עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כתגובה להודעה זאת בעודי מחפש את כפתור התגובה שמתי לב שההודעה ננעלה. וחבל! maCr0T - אני מניח שלפי המשפט האחרון של "shimon956" (ציטוט: "תגידו כול מה שאמרתי כאן זה שווה היה לי לעשות") אפשר להבין שהוא לא סתם "ספאמר" וזאת לא הודעה ללא תוכן. אולי אותך זה לא מעניין אבל כשאני התנתקתי מהספק שלי גם חפשתי איזה גיבוי ממישהו שיגיד לי שעשיתי צעד חכם ושווה להשקיע במקום אחר קצת יותר. אולי עצות או כיוון ממישהו עם יותר נסיון. shimon956 היקר, (בתקווה שאתה באמת מחפש איזו תגובה למה שעשית) אני לא יודע מה עם Netvision כי מעולם לא התחברתי אליהם אבל עצם זה ש Aquanet לא הספק שלך יותר זה כבר מעולה. Aquanet מגבילה את מהירות הגלישה לחו"ל ל 30K (מינוס/פלוס) וזה נורא... בזמן עומס הגלישה ממש איטית ונורא…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by Cheif,

אחרי שכל המתחרות שלה כבר הציגו נתבי 450Mbps, לא נותרת ל-CISCO ברירה וגם היא מציגה נתב כזה. ה-E4200 הוא נתב DUAL BAND במבנה אנטנות 3X3 הכולל 4 כניסות LAN במהירות של 1G. את מהירות ה-450Mbps משיג הנתב רק בתדר 5Ghz מה שהופך אותו ללא רלוונטי בישראל. הוא כולל תמיכה ב-DLNA וכניסת USB לחיבור התקני אכסון חיצוניים. עלותו של הנתב החדש $180 והוא זמין לרכישה כבר עכשיו ברשת BestBuy האמריקאית. פרטים נוספים ניתן למצוא בדף המוצר כאן -- http://home.cisco.com/e4200 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by dids22,

אה אני רוצה לבדוק מה מהירות ההורדה ווהעלאה שלי אני בעקרון יודע מה המהירות אאבל אני רוצה איזה אתר שאפר לבדוק בו(להעלאות אליו קבצים ולהוריד)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. בבית 2 מחשבים. אני רוצה להגביל כל מחשב להשתמש בחצי רוחב פס זתומרת שלי יוקצו 150KB ולמחשב השני יוקצו 150 KB ככה לא יהיו לי לאגים וככה כשאני אוריד קבצים מהאינטרנט המחשב השני לא ייסבול ממהירות איטית יש חיה כזאת ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Refael Agronov,

היי אני צריך ראוטר טוב לתשתית וספק בזק 100מגה. הציעו לי תBe וקראתי שיש לו מלא בעיות. והבנתי שעדיף לקנות מאשר להשכיר ב 20₪ כל חודש. אפשרי משהוא טוב עד 350? חייב לציין ש Yes,Sony, יהיו מחוברים עם כבל מחשב נייד על WIfi וכמה טלפונים. מה שיש לי כרגע הוא בן 100 Netgear ישן.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Yehudaa,

קראתי שמספר הכתובת ip מחולקת ל class a/b/c שמתחילה מ 0.0.0.0 עד 255.255.255.255 השאלה שלי האם רשת האינטרנט מוגבלת ל 255*255*255*255 = ? יכול להיות ?

7. בהיותי סטודנט יש באפשרותי להתחבר דרך שרת ה ADSL של האוניברסיטה במחיר של 150$ לשנה כששאלתי הם אמרו שהם תומכים בכל מהירויות החיבור והמהירות תלויה בחבילה של בזק. השאלה היא אם מישהוא מחובר דרכם ויכול לאמת זאת והאם יש להם מהירות הורדה מחו"ל נורמלית. ושאלה נוספת האם יש בעיות לעבוד דרך האוניברסיטה עם KAZZA ? ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Char123213,

ככה אני יודע שיש מלא בעיות איתם אבל אולי מישהו יוכל לעזור לי (תשתית בזק) בגדול אחרי 7 בערב האינטרנט שלי נהיה ממש גרוע, הפינג קופץ מ70-130 ל 300-900 בכל המשחקים/Discord (זאת בעיה ידוע לפי מה שהבנתי אבל מה שמוזר זה: אני מסוגל לשחק csgo בלי שום בעיה גם אחרי 19:00 וזה נשאר על 70-120 פינג ולא מרגישים לאג בנוסף לכח בדיקת מהירות אינטרנט מראה שאני מקבל את ה40 שאני משלם עליהם (למרות שאחרי 7 זה לא נכון) (beta.speedtest.ne) למישהו יש מושג אם אפשר לעשות משהו, למה זה קורה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מכיוון שאני מתעניין בנושא, וצברתי ידע וניסיון הן בתקשורת והן בטכנאות מחשבים, חשבתי לפנות לנתיב יותר מקצועי ולעשות קורס. ראיתי קורסים אצל סיוון\ ג'ון ברייס. נאמר כי לאחר הקורס אני מקבל "תעודת טכנאי בינלאומית". הסתכלתי בסילבוס וראיתי שאני יודע חלק גדול מהחומר. שלחתי מייל ונאמר לי שאנשים בגיל שלי (17-18) השתלבו בקורס בהצלחה. רציתי להתייעץ אתכם בעניין. אני יוצא מנק' מבט שהקורס יתרום לי בשלוה דברים עיקריים 1. עניין. 2. תפקיד מתאים בשירות הצבאי 3. התעודה פותחת אפשרויות לעבוד בחנויות שונות, חברות שונות, אפשרות לקורסים עתידיים יותר מקצועיים ואפילו להיות טכנאי עצמאי ולעשות כמה עבודות באופן פרטי (כמובן שאני יכול לעשות את זה כבר עכשיו, ועשיתי כמה עבודות ותיקונים תמורת תשל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. היי, חבר קנה ראוטר חדש של 3COM.. הוא מחובר בNETVISION. הבחור גר רחוק ממני ואין לי אפשרות להגיע אליו ולעזור לו.. אני צריך לדעת באיזה תפריט נמצאת אופציית ה PORT FORWARDING. הנתב הוא של 3com: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35199 תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by BeBest,

אהלן, הנושא הזה נחפר ברשת כבר תקופה ארוכה. יש לי מתאם שיחות MP252 של 012 (משולב עם ראוטר אלחוטי). חשבתי לנצל את יכולת הראוטר ולהעביר את המתאם לקומה השניה שישמש כ-AP. הבעיה שאני לא יכול להגדיר אותו כי אין לי פרטים. יש לי 2 אופציות: 1. איפוס המתאם פיזית (כפתור reset) שיאפס אותו להגדרות יצרן ואז להגדיר אותו מחדש איך שאני רוצה. 2. לשדל איזה עובד 012 שיתן לי את הסיסמה (לא ריאלי הא..) הבעיה: אין לי את פרטי ה-VOIP, חשבתי להשיג אותן בדרך פשוטה שאני לא יודע אם אפשרית, להסניף את התקשורת שעוברת מהמתאם לראוטר (השרשור אצלי הוא מודם -> ראוטר -> מתאם) ואז אולי לדלות מהתקשורת את פרטי החיבור לשרת VOIP. אגב, אני מכיר את הקומבינה עם השם משתמש user והסיסמה 012-wel. הבעיה שלמשתמש הזה אי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by lampit,

שלום לכולם. חיפשתי בפורום ולא כל כך מצאתי תשובה לשאלתי, לכן אני פונה אליכם. אני מחפש לקנות כרטיס רשת שיתחבר למחשב שולחני (עדיף דרך ה usb) הבעיה היחידה היא שאני מקווה לקלוט שידור מהשכנים (אין בעיה יש את הסכמתם לכך). האם יש כרטיס רשת מסויים שקולט למרחק גדול יותר מכרטיסים אחרים? (התקציב שלי מסתכם ב100 ש"ח לצורך העניין הזה) ובכלל באופן עקרוני, מהו הכרטיס המומלץ בסדר גודל מחירים שכזה ? איזו חברה נחשבת טובה ואמינה? והאם בכלל יש לי סיכוי לקלוט אינטרנט מהשכנים בעזרת כרטיס רשת ? (ראיתי כרטיסים של tp-link למשל ה- tl-wn821n) האם הם מומלצים ? שאלה נוספת היא האם יש חמורה או תוכנה מסויימת שצריך להתקין את המחשב לצורך שימוש בכרטיס רשת שכזה ? (הוא כבר די זקן, בן 3 שנים). וגם האם יש פוסט ב…

13. השמועות סביב כוונתה של חברת סיסקו למכור את חטיבת הנתבים הבייתים שלה (LINKSYS) הולכות ומתגברות. מעניין מי יהיה הקונה. מי רוצה להמר מי יקח את LINKSYS לידיו ויחזיר את תהילת העבר שלה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום! יש לי כמה בעיות שחוזרות על עצמם ורק עכשיו אני מוצא זמן לשאול... תחילה אגיד שאני משתמש בראוטר של tp link wr642g והמחשב שלי מחובר חוטית אל הראוטר (לא דרך הWI-FI) נתחיל בבעיות... הדפדפן שאני משתמש בו הוא פיירפוקס וכאשר אני גולש "ביום יום" האינטרנט עובד מעולה. הבעיה מתחילה כשאני מפעיל את הUTorrent. איך שאני מפעיל אותו אני כבר לא יכול לגלוש. (יש אינטרנט כי הרי התוכנה מורידה ) וגם שאני מכבה אותו לוקח זמן מסויים לאינטרנט לחזור. העניין העוד יותר מוזר שמדי פעם אין את הבעיה ואני כן מצליח לגלוש גם כשהUTorrent פועל. אך רוב הפעמים אני לא יכול לגלוש. בעיה שנייה שיש לי ואני לא מצליח לפתור חוץ מהפיירפוקס שעובד מעולה (חח שוב שהUTorrent לא פועל) אני משום לא מצליח לגלוש באקספל…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. כרגע יש ראוטר בקומה עליונה שמחבר אליו 3 מחשבים באותה הקומה בצורה חוטית/אלחוטית, אני מעונין לחבר בצורה חוטית סוני 3 גם כן אל הראוטר הזה. אני מתכנן לבצע השחלה משקע הטלפון ליד הראוטר עד לארון תקשורת בקומה למטה ומשם להמשיך השחלה דרך תשתית הכבלים עד לאיזור הטלויזיה/סוני כי אין שם שקע טלפון- סיבוב שייקח בערך 20 מטר. אז ככה: - אני ייקנה כבל cat5e ויחבר את כל גידיו לשקעים שאני יתקין, השאלה באיזה נשתמש, קשיח/גמיש? FTP/UTP ? או משהו אחר? - אני לא מתכוון להצליב כי הראוטר לבד יסתדר עם החיווט, רק באיזה תקן? A או B? לאחר מכן מתישהו אני ירצה לחבר אל הנקודה הזאת חוטית ראוטר נוסף בשביל להגדיל את הטווח האלחוטי וגם בכדי לחבר בקומה הזו התחתונה עוד מספר מכשירים אולי, -איזה ציוד אני בדיוק צריך…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם. אני רוצה לקיים קשר ( ?peer to peer ) ישיר ביני לבין אחי הגר בעיר אחרת. אני מעוניין להעביר לו קבצים אישיים ובכלל. האם יש אפשרות כזו ? ובכלל מה היא הדרך הכי קלה טובה ובטוחה לבצע זאת. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by elni,

יש לי 10 Mb ספק 012 תשתית בזק NGN...הורדות ישירות אני מוריד על כל רוחב הפס 1.4 מ"ב ובuTorrent הפורט פתוח ויש V ירוק למטה אבל אני מוריד רק על מגה לשניה! מקסימום פעם ב.. על 1.1 מ"ב. וזה לא קשור להעלאה כי היא מוגבלת ל8 מתי שיש קבצים בהורדה....וגם כשהוא לא מעלה בכלל המהירות נשארת ככה אז מה הסיפור פה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אנשים יש לי מחשב עם מודם פנימי על PCI של ADSL .. !!! ועכשיו הזמנתי מחשב חדש אז רציתי לשאול איך אני יכול לעשות שאני יוכל לגלוש באינטרנט בשני המחשבים ??? ( כי החדש יהיה שלי והישן יהיה של אחי ) תודה מראש על העזרה ... !!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by edoson,

יש לי 2 מחשבים, אחד עם XP אחד עם 98 כבר הצלחתי להקים רשת ביתית, אבל בעקבות שינויים שעשיתי בSERVICEים, נעלמה לי הרשת, המחשב לא זהה את השני וכו' אז החלטתי להתקין גם בשני XP , ולהפעיל שוב את הסרוויסים אבל זה לא עוזר. המחשב שלי לא מזהה מחשב נוסף ב-WORKGROUP וכנ"ל גם המחשב השני. מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני צריך לשתף תיקייה מסויימת בין 2 משרדים המרוחקים זה מזה (ערים אחרות). מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? ומהי הדרך הזולה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by pure perfection,

מה המצב ?? היום התקנתי הום בלאג שקניתי מבזק , הכל עובד כמו שצריך רק שנורת הסנכרון דולקת באור אדום , איך אני יכול לשפר את זה ?? בכל מקרה המחשב השני עכשיו מקבל 4 מגה ב SPEED TEST והגלישה סבבה אבל בכל מקרה היתיי רוצה לשפר את זה לפחות לכתום (בינוני) . תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by mosh123,

היי לכולם! אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרשת אלחוטית. כרגע יש לי מחשב אחד שמחובר לכבלים דרך הוט + 015. דרך מודם של TERAYON. השאלות שלי הן: 1. מישהו יכול להמליץ על דגם של ראוטר? אין לי שמץ של מושג. המליצו לי ללכת על דגם שיש לו 802.11n שמעתי סיפורים על בעיות קליטה, נפילות, וכו' מחפש משהו אמין. 2. האם חשוב שגם כרטיס הרשת יתמוך ב 802.11n? איך אני יכול לדעת אם שלי כן? (המחשב בן פחות משנה). 3. הראוטר כולל גם יציאות קוויות? למחשב הנייח. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. באיזה פרוטוקול הם משתמשים לזה והאם אני יכול להשתמש בו גם כדי לשלוח או שאני צריך לקנות שמהוא כדי שאני יוכל לשלוח SMS מהמחשב שלי התוכנה שלהם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by maxbrener2008,

אהלן חבר'ה אז ככה יש לי תשתית וספק בזק במהירות 1.5M (לא מהיר אבל זה מה יש). יש לי ראוטר DLINK DIR 300 ונתב מעפן של בזק. בקיצור אני מנסה להוריד דברים ויש לי גם IDM וזה מוריד לי על מהירויות מגוחכות למשל 5 KB ומהירויות כאלה... מה אני עושה לא נכון? לא הגדרתי נכון את הרשת...מה הבעיה? אני רק מציין שהמחשב הוא שלוחני ומחובר חוטי.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by BeBest,

הי, רציתי לדעת אם אני היחיד שחווה בעיות בהוטנט בגישה לשרתי FTP שממוקמים בחו"ל (אירופה - דגש על גרמניה וארה"ב). כל פעולה ב-FTP לוקחת שעות, כניסה לתיקייה, העלאת קבצים במהירות שיא של 5KB/s... באותם שרתים בפרוטוקולים אחרים הכל עובד כמו שצריך...אז נותר רק לתהות אם יש להוטנט בעייה עם פרוטוקול FTP או שאולי הבעיה היא אצלי? *בשרתי FTP בישראל אין שום בעיה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים