחשב השרת אין שום בעיה יש גישה להכל !) זה מקבל הודעה כזאת: http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/1.jpg הבנתי שזו בעיה נפוצה אבל אפשר לפתור אותה.. אשמח לעזרה ממכם.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים אחד נייח אחד נייד ובקרוב עוד אחד נייח חדש אני רוצה לקנות נתב\ראוטר כדי שיהיה רשת אינטרנט ששום מחשב לא יהיה תלוי במחשב הראשי המרחק ממחשב למחשב 15 מטר בקומה אחת.. איזה ראוטר \ נתב כדי לבחור? אני רוצה שיהיה כולל עם מדפסת רשת ואיזה קבלים עליי לקנות? תודה !
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי ורגיל ושניהם מחוברים לאותו הנתב. יש אופציה ב Network Connection תחת התפריט Advanced בשם Advanced Settings... שם ניתן לבחור את סדר העדיפויות שהמערכת פונה למשאבי ה TCP/IP כך שבמידה והרכטיס הראשון כושל הכרטיס השני נכנס לפעולה. כאשר כרטיס הרשת האלחוטי מוגדר כמשני והכריס החוטי מחובר המחשב עובד תמיד מהרכטיס האלחוטי. יש למישהו מושג מה הבעיה ? תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אז ככה בעה שלי החלה אחרי שהשארתי את המחשב דולק בלילה בבוקר הוצאתי אותו מStandBy ורציתי לגלוש אך להפתעתי הוא לא זיהה את זה שהכבל מחובר למחשב בדקתי את המודם (ECI) והכול תקין ( זה רשת ובמחשב שני שלי הכול סבבה) בדקתי את החיבורים על ידי החלפת הכבלים - לא עזר כי הכבלים תקינים הבאתי מחשב נוסף וניסיתי להתחבר והוא נתן לי כלומר הבעיה הייתה כנראה בכרטיס רשת אז החלפתי את הכרטיס רשת באחד שהיה לי וזה עבד תקין ליומיים ואז שוב החלה התקלה שהוא רושם לי Network cable unplugged!!! אני דיי בטוח שזה איזשהם בעיות בהגדרה של המחשב אחרי שהוא יוצא מStandBy אבל אני לא יודע מה לעשות עם זה מקווה שתוכלו לעזור לי :-\
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
עדכנתי את המהירות ל50 מגה ויש לי את האפשרות לקחת ראוטר עם חיוב זיכוי למשך שנתיים (!) או מודם בעלות חד פעמית של 100 שקל. על הראוטרים קראתי בפורום הרבה , שהנטגיר פחות איכותי וכו' אבל לא מצאתי חוות דעת על המודם. איזה דגם הוא? אמין? הייתי מעדיף לשלם לבזק 100 שקל במקום להיות מחוייב לשנתיים במידה והמוצר איכותי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים בבית, קרובים אחד לשני ולכן השתמשתי בכבל רשת ולא באלחוטי על מנת שהמחשב השני יוכל להיות מחובר לאינטרנט. הבעיה היא, שבמחשב השני האינטרנט לא עובד טוב... לפעמים הוא עובד ולפעמים לא... שהוא עובד הוא עובד בסדר גמור... אבל הבעיה שלא תמיד הוא עובד... אני משתמש ב-Zonealarm בשני המחשבים, אבל אני לא חושב שהבעיה היא בגללו. אשמח אם תוכלו לתת לי פתרון לבעיה, תודה [=
-
- 13 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כ-9 חודשים עמית לעבודה סידר לי בבית סידור מאוד נוח ופרקטי. קניתי מתאם רשת רגיל Edimax nLite 7711UMn וכל פעם שחיברתי למחשב נייח עם ווינדוס אקס.פי יכולתי להתחבר לאינטרנט עם הלאפטופ/סלולרי/נינטנדו דיאס וכו' וכו'. הבנתי שקוראים לזה ad-hoc. הסידור עבד מעולה(!!) עד שלפני כשבוע ההארד דיסק במחשב נדפק והחלפתי את מערכת החלונות. עכשיו אני מנסה להגדיר את זה מחדש ודי מתקשה: א. על המחשב הנייח מותקן Windows XP SP3 מעודכן נכון להיום (מקפיד לעדכן) ומותקן הדרייבר הכי עדכני של המתאם רשת, הורדתי ישירות מהאתר של אדימקס. ב. על המחשב הנייד איתו אני בודק את הרשת מותקן Windows 7 64bit מעודכן נכון להיום (מקפיד לעדכן). ג. האינטרנט שלי הוא על בסיס הוט עם מודם שמחובר דרך כבל רשת למחשב ו…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך hub לראוטר eci כשאני מפעיל את pcanywher הוא מכשיב לכתובת של הכרטיס רשת אבל כשאני בה להתחבר ממקום אחר אליו הוא פשוט לא מוצא אני בremote מגדיר כתובת של הספק נתן לי
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
בזמן האחרון הכרטיס רשת הנייד במחשב הנייד שלי עושה בעיות אז רציתי לבקש תחליף טוב. רצוי שיספק טווח טוב, ובלי התנתקויות.. עד 200 שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הראשון http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8383 השני http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5397 הדבר הכי חשוב זה עוצמת הקליטה ומהירות מבחינת מחיר עד 300 האם יש דגם יקר יותר ששווה את ההשקעה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קרה בפתאומיות, אתרים בארץ עובדים רגיל. גוגל למשל עובד אבל פייסבוק ועוד כמה אתרים בינלאומיים שניסיתי (אתרים של חברות שונות, פורומים וכו') מקבלים Connection timed out בכרום אחרי הרבה זמן שהוא מנסה להתחבר. HOT+נטויזן, עוד מישהו חווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-