רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אני גר בבית קרקע עם 2 קומות שבקומה הראשונה הראוטר נמצא בחדר שלי. קיר אחד של החדר שלי זה קיר ממד. קניתי מגדיל טווח לפני שנה ושמתי אותו בסלון שזה 7-10 מטר מהחדר שלי ועדיין הwifi לא מגיע לקומה העליונה בעוצמה טובה ובחלק מהחדרים בקומה למעלה אין בכלל קליטה של הwifi. הראוטר שנמצא ברשותי הוא: TP Link W9980 והמגדיל טווח שיש ברשותי הוא TLWA850RE של TP Link אני מחפש פיתרון שיגרום לwifi להגיע לכל הבית בעוצמה גבוהה. פיתרון זול אם יש. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברצוני לחבר מחדר אחר נקודה שתיקלוט את הרשת האלחוטית בבית ותשעביר את האות אל מכשיר, מחשב , לא חשוב כרגע הנתב האלחוטי שיש לי כרגע הוא eci של בזק או linksys . שאלתי היא אם אני חייב ש ה Accesses point חייב להיות של אותה חברה או שיש כאלה ב"שוק" שמזהות כל רשת אלחוטית ומעבירות הלאה את האות תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני עובר לכבלים אצל חברת תבל דיגיטל בגלל סיבה אחת ברורה: המחיר הרבה יותר זול. הם אמרו לי שאני צריך לשלם 100 שקל חד פעמי על הרכבת המודם במחשב. השאלה שלי היא למה לעזאזאל אני צריך לשלם 100 שקל אם אני יודע בעצמי לעשות את זה, אני טכנאי מחשבים וזה בדיוק 2 דקות לחבר מודם, ודרך אגב אני כרגע בADSL והמודם הוא USB ויש לי כרטיס רשת אחד במחשב שהוא בשימוש בשביל שיתוף האינטרנט, האם אני צריך להוסיף עוד כרטיס רשת בשביל המודם של הכבלים? האם אני מקבל מהם כרטיס רשת בכלל? ואם כן למה שאני ייתן לאיזה טכנאי זוטר של תבל לגעת לי במחשב ולהתקין בעצמו את הכרטיס? דרך אגב האם המודם של הכבלים יותר אמין משל הADSL USB?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בסלון: מחשב PC מחובר לראוטר TP-LINK TLWR81 (כניסה אחת ארבע יציאות) שמחובר למודם של בזק שמחובר לרשת. בממ"ד: מחשב נייד כבל רשת מחבר בין הממד לסלון. יציאה מספר #1 מהראוטר מחוברת ל-PC ויציאה #2 מחוברת לנייד (דרך כבל רשת ארוך מאוד כאמור). שאלה: איך עליי להגדיר את התקשורת כך שאוכל לשלוט מהנייד על הPC? נ.ב. ברשותי WIN7 64BIT עם רשיון חוקי בשני המחשבים. WIN7 Home Premium 64BIT עם רשיון חוקי בשני המחשבים. תודה
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת בבית, עם חיבור אינטרנט משותף. אך משהו מוזר קרה לאחרונה. אחד המחשבים ברשת. יש לו גישה לאינטרנט אך אי אפשר לגשת אליו מהמחשבים האחרים והוא לא יכול לגשת למחשבים האחרים ברשת. זה מוזר, מכיוון שעד שלשום הכל היה בסדר. ומשהו השתנה בו. לא ברור מה ולא ניתן לעבוד ברשת. שאר המחשבים עובדים ורואים אחד את השני. מישהו יודע איזה SERVICE של XP אחראי על זה? נ.ב. מותקן על המחשב הזה WINXP HOME בתודה עידו
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
דבר ראשון, התכוונתי לכך שהוזזתי אותו לתושבת PCI אחרת ;D אז ככה, אני מדבר כרגע ממחשב אחר, כי במחשב השני אין לי אינטרנט. אני צריך להגדיר אותו בווינדוז. בביוס הגדרתי הכל כמו שצריך. זו תצורת הרשת שלי בבית: שלושה מחשבים, מחוברים ברשת LAN, ע''י נתב LinkSys כחול-שחור. המחשב שרת מחובר למודם Alactel שחור, הדגם הוא Speed Touch Home. בשני המחשבים האחרים, האינטרנט פועל כשורה. המדריך של The Porcher לא עזר לי, מהסיבות הפשוטות שלא הבנתי אותו כל כך. בנוסף לזאת, חצי מהלשוניות המתוארות שם לא מופיעות לי :-\ אנא תעזרו לי, אני לא רוצה לערב טכנאי בכל זה. אלפי תודות לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום,אני יודע שיש פו הרבה שמבינים בפורום ברשתות אז זה המקום הכי טוב שאני יוכל לחשוב לישאול בו. תיראו יש לי עוד כמה ימים רעיון עבודה ושם הולכים לבחון את הידע שלי ברשתות[אני כניראה הולך להיות בשירות לקוחות בנושא תקלות באינטרנט] עכשיו אני מבין לא קצת,פשוט בשנה האחרונה לא התעסקתי בזה אלא יותר בחומרה של המחשב. עם מישו יוכל לתת לי קצת מידע רלוונטי אני מאוד אשמח.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם זה אפשרי? מודם של MOTOROLA SB4200 אם כן אז איך?
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
טוב פעם ראשונה שאני מתעסק עם רשת אלחוטית , אין לי עדיין ניסיון עם זה. המרחק בין החדרים שהמחשבים יהיו בהם הוא כ 5-7 מטר. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=929 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=1967 איזה מהראוטרים עדיף ? או שיש ראוטר עדיף לתקציב שלהם ? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=2004 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=5362 איזה מהכרטיסי רשת האלה עדיף ? או שיש כרטיס עדיף למחיר שלהם ? אני צריך שהראוטר + הכרטיס רשת יעלו יחד 300 שקל והחנות צריכה להיות מנתניה. ושאלה נוספת , כרגע אני עם תשתית הוט וספקית בזק עם המודם THOMSON 425, כדי לחבר שני מחשבים לרשת האלחוטית דרך הנתב + כרטיס …
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני מחפש תוכנה לתסרוק לי את כל כתובות המייל בפורום מסויים... נגיד ואני נכנס לפורום בנושא כלשהו אז אני רוצה שהתוכנה תאגור את כל כתובות המייל שמופיעות שם... של משתמשים... ואז אני צריך תוכנה שתפיץ מייל מסויים לכל כתובות האי מייל שמופיעות במסד הנתונים... זאת יכולה להיות אותה תכנה או שתי תוכנות שונות... אני יודע שיש אנשים או חברות שמשתמשים בזה כל הזמן ואני צריך המלצה לתוכנה/תוכנות כאלו... תודה מראש אנשים!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים שלום, אני מחובר כיום דרך חברת נטוויזן עם מודם ראוטר שהם סיפקו לי (adb v2200). המודם ראוטר הזה עושה לי המון בעיות ב WIFI (המון ניתוקים והאטות) ולמרות שניסיתי לדבר עם החברה כמה פעמים ואף החלפתי לאותו דגם , עדיין לא נפתרו הניתוקים וההאטות, לכן החלטתי לקנות ראוטר נפרד. הזמנתי בסייבר מונדיי ראוטר של נטגיר באמזון https://www.amazon.com/NETGEAR-Nighthawk-Ultimate-Gaming-Router/dp/B01GPAOJJG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1480755013&sr=8-1&keywords=nighthawk+x4. הראוטר יגיע רק עוד שבוע וחצי , אך אני רוצה להיות מוכן. השאלה שלי היא : מה לעשות ע"מ להפוך את הנטבוקס למודם בלבד ולהשתמש בנטגיר בתור הראוטר הראשי ? לידור
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
כשיש שיחה בטלפון האינטרנט מתנתק.. בראוטר יש 13 ערוצים,בטלפון לא יודע כמה.. על ידי שינוי הערוץ בראוטר הבעיה יכולה להיגמר ?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום. אני מנוי ב014 על 2.5 מגה עם תשתית של בזק. בחודש-חודשיים האחרונים התחלתי לסבול מאינטרנט איטי למדי. לפעמים שאני רוצה להיכנס ללינקים בפיירפוקס אני צריך ללחוץ עליהם פעמיים, אחרת המד טעינה של הדפדפן ממשיך לנצח ובסוף אני מקבל The connection has timed out. יש לי את אותה בעיה גם בIE. לפעמים אני בכלל נכנס ללינק ואוטומטית מקבל טיים אאוט. ניסיתי לסרוק וירוסים עם NOD32 ואפילו להחליף אותו בAvira מחשש שהוא הגורם להאטה, אבל זה לא עזר וגם לא מצאתי שום וירוס. עשיתי גם סריקה עם Malwarebytes ולא מצאתי כלום. אני מנקה כמה פעמים ביום עם CCleaner. יום אחד שמתי לב שהמהירות הורדה בדסקטופ שלי לא מקסימלית אבל בלפטופ כן. חשבתי שיש בעיה כלשהי ופירמטתי. זה סידר את המהירות הורדה אבל האיטיות נשארה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה בקשר לאימיול החדש . כאשר אני משתמש באימיול , אני מסדר לעצמי תיקיות מוכנות מראש , למשל תקית סרטים , תקית משחקים וכו' וכל תיקיה כזאת יש צבע ומיקם הורדה אחר . עכשיו, באימיולים הקודמים כאשר הייתי עושה את הדבר הזה , היה מופיע לי קובץ בשם : Category.ini שאם הייתי מתקין אימיול מחדש הייתי פשוט מעביר את הקובץ הזה , והוא היה מחזיר לי את כל התיקיות שיצארתי . לעומת זאת באימיול החדש , אני לא מוצא את הקובץ הזה , גם שיצרתי את התיקיות מחדש , הוא פשוט לא שם לי את הקובץ הזה אולי משהו מכם יוכל לעזור לי בקשר לזה , האם משהו יודע היכן או , או אולי יש קובץ בשם אחר שאני לא מכיר !? תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קניתי נתב חדש והוא עובד והכול טוב איתו.. אבל כשאני מתחבר דרך הנייד הוא רושם לי " WINDOWS לא הצליח למצוא אישור כדי לחבר אותך לרשת".. מופיע הסמל שהוא מנסה להתחבר ולוודא חוקיות כל הזמן.. ומה שמוזר פה שהמפתח שהזנתי נכון ואני כן יכול לגלוש עם הנייד למרות שאין אימות, אבל המחשב מקפיץ הודעה כל 5 דקות בערך האימות נכשל ואז אני צריך לתחבר שוב.. משהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם ניתן לפצל בין שרת NAT לשער היציאה לרשת האינטרנט? אם כן - אפשר הסבר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש סיכוי שהמודם שלי הלך ושצריכים להחליף לי אותו. אני מבקש המלצה מיכם על איזה של מודם כדאי לי לבקש מהם?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. התקנתי DD-WRT בנתב המדובר, ואני רוצה להחזיר את הקושחה המקורית. ניסיתי להתקין את הקושחה המקורית [מהאתר של לינקסיס] דרך ממשק עדכוני הקושחה, וגם ניסיתי להתקין קבתי BIN שמיועדים להחזיר את הקושחה המקורית, ובכל המקרים, הנתב אותחל הרבה זמן וחזר לפעול ב DD-WRT. אשמח לקבל עזרה מקצועית [לא קישורים לאתרים, אותם כבר מצאתי בעצמי] תודה מראש לכולם.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. איזה עדכון קושחה הכי חדש קיים? ואם אפשר בבקשה קישור? 2. האם אפשר להחליש את האות של ה-WIRELESS בנתב? ואם כן, איך עושים זאת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי ראוטר אלחוטי אחד המחובר לאינטרנט. אני מעוניין בעזרת ראוטר אלחוטי נוסף לקלוט את הרשת הראשית ולשדר אינטרנט ל LAN של הראוטר השני. בעצם להפוך את הראוטר ממשדר אלחוטי למקלט אלחוטי. עזרתכם נחוצה תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם הנושא קשור דווקא לכאן או לאיזור תוכנה אבל בכל זאת אני אשאל אם מישהו מכיר תוכנה נורמלית להתחברות באלחוטי? ה WZC של WINXP פשוט חרא של דבר כל הזמן מתנתק ולא יודע להתחבר חזרה כמו שצריך אז רציתי לדעת אם מישהו יודע על משהו יותר טוב (התוכנה שבאה עם האנטנה מעפנה גם היא...) יש לי חבר שיש לו את התכנת ניהול אלחוטי של אינטל שהיא סבבה אבל זה עובד רק עם כרטיס אלחוטי של אינטל... אז מי שיודע שימליץ בבקשה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במערכת דואר שאני מגיע אליה דרך אתר (בו אני מקיש שם משתמש וסיסמא). זה של חברת ביטוח גדולה. שאלתי אם אוכל להיכנס דרך Thunderbolt (שהוא email cleint), ונאמר לי שלא, כאשר התשובה הייתה "אי אפשר, זה Web E". (או משהו כזה). האם זה באמת המקרה? כי התומך היה נשמע לי חצי רדום, ואני רוצה לדעת זה אפשרי או לא (לא הייתי שואל אם זה לא היה מאוד חשוב לי). תודה!
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לא צריך משהו מאובזר מדי, רק שיעשה את העבודה בלי בעיות. עדיף לא להגיע ל150 אם יתאפשר הדבר.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי נתב DLINK DSL 2650U שקיבלתי מבזק, מאז התנתקתי מהם ונשארתי עם הנתב. יש לי חיבור רשת מהיר שמתחבר למחשב באמצעות Ethernet Port, במחשב מוגדר חייגן. חיברתי כבר רשת מהנקודה בקיר לכניסה LAN 1 של הנתב, חיברתי מחשב נייח לנכניסה LAN 2 של הנתב. במחשב הנייח שמחובר לLAN 2 הגדרתי את החייגן כאילו המחשב מחובר ישירות לקיר ואני מצליח לגלוש באינטרנט. לעומת זאת כאשר ניסיתי להתחבר ממחשב נייד, הצלחתי אומנם להתחבר לרשת האלחוטית אך זו הייתה לא גישה לאינטרנט, בעיה נוספת היא שלפעמים אני לא מצליח לגשת למערכת הניהול של הנתב בכתובת 10.0.0.138. מישהו יודע איך עושים זאת ? תודה מראש, הדר.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, התקנתי בדירה חיווט לרשת ביתית קוית עם נקודות בכל חדרי המגורים והעבודה הפוטנציאליים. אני מתכנן לקנות סוויץ' שיהיה בארון התקשורת ואת הראוטר לשים באחד החדרים כדי לתת גיבוי עם רשת אלחוטית ליתר המכשירים. האם אוכל לשים את הראוטר בסלון (טכנאי בזק יצטרך להגדיר את הסלון כנקודת החיבור לטלפון. כרגע זה בממ"ד), לחבר את הראוטר לשקע הרשת בקיר ואת הסוויץ' בארון התקשורת כך שיקבל ממנו את הטלפון ויפיץ ליתר החדרים וגם לחבר לראוטר עצמו (vtech של בזק) את יתר החיבורים של הסלון בחיבור קוי: טלויזיה, ממיר יס, סטרימר או קונסולה?. הרי יש לו לראוטר עוד יציאות קויות.. [ד"א זה הסוויץ' המיועד: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=930540 אם יש המלצה אחרת אשמח …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-