רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין שני הכלים הללו כאשר אני בא לבחון את האות שעובר ברשת שלי? בעיקרון הבנתי שההבדל היחיד הוא שה-Logic Analyzer יודע לפענח את השינוי בוולטים למידע בינארי (0 ו-1) והאוסצילוסקופ לא יודע, אלא רק מראה את הזרם על ציר אופקי כפונקציה של הזמן. האם ישנם עוד הבדלים (שימו לב שאני מדבר על שימוש ספציפי של שניהם לפתירת בעיות ברשת, ידוע לי שיש לשניהם עוד שימושים שונים ומגוונים שלא קשורים לעולם המחשבים והרשתות) ? אשמח לשמוע אתכם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לעבור מ-012 אחרי כמה שנים שאני אצלם ואני כבר ממש לא יכול לסבול את זה...פינגים ממש גבוהים, שירות גרוע, גלישה איטית,כל הזמן יש איתם בעיות... וזה נמאס כבר.. אז ככה.. אני משלם ל-012 לחודש 56 שקלים לחודש עם 2.5 מגה ו-256 upload. אז סוף סוף אני רוצה לעבור לבזק.. התקשרתי אליהם היום ואמרו לי כמה מבצעים ואני רוצה לדעת האם זה משתלם.. 1) מהירות 2.5 מגה שאני משלם לחודש 79 עם התחייבות לשנה (אני מקבל מתנה ראוטר אלחוטי למרות שאני לא צריך..) 2) מהירות 4 מגה שאני משלם 3 חודשים ראשונים 45 שקל ואחר כך 89 ל-9 חודשים (וגם אז אני ניראה לי מקבל את הראוטר..) אני חושב שכדי לי יותר את ה-4 מגה לא? ואם כן זה נחשב משתלם המחיר שהם דורשים לזה??? מישהו יודע כמה נטוויזן לוקחים לחודש על ה-7…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לעשות רשת אלחוטית , ראיתי שממליצים פה על Linksys WRT54GL אז אני יקנה אותו אבל יש לי כמה שאלות א. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי או שמקבלים עם הראוטר ? אם לא איזה לקנות ? ב. המחשב הישן שלי עבר קומה אחת למעלה והוא בדיוק מעל החדר של המחשב החדש , יהיה בעיות או משהו ? כאילו זה בסדר ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום קראת את האשכול המושקע של מנהל הפורום, אך עדיין ש לי בעיה. יש לי 2 מחשבים המריצים חלונות XP, ומחוברים בינהם בכבל רשת. המחשב הראשון מחובר למודם כבלים של מת"ב דיגיטל 750K בעזרת חייגן. ביצעתי שיתוף אינטרנט + קבצים. שיתוף הקבצים עובד מצויין, שיתוף האינטרנט - לא. הבעיה היא שבהחלט ניתן לגלוש באינטרנט במחשב הראשון, אבל אי אפשר במחשב השני ! הבעיה קיימת גם כאשר אינני משתמש חומת אש (בשום מחשב !) כתובת המחשב הראשון : 192.168.0.1 כתובת המחשב השני : 192.168.0.2 רואים אחד את השני ב "רשת שלי" וניתן לגשת אחד לקבצים המשותפים של השני (אבל זה לא קשור לשיתוף אינטרנט ) יש פינג תקין בין 2 המחשבים. שער ברירת המחדל במחשב השני הוא 192.168.0.1 ה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי יש לי 2 אחים קרציות שכל היום מורידים מהאיימיש ותוכנות שיתוף אחרות דברים חוקים בלבד הבעיה היא ששלושת המחשבים שלנו מחוברים ברוטר ואני בקושי מצליח להוריד ולגלוש. אני חייב להגביל את המהירות שלהם!!!!!!!!!!1 משהו הוגן כמו 90% לי ו10% להם. חייב את עזרתכם במציאת תוכנה שתעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משרד התקשורת הורה לחברת בזק להפסיק תוך שני ימי עבודה את מבצע שדרוג לקוחותיה למהירות של מאה מגה ביט לשנייה השר ארדן: "בזק מנצלת את כוחה המונופוליסטי ומציעה מבצעים אשר עלולים כבר בטווח הקצר לסכן את התחרות בתחום התקשורת" מצ"ב ההודעה לעיתונות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול חיברתי את שני המחשבים שיש לי בבית לרשת עם ראוטר של X-Net (חיקוי של אדימקס) והיום גיליתי שאני לא יכול להתחבר לשני חשבונות מסנג'ר שונים בשני המחשבים (אני במחשב שלי ואח שלי במחשב שלו), אם אני מחובר והוא מנסה להתחבר זה מנתק לשנינו את האינטרנט... כשרק אחד מתחבר זה עובד בסדר... מישהו יודע איך/אם אפשר לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך ה - wireless, מופיע לי באייקונים אייקון של התוכנה configfree ושם הווירלס מופיע disconnected, במנהל ההתקנים זה הופיע שאין לו מנהל התקנים עשיתי לו שיעשה עדכון והוא מצא את זה במחשב כרגע אני יכול להתחבר דרכו רק בחיבור ישיר עם כבל רשת. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה שעות אתרים בחו"ל התחילו לא לעבוד טוב. לדוגמה שאני מנסה להיכנס לאתר כמו nforce.nl הוא כותב looking for nforce.nl ואז לבסוף הוא כותב שהוא לא מצא אתר כזה, וזה קורה עם רוב האתרים שאני מנסה עוד בחו"ל. כמו TorrentLeech Gamespot וכו... אני מחובר בברק ב- ADSL 2.0Mb וגר בירושלים. לעוד מישהו יש את הבעיות האלה עכשיו? אהה ואתרים ישראלים עובדים מצוין.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של edimax BE204Wg והשבוע קיבלתי מבזק ראוטר siemens sl2 141 השאלה היא מה יותר טוב כדאי לי להחליף?? שאלה שנייה! קראתי שיש קשוחות שבנו באופן פרטי כלומר לא היצרן אפשר הסבר במה זה עוזר ולתת לי פרטים על זה עבור הראוטרים שלהלן? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים יש לי מחשב עם מודם פנימי על PCI של ADSL .. !!! ועכשיו הזמנתי מחשב חדש אז רציתי לשאול איך אני יכול לעשות שאני יוכל לגלוש באינטרנט בשני המחשבים ??? ( כי החדש יהיה שלי והישן יהיה של אחי ) תודה מראש על העזרה ... !!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים, אחד עם XP אחד עם 98 כבר הצלחתי להקים רשת ביתית, אבל בעקבות שינויים שעשיתי בSERVICEים, נעלמה לי הרשת, המחשב לא זהה את השני וכו' אז החלטתי להתקין גם בשני XP , ולהפעיל שוב את הסרוויסים אבל זה לא עוזר. המחשב שלי לא מזהה מחשב נוסף ב-WORKGROUP וכנ"ל גם המחשב השני. מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתכוונים להציע תכניות מתחרות לסלקום ופרטנר ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כמו שכתוב בכותרת רשת בין 2 מחשבים שאחד מהם(המשני) החליט שלא בא לא יותר לעלות פתאום(הודעה שחסר HAL.DLL) אני מתכוון לעשות התקנה חדשה ל XP השאלה אם צריך לעשות את כל התהליך(האוטומטי, אני משתמש באשף)של הרשת או מספיק לעשות רק במחשב שבו ישנה התקנה חדשה של ה XP? השיתוף בניהם הוא על מדפסת ובסיס נתונים של תוכנה(בלי אינטרנט). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת קווית ביתית של 2 מחשבים. אני המחשב המשני ויש לי xp pro ונורטון 2003, במחשב הראשי יש 98' ו Mcafee. לפני שהיה מקאפי במחשב הראשי, ראיתי את המחשב הראשון ממני והיה שיתוף. מאז מקאפי יש בעיות. אישרתי במחשב הראשי, בתוך מקאפי, את הכתובת ip של המחשב המשני. (confirmed ip) אבל בכל זאת אין שיתוף. יש לציין שהמחשב הראשי רואה את המשני. התקשרתי לתמיכה של מקפאי (שעכשיו אין לי כבר) ואמרו לי לעשות disable לפיירוול של מקאפי, ואז unable. זה הסתדר והיה שיתוף, אבל אחרי זמן קצר שוב "נחסמתי". עכשיו שעושים את ה disable ו unable זה כבר לא עובד. מה עושים? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבסיס יש לנו מחשב עם אנטרנט אזרחי, כל התוכנות המתחברות לרשת האנטרנט פועלות מלבד המירק. מישהו יודע איך אפשר להתחבר לשרתים של המירק ? הפיירוול של וינדוס כבוי, והסימנטק אנטיוירוס על מצב Disabled. אילו הגדרות יש לשנות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי Everybody . לאחרונה יש לי בעיה בגלישה באינטרנט . לאחר חצי שעה של עבודה , האינטרנט שלי נכנס למצב "שמירת הסטטוס קוו" ( ;D) , הווה אומר : + אתרים שפתוחים אצלי בדפדפן ימשיכו לגלוש מצויין ובמהירות (גם לאחר לחיצה על קישורים פנימיים באתר) . + תוכנות הורדה / שיתוף שפתוחות ימשיכו לתפקד במלוא העוצמה . - אבל אין לי כבר גישה להיכנס לאתרים אחרים שלא היו פתוחים אצלי (גם בדפדפנים אחרים) . אני משתמש במודם ECI 312+ שהומר לראוטר (המחשב השני שמחובר , אגב , מתגלץ' בלי בעיות) . הבעיה נפתרת רק לאחר איתחול המחשב . במחשב מותקנת Windows XP SP2 . אם מישהו נתקל / יודע מה לעשות אנא לכתוב את תשובתכם במהרה לפני שהמחשב שלי ייאבד את עצמו לדעת .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כנראה עובר מנטויז'ן ואני צריך עזרה בבחירת חברה מתוך הבאות: 012 קווי זהב, 013 ברק, אינטרנט זהב, ואקטקום. מי הכי עדיפה במהירויות ואיכות קו? אני כנראה לוקח חבילה של 1.5 מגה + 512KB Upload ב 125 שקל לחודש לספק ולתשתית - המחיר טוב? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, המצב הנוכחי הוא שאני גר בבית פרטי ביחידת דיור שנמצאת קומה מעל בעלי הדירה, שבבעלותם אינטרנט של HOT, אין סיבים אופטיים בישוב והם על עסקה של 200Mbps, משתמשים ב-FiberBox שזה גם לטלוויזיה וגם נתב. אני מעוניין להגדיל את טווח ה-WIFI בקומה, וכן ארצה להתחבר בעזרת כבל לאינטרנט במחשב הנייח שלי. חשבתי על משהו כמו מגדיל טווח שיש לו יציאת RJ45 שממנו אוכל להוציא כבל, ואני לא בטוח מה הטכנולוגיה שתניב לי תוצאות מיטביות. חשבתי לקנות נתב(שיוכל לשמש אותי בעתיד) ולהשתמש בו בתור נקודת גישה שמתחברת לרשת המקורית באופן אלחוטי. קראתי קצת בנושא והבנתי שיש אופציה כזאת שנקראת WDS בנתב Archer VR600 TP-Link ודומיו. מצד שני הבנתי גם שכל פיתרון שכזה עלול לחלק לחצי את רוחב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש מכשיר יעודי לסריקת רשתות WiFi, כזה שאפשר להסתובב איתו ולסרוק רשתות. אני מחפש מכשיר כמה שיותר עוצמתי. אני לא רוצה לעשות את זה עם לפטופ. אם אפשר, אשמח גם איפה אפשר לקנות מכשיר כזה בארץ.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את החבילה הזאת בעקבות הפינגים הגבוהים שיש לי במשחקים.. השאלה היא האם זה באמת מסדר את הפינגים.. מישהו ניסה את החבילה ובדק אם זה עזר לו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים שבענף .... לאחרונה ביצעתי שינוי שקראתי באיזה מאמר באינטרנט ולצערי הגלישה האלחוטית איטית מאוד ונראה לי שיש קשר לשינוי שביצעתי . המצב שהיה: ראוטר 3com מחובר למודם כבלים אליו מתחברים 2 מחשבים באופן קווי כמו כן דיסק רשת וביציאה האחרונה מחובר ראוטר נוסף של חברת compex כשהוא מוגדר לקבל ip קבוע כמובן ע"י כבל רגיל. וכמובן שהראוטר compex מחובר מחוץ לממ"ד ונותן קליטה מלאה בכל הבית (המודם והראוטר 3com נמצאים בתוך הממ"ד כאשר האופציה האלחוטית בראוטר בממ"ד כבויה). הכל עבד מצויין הבעיה היתה שהרשת לא היתה עם אותו ה ip הראוטר המשורשר הקצה כתובות שונות למחשבים האלחוטיים והקוויים שהיו מחוברים אליו הדבר יצר בעיה בגישה בין המחשבים הקווים מרואטר אחד למשנהו. המצב כיום: ק…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני וחבר שלי בונים אתר האם שנינו יכולים באותו זמן לעלות קבצים משני מחשבים אחרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סקירת המוצרים החדשים של D-LINK חותמת את הסיקור של תערוכת CES. במקום להדגיש את ההיבט הטכני של המוצרים, בחרה D-LINK ב-6 מילות מפתח המבטאות את השימושיות שלהם. בפוסט הבא תוכלו לקרוא על מילות המפתח הללו ועל המוצרים החדשים. http://www.netcheif.com/blog/?p=1181
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את ה TP-Link TL-WR1043ND, ואני מעוניין לבטל לפעמים את הרשת האלחוטית (לחלוטין). עברתי על ההגדרות, חיפשתי בגוגל, ולא מצאתי כלום. אשמח אם מישהו שיודע יוכל לעזור לי. בנוסף, האם כדאי לעדכן את הקושחה של השרת? אני מחובר ל HOT+013 בחיבור של 12 מגה. הגרסא שלי כרגע: Firmware Version: 3.9.17 Build 091118 Rel.36350n Hardware Version: WR1043N v1 00000000 וגם, האם יש לערוך הגדרות כלשהן? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-