עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cheif,

אחרי שכל המתחרות שלה כבר הציגו נתבי 450Mbps, לא נותרת ל-CISCO ברירה וגם היא מציגה נתב כזה. ה-E4200 הוא נתב DUAL BAND במבנה אנטנות 3X3 הכולל 4 כניסות LAN במהירות של 1G. את מהירות ה-450Mbps משיג הנתב רק בתדר 5Ghz מה שהופך אותו ללא רלוונטי בישראל. הוא כולל תמיכה ב-DLNA וכניסת USB לחיבור התקני אכסון חיצוניים. עלותו של הנתב החדש $180 והוא זמין לרכישה כבר עכשיו ברשת BestBuy האמריקאית. פרטים נוספים ניתן למצוא בדף המוצר כאן -- http://home.cisco.com/e4200 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by dids22,

אה אני רוצה לבדוק מה מהירות ההורדה ווהעלאה שלי אני בעקרון יודע מה המהירות אאבל אני רוצה איזה אתר שאפר לבדוק בו(להעלאות אליו קבצים ולהוריד)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Stealth,

שלום ... יש לי שני מחשבים .. לכל אחד ip משלו .. יש כוננים משותפים ומדפסת אחת משותפת .. שמתי לב שכל שלב שאני עושה מהרגע של התחלת הכניסה לרשת יש זמן תגובה בין לחיצה ללחיצה של בערך 20 שניות פלוס מינוס .. מה entire network ל microsoft windows network ל workgroup ועד למחשב .. כאשר אני מגיע לתקיות המשותפות במחשב השני הכל רץ ובהעברת קבצים אני מקבל מהירויות יפות ללא delay . שמתי לב שהתופעה חוזרת בכל xp home edition .. עם ה pro מזמן לא התעסקתי לכן אין לי מושג אני בטוח שיש דרך פשוטה לקצר את התהליך בהורדת חיפושים מיותרים וכדומה .. או תיקון registry כלשהו תודה לעונים :smoke:

4. בבית 2 מחשבים. אני רוצה להגביל כל מחשב להשתמש בחצי רוחב פס זתומרת שלי יוקצו 150KB ולמחשב השני יוקצו 150 KB ככה לא יהיו לי לאגים וככה כשאני אוריד קבצים מהאינטרנט המחשב השני לא ייסבול ממהירות איטית יש חיה כזאת ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם! קניתי tp link ax3000 (בעקבות זה שנאמר לי בkspשהוא יעבוד עם הסיבים של בזק) קניתי גם מתאם sep וממיר אופטי לrj45 חיברתי הכל (את הכבל שיוצא מהממיר לכניסה הראשונה של הראוטר שהיא גםwan ואת הסיב למתאם sep) והרוטר לא מצליח להסתנכרן עם בזק(הנורה של האינטרנט כתומה ולא נהפכת לירוקה) אשמח מאוד לעזרה כי בזק לא מסכימים לעזור לי... החיבור מקונפג לדינמי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by orwein,

היי.. יש ברשותי את הנתב 6740U, ויש לי איתו המון בעיות רשת. שקיבלתי אותו הוא עבד בסדר גמור ואז לאחרונה התחילו בעיות שכוללות ניתוקים מה- WIFI, טווח קליטה מאוד קצר ב- WIFI, ניתוקים (הדפדפן פתאום לא טוען עמוד.. כאילו מאבד תקשורת - ניסיתי גם ממחשב אחר בזמן הניתוק וראיתי שזה בעיה ברשת ולא במחשב) הזמנתי טכנאי של בזק, הגיע הסתכל על הנתונים של הקו ואמר שהכל יותר מבסדר מבחינת מרחק למרכזיה, הפרעות וכו'. קראתי קצת על הנתב הזה ואני רואה שיש המון דיווחים על בעיות איתו בעיקר עם הראוטינג הפנימי ופחות עם החיבור ממש לאינטרנט. גם לכם יש בעיות איתו? האם כדאי לי לקנות ראוטר ולהשתמש ב 6740U בתור מודם בלבד? האם ניתן לעדכן קושחה וזה יפתור את הבעיה? יש לי אינטרנט 20 מגה, מחובר בבזק+בזק בינלאומי ת…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by hagai-,

הקמתי רשת בבית בין שני מחשבים באמצעות כבל מוצלב, שני המחשבים הם על Win98se. נסיתי ליצור גם שיתוף אינטרנט בינהם בדרך הבאה: התקנתי במחשב הראשי את ICS, ואת הקובץ שההתקנה יצרה בדיסקט הרצתי במחשב השני (זה ללא חיבור לאינטרנט), אך עדיין אין גישה לאינטרנט מהמחשב הזה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. כל פעם שאני נכנס ויוצא האינטרנט מתנתק יש לי WOW ADSL 256K עם מודם USB ALE130 גם אחרי שהוא מתנתק אי אפשר להתחבר בחזרה חייבים לעשות ריסטרט! ממש מעצבן התמיכה טכנית אמרו שכנראה המשחק משנה הגדרות ב TCP\IP ובגלל זה זה קורה יש לכם פתרון?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום אני מחפש דרך לחבר בין 2 מחשבים, ולפי הבנתי הפתרונות הכי טובים הם האב\ראוטר.(אני מעדיף לא להשתמש ב3 כרטיסי רשת). אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין ראוטר והאב, מה הכי מתאים לחיבור 2 מחשבים ואם אפשר, דגמים מומלצים בטווח של עד 300 שקל. בתודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Char123213,

ככה אני יודע שיש מלא בעיות איתם אבל אולי מישהו יוכל לעזור לי (תשתית בזק) בגדול אחרי 7 בערב האינטרנט שלי נהיה ממש גרוע, הפינג קופץ מ70-130 ל 300-900 בכל המשחקים/Discord (זאת בעיה ידוע לפי מה שהבנתי אבל מה שמוזר זה: אני מסוגל לשחק csgo בלי שום בעיה גם אחרי 19:00 וזה נשאר על 70-120 פינג ולא מרגישים לאג בנוסף לכח בדיקת מהירות אינטרנט מראה שאני מקבל את ה40 שאני משלם עליהם (למרות שאחרי 7 זה לא נכון) (beta.speedtest.ne) למישהו יש מושג אם אפשר לעשות משהו, למה זה קורה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by bazookabo,

שלום יש לי בקיר כבל CAT7 ללא קונקטור, האם אפשר לחבר אותו לשקע גוויס קורוס CAT5E? תודה

12. Started by stingeR-,

לכל מי שיש לו בזקנט ויש לו בעיות מהירות כרגע בבקשה שיגיב כאן ;[

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by nahash,

טוב אז ככה : אני מחובר לברק 013 דרך כבלים , הפינגים שלהם לאירופה לא יצבים זאת אומרת יש שרתים עם פינגים טובים ויש עם לא בקיצור אני מעוניין לעבור ספק. עכשיו אני מבקש ממכם לעשות פינג לשרתים הבאים לכתוב את ה ms שאתם מקבלים כמובן תציינו את שם הספק וסוג החיבור. לדוגמא: bezeqint - bezeq 82.192.78.76 =150ms 213.230.209.189 = 170ms 85.14.226.111 = 180ms 82.96.91.13 = 140ms 213.131.244.240 = 120ms 82.96.91.3 = 100ms בבקשה זה מעוד יעזור לי להחליט לגבי ספקים תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם האם נכון השמועה שכדי לקבל מיילים של יהאו לאאוטלוק, זתומרת להשתמש בPOP3 צריך לשלם ליהאו??? כי בGMAIL זה עובד לי מצויין למישהו יש מדריך על איך לקבל את היאהו לאאוטלוק?? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. BR6216MGוEdimax אני חושב שזה יפתור את הבעיות להקמת רשת אלחוטית מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי במחשב אחד WIN2000PRO ובשני WIN98SE ה2000 רואה את ה98 אבל שה98 מנסה להיכנס ל2000 הוא דורש סיסמא וסמתי סיסמא ואם אני לא לוחץ כלום זה גם לא עובד מה לעשות כדי לבטל את הסיסמא?

17. Started by PolishMan,

שלום לכולם, ברשותי 2 מחשבים ניידים: אחד מתוצרת LG (יחסית ישן, מלפני 3 שנים בערך - דגם ZEBRA או משהו כזה) והשני IBM R51. בשניהם מע' הפעלה WIN XP HOME. ברצוני לחבר את המחשבים ברשת ביתית בתצורת ICS על מנת לשתף את חיבור האינטרנט. יש לי מודם בחיבור USB ובין 2 המחשבים כבל מוצלב. הגדרתי את הכל לפי המדריך באתר NETCHIEF, אך כאשר אני מחבר את 2 המחשבים בעזרת הכבל המוצלב, אני מקבל הודעה של קישוריות מוגבלת (אתם מכירים את ההודעה) במחשב ה-IBM. במחשב ה-LG רשום כי ה-LOCAL AREA CONNECTION מקושר. עבדתי לפי המדריך לבעיית קישוריות מוגבלת באתר NETCHIEF, אך כל הפתרונות שהוצעו שם לא צלחו. הבעיה היא כנראה במחשב ה-IBM, כיוון שה-LG היה כבר מוחבר ברשת כזו עם מחשב אחר (נייח עם WIN2000) ולא הייתה כל ב…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by johnwoo,

אני משחק במשחק רשת: www.playrequiem.com איך יודעים מה הכתובת של הסרברים? אני מעוניין לשלוח את הכתובת לספק אינטרנט שלי, על מנת שיתעדף אותי לסרבר הזה, בכדי לקבל פינג נמוך.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום דיברתי עם אינטרנט זהב היום והם אמרו שהם מבצעים התקנות והכל כדאי לדעתכם? לא אכפת לי "לזרוק" כסף על ההתקנה,חשוב לי שהכל יהיה מסודר ושלא יהיו לי כאבי ראש אחר כך.. אני לא מתמצא ממש ברשתות 54Mbit זה בסדר עבור רשת אלחוטית? ואיזה נתב הם מציעים ומה דעתכם עליו? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by pure perfection,

מה המצב ?? היום התקנתי הום בלאג שקניתי מבזק , הכל עובד כמו שצריך רק שנורת הסנכרון דולקת באור אדום , איך אני יכול לשפר את זה ?? בכל מקרה המחשב השני עכשיו מקבל 4 מגה ב SPEED TEST והגלישה סבבה אבל בכל מקרה היתיי רוצה לשפר את זה לפחות לכתום (בינוני) . תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. באיזה פרוטוקול הם משתמשים לזה והאם אני יכול להשתמש בו גם כדי לשלוח או שאני צריך לקנות שמהוא כדי שאני יוכל לשלוח SMS מהמחשב שלי התוכנה שלהם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. לקוחות שנשרמו באחרונה לבזק בינ"ל בתור ספק אינטרנט גילו כי החברה חייבה אותם מיום הזמנת השירות למרות שהחיבור נעשה זמן מה מאוחר יותר. משום מה בבזק בינ"ל חושבים שצריך לחייב מיום ההזמנה. בכל מקרה הם אומרים שזו טעות ושהם יחזירו את ההפרש. אז אני מציע לכם לבדוק את העניין.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by BeBest,

הי, רציתי לדעת אם אני היחיד שחווה בעיות בהוטנט בגישה לשרתי FTP שממוקמים בחו"ל (אירופה - דגש על גרמניה וארה"ב). כל פעולה ב-FTP לוקחת שעות, כניסה לתיקייה, העלאת קבצים במהירות שיא של 5KB/s... באותם שרתים בפרוטוקולים אחרים הכל עובד כמו שצריך...אז נותר רק לתהות אם יש להוטנט בעייה עם פרוטוקול FTP או שאולי הבעיה היא אצלי? *בשרתי FTP בישראל אין שום בעיה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. ניגשתי ביום שישי האחרון ל CISCO CCNA שזה תואר ברשתות לאלו שלא יודעים, הציון העובר הוא 845 וקיבלתי 637 ולכן לא עברתי, הלמידה שלי התבצעה לבד על גבי CBT computer based training ובחרתי את CBT NUGGETS למי שמכיר או לא. בקיצור, שאלתי מספר אנשים והתעניינתי ואמרו לי שחזרות למבחנים אפשר למצוא ב TESTKING או FREETEST.COM, או תוכנות כמו BOSON וכדומה, אבל גיליתי שהם אפילו לא קרובים לבמחן האמיתי, השאלות במבחן האמיתי הם הרבה יותר מסובכות ומורכבות, אין "תרגילי מתנה" ואלו שיש הם בוודאי לא תרגילים כמו לגלות SUBNET MASK של כתובת IP... אני שואל בפורום הזה אנשים שיש להם את התואר או כאלו שמתחמים ברשתות ויכולים להפנות אותי למבחנים או חזרות לקראת המבחן האמיתי, או עם יש אלו שהם עצות או כל דבר אחר …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by domuzy,

יש לי במשרד מספר מחשבים שכולם, חוץ משלי, מחוברים בכבל נתונים לרשת רק לעניין השליחה המשותפת למדפסת. חשוב להבהיר- הם לא מחוברים ביניהם ואין גישה מאחד לאחר. המדפסת המדוברת היא KYOCERA KM-2030 ואני עובד עם לאפטופ HP COMPAQ NX9030. חיברתי את המחשב עם כבל לשקע הנתונים בקיר, וכמובן לא היה לי כל חיווי לקיומה של המדפסת מהצד השני, למעט סימן קריאה שהופיע על ה"LOCAL AREA CONNECTION". שאלתי היא איך אני מגדיר למחשב את המדפסת הזו ו/או האם אני צריך דרייבר מסויים? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.